Verslag van de Algemene vergadering van 22 maart 2014 in het Scheppersinstituut, Scheppersstraat 9, 2200 Herentals

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag van de Algemene vergadering van 22 maart 2014 in het Scheppersinstituut, Scheppersstraat 9, 2200 Herentals"

Transcriptie

1 Provinciaal Verbond voor Volkstuinen Antwerpen VZW Hermans Robert Voorz. Beusen Bertho Secr. Beukenlaan 8, 2200 Herentals Aardbezienstaart 30, 2450 Meerhout Tel tel. 014/ GSM 0477/ reknr.abon. BE reknr.alg. BE Identificatienummer: Ondernemingsnummer: Verslag van de Algemene vergadering van 22 maart 2014 in het Scheppersinstituut, Scheppersstraat 9, 2200 Herentals Aanwezige effectieve leden: zie bijlage 1. Verontschuldigde effectieve leden: zie bijlage 1 Afwezige effectieve leden: zie bijlage 1 Volmachtgevers: Roger Coolkens aan Marcel Salaets, Ellen Vermeulen aan Rik Van den Nieuwenhuyzen De agendapunten van de algemene vergadering: 1. Welkomstwoord door de voorzitter. De voorzitter verwelkomt alle aanwezigen en bedankt hen voor de ruime opkomst. Hij stelt vast dat de aanwezigen de nieuwe locatie voor deze vergadering appreciëren. Hij deelt ook een folder uit van ISOTOPOLIS ( het Informatiecentrum over radioactieve afvalstoffen ) en raad een bezoek ten zeerste aan. 2. Aanvaarding nieuwe effectieve leden/ontslagnemende effectieve leden. Nieuwe effectieve leden: - Olmen: Maurice Maes. - Westerlo: Sandra Van Loock. - Oud-Turnhout: Johan Waumans. Ontslagnemend: - Olmen: Victor Claes. - Westerlo: Jeanne Van Opstal. De Algemene Vergadering aanvaardt unaniem deze veranderingen.

2 3. Nieuwe leden Raad Van Bestuur/ontslagnemende leden uit de Raad Van Bestuur. Nieuwe leden: - Heist-Op-Den-Berg: Eddy Timmermans. - Deurne: Lutgarde Paulissen. - Antwerpen: Raymond De Vos - Mechelen: Roger Van Engelgem ( zie onder 3. ). Ontslagnemend: - Beerse: Hubert Declerck en Mariette Van Massenhove. - Lier: Marcel Cuylaerts - Deurne: Roger Donné. Deze wijzigingen worden aanvaard door de AV. 4. Goedkeuring rekening 2013 en ontlasting van de beheerders. De penningmeester ( Martha Van Den Bosch ) geeft toelichting bij de rekening 2013 ( zie bijlage 2 ) en vraagt ontlasting van de beheerders. De Algemene Vergadering keurt unaniem deze ontlasting goed. Nagekomen bericht: tijdens de vergadering werden vragen gesteld bij het erg lage bedrag voor publicatie in het Staatsblad nl. 1,63. De penningmeester bevestigt dat dit bedrag wel degelijk betaald is. 5. Goedkeuring begroting De penningmeester geeft toelichting. De begroting wordt goedgekeurd zonder opmerkingen ( zie bijlage 2). John De Grieve vraagt toelichting i.v.m. benoemingen binnen de Raad Van Bestuur ( RVB ) en de taakverdeling binnen deze RVB. De voorzitter antwoordt dat voorstellen tot benoemingen gebeuren binnen de schoot van de RVB zelf. Hij doet daarbij ook een oproep voor kandidaten. Roger Van Engelgem gaat hier op in en stelt zich kandidaat. Roger wordt aanvaard door de Algemene Vergadering als nieuw lid van de RVB. Hij zal dan ook uitgenodigd worden op de volgende zitting. De huidige taakverdeling binnen de RVB is als volgt: - Voorzitter: Robert Hermans. - Ondervoorzitter: Piet Bausmans. - Secretaris: Bertho Beusen. - Penningmeester: Martha Van Den Bosch ( back-up: Eddy Timmermans ). - Abonnementen: Robert Hermans ( back-up: Lutgarde Paulissen ). - Voordrachten: Martha Van Den Bosch ( back-up: Bertho Beusen ). - Database: Martha Van Den Bosch ( back-up: Raymond De Vos ). Paul Moons doet een oproep om de jaarverslagen zo vlug mogelijk in te dienen. Deze zijn cruciaal voor het verkrijgen van de provinciale subsidies. Er ontbreken nog een vijftal jaarverslagen. Afdelingen die geen jaarverslagen indienen komen niet in aanmerking voor de jaarlijkse subsidies.

3 6. Naamsverandering in TUINHIER. De secretaris geeft toelichting aan de hand van een powerpoint presentatie ( zie bijlage 3 ) en geeft enkele toelichtingen: 7. Projecten Peeters. Paul Moons geeft toelichting. In bijlage 4 is het volledige pakket bijgevoegd. Voor vragen/steun kan Paul worden gecontacteerd. Hij wordt beschouwd als de specialist ter zake en is een belangrijke troef voor de afdelingen van Tuinhier van de provincie Antwerpen. 8. Vergoeding voor deelname aan activiteiten. De secretaris geeft toelichting. Per activiteit wordt maximum 200 EUR vergoed. Per afdeling geldt een maximum van 300 EUR per jaar. Eten, drank enz. voor helpers/deelnemers aan de activiteiten wordt niet vergoed. Deze zijn ten koste van de afdeling. Alle kosten moeten met documenten worden gestaafd (kasticket, factuur). Als het totaal van de ingediende kosten de 2000 EUR ( =bedrag ter beschikking gesteld door het Gewest) overschrijdt worden de kosten pro rata vergoed. De kosten worden uitbetaald ( goedkeuring vereist door de Raad Van Bestuur ) na afloop van het kalenderjaar. De deelname aan de activiteit dient vanzelfsprekend een duidelijke verwijzing te bevatten naar de Volkstuin/Tuinhier. 9. Congres van 13 september Piet Bausmans en Robert Hermans geven toelichting. Het congres wordt om de 2 jaar gehouden. Dit jaar wordt de organisatie verzorgd door het Provinciaal Verbond voor Volkstuinen Antwerpen vzw. in samenwerking met het Gewest. Het congres gaat door op 13 september op de campus van Thomas More in Geel. De voorzitter doet een oproep voor deelname gezien de provincie Antwerpen hier traditioneel ondervertegenwoordigd is. De kostprijs voor deelname is 10 EURO. Ook wordt hulp gevraagd voor de ontvangst en begeleiding van de deelnemers. De afdeling Geel biedt aan om 3 mensen te voorzien. Dit voorstel wordt in dank aanvaard. De secretaris zal in mei de uitnodigen rondsturen.

4 10. Werkwijze abonnementen. De voorzitter geeft toelichting. Hij vermeldt dat het aantal abonnementen nog steeds toeneemt ondanks enkele tegenslagen. Sommige lijsten zijn echter hopeloos verouderd. Om hieraan te verhelpen zullen alle afdelingen om de 2 maand een lijst van hun leden toegestuurd krijgen met de vraag om die te controleren en te verbeteren waar nodig. De voorzitter benadrukt ook nog eens om het juiste rekeningnummer te gebruiken want ook hier zijn er nog vaak vergissingen. 11. Procedure voor aanvraag voordrachten. Martha Van Den Bosch geeft toelichting. Zij benadrukt dat tijdigheid erg belangrijk is. De minimum duur van de voordracht is 1u anders wordt de aanvraag niet goedgekeurd. De vergoeding betaald aan de voordrachtgever dient niet te worden vermeld op het A7 formulier. Die A7 formulieren dienen 10 jaar te worden bijgehouden voor mogelijke controle door de bevoegde overheid. Martha heeft ook de lijst met lesgevers bijgewerkt. Deze lijst vindt u terug in bijlage 5. Hierbij wordt ook een oproep gedaan voor werving van lesgevers, vooral in de omgeving van Antwerpen ( formulier A8: nieuwe lesgevers ). Tijdens de vorming op 16 mei ( zie verder ) zal deze procedure nogmaals in detail worden toegelicht. 12. Rondvraag. - Promotiemateriaal. De vraag wordt gesteld naar de beschikbaarheid van promotiemateriaal. De secretaris zal navraag doen bij het gewest naar welk promotiemateriaal beschikbaar zal zijn en wanneer. De secretaris zal de afdelingen inlichten zodra die informatie beschikbaar is. Bestellen kan dan via de provinciale secretaris. - Eddy Timmermans verwijst naar de deelname van het Provinciaal Verbond aan een beurs in Antwerpen in de maand mei georganiseerd door VLACO en doet een oproep om deze beurs te bezoeken. De Volkstuin zal aanwezig zijn met een stand. - Paul Moons doet een oproep om waar mogelijk het logo van de provincie Antwerpen te gebruiken. De provincie is immers een belangrijke sponsor van onze vereniging. - In bijlage 6 vindt u het nieuwe logo van TUINHIER. Dit logo mag vrij gebruikt worden door de afdelingen. - De voorzitter beaamt dat de afdelingen niet dringend hun naam dienen te veranderen in TUINHIER. Een geleidelijke overgang is aanvaardbaar. - Vorming op 16 mei:

5 o Onderwerp: TUINHIER site ( toelichting door Marieke De Boe, Gewest). In de namiddag toelichting i.v.m. abonnementen ( Rob ) en aanvraag voordrachten ( Martha ). o Waar: Kleuterschool voor honden, Peter Benoitlaan 19, 2100 Deurne ( Lutgarde zorgt voor de reservering ). o Start om 10u ( tot 15u ). o De secretaris zal uitnodiging doorsturen. o De voorzitter doet een oproep voor deelname. - De website van het provinciaal verbond wordt niet langer onderhouden. De website van het gewest neemt de functies volledig over. Tot eind juni wordt u rechtstreeks doorverbonden naar als u inlogt op de site van Antwerpen. Daarna verdwijnt de site van het web. - Verzekering voor bestuurders en vrijwilligers. De secretaris geeft toelichting bij de afspraken i.v.m. de regels om in orde te zijn met de verzekering voor bestuurders en vrijwilligers na navraag bij de verzekering zelf. Het volgende is essentieel: o De afdelingen dienen steeds up-to-date informatie te sturen naar de secretaris wat betreft de samenstelling van hun bestuur. Eénmaal per jaar doet de secretaris een navraag bij de afdelingen. Reageer daar alstublieft tijdig op. Geef ook steeds tussentijdse veranderingen door aan de secretaris. o De afdelingen dienen ZELF een lijst bij te houden van welke leden en vrijwilligers aanwezig zijn op een activiteit. Dit mag ook opgemaakt worden na een activiteit omdat het soms niet altijd duidelijk is wie er komt helpen of wie aanwezig al zijn. Die lijst moet niet worden doorgestuurd. Slotwoord De voorzitter bedankt de aanwezigen voor hun positieve bijdrage aan de Algemene Vergadering. Hij besluit ook dat de formule om de Algemene Vergadering te beperken tot een halve dag door de deelnemers wordt geapprecieerd. Hierna sluit de voorzitter de vergadering. Bertho Beusen (secretaris) Robert Hermans (voorzitter) Provinciaal Verbond voor Volkstuinen Antwerpen vzw. Beukenlaan 8, 2200 Herentals.

6 Bij het verslag van de algemene vergadering van 22 maart 2014 worden de volgende bijlagen gevoegd: Bijlage 1: Lijst van effectieve leden ( aanwezig, afwezig en verontschuldigd ) op de Algemene Vergadering van 22 maart Bijlage 2: Rekening 2013 en begroting Bijlage 3: Naamsverandering in TUINHIER. Bijlage 4: Project Peeters. Bijlage 5: Lijst lesgevers. Bijlage 6: Logo TUINHIER.

WERK VAN DEN AKKER Afdeling Herentals SAMENSTELLING BESTUUR

WERK VAN DEN AKKER Afdeling Herentals SAMENSTELLING BESTUUR WERK VAN DEN AKKER Afdeling Herentals SAMENSTELLING BESTUUR VOORZITTER: PIERRE COLEMONT - Opstellen agenda tweemaandelijkse bestuursvergadering. - Leiding bestuursvergadering. - Ledenlijsten up today houden.

Nadere informatie

Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw

Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw Inleiding In uitvoering van Titel VI artikels 24 en 25 van de statuten van de vzw HVV en van Titel 3: punten 1,

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING. 1. Titel project:.

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING. 1. Titel project:. Datum: AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING 1. Titel project:. 2. Gegevens aanvrager Naam van persoon/feitelijke vereniging/vzw: Adres:.. Telefoon: Fax :. E-mail:.... Ondernemingsnummer (BTW-statuut

Nadere informatie

Verslag jaarlijkse statutaire algemene vergadering 30 maart 2015 om 19h30u Verslag: Lies Vlamynck

Verslag jaarlijkse statutaire algemene vergadering 30 maart 2015 om 19h30u Verslag: Lies Vlamynck Id.N 01-30032015 Verslag alg.verg. dd. 30-03-2015 Verslag Id.N 01-30032015 Koningshooikt, 30 maart 2015 Verslag jaarlijkse statutaire algemene vergadering 30 maart 2015 om 19h30u Verslag: Lies Vlamynck

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 : benaming, zetel, doel, duur

Hoofdstuk 1 : benaming, zetel, doel, duur Statuten FNIP vzw Hoofdstuk 1 : benaming, zetel, doel, duur Artikel 1 - De vereniging wordt genoemd "Federatie van Nationale en Internationale Postzegelhandelaren" vzw, afgekort, FNIP vzw. Artikel 2 -

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 juni 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING Datum: AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING 1. TITEL PROJECT. 2. GEGEVENS AANVRAGER Naam van persoon/feitelijke vereniging/vzw: Adres:.. Telefoon: Fax :. E-mail:.... Ondernemingsnummer (BTW-statuut

Nadere informatie

CARE PROPERTY INVEST

CARE PROPERTY INVEST Care Property Invest 18.11.2015 Notulen Bijzondere Algemene Vergadering -1- CARE PROPERTY INVEST Naamloze vennootschap Openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht die een publiek

Nadere informatie

Voorafgaandelijk aan de behandeling van de agenda worden de hierna vermelde vormvereisten gecontroleerd.

Voorafgaandelijk aan de behandeling van de agenda worden de hierna vermelde vormvereisten gecontroleerd. Verslag Algemene vergadering 18 juni 2014 Aanwezig: De heer Peter Wouters, ondervoorzitter; De heer Rik Röttger, afgevaardigde provincie Antwerpen, de heer Franky Loveniers, afgevaardigde stad Antwerpen,

Nadere informatie

VERSLAG RVB AVF DD

VERSLAG RVB AVF DD VERSLAG RVB AVF DD. 19.04.2018 Aanwezig : - Carine Geukens, secretaris - Danny Lyssens, jeugdverantwoordelijke - Koen Vaneynde, statuten en reglementen - Jonas Janssens, penningmeester - Paul Derkinderen,

Nadere informatie

De commissie vergadert na bijeenroeping door de voorzitter of, als de voorzitter verhinderd is, de ondervoorzitter.

De commissie vergadert na bijeenroeping door de voorzitter of, als de voorzitter verhinderd is, de ondervoorzitter. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 : Doelstelling Dit huishoudelijk reglement bepaalt de wijze waarop de GECORO zijn bevoegdheid uitoefent overeenkomstig het besluit van de gemeenteraad van 17 december

Nadere informatie

STOS, vzw STATUTEN. Oprichting en zetel.

STOS, vzw STATUTEN. Oprichting en zetel. STOS, vzw STATUTEN Oprichting en zetel. Artikel 1. De sinds 1956 opgerichte Soc. Turnrkirng Ontwikkeling Schoten is op 22 september 1998 omgevormd in een vereniging zonder winstoogmerk onder de benaming

Nadere informatie

3 juli 2018, 10u30-13u, Gent

3 juli 2018, 10u30-13u, Gent Verslag Raad van Bestuur ICES 3 juli 2018, 10u30-13u, Gent Aanwezig: Leden van de Raad van Bestuur: Tine Vertommen, Kristine De Martelaer, Annick Willem, Sophie Cools en Els De Waegeneer Werknemers: Evy

Nadere informatie

STATUTEN. Tuinhier Limburg vzw Ondernemingsnummer: Meeuwerbaan Peer

STATUTEN. Tuinhier Limburg vzw Ondernemingsnummer: Meeuwerbaan Peer Tuinhier Limburg vzw Ondernemingsnummer: 451 217 373 Meeuwerbaan 99 3990 Peer De Algemene Vergadering van Tuinhier Limburg vzw bijeengekomen te Peer op 13 december 2014, heeft met ruime meerderheid van

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Gent, afdeling Dendermonde BTW BE )

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Gent, afdeling Dendermonde BTW BE ) NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Gent, afdeling Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op vrijdag 17 mei 2019 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Aanvraag activiteitensubsidie gezondheidspromotie

Aanvraag activiteitensubsidie gezondheidspromotie Aanvraag activiteitensubsidie gezondheidspromotie Indien mogelijk vragen we u om het formulier digitaal in te vullen. Dit aanvraagformulier hoort bij het subsidiereglement voor gezondheidspromotie. Dit

Nadere informatie

LOTUS BAKERIES NV Gentstraat LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer

LOTUS BAKERIES NV Gentstraat LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer LOTUS BAKERIES NV Gentstraat 1 9971 LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer 0401.030.860 Notulen van de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 12 mei 2017 Op vrijdag

Nadere informatie

NATUURVRIENDENSPORTFEDERATIE vzw Boomgaardstraat 22 Bus ANTWERPEN

NATUURVRIENDENSPORTFEDERATIE vzw Boomgaardstraat 22 Bus ANTWERPEN NATUURVRIENDENSPORTFEDERATIE vzw Boomgaardstraat 22 Bus 33 2600 ANTWERPEN GECOÖRDINEERDE VERSIE VAN DE STATUTEN HOOFDSTUK I - Benaming, zetel, doel, duur Artikel 1: De vereniging draagt de naam : NatuurvriendenSportfederatie

Nadere informatie

REGLEMENT EVALUATIECONCERTEN EDITIE 2015

REGLEMENT EVALUATIECONCERTEN EDITIE 2015 REGLEMENT EVALUATIECONCERTEN EDITIE 2015 1. INLEIDING Met de formule van de evaluatieconcerten wil Vlamo Antwerpen vzw ondersteuning bieden aan alle types van orkesten (disciplines) in onze provincie.

Nadere informatie

Statuten Oudervereniging Gemeentelijke Basisschool Hoegaarden Schooljaar

Statuten Oudervereniging Gemeentelijke Basisschool Hoegaarden Schooljaar Gemeentelijke basisschool Hoegaarden Doelstraat 76 3320 Hoegaarden Statuten Oudervereniging Gemeentelijke Basisschool Hoegaarden Schooljaar 2010-2011 Hoegaarden, september 2010 TITEL 1 - ALGEMEENHEDEN

Nadere informatie

S T A T U T E N. FEDERATIE van TOERISTISCHE GIDSENGROEPERINGEN vzw afgekort " F T G " Vossekotstraat Zichem

S T A T U T E N. FEDERATIE van TOERISTISCHE GIDSENGROEPERINGEN vzw afgekort  F T G  Vossekotstraat Zichem S T A T U T E N FEDERATIE van TOERISTISCHE GIDSENGROEPERINGEN vzw afgekort " F T G " Vossekotstraat 130 3271 Zichem Identificatienummer 10729/83 - Ondernemingsnummer 424828326 -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Seniorenvereniging van de Katholieke Universiteit Leuven Senioren K.U. Leuven Huishoudelijk reglement Herziene uitgave 2012 A. Organisatie activiteiten Artikel 1: Informatieve vergadering Deze vergaderingen

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

LOTUS BAKERIES NV Gentstraat LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer

LOTUS BAKERIES NV Gentstraat LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer LOTUS BAKERIES NV Gentstraat 1 9971 LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer 0401.030.860 Notulen van de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 13 mei 2016 Op vrijdag

Nadere informatie

Verslag jaarlijkse statutaire algemene vergadering 20 maart 2017 om 19h30u

Verslag jaarlijkse statutaire algemene vergadering 20 maart 2017 om 19h30u Verslag AV_01-20032017 Sint-Niklaas, 20 maart 2017 Verslag jaarlijkse statutaire algemene vergadering 20 maart 2017 om 19h30u Locatie: Hotel Serwir, Koningin Astridlaan 57, 9100 Sint-Niklaas 1. Welkomstwoord

Nadere informatie

Gewest Brugge / Kust

Gewest Brugge / Kust Koninklijke West - Vlaamse Bedrijfsvoetbalbond Gewest Brugge / Kust VZW www.bedrijfsvoetbal-brugge-kust.be KBVB : 0350 0451.774.134 Rekeningnummer : BE13 4751 1071 8139 VERSLAG VERPLICHTE LEDENVERGADERING

Nadere informatie

KBC Bank Naamloze Vennootschap

KBC Bank Naamloze Vennootschap KBC Bank Naamloze Vennootschap Havenlaan 2, 1080 BRUSSEL BTW BE 0462.920.226 R.P.R. Brussel Jaarvergadering van de aandeelhouders van woensdag 27 april 2011, gehouden in de zetel te Havenlaan 2, 1080 Brussel

Nadere informatie

KBC Bank Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE RPR Brussel

KBC Bank Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE RPR Brussel KBC Bank Naamloze Vennootschap Havenlaan 2-1080 Brussel BTW BE 0462.920.226 RPR Brussel Verslag van de Jaarvergadering van de aandeelhouders, gehouden op woensdag 24 april 2019 te 1080 Brussel, Havenlaan

Nadere informatie

Bijlage 1: Aktiviteitenverslag m.b.t. het jaar 2014

Bijlage 1: Aktiviteitenverslag m.b.t. het jaar 2014 Bijlage 1: Aktiviteitenverslag m.b.t. het jaar 2014 Vul hieronder de gevraagde gegevens in (indien van toepassing) 1. Workshops: Opstarten van de moestuin Beoogde doel : We doen uit de doeken hoe we onze

Nadere informatie

Financiële richtlijnen: activiteitensubsidie gezondheidspromotie

Financiële richtlijnen: activiteitensubsidie gezondheidspromotie Financiële richtlijnen: activiteitensubsidie gezondheidspromotie Het invullen van het financieel plan (aanvraagformulier) Op het aanvraagformulier vindt u een financieel plan. In dit plan vult u de verwachte

Nadere informatie

Vrijwilligerscentrum/ vrijwilligersbeleid/ MHO & CMO augustus 2011 1

Vrijwilligerscentrum/ vrijwilligersbeleid/ MHO & CMO augustus 2011 1 Reglement Vrijwilligersraad Welzijn Rijswijk Het belang van inspraak Betrokkenheid van medewerkers is belangrijk voor het goed functioneren van de organisatie. Dat geldt ook voor vrijwillige medewerkers.

Nadere informatie

Alle documenten uitgaande van de vereniging zullen de naam van de vereniging vermelden.

Alle documenten uitgaande van de vereniging zullen de naam van de vereniging vermelden. Statuten EVA Jeugdhuis Impuls vzw Ondernemingsnummer 0428964979 I. Algemene bepalingen Art. 1. De vereniging draagt de naam Jeugdhuis Impuls vzw en haar zetel is gevestigd te 9840 De Pinte, Polderbos 2,

Nadere informatie

Aanvraag projectsubsidie Intercultureel samenleven Samen leven dienst sociale netwerken

Aanvraag projectsubsidie Intercultureel samenleven Samen leven dienst sociale netwerken Datum ontvangst: Dossiernummer:................................. (wordt door onze dienst ingevuld) Aanvraag projectsubsidie Intercultureel samenleven Samen leven dienst sociale netwerken Dit aanvraagformulier

Nadere informatie

VASTGESTELD DOOR DE KINDCENTRUMRAAD OP 16 november 2015

VASTGESTELD DOOR DE KINDCENTRUMRAAD OP 16 november 2015 KCR Kindcentrum THERESIA Kw Huishoudelijk Reglement KCR Kindcentrum Theresia Eindhoven gevormd door MR en LO (bijlage bij Reglement KCR voor SKPO scholen) VASTGESTELD DOOR DE KINDCENTRUMRAAD OP 16 november

Nadere informatie

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014 Datum vergadering: 23 september 2014 Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen Ouderraad Volgende vergadering: 21 oktober 2014 Aanwezig Verontschuldigd Victor Dries,Yo Wouters,Marianne

Nadere informatie

Gecoördineerde statuten Turnkring Volharding Essen vzw (vroeger Socialistische Turnkring Volharding Essen)

Gecoördineerde statuten Turnkring Volharding Essen vzw (vroeger Socialistische Turnkring Volharding Essen) Gecoördineerde statuten Turnkring Volharding Essen vzw (vroeger Socialistische Turnkring Volharding Essen) Stationsstraat 136,2910 Essen Identificatienummer : 2007/84 Ondernemingsnummer : 425.464.269 Voorafgaande

Nadere informatie

Het PV van de vorige zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn wordt unaniem, zonder opmerkingen goedgekeurd.

Het PV van de vorige zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn wordt unaniem, zonder opmerkingen goedgekeurd. Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 mei 2017 Aanwezig: Van Haute Chris, voorzitter Frans Rik, burgemeester Lietaer Bart, ondervoorzitter Engels Raf, Dorikens Herman, Janssens Jan, Maes

Nadere informatie

Verslag. Algemene vergadering. 16 december Algemene vergadering: verslag 17 juni goedkeuring

Verslag. Algemene vergadering. 16 december Algemene vergadering: verslag 17 juni goedkeuring Verslag Algemene vergadering 16 december 2015 Aanwezig: De heer Luk Lemmens, afgevaardigde provincie Antwerpen, mevrouw Leyla Aydemir, afgevaardigde stad Antwerpen, de heer Stef Breugelmans, afgevaardigde

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

AGENDA Raad van Bestuur. 4. Goedkeuring nieuwe statuten, huishoudelijk reglement en verzekeringsmodaliteiten

AGENDA Raad van Bestuur. 4. Goedkeuring nieuwe statuten, huishoudelijk reglement en verzekeringsmodaliteiten Raad van Bestuur Dinsdag 9 januari 2018 (wegens noodweer & uitsel 12 december 2017) om 20 uur in Gosset Hotel, A. Gossetlaan 52 te 1702 Groot-Bijgaarden AGENDA Raad van Bestuur 1. Opening van de vergadering

Nadere informatie

VZW SPEELPLEINWERKING SPROET De Bergen 25 2460 Lichtaart Ondernemingsnummer : 460572430

VZW SPEELPLEINWERKING SPROET De Bergen 25 2460 Lichtaart Ondernemingsnummer : 460572430 VZW SPEELPLEINWERKING SPROET De Bergen 25 2460 Lichtaart Ondernemingsnummer : 460572430 Onderwerp : TITEL I. Naam, zetel, doel, duur Artikel 1. De vereniging draagt de naam : Speelpleinwerking Sproet,

Nadere informatie

Vzw meer info over de verplichtingen

Vzw meer info over de verplichtingen Vzw meer info over de verplichtingen Sinds de wijziging van de vzw-wet in 2002, lopen alle wettelijke verplichtingen voor een vzw over de Rechtbank van Koophandel. Bij de oprichting van een nieuwe vzw

Nadere informatie

WELKOM! PROGRAMMA. Algemene Vergadering Dinsdag, 23 oktober 2012. KVK vaart de juiste koers! PRESENTATIE STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING KVK

WELKOM! PROGRAMMA. Algemene Vergadering Dinsdag, 23 oktober 2012. KVK vaart de juiste koers! PRESENTATIE STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING KVK WELKOM! Algemene Vergadering Dinsdag, KVK vaart de juiste koers! PROGRAMMA Algemene Vergadering, Bart Stroobants, voorzitter Welkomstwoord Enkele cijfers over onze leden en de website Overzicht activiteiten

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Reinold BORRÉ Voorzitter P.F.V Karin De PAUW Sportief Directeur PFV Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

STATUTEN. De vereniging zonder winstoogmerk (vzw) wordt genoemd: Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen, afgekort VAD.

STATUTEN. De vereniging zonder winstoogmerk (vzw) wordt genoemd: Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen, afgekort VAD. STATUTEN TITEL I Naam Zetel Doel Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk (vzw) wordt genoemd: Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen, afgekort VAD. Artikel 2 De zetel van de vereniging is

Nadere informatie

Verontschuldigd: Kristof Schillewaert, Marc Messiaen, Roel Van Avermaet. Afwezig: Lode Stragier, Eddy Suys.

Verontschuldigd: Kristof Schillewaert, Marc Messiaen, Roel Van Avermaet. Afwezig: Lode Stragier, Eddy Suys. Verslag Algemene vergadering KHV 18/04/2017 te Scheldewindeke. Aanwezigen: Frans Vanackere(voorzitter), Jean Bollen (ondervoorzitter), Herman Corsmit, Robrecht Vandenbroeck, Jan Van Rompaey, Jan Weckx,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat

Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat Inhoudstafel 1. Benaming 2. Zetel 3. Doelstelling 4. Samenstelling van de ouderraad 5. Bestuurssamenstelling en vertegenwoordigingen 6. Bevoegdheden

Nadere informatie

FOVIG V.Z.W. ONDERNEMINGSNUMMER: Statuten volgens de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

FOVIG V.Z.W. ONDERNEMINGSNUMMER: Statuten volgens de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002. FOVIG V.Z.W. ONDERNEMINGSNUMMER: 0431976236 Statuten volgens de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002. BENAMING EN ZETEL Art. 1. De vereniging heeft als naam: Federatie van ouderverenigingen

Nadere informatie

Verslag Algemene ledenvergadering

Verslag Algemene ledenvergadering Verslag Algemene ledenvergadering Datum: 16-11-2012 Aanwezig: Ton Brok, Paula van Dijke, Ramona Ronckers, Marcel Dieteren, Michiel van Gestel, Wil Janssen, Jacqueline Konings, Cor Ritzen, Johan Pommelet,

Nadere informatie

Algemene Vergadering KVK vzw WELKOM! KVK zit nog steeds op koers!

Algemene Vergadering KVK vzw WELKOM! KVK zit nog steeds op koers! Algemene Vergadering KVK vzw Dinsdag, 22 oktober 2013 Den Eyck, Kasterlee WELKOM! KVK zit nog steeds op koers! PROGRAMMA Algemene Vergadering, Bart Stroobants, voorzitter Welkomstwoord Enkele cijfers over

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering 2019

Verslag Algemene Vergadering 2019 Verslag Algemene Vergadering 2019 Datum & locatie: 16 maart 2019, Huis van de Sport, Berchem Aanwezigheidslijst: Effectieve leden 3 Men Dendermonde (3MD), Antwerpse Triatlon & Duatlon Club (ATRIAC), Brasschaat

Nadere informatie

Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem

Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem Gegevens Aanvrager. In geval van vereniging of organisatie. De maatschappelijke zetel zoals vermeld in het Staatsblad. Naam van de

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - OUDEREN

INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - OUDEREN PROVINCIE ANTWERPEN Dienst Welzijn Boomgaardstraat 22 - bus 101 2600 Berchem-Antwerpen Tel : 03-240 61 61 Fax : 03-240 61 62 Provinciale Directie INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - OUDEREN INDIVIDUELE TOELAGE

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Koninklijke Schaakkring Deurne v.z.w.

Verslag algemene vergadering Koninklijke Schaakkring Deurne v.z.w. Verslag algemene vergadering Koninklijke Schaakkring Deurne v.z.w. Plaats: Royal Esso Club Boekenberglei 232 2100 Deurne Datum: Zondag 4/9/2016 Aanvang: 11u15 Aanwezig: Greta Foulon, Rudi Knors, Peter

Nadere informatie

INFO BETREFFENDE STRUCTUUR GEBRUIKERSRAAD

INFO BETREFFENDE STRUCTUUR GEBRUIKERSRAAD Interne afsprakennota GAW Het Molenhof bijlage 2 INFO BETREFFENDE STRUCTUUR GEBRUIKERSRAAD 1. Waarom gebruikersraad Op initiatief van de V.Z.W. werd er binnen het Molenhof een gebruikersraad opgericht.

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 13-09-2011 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h15 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Peter De Cat (secretaris; PDC), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Daniël De Jaeger

Nadere informatie

KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS

KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS HOOFDSTUK I Naam en doel (I.1 I.4) HOOFDSTUK II Raad van Bestuur : a) aanstelling, bevoegdheid en samenstelling (II.1 II.7) b) algemene punten (II.8 II.11)

Nadere informatie

Verslag BAV VSF 9/1/2016

Verslag BAV VSF 9/1/2016 VZW Zetel: Transvaalstraat 28, 8793 Sint Eloois Vijve http://schaakfederatie.be/ Verslag BAV VSF 9/1/2016 Uitgenodigd De leden liga s De bestuursleden VSF Medewerkers VSF Ereleden VSF Agenda 1. Inleiding

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Aanvraagformulier cultuursubsidies

Aanvraagformulier cultuursubsidies Aanvraagformulier cultuursubsidies Gelieve alvorens dit formulier in te vullen aandachtig het subsidiereglement cultuurprojecten district Merksem te lezen. 1. Gegevens Naam van het project Artikel 6 Datum

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Fotogroep ƒ/2 van de PVGE afdeling Nuenen

Huishoudelijk reglement van Fotogroep ƒ/2 van de PVGE afdeling Nuenen Pagina 1 van 5 Oprichting Artikel 1 Fotogroep ƒ/2 is opgericht op 04 februari 2014 en functioneert conform artikel 4 van het huishoudelijk reglement van de afdelingsvereniging, hierna te noemen de afdeling,

Nadere informatie

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL 21-06-2013 STATUTEN JOGGINGCLUB BRAKEL 1/6 STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL Titel I: Omschrijving van de vereniging Artikel 1 1.1 De naam van de vereniging luidt Joggingclub Brakel 1.2

Nadere informatie

VOLMACHT. GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (de Vennootschap ) d.d. vrijdag 17 mei 2019 om 15.00uur. Ondergetekende (de Volmachtgever ) :

VOLMACHT. GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (de Vennootschap ) d.d. vrijdag 17 mei 2019 om 15.00uur. Ondergetekende (de Volmachtgever ) : VOLMACHT GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (de Vennootschap ) d.d. vrijdag 17 mei 2019 om 15.00uur Ondergetekende (de Volmachtgever ) : (Voor natuurlijke personen: naam, voornamen, adres en rijksregisternummer)

Nadere informatie

Algemene Vergadering van vzw Voetbal Vlaanderen van

Algemene Vergadering van vzw Voetbal Vlaanderen van Algemene Vergadering van vzw Voetbal Vlaanderen van 11.01.2017 VOORSTEL TOT WIJZIGING VAN DE STATUTEN EN HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN VOETBAL VLAANDEREN Motivering 1. De duur van de mandaten in de Raad

Nadere informatie

SECTIE OPLEIDING / BEGELEIDING / ONTWIKKELING HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SECTIE OPLEIDING / BEGELEIDING / ONTWIKKELING HUISHOUDELIJK REGLEMENT SECTIE OPLEIDING / BEGELEIDING / ONTWIKKELING HUISHOUDELIJK REGLEMENT - 1 - Hoofdstuk 1: Algemeen Artikel 1. Begripsbepaling Leden 1. OBO-Leden 1 zijn onderwijsinstituten en onderwijsinstellingen. 2. De

Nadere informatie

Koninklijke Liberty Yacht Club vzw. Thonetlaan Antwerpen Statuten. 24 maart 2012

Koninklijke Liberty Yacht Club vzw. Thonetlaan Antwerpen Statuten. 24 maart 2012 Koninklijke Liberty Yacht Club vzw Thonetlaan 131 2050 Antwerpen 03 219 06 82 www.klyc.be info@klyc.be Statuten 24 maart 2012 Gesticht op 10 april 1934 als Arbeidersvereeniging voor Watertoerisme. Benaming

Nadere informatie

Raad van bestuur. 24 oktober 2018 Verslag. 1. Raad van bestuur: verslag 13 juni 2018 goedkeuring. Aanleiding

Raad van bestuur. 24 oktober 2018 Verslag. 1. Raad van bestuur: verslag 13 juni 2018 goedkeuring. Aanleiding Raad van bestuur 24 oktober 2018 Verslag Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Jef Laureyssens, Alex Helsen, Door Steyaert,

Nadere informatie

UKB Samenwerkingsverband van de Nederlandse Universiteitsbibliotheken en de Koninklijke Bibliotheek

UKB Samenwerkingsverband van de Nederlandse Universiteitsbibliotheken en de Koninklijke Bibliotheek UKB Samenwerkingsverband van de Nederlandse Universiteitsbibliotheken en de Koninklijke Bibliotheek Reglement vastgesteld in de vergadering van het Samenwerkingsverband UKB op 26 oktober 1988 en herzien

Nadere informatie

VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen

VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen samen voor meer verkeersveiligheid in West-Vlaanderen Huishoudelijk Reglement Versie 21.09.2015 HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW VERKEERSVEILG WEST-VLAANDEREN I. ALGEMEEN

Nadere informatie

Gewest Antwerpen v.z.w. Statuten

Gewest Antwerpen v.z.w. Statuten Gewest Antwerpen v.z.w. Statuten Op 15 mei 1998 werd een vereniging zonder winstoogmerk opgericht door: - Claes Luc, bediende, Zagerijstraat 36, 2500 Lier - Daems Bernard, gepensioneerde, Overhout 21,

Nadere informatie

MODELWINGS TERNAT V.Z.W.

MODELWINGS TERNAT V.Z.W. MODELWINGS TERNAT V.Z.W. Verslag van de Algemene Vergadering van 05 februari 2016. Aanwezig / Verontschuldigd /Afwezig: zie afzonderlijk document. 1. Inleiding voorzitter MWT. De vergadering wordt geopend

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 22 februari 2015 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

Lidmaatschap VLP-club 2012 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club)

Lidmaatschap VLP-club 2012 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Lidmaatschap VLP-club 2012 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Volledige naam club: Stempel club: (verplicht!) Vestigingsadres club (= locatie van de infrastructuur) (= locatie van de infrastructuur)

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement deelraad muziek en podium Aangepast reglement goedgekeurd door de Lierse gemeenteraad 25 maart 2013

Huishoudelijk reglement deelraad muziek en podium Aangepast reglement goedgekeurd door de Lierse gemeenteraad 25 maart 2013 Huishoudelijk reglement deelraad muziek en podium Aangepast reglement goedgekeurd door de Lierse gemeenteraad 25 maart 2013 Hoofdstuk I benaming en zetel artikel 1 De deelraad draagt als naam muziek en

Nadere informatie

Notulen Zitting van 8 januari 2019

Notulen Zitting van 8 januari 2019 Gemeenteraad Notulen Zitting van 8 januari 2019 Samenstelling Aanwezig de heer Carl De Bie, voorzitter gemeenteraad; de heer Luc Vleugels, burgemeester; de heer Jan Moons, schepen; de heer David Geerts,

Nadere informatie

De ADOMA wordt in ieder geval om advies gevraagd over de verplichtingen in het kader van de samenwerkingsovereenkomst milieu met het Vlaams gewest.

De ADOMA wordt in ieder geval om advies gevraagd over de verplichtingen in het kader van de samenwerkingsovereenkomst milieu met het Vlaams gewest. Statuten ADOMA Artikel 1 Er wordt een adviesraad voor milieu en natuur opgericht, hierna Adviesraad voor Duurzame Ontwikkeling en Milieu van de stad Antwerpen (afgekort ADOMA) genoemd. De ADOMA is tevens

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid.

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 29 MEI 2018 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat ARDOOIE B.T.W. BE RPR Gent afdeling Brugge

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat ARDOOIE B.T.W. BE RPR Gent afdeling Brugge SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 26 APRIL 2019 De gewone algemene

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Maatschappelijke zetel: Brusselsesteenweg 24/G bus 15, 9090 Melle HUISHOUDELIJK REGLEMENT Algemene regels Artikel 1 De regels en voorschriften, vervat in onderhavig huishoudelijk reglement bepalen samen

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 9 november 2014 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement 1 Algemene vergadering 1.1. Toetreding en ontslag Huishoudelijk reglement 1.1.1. Elke aanvraag voor toetreding tot Heemkunde Oost-Vlaanderen vzw dient gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Nadere informatie

Onderwerp: STATUTEN VERBROEDERING BEVRIJDING VZW

Onderwerp: STATUTEN VERBROEDERING BEVRIJDING VZW Onderwerp: STATUTEN VERBROEDERING BEVRIJDING VZW ARTIKEL 1 : BENAMING De vereniging zonder winstoogmerk heeft als benaming VERBROEDERING BEVRIJDING VZW. ARTIKEL 2: ZETEL De maatschappelijke zetel van de

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT ZONNEWIND CVBA

INTERN REGLEMENT ZONNEWIND CVBA INTERN REGLEMENT ZONNEWIND CVBA AFDELING 1 : VOORAFGAANDE BEPALINGEN Artikel 1.1: Bij toepassing van artikel 37 van de Statuten wordt een intern reglement opgesteld. Zonder strijdig te zijn met de bindende

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 ~ goed bestuurd

Jaarverslag 2017 ~ goed bestuurd WATERSKI VLAANDEREN VZW BE 0417.506.311 : Beatrijslaan 25 bus 2-2050 Antwerpen : +32 (0)3 271 19 59 : www.waterski.be - : wsv@waterski.be IBAN: BE85 4073 0644 4106 EUR - BIC: KREDBEBB Jaarverslag 2017

Nadere informatie

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen 1 Aanwezig: Secretaris-generaal, Penningmeester Bestuurder vanuit West-Vlaanderen, Bestuurder vanuit Oost-Vlaanderen,

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

TOELICHTING Toelichting op de agenda van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Alliander N.V.

TOELICHTING Toelichting op de agenda van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Alliander N.V. TOELICHTING Toelichting op de agenda van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Alliander N.V. van 10 april 2019 Agendapunt 1 Opening en mededelingen Mevrouw A. Jorritsma-Lebbink, voorzitter

Nadere informatie

- Huishoudelijk Reglement -

- Huishoudelijk Reglement - - Huishoudelijk Reglement - Studievereniging SEC Sociologisch EpiCentrum Algemene bepalingen ART. 1 1. Behoudens de wettelijke bepalingen en het bepaalde in de statuten worden de inwendige aangelegenheden

Nadere informatie

Ondersteunende richtlijnen voor het indienen van een project

Ondersteunende richtlijnen voor het indienen van een project Ondersteunende richtlijnen voor het indienen van een project Koolmijnlaan 31/3-4, 3580 BERINGEN tel: 011 45 66 15 fax: 011 43 22 72 E-mail: info@pwaberingen.be website: www.pwaberingen.be Laatste versie:

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1805210 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Algemene vergadering IGS Westlede op 4 december 2018

Nadere informatie

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND STATUTEN Artikel 1 Naam, zetel, oprichtingsdatum en verenigingsjaar 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Kledingbanken in Nederland (VKN), Zij 2. De vereniging

Nadere informatie

interesse Hofpoortteater Sponsorbundel In Ons Hofpoort 6, 2300 Turnhout Tel. 014-42.42.10 hofp.elckerlijc@skynet.be www.elckerlijc.

interesse Hofpoortteater Sponsorbundel In Ons Hofpoort 6, 2300 Turnhout Tel. 014-42.42.10 hofp.elckerlijc@skynet.be www.elckerlijc. interesse In Ons Hofpoortteater Hofpoort 6, 2300 Turnhout Tel. 014-42.42.10 hofp.elckerlijc@skynet.be www.elckerlijc.com Sponsorbundel Welkom bij het Hofpoortteater Elckerlijc Bedankt voor uw interesse

Nadere informatie

Reglement voor Cultureel Ambassadeur Roeselare (goedgekeurd in gemeenteraad d.d ) AANVRAAGFORMULIER AMBASSADEURSCHAP

Reglement voor Cultureel Ambassadeur Roeselare (goedgekeurd in gemeenteraad d.d ) AANVRAAGFORMULIER AMBASSADEURSCHAP dossier ontvangen op Reglement voor Cultureel Ambassadeur Roeselare (goedgekeurd in gemeenteraad d.d. 23-03-2015) AANVRAAGFORMULIER AMBASSADEURSCHAP 1. Gegevens over de aanvrager en de kandidaat-ambassadeur

Nadere informatie