Step up, Sparkle & Shine

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Step up, Sparkle & Shine"

Transcriptie

1 Step up, Sparkle & Shine Module 10 Lifestyle change

2 De laatste Module van onze 11 weken samen. Haal er deze week nog alles uit wat erin zit. Lift jezelf omhoog en zorg dat jij een stevige basis hebt om na deze 11 weken ook zelf succesvol jouw mooiste leven te leven. Neem van mijn waarheid wat voor jou werkt. Een blijvende lifestyle verandering lukt je namelijk alleen wanneer het moeiteloos gaat en je de drive echt voelt. Vorige week heb je er voldoende over kunnen lezen. Stretch je comfortzone en neem van alles wat werkt voor jou. Leef het leven volgens jouw waarheid. Laat je inspireren en maak er jouw methode van. Jouw energie en wensen zijn uniek, dus wees niet bang om er jouw unieke sausje overheen te gooien. In deze Module vind je verschillende technieken die je iedere dag kunt gebruiken om je energie hoog te houden en jouw verlangens succesvol aan te trekken. Pak de plek die al van jou is en stap er stralend op. It's already yours! Claim it!

3 Toelaten en durven voelen Vaak wanneer we weerstand ervaren, is de eerste neiging om deze direct te vervangen door een fijner gevoel. Weerstand uit zich in chaos, stress, paniek, woede, verdriet en soortgelijke emoties. Dit willen we vaak niet voelen. Daarnaast is in de huidige maatschappij van alles mogelijk waarmee je dit gevoel ook niet hoeft te voelen. Op iedere hoek van de straat vind je afleiding, je telefoon bied je mogelijkheden genoeg en dan heb ik het nog niet over verslavingen als emotie-eten, vluchten in het zorgen voor anderen, drank, overmatig sporten enzovoorts. Weerstand is niet fijn. Je bent tegenwoordig geprogrammeerd om aan weerstand voorbij te gaan. Zo snel mogelijk weg ermee. En hoe goed positief denken ook is, zo goed is het ook om weerstand een keer vol aan te kijken. Wanneer jij al een langere periode in een situatie hangt waar je niet blij van wordt, dan geeft het Universum je mogelijkheden om hieraan voorbij te gaan. Deze mogelijkheden voelen als weerstand en om je heen ervaar je chaos. Ik wil je iedere keer uitnodigen om de volgende vraag te stellen: Universum wat is hier goed aan wat ik nu nog niet zie? Welke stap helpt mij hier door heen? Welke volgende stap kan ik zetten?. Blijft weerstand hangen, dan gaat deze weg wanneer je het een keer helemaal toelaat. Voel je de weerstand, zak er dan helemaal in. Herhaal een aantal keer wat je bang, verdrietig of boos maakt. Voel de onmacht en alle emotie in je lijf. Je zult merken dat je lijf reageert. Laat het toe, verzet je niet en laat alle beelden komen die zich aan je willen tonen.

4 Je zult namelijk zien dat deze weerstand vaak voortkomt uit een vroegere kramp. Het laat een stukje zien dat je vroeger ervaren hebt. Het is deze pijn die je op de plek houdt waar je nu bent. Weerstand wilt eigenlijk zeggen dat je niet blij bent met je huidige situatie. Je wilt dit niet, maar wat wil je dan wel? En wat staat er dus tussen jou en hetgeen je wel wilt. Nadat je een tijdje in deze emotie bent gebleven (en je zult zien dat dit veel minder lang duurt dan je nu misschien denkt), neemt het gevoel af en komt alles in je lichaam weer tot rust. Het enige dat er namelijk nodig was, was dat jij de emoties aankeek. De oude pijn is nooit gevoeld en daarom hangt het vast in je lijf. Op het moment dat jij het toelaat, kun je het vrij laten als het ware. Je geeft je over en komt uit de controle modus. Nadat je voelt dat de emoties los zijn, stem je heel gericht af op wat je in deze situatie wel wilt. Wat brengt je wel wat je zoekt. Waar word je blij van en wil je meer van aantrekken? Doe dit laatste stukje ook echt. Vertel jezelf dit nieuwe verhaal. Vertel jezelf dat je het waard bent. Gun het jezelf. Waar hang jij nog in de controle? Sluit eens een moment je ogen en stel jezelf de vraag: "Waar houd ik nog vast aan de controle vanuit angst, ondanks dat ik weet dat het mij niet langer dient? Wat ben ik bang los te laten, ondanks dat ik weet dat ik het aan mag kijken, los mag laten of mag veranderen? Angst maakt dat we liever vasthouden aan iets wat ons niet dient in plaats van de onbekendheid instappen op weg naar jouw licht. Wil jij nu loslaten wat jou niet langer dient? Geef jezelf daar dan vanaf nu toestemming voor. Vaak is jezelf toestemming geven het enige dat nodig is. Jezelf toestemming geven en de eerste stap zetten. De eerste stap kan eng voelen, maar als het klopt dan weet je dat het erna lichter wordt. Als de stap gezet is dan valt de eerste last al als vanzelf van je schouders. Luister nu naar de Overgave Meditatie en schrijf daarna alles vanuit flow op wat eruit wilt.

5 Uit de modder en terug in de flow! Merk je dat je jezelf niet gemotiveerd krijgt, je blijft hangen of zakt even weg in een emotie zoals bijvoorbeeld verdriet? Nadat je dit de ruimte gegeven hebt en jezelf weer in de flow wilt brengen, kun je de volgende technieken toepassen: Afstemmen In de voorgaande Modules heb ik hier voldoende over geschreven. Niet alleen om je deze techniek bij te brengen, maar meer nog omdat ik zelf de afgelopen maanden ervaren heb en bij vele anderen zie hoe waardevol dit is. Dat dit eigenlijk een vast onderdeel van je dag mag zijn. Actie is slechts 5% en Mindset 95% en misschien nog wel meer om je doelen te realiseren. Mindset is key en afstemmen is als het ware jouw benzine hiervoor. Maak afstemmen echt onderdeel van jouw leven. Gun het jezelf. Je zult zien dat je jouw doelen zoveel sneller bereikt. Stem af, voel je blokkades als je bepaalde afstemmingen niet gelooft en heel ze. Daarna geef je jezelf toestemming om te kiezen voor wat je wel wilt en ga je door. Ik ben statements Ook dit is eigenlijk afstemmen. Op momenten waarop je jezelf even wilt upliften, kun je krachtige Ik ben statements schrijven. Ik ben lift je energie omhoog. Het geeft het signaal af alsof het eigenlijk al zo is. Het Universum maakt geen verschil in je gedachten. Er is geen verschil in gedachten en werkelijkheid. Jouw gedachten vandaag bepalen je werkelijkheid morgen. Ga er maar eens mee spelen. Ik heb dit een aantal keer getest zelf en als je er open voor staat, dan zie je je afstemmingen van vandaag morgen terug. Afstemmingen waar nog blokkades onder zitten, die moet je natuurlijk eerst helen. Echter je zult zien als je het als spel ziet en in jouw flow stapt, dat werkelijkheid sneller gerealiseerd kan worden dan je nu misschien denkt. Voorbeelden van Ik ben statements zijn: Ik ben dankbaar. Ik ben de energie van overvloed. Ik ben degene die haar leven leidt vanuit de energie van liefde. Ik ben de vrouw die verantwoordelijkheid voor haar leven neemt. Ik ben de energie van fun en flow. Ik ben een krachtige vrouw en spreek altijd en overal mijn waarheid. Ik ben de vrouw die zichzelf helemaal accepteert en perfect is exact zoals ze vandaag is!

6 Mediteren Mediteren kun je altijd en overal. Je kunt meditaties uit deze Modules erbij nemen wanneer je wat meer tijd hebt. Je kunt echter ook op je werk even een korte meditatie doen op momenten waarop je er doorheen zit of extra energie nodig hebt. Jezelf een kort moment terugtrekken en je concentreren op je ademhaling is namelijk ook meditatie. 3 Minuten op je ademhaling letten en zorgen dat deze terug komt in je buik, is net zo goed meditatie. Wanneer je dit vaker doet, zul je zien dat het effect heeft op je alledaagse zijn. Je intuïtie heeft meer kans om je te bereiken en de antwoorden die je krijgt zijn ook zuiverder, omdat je hoofd er simpelweg minder tussen zit. Meditatie zou je eigenlijk iedere dag even moeten doen. Zo groot of klein als mogelijk is voor jou. Loop je bijvoorbeeld in de pauze op je werk even buiten, concentreer je dan heel bewust op de stappen die je zet. Ook dit is meditatie wanneer jij met je aandacht hierbij blijft. Benut je mogelijkheden en ga creatief om met je tijd. Meerdere momenten van meditatie dragen bij aan je algehele staat van zijn en liften je omhoog. Wandelen Naast de frisse lucht en de link met de natuur, haalt beweging je uit je hoofd. Door een wandeling te maken, doe je drie dingen die eigenlijk heel goed voor je zijn. Je haalt letterlijk frisse adem en laat een wind door je gestel waaien. Je loopt door de natuur en gebruikt de aarde om je op te laden. Daarnaast trekken bomen en de aarde je omlaag en laten je weer aarden. Dit helpt je jouw gedachten te zien voor wat ze zijn en ook nieuwe inzichten krijgen de kans om tot je te komen. Het derde voordeel is beweging. Beweging zorgt ervoor dat je lichaam de zorgen van je hoofd even overneemt. Je hoofd krijgt rust en dit haalt je uit de maalstroom. Daarnaast worden er happy hormonen aangemaakt en ook dit brengt weer balans in de maalstroom.

7 Dankbaarheidsmeditatie Dankbaarheid stilt de angst. Dankbaarheid is de energie van liefde. Wanneer jij dankbaar bent voel je de energie verruimen. Probeer het maar eens. Sluit even je ogen en stel je iets voor waar jij dankbaar voor bent. Voel dit gevoel door heel je lijf. Voelt dit licht of voelt dit zwaar? Jouw lichaam is een spons. Met je lichaam trek je energie aan. Je kunt je dit voorstellen alsof je gratis eten krijgt. Wat wil je dan aantrekken? Veel groente en fruit of juist enkel Big Macs en kroketten? Waar denk je dat jouw lichaam op de langere termijn blij van wordt? Het gaat namelijk om het lange termijn gevoel. Je ego zal altijd kiezen voor korte termijn geluk. Daarom stappen mensen ook zo moeilijk uit een vaste baan waarin ze eigenlijk niet gelukkig zijn. Het ego houdt hen klein en graag op de plek waar alles veilig en bekend is. En zo is het ook met het aantrekken van energie. Het is lekker om op z n tijd een keer frietjes te eten en misschien ook nog wel om bij die grote gele M aan te schuiven, maar op de langere termijn word je er niet gelukkig van. Het verzwaart letterlijk en figuurlijk. Je hart vraagt je om te vertragen in dit leven. De maatschappij hebben we vanuit een bepaalde illusie alleen maar sneller en harder gemaakt. Jouw hart stelt je eigenlijk de vraag om te vertragen en uit deze illusie te stappen. Ieder op zijn of haar eigen tempo. Stel je voor dat wanneer je in een supermarkt loopt en je een zak wortels ziet. Je hart wilt als het ware dat jij deze wortels kiest en vervolgens ook nog even achter het zakje kijkt. Welke wereld schuilt hier achter? Wat is er buiten wat je met je eerste blik ziet? En zo is dit ook met de mensen en dieren die je tegenkomt. Kijk naar de wereld met de kinderlijke nieuwsgierigheid. Kijk hoe kleine kinderen dit doen. Zij tonen ons de schoonheid van het leven.

8 Jouw hart is een plek van verbinding en compassie. Als je in je hart kijkt, dan weet je dat alles wat leeft met elkaar verbonden is. Alles is energie. Je bent deel van een groter geheel. Iets fantastisch wat je eigen leven als het ware overstijgt en je tegelijkertijd omhult. Probeer deze verbondenheid in gedachten te houden bij de keuzes die je maakt. Elke daad van liefde is er één. Wanneer je beseft dat alles energie is, ga je ook beter zorgen voor jezelf en de wereld om je heen. Je wilt het jezelf gunnen. Je wilt die symbolische groente en fruit aantrekken en niet enkel hamburgers en kroketten. Het gaat niet om wat je doet, het gaat om de manier waarop je het doet. Ben je dankbaar en straal je liefde uit, dan zal je ook meer van deze energie aantrekken. Doe nu de korte hartademing meditatie en schrijf daarna alles op waar jij dankbaar voor bent. Schrijf vanuit flow en schrijf net zo lang door tot je voelt dat je klaar bent. Er is geen goed of fout en geen minimale dankbaarheidslijst. Leg je lijstje als je klaar bent aan de kant en schrijf daarna steeds erbij wat je later nog invalt. Je zult namelijk zien dat er meer dingen zijn om dankbaar voor te zijn. En zo ervaar je meteen ook dat je echt aantrekt wat je denkt. Met je dankbaarheidslijstje nu zet je de intentie voor de dag van morgen.

9 Dagelijkse want-to-do s Je happy voelen en in je flow zijn, kun je sneller bereiken dan je denkt. Je bereikt zelfs meer met kleine, alledaagse aanpassingen en toevoegingen. Wat geeft jou een goed gevoel en wil je eigenlijk iedere dag? Schrijf dit op als goed gevoel activiteit. Probeer iedere dag iets qua meditatie en beweging toe te voegen in je dagelijkse acties. Afstemmen heb ik al meer dan eens benadrukt als essentieel onderdeel van je waardevolle dag. Daarnaast staat er nog ruimte maken op je lijstje. Ruimte maken voor wie jij wil zijn. Waar mag ruimte gemaakt worden in jouw leven? Is dit fysiek in je huis, op je werk, in je dagelijkse omgang met vrienden, bekenden en familie of iets anders? Waar voel jij dat dingen anders kunnen? Pas het aan en zet iedere dag een stapje in de vrije ruimte van jouw nieuwe werkelijkheid. Probeer deze activiteiten iedere dag aandacht te geven. Je hoeft niet iedere dag 20 minuten te mediteren. Zoals ik eerder al aangaf, is een tijdje op je ademhaling letten net zo goed een vorm van meditatie. Zo is het net zo goed met de beweging- en opruimactiviteiten. Merk je dat je aandacht verschuift naar iets anders, kom dan terug naar je lijst of pas je lijst aan als je merkt dat iets anders ook echt de aandacht mag hebben. Hang jouw lijstje ergens in het zicht zodat het ook jouw aandacht krijgt. Zeker de eerste dagen zal dit je helpen. Een nieuwe gewoonte heeft nu eenmaal tijd nodig en op die manier ondersteun je jezelf in het succesvol integreren van jouw nieuwe gewoontes. Op de volgende pagina kun je jouw persoonlijke lijst samenstellen.

10 Want to do's Goed gevoel activiteit Korte meditatie Beweging Ruimte maken Afstemmen Today is the perfect day to start living your dreams!

11 Durven leven vanuit fun en flow Ik geloof erin dat het leven niet bedoeld is als lastig en één grote struggle. Je creëert jouw buitenwereld van binnenuit. Betekent dit dat er nooit meer struggle is? Nee, alleen denk ik wel dat wanneer je binnenkant klopt, de struggle aan de buitenkant als minder zwaar ervaren wordt. Zelfs op momenten waarop je voor je gevoel in het donker op de grond zit. Ik heb deze momenten ook gehad en net als eb en vloed in de zee, komen dit soort momenten af en toe terug in je leven. Kijk alleen eens terug hoe je hier vijf jaar geleden mee omging. Naarmate je bewustzijn groeit, groeit ook je vermogen om met tegenslag om te gaan. Juist in pijn en chaos zitten enorme groeimogelijkheden. Vaak leer je zelfs nog meer van de pijn momenten. Vaker bewust kiezen voor meer fun en flow in jouw leven maakt dat je de moeilijke momenten beter aan kunt. Het maakt dat je de schoonheid achter pijn kunt zien en de lichte randjes in donkere tijden. Op moeilijke momenten kan ik hier nu veel beter mee omgaan dan een paar jaar geleden. Een moeilijk moment trekt me niet meer uit balans. Natuurlijk doet het pijn, voel je je soms ronduit f*ck, maar je valt nooit meer zover terug in bewustzijn. Waar kun jij nu meer fun en flow toevoegen in je leven? Fun en flow is het leven leven op jouw manier, volgens jouw waarheid. Waar kun jij jezelf nu toestemming geven om nog vaker te kiezen voor deze energie? Denk alleen alleen al eens aan de Facebook berichten, je whatsapp notificaties en s die op je telefoon binnen komen. Fun en flow is het leven volgens jouw manier. Vanuit jouw ritme en niet ingaan op iedere impuls die je leven binnenkomt. Ik wil je uitnodigen veel meer vanuit jouw flow te reageren. Wat wil jij en waar wil jij jouw aandacht aan geven? Een grote energieboost in je fun en flow level is het aanpassen van je social media tijd. Hoeveel tijd besteed jij aan social media en je tv? Vooral met de gemiddelde smartphone kom je haast niet om social media heen. Ik dacht altijd dat ik direct moest reageren als mensen zagen dat ik hun whatsapp gelezen had. Wie heeft dit ooit bepaald en waarom dacht ik dat? Had ik dat vroeger gedaan toen de blauwe vinkjes nog niet uitgevonden waren? Voor de beruchte blauwe vinkjes had ik ook mijn eigen tijd hiervoor genomen.

12 Wanneer jij gerichte tijd gaat nemen om je social media te bekijken, zul je al heel snel meer rust ervaren. Ik heb alle meldingen op mijn telefoon uitgezet. Op de whatsapp berichten na, maar hier ben ik wel kieskeuriger in geworden qua beantwoorden. Voor mijn en Facebook neem ik steeds meer gezette tijden. Dit zorgt ervoor dat je alles wat je wilt doen vanuit een bepaalde focus kunt afmaken. Je wordt niet continu uit je concentratie en flow getrokken door social media. Daarnaast kijk ik bijna geen tv meer en al helemaal geen nieuws. Geen nieuws? Nee, geen nieuws meer kijken ben ik een aantal jaar geleden mee begonnen en dat heeft mij ontzettend veel rust gebracht. Wie heeft ooit bedacht dat je meer meetelt wanneer je exact kunt uitleggen wat er allemaal in het nieuws besproken is die dag? En wat denk je dat je mist in jouw leven? Heb je al eens bijgehouden hoeveel slecht nieuws voorbij komt tijdens een gemiddelde nieuwsuitzending? Hoe gevoeliger jij wordt, hoe meer dit soort berichten je zullen raken. En ja, in een zuivere energetische lichaamsenergie mag alles er zijn...maar jij bepaalt hoeveel jij jouw ruimte in laat komen. Mij brengt het ontzettend veel rust wanneer ik niet meerdere keren per dag geconfronteerd word met het leed van de wereld. Mis ik dan niks? Nee, meestal niet. Ik hoor wel eens wat nieuws op de radio en af en toe zie ik iets op internet voorbij komen, maar vaak mis ik ook dingen. Als er echt iets belangrijks gebeurt dan krijg je dat ook zo wel mee. Vraag je lichaam eens of het gebaat is bij dierenleed, oorlog, kinderleed, aanslagen en ander nieuws. Voel hoe je lichaam reageert wanneer je deze vraag stelt. Komt er meer ruimte of schiet je in de kramp? Voel wat waarheid is voor jou en kijk uit nieuwsgierigheid eens hoeveel meer rust het je geeft. Probeer het uit en werkt het niet voor jou dan heb je snel genoeg weer iedere dag het nieuws gekeken. Waar kun jij nog meer voor fun en flow kiezen? Wat kun jij vanaf vandaag toevoegen aan je leven om direct meer fun en flow te ervaren? Spreek ook hardop de volgende affirmatie uit: Ik geef mezelf toestemming om meer fun en flow te ervaren in mijn leven. Iedere intentie begint met jezelf toestemming geven. Toestemming dat jij het jezelf waard vindt en vanaf nu nieuwe keuzes maakt! Gun het jezelf!

13 Vragen stellen is magisch Het Universum reageert op onze vrije wil. Je bent naar de aarde gekomen met een doel. Toen jij daarboven aangaf klaar te zijn om geboren te worden, had jij een duidelijk idee wat je in dit leven hier op aarde wilde doen. Het Universum zal er alles aan doen om jou op dit pad te houden en je er steeds naar terug te brengen. Op fijne en soms iets minder fijne manieren (denk aan burnout, scheiding, ontslag enz). Echter alle manieren zijn uiteindelijk altijd voor jouw hogere goed en als je later op de ervaring terugkijkt, ervaar je dit ook altijd zelf zo. Daarnaast heb jij een vrije wil. Het Universum gaat er ook vanuit dat jij deze gebruikt. Iedere ervaring die jij hebt, brengt je namelijk verder vooruit. Er is geen foute beslissing. Wat je ook besluit, alles draagt uiteindelijk bij. Zeker wanneer jij meer en meer vanuit jouw hart gaat leven, dan is er geen verkeerde beslissing. Je maakt misschien soms minder strakke beslissingen, maar ook deze dragen bij aan jouw bewustzijn. Er is namelijk geen goed of fout. Wanneer jij doet waarvoor jij hier bent, dan word je altijd gesteund. Voor mijn zwangerschapsverlof had ik al mijn bestaande klanten afgesloten als het ware. De sessies liepen ten eind en alles kwam mooi samen. Ik ging met verlof en na drie maanden was ik er nog niet klaar voor. Ik had meer rust en tijd nodig om aan mijn nieuwe rol als mama te wennen. De klanten bleven ook uit. Dit maakte mij onrustig, maar ik bleef steeds intappen op het vertrouwen en vragen stellen waar dit goed voor was. Wat er goed aan was wat ik nu nog niet kon zien. Nu achteraf zie ik dat ik vijf maanden verlof nodig had en geen drie. Dat drie vanuit de maatschappij misschien zo geregeld is, maar dat het voor mij niet werkte. Doordat ik vragen bleef stellen wat er wel mogelijk was en wat er goed aan was wat ik nog niet zag, bleef geld uit onverwachte bron naar mij toestromen. Als ik op dat moment in het oordeel was gaan zitten dat er twee maanden geen klanten waren, dan had ik me mislukt gevoeld en had ik kunnen verzakken in die energie. En natuurlijk heb ik ook die momenten gehad, maar het is de kracht om juist dan steeds weer te kiezen voor wat er wel mogelijk is.

14 Ik heb mogen ervaren hoezeer het Universum met je samenwerkt. Dat wanneer je je hart volgt, je altijd gesteund wordt. Het Universum laat je nooit vallen. The Universe always has your back! Het is alleen wel aan jou om altijd naar mogelijkheden te kijken en je energie hoog te houden. Dit gaat gepaard met dankbaar zijn voor alles wat er is en je over te geven aan het grotere geheel. Overgeven vanuit vertrouwen en niet vanuit angst en passiviteit. Dit zijn twee heel andere energieën. Het vraagt een andere manier van kijken. Een kijk die veel meer naar binnen gaat en zich focust op jouw waarheid. Leven vanuit je hart betreft jouw hart. Niet het hart van de maatschappij en de normen en waarden van de maatschappij. Natuurlijk ben je onderdeel van de maatschappij, maar je leeft jouw waarheid. Het gaat om jou. Wat voelt goed voor jou? Wat past bij jou en bij wat jij wilt van het leven? Jij bent uniek en bewandelt een uniek pad. Kijk ook vanuit deze energie naar de wereld. Vragen stellen helpt je hierbij. Je kunt nooit teveel vragen. Er is niet zoiets als genoeg. Wanneer het in jouw leven even genoeg is en je iets anders mag doen, dan merk je het vanzelf. Want niet alles hoeft uit te komen wat je vraagt. Je zult alleen wel zien dat het niet uitkomt, omdat er iets veel mooiers voor jou klaar ligt. En klaar ligt het al. Alles is in energie al van jou. De wereld wordt zoveel mooier wanneer je met andere ogen gaat kijken. Vanuit de passie in je hart en met een intensiteit die je eerder niet kende. Een liefde die door je aderen blijft stromen. Zelfs op momenten waarop het even tegenzit of wanneer het anders loopt dan jij verwacht. Stel vragen. Houdt vragen open en richt je op "wat" en "hoe" vragen. Waarom vragen zetten je meteen vast in een bepaalde conclusie. Conclusie voelt zwaar. Tap maar eens even in op de energie in je lichaam op een waarom vraag. Voel hoe je lichaam reageert op waarom en test erna de energie van wat en hoe. Merk je zelf het verschil? Ga aan de slag met vragen stellen. Stel iedere dag vragen. Je kunt nooit te veel vragen stellen. Ik ben ooit begonnen met één vraag. Inmiddels stel ik meerdere vragen per dag. En ook ik groei hierin nog. Er is geen maximum aantal vragen. Je hebt geen strippenkaart die ineens op is. Ik weet zeker dat je er nu nog te weinig stelt en je het Universum veel meer om hulp mag vragen. Kinderen die vragen worden overgeslagen, die overtuiging mag je loslaten.

15 Stel je vragen hardop of in jezelf tijdens een meditatie. Je kunt erop schrijven wanneer je afstemt. Je kunt zelfs s ochtends onderweg naar je werk een vraag het Universum inslingeren en kijken wat er die dag allemaal mogelijk is voor jou. Laat de antwoorden tot je komen. Soms komen ze diezelfde dag en soms moet je iets langer wachten. Ga gewoon door met vragen stellen. Hieronder vind je een aantal vragen waar je mee kunt spelen. Voel welke vraag nu past bij jou en ga daarmee aan de slag. Vorm ze om op jouw persoonlijke situatie. Wil je er deze week nog hulp bij, laat het me dan weten en ik kijk met je mee. Wat is hier goed aan dat ik nu nog niet zie? Wat is er nog meer mogelijk voor mij? Welke superpower in mij ontken ik nog? Universum laat mij vandaag mijn grootsheid zien. Wat is mijn volgende stap? Hoe kan ik nog meer leven vanuit mijn hart? Laat mij vandaag naar mezelf kijken vanuit de ogen van mijn ziel. Universum laat mij vandaag zien dat geld overal vandaan kan komen. Universum laat mij vandaag voelen dat ik mag vertrouwen dat er altijd voldoende geld is. Universum laat mij ervaren hoe ik nog meer kan vertrouwen op de energie van liefde en geld. Universum wat is er vandaag mogelijk voor mij? Welke ruimte, energie en bewustzijn kan ik zijn om...? Welke ruimte, energie en bewustzijn kan ik zijn om meer klanten aan te trekken? Wat mag ik vandaag delen met de wereld? Wat wil er vandaag door mij heen stromen? Welke bijdrage ben ik vandaag voor mijzelf? Lichaam wat heb jij van mij nodig? Lichaam laat me vandaag ervaren welke voeding goed voor mij is. Universum hoe kan ik mij meer opstellen voor de liefde? Universum waar zit ik nog in de weerstand? Is dit weerstand wat ik nu ervaar? Hoe kan ik nog meer... aantrekken?

16 Ultieme Intentieverklaring Kijk aan het eind van dit programma eens terug naar jouw verhaal aan het begin van onze reis samen. Wat heb je opgeschreven als jouw huidige verhaal destijds (Module 1)? En wat was je intentie voor dit programma? Wat wilde je eruit halen? Is je dit gelukt? Wat mis je misschien nog en wat is er deze week nog mogelijk voor jou? Waar heb je nog hulp bij nodig? Ga nu eens de Modules na en kijk heel bewust wat jouw nieuwe verhaal wordt. Wat wil jij bereiken? Waar wil je je op richten? Dit wil ik je vragen uit te schrijven in de tegenwoordige tijd als jouw Ultieme Intentieverklaring. En om je intentie kracht bij te zetten en serieus het Universum in te slingeren, wil ik je vragen deze te delen in de Facebook groep. Niet voor mij, niet voor een ander en enkel voor jezelf zodat jij jouw nieuwe verhaal serieus neemt. Sluit je verhaal af met de zin: Ik geef mezelf toestemming mijn nieuwe realiteit volledig te omarmen en alles wat dit tegenhoudt ontcreëer en vernietig ik. Ik gun jou jouw mooiste realiteit. Een leven vanuit jouw hart en dat klopt voor jou. Er is geen één waarheid. Ik hoop dat ik je dit de afgelopen weken heb mogen meegeven. Er is enkel jouw waarheid en hetgeen klopt voor jou. We hebben deze reis samen gemaakt, dus een deel van onze waarheid en verlangens komt overeen. We hebben elkaar ondersteunt in de energie en iedereen heeft bijgedragen aan elkaars groei. Soms bewust en misschien onbewust nog wel meer. Onthoud dat alles energie is. Jouw woorden, groot of klein, helpen altijd minimaal één ander. Durf je kwetsbaarheid te laten zien. Deel jouw mooiste zelf met de wereld. Niet vanuit prestatiedrang of dan pas goed genoeg zijn. Nee, kijkend vanuit de ogen van jouw ziel en met perfectie die er nu al is. Hou van jezelf alsof je je eigen kindje bent en kijk vanuit deze ogen naar de wereld. Je komt door elke situatie. Groot of klein, alles draagt bij aan jouw grote geheel. Alles is een stap in jouw mooiste leven. Geniet van de weg. Richt je niet op een eindpunt, dit komt er misschien wel nooit. Geniet vandaag. Van alles wat er al om je heen is.

17 Ik hoop dat ik je heb laten zien dat schoonheid in iedere situatie zit. Dat er altijd mooie dingen zijn om dankbaar voor te zijn. Groot of klein, alles is er in de energie al. Word je bewust van jouw rol in het grotere geheel en lift mee op de energie. Gebruik energie in je voordeel. Tap steeds meer in op jouw waarheid. Onderzoek deze, leer jezelf steeds beter kennen. Zie het leven als één groot spel. Dit is het en kijkend vanuit die blik ga je vanzelf veel meer speelsheid ervaren. Ik gun je jouw mooiste leven. Ik ben dankbaar dat ik een stukje mee mocht lopen op jouw reis. Haal er deze week nog alles uit en stel alle vragen die je hebt. Geniet van al het moois om je heen.

18 Tot zover dit programma. Heb je nog vragen deze week, laat het me weten. Ik kijk graag nog met je mee. Leef vol vertrouwen jouw eigen waarheid. Step up, Sparkle & Shine! Niet parttime, maar all day every day! Maak er weer een super mooie, stralende week van!

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 5 Overtuigingen Vorige week zijn we aan de slag geweest met het innerlijk kind. Wat heeft zij jou laten zien en wat mocht er geheeld worden? Welke oude pijn zit er nog en

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 6 Succesvol Afstemmen De gedachten die jij hebt bepalen de realiteit die je morgen terug ziet in jouw leven. Alles wat je denkt en gelooft, draagt hieraan bij. Alles? Echt

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 7 Bye bye old, Step up Zoals je in het filmpje bij deze Module al gehoord hebt, vind je in deze Module weinig theorie. It's all about ACTION! Jij en ik we vertellen ons

Nadere informatie

Step up, Sparke & Shine

Step up, Sparke & Shine Step up, Sparke & Shine Module 4 Innerlijk kind In de vorige module heb je gekeken naar de impact van vorige levens en familielijnen. Hoeveel we onbewust bij ons dragen wat eigenlijk helemaal niet van

Nadere informatie

Unleash your Inner Goddess

Unleash your Inner Goddess Unleash your Inner Goddess Module 5 - Plezier en dankbaarheid Wat kan ik vandaag anders doen of zijn dat direct alle realiteit (in mijn voordeel) zou veranderen? De voorlaatste week alweer. Vandaag het

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge MOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 2 De Manifesteer

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

DAG 1 DANKBAARHEID DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN. Franciens Manifesteer Series De Overvloed Challenge

DAG 1 DANKBAARHEID DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN. Franciens Manifesteer Series De Overvloed Challenge DANKBAARHEID DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN 1 Dit is jouw werkboek voor Dag 1 van De Overvloed Challenge Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge LOSLATEN MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 3 De Manifesteer

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND YVONNE THUIJS het geheim van een GOEDE RELATIE MET JE KIND - www.blij-kind-24-7.nl - kijk naar je kind maak tijd vrij... en geef aandacht, vertrouwen en liefde 1 aandacht blij kind 24 7 betekent groeien

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen. / created by: Mariëlla /

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen.  / created by: Mariëlla / Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen Start each day with a gratefull heart 1 Inleiding Stap 1 Face your FEARS Stap 2 De Confrontatie en Acceptatie Stap 3 Zoek naar je innerlijke

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

In deze FeelGood Gids:

In deze FeelGood Gids: De FeelGood Gids In deze FeelGood Gids: Waarom heb ik deze FeelGood Gids gemaakt? Pag. 3 Wat heb je vandaag nodig? Pag. 4 Je intentie voor vandaag Pag. 5 Oefening Pag. 6 Back to Basics Pag. 8 Wie zorgt

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans.

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Gratis online training Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Show up & Shine Welkom bij deze online training. In 3 delen neem ik je mee op reis naar een lichtere manier

Nadere informatie

E-boekje: Stap in je Grootsheid!

E-boekje: Stap in je Grootsheid! E-boekje: Stap in je Grootsheid! By Caroline Laan In je grootsheid staan is worden wie je werkelijk bent, wie je bent onder alle lagen die over je essentie heen liggen. Je volledige potentie leven en dat

Nadere informatie

Step up, Sparke & Shine

Step up, Sparke & Shine Step up, Sparke & Shine Module 2 Zelfliefde Vandaag ontvang je Module 2. Naar aanleiding van jullie vragen en reacties heb ik gekozen de Modules iets om te gooien en de Zelfliefde Module naar voren te

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 9 Verander je kijk We zijn allemaal mensen. Wat jou uniek maakt, is de manier waarop jij denkt. Het geloof dat jij hebt in jouw eigen werkelijkheid. Alles wat je doet heeft

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Script Mijn nieuwe geldverhaal

Script Mijn nieuwe geldverhaal Script Mijn nieuwe geldverhaal Ik heb al ZO veel in mijn oude geldverhaal geheeld en al ZO veel losgelaten. Daar ben ik INTENS dankbaar voor! Dat is niet vanzelf gekomen. Als ik terugkijk in mijn leven

Nadere informatie

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe?

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe? Je bent waarschijnlijk begonnen met Het VoedingsKompas vanuit het verlangen om iets te veranderen in je leven. Misschien wil je alleen maar méér energie, misschien wil je af van enkele lichamelijke klachten

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 7 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door middel

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat?

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Succesvol in Balans van Stress naar Rust Pagina 1 van 6 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

Unleash your Inner Goddess

Unleash your Inner Goddess Unleash your Inner Goddess Module 2 - Omarmen en loslaten Week 2 is begonnen. Deze week gaan we omarmen wat jou de afgelopen jaren sterker heeft gemaakt. Daarnaast wil ik je uitnodigen om naar aanleiding

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Vijf daagse Experience WERKBOEK Hartelijk welkom bij De Ontwikkel Cirkel en onze Experience Omdat JIJ Het Waard Bent! Wij zijn Linda en Annemiek en wij

Nadere informatie

Edith Helwegen. Afstemdagboek Pagina 1

Edith Helwegen. Afstemdagboek  Pagina 1 Edith Helwegen Afstemdagboek www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Jij bent de creator van je eigen leven. Jij bepaalt wie je bent, wat je zegt, hoe je reageert, wat jouw gedachten zijn en voor een groot gedeelte

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self. YOGA LIFESTYLE F E B R U A R I 2 0 1 7 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 2: Onderwerpen Les

Nadere informatie

De paradijsvogelcoach, wie is dat?

De paradijsvogelcoach, wie is dat? De paradijsvogelcoach, wie is dat? Inmiddels al een aantal jaren geleden voelde ik me vaak gespannen en onrustig, op zoek naar mezelf. Ik had een goed leven: een gezin, een goede baan en genoeg geld om

Nadere informatie

Module 4 : Krachtbronnen

Module 4 : Krachtbronnen Module 4 : Krachtbronnen Vertrouwen Krachtbron: positieve mindset krachtbron: emoties hanteren Krachtbron: loslaten Moment voor jezelf en jouw verhaal opdrachten oefeningen Inleiding Veerkracht bouw je

Nadere informatie

Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters

Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters Kun jij de verleiding niet weerstaan als je versgebakken cake ruikt? Ga je eten als je verdrietig, boos, of gespannen bent? Lukt het je niet

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen Het klinkt als iets onmogelijks Schrij Schrijven met je hogere zelf en je gidsen, klinkt als iets onmogelijks. Misschien ook omdat, hoe zeer je

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

Neem echt de tijd om de onderstaande vragen in te vullen!

Neem echt de tijd om de onderstaande vragen in te vullen! Intake formulier Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode & Plaats: Mobiel : Geboortedatum: Email: Huisarts + telefoonnr: Evt andere behandelende artsen: Neem echt de tijd om de onderstaande vragen in te

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge WAARDE MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek

Nadere informatie

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen Dit is een brochure, gemaakt voor leerlingen met NLD. Naast deze brochure is er ook: - een brochure met informatie voor ouders van kinderen met NLD en - een brochure

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 8 Ontvangen Deze Module gaat over het leven ontvangen waar jij blij van wordt. Het leven waar jij de energie van door je lijf voelt stromen en weet dat dit het leven is

Nadere informatie

DAG 2 ALLES IS MOGELIJK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN. Franciens Manifesteer Series De Overvloed Challenge

DAG 2 ALLES IS MOGELIJK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN. Franciens Manifesteer Series De Overvloed Challenge DE OVERVLOED CHALLENGE 1 Dit is jouw werkboek voor Dag 2 van De Overvloed Challenge Vier jaar geleden zat ik nog depressief op de bank. Ik weet hoe het is om als spirituele ondernemer overweldigd te worden

Nadere informatie

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg Stap 6: Deel 2 6.2.1 Dealen met afleiding onderweg In het tweede deel van jullie experiment ga je verder met het ondernemen van ACTies die je met de anderen hebt afgesproken te doen. Daarnaast krijg je

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers Goed gezien Emilie Depuydt Goed gezien Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent Witsand Uitgevers Voor Jules en Jeanne, twee grote voorbeelden in zichtbaar zijn. Alle voorbeelden in dit

Nadere informatie

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Soms voel je je gevangen door het leven. Vastgezet door de drukte, en beklemd in je eigen hoofd. Je voelt je niet vrij en je voelt geen liefde. Met deze tips breng

Nadere informatie

Roel$&$Sandra$van$Heel$ Basielhof$65$ 4907$AH$Oosterhout$ T$06$21$390$312$$ W$www.leefintens.com$ Pagina$. 1$van$. .

Roel$&$Sandra$van$Heel$ Basielhof$65$ 4907$AH$Oosterhout$ T$06$21$390$312$$ W$www.leefintens.com$ Pagina$. 1$van$. . Het$ochtendritueel$ Gisteren hebben we kennisgemaakt met Daan en Sterre. Daan is een prikkelmijder, en Sterre is een prikkelzoeker. Als prikkelmijder probeert Daan zijn ochtend zo in te richten dat iedereen

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 2e chakra Oefening 1 Vraag hulp En vergeet niet dat je altijd de Engelen, het Universum

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Jouw superrelatie start nu!

Jouw superrelatie start nu! Jouw superrelatie start nu! Inleiding Herinner jij je je eerste liefde nog? Was je ook zo ontzettend verliefd? Je kon aan niets anders meer denken. Je hoofd en hart stroomden helemaal over. Je had de meest

Nadere informatie

Module 26: Stop met Piekeren.

Module 26: Stop met Piekeren. Module 26: Stop met Piekeren. Stop met piekeren! Piekeren is een reactie op een naar gevoel. Op het moment dat we ons afgewezen voelen of andere nare gevoelens ervaren, wordt het meestal erg druk in ons

Nadere informatie

Hoe mooi kan het zijn

Hoe mooi kan het zijn Hoe mooi kan het zijn Weet je hoe mooi het eigenlijk is om alles te kunnen doen, jezelf te zijn en dit ook te blijven. Je zegt gewoon wat je wel en niet leuk vindt, graag doet, zonder dit te overdrijven.

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen.

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen. NU FOCUS & FLOW! Leer hoe en stop zelfsabotage Mijn naam is Kirsten Schults en ik ben mindset coach voor missieondernemers. De afgelopen 8 jaar heb ik honderden coaches, therapeuten en andere wereldverbeteraars

Nadere informatie

Levende Verhalen Het verhaal van Anke

Levende Verhalen Het verhaal van Anke 1 Levende Verhalen Het verhaal van Anke Anke is een krachtige, levenslustige vrouw die midden in haar leven staat. Ze heeft een intensieve baan als leidinggevende in de zorg en naast haar drukke baan is

Nadere informatie

-1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn

-1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn Test geluk en levenskunst Beantwoord elke stelling met ja/eens of nee/oneens -1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn -2- Ik ben niet zo gevoelig voor lof of

Nadere informatie

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan Gezinskaraktercoach gespecialiseerd in de ontwikkelingsfase van 9-jarige kinderen die over veel meer gaat dan 9-jarige kinderen #Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan In dit e-book krijg je van mij

Nadere informatie

- Waarschuwing- dit is een pittige les!

- Waarschuwing- dit is een pittige les! - Waarschuwing- dit is een pittige les! Herken je de volgende situatie: Je vraagt aan je partner (heb je deze niet denk dan even terug aan de tijd dat je deze wel had) of hij de vuilniszak wilt buiten

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

Weet wat je kan Samenvatting op kaarten

Weet wat je kan Samenvatting op kaarten Samenvatting op kaarten 16 kaarten met samenvattingen van de inhoud van de module, psychoeducatie over een Lichte verstandelijke Beperking (LVB) voor cliënten en hun naasten. De kaarten 1 14 volgen de

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Minicursus Rust creëren

Minicursus Rust creëren Minicursus Rust creëren Bedankt voor je inschrijving! Met deze minicursus geef ik je een inkijkje in mijn werkwijze en leer ik je een aantal stappen om rust te creëren. Door in mijn privéleven bewuste

Nadere informatie

GELUK(T)! Editha Gerdingh

GELUK(T)! Editha Gerdingh GELUK(T)! GELUK(T)! Editha Gerdingh Auteur: Editha Gerdingh (Cover-)ontwerp: Editha Gerdingh Fotografie: Jay Mantri, Jonny Lindner, Nico Wall, Ryan McGuire ISBN: 9789463672580 www.lonked.com INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

Wat er ook aan de hand is, de gevolgen zijn hetzelfde. Je bent een aantal lichamelijke functies, die je voorheen als vanzelfsprekend aannam, kwijt.

Wat er ook aan de hand is, de gevolgen zijn hetzelfde. Je bent een aantal lichamelijke functies, die je voorheen als vanzelfsprekend aannam, kwijt. Hoofdstuk 7 Emoties Nu is het tijd om door te gaan. Je hebt je dwarslaesie, je bent hopelijk klaar met al de medische dingen, nu is het tijd om ook je gevoelens aandacht te geven. Dus: ga lekker zitten,

Nadere informatie

E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES. kinderen en Emoties 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES

E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES. kinderen en Emoties 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES VOORWOORD In 2016 schreef ik de Gids over emoties bij kids 80 praktische tips. Mijn kennis en ervaring blijft zich echter door ontwikkelen. Daarom deel ik

Nadere informatie

Inleiding. OMGANGSKUNDE OEFENINGEN Isa Goossens

Inleiding. OMGANGSKUNDE OEFENINGEN Isa Goossens Inleiding Omgangskunde draait om contact maken. Met deze oefeningen hoop ik dat u echt contact kan maken met leerlingen. We willen allemaal gezien en gehoord worden. We zijn allemaal mensen en iedereen

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN IK WIL MENSEN IN BEWEGING BRENGEN HANNEKE MOUW Ik stel me graag aan je voor Ik ben geboren in 1970. Ik vind vertrouwen, authenticiteit en

Nadere informatie

Leiderschap over geld

Leiderschap over geld Leiderschap over geld Wat is leiderschap over geld? Is dat weten hoeveel je uitgeeft en niet over je inkomsten heen gaat? Is dit zoveel bezuinigen dat je overhoudt en later alsnog kan uitgeven? Is dit

Nadere informatie

Begin je dag goed Tijd besparen in de ochtend - 7 tips voor een kalme start

Begin je dag goed Tijd besparen in de ochtend - 7 tips voor een kalme start Begin je dag goed Tijd besparen in de ochtend - 7 tips voor een kalme start Tijd besparen in de ochtend - zodat je kalm, ongehaast en tevreden aan je dag kunt beginnen. Begin je dag met meer voldoening

Nadere informatie

Van hart tot hart, Alexandra P.s. de schuine tekst in het werkboek, dat is tekst geschreven vanuit de energie van de Luchtwezens.

Van hart tot hart, Alexandra P.s. de schuine tekst in het werkboek, dat is tekst geschreven vanuit de energie van de Luchtwezens. Werkboek VUUR Voor jullie ligt alweer het laatste werkboek! Na de ontmoetingen met de Aardwezens, de Waterwezens en de wezens van Lucht gaan we nu kennis maken met de Magische Wereld van het Vuur en de

Nadere informatie