Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Training Extra Eindsprint & Doelen Training"

Transcriptie

1 Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen trekken. EN wat er voor nodig om je doelen deze maanden nog te halen EN in 2018? 1. Luister naar de training van Veronique Prins in de online omgeving over doelen behalen. Veronique is een KEI als het gaat om het halen van haar doelen. Ze is hier echt hardcore in. Ze heeft de overtuiging: Ik heb een plan, en ik haal altijd dat plan. Als ze haar doelen niet heeft gehaald, dan plant ze acties in om haar doelen alsnog te behalen. Wat ik heel vaak zie, is dat mensen zeggen: Laat maar. Ze zien dat ze hun doelen niet halen, raken teleurgesteld en geven op. Veronique houdt keihard vast aan haar doelen en een van de belangrijkste redenen is wat ik onder punt 2 beschrijf. Je kunt de training vinden onder Masterclasses in de online omgeving. 2. Zorg dat je doel gebaseerd is op een MUST, MUST, MUST! Belangrijk met het stellen van een doel is dat het geld echt een must must must is. Het is belangrijk dat een overzicht maakt waar je het geld aan uit wil geven. Ik ga er van uit dat de meeste van jullie dat in deze fase van jullie business wel doen, maar als je dat nog niet doet, dan mag je daar nu mee beginnen. Je kunt heel makkelijk roepen: ik wil euro verdienen, maar als het nergens op gebaseerd is, dan ga je het niet halen. Het gaat namelijk op een gegeven moment oncomfortabel voelen om geld te verdienen. Je moet zichtbaar zijn, je moet aan marketing en sales doen, je moet nieuwe producten en diensten verzinnen, je moet een lanceringsplan maken of wat er dan ook van je gevraagd wordt om de volgende stap te maken in je inkomsten. Je zult dan zien dat de reden geen zin of Ik weet niet hoe of WAT je jezelf dan ook verteld, het wint van de gedachte: Ik doe altijd wat er voor nodig is om mijn doelen te behalen. Daarnaast kunnen er allemaal blokkerende overtuigingen naar boven komen die je moet transformeren. En misschien zijn dat overtuigingen die je al JAREN (bewust of onbewust) uit de weg bent gegaan. Vaak kunnen mensen de huur, hypotheek of vaste lasten altijd betalen en daar zit dan al iets op wat super oncomfortabel is en daardoor denk je daarna: laat maar.

2 Je zult er dus voor moeten zorgen dat dat je doelen niet onderhandelbaar zijn voor je. Het is GEEN optie om NIET in jezelf te investeren. Het is GEEN optie om NIET te sparen en te werken aan jouw overvloed. Het is GEEN optie om NIET op vakantie te gaan of uit eten te gaan en quality time door te brengen met je gezin en vrienden en familie. Het is GEEN optie om NIET de dingen te doen die je doet om goed voor jezelf te zorgen zoals massages halen en kwalitatief goed voedsel. Het is GEEN optie om GEEN huishoudster, VA of wat voor hulp dan ook te nemen zodat jij je NOG meer kunt focussen op wat voor JOU belangrijk is. En ga IN die mindset zitten. Vertel jezelf het verhaal wat er voor nodig is om je doelen niet onderhandelbaar te maken en stem daar iedere dag op af. Bekrachtig dat verhaal iedere dag. GUN het jezelf. WEET dat het je enige taak is om jouw volste zelf in de wereld te zetten en dat kan alleen maar als je het lef en de moed opbrengt om jezelf een nieuw verhaal te vertellen over het halen van je doelen. 3. Stel een doel. Ok, dat is misschien een inkoppertje, maar als je geen doel stelt, ga je hem zeker niet halen. Stel een doel dat goed voelt en waar je enthousiast van wordt. Het mag je best een beetje uitdagen, maar het moet je niet lamslaan. Er zijn een miljoen manier om doelen te stellen EN te behalen. Kijk dus vooral wat voor JOU afgestemd wordt, maar hou jezelf open voor alle mogelijke manieren. Er zijn een heleboel mensen die weerstand hebben tegen inkomsten bijhouden, geld of doelen stellen of wat dan ook en geen resultaat halen. En als je geen resultaat haalt, moet je jezelf juist openstellen om nieuwe dingen te proberen en te experimenteren. En JUIST als je weerstand voelt, dan moet je daar iets mee. Want iedere vorm van weerstand houdt iets tegen als het gaat om geld manifesteren. Weerstanden oplossen, iedere dag weer, is een van de belangrijkste dingen die we hier te doen hebben als het gaat om geld manifesteren. Wat ik voor mezelf heb geleerd is dat mijn doel nooit zomaar komt. Er is altijd iets voor nodig, maar dat iets start met een innerlijke shift. Ik heb meermalen gehad dat ik dacht dat ik dat moment had bereikt, maar dan was ik nog steeds niet bereid om te doen wat er voor nodig was. Geef jezelf dus ook tijd. Ga jezelf niet veroordelen als je je doelen (nog) niet hebt gehaald. Doorloop gewoon nog een keer de stappen die ik beschrijf in deze training. Ik doe dit bijna iedere maand. En zal dat nog honderden keren doen omdat er ook iedere keer weer nieuwe doelen bijkomen.

3 4. Onderzoek welke overtuigingen er achter zitten dat je NIET je doelbedrag manifesteert. En meestal komt dat neer op schuldgevoel en het jezelf niet gunnen. Je hebt misschien de overtuiging dat je geld van andere mensen afpakt en daardoor gun je jezelf precies genoeg wat je nodig hebt om te overleven. Maar de waarheid is dat deze realiteit een illusie is. En je creëert precies in je leven wat een spiegel is van je overtuigingen. Dus het is echt zo simpel als keer op keer je overtuigingen onderzoeken en shiften om een andere realiteit te kunnen gaan creëren. EN jezelf keer op keer vertellen dat dit JOUW realiteit is en JOUW leven en dat JIJ dit leven creëert. Dus wat voor leven wil je creëren? Wil je een voorbeeld zijn voor andere mensen en wil je bijdragen aan het leven van anderen? OF hou jij jezelf klein waardoor je ook geen ECHTE bijdrage kunt leveren aan mensen omdat je bezig bent met OVERLEVEN ipv ECHT leven? En waarom? Omdat jij je niet over je schuldgevoel heen kunt zetten? DAT is uiteindelijk een keuze. Wat is er voor nodig om jezelf uit de weg te gaan en te doen waarvoor je hier bent: jouw verlangens manifesteren en een bijdrage leveren aan creatie? 5. Maak een plan! Als je hebt opgeschreven hoeveel geld je nodig hebt, je doel hebt gesteld en je hebt onderzocht welke overtuigingen er in de weg zitten, maak dan een plan om te kijken hoe je dit kunt doen. Dit kun je op deze manier doen: Schrijf je doelbedrag op. Schrijf op uit welke diensten en producten dit moet komen. Schrijf op hoeveel je dan van alles moet verkopen. Vervolgens heb je een gat. Schrijf op wat je nog meer zou kunnen doen en verkopen om dat gat te vullen. Inkomsten verhogen is een kwestie van: meer geld vragen, meer producten verkopen of je bereik vergroten of meer verkopen aan dezelfde mensen. Maak vervolgens een marketing en lanceringsplan. Gebruik hiervoor eventueel de Marketing en Lanceringschecklists die je in de online omgeving kunt vinden. In het Big Business programma en op het event leren Veronique en ik je hoe je precies jouw Money Mountain maakt, zoals Veronique het noemt. Ik nodig je uit om bij een volgende ronde eventueel te kijken of dat een goede stap is voor je zodat je van A tot Z kunt leren hoe dit proces precies werkt.

4 EN stel je naast het plan nog steeds open voor alle ongekende mogelijkheden die het Universum je kan brengen. Sta nog steeds open voor inspiratie. Stel iedere dag de vraag wat er door je heen mag ontstaan EN hou in de tussentijd je doelen in de gaten. EN onderzoek of er nog andere overtuigingen naar boven te komen. 6. Neem iedere dag acties om je doelen te behalen. Vervolgens neem je iedere dag acties om in de richting van je doel te komen. Let er hierbij wel op dat je de mindset houdt van: Het IS er al. En dat je niet losvast acties aan het nemen bent vanuit tekort of beperkingen. Wat ik doe en wat jij kunt doen, zijn een aantal dingen: Ik heb een checklist bij mijn inkomsten spreadsheet waarop een overzicht staat van de dingen die ik dagelijks en wekelijks en maandelijks doe die bijdragen aan mijn groei. Ik geef mezelf 100% ruimte voor inspiratie en vrijheid, maar het heeft 2 voordelen: Ik hoef er niet over na te denken wat ik moet doen en te piekeren, ik hoef alleen maar op de lijst te kijken. Ik weet welke acties ik kan nemen die bijdragen aan mijn groei. Er staan dingen op zoals afstemmen, bewegen en mediteren. Maar ook dingen over content creëren, marketing en waarde toevoegen aan mijn programma s. Dus wat zijn de dingen die jij van dag tot dag kunt doen en die een bijdrage leveren aan je omzetgroei? Maak daar vandaag nog een persoonlijke checklist van en deel die eventueel in de Facebookgroep als je feedback wilt.

5 EN bekrachtig uiteraard iedere dag de persoon die je al BENT. Ik BEN de persoon die altijd zijn doelen haalt. Ik ben de persoon die super moeiteloos veel geld verdient. Ik ben de persoon die doet wat er voor nodig is om zo veel mogelijk waarde te geven aan zo veel mogelijk mensen. Ik ben de persoon die doet wat er voor nodig is om het geld te kunnen ontvangen. Ik ben de persoon die sales en marketing super makkelijk vind. Ik ben de persoon die ongegeneerd een aanbod doet aan mijn klanten. Ik ben de persoon die achter mijn waarde staat. Ik ben de persoon die automatisch de prijzen vraagt die super goed voor me voelen. En ga zo maar door. En blijf dat soort ik-ben statements herhalen totdat het echt werkelijkheid is. Ik nodig je uit om je eigen lijst te maken en te delen in de FB groep! Ik hoop dat deze training een bijdrage was. Stel er gerust vragen over, dan hou ik er later graag een extra Q&A over. Liefs Maartje

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

Script Mijn nieuwe geldverhaal

Script Mijn nieuwe geldverhaal Script Mijn nieuwe geldverhaal Ik heb al ZO veel in mijn oude geldverhaal geheeld en al ZO veel losgelaten. Daar ben ik INTENS dankbaar voor! Dat is niet vanzelf gekomen. Als ik terugkijk in mijn leven

Nadere informatie

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken!

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken! WELKOM!!!!! Wat gaan we doen deze week? Hoe haal je het aller meeste uit deze week? Hoe kun je de content het beste tot je nemen? Tot wanneer kun je alles terug kijken? Mijn missie Een wereld creëren met

Nadere informatie

Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen

Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen 100.000 euro per maand dagboek 15 november 2016: Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen Tijd voor een update. Het is een tijdje geleden dat ik een stuk heb gepubliceerd voor het 100.000

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Iets meer over mij. Hoe werkt de WvA? 1. Vraag/ intentie. 2. Onderzoeken welke overtuigingen daar achter zitten. 3. Die overtuigingen helen en

Nadere informatie

Maartje s Magische Geld Manifestatie Dagboek Het einde van het jaar is in zicht

Maartje s Magische Geld Manifestatie Dagboek Het einde van het jaar is in zicht Maartje s Magische Geld Manifestatie Dagboek Het einde van het jaar is in zicht Het einde van het jaar is in zicht. En net als iedereen ben ik de balans op aan het maken voor dit jaar. EN plannen aan het

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

No desire is recognized within the human without the way for the physical manifestation to take place.

No desire is recognized within the human without the way for the physical manifestation to take place. Aantekeningen Masterclass 1 Geld is Liefde Intensive. Mededeling: Ga je niet vergelijken met andere mensen! Iedereen heeft zijn eigen pad, OOK qua geld. Bij het manifesteren is het ALTIJD belangrijk om

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge MOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 2 De Manifesteer

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij.

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Alsjeblieft Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Voor je ligt jouw eigen Creatiedagboek. Bij iedere dag geef

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge WAARDE MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge LOSLATEN MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 3 De Manifesteer

Nadere informatie

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 2. Afleren. Dag 11. NEE zeggen tegen je beperkende overtuigingen. Met onderstaande oefening ga je NEE leren zeggen tegen overtuigingen die je beperken. Dit klinkt kinderlijk simpel maar herinner

Nadere informatie

*Ben ik wel waardevol genoeg en hetgeen wat ik geef. Om geld te mogen ontvangen voor de waarde die ik mensen geef.

*Ben ik wel waardevol genoeg en hetgeen wat ik geef. Om geld te mogen ontvangen voor de waarde die ik mensen geef. Aantekeningen Week 2: Doorbreek je blokkades Vragen week 2: Ik merk dat ik toch nog met de vraag zit ivm het verschil tussen afstemmen en meditatie (=verbinden met je bron, kern). Aangezien Abraham Hicks

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

MODULE #8 TIME MANAGEMENT

MODULE #8 TIME MANAGEMENT MODULE #8 TIME MANAGEMENT Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Inleiding Wat zijn overtuigingen eigenlijk? De meest eenvoudige omschrijving die voor mij werkt is: een overtuiging is een gedachte die vaak gedacht is en daardoor

Nadere informatie

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans.

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Gratis online training Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Show up & Shine Welkom bij deze online training. In 3 delen neem ik je mee op reis naar een lichtere manier

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE 1 Ontwikkel jezelf liefdevol met video in 9 dagen 2 DAG 1: ZICHTBAARHEID Maak een korte video waarin je jezelf voorstelt. Woei! Gelijk aan de slag Neem een kort moment voor

Nadere informatie

Werkboek. 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF!

Werkboek. 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF! Werkboek 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF! Welkom! 'It's about the journey not the destination' Cynthia YES! Pre #Adventure Wat bijzonder gaaf dat je 3 dagen met mij mee gaat op avontuur! Buiten

Nadere informatie

TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen!

TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen! 15 TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen! Sandra Derksen BloeiendePraktijk.nl Ontmoet Sandra Derksen Zelf (hypno)therapeut en coach zijnde ben

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Vijf daagse Experience WERKBOEK Hartelijk welkom bij De Ontwikkel Cirkel en onze Experience Omdat JIJ Het Waard Bent! Wij zijn Linda en Annemiek en wij

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven.

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. 11 video s 11 schrijfoefeningen 11 affirmaties 11 inspiratie-quotes SHINEYOURLIGHTNOW.NL Dit is je Flow Dagboek voor de Fuck

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 7 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door middel

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 6 Succesvol Afstemmen De gedachten die jij hebt bepalen de realiteit die je morgen terug ziet in jouw leven. Alles wat je denkt en gelooft, draagt hieraan bij. Alles? Echt

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Doelen stellen voor je praktijk: Je gaat nu doelen stellen voor jouw

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen?

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? Netwerkmarketing Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? In deze training 1. Je sociale netwerk onderhouden 2. Wat de pro s doen 3. Wat is de beste strategie om mensen uit te nodigen Wat je NIET

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 3

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 3 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 3 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 3 Hoe verhoog je je vibratie? En? Wat is er allemaal gelukt om te creëren en te manifesteren?

Nadere informatie

Leiderschap over geld

Leiderschap over geld Leiderschap over geld Wat is leiderschap over geld? Is dat weten hoeveel je uitgeeft en niet over je inkomsten heen gaat? Is dit zoveel bezuinigen dat je overhoudt en later alsnog kan uitgeven? Is dit

Nadere informatie

Mijn vraag aan jou: Daar gaan we deze training mee aan de slag! Ik heb een training BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken!

Mijn vraag aan jou: Daar gaan we deze training mee aan de slag! Ik heb een training BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken! WELKOM!!!!! Wat gaan we doen in deze training? Hoe haal je het allermeeste uit deze training? Herhaal deze training zo vaak als nodig is en gebruik het afstemdagboek! Mijn missie Een wereld creëren met

Nadere informatie

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage We spreken uit ervaring als we zeggen dat er ongetwijfeld momenten komen (en misschien is dat nu ook al wel) dat je zelf gaat bedenken waarom ondernemen

Nadere informatie

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen. / created by: Mariëlla /

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen.  / created by: Mariëlla / Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen Start each day with a gratefull heart 1 Inleiding Stap 1 Face your FEARS Stap 2 De Confrontatie en Acceptatie Stap 3 Zoek naar je innerlijke

Nadere informatie

DOORBRAAK IN JE MONEY MINDSET

DOORBRAAK IN JE MONEY MINDSET CADEAU TIP UIT HET BOEK: DOORBRAAK IN JE MONEY MINDSET DOOR JEANET BATHOORN "Je kunt je niet letterlijk rijk denken, maar de kracht van je gedachten is enorm. Ook als het over geld gaat" - JAMES WEDMORE

Nadere informatie

Edith Helwegen. Afstemdagboek Pagina 1

Edith Helwegen. Afstemdagboek  Pagina 1 Edith Helwegen Afstemdagboek www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Jij bent de creator van je eigen leven. Jij bepaalt wie je bent, wat je zegt, hoe je reageert, wat jouw gedachten zijn en voor een groot gedeelte

Nadere informatie

Klanten vinden, klanten binden

Klanten vinden, klanten binden Dia 1 Klanten vinden, klanten binden Adinda Keizer 2016 9 jaar geleden zat ik net als jullie op de startersdag. Ik liep al rond met plannen en na de startersdag wist ik het zeker. Ik ging voor mezelf beginnen!

Nadere informatie

ZET JEZELF IN DE ETALAGE

ZET JEZELF IN DE ETALAGE ZET JEZELF IN DE ETALAGE LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! PROGRAMMA OVERZICHT 2016 INTRO IN LAWAAI MAKEN Zonder opscheppen onder de aandacht

Nadere informatie

Studio Sessions Online Coaching Programma Photographers Coach

Studio Sessions Online Coaching Programma Photographers Coach Studio Sessions Online Coaching Programma Photographers Coach!1 Les 1 - Visie en Doelen In dit deel start je met jouw reis in het stroomlijnen van jouw Studio. Je begint met het eind in je achterhoofd

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren De lanceringsformule Een stappenplan voor het lanceren Dit boek gaat over de beste manier om online je diensten te verkopen: door ze te lanceren. Zo n dienst kan een workshop, een online training, een

Nadere informatie

voor coaches, trainers en adviseurs

voor coaches, trainers en adviseurs De 7 beste businessmodellen voor coaches, trainers en adviseurs om goed te verdienen met het werk dat je het allerleukste vindt door Laura Babeliowsky www.bouweenbloeiendbedrijf.nl Waarom een business-model

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 2e chakra Oefening 1 Vraag hulp En vergeet niet dat je altijd de Engelen, het Universum

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

30 Vragen voor. Meer Helderheid. Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf

30 Vragen voor. Meer Helderheid. Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf 30 Vragen voor Meer Helderheid Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf Om te weten wat je het liefste wilt doen in het leven is het belangrijk dat je jezelf beter leert kennen dan

Nadere informatie

Inleiding Be the light!

Inleiding Be the light! Inleiding Be the light! Wat houdt jou tegen om te stralen? In wezen ben jij een diamant, jouw innerlijk licht is zuiver en helder. Jouw aanwezigheid is oneindig kostbaar, tijdloos en blijvend. Met ons

Nadere informatie

Inleiding. OMGANGSKUNDE OEFENINGEN Isa Goossens

Inleiding. OMGANGSKUNDE OEFENINGEN Isa Goossens Inleiding Omgangskunde draait om contact maken. Met deze oefeningen hoop ik dat u echt contact kan maken met leerlingen. We willen allemaal gezien en gehoord worden. We zijn allemaal mensen en iedereen

Nadere informatie

OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER

OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER - C H E C K L I S T - OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER W E N D Y V A N H A R D E V E L D It s Time to Get Inspired! Als ondernemer die een service aanbiedt is het lastig om jezelf schaalbaar

Nadere informatie

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier.

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier. Werkboek en Persoonlijk actieplan Een training heeft alleen effect als je er in de praktijk mee aan de slag gaat. Het werkboek en persoonlijk actieplan kunnen je daarmee helpen. 1. Inzichten en actiepunten

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Het is belangrijk om te weten waar je nu staat, zodat je weet van waar je straks vertrekt. Als jij weet wat voor verhaal hebt, welk verhaal jij jezelf verteld

Nadere informatie

Wonderen creëren met je marketing

Wonderen creëren met je  marketing a Wonderen creëren met je e-mailmarketing Je lijst opbouwen & nieuwsbrieven maken Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Beperkende overtuigingen onderzoeken Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

Unleash your Inner Goddess

Unleash your Inner Goddess Unleash your Inner Goddess Module 5 - Plezier en dankbaarheid Wat kan ik vandaag anders doen of zijn dat direct alle realiteit (in mijn voordeel) zou veranderen? De voorlaatste week alweer. Vandaag het

Nadere informatie

Les 3 : Jouw dromen 1

Les 3 : Jouw dromen 1 Les 3 : Jouw dromen 1 Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. Ik toon je hoe jij jouw expertise, passie en kennis kan omzetten naar inkomen. DEEL 1

Nadere informatie

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING In deze training Waarom je video marketing dagelijks moet gebruiken Richtlijnen om video s te maken die leads genereren De grootste fouten die jij niet wil maken

Nadere informatie

"Vvffffff... even wat stof wegblazen... hoppa, je doelen zijn weer in zicht!"

Vvffffff... even wat stof wegblazen... hoppa, je doelen zijn weer in zicht! "Vvffffff... even wat stof wegblazen... hoppa, je doelen zijn weer in zicht!" Heey lieve jij, Onlangs realiseerde ik me dat ik altijd zo met ontwikkeling bezig ben, maar dat het me focussen op het ene

Nadere informatie

Houd de volgende 3 regels tijdens aan: Je staat open voor verandering.

Houd de volgende 3 regels tijdens aan: Je staat open voor verandering. Wat leuk dat je gaat deelnemen aan het BodieBoost Mindset programma! Wij gaan jou alle handvatten geven om negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Tijdens jouw afslankavontuur is het belangrijk

Nadere informatie

Lanceer naar Elite. Het is tijd om jouw doterra business te lanceren

Lanceer naar Elite. Het is tijd om jouw doterra business te lanceren Lanceer naar Elite Het is tijd om jouw doterra business te lanceren 1 / 19 Jouw doterra succes wordt gebouwd vanuit het principe van duplicatie. Vandaag behandelen we dit principe en de acties die hier

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Ik ben waardevol challenge

Ik ben waardevol challenge 26 t/m 30 juni 2017 Ik ben waardevol challenge Commit Happiness In deze pdf vind je alle opdrachten bij elkaar. Dag 1 Waarom wil je je waardevol voelen? Ik wil je vandaag laten stilstaan bij de redenen

Nadere informatie

Je doel behalen met NLP.

Je doel behalen met NLP. Je doel behalen met NLP. NLP werkt het beste als al je neurologische niveaus congruent zijn. Met andere woorden: congruent zijn betekent wanneer je acties en woorden op 1 lijn zijn met je doelen, overtuigingen,

Nadere informatie

Stappenplan: maken van een beloningskaart Je kind stimuleren door aanmoediging

Stappenplan: maken van een beloningskaart Je kind stimuleren door aanmoediging Info@piresearch.nl www.piresearch.nl Stappenplan: maken van een beloningskaart Je kind stimuleren door aanmoediging Een beloningskaart helpt ouders gericht aandacht te besteden aan gewenst gedrag van hun

Nadere informatie

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Creatiedagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Wie schrijft blijft. Schrijven is een heel krachtige manier van dingen bereiken, te creëren en duidelijk voor jezelf

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 5: grip op geld Les 1: jouw money mindset

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 5: grip op geld Les 1: jouw money mindset Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 5: grip op geld Les 1: jouw money mindset Pen en papier? Misvattingen over geld Voordat je met deze videoles begint wil ik je vragen om deze video zo te stoppen

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 4

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 4 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 4 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 4 Twijfels en onzekerheden wegnemen Ontvangen Na het onderdeel wat wil ik niet/wat wil

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 7 Bye bye old, Step up Zoals je in het filmpje bij deze Module al gehoord hebt, vind je in deze Module weinig theorie. It's all about ACTION! Jij en ik we vertellen ons

Nadere informatie

Werkboek faith-methode Module 3, Inspiration INSPIRATION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 3, INSPIRATION

Werkboek faith-methode Module 3, Inspiration INSPIRATION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 3, INSPIRATION INSPIRATION 1 de faith-methode Online Werkboek Module 3, INSPIRATION Dit is het derde werkboek van de faith-methode online. Je hebt net het filmpje gezien over inspiratie. Iets wat je erg kan helpen om

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset Pen en papier? Verkopen Als je niet bereid bent om te verkopen dan kun je nu beter stoppen Dat is heftig Je bent

Nadere informatie

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND YVONNE THUIJS het geheim van een GOEDE RELATIE MET JE KIND - www.blij-kind-24-7.nl - kijk naar je kind maak tijd vrij... en geef aandacht, vertrouwen en liefde 1 aandacht blij kind 24 7 betekent groeien

Nadere informatie

Focus jij op wat je echt belangrijk vindt? -Geef richting aan jouw leven-

Focus jij op wat je echt belangrijk vindt? -Geef richting aan jouw leven- Focus jij op wat je echt belangrijk vindt? -Geef richting aan jouw leven- Wat is het meest belangrijk voor jou? Wat is het meest belangrijk voor jou in jouw leven, of wie? Schrijf dat hieronder op in volgorde

Nadere informatie

Ge nspireerd door Henri Nouwen

Ge nspireerd door Henri Nouwen Schrijven en zo woorden geven aan ons hart en onze gedachten brengt ons vaak naar plekken in onszelf die we nauwelijks kennen. Een van de mooiste aspecten van schrijven is dat het krachtige bronnen en

Nadere informatie

Training Alle do s en don ts van investeren in jezelf

Training Alle do s en don ts van investeren in jezelf Training Alle do s en don ts van investeren in jezelf Investeren in jezelf is een thema geweest afgelopen week voor veel van mijn klanten en de mensen om me heen. Een klant van me zei bijvoorbeeld dit:

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie