Postadres: Postbus AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Postadres: Postbus AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort"

Transcriptie

1 Notulen jaarvergadering WBB 13 juni 2005 bij HWVL afwezige verenigingen: De Halve Maan, De Pint, De Poedel, De Pommerance, De Spijker, De Vriendschap, HDH, HWPB, Het Kruikje, Het Schippertje, Rijnzicht, Victoria en Wallies afwezig van bestuur: de penningmeester 1. Opening door de voorzitter Overleden: Jos van Jaarsveld (De Dijketelg), H. vd Brink (De Vlist), Daan Stigter ( Het Groene Hart). Allemaal relatief jonge mensen. Piet de Jong van BV De Plaats (HWVL) heeft een herseninfarct gehad. De vergadering wil geen extra agendapunten toevoegen? 2. Ingekomen stukken -Overlijdensbericht van Daan Stigter 3. Notulen halfjaarvergadering 7 januari De notulen worden met algemene stemmen aanvaard. 4. Jaarverslag secretaris. De algemeen secretaris leest zijn jaarverslag voor. De verenigingprijs gaat naar BVL om de volgende redenen: BVL viert dit jaar haar 60 jarig jubileum, is altijd op de vergaderingen aanwezig, biedt hulp via Chris Voogt aan bestuur bij het opstellen van de nieuwe statuten van de bond. Competitie: Kampioen 4 e klasse A, derde 5 e klasse A, kampioen 5 e klasse B, derde 6 e klasse B en bekerfinalist bij Laag Libre en Driebanden Puntje ter verbetering: weer eens een persoonlijke organiseren De spelersprijs gaat naar Martijn Verhoef (BVL) om de volgende redenen: Martijn is 31% in moyenne gestegen (drb) en heeft 75% van zijn wedstrijden gewonnen. Ook speelde zijn team de bekerfinale driebanden. 5. De voorzitter reikt de spelersprijs en verenigingsprijs uit voorzien van een bloemetje. 6. Jaarverslag penningmeester. Dim van Kakum moest helaas door werk en familiaire omstandigheden zijn taak als penningmeester stop zetten. Er is een nieuwe penningmeester gevonden, namelijk Kees Fredriks (Rustoord). Kees zou de taken van Dim van Kakum over moeten nemen. Kees is niet aanwezig, hij is op vakantie. Bij punt 9 vraagt het bestuur de vergadering om Kees te aanvaarden als vervanger voor Dim. Kees is al hard aan het werk geweest. De overzichten welke hij heeft verstrekt zijn ter beoordeling aan de verenigingen toegestuurd. Er zijn nog wel wat vragen: Vraag: Eendenkooi (Hr. Van Dommelen) De kosten van de drukker lopen uit de pas met de kosten die wij rekenen aan de leden voor een boekje. Antw: Dit moet niet 1 op 1 worden gezien. De kosten en baten omtrent het boekje moeten worden gezien als onderdeel van de totale kostenplaatje. Vraag: De Vaartsche Rijn (Cees van Schaik) De bestuurskosten variëren nogal de laatste jaren. Hoe kan dat? Deze vraag wordt doorgespeeld aan de penningmeester en komt ter sprake bij de halfjaar vergadering.

2 N.B. De huidige contributie bedraagt 7.95/lid/jaar. Het leven in EURO land is veel duurder geworden. Aan het einde van het seizoen kan de penningmeester zijn rekeningen niet meer betalen. De inkomsten blijken te laag om een geheel seizoen uit te zingen. We willen een laptop aanschaffen waarop de competitie uitslagen worden verwerkt. Om ook het voorstel uit punt 16, gratis deelname aan de persoonlijke, te kunnen bekostigen stelt het bestuur een verhoging voor van de contributie. Afgesproken wordt dat we hierop terug komen op de halfjaarvergadering. Dan zal de penningmeester e.e.a. nader verklaren via een specificatie. Harjan Hooijen (Poortdijk) zal kijken of zijn werkgever een laptop kan sponsoren. 7. Verslag kascommissie. Henny Broeke (Walzicht) en Piebe Heijstra (Vianen). Piebe Heijstra was onbereikbaar, daarom heeft Nico Samsom van Rustoord deze taak overgenomen. Uit monde van Henny Broeke werd gemeld dat de kas is gecontroleerd en goed bevonden. 8. Benoeming nieuw lid kascommissie. Aftredend lid Henny Broeke krijgt een bloemetje voor bewezen diensten. Komend jaar zullen Piebe Heijstra en Harjan Hooijen de kascontrole uitvoeren. Als reserve stelde Theo Oosterlaken zich beschikbaar. 9. Bestuursverkiezing. Aftredend en herkiesbaar zijn Jan Samsom, Piet de Haan en Gert Zweserijn. Er zijn geen tegenkandidaten aangemeld. Jan Samsom, Piet de Haan en Gert Zweserijn worden met goedkeuring van de vergadering voor 2 jaar herkozen. Ook gaat de vergadering akkoord met het aanstellen van Kees Fredriks als penningmeester. Hij zal de plaats innemen van Dim van Kakum voor 1 jaar. Daarna hoopt het bestuur dat Kees zich herkiesbaar stelt Pauze. 11. Competitie Prima verlopen competitie met spanning tot het einde. Echter 1 minpunt, de niet gespeelde wedstrijd tussen Het Schippertje 2 en Het Fust 1 (oorzaak het Fust) in de 1e helft van de competitie. Een boete van 25,= volgt.

3 Gemeld word dat bij controle van het doubleren, blijkt dat er misbruik wordt gemaakt van deze mogelijkheid. Men mag 2 keer /team/seizoen doubleren. team dubbels D.G.L DE POEDEL 01 4 DE POEDEL 02 6 DE POEDEL 03 7 DE VAARTSE RIJN 02 4 H.W.P.B RIJNZICHT 04 8 RIJNZICHT 10 7 RIJNZICHT 17 5 VICTORIA 02 8 Op voorstel van de vergadering wordt de mogelijkheid tot doubleren verhoogd van 2 x naar 3 x /seizoen/team gebracht. Daarna volgt boete van 5,= voor de 1 e overtreding en een boete van 10,= per volgende overtreding. Alleen het bestuur kan dispensatie op de regel verlenen. 12. Afloop bekertoernooi De finale die werd gespeeld bij Rijnzicht was uitstekend verzorgd. Men krijgt er steeds meer lol in en de afmeldingen worden steeds minder. Libre Hoog het Fust 1, Driebanden De Plaats Afloop persoonlijke Hidde behandelde dit en sprak zijn teleurstelling uit dat er maar ongeveer 60 personen hebben meegedaan. Dit is niet goed en we moeten naar nieuwe wegen zoeken. Ries Bode is voor een jaar geschorst doordat hij de laatste avond niet is komen opdagen. M. Broekhuizen van Rijnzicht kwam niet opdagen bij De Pommerance. Nu blijkt dat deze speler nooit de uitnodiging heeft gekregen, oorzaak een misverstand bij Rijnzicht. 14. Competitie Hoofdklasse 18 teams klasses1x12 teams en 1x6 teams, HfdA gaat dubbelen Libre 85 teams 2x12 en 5x11 en 1x6, de laagste klasse gaat dubbelen Driebanden 30 teams 2x12 en 1x6, drb3a gaat dubbelen Nieuw: Voornamen vermelden in de boekjes op verzoek van de Treffers. 15. Bekercompetitie Hoofdklasse 16 deelnemers, Libre hoog 32 deelnemers, Libre laag 31 deelnemers (1 vrij geloot), Driebanden 30 deelnemers (2 vrij geloot). FINALE IN 2006 BIJ B.V. VIANEN

4 16. Persoonlijke De huidige opzet voldoet niet meer aan de verwachtingen. Voorstel persoonlijke nieuwe opzet. De persoonlijke toernooien waren vroeger erg gewild, Deze interesse is enorm afgenomen. Op ledenvergaderingen is er veelvuldig over gesproken hoe dit nieuw leven in te blazen. Als de lokaliteit, de speeldata en het liefst ook de deelnemers aan het toernooi bekend zijn, dan zou men kunnen besluiten om mee te doen. Tijdens de halfjaarvergadering 2003 bij HWVL te Linschoten deed Rien van Groeningen het voorstel voor persoonlijke gasttoernooien te organiseren. Het voorstel is om verenigingen zelf toernooien te laten organiseren waarbij ze zelf de deelnemers benaderen. Je benadert dan een aantal spelers van je eigen vereniging en een aantal van andere verenigingen. Het initiatief ligt natuurlijk bij (binnen) de verenigingen, zonder initiatief komt er niets van de grond. Stap voor stap wat suggesties: 1. De vereniging wil een toernooi organiseren Opm: dit kan op voordracht van spelers, het bestuur of de lokaalhouder, altijd i.o.m het bestuur van de vereniging 2. De toernooien worden georganiseerd in een door de bond vastgelegde periode (gedurende 4 weken na afloop van de competitie). Het is niet de bedoeling dat er door het hele seizoen kris kras overal toernooien worden georganiseerd. 3. De vereniging kiest het spelsoort en legt de speeldata vast. 4. De vereniging inviteert minimaal 6 spelers welke zijn aangesloten bij één van de WBB-verenigingen. Afspraak: Per toernooi per vereniging maximaal 2 deelnemers. 5. De moyennes moeten zoveel mogelijk bij elkaar in de buurt liggen 6. Deze gegevens van de spelers, speeldata geeft men door aan de bond (1 maand voor einde competitie). 7. De bond zorgt er voor dat de vereniging de nieuwste moyennegegevens krijgt 8. De bond zorgt er voor dat het toernooi op de WBB-site wordt gepubliceerd. 9. De bond zorgt via internet voor de benodigde formulieren. 10. De vereniging heeft verder de volledige organisatie van het toernooi in handen. - aanstellen wedstrijdleider, - uitnodigen deelnemers, - zorgen voor voldoende tellers en schrijvers 11. De bond zorgt voor bekers en medailles, alléén als het toernooi is doorgegeven 12. De vereniging stuurt de bond het eindstand formulier toe voor publicatie. Men kan zich, als vanouds, ook individueel opgeven voor een toernooi. De bond zorgt dat er een lijst komt waarop deze inschrijvingen staan vermeld. Ook hieruit kan men putten bij het aantrekken van deelnemers bij het organiseren van een toernooi. Voorstel bestuur: DEELNAME AAN HET TOERNOOI IS GRATIS. Dit voorstel wordt verder behandeld op de halfjaarvergadering.

5 17. Commissies. Knock-out toernooi ter gelegenheid van het 60 jarig jubileum. Organisatie: Gert Zweserijn, Piet Hartman, Rien van Groeningen, Dick Kamperman, Thom van Doorn, Alexander Perdon. De commissie komt in de herfst weer bij elkaar.. Status aanpassing van de statuten en het huishoudelijk reglement: We komen er eenvoudigweg niet toe. Chris Voogt heeft de basis klaar. Deze statuten worden t.z.t. vastgelegd bij de notaris. Aanpassing aan het huishoudelijk reglement kunnen worden bekrachtigd door de algemene ledenvergadering. Het is dan niet nodig dit telkens bij dit notaris vast te leggen. Status nieuw wedstrijdreglement: Is in bewerking. Liefhebbers voor hulp gevraagd. Status nieuw reglement voor persoonlijke en bekertoernooien: Is in bewerking. Ook hierbij is hulp welkom. Status commissie arbitrage: Het bestuur legt straffen, boetes en schorsingen op. Hier kan men tegen in beroep bij het bestuur. Als de betrokkenen en het bestuur niet eens kunnen worden, klopt men aan strafcommissie. De uitspraak van deze commissie is bindend voor beide partijen. Status automatisering en hulp: Eendenkooi meldt dat er binnen de club iemand is die misschien hulp kan bieden. Men komt hierop terug. 18. Rondvraag. Piebe Heijstra van Vianen verteld dat het misschien ook mogelijk is op bij teveel doubleren een wedstrijd zonder publiek te laten spelen. Kees van Schaik van De Vaartse Rijn wil weten of de vrouw van Piebe Heijstra al bevallen was. Piebe meldt dat het 3 dochters zijn geworden. De Dijketelg (Gerard Gerritsen) van wil weten waarom er geen fax meer is. Hidde zal zijn fax zo spoedig mogelijk in orde maken. De Eendekooi (Thijs de Jong) heeft twijfels bij de mogelijkheden van het vrijelijk inzetten van reserves in een bestaand team. Het is voorgekomen dat er bijna geen oorspronkelijke teamleden meer in zaten. Louter reserves. Kan dit zomaar. Antwoord: Dit kan onder bepaalde moyenne condities (100% afwijking van minimum). Echter als dit veel voor komt binnen een team, dan is er iets niet in orde. Het bestuur zal de secretaris van de betreffende vereniging hierop aanspreken. Het is belangrijk om deze afwijkende zaken te melden als protest op het wedstrijdformulier. Dan komt het bij ons ter sprake. 19. Jan sluit om uur de vergadering. Hij meldt nog dat de wedstrijdboekjes op zaterdag 27 augustus moeten worden opgehaald bij H.W.V.L. van tot uur. Verder wenst hij een ieder een goede vakantie toe en tot het volgend seizoen.

Postadres: Postbus 395 3440AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort 13.46.89.402

Postadres: Postbus 395 3440AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort 13.46.89.402 Notulen jaarvergadering WBB 11 juni 2007 bij PADOC Met kennisgeving afwezig: De Pijler, de penningmeester Kees Fredriks Afwezig zijn de volgende verenigingen: De Halve Maan, De Pint, De Pijler, De Poedel,

Nadere informatie

Secretariaat: Het Jaagpad HA Linschoten Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort

Secretariaat: Het Jaagpad HA Linschoten Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort Notulen jaarvergadering WBB 2 juni 2008 bij HWVL Met kennisgeving afwezig: De Papegaai, H.D.H., De Pijlers Afwezig zijn de volgende verenigingen: De Halve Maan, De Papegaai, De Plaats, De Pijler, De Spijker,

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de WBB Gehouden op 3 juni 2013, gastvereniging Het KNOOPPUNT in Everdingen

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de WBB Gehouden op 3 juni 2013, gastvereniging Het KNOOPPUNT in Everdingen Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de WBB Gehouden op 3 juni 2013, gastvereniging Het KNOOPPUNT in Everdingen 1. Opening door de voorzitter Welkom; Afwezig waren: BCH 13, De Poedel, De Spijker,

Nadere informatie

2. Ingekomen stukken Opzegging van BV De Vriendschap via een brief van Marcel ten Poele Opzegging van BV De Pint via een mail van Gert Versteeg

2. Ingekomen stukken Opzegging van BV De Vriendschap via een brief van Marcel ten Poele Opzegging van BV De Pint via een mail van Gert Versteeg Notulen ledenvergadering vrijdag 16 januari 2009 bij H.W.P.B. te Cabauw. Met kennisgeving afwezig: De Papegaai Afwezig zijn de volgende verenigingen: D.G.L., De Halve Maan, De Poedel, De Pijler, De Spijker,

Nadere informatie

Postadres: Postbus AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort

Postadres: Postbus AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de WBB Gehouden op 6 juni 2011, gastvereniging Houten 1. Opening door de voorzitter De voorzitter verexcuseert zich voor Kees Fredriks de penningmeester die

Nadere informatie

- 1 - 3. Vaststelling van de notulen halfjaarvergadering 9 januari 2015. De vergadering stelt notulen zonder wijzigingen vast.

- 1 - 3. Vaststelling van de notulen halfjaarvergadering 9 januari 2015. De vergadering stelt notulen zonder wijzigingen vast. - 1-1. Opening door de voorzitter Opening Afwezig met kennisgeving BV De Papegaai en BV Poortdijk; Afwezig zonder kennisgeving de Biljartverenigingen: B.C.H. 13, DE POEDEL, DE ROOIE REIGERS, DE VRIENDEN,

Nadere informatie

Deelnemers Jubileum toernooi 2017 Libre naam lidnr. lib.moyenne car. vereniging Locatie 7 Rob van der Kaaij B.V.

Deelnemers Jubileum toernooi 2017 Libre naam lidnr. lib.moyenne car. vereniging Locatie 7 Rob van der Kaaij B.V. 1 Robbert Maijenburg 90262 8.208 163 Padoc Padoc 2 Rob v/d Broek 90233 5.095 119 Padoc Padoc 3 Wim Paardekoper 90246 4.290 106 Padoc Padoc 4 Henny Broeke 90234 3.304 86 Padoc Padoc 5 Andre v/d Horst 95078

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam, biljartvereniging "De Buitenmolen" en is gevestigd te Zevenaar. Duur doel

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig.

Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig. Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig. 1. Opening door de voorzitter De voorzitter opent de vergadering

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA WEDSTRIJDREGLEMENT ROOSTERCOMPETITIE BEJA A. DOEL, BESTUUR EN ORGANISATIE Artikel 1A a) Biljartvereniging Beja is opgericht op 6 januari 1977. Beja heeft haar activiteiten in het KBO gebouw 'Vestingzicht'

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer 10831 en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o. HUISHOUDELIJK REGLEMENT De vereniging is opgericht op 25 april 1949 Vastgesteld op

Nadere informatie

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Op zaterdag 18 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 21 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Van de Harener Sportvereniging Basketball.

Huishoudelijk reglement Van de Harener Sportvereniging Basketball. Huishoudelijk reglement Van de Harener Sportvereniging Basketball. 1. Toelating/Lidmaatschap 1.1 Het lidmaatschap wordt aangegaan door het inleveren van een ondertekend aanmeldingsformulier. Bij minderjarigen

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij Café Restaurant Stegeman, Laren

Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij Café Restaurant Stegeman, Laren secr: Frits. Berendsen T: 06-12811037 De Smidse 14 7261 ZZ Ruurlo E: secretaris@bblogo.nl I: www.bblogo.nl bank: NL58RABO0 3221.12.052 KvK: 08081679 Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij

Nadere informatie

LEDEN, ERELEDEN, LEDEN VAN VERDIENSTE, SPELERS EN BEGUNSTIGERS.

LEDEN, ERELEDEN, LEDEN VAN VERDIENSTE, SPELERS EN BEGUNSTIGERS. 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de ALKMAARSE BEDRIJFS TAFELTENNISBOND. Opgericht 18 september 1959. NAAM EN ZETEL. 1 1. De vereniging is genaamd "ALKMAARSE BEDRIJFS TAFELTENNISBOND", hierna te noemen "A.B.T.T.B.",

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bridge Club Tilburg Zuid Huishoudelijk Reglement Het huishoudelijk reglement is aangenomen op de algemene ledenvergadering van 6 december 2007 en treedt in werking per 6 december 2007. Het huishoudelijk

Nadere informatie

Jaarvergadering Regiobiljart Oss gehouden op maandag 30 mei 2011 in Soos Gerardus Majella te Oss Aanvang 10:00 uur.

Jaarvergadering Regiobiljart Oss gehouden op maandag 30 mei 2011 in Soos Gerardus Majella te Oss Aanvang 10:00 uur. Jaarvergadering Regiobiljart Oss gehouden op maandag 30 mei 2011 in Soos Gerardus Majella te Oss Aanvang 10:00 uur. Aanwezig: Alle afdelingen. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016.

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Aanwezig: Ad Verhagen (voorzitter en penningmeester) Piet vd Wijst (bestuurslid) Rini v Hoogstraten (wedstrijdleider en webmaster) Hans Bervoets (bestuurslid)

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS Biljartverenigingen Aanwezig: ADO, AVG, Come Back, DBV, Dindua, DKK, DOS, Eureka, FOC, GBC, t Karrewiel, MFC, Oostvoorne,

Nadere informatie

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012 IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012 Secretariaat: Westbroekerweg 81 1991 LX Velserbroek Tel. 023-5389451 e-mail adres: michael@dejump.nl Hierbij nodigen wij U uit tot het bijwonen van de jaarlijkse

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Inhoud Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde... 1 Artikel 1. Algemene bepalingen... 2 Artikel 2. Aanmelding en toelating tot

Nadere informatie

Basisreglement Geert Popma Driebanden Friesland Cup.

Basisreglement Geert Popma Driebanden Friesland Cup. Basisreglement Geert Popma Driebanden Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Elke biljarter/ individu kan deelnemen aan de toernooien van de Driebanden Friesland Cup. Een biljarter is deelnemer

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT DARTS ORGANISATIE LIMBURG...II DOEL...II DUUR...II LIDMAATSCHAP...II CONTRIBUTIES EN BORG... III VERPLICHTINGEN TEAM / LEDEN... III BOETES...IV ALGEMENE LEDEN VERGADERING... V HOOFDBESTUUR...VI

Nadere informatie

ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT Ten geleide Dit is het huishoudelijk reglement van de ASML Sailing Club the Netherlands (ASCN). Het huishoudelijk reglement is een beperkte uitwerking van de statuten. Dit

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOFA BOSSCHE FILM AMATEURS. Lidmaatschap en contributie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOFA BOSSCHE FILM AMATEURS. Lidmaatschap en contributie HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOFA BOSSCHE FILM AMATEURS Vastgesteld in de ledenvergadering van 2 februari 2015 Artikel 1. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Artikel 2. Lidmaatschap

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

REGLEMENT. Het biljartseizoen

REGLEMENT. Het biljartseizoen REGLEMENT Het biljartseizoen Het biljartseizoen begint in de maand september en eindigt in de maand mei, nadat ieder spelend lid twee, of indien mogelijk, drie maal tegen elkaar heeft gespeeld voor de

Nadere informatie

Biljartvereniging DVO

Biljartvereniging DVO Biljartvereniging DVO HUISHOUDELIJK REGLEMENT Onder de naam Door Vriendschap Ontstaan is de huidige vereniging D.V.O. op 7 september 1989 door de familie Hoogenboom opgericht. Reeds in 1983 legde een vriendenclub,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement BC de Vliegert (BC de Vliegert is een afdeling van Seniorenvereniging De Kersenplukkers)

Huishoudelijk Reglement BC de Vliegert (BC de Vliegert is een afdeling van Seniorenvereniging De Kersenplukkers) concept 17-04-2018 Artikel 1. Definities a) Zie ook definities Seniorenvereniging De Kersenplukkers. b) De Biljartclub: Hieronder wordt verstaan de Biljart Club de Vliegert als afdeling van Seniorenvereniging

Nadere informatie

Bondsregels Maas en Waalse BiljartBond 2019/2

Bondsregels Maas en Waalse BiljartBond 2019/2 BONDSREGELS MAAS EN WAALSE BILJARTBOND Art.1. De teams zullen volgens krachtsverhouding in verschillende libre klassen worden ingedeeld. Het is toegestaan met maximaal twee teams van een en dezelfde vereniging

Nadere informatie

Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi.

Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Elke biljarter kan deelnemen aan de toernooien van de Geert Popma Een biljarter is deelnemer als hij/zij zich tijdig aanmeldt

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

Voorjaarsvergadering maandag 21 mei 2012 Castle City te Waalwijk

Voorjaarsvergadering maandag 21 mei 2012 Castle City te Waalwijk DISTRICT MIDDEN BRABANT K.N.B.B. Gewest Zuid Nederland Voorjaarsvergadering maandag 21 mei 2012 Castle City te Waalwijk 1.Opening door de voorzitter. Henk heet allen welkom, speciaal aan Kees Bitter namens

Nadere informatie

REGLEMENT PERSOONLIJKE KAMPIOENSCHAPPEN

REGLEMENT PERSOONLIJKE KAMPIOENSCHAPPEN 01082016 / Regl.PK ALGEMEEN REGLEMENT PERSOONLIJKE KAMPIOENSCHAPPEN Het Bondsbestuur stelt de aangesloten verenigingen aan het begin van het seizoen en voor aanvang van de driebandencompetitie in staat

Nadere informatie

Nederlandse DFKPclub

Nederlandse DFKPclub 1 Nederlandse DFKPclub Opgericht 2 maart 2002 Statuten en Huishoudelijk reglement 2 3 Wanneer een vereniging wordt opgericht, heeft dat een doel en horen daar vanzelfsprekend een aantal spelregels bij.

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE 2017-2018 MANNEN SENIOREN POULE D ZATERDAG 2 SEPTEMBER 2017 SPORTHAL TUINWIJK TE BERGEN OP ZOOM NEDERLANDSE BASKETBALL BOND AFDELING ZUID WBB Giants VOORWOORD Op zaterdag

Nadere informatie

BONDSREGELs MAAS en WAALSE BILJARTBOND

BONDSREGELs MAAS en WAALSE BILJARTBOND Art.1. De teams zullen volgens krachtsverhouding in verschillende libre klassen worden ingedeeld. Het is toegestaan met maximaal twee teams van een en dezelfde vereniging of clublokaal in een zelfde klasse

Nadere informatie

Het Huisleaguereglement

Het Huisleaguereglement Het Huisleaguereglement Hoofdstuk 1: Algemene Bepalingen en Opzet. 1.1 1.1.2 1.1.3 1.2 Onder de huisleagues worden bowlingcompetities verstaan, die door Bowlingvereniging Leiderdorp (BVLD) worden georganiseerd.

Nadere informatie

3. Huldiging jubilarissen: Zoals vaak liggen verdriet en vreugde dicht bij elkaar. Ook dit jaar zijn er weer een aantal jubilarissen te huldigen.

3. Huldiging jubilarissen: Zoals vaak liggen verdriet en vreugde dicht bij elkaar. Ook dit jaar zijn er weer een aantal jubilarissen te huldigen. Verslag jaarvergadering D.B.B. 26 september 2006 bij De Valk Afwezig: Verenigingen : H.S.V.K., De Kraai, V.V.K 1. Opening: Iets na achten opent de voorzitter de jaarlijkse ledenvergadering van de DBB.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ZAALVOETBALVERENIGING DE SMELTKROES

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ZAALVOETBALVERENIGING DE SMELTKROES HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ZAALVOETBALVERENIGING DE SMELTKROES Inhoudsopgave Pagina Artikel 1. Algemeen 2 Artikel 2. Lidmaatschap 3 Artikel 3. Verplichtingen leden en teams 4 Artikel 4. Materiaal 5

Nadere informatie

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland)

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland) Verslag afgevaardigde vergadering Vergadering op Zondag 06 03 2016 (Cafe de Kroeg) Aanwezigen: Peter Stoop, Jack Hoevenaar en (OMBC), Mario Fennema en Peter Warnier (Freggels), Hans Dickens (Hoekske),

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar

Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar Aanwezig: 21 leden Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar Opening en mededelingen van de voorzitter De voorzitter opent om 20.35 uur de vergadering en vraagt een

Nadere informatie

6 Reglementswijzigingen c.q. aanpassingen (zie Pomerans nr 2-Februari) 7 Voorjaarscompetitie Pauze 8 Mededelingen 9 Rondvraag 10 Sluiting

6 Reglementswijzigingen c.q. aanpassingen (zie Pomerans nr 2-Februari) 7 Voorjaarscompetitie Pauze 8 Mededelingen 9 Rondvraag 10 Sluiting R O O S E N D A A L S E B I L J A R T B O N D Secretaris:Jan van den Boom Paulus Potterstraat 6,4703LS Roosendaal Tel.0165-569274 E-mail:j.v.d.boom7@kpnplanet.nl Roosendaal, januari 2018 Onderwerp: ledenvergadering

Nadere informatie

Maurice Arts winnaar 23 e Coupe de Haar

Maurice Arts winnaar 23 e Coupe de Haar Maurice Arts winnaar 23 e Coupe de Haar Op zondag 25 maart was de finaledag driebanden in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 23 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub VAN DE LEDEN Artikel 1 - De aanmelding van het lidmaatschap van de vereniging dient schriftelijk te geschieden aan het secretariaat van de vereniging. - Toetreding

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT S.Z.C. Sittardse Zomeravond Competitie 20 Mei 1963 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Hoofdstuk 1 Naam en zetel van de vereniging De zaalvoetbalorganisatie draagt de naam Sittardse Zomeravond Competitie ( hierna

Nadere informatie

doen wat voor de beoefening van het bridgespel nuttig kan worden geacht. STATUTEN Naam en zetel Art. 1 Lidmaatschap

doen wat voor de beoefening van het bridgespel nuttig kan worden geacht. STATUTEN Naam en zetel Art. 1 Lidmaatschap STATUTEN Naam en zetel Art. 1 1. De vereniging is genaamd Buitenveldertse Bridge Club, hierna te noemen de vereniging. Zij heeft haar zetel in de gemeente Amsterdam. 2. De vereniging bezit volledige rechtsbevoegdheid.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Biljartvereniging DVO. Biljartvereniging DVO

Huishoudelijk Reglement Biljartvereniging DVO. Biljartvereniging DVO Biljartvereniging DVO HUISHOUDELIJK REGLEMENT Onder de naam Door Vriendschap Ontstaan is de huidige vereniging D.V.O. op 7 september 1989 door de familie Hoogenboom opgericht. Reeds in 1983 legde een vriendenclub,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Nijmeegse Studenten Basketbalvereniging Trajanum

Huishoudelijk reglement Nijmeegse Studenten Basketbalvereniging Trajanum Huishoudelijk reglement Nijmeegse Studenten Basketbalvereniging Trajanum 1. Statuten 1.1. Dit huishoudelijk reglement bevat slechts bepalingen ter aanvulling op de statuten van Trajanum en mag hiermee

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Basketbal Vereniging Groningen. Algemene Indeling

Huishoudelijk Reglement Basketbal Vereniging Groningen. Algemene Indeling Algemene Indeling 1. Algemeen. 2. Lidmaatschap. 3. Bestuur / Leden. 4. Ledenvergadering. 5. Stemmen. 6. Boetes en Straffen. 7. Aansprakelijkheid en Verzekering 8. Wijzigingen huishoudelijk reglement. 9.

Nadere informatie

Het boekje zal wederom verstrekt worden bij de speellokalen / secretariaten die dan zelf voor de distributie moeten zorgen.

Het boekje zal wederom verstrekt worden bij de speellokalen / secretariaten die dan zelf voor de distributie moeten zorgen. Algemene Ledenvergadering Betuwse Biljart Bond dd 09 juni 2016 gehouden bij cafe Ons Huis te Elden 01. Opening, mededelingen en presentielijst Welkom dames en heren op de ALV van de BBB. De presentielijst

Nadere informatie

Biljartvereniging DVO

Biljartvereniging DVO Biljartvereniging DVO HUISHOUDELIJK REGLEMENT Onder de naam Door Vriendschap Ontstaan is de huidige vereniging D.V.O. op 7 september 1989 door de familie Hoogenboom opgericht. Reeds in 1983 legde een vriendenclub,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement EHBO Vragender

Huishoudelijk reglement EHBO Vragender Huishoudelijk reglement EHBO Vragender Doel en middelen: Artikel 1. De Organisatie van cursussen en de voortgezette opleiding ligt in handen van het bestuur. Het bestuur volgt bij de organisatie en de

Nadere informatie

Persoonlijke Kampioenschappen

Persoonlijke Kampioenschappen Revisie: 10 mei 2019 Persoonlijke Kampioenschappen A. Algemeen voorwoord Zoals bij de meeste biljarters bekend, bestaat er naast de teamcompetitie, ook de cyclus van de persoonlijke kampioenschappen waar

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Artikel 1 Leden Onder leden worden verstaan de aangesloten lidverenigingen conform artikel 5 van de statuten. Artikel 2 Indirecte leden Onder indirecte leden worden verstaan de

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland

Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland - Het huishoudelijk reglement is geldig voor onbepaalde tijd. - Met deze uitgave vervallen eerdere uitgaven van het huishoudelijk reglement. - Datum:

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Huishoudelijk en Wedstrijdreglement

Huishoudelijk en Wedstrijdreglement Opgericht: 1 januari 2010 Huishoudelijk en Wedstrijdreglement Huishoudelijk Reglement Asten Someren Biljart Bond. Artikel 1. De bond van Biljartverenigingen is opgericht op 1 januari 2010 en stelt zich

Nadere informatie

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Agenda Opening en mededelingen Goedkeuring notulen van 12 november 2013 Jaarverslag 2013 Verslag Kascommissie/Verkiezing Vaststellen jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

REGIO BEKERTOERNOOI. Halve Finale Zaterdag 19 april Finale Zaterdag 24 mei 2014 (onder voorbehoud)

REGIO BEKERTOERNOOI. Halve Finale Zaterdag 19 april Finale Zaterdag 24 mei 2014 (onder voorbehoud) REGIO BEKERTOERNOOI Finale Zaterdag 19 april 2014 Finale Zaterdag 24 mei 2014 (onder voorbehoud) UITSLAGEN 11 + 12 JAN 2014 poule veld Waddixnveen Uitslagen 09.15 uur X2 A 1 Wadd Flyers 2 Lokomotief 2

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 REGLEMENT van de personeelsvereniging PEVAD van: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Benamingen ARTIKEL 1 In dit reglement wordt verstaan onder: Bedrijf: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Vereniging:

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Vereniging ShantyNederland Status van dit document: vastgesteld in de ALV van maart 2013.

Huishoudelijk Reglement Vereniging ShantyNederland Status van dit document: vastgesteld in de ALV van maart 2013. Huishoudelijk Reglement Vereniging ShantyNederland Status van dit document: vastgesteld in de ALV van maart 2013. 1 Wijze van besturen: 1.1. Besluiten worden zoveel mogelijk genomen binnen een bestuursoverleg.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE Z.V.V. FUTSAL NOORD

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE Z.V.V. FUTSAL NOORD HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE Z.V.V. FUTSAL NOORD Artikel 1: Algemene bepalingen 1.1 De vereniging genaamd zaalvoetbalvereniging z.v.v. Futsal Noord, hierna te noemen "de vereniging" is aangemeld bij

Nadere informatie

Club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging t Stetje

Club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging t Stetje Club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging t Stetje Artikel 1 Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging t Stetje en is opgericht op 28 juli 2005 te Castricum, voor onbepaalde tijd. De

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn. HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 1. Bestuur. 1.1 Posities binnen het bestuur moeten zijn: Voorzitter, Secretaris, en Penningmeester.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Schaakvereniging EsPion

Huishoudelijk Reglement van Schaakvereniging EsPion Huishoudelijk Reglement van Schaakvereniging EsPion Lidmaatschap Artikel 1 Met het aangaan van het lidmaatschap onderwerpt men zich aan de binnen de vereniging geldende statuten en reglementen. Artikel

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

Spelreglement t.b.v. O.D.S.I: Versie:2013/2014. Rucphen,9 april Begrippenlist:

Spelreglement t.b.v. O.D.S.I: Versie:2013/2014. Rucphen,9 april Begrippenlist: 1 Spelreglement t.b.v. O.D.S.I: Versie:2013/2014 Rucphen,9 april 2013 Begrippenlist: Oud spelers zijn spelers die, in de 1 ste helft van de competitie of in de 2 de helft van de competitie, bij ODSI minimaal

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

De zes winnaars en de twee beste verliezers op percentage caramboles zouden doorgaan naar de kwartfinales.

De zes winnaars en de twee beste verliezers op percentage caramboles zouden doorgaan naar de kwartfinales. Op zaterdag 14 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar wat voor de 20 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van der Weiden. Om klokslag half elf was de loting

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus Artikel 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus Versie juni 2016 Lidmaatschap Rechten van gewone leden De rechten van gewone leden zijn: 1. Het bijwonen van algemene ledenvergaderingen,

Nadere informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2018 / 2019 Informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2018 / 2019 Informatie Achterhoek Cup ; seizoen 2018 / 2019 Informatie SDO Achterhoek Cup Commissie seizoen 2018 / 2019 Emiel Stienezen Tel.nr. 06 22 99 80 34 E-mail : AC@covsdoetinchem.nl Eerste aanspreekpunt SDO ACC organisatie

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Z.V.F. versie 6.0 aanmaakdatum

Huishoudelijk reglement Z.V.F. versie 6.0 aanmaakdatum Huishoudelijk reglement Zaalvoetbal Vereniging Franeker Z.V.F. 1. Competitie bedrijfszaalvoetbal De onderlinge competitie wordt gespeeld in sporthal de Trije in Franeker Bij voorkeur op de vrijdagavond.

Nadere informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Agenda - Voorstellen SDO Achterhoek Cup Commissie - Uitreiking Fair Play Cup ; seizoen 2015 / 2016 - Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de vorige editie - Programma

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT COMPETITIE SYSTEEM

WEDSTRIJDREGLEMENT COMPETITIE SYSTEEM WEDSTRIJDREGLEMENT COMPETITIE 01082016 / WRC SYSTEEM EERSTE KLASSE In de eerste klasse wordt met viertallen gespeeld, met handicap en een volledig rooster "UIT" en "THUIS". In de libre competitie geldt

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Inhoud. Versie september

Inhoud. Versie september Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Lidmaatschap... 3 3. Contributie... 5 4. Het bestuur... 5 5. Ledenvergaderingen... 6 6. Stemmen... 6 7. Boetes en straffen... 7 8. Aansprakelijkheid en verzekering... 8 9. Overige...

Nadere informatie

Australian Cattle Dog Vereniging Nederland

Australian Cattle Dog Vereniging Nederland Australian Cattle Dog Vereniging Nederland Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 18 april 2015 Locatie: De Stoethoeve, Birkstraat 131, 3768HE te Soest. Aanwezig: PA. Roomenburg, A.D. Ligtenstein, J. Vermeulen,

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie