Vaststelling van de notulen halfjaarvergadering 9 januari De vergadering stelt notulen zonder wijzigingen vast.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- 1 - 3. Vaststelling van de notulen halfjaarvergadering 9 januari 2015. De vergadering stelt notulen zonder wijzigingen vast."

Transcriptie

1 Opening door de voorzitter Opening Afwezig met kennisgeving BV De Papegaai en BV Poortdijk; Afwezig zonder kennisgeving de Biljartverenigingen: B.C.H. 13, DE POEDEL, DE ROOIE REIGERS, DE VRIENDEN, H.D.H., H.W.P.B., HET FUST, HET GROENE HART en T HEICOP; Voorgesteld wordt de PAUZE na agendapunt 8 te houden Er wordt een minuut stilte gehouden voor de overleden leden: i. Gerard Verschraagen Rijnzicht (april); ii. Kobus vd Wijngaard Rijnzicht (maart); iii. Ries Broekhuizen Rijnzicht (maart). 2. Ingekomen stukken Bericht van PADOC dat Hidde de Vries erelid is geworden; Brief van PADOC over de Competitie (is behandeld zie punt 9); Aanmelding van nieuwe vereniging BV De Rooie Reigers - Vianen; Aanmelding van nieuwe vereniging BV Recreatie Centrum Nieuwegein (RCN); van de KNBB - Willem la Riviera met daarin een opsomming wat voor voordelen een 5-lid tegemoet kan zien. Zie verder in agendapunt Vaststelling van de notulen halfjaarvergadering 9 januari De vergadering stelt notulen zonder wijzigingen vast. 4. Jaarverslag secretaris In de bijlage kunt u het jaarverslag vinden. 5. Jaarverslag penningmeester Kees Fredriks geeft een kort verslag van de stand van zaken w.b. de financien. De genoemde contributie van 22,50 is all-in. Er ligt een overzicht van de financien klaar voor de belangstellenden. Als u een stuurt aan Kees dan krijgt u een overzicht opgestuurd. Advertenties in het boekje en banner op de site van BiljartPoint kunnen worden aangevraagd bij de secretaris. Een overzicht is te vinden op onze site. 6. Verslag kascommissie Gerard Gerritse (De Dijketelg) en Hans vd Weiden (Rijnzicht) hebben de kascontrole uitgevoerd. Hans vd Weiden adviseert de vergadering de penningmeester decharge te verlenen. De financiële administratie zag er prima uit. Gerard Gerritse wordt bedankt voor bewezen diensten middels een bloemetje; Komend jaar wordt de controle uitgevoerd door Hans vd Weiden en Sjaak Voorhout (De Plaats). 7. Benoeming nieuw lid kascommissie en tevens reserve Hidde de Vries meldt zich aan.

2 Bestuursverkiezing aftredend Jan Samsom, gekandideerd Cok Kortekaas voor de duur van 1 jaar; Cok Kortekaas wordt met algemene stemmen aanvaard als bestuurslid; aftredend en herkiesbaar voor 2 jaar Kees Fredriks; Kees Fredriks wordt met algemene stemmen aanvaard als bestuurslid; gekandideerd Harjan Hooijen voor 2 jaar als vervanger voor Hidde de Vries; Harjan Hooijen wordt met algemene stemmen aanvaard als bestuurslid; aftredend zonder opvolging Rolf Schoonaard wedstrijdleider PK; Rolf heeft gesproken met Ton vd Heuvel, Hennie Overbeek Stephan van Hees om zijn taken als coördinator over te nemen. Ton vd Heuvel beaamt deze afspraak. Dezelfde Ton vd Heuvel daagt Cok Kortekaas uit om het voorzitterschap net zo goed uit te dragen als de scheidende voorzitter Jan Samsom. Tegenkandidaten hadden zich niet gemeld bij het bestuur. PAUZE (in de pauze worden competitiebekers uitgereikt) 9. Opzeggen samenwerkingovereenkomst met de KNBB Vaststelling van de notulen van de extra ALV 10 april De notulen wordt door de vergadering zonder wijzigingen goedgekeurd; Deze worden z.s.m. op de site geplaatst; Jan Samsom en Piet de Haan zijn 26 mei j.l. op het Bondsbureau in Nieuwegein op gesprek geweest. We hebben Willem La Riviera en Ruud Hudepohl laten weten dat de WBB per 31 juli 2015 weer afscheid neemt van de KNBB. Zij waren erg teleurgesteld en hadden dit niet aan zien komen. Middels een van de KNBB vroeg men zich af of 5 lid blijven niet tot de mogelijkheden behoord? Ook hiervoor was geen interesse door de vergadering. Dit was op de vergadering van 10 april j.l. al een overduidelijke conclusie. Afgesproken is: De secretaris zal z.s.m. een getekende brief sturen naar de KNBB met daarin de melding van de officiële beëindiging van de samenwerking met de KNBB per 31 juli Ook wordt er verzocht aan de KNBB een digitaal bestand van de huidige Ledenadministratie op te sturen naar het secretariaat van de WBB. 10. Uitreiking van de spelersprijs en de verenigingsprijs De spelersprijs gaat naar Piebe Heijstra om de volgende redenen: Zijn verdienste voor BV Vianen: sinds 1974 is hij al penningmeester van de BV; Piebe is een trouwe bezoeker van de ALV s en heeft vaak een positieve inbreng; Piebe is 18 mei j.l. 80 jaar geworden en gaat door met spelen en zijn functie; (Piebe was tot diep in de vergadering van slag, hij maakte deze vergadering in het geheel geen op- en aanmerkingen. Compleet flabbergasted) De verenigingsprijs gaat naar BVL om de volgende redenen: TEAM 01 is kampioen geworden van de Hoofdklasse; TEAM 03 C3 poule B / 4e klasse - 4e TEAM 03 heeft de Beker Laag Libre gewonnen TEAM 04 C3 poule D / 6e klasse - 2e TEAM 04 heeft de barrage C3-1 gewonnen en gaan naar het Gewest Klein minpuntje: Het secretariaat kan wat alerter

3 Competitie De teamcompetitie had dit seizoen een slechte programmering, veel vrije weken, gevolg competitiestilstand en daarmee frustraties. Onze excuses hiervoor. We hebben hier van geleerd, oppassen met plaatselijke feestdagen, oppassen met indeling van PK s, op zoek gaan naar verbeterde software om het goed wedstrijdschema te maken; De introductie en het gebruik van BiljartPoint is perfect gelopen. Er is gebleken dat hierbij de beste oplossing is dat de teamleider de uitslagen van zijn eigen team verwerkt. Dan komen de uitslagen het snelst online. Als eerst alles verzameld moet worden door de competitieleider, gaat er veel tijd verloren; Alle wedstrijdformulieren moesten nog worden opgestuurd en door het wedstrijdsecretariaat gearchiveerd. Komend seizoen is dit niet meer nodig, echter u dient wel de WF-en goed te archiveren. Bij een protest moet u uw getekende WF kunnen overleggen; De vergadering stelt dat het WF alleen ingevuld moet kunnen worden door het thuisspelende team. Wij gaan dit bij WP aanpassen; Opmerkelijk is de partij van Jaap van Dijk van BV De Dijketelg 03: 1 beurt uit! spw. 18 tegen Het Knooppunt 02 Berry Terlouw 81car in één beurt uit! Klasse! De vergadering ziet graag de top100 Libre en de top25 Drb weer terugkomen; Ook hier gaan we aan werken. 12. Teamcompetitie in het Gewest Midden Nederland De barrages zijn gespeeld op 30 april j.l. bij PADOC. Ondanks het stopzetten van de samenwerking met de KNBB willen we hier een terugkomend toernooi van maken. Spelen in het Gewest is dit jaar voor het laatst. De uitslagen van de barrages seizoen i. C2-klasse: de barrage ging tussen Het Heicop 01 en Houten 02, uitslag 6-2; Het Heicop won en vervolgt het toernooi als C2-1, Houten als C2-2; ii. C3-klasse: de barrage ging tussen Het Knooppunt 02, BVL 04, Padoc 06 en De Vaartsche Rijn 02. De Vaartsche Rijn kwam door een misverstand van het VR secretariaat niet opdagen. uitslag BVL 12 pnt, Het Knooppunt 10 pnt en PADOC 2 pnt; BVL 04 won en vervolgt het toernooi als C3-1, Het Knooppunt als C3-2, iii. B2-klasse: de barrage ging tussen Vianen 02 en De Plaats 08; uitslag 4-2; Vianen 02 vervolgt als winnaar het toernooi. PADOC (Hennie) weer bedankt voor de geweldige organisatie. iv. Uitslagen. De uitslagen van de nacompetitie in het Gewest heb ik nog niet ontvangen. Als deze binnen zijn dan plaats ik deze op de WBB-site.

4 Competitie De opgave voor komend seizoen wordt besproken; De ledenadministratie (mijn.knbb) wordt voortaan door de vereniging uitgevoerd via BP. LET OP uw moet zelf de leden die er mee ophouden wissen. De verenigingen krijgen een lijst opgestuurd met hun leden en kunnen daarop aangeven welke leden verdwijnen. Deze lijst sturen zij retour naar het wedstrijdsecretariaat en wij verwerken dat; BV De Spijker komt niet meer terug, De Vrienden blijven spelen in De Stadshof (1 team); De Rooie Reigers (oude locatie van De Vrienden) is nieuw (1 team). R.C.N. is nieuw (4 teams); De Hoofdklasse heeft 11 teams, Libre 4-tal 51 teams, Libre 3-tal 12 teams, Drb 22 teams; Er hebben zich 12 teams met 3-spelers aangemeld voor de competitie. We gaan nog bekijken of dit 2 klassen worden van 6-teams of 1 klasse van 12 teams. De competitie begint naar alle waarschijnlijk op 29 september. 14. Persoonlijke kampioenschappen Hoofdklasse Libre: Frans Jutte 1e in de WBB en 1e in het Gewest MN, 8e op het NK Hoofdklasse Libre: John Kragten 2e in de WBB en 7e in het Gewest MN; Hoofdklasse DRB: Piet Schep 1e in de WBB en 8e in het Gewest MN; Hoofdklasse DRB: Eric Maijenburg 7e in het Gewest MN; 1e klasse Libre: Jan Samsom 1e in de WBB en 1e in het Gewest MN, 5e op het NK; 1e klasse Libre: Jeroen van der Heijden 2e in de WBB en 4e in het Gewest MN; 2e klasse Libre: Winst barrage in WBB, Hennie Broeke 6e in het Gewest MN; 5e klasse Libre: Herman van Woudenberg 2e in Het Sticht en 5e in het Gewest MN; 3e klasse DRB: Peter Loosemore 1e in Het Sticht en 1e in het Gewest MN, 8e op het NK. Rolf Schoonaard stopt met zijn bestuursfunctie als wedstrijdleider PK s. Omdat de PK s geen KNBB link meer heeft,laat hij de organisatie liever over aan Ton vd Heuvel en Hennie Overbeek. Het bestuur gaat in overleg met deze heren. U wordt op de hoogte gehouden.

5 Bekertoernooi Het bekertoernooi is goed verlopen dit seizoen De Hoofdklasse had als finalisten PADOC 01 - De Bergerie 01 uitslag Hoog Libre had als finalisten Walzicht 01 - Houten 01 uitslag Laag Libre had als finalisten Rijnzicht 04 - BVL 03 uitslag DRB had als finalisten De Treffers 04 - Poortdijk 08 uitslag De finaledag bij PADOC op zo 26 april: Er werd geteld en geschreven door PADOC leden. Een uitstekend georganiseerd toernooi onder leiding van Hennie Overbeek en Jac van Bommel. Alle winnaars van harte gefeliciteerd. 16. Bekertoernooi (de finale wordt volgens het schema gespeeld bij Rijnzicht/R.C.N.) Hoofdklasse - 10 teams, Libre (4) - 45 teams, Libre(3) - 10 teams, DRB - 20 teams; Wij gaan er vanuit dat BV R.C.N. en BV Rijnzicht er een goed georganiseerde finale van maken. 17. Rondvraag Tijdens het opbouwen van de nieuwe competitie moet dit niet worden doorgegeven door BP. We gaan het met BP bespreken; Men vroeg zich af of er al eens geïnformeerd is naar een dagcompetitie? De WBB heeft al eens geïnformeerd bij Het Kasteel Montfoort, Gaza in Harmelen, de Oase in IJsselstein. Als deze seniorenverenigingen buiten de deur in cafés moeten gaan biljarten zijn de kosten veelal hoger. We kunnen hier nog eens over nadenken en bespreken; Er staan op dit moment verkeerde zaken op BP in de opbouw naar het nieuwe seizoen. We vragen BP naar een oplossing; Wanneer worden de PK s volgend seizoen gespeeld? Ook hier gaan we ons over buigen en gaan in gesprek met Stephen, Hennie en Ton. Dus geen PK s in september 2015, maar wanneer dan wel? U hoort van ons; Speelavond op vrijdagavond kan dat? Hier is geen vraag naar geweest; Piebe Heijstra (Vianen) is nog steeds sprakeloos; Lidnummers gemaakt door de KNBB worden vernieuwd naar etc; We blijven per vereniging 1 inlogcode gebruiken. Deze wordt dus ook gebruikt bij het invullen van de uitslagen door de teamleiders; De Bergerie opent een spandoek om Jan te bedanken voor zijn werk voor de WBB.

6 Sluiting Jan werd in 1999 door Piet de Haan (WS) gevraagd om interim voorzitter Thom van Doorn tijdelijk op te volgen. Op de ALV van 7 juni 1999 in Concordia te Haastrecht is Jan in het bestuur van de WBB gekomen. Piet: Jan je was een zeer betrokken voorzitter, goudeerlijk en recht voor zijn raap. Als ik voor mijzelf spreek - bij Jan kon je altijd terecht voor overleg. Was er een probleem, hij dook er altijd direct in en loste gezamenlijk de zaken vlot op. Er bleef nooit iets liggen. Voor mij was jij een maatje om op terug te vallen. Jammer genoeg komt aan alles een eind. Jan je kiest ervoor om andere zaken op te pakken zoals vrijwilligerswerk bij verstandelijk beperkten. Er wacht je een mooie taak. Veel succes daarmee! ; Piet de Haan (WS) benoemt, namens het bestuur, Jan Samsom tot erelid van de WBB. Hij krijgt een gouden spelt opgespeld. De bloemen ontbreken niet; Kees Fredriks (PM) geeft Jan een cadeaubon; Kees nodigt Jan ook uit voor een etentje met het bestuur, in een door hem te bepalen restaurant; Nog één ding: Jan nu je bent afgetreden kunnen we je wel weer in het diepe gooien. Peter Vulto werkt, zoals je weet, bij een bedrijf welke achtbanen, glijbanen e.d. bouwt en installeert. Er komt in Zoelen een glijbaan, de hoogste en snelste glijbaan van de Benelux en omstreken, 19,5mtr hoog en 45 graden naar beneden. Peter Vulto zoekt nog vrijwilligers om testglijders te worden, hij had aan jou gedacht. Peter maakt wel een afspraak met je; Jan bedankt iedereen voor het vertrouwen wat hij al die jaren heeft gekregen. Hij vond het een mooie tijd. Hij gaat nu zijn energie anders verdelen. Hij sluit voor de laatste keer de vergadering om 22:20 Onze scheidende voorzitter Jan Samsom reikt de voorzittershamer over aan Cok Kortekaas en wenst hem heel veel succes.

7 - 7 -

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de WBB Gehouden op 3 juni 2013, gastvereniging Het KNOOPPUNT in Everdingen

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de WBB Gehouden op 3 juni 2013, gastvereniging Het KNOOPPUNT in Everdingen Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de WBB Gehouden op 3 juni 2013, gastvereniging Het KNOOPPUNT in Everdingen 1. Opening door de voorzitter Welkom; Afwezig waren: BCH 13, De Poedel, De Spijker,

Nadere informatie

Postadres: Postbus 395 3440AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort 13.46.89.402

Postadres: Postbus 395 3440AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort 13.46.89.402 Notulen jaarvergadering WBB 11 juni 2007 bij PADOC Met kennisgeving afwezig: De Pijler, de penningmeester Kees Fredriks Afwezig zijn de volgende verenigingen: De Halve Maan, De Pint, De Pijler, De Poedel,

Nadere informatie

Postadres: Postbus AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort

Postadres: Postbus AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort Notulen jaarvergadering WBB 13 juni 2005 bij HWVL afwezige verenigingen: De Halve Maan, De Pint, De Poedel, De Pommerance, De Spijker, De Vriendschap, HDH, HWPB, Het Kruikje, Het Schippertje, Rijnzicht,

Nadere informatie

Secretariaat: Het Jaagpad HA Linschoten Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort

Secretariaat: Het Jaagpad HA Linschoten Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort Notulen jaarvergadering WBB 2 juni 2008 bij HWVL Met kennisgeving afwezig: De Papegaai, H.D.H., De Pijlers Afwezig zijn de volgende verenigingen: De Halve Maan, De Papegaai, De Plaats, De Pijler, De Spijker,

Nadere informatie

Deelnemers Jubileum toernooi 2017 Libre naam lidnr. lib.moyenne car. vereniging Locatie 7 Rob van der Kaaij B.V.

Deelnemers Jubileum toernooi 2017 Libre naam lidnr. lib.moyenne car. vereniging Locatie 7 Rob van der Kaaij B.V. 1 Robbert Maijenburg 90262 8.208 163 Padoc Padoc 2 Rob v/d Broek 90233 5.095 119 Padoc Padoc 3 Wim Paardekoper 90246 4.290 106 Padoc Padoc 4 Henny Broeke 90234 3.304 86 Padoc Padoc 5 Andre v/d Horst 95078

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Postadres: Postbus AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort

Postadres: Postbus AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de WBB Gehouden op 6 juni 2011, gastvereniging Houten 1. Opening door de voorzitter De voorzitter verexcuseert zich voor Kees Fredriks de penningmeester die

Nadere informatie

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Op zaterdag 18 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 21 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van

Nadere informatie

Dagcompetitie AGENDA PAUZE. mei 2015

Dagcompetitie AGENDA PAUZE. mei 2015 Dagcompetitie mei 2015 Uitnodiging voor de jaarvergadering van de Dagcompetitie, te houden op vrijdag 22 mei 2015 in het biljartlokaal van biljartvereniging ROAC, Oud-Adeselaan 40, Rijpwetering, aanvang

Nadere informatie

2. Ingekomen stukken Opzegging van BV De Vriendschap via een brief van Marcel ten Poele Opzegging van BV De Pint via een mail van Gert Versteeg

2. Ingekomen stukken Opzegging van BV De Vriendschap via een brief van Marcel ten Poele Opzegging van BV De Pint via een mail van Gert Versteeg Notulen ledenvergadering vrijdag 16 januari 2009 bij H.W.P.B. te Cabauw. Met kennisgeving afwezig: De Papegaai Afwezig zijn de volgende verenigingen: D.G.L., De Halve Maan, De Poedel, De Pijler, De Spijker,

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016.

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Aanwezig: Ad Verhagen (voorzitter en penningmeester) Piet vd Wijst (bestuurslid) Rini v Hoogstraten (wedstrijdleider en webmaster) Hans Bervoets (bestuurslid)

Nadere informatie

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012 IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012 Secretariaat: Westbroekerweg 81 1991 LX Velserbroek Tel. 023-5389451 e-mail adres: michael@dejump.nl Hierbij nodigen wij U uit tot het bijwonen van de jaarlijkse

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering D.V.S. Speeltuinvereniging De IJssel d.d. woensdag 13 juni 2018 Aanvang: uur

Algemene Leden Vergadering D.V.S. Speeltuinvereniging De IJssel d.d. woensdag 13 juni 2018 Aanvang: uur Algemene Leden Vergadering D.V.S. Speeltuinvereniging De IJssel d.d. woensdag 13 juni 2018 Aanvang: 20.00 uur Aanwezig: Afwezig: Gast: Notulist: Leden: Gerrit Derksen, Wilco van Luttikhuizen, Erik Top,

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar

Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar Aanwezig: 21 leden Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar Opening en mededelingen van de voorzitter De voorzitter opent om 20.35 uur de vergadering en vraagt een

Nadere informatie

Jaarvergadering Regiobiljart Oss gehouden op maandag 30 mei 2011 in Soos Gerardus Majella te Oss Aanvang 10:00 uur.

Jaarvergadering Regiobiljart Oss gehouden op maandag 30 mei 2011 in Soos Gerardus Majella te Oss Aanvang 10:00 uur. Jaarvergadering Regiobiljart Oss gehouden op maandag 30 mei 2011 in Soos Gerardus Majella te Oss Aanvang 10:00 uur. Aanwezig: Alle afdelingen. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Woensdag 24 april Biljart en Bridgecentrum de Hoog. Aanvang: uur

Woensdag 24 april Biljart en Bridgecentrum de Hoog. Aanvang: uur Aan geadresseerde: Onderwerp: Uitnodiging ALV Gouda, 8 april 2019 Geachte heer/mevrouw Hierbij nodigen wij u uit voor de Najaarsvergadering van ons District op: Woensdag 24 april 2019 Biljart en Bridgecentrum

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

Commissie Jeugdzaken Carambole

Commissie Jeugdzaken Carambole Commissie Jeugdzaken Carambole Verslag nationale jeugdleidersvergadering 23 maart 2013 Aanwezig commissie jeugd: Cees Benschop Vz, Gerrit de Jong PK, Bert van den Hooff, Top Team, Alex Janssen lid, Nico

Nadere informatie

Notulen najaarsvergadering

Notulen najaarsvergadering Notulen najaarsvergadering 9 december 2014 KNBB District West Brabant In: Huis Ten Halve te Roosendaal Opkomst: Uitgenodigd: 53 Verenigingen. Aanwezig: 35 Verenigingen. Afwezig met kennisgeving: 5 Verenigingen.

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

De zes winnaars en de twee beste verliezers op percentage caramboles zouden doorgaan naar de kwartfinales.

De zes winnaars en de twee beste verliezers op percentage caramboles zouden doorgaan naar de kwartfinales. BenVerschraagen winnaar 19 e Coupe de Haar Op zaterdag 15 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar wat voor de 19 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van der

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Aanwezig: Van bestuurszijde O. van der Meer, R. Slim, A. Hoogendoorn, W. van t End,

Aanwezig: Van bestuurszijde O. van der Meer, R. Slim, A. Hoogendoorn, W. van t End, Notulen voorjaarsvergadering d.d. 18 mei 2016. Aanwezig: Van bestuurszijde O. van der Meer, R. Slim, A. Hoogendoorn, W. van t End, Mevr. L. Albers en A. Janssen. Afwezig: (m.k.) de afgevaardigden van B.C.

Nadere informatie

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland)

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland) Verslag afgevaardigde vergadering Vergadering op Zondag 06 03 2016 (Cafe de Kroeg) Aanwezigen: Peter Stoop, Jack Hoevenaar en (OMBC), Mario Fennema en Peter Warnier (Freggels), Hans Dickens (Hoekske),

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS Biljartverenigingen Aanwezig: ADO, AVG, Come Back, DBV, Dindua, DKK, DOS, Eureka, FOC, GBC, t Karrewiel, MFC, Oostvoorne,

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Agenda Algemene Ledenvergadering

Agenda Algemene Ledenvergadering 1. Opening 2. Mededelingen 3. Ingekomen stukken 4. Notulen ALV 29 Mei 2018 5. Bestuursverkiezing: Geen Bestuursverkiezing. 6. Competitiezaken Pauze 7. Financiën: A: Presentatie Jaarrekening 2018 B: Verslag

Nadere informatie

Bestuurlijkheden. Van de redactie:

Bestuurlijkheden. Van de redactie: 1 3 Bestuurlijkheden De Jaarvergadering 2011 weer achter de rug. Omdat niet iedereen op tijd aanwezig was, werd er om 20.15 uur gestart. 5 Afmeldingen, dus zou je zeggen: 400 aanwezigen. Maar met 50 personen

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Verslag Algemene ledenvergadering

Verslag Algemene ledenvergadering Verslag Algemene ledenvergadering Dinsdag 12 februari 2013 1. Opening en mededelingen Om 20.00 uur opent de voorzitter de vergadering en heet iedereen welkom maar maakt duidelijk dat deze vergadering alleen

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement District Nijmegen KNBB

Huishoudelijk Reglement District Nijmegen KNBB Huishoudelijk Reglement District Nijmegen KNBB 1. Het Huishoudelijk Reglement Dit reglement wordt vastgesteld door de ALV. Vaststelling en wijziging, met toepassing van artikel 4g, is alleen mogelijk indien

Nadere informatie

6 Reglementswijzigingen c.q. aanpassingen (zie Pomerans nr 2-Februari) 7 Voorjaarscompetitie Pauze 8 Mededelingen 9 Rondvraag 10 Sluiting

6 Reglementswijzigingen c.q. aanpassingen (zie Pomerans nr 2-Februari) 7 Voorjaarscompetitie Pauze 8 Mededelingen 9 Rondvraag 10 Sluiting R O O S E N D A A L S E B I L J A R T B O N D Secretaris:Jan van den Boom Paulus Potterstraat 6,4703LS Roosendaal Tel.0165-569274 E-mail:j.v.d.boom7@kpnplanet.nl Roosendaal, januari 2018 Onderwerp: ledenvergadering

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Biljartvereniging Acquit Seizoen 2012/2013 nr. 4

Nieuwsbrief Biljartvereniging Acquit Seizoen 2012/2013 nr. 4 Nieuwsbrief Biljartvereniging Acquit Seizoen 2012/2013 nr. 4 B.V. Acquit Opgericht 28-03-1982 Clubgebouw: Acquit Waardsedijk 33 Tel: (0348) 433110 KvK nr. 483115 Website: www.bv-acquit.com E-mail : bvacquit@ziggo.nl

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam, biljartvereniging "De Buitenmolen" en is gevestigd te Zevenaar. Duur doel

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij Café Restaurant Stegeman, Laren

Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij Café Restaurant Stegeman, Laren secr: Frits. Berendsen T: 06-12811037 De Smidse 14 7261 ZZ Ruurlo E: secretaris@bblogo.nl I: www.bblogo.nl bank: NL58RABO0 3221.12.052 KvK: 08081679 Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer 10831 en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o. HUISHOUDELIJK REGLEMENT De vereniging is opgericht op 25 april 1949 Vastgesteld op

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

Bowling Vereniging Veghel Opgericht 27 Mei 1975 Meijerijstraat HJ Veghel Bank: Coop.Rabobank Veghel-Erp UA IBAN NL68 Rabo

Bowling Vereniging Veghel Opgericht 27 Mei 1975 Meijerijstraat HJ Veghel Bank: Coop.Rabobank Veghel-Erp UA IBAN NL68 Rabo Bowling Vereniging Veghel Opgericht 27 Mei 1975 Meijerijstraat 22 5461 HJ Veghel Bank: Coop.Rabobank Veghel-Erp UA IBAN NL68 Rabo 0163377871 Notulen Algemene Ledenvergadering 25 maart 2015 Aanwezige Bestuursleden:

Nadere informatie

Kampioenen Wedstrijdvissen. 3. Notulen Wedstrijdcommissie Marinus Klein. 2. Kampioen NK IJsvissen

Kampioenen Wedstrijdvissen. 3. Notulen Wedstrijdcommissie Marinus Klein. 2. Kampioen NK IJsvissen Algemene ledenvergadering 16 mei 2017 Sportvisserij Oost-Nederland Raalte 1. Opening 3 deel 1 ALV 16 mei 2017 1. Opening 2. Jubilarissen, Kampioenen Wedstrijdvissen en Kampioen IJsvissen 2017 3. Notulen

Nadere informatie

Veteranen Biljart District Midden-Brabant KNBB

Veteranen Biljart District Midden-Brabant KNBB Notulen van de algemene ledenvergadering VBDM Op vrijdag 9 juni 2017 Aanvang 14.00 uur; er waren geen afmeldingen van verenigingen. 1. Opening door de voorzitter De voorzitter opent zijn laatste vergadering.

Nadere informatie

Voorwoord voorzitter B.C. Maarland

Voorwoord voorzitter B.C. Maarland Nationale Finale 1 e klasse Anker Kader 57/2 Voorwoord voorzitter B.C. Maarland B.C. Maarland vindt het een eer om de nationale finale 1e klasse 57/2 AnkerKader te mogen organiseren. Op de eerste plaats

Nadere informatie

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Aantal leden aanwezig: 32 (waarvan 9 bestuursleden) Berichten van verhindering : 5 (Yvonne Koks, Arie de Zeeuw, Jan Roberts, Jolanda

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering District Nijmegen van de KNBB Donderdag 10 december 2009 Café-Zaal Groentjes, Rijkevoort

Notulen Algemene Ledenvergadering District Nijmegen van de KNBB Donderdag 10 december 2009 Café-Zaal Groentjes, Rijkevoort Notulen Algemene Ledenvergadering District Nijmegen van de KNBB Donderdag 10 december 2009 Café-Zaal Groentjes, Rijkevoort Aanwezige verenigingen: B.C.O.V., Breedeweg, de Corner, Carambole 83, St. Crispinus,

Nadere informatie

Commissie Jeugdzaken Carambole

Commissie Jeugdzaken Carambole Commissie Jeugdzaken Carambole Verslag nationale jeugdleidersvergadering 21 september 2012 Aanwezig commissie jeugd: Cees Benschop (vz), Gerrit de Jong, Bert van den Hooff en Nico de Goede (verslag). Aanwezig:

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016

AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016 AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016 1. Algemeen Op de Kadercompetitie zijn van toepassing: - De statuten en huishoudelijk reglement van de KNBB en KNBB Vereniging Carambole -

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA WEDSTRIJDREGLEMENT ROOSTERCOMPETITIE BEJA A. DOEL, BESTUUR EN ORGANISATIE Artikel 1A a) Biljartvereniging Beja is opgericht op 6 januari 1977. Beja heeft haar activiteiten in het KBO gebouw 'Vestingzicht'

Nadere informatie

Regionaal Reglement Teamcompetitie Pool West 3 (v2.4, juni 2015)

Regionaal Reglement Teamcompetitie Pool West 3 (v2.4, juni 2015) Regionaal Reglement Teamcompetitie Pool West 3 (v2.4, juni 2015) # Probleem/situatie Oplossing Sanctie 1 Team komt niet opdagen, wat dan? Wedstrijd dient in de regel te worden ingehaald binnen 3 speelweken.

Nadere informatie

Mendistrict Noord Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek.

Mendistrict Noord   Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek. Mendistrict Noord www.mendistictnoord.nl Notulen algemene voorjaarsvergadering Donderdag 22 maart 2018 om 20.00 uur Het Witte Huis te Donkerbroek. 1) Opening Voorzitter heet 50 personen welkom. 2) Vaststellen

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

Doetinchem & omstreken

Doetinchem & omstreken KONINKLIJKE NEDERLANDSE BILJARTBOND district WWW.KNBBDOETINCHEM.NL Doetinchem & omstreken NIEUWSBRIEF Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2013-2014. Hierbij enige info van de laatste vergadering

Nadere informatie

Het Clubblad in de oude vorm was op zich ook redelijk beperkt toegankelijk daar hiermee slechts de leden werden bereikt, niet het grote publiek

Het Clubblad in de oude vorm was op zich ook redelijk beperkt toegankelijk daar hiermee slechts de leden werden bereikt, niet het grote publiek Beste leden, Als u dit artikel leest heeft u inmiddels toegang tot de digitale vervanger van ons vroegere Clubblad. Zoals beslist op de vorige ALV is hiertoe besloten aangezien het Clubblad de grootste

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017 Algemene Ledenvergadering 15 februari 2017 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2016 4. Jaarverslag van de penningmeester

Nadere informatie

Regionaal Reglement Teamcompetitie Pool West 3 (v2.3, maart 2015)

Regionaal Reglement Teamcompetitie Pool West 3 (v2.3, maart 2015) Regionaal Reglement Teamcompetitie Pool West 3 (v2.3, maart 2015) # Probleem/situatie Oplossing Sanctie 1 Team komt niet opdagen, wat dan? Wedstrijd dient in de regel te worden ingehaald binnen 3 speelweken.

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV Het bestuur van tafeltennisvereniging Rapidity nodigt u hierbij uit om de Algemene Ledenvergadering van Rapidity bij te wonen die zal worden gehouden in het clubgebouw aan het Kuenenplein 1, 1944 RK Beverwijk

Nadere informatie

WWW.KNBBDOETINCHEM.NL Doetinchem & omstreken. Silvolde, 10 maart 2016. Betreft : Triatlon 2016

WWW.KNBBDOETINCHEM.NL Doetinchem & omstreken. Silvolde, 10 maart 2016. Betreft : Triatlon 2016 Silvolde, 10 maart 2016 Betreft : Triatlon 2016 De 33 e editie van de Triatlon gaat binnenkort van start. We hopen dat we ook op uw deelname mogen rekenen aan dit toernooi. Inschrijven voor dit toernooi

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering 12 juni 2018 bij Baan in Geesteren

Notulen algemene ledenvergadering 12 juni 2018 bij Baan in Geesteren secr.: Frits. Berendsen T: 06-12811037 De Smidse 14 7261 ZZ Ruurlo E: secretaris@bblogo.nl I: www.bblogo.nl bank: NL58RABO0 3221.12.052 KvK: 08081679 Notulen algemene ledenvergadering 12 juni 2018 bij

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Betreft: Agenda ALV NTTB ZuidWest ZuidWest, 2 mei 2019

Betreft: Agenda ALV NTTB ZuidWest ZuidWest, 2 mei 2019 Aan * de verenigingsbesturen in ZuidWest (via de secretarissen en voorzitters) * de afdelingskaderleden * de persoonlijke leden * directie en Hoofdbestuur NTTB Betreft: Agenda ALV NTTB ZuidWest ZuidWest,

Nadere informatie

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 In deze nieuwsbrief de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering, verslag van de Algemene ledenvergadering 2018; oproep opgeven voor Kampioenschapsprijs; clubmatch;

Nadere informatie

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016.

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Opening: Voorzitter John van den Broek opent om 10.30 uur deze vergadering, met een welkomstwoord aan alle aanwezigen. Hij stelt de huidige bestuursleden

Nadere informatie

Maurice Arts winnaar 23 e Coupe de Haar

Maurice Arts winnaar 23 e Coupe de Haar Maurice Arts winnaar 23 e Coupe de Haar Op zondag 25 maart was de finaledag driebanden in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 23 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Aanwezig: Tycho van der Wal - voorzitter Mark de Munter - secretaris Stephanie van Eijk - penningmeester Engel Dorst - ledenadministrateur

Nadere informatie

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen.

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Tijdens de jaarvergadering werd als opvolger van Jos Helmink de heer Bryan van Leeuwen gekozen tot secretaris. Bryan fluit sinds een klein jaar in de K.N.V.B.,

Nadere informatie

Nieuw: Nieuw: BIJLAGE. Voorstel tot wijziging huishoudelijk reglement.

Nieuw: Nieuw: BIJLAGE. Voorstel tot wijziging huishoudelijk reglement. Het bestuur van Roeivereeniging Willem III nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering die wordt gehouden in het clubgebouw van de vereniging op woensdag 8 maart 2017, aanvang 20.00

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS Laatst wijziging vastgesteld bij ledenvergadering dd 31 maart 2017 1 Artikel 1 DE LEDEN Artikel 2 Artikel 3

Nadere informatie

Cok Kortekaas winnaar 24 e Coupe de Haar

Cok Kortekaas winnaar 24 e Coupe de Haar Cok Kortekaas winnaar 24 e Coupe de Haar Op zaterdag 30 maart was de finaledag driebanden in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 24 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering schaakclub Purmerend.

Algemene Ledenvergadering schaakclub Purmerend. Schaakclub Purmerend Algemeen bestuur Algemene Ledenvergadering schaakclub Purmerend. Datum : donderdag 27 augustus 2015 Tijd : 20.00 uur Plaats : Triton, Purmerend Aanwezig : totaal 36 personen, 4 bestuursleden

Nadere informatie

Notulen van de ALV district Duinstreek dd. 19 oktober Opening door de voorzitter Hans Keijzers. Hij deelde mede, dat de volgende ALV niet in

Notulen van de ALV district Duinstreek dd. 19 oktober Opening door de voorzitter Hans Keijzers. Hij deelde mede, dat de volgende ALV niet in Notulen van de ALV district Duinstreek dd. 19 oktober 2016. 1. Opening door de voorzitter Hans Keijzers. Hij deelde mede, dat de volgende ALV niet in het najaar, maar in het voorjaar gehouden zal gaan

Nadere informatie

Concept-notulen Algemene Leden Vergadering

Concept-notulen Algemene Leden Vergadering Nijmeegse Bowling Vereniging Secretariaat: mevrouw I. van Wamel E-mailadres: ina.vanwamel@telfort.nl Postadres: Malderburchtstraat 528 6535 NV NIJMEGEN Bankrekeningnummer: RABOBANK 167946498 Concept-notulen

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Afdeling Noord Brabant

Afdeling Noord Brabant C.O.M. afdeling Noord-Brabant Secretaris (a.i.) T. Rovers De Volder 75 5283 ZB Boxtel 06-10862214 Secretariaat@comnoordbrabant.nl AAN: Bestuur C.O.M. afdeling Noord-Brabant Bestuur C.O.M. onderafdelingen

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering. Dinsdag 19 september 2017 te OlRound

Notulen Algemene Leden Vergadering. Dinsdag 19 september 2017 te OlRound Nijmeegse Bowling Vereniging Secretariaat: mevrouw I. van Wamel E-mailadres: ina.vanwamel@telfort.nl Postadres: Malderburchtstraat 528 6535 NV NIJMEGEN Bankrekeningnummer: RABOBANK 167946498 Notulen Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts nieuwsbrief@bridgedocent.nl Bekijk het archief online Nieuwsbrief 53 december 2016 Kerst- en Nieuwjaarsgroet Beste bridgedocent(e), Met veel plezier kijken we graag samen

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg * * *

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg * * * Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg 1. Opening * * * De voorzitter Albert Kooistra opent de vergadering en heet iedereen van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Dit reglement is, tenzij anders bepaald, van toepassing op de voorwedstrijden en eindstrijden van het nationaal kampioenschap vijfkamp.

Nadere informatie

Het wedstrijdseizoen is bijna ten einde en we maken ons op voor een mooi nieuw seizoen.

Het wedstrijdseizoen is bijna ten einde en we maken ons op voor een mooi nieuw seizoen. Geachte bestuurder, Informatie ledenadministratie april 2018 Het wedstrijdseizoen is bijna ten einde en we maken ons op voor een mooi nieuw seizoen. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken

Nadere informatie