Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!"

Transcriptie

1 Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De meeste mensen weten niet dat ze hun eigen leven aan het creëren zijn. Ze zijn onbewust aan het creëren. Terwijl als we dan in december zijn, dan heeft ineens het merendeel van het land goede voornemens. Het zijn dan vaak wel intenties i.p.v. verlangens, omdat het merendeel de intenties niet langer dan 3 weken volhoudt. Ze gaan vervolgens weer door met onbewust creëren. Maar wat als je dat in 2019 nou eens ECHT anders aan gaat pakken. Dat je start met BEWUST creëren. Jij wordt de creator van je eigen leven! Super tof toch Ik ben hier een aantal jaren geleden BEWUST mee gestart en mij leven is ZO veranderd! Ik denk in overvloed, geniet meer, ervaar meer geluk en leef vol in vertrouwen. Ook al was ik altijd wel positief ingesteld, ik dacht onwijs klein, dacht enorm in tekort en geloofde in eerst zien en dan geloven. Ik geloof nu niet eerst en ga het dan zien, nog veel sterker. Ik weet het, ik voel het en ga het dan zien! Dit is de formule van elke succesvolle ondernemer. Ze hebben een droom, die in hun visualisatie al werkelijkheid is. Ze streven iets na en weten dat het werkelijkheid wordt. Wanneer en hoe is nog niet duidelijk, maar ze WETEN dat het zo is. Maar dit geldt niet alleen voor een bedrijf, dit geldt met werkelijk alles. Zo weet ik dat ik ALTIJD een parkeerplaats heb Zo weet ik dat ik ALTIJD geld heb voor dat waar ik naar verlang Zo weet ik dat ik ALTIJD op vakantie kan als ik daar zin in heb Zo weet ik dat ik ALTIJD tijd heb voor ME-TIME. Als ik druk ervaar, dan heb ik dat zelf gecreëerd, omdat ik klaar was met de rust. Omgekeerde wereld hé? Ik voel ALTIJD liefde en vrijheid, omdat dat mijn kernwoorden zijn die ik belangrijk vindt En zo weet ik dat heel veel mensen ga leren HOE je kan creëren. Het is in basis onwijs simpel; VRAAG en het wordt GEGEVEN Echter maken we het als mens moeilijker dan dat het is. We hebben overtuigingen en gedachten die ervoor zorgen dat het vragen of geven niet zo makkelijk meer is. Gedachten zoals, Het lukt me toch niet Het is me niet gegund Dat is niet voor mij weg gelegd Ik ben het niet waard En dit zijn gedachten die ervoor zorgen dat je niet kan ontvangen. Deze maand hebben we ons vol gericht op ontvangen. Elke dag een filmpje zodat je leer beter te kunnen ontvangen. Als je lid bent van de online- of business community dan kun je deze nog terug kijken.

2 Om alvast de eerste stappen te zetten om een bewuste creator te worden van je leven gaan we starten met de terugblik van Noem 10 dingen waar je dankbaar voor bent wat je in 2018 hebt ontvangen. Dit kunnen dingen zijn die je hebt gekregen, maar ook dingen die je hebt mee gemaakt. Het kunnen dingen zijn die je al had, maar extra bewust van bent. 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) En niet er overheen lezen en niet invullen!! Nee, stop en terug. Je mag echt bewust voelen waar je dankbaar voor bent geweest afgelopen jaar. Het gevoel van DANKBAARHEID zorgt voor GROEI. Groeien willen we als mens allemaal. Groei is een natuurlijke staat van zijn. We willen als mens dingen ervaren in ons leven. Of het leuk of minder leuk is, dat wordt bepaald door de mens. Onze ziel kent geen goed of fout, die wil simpelweg gewoon dingen ervaren. Wij als mens, tijdens dit leven, hebben zelf in de hand hoe we omgaan met deze ervaringen. Het is onze mindset die ervoor zorgt wat we voelen tijdens deze ervaringen. Een krachtige, positieve mindset zorgt dus voor een gelukkig leven. Een krachtige mindset = een mindset die toelaat dat elk gevoel er mag zijn. Je mag je depressief voelen, je mag boos of verdrietig zijn, je mag jaloers of haat voelen. Het mag er allemaal zijn. Een krachtige mindset weet echter wel dat alle gevoelens die je hebt, iets over JOU zeggen. Het zegt helemaal niets over de ander. De ander laat je puur een reflectie zien van je eigen bewustzijn. Jij voelt dit! Jij mag hier iets aan doen! Dus iemand met een krachtige mindset wijst niet meer naar een ander, maar altijd met de vinger naar zichzelf. Een positieve mindset = iemand die een lage energie kan omzetten in een hogere energie. In de online community leren we hoe de emotieladder werkt. Hoe kun je er NU voor zorgen om in een hogere energie te komen. En dat houdt in dat na het gevoel van depressiviteit, het gevoel van boosheid komt. En mensen die overtuigingen hebben op boos zijn (je mag niet boos zijn, je mag je gevoelens niet tonen, enz) die vallen weer terug in het gevoel van depressiviteit. Zo komt na de energie van hoop, de energie van optimisme. Hoe kun je er nu voor zorgen als je iets hoopt, dat je in de energie van optimisme komt? Zo zijn dankbaarheid en vreugde de hoogste energieën. Daarom is het van belang om dagelijks op te noemen waar je dankbaar voor bent. Misschien het bidden voor het eten weer in het leven roepen, hmmm ;>). Benoemen waar je blij mee bent, waar je dankbaar voor bent, zorgt ervoor dat je in deze energie bent en blijft. Nu we in de energie van dankbaarheid zitten. Lekker gemijmerd hebben over de dingen waar we dankbaar voor zijn in 2018, gaan we over naar 2019!

3 Lieve creator van je eigen leven, we gaan 2019 creëren. Om 2019 voor je te zien, gaan we visualiseren. Als je visualiseert dan creëer je een gevoel. Dat gevoel mag je vasthouden en een anker geven. Een anker in de vorm van een geur, moodboard, foto of iets anders waardoor jij direct weer terug kan stappen in dat gevoel. Het gevoel gaat je namelijk brengen naar jouw droom! We gaan beginnen. We gaan je leven opsplitsen in verschillende gebieden. Op elk gebied mag jij visualiseren waar jij eind 2019 wil staan. Relatie Hoe ziet de relatie met je partner eruit? Als je nog vrijgezel bent, wil je een partner in 2019? Waar ben je NU dankbaar voor? Relatie met anderen Met je familie Met je vrienden Met je collega s Waar ben je NU dankbaar voor en wat wil je anders in 2019? Gezondheid Waar sta je NU? Studie // Werk // Je eigen bedrijf Financieel Tijd Vrijheid Anders Zijn er nog dingen die je gerealiseerd wil hebben, maar die we hierboven niet hebben besproken. Het is verschrikkelijk als je bijvoorbeeld iemand in je omgeving hebt, die ernstig ziek is. Het is ook verschrikkelijk dat er weer een milieuramp is ontstaan. Jij hebt echter geen invloed op anderen mensen. Jij hebt ook geen invloed op het grote geheel zoals een natuurramp. Natuurlijk begint een schoon milieu bij jezelf, maar je begrijpt wat ik bedoel. Je kan geen controle hebben en houden over anderen. Een ander mag de eigen verantwoordelijkheid voelen om zijn of haar leven te creëren. Natuurlijk mag je de persoon doorsturen, want als je eenmaal laat meeslepen door de materie die ik je geef, dan kan het op een leuke wijze heel verslavend werken. Het verandert je leven op alle fronten op een positieve wijze. Je hebt op dit moment helder waar jij wil staan eind Je weet waar je nu staat, je weet waar je wil staan over een jaar. We missen nu nog 1 ding.

4 ACTIE En Puur-Gevoel werkt niet met kei harde acties. We werken met geïnspireerde actie. Wat geeft jou ingeving NU door? Welke logische stap mag jij NU maken? Hoe kom jij dichter bij je doel? Want stil staan brengt je helemaal nergens. Kijken hoe een ander het doet, brengt jou ook niet op de plaats van bestemming. Trouwens, misschien wel, maar niet op een fijne en gelukkige wijze. Het is namelijk niet jouw wijze. Jouw geïnspireerde actie brengt jou op een fijne en gelukkige manier naar je doelen die je hebt staan in Voel eens welke stappen kun jij NU zetten? Vraag eens aan jezelf, wat is mijn eerst logische stap? En als jij dit IEDERE dag gaat doen. Het automatisme en logica wordt voor je, dan ga je merken dat jij jouw leven aan creëren bent. WAUW!!! Dit gaat jouw leven ECHT veranderen!!!! Ik raad je echter wel aan om bij de Online of Business Community te komen. Niet alleen omdat dan mijn droom uit komt, maar ook de jouwe!! Waarom? Omdat het niet altijd even makkelijk is, je wordt gestretcht, je mag uit je comfortzone. Je in een groep met andere creators zit, alle neuzen staan dezelfde kant op en samen leer je nog meer van elkaar. Je blijvende inspiratie op blijft doen en dat zorgt ervoor dat je AAN blijft en niet terug valt in je oude patroon Omdat je zelf blind bent voor je eigen patronen, overtuigingen en gedachten Je in een hoge energie blijft en dat mag je alles waard zijn! En tot die groep behoorde ik vroeger ook. Ik gaf geld uit aan uiterlijke dingen zoals de kapster, schoenen en mooie nagels. Maar ik gaf geen geld uit aan interne dingen. Dingen die me goed laten voelen zoals een massage, coaching of een sauna. Dit is gelukkig wel veranderd. Het is me alles waard om me goed te voelen. Wanneer ik me goed voel dan kan ik zoveel liefde geven. Dan voel ik me zo fijn, maar ook de mensen om me heen genieten ervan. Dus geld uitgeven aan mezelf is prioriteit geworden. Op dit moment heb ik een coach en ik betaal haar 600,- per maand. Ik heb een abonnement t/m augustus. Ze is me elke euro nog waard geweest. En het is niet zij die me dit gevoel geeft, het is het gevoel wat ik mezelf geef. Ik haal er alles uit wat er in zit. Simpelweg wat ik nu ervaar, dat gun ik jou ook. Genieten Geluk ervaren Vertrouwen Overvloed Gezondheid Energie Levenslust Vreugde Uitdaging Op de volgende bladzijde mijn bonus kerst cadeau aan jou.

5 Fijne kerstdagen! Ik wens je een heel gelukkig nieuw jaar! Rust en geniet. Samen met jou wil ik 2019 gaan starten. Ik geef je 1 maand cadeau. 1 maand Online Community voor je persoonlijke groei Of 1 maand Business Community voor je Business groei. Ga de groei ervaren! Na 1 maand mag jij bepalen of je blijft of niet. Een lidmaatschap voor een jaar is 97,- voor de Online Community en 497,- excl btw voor de Business Community. De prijs gaat volgend jaar omhoog. Maar als jij wil deelnemen na de gratis maand, dan blijft deze prijs voor jou nog geldig. Een mooier cadeau uit mijn hart kan ik je niet geven. Ik gun jou deze groei, deze inzichten en inspiratie. Ga genieten, het leven is ervoor bedoeld. Verandering is een proces. Deze maand kan je een start gaan geven voor dit proces. Je hebt het zelf in de hand, je mag het zelf gaan doen. Ik geef je de inzichten voor jouw next level. Reageer naar info@puur-gevoel.nl, laat je keuze weten. Vanaf 1 januari t/m 31 januari krijg je toegang. Heel veel liefs, Kim, Puur-Gevoel

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken!

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken! WELKOM!!!!! Wat gaan we doen deze week? Hoe haal je het aller meeste uit deze week? Hoe kun je de content het beste tot je nemen? Tot wanneer kun je alles terug kijken? Mijn missie Een wereld creëren met

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

Les 3 : Jouw dromen 1

Les 3 : Jouw dromen 1 Les 3 : Jouw dromen 1 Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. Ik toon je hoe jij jouw expertise, passie en kennis kan omzetten naar inkomen. DEEL 1

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge LOSLATEN MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 3 De Manifesteer

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen

Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen 100.000 euro per maand dagboek 15 november 2016: Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen Tijd voor een update. Het is een tijdje geleden dat ik een stuk heb gepubliceerd voor het 100.000

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Training Een GROOTS leven

Training Een GROOTS leven Training Een GROOTS leven Inleiding Je mag nu al trots op jezelf zijn. Trots, omdat je de eerste stap hebt gezet naar een grootster leven. Je bent de meeste van jouw onzekerheden wel voorbij en je bent

Nadere informatie

Affirmatie - Inspiratie

Affirmatie - Inspiratie Affirmatie - Inspiratie Maak je affirmaties nog sterker In dit e-book vind je affirmaties ter inspiratie. Maar er is niets zo krachtig als een speciaal op-maat-gemaakte affirmatie voor jouw unieke situatie!

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven.

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. 11 video s 11 schrijfoefeningen 11 affirmaties 11 inspiratie-quotes SHINEYOURLIGHTNOW.NL Dit is je Flow Dagboek voor de Fuck

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Liedjes eerste communie 2017

Liedjes eerste communie 2017 Liedjes eerste communie 2017 Nr. Titel 1 00 Welkom 2 01 Super-blij (Welkom) 3 02 Oeps (Schuldbelijdenis) 4 03 Kom laat ons zingen (Gloria) 5 04 God kent jou (Tussenzang) 6 05 Met mijn handen gevouwen (Voorbeden)

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 12 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Liedjes eerste communie 2018

Liedjes eerste communie 2018 Liedjes eerste communie 2018 Nr. Titel 1 00 Welkom 2 01 Super-blij (Welkom) 3 02 Oeps (Schuldbelijdenis) 4 03 Kom laat ons zingen (Gloria) 5 04 God kent jou (Tussenzang) 6 05 Met mijn handen gevouwen (Voorbeden)

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 7 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door middel

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge MOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 2 De Manifesteer

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven!

Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven! Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven! Maak kennis met de DÉ EERSTE en KRACHTIGSTE STAP WWW.BGREAT.NL 2-11-2016 Opgesteld door: Timo Breemen Welkom in het stappenplan van bgreat.nl!

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Inleiding Wat zijn overtuigingen eigenlijk? De meest eenvoudige omschrijving die voor mij werkt is: een overtuiging is een gedachte die vaak gedacht is en daardoor

Nadere informatie

Inleiding Be the light!

Inleiding Be the light! Inleiding Be the light! Wat houdt jou tegen om te stralen? In wezen ben jij een diamant, jouw innerlijk licht is zuiver en helder. Jouw aanwezigheid is oneindig kostbaar, tijdloos en blijvend. Met ons

Nadere informatie

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 2. Afleren. Dag 11. NEE zeggen tegen je beperkende overtuigingen. Met onderstaande oefening ga je NEE leren zeggen tegen overtuigingen die je beperken. Dit klinkt kinderlijk simpel maar herinner

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ?

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? Hoe zie jij jezelf in 2020? Hoe zi et jouw leven er uit i n 2020? Ben j e da n vaardi g gen oeg om a ll e ver an d er i ngen bij te benen? Je ei gen keuzes d aar in te m aken

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 7 Bye bye old, Step up Zoals je in het filmpje bij deze Module al gehoord hebt, vind je in deze Module weinig theorie. It's all about ACTION! Jij en ik we vertellen ons

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019:

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: Bid dat de heilige Geest je een mooie bijbeltekst zal geven als leidraad voor het komende jaar en schrijf hem hier op: Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: God wil zijn genade en liefde geven aan iedereen

Nadere informatie

SATSANG VAN 2 MAART De kracht van positief denken. Sem spreekt:

SATSANG VAN 2 MAART De kracht van positief denken. Sem spreekt: SATSANG VAN 2 MAART 2008 De kracht van positief denken. Sem spreekt: Als eerste wil ik duidelijk maken dat het is zo als ik nu denk, dat het is op dit moment. Als jij er anders over denkt dan is dit geen

Nadere informatie

Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken: Wil je dit echt?

Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken: Wil je dit echt? INLEIDING Zeven Zetjes Zetje 1 - Zeuren: In herhaling vallen zonder dat er iets in je leven verandert. Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken:

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping)

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Geluk is een gevoel! Jij bent de enige persoon op de wereld die jou gelukkig kan maken! Het is erg belangrijk dat je alle

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

Er is toch niemand die jou aardig vindt. SUKKEL.

Er is toch niemand die jou aardig vindt. SUKKEL. Liefde Ik laat je nooit in de steek. Ik zal je helpen. Jij bent mijn beste vriendin. Het mooiste wat ik heb, geef ik aan jou. Ik ben verliefd... Ik heb alles voor je over. IK HOU VAN JOU! Ik bid voor je.

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Creatiedagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Wie schrijft blijft. Schrijven is een heel krachtige manier van dingen bereiken, te creëren en duidelijk voor jezelf

Nadere informatie

Positief in het leven staan

Positief in het leven staan Positief in het leven staan In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stress- en burnoutspecialist, NLP

Nadere informatie

01 Super-blij (Welkom)

01 Super-blij (Welkom) Track Titel Tekst 1 Super blij 01 Super blij 2 Oeps (Schuldbelijdenis) 02 Oeps 3 Kom laat ons zingen 03 Kom laat ons zingen 4 God kent jou 04 God kent jou 5 Met mijn handen gevouwen 05 Met mijn handen

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven

Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven Gefeliciteerd, vandaag neem jij de eerste stap richting een Proud to be Stout leven. Ik ben trots op jou! De aankomende 8 weken neem ik jou mee

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 15 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen. Zodat ook zij

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING BIJ DEZE SPECIALE EDTIE Je herkent het vast:

Nadere informatie

Werkboek Nieuwjaarsbezinning

Werkboek Nieuwjaarsbezinning Werkboek Nieuwjaarsbezinning Tel je zegeningen over 2017 en voed je verlangen voor 2018 Met de Nieuwjaarsbezinning neem je de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 3

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 3 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 3 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 3 Hoe verhoog je je vibratie? En? Wat is er allemaal gelukt om te creëren en te manifesteren?

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk 1 Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk IT ONLY TAKES ONE PERSON TO CHANGE YOUR LIFE YOU. First published on September 21, 2017 in Tilburg, Netherlands. INHOUD Introdu ctie Oefening Hoofdstuk 1 Hoofdstuk

Nadere informatie

WERKBOEK DE LET S MAKE MONEY CHALLENGE 5 DAGEN VANUIT NEW YORK

WERKBOEK DE LET S MAKE MONEY CHALLENGE 5 DAGEN VANUIT NEW YORK WERKBOEK DE LET S MAKE MONEY CHALLENGE 5 DAGEN VANUIT NEW YORK 1 DAG 1 WERKBOEK DE LET S MAKE MONEY CHALLENGE 5 DAGEN VANUIT NEW YORK IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens!

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens! Introductie Hoi dapper mens! Hoe tof dat je de gratis tips hebt gedownload! In dit document geef ik een aantal tips die mij persoonlijk veel geholpen hebben. Ik ben af gaat over jezelf accepteren en dat

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Werkboek faith-methode Module 2, Attention ATTENTION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 2, ATTENTION

Werkboek faith-methode Module 2, Attention ATTENTION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 2, ATTENTION ATTENTION 1 de faith-methode Online Werkboek Module 2, ATTENTION Dit is het tweede werkboek de van faith-methode online. Je hebt net het filmpje gezien over aandacht. Waar gaat jouw aandacht eigenlijk

Nadere informatie

3 Vragen Ter Inspiratie

3 Vragen Ter Inspiratie 3 Vragen 3 Ter Inspiratie Ter Inspiratie Bert Tamboer www.berttamboer.com 1 Beste lezer, 3 Vragen Ter Inspiratie Dank je wel dat je mijn cadeautje voor 2017 hebt gedownload. In dit ebook lees je 3 vragen

Nadere informatie

Minigids. Zelfliefde

Minigids. Zelfliefde Minigids Zelfliefde 7 Mythes over Zelfliefde die jij zo snel mogelijk mag vergeten: Zelfliefde is egoïstisch en arrogant Zelfliefde is jezelf vertroetelen met b.v. een middagje naar de sauna en alles met

Nadere informatie

Werkstuk Levensbeschouwing Boeddhisme

Werkstuk Levensbeschouwing Boeddhisme Werkstuk Levensbeschouwing Boeddhisme Werkstuk door een scholier 1997 woorden 8 april 2001 5,1 112 keer beoordeeld Vak Levensbeschouwing 1) Geef een korte omschrijving wat het boeddhisme volgens jou voor

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Maartje s Magische Geld Manifestatie Dagboek Het einde van het jaar is in zicht

Maartje s Magische Geld Manifestatie Dagboek Het einde van het jaar is in zicht Maartje s Magische Geld Manifestatie Dagboek Het einde van het jaar is in zicht Het einde van het jaar is in zicht. En net als iedereen ben ik de balans op aan het maken voor dit jaar. EN plannen aan het

Nadere informatie

Aartsengel Rafaël bevordert gezondheid en genezing.

Aartsengel Rafaël bevordert gezondheid en genezing. Aartsengel Rafaël bevordert gezondheid en genezing. Ziekten, geestelijke problemen? Rafaël helpt je erbij! De Engelen hebben de sleutel tot een pijnvrij leven. Aartsengel Rafaël maakt van skeptici, mensen

Nadere informatie

4 simpele stappen voor een succesvol leven Angelina Jochems

4 simpele stappen voor een succesvol leven Angelina Jochems De formule voor succes 4 simpele stappen voor een succesvol leven Angelina Jochems Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Voorwoord 2 Even voorstellen 3 Stap 1. Mindset is alles 4 Stap 2. Affirmeren werkt echt

Nadere informatie

Wat is het verschil tussen geluk hebben en gelukkig zijn? Hoe voelt het om gelukkig te zijn? Wat maakt jou gelukkig?

Wat is het verschil tussen geluk hebben en gelukkig zijn? Hoe voelt het om gelukkig te zijn? Wat maakt jou gelukkig? Wie ben ik? krantenkoppen Wat is het verschil tussen geluk hebben en gelukkig zijn? Hoe voelt het om gelukkig te zijn? Wat maakt jou gelukkig? Sonja Lyubormirsky definieert geluk als de ervaring van vreugde,

Nadere informatie

WELKE BAAN PAST ECHT BIJ JOU?

WELKE BAAN PAST ECHT BIJ JOU? WELKE BAAN PAST ECHT BIJ JOU? GRATIS WEBINAR HOU PEN EN PAPIER BIJ DE HAND, WE BEGINNEN ZO! Bas Smeets Coaching & Training Mijn Belofte Voor Dit Webinar Jij gaat begrijpen waarom je nog niet precies weet

Nadere informatie

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

GELUK(T)! Editha Gerdingh

GELUK(T)! Editha Gerdingh GELUK(T)! GELUK(T)! Editha Gerdingh Auteur: Editha Gerdingh (Cover-)ontwerp: Editha Gerdingh Fotografie: Jay Mantri, Jonny Lindner, Nico Wall, Ryan McGuire ISBN: 9789463672580 www.lonked.com INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht?

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht? Module 2 Volgende hoofdstukken uit het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: - Deel II, de 40 sleutels! Sleutel 1, blz. 21: Je bént bewustzijn! (Lees de opdracht reeds in het begin van de

Nadere informatie

Levende Verhalen Het verhaal van Anke

Levende Verhalen Het verhaal van Anke 1 Levende Verhalen Het verhaal van Anke Anke is een krachtige, levenslustige vrouw die midden in haar leven staat. Ze heeft een intensieve baan als leidinggevende in de zorg en naast haar drukke baan is

Nadere informatie

BELOFTE-FORMULES DOOPLITURGIE. voor het doopsel van meerdere kinderen

BELOFTE-FORMULES DOOPLITURGIE. voor het doopsel van meerdere kinderen BELOFTE-FORMULES DOOPLITURGIE voor het doopsel van meerdere kinderen In dit boekje vind je een 15-tal voorbeelden van belofte-formules die je als ouders kan uitspreken tijdens de doopviering van je kind.

Nadere informatie

Voor wie is dit E-book bedoeld?

Voor wie is dit E-book bedoeld? Voor wie is dit E-book bedoeld? Heb je het gevoel dat je vastzit, maar je weet niet wat je moet veranderen om je weer goed te voelen? Verlang jij naar een baan waar je energie van krijgt in plaats van

Nadere informatie

Waarom gezonde ogen?

Waarom gezonde ogen? logo Gezonde ogen kunnen goed zien! Karin Hogenboom VolZicht Waarom gezonde ogen? Zien veel meer Voelen prettig en ontspannen aan Werken door op je hele gestel: lichaam en geest Over mij 30 jaar bril en

Nadere informatie

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND www.vasef.nl INTRODUCTIE Beste VASEF Vriend(in), Wat fijn dat je getuige bent van een mooie reis naar jouw versie

Nadere informatie

Weet wat je kan Samenvatting op kaarten

Weet wat je kan Samenvatting op kaarten Samenvatting op kaarten 16 kaarten met samenvattingen van de inhoud van de module, psychoeducatie over een Lichte verstandelijke Beperking (LVB) voor cliënten en hun naasten. De kaarten 1 14 volgen de

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

u n e e WORKSHEET - ONLINE TRAINING SESSIE

u n e e WORKSHEET - ONLINE TRAINING SESSIE n a a g m o t s u Bew crisis n e e met WORKSHEET - ONLINE TRAINING SESSIE 1 Introductie TRAINING 1: BEWUST OMGAAN MET EEN CRISIS Welkom bij de online training "Bewust omgaan met een crisis". Je ontvangt

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Werkboek faith-methode Module 3, Inspiration INSPIRATION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 3, INSPIRATION

Werkboek faith-methode Module 3, Inspiration INSPIRATION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 3, INSPIRATION INSPIRATION 1 de faith-methode Online Werkboek Module 3, INSPIRATION Dit is het derde werkboek van de faith-methode online. Je hebt net het filmpje gezien over inspiratie. Iets wat je erg kan helpen om

Nadere informatie

Edith Helwegen. Afstemdagboek Pagina 1

Edith Helwegen. Afstemdagboek  Pagina 1 Edith Helwegen Afstemdagboek www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Jij bent de creator van je eigen leven. Jij bepaalt wie je bent, wat je zegt, hoe je reageert, wat jouw gedachten zijn en voor een groot gedeelte

Nadere informatie

LET S MAKE MONEY CHALLENGE

LET S MAKE MONEY CHALLENGE LET S MAKE MONEY 1 WERKBOEK LET S MAKE MONEY IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH BUSINESS MEDIUM EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw dag- en werkboek voor De Let

Nadere informatie

Morya Wijsheid Werkboek voor het leven

Morya Wijsheid Werkboek voor het leven Morya Wijsheid Werkboek voor het leven Dit boek is van Inhoud Voorwoord en praktisch advies 6 1. De juiste vragen stellen 8 2. Een schat op de zeebodem 15 3. Zoek je kracht 19 4. Word een visser van ideeën

Nadere informatie