Huis te koop in Hongarije

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huis te koop in Hongarije"

Transcriptie

1 Huis te koop in Hongarije Villa met gastenverblijf, met schitterend uitzicht over de Baranya Welkom bij onze droomvilla Een aantal jaren geleden hebben wij deze mooie droomvilla op een schitterende locatie in Zuidwest Hongarije gekocht. Liggende ten westen van de mooie natuur van het Mecsek-gebergte, ten zuiden van het Zselic natuurgebied en het wereldberoemde Balatonmeer en ten noorden van de heilzame thermaalbaden van Szigetvár; heeft het alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie binnen handbereik. De stad Szigetvár biedt alle moderne faciliteiten die we België en Nederland ook hadden supermarkten, restaurantjes, bouwmarkten -, maar dan met gratis parkeren en voor minder geld. Het huis staat aan de rand van een mooi dorp op een heuvel in het glooiende landschap van de Baranya. Vanaf het huis en het terras van de woning is altijd een prachtig ver uitzicht. Door de ruimte op het perceel heeft u alle vrijheid om te doen en te laten wat u maar zou willen. We hebben afgelopen jaren niets aan onderhoud gedaan. Bepaalde werkzaamheden zijn daarom nodig, maar vandaar onze gunstige vraagprijs. Het is de moeite waard en met een kleine investering verkrijgt u verrassend leuke extra's. Onze makelaar kan u daar meer over vertellen... Het woonhuis Het huis bestaat uit een ruime woon-eetkamer, aangrenzende moderne inloopkeuken, voorraadkamer, hal met daaraan de badkamer en twee slaapkamers. Het betreft hier een bungalow villa, maar deze biedt door het dak wel de mogelijkheid om nog extra kamers onder het dak te realiseren. We hebben er zelf een extra slaapkamer voor onze gasten gemaakt. De woning wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming op gas uit de tank in de tuin, maar kan na de installatie van een houtketel ook voordelig met hout verwarmd worden.

2 Gastenverblijf met ruime garage Naast het woonhuis is een zelfstandig gastenverblijf met eigen sanitair, bestaande uit twee kamers met badkamer en tegen het gastenverblijf een garage met werkruimte en een carport. Het gastenverblijf kan verwarmd worden door middel van een houtkachel. Uw gasten hoeven zich geen moment te vervelen en tevens is er voldoende privé parkeergelegenheid op het perceel gerealiseerd.

3 De veranda Zuidwest Hongarije staat bekend als regio met de meeste zon-uren van Europa en een aangenaam landklimaat. Tegen het woonhuis is een overdekt terras met werkelijk prachtig uitzicht over het glooiende heuvellandschap en het dorp. Door de ligging is er veel privacy op het perceel. Eigenschappen van het huis Woon-oppervlakte: 147 m2 (woonhuis) + 57 m2 (gastenverblijf) Perceel-grootte: m2 Woonkamer(s): 1 Slaapkamer(s): Badkamer(s): 2 Toilet(ten): 2 Overige kamers: Garage(s): 1 Carport(s): 1 Parkeerplaats(en): 8 Leidingwater: ja Warm water: combi-ketel Verwarming: combiketel, radiatoren Gas: LPG gastank op het perceel Afwatering: liter septictank Televisie: Satelliet Internet: Aanwezig Bouwjaar: 2003 Overname meubilair is bespreekbaar.

4 Baranya, Buitengewoon mooi De Baranya is een geliefde regio bij Nederlanders en Belgen in Hongarije. Met regelmatig terugkerende vakantiegangers en toeristen, maar ook pensionado s en jonge ondernemers strijken neer in dit mooie gebied. Ten zuiden van het Balatonmeer en grenzend aan de mooie blauwe Donau, heerst er een prettig mediterraan klimaat met lange warme zomers en korte winters. De bevolking is er nog ouderwets ontspannen en leeft van het land en het werk in de stad. Het is het gevoel van het oude Nederland en België, maar in een landschap zoals de Provence in Frankrijk. Zuidwest Hongarije Het gebied staat bekend om zijn beeldschone natuur, glooiende landschappen, mooie vergezichten en een rijke fauna. Maar het staat ook bekend om zijn thermaalbaden, wellness-centra, wandelroutes, wijnhuizen, lekkere restaurantjes en eigenzinnige dorpscafees. In het centrum van de studentenstad Pécs is het leuk uitgaan, winkelen en lekker uit eten. Maar ook in de gezellige winkelsteden Kaposvár en Szigetvár kunt u alles vinden: grote winkelcentra, gezellige restaurantjes, of ontspannen in één van de bekende Hongaarse thermaalbaden met openluchtbaden. Ontdek Hongarije Via de autowegen de 6, 61, 67 en 7, en autosnelwegen M6 en M7 kunt u binnen twee uur in het centrum van Budapest zijn of op het nationale vliegveld van Budapest Hongarije. Deze prachtige wereldstad en metropool is een kleurrijk pallet van kunst, cultuur, indrukwekkende architectuur en bovenal passie. Het is een stad waar alles leeft en alles te vinden is. De prachtige imposante bruggen over de Donau die Buda en Pest met elkaar verbinden zijn een sieraad voor de stad. Behalve het nationale vliegveld, biedt deze stad talloze mogelijkheden voor leuke dagjes uit, musea, opera en theater.

5 De Baranya is een mooie plek om te wonen en biedt door zijn centrale ligging en de goedkope levensstandaard, talloze mogelijkheden voor geslaagde vakanties in Europa. Wilt u kennis maken met de Baranya en de rijke omgeving van Zuidwest Hongarije? Dan nodigen wij u uit eens te komen kijken. Ook als u interesse heeft in onze woning, dan bent u van harte welkom. Bij onze afwezigheid kan onze vastgoed adviseur u onze woning laten zien.

6 De koop-procedure Het kopen van een huis in Hongarije is, zeker de eerste keer, een leuk en spannend avontuur. Voor ons was het een hele nieuwe ervaring. Onze vastgoed adviseur beschrijft hieronder hoe de koop van Hongaars vastgoed in zijn werk gaat. Mocht u na het lezen achteraf nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze makelaardij Eigen Huis Hongarije. Zij begeleiden u bij de aankoop en bieden de nodige nazorg. Verder zijn zij gespecialiseerd in het begeleiden van Nederlanders en Belgen bij emigratie naar Hongarije. Op huizenjacht Het kopen van een huis in Hongarije begint voor de meesten met het zoeken op internet. Dit is een aantrekkelijke manier om uw huizenjacht te beginnen. Zo heeft u dit object ook gevonden. Bezichtigingsweek of weekend De meeste Nederlanders en Belgen maken van hun verblijf in Hongarije voor het bezichtigen van huizen een kleine vakantie. Op deze website staan vakantiewoningen die niet alleen goed en goedkoop zijn, maar waarvan de verhuurders u graag meer vertellen over hun leven in Hongarije. Behalve het interessante contact leert u daardoor Hongarije kennen en krijgt u leuke tips en goed advies. Als u serieuze interesse voor een huis heeft, is het goed om een deskundige naar de woning te laten kijken. Onze vastgoed adviseur kan u alles over Hongaars vastgoed vertellen. In geval van deze woning heeft deze het kadaster gecontroleerd op eventuele leningen en/of schulden of andere claims op het vastgoed. In Hongarije worden zaken anders geregeld dan in Nederland of België. Om eventuele verrassingen voor te zijn, dient u ten alle tijden onderzoek daarnaar te laten verrichten. In geval van dit huis is dat uiteraard al gedaan. Ook vlak voordat een eventuele koop plaats vind, wordt een tweede kadaster-controle door onze adviseur gedaan. Koop van een Hongaars huis In Hongarije gaan zaken anders dan in Nederland. In principe kan de koop van een huis binnen een dag gebeurt zijn. Dit is afhankelijk van de wensen van de koper en de verkoper. Vlak voor de koop van het huis, bieden wij de mogelijkheid om het huis nogmaals te bezichtigen. Ook is er een laatste inspectie mogelijk enkele uren vooraf aan het opstellen van het koopcontract. Soms wil de koper een aanbetaling doen om enkele maanden later het resterende geldbedrag van de koopsom te betalen. In Hongarije is het gebruikelijk om dan 10% tot 20% aan te betalen. Deze aanbetaling heet foglaló (uitspraak: foklalloo). Met de foglaló doet u een reservering op het vastgoed voor een afgesproken periode.

7 De verkoper moet het huis dan uit de verkoop nemen en mag het niet meer te koop aanbieden. Wil de koper gedurende deze tijd afzien van de koop van het vastgoed, dan mag de verkoper de aanbetaling houden. Ziet de verkoper af van de verkoop van het vastgoed, dan ontvangt de koper de aanbetaling en 100% van de aanbetaling terug. Vooraf aan de koop is het raadzaam om afspraken te laten vastleggen in een voorlopige koopovereenkomst. Daarbij kan gedacht worden aan een eventuele overname van het meubilair, afspraken over de wijze van betaling en datum van de overdracht. Onze vastgoed adviseur begeleidt zowel verkoper als koper bij het opstellen van deze overeenkomst en zal u daarbij actief informeren en desgewenst adviseren. Het is belangrijk dat u laat weten wat uw wensen zijn. Het kan gebeuren dat de verkoper zijn inboedel moet verhuizen, bijvoorbeeld omdat u deze niet wenst over te nemen. Bij deze woning is het overnemen van de meubels bespreekbaar, maar wanneer u daar als koper geen belang bij heeft, is er een latere opleverdatum. De sleutel- en woning overdracht vinden in dat geval later plaats. Opstellen van het koopcontract Het koopcontract wordt opgesteld door een Hongaars advocatenkantoor in Zuidwest Hongarije. De advocaten waarmee wij in contact staan spreken naast Hongaars ook Engels om uw vragen ten aanzien van het koopcontract te beantwoorden. Mocht u het Engels en Hongaars niet goed machtig zijn, dan is dat geen enkel probleem, omdat onze Nederlandstalige vastgoed adviseur altijd bij de koop aanwezig is, voor een mondelinge Nederlandstalige vertaling of het beantwoorden van vragen. Achteraf ontvangt u een vertaling van het koopcontract in een voor u begrijpelijke taal. Overdracht van het vastgoed Nadat de gehele koopsom voldaan is vind de sleutel- en woningoverdracht plaats. De meterstanden van elektra en water worden genoteerd en foto s van de meters worden gestuurd naar koper en verkoper. Deze gegevens worden later bij de overschrijving van elektra en water aan de nutsbedrijven doorgegeven. Na ontvangst van de sleutels mag u zich al de trotse eigenaar van de woning noemen. Het duurt ongeveer één maand voordat de registratie in het Hongaarse kadaster is doorgevoerd, maar dit is slechts een formaliteit. De documenten verklaren dan, gezien de voldane voorwaarden, dat de woning van u is. Enkele maanden later ontvangt u van de Hongaarse overheid een aanslag voor het betalen van de overdrachtsbelasting (4%). Onze adviseur kan u helpen bij het voldoen van deze betaling. Nazorg Bij de aankoop van deze woning ontvangt u een nazorg-pakket van de vastgoed adviseur. Deze begeleidt u bij: de betaling van de overdrachtsbelasting, de overschrijving van elektriciteit en water op uw naam, Op de achtergrond Uiteraard vinden er gedurende de aankoop en overdracht talloze zaken op de achtergrond plaats, die voor u belangrijk zijn, maar minder belangrijk om te weten. De advocaat is bijvoorbeeld niet alleen verantwoordelijk voor het opstellen en laten ondertekenen van het koopcontract, maar regelt bijvoorbeeld ook de verplichte aangifte bij de Hongaarse belastingdienst en de kadaster-registratie. Verder is er intensief contact met diverse instanties gedurende de aankoop en overdracht om de aankoop soepel te laten verlopen. Bij een gebrek aan de Hongaarse taal en het kennen van de weg bij deze instanties is kundige begeleiding een pré.

8 Mocht u na aanleiding van deze uitleg nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze Nederlandstalige adviseur. Deze helpt u graag verder. Verdere mogelijkheden na aankoop van het huis Onze vastgoed adviseur is na aankoop van de woning ook te benaderen voor andere diensten. Daarbij kunt u denken aan: begeleiding bij de aankoop van ander Hongaars vastgoed, begeleiding gedurende uw emigratie naar Hongarije, begeleiding bij verkrijgen zorgverzekering of ziekenfonds, het openen van een Hongaarse bankrekening en internetbankieren, sleutelbeheer gedurende uw afwezigheid, postadres en postservice gedurende uw afwezigheid, het overschrijven van een auto op Hongaars kenteken, het vinden van een Nederlands-Hongaarse tolk, het vinden van een goede leraar Hongaars, hulp bij het doen van aangiftes, het vinden van een vertaler van (juridische) stukken, juridisch advies, overig advies. Informeer bij adviesbureau Eigen Huis Hongarije naar de gunstige tarieven voor deze diensten.

DE WIJER 28 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 470.000,- K.K. Dubbele bewoning of bedrijf aan huis mogelijk

DE WIJER 28 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 470.000,- K.K. Dubbele bewoning of bedrijf aan huis mogelijk Dubbele bewoning of bedrijf aan huis mogelijk DE WIJER 28 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 470.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar:

Nadere informatie

DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Twee maal garage en ruime kelder aanwezig

DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Twee maal garage en ruime kelder aanwezig Twee maal garage en ruime kelder aanwezig DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar:

Nadere informatie

DE LEI 7 5534 AN NETERSEL VRAAGPRIJS 350.000,- K.K. Nieuwe prijs / inruil bespreekbaar. Bouwjaar: 1969 Perceelgrootte: 1104 m² Inhoud woning: 600 m³

DE LEI 7 5534 AN NETERSEL VRAAGPRIJS 350.000,- K.K. Nieuwe prijs / inruil bespreekbaar. Bouwjaar: 1969 Perceelgrootte: 1104 m² Inhoud woning: 600 m³ Nieuwe prijs / inruil bespreekbaar DE LEI 7 5534 AN NETERSEL VRAAGPRIJS 350.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1969

Nadere informatie

MARKT EN HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Ondernemers en investeerders opgelet. Bouwjaar: 1906 Perceelgrootte: 567 m² Inhoud woning: 1100 m³

MARKT EN HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Ondernemers en investeerders opgelet. Bouwjaar: 1906 Perceelgrootte: 567 m² Inhoud woning: 1100 m³ Ondernemers en investeerders opgelet MARKT 29 5527 EN HAPERT VRAAGPRIJS 699.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1906

Nadere informatie

ABTSREGT 21 DELFT OMSCHRIJVING

ABTSREGT 21 DELFT OMSCHRIJVING ABTSREGT 21 DELFT ABTSREGT 21 DELFT OMSCHRIJVING Op een steenworp afstand van het sfeervolle historische centrum van Delft staat aan de rand van het recreatiegebied Midden-Delfland en het Abtswoudsche

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. THORN CUNEGONDISSTRAAT 19 Sfeervol vrijstaand woonhuis met garage Mooie woonkamer en separate keuken 4 Slaapkamers Grote fraaie tuin met vrij uitzicht Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Sfeervol

Nadere informatie

MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL

MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL OMSCHRIJVING Op prachtige locatie direct aan de oevers van de Brielse Maas gelegen gezellige VIJFKAMER BUNGALOW met zwembad en eigen aanlegsteigers. De woning

Nadere informatie

Trumanlaan 12 - Goes

Trumanlaan 12 - Goes q Trumanlaan 12 - Goes Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Trumanlaan 12 - Goes Aantrekkelijke hoekwoning met berging en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

TE KOOP Paardenwater 21. Gorinchem

TE KOOP Paardenwater 21. Gorinchem TE KOOP Paardenwater 21 Gorinchem Woonark op fantastische locatie aan breed water Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen Niek van der Sluis EMCI gecertificeerd makelaar/ taxateur woonarken en

Nadere informatie

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Ulvenhoutselaan 105 Bis Breda

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Ulvenhoutselaan 105 Bis Breda Ulvenhoutselaan 105 Bis Breda Inleiding Unieke vrijstaande villa grenzend aan het natuurlandschap van waterwingebied Ginneken! Deze door de Bredase architect Wiercx ontworpen villa is gesitueerd achter

Nadere informatie

TE KOOP. Hoofdstraat K.K HC Ossenzijl

TE KOOP. Hoofdstraat K.K HC Ossenzijl Hoofdstraat 21 8376 HC Ossenzijl TE KOOP 385.000 K.K. Hoofdstraat 21 8376 HC Ossenzijl Inleiding Houdt u van wandelen, fietsen, natuur en water? Dan is dit misschien wel uw droomhuis! Wonen aan het water

Nadere informatie

Palmstraat 35 Oss. ERA Makelaardij PLUS s-hertogenbosch 073-750 28 68

Palmstraat 35 Oss. ERA Makelaardij PLUS s-hertogenbosch 073-750 28 68 Palmstraat 35 Oss Bouwjaar: 1930 Inhoud woning: ca. 410 m³ Perceeloppervlakte: 544 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Koen Lantsheer ERA Makelaardij PLUS s-hertogenbosch 073-750 28 68 ERA-makelaars hebben

Nadere informatie

Weenderstraat 79, Vlagtwedde VLAGTWEDDE. 249.000 k.k.

Weenderstraat 79, Vlagtwedde VLAGTWEDDE. 249.000 k.k. Weenderstraat 79, Vlagtwedde VLAGTWEDDE 249.000 k.k. Begane grond Entree/hal; gang; woonkamer (ca. 40m²) voorzien van houtkachel en openslaande terrasdeuren; gesloten keuken (ca. 9m²) voorzien van inbouwapparatuur;

Nadere informatie

BERNHARDSTRAAT 9 5527 AX HAPERT VRAAGPRIJS 239.000,- K.K. Op loopafstand van alle voorzieningen gelegen

BERNHARDSTRAAT 9 5527 AX HAPERT VRAAGPRIJS 239.000,- K.K. Op loopafstand van alle voorzieningen gelegen Op loopafstand van alle voorzieningen gelegen BERNHARDSTRAAT 9 5527 AX HAPERT VRAAGPRIJS 239.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

PUTTERSTRAAT 22 5512 BM VESSEM VRAAGPRIJS 224.500,- K.K. Verrassend ruim. Bouwjaar: 1983 Perceelgrootte: 127 m² Inhoud woning: 375 m³

PUTTERSTRAAT 22 5512 BM VESSEM VRAAGPRIJS 224.500,- K.K. Verrassend ruim. Bouwjaar: 1983 Perceelgrootte: 127 m² Inhoud woning: 375 m³ Verrassend ruim PUTTERSTRAAT 22 5512 BM VESSEM VRAAGPRIJS 224.500,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1983 Perceelgrootte:

Nadere informatie

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³ Ruim woonhuis met garage en carport LINDENSTRAAT 33 5527 HM HAPERT PRIJS 298.000,- Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte:

Nadere informatie

TE KOOP recreatiewoningen te Vlagtwedde

TE KOOP recreatiewoningen te Vlagtwedde TE KOOP recreatiewoningen te Vlagtwedde Wegens verkoop door de curator aangeboden tegen een zeer scherpe koopsom! PRACHTIGE LIGGING DIRECT AAN BOS MET DAAR ACHTER GOLFBAAN! Niet alleen de nuchtere hartelijkheid

Nadere informatie

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl * TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan de rand dorp en buitengebied rustiek gelegen vrijstaand woonhuis met royale oprit en carport, inpandige kantoor-/werkruimte

Nadere informatie

Scherpgras 35 - Spijkenisse

Scherpgras 35 - Spijkenisse Scherpgras 35 - Spijkenisse Vraagprijs: 175.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. Omschrijving Schitterend ingerichte, goed geïsoleerde en goed onderhouden, kindvriendelijk gelegen ruime 5 kamer eengezinswoning

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM JUPITERSTRAAT 218 JUPITERSTRAAT 218 OMSCHRIJVING Dit schitterende luxe VIERKAMER APPARTEMENT is gelegen op een hoek op de derde verdieping van het moderne luxe appartementencomplex "Het Bergse Park" in

Nadere informatie

Legmeerdijk 272 AMSTELVEEN Vraagprijs: k.k.

Legmeerdijk 272 AMSTELVEEN Vraagprijs: k.k. Legmeerdijk 272 AMSTELVEEN Vraagprijs: 495.000 k.k. Deze vrijstaande woning is gelegen aan de rand van Aalsmeer. Vanuit hier zijn Amsterdam, het Stadshart Amstelveen en het Amsterdamse Bos gemakkelijk

Nadere informatie

Otto Smikstraat 11 - Zwolle

Otto Smikstraat 11 - Zwolle Otto Smikstraat 11 - Zwolle Vraagprijs 259.500,= k.k. Omschrijving Otto Smikstraat 11 - Zwolle Een unieke combinatie: gelijkvloers wonen (slaapkamer en badkamer op de begane grond), een mooie tuin en een

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Kerkweg AL Bergentheim. Houdel Makelaardij O.G. Postbus AB Hardenberg

TE KOOP K.K. Kerkweg AL Bergentheim. Houdel Makelaardij O.G. Postbus AB Hardenberg TE KOOP Kerkweg 8 7691 AL Bergentheim Houdel Makelaardij O.G. Postbus 60 7770 AB Hardenberg 0523-237768 info@houdelmakelaardij.nl houdelmakelaardij.nl 194.500 K.K. INLEIDING Gelegen op een unieke locatie

Nadere informatie

TE KOOP. Langeviele K.K AA Ellewoutsdijk

TE KOOP. Langeviele K.K AA Ellewoutsdijk Langeviele 9 4437 AA Ellewoutsdijk TE KOOP 198.000 K.K. Langeviele 9 4437 AA Ellewoutsdijk Inleiding Wat een fijne plek is dit en nr 9; wat een snoepje om te zien!! Ben jij gesteld op ruimte en vrijheid?

Nadere informatie

Mahoniestraat 18. Blerick. Vraagprijs: 165.000,- k.k.

Mahoniestraat 18. Blerick. Vraagprijs: 165.000,- k.k. Mahoniestraat 18 Blerick Vraagprijs: 165.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 320m3 Soort Object Eengezinswoning Perceel 245m2 Type Object 2-onder-1 kap Woonoppervlakte Ca. 121m2 Bouwjaar 1986 Slaapkamers

Nadere informatie

Kastenmakerstraat 6 - Zwolle

Kastenmakerstraat 6 - Zwolle Kastenmakerstraat 6 - Zwolle Vraagprijs 499.500,= Omschrijving Kastenmakerstraat 6 - Zwolle Deze onder architectuur gebouwde villa heeft een verrassend grote begane grond en staat op een royale kavel van

Nadere informatie

Tolgaarderstraat 20 - Zwolle

Tolgaarderstraat 20 - Zwolle Tolgaarderstraat 20 - Zwolle Vraagprijs 205.000,= k.k. Omschrijving Tolgaarderstraat 20 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u deze royale eengezinswoning aan.

Nadere informatie

HOLLANDSE HOEVE SE EERSEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Tevens slaap- en badkamer op de begane grond

HOLLANDSE HOEVE SE EERSEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Tevens slaap- en badkamer op de begane grond Tevens slaap- en badkamer op de begane grond HOLLANDSE HOEVE 19 5521 SE EERSEL VRAAGPRIJS 275.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Utrechtlaan CK Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Utrechtlaan CK Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Utrechtlaan 35 4926 CK Lage Zwaluwe Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 259.000 K.K. Bent

Nadere informatie

Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Vraagprijs 269.000,-- k.k. HERTEN GERBERGAWEG 17 Keurig onderhouden ruim vrijstaand woonhuis Gelegen aan de rand van het dorp Slaapkamer met douchecabine op begane grond 3 Slaapkamers op de verdieping Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Nadere informatie

GRINDWEG 107 ROTTERDAM

GRINDWEG 107 ROTTERDAM GRINDWEG 107 ROTTERDAM GRINDWEG 107 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Verrassend ruime zeskamer twee-onder-een-kap woning aan de rand van Hillegersberg met eigen parkeergelegenheid aan de voorzijde, een diepe zonnige

Nadere informatie

PRINS BERNHARDKADE 35A

PRINS BERNHARDKADE 35A PRINS BERNHARDKADE 35A PRINS BERNHARDKADE 35A OMSCHRIJVING Ruim en licht dubbel benedenhuis met prachtig uitzicht over de Bergse Voorplas en zonnige achtertuin op het zuidwesten. Het benedenhuis ligt op

Nadere informatie

Oostkeetshaven 7 Zwijndrecht

Oostkeetshaven 7 Zwijndrecht Oostkeetshaven 7 Zwijndrecht Royale woning met uitbouw en 3 ruime slaapkamers prachtig gelegen nabij rivier de Oude Maas Vraagprijs: 389.000,-- k.k. Omschrijving Wow! Dat is het eerste wat je denkt bij

Nadere informatie

OOSTMAASLAAN 898 ROTTERDAM

OOSTMAASLAAN 898 ROTTERDAM OOSTMAASLAAN 898 OOSTMAASLAAN 898 OMSCHRIJVING Schitterende royaal VIER KAMER appartement van ca. 300 m2 met fantastisch uitzicht over de Skyline van Rotterdam. Door de unieke ligging van het appartement

Nadere informatie

TE KOOP. VROUWENPOLDER - FORT DEN HAAKWEG 9-b. VRAAGPRIJS : k.k. [ INCLUSIEF INVENTARIS ]

TE KOOP. VROUWENPOLDER - FORT DEN HAAKWEG 9-b. VRAAGPRIJS : k.k. [ INCLUSIEF INVENTARIS ] TE KOOP VROUWENPOLDER - FORT DEN HAAKWEG 9-b VRAAGPRIJS : 135.000 k.k. [ INCLUSIEF INVENTARIS ] ALGEMENE INFORMATIE Dicht bij de gezellige dorpskern van de familiebadplaats Vrouwenpolder, vindt u het appartementencomplex

Nadere informatie

OOSTEINDSEPAD 5 BERGSCHENHOEK

OOSTEINDSEPAD 5 BERGSCHENHOEK OOSTEINDSEPAD 5 BERGSCHENHOEK OOSTEINDSEPAD 5 BERGSCHENHOEK OMSCHRIJVING Een vrijstaande bungalow met aangebouwde serre; vrijstaande houten schuur en car-port, gelegen op 1700 m2 eigen grond. De woning

Nadere informatie

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen q Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Dichtbij het centrum van Vlissingen gelegen, keurig onderhouden hoekwoning met berging. Deze comfortabele

Nadere informatie

RIJPERSHOEK VX REUSEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Klussers opgelet: vrijstaand wonen nabij het centrum.

RIJPERSHOEK VX REUSEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Klussers opgelet: vrijstaand wonen nabij het centrum. Klussers opgelet: vrijstaand wonen nabij het centrum. RIJPERSHOEK 1 5541 VX REUSEL VRAAGPRIJS 249.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Valthermond, Zuiderdiep 387

INFORMATIEBROCHURE. Valthermond, Zuiderdiep 387 INFORMATIEBROCHURE Valthermond, Zuiderdiep 387 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

TE KOOP KAMPERLAND - PATRIJZENLAAN 34. VRAAGPRIJS : 359.000 k.k.

TE KOOP KAMPERLAND - PATRIJZENLAAN 34. VRAAGPRIJS : 359.000 k.k. TE KOOP KAMPERLAND - PATRIJZENLAAN 34 VRAAGPRIJS : 359.000 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Park De Banjaard is een uniek park. In de eerste plaats door de ligging, direct onderaan de duinen van één van de mooiste

Nadere informatie

LOUISE DE COLIGNYLAAN 38

LOUISE DE COLIGNYLAAN 38 OMSCHRIJVING Gelegen op een schitterende locatie in Kralingen, deze zeer ruim opgezette VIER (voorheen 5) KAMER BUNGALOW met diepe en zonnige achtertuin grenzend aan het water wat weer een fantastisch

Nadere informatie

De Kastanje 10 Beek en Donk

De Kastanje 10 Beek en Donk swmakelaars.nl De Kastanje 10 Beek en Donk Algemeen Type woning Vrijstaand geschakelde woning Bouwjaar: 1986 Woonoppervlakte 115 m² Externe bergruimte 16 m² Inhoud 383 m³ Aanvaarding In overleg Kadastrale

Nadere informatie

HOEFBLAD KV HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Slaapkamer en badkamer op de begane grond

HOEFBLAD KV HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Slaapkamer en badkamer op de begane grond Slaapkamer en badkamer op de begane grond HOEFBLAD 2 5527 KV HAPERT VRAAGPRIJS 283.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar:

Nadere informatie

ALMERE MAURITIUSSTRAAT 51

ALMERE MAURITIUSSTRAAT 51 ALMERE MAURITIUSSTRAAT 51 Vraagprijs 425.000,- k.k. Mauritiusstraat 51 Eilandenbuurt Almere Buiten Aan het water gelegen VRIJSTAANDE VILLA met DAKKAPEL, tuin en parkeren op eigen terrein. Kenmerkend

Nadere informatie

3 E EBBINGESTRAAT 10 8261 VP KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

3 E EBBINGESTRAAT 10 8261 VP KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 3 E EBBINGESTRAAT 10 8261 VP KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 3 e EBBINGESTRAAT 10, KAMPEN Riante appartement op de 1 e verdieping met balkon

Nadere informatie

Vraagprijs 449.000,-- k.k.

Vraagprijs 449.000,-- k.k. Dorpsstraat 25 7218 AA Almen Vraagprijs 449.000,-- k.k. Landelijk wonen in een dorp. Landelijk wonen aan de rand van het dorp Almen, met prachtig uitzicht. Stijlvol, ruimte en licht. In drie woorden dit

Nadere informatie

TE KOOP VROUWENPOLDER - NIEUWSTRAAT 24. VRAAGPRIJS : k.k.

TE KOOP VROUWENPOLDER - NIEUWSTRAAT 24. VRAAGPRIJS : k.k. TE KOOP VROUWENPOLDER - NIEUWSTRAAT 24 VRAAGPRIJS : 389.000 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Midden in het gezellige dorp Vrouwenpolder staat deze bijzonder ruime vrijstaande woning. In 2000 is deze woning verbouwd

Nadere informatie

Parallelweg 43a Rheden. Droomhuis Makelaardij, Schoolweg 4a 6991EB Rheden, tel: , fax

Parallelweg 43a Rheden. Droomhuis Makelaardij, Schoolweg 4a 6991EB Rheden, tel: , fax Parallelweg 43a Rheden Algemene object omschrijving: Op loopafstand van de bossen gelegen royale vrijstaande woning met een heerlijke indeling en alle voorzieningen op de begane grond. De tuin op het zuid-westen

Nadere informatie

LAAIBEEMDEN 49 5529 BB CASTEREN VRAAGPRIJS 289.000,- K.K. Instapklare gezinswoning. Bouwjaar: 1998 Perceelgrootte: 254 m² Inhoud woning: 325 m³

LAAIBEEMDEN 49 5529 BB CASTEREN VRAAGPRIJS 289.000,- K.K. Instapklare gezinswoning. Bouwjaar: 1998 Perceelgrootte: 254 m² Inhoud woning: 325 m³ Instapklare gezinswoning LAAIBEEMDEN 49 5529 BB CASTEREN VRAAGPRIJS 289.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1998 Perceelgrootte:

Nadere informatie

SMIDSEIND AP BLADEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Ontspannen wonen in het centrum. Bouwjaar: 2013 Perceelgrootte: 95 m² Inhoud woning: 189 m³

SMIDSEIND AP BLADEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Ontspannen wonen in het centrum. Bouwjaar: 2013 Perceelgrootte: 95 m² Inhoud woning: 189 m³ Ontspannen wonen in het centrum SMIDSEIND 85 5531 AP BLADEL VRAAGPRIJS 142.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 2013 Perceelgrootte:

Nadere informatie

TE KOOP. Dreef K.K GP Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Dreef K.K GP Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 325.000 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Dreef 1 1701 GP Heerhugowaard Dreef 1 1701 GP Heerhugowaard Inleiding Midden in het oude centrum

Nadere informatie

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Vraagprijs: 279.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Volledig geïsoleerde

Nadere informatie

Havikskruid 35 - Kampen

Havikskruid 35 - Kampen Havikskruid 35 - Kampen Vraagprijs 174.500,= k.k. Omschrijving Havikskruid 35 - Kampen Helft van een dubbel woonhuis met garage!! In de woonwijk Cellesbroek-Middenwetering in Kampen is deze fraai gelegen

Nadere informatie

VIERLINGHWEG 29 BERGSCHENHOEK

VIERLINGHWEG 29 BERGSCHENHOEK OMSCHRIJVING Aan de rand van de groen opgezette wijk Oosteindsche Acker ligt deze leuke en goed onderhouden maisonnette met een ruim en zonnig terras. De woning heeft een bijzonder ruime berging op de

Nadere informatie

Da Costastraat 78, 2406 AV, Alphen aan den Rijn

Da Costastraat 78, 2406 AV, Alphen aan den Rijn Da Costastraat 78, 2406 AV, Alphen aan den Rijn Vraagprijs 235.000,00 kosten koper Omschrijving In gewilde buurt een mooie hoekwoning met garage en carport in het centrum van Alphen aan den Rijn. In 2007

Nadere informatie

Deken van Baarsstraat 48

Deken van Baarsstraat 48 swmakelaars.nl Deken van Baarsstraat 48 Budel Algemeen Type woning Herenhuis, Vrijstaand Bouwjaar: 1957 Woonoppervlakte 134 m² Externe bergruimte 47 m² Inhoud 427 m³ (excl. garage) Aanvaarding In overleg

Nadere informatie

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis LANGE SCHOOR 20 5527 GM HAPERT VRAAGPRIJS 275.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

Te Koop. Vraagprijs K.K. Julianastraat 71 Hoensbroek

Te Koop. Vraagprijs K.K. Julianastraat 71 Hoensbroek Te Koop Julianastraat 71 Hoensbroek Vraagprijs 154.000 K.K. Animo Makelaars Caumerbeeklaan 6, 6417 BG Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving Dit object moet beslist

Nadere informatie

www.droomhuismakelaardij.nl

www.droomhuismakelaardij.nl Smidsweg 26 Rheden Algemene object omschrijving: Op één van de mooiste plekjes van Rheden staat deze vrijstaande woning op een perceel van 353 m² met een heerlijke zonnige tuin op het zuidwesten. U heeft

Nadere informatie

Heerewaarden, Huizendijk 4

Heerewaarden, Huizendijk 4 TE KOOP Heerewaarden, Huizendijk 4 Riante villa op royaal perceel en met uitzicht op de Maas. Bij deze villa is vrijwel alles riant en royaal. Vraagprijs 425.000,- k.k. Van der Wal makelaars o.g. Objectgegevens

Nadere informatie

Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs ,-- K.K.

Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs ,-- K.K. Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs 229.500,-- K.K. Prachtig gelegen 3 kamerappartement gesitueerd in het mooie gebouw Havingaherne gelegen in Camminghaburen. Het appartement is in 2000

Nadere informatie

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18, IJSSELMUIDEN Verrassend gelegen hoekwoning met garage en vrij uitzicht op een groot perceel (276 m²). Indeling: beg. grond: entree, meterkast, toilet

Nadere informatie

Achterwillenseweg Gouda

Achterwillenseweg Gouda Vraagprijs 875.000,-- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 875.000,-- k.k. Soort : Villa Type : Vrijstaande woning Aantal kamers : 6 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud : 2.086 m 3 Perceeloppervlakte : 3.375 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k.

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Spuesens Makelaardij b.v. Weststraat 69 4571 HK AXEL Tel: 0115-564565 E-mail:.nvm@zeelandnet.nl van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Omschrijving van Middelhovenstraat 16 - Axel Onder

Nadere informatie

TE KOOP Haaksbergerstraat GM Enschede /

TE KOOP Haaksbergerstraat GM Enschede / TE KOOP Haaksbergerstraat 467 7545 GM Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl Helft van dubbel met veel privacy Aan de rand van de nieuwbouwwijk Ruwenbos,

Nadere informatie

Doelweg 35 nr.15 - Goedereede

Doelweg 35 nr.15 - Goedereede Doelweg 35 nr.15 - Goedereede Vraagprijs: 90.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving In het pittoreske stadje

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

ROTTEKADE 47 BERGSCHENHOEK

ROTTEKADE 47 BERGSCHENHOEK ROTTEKADE 47 ROTTEKADE 47 OMSCHRIJVING Deze vrijstaande ZESKAMER-woning gelegen op een fantastische locatie aan de Rotte met schitterend uitzicht op het achtergelegen natuurgebied, waardoor u de volledige

Nadere informatie

Geraniumstraat 75 AALSMEER. Vraagprijs: 137.500 k.k.

Geraniumstraat 75 AALSMEER. Vraagprijs: 137.500 k.k. Geraniumstraat 75 AALSMEER Vraagprijs: 137.500 k.k. Dit ruime 3-kamer appartement is gelegen op de begane grond van het appartementencomplex aan de Geraniumstraat, met op loopafstand de winkels van winkelcentrum

Nadere informatie

TE KOOP. Achter de Molen K.K BM Varsselder

TE KOOP. Achter de Molen K.K BM Varsselder Achter de Molen 25 7076 BM Varsselder TE KOOP 239.500 K.K. Achter de Molen 25 7076 BM Varsselder Inleiding Rustig en vrij wonen in intrekklare helft van een dubbel met garage! Hecht je belang aan een rustige,

Nadere informatie

Leeuwarden Wiardaplantage 8

Leeuwarden Wiardaplantage 8 TE KOOP Leeuwarden Wiardaplantage 8 Vraagprijs 209.000,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving Moderne en ruime

Nadere informatie

TE KOOP. MIDDELBURG - Oud Arnemuidsvoetpad 48. VRAAGPRIJS : k.k.

TE KOOP. MIDDELBURG - Oud Arnemuidsvoetpad 48. VRAAGPRIJS : k.k. TE KOOP MIDDELBURG - Oud Arnemuidsvoetpad 48 VRAAGPRIJS : 189.000 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Laat u verrassen tijdens uw bezoek aan deze uitgebouwde en sfeervolle woning. De achteraanbouw geeft deze woning

Nadere informatie

Brochure. Beerninkweg 26a Aalten. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Beerninkweg 26a Aalten. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Beerninkweg 26a Aalten Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP BEERNINKWEG 26 A TE AALTEN Aan de rand van Aalten gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Luttenberg K.K EG Amersfoort

TE KOOP. Luttenberg K.K EG Amersfoort TE KOOP 365.000 K.K. Luttenberg 72 3825 EG Amersfoort Inleiding Wonen aan het Park der Tijden! Deze speelse en moderne woning met eigen parkeerplaats voor de deur ligt direct aan het 'Park der Tijden'.

Nadere informatie

Kerckwervelaan 43 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Kerckwervelaan 43 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Kerckwervelaan 43 OEGSTGEEST Vraagprijs: 359.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet:

Nadere informatie

Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino

Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

Kollig (kosten koper) Page 1 of 11

Kollig (kosten koper) Page 1 of 11 Kollig 56751 1.350.000 (kosten koper) Page 1 of 11 Kollig, 56751 Overzicht Te koop aangeboden: Kolliger Mühle. Uniek en idyllisch gelegen historisch middeleeuws watermolencomplex aan de rand van de Eifel,

Nadere informatie

ZUIDERDWARSVAART 74 DRACHTEN 274.500 k.k. www.zuiderdwarsvaart74.nl Zuiderdwarsvaart 74, Drachten GROOT VRIJSTAAND WOONHUIS, 6 SLAAPKAMERS, SCHUUR, PRAKTIJKRUIMTE EN GROTE KAVEL OP DE ZON! In het centrum

Nadere informatie

Zaltbommel, De Kantelen 2

Zaltbommel, De Kantelen 2 TE KOOP Zaltbommel, De Kantelen 2 Op een mooie locatie in de wijk Spellewaard gelegen, goed onderhouden geschakelde hoekbungalow met aangebouwde tuinkamer, inpandige te bereiken garage en ruime oprit.

Nadere informatie

HERTSHOOISTRAAT 1 ROTTERDAM

HERTSHOOISTRAAT 1 ROTTERDAM HERTSHOOISTRAAT 1 HERTSHOOISTRAAT 1 OMSCHRIJVING Deze schitterend gelegen ruime VIJFKAMER SPLIT-LEVEL woning met ruime woonkeuken is gelegen op een hoek. De woning is voorzien van een ruime garage in de

Nadere informatie

Puttershoek, Laan van Heemstede 46

Puttershoek, Laan van Heemstede 46 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Laan van Heemstede 46 Ruimte, sfeer en comfort. Dat zijn kenmerken die passen bij dit prachtige landhuis dat ligt aan

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: 279.000,00 k.k. Valkenburg, Emmabergweg 28. Vrijstaande bungalow met inpandige garage en rondom tuin

TE KOOP. Vraagprijs: 279.000,00 k.k. Valkenburg, Emmabergweg 28. Vrijstaande bungalow met inpandige garage en rondom tuin TE KOOP Valkenburg, Emmabergweg 28 Vrijstaande bungalow met inpandige garage en rondom tuin Vraagprijs: 279.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon : 043-6099906 internet : www.propper.nl

Nadere informatie

Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST Vraagprijs: 365.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

Waardenburg, Notaris van Aalstweg 14

Waardenburg, Notaris van Aalstweg 14 TE KOOP In de dorpskern gesitueerde (met garage geschakelde) vrijstaande woning met garage, carport, oprit en grote tuin op een ruim perceel van 432 m2. Het geheel is goed onderhouden. Vraagprijs 249.000,-

Nadere informatie

Gasthuisbouwing 42 Rheden Algemene object omschrijving: Aan de rand van het woonerf gelegen goed onderhouden ruime hoekwoning met vrij uitzicht en een zonnige tuin op het zuidwesten. Rheden staat bekend

Nadere informatie

Aalsmeerderweg 939 RIJSENHOUT Vraagprijs k.k.

Aalsmeerderweg 939 RIJSENHOUT Vraagprijs k.k. Aalsmeerderweg 939 RIJSENHOUT Vraagprijs 499.000 k.k. Keurig onderhouden villa met aangebouwde garage gelegen op 1.320 m2 eigen grond. De woning heeft een gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen naar de grote

Nadere informatie

BERGWEG-ZUID 154 BERGSCHENHOEK

BERGWEG-ZUID 154 BERGSCHENHOEK BERGWEG-ZUID 154 BERGWEG-ZUID 154 OMSCHRIJVING Fantastisch verrassend ruime vrijstaande ZEVEN-KAMER woning die landelijk is gelegen op een royaal perceel van 2300 m2. De woning is tevens voorzien van een

Nadere informatie

Uiterweg 127ws4 AALSMEER. Vraagprijs k.k.

Uiterweg 127ws4 AALSMEER. Vraagprijs k.k. Uiterweg 127ws4 AALSMEER Vraagprijs 99.000 k.k. Altijd bij de Westeinder Plassen willen wonen?? Hier uw kans! Goed onderhouden woonark met recreatievergunning gelegen in een jachthaven De Oude Werf aan

Nadere informatie

SLUISJE 8 VREELAND k.k.

SLUISJE 8 VREELAND k.k. SLUISJE 8 VREELAND 725.000 k.k. www.sluisje8.nl Sluisje 8, Vreeland SLUISJE 8 Een vrijstaande woning van circa 130 m2 op een rustige locatie in de Randstad, 15 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Utrecht

Nadere informatie

Woning met zeer royale achtertuin!

Woning met zeer royale achtertuin! Woning met zeer royale achtertuin! UGCHELEN Ugchelsegrensweg 183 vraagprijs 469.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

SASSENHEIM Ter Leedelaan 3 A

SASSENHEIM Ter Leedelaan 3 A SASSENHEIM Ter Leedelaan 3 A HEEMBORGH SASSENHEIM www.heemborgh.nl T 0252-217011 SASSENHEIM Ter Leedelaan 3 A Bijzonder mooi en vrij gelegen, in de groene en geliefde Vogelbuurt deze ruime

Nadere informatie

VRAAGPRIJS 192.000,- K.K.

VRAAGPRIJS 192.000,- K.K. FAZANTENPAD 3 HAAREN VRAAGPRIJS 192.000,- K.K. PRACHTIG RUIM PERCEEL MET HOUTEN HUISJE GELEGEN IN HET GELIEFDE RECREATIEPARK DE NOENES MET VRIJ UITZICHT EN MOGELIJKHEDEN VOOR PAARDEN EN/OF ANDERE DIEREN.

Nadere informatie

WOLVENLAAN 157. HILVERSUM. INCLUSIEF GARAGE ONDER DE WONING.

WOLVENLAAN 157. HILVERSUM. INCLUSIEF GARAGE ONDER DE WONING. WOLVENLAAN 157. HILVERSUM. INCLUSIEF GARAGE ONDER DE WONING. Vraagprijs 167.500,- k.k. VOORWOORD Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper

Nadere informatie

WONING BOD. Provincialeweg GOEDEREEDE Vraagprijs ,- k.k.

WONING BOD. Provincialeweg GOEDEREEDE Vraagprijs ,- k.k. AAN WONING BOD Provincialeweg 18--312 GOEDEREEDE Vraagprijs 50.000,- k.k. Kijk voor ons complete aanbod op www.dr-makelaardij.nl Volg ons ook op Facebook en Twitter Oostdijk 2 3241 CN Middelharnis Tel.

Nadere informatie

PRINSENLAAN 56 HEEMSTEDE 745.000 k.k. www.prinsenlaan56.nl Prinsenlaan 56, Heemstede CHARMANTE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MIDDEN IN HET GROEN Deze charmante twee-onder-een-kap woning (1974) ligt aan de

Nadere informatie

Melkweg 2-103 Beek Algemene object omschrijving: Fraai gelegen stenen recreatiebungalow op een eigen perceel grond van 290m² aan de voet van de Montferlandse heuvels. Het Montferland is gelegen in de Gelderse

Nadere informatie

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle Tolgaarderstraat 8 - Zwolle Vraagprijs 298.500,= k.k. Omschrijving Tolgaarderstraat 8 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u dit royaal goed onderhouden herenhuis

Nadere informatie

s-gravendeel, Lokkenstraat 3

s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Modern afgewerkt, ruim woonhuis met vier slaapkamers en een leuke tuin, gelegen in de dorpskern op

Nadere informatie

TE KOOP. Reekerkooglaan K.K AJ Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Reekerkooglaan K.K AJ Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 475.000 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Reekerkooglaan 3 1705 AJ Heerhugowaard Reekerkooglaan 3 1705 AJ Heerhugowaard Inleiding Heeft u

Nadere informatie

Leven als god in Frankrijk:

Leven als god in Frankrijk: Route de Barjac 190 Saint-Jean-de-Maruejols -et-avejan OBJECTPRESENTATIE Route de Barjac 190 Saint-Jean-de-Maruejols-et Avejan Vrijstaande bungalow en bouwperceel 375.000,- k.k. Intermij Makelaars BV Helftheuvelpassage

Nadere informatie