Inhoud. VACATUREBUNDEL: Versie van donderdag 9 oktober

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud. VACATUREBUNDEL: Versie van donderdag 9 oktober"

Transcriptie

1 VACATUREBUNDEL: Versie van donderdag 9 oktober Van de districtshuizen, cultuurcentra, musea tot kinderdagverblijven: de stad heeft tientallen locaties waar dagelijks duizenden bewoners en bezoekers verder geholpen worden. Deze locaties kunnen wel een helpende hand gebruiken. Bovendien telt de stad ook een heel aantal backoffice diensten waar ruimte is voor extra administratieve krachten. Aan het loket of achter de schermen: waar je ook werkt, samen met alle andere collega s help je mee aan een goed geolied geheel ten dienste van Antwerpenaars. Deze bundel bevat niet alle vacatures. De vacatures die om dringende invulling vragen worden vaak meteen voorgesteld aan reeds gescreende kandidaten in de pool. Stel je daarom nu al kandidaat! Inhoud Vacature loketmedewerker vreemdelingenzaken... 2 Vacature medewerker Info Vacature medewerker districtswerking Borgerhout... 4 Vacature medewerker infolijn bij DL... 5 Vacature medewerker infolijn bij OS... 7 Vacature bibliotheekmedewerker... 8 Heb je alles grondig gelezen en heb je toch nog een vraag? Contacteer dan Cindy Van den Brandt via permanente_mobiliteitspool@stad.antwerpen.be of tel

2 Vacature loketmedewerker vreemdelingenzaken Antwerpen is een wereldstad. We hebben dan ook heel wat inwoners met een niet-belgische nationaliteit. De dienst vreemdelingenzaken is voor deze burgers hét contactpunt van stad Antwerpen. Jij gaat er aan de slag als loketmedewerker. Je maakt documenten klaar die te maken hebben met wonen en werken. Zo word je bijvoorbeeld mee ingezet voor de verdeling van de elektronische identiteitskaart. Je hebt intensief contact met klanten. Je informeert hen over de bestaande procedures en levert de juiste documenten af. Je verzorgt de gehele afhandeling van een administratief dossier. Hiervoor zal je soms ook contact opnemen met andere gemeentebesturen en ministeries. Je spreekt zeer goed Nederlands. Kan je ook Frans, Engels, Duits of Spaans, dan is dat een pluspunt. Je kan vlot werken met Word, Excel en Outlook. Je staat open voor mensen uit verschillende culturen en zoekt in elk van hun dossiers een middenweg tussen de wensen van de klant en wat wettelijk is toegestaan. Reglementen en wetteksten schrikken jou niet af. Je ben sterk in schriftelijke en mondelinge communicatie. Je kan diensten op een begrijpelijke taal toelichten. Je blijft kalm en rustig in onverwachte situaties, bij tegenslag, bij kritiek of bij een hoge werkdruk. Je bent een teamspeler, maar je kan ook heel zelfstandig werken en je streeft altijd naar een kwalitatief eindresultaat. Je bent discreet en loyaal. Je verdedigt naar je klanten toe altijd het beleid van de stad. Je bent iemand om op te bouwen, iemand die zich wil inzetten voor een betere stad. Je bent medewerker van Stad Antwerpen, OCMW, AG Kinderopvang, AG Stedelijk onderwijs, VZW Ciso, AG Energiebesparingsfonds, VZW musea en erfgoed, VZW Werk en economie, VZW Antwerpen Sportstad, VZW Werkhaven, VZW Antwerpen Studentenstad, Zorgbedrijf Antwerpen, AG GAPA, Digipolis, Lokale Politie Antwerpen. Je gaat aan de slag als administratief assistent algemene functie (C1-3) bij de dienst vreemdelingenzaken, Grotesteenweg 224, 2600 Berchem. Opgelet! Binnenkort verhuist deze dienst naar Deurne.

3 Vacature medewerker Info+ Info+ is het centraal contactpunt binnen het Bell- gebouw dat zorgt voor de algemene informatieverstrekking en voor de dataverwerking personeelsadministratie van de Bellmedewerkers. Info+ zorgt ervoor dat de administratieve formaliteiten voor personeel eenvoudig, vlot en correct worden afgehandeld. Zo worden alle ziektemeldingen van het stadspersoneel geregistreerd door Info+ en beantwoordt het team al je vragen over bijvoorbeeld je verlof. Je bent het centraal aanspreekpunt voor het beantwoorden van vragen inzake personeelsmaterie. Je zorgt ervoor dat vragen op een gelijkaardige, vlotte, klantvriendelijke en correcte manier behandeld worden. Je staat mee in voor de snelle en correcte verwerking van de aan- en afwezigheden van stadsmedewerkers. Door het aanpassen van wijzigingen in persoons- en personeelsgegevens zorg je ervoor dat de beheerssystemen steeds de juiste gegevens bevatten. Je blijft steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van HRtoepassingen. Je kan werken met Word, Excel en Outlook en kan je snel de softwarepakketten van Info+ eigen maken (Xtremisweb, SAP, Succesfactors, Planassist, ) Je verwerft een basiskennis binnen personeelsadministratie en HR en over wie of welk orgaan beslissingsbevoegdheden heeft inzake personeelsmaterie. Je leert de wet- en regelgevingen waarbinnen het stadspersoneel werkt en die bepaalt welke beslissing je in welke situatie neemt. Je denkt oplossingsgericht en vernieuwend. Je bent klantgericht, leergierig en neem je graag initiatief. Je bent iemand om op te bouwen, iemand die zich wil inzetten voor een betere stad. Je bent medewerker van Stad Antwerpen, OCMW, AG Kinderopvang, AG Stedelijk onderwijs, VZW Ciso, AG Energiebesparingsfonds, VZW musea en erfgoed, VZW Werk en economie, VZW Antwerpen Sportstad, VZW Werkhaven, VZW Antwerpen Studentenstad, Zorgbedrijf Antwerpen, AG GAPA, Digipolis, Lokale Politie Antwerpen. Je gaat aan de slag als administratief assistent algemene functie (C1-3) in den Bell.

4 Vacature medewerker districtswerking Borgerhout De Borgerhoutenaars kunnen in hun districtshuis terecht voor een heleboel administratieve diensten. Ze willen vooral een efficiënte behandeling van al hun vragen. Daarom zoeken ze een veelzijdige onthaalmedewerker voor het secretariaat met een tikkeltje meer. Deze collega heeft immers ook veel gevoel voor communicatie en specialiseert zich in de financiële kant van de afdeling. Je staat in voor het onthaal in het secretariaat tussen 9 en uur. Je ondersteunt de communicatiedeskundige door bv. het onderhouden van de Facebookaccount, het zorgen voor drukwerk, mee uitbouwen van communicatiecampagnes, Je behandelt aanvragen voor vieringen van huwelijksjubilea en honderdjarigen. Je beantwoordt algemene personeelsvragen en biedt hulp bij het gebruik van Xtremis en Succesfactors. Je geeft meldingen van burgers in voor het klantenteam. Je zorgt voor de opmaak van ontwerpbesluiten en voor het beheer van vergaderzalen. Je biedt praktische ondersteuning aan de leden van het districtscollege. Je maakt offertevragen op en zorgt voor de verwerking ervan. Je bent bereid je te specialiseren in het financiële luik van de afdeling. Je hebt kennis van e-besluitvorming of je bent bereid je hierin op te leiden. Je bent klantgericht en hebt oog voor de kwaliteit van de dienstverlening. Je bent occasioneel bereid tot avondwerk. Je bent iemand om op te bouwen, iemand die zich wil inzetten voor een betere stad. Je bent medewerker van Stad Antwerpen, OCMW, AG Kinderopvang, AG Stedelijk onderwijs, VZW Ciso, AG Energiebesparingsfonds, VZW musea en erfgoed, VZW Werk en economie, VZW Antwerpen Sportstad, VZW Werkhaven, VZW Antwerpen Studentenstad, Zorgbedrijf Antwerpen, AG GAPA, Digipolis, Lokale Politie Antwerpen. Je gaat aan de slag als administratief assistent algemene functie (C1-3) in het districtshuis van Borgerhout, Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout.

5 Vacature medewerker infolijn bij DL De stadsloketten werken sinds 1 januari 2014 op afspraak. Burgers kunnen een afspraak maken via het digitaal loket of via de infolijn voor hun administratieve documenten. Als administratief assistent bij de infolijn zal je ingezet worden als telefonist(e) van het afsprakenloket stadsloketten. Je bent het eerste telefonische aanspreekpunt voor alle burgers die een afspraak moeten maken bij het stadsloket of een document willen aanvragen. Je maakt telefonisch de meest geschikte afspraak voor de klant in een stadsloket. Je beantwoordt vragen over de producten van het stadsloket en vult elektronische aanvraagen intakeformulieren in waar nodig. Je staat in voor de afhandeling van elk telefoongesprek: o afspraken maken, o afspraken herplannen, o afspraken verwijderen, o afspraken controleren, o doorverwijzing naar e-loket of gezamenlijk met klant invullen van e-formulier. Je gaat op zoek naar informatie en contactpersonen binnen de stad n.a.v. gestelde vragen door klanten. We werken eraan om in de toekomst variatie in de job te brengen door ook andere administratieve taken in je takenpakket op te nemen. Je bent zeer klantvriendelijk en sociaal. Je bent geduldig en beleefd en hebt een goede telefoonstem. Je hebt kennis van de producten die worden aangeboden in het stadsloket. Je hebt kennis van de producten die worden aangeboden bij het e-loket en verwijst de klant ernaar door. Je kan snel informatie verwerken en bent leergierig. Je bent flexibel en bereid om ingepland te worden in een flexibel werkrooster. Je hebt een goede kennis van de stad Antwerpen, haar werking en diensten. Of bent bereid je hier in te verdiepen. Je hebt een hart voor de stad en zijn burgers. Je hebt kennis van internet/intranet. Je kan werken met G-bos of bent bereid dit aan te leren. Je bent vlot in het omgaan met heel verschillende mensen. Je blijft kalm en rustig in onverwachte situaties, bij tegenslag, bij kritiek of bij een hoge werkdruk. Je bent een teamspeler, maar je kan ook heel zelfstandig werken en je streeft altijd naar een kwalitatief eindresultaat. Je bent discreet en loyaal. Je verdedigt altijd het beleid van de stad t.a.v. je klanten / burgers. Stad Antwerpen hecht erg veel belang aan een aantal basiswaarden als samenwerken, klantgerichtheid, oog voor diversiteit, integriteit en kostenbewustzijn. Je past deze waarden elke dag opnieuw toe in alles wat je doet en straalt dat ook uit naar je collega s en je klanten. Je bent iemand om op te bouwen, iemand die zich wil inzetten voor een betere stad.

6 Je bent medewerker van Stad Antwerpen, OCMW, AG Kinderopvang, AG Stedelijk onderwijs, VZW Ciso, AG Energiebesparingsfonds, VZW musea en erfgoed, VZW Werk en economie, VZW Antwerpen Sportstad, VZW Werkhaven, VZW Antwerpen Studentenstad, Zorgbedrijf Antwerpen, AG GAPA, Digipolis, Lokale Politie Antwerpen. Je gaat aan de slag als administratief assistent algemene functie (C1-3) in den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen. Je werkt in een flexibel rooster. Er wordt momenteel in 2 shiften gewerkt: een vroege shift van 8.24 tot uur en een late shift van tot uur. Je kent je uurrooster ongeveer 1 maand op voorhand.

7 Vacature medewerker infolijn bij OS De Antwerpenaar kan bij de infolijn terecht met al zijn vragen over de dienstverlening van de stad. Als medewerker van de infolijn help je de Antwerpenaars verder met hun vragen of je verwijst ze door naar de juiste dienst. Je beantwoordt vragen over stedelijke diensten en producten. Je verwerkt sluikstort meldingen in het computerprogramma CRM. Je doet intakes voor het telefonisch loket en beantwoordt de biblijn en de wedstrijdlijn. Je beantwoordt s die binnenkomen op het centrale adres van de stad. Je gaat op zoek naar informatie en contactpersonen binnen de stad om een antwoord te vinden op de gestelde vragen van de klanten. Bij afwezigheid van de 1e verkoper help je mee in de stadswinkel. Je neemt deel aan overleg met andere stadsdiensten rond projecten die via de infolijn en de stadswinkel worden gepromoot. Je werkt mee aan projecten die gepromoot worden in de winkel of via de infolijn. Af en toe promoot je de stadswinkel op beurzen, evenementen o.a. Seniorenbeurs, Open Bedrijvendag, Je volgt de sociale mediakanalen van de stad op. Je hebt kennis van internet/intranet en het Microsoft Office pakket en kan vlot werken met Word, Excel en Outlook. Sociale media zoals Twitter en Facebook hebben voor jou geen geheimen. Kennis van het Frans of Engels is een pluspunt. Je bent zeer klantvriendelijk en sociaal. Je bent geduldig, beleefd en hebt een goede telefoonstem. Je bent betrouwbaar in het omgaan met geld en producten. Je blijft kalm en rustig in onverwachte situaties, bij tegenslag, kritiek of een hoge werkdruk. Je bent een teamspeler, maar je kan ook heel zelfstandig werken. Je bent discreet en loyaal. Je verdedigt altijd het beleid van de stad t.a.v. je klanten / burgers. Je bent flexibel en bereid om, volgens een vast uurrooster, te werken tijdens weekends en s avonds. Je bent iemand om op te bouwen, iemand die zich wil inzetten voor een betere stad. Je bent een medewerker van de groep Antwerpen (Stad Antwerpen, OCMW Antwerpen, AG Kinderopvang, AG Stedelijk onderwijs, AG Energiebesparingsfonds, AG STAN, AG GAPA, Zorgbedrijf, Lokale Politie Antwerpen, Digipolis Antwerpen of van één van volgende vzw s: CISO, Musea en erfgoed, Baobab, Werk en economie, Antwerpen sportstad, Antwerpen studentenstad en Werkhaven). Je gaat aan de slag als administratief assistent algemene functie (C1-3) op de Grote Markt.

8 Vacature bibliotheekmedewerker De Antwerpenaars gaan naar de bib en zoeken er hun lievelingsboek van vroeger, documentatie voor een voordracht, een reisgids van Venetië, informatie over de kathedraal Voor drie van de 18 bibliotheken van de stad zijn ze nu opzoek naar een enthousiaste bibliotheekmedewerker, die zin heeft om de klanten wegwijs te maken in de bibliotheek en hen steeds vriendelijk verder helpt. Nieuwe klanten vallen onder jouw vleugels. Je maakt hen wegwijs in de bibliotheek en informeert hen over het aanbod en de dienstverlening. Het uitlenen, inleveren en reserveren van bibliotheekmateriaal loopt van een leien dakje door jouw inzet. Je informeert, begeleidt en helpt de bibliotheekbezoeker verder met het oog op een professionele en kwaliteitsvolle dienstverlening. Je staat mee in voor het beheer van de collecties zodat deze optimaal toegankelijk zijn voor de bibliotheekgebruiker. Samen met je collega s sta je in voor toezicht en controle in de bibliotheek. Je neemt actief deel aan het intern werkoverleg. Je assisteert rondleidingen voor klassen en groepen. Je verricht taken op vraag van de bibliothecaris en de directeur. Door je positieve uitstraling ben je een aanspreekpunt voor klanten. Je vindt het fijn om met een divers publiek te werken. De culturele sector van de stad Antwerpen spreekt je aan. Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent flexibel en hebt geen probleem met avond- en weekendwerk. Stad Antwerpen hecht erg veel belang aan een aantal basiswaarden als teamspirit, klantgerichtheid, oog voor diversiteit, betrouwbaarheid en kostenbewustzijn. Je past deze waarden elke dag opnieuw toe in alles wat je doet en straalt dat ook uit naar je collega s en je klanten. Door je professionele houding kan je nauwgezet werken. Je bent iemand om op te bouwen, iemand die zich wil inzetten voor een betere stad. Je bent een medewerker van de groep Antwerpen (Stad Antwerpen, OCMW Antwerpen, AG Kinderopvang, AG Stedelijk onderwijs, AG Energiebesparingsfonds, AG STAN, AG GAPA, Zorgbedrijf, Lokale Politie Antwerpen, Digipolis Antwerpen of van één van volgende vzw s: CISO, Musea en erfgoed, Baobab, Werk en economie, Antwerpen sportstad, Antwerpen studentenstad en Werkhaven). Je gaat aan de slag als administratief assistent algemene functie (C1-3) in de bibliotheek Permeke of Hoboken

VACATUREBUNDEL: Versie van maandag 24 november 2014

VACATUREBUNDEL: Versie van maandag 24 november 2014 VACATUREBUNDEL: Versie van maandag 24 november 2014 Van de districtshuizen, cultuurcentra, musea tot kinderdagverblijven: de stad heeft tientallen locaties waar dagelijks duizenden bewoners en bezoekers

Nadere informatie

VACATUREBUNDEL: Versie van dinsdag 9 december 2014

VACATUREBUNDEL: Versie van dinsdag 9 december 2014 VACATUREBUNDEL: Versie van dinsdag 9 december 2014 Van de districtshuizen, cultuurcentra, musea tot kinderdagverblijven: de stad heeft tientallen locaties waar dagelijks duizenden bewoners en bezoekers

Nadere informatie

Administratief assistent bib en CC Ekeren... 2 Bibliotheekmedewerker 4

Administratief assistent bib en CC Ekeren... 2 Bibliotheekmedewerker 4 VACATUREBUNDEL: Versie van vrijdag 19 december 2014 Van de districtshuizen, cultuurcentra, musea tot kinderdagverblijven: de stad heeft tientallen locaties waar dagelijks duizenden bewoners en bezoekers

Nadere informatie

Hoe voorbereiden op je matchinggesprek? 2

Hoe voorbereiden op je matchinggesprek? 2 VACATUREBUNDEL: Versie van vrijdag 10 april 2015 Van de districtshuizen, cultuurcentra, musea tot kinderdagverblijven: de stad heeft tientallen locaties waar dagelijks duizenden bewoners en bezoekers verder

Nadere informatie

VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van dinsdag 2 juni 2015

VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van dinsdag 2 juni 2015 VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van dinsdag 2 juni 2015 Van de districtshuizen, jeugddiensten, musea tot kinderdagverblijven: de stad heeft tientallen locaties waar dagelijks duizenden bewoners en bezoekers

Nadere informatie

VACATUREBUNDEL: Versie van donderdag 9 april 2015

VACATUREBUNDEL: Versie van donderdag 9 april 2015 VACATUREBUNDEL: Versie van donderdag 9 april 2015 Van de districtshuizen, cultuurcentra, musea tot kinderdagverblijven: de stad heeft tientallen locaties waar dagelijks duizenden bewoners en bezoekers

Nadere informatie

VACATUREBUNDEL: Versie van vrijdag 3 april 2015

VACATUREBUNDEL: Versie van vrijdag 3 april 2015 VACATUREBUNDEL: Versie van vrijdag 3 april 2015 Van de districtshuizen, cultuurcentra, musea tot kinderdagverblijven: de stad heeft tientallen locaties waar dagelijks duizenden bewoners en bezoekers verder

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Administratief medewerker C1 C2 C3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling:

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling: Identificatie van de functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Dienst: Thuiszorg en onthaal

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Deskundige Communicatie B1 B2 B3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Gemeenschapswacht Gemeenschapswachten C1-C3 Administratief 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Uitvoeren van

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Administratief personeel Functietitel: Administratief medewerker Afdeling: Cultuur en vrije tijd Dienst: Druk en uitleendienst 2.

Nadere informatie

Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal. Administratief medewerk(st)er onthaal Burger- en welzijnszaken/onthaal

Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal. Administratief medewerk(st)er onthaal Burger- en welzijnszaken/onthaal Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Sector/Dienst: Niveau/weddeschaal: Categorie (duid aan) Administratief medewerk(st)er

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief Medewerker Technische Dienst Gemeente/OCMW Ravels

Functiebeschrijving Administratief Medewerker Technische Dienst Gemeente/OCMW Ravels Functiebeschrijving Administratief Medewerker Technische Dienst Gemeente/OCMW Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie 1.0 2019 Functiebeschrijving Cluster Functie Graad Niveau & rang Salarisschaal Administratief

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: coördinator(ondersteuning, communicatie)

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: coördinator(ondersteuning, communicatie) Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief medewerkers Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: ondersteuning Dienst: communicatie Subdienst:

Nadere informatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel zoekt 12 Jobstudenten

Vlaamse Gemeenschapscommissie Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel zoekt 12 Jobstudenten Jeugdcentrum Aximax Aantal jobstudenten: 3-1 jobstudent van 01/07/2018 tem 31/07/2018-1 jobstudent van 01/08/2018 tem 31/08/2018-1 jobstudent van 01/09/2018 tem 30/09/2018 Standplaats: Jeugdcentrum Aximax

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

Buurtwerk t Lampeke vzw zoekt 1 halftijds administratief medewerker (V/M) in een contract van onbepaalde duur vanaf 1 augustus 2018.

Buurtwerk t Lampeke vzw zoekt 1 halftijds administratief medewerker (V/M) in een contract van onbepaalde duur vanaf 1 augustus 2018. Buurtwerk t Lampeke vzw zoekt 1 halftijds administratief medewerker (V/M) in een contract van onbepaalde duur vanaf 1 augustus 2018. Buurtwerk t Lampeke (www.lampeke.be) is een buurtwerking in de Ridderbuurt

Nadere informatie

VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van dinsdag 18 augustus 2015

VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van dinsdag 18 augustus 2015 VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van dinsdag 18 augustus 2015 Deze bundel bevat niet alle vacatures. De vacatures die om dringende invulling vragen worden vaak meteen voorgesteld aan reeds gescreende kandidaten

Nadere informatie

Functiekaart. Bijdragen tot een efficiënt werkende administratie bij het gemeentebestuur en van het secretariaat in het bijzonder.

Functiekaart. Bijdragen tot een efficiënt werkende administratie bij het gemeentebestuur en van het secretariaat in het bijzonder. Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Algemene zaken Dienst: Secretariaat Subdienst:

Nadere informatie

Schrijf voor kennisname, vul datum en naam in en plaats uw handtekening

Schrijf voor kennisname, vul datum en naam in en plaats uw handtekening Functiebeschrijving Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Dienst: algemeen

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Bedrijfseconomisch Deskundige (m/v) Doelstelling van de functie Als bedrijfseconomisch deskundige geeft u mee dagelijkse leiding

Nadere informatie

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen Functiebeschrijving Polyvalent Medewerker Abdijmuseum Ten Duinen 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE AFDELING Vrije Tijd SECTOR/DIENST Abdijmuseum Ten Duinen 1138 TEAM FUNCTIEFAMILIE Praktisch technisch uitvoerende

Nadere informatie

Functiebeschrijving Loketmedewerker. Graad: medewerker C1-C3

Functiebeschrijving Loketmedewerker. Graad: medewerker C1-C3 Functiebeschrijving Loketmedewerker Graad: medewerker C1-C3 Versie: 13_06_2012 1 Plaats in de organisatie stadssecretaris (ingenieur)-directeur afdelingshoofd diensthoofd loketmedewerker Je rapporteert

Nadere informatie

Titel 1. Aanwervingsvoorwaarden.

Titel 1. Aanwervingsvoorwaarden. OPENSTAANDE FUNCTIE: ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER CULTUUR VOLTIJDS CONTRACT Cultuurcentrum Kruispunt is een boeiende culturele spot in het hartje van Diksmuide dat nauw samenwerkt met diverse interne

Nadere informatie

Administratief medewerker afdeling vrije tijd

Administratief medewerker afdeling vrije tijd Administratief medewerker afdeling vrije tijd Doel van de functie Plaats in de organisatie Graad Niveau Resultaatsgebieden Zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren binnen het domein van de afdeling. Afdeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend. Graad: medewerker C1-C3

Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend. Graad: medewerker C1-C3 Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend Graad: medewerker C1-C3 Versie: 21_08_2018 1 Plaats in de organisatie algemeen directeur (ingenieur)-directeur afdelingshoofd teamleider/diensthoofd medewerker

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er Competentiegerichte functiebeschrijving administratief medewerker directiesecretariaat 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Graadbenaming: Sector/Dienst: Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat

Nadere informatie

Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum

Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functiefamilie: administratief

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Administratief personeel Functietitel: Archiefassistent Afdeling: Algemene zaken Dienst: Gemeentearchief 2. Positionering in het

Nadere informatie

statutair / contractueel Burgergerichte Zaken/Vrijetijdszaken Stat: Onderdaan zijn van de EER of van de Zwitserse Bondsstaat Contr: /

statutair / contractueel Burgergerichte Zaken/Vrijetijdszaken Stat: Onderdaan zijn van de EER of van de Zwitserse Bondsstaat Contr: / FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIEHOUDER: Naam, voornaam./. Voltijds/deeltijds FUNCTIEGEGEVENS: GRAADNAAM: FUNCTIEBENAMING: Formatie: Afdeling: Dienst: Cel: Tewerkstellingsplaats: Niveau: Graad: Rang: Salarisschaal:

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie 051/

Departement Personeel & Organisatie 051/ Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator speelpleinwerkingen.... 2 1.3. Voor- of na opvang + kleuterwerking... 3 2. Kampen en losse

Nadere informatie

NAAM FUNCTIE: COMMUNICATIE & ONTHAAL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

NAAM FUNCTIE: COMMUNICATIE & ONTHAAL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 1 FUNCTIEPROFIEL - WAT WORDT ER VAN MIJ VERWACHT? NAAM FUNCTIE: COMMUNICATIE & ONTHAAL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 1. Algemene informatie Cluster/dienst: Interne organisatie Communicatie & onthaal Salarisschaal:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: coördinator(mens, vrije tijd, bibliotheek & kenniscentrum)

FUNCTIEBESCHRIJVING. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: coördinator(mens, vrije tijd, bibliotheek & kenniscentrum) Functie Functie Graadnaam: Administratief medewerker Functienaam: Bibliotheekassistent Afdeling: Mens Dienst: Bibliotheek & Kenniscentrum Functiefamilie: Administratief personeel Functionele loopbaan:

Nadere informatie

Inhoud. Heb je alles grondig gelezen en heb je toch nog een vraag? Contacteer dan Kim Van de. VACATUREBUNDEL: Versie van dinsdag 28 oktober 2014

Inhoud. Heb je alles grondig gelezen en heb je toch nog een vraag? Contacteer dan Kim Van de. VACATUREBUNDEL: Versie van dinsdag 28 oktober 2014 VACATUREBUNDEL: Versie van dinsdag 28 oktober 2014 Antwerpen telt meer dan een half miljoen inwoners, met evenveel wensen en noden. De bewoners leggen de lat hoog voor een gesmeerde dienstverlening en

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

1. Identificatiegegevens: 2. Doel van de functie: competentiegerichte functiebeschrijving administratief medewerk(st)er bibliotheek

1. Identificatiegegevens: 2. Doel van de functie: competentiegerichte functiebeschrijving administratief medewerk(st)er bibliotheek competentiegerichte functiebeschrijving administratief medewerk(st)er bibliotheek 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Graadbenaming: Sector/Dienst: Niveau/weddeschaal: Categorie (duid aan) Administratief

Nadere informatie

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR Competentiegerichte functiebeschrijving FUNCTIEPROFIEL FUNCTIEKENMERKEN Dienst: Weddeschaal: Verantwoordelijke leidinggevende: Cultuur A1a/A3a secretaris Naam van de functiehouder:

Nadere informatie

2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen

2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen / werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen Afdeling: Koninklijk Museum

Nadere informatie

De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos.

De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos. Dagelijks beheerder Doel van de functie De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos. Plaats in de organisatie Afdeling vrije

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Administratief personeel Functietitel: Administratief medewerker Afdeling: Algemene zaken Dienst: Burgerzaken 2. Positionering in

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Maatschappelijk assistent sociale dienst en thuisdiensten

FUNCTIEBESCHRIJVING. Maatschappelijk assistent sociale dienst en thuisdiensten 120 FUNCTIEBESCHRIJVING Maatschappelijk assistent sociale dienst en thuisdiensten AFDELING/DIENST FUNCTIETITEL HOOFDDOEL Personen/Sociale zaken (sociale dienst en thuisdiensten) Rapporteert aan het diensthoofd

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie dossierbeheerder B1-B2-B3 administratief expert departement

Nadere informatie

VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van dinsdag 14 juli 2015

VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van dinsdag 14 juli 2015 VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van dinsdag 14 juli 2015 Deze bundel bevat niet alle vacatures. De vacatures die om dringende invulling vragen worden vaak meteen voorgesteld aan reeds gescreende kandidaten

Nadere informatie

2 jobstudenten Baliebediende Alden Biesen

2 jobstudenten Baliebediende Alden Biesen / werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten Baliebediende Alden Biesen Afdeling: Cultureel Erfgoed Beleidsdomein: Cultuur, Jeugd en Media Standplaats: Landcommanderij Alden Biesen, Kasteelstraat

Nadere informatie

Vacature 1: Nederlandstalige gids voor rondleidingen in het Kempens Diamantcentrum

Vacature 1: Nederlandstalige gids voor rondleidingen in het Kempens Diamantcentrum Vacatures vrijwilligerswerking vzw Briljante Kempen Vacature 1: Nederlandstalige gids voor rondleidingen in het Kempens Diamantcentrum Het Kempens Diamantcentrum zoekt toffe gidsen om bezoekers in groep

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: DEELTIJDS CONTRACTUEEL BODE NIVEAU D1 D3 (28/38) INHOUD: 1. VACATURE 2. FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

Teamleiders. Wat doe je. Wat verwachten we van je

Teamleiders. Wat doe je. Wat verwachten we van je Teamleiders Antwerpenaars willen dat alle medewerkers van de stad hun talenten maximaal kunnen inzetten. Om hen daarbij te helpen, zoeken ze leidinggevenden die de dagelijkse werking van verschillende

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Hoofddoel van de functi e

Functiebeschrijving. Hoofddoel van de functi e Functiebeschrijving Hoofddoel van de functi e De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met de gemeentelijke boekhouding. Hij/zij informeert de financieel directeur en de diensthoofden

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Schoonmaker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Schoonmaker OCMW LOVENDEGEM SOCIAAL HUIS FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Schoonmaker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Schoonmaker E1 E2 E3 Visie Het OCMW Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

Functiebeschrijving: deskundige (m/v)

Functiebeschrijving: deskundige (m/v) Functiebeschrijving: deskundige (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige algemeen adviseur wonen (m/v) Doelstelling van de functie Als algemeen adviseur wonen maakt u deel uit van het samenwerkingsverband

Nadere informatie

De gemeente Diepenbeek werft aan:

De gemeente Diepenbeek werft aan: De gemeente Diepenbeek werft aan: Administratief medewerker C1-C3, dienst vrije tijd en communicatie/ cultuur Dit betreft een half-tijdse arbeidsovereenkomst (m/v) in contractueel verband. De selectie

Nadere informatie

Inhoud. Heb je alles grondig gelezen en heb je toch nog een vraag? Contacteer dan Kim Van de. VACATUREBUNDEL: Versie van dinsdag 25 november 2014

Inhoud. Heb je alles grondig gelezen en heb je toch nog een vraag? Contacteer dan Kim Van de. VACATUREBUNDEL: Versie van dinsdag 25 november 2014 VACATUREBUNDEL: Versie van dinsdag 25 november 2014 Antwerpen telt meer dan een half miljoen inwoners, met evenveel wensen en noden. De bewoners leggen de lat hoog voor een gesmeerde dienstverlening en

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Arbeidsbegeleider / Huisverantwoordelijke Opvangcentrum Victor

Functie- en competentieprofiel Arbeidsbegeleider / Huisverantwoordelijke Opvangcentrum Victor Functie- en competentieprofiel Arbeidsbegeleider / Huisverantwoordelijke Opvangcentrum Victor Datum Organisatie CAW Antwerpen Medewerker Deelwerking NOC Victor Waarom deze functie Deze functie draagt bij

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

rname=

rname= https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobid=1245&company=fodbuitenl&use rname= Ben je pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af en heb je interesse om bij de FOD Buitenlandse Zaken

Nadere informatie

Stageverslag Michaël Deslypere

Stageverslag Michaël Deslypere Stageverslag Michaël Deslypere MANPOWER Stagementor: Valerie Milissen Stagebegeleider: Pieterjan Bonne 2 Inhoudsopgave 1.Voorwoord... 3 2.Situering/voorstelling van de stageplaats... 4 3.Beschrijving van

Nadere informatie

Inhoud. Heb je alles grondig gelezen en heb je toch nog een vraag? VACATUREBUNDEL: Versie van vrijdag 3 oktober 2014

Inhoud. Heb je alles grondig gelezen en heb je toch nog een vraag? VACATUREBUNDEL: Versie van vrijdag 3 oktober 2014 VACATUREBUNDEL: Versie van vrijdag 3 oktober 2014 Antwerpen telt meer dan een half miljoen inwoners, met evenveel wensen en noden. De bewoners leggen de lat hoog voor een gesmeerde dienstverlening en gelijk

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38 INFOBUNDEL voor vacature 2018-02 Functie Niveau en graad fdeling maatschappelijk werker (m/v) B1-B3 Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/2018 19/38 sociale dienst anleiding van deze vacature en vooruitzichten

Nadere informatie

2 jobstudenten Administratief medewerker Team Collecties

2 jobstudenten Administratief medewerker Team Collecties / werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten Administratief medewerker Team Collecties Afdeling: Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) Beleidsdomein: Cultuur, Jeugd, Sport

Nadere informatie

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Hoofdmedewerker administratie en planning Omschrijving Vacature hoofdmedewerker administratie en planning (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar CC De Factorij

Nadere informatie

Functiebeschrijving: deskundige (m/v)

Functiebeschrijving: deskundige (m/v) Functiebeschrijving: deskundige (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige projectcoördinator wonen (m/v) Doelstelling van de functie Als projectcoördinator wonen maakt u deel uit van de intergemeentelijke

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: diensthoofd Extramurale dienst

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: diensthoofd Extramurale dienst Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker dienst ouderen en thuiszorg Functiegroep: administratief medewerker publieksgericht Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling:

Nadere informatie

Portier/baliemedewerker

Portier/baliemedewerker Portier/baliemedewerker Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen Gaarshof en Weideveld,

Nadere informatie

1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen

1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// werft aan in contractueel dienstverband 1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen Afdeling: Cultureel

Nadere informatie

INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden

INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden Profiel Functiebeschrijving 1. Missie en waarden van onze organisatie Koksijde.

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL DESKUNDIGE GEZINSDIENST VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU B1 B3 (19/38)

Nadere informatie

ALGEMENE FUNCTIEGEGEVENS. Kinderbegeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang. Functiebeschrijving

ALGEMENE FUNCTIEGEGEVENS. Kinderbegeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang. Functiebeschrijving ALGEMENE FUNCTIEGEGEVENS Dienst : Afdeling : Functie : Niveau : Weddenschaal : HUIS VAN HET KIND ZIBO Kinderbegeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang C C1C2 Functiebeschrijving Situering van het ZIBO

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Functienaam: assistent-dienstleider. Dienst: Bibliotheek

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Functienaam: assistent-dienstleider. Dienst: Bibliotheek Functie Graadnaam: assistent-dienstleider Functienaam: assistent-dienstleider Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Vrije tijd Dienst: Bibliotheek Subdienst: Administratie

Nadere informatie

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS Het doel van dit onderzoek is een vergelijking te maken tussen de aanwezige competenties bij professionals en vrijwilligers

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige Milieu (m/v) Doelstelling van de functie Als Deskundige Milieu adviseert u de milieuvergunningen die op het grondgebied

Nadere informatie

Functiebeschrijving: beleidsmedewerker (m/v)

Functiebeschrijving: beleidsmedewerker (m/v) Functiebeschrijving: beleidsmedewerker (m/v) Graad Beleidsmedewerker (m/v) Functietitel Beleidsmedewerker Financiën (m/v) financieel adviseur Doelstelling van de functie Als beleidsmedewerker financiën

Nadere informatie

Inhoud. Heb je alles grondig gelezen en heb je toch nog een vraag? VACATUREBUNDEL: Versie van vrijdag 3 oktober 2014

Inhoud. Heb je alles grondig gelezen en heb je toch nog een vraag? VACATUREBUNDEL: Versie van vrijdag 3 oktober 2014 VACATUREBUNDEL: Versie van vrijdag 3 oktober 2014 Antwerpen telt meer dan een half miljoen inwoners, met evenveel wensen en noden. De bewoners leggen de lat hoog voor een gesmeerde dienstverlening en gelijk

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeelsdienst

Functiebeschrijving. Deskundige Personeelsdienst Functiebeschrijving 1. FUNCTIETITEL Deskundige Personeelsdienst 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE Zorgt voor de uitwerking, coördinatie en administratieve afhandeling van het personeelsbeleid van het bestuur

Nadere informatie

Communicatieconsulent - met een hart voor taal -

Communicatieconsulent - met een hart voor taal - Communicatieconsulent - met een hart voor taal - Inhoud 1. Organisatie p. 1 2. Functie p. 2 3. Profiel p. 2 4. Aanbod p. 3 5. Selectieprocedure p. 3 6. Iets voor jou p. 4 Documentinformatie De lokale politie

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Functiekaart: deskundige Human Resources

Functiekaart: deskundige Human Resources Functiekaart: deskundige Human Resources 1. Jobidentificatie Dienst: Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie Human Resources Bedrijfsvoering Diensthoofd Human Resources

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan de bibliothecaris (Vrije tijd - Bibliotheek).

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan de bibliothecaris (Vrije tijd - Bibliotheek). Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Vrije tijd Dienst: Bibliotheek Subdienst:

Nadere informatie

Functiekaart Administratief medewerker

Functiekaart Administratief medewerker Functiekaart Administratief medewerker Functie Graadnaam: Administratief medewerker Afdeling: Administratie Functienaam: Administratief medewerker Dienst: Burgerzaken / Grondgebiedzaken / Vrije Tijd Functiefamilie:

Nadere informatie

TTL vacaturevacature voor Office manager

TTL vacaturevacature voor Office manager vacature voor Office manager Bedrijf The Test LeadersThe Test Leaders Auteur Stefan Patry Versie V3.1 Laatste update jul. 1, 2014 Abstract Dit document beschrijft de vacature voor een Office manager. the

Nadere informatie

Functiebeschrijving: administratief medewerker gemengde functie (m/v)

Functiebeschrijving: administratief medewerker gemengde functie (m/v) functie (m/v) Graad Administratief medewerker (m/v) Functietitel Administratief medewerker gemengde functie (m/v) Doelstelling van de functie Verlenen van informatie en verwerken van vragen van interne

Nadere informatie

Functietitel: Administratief medewerker personeelsadministratie en secretariaat / HR Medewerker (halftijds/voltijds)

Functietitel: Administratief medewerker personeelsadministratie en secretariaat / HR Medewerker (halftijds/voltijds) SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Administratief

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige vrije tijd Gemeente/OCMW Ravels

Functiebeschrijving Deskundige vrije tijd Gemeente/OCMW Ravels Functiebeschrijving Deskundige vrije tijd Gemeente/OCMW Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie 2.0 2019 Functiebeschrijving Cluster Functie Graad Niveau & rang Salarisschaal Type functie Directe leidinggevende

Nadere informatie

VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van donderdag 23 juli 2015

VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van donderdag 23 juli 2015 VACATUREBUNDEL C-pool: Versie van donderdag 23 juli 2015 Deze bundel bevat niet alle vacatures. De vacatures die om dringende invulling vragen worden vaak meteen voorgesteld aan reeds gescreende kandidaten

Nadere informatie

leisure School voor Commerciële Dienstverlening Luchtvaartdienstverlener (Steward/Stewardess)

leisure School voor Commerciële Dienstverlening Luchtvaartdienstverlener (Steward/Stewardess) School voor Commerciële Dienstverlening leisure Luchtvaartdienstverlener (Steward/Stewardess) Frontoffice Medewerker Medewerker Facilitaire Dienstverlening School voor Commerciële Dienstverlening leisure

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Bediende verkoper Bio-Planet Mol

Bediende verkoper Bio-Planet Mol Bediende verkoper Bio-Planet Mol Functie: Bio-Planet is geen gewone supermarkt: onze klanten willen bewust boodschappen doen. Jouw kwalitatieve aanpak op de winkelvloer is dan ook onmisbaar: denk aan correcte

Nadere informatie

financiële- en sociale dienst O.C.M.W.

financiële- en sociale dienst O.C.M.W. O.C.M.W.-LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING AFDELING: DIENST: FUNCTIEBENAMING: SECRETARIS-SECRETARIAAT SECRETARIAAT administratief medewerk(st)er financiële- en sociale dienst O.C.M.W. 1. Plaats in de organisatie

Nadere informatie

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Samen met de speelpleinverantwoordelijke organiseer je elke vakantie mee de

Nadere informatie