Functiebeschrijvingen - Inleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Functiebeschrijvingen - Inleiding"

Transcriptie

1 Functiebeschrijvingen - Inleiding Elke functiebeschrijving van directielid, leraar, opvoeder, administratief personeel, technisch adviseur,.. vertrekt van: - de opdrachtverklaring van het katholiek onderwijs - het opvoedingsproject van de school - het schoolwerkplan (indien aanwezig) - het algemeen reglement van het katholiek onderwijs - het arbeidsreglement van de school Hij bevat drie delen: 1. een algemeen gedeelte dat geldig is voor elke personeelslid werkzaam in een school van het katholiek onderwijs. 2. een specifiek gedeelte met de opdrachten van respectievelijk: - het leidinggevend personeel (directeur, adjunct-directeur, technisch-adviseur coördinator, technische adviseur, internaatsbeheerder); - het onderwijzend personeel(de geïntegreerde lerarenopdracht); - het ondersteunend personeel (opvoedend en administratief); 3. een individueel gedeelte met voor de leerkrachten de instellingsgebonden taken : - bijkomende taken van het personeelslid (bijvoorbeeld als klastitularis, vakverantwoordelijke, graadcoördinator, vaklokaalverantwoordelijke, mentor-coach, ICT-coördinator, preventie-adviseur, stagebegeleider, ) - het vrijwillig engagement voor de school in werkgroepen en bij activiteiten. In bijlage 1 vind je het algemeen gedeelte bedoeld voor alle personeelsleden van een school in het katholiek onderwijs. In bijlage 2 vind je het specifiek gedeelte (voor de leerkrachten is dat de geïntegreerde lerarenopdracht ) in open systeem, aangevuld met mogelijke of wenselijke concretiseringen in de tweede kolom. Het algemeen en specifiek gedeelte (of de geïntegreerde lerarenopdracht) werden opgesteld in consensus in de Scholengemeenschap Sint- Nicolaas voor volgende ambten of categorieën: directies, leerkrachten, ondersteunend personeel en technisch adviseurs-coördinatoren en technisch adviseurs. De bedoeling is dat deze in het kader van een gemeenschappelijk personeelsbeleid in alle scholen van de SG worden gebruikt. De eerste kolom blijft in elk geval in alle scholen standaard. De tweede kolom kan eventueel nog worden aangepast of aangevuld. De ambten die niet werden vermeld (teeltleider, internaatsbeheerder, ) laten wij over aan de scholen en I.M. waar ze van toepassing zijn. Het individuele gedeelte laten wij eveneens over aan de scholen en hun I.M. Wat betreft de instellinggebonden taken voor de leerkracht werd in de scholengemeenschap een exhaustieve lijst opgesteld met de instellingsgebonden taken. Deze kan als checklist worden gebruikt door de evaluator en de leraar. ok voor leerlingenbegeleiders, mentor-coaches, ICT-coördinatoren en preventieadviseurs werd op niveau van de SG een consensus bereikt over een individuele functiebeschrijving. M. Vercauteren, Coördinerend directeur.

2 BIJLAGE 1: Functiebeschrijving in het algemeen gedeelte voor personeelslid van een school in het Katholiek nderwijs 1 september 2007 SGSN - Uitgangspunt: de decretale opdracht (27 maart 1991, Hoofdstuk II Plichten en onverenigbaarheden). De personeelsleden behartigen het belang van het onderwijs en van de school/scholen waarin ze tewerkgesteld zijn. Ze behartigen daarenboven het belang van de leerlingen en van de participanten bij de school. - Zij doen dit binnen het katholiek onderwijs, waarvan zij de opdrachtverklaring onderschrijven, het persoonlijk proberen te beleven en ervan te getuigen. - Zij laten zich inspireren door en werken mee aan de realisatie van het schooleigen opvoedingsproject. - Zij doen dit binnen een team van collega s. Dit team bestaat uit directieleden, leraars, ondersteunend personeel, school specifieke ambten en onderhoudspersoneel. Binnen dit team is er aandacht voor: - een gemeenschappelijke visie; - hun persoonlijke professionalisering en deze van de groep; - de nodige coördinatie en overleg: weet hebben van elkaar, afstemmen op elkaar, samenwerken waar het kan. - Iedereen engageert zich: - om de afgesproken taken uit te voeren. - in de school / scholengroep / scholengemeenschap deel te nemen aan: vormingsinitiatieven; de informatie-, overleg- en werkvergaderingen met hun collega s. - zich te houden aan de wettelijke bepalingen overeenkomstig hun statuut. - de deontologische code van hun ambt na te leven. - In geregeld teamoverleg en functioneringsgesprekken krijgen de personeelsleden feedback over hun werk. - Dit moet kaderen binnen het ARK en het arbeidsreglement - De functiebeschrijving is de basis voor de evaluatie zoals overeengekomen in CA VIII.

3 BIJLAGE 2: Functiebeschrijving in het specifiek gedeelte voor het ondersteunend personeel 1 september 2004 SGSN Vooraf Het ondersteunend personeel wordt onderverdeeld in opvoeder en administratief medewerker. Heel wat personeelsleden hebben een taak, die aspecten van deze twee ambten bevatten. We stellen een onderverdeling voor waarbij we de nadruk leggen op de taak als opvoeder, als administratief medewerker en als lid van de schoolorganisatie. Voor elk personeelslid afzonderlijk zal de functiebeschrijving bepaalde aspecten in meerdere of mindere mate moeten benadrukken. Er kan worden gespecificeerd via aankruising in de cirkels () en via het individueel gedeelte. I. Als opvoeder Functie 1. Als begeleider van leerlingen - Bevorderen van de persoonlijke ontplooiing van de leerlingen. - Leren omgaan met verschillen. - pvolgen van absenties en gevoelig zijn voor de spijbelproblematiek - Een geschikt studieklimaat creëren. Suggesties voor het invullen van de functie: Aandacht hebben voor het psycho-sociaal functioneren van de leerlingen bij het begeleiden van activiteiten en bij het toezicht houden. Tijd maken voor een goed gesprek en zonodig doorverwijzen. Hulp bieden bij schoolongevallen. Geen vooroordelen hanteren. Gepast reageren op opvallend of ongewoon gedrag en zo nodig signaleren aan de directie of leerlingenbegeleiding. og hebben voor conflicten en bemiddelend optreden. og hebben voor cultuurverschillen en aandacht voor zorgverbreding. Afwezigheden opvolgen. nregelmatigheden signaleren aan verantwoordelijken. Afwezigheidregister invullen en absentiebewijzen controleren en rangschikken. Duidelijke afspraken maken i.v.m. het goed gebruik van de studietijd. rde, stilte en tucht eisen wanneer nodig. Correct taalgebruik.

4 2 Als communicator 2.1 met het schoolteam. Bereidheid tot open dialoog met collega s en directie. Positieve gesprekken stimuleren, gezichtspunten verduidelijken, je eigen visie kunnen toetsen aan die van collega s en tot een gemeenschappelijk besluit kunnen evolueren. (vb. cel leerlingenbegeleiding, klassenraden) Loyale opstelling t.o.v. collega s en directie en bereid zijn te bemiddelen indien de situatie dit vereist. Discreet zijn betreffende persoonlijke mededelingen. 2.2 met de leerlingen. - Het onthaal van de leerlingen helpen verzorgen. - De betrokkenheid van leerlingen stimuleren. Luisterbereid zijn. Zieke leerlingen opvangen. Vriendelijk maar kordaat het schoolreglement doen toepassen. Waardevolle activiteiten van leerlingen stimuleren, waarderen en aanmoedigen en er eventueel aan deelnemen. 2.3 met de ouders. De ouders als volwaardige partners bij het onderwijsproces erkennen. 2.4 met externe onderwijs actoren en toevallige bezoekers. Respect tonen voor de mening van de ouders. p een tactvolle wijze de observatiegegevens van de school over hun zoon/dochter met hen bespreken. Bereid zijn om in te gaan op aanvragen van ouders voor een gesprek. Het onthaal op het secretariaat (aan de receptie) goed verzorgen. Een duidelijk, geduldige communicatie met bezoekers. Een correcte doorverwijzing naar andere instanties. II. Als administratief medewerker Functie Suggesties voor het invullen van de functie:

5 1. Als lid van het team leerlingenadministratie De opdracht binnen de schooladministratie behartigen. Inschrijvingsregisters bijhouden en voor nieuwe leerlingen de nodige attesten aanvragen. Mededelingen van en naar de ouders opvolgen. Leerlingendossiers inzake het sanctioneren van de studiën in orde brengen. Documenten i.v.m. schoolloopbaan van de leerlingen archiveren. Dossiers van schoolongevallen beheren. De regelgeving i.v.m. leerlingenadministratie opvolgen en toepassen. 2.Als lid van het team personeelsadministratie - De documenten op een vlotte, duidelijke manier ter beschikking stellen van de directeur/het betrokken personeelslid. Beheer van het personeelsdossier i.v.m. opdrachten, identificatiegegevens, contracten, berekening van anciënniteiten, verzekering,. - Vlotte doorstroming van de nodige documenten naar het departement, het VVKS, de inspectie en de begeleiding. De regelgeving en de richtlijnen i.v.m. het doorsturen van documenten opvolgen. Indien nodig met het departement, het VVKS, de inspectie en de begeleiding overleg plegen. III. Als lid van de schoolorganisatie Functie 1. Als lid van het team logistieke ondersteuning Door een collegiale aanpak de grote verscheidenheid in het secretariaatswerk vlot laten verlopen. Mee bouwen aan het opvoedingsproject van de school vanuit de eigen verantwoordelijkheid van de school. Suggesties voor het invullen van de functie: Typ- en kopieerwerk verzorgen. Prijsbewust opdrachten uitvoeren en opvolgen van bestellingen van materiaal en toestellen. nderhouds- en huurcontracten opvolgen. De boekhouding van de school doen. Leerlingenrekeningen samenstellen en inningen opvolgen. De activiteiten (schoolreis, sportdag, bezinning, ) die georganiseerd worden, inhoudelijk helpen vorm geven en logistiek

6 2.Als medeverantwoordelijke voor de infrastructuur Zin hebben voor netheid, veiligheid en nauwkeurigheid. ondersteunen. Toezicht houden. Zorg dragen voor de infrastructuur, orde, gebruik van materiaal en gereedschappen. De verantwoordelijken op de hoogte brengen indien bepaalde zaken stuk zijn. De verantwoordelijke tijdig verwittigen bij gevaren en zelf initiatieven nemen om ongelukken te voorkomen. Eventueel uitgeschreven reglementen eigen aan een specifiek lokaal respecteren en doen naleven. 3.Als medeverantwoordelijke voor het secretariaat Met het secretariaatsteam de werkmethodes durven bevragen en eventueel aanpassen. Gevoelig zijn voor vernieuwingen op het gebied van secretariaatswerk. Het secretariaatswerk zodanig aanpakken dat een eventuele vervanging vlot kan verlopen. pen staan voor de aanpassingen van werkmethodes om het secretariaatswerk te laten inkaderen in een groter geheel (IM, SG). 4. Als gemotiveerde voor nascholing Zich blijvend bekwamen in z n taak als opvoeder en/of administratief medewerker. Via vakliteratuur of andere initiatieven nieuwe werkmethodes en actuele evoluties opsporen. Bereid zijn om de persoonlijke interesses inzake nascholing te kaderen binnen het nascholingsplan en de verworven kennis te delen.

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR 1 FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR Naam personeelslid: School en instellingsnummer: Scholengemeenschap: Schoolbestuur: Eerste evaluator: Tweede evaluator: Functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR

FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR Naam personeelslid: School en instellingsnummer: Scholengemeenschap: Schoolbestuur: Eerste evaluator: Tweede evaluator: DEEL 1: ALGEMEEN GEDEELTE Functiebeschrijvingen,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR Naam personeelslid: School en instellingsnummer: Scholengemeenschap: Schoolbestuur: Evaluator(en): DEEL 1: ALGEMEEN GEDEELTE Functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BESTAANSREDEN VAN DE FUNCTIE Deze functiebeschrijving bevat de hoofdlijnen van de opdracht van een directielid SG PSOL en biedt een werkkader dat het directielid zal helpen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. STUDIEMEESTER-OPVOEDER Buitengewoon Secundair Onderwijs

FUNCTIEBESCHRIJVING. STUDIEMEESTER-OPVOEDER Buitengewoon Secundair Onderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING STUDIEMEESTER-OPVOEDER Buitengewoon Secundair Onderwijs B = Basisfunctie (voor elk personeelslid) S = Specifieke functie binnen de opdracht (slechts voor bepaalde personeelsleden i.f.v.

Nadere informatie

Zelfreflectieformulier ondersteunend personeel

Zelfreflectieformulier ondersteunend personeel School Naam personeelslid Zelfreflectieformulier ondersteunend personeel PERSOONLIJKE STELLINGEN 1 voor ONDERSTEUNEND PERSONEEL ter voorbereiding van een FUNCTIONERINGSGESPREK 2. I Enkele richtlijnen en

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR Onderwijsinstelling :... Instellingsnummer :... Schoolbestuur :... Scholengemeenschap/consortium : SG BLOM Nummer scholengemeenschap : 121921 Het arbeidsreglement,

Nadere informatie

Bijlage: Mogelijke evaluatiecriteria voor leraren secundair onderwijs

Bijlage: Mogelijke evaluatiecriteria voor leraren secundair onderwijs 1 Bijlage: Mogelijke evaluatiecriteria voor leraren secundair onderwijs Met voorliggend document willen we alle aspecten van de functie van leraar in de evaluatie betrekken. Met deze brede evaluatie willen

Nadere informatie

Geachte mevrouw Geachte heer

Geachte mevrouw Geachte heer Vrije Technische Instituten van Brugge, vzw Boeveriestraat 73 8000 Brugge tel. 050 33 35 02 fax 050 33 37 55 Zandstraat 138 8200 Sint-Andries tel. 050 31 66 12 050 31 61 56 Geachte mevrouw Geachte heer

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING MENTOR-COACH

FUNCTIEBESCHRIJVING MENTOR-COACH FUNCTIEBESCHRIJVING MENTOR-COACH SCHOOL: NAAM: De functiebeschrijving van 'mentor-coach' kadert in het individuele gedeelte (instellingsgebonden taken) van de functiebeschrijving van 'leraar'. Deze functiebeschrijving

Nadere informatie

DOCUMENT TER VOORBEREIDING VAN EEN FUNCTIONERINGS-/(ZELF)-EVALUATIEGESPREK

DOCUMENT TER VOORBEREIDING VAN EEN FUNCTIONERINGS-/(ZELF)-EVALUATIEGESPREK DOCUMENT TER VOORBEREIDING VAN EEN FUNCTIONERINGS-/(ZELF)-EVALUATIEGESPREK * Inleiding Beste collega s van het ondersteunend personeel, Dit document kan dienen als achtergrond en inspiratiebron bij: -

Nadere informatie

Functiebeschrijving, functioneringsgesprek en evaluatie

Functiebeschrijving, functioneringsgesprek en evaluatie Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel DOCUMENT Datum: 2007-03-01 Functiebeschrijving, functioneringsgesprek en evaluatie 1 Functiebeschrijving 1.1 Tekst van

Nadere informatie

Scholengemeenschap SAS

Scholengemeenschap SAS Scholengemeenschap SAS FUNCTIEBESCHRIJVING PERSONEELSLID MET DE OPDRACHT VAN MENTOR School: Datum: Naam:... Opdrachtbreuk:... / 24 Datum Eerste indiensttreding Eerste indiensttreding binnen het schoolbestuur

Nadere informatie

EVALUATIEFORMULIER ONDERSTEUNEND PERSONEEL

EVALUATIEFORMULIER ONDERSTEUNEND PERSONEEL Naam personeelslid: Instelling: Instellingsnummer: Inrichtende Macht: Instellingsnummer SG: Naam en functie 1e evaluator: Naam en functie 2e evaluator: 113027-V05 KSN EVALUATIEFORMULIER ONDERSTEUNEND PERSONEEL

Nadere informatie

Loopbaanbegeleiding in dialoog

Loopbaanbegeleiding in dialoog Loopbaanbegeleiding in dialoog Colloquium Mechelen-Brussel 29 november 2018 Marc Keppens Els Goeminne Dienst Personeel Katholiek Onderwijs Vlaanderen Wat als? er een nieuwe eerste evaluator wordt aangesteld

Nadere informatie

Functiebeschrijving voor het ambt van Technisch adviseur-coördinator

Functiebeschrijving voor het ambt van Technisch adviseur-coördinator Functiebeschrijving voor het ambt van Technisch adviseur-coördinator 1. De TAC als lid van het middenkader Kan zelfstandig actie- en uitvoeringsplannen opstellen, opvolgen en afwerken. Stelt kwalitatieve

Nadere informatie

SCHOLENGEMEENSCHAP SAS BRUSSEL AFSPRAKEN ROND FUNCTIEBESCHRIJVING, FUNCTIONERINGSGESPREK, EVALUATIEGESPREK

SCHOLENGEMEENSCHAP SAS BRUSSEL AFSPRAKEN ROND FUNCTIEBESCHRIJVING, FUNCTIONERINGSGESPREK, EVALUATIEGESPREK 1 SCHOLENGEMEENSCHAP SAS BRUSSEL AFSPRAKEN ROND FUNCTIEBESCHRIJVING, FUNCTIONERINGSGESPREK, EVALUATIEGESPREK Inleiding Vanaf 1 september 2007 is het werken met individuele functiebeschrijvingen in het

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Instelling: 122259... FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Opgemaakt op Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:... /24 Vast benoemd: Ja / Neen Datum Eerste indiensttreding Eerste

Nadere informatie

Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL

Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL Provinciaal Technisch Instituut Roze 131 9900 EEKLO Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL Persoonlijke gegevens personeelslid Naam: Deze functiebeschrijving kadert binnen het pedagogisch

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Adjunct Directeur/ Technisch Adviseur (Coördinator).

FUNCTIEBESCHRIJVING Adjunct Directeur/ Technisch Adviseur (Coördinator). FUNCTIEECHRIJVING Adjunct Directeur/ Technisch Adviseur (Coördinator). 1. Het personeelsbeleid / Adjunct Directeur egeleiden van het personeel om met een bekwaam en gemotiveerd team de doelstellingen van

Nadere informatie

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving Scholengemeenschap Sperregem Bruggestraat 23 8820 Torhout GVB De Oefenschool GVB De Revinze GVBLo De Torretjes GVB Driekoningen GVB Lichtervelde GVB Sint-Henricus GVB Ten Parke GVB Wijnendale GVB Handzame

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur

FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur School: Schoolbestuur: Instellingsnummer: Scholengemeenschap: Nummer scholengemeenschap: Personeelslid: Eerste evaluator: Tweede evaluator: Ambt: directeur Bijkomende gegevens:

Nadere informatie

Functiebeschrijving mentor

Functiebeschrijving mentor Functiebeschrijving mentor Algemeen kader: Krachtlijnen van het opvoedingsconcept voor het katholiek basisonderwijs ( OKB) Werken aan een schooleigen christelijke identiteit Werken aan een degelijk onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Functiebeschrijving van preventie adviseur

Functiebeschrijving van preventie adviseur Functiebeschrijving van preventie adviseur Algemeen kader: Krachtlijnen van het opvoedingsconcept voor het katholiek basisonderwijs ( OKB) Werken aan een schooleigen christelijke identiteit Werken aan

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzer ASV-LO

FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzer ASV-LO FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzer ASV-LO Instelling: BuLO Klim-op instellingsnummer 25841 naam:.. adres:.. stamboeknummer:. opdrachtbreuk:.. vastbenoemd:. eerste indiensttreding eerste indiensttreding binnen

Nadere informatie

Functiebeschrijving logopedist Specifiek gedeelte

Functiebeschrijving logopedist Specifiek gedeelte Functiebeschrijving logopedist Specifiek gedeelte FUNCTIE ZO KUN JE DE FUNCTIE INVULLEN ALS BEGELEIDER VAN ONTWIKKELINGSPROCESSEN Bevorderen van de persoonlijke ontplooiing Positieve feedback geven en

Nadere informatie

Vacature voltijdse OPVOEDER vanaf 1 september 2016 in het Sint-Jozefsinstituut van Ternat

Vacature voltijdse OPVOEDER vanaf 1 september 2016 in het Sint-Jozefsinstituut van Ternat Vacature voltijdse OPVOEDER vanaf 1 september 2016 in het Sint-Jozefsinstituut van Ternat Voor ons secretariaatsteam zijn we op zoek naar een opvoeder met een diploma professionele bachelor. Het betreft

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur. Scholengroep FORUM

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur. Scholengroep FORUM FUNCTIEBESCHRIJVING Directeur Scholengroep FORUM Instelling Adres Instellingsnummer FUNCTIEBESCHRIJVING: DIRECTEUR Naam en voornaam Stamboeknummer Eerste evaluator Tweede evaluator De Algemeen directeur

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Opgemaakt op Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:.../36 Vast benoemd: Ja / Neen Datum Eerste indiensttreding binnen het

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzend personeel LERAAR ASV (OV1 OV2 OV3) Buitengewoon Secundair Onderwijs

FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzend personeel LERAAR ASV (OV1 OV2 OV3) Buitengewoon Secundair Onderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzend personeel LERAAR ASV (OV1 OV2 OV3) Buitengewoon Secundair Onderwijs B = Basisfunctie (voor elk personeelslid) S = Specifieke functie binnen de opdracht (slechts voor bepaalde

Nadere informatie

Katholieke Scholengemeenschap Oscar Romero Sint-Bavostraat 51, 2610 Wilrijk tel fax

Katholieke Scholengemeenschap Oscar Romero Sint-Bavostraat 51, 2610 Wilrijk tel fax Katholieke Scholengemeenschap Oscar Romero Sint-Bavostraat 51, 2610 Wilrijk tel. 03 827 16 23 fax 03 825 13 34 FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINEREND DIRECTEUR DOMEIN DOEL AANDACHTSVELDEN Communicatie en overleg

Nadere informatie

Instelling:. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Naam:... Adres: Stamboeknummer:...

Instelling:. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Naam:... Adres: Stamboeknummer:... Instelling:. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Datum Eerste indiensttreding binnen het schoolbestuur Eerste indiensttreding binnen de scholengemeenschap

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Directeur secundair onderwijs. De algemene afspraken werden op het Tussencomité onderhandeld - zie protocol dd.

Functiebeschrijving. Directeur secundair onderwijs. De algemene afspraken werden op het Tussencomité onderhandeld - zie protocol dd. Functiebeschrijving Directeur secundair onderwijs De algemene afspraken werden op het Tussencomité onderhandeld - zie protocol dd. 12 maart 2014 Instelling:.... Naam personeelslid:.... Inleiding Situering

Nadere informatie

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving Scholengemeenschap Sperregem Bruggestraat 23 8820 Torhout GVB De Oefenschool GVB De Revinze GVBLo De Torretjes GVB Driekoningen GVB Lichtervelde GVB Sint-Henricus GVB Ten Parke GVB Wijnendale Geïndividualiseerde

Nadere informatie

School: Schoolbestuur: Instellingsnummer: Scholengemeenschap: Nummer scholengemeenschap: Personeelslid: Eerste evaluator:

School: Schoolbestuur: Instellingsnummer: Scholengemeenschap: Nummer scholengemeenschap: Personeelslid: Eerste evaluator: School: Gemeentelijke Basisschool Niel Schoolbestuur: Gemeente Niel Instellingsnummer: Scholengemeenschap: SOM Nummer scholengemeenschap: 123001 Personeelslid: Eerste evaluator: Gemeentesecretaris Tweede

Nadere informatie

EVALUATIE VAN DE MEDEWERKER MET ADMINISTRATIEVE OPDRACHT

EVALUATIE VAN DE MEDEWERKER MET ADMINISTRATIEVE OPDRACHT EVALUATIE VAN DE MEDEWERKER MET ADMINISTRATIEVE OPDRACHT Algemene en persoonlijke gegevens VOORNAAM NAAM Ambt Administratieve toestand Periode Datum / /20 1 ste evaluator 2 de evaluator De scores zijn

Nadere informatie

ALGEMENE FUNCTIEGEGEVENS. Kinderbegeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang. Functiebeschrijving

ALGEMENE FUNCTIEGEGEVENS. Kinderbegeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang. Functiebeschrijving ALGEMENE FUNCTIEGEGEVENS Dienst : Afdeling : Functie : Niveau : Weddenschaal : HUIS VAN HET KIND ZIBO Kinderbegeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang C C1C2 Functiebeschrijving Situering van het ZIBO

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %)

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %) 06 jul 2019 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %) De vrije basisschool van Tweesprong is één van de twaalf basisscholen van de scholengroep Sint- Rembert vzw. De

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT.

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT. 25 mei 2016 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT. AANGEVULD MET EEN OPDRACHT ALS ZORGCOÖRDINATOR De vrije basisschool de Oefenschool is één van de tien basisscholen van de scholengroep

Nadere informatie

De V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs Veurne, werft een voltijdse directeur zonder lesopdracht aan. Datum van indiensttreding: 1 april 2016.

De V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs Veurne, werft een voltijdse directeur zonder lesopdracht aan. Datum van indiensttreding: 1 april 2016. V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs D. de Haenelaan 10-8630 VEURNE OPENSTELLING VOOR EEN FUNCTIE VAN DIRECTEUR (M/V) ZONDER LESOPDRACHT VRIJE KATHOLIEKE BASISSCHOOL, Brugsesteenweg 77 te 8630 Veurne Datum:

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %)

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %) 29 aug 2018 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %) De vrije basisschool van Sint-Henricus is één van de dertien basisscholen van de scholengroep Sint- Rembert vzw. De

Nadere informatie

Aanwerving Internaatsopvoeder

Aanwerving Internaatsopvoeder v.z.w. Don Bosco Internaten François Gaystraat 129 1150 Sint-Pieters-Woluwe 02 771 21 00 02 772 15 82 internaten@donbosco.be Aanwerving Internaatsopvoeder in het Don Bosco Internaat Guldendallaan 90 1150

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE

VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE 17 jun 2017 VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE De vrije basisschool van Aartrijke is één van de elf basisscholen van de scholengroep Sint-Rembert vzw. De school heeft

Nadere informatie

BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V) vanaf 1 september 2015 BASISSCHOOL OBSERVATIECENTRUM DE BERKJES, SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS TYPE 3

BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V) vanaf 1 september 2015 BASISSCHOOL OBSERVATIECENTRUM DE BERKJES, SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS TYPE 3 Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs De Berkjes Torhoutsesteenweg 511, 8200 Sint-Michiels 050/40.41.68 050/39.20.50 Email: bubao.de.berkjes@deberkjes.be BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V)

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. MAATSCHAPPELIJK WERKER Buitengewoon Secundair Onderwijs

FUNCTIEBESCHRIJVING. MAATSCHAPPELIJK WERKER Buitengewoon Secundair Onderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING MAATSCHAPPELIJK WERKER Buitengewoon Secundair Onderwijs B = Basisfunctie (voor elk personeelslid) S = Specifieke functie binnen de opdracht (slechts voor bepaalde personeelsleden i.f.v.

Nadere informatie

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving Scholengemeenschap Sperregem Bruggestraat 23 8820 Torhout GVB De Oefenschool GVB De Revinze GVBLo De Torretjes GVB Driekoningen GVB Lichtervelde GVB Sint-Henricus GVB Ten Parke GVB Wijnendale Geïndividualiseerde

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Instelling:. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Opgemaakt op Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:... /36 Vast benoemd: Ja / Neen Datum Eerste indiensttreding Eerste indiensttreding

Nadere informatie

Functiebeschrijving van directeur basisonderwijs. Bijlage 1: Algemene directieopdracht

Functiebeschrijving van directeur basisonderwijs. Bijlage 1: Algemene directieopdracht Functiebeschrijving van directeur basisonderwijs Bijlage 1: Algemene directieopdracht 1. Identiteit en pastoraal 1: Werken aan het eigen christelijk opvoedingsproject: - mee gestalte geven en uitvoeren

Nadere informatie

Functiebeschrijving Technisch Adviseur Coördinator (TAC)

Functiebeschrijving Technisch Adviseur Coördinator (TAC) Functiebeschrijving Technisch Adviseur Coördinator (TAC) De functie van TAC is een bestuursfunctie waarbij het coördineren en opvolgen van alle activiteiten inzake materiële en pedagogische aspecten van

Nadere informatie

Functiebeschrijving DIRECTEUR BASISONDERWIJS

Functiebeschrijving DIRECTEUR BASISONDERWIJS VZW KATHOLIEK BASISONDERWIJS LOKEREN & MOERBEKE-WAAS Vrijheidsplein 25 9160 Lokeren Tel 09 348 13 00 Fax 09 339 08 36 codi@kabaolok.be instellingsnummer: 122333 nummer vereniging: 24623.2001 ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht

Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van administratief directeur in de Don Bosco

Nadere informatie

Opsteller/toezichter voor de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord (m/v)

Opsteller/toezichter voor de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord (m/v) Het stadsbestuur zoekt een deeltijdse Opsteller/toezichter voor de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord (m/v) In deze heel afwisselende functie sta je gedurende 30 uur per week in voor een klantvriendelijk

Nadere informatie

Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede

Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Markt 5 9340 Lede Tel. 053 60 68 70 e-mail academie@gamw.lede.be URL: http://www.gamw.lede.be Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. 2. Hoofdopdracht en opdracht 2.1 Coördinatie van het zorgbeleid op school De zorgcoördinator

FUNCTIEBESCHRIJVING. 2. Hoofdopdracht en opdracht 2.1 Coördinatie van het zorgbeleid op school De zorgcoördinator FUNCTIEBESCHRIJVING School: GBS De Vierklaver, Baaigemstraat 26, 9890 Gavere Schoolbestuur: Gemeentebestuur Gavere, Markt 1, 9890 Gavere Instellingsnummer: 024349 Scholengemeenschap: Gavere-Merelbeke Nummer

Nadere informatie

Werken met een richtdocument

Werken met een richtdocument Kwaliteitsvolle loopbaanbegeleiding Werken met een richtdocument Marc Van Gils april 2008 1 Een creatieve zoektocht naar mogelijkheden tot optimale afstemming van de doelen van de medewerker en die van

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling:

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling: Identificatie van de functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Dienst: Thuiszorg en onthaal

Nadere informatie

Prizma vzw/scholengemeenschap B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT. 15 februari 2016. Geachte Mevrouw Geachte Heer

Prizma vzw/scholengemeenschap B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT. 15 februari 2016. Geachte Mevrouw Geachte Heer Prizma vzw/ B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT 15 februari 2016 Geachte Mevrouw Geachte Heer De Raad van Bestuur van de Scholengemeenschap PRIZMA (Campus Middenschool Ingelmunster; Campus

Nadere informatie

Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs

Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs SINT-ANGELA-MONTFORTCOLLEGE vzw AARSCHOTSESTEENWEG 39 ROTSELAAR Nr. 0464.016.326 Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs In het Montfortcollege gelegen op het domein O.L.Vrouwepark

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 4 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool Egem

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 4 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool Egem GVB Egem Molenakker 97 8740 PITTEM-Egem Pittem, 17/02/2014 (de school maakt deel uit van VZW Vrij Basisonderwijs Pittem en Egem, Koolskampstraat 4, 8740 Pittem) Betreft : Vacature voor directeur (m/v)

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene V.K.B.B.- V.Z.W. Peter Benoitlaan 13 8450 Bredene 25-06-2012 Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene Geachte Heer, Mevrouw Het Schoolbestuur

Nadere informatie

Buurtwerk t Lampeke vzw zoekt 1 halftijds administratief medewerker (V/M) in een contract van onbepaalde duur vanaf 1 augustus 2018.

Buurtwerk t Lampeke vzw zoekt 1 halftijds administratief medewerker (V/M) in een contract van onbepaalde duur vanaf 1 augustus 2018. Buurtwerk t Lampeke vzw zoekt 1 halftijds administratief medewerker (V/M) in een contract van onbepaalde duur vanaf 1 augustus 2018. Buurtwerk t Lampeke (www.lampeke.be) is een buurtwerking in de Ridderbuurt

Nadere informatie

ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT

ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT - SCHOOLBROCHURE - Basisonderwijs DE LINDE, Overpelt ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT In ons Eigen opvoedingsproject (EOP) kan u lezen hoe wij als school onze opvoedingstaak zien.

Nadere informatie

Functiebeschrijving VO Directeur

Functiebeschrijving VO Directeur Persoonlijke gegevens personeelslid Naam : Functiebeschrijving VO Directeur Deze functiebeschrijving kadert binnen het pedagogisch project, het centrumreglement, het arbeidsreglement, het personeelsreglement

Nadere informatie

Vacature voor een ingang tot de proeftijd coördinator CDO Mercatorinstituut

Vacature voor een ingang tot de proeftijd coördinator CDO Mercatorinstituut Leon Spilliaertstraat 29 8400 Oostende www.scholengroepaanzee.be 059/51 05 24 059/80 79 93 info@scholengroepaanzee.be 001-3397011-50 Algemeen directeur: Xavier DEFRANCQ 0477/57 61 14 xavdef@scholengroepaanzee.be

Nadere informatie

Doorniksesteenweg Bossuit

Doorniksesteenweg Bossuit Doorniksesteenweg 557 27-09-2013 8583 Bossuit Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 10 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Kleuterschool Bossuit, Doorniksesteenweg 557 8583 Bossuit Geachte Heer,

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Dienst : Sport. Subdienst: / Schrijf voor kennisname, vul datum en naam in en plaats uw handtekening

Functiebeschrijving. Dienst : Sport. Subdienst: / Schrijf voor kennisname, vul datum en naam in en plaats uw handtekening Functie Graadnaam: sportleraar Functienaam: sportleraar (sportpromotor) Functiefamilie: deskundige Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling : Mens Dienst : Sport Subdienst: / Code: Doel van de dienst De afdeling

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR NIET- CONFESSIONELE ZEDENLEER

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR NIET- CONFESSIONELE ZEDENLEER FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR NIET- CONFESSIONELE ZEDENLEER School: Instellingsnummer: Inrichtende macht: Nummer Scholengemeenschap: Scholengemeenschap: IDENTIFICATIE Naam personeelslid

Nadere informatie

vzw KaSO Herk-de-Stad, Veearts Strauvenlaan 5, 3540 Herk-de-Stad

vzw KaSO Herk-de-Stad, Veearts Strauvenlaan 5, 3540 Herk-de-Stad Katholieke Scholengemeenschap Sint-Martinus Herk-de-Stad nummer 113381 Functiebeschrijving pedagogisch directeur voor de eerste graad van de Sint-Martinusscholen DOMEIN DOEL AANDACHTSVELDEN VISIE PLANNING

Nadere informatie

ProfS: doelenbevraging

ProfS: doelenbevraging ProfS: doelenbevraging Jaar: Diocees: We bevragen van elk van onderstaande deelgebieden telkens Heeft de ProfS opleiding jou ondersteund in het ontwikkelen van de nodige competenties om als directeur de

Nadere informatie

MODEL VAN FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER. Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING. Opgemaakt op... Naam:.. Adres:..

MODEL VAN FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER. Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING. Opgemaakt op... Naam:.. Adres:.. MODEL VAN FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER Instelling: 122259 FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER Opgemaakt op... Naam:.. Adres:... Stamboeknummer:.. Opdrachtbreuk:../24 Vast benoemd: Ja/Neen Eerste

Nadere informatie

Functiebeschrijving Directeur Secundair Onderwijs VL

Functiebeschrijving Directeur Secundair Onderwijs VL naam school adres school Functiebeschrijving Directeur Secundair Onderwijs VL Persoonlijke gegevens personeelslid Naam: Deze functiebeschrijving kadert binnen het pedagogisch project, het schoolreglement,

Nadere informatie

Vacature voor beheerder Internaat-aan-Zee (ingang tot de proeftijd vanaf 1 januari 2012).

Vacature voor beheerder Internaat-aan-Zee (ingang tot de proeftijd vanaf 1 januari 2012). Leon Spilliaertstraat 29 8400 Oostende www.scholengroepaanzee.be 059/51 05 24 059/80 79 93 info@scholengroepaanzee.be 001-3397011-50 Algemeen directeur: Xavier DEFRANCQ 0477/57 61 14 xavdef@scholengroepaanzee.be

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke Basisschool Rozenstraat 6 te 8560 Wevelgem-Moorsele.

Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke Basisschool Rozenstraat 6 te 8560 Wevelgem-Moorsele. vzw Vrij Katholiek en Lager Onderwijs Moorsele KBO nummer 0432396108 Rozenstraat 6 8560 Moorsele 2 december 2013 Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke

Nadere informatie

Functiebeschrijving beleidsmedewerker

Functiebeschrijving beleidsmedewerker Functiebeschrijving beleidsmedewerker Algemeen kader: Krachtlijnen van het opvoedingsconcept voor het katholiek basisonderwijs ( OKB) Werken aan een schooleigen christelijke identiteit Werken aan een degelijk

Nadere informatie

O.C.M.W.- LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING SECRETARIS-SECRETARIAAT. 1. Plaats in de organisatie

O.C.M.W.- LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING SECRETARIS-SECRETARIAAT. 1. Plaats in de organisatie - LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING AFDELING: DIENST: FUNCTIEBENAMING: SECRETARIS-SECRETARIAAT SECRETARIAAT Administratief bediende 1. Plaats in de organisatie Deze administratieve medewerk(st)er werkt onder

Nadere informatie

O.C.M.W.-LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIE WZC. 1. Plaats in de organisatie

O.C.M.W.-LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIE WZC. 1. Plaats in de organisatie O.C.M.W.-LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING AFDELING: DIENST: FUNCTIEBENAMING: WOONZORGCENTRUM ADMINISTRATIE WZC Administratief medewerker WZC 1. Plaats in de organisatie De administratief medewerker werkt

Nadere informatie

Leraren leren van leerlingen. Q-traject SG Harlindis en Relindis Maaseik-Kinrooi

Leraren leren van leerlingen. Q-traject SG Harlindis en Relindis Maaseik-Kinrooi Leraren leren van leerlingen Q-traject SG Harlindis en Relindis Maaseik-Kinrooi 1 (h)échte scholengemeenschap 3 vestigingen eerste graad 3 bovenbouwscholen op 1 campus 4 belangstellingsgebieden 55 studierichtingen

Nadere informatie

Opvoedingsproject VITO Hoogstraten

Opvoedingsproject VITO Hoogstraten Opvoedingsproject VITO Hoogstraten Wat beogen wij? Als katholieke school werken wij mee aan de opvoeding en het onderwijs van jonge mensen. We willen hen helpen op te groeien tot christelijke volwassenen,

Nadere informatie

7/05/2009. Belgische grondwet onderschrijft een strikte scheiding kerk en staat. Dit geldt ook voor de toepassing in het Onderwijs.

7/05/2009. Belgische grondwet onderschrijft een strikte scheiding kerk en staat. Dit geldt ook voor de toepassing in het Onderwijs. juridisch kader 1 bemerking vooraf: benadering van het juridisch kader vanuit de praktijk er zijn duidelijke diocesane verschillen scheiding kerk-staat werken vanuit een dubbel spoor zowel voor de opdracht

Nadere informatie

Afspraken Begeleidings- en evaluatietraject Mentorenproject Traject functiebeschrijvingen. SG SN BaO loopbaanontwikkeling / loopbaanbegeleiding

Afspraken Begeleidings- en evaluatietraject Mentorenproject Traject functiebeschrijvingen. SG SN BaO loopbaanontwikkeling / loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding Loopbaanontwikkeling personeelsbeleid in de SG SN BaO Info 18 april 2008 Inhoud van de sessie Schets van het groeiproces Beleidsvoorbereidende jaren Consequenties voor de definitieve

Nadere informatie

Voorwaarden tot aanstelling in de functie directeur

Voorwaarden tot aanstelling in de functie directeur Voorwaarden tot aanstelling in de functie directeur 1) Ervaring in het deeltijds kunstonderwijs als lid van het bestuurs- en onderwijzend personeel strekt tot aanbeveling; 2) Houder zijn van een bekwaamheidsbewijs

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie dossierbeheerder B1-B2-B3 administratief expert departement

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht

Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van algemeen directeur in de Don Bosco campus, Stationsstraat

Nadere informatie

HET PEDAGOGISCH PROJECT EN DE OPDRACHTEN VAN DE LEERKRACHTEN

HET PEDAGOGISCH PROJECT EN DE OPDRACHTEN VAN DE LEERKRACHTEN FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN MENTOR (PERSONEELSCATEGORIE BELEIDS- EN ONDERSTEUNEND PERSONEEL) HET PEDAGOGISCH PROJECT EN DE OPDRACHTEN VAN DE LEERKRACHTEN Van de leerkracht wordt verwacht dat

Nadere informatie

Functiefamilie AS Strategisch adjuncten

Functiefamilie AS Strategisch adjuncten Functiefamilie AS Strategisch adjuncten DOEL Het management adviseren en ondersteunen op organisatorisch, administratief en/of inhoudelijk vlak teneinde optimaal bij te dragen tot de dienstverlening en

Nadere informatie

Begeleid(st)er buitenschoolse opvang

Begeleid(st)er buitenschoolse opvang FUNCTIEBESCHRIJVING BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE OPVANG Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Begeleid(st)er buitenschoolse

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN ALGEMEEN (EN ARTISTIEK) DIRECTEUR IN HET DEELTIJDS KUNSTONDERWIJS

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN ALGEMEEN (EN ARTISTIEK) DIRECTEUR IN HET DEELTIJDS KUNSTONDERWIJS Academie: Instellingsnummer: Inrichtende macht: FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN ALGEMEEN (EN ARTISTIEK) DIRECTEUR IN HET DEELTIJDS KUNSTONDERWIJS IDENTIFICATIE Naam personeelslid Stamboeknummer Geboortedatum

Nadere informatie

Betreft : vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Amand Zuid, Krysantenlaan 6, 8500 KORTRIJK.

Betreft : vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Amand Zuid, Krysantenlaan 6, 8500 KORTRIJK. Sint-Amandsbasisschool Zuid Krysantenlaan 6 Wielewaallaan 26 8500 Kortrijk VZW Sint-Amandsbasisscholen Kortrijk mz Kollegestraat 8 8500 Kortrijk Betreft : vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke

Nadere informatie

Scholengemeenschap SAS

Scholengemeenschap SAS Scholengemeenschap SAS FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER School: Datum: Naam:... Opdrachtbreuk:... / 36 Datum Eerste indiensttreding Eerste indiensttreding binnen het schoolbestuur Eerste indiensttreding

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) zonder lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool, Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte.

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) zonder lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool, Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte. Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte 14/02/2016 Betreft : Vacature voor directeur (m/v) zonder lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool, Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte. Geachte Heer, Mevrouw, Het

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Kleuterschool St-Lutgardis

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Kleuterschool St-Lutgardis datum Kleuterschool St-Lutgardis Karel van Manderstraat 33 8760 MEULEBEKE (de school maakt deel uit van VZW Vrij Katholiek Basisonderwijs, Markt 10, 8760 MEULEBEKE Meulebeke, 30 januari 2014 Betreft :

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2011 2014

BELEIDSPLAN 2011 2014 BELEIDSPLAN 2011 2014 Tijdens het schooljaar 2010-2011 hebben het CASS en de directie een SWOT- analyse gemaakt over de onze scholengemeenschap. Dit beleidsplan vertrekt vanuit een evaluatie van het vorige

Nadere informatie

Gelet op het koninklijk besluit van 30 maart 001 tot regeling van de rechtspositie van het personeel van de politiediensten;

Gelet op het koninklijk besluit van 30 maart 001 tot regeling van de rechtspositie van het personeel van de politiediensten; GR20170622 punt 3: Politie - Personeel - Externe aanwerving - Openverklaring van een betrekking in het administratief en logistiek kader - Niveau B - Consulent - voor de dienst beleid, beheer & ondersteuning

Nadere informatie

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er Competentiegerichte functiebeschrijving administratief medewerker directiesecretariaat 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Graadbenaming: Sector/Dienst: Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat

Nadere informatie

Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Sint-Denijs-Westrem

Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Sint-Denijs-Westrem Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Sint-Denijs-Westrem Met ingang van 1 september 2013 is er een vacature voor een ambt van technisch

Nadere informatie

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Doel van de functie (Mee) Ontwikkelen, vertalen en bijsturen van een overkoepelend beleid en strategie voor basisonderwijs Bepalen en bewaken van de krijtlijnen

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur (M/V) in Don Bosco Zwijnaarde

Vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur (M/V) in Don Bosco Zwijnaarde Vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur (M/V) in Don Bosco Zwijnaarde Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur in Don Bosco Zwijnaarde,

Nadere informatie

Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs

Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren) Functieomschrijving Coördineren en opvolgen van alle activiteiten met betrekking tot materiële en agogische

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK EN TECHNISCH ONDERHOUD INTERIEURVERZORGING

HUISHOUDELIJK EN TECHNISCH ONDERHOUD INTERIEURVERZORGING O.C.M.W.- LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING AFDELING: DIENST: FUNCTIEBENAMING: HUISHOUDELIJK EN TECHNISCH ONDERHOUD INTERIEURVERZORGING Interieurverzorg(st)er O.C.M.W. 1. Plaats in de organisatie De interieurverzorg(st)er

Nadere informatie

De ouders De leermeester onderhoudt als leraar contacten met de ouders, ondermeer op specifiek daarvoor voorziene contactmomenten.

De ouders De leermeester onderhoudt als leraar contacten met de ouders, ondermeer op specifiek daarvoor voorziene contactmomenten. FUNCTIEBESCHRIJVING School: Schoolbestuur: Instellingsnummer: Scholengemeenschap: Nummer scholengemeenschap: Personeelslid: Eerste evaluator: Tweede evaluator: Ambt: leermeester levensbeschouwelijk vakken

Nadere informatie