Vacature voltijdse OPVOEDER vanaf 1 september 2016 in het Sint-Jozefsinstituut van Ternat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vacature voltijdse OPVOEDER vanaf 1 september 2016 in het Sint-Jozefsinstituut van Ternat"

Transcriptie

1 Vacature voltijdse OPVOEDER vanaf 1 september 2016 in het Sint-Jozefsinstituut van Ternat Voor ons secretariaatsteam zijn we op zoek naar een opvoeder met een diploma professionele bachelor. Het betreft een voltijdse functie van 36 uren, verdeeld over vijf werkdagen. De algemene functiebeschrijving van een personeelslid, zoals dat werd onderhandeld in de scholengemeenschap, vind je in bijlage. De instellingspecifieke opdracht voor Sint-Jozef bestaat uit: - Administratieve hoofdtaak: verantwoordelijke voor al het drukwerk op school Dat impliceert: het bedienen van geavanceerde kopieerapparaten, aangestuurd via de pc, het dagelijks drukken van cursusmateriaal, toetsen, brieven, beheer van de voorraad. Daarbij komt ook een gedeelte van de algemene schooladministratie, o.a. administratie van de nascholingen van leerkrachten, affiches maken - Ondersteuning van andere medewerkers door o.a.: een beurtrol aan het onthaal te verzekeren, documenten i.v.m. leerlingen- en personeelsadministratie te klasseren, eenvoudige enquêtes op te stellen en de antwoorden te verwerken in functie van leerlingen- of ouderactiviteiten. - Pedagogische taken die door ieder lid van het secretariaatsteam worden opgenomen en onderling worden verdeeld: Wat verwachten we? toezichten bij leerlingen tijdens speeltijden, voor en na de schooluren, in de gangen, toiletten, de begeleiding van studie-uren bij afwezigheid van een leerkracht, telefoons opnemen, het schoolgebouw afsluiten - Je werkt nauwkeurig en correct en met grote zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent ICT-vaardig: het Officepakket (Word en Excel) kun je goed gebruiken. - Je werkt graag in teamverband en wil ten dienste staan van je collega s, leerkrachten, leerlingen en ouders. - Je bent assertief en communicatief. - Je bent leergierig. - Je spreekt en schrijft Standaardnederlands. - Je wil je engageren om het opvoedingsproject mee vorm te geven. - Je wil je eigen talenten inzetten om gepassioneerd aan de slag te kunnen gaan. - Je hebt kennis van EHBO en/of bent bereid een opleiding ervoor te volgen.

2 Wat bieden we? Onze school wil een kwalitatieve vorming bieden aan jongeren die kiezen voor een richting in de tweede of derde graad van het algemeen secundair onderwijs (ASO). We streven naar een gedeelde verantwoordelijkheid en focussen steeds op het welbevinden van eenieder. Verbondenheid, betrokkenheid en dialoog zijn daarbij voor ons essentieel. We bieden je dus een gevarieerde job binnen een schoolteam waar iedereen gerespecteerd wordt en uitgedaagd wordt om eigentijds vorm te geven aan het katholieke schoolproject. Sollicitatieprocedure: 1. Stuur een met daarbij je motivatiebrief en CV naar mevrouw Lut Delcour, adjunctdirecteur: en dat ten laatste op vrijdag 1 juli Op basis daarvan maken wij een eerste selectie. Ten laatste op maandag 4 juli laten we je via weten of je verder kunt naar de volgende stap van de selectieprocedure. 3. Indien je geselecteerd werd, volgt er op donderdag 7 juli tussen 15 uur en 20 uur een sollicitatieproef (ICT-vaardigheid) en sollicitatiegesprek. Heb je nog specifieke vragen? Met specifieke vragen kun je terecht bij mevrouw Lut Delcour via het bovenstaande adres. Telefonische vragen nemen we niet aan voor de eerste ronde. Alvast bedankt voor je interesse! Met vriendelijke groet Lut Delcour Adjunct-directeur Yannick Noppe Directeur Sint-Jozefsinstituut Statiestraat Ternat De school maakt deel uit van het schoolbestuur Katholiek Basis en Secundair Onderwijs Ternat Statiestraat 35 én van de scholengemeenschap Dilbeek-Ternat.

3 Inleiding bij de functiebeschrijvingen BIJLAGE VACATUREBERICHT Volgens het decreet rechtspositieregeling van 27 maart 1991 is een functiebeschrijving per ambt en per instelling vanaf 2004 verplicht voor alle personeelsleden met een arbeidsovereenkomst van meer dan 104 dagen. Deze functiebeschrijving is een constructief en positief beleidsinstrument. Elk personeelslid dat een functiebeschrijving heeft gekregen, moet ook worden geëvalueerd. De functiebeschrijving mag geen dictaat zijn, maar bevat de hoofdlijnen van de opdracht van een personeelslid. De functiebeschrijvingen die op niveau scholengemeenschap werden ontwikkeld, dienen als algemeen werkkader en vormen een richtinggevend basisdocument voor het voeren van functioneringsgesprekken. De functiebeschrijving doet geen afbreuk aan de rechten en plichten opgenomen in het decreet rechtspositie, in de arbeidsovereenkomst en in de documenten die met de arbeidsovereenkomst een ondeelbaar geheel vormen zoals de opdrachtverklaring van het katholiek onderwijs, het algemeen reglement van het katholiek secundair onderwijs, het arbeidsreglement, het opvoedingsproject, het schoolwerkplan, het vademecum en andere wettelijke bepalingen in de mate dat zij bepalingen bevatten die verband houden met de uitvoering van de arbeidsovereenkomst. Over de instellingsgebonden opdrachten die opgenomen zijn in de bovengenoemde documenten dient de eerste evaluator niet individueel met het personeelslid te onderhandelen. Alle functiebeschrijvingen zijn volgens eenzelfde structuur opgebouwd en worden kernachtig in een beknopt document geformuleerd. De geïntegreerde lerarenopdracht (voor de leraar) en de hoofdtaak (voor het personeel) worden onderverdeeld in 6 domeinen. Naast elk domein worden de taken en de wijze waarop de taken uitgevoerd worden, geëxpliciteerd.

4 Nadien volgen de instellingsgebonden opdrachten, instellingsspecifieke doelstellingen en de persoons- en ontwikkelingsgerichte doelstellingen (wordt ingevuld na een functionerings- of evaluatiegesprek). De geïntegreerde lerarenopdracht en de hoofdtaak bevatten het algemene werkkader en zijn voor alle scholen van de scholengemeenschap identiek. Dit werkkader wordt in het OCSG onderhandeld. Het is niet de bedoeling de functiebeschrijvingen als turflijst te gebruiken tijdens het evaluatieproces. De andere taken zijn schoolgebonden, behoren tot de autonomie van de individuele inrichtende macht en worden in het LOC onderhandeld. In deze context kan elke inrichtende macht, in overleg met het LOC, de functiebeschrijvingen concretiseren en aanpassen aan de specifieke situatie van een school. Door de invulling van de instellingsgebonden taken en de persoons- en ontwikkelingsgerichte doelstellingen wordt de functiebeschrijving geïndividualiseerd. Het begeleidings- en evaluatieproces start met en steunt op deze geïndividualiseerde functiebeschrijving. In de verschillende functiebeschrijvingen zijn gelijkenissen te vinden, omdat directie, leerkrachten en personeel één team vormen en samen de verantwoordelijkheid dragen voor vorming en begeleiding van de leerlingen. De eerste evaluator ondertekent de geïndividualiseerde functiebeschrijving en het personeelslid tekent voor kennisname. Een functiebeschrijving is een dynamisch geheel waaraan personeelslid en eerste evaluator in overleg gaandeweg samen aanpassingen zullen aanbrengen. De functiebeschrijving kan worden aangepast: op basis van afspraken die tijdens een functioneringsgesprek worden gemaakt; in onderling overleg tussen beide partijen bij een belangrijke wijziging van opdracht; bij de start van een nieuwe evaluatieperiode. De functiebeschrijving moet als een groeimodel gezien worden.

5 Scholengemeenschap Dilbeek-Ternat DOMEIN TAKEN WIJZE WAAROP DE TAKEN UITGEVOERD WORDEN 1. HOOFDTAAK 1.1. Het bezieler van het opvoedingsproject - Onderschrijft het pedagogisch project en maakt het i.s.m. de directie en andere personeelsleden zichtbaar in het schoolleven. - Kent het schoolreglement en past het toe. - Handelt volgens de waarden van het pedagogisch project en durft er met alle participanten over in gesprek gaan. - Motiveert leerlingen om positief om te gaan met regels - Bespreekt met de leerlingen regels en afspraken om de samenwerking te verbeteren. Grijpt in bij overtredingen Het administrator - Zorgen voor een vlotte en correcte administratie binnen het aangeduide domein (zie instellingsgebonden taken) - Werkt planmatig, zelfstandig en efficiënt. - Beschikt over de nodige vakkennis, bekwaamheid en ICTvaardigheden om de specifieke opdrachten snel en accuraat uit te voeren. - Denkt en handelt kritisch. - Heeft zin voor orde.

6 1.3. Het opvoeder - Begeleidt leerlingen zowel individueel als in groep in de lijn van het opvoedingsproject. - Helpt jongeren bij het ontdekken en respecteren van normen en waarden. - Handelt vanuit een eigen voorbeeldfunctie. - Benadert de leerling positief en stelt redelijke grenzen en geeft. - Gaat respectvol om met alle leerlingen. - Kan luisteren en kan zich inleven in de situatie van de leerling(en). - Maakt leerlingen communicatief vaardig en moedigt hen aan om een persoonlijke mening te hebben en deze op een beleefde manier te uiten Het communicator - Verzorgt de interne en externe communicatie, zowel mondeling als schriftelijk. - Communiceert in een open dialoog met leerlingen, ouders, collega s, directie en externen. - Communiceert vanuit voldoende assertiviteit, duidelijk en eerlijk - Hanteert een verzorgde taal. - Gaat discreet en respectvol om met persoonlijke gegevens van leerlingen, personeel en collega s. - Erkent de ouders als partners bij het opvoedingsproces. - Luistert naar leerlingen, collega s en ouders en probeert de boodschap achter het verhaal te begrijpen. - Is constructief kritisch. - Stelt zich bij conflicten empatisch en oplossingsgericht op. - Stelt zich loyaal op tegenover de school in communicatie naar derden en behartigt de promotie van de school.

7 1.5. Het permanent lerende - Volgt nascholing en implementeert het geleerde. - Volgt de actualiteit op betreffende het werkgebied. - Reflecteert over het eigen functioneren. - Implementeert het geleerde procesmatig. - Deelt kennis en vaardigheden met collega s. - Staat open voor vernieuwingen binnen het werkgebied. - Actualiseert voortdurend zijn kennis door de regelgeving die betrekking heeft op de eigen taakinvulling nauwgezet op te volgen. - Is bereid om (bv. via functioneringsgesprekken, feedback van collega s of begeleiders, zelfreflectie ) het eigen functioneren kritisch te bekijken Het lid van het schoolteam - Werkt binnen de school en de scholengemeenschap samen met collega s, directie en CLB aan een gemeenschappelijk doel. - Neemt actief deel aan het schoolgebeuren. - Pleegt overleg en werkt samen met collega s. - Engageert zich samen met collega s om buiten de strikte opdracht andere taken uit te bouwen en dit binnen de grenzen van het arbeidsreglement. - Draagt mee zorg voor welzijn op school en heeft aandacht voor veiligheid en infrastructuur - Realiseert mee de aandachtspunten en de actiepunten van de school vervat in het schoolwerkplan. - Werkt in team aan kwaliteitsverbetering. - Wil zich aanpassen aan nieuwe situaties. 2. INSTELLINGSGEBONDEN OPDRACHTEN: zie vacaturebericht

SCHOLENGEMEENSCHAP SAS BRUSSEL AFSPRAKEN ROND FUNCTIEBESCHRIJVING, FUNCTIONERINGSGESPREK, EVALUATIEGESPREK

SCHOLENGEMEENSCHAP SAS BRUSSEL AFSPRAKEN ROND FUNCTIEBESCHRIJVING, FUNCTIONERINGSGESPREK, EVALUATIEGESPREK 1 SCHOLENGEMEENSCHAP SAS BRUSSEL AFSPRAKEN ROND FUNCTIEBESCHRIJVING, FUNCTIONERINGSGESPREK, EVALUATIEGESPREK Inleiding Vanaf 1 september 2007 is het werken met individuele functiebeschrijvingen in het

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR 1 FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR Naam personeelslid: School en instellingsnummer: Scholengemeenschap: Schoolbestuur: Eerste evaluator: Tweede evaluator: Functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR Naam personeelslid: School en instellingsnummer: Scholengemeenschap: Schoolbestuur: Evaluator(en): DEEL 1: ALGEMEEN GEDEELTE Functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken

Nadere informatie

Loopbaanbegeleiding in dialoog

Loopbaanbegeleiding in dialoog Loopbaanbegeleiding in dialoog Colloquium Mechelen-Brussel 29 november 2018 Marc Keppens Els Goeminne Dienst Personeel Katholiek Onderwijs Vlaanderen Wat als? er een nieuwe eerste evaluator wordt aangesteld

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR

FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR Naam personeelslid: School en instellingsnummer: Scholengemeenschap: Schoolbestuur: Eerste evaluator: Tweede evaluator: DEEL 1: ALGEMEEN GEDEELTE Functiebeschrijvingen,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzer ASV-LO

FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzer ASV-LO FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzer ASV-LO Instelling: BuLO Klim-op instellingsnummer 25841 naam:.. adres:.. stamboeknummer:. opdrachtbreuk:.. vastbenoemd:. eerste indiensttreding eerste indiensttreding binnen

Nadere informatie

Functiebeschrijving, functioneringsgesprek en evaluatie

Functiebeschrijving, functioneringsgesprek en evaluatie Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel DOCUMENT Datum: 2007-03-01 Functiebeschrijving, functioneringsgesprek en evaluatie 1 Functiebeschrijving 1.1 Tekst van

Nadere informatie

Bijlage: Mogelijke evaluatiecriteria voor leraren secundair onderwijs

Bijlage: Mogelijke evaluatiecriteria voor leraren secundair onderwijs 1 Bijlage: Mogelijke evaluatiecriteria voor leraren secundair onderwijs Met voorliggend document willen we alle aspecten van de functie van leraar in de evaluatie betrekken. Met deze brede evaluatie willen

Nadere informatie

Aanwerving Internaatsopvoeder

Aanwerving Internaatsopvoeder v.z.w. Don Bosco Internaten François Gaystraat 129 1150 Sint-Pieters-Woluwe 02 771 21 00 02 772 15 82 internaten@donbosco.be Aanwerving Internaatsopvoeder in het Don Bosco Internaat Guldendallaan 90 1150

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR Onderwijsinstelling :... Instellingsnummer :... Schoolbestuur :... Scholengemeenschap/consortium : SG BLOM Nummer scholengemeenschap : 121921 Het arbeidsreglement,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur

FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur School: Schoolbestuur: Instellingsnummer: Scholengemeenschap: Nummer scholengemeenschap: Personeelslid: Eerste evaluator: Tweede evaluator: Ambt: directeur Bijkomende gegevens:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BESTAANSREDEN VAN DE FUNCTIE Deze functiebeschrijving bevat de hoofdlijnen van de opdracht van een directielid SG PSOL en biedt een werkkader dat het directielid zal helpen

Nadere informatie

Individuele functiebeschrijving voor het ambt LERAAR

Individuele functiebeschrijving voor het ambt LERAAR Individuele functiebeschrijving voor het ambt LERAAR Naam personeelslid Heilig Graf instellingnummers Scholengemeenschap Schoolbestuur 031492, 031451, 031559, 031427, 122788, 031435 SG Katholiek secundair

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht

Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van administratief directeur in de Don Bosco

Nadere informatie

KAMER VOOR HET GESUBSIDIEERD VRIJ ONDERWIJS VAN HET COLLEGE VAN BEROEP BESLISSING G. V. O. / 2009 / 1/ 21 APRIL 2009

KAMER VOOR HET GESUBSIDIEERD VRIJ ONDERWIJS VAN HET COLLEGE VAN BEROEP BESLISSING G. V. O. / 2009 / 1/ 21 APRIL 2009 KAMER VOOR HET GESUBSIDIEERD VRIJ ONDERWIJS VAN HET COLLEGE VAN BEROEP BESLISSING G. V. O. / 2009 / 1/ 21 APRIL 2009 In zake tegen verzoekende partij, verwerende partij; Met een ter post aangetekende brief

Nadere informatie

SCHOLENGEMEENSCHAP SAS BRUSSEL AFSPRAKEN ROND FUNCTIEBESCHRIJVING, FUNCTIONERINGSGESPREK, EVALUATIEGESPREK

SCHOLENGEMEENSCHAP SAS BRUSSEL AFSPRAKEN ROND FUNCTIEBESCHRIJVING, FUNCTIONERINGSGESPREK, EVALUATIEGESPREK 1 SCHOLENGEMEENSCHAP SAS BRUSSEL AFSPRAKEN ROND FUNCTIEBESCHRIJVING, FUNCTIONERINGSGESPREK, EVALUATIEGESPREK Inleiding Vanaf 1 september 2007 is het werken met individuele functiebeschrijvingen in het

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht

Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van algemeen directeur in de Don Bosco campus, Stationsstraat

Nadere informatie

Functionerings- en evaluatiereglement in het kader van loopbaanbegeleiding Goedkeuring Schoolbestuur: 10/02/2010 Goedkeuring LOC: 10/02/2010

Functionerings- en evaluatiereglement in het kader van loopbaanbegeleiding Goedkeuring Schoolbestuur: 10/02/2010 Goedkeuring LOC: 10/02/2010 Breekiezel 27, 3670 Meeuwen-Gruitrode Functionerings- en evaluatiereglement in het kader van loopbaanbegeleiding Goedkeuring Schoolbestuur: 10/02/2010 Goedkeuring LOC: 10/02/2010 Artikel 1: Wettelijk kader

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE

VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE 17 jun 2017 VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE De vrije basisschool van Aartrijke is één van de elf basisscholen van de scholengroep Sint-Rembert vzw. De school heeft

Nadere informatie

Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs

Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs SINT-ANGELA-MONTFORTCOLLEGE vzw AARSCHOTSESTEENWEG 39 ROTSELAAR Nr. 0464.016.326 Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs In het Montfortcollege gelegen op het domein O.L.Vrouwepark

Nadere informatie

Functiebeschrijvingen - Inleiding

Functiebeschrijvingen - Inleiding Functiebeschrijvingen - Inleiding Elke functiebeschrijving van directielid, leraar, opvoeder, administratief personeel, technisch adviseur,.. vertrekt van: - de opdrachtverklaring van het katholiek onderwijs

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %)

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %) 06 jul 2019 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %) De vrije basisschool van Tweesprong is één van de twaalf basisscholen van de scholengroep Sint- Rembert vzw. De

Nadere informatie

Zelfreflectieformulier ondersteunend personeel

Zelfreflectieformulier ondersteunend personeel School Naam personeelslid Zelfreflectieformulier ondersteunend personeel PERSOONLIJKE STELLINGEN 1 voor ONDERSTEUNEND PERSONEEL ter voorbereiding van een FUNCTIONERINGSGESPREK 2. I Enkele richtlijnen en

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %)

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %) 29 aug 2018 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %) De vrije basisschool van Sint-Henricus is één van de dertien basisscholen van de scholengroep Sint- Rembert vzw. De

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON

VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON 18 mrt 2015 VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS DE TORRETJES (100 %) De BLO Torretjes is één van de acht basisscholen van de scholengroep Sint-Rembert vzw. De school telt

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van technisch adviseur garage/mechanica (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Hoboken

Vacature voor het ambt van technisch adviseur garage/mechanica (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Hoboken Vacature voor het ambt van technisch adviseur garage/mechanica (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Hoboken Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van technisch adviseur

Nadere informatie

Dossier. Functiebeschrijving Functioneringsgesprekken Evaluatie. Opgesteld 6 mei 2008 Aangepast 14 december 2012

Dossier. Functiebeschrijving Functioneringsgesprekken Evaluatie. Opgesteld 6 mei 2008 Aangepast 14 december 2012 Dossier Functiebeschrijving Functioneringsgesprekken Evaluatie Opgesteld 6 mei 2008 Aangepast 14 december 2012 KSG De Heide Brugstraat 14 3550 HEUSDEN-ZOLDER tel. 011 45 61 35 secretariaat@ksg-deheide.be

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT.

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT. 25 mei 2016 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT. AANGEVULD MET EEN OPDRACHT ALS ZORGCOÖRDINATOR De vrije basisschool de Oefenschool is één van de tien basisscholen van de scholengroep

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. 2. Hoofdopdracht en opdracht 2.1 Coördinatie van het zorgbeleid op school De zorgcoördinator

FUNCTIEBESCHRIJVING. 2. Hoofdopdracht en opdracht 2.1 Coördinatie van het zorgbeleid op school De zorgcoördinator FUNCTIEBESCHRIJVING School: GBS De Vierklaver, Baaigemstraat 26, 9890 Gavere Schoolbestuur: Gemeentebestuur Gavere, Markt 1, 9890 Gavere Instellingsnummer: 024349 Scholengemeenschap: Gavere-Merelbeke Nummer

Nadere informatie

Scholengemeenschap SAS

Scholengemeenschap SAS Scholengemeenschap SAS FUNCTIEBESCHRIJVING PERSONEELSLID MET DE OPDRACHT VAN MENTOR School: Datum: Naam:... Opdrachtbreuk:... / 24 Datum Eerste indiensttreding Eerste indiensttreding binnen het schoolbestuur

Nadere informatie

Werken met een richtdocument

Werken met een richtdocument Kwaliteitsvolle loopbaanbegeleiding Werken met een richtdocument Marc Van Gils april 2008 1 Een creatieve zoektocht naar mogelijkheden tot optimale afstemming van de doelen van de medewerker en die van

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Directeur secundair onderwijs. De algemene afspraken werden op het Tussencomité onderhandeld - zie protocol dd.

Functiebeschrijving. Directeur secundair onderwijs. De algemene afspraken werden op het Tussencomité onderhandeld - zie protocol dd. Functiebeschrijving Directeur secundair onderwijs De algemene afspraken werden op het Tussencomité onderhandeld - zie protocol dd. 12 maart 2014 Instelling:.... Naam personeelslid:.... Inleiding Situering

Nadere informatie

Plaats voor logo school DOSSIER FU CTIEBESCHRIJVI G FU CTIO ERI GSGESPREKKE EVALUATIE. Definitieve versie 6 mei 2008-1 -

Plaats voor logo school DOSSIER FU CTIEBESCHRIJVI G FU CTIO ERI GSGESPREKKE EVALUATIE. Definitieve versie 6 mei 2008-1 - Plaats voor logo school DOSSIER FU CTIEBESCHRIJVI G FU CTIO ERI GSGESPREKKE EVALUATIE Definitieve versie 6 mei 2008-1 - I HOUD Hoofdstuk 1 : Stappenplan voor OCSG: Criteria... 3 Hoofdstuk 2 : Evaluatiereglement...

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR NIET- CONFESSIONELE ZEDENLEER

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR NIET- CONFESSIONELE ZEDENLEER FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR NIET- CONFESSIONELE ZEDENLEER School: Instellingsnummer: Inrichtende macht: Nummer Scholengemeenschap: Scholengemeenschap: IDENTIFICATIE Naam personeelslid

Nadere informatie

BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V) vanaf 1 september 2015 BASISSCHOOL OBSERVATIECENTRUM DE BERKJES, SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS TYPE 3

BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V) vanaf 1 september 2015 BASISSCHOOL OBSERVATIECENTRUM DE BERKJES, SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS TYPE 3 Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs De Berkjes Torhoutsesteenweg 511, 8200 Sint-Michiels 050/40.41.68 050/39.20.50 Email: bubao.de.berkjes@deberkjes.be BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V)

Nadere informatie

Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede

Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Markt 5 9340 Lede Tel. 053 60 68 70 e-mail academie@gamw.lede.be URL: http://www.gamw.lede.be Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie

Nadere informatie

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving Scholengemeenschap Sperregem Bruggestraat 23 8820 Torhout GVB De Oefenschool GVB De Revinze GVBLo De Torretjes GVB Driekoningen GVB Lichtervelde GVB Sint-Henricus GVB Ten Parke GVB Wijnendale GVB Handzame

Nadere informatie

Artikel 1 Wettelijk kader en omzendbrieven

Artikel 1 Wettelijk kader en omzendbrieven FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT SCHOLENGEMEENSCHAP DE GROEVE Opgemaakt op 18 JUNI 2009 Artikel 1 Wettelijk kader en omzendbrieven Decreet van 27 maart 1991 betreffende de rechtspositie van sommige

Nadere informatie

FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING

FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING Artikel 1 Wettelijk kader en omzendbrieven Decreet van 27 maart 1991 betreffende de rechtspositie van sommige personeelsleden

Nadere informatie

PEDAGOGISCH DIRECTEUR LAGERE SCHOOL

PEDAGOGISCH DIRECTEUR LAGERE SCHOOL Oud-Heverlee, 27 juni 2016 Vacature pedagogisch directeur lager onderwijs Don Bosco Groot-Bijgaarden Wij delen u mee dat met ingang van 1 september 2016 een ambt van pedagogisch directeur lager onderwijs

Nadere informatie

DOCUMENT TER VOORBEREIDING VAN EEN FUNCTIONERINGS-/(ZELF)-EVALUATIEGESPREK

DOCUMENT TER VOORBEREIDING VAN EEN FUNCTIONERINGS-/(ZELF)-EVALUATIEGESPREK DOCUMENT TER VOORBEREIDING VAN EEN FUNCTIONERINGS-/(ZELF)-EVALUATIEGESPREK * Inleiding Beste collega s van het ondersteunend personeel, Dit document kan dienen als achtergrond en inspiratiebron bij: -

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur (M/V) in Don Bosco Zwijnaarde

Vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur (M/V) in Don Bosco Zwijnaarde Vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur (M/V) in Don Bosco Zwijnaarde Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur in Don Bosco Zwijnaarde,

Nadere informatie

vzw KaSO Herk-de-Stad, Veearts Strauvenlaan 5, 3540 Herk-de-Stad

vzw KaSO Herk-de-Stad, Veearts Strauvenlaan 5, 3540 Herk-de-Stad Katholieke Scholengemeenschap Sint-Martinus Herk-de-Stad nummer 113381 Functiebeschrijving pedagogisch directeur voor de eerste graad van de Sint-Martinusscholen DOMEIN DOEL AANDACHTSVELDEN VISIE PLANNING

Nadere informatie

FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING

FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING juni 2009 Artikel 1 Wettelijk kader en omzendbrieven Decreet van 27 maart 1991 betreffende de rechtspositie van sommige personeelsleden

Nadere informatie

Functiebeschrijving DIRECTEUR BASISONDERWIJS

Functiebeschrijving DIRECTEUR BASISONDERWIJS VZW KATHOLIEK BASISONDERWIJS LOKEREN & MOERBEKE-WAAS Vrijheidsplein 25 9160 Lokeren Tel 09 348 13 00 Fax 09 339 08 36 codi@kabaolok.be instellingsnummer: 122333 nummer vereniging: 24623.2001 ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Prizma vzw/scholengemeenschap B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT. 15 februari 2016. Geachte Mevrouw Geachte Heer

Prizma vzw/scholengemeenschap B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT. 15 februari 2016. Geachte Mevrouw Geachte Heer Prizma vzw/ B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT 15 februari 2016 Geachte Mevrouw Geachte Heer De Raad van Bestuur van de Scholengemeenschap PRIZMA (Campus Middenschool Ingelmunster; Campus

Nadere informatie

Het DBOC verwacht van elke kandidaat een sollicitatiebrief vergezeld van een uitgebreid curriculum vitae en een motivering.

Het DBOC verwacht van elke kandidaat een sollicitatiebrief vergezeld van een uitgebreid curriculum vitae en een motivering. Oud-Heverlee, 18 april 2016 Vacature technisch adviseur coördinator Wij delen u mee dat met ingang van 1 september 2016 een ambt van technisch adviseur coördinator in het Don Bosco Technisch Instituut

Nadere informatie

Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Sint-Denijs-Westrem

Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Sint-Denijs-Westrem Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Sint-Denijs-Westrem Met ingang van 1 september 2013 is er een vacature voor een ambt van technisch

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Administratief medewerker C1 C2 C3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING 2008-10-20

FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING 2008-10-20 FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING 2008-10-20 Artikel 1 Wettelijk kader en omzendbrieven Decreet van 27 maart 1991 betreffende de rechtspositie van sommige personeelsleden

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING MENTOR-COACH

FUNCTIEBESCHRIJVING MENTOR-COACH FUNCTIEBESCHRIJVING MENTOR-COACH SCHOOL: NAAM: De functiebeschrijving van 'mentor-coach' kadert in het individuele gedeelte (instellingsgebonden taken) van de functiebeschrijving van 'leraar'. Deze functiebeschrijving

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van directeur (M/V) in het Don Boscocollege te Hechtel

Vacature voor het ambt van directeur (M/V) in het Don Boscocollege te Hechtel Vacature voor het ambt van directeur (M/V) in het Don Boscocollege te Hechtel Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van directeur in het Don Boscocollege, Don Boscostraat 72,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL

Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL Provinciaal Technisch Instituut Roze 131 9900 EEKLO Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL Persoonlijke gegevens personeelslid Naam: Deze functiebeschrijving kadert binnen het pedagogisch

Nadere informatie

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving Scholengemeenschap Sperregem Bruggestraat 23 8820 Torhout GVB De Oefenschool GVB De Revinze GVBLo De Torretjes GVB Driekoningen GVB Lichtervelde GVB Sint-Henricus GVB Ten Parke GVB Wijnendale Geïndividualiseerde

Nadere informatie

Geachte mevrouw Geachte heer

Geachte mevrouw Geachte heer Vrije Technische Instituten van Brugge, vzw Boeveriestraat 73 8000 Brugge tel. 050 33 35 02 fax 050 33 37 55 Zandstraat 138 8200 Sint-Andries tel. 050 31 66 12 050 31 61 56 Geachte mevrouw Geachte heer

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Instelling: 122259... FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Opgemaakt op Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:... /24 Vast benoemd: Ja / Neen Datum Eerste indiensttreding Eerste

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT KINDERVERZORGER

FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT KINDERVERZORGER Instelling.. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT KINDERVERZORGER Opgemaakt op.. Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:... /32 Vast benoemd: Ja / Neen Datum Eerste indiensttreding Eerste indiensttreding

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. STUDIEMEESTER-OPVOEDER Buitengewoon Secundair Onderwijs

FUNCTIEBESCHRIJVING. STUDIEMEESTER-OPVOEDER Buitengewoon Secundair Onderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING STUDIEMEESTER-OPVOEDER Buitengewoon Secundair Onderwijs B = Basisfunctie (voor elk personeelslid) S = Specifieke functie binnen de opdracht (slechts voor bepaalde personeelsleden i.f.v.

Nadere informatie

VACATURE. (halftijds) Technisch Adviseur Coördinator

VACATURE. (halftijds) Technisch Adviseur Coördinator WAT DOE JE: - Je coacht en begeleidt een team van technisch adviseurs, systeembeheerders en leerkrachten. - Je stelt taakverdeling op voor TV en PV. - Je participeert actief aan relevante overlegmomenten.

Nadere informatie

Katholiek Onderwijs Bisdom Antwerpen NoordkAnt vzw

Katholiek Onderwijs Bisdom Antwerpen NoordkAnt vzw Vacature 1: Vacature - directeur (m/v) Lagere school OLV van Lourdes Alfons Jeurissenstraat 13, 2180 Ekeren (Antwerpen) Vacature 2: Vacature boekhouder tijdelijke vervanging Stella Marisstraat 4, 2170

Nadere informatie

Collegestraat St-Niklaas 03 / /

Collegestraat St-Niklaas 03 / / Collegestraat 31 9100 St-Niklaas 03 / 780 71 95 0479 / 20 12 98 info@sint-nicolaas-sgbao.be www.sint-nicolaas-sgbao.be FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING 2009-11-30

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Gemeenschapswacht Gemeenschapswachten C1-C3 Administratief 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Uitvoeren van

Nadere informatie

MODEL VAN FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER. Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING. Opgemaakt op... Naam:.. Adres:..

MODEL VAN FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER. Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING. Opgemaakt op... Naam:.. Adres:.. MODEL VAN FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER Instelling: 122259 FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER Opgemaakt op... Naam:.. Adres:... Stamboeknummer:.. Opdrachtbreuk:../24 Vast benoemd: Ja/Neen Eerste

Nadere informatie

FUNCTIONEREN EVALUEREN. CLB van het GO!

FUNCTIONEREN EVALUEREN. CLB van het GO! FUNCTIONEREN EVALUEREN CLB van het GO! Procedure goedgekeurd dd. 12.11.2007 INLEIDING De Raad van de Directeurs van de CLB van het GO! (RADI) heeft gezamenlijk functiebeschrijvingen ontwikkeld (werkgroep

Nadere informatie

Functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken en evaluatie

Functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken en evaluatie Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel MEDEDELING referentienr. : M-VVKSO-2007-050 datum : 2007-10-08 gewijzigd : 2012-03-14 contact : Dienst Personeel en Schoolbeheer,

Nadere informatie

De ouders De leermeester onderhoudt als leraar contacten met de ouders, ondermeer op specifiek daarvoor voorziene contactmomenten.

De ouders De leermeester onderhoudt als leraar contacten met de ouders, ondermeer op specifiek daarvoor voorziene contactmomenten. FUNCTIEBESCHRIJVING School: Schoolbestuur: Instellingsnummer: Scholengemeenschap: Nummer scholengemeenschap: Personeelslid: Eerste evaluator: Tweede evaluator: Ambt: leermeester levensbeschouwelijk vakken

Nadere informatie

FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING VAN SGKBO AARSCHOT-BETEKOM-HOUWAART 14-12-2009

FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING VAN SGKBO AARSCHOT-BETEKOM-HOUWAART 14-12-2009 Vlaams Verbond van het Katholiek Basisonderwijs Guimardstraat 1, 1040 BRUSSEL FUNCTIONERINGS- EN EVALUATIEREGLEMENT IN HET KADER VAN LOOPBAANBEGELEIDING VAN SGKBO AARSCHOT-BETEKOM-HOUWAART 14-12-2009 Artikel

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. 2. Taken en wijze van uitvoeren 2.1 Beleidsvoorbereiding en advisering

FUNCTIEBESCHRIJVING. 2. Taken en wijze van uitvoeren 2.1 Beleidsvoorbereiding en advisering FUNCTIEBESCHRIJVING directeur School: Schoolbestuur: Gemeentebestuur van Kortenberg Instellingsnummer: Scholengemeenschap: Gemeentelijk Onderwijs Kortenberg Nummer scholengemeenschap: 120626 Personeelslid:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling:

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling: Identificatie van de functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Dienst: Thuiszorg en onthaal

Nadere informatie

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving Scholengemeenschap Sperregem Bruggestraat 23 8820 Torhout GVB De Oefenschool GVB De Revinze GVBLo De Torretjes GVB Driekoningen GVB Lichtervelde GVB Sint-Henricus GVB Ten Parke GVB Wijnendale Geïndividualiseerde

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Naam:... Adres:... Stamboeknummer:... HET PEDAGOGISCH PROJECT EN DE OPDRACHTEN VAN DE LEERKRACHTEN

FUNCTIEBESCHRIJVING. Naam:... Adres:... Stamboeknummer:... HET PEDAGOGISCH PROJECT EN DE OPDRACHTEN VAN DE LEERKRACHTEN Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING ICT-COÖRDINATOR Opgemaakt op Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:... /36 Vast benoemd: Ja / Neen Datum Eerste indiensttreding Eerste indiensttreding binnen

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

SG Hageland FUNCTIEBESCHRIJVING ICT-COÖRDINATOR. Naam:... Adres: Stamboeknummer:... Eerste indiensttreding binnen de scholengemeenschap

SG Hageland FUNCTIEBESCHRIJVING ICT-COÖRDINATOR. Naam:... Adres: Stamboeknummer:... Eerste indiensttreding binnen de scholengemeenschap Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING ICT-COÖRDINATOR Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Datum Eerste Indiensttreding binnen het schoolbestuur Eerste indiensttreding binnen de scholengemeenschap Eerste

Nadere informatie

Instelling:. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Naam:... Adres: Stamboeknummer:...

Instelling:. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Naam:... Adres: Stamboeknummer:... Instelling:. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Datum Eerste indiensttreding binnen het schoolbestuur Eerste indiensttreding binnen de scholengemeenschap

Nadere informatie

SCHOLENGEMEENSCHAP REINAERT

SCHOLENGEMEENSCHAP REINAERT SCHLENGEMEENSCHAP REINAERT 121426 Schoolstraat, 18 9080 Lochristi Gemeentescholen Destelbergen - Heusden Lochristi Melle Moerbeke FUNCTIEBESCHRIJVING LEERMEESTER LICHAMELIJKE PVEDING SCHLENGEMEENSCHAP

Nadere informatie

Scholengemeenschap SAS

Scholengemeenschap SAS Scholengemeenschap SAS FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER School: Datum: Naam:... Opdrachtbreuk:... / 32 Datum Eerste indiensttreding Eerste indiensttreding binnen het schoolbestuur Eerste indiensttreding

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ICT-COÖRDINATOR

FUNCTIEBESCHRIJVING ICT-COÖRDINATOR Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING ICT-COÖRDINATOR Opgemaakt op Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:...36 /24 Vast benoemd: Ja / Neen.../... Datum Eerste indiensttreding binnen het schoolbestuur

Nadere informatie

Oud-Heverlee, 6 maart Vacature technisch adviseur-coördinator

Oud-Heverlee, 6 maart Vacature technisch adviseur-coördinator Oud-Heverlee, 6 maart 2017 Vacature technisch adviseur-coördinator Wij delen u mee dat met ingang van 1 september 2017 een ambt van technisch adviseur-coördinator in het Don Bosco Technisch Instituut te

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie.

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie. FUNCTIE: Directeur POC AFKORTING: DIR AFDELING: Management 1. DOELSTELLINGEN INSTELLING De doelstellingen staan omschreven in het beleidsplan POC. Vermits de directie de eindverantwoordelijkheid heeft

Nadere informatie

Word jij leerkracht op de Tienerschool?

Word jij leerkracht op de Tienerschool? Word jij leerkracht op de Tienerschool? Op 1 september 2018 opent de Tienerschool van Anderlecht de deuren. Op 1 september 2019 is de Tienerschool van Schaarbeek aan de beurt. De vzw Sint-Goedele rekruteert

Nadere informatie

Opmerkingen van COC bij de mededeling van het VVKSO betreffende. Functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken en evaluatie

Opmerkingen van COC bij de mededeling van het VVKSO betreffende. Functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken en evaluatie Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel MEDEDELING referentienr. M-VVKSO-2007-050 datum 2007-10-08 gewijzigd contact Dienst Personeel en schoolbeheer, dps.vvkso@vsko.be,

Nadere informatie

MEDEDELING. Toelichting bij het model van evaluatiereglement. Voorafgaande opmerkingen. Artikel 1 Wettelijk kader en omzendbrieven

MEDEDELING. Toelichting bij het model van evaluatiereglement. Voorafgaande opmerkingen. Artikel 1 Wettelijk kader en omzendbrieven Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel MEDEDELING referentienr. : M-VVKSO-2008-013 datum : 2008-01-30 gewijzigd : contact : dps.vvkso@vsko.be, 02 507 07 01 Toelichting

Nadere informatie

HET PEDAGOGISCH PROJECT EN DE OPDRACHTEN VAN DE LEERKRACHTEN

HET PEDAGOGISCH PROJECT EN DE OPDRACHTEN VAN DE LEERKRACHTEN FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN MENTOR (PERSONEELSCATEGORIE BELEIDS- EN ONDERSTEUNEND PERSONEEL) HET PEDAGOGISCH PROJECT EN DE OPDRACHTEN VAN DE LEERKRACHTEN Van de leerkracht wordt verwacht dat

Nadere informatie

1 Vacature. 2 Kandidaatstelling. 3 Functieprofiel

1 Vacature. 2 Kandidaatstelling. 3 Functieprofiel Vacature Pedagogisch directeur 3 de graad bso (organisatiehulp verzorging) School voor mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO 1 Vacature De katholieke scholengroep RHIZO

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Opgemaakt op Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:.../36 Vast benoemd: Ja / Neen Datum Eerste indiensttreding binnen het

Nadere informatie

Oud-Heverlee, 13 maart Vacature technisch adviseur elektriciteit. Geachte

Oud-Heverlee, 13 maart Vacature technisch adviseur elektriciteit. Geachte Vacature technisch adviseur elektriciteit Oud-Heverlee, 13 maart 2016 Geachte Wij delen u mee dat met ingang van 1 september 2016 een ambt van technisch adviseur (TA) elektriciteit in het Don Bocso Technisch

Nadere informatie

Begeleid(st)er buitenschoolse opvang

Begeleid(st)er buitenschoolse opvang FUNCTIEBESCHRIJVING BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE OPVANG Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Begeleid(st)er buitenschoolse

Nadere informatie

Voorziene ingangsdatum : onmiddellijk na de selectieprocedure.

Voorziene ingangsdatum : onmiddellijk na de selectieprocedure. TWEEDE OPROEP tot de kandidaten voor de invulling van 1 FT betrekking pedagogisch begeleider SO Gedrags- en Cultuurwetenschappen ASO 2 e en 3 e graad; Opvoedkunde BSO 3 e graad, TSO 2 e en 3 e graad; Toegepaste

Nadere informatie

Functiebeschrijving beleidsmedewerker

Functiebeschrijving beleidsmedewerker Functiebeschrijving beleidsmedewerker Algemeen kader: Krachtlijnen van het opvoedingsconcept voor het katholiek basisonderwijs ( OKB) Werken aan een schooleigen christelijke identiteit Werken aan een degelijk

Nadere informatie

SCHOLENGEMEENSCHAP REINAERT

SCHOLENGEMEENSCHAP REINAERT SCHLENGEMEENSCHAP REINAERT 121426 Schoolstraat, 18 9080 Lochristi Gemeentescholen Destelbergen Heusden Lochristi Melle Moerbeke FUNCTIEBESCHRIJVING NDERWIJZER SCHLENGEMEENSCHAP REINAERT Gemeentelijke Basisschool

Nadere informatie

Voorwaarden tot aanstelling in de functie directeur

Voorwaarden tot aanstelling in de functie directeur Voorwaarden tot aanstelling in de functie directeur 1) Ervaring in het deeltijds kunstonderwijs als lid van het bestuurs- en onderwijzend personeel strekt tot aanbeveling; 2) Houder zijn van een bekwaamheidsbewijs

Nadere informatie

- Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor het opstellen van de taakverdeling. - Je volgt de meerjarenbegroting van de

- Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor het opstellen van de taakverdeling. - Je volgt de meerjarenbegroting van de GEÏNTERESSEERD? WAT DOE JE: - Je staat in voor de dagelijkse leiding van Gitok eerste graad Neem contact op met Kathy Vincent tel 03 666 86 57 of mail naar kathyvincent@gitok.be Zie ook www.gitok.be en

Nadere informatie

WERKPLEKLEREN OPLEIDINGSFASE 3 ACADEMIEJAAR Geachte stagementor, vakmentor(en)

WERKPLEKLEREN OPLEIDINGSFASE 3 ACADEMIEJAAR Geachte stagementor, vakmentor(en) WERKPLEKLEREN OPLEIDINGSFASE 3 ACADEMIEJAAR 2018-2019 Geachte stagementor, vakmentor(en) Het traject werkplekleren bestaat uit een differentiatiestage (3 weken in semester 1 05/11/2018 t.e.m. 23/11/2018)

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING orthopedagoog BuBaO

FUNCTIEBESCHRIJVING orthopedagoog BuBaO FUNCTIEBESCHRIJVING orthopedagoog BuBaO BuBaO School: Gemeentelijke BBO-school De Kim Schoolbestuur: Gemeentebestuur Deerlijk Instellingsnummer: 26674 Scholengemeenschap: Gemeentelijk onderwijs Kortrijk-Kooigem

Nadere informatie

Vacature. Directeur Hotelschool Kortrijk. (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO

Vacature. Directeur Hotelschool Kortrijk. (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO Vacature directeur Hotelschool Kortrijk (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO 1 Vacature De Katholieke Scholengroep RHIZO heeft een vacature voor directeur Hotelschool Kortrijk. 2 Kandidaatstelling

Nadere informatie

Instelling.. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT KINDERVERZORGER. Naam:... Adres: Stamboeknummer:... Eerste indiensttredingbinnen de scholengemeenschap

Instelling.. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT KINDERVERZORGER. Naam:... Adres: Stamboeknummer:... Eerste indiensttredingbinnen de scholengemeenschap Instelling.. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT KINDERVERZORGER Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Eerste Indiensttreding binnen het schoolbestuur Eerste indiensttredingbinnen de scholengemeenschap Eerste

Nadere informatie

Bezinning. Agenda. Bruggen bouwen L DING GEVEN IN EEN SCHOLENGEMEENSCHAP. 6 oktober 2006 Mechelen

Bezinning. Agenda. Bruggen bouwen L DING GEVEN IN EEN SCHOLENGEMEENSCHAP. 6 oktober 2006 Mechelen Agenda EI L DING GEVEN IN EEN SCHOLENGEMEENSCHAP 6 oktober 2006 Mechelen 9.30 Welkom en bezinning. 9.35 Voorstelling project: Verhogen van sociale weerbaarheid van kinderen. door Frans Schroons. 10.00

Nadere informatie

Functiebeschrijving mentor

Functiebeschrijving mentor Functiebeschrijving mentor Algemeen kader: Krachtlijnen van het opvoedingsconcept voor het katholiek basisonderwijs ( OKB) Werken aan een schooleigen christelijke identiteit Werken aan een degelijk onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie