Voorafgaandelijk aan de behandeling van de agenda worden de hierna vermelde vormvereisten gecontroleerd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorafgaandelijk aan de behandeling van de agenda worden de hierna vermelde vormvereisten gecontroleerd."

Transcriptie

1 Verslag Algemene vergadering 18 juni 2014 Aanwezig: De heer Peter Wouters, ondervoorzitter; De heer Rik Röttger, afgevaardigde provincie Antwerpen, de heer Franky Loveniers, afgevaardigde stad Antwerpen, de heer Jan Verbergt, afgevaardigde stad Mechelen, mevrouw Annemie Der Kinderen, afgevaardigde stad Turnhout, Leo Aerts, afgevaardigde gemeente Arendonk, mevrouw Lief Proost, afgevaardigde gemeente Baarle-Hertog, de heer Gust Adriaensen, afgevaardigde gemeente Beerse, de heren Fransisco Sanchez Y Santos, afgevaardigde gemeente Boom, Herman Minnen, afgevaardigde gemeente Dessel, mevrouw Lea Neyens, afgevaardigde stad Geel, de heer Piet Bormans, afgevaardigde gemeente Hamont-Achel, de heer René Willems, afgevaardigde gemeente Heist-op-den-Berg, de heer Ludo Van Den Broeck, afgevaardigde gemeente Herentals, mevrouw Katia Devriendt, afgevaardigde gemeente mevrouwen Hilde Van Looy, afgevaardigde gemeente Hulshout, Bianca Veraart, afgevaardigde gemeente Kalmhout, de heer Jan Biermans, afgevaardigde gemeente Kasterlee, mevrouw Christina Wagner, afgevaardigde stad Lier, de heer Marc Herrygers, afgevaardigde gemeente Lille, mevrouw Loes Mispoulier, afgevaardigde stad Lommel, de heer Luc Lievens, afgevaardigde gemeente Meerhout, mevrouw Maria Luyckx, afgevaardigde gemeente Mol, de heren Niels Achten, afgevaardigde gemeente Neerpelt, Jan Verhaert, afgevaardigde gemeente Olen, Dirk Peeters, afgevaardigde gemeente Oud-Turnhout, Frans De Schutter, afgevaardigde gemeente Ravels, Fonny Matthijs, afgevaardigde gemeente Retie, mevrouw Nathalie Cuylaerts, afgevaardigde gemeente Rijkevorsel, de heer Peter Van Nederkassel, afgevaardigde gemeente Schoten, de heer Marc Soontjens, afgevaardigde gemeente Vosselaar, mevrouw Brigitte Helsen, afgevaardigde gemeente Westerlo, mevrouw Lieve Kelders, mevrouw Ann Theys, afgevaardigde Wommelgem, mevrouw Rita Laureyssens, afgevaardigde gemeente Zoersel; De heer Tom Wustenberghs, algemeen directeur; Mevrouw Miranda Schildermans, adjunct-algemeen directeur De heer Jan Van Brabant, bedrijfsrevisor De ondervoorzitter opent de vergadering en verwelkomt de aanwezigen. Voorafgaandelijk aan de behandeling van de agenda worden de hierna vermelde vormvereisten gecontroleerd. De voorzitter stelt vast dat in totaal aandelen vertegenwoordigd zijn, waarvan: aandelen van de provincie Antwerpen; aandelen van de leden-gemeenten. Volgens artikel 31 van de statuten kan de algemene vergadering slechts beraadslagen indien tenminste de helft van het totaal aantal leden enerzijds en anderzijds de meerderheid van de ledengemeenten vertegenwoordigd zijn.

2 1. Algemene vergadering: verslag 18 december goedkeuring Het verslag van de vorige vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd. De laatste algemene vergadering vond plaats op 18 december Het verslag van deze vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd. Artikel 36 van de statuten De besluiten van de vorige vergadering wordt bij aanvang van elke vergadering ter goedkeuring voorgelegd. van de provincieraad van de provincie Antwerpen van (datum) De provincieraad van de provincie Antwerpen heeft het verslag van de algemene vergadering van 18 december en van de leden-gemeenten Uit de besluiten van 59 gemeenteraden blijkt dat het verslag van de algemene vergadering van 18 december 2013 werd. Bijlagen Verslag van de algemene vergadering van 18 december 2013 Het verslag van de algemene vergadering van 18 december 2013 wordt. 2. Algemene vergadering: samenstelling raad van bestuur (effectieve leden) goedkeuring Na de toetreding van zeven nieuwe leden-gemeenten wordt de samenstelling van de raad van bestuur uitgebreid. De algemene vergadering keurde op 16 oktober 2013 de toetreding van zeven nieuwe leden goed waardoor de samenstelling van de raad van bestuur en het directiecomité moet aangevuld worden.

3 Artikelen 47 en 48 van het decreet van 6 juli 2001 betreffende de intergemeentelijke samenwerking Elke opdrachthoudende vereniging beschikt over een raad van bestuur, die aangesteld wordt door de algemene vergadering op voordracht van de leden-aandeelhouders. Het decreet bepaalt tevens de onverenigbaarheden voor de leden van de raad van bestuur. Artikel 13 van de statuten De statuten voorzien dat de raad van bestuur ingevolge de toetreding van zeven nieuwe leden wordt uitgebreid met 4 bestuurders voorgedragen door de gemeenteraden, waarvan tenminste één bestuurder afkomstig moet zijn van de gemeente waar het crematorium is gevestigd. van de provincieraad van de provincie Antwerpen van 26 mei 2014 De provincieraad van de provincie Antwerpen heeft de uitbreiding van de raad van bestuur. en van de leden-gemeenten Uit de besluiten van 55 gemeenteraden blijkt dat de uitbreiding van de raad van bestuur werd. van de gemeenteraad van Hechtel-Eksel van 27 mei 2014 De gemeente Hechtel-Eksel heeft een kandidaat voorgedragen als lid van de raad van bestuur. van de gemeenteraad van Lommel van 27 mei 2014 De stad Lommel heeft een kandidaat voorgedragen als lid van de raad van bestuur. van de gemeenteraad van Neerpelt De gemeente Neerpelt heeft een kandidaat voorgedragen als lid van de raad van bestuur. Motivering Voor het district Neerpelt wordt de heer Raf Drieskens, burgemeester van de gemeente Neerpelt, en de heer Kris Verduyckt, schepen van de stad Lommel, voorgedragen. Voor het district Peer wordt de heer Jan Dalemans, burgemeester van de gemeente Hechtel-Eksel, voorgedragen. Voor het district Beringen wordt de heer Door Steyaert, raadslid van de gemeente Leopoldsburg, voorgedragen. na geheime stemming: Artikel 1 (met éénparigheid van stemmen): Voor het district Neerpelt worden verkozen tot lid van de raad van bestuur: de heer Juul Vrolix, OCMW voorzitter van de gemeente Neerpelt; de heer Kris Verduyckt, schepen van de stad Lommel.

4 Artikel 2 (met éénparigheid van stemmen): Voor het district Peer wordt de heer Jan Dalemans, burgemeester van de gemeente Hechtel-Eksel, verkozen tot lid van de raad van bestuur. Artikel 3 (met éénparigheid van stemmen): Voor het district Beringen wordt de heer Door Steyaert, raadslid van de gemeente Leopoldsburg, verkozen tot lid van de raad van bestuur. 3. Financiën: balans, resultatenrekening en jaarverslag over het dienstjaar 2013 goedkeuring Artikelen 30, 2 en 35 van de statuten De van de provincieraad van 22 mei waarbij het jaarverslag, de balans en de resultatenrekening over het dienstjaar 2013 van PONTES worden en van de gemeenteraden van een meerderheid van de leden-gemeenten waarbij het Bijlagen Verslag van de commissaris-bedrijfsrevisor Ontwerp van balans, resultatenrekening en jaarverslag 2013

5 Artikel 1 Het jaarverslag over de werking van de vereniging in het dienstjaar 2013 wordt. Artikel 2 De balans en de resultatenrekening over het dienstjaar 2013 worden eveneens. 4. Financiën: verslag van de bedrijfsrevisor-commissaris over de jaarrekening aktename Artikelen 30, 2 en 35 van de statuten De van de provincieraad van 22 mei 2014 waarbij het jaarverslag, de balans en de resultatenrekening over het dienstjaar 2013 van PONTES worden en van de gemeenteraden van een meerderheid van de leden-gemeenten waarbij het Bijlagen Verslag van de commissaris-bedrijfsrevisor Er wordt kennis genomen van het verslag van de commissaris-bedrijfsrevisor, zoals gevoegd als bijlage bij dit besluit, over de financiële toestand van de vereniging met betrekking tot het dienstjaar 2013.

6 5. Financiën: verdeling batig saldo van de resultatenrekening 2013 goedkeuring Artikelen 30, 2, 35 en 42 van de statuten De De algemene vergadering beslist over de verdeling van het batig saldo. van de provincieraad van 22 mei 2014 waarbij het jaarverslag, de balans en de resultatenrekening over het dienstjaar 2013 van PONTES worden en van de gemeenteraden van een meerderheid van de leden-gemeenten waarbij het Motivering De statuten bepalen dat 5% van het batig saldo van de resultatenrekening zijnde een bedrag van ,21 worden vooraf genomen voor de aanleg van de wettelijke reserves. De raad van bestuur stelt voor om het resterende bedrag over te dragen naar het volgend boekjaar. De verdeling van het batig saldo van de resultatenrekening 2013 wordt.

7 6. Financiën: kwijting aan de raad van bestuur en de commissaris-bedrijfsrevisor goedkeuring Artikelen 30, 2 en 35 van de statuten De De algemene vergadering beslist over de kwijting aan de raad van bestuur en aan de commissarisbedrijfsrevisor. van de provincieraad van 22 mei 2014 waarbij het jaarverslag, de balans en de resultatenrekening over het dienstjaar 2013 van PONTES worden en van de gemeenteraden van een meerderheid van de leden-gemeenten waarbij het De kwijting aan de raad van bestuur en aan de commissaris-bedrijfsrevisor wordt.

Verslag. Algemene vergadering. 16 december Algemene vergadering: verslag 17 juni goedkeuring

Verslag. Algemene vergadering. 16 december Algemene vergadering: verslag 17 juni goedkeuring Verslag Algemene vergadering 16 december 2015 Aanwezig: De heer Luk Lemmens, afgevaardigde provincie Antwerpen, mevrouw Leyla Aydemir, afgevaardigde stad Antwerpen, de heer Stef Breugelmans, afgevaardigde

Nadere informatie

Verslag. Algemene vergadering (tweede oproep) 4 juli 2018

Verslag. Algemene vergadering (tweede oproep) 4 juli 2018 Verslag Algemene vergadering (tweede oproep) 4 juli 2018 Aanwezig: De heer Luk Lemmens, afgevaardigde provincie Antwerpen, de heer Franky Loveniers, afgevaardigde stad Antwerpen, de heer Jan Van der Heyden,

Nadere informatie

Voorgeschiedenis De laatste algemene vergadering vond plaats op 17 december 2014. Het verslag van deze vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd.

Voorgeschiedenis De laatste algemene vergadering vond plaats op 17 december 2014. Het verslag van deze vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd. Algemene vergadering 17 juni 2015 Aanwezig: De heer Luk Lemmens, afgevaardigde provincie Antwerpen, de heer Franky Loveniers, afgevaardigde stad Antwerpen, mevrouw Rita Van den Bossche, afgevaardigde stad

Nadere informatie

Algemene vergadering 14 juni 2017 Verslag

Algemene vergadering 14 juni 2017 Verslag Algemene vergadering 14 juni 2017 Verslag De heer Luk Lemmens, afgevaardigde provincie Antwerpen, de heer Franky Loveniers, afgevaardigde stad Antwerpen, de heer Stef Breugelmans, afgevaardigde stad Turnhout,

Nadere informatie

Voorafgaandelijk aan de behandeling van de agenda worden de hierna vermelde vormvereisten gecontroleerd.

Voorafgaandelijk aan de behandeling van de agenda worden de hierna vermelde vormvereisten gecontroleerd. Verslag Algemene vergadering 17 december 2014 Aanwezig: De heer Luk Lemmens, afgevaardigde provincie Antwerpen, de heer Franky Loveniers, afgevaardigde stad Antwerpen, de heren Jan Verbergt, afgevaardigde

Nadere informatie

Verslag. Buitengewone algemene vergadering. 15 juni 2016

Verslag. Buitengewone algemene vergadering. 15 juni 2016 Verslag Buitengewone algemene vergadering 15 juni 2016 Aanwezig: De heer Luk Lemmens, afgevaardigde provincie Antwerpen, de heer Franky Loveniers, afgevaardigde stad Antwerpen, de heer Leo Aerts, afgevaardigde

Nadere informatie

Verslag. Algemene vergadering. 19 december 2018

Verslag. Algemene vergadering. 19 december 2018 Verslag Algemene vergadering 19 december 2018 Aanwezig: De heer Luk Lemmens, afgevaardigde provincie Antwerpen, de heer Franky Loveniers, afgevaardigde stad Antwerpen, de heer Leo Aerts, afgevaardigde

Nadere informatie

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur Bestuursorganen Wie is wie? Legislatuur 2019-2025 Situatie maart 2019 Raad van bestuur Bestuurders Guy Van de Perre Voorzitter Schepen Kasterlee Nathalie Cuylaerts Ondervoorzitter Schepen Rijkevorsel Tom

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 27 april Raad van bestuur: verslag 16 maart goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 27 april Raad van bestuur: verslag 16 maart goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 27 april 2016 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, leden directiecomité; Rob Blockx, Koen De Cock,

Nadere informatie

Directiecomité. 4 oktober 2018

Directiecomité. 4 oktober 2018 Directiecomité 4 oktober 2018 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Door Steyaert, bestuurders; Tom Wustenberghs,

Nadere informatie

Raad van bestuur. 24 oktober 2018 Verslag. 1. Raad van bestuur: verslag 13 juni 2018 goedkeuring. Aanleiding

Raad van bestuur. 24 oktober 2018 Verslag. 1. Raad van bestuur: verslag 13 juni 2018 goedkeuring. Aanleiding Raad van bestuur 24 oktober 2018 Verslag Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Jef Laureyssens, Alex Helsen, Door Steyaert,

Nadere informatie

Relatiebeheerders Land- en Tuinbouw Provincie Antwerpen Gemeente Relatiebeheerder Adres

Relatiebeheerders Land- en Tuinbouw Provincie Antwerpen Gemeente Relatiebeheerder Adres Relatiebeheerders Land- en Tuinbouw Provincie Antwerpen Gemeente Relatiebeheerder Adres Aartselaar Arendonk Baarle Hertog Balen Balen Tel: 014 44 83 63 Beerse jef.meuws@kbc.be Beerse Tel: 014 44 83 45

Nadere informatie

Directiecomité. 12 april Directiecomité: verslag 22 februari goedkeuring. Aanleiding

Directiecomité. 12 april Directiecomité: verslag 22 februari goedkeuring. Aanleiding Directiecomité 12 april 2018 Aanwezig: Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, bestuurders; Tom Wustenberghs, algemeen

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 25 oktober Raad van bestuur: verslag 14 juni 2017 goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 25 oktober Raad van bestuur: verslag 14 juni 2017 goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 25 oktober 2017 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Ariane Van

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 16 december Raad van bestuur: verslag 21 oktober goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 16 december Raad van bestuur: verslag 21 oktober goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 16 december 2015 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Door Steyaert, leden directiecomité; Rob Blockx, Gerda

Nadere informatie

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting.

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting. Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-05-23 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs PROVINCIE ANTWERPEN

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs PROVINCIE ANTWERPEN BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs. 2015 PROVINCIE ANTWERPEN 1 INLEIDING Dit rapport toont u vrijblijvend enkele kerncijfers voor uw gemeente en de gemeenten binnen uw provincie. In totaal worden 6 kerncijfers

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 15 juni Raad van bestuur: verslag 27 april goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 15 juni Raad van bestuur: verslag 27 april goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 15 juni 2016 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, leden directiecomité;

Nadere informatie

Oproep kandidaten voor subsidiebelofte voor basissubsidie (trap 1) voor bestaande plaatsen

Oproep kandidaten voor subsidiebelofte voor basissubsidie (trap 1) voor bestaande plaatsen Oproep kandidaten voor subsidiebelofte voor basissubsidie (trap 1) voor bestaande plaatsen Informatie voor lokale besturen WAAROVER GAAT DEZE OPROEP? Deze oproep richt zich tot organisatoren met bestaande

Nadere informatie

Tarieven zoals van toepassing vanaf 1/1/2017

Tarieven zoals van toepassing vanaf 1/1/2017 Tarieven zoals van toepassing vanaf 1/1/2017 U vindt de tarieven op de volgende blz van jaarlijks vastrecht variabel tarief - progressief tarief: tarief per gemeente variabel tarief intergrale - vlak tarief:

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Goedkeuring van het organisatievoorstel met betrekking tot de ambtelijke integratie van gemeente-

Nadere informatie

DIENSTVERLENENDE VERENIGING PELT STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING

DIENSTVERLENENDE VERENIGING PELT STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING DIENSTVERLENENDE VERENIGING PELT STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING Verslag van de statutaire algemene vergadering van donderdag 20 juni 2013, 20.15 uur, gehouden te Overpelt. Volgende stemgerechtigde leden

Nadere informatie

NR NAAM DEELNEMER. CIPAL DV Deelnemersregister - laatste aanpassing ingevolge AV 12/06/2015 Ondernemingsnummer /8

NR NAAM DEELNEMER. CIPAL DV Deelnemersregister - laatste aanpassing ingevolge AV 12/06/2015 Ondernemingsnummer /8 I. STEDEN EN GEMEENTEN 1 Gemeente Aalter 2 Gemeente Aartselaar 3 Gemeente Arendonk 4 Gemeente As 5 Gemeente Baarle-Hertog 6 Gemeente Balen 7 Stad Beringen 8 Gemeente Berlaar 9 Stad Bilzen 10 Stad Blankenberge

Nadere informatie

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN vs PROVINCIE ANTWERPEN

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN vs PROVINCIE ANTWERPEN BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2017 vs. 2016 PROVINCIE ANTWERPEN 1 INLEIDING Dit rapport toont u vrijblijvend enkele kerncijfers voor uw gemeente en de gemeenten binnen uw provincie. In totaal worden 6 kerncijfers

Nadere informatie

OCMW-raad van vrijdag 4 januari 2019

OCMW-raad van vrijdag 4 januari 2019 OCMW-raad van vrijdag 4 januari 2019 Aanwezigen: Verontschuldigd: Kelders Lieve - voorzitter Wynants Ivo - burgemeester Wouters Leen, Janssens Maarten, Tachelet Tom, Wouters Nadine - schepenen Verhaert

Nadere informatie

Gemeenteraad GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 7 mei 2018

Gemeenteraad GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 7 mei 2018 Gemeenteraad GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 7 mei 2018 1 2018_GR_00037 Gemeenteraad - Notulen vorige vergadering - Goedkeuring Aanwezig: de heer Eddy Steijnen, voorzitter; de heer Lieven Janssens, burgemeester;

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Goedkeuring van het organisatievoorstel met betrekking tot de ambtelijke integratie van gemeente-

Nadere informatie

Postnummer Steden en Gemeenten Provincie Antwerpen Antwerpen 2018 Antwerpen Antwerpen 2020 Antwerpen Antwerpen 2030 Antwerpen

Postnummer Steden en Gemeenten Provincie Antwerpen Antwerpen 2018 Antwerpen Antwerpen 2020 Antwerpen Antwerpen 2030 Antwerpen Postnummer Steden en Gemeenten Provincie 2000-2990 2000 Antwerpen Antwerpen 2018 Antwerpen Antwerpen 2020 Antwerpen Antwerpen 2030 Antwerpen Antwerpen 2040 Antwerpen Antwerpen 2040 Berendrecht Antwerpen

Nadere informatie

Deelnemer Lasthebber Aantal aandelen A

Deelnemer Lasthebber Aantal aandelen A Proces-verbaal van de Jaarvergadering over het boekjaar 2017 van de Maatschappij voor het haven-, grond- en industrialisatiebeleid van het Linkerscheldeoevergebied in haar kantoren te Beveren-Kallo op

Nadere informatie

Directiecomité. 12 oktober Verslag. 1. Directiecomité: verslag 7 september goedkeuring. Aanleiding

Directiecomité. 12 oktober Verslag. 1. Directiecomité: verslag 7 september goedkeuring. Aanleiding Directiecomité 12 oktober 2017 Verslag Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van donderdag 14 maart 2019

Besluitenlijst van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van donderdag 14 maart 2019 enlijst van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van donderdag 14 maart 2019 OPENBAAR verslag - dagorde 1. Verslag voorgaande zitting d.d. 14 februari 2019 Het verslag van de voorgaande zitting d.d. 14

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 16 maart Raad van bestuur: verslag 27 januari goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 16 maart Raad van bestuur: verslag 27 januari goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 16 maart 2016 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

De voorzitter verwelkomt mevrouw Lieselot Keymis als nieuw lid in de Raad van Bestuur in vervanging van mevrouw Sadia Choukri.

De voorzitter verwelkomt mevrouw Lieselot Keymis als nieuw lid in de Raad van Bestuur in vervanging van mevrouw Sadia Choukri. Raad van bestuur 21 september 2016 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Door Steyaert, leden directiecomité; Rob Blockx, Gerda Broeckx,

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het belastingsreglement op de afgifte van een rijbewijs in bankkaartmodel.

Nadere informatie

Juridische gronden Artikel 25, 2 van de statuten Het dagelijks bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan het directiecomité.

Juridische gronden Artikel 25, 2 van de statuten Het dagelijks bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan het directiecomité. Verslag Directiecomité 6 oktober 2016 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, Ariane

Nadere informatie

OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN

OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN Hofheide beheerst door het decreet van zes juli tweeduizend en één houdende de intergemeentelijke samenwerking te 3220 Holsbeek,

Nadere informatie

Leden vzw Streekplatform Kempen november 2017

Leden vzw Streekplatform Kempen november 2017 Leden vzw Streekplatform Kempen november 2017 Algemene Vergadering Lokale besturen Naam Functie Email Gemeente Arendonk Luc Bouwen Schepen luc.bouwen@arendonk.be Gemeente Baarle-Hertog Ann Brosens Schepen

Nadere informatie

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING. donderdag 18 januari 2018 te uur onder het Voorzitterschap van de heer Dirk Abbeloos, Voorzitter

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING. donderdag 18 januari 2018 te uur onder het Voorzitterschap van de heer Dirk Abbeloos, Voorzitter BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING Zitting van : donderdag 18 januari 2018 te 18.30 uur onder het Voorzitterschap van de heer Dirk Abbeloos, Voorzitter Aanwezig : Aandelen A Lasthebber Aantal stemmen BERLARE

Nadere informatie

OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN

OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN Hofheide beheerst door het decreet van zes juli tweeduizend en één houdende de intergemeentelijke samenwerking te 3220 Holsbeek,

Nadere informatie

Overzichtstabel gemeente-referentiepunten (intranet)

Overzichtstabel gemeente-referentiepunten (intranet) GEMEENTE REFERENTIEPUNTEN hardheid 1ste ref.punt hardheid 2de ref.punt hardheid 3de ref.punt F D F D F D Aartselaar Rumst (AWW + collector) 16,2 9,1 Arendonk Oud-Turnhout 15,5 8,7 Balen Olmen - Mol 11,3

Nadere informatie

VAN DYCK DIRK ZANDHOVEN STICKERS-DONCKERS - LILLE. 3 vermeldingen (coëff ) VAN DEN BULCK DIRK GROBBENDONK

VAN DYCK DIRK ZANDHOVEN STICKERS-DONCKERS - LILLE. 3 vermeldingen (coëff ) VAN DEN BULCK DIRK GROBBENDONK VOORLOPIGE RANGSCHIKKING PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2013 1 ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN : KEIZER : ALG.KAMPIOEN 2011 2012-2013 VAN DYCK DIRK ZANDHOVEN 4 vermeldingen 2 ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1400710 Provincieraadsbesluit betreft Veneco- Jaarvergadering 2012 aanduiding provinciale vertegenwoordiger-

Nadere informatie

Gebiedsomschrijving gerechtelijke kantons binnen het arrondissement Antwerpen vanaf 1 mei 2018

Gebiedsomschrijving gerechtelijke kantons binnen het arrondissement Antwerpen vanaf 1 mei 2018 Vredegerechten Antwerpen Ingevolge K.B. van 29/3/2018 (BS 4/4/2018) gelden voor de regio Antwerpen vanaf 1 mei 2018 de nieuwe kantongrenzen zoals omschreven bij art. 29 van de wet van 25/12/2017 (BS 29/12/2017

Nadere informatie

Inkomen en armoede SAMENVATTING

Inkomen en armoede SAMENVATTING Inkomen en armoede SAMENVATTING 18.780 gemiddeld jaarinkomen lager dan het Vlaamse gemiddelde +14% t.a.v. 2010 Zuiderkempen gemiddeld hoger jaarinkomen, uitz. Vosselaar en Oud-Turnhout 3.811 leefloners

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 19 november Raad van bestuur: verslag 15 oktober goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 19 november Raad van bestuur: verslag 15 oktober goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 19 november 2014 Aanwezig: Katrien Van de Poel, ondervoorzitter, Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, Ariane Van Dooren, leden directiecomité; Rob Blockx,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 MEI 2016

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 MEI 2016 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 MEI 2016 De Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Bekkevoort, wettig bijeengeroepen overeenkomstig artikel 29 tot en met 32 van de Organieke Wet van 8 juli

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 07/01/2013 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 07/01/2013 PUBLIEKE ZITTING OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 07/01/2013 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter,

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid.

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 29 MEI 2018 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

ZITTINGSVERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 FEBRUARI 2019

ZITTINGSVERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 FEBRUARI 2019 ZITTINGSVERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 FEBRUARI 2019 Aanwezig: Rob Guns, voorzitter; Guy Van de Perre, Gert Storms, Robby Diels, Walter Van Baelen, Sumati Adriaensen, schepenen; Jeroen

Nadere informatie

Notulen Zitting van 25 februari 2019

Notulen Zitting van 25 februari 2019 Gemeenteraad Notulen Zitting van 25 februari 2019 Samenstelling: Aanwezig: de heer Peter Segers, Voorzitter; de heer Paul Van Miert, burgemeester; de heer Francis Stijnen, schepen; de heer Hannes Anaf,

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn

Raad voor maatschappelijk welzijn Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen open zitting Zitting van 24 mei 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Luc Op de Beeck, voorzitter ; de heer Jan Boulliard; mevrouw Brigitte Malfait; de heer Lau

Nadere informatie

Gemeenteraad Bocholt 24 mei 2018 I 20u00

Gemeenteraad Bocholt 24 mei 2018 I 20u00 Gemeenteraad Bocholt 24 mei 2018 I 20u00 1.AGB Bocholt - continuïteitsverklaring goedkeuring De gemeente Bocholt staat, als aandeelhouder van het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Bocholt, in voor de continuïteit

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 27 mei 2019

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 27 mei 2019 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 27 mei 2019 OPENBARE ZITTING Interne Ondersteuning Secretariaat 1 2019_GR_00126 Algemene vergadering van Limburg.net op 27 juni 2019 - goedkeuring agenda

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 30 MEI 2017 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019 TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019 OPENBARE VERGADERING 1. Goedkeuring van de notulen en het verslag van de gemeenteraad van 25 april 2019. A. FINANCIËN 2. Goedkeuring van de jaarrekening

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 18 april 2011 worden ter goedkeuring voorgelegd

Nadere informatie

Directiecomité Verslag 7 september 2017

Directiecomité Verslag 7 september 2017 Directiecomité Verslag 7 september 2017 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van 25

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Jean-Pierre Taverniers, voorzitter, M. Lefevre, H. Decoster, T. Groeseneken, F. Havet, leden vast bureau H. Princen, L. Dotremont,

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 7 februari 2018 en 21 februari 2018

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 7 februari 2018 en 21 februari 2018 ZITTING VAN DE RAAD VAN 29 MAART 2018 Aanwezig: Afwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMWraadsleden

Nadere informatie

Gemeenteraad van vrijdag 4 januari 2019

Gemeenteraad van vrijdag 4 januari 2019 Gemeenteraad van vrijdag 4 januari 2019 Aanwezigen: Verontschuldigd: Kelders Lieve - voorzitter Wynants Ivo - burgemeester Wouters Leen, Janssens Maarten, Tachelet Tom, Wouters Nadine - schepenen Verhaert

Nadere informatie

Hors plan de délestage Buiten afschakelplan Commune Gemeente. Tranche 6 Schijf 6 Aartselaar 69 60 129. Tranche 2 Schijf 2. Tranche 1 Schijf 1

Hors plan de délestage Buiten afschakelplan Commune Gemeente. Tranche 6 Schijf 6 Aartselaar 69 60 129. Tranche 2 Schijf 2. Tranche 1 Schijf 1 Aartselaar 69 60 129 Aartselaar 69 60 129 Antwerpen 80 121 2.375 2.576 Albertdok 6 372 378 Antwerpen Kern-Oude Stad 238 238 Berchem 163 163 Borgerhout 1 104 105 Charlottalei 79 79 Deurne 79 161 240 Ekeren

Nadere informatie

Lijst van besluiten Zitting van 22 mei 2019

Lijst van besluiten Zitting van 22 mei 2019 Gemeenteraad Lijst van besluiten Zitting van 22 mei 2019 2019_GR_00102 Notulen van de Gemeenteraad van 17 april 2019. - Keuring De notulen van de Gemeenteraad van 17 april 2019 worden ter goedkeuring voorgelegd.

Nadere informatie

1902 ( ) Nr. 1 5 februari 2013 ( ) stuk ingediend op. Voorstel van decreet. van de heer Filip Dewinter

1902 ( ) Nr. 1 5 februari 2013 ( ) stuk ingediend op. Voorstel van decreet. van de heer Filip Dewinter stuk ingediend op 1902 (2012-2013) Nr. 1 5 februari 2013 (2012-2013) Voorstel van decreet van de heer Filip Dewinter houdende wijziging van het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking,

Nadere informatie

Volmacht 1 voor de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 mei 2015

Volmacht 1 voor de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 mei 2015 Volmacht 1 voor de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 mei 2015 Ondergetekende: (Naam en voornaam van de aandeelhouder) Volledige adres van de aandeelhouder: Houder van gedematerialiseerde aandelen

Nadere informatie

Veilig naar huis informatiebrochure

Veilig naar huis informatiebrochure Veilig naar huis informatiebrochure Inhoud 1. de vroedvrouw...p. 3 2. de kraamzorg...p. 5 3. Kind en gezin...p. 5 4. sociale dienst...p. 5 5. Wat betaalt u hiervoor?...p. 6 Nota s...p. 7 Sint-Dimpna Ziekenhuis

Nadere informatie

BLIKVANGERS VAN DE WEEK

BLIKVANGERS VAN DE WEEK BLIKVANGERS VAN DE WEEK Proficiat aan onze provinciale winnaars uit Issoudun Wim Storms uit Berlaar wint de provinciale vlucht uit Issoudun tegen 1.400 oude duiven, Jos Vercammen uit Vremde wint de provinciale

Nadere informatie

a) Rijdt er naast het oudjaarsaanbod ook nog een regulier aanbod?

a) Rijdt er naast het oudjaarsaanbod ook nog een regulier aanbod? SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 670 van ANNICK DE RIDDER datum: 9 februari 2015 aan BEN WEYTS VLAAMS MINISTER VAN MOBILITEIT, OPENBARE WERKEN, VLAAMSE RAND, TOERISME EN DIERENWELZIJN De Lijn Antwerpen - Aanbod

Nadere informatie

Armoede en kwetsbaarheid op het platteland:

Armoede en kwetsbaarheid op het platteland: Armoede en kwetsbaarheid op het platteland: Cijfers & achtergrondinformatie Dienst welzijn & gezondheid 1-3/06/2015 Inhoud Armoede (op het platteland)? Uitdagingen voor de leadergebieden? Ondersteuning

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

Notulen Zitting van 6 mei 2019

Notulen Zitting van 6 mei 2019 Gemeenteraad Notulen Zitting van 6 mei 2019 Samenstelling: Aanwezig: de heer Tom Adriaens, Voorzitter; de heer Erik Van Roelen, Burgemeester; mevrouw Heidi Wuestenbergs, Schepen; de heer Thomas Dubois,

Nadere informatie

Een raadslid vraagt om de procedure van een schriftelijke raad van bestuur ergens vast te leggen, misschien ook in het huishoudelijk reglement.

Een raadslid vraagt om de procedure van een schriftelijke raad van bestuur ergens vast te leggen, misschien ook in het huishoudelijk reglement. Verslag Raad van bestuur 15 januari 2014 Aanwezig: Peter Wouters, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters, Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Ariane Van Dooren,

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1802221 Verslag aan de Provincieraad betreft DDS: algemene vergadering op 12 juni 2018 agendapuntenvoordracht

Nadere informatie

NOTULEN raad voor maatschappelijk welzijn - zitting van 25 februari 2019

NOTULEN raad voor maatschappelijk welzijn - zitting van 25 februari 2019 NOTULEN raad voor maatschappelijk welzijn - zitting van 25 februari 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Wim De Visscher, Voorzitter Dorien Cuylaerts, voorzitter van het vast bureau Bob Van den Eijnden,

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1303093 Verslag aan de Provincieraad betreft IMEWO- algemene vergadering op 24 juni 2013 aanduiding provinciale

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/06/2016

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/06/2016 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/06/2016 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Bullen Michel, Maes Luc, Noppen Hilde, Poels Marleen, Schillebeeckx Elke, Sommereyns Peter, Trappeniers Hendrik,

Nadere informatie

Notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 28 april 2006 om 15 uur op de zetel van de vennootschap

Notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 28 april 2006 om 15 uur op de zetel van de vennootschap Notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 28 april 2006 om 15 uur op de zetel van de vennootschap De vergadering wordt geopend om 15.06 uur onder het voorzitterschap van

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 15 oktober 2014

Verslag. Raad van bestuur. 15 oktober 2014 Verslag Raad van bestuur 15 oktober 2014 Aanwezig: Katrien Van de Poel, ondervoorzitter, Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Ariane Van Dooren, leden directiecomité;

Nadere informatie

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015 Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015 Aanwezig: Verbist Els, voorzitter Janssens Sonja, ondervoorzitter Frans Rik, burgemeester Dorikens Herman, Janssens Jan, Maes Odette, Lietaer

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 25 april 2018

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 25 april 2018 Raad voor maatschappelijk welzijn 23 mei 2018 1/6 Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen Zitting van 23 mei 2018 Aanwezig: mevrouw Birgitt Carlier, OCMW-voorzitter; de heer Alois Van Grieken, raadslid;

Nadere informatie

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed.

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. Gemeente Vorselaar Overzicht van de raadsbesluiten van 02 mei 2016 01. Goedkeuring verslag vorige vergadering Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. 02. Kennisname nazicht

Nadere informatie

Zitting gemeenteraadscommissie algemeen beleid 13/06/2014

Zitting gemeenteraadscommissie algemeen beleid 13/06/2014 Zitting gemeenteraadscommissie algemeen beleid 13/06/2014 Aanwezig: C. De Jonghe, voorzitter; Verontschuldigd: ; G. Soete, M. Declerck, K. Claeys-Goemaere, J.M. Dedecker, N. Lejaeghere, D. De Poortere,

Nadere informatie

gemeente Kaprijke gemeente Knokke-Heist gemeente Kortemark gemeente Kortenaken gemeente Kortenberg gemeente Kruibeke gemeente Kruishoutem gemeente

gemeente Kaprijke gemeente Knokke-Heist gemeente Kortemark gemeente Kortenaken gemeente Kortenberg gemeente Kruibeke gemeente Kruishoutem gemeente Overzicht van de steden en gemeenten die een informatieveiligheidsconsulent hebben aangesteld en waarvoor de VTC een advies heeft gegeven. Stand 26 mei 2016 ( lijst 2016-04; kaart v9)). Steden en gemeenten

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn. Besluitenlijst Zitting van 25 februari 2019 om uur in de raadzaal van het stadhuis OPENBARE ZITTING

Raad voor maatschappelijk welzijn. Besluitenlijst Zitting van 25 februari 2019 om uur in de raadzaal van het stadhuis OPENBARE ZITTING Raad voor maatschappelijk welzijn Besluitenlijst Zitting van 25 februari 2019 om 19.30 uur in de raadzaal van het stadhuis OPENBARE ZITTING 1 Inname van standpunten over de dagorde en aanduiding van een

Nadere informatie

3 Principe tot verkoop 9 loten bouwgrond in "Schippersbos"

3 Principe tot verkoop 9 loten bouwgrond in Schippersbos ZITTING VAN DE RAAD VAN 25 FEBRUARI 2016 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils,

Nadere informatie

Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 10 mei 2012 te 11 uur NOTULEN

Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 10 mei 2012 te 11 uur NOTULEN Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 10 mei 2012 te 11 uur NOTULEN Het jaar 2012, op 10 mei te 11 uur, te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5, is de gewone algemene vergadering van aandeelhouders

Nadere informatie

PROCES-VERBAAL VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 MEI 2014

PROCES-VERBAAL VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 MEI 2014 PROCES-VERBAAL VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 MEI 2014 Aanwezig: MM. P. Reekmans, Burgemeester-Voorzitter; K. Vanwinkelen, M. Mertens, H. Holsbeeks,N. Ons, Schepenen; G. Holsbeek, M. Saelmaekers, L.

Nadere informatie

WELKOM Algemene vergadering VVSG vzw

WELKOM Algemene vergadering VVSG vzw WELKOM Algemene vergadering VVSG vzw Hasselt, 12 juni 2014 Algemene vergadering - 13 juni - agenda Deel 1 10 uur. Verwelkoming door Hilde Claes, burgemeester van Hasselt 10.05 uur. Statutaire vergadering

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 13 NOVEMBER 2018

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 13 NOVEMBER 2018 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 13 NOVEMBER 2018 Aanwezig: Josée Poelmans, Voorzitter Greet Peeters, Maarten Aerts, Paul Snyers, Sander Ooms, Wendy Gevers, Willy Torfs, Maria Willems, OCMW Raadsleden

Nadere informatie

Leden vzw Streekplatform Kempen april 2016

Leden vzw Streekplatform Kempen april 2016 Leden vzw Streekplatform Kempen april 2016 Algemene Vergadering Lokale besturen Naam Functie Email Gemeente Arendonk Luc Bouwen Schepen luc.bouwen@arendonk.be Gemeente Baarle-Hertog Ann Brosens Schepen

Nadere informatie

Notulen Zitting van 26 februari 2019

Notulen Zitting van 26 februari 2019 OCMW Raad Notulen Zitting van 26 februari 2019 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick Lismont; de heer Jan Wicheler; mevrouw Ingrid Scheepers; mevrouw Rita Thierie; mevrouw Annick Princen; de heer Kristof

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1502298 Provincieraadsbesluit betreft IGS Westlede- algemene vergadering op 2 juni 2015 aanduiding provinciale

Nadere informatie

Plaatsingslijst van het archief van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Turnhout. Burgerlijke Stand. Akten. Oud bestand + aanvulling ( )

Plaatsingslijst van het archief van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Turnhout. Burgerlijke Stand. Akten. Oud bestand + aanvulling ( ) BE-A0512_106489_104434_DUT Plaatsingslijst van het archief van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Turnhout. Burgerlijke Stand. Akten. Oud bestand + aanvulling (1796-1890) Het Rijksarchief in België Archives

Nadere informatie

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3.

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3. ZITTING VAN 17 MEI 2016. Tegenwoordig: R. De Caluwé, burgemeester-voorzitter; P. De Bock M. Fruytier T. Walbrecht, schepenen; R. Van Megroot, OCMW-voorzitter; G. Thierens E. Coppens L. Dieleman-van De

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 1 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 Aanwezig: mevr. Monda Wuytack, voorzitter. mevr. Micheline

Nadere informatie

TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke Waarschoot. RPR Gent

TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke Waarschoot. RPR Gent TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke 1 9950 Waarschoot RPR Gent 0421.364.139 (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Nadere informatie

gemeente Hove* gemeente Ingelmunster gemeente Kampenhout gemeente Kapellen* gemeente Kaprijke gemeente Knokke-Heist gemeente Kortemark gemeente

gemeente Hove* gemeente Ingelmunster gemeente Kampenhout gemeente Kapellen* gemeente Kaprijke gemeente Knokke-Heist gemeente Kortemark gemeente Overzicht van de steden en gemeenten die een informatieveiligheidsconsulent hebben aangesteld en waarvoor de VTC een advies heeft gegeven. Stand 27 juli 2016 ( lijst 2016-05; kaart v10)). Steden en gemeenten

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 18 juni 2014. 1. Raad van bestuur: verslag 16 april 2014 - goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 18 juni 2014. 1. Raad van bestuur: verslag 16 april 2014 - goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 18 juni 2014 Aanwezig: Peter Wouters, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters, Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, leden directiecomité;

Nadere informatie