De zes winnaars en de twee beste verliezers op percentage caramboles zouden doorgaan naar de kwartfinales.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De zes winnaars en de twee beste verliezers op percentage caramboles zouden doorgaan naar de kwartfinales."

Transcriptie

1 BenVerschraagen winnaar 19 e Coupe de Haar Op zaterdag 15 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar wat voor de 19 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van der Weiden. Om klokslag half elf was de loting voor de twaalf finalisten, die zich geplaatst hadden via de voorrondes. Tijdens de voorrondes werd een toernooimoyenne gehaald van 0,522. We hadden één finalist die voor de vierde keer op rij de finaledag mochten spelen, namelijk Cees van Heezik. Carlos van Oosterom, Ron van de Gaag en Maurice Arts waren voor de tweede op rij aanwezig. De loting werd vericht door Gijs Zuurhout, die de volgende koppels uit de bus toverde. Maurice Arts, Rijnzicht 25 car. tegen Frans Stigter, Het Groene Hart 25 car. John Biemans, De Windhoek 25 car. tegen Hans van der Weiden, Rijnzicht 25 car. Ron van de Gaag, t Fust 40 car. tegen Carlos van Oosterom, B.V. Houten 25 car. Ivar de Hek, Apollo 40 car. tegen Cees van Heezik, Walzicht 35 car. Ruud van Doorn, Walzicht 30 car. tegen Ben Verschraagen, t Fust 27 car. Dennis Schouten, De Plaats 35 car. tegen Ronald van de Berg, Walzicht 25 car. De zes winnaars en de twee beste verliezers op percentage caramboles zouden doorgaan naar de kwartfinales. De eerste partij ging tussen Maurice Arts en Frans Stigter, Maurice begon zeer voortvarend, want na zes beurten had hij reeds zes caramboles tegen Frans drie. Toch bleef het tot beurt 28 gelijk op gaan, 13 voor Maurice en 12 voor Frans. Hierna liep Maurice langzaam maar zeker weg bij Frans en maakte de partij uit in de 46e beurt, Frans kwam tot 19 caramboles. Partij twee tussen Ivar de Hek en Cees van Heezik werd er eentje op in te lijsten. In de derde beurt maakte Ivar een serie van drie, die door Cees beantwoord met een wereldserie van tien. Hierna kwam Ivar sterk terug en nam brutaal de leiding over en kwam voor met 21 tegen 17 in de 18e beurt. In de 22e beurt kwam Cees weer met een geweldige serie van zeven te voorschijn, maar nu antwoordde Ivar meteen met een prachtige serie van zes. Uiteindelijk trok Cees aan het langste eind en won in 29 beurten, Ivar speelde ook geweldig en kwam tot 32 caramboles. De derde partij was die tussen Hans van der Weiden en John Biemans. Dit werd een lange, spannende gelijk opgaande strijd. In het begin ging het de beide heren goed af, allebei zes caramboles in zeven beurten, maar toen werd het wat minder en moesten ze knokken voor ieder puntje. Hans was het die de partij uitmaakte in de 63e beurt, John kwam 22 caramboles. De vierde partij tussen Ron van de Gaag en Carlos van Oosterom duurde ook lang, namelijk 59 beurten. Het werd een op en neer gaande partij, waarin Ron het gat van 15 caramboles probeerde te dichten. In de 43e beurt had hij dat voor elkaar, de stand was toen 30 voor Ron en 16 voor Carlos. Kat in het bakkie voor Ron zou je zeggen, maar niets bleek minder waar. Carlos sloop naderbij en ging met een mooie serie van vier uit in de 59e beurt, Ron kwam tot 35 caramboles.

2 Partij nummer vijf was die tussen Ben Verschraagen en Ruud van Doorn. Ruud begon prima, in 14 beurten had hij tien caramboles tegen Ben zeven. Toen kwam Ben wat beter in zijn spel en maakte regelmatig zijn puntjes, Ruud probeerde het wel maar het zat hem niet mee. Tot aan beurt 30 bleef Ruud nog redelijk in het spoor, maar toen liep Ben weg, wat resuulteerde in de overwinning in de 45e beurt, Ruud kwam tot 21 caramboles. De zesde en laatste partij ging tussen Dennis en Ronald, ook dit zou een marathon worden. Toch maakten beide heren een prachtige serie van vijf. Het was steeds stuivertje wisselen, dan Dennis weer voor en toen weer Ronald. In beurt 66 maakte Ronald de partij uit en Dennis kwam er één te kort, maar ging wel door als beste verliezer evenals John Biemans. Finalist van vorig jaar Ron van de Gaag kwam één carambole te kort om ook als beste verliezer door te gaan. Voor de kwartfinales warden de volgende koppels geloot. Ben Verschraagen tegen Maurice Arts, Cees van Heezik tegen Carlos van Oosterom, Hans van der Weiden tegen Ronald van de Berg en Dennis Schouten tegen John Biemans. De eerste kwartfinale tussen Ben en Maurice werd een mooie partij, waarin Maurice heel sterk begon. In twaalf beurten had Maurice al negen maal gescoord, Ben zijn teller stond toen op twee. Tot en met beurt 27 ging het gelijk op, Ben 11 caramboles en Maurice twaalf. In de 28e beurt sloeg Ben toe met een schitterende serie van zes en gaf deze voorsprong niet meer weg. Maurice antwoorde nog wel met twee keer een serie van twee, Maar Ben ging in de 27e beurt uit met een mooie serie van vier, Maurice strandde op 17 caramboles. De tweede kwartfinale tussen Cees en Carlos, werd een moeilijke partij voor Carlos. Carlos deed zijn best om in de buurt van Cees te blijven, maar Cees had in 13 beurten al 14 caramboles tegen Carlos 4. Carlos kwam terug tot 14 tegen 8, waarna Cees weer een wereldserie van acht uit zijn keu toverde en hiermee een flink gat sloeg. Carlos kwam er uiteindelijk nog maar vier tekort in de 45e beurt. De derde kwartfiale tussen Hans en Ronald werd van het begin tot aan het eind een hele spannende partij. Beide heren maakte twee maal een serie van drie. Hans was de eerste die en nog drie hoorde en poedelde meteen vier keer op een rij. Ronald maakte hiervan gretig gebruik en ging uit in de 46e beurt, Hans had geen nabeurt en kwam er twee tekort voor de halve finale.

3 De laatste kwartfinale tussen Dennis en John werd eveneens een spannende partij.vanaf de 14e beurt kwamen de heren los, John maakte een serie van drie en Dennis maakte twee mooie series van vier. John deed van hij kon, maar Dennis liep steeds verder weg tot hij in de 43e beurt en nog drie hoorde, John stond toen op 19 caramboles. Helaas voor Dennis lukt het hem niet om de partij definitief naar zich toe trekken. In de 50e beurt maakte John de partij uit, Dennis kwam er twee tekort. Ook voor de halve finales werd er geloot, Ben Verschraagen tegen Ronald van Berg en Cees van Heezik tegen John Biemans. De eerste halve finale tussen Ben en Ronald leek een eenzijdige partij voor Ben te worden. Ben begon met een serie van vier en deed dat nog eens in de twaalfde beurt, stand elf voor Ben en twee voor Ronald. Toch sloop Ronald naderbij, mede dankzij een serie van vier in de 23e beurt. Toen Ben in de 40e beurt drie en nog twee hoorde, viel het doek voor Ronald. Ben deed nog wel vijf beurten over de laatste twee, maar was wel de eerste finalist, Ronald kwam tot 20 caramboles. De tweede halve finale tussen Cees en John zou 61 beurten duren. In de 27e beurt maakte Cees een mooie serie van vijf en had hiermee een gaatje geslagen. Het leek er op dat John zijn Waterloo had gevonden, want Cees ging gewoon door met scoren tot aan de 50e beurt. Hierin maakte Cees nog een serie van drie en moest er nog één. John stond toen op 16 en moest er nog negen. Toch kwam John op verrassende wijze terug. Cees ging uit in de 61e beurt, maar John had nog de nabeurt en moest er nog drie en die maakte hij. Dus moesten er penaltys genomen worden. John deed dat al eerste en scoorde tweemaal. Nu was Cees aan de beurt en miste jammerlijk zijn tweede carambole. John was dus de tweede finalist. De finale tussen Ben en John ging tot en met de 30e beurt mooi gelijk op. John op 14 en Ben op 17 caramboles. Hier moet wel bij gezegd worden dat John weer van een achterstand goed was terug gekomen. Vanaf de 31e beurt was het alleen Ben wat de klok sloeg, mede door de luide toejuichingen van zijn beide teamgenoten. In de 42e beurt ging Ben uit met een prachtige serie van drie. John kwam uiteindelijk tot 16 caramboles, Ben was de terechte winnaar van de 19e Coupe de Haar. De prijsuitreiking werd gedaan door Gert Zweserijn en Hans van der Weiden. Gert zette eerst een paar mensen in het zonnetje, waaronder Hennie Verbruggen en zijn vrouw Wilvoor de goede verzorging tijdens het hele toernooi. Voor Wil en Hennie was er een dinerbon, aangeboden door de Villa van Vleuten. Verder had Gert voor Herman van t Riet, Herman Woudenberg en Gijs Zuurhout voor hun vele tel en schrijfwerk een lekker flesje gekocht. Ook Hans van der Weiden kreeg een fles voor weer een jaar uitstekende samenwerking. Hans vroeg om een daverend applaus voor de meesterorganisator Gert Zweserijn, waar uiteraard gevolg aan werd gegeven.

4 Gert reikte samen met Hans de geldprijzen uit, met voor de winnaar een enveloppe van 250 euro, beschikbaar gesteld door de volgende sponsoren: Hennie en Wil Verbruggen Sportcafé De Poortdijk Robert-Jan Jongerius Domstad Amusement Arno van de Heuvel Onroerend Goed Frans Stigter Haars en Stigter Voegwerken Hans Derks Restaurant De Engel in Houten Marurice de Vré Alvré Betonboringen Ron van de Gaag Restaurant De Villa van Vleuten Ben Verschraagen Slijpen, Polijsten en Borstelen Hennie Overbeek Padoc Cees en Gerard Boxce De Biljartmakers Jan van der Lou Jack s Grillhouse IJsselstein Rene Fokker Oesteren.nl Jan Smit MeGaFa De einduitslag van de 19 e Coupe de Haar was. 1. Ben Verschraagen Het Fust 250 euro 2. John Biemans De Windhoek 150 euro 3. Cees van Heezik Walzicht 100 euro 4. Ronald van de Berg Walzicht 100 euro 5. Dennis Schouten De Plaats 70 euro 6. Hans van der Weiden Rijnzicht 70 euro 7. Carlos van Oosterom B.V. Houten 70 euro 8. Maurice Arts Rijnzicht 70 euro 9. Ron van de Gaag Het Fust 50 euro 10.Ivar de Hek Apollo 50 euro 11.Frans Stigter Het Groene Hart 50 euro 12.Ruud van Doorn Walzicht 50 euro

5 Ook waren er prijzen voor de kortste partij en de hoogste serie, deze werden respectievelijk gewonnen door Ben Schep, 24 beurten en Hans van der Weiden met een serie van 9. Zij wonnen een dinerbonnen van Jack s Grillhouse in IJsselstein en Restaurant De Engel in Houten. De kersverse kampioen Ben trakteerde iedereen op een rondje en er werd nog lekker nagebabbeld. Hans en Gert wenste iedereen wel thuis en nodigde de mensen alvast uit voor de 20 e editie. Winnaars van de vorige 18 edities van Coupe de Haar waren: 1996 Piet Schwarze Rustoord in Haarzuilens 1997 Piet Schwarze Rustoord in Haarzuilens 1998 Richard Portakal Victoria in Haarzuilens 1999 Gert Zweserijn Schoolzicht in Haarzuilens 2000 Ben Schep Het Groene Hart 2001 Kees de Jong De Pommerance 2002 Hans Klinge Nieuw Zeist 2003 Ben Derks Walzicht 2004 Cees Jongmans Rijnzicht 2005 Henny Overbeek De Pommerance 2006 Gert Zweserijn Rijnzicht 2007 Huib van der Markt Walzicht 2008 Cees van Heezik Walzicht 2009 Frank Schaap Kanaalzicht 2010 Dennis Schouten De Plaats 2011 Cees van Heezik Walzicht 2012 Maurice de Vré Het Fust 2013 Jordy Biemans De Windhoek

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Op zaterdag 18 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 21 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van

Nadere informatie

De zes winnaars en de twee beste verliezers op percentage caramboles zouden doorgaan naar de kwartfinales.

De zes winnaars en de twee beste verliezers op percentage caramboles zouden doorgaan naar de kwartfinales. Op zaterdag 14 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar wat voor de 20 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van der Weiden. Om klokslag half elf was de loting

Nadere informatie

Maurice Arts winnaar 23 e Coupe de Haar

Maurice Arts winnaar 23 e Coupe de Haar Maurice Arts winnaar 23 e Coupe de Haar Op zondag 25 maart was de finaledag driebanden in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 23 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van

Nadere informatie

Cok Kortekaas winnaar 24 e Coupe de Haar

Cok Kortekaas winnaar 24 e Coupe de Haar Cok Kortekaas winnaar 24 e Coupe de Haar Op zaterdag 30 maart was de finaledag driebanden in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 24 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Verslagen partijen 1 e ronde

Verslagen partijen 1 e ronde Verslagen partijen 1 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 23 maart 2012, 16 e en laatste speelavond

Nadere informatie

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL 18 maart 2012 - ZEVENDE JAARGANG Afl. 3 KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL HET WORDT STEEDS GEKKER!! Kennelijk is de wil om de volgende ronde te halen zó groot, dat sommige spelers echt alles uit de kast

Nadere informatie

31 maart 2011 - ZESDE JAARGANG Afl. 6 KBO - DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL FINALES, EN HOE!

31 maart 2011 - ZESDE JAARGANG Afl. 6 KBO - DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL FINALES, EN HOE! 31 maart 2011 - ZESDE JAARGANG Afl. 6 KBO - DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL FINALES, EN HOE! Dit geweldige plaatje van Peter Timmermans geeft de sfeer in de Schalm prachtig weer. Het was zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs

30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs A-Groep VOORRONDE 1e voorronde uitslag Zat. 12 jan. 14.30 u. eindstand punten voorronde A - Groep Voorronde P 1 Herber Herber A Goudzwaard 3 2 1,700 2,917 9 35 Goudzwaard 12 brtn. Jiorgos Malamidis 19

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Korte terugblik op Buurtvolleybal Toernooi Schuytgraaf 12 september2015

Korte terugblik op Buurtvolleybal Toernooi Schuytgraaf 12 september2015 Korte terugblik op Buurtvolleybal Toernooi Schuytgraaf 12 september2015 Afgelopen zaterdag was het zover, de tweede editie van het Schuytgraaf Buurtvolleybal toernooi. De weersverwachtingen waren redelijk..

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 1. Het Masters Driebanden Klein Kampioenschap van Noord-Oost Nederland bestaat uit een zestal open ranking toernooien genoemd

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Verslag DOV clubkampioenschappen dubbel 2012

Verslag DOV clubkampioenschappen dubbel 2012 Verslag DOV clubkampioenschappen dubbel 2012 Op vrijdag 19 oktober 2012 zijn de D.O.V. clubkampioenschappen dubbel gehouden. Er hadden zich 13 koppels ingeschreven, waardoor besloten is om een 6-kamp en

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement DGV

Huishoudelijk reglement DGV Huishoudelijk reglement DGV 30 08 2016 Gunning DGV Iedere biljartclub uit Veldhoven (buiten in para commerciële instellingen spelende verenigingen) kunnen zich aanmelden om in aanmerking te komen om het

Nadere informatie

(geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie)

(geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie) Verslag Kolf Kampioenschappen Hollands Kroon (geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie) Afgelopen Zaterdag 20 Januari speelden de kolfverenigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd.

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd. Voorwoord In dit boek staan interviews van nieuwkomers over hun leven in Nederland. Ik geef al twintig jaar les aan nieuwkomers. Al deze mensen hebben prachtige verhalen te vertellen. Dus wie moest ik

Nadere informatie

Voorwoord voorzitter B.C. Maarland

Voorwoord voorzitter B.C. Maarland Nationale Finale 1 e klasse Anker Kader 57/2 Voorwoord voorzitter B.C. Maarland B.C. Maarland vindt het een eer om de nationale finale 1e klasse 57/2 AnkerKader te mogen organiseren. Op de eerste plaats

Nadere informatie

Postadres: Postbus 395 3440AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort 13.46.89.402

Postadres: Postbus 395 3440AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort 13.46.89.402 Notulen jaarvergadering WBB 11 juni 2007 bij PADOC Met kennisgeving afwezig: De Pijler, de penningmeester Kees Fredriks Afwezig zijn de volgende verenigingen: De Halve Maan, De Pint, De Pijler, De Poedel,

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch 10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch Zaterdag 28 juni vierden we het heugelijke feit dat onze Vrumona Heineken Golfvereniging 10 jaar bestaat. Om ons Lustrum een bijzonder tintje te geven had het bestuur

Nadere informatie

Gaat de laatste de beste worden?

Gaat de laatste de beste worden? Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen maandag 7 december 2015 Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen Planning spreekbeurt Planning nieuwskring

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 Het weekend 30 en 31 mei was gereserveerd voor het verspelen van onze clubkampioenschappen. Net als in voorgaande jaren was de zaterdag gereserveerd voor de junioren enkelspelen

Nadere informatie

Deelnemers Jubileum toernooi 2017 Libre naam lidnr. lib.moyenne car. vereniging Locatie 7 Rob van der Kaaij B.V.

Deelnemers Jubileum toernooi 2017 Libre naam lidnr. lib.moyenne car. vereniging Locatie 7 Rob van der Kaaij B.V. 1 Robbert Maijenburg 90262 8.208 163 Padoc Padoc 2 Rob v/d Broek 90233 5.095 119 Padoc Padoc 3 Wim Paardekoper 90246 4.290 106 Padoc Padoc 4 Henny Broeke 90234 3.304 86 Padoc Padoc 5 Andre v/d Horst 95078

Nadere informatie

Grand Prix 'Capelle'

Grand Prix 'Capelle' 1 A1 Martin den Boer René van Lier B3 winnaar B 2 verliezer B 1 2 A2 Klaas Kuindersma Karel van der Bijl B4 winnaar B 1 verliezer B 2 3 B1 Jetty van Hummel Frank Kok A3 winnaar A 2 verliezer A 1 4 B2 Joey

Nadere informatie

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen Gepubliceerd op de website van de KNBB Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen DAARLERVEEN Het Nederlands kampioenschap in de hoofdklasse driebanden klein, dat dit weekend in t Vossenhol

Nadere informatie

De 12 e Stad Delft C-CUP

De 12 e Stad Delft C-CUP Zaterdag 7 januari 07 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder De e Stad Delft C-CUP Deelnemende teams: D.V.V. Delft Concordia DHC DVC DHL SEP Full Speed Wippolder Te winnen titels: Wie wordt het

Nadere informatie

Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden

Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden Siem dit jaar 60 jaar lid en Piet al ruim 53 jaar lid over hun O.N.A. Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden Tijdsbeeld O.N.A. Periode 1955-1982 Siem de Jong begon zijn O.N.A.-loopbaan begin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Oefening nr. Donderdag Midgetbiljart. Totalen week 1. Moeilijkheid Naam. Aantal geraakte bekers. Aantal geraakte bekers

Oefening nr. Donderdag Midgetbiljart. Totalen week 1. Moeilijkheid Naam. Aantal geraakte bekers. Aantal geraakte bekers Oefening nr Donderdag 13-12-2011 Midgetbiljart 1 2 3 4 Totalen week 1 Moeilijkheid 20 30 35 35 120 Naam stoten stoten stoten stoten Totaal punten beurten 1 Frans Veenendaal 10 4 7 3 15 8 17 7 27 49 22

Nadere informatie

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen.

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Tijdens de jaarvergadering werd als opvolger van Jos Helmink de heer Bryan van Leeuwen gekozen tot secretaris. Bryan fluit sinds een klein jaar in de K.N.V.B.,

Nadere informatie

Vierde ronde (Hoofdklasse) en derde ronde (overige klassen)

Vierde ronde (Hoofdklasse) en derde ronde (overige klassen) Kampioenschap van ZHDB + Den Haag 2017 (Anko Baksoellah bokaal) Het toernooi wordt gespeeld op dinsdagavond in De Brink (clublokaal van Damclub Den Haag), Escamplaan 55, 2547 GA Den Haag De wedstrijdleider

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stout/CTM Seizoen 2011/2012 Nr. 4 22 februari 2012

Nieuwsbrief Stout/CTM Seizoen 2011/2012 Nr. 4 22 februari 2012 Nieuwsbrief Stout/CTM Seizoen 2011/2012 Nr. 4 22 februari 2012 Hallo allemaal, Hier is nieuwsbrief nummer 4. Er zijn weer wat bowling games gespeeld de afgelopen periode o.a. tijdens de voorronde stedenontmoeting

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Het team van Taekwondo Oude Luttikhuis heeft de tweede plaats gehaald in het teamklassement bij de Nationale Kampioenschape Taekwondo 2016. Hierin

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Peter in de polder, week 20.

Peter in de polder, week 20. Peter in de polder, week 20. Vissen blijft toch vissen, en niet altijd vangen. Hemelvaartsdag was het prachtig weer, en dus gingen de Peters met een bootje naar het Overdie. Overal was brasem te zien,

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven.

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Water Egypte In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Ik ga naar een restaurant in Nederland. Daar bestel ik een glas water. De ober vraagt

Nadere informatie

Jeugdkamp Bertrix 2011

Jeugdkamp Bertrix 2011 Jeugdkamp Bertrix 2011 Verslag Jeugd Trainingskamp Ardennen datum 9 / 12 september 2011 plaats Bertrix Samenstelling: De groep die vrijdag verzamelt op Ardennen camping Bertrix bestaat uit dertien jeugdspelers

Nadere informatie

Verslag Jeugd-Ouder toernooi

Verslag Jeugd-Ouder toernooi Verslag Jeugd-Ouder toernooi 21-2-2015 Op 21 februari 2015 is het traditionele Jeugd-Ouder toernooi gehouden. Omdat er twee spelers met dezelfde vader waren ingeschreven, wat dus technisch gezien niet

Nadere informatie

Het verhaal van Elvis, onze Shih-Tzu (12/06/1996 12/12/2012)

Het verhaal van Elvis, onze Shih-Tzu (12/06/1996 12/12/2012) Het verhaal van Elvis, onze Shih-Tzu (12/06/1996 12/12/2012) Ik ontmoet Elvis op een moeilijk punt in mijn leven. Mijn zus wilde om wat extra geld te verdienen hondjes gaan verkopen. Elvis en zijn zusje

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

B-groep VOORRONDE. 30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs

B-groep VOORRONDE. 30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs VOORRONDE 1e voorronde uitslag Zat. 12 jan. 11.00 u. Voorronde 1 eindstand punten VOORRONDE B Groep A Ton Hamoen 2 4 1,324 0,850 5 17 Ton Hamoen 20 Addy Eckel 8 2 0,400 B Addy Eckel 4 0 0,576 1,000 3 18

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Voordat je de toets maakt

Voordat je de toets maakt informatieve en andere teksten 1, Voordat je de toets maakt Je gaat een toets maken. Deze toets bestaat uit twee delen. Dit is. Je krijgt drie teksten en 10 opdrachten. Geef altijd een antwoord! Succes!

Nadere informatie

Stirling Hart uit Canada wint de zwaarste competitie in het sporthouthakken

Stirling Hart uit Canada wint de zwaarste competitie in het sporthouthakken Persbericht Stihl TIMBERSPORTS Champions Trophy 2018 in Marseille Stirling Hart uit Canada wint de zwaarste competitie in het sporthouthakken Puurs, 30 mei 2018 De 2018 Champions Ring is op weg naar Canada!

Nadere informatie

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Dit jaar was de speedtrial weer op een plek waar ze een jaar of 8 geleden verreden werd in de hoek van de crossbaan. En dat gaf de mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10. Wist u dat. Menig bowler meedoet aan toernooien zie verder deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10. Wist u dat. Menig bowler meedoet aan toernooien zie verder deze nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10 Nieuwsbrief Van de voorzitter. Op het moment dat dit stukje geschreven word, hebben we nog ongeveer 2 maand en dan zit dit bowling seizoen er weer op. Het bowling seizoen is

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

Competitie bulletin nr

Competitie bulletin nr Never Out - Houtrust Competitie bulletin nr 2 2010 Van de redactie Waar blijven al die verslagen, dames en heren competitiespelers? Het weer was tot nu toe misschien niet fantastisch maar toch niet alle

Nadere informatie

KLOK MONOPOLY. Iedere speler heeft 1 pion en de 32 huisjes in dezelfde kleur nodig. Je neemt dus maar de helft van de paarse kaartjes uit de doos!

KLOK MONOPOLY. Iedere speler heeft 1 pion en de 32 huisjes in dezelfde kleur nodig. Je neemt dus maar de helft van de paarse kaartjes uit de doos! KLOK MONOPOLY Materiaal: Het speelbord van Monopoly Iedere speler heeft 1 pion en de 32 huisjes in dezelfde kleur nodig 1 dobbelsteen De klok kaartjes in de verschillende kleuren op het speelbord) (deze

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

Canonvensters Michiel de Ruyter

Canonvensters Michiel de Ruyter ARGUS CLOU GESCHIEDENIS LESSUGGESTIE GROEP 8 Canonvensters Michiel de Ruyter Michiel Adriaanszoon de Ruyter werd op 23 maart 1607 geboren in Vlissingen. Zijn ouders waren niet rijk. Michiel was een stout

Nadere informatie

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!!

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! We kijken er ieder jaar weer naar uit!!! Het zogenaamde ALLESISMOGELIJK.NL INTERNATIONALE F1-TOERNOOI beleefde op zaterdag 24 mei zijn 5 e

Nadere informatie

Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps

Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps Leemputtenloop Op woensdag 10 april stond de Leemputtenloop op het programma, dat is een wedstrijd waar ik altijd goed loop. Mijn PR heb ik daar in 2017 gelopen,

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

Doetinchem & omstreken

Doetinchem & omstreken TRIATLON 2017 Hallo allemaal, Silvolde, 24-05-2017 (WIJZIGINGEN T.O.V. EVENTUEEL VOORGAANDE VERSIES ZIJN GEEL GEMARKEERD) Bij deze de indeling voor de vierde ronde van de triatlon, de uitslagen van de

Nadere informatie

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015 Laatste qualifier voor Kings Lynn De laatste qualifier Formule 1 Stock Car zit er op en de coureurs mogen zich opmaken voor de World Final op 19 september in het Engelse Kings Lynn. Er zal een ware invasie

Nadere informatie

Geelzucht. Toen pakte een vrouw mijn arm. Ze nam me mee naar de binnenplaats van het huis. Naast de deur van de binnenplaats was een kraan.

Geelzucht. Toen pakte een vrouw mijn arm. Ze nam me mee naar de binnenplaats van het huis. Naast de deur van de binnenplaats was een kraan. Geelzucht Toen ik 15 was, kreeg ik geelzucht. De ziekte begon in de herfst en duurde tot het voorjaar. Ik voelde me eerst steeds ellendiger worden. Maar in januari ging het beter. Mijn moeder zette een

Nadere informatie

Poule-indeling A-Kampioenschap 2015 A B C D

Poule-indeling A-Kampioenschap 2015 A B C D Reglement Kampioenschap A-Klasse Driebanden 2015 Algemeen Het Kampioenschap Driebanden A-klasse 2015 vindt plaats van vrijdag 8 mei t/m zondag 10 mei 2015 in Biljartcafé Jorissen, Heelsumstraat 92, 2573

Nadere informatie

Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren. Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen. Lekker vochtig

Nadere informatie

STAD DELFT BOKAAL 2016 PROGRAMMA

STAD DELFT BOKAAL 2016 PROGRAMMA STAD DELFT BOKAAL 2016 PROGRAMMA VOORRONDE DINSDAG 2 AUGUSTUS HET KASTEEL DFC DELFIA SPORTPARK PAUWMOLEN SV WIPPOLDER S VOORRONDE WOENSDAG 3 AUGUSTUS HET KASTEEL DFC DELFIA FINALES ZATERDAG 6 AUGUSTUS

Nadere informatie

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent!

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent! NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: studiedagen tot einde schooljaar SAP (school atletiektoernooi parkstad) Schoolverlaters gaan naar Teuven! Nieuws vanuit de plusklas Deel

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

Uitleg foto( s) plaatsen in het verenigingsnieuws. Koninklijke Nederlandsche Kolf Bond.

Uitleg foto( s) plaatsen in het verenigingsnieuws. Koninklijke Nederlandsche Kolf Bond. Uitleg foto( s) plaatsen in het verenigingsnieuws Koninklijke Nederlandsche Kolf Bond www.kolfbond.nl Verenigingsgedeelte Op de website hebben de verenigingen een eigen gedeelte, helaas gebruikt maar de

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes!

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 15 oktober Senioren: SETA 1 Brunssum 2 4-6 SETA 2 Sittard 7 8-2 Jeugd: SETA 1 TTCN 72 2 3-2 SETA

Nadere informatie

Pré-Pré-Pré kwalificatie Rosmalen Poule A

Pré-Pré-Pré kwalificatie Rosmalen Poule A Niels Verlouw Gijs van Rijn Ronald van Geyt Jacky Dekkers Poule A Niels Verlouw 18 43 3 2 0,418 0 Jacky Dekkers 20 43 3 3 0,465 2 Gijs van Rijn 14 35 5 3 0,400 0 Ronald van Geyt 20 35 3 3 0,571 2 Ronde

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2017

NIEUWSBRIEF september 2017 NIEUWSBRIEF september 2017 Inhoud - Finale Matchplay 2017 - Finale uitwisseling Dongen Rijen - Gilze - Jaaruitje appelflappenclub - Regelvraag september - Buurtgolf - Jeugdgolf - Agenda Finale Matchplay

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie

Het basisscholenvolleybaltoernooi van 2010

Het basisscholenvolleybaltoernooi van 2010 Het basisscholenvolleybaltoernooi van 2010 Georganiseerd door de volleybalvereniging Ardea. Elselien de Jonge Piet Beers Marleen Lubbers Jeugdcommissie@ardeahhw.nl Donderdag 25 februari. In de sporthal

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Onderling toernooi jeugdspelers

MINI DIGI SHUTTLE. Onderling toernooi jeugdspelers NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Onderling toernooi jeugdspelers Nieuwsbrief 4 2015 Mijdrecht 11-05-2015 Op zaterdag 25 april jl. werd er een toernooi gehouden tussen de jeugdspelers onderling. Er hadden

Nadere informatie

17 december Jaarafsluiting

17 december Jaarafsluiting 17 december Jaarafsluiting 40 deelnemers ging met elkaar de strijd aan tijdens de jaarafsluiting. We speelden de wedstrijd in de vorm van texas scramble. Alles was goed voorbereid en niets heeft ons in

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners Veelbelovend vrijdagavond programma Schrijf je nu nog in voor de clinic zitvolleybal! Voorzitter Arno van Gerven zei het eerder

Nadere informatie

Dé Nederlandse DebatCup 2015 Nederlands Kampioenschap Sneldebatteren. Zaterdag 16 mei BAM-huis / Amsterdam. Toernooireglement

Dé Nederlandse DebatCup 2015 Nederlands Kampioenschap Sneldebatteren. Zaterdag 16 mei BAM-huis / Amsterdam. Toernooireglement Dé Nederlandse DebatCup 2015 Nederlands Kampioenschap Sneldebatteren Zaterdag 16 mei BAM-huis / Amsterdam Toernooireglement versie 1.0 28 maart 2015 1. Dé Nederlandse DebatCup is een open toernooi. Dit

Nadere informatie

Donovan Willemse winnaar eerste TAVERDO Wintertoernooi

Donovan Willemse winnaar eerste TAVERDO Wintertoernooi Donovan Willemse winnaar eerste TAVERDO Wintertoernooi Op 5 februari 2017 organiseerde tafeltennisvereniging TAVERDO haar eerste WINTERTOERNOOI. Na een geslaagde dag mocht Donovan Willemse (Zevenaar) zich

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Vermoord? vroeg Evi angstig. Ongetwijfeld. Maar de directeur... Vermoord, herhaalden we beslist. Daarna hebben ze zijn lichaam ondergedompeld in een

Vermoord? vroeg Evi angstig. Ongetwijfeld. Maar de directeur... Vermoord, herhaalden we beslist. Daarna hebben ze zijn lichaam ondergedompeld in een 2 Juf Kol Tijdens de pauze kwamen we samen in de fietsenstalling. Meester Rob naar z n opoe? Helemaal naar de andere kant van de wereld? Op z n oude fiets? Zonder muts! Alsof we hem zouden vergeten! Onzin!

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN 21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! We waren die ochtend al vroeg uit de veren en wachtten vol spanning op het grote vertrek. Eerst verzamelen rond de kerk, alle vriendjes

Nadere informatie