Bestuursvergadering 21 augustus 2017 : agenda Aanwezig: Hans, Lieven, Sylvain, Bart, Herman Verontschuldigd: Niels, Eva Agenda:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bestuursvergadering 21 augustus 2017 : agenda Aanwezig: Hans, Lieven, Sylvain, Bart, Herman Verontschuldigd: Niels, Eva Agenda:"

Transcriptie

1 Bestuursvergadering 21 augustus 2017 : agenda Aanwezig: Hans, Lieven, Sylvain, Bart, Herman Verontschuldigd: Niels, Eva Agenda: Overlopen verslag vorige vergadering: de laatste vergadering was 6 maart bij eva en het verslag ervan werd goedgekeurd. Evaluatie van de voorbije activiteiten sinds de laatste vergadering o Zuid-Oostenrijk wit:16/3/2017: Zoals gebruikelijk bij Peter was de presentatie in orde. De geproefde wijnen en gepresenteerde kazen werden gesmaakt o Biowijnen: 18 mei: Presentatie door Niels was interessant De geproefde biowijnen waren allemaal van een hoog niveau: Niels had de aangesproken inkopers gevraagd naar hun eigen favoriete wijn waardoor het allemaal topwijnen waren en toch aan een schappelijke prijs o de wijnreis naar Portugal: is meegevallen over heel de lijn. Zeer goede proeverijen, met voldoende variatie. Uitstekende voorbereiding en organisatie van Bart en deskundige begeleiding van Marissa. Zeer goede chauffeur met de nodige aandacht voor onze specifieke wensen. Gezien de kronkelwegen in de Dourovallei wel tijdrovende verplaatsingen Veel bestellingen die dankzij het door Bart georganiseerde transport tegen een schappelijke prijs naar België werden vervoerd (1.053 flessen voor ongeveer EUR). Maaltijden van een hoge kwaliteit tegen zeer schappelijke prijzen.

2 Perfect binnen het budget van 600 EUR per persoon gebleven, ondanks het feit dat het 1 dag meer was en verplaatsing met het vliegtuig Het mooie weer was een extraatje dat erg werd geapprecieerd. o jaarlijks etentje op 16 juni 2017: grote opkomst (24 leden aanwezig) eten, bediening en kader waren zeer goed. Wij hadden het restaurant voor ons alleen. Enige minpunt: tijdens het eten gesplitst in twee groepen o barbecue: 5/8/2017: 41 aanwezigen Financieel break even ondanks het slechte weer na de receptie was alles positief: goede voorbereiding hulp tijdens de voorbereiding, de barbecue zelf en de dag erna was in orde de hoeveelheden van eten, hapjes en versnaperingen vooraf (nootjes, dipgroenten, olijven enz.) moeten verminderd worden aangezien er veel overschot was. De details voor wat betreft voorbereiding en uiteindelijk resultaat worden in een aparte evaluatie opgenomen en opgeslagen bij de barbecue Zoals elk jaar werd het overschot van het vlees bij de gastheer gelaten. Voor volgend jaar: voldoende variatie in vlees behouden, eventueel geen pakketten bestellen maar hoeveelheid per soort. 3 stukken vlees en 1 vis per persoon is voldoende Leden: wie blijft en kandidaten voor lidmaatschap o Leen blijft dit jaar niet, sluit eventueel aan voor bepaalde proeverijen o Nieuwe leden: Stéphanie Van Riet Kandidaat leden: Patricia Van Gysel (echtgenote van Geert Verdoodt) Vermeiren Kristof (vriend Patrick Robert Herzeele (schoonbroer Sylvain. Alle kandidaten worden aanvaard waardoor het aantal clubleden op 32 komt.

3 o Er wordt nogmaals benadrukt dat onze commanderij in de eerste plaats een vriendengroep moet zijn en dat het aantal beperkt wordt tot het huidig aantal. Nieuwe leden worden aangebracht door leden. Het programma voor volgend jaar. o Het budget per proeverij is 15 EUR per persoon, dus 480 EUR per proeverij. Voor de wijnen telkens 2 flessen te voorzien. o In elke aankondiging van de proeverijen zal herhaald worden dat elk lid verantwoordelijk voor is voor zijn/haar eigen alcoholniveau. o 21 september 2017: Whisky Danny heeft iemand geëngageerd om dit voor te stellen. Er zullen 5 whiskys geproefd worden. Bij het proeven van whisky wordt niet gespuwd zodat het alcoholniveau waarschijnlijk boven de toegelaten limiet terecht komt. Het voorstel is om kleine flessen mee te brengen om hetgeen niet geproefd wordt (voorzien hoeveelheid is 3cc) mee te nemen en thuis de proeverij over te doen. Bart volgt op met Danny. Cartoon voor de spreker. o VRIJDAG 20 oktober 2017: Griekenland. Samen met commanderij Brussel in Groot Bijgaarden. De kostprijs voor de commanderij is nog onbekend Hans contacteert Eric De Schepper, voorzitter commanderij Brussel o 16 november 2017: Zuid-Afrika De afspraken zijn gemaakt door Bart. Daisy zal proberen om een wijnbouwer uit Zuid Afrika als spreker te verkrijgen. Lukt dat niet, dan zorgt zij voor de presentatie. Voorstel is om 4 witte (waaronder 1 pinotage) en 4 rode (allen pinotage) te proeven. Bart volgt verder op Cartoon te voorzien o 18 januari 2018: chateauneuf Het zal een verticale proeverij worden van wijnen van villeneuf (van 2015 naar beneden). De wijnen zijn reeds aangekocht. Bart presenteert. o 22 februari 2018 (16 februari valt in de krokusvakantie): sherry Wim Casteur (lid van een andere commanderij) is gastspreker.

4 Bart informeert bij Wim of eventueel een hapje moet voorzien worden Cartoon te voorzien voor de gastspreker o 15 maart 2018: kelderresten Herken wat je geproefd hebt. Bart heeft uit de kelderresten een aantal flessen opzij gehouden om een blindproeverij te organiseren. Er zullen 8 wijnen geproefd worden. o 17 mei 2018: Roussilon: Proeverij gepresenteerd door Niels o 16 of 17 juni 2018: Etentje en uitstap. Naar Jabbeke of Brugge, bij Francois Langbeen en Hilde Jonckheere. Bart informeert wat de mogelijkheden zijn. Deze activiteit staat ook open voor de partners. Te onderzoeken of een vervoer met de bus aangewezen is. Volgens informatie op de website is heel wat mogelijk. De wijnreis van 2018: waar naar toe, datum, wie neemt de organisatie op zich o Eerste keuze is zuid Italië. Niels laat weten tegen midden september of het voor hem mogelijk is om dit mee te organiseren. o Periode: bij voorkeur 27 of 28 april tot 1 mei. Te onderzoeken met de vliegtuigmaatschappijen wat de mogelijkheden zijn o Alternatief: Slovenië: zowel Bart als Hans hebben contacten die kunnen aangesproken worden om een wijnreis uit te werken. o Comité voor de voorbereiding: Bart, Hans en Herman De wijnvoorraad na de barbecue o Bart heeft de lijst geactualiseerd en doorgespeeld aan Sylvain. Sylvain bezorgt de lijst aan Lieven voor publicatie op de website Financieel verslag o Onze financiële toestand is zeer gezond. Er is een reserve van EUR. Het bestuur oordeelt dat een dergelijke reserve niet nodig is en een deel ervan zal gebruikt worden om een activiteit te sponsoren ten voordele van de leden Ons boekhoudkundig jaar sluit af op 31 augustus. Sylvain speelt het financieel verslag door naar Lieven om het op de website te zetten. De website

5 o Lieven heeft een aantal aanpassingen aangebracht en er volgen nog enkele kleine aanpassingen. o Het programma voor volgend jaar en de recente verslagen zullen door hem op de website worden gezet. De Vlaamse Wijngilde: o Activiteiten Het programma van de Vlaamse Wijngilde is terug te vinden in het laatste nummer van Ken wijn Belangrijkste activiteiten zijn het jaarlijks eetfeest en de wijnronde (Champagnestreek met mogelijkheid tot overnachting). o De website is vernieuwd en er is aangekondigd dat, ter informatie voor de commanderijen, een databank zal gepubliceerd worden met gastsprekers, wijnreizen,.. Verder nieuws volgt. o Het statuut van de commanderijen in de VZW Vlaamse Wijngilde wordt onderzocht om tot 1 model te komen van statuten voor alle commanderijen. Tegen de volgende bestuursvergadering van de Vlaamse Wijngilde (december 2017) zal dit worden voorgesteld. o 5 jaar lidmaatschap: onze club is als commanderij in december vijf jaar lid van de Vlaamse Wijngilde. Ter gelegenheid daarvan zouden we een winterbarbecue houden en Eddy heeft zich spontaan aangeboden om dit bij hem te organiseren. Naast de leden zullen Simonne, Eric Merny (voorzitter Vlaamse Wijngilde) en Eric De Schepper (voorzitter van onze petercommanderij Brussel) uitgenodigd worden. Het hoe en wat is nog verder uit te werken door het feestcomité Varia o Op 24 september organiseert Bellebeek zijn jaarlijkse wijnbeurs. Uitnodiging zal worden doorgestuurd naar de leden o Items voor volgend jaar: De clubvrouwen geboren in de decade zeventig (Vera, Nancy, Eva en Kristel) organiseren een proeverij rond het thema: vrouwelijke wijnmaaksters. Een uitje naar een wijnhandelaar Geuze: drie fonteinen, Girardin, Simonne als gastspreekster Champagnepluk

6 o In 2020 vieren we ons 10 jarig bestaan. Het idee is geopperd om een wijnreis te organiseren naar Zuid Afrika. Een veertiendaagse reis, deels wijndomeinen bezoeken, deel toeristisch Periode: oktober november 2020 Om de nodige centen bij elkaar te sprokkelen wordt een spaarplan op poten gezet. o De cartoons die tot nu toe gemaakt zijn door onze huistekenaar Pascal worden op de website gezet. Herman levert ze aan.

7 Evaluatie barbecue: te combineren met het verslag van de voorbereidende vergadering. o Hapjes: voorzien: spies tomaat/mozerella bruchetta: olijfbrood met tomaat scampi sint jacobs noten kaas en pruimen in spek kippenbouten: waren voorzien, maar werden tijdens de barbecue opgediend minder hapjes voorzien. De hapjes met het meeste werk schrappen o Versnaperingen: schrappen voor volgend jaar o Eten: Voorzien: pakketten 2 en 3: (hoeveelheid??, details qua samenstelling). te veel (zie verder) Voor 35 personen groenten: iets te veel verbruik drank: 12 bubbels (waaronder 6 gekocht) 25 wit en rood uit de voorraad + 2 bijgehaald 12 ½ flessen filoco (cadeau) verbruik vlees: overschot: varken gebakken kippenbouten: gebakken biefstuk: gebakken merguez: gebakken spek: 20 (niets gebakken) kipbrochetten:6 + 3 gebakken andere brochetten: 9 Lamskoteletten:6 Vis:11 Dessertenbuffet: variatie OK, maar te veel fruitsla.

Bestuursvergadering 24 mei 2016

Bestuursvergadering 24 mei 2016 Bestuursvergadering 24 mei 2016 Ten huize van Hilde en Hans Aanwezig: Bart, Hans, Gunther, Sylvain, Eva, Herman, Lieven TO DO s WIE WAT STATUS Herman Contact nemen met Vlaamse Wijngilde om te checken hoe

Nadere informatie

Bestuursvergadering 30 augustus 2016

Bestuursvergadering 30 augustus 2016 Bestuursvergadering 30 augustus 2016 Ten huize van Eva Aanwezig: Bart, Hans, Sylvain, Eva, Herman, Lieven Verontschuldigd: Gunther TO DO s WIE WAT STATUS Bart Scenario wijnreis 2017 verder uitwerken offertes

Nadere informatie

BESTUURSVERGADERING 23 FEBRUARI 2016

BESTUURSVERGADERING 23 FEBRUARI 2016 BESTUURSVERGADERING 23 FEBRUARI 2016 Ten huize van Annemie en Sylvain Aanwezig: Bart,, Gunther, Sylvain, Eva, Agenda: 1 De traditionele goedkeuring van het vorig verslag Verslag goedgekeurd Mits volgende

Nadere informatie

Bestuursvergadering donderdag 18 juni 2015 bij Herman.

Bestuursvergadering donderdag 18 juni 2015 bij Herman. Bestuursvergadering donderdag 18 juni 2015 bij Herman. Aanwezig: Hans, Gunther, Sylvain, Patrick, Herman Agenda: verontschuldigd Simonne 1. Goedkeuring van het verslag: het verslag wordt inhoudelijk goedgekeurd,

Nadere informatie

AGENDA Raad van Bestuur. 4. Goedkeuring nieuwe statuten, huishoudelijk reglement en verzekeringsmodaliteiten

AGENDA Raad van Bestuur. 4. Goedkeuring nieuwe statuten, huishoudelijk reglement en verzekeringsmodaliteiten Raad van Bestuur Dinsdag 9 januari 2018 (wegens noodweer & uitsel 12 december 2017) om 20 uur in Gosset Hotel, A. Gossetlaan 52 te 1702 Groot-Bijgaarden AGENDA Raad van Bestuur 1. Opening van de vergadering

Nadere informatie

De eerste wijnronde van Vlaanderen

De eerste wijnronde van Vlaanderen Vlaamse Wijngilde Wine Wise Two Get There Belgian Wines De eerste wijnronde van Vlaanderen Inhoudsopgave Inleiding 1 Een vernieuwend initiatief 1 Concept 1 Rally, Wijnbeurs, Avondfeest 1 Datum 2 Woensdag

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Gildejaar Gezellig samen wijnproeven onder vrienden

Gildejaar Gezellig samen wijnproeven onder vrienden Gildejaar 2018 2019 Commanderij De Lange Afdronk Gezellig samen wijnproeven onder vrienden Beste vrienden wijnliefhebbers, De tropische zomer van 2018 zal nog lang in ons geheugen blijven. De verzengende

Nadere informatie

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Aanwezig: Aanwezig: Karin, Juliette, Sabien, Diana, Hélène, Jan Nieuwe leden: Ward, Els, Bart Verontschuldigd: Geert, Kristien, Nancy, Lieve School: directie

Nadere informatie

Aanwezig: Marleen Daenen (voorzitter), François Casteels, Eric Smets, Peter Snelders, Martijn Verstraelen, Willem Van der Linden.

Aanwezig: Marleen Daenen (voorzitter), François Casteels, Eric Smets, Peter Snelders, Martijn Verstraelen, Willem Van der Linden. Vergadering van zaterdag 24 februari 2018 10:00 uur Lokaal: Boeckenberg Sportcentrum Aanwezig: Marleen Daenen (voorzitter), François Casteels, Eric Smets, Peter Snelders, Martijn Verstraelen, Willem Van

Nadere informatie

RECEPTIE DEGUSTATIE KOFFIESTOP MIDDAGMAAL BUFFET BBQ-FORMULE WALKING DINNER FEESTMENU ROUWMAALTIJD

RECEPTIE DEGUSTATIE KOFFIESTOP MIDDAGMAAL BUFFET BBQ-FORMULE WALKING DINNER FEESTMENU ROUWMAALTIJD B A N K E T K A A R T ST.JEF oude kaasmakerij Passendale s Graventafelstraat 48 8980 Zonnebeke mail@stjef.be RECEPTIE p3 DEGUSTATIE p4 KOFFIESTOP p5 MIDDAGMAAL p6 BUFFET p7 BBQFORMULE p9 WALKING DINNER

Nadere informatie

Afleveren - Barbecues

Afleveren - Barbecues Onze barbecues bestaan steeds uit een uitgebreide saladbar en een zelf samen te stellen vleespakket en/of vispakket. Deze prijslijst geldt voor onze afleverservice op verplaatsing, excl. bediening. SALADBAR

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Jenifer Aerts, Jessica Iyase,

Nadere informatie

Catering formules. Sportkaffee Peerdsbos. Sporthoreca bvba. Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015

Catering formules. Sportkaffee Peerdsbos. Sporthoreca bvba. Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015 Catering formules Sportkaffee Peerdsbos Sporthoreca bvba Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015 Meer informatie? mail naar sporthoreca@icloid.com info@sporthoreca.be

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

CULTUURRAAD. Verontschuldigd: Geert Vandendriessche, Sarah Verstrate, Bruno Ceuppens, Tina Janssens, Hans-Peter Ott

CULTUURRAAD. Verontschuldigd: Geert Vandendriessche, Sarah Verstrate, Bruno Ceuppens, Tina Janssens, Hans-Peter Ott Verslag Bestuursvergadering Locatie De Warandepoort, vergaderlokaal 1 Tijdstip Woensdag 29 november 2017 om 20u Aanwezig: Angèle Hoovelts, Steuts, Rob Bartholomees, Rudy Geirnaert, Jean-Pierre Leonard,

Nadere informatie

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG Aanwezige bestuursleden: Pieter Van Bastelaere (voorzitter), Bart Van Dosselaer, Sylvain De Boey, Machteld Van Raemdonck, Marleen

Nadere informatie

Algemene Vergadering KVK vzw WELKOM! KVK zit nog steeds op koers!

Algemene Vergadering KVK vzw WELKOM! KVK zit nog steeds op koers! Algemene Vergadering KVK vzw Dinsdag, 22 oktober 2013 Den Eyck, Kasterlee WELKOM! KVK zit nog steeds op koers! PROGRAMMA Algemene Vergadering, Bart Stroobants, voorzitter Welkomstwoord Enkele cijfers over

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 13/12/2017. Valentino Ragatuso, Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Anaïs De Naeyer, Annick Norré

Verslag bestuursvergadering 13/12/2017. Valentino Ragatuso, Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Anaïs De Naeyer, Annick Norré Verslag bestuursvergadering 13/12/2017. Aanwezig: Valentino Ragatuso, Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Anaïs De Naeyer, Annick Norré Verontschuldigd: Leen Leys 1. Opleidingstraject lesgevers.

Nadere informatie

KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE.

KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE. KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE.NL KERSTINSPIRATIE 2015 De feestdagen komen eraan. Het moment om relaties

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Verslag BAV VSF 9/1/2016

Verslag BAV VSF 9/1/2016 VZW Zetel: Transvaalstraat 28, 8793 Sint Eloois Vijve http://schaakfederatie.be/ Verslag BAV VSF 9/1/2016 Uitgenodigd De leden liga s De bestuursleden VSF Medewerkers VSF Ereleden VSF Agenda 1. Inleiding

Nadere informatie

Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries

Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries Online Surveys & Data Analyse www.datablender.be Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries Opgesteld door Frans Schockaert frans.schockaert@datablender.be 0499/ 26 35 83

Nadere informatie

Verslag van de Bestuursvergadering (BV) van woensdag 8 juni BERTIN Etienne, CAUS Magda, CLOTTENS Emiel, DE POTTER Marc, VANTILBORGH Rik

Verslag van de Bestuursvergadering (BV) van woensdag 8 juni BERTIN Etienne, CAUS Magda, CLOTTENS Emiel, DE POTTER Marc, VANTILBORGH Rik Bridgeclub Heusden Verslag van de Bestuursvergadering (BV) van woensdag 8 juni 2011. Aanwezig: BERTIN Etienne, CAUS Magda, CLOTTENS Emiel, DE POTTER Marc, VANTILBORGH Rik 1. De voorzitter, MDP, opent de

Nadere informatie

Maaslandse Wijnvrienden vzw

Maaslandse Wijnvrienden vzw Maaslandse Wijnvrienden vzw www.wijnvrienden.be Maaslandse Wijnvrienden VZW Pagina 1/9 INFORMATIEBROCHURE 2018-2019 Wie zijn de Maaslandse Wijnvrienden vzw? De Maaslandse Wijnvrienden vzw zijn een groepering

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Hasselt, juli Beste vrienden,

Hasselt, juli Beste vrienden, Hasselt, juli 2017 Beste vrienden, Terwijl we al hebben genoten van de mooie zomer en nog zoveel meer, zijn we er weer met ons nieuw programma. We hebben gezocht naar een gevarieerd najaarsprogramma..

Nadere informatie

Brepoels, Mercken & zoon Hasselt. Barbecuefolder

Brepoels, Mercken & zoon Hasselt. Barbecuefolder Brepoels, Mercken & zoon Hasselt Barbecuefolder BBQ Barbecue-assortiment Koude aperohapjes Mozzarellaspiesje Glaasje met scampi Glaasje met rosbief, pesto en parmezaan Glaasje met gerookte zalm en bieslook

Nadere informatie

Verslag vergadering 18-11-2010

Verslag vergadering 18-11-2010 Verslag vergadering 18-11-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), An Sevenants (AS), Daniël De Jaeger (directeur; DDJ), Annie Van Avondt (juf.

Nadere informatie

REGELS. Kies het goede woord. 1 Ik vind de fiets niet mooi. Ik koop... niet. a het b hem

REGELS. Kies het goede woord. 1 Ik vind de fiets niet mooi. Ik koop... niet. a het b hem 114 114 REGELS 1 1 Ik vind de fiets niet mooi. Ik koop... niet. a het b hem 2 Deze film is pas nieuw. Bijna niemand heeft... gezien. 3 Deze slagroom moet je niet meer eten.... is te oud. a Het b Hij 2

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Chauvinisme Vlaming op vlak van kopen en koken. ivox in opdracht van VLAM

Chauvinisme Vlaming op vlak van kopen en koken. ivox in opdracht van VLAM Chauvinisme Vlaming op vlak van kopen en koken ivox in opdracht van VLAM Methode Online vragenlijst Respondenten gerekruteerd uit het panel van ivox Vlamingen 18+ N = 1.000 Representatief op leeftijd,

Nadere informatie

WielerClub Nog Eine! Cycling Vlaanderen clubnr REGLEMENT WielerClub Nog eine!

WielerClub Nog Eine! Cycling Vlaanderen clubnr REGLEMENT WielerClub Nog eine! AAN : alle leden van Nog Eine WielerClub Nog Eine! Cycling Vlaanderen clubnr. 32014014 Aerden Rob, Gielen Marcel, Truyen Noël, Krause Hans, Schuermans Marc, Thijs Eddy, Vangompel Rony, Vanerum Yves, Bongaers

Nadere informatie

GOLFCLINIC AGS TOON JE TALENT! 25 YEARS AGS GOLFSCHOOL INFO GOLFINITIATIE

GOLFCLINIC AGS TOON JE TALENT! 25 YEARS AGS GOLFSCHOOL INFO GOLFINITIATIE 25 YEARS AGS GOLFSCHOOL INFO GOLFINITIATIE TOON JE TALENT! GOLFCLINIC AGS EEN UNIEKE GOLF INTRODUCTIE VOOR 25JAAR AGS VOOR KLEINE GROEPEN, GROTE GROEPEN EN BEDRIJVEN EEN AANTREKKELIJKE SPORT VOOR ALLE

Nadere informatie

Feestruimtes. Onze formules

Feestruimtes. Onze formules Feestruimtes Eetcafé Hoeve Ter Kerst is dé geknipte locatie voor al jouw feesten! Wij hebben twee ruimtes ter beschikking: De veranda - Volledig aparte ruimte met privé-terras en omheinde speeltuin - Eten

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 24 januari Opvolgen en overzicht van de vergoedingen van de trainers ( Valentino)

Verslag bestuursvergadering 24 januari Opvolgen en overzicht van de vergoedingen van de trainers ( Valentino) Verslag bestuursvergadering 24 januari 2018. Aanwezig: Kris Geeroms, Valentino Ragatuso, Leen Leys, Johan Matthijs, Annick Norré Verontschuldigd: Katja Soentjens Extra genodigde: David Van Hoegaerden (

Nadere informatie

OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING

OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING 28-04-2015 Aanwezig : Suzanne Offner, Els Tiberghien, Henk Visser, Charles Vandezande, Jean-François Distave, Isabelle (mama van Felicia), Linda De Bruyn, Peter Spruyt,

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Leden ouderraad Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Naam Anja Smet Annelies De Beuf Astrid Verboven Cindy Verdoorent Désirée De Maesschalck Ellen Heyrman Geert Vanhove (voorzitter) Hannelore

Nadere informatie

Datum : 11 februari 2019 : Focus - Gebroeders Marreytstraat 3 bus 4, 8000 Sint Pieters - Brugge

Datum : 11 februari 2019 : Focus - Gebroeders Marreytstraat 3 bus 4, 8000 Sint Pieters - Brugge Datum : 11 februari 2019 Locatie : Focus - Gebroeders Marreytstraat 3 bus 4, 8000 Sint Pieters - Brugge Aanwezigen Verontschuldigd Voorzitter Secretaris : Christ Dobbelaere, Messiaen Martine, Devooght

Nadere informatie

Belgian Ergonomics Society

Belgian Ergonomics Society Belgian Ergonomics Society Verslag BES nationaal 22/01/2015 Datum: 22 januari 2015, 15-17u Plaats: Brussel, FOD WASO Verslag: Roeland Motmans X Roeland Motmans X Alain Piette V Stephan Tomlow X Nathalie

Nadere informatie

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR 2010-2011 OUDERCOMITÉ Met een voor uw kind 1. Aanwezigen Dominique RYNGAERT, Hilde BEERNAERT, Johan LOGGHE, Joris ROOSE, Daisy HUBRECHTS, Mieke DEROUS,

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van woensdag 14 juni 2017 om 19:30 uur

VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van woensdag 14 juni 2017 om 19:30 uur VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van woensdag 14 juni 2017 om 19:30 uur Aanwezig: De Smet Annick - voorzitter Der Kinderen Annemie, Van de Poel Katrien, Gevers Dimitri, De Wilde Tine, Van Geirt Willy, De

Nadere informatie

WELKOM! PROGRAMMA. Algemene Vergadering Dinsdag, 23 oktober 2012. KVK vaart de juiste koers! PRESENTATIE STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING KVK

WELKOM! PROGRAMMA. Algemene Vergadering Dinsdag, 23 oktober 2012. KVK vaart de juiste koers! PRESENTATIE STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING KVK WELKOM! Algemene Vergadering Dinsdag, KVK vaart de juiste koers! PROGRAMMA Algemene Vergadering, Bart Stroobants, voorzitter Welkomstwoord Enkele cijfers over onze leden en de website Overzicht activiteiten

Nadere informatie

Mix van Deluxe Tapas-broodjes 1,85 /stuk

Mix van Deluxe Tapas-broodjes 1,85 /stuk Broodjes Parade Onze Mini sandwiches, Deluxe Tapas-broodjes, Wraps zijn een heel leuk concept om feestjes tot een succes om te toveren, ze zijn ook heel geschikt ter aanvulling van onze andere heerlijke

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALSTERK B1 THEMA 7 REIZEN

ANTWOORDEN TAALSTERK B1 THEMA 7 REIZEN ANTWOORDEN TAALSTERK B1 THEMA 7 REIZEN Opdracht 4 1. negentien Europese landen 2. Nederlanders houden van warme landen. 3. Frankrijk 4. Turkije, Duitsland en Nederland 5. Zuid-Europese landen, zoals Italië

Nadere informatie

Koop in DECEMBER in Wellen en win 8000 **

Koop in DECEMBER in Wellen en win 8000 ** editie 5 jaargang 8 Koop in DECEMBER in Wellen en win 8000 ** Afhaalgerechten voor tijdens de feestdagen. Eindejaarsfolder beschikbaar op de website of in de winkel. s heropent op november met concept!

Nadere informatie

BBQ FOLDER Heerlijk eerlijk stukje vlees van eigen kweek

BBQ FOLDER Heerlijk eerlijk stukje vlees van eigen kweek BBQ FOLDER Heerlijk eerlijk stukje vlees van eigen kweek Slagerij Maertens Leopold I-laan 98, 8000 Brugge 050 31 61 05 www.maertensbrugge.be Bestel online in onze webshop en win tijd... Je mag direct door

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

Kwaliteits rundvlees. Varkensvlees. 1ste keus steak... 24,95 / kg. Gemarineerde steak... 23,50 / kg. Biefstuk... 21,80 / kg. Entrecôte...

Kwaliteits rundvlees. Varkensvlees. 1ste keus steak... 24,95 / kg. Gemarineerde steak... 23,50 / kg. Biefstuk... 21,80 / kg. Entrecôte... BBQ magazine Manus Kwaliteits rundvlees 1ste keus steak... Gemarineerde steak... Biefstuk... Entrecôte... Côte à l'os... Hamburger... Simmental côte à l'os... Simmental entrecôte... Simmental filet pur...

Nadere informatie

Speech bestuurswissel Inner _Wheel 2016

Speech bestuurswissel Inner _Wheel 2016 Speech bestuurswissel Inner _Wheel 2016 Geachte genodigden, Lieve Dames Het voorbije jaar heeft onze voorzitter Hilde zich ingezet om de doelstellingen van Inner Wheel na te komen en het wiel te laten

Nadere informatie

Voorgerechten. Tomatensoep 5,50. Rode linzensoep 5,50. Uiensoep 5,50

Voorgerechten. Tomatensoep 5,50. Rode linzensoep 5,50. Uiensoep 5,50 Voorgerechten Soepen Tomatensoep 5,50 Rode linzensoep 5,50 Uiensoep 5,50 Salades Gemengde salade 6,20 Salade met sla, ui, tomaat, komkommer, maïs en yoghurtdressing Herdersalade 7,50 Salade met sla, ui,

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Verslag van de vergadering: Commissies clubzaken en -jeugd 8 maart 2005 Organisatie jubileumfeest op 9 april 2005

Verslag van de vergadering: Commissies clubzaken en -jeugd 8 maart 2005 Organisatie jubileumfeest op 9 april 2005 Verslag van de vergadering: Commissies clubzaken en -jeugd 8 maart 2005 Organisatie jubileumfeest op 9 april 2005 Aanwezig Commissie Jeugd : Jos Broekmans Herman De Pauw Benny Lenaerts Aanwezig Commissie

Nadere informatie

BVBA TRAITEUR GEUBBELMANS OLMENSEBAAN 138 2490 BALEN 0498/745047 014/811012 FAX:014/816704 INFO@TERHOOLST.BE VOORSTELLEN ZOMERBARBECUES

BVBA TRAITEUR GEUBBELMANS OLMENSEBAAN 138 2490 BALEN 0498/745047 014/811012 FAX:014/816704 INFO@TERHOOLST.BE VOORSTELLEN ZOMERBARBECUES BVBA TRAITEUR GEUBBELMANS OLMENSEBAAN 138 2490 BALEN Catering, Bedrijfsfeesten 0498/745047 014/811012 FAX:014/816704 INFO@TERHOOLST.BE PRIJSOFFERTE NR. AANTAL PERSONEN: PLAATS: DATUM: VOORSTELLEN ZOMERBARBECUES

Nadere informatie

Mix van Deluxe Tapas-broodjes 1,85 /stuk

Mix van Deluxe Tapas-broodjes 1,85 /stuk Broodjes Parade Onze Mini sandwiches, Deluxe Tapas-broodjes, Wraps zijn een heel leuk concept om feestjes tot een succes om te toveren, ze zijn ook heel geschikt ter aanvulling van onze andere heerlijke

Nadere informatie

Genieten is barbecueën met Keurslager Jacobs!!!

Genieten is barbecueën met Keurslager Jacobs!!! Keurslagerij Jacobs Genieten is barbecueën met Keurslager Jacobs!!! Wat is er nu lekkerder dan op een zonnige dag te ontspannen met vrienden of familie onder het genot van een maaltijd met de barbecue.

Nadere informatie

FOLDER TRAITEUR DELIES - DEFOOR 2014

FOLDER TRAITEUR DELIES - DEFOOR 2014 FOLDER TRAITEUR DELIES - DEFOOR 2014 1 ENKEL VOOR CAFES, VERENIGINGEN, GROEPEN Heeft u een festiviteit in het vooruitzicht? Schrikt de organisatie ervan u een beetje af? Geen nood wij willen u daar graag

Nadere informatie

Verslag Raad van Bestuur 10 mei 2012

Verslag Raad van Bestuur 10 mei 2012 Baudelokaai 8 9000 Gent Aan : Van : Ons kenmerk: Gent RVB ADM Doc9_Verslag RVB_10052012 24/05/2012 Verslag Raad van Bestuur 10 mei 2012 Locatie: Woon-, Leef- en zorgcentrum De Meerspoort gelegen te Oudenaarde

Nadere informatie

De Cock D E F T I N G E B B q 2017

De Cock D E F T I N G E B B q 2017 De Cock DEFTINGE B B q 2017 APERITIEFHAPJES Vleesfakkels Scampi s apero Borrelboutje van kip Kippenballetje apero Gevulde champignon Italiaanse toastjes St. jacobsvrucht met spek Geitenkaas met spek (per

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan 2019/2020 sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete

Nadere informatie

Buffetvoorstellen. (vanaf 40 personen)

Buffetvoorstellen. (vanaf 40 personen) Buffetvoorstellen (vanaf 40 personen) Vindt u een feest met bediening aan tafel te formeel of te stijf? Kiest u liever zelf wat er allemaal op uw bord terecht komt en hoeveel? Dan zijn de buffetvoorstellen

Nadere informatie

Handelaarsoverleg. 24 januari 2017 Vredeszaal - Stadhuis

Handelaarsoverleg. 24 januari 2017 Vredeszaal - Stadhuis Handelaarsoverleg 24 januari 2017 Vredeszaal - Stadhuis Agenda R-Oh-de Loper weekend 10-11 maart Evaluatie winkelzondag 24 en 31 december Evaluatie sfeerverlichting 2018 Status Joyn na Q4 (+bijlage 1).

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Ann Van Campfort, Griet Defloor,

Nadere informatie

Draaiboek: Euroostkamp 2014

Draaiboek: Euroostkamp 2014 Draaiboek: Euroostkamp 2014 Vóór vrijdag 12 september te regelen: - brief te versturen naar verbroederingssteden met mededeling slaapzak+luchtmatras mee te brengen + mededeling max. 5 personen voor multitwinning

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Januari -Februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 15 mei 2018

Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Aanwezig: Liesbet, Pipke, Els, Lieve, Eef, Joke, Nel (met heerlijk ijs), juf Melaney en Kris (verslag) Verontschuldigd: meester Jimmy, juf Shari, Anne en Leen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

WIJNREIS VINAMI NAAR DE BOURGOGNE

WIJNREIS VINAMI NAAR DE BOURGOGNE WIJNREIS VINAMI NAAR DE BOURGOGNE Bourgogne klinkt als geheimzinnig gefluister diep onder in een donker gewelf dat naar gistend druivensap ruikt. Eeuwenoude kelders vol met eiken fusten en stoffige flessen

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

H o b b y c l u b v o o r a m a t e u r k o k s Pagina 1 van 1

H o b b y c l u b v o o r a m a t e u r k o k s Pagina 1 van 1 Kookavond van 15.03.2007 Afwezigen Gasten Luc Claes Cyriel Uitgenodigd door APERO Appreciatie Paul Van Der Spiegel Luc Vis Kris Janssens Vernaccia di San Gimigano 2004 Toscanië Herman Piet Urbain Unaniem

Nadere informatie

Catering. Your service

Catering. Your service Catering Your service Uw partner voor een geslaagd feest Feesten voor kleine of middelgrote groepen : p 2 tot 5 Events of opbrengstfeesten voor clubs, scholen of verenigingen : p 6 De tentoongestelde prijzen

Nadere informatie

De uitdagingen van food in e-commerce

De uitdagingen van food in e-commerce De uitdagingen van food in e-commerce Pieter Caluwaerts Digital Commerce Architect @ PHPro Caroline Van den Borre Digital Project Manager @ Rob The Gourmets' Market Wie is Rob The Gourmets Market? Supermarkt

Nadere informatie

Verslag vergadering bewonersplatform Kwenenbos 15/05/2019

Verslag vergadering bewonersplatform Kwenenbos 15/05/2019 Verslag vergadering bewonersplatform Kwenenbos 15/05/2019 Aanwezig: Freeken, Martine, Erwin, Danny, Willy, Roger, Ronny, Bart Verontschuldigd: Eric, Jorden, Filip Onderwerp Detail Wie Duur Overlopen verslag

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

Banqueting. book. Westerplein NA Castricum

Banqueting. book.   Westerplein NA Castricum Banqueting Westerplein 6 1901 NA Castricum 023-514 32 47 info@huisvanhilde.nl book www.huisvanhilde.nl december 2018 I Eten en drinken Koffie en thee excl. BTW incl. BTW 1.Koffie/thee arrangement met koekjes

Nadere informatie

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Je hebt als groep ouders een idee van wat je rond cultuur, ouderbetrokkenheid en taalstimulering zou willen doen op de school van je kind(eren)? Dit doe

Nadere informatie

Verslag vergadering 16-09-2010

Verslag vergadering 16-09-2010 Verslag vergadering 16-09-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), Daniël De Jaeger

Nadere informatie

UITGEROOKT OP DE WERKVLOER. Ervaringen Kringwinkel t rad + impact 3 jaar later

UITGEROOKT OP DE WERKVLOER. Ervaringen Kringwinkel t rad + impact 3 jaar later UITGEROOKT OP DE WERKVLOER Ervaringen Kringwinkel t rad + impact 3 jaar later Locaties: KRINGLOOPCENTRUM LEEFBAAR WONEN VZW Bedrijfsactiviteiten: PERSONEEL FASE 1 EEN GOED IDEE? - «WE ZOUDEN IETS MOETEN

Nadere informatie

Traiteur tijdens de Feestdagen cateringinnuenen.nl. Lekker voor thuis!

Traiteur tijdens de Feestdagen cateringinnuenen.nl. Lekker voor thuis! Traiteur tijdens de Feestdagen cateringinnuenen.nl Lekker voor thuis! Tijdens de feestdagen kunt u gebruik maken van onze traiteur, heerlijk genieten thuis. Wanneer u gebruik wilt maken van onze traiteurmogelijkheden,

Nadere informatie

WIJNCLUB T WIJNKRANSJE, LICHTERVELDE STATUTEN. Gecoördineerde statuten. Statuten opgesteld te LICHTERVELDE op ALGEMENE VERGADERING van 06/11/2007

WIJNCLUB T WIJNKRANSJE, LICHTERVELDE STATUTEN. Gecoördineerde statuten. Statuten opgesteld te LICHTERVELDE op ALGEMENE VERGADERING van 06/11/2007 WIJNCLUB T WIJNKRANSJE, LICHTERVELDE STATUTEN Gecoördineerde statuten. Statuten opgesteld te LICHTERVELDE op ALGEMENE VERGADERING van 06/11/2007 INLEIDENDE BEPALINGEN 1. Doel van de Vereniging. Deze statuten

Nadere informatie

Boat & Company presenteert voor 1 ½ uur De Amsterdamse Borrelvaart

Boat & Company presenteert voor 1 ½ uur De Amsterdamse Borrelvaart Boat & Company presenteert voor 1 ½ uur De Amsterdamse Borrelvaart Heeft u geen zin om middenin een drukke kroeg te staan? Dan kunnen wij u de Drijvende horeca boot aanbieden, waar gezelligheid voorop

Nadere informatie

Verslag oudercomité dinsdag 09/06/2015

Verslag oudercomité dinsdag 09/06/2015 Sint-Juliaanskerklaan 16 1160 Oudergem 02 673 79 98 Pas.luyckfasseel@gmail.com Verslag oudercomité dinsdag 09/06/2015 Aanwezig : Julie de Bergeyck, Dhr. Linard, Dhr. de Haan, mevr. Farneti, Dhr. Marie,

Nadere informatie

inhoud blz. 1. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen Dat lust ik niet

inhoud blz. 1. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen Dat lust ik niet Eten inhoud blz.. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen 0 7. Dat lust ik niet. 8. Hap, slik, boem! 2 9. Filmpjes 4 Pluskaarten 5 Bronnen

Nadere informatie

Feest arrangement Zee 34,50 15,50

Feest arrangement Zee 34,50 15,50 FEESTARRANGEMENT Zee Een 4 uur durend feest vanaf 60 (zonder DJ/ live muziek vanaf 40 ) inclusief onbeperkt standaard drankjes *, zoutjes en nootjes bij aanvang, de keuze uit gebak of mousserende wijn**

Nadere informatie

Algemene Vergadering. ABC vzw. 17 Maart 2011

Algemene Vergadering. ABC vzw. 17 Maart 2011 Algemene Vergadering ABC vzw 17 Maart 2011 Agenda Welkom en agenda Goedkeuring van vorig verslag Goedkeuring van de lijst van de nieuwe effectieve leden ABC vzw werking 2010 Financieel verslag 2010 Verkiezing

Nadere informatie

KC Floriant Merelbeke v.z.w.

KC Floriant Merelbeke v.z.w. KC Floriant Merelbeke v.z.w. A. Rodenbachlaan 48 E-mail : Floriant@korfbal.be Website : www.floriantkorfbal.be Sponsoring K.C.FLORIANT MERELBEKE K.C. Floriant Merelbeke v.z.w. is een korfbalclub waar zowel

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari u

Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari u Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari 2015 20u Aanwezig : Diaine Sacha, Peter Senecaux, Wim Goedertier, Annick Verween, Jutta Rogge, Cathy Roelandts Schoolteam: meester Koen, juf Sandy, juf

Nadere informatie

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle 1 Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle Bestuur Blue Water Whiskyclub Zwolle Nico Feima Voorzitter Bas Marquering Secretaris Anne Feima Penningmeester

Nadere informatie

InsideOut. December ThirtyUp! Serious Diner Business Lounge Friday Afternoon HNY

InsideOut. December ThirtyUp! Serious Diner Business Lounge Friday Afternoon HNY InsideOut December 2014 ThirtyUp! Serious Diner Business Lounge Friday Afternoon HNY Feest & Gezelligheid Het jaar is weer omgevlogen. We naderen december. De maand die elk jaar weer garant staat voor

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Aanwezig: Rob GERITS, Roland SEVERIJNS, Pascaline STRUMANE, Christiaan VAN ELSEN, Emiel VERVLIET, Gust VAN DONGEN

Aanwezig: Rob GERITS, Roland SEVERIJNS, Pascaline STRUMANE, Christiaan VAN ELSEN, Emiel VERVLIET, Gust VAN DONGEN VZW MUTAMAINI KATANGA Datum: Woensdag 25 maart 2014 (Sociale School, Heverlee) Uur: 14.30 uur- 156.30uur Aanwezig: Rob GERITS, Roland SEVERIJNS, Pascaline STRUMANE, Christiaan VAN ELSEN, Emiel VERVLIET,

Nadere informatie

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019 Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019 1 Inhoud 3 Gastvrij en goed verzorgd 4 Zoet en hartig 6 Soep en brood 8 Borrelsnacks 10 Dranken

Nadere informatie

Pagina 1. Pagina 2. Pagina 3. Geachte heer/mevrouw,

Pagina 1. Pagina 2. Pagina 3. Geachte heer/mevrouw, Pagina 1 Geachte heer/mevrouw, Om Perswijn als tijdschrift en onze website zo interessant mogelijk voor u te houden hebben wij deze vragenlijst gemaakt. Hieronder treft u een aantal vragen die betrekking

Nadere informatie

Eettips voor bijzondere gelegenheden

Eettips voor bijzondere gelegenheden Eettips voor bijzondere gelegenheden Ziekenhuis Gelderse Vallei Gezond eten is niet altijd makkelijk. Vooral tijdens bijzondere gelegenheden zoals een vakantie, feest of uit eten gaan. In deze folder staan

Nadere informatie

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat Herenthout Tel: 014/

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat Herenthout   Tel: 014/ An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 Barbecues 2019 Alle prijzen zijn inclusief BTW Barbecue basis - 350 g vlees per persoon

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Voorwoord VZW DANSCLUB DE SALVANDY. In dit nummer

NIEUWSBRIEF. Voorwoord VZW DANSCLUB DE SALVANDY. In dit nummer NIEUWSBRIEF VZW DANSCLUB DE SALVANDY November 2015 - jaargang 7, nummer1 Voorwoord Door Marieke - bestuur Beste leden, Dit is mijn eerste voorwoordje en tevens de eerste nieuwsbrief van het nieuwe dansseizoen.

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 17 November 2016

Verslag ledenvergadering 17 November 2016 Verslag ledenvergadering 17 November 2016 Aanwezig 17 leden en een aspirant lid Noel Bonné Verontschuldigd Rob en Denise AGENDA Tentoonstelling Gemeentehuis Toekomst CvB en VLF Tips voor trips Achter de

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 19-09 t.e.m. 25-09-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie