VERSLAG WIJKRAAD WELGELEGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERSLAG WIJKRAAD WELGELEGEN"

Transcriptie

1 VERSLAG WIJKRAAD WELGELEGEN Datum: Locatie: Carlton Hotel, restaurant Aanvang: uur Aanwezig: Olav Bijvoet, John van de Gevel, Roel Ebbinge, Jan Dekker, Rieke Ruiter (toehoorder), Ineke Eschbach (toehoorder) Udo Kluiver, Cora Gravesteijn (voorzitter), Margo van Aarle (notulist) Afwezig: Job Sleegers (met kennisgeving) ALGEMEEN 1. Opening en mededelingen Aanwijzen notulist Margo heeft aangeboden te notuleren. Vaststelling agenda Er zijn geen aanvullende agendapunten. 2. Verslag vorige vergadering 12 mei 2014 Opmerkingen op het verslag - Pagina 2, punt 3: was statistische gegevens website - Pagina 2, bij de rondvraag: Lex wijnberg moet zijn Lex Wijnbeek Met deze wijzigingen is het verslag goedgekeurd. Actielijst De actielijst ontbreekt. Deze wordt volgende keer behandeld. Actie Margo: Margo voegt de lijst van de vorige keer nog toe. 3. Mededelingen, ingekomen post Mededelingen Geen bijzonderheden. Ingekomen post Stukken met betrekking tot procedure Hart. Deze zijn ook digitaal verstuurd. 4. Communicatie Wijkkrant Deze ligt nu bij de drukker. Jan had geen informatie over kinderfeest, dus er is geen bericht in wijkkrant Respons website Afgelopen maand: 134 bezoeken door 95 bezoekers, waarvan 71 originele bezoekers, met een gemiddelde bezoekduur van 1,5 minuut. Afgelopen halfjaar: 1345 bezoeken door 775 bezoekers, waarvan 720 originele bezoekers, met een gemiddelde bezoekduur van bijna 3 minuten.! 1!

2 Er zijn circa 75 trouwe bezoekers. Olav heeft een suggestie voor meer leden van de website: ledenwerving onder jongere mensen. Actie:Roel: Werkgroep Communicatie gaat ermee aan de slag Stand van zaken schrijversestafette Schrijversestafette heeft weinig aanmeldingen. De WG Communicatie gaat deze aanmeldingen wel publiceren en kijken of er respons komt via de website. Cora heeft iemand gesproken met journalistieke ervaring. Actie Cora: Cora stuurt zijn gegevens naar Roel. Protocol reactieplatform website Website is nu eenrichtingverkeer. Mogelijkheid is het gebruik van een reactieplatform. Dat houdt wel in dat de mensen van de wijkraad dat moeten volgen en erop moeten reageren. Het is mogelijk de groep van regeerders te beperken tot leden van de website. BESLUIT Er komt een pilot voor het reactieplatform met 1 onderwerp. Actie Roel: de WG Communicatie bereidt wat voor voor de volgende vergadering, met bijvoorbeeld een bericht op de website en tevens via Twitter of de nieuwsbrief. Olav heeft een suggestie en noemt : PVRC Platform Vlieghinder Regio Castricum als voorbeeld voor de mogelijkheid om te reageren op externe berichten of aan de hand van een vrije discussie op een bericht van de wijkraad of een stelling. Actie Roel: De WG Communicatie zal deze bekijken. 5. Wijkraad Welgelegen en relatie met andere wijkraden Verdeling budget Er is een mail rondgegaan met de laatste verdeling. Welgelegen krijgt er euro bij. BESLUIT De wijkraad geeft haar instemming voor het voorstel van de verdeling van het wijkradenbudget. Actie Cora: Cora neemt de goedkeuring mee naar eerstvolgende vergadering. Daar moet nog akkoord komen door alle wijkraden en de gemeente. N.B. Huisvesting is nu nog niet gelijkwaardig verdeeld. 6. Sociale Betrokkenheid Gezamenlijk overleg met WG Communicatie De werkgroepen Sociale betrokkenheid en Communicatie trekken samen op. De specifieke Communicatie werkzaamheden daarbuiten blijven apart bij de werkgroep Communicatie. Op 25 juni is er overleg van de werkgroepen over de bijeenkomst in oktober. Werkzaamheden - 25 juni gezamenlijk overleg over opzet van de bijeenkomst in oktober - Er komen artikelen in wijkkrant over sociale betrokkenheid (RE) + de ontmoeting met Zorgbalans (JvdG) - 2 juli overleg met wethouder Jacques van der Hoek, uur 7. Leefbaarheid in de buurt Stand van zaken parkeerenquête De verwerking van de parkeerenquête is bijna klaar, wordt aangehouden vanwege afwezigheid van Jop.! 2!

3 FOCUSPUNTEN 8. Omgeving Houtplein Zienswijze herinrichting oostzijde Dreef Deze is ingediend 9 juni De Provincie gaat al tot uitvoering over van haar gedeelte. De hoeveelheid auto s tijdens de weekmarkt leidt tot overlast en tot een deplorabel aanzicht. Andere markten laten zien, dat het ook anders kan, zodat het aantrekkelijker wordt. De zienswijze is niet de enige manier om het probleem aan te pakken. Voor de overlast zou ook contact met de wethouder een mogelijkheid kunnen zijn. Dit is aan de werkgroep verkeer. Actie Jop. De wijkraad heeft niet ingesproken. Dat heeft de beheerder van de marktkramen wel gedaan. Actie Jan: Jan stuurt de inspreekreactie van mw de Nijs door aan de leden van de wijkraad. 9. Omgeving Frederikspark Stand van zaken beheerplan Frederikspark Er zijn geen bijzonderheden. Op 13 september is de officiële opening Hildebrandtmonument. Tijdens de schouw werd door een buurtbewoner geopperd om in het Frederikspark een plaquette of een ander gedenkteken aan te brengen, bijvoorbeeld een monumentale boombank. Een en ander in samenwerking met andere experts, zoals Stichting tot Behoud van het Frederikspark en de commissie beheer Haarlemmerhout. Actie Margo: Margo kent wel een voorbeeld van een goede houten ronde bank en zal dit doorgeven. BESLUIT Vergadering is akkoord op verder kijken naar het voorstel van een bank Ander groen Gisteren 22 juni is in de wijk Rozenprieel de Tuin van Jonker geopend. 10. Omgeving Tempeliersstraat/Raamsingel Stand van zaken indiening zienswijzen bestemmingsplan Geen bijzonderheden. 11. Omgeving Kleine Houtweg Stand van zaken beroepsprocedure Hart Vorige week had de WG Hart overleg met de advocaat van de Baanbewoners voor beroepsprocedure. Er is nog geen datum vastgesteld. Cora heeft verhinderdata aangegeven. De belangen lopen niet helemaal parallel, dus zowel de wijkraad als de bewoners beraden zich op eigen stappen, maar houden nauw contact. Verslag gesprek met interimdirecteur Haenen en vz RvToezicht Winnubst Margo en Cora hebben overleg gehad met Maurits Haenen (bestuurder) en Dick Winnubst (voorzitter Raad van Toezicht). Hart is er veel aan gelegen om het contact met de buurt goed te houden en wil een officiële bijeenkomst houden eind augustus, begin september. Verhuizing tot nu toe Verhuizing overige delen van Egelantier m.b.t. KHW 24 naar Hart komt nog. Daarvoor wil Hart de ervaringen met de buurt delen voor de zomervakantie.! 3!

4 Zadelmakerslaan heeft bij monde van Ineke Eschbach geen last van geluid en verkeer tot nu toe van KHW 18. Aan de overlast van de containers overlast wordt aandacht besteed. 12. Omgeving Mariastichting Stand van zaken Rijksmonumenten Vredenburgh en Bellevue Cassee is weer wethouder en wordt op dit moment ondergesneeuwd door nieuwe ontwikkelingen. Er treedt enige vertraging op in de voortzetting van het overleg. De eigenaar beweegt niet en er zou een aanschrijving zou kunnen volgen. Olav wil graag aanhaken bij het gesprek over het Wijkbeheer. Actie Cora: Cora zoekt de datum van de eerstvolgende bijeenkomst en geeft deze door aan Olav. Stand van zaken fietsparkeren Het voorstel is afgewezen. Er is geen alternatief deskundig en onderbouwd voorstel. Wordt vervolgd. Zienswijzen lawaaioverlast Er is een ontheffing aangevraagd voor de beperking van geluidoverlast van de sportcomplexen aan de overzijde. Er komen aanpassingen in de speakers. Zij maken veel lawaai. De gemeente heeft aangegeven, dat dit al in het bestemmingsplan zat, toen de Mariastichting werd gebouwd. Olav heeft een mondelinge zienswijze op persoonlijke titel ingediend. 13. Samenvatting besluiten (standpunt unaniem/ meerderheid) Genomen besluiten - Er komt een pilot voor het reactieplatform met 1 onderwerp. - De wijkraad geeft haar instemming voor het voorstel van de verdeling van het wijkradenbudget. - Vergadering is akkoord op verder kijken naar het voorstel van een bank 14. Rondvraag en Sluiting Udo Kluiver - Verkeersborden, meenemen in wijkgesprek - HH festival is geweest, tenten hebben schade veroorzaakt, niet conform afspraken - Nurks ramen maken, evt uitbreiding? Udo houdt het in de gaten Rieke Ruiter - Er is nog steeds veel overlast van hondenpoep in de parken. Rieke Ruiter heeft info over een systeem tot verzamelen. Zij overhandigt dit aan Udo. John van de Gevel - Vergaderdata i.v.m. onduidelijkheid in oktober zijn 1 september, 13 oktober, 24 november (Cora afwezig) De voorzitter bedankt de aanwezigen en sluit de vergadering. (Actiepunten op de volgende pagina)! 4!

5 BESLUITEN EN ACTIEPUNTEN datum besluit actiehouder Er komt een pilot voor het reactieplatform met 1 onderwerp De wijkraad geeft haar instemming voor het voorstel van de verdeling van het wijkradenbudget Vergadering is akkoord op verder kijken naar het voorstel van een bank datum actie actiehouder Voorzitters werkgroepen moeten projecten op website voorzitters actualiseren Enquêtes parkeren analyseren en samenvatten JS Activiteiten centrum op terrein Mariastichting mogelijk? OB Nagaan juiste inwoneraantal wijk Welgelegen CG en JS Behandelen financiële stand van zaken Wijkraad Welgelegen allen Maken inspraakreactie op Beheerplan Frederikspark UK Meedenken verkrijgen vrijwilligers tbv Kinderfeest Frederikspark allen Opstellen inspraakreactie BP Koninginnebuurt part. herz MA Maken pleitnota tbv behandeling beroep HART MA HART verzoeken om nulmeting geluid te maken incl. school CG Schouw verkeersborden Kamperlaan UK en JS Maken inspraakreactie op Actieplan Omgevingslawaai LA en CG Maken concept conclusie/ aanbevelingen Parkeerenquête 2014 met WG Verkeer JS Voorbereiding analyse parkeerenquête JS Schouw Frederikspark na bevrijdingspop UK / CG Afspraak maken met nieuwe directeur van Hart MvA / CG Zienswijze maken op herinrichting Dreef en Houtplein MvA Actielijst van de vorige keer opnieuw toevoegen MvA Werkgroep Communicatie zorgen voor ledenwerving van jonge RE leden Gegevens wijkbewoner met journalistieke ervaring naar WG CG Communicatie Pilot voor het reactieplatform met 1 onderwerp voorbereiden RE met WG Communicatie Bekijken voorbeeld PVRC met WG Communicatie RE Voorstel wijkradenbudget ter goedkeuring naar bijeenkomst alle CG wijkraden Overlast parkeren themamarkten aankaarten met gemeente JS met WG Verkeer Inspreekreactie mw de Nijs rondsturen aan iedereen JD Voorbeeld ronde houten bank doorgeven MA Datum eerstvolgende bijeenkomst Wijkbeheer doorgeven aan Olav CG! 5!

Verslag wijkraadsvergadering van 24 november 2014, Carlton Square hotel

Verslag wijkraadsvergadering van 24 november 2014, Carlton Square hotel Verslag wijkraadsvergadering van 24 november 2014, Carlton Square hotel Aanwezig: Margo van Aarle (voorzitter), Ebbinge, John van de Gevel, Jop Sleegers, Jan Dekker, Johan Roerdomp, Jet Wijnberg, Wouter

Nadere informatie

Verslag/ Actielijst Welgelegen

Verslag/ Actielijst Welgelegen Aanwezig: Udo Kluijver Roel Ebbink Lex Wijnbeek Faber Hanneke Beelen (fietspad de Dreef) Jasper Putter ( Van Eedenstraat/ Tempelierstraat) Datum Onderwerp/Stand van zaken Actie: Deadline: Diversen/mededelingen

Nadere informatie

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00 NOTULEN 19 APRIL 2018 19:30 21:00 19:30 VOORZITTER OPENT DE VERGADERING AANWEZIG Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter (notulist), Martin Romeijn, Perre v. Beek, Hans Nuhn, Jeroen Verhoeven, Sander

Nadere informatie

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Montessori Basisschool Roermond Bijeenkomst 9maart 2017 vergadering Aanwezigen: : Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Managementteam: Frits Hoff(directeur), Ton Vromen

Nadere informatie

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Montessori Basisschool Roermond Bijeenkomst 05 juli 2017 vergadering Aanwezigen: : Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Managementteam: Toor Afwezig: OV de bijzige

Nadere informatie

M. Groot(MG), Ch van Logchem (ChL), G. Sportel(GS) 6 bewoners incl. wethouder Van Haeften van de gemeente H&S

M. Groot(MG), Ch van Logchem (ChL), G. Sportel(GS) 6 bewoners incl. wethouder Van Haeften van de gemeente H&S Onderwerp Vergaderdatum Vergaderlocatie Bestuursvergadering Woensdag 3 juni 2015 Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 te Zwanenburg Aanwezige bestuursleden Afwezige bestuursleden Overige aanwezigen

Nadere informatie

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld Notulen: 21-1-2019 Status: Vastgesteld. Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Lauran Driecant: Karin, Simone Vooroverleg:

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 30 maart 2016 Aanwezig: Marie-José Jaspers, Tineke van Sprundel,

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.30 uur NOTULEN MR -VERGADERING Aanwezig: 9-7-2015 Evelien de Klerk, Melanie van Benthem, Liesbeth

Nadere informatie

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost (10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1 verslag Dienst Wijken Wijkbureau Noordoost Gemeente Utrecht Postbus 8395 3503 RJ Utrecht Telefoon: 030-286 39 40 Fax: 030-286 39 44 Bijeenkomst:

Nadere informatie

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Aanwezig: Afwezig: Notuliste: Theo Maris (Voorzitter), Jan Moojen (TPE), Hans Oudshoorn (WSE), Nico Waalkes (Stadsherstel),

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen. Notulen MR vergadering 2 november 2015 Aanwezig: Sanne, Michiel, Annet, Folkert en Marielle. Afwezig: Natascha en Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 15-11-2015 1. Welkom: Michiel heet

Nadere informatie

Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660

Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660 Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660 Notulen vergadering MR 9 september 2015 Aanwezig namens de ouders: Idema, Carola Nieborg ( voorzitter), Esther Oudes Aanwezig namens de leerkrachten:

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Datum: 16-Juni-2015 Tijd: 20:00 22:30 Onderwerp: MR Vergadering obs De Vuurtoren Locatie West Aanwezig: Naam Aanwezig Afwezig

Nadere informatie

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Aanwezig: Betty Groot (voorzitter) Anna van der Plas-D Apice (secretaris) Ria Hes Ingrid Stroet Jacqueline van der Neut Jan Toet Richard Saelman Esther

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer.

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer. GMR Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland gmr@kiemuden.nl Notulen van de GMR-vergadering van 12-05-2014 Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van

Nadere informatie

NOTULEN 15 MAR :30 21:00

NOTULEN 15 MAR :30 21:00 NOTULEN 15 MAR. 2018 19:30 21:00 19:30 VOORZITTER OPENT DE VERGADERING AANWEZIG Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter, Martin Romeijn, Judith Aust, Marie- Thérèse Gillessen, Niek Verbeek (notulist),

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 24 april 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 24 april 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 24 april 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Afwezig Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Grim Bouwmeester

Nadere informatie

Verslag ARSD van 6 juli Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK)

Verslag ARSD van 6 juli Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK) Verslag ARSD van 6 juli 2017. Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang 19.30 uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK) Marja Tinga (MT) Cor van Putten (CvP) Gerben Gringhuis (GG)

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Afwezig Grim Bouwmeester

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 18 mei 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha, Ellen en Marielle. Afwezig: --- Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 31 mei 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Notulen van de vergadering

Notulen van de vergadering Notulen van de vergadering 26-06-2017 Aanvang: 19.30 uur. Eindtijd: 21.45 uur. Voorzitter: Manon Afwezig: Diana met kennisgeving Aanwezig: Jürgen Kroot namens OV Notulen: Diana: 17-10 / 26-6 Leona: 16-1

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert.

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert. Notulen Stichting Boomberg -01-23 Aanwezig: Lambert, Helmi, Josien, Afwezig: Patrick, Geert Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d. 23-1- 1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering.

Nadere informatie

Notulen MR 2015 donderdag 30-04-2015

Notulen MR 2015 donderdag 30-04-2015 Notulen MR 2015 donderdag 30-04-2015 Tijd: 19:30 / 20.00 Notulist : Miranda van Haaren Aanwezig: - Visscher - Marc Gouwerok - Pascal Smits - Brenda Potiek - Esther ten Broek - Manon Hille Afwezigen: -

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering

Verslag bestuursvergadering Datum: Tijd: 19:30 21:00 Locatie: Beheerdershok speeltuin Aanwezig: Linda, Margo, Nicole (voorzitter, notulist), Frans, Juan (redactie notulen) Afwezig met kennisgeving: - VERSLAG 1. Opening Nicole opent

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.);

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.); NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best

Nadere informatie

Haarlemmerhout e.o. Haarlemmerhout/Vlooienveld Florapark Frederikspark Dreef/Schelpenpad

Haarlemmerhout e.o. Haarlemmerhout/Vlooienveld Florapark Frederikspark Dreef/Schelpenpad Bijlage 4 Locatieprofiel Haarlemmerhout e.o. Haarlemmerhout/Vlooienveld Florapark Frederikspark Dreef/Schelpenpad Een locatieprofiel bestaat uit twee onderdelen: de gewenste programmering-/ambitie van

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 12 juni 2014

Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder John Menge (voorzitter) Jolanda van Weeren (notulist) Monica da Silva Fabeiro (penningmeester) Leden (afwezig) Ouder

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 4 september Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 4 september Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 4 september 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Afwezig Leo Hellinga (vice-voorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Afwezig Tineke

Nadere informatie

Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist)

Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist) Vergadering maandag 24 september 2018 Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist) Afwezig met bericht: Jan, Harry, Paul, 1. Opening en definitieve vaststelling

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 september 2013

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 september 2013 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 september 2013 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink Y Team Remy Janssen N Ouder Sven Peters Y Ouder Danielle Lambour N Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder

Nadere informatie

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 14 december 2017 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Abe Brouns (plv. voorzitter), Richard de Wilde, Chantal Pijls, Bram Schloesser, Melanie Verbeek Petra Ozek Daisy

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs NOTULEN MR -VERGADERING 16-04-2015 Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 21:00 uur Aanwezig: Evelien de Klerk, Liesbeth Bult, Marie-José Jaspers,

Nadere informatie

Notulen en actielijst Overleg- en MR vergadering november 2018

Notulen en actielijst Overleg- en MR vergadering november 2018 Notulen en actielijst Overleg- en MR vergadering november 2018 Datum: 27 november 2018 Locatie: De Knotwilg (Moerbeihof) Tijd: 19.30 uur Voorzitter: Margreet van der Leeden Deelnemers: MR leden De Knotwilg

Nadere informatie

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB.

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. 2018 Aanwezig: Afwezig: Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter, Martin Romeijn, Judith Aust, Marie- Thérèse Gillessen, Niek Verbeek, Kees Verspaandonk(notulist),

Nadere informatie

Gasten; Chris [ namens het bevoegd gezag ] Afwezig: Gerda, Natascha met kennisgeving, Jannie [ zie toelichting ]

Gasten; Chris [ namens het bevoegd gezag ] Afwezig: Gerda, Natascha met kennisgeving, Jannie [ zie toelichting ] MR Blinkertschool Soort vergadering MR. Plaats: Blinkertschool Arnhem Datum: 13-03-2014 Tijd: 19.30 21.30u Notulist: Anneke Aanwezig:, Lisanne, Anneke Meerkerkstraat 20 6843 MH Arnhem Telefoon 06-53957807

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 6 oktober 2015 Aanwezig: Liesbeth Bult, Marie-José Jaspers,

Nadere informatie

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Aanwezig : Anne, Mirjana, Florinda, Paul, Ilse, Selma (directie), Natasja (notulen) Afwezig met bericht : Irene -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Wijkraad de Brabander

Wijkraad de Brabander Wijkraad de Brabander Notulen: nummer 07 en 08 gecombineerd 2014 Datum overleg: 10-03-2014 & 12 mei 2014 Aanwezig:, Dorus van Rooij (Penningmeester), Mark van Dalen (nieuw lid), Bas Gorissen, Rolf van

Nadere informatie

*Welkom door de voorzitter; In het bijzonder Paul Drost die voor de eerste keer aanwezig is. Manon, Miranda, Marja en John hebben zich afgemeld.

*Welkom door de voorzitter; In het bijzonder Paul Drost die voor de eerste keer aanwezig is. Manon, Miranda, Marja en John hebben zich afgemeld. Notulen MR vergadering 15-12-2014 *Welkom door de voorzitter; In het bijzonder Paul Drost die voor de eerste keer aanwezig is. Manon, Miranda, Marja en John hebben zich afgemeld. *Notulen vorige vergadering

Nadere informatie

VERSLAG Kleine commissie vergadering donderdag 16 juni 2005 Deil

VERSLAG Kleine commissie vergadering donderdag 16 juni 2005 Deil VERSLAG Kleine commissie vergadering donderdag 16 juni 2005 Deil Aanwezig: Afwezig m.k.: Eric van Schaik, Bert van t Veld, John Naaborg, Arjen Westerterp, Roland Starren, Maurice Lamers Hans Key, Gerr

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011 Aanwezig Rol Inge Stassar N Team Jolande Hondius Y Team Coby Markerink Y Team Anja Brugman N Ouder Snel Y Ouder Cilia van Veen Y Ouder Wim Boog

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie. Datum vergadering Datum verslaglegging

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie. Datum vergadering Datum verslaglegging MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 01 02 2018 Datum verslaglegging Inhoud Agenda MR vergadering... 2 MR besluiten... 2 Actiepuntenlijst MR... 4 Acties doorgezet naar

Nadere informatie

NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING

NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING Datum: 2 september 2013 Aanvang: 20.10u Einde: 22.10u Locatie: NH Hotel, De Maas 2, Best 1. Opening en vaststelling agenda: Afmeldingen: BOBAH, Batadorp, Best oost & Salderes

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Aanwezig: Carin (Directeur), Arjen (voorzitter), Bert (penningmeester), Miranda (secretaris), Margriet (notulist) verlaat. Nieuw ouderlid:?

Aanwezig: Carin (Directeur), Arjen (voorzitter), Bert (penningmeester), Miranda (secretaris), Margriet (notulist) verlaat. Nieuw ouderlid:? 2 e MR-vergadering van 2016-2017, e-mailadres MR: mrsbodepiramide@gmail.com Datum: 17-01-17, Aanvang: 19.00 Aanwezig: Carin (Directeur), Arjen (voorzitter), Bert (penningmeester), Miranda (secretaris),

Nadere informatie

Wijkzaken. GebiedsManagement. Retouradres Postbus 511, 2003PB Haarlem

Wijkzaken. GebiedsManagement. Retouradres Postbus 511, 2003PB Haarlem Wijkzaken GebiedsManagement Retouradres Postbus 511, 2003PB Haarlem Wijkraad Rozenprieel P/a Voortingplantsoen 56 2012 XZ Haarlem Datum Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer E-mail Onderwerp 18 juni

Nadere informatie

WIJKRAAD KONINGINNEBUURT Olieslagerslaan 16 2012 EX Haarlem

WIJKRAAD KONINGINNEBUURT Olieslagerslaan 16 2012 EX Haarlem WIJKRAAD KONINGINNEBUURT Olieslagerslaan 16 2012 EX Haarlem VERSLAG van de openbare vergadering van de Wijkraad op dinsdag 1 juni 2010 om 20.00 uur in de Tapuit tel. 023-5324368 E-mail: info@koninginnebuurt.nl

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering

Verslag bestuursvergadering Datum: Tijd: 19:45 21:30 Locatie: Beheerdershok speeltuin Aanwezig: Linda, Margo, Nicole (notulist), Frans, Juan (voorzitter) Afwezig met kennisgeving: - VERSLAG 1. Opening Juan opent de vergadering en

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 24 MAART 2015 besluitenlijst Aanwezig: Burgemeester mw. W.J.A. Verklei), Secretaris P. Schouten, Burgemeester SECR int 15.1103 Betreft: Besluitenlijst

Nadere informatie

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Notulen: 1092018 Status: Vastgesteld Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Vooroverleg:

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad Wijkraad Oss-Zuid Openbare vergadering Datum 22 oktober 2013 Locatie Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss Aanwezig: Leden wijkraad Adviseurs Notulist Afwezig m.k. Aanwezig publiek Gerben Canninga

Nadere informatie

Met deze aanpassing wordt het voorstel vastgesteld.

Met deze aanpassing wordt het voorstel vastgesteld. Conceptverslag vergadering Algemeen Bestuur van het Meerschap Paterswolde van 8 december 2014. Aanwezig: mw. N. Hofstra (voorzitter), mw. P.Lambeck, dhr. M.Blom, mw. L.Schuiling, dhr. J.P.Loopstra, mw.

Nadere informatie

VERSLAG KLANKBORDGROEPBIJEEKOMST CALANDSTRAAT E.O.

VERSLAG KLANKBORDGROEPBIJEEKOMST CALANDSTRAAT E.O. VERSLAG KLANKBORDGROEPBIJEEKOMST CALANDSTRAAT E.O. Onderwerp :Klankbordgroepbijeenkomst 2 Datum :Maandag 12 maart 2012 Aanwezig Afwezig : Dhr. Pracht, Mevr. Joziasse-De Graaf, Dhr. Peschier, Mevr. Van

Nadere informatie

Afwezig m.k.:gerard van Krevel (penningmeester), Françoise Vaartjes, Ashley Timmer- Gerdsen(secretaris).

Afwezig m.k.:gerard van Krevel (penningmeester), Françoise Vaartjes, Ashley Timmer- Gerdsen(secretaris). Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 3 augustus 2018 9.30 11.30 uur in de Commissiekamer te Elst Leden: Marja van Galen, Thea Hooijer, Roel Keuken (voorzitter),

Nadere informatie

M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D

M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D MR-vergadering Daniëlschool te Soest datum woensdag 20 januari 2016 plaats Daniëlschool, Smitsweg 46, 3765 CT Soest tijd 20.00 uur aanwezig Silvia Branderhorst (SB)(deels), Jacco Gaasbeek (JG), Hans Huijzer

Nadere informatie

Datum Nummer nr. 1

Datum Nummer nr. 1 MR de Burijn NOTULEN Datum 5-9-2016 Nummer 2016-2017 nr. 1 Aanwezig Michel Wittebrood Marijke Linde Margriet van Twisk Manon Horsthuis Plaats De Burijn Virginia Festner Mireille Lefebre (v.a. 20.00) Afwezig

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 31-05-2018 Datum verslaglegging 03-06-2018 Inhoud Agenda MR vergadering... 2 MR besluiten... 2 Actiepuntenlijst MR... 4 Acties doorgezet

Nadere informatie

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven Verslag OPR vergadering d.d. 22 september 2016 CONCEPT 19:30 uur. Locatie: BS De Regenboog, Son en Breugel Aanwezig: dhr. J. Raijmakers Personeelsgeleding

Nadere informatie

Notulen MR. Agenda mr vergadering

Notulen MR. Agenda mr vergadering Notulen MR Voor : van den Berg, de Jong, Haico van Deijne, Bruce Vork, Jeroen vd Cruijsen, Maartje Daverveld, Van : van den Berg/ Haico van Deijne Onderwerp : Bijlage : Verslag schoolbezoek bestuur Kopie

Nadere informatie

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Afdeling Ontwikkeling, team Maatschappij & Economie Verzenden aan

Nadere informatie

1 Opening. 2 Vaststellen agenda. 3 Mededelingen

1 Opening. 2 Vaststellen agenda. 3 Mededelingen Verslag vergadering Binnensingelcommissie Zuid-Oost, 7 mei 2015 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig zonder kennisgeving: Anne van Adrichem, Henk Frich, Genk van de Graven, Jeroen de Groot, Koos

Nadere informatie

*** KWALITEITSDOCUMENT KINDEROPVANG SNOOPY ***

*** KWALITEITSDOCUMENT KINDEROPVANG SNOOPY *** Titel: Overlegvormen *** KWALITEITSDOCUMENT KINDEROPVANG SNOOPY *** Document code: 5.25 Soort document: Procedure Aantal pagina s: 12 (incl. bijlagen van 8 pag.) Aantal bijlagen: 8 Status: Vastgesteld

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad ombs ZieZo

Notulen Medezeggenschapsraad ombs ZieZo Plaats: ombs ZieZo Tijd: 19.00 21.00 uur, na afloop sluiten we af in de Lantaern Datum: dinsdag 1-7-2014 Uitgenodigd: leden MR, directeur Afmelding: Marleen, Peter (afgemeld) en Cas (geen afmelding, schuift

Nadere informatie

Besluitenlijst van de commissievergadering Ruimtelijke Zaken van 8 december 2011

Besluitenlijst van de commissievergadering Ruimtelijke Zaken van 8 december 2011 Besluitenlijst van de commissievergadering Ruimtelijke Zaken van 8 december 2011 Datum: 8 december 2011 Aanvang: 20:00 uur Einde: 23:30 uur Vergaderlocatie: Raadzaal, raadhuis Voorzitter: Carlo van Esch

Nadere informatie

Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009

Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009 Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009 Aanwezig: dhr.p.k.blanksma (secretaris), dhr.b.boersma, mw.p.van Driesum, M. Folkerts (voorzitter), dhr.t.a.m.louwe,

Nadere informatie

Agenda. Agenda OPR Koers VO

Agenda. Agenda OPR Koers VO Agenda OPR Koers VO Datum : 14 november 2013 Tijd : 16.00 uur 17.45 uur Plaats : Bureau Koers VO, Marshallweg 17, Rotterdam Zaal : vergaderzaal 3 Agenda 1. Welkom en mededelingen (5 minuten) 2. Kennismaking

Nadere informatie

Jan, Will, Twan, Mariska, Helma, Linda, Kristel, Claudia en Ely.

Jan, Will, Twan, Mariska, Helma, Linda, Kristel, Claudia en Ely. NOTUEN VERGADERING MR De Firtel Datum: Dinsdag 30 juni 2015 Aanvang: Aanwezig: 19.30 uur Jan, Will, Twan, Mariska, Helma, inda, Kristel, Claudia en Ely. Afwezig: / Notulen MR en directie 1. Opening/mededelingen

Nadere informatie

2: vergaderen VASTE VOORZITTER EN NOTULIST

2: vergaderen VASTE VOORZITTER EN NOTULIST 2: vergaderen Als je lid bent van een studentenraad, vergader je vaak. Je hebt vergaderen met de studentenraad, maar ook vergaderingen met het College van Bestuur en de Ondernemingsraad (OR). Gemiddeld

Nadere informatie

Joris: Plannen op papier aanleveren: Joris op school uitprinten indien hier vraag naar is.

Joris: Plannen op papier aanleveren: Joris op school uitprinten indien hier vraag naar is. Notulen van de vergadering 09-10-2017 Aanvang: 19.30 uur. Eindtijd: 22.00 uur. Voorzitter: Manon Afwezig: Aanwezig: Jörgen Kroot op uitnodiging Notulen: Diana: 18-12 Leona: 12-03 Will: 07-05 Joris: 09-10

Nadere informatie

MR-agenda. Ad 1. Vaststellen agenda. Ad 2. Voorstellen

MR-agenda. Ad 1. Vaststellen agenda. Ad 2. Voorstellen Onderwerp Notulen MR-vergadering Datum 04 november 2010 Aanwezigen Wanda Vester (WV), Neil Turner (NT), Lora Zeyrek (LZ), Ellen Lammertink (EL), Afwezig Notulist Henk Hamberg (HH), André Wilmink (AW) Cengiz

Nadere informatie

NOTULEN OUDERCOMMISSIE TINKER BELL (met directie) Datum: woensdag 16 mei 2018

NOTULEN OUDERCOMMISSIE TINKER BELL (met directie) Datum: woensdag 16 mei 2018 NOTULEN OUDERCOMMISSIE TINKER BELL (met directie) Datum: woensdag 16 mei 2018 Aanwezig: Linda de Niet (voorzitter), Christa Geurts, Dieuwertje de Groot, Saskia van den Berg, directie bestaande uit Angela

Nadere informatie

Aan: Leden FR-TNW Van: Secretaris FR-TNW Uw kenmerk:

Aan: Leden FR-TNW Van: Secretaris FR-TNW Uw kenmerk: Aan: Leden FR-TNW Van: Secretaris FR-TNW Uw kenmerk: Ons kenmerk: TNW/FR/KvdS/201705-11 Telefoon: 06 12729830 Fax: - e-mail: k.m.vandersluijs@student.utwente.nl Datum 11 mei 2017 Betreft Notulen vergadering

Nadere informatie

NOTULEN MR-VERGADERING Oosteinderschool donderdag 31 oktober 2013

NOTULEN MR-VERGADERING Oosteinderschool donderdag 31 oktober 2013 NOTULEN MR-VERGADERING Oosteinderschool donderdag 31 oktober 2013 Aanwezig: Rikkers, van Lieshout, Mirjam van Schip, Caroline Koenderinck-Bok, de Keulenaar Afwezig (met kennisgeving, vanwege zwangerschapsverlof):

Nadere informatie

Rianne Flinterman, Monique Geesink, Dorke Klomp, Moniek Loeffen, Liesbet Veenstra,Jacky Wilhelm, Marleen Wintels, Lonneke Zaino

Rianne Flinterman, Monique Geesink, Dorke Klomp, Moniek Loeffen, Liesbet Veenstra,Jacky Wilhelm, Marleen Wintels, Lonneke Zaino Notulen Medezeggenschapsraad Auteur Liesbet Veenstra Betreft Verslag bijeenkomst MR de Korenaer d.d. 19 augustus 2013 Actiepuntenlijst MR de Korenaer d.d. 19 augustus 2013 Datum 20 augustus 2013 Aanwezig

Nadere informatie

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag)

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag) Verslag Betreft: Het Horecaoverleg Gemeente Maasgouw Van: Karin Peeters Onderwerp: Vergadering dd. 14 oktober 2015 Aanwezig: Namens bestuur Koninklijke Horeca Maasgouw: René Broen Luc van Engelen Nicole

Nadere informatie

Er is nog geen reactie op de vacature voor notulist GMR. Er wordt gekeken of er iemand extern ingehuurd kan worden.

Er is nog geen reactie op de vacature voor notulist GMR. Er wordt gekeken of er iemand extern ingehuurd kan worden. Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad Plateau Assen Notulen GMR Maandag 13 maart 201 Locatie: o.b.s. Het Sterrenschip Oudergeleding Personeelsgeleding Overig Nick Bruins X Carola Iterson X Paul Moltmaker

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAADVERGADERING 13 april 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg N Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

Notulen vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 19 januari 2017

Notulen vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 19 januari 2017 Notulen vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 19 januari 2017 Aanwezig: Afwezig: Notuliste: Jan Moojen (TPE), Gerrit Wijnne (Gemeente), Bianca Schaap (Gemeente), Ineke Macke (MKB), Thomas

Nadere informatie

Vergadering nummer 07 Datum 10 mei 16 Tijd 19:30 22:00 Boomgaarden. Maurice, Ellen, Karin, Carolien, Sandra, Merije, Jos, Spiros

Vergadering nummer 07 Datum 10 mei 16 Tijd 19:30 22:00 Boomgaarden. Maurice, Ellen, Karin, Carolien, Sandra, Merije, Jos, Spiros R.K. basisschool De Twaalfruiter Doyennéperenlaan 1 3452 EC Vleuten 030 666 80 52 / 06-25 03 14 88 notulen MR-vergadering Vergadering nummer 07 Datum 10 mei 16 Locatie Teamkamer Tijd 19:30 22:00 Boomgaarden

Nadere informatie

Vergadering van B en W DATUM TIJD PLAATS SECRETARIS NOTULIST AANWEZIG 29/10/2013 9:00 uur kamer 3 Mr. A.S. Meijer Drs. N.J. Verveen voltallige college BESLUITENLIJST - OPENBAAR 001 Besluiten van de vergadering

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d. 11-01-2017 Aanwezig: Monic Graat (voorzitter), Spoelstra, Alie Seine, Kim Golsteijn en Cecile op het Veld Notulist:

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 22 april 2015. Presentielijst. Agenda: Wijkraadsleden Martin Favié (voorzitter) Present Tinka Nas (penningmeester)

Notulen vergadering d.d. 22 april 2015. Presentielijst. Agenda: Wijkraadsleden Martin Favié (voorzitter) Present Tinka Nas (penningmeester) Notulen vergadering d.d. 22 april 2015 ielijst Wijkraadsleden Martin Favié (voorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Lucas van Kessel Afwezig Inge Zuurendonk Tineke Snel Pierre Winkler Hugo van

Nadere informatie

Wijkplatform vergadering 30 juni 2011

Wijkplatform vergadering 30 juni 2011 Aanwezig: Afwezig: zie namenlijst zie namenlijst De voorzitter opent de vergadering en verwelkomt de gasten, deze keer is Dhr. Rein Kwast van Samenwerkend Veldhoven weer aanwezig en een bewoonster uit

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 15 september 2014 Aan Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Aanwezig Leon Boom, Ingrid Housmans, André Huxkens, Jolanda Colnot, Veronique Schreurs, Josine Neuhof,

Nadere informatie

Notulen vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 29 september 2016

Notulen vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 29 september 2016 Notulen vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 29 september 2016 Aanwezig: Afwezig: Notuliste: Theo Maris (Voorzitter), Jan Moojen (TPE), Hans Oudshoorn (WSE), Gerdien van Tongeren (Cultuur),

Nadere informatie

Notulen. Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5

Notulen.   Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5 Notulen Datum: 13 juni 2017 Locatie: Oostdam te Goedereede Aanwezig: Desirée van Halewijn, William Tanis, Linda Hobbel, Adam van Heest, Afwezig: Erna de Jong Datum volgende vergadering: 6 september 2017

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 25 juni 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 25 juni 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 25 juni 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Jolande Hondius N Team Coby Markerink Y Team Edwin Snel Y Ouder Cilia van Veen Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële

Nadere informatie

Notulen MR- vergadering Datum: 16 november 2010 Aanvang: uur

Notulen MR- vergadering Datum: 16 november 2010 Aanvang: uur 1. Aanwezig : Anne Iedema(Vz/ ouder), Jellie van Houten (Vice Vz/ personeel), Jannes Hofstra (secr/ personeel), Lottie Kramer- Haarsma (lid/ ouder), Bianca Visser (lid/ personeel), Annie Jaasma Minnema

Nadere informatie

Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015.

Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015. Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015. Aanwezig: Zie bijlage presentielijst 1. Opening Vergadering geopend door de voorzitter. 1.1. Annalies heeft zich kort voorgesteld,

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 16 november 2011 Tijd: 20:00 22:00 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Teamgeleding: Marije Wildschut Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

Datum: 28 augustus Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis (leden) Aanwezig

Datum: 28 augustus Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis (leden) Aanwezig DEEFFIINIITTIIEEFF VEERSSLLAG VEERGADEERIING WMO ADVIIEESSRAAD Datum: 28 augustus 2017 Aanwezig Te gast Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis

Nadere informatie

2. Bijgekomen agendapunten - De gang van zaken mbt groepsindeling doornemen. (te bespreken met Edith)

2. Bijgekomen agendapunten - De gang van zaken mbt groepsindeling doornemen. (te bespreken met Edith) MR notulen Datum: dinsdag 19 januari Locatie: Gevers Deynoot Notulist: Ronald Voorzitter: Ine Aanwezig: Ine Koevoet, Henri Koopman, Nellie Ligthart, Margreet van Ommen, Ronald de Lange, Arnaud Ouwehand

Nadere informatie