Step up, Sparkle & Shine

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Step up, Sparkle & Shine"

Transcriptie

1 Step up, Sparkle & Shine Module 6 Succesvol Afstemmen

2 De gedachten die jij hebt bepalen de realiteit die je morgen terug ziet in jouw leven. Alles wat je denkt en gelooft, draagt hieraan bij. Alles? Echt alles. Ook de gedachten die je onbewust hebt. De gedachten die maken dat je bepaalde dingen niet doet of juist wel. Alles is energie en verhoogt of verlaagt jouw trilling. Een hogere trilling brengt je waar jij wilt zijn en een lagere trilling brengt je tot stilstand. Iedere dag heb jij de keuze welk verhaal jij jezelf vertelt. Wat wil jij vandaag kiezen? Welke bijdrage wil je zijn voor jezelf en de wereld om jou heen? En natuurlijk die wereld is belangrijk, maar wat wil jij? Sta daar in eerste instantie eens bij stil. Wat wil jij? Wanneer jij niet weet wat jij wilt, geef je de mensen om jou heen dezelfde energie. Dan kun je het oprecht nog zo goed willen doen, maar eigenlijk geef je ze slechts een stukje van jouw meest mooie energie. Terwijl wanneer jij wat vaker zou toegeven aan wat jij echt wilt, laad je op en geef je mensen jouw mooie, opgeladen energie. In deze module ga je aan de slag met het verhogen van jouw trillingsfrequentie en succesvol afstemmen op jouw nieuwe, gewenste realiteit. Om te komen waar je wilt zijn, moet je uplevelen ongeacht welk resultaat je wilt behalen. Je wilt iets veranderen en dus mag ook iets in jou veranderen. Als het kon met de energie zoals het nu is, dan had je het namelijk al bereikt. Op welk gebied ga jij uplevelen? Vorige week heb je heel duidelijk gekeken naar de verschillende gebieden in jouw leven. Waar ben je blij mee en wat mag in jouw ogen nog anders? En welke gedachten zitten er in deze gebieden die niet bijdragen aan wie jij wilt zijn? Heb je dit helder voor jezelf? Ben je er nog niet aan toegekomen, geen probleem maar doe het dan wel voor je met deze Module verder gaat. Doe dan eerst even de stap terug naar de Module van vorige week en pak daarna deze weer erbij.

3 Afstemmen op jouw mooiste leven Dagelijks afstemmen op wat jij wilt, is een krachtige tool om dit ook succesvol te ontvangen. Het is echter meer dan iedere dag een paar zinnetjes opzeggen. Vraag en het zal je gegeven worden. Alleen dan moet je wel gaan vertrouwen dat het je ook gegeven wordt. Wegstappen uit angst en voor liefde kiezen in alles wat je doet. Wanneer je succesvol gaat afstemmen, ga je blokkades tegen komen. Je mag gaan voelen wat er leeft in jou. Wat voel je wanneer je bepaalde zinnen opschrijft of hardop uitspreekt? Waar reageert je lijf? En wat zegt deze blokkade je? Of hoor je misschien stemmen die zeggen dat je maar normaal moet doen of goed ook goed genoeg is? Vraag en het zal je gegeven worden. Misschien denk je kan het echt zo makkelijk? Als het zo makkelijk was, dan had ik het al. Dus het kan niet. Ik wil je vragen om open te staan voor mogelijkheden waar jij nu nog geen weet van hebt. Om overal waar je in de conclusie gestapt bent, dit te ontcreëeren en vernietigen. Sta open voor nieuwe mogelijkheden en durf alles te ontvangen. Als alles namelijk mogelijk is, dan komt er ook een verantwoordelijkheid bij kijken. Want als jij alles zelf creërt, dan heb je waar je minder blij mee bent ook zelf gecreëerd. Niet bewust, maar wel vanuit een valse overtuiging die niet (meer) jouw waarheid is. In jouw grootsheid stappen, betekent dat je alles mag ontvangen. Alles! Je mag beter worden dan jouw ouders. Je mag meer ontvangen dan jouw vriendin, collega's, familieleden enzovoorts. Er is namelijk niet zoiets als tekort. Er is genoeg voor iedereen. Gun jezelf jouw mooiste leven en wees bereid er alles voor te doen.

4 Alles van jouw mooiste leven ontvangen is niet alleen geld. Het gaat niet alleen om geld. Geld is er altijd. Wanneer jij succesvol afstemt op dat er altijd meer geld is dan jij nodig hebt, dan heb je altijd genoeg geld. Maar je moet hier wel in gaan geloven. Wanneer je gaat afstemmen, wil ik vragen op te letten wat er in je gebeurd. Wat denk je en wat voel je? Ga kijken naar de gedachten die jij nog gelooft. Dragen ze bij of breken ze af? En welk gevoel of beperkende overtuiging zit hier dan nog onder? Onderzoek het, heel het en doorbreek het. Vertel jezelf een nieuw verhaal. Ik deel hier onder mijn vijf stappen om succesvol af te stemmen op jouw mooiste leven met je. Stap 1: Plaats je order Afstemmen is net als een product bestellen bij Bol.com. Je denkt na over wat je wilt en zoekt dat product uit. Je geeft die bestelling door en vertrouwt erop dat je het gaat ontvangen. Dit zijn meteen de twee belangrijkste punten. Je denkt na over wat je wilt en vraagt hierom. Je bestelt niet de ingrediënten voor een chocoladetaart terwijl je pannenkoeken wilt bakken. En daarnaast vertrouw je er vanaf nu op dat je exact dat ontvangt of iets beters. Iets dat nog veel beter past bij jouw persoonlijke pad. Vergelijk het met uiteten. Daar heb je de menukaart en zoek je iets uit. Je zegt ook niet tegen de ober, doe mij maar wat. Je kijkt, kiest en besteld. Wees ook in het afstemproces geen toeschouwer. Vraag en vertrouw. Voel je geen slachtoffer, want zo voelt het ook in een restaurant niet. Je hebt hier geen moed voor nodig. Just do it en vertrouw! Volg je gevoel, jouw lichtje en de vlinders op de weg er naar toe. Stap uit het denken en in het geloven. Stap 2: Maak ruimte Vergelijk het weer met eten in een restaurant. Ga je uiteten, dan eet je vooraf thuis niet nog een hele maaltijd. Je gaat om te eten naar het restaurant en er is ruimte in jouw maag. Om te ontvangen heb je ruimte nodig. Je mag vertrouwen dat je het echt ontvangt, dus de fysieke ruimte mag gemaakt worden. Fysiek en energetisch. Dit betekent dat je dagelijkse acties worden alsof het al zo is. Wil jij een nieuwe baan? Richt je op hetgeen je zou doen als het al zo zou zijn. Zou je dan zeggen het kan niet of zou je iedere avond een uurtje tijd eraan besteden?

5 Je ontvangt waar je ruimte voor maakt. Wil jij een nieuwe liefde, is er dan ruimte voor een nieuwe liefde in jouw hart? Of vertel je jezelf het verhaal dat je eigenlijk geen relatie wilt en niemand nodig hebt? Is er plek voor de nieuwe liefde? En verhoog bij iedere afstemming jouw vertrouwen. Ik vertrouw dat ik de bron ben en alles wat ik nodig heb en wil is er al! Ik vertrouw op mezelf en mijn manifestatie kracht. Ik ben een power house! Stap 3: Zelfliefde en dagelijkse actie Vanuit de liefde voor jezelf in de actie stappen. Wie is de persoon die je wilt zijn? Welke actie neemt zij elke dag? Wil je een nieuwe relatie? Wat mag diegene je dan brengen? Wat wil je dat hij je geeft? En hoe kun je dit aan jezelf geven? Wat geef jij jezelf nog niet? Je bent niet bang voor de situatie waar je nu in zit. Je bent bang voor de grootsheid waar je in mag stappen. Wees niet meer bang voor jouw mooiste zelf. Stap in de dagelijkse actie en vergroot het vertrouwen in jezelf. Stap 4: Voel en visualiseer Voel je afstemming alsof het al zo is. Maak regelmatig tijd om in het vertrouwen te stappen. Om die speelse en fijne energie te voelen als wat je wilt werkelijkheid is geworden. Voel en visualiseer. Als je het van binnen voelt, wanneer jij die energie bent, kan het naar je toe komen. Je moet het altijd van binnen voelen voor het bij je kan komen. Je leeft van binnenuit. Verhoog elke keer jouw vibratie. Jij bent zelf de sleutel. Ik ben statements zijn heel krachtig in het verhogen van je vibratie. Stop met wachten en stap in het vertrouwen. Voel dat jij de bron bent en dat alles er al is. Alles zit in jou. Jij hebt zelf de sleutel en je bent zelf degene die de sloten erop zet. Wat kies jij? Pak je de sleutel of laat je deze in je rugzak zitten? Laat je oude verhaal los. Niets van dit geeft je toegang tot je nieuwe gewenste situatie. Stap steeds in de energie van speelsheid en plezier. Speel met het leven en fantaseer!

6 Stap 5: Geïnspireerde actie Wil je een nieuwe liefde? Mr right valt niet zomaar naast je op de bank uit de lucht. Jouw gewenste praktijk en uiteindelijk je baan opzeggen is niet ineens een feit. Welke actie is ervoor nodig? Stap uit het oordeel en de conclusie en bedenk je wat je zou doen als je nog maar een jaar te leven hebt. Wat wil je dan? Welke acties neem je voor jouw gewenste resultaat? Ben je in zo'n geval wel bereid een stap te zetten? Denk niet aan wat allemaal niet kan of wat er volgens jou niet mogelijk is. Bedenk je dat je uit de controle mag. Jij ziet nooit zoveel als jouw helpers in het Universum. Hoor niet enkel je intuïtie, maar volg haar ook. Koop niet enkel een cursus, maar haal er alles uit wat erin zit. Blijf niet in de stress en de storm zitten. Wat is ervoor nodig om de zon weer te laten schijnen op alle vlakken? Welke acties mag jij nemen? Wat wil jij in dit moment? Waar word je in geroepen? Waar verlang jij naar? Hoor het, voel het en doe het. Neem iedere dag een actie. Universum, welke actie mag ik vandaag nemen? Wat is mijn volgende stap? Neem je verantwoording. Zonder het zetten van stappen kom je er niet. Stap vol vertrouwen in de verandering. Module 5 VS Module 6 Pak nu de verschillende tabbladen van de vorige module erbij. Welke overtuigingen heb je opgeschreven voor de verschillende gebieden in jouw leven? Schrijf voor iedere beperkende, oude overtuiging een nieuwe gewenste afstemming op. Wat wil je en schrijf dit op in de tegenwoordige tijd alsof het al zo is. Wat zeg je dan? Ik ben liefde. Ik geef mezelf vol vertrouwen alle liefde die ik nodig heb. Ik ben de vrouw die ervoor kiest om zichzelf iedere dag vanuit liefde te benaderen. Ik voel exact wat ik nodig heb en dit komt moeiteloos naar mij toe. En zo doe je dit voor ieder afzonderlijk gebied. Je vindt eerst het blanco blad en daarna hetzelfde blad met een aantal afstem voorbeelden. Voel of deze goed voelen voor jou nu en gebruik ze dan. Zo niet, pas je ze iets aan. Wil je dat ik meekijk naar jouw persoonlijke scripts? Stuur ze me dan per mail of maak er een foto van en stuur deze. Ik kijk graag even met je mee. En nu hop, hop aan de slag met jouw nieuwe, gewenste situaties!

7 Liefde / Relatie script

8 Liefde / Relatie script Ik ben ware liefde waard. Ik geef mezelf alle liefde die ik wil en nodig heb. Ik stel mijn hart vol vertrouwen open voor de liefde. Ik heb een liefdevolle relatie. In eerste plaats met mezelf en daarna met een liefdevolle partner, die mij alles geeft dat ik nodig heb en wil. We vullen elkaar perfect aan en zijn een inspiratie en perfecte aanvulling op elkaars leven. Hij laat me in mijn waarde en respecteert mij op alle vlakken. Ik heb alleen maar liefdevolle relaties in mijn leven. Iedereen houdt van mij. Iedere dag vertellen mensen mij hoe blij ze met mij zijn. Ik ben perfect geschikt om mezelf te zijn door de manier waarop ik in elkaar zit. Ik ben perfect en ik ben de bron. Alles wat ik wil en nodig heb dat is er al. Ik ben ik, omdat niemand op aarde die rol zo goed kan vertolken als ik. Ik hou van mezelf en het leven. Het leven houdt van mij en iedere dag is een feestje. Vandaag is de dag van mijn grootste geluk. Ik ontvang moeiteloos alles wat ik wil en mag ontvangen.

9 Werk / baan script

10 Werk / baan script Iedere dag is een feestje. Ik tref altijd de juiste mensen en situaties op mijn pad. Iedereen en alles draagt bij aan mijn grootste geluk. Overal waar ik kom zijn mensen blij met mij. Ik doe mijn werk moeiteloos en vol plezier. Iedere dag hou ik energie over en zet ik stappen in mijn droom. Iedere dag draagt bij aan mijn hogere doel. Iedere dag kies ik voor mijn droom. Iedere dag besteed ik tijd en energie aan mijn droom en ik pluk hier dagelijks de vruchten van. Ik ben de vrouw die iedere dag de actie neemt die nodig is om mijn droom te verwezenlijken. Ik kies vol vertrouwen voor mijn droom. Ik leef mijn droom voluit. Ik voel me licht en energiek en doe mijn werk met plezier. Universum laat me mijn volgende stap zien op weg naar mijn roeping. Universum, welke stappen mag ik vandaag zetten? Wat is er mogelijk dat ik nu nog niet zie? Waar mag ik meer van doen en wat mag ik laten?

11 Zelfliefde script

12 Zelfliefde script Ik ben de energie van liefde. Ik voel me veilig en krachtig in de energie van liefde. Ik geef mezelf moeiteloos wat ik nodig heb. Ik voel exact wat goed is voor mij en handel hier vol vertrouwen naar. Liefde stroomt moeiteloos naar mij toe en net zo makkelijk als water en zuurstof. Ik hou super veel van mezelf en voel deze energie van vertrouwen iedere dag verankerd in mijn lijf. Mijn innerlijke stem is mijn richting aanwijzer en laat me mijn weg zien. Ik volg haar vol vertrouwen, iedere dag. Ik voel me krachtig in de liefde voor mezelf. Ik stel mijn hart vol vertrouwen open. Overal waar ik kom ontvang ik liefde. Iedereen houdt van mij. Alles draagt bij aan mijn pad. Ik ben mijn eigen sleutel. Ik open alles wat ik wil. Wat betekent liefde voor mij? Wat heb ik nodig en hoe kan ik mijzelf dit geven? Wat mag er op mijn pad komen?

13 Huis/thuis script

14 Huis/thuis script Mijn huis is mijn thuis en ik voel me er altijd krachtig mezelf. Mijn huis is schoon en een bron van licht. Ik voel me thuis bij mezelf en iedereen is blij als ze bij me zijn. Iedereen ervaart mijn huis als een bron van rust. Ik vind er alles wat ik nodig heb. Ik stel mijn thuis vol vertrouwen open voor iedereen die bijdraagt aan mijn unieke pad. Ik voel me thuis en veilig bij mezelf. Mijn huis omarmt mij en is een bron van kracht, inspiratie en rust. Ik vind er alles dat ik nodig heb.

15 Lifestyle script

16 Lifestyle script Ik voel me gelukkig, gezond en krachtig. Ik kies ervoor om mijn lijf alles te geven wat het nodig heeft. Ik maak moeiteloos gezonde keuzes, altijd en overal. Ik maak iedere dag tijd voor beweging. Lichaam wat heb jij vandaag nodig? Ik ben iedere dag dankbaar voor mijn lichaam en wat zij voor mij doet. Het feit dat zij er altijd voor mij is. Ik voel me vrolijk, licht en energiek! Ik surf heerlijk op de energie van lichtheid en plezier! Ik rock mijn leven en voel me gelukkig. Alle keuzes die ik maak zijn de juiste. Ik maak enkel goede keuzes. Ik volg mijn gevoel vol vertrouwen. Mijn gevoel heeft het altijd bij het juist eind. Ik spreek krachtig mijn eigen waarheid. Altijd en overal. Ik sta voor hetgeen ik in geloof. Ik leef mijn waarheid iedere dag. Ik voel me krachtig bij mezelf. Ik ben de energie van liefde. Ik voel me veilig in de energie van liefde.

17 Geld script

18 Geld script Geld is er altijd voor mij. Ik ben de bron en alles wat ik wil en nodig heb dat is er al. Er is altijd meer geld dan ik nodig heb. Ik ontvang maandelijks meer geld dan ik die maand hoef uit te geven. Ik ben de vrouw die iedere dag geld ontvangt in haar leven. Alles wat ik uitgeef, komt aan inkomsten in 2voud bij mij terug. Ik ontvang iedere maand meer geld in mijn leven. Geld mag overal vandaan komen. Ik ontvang moeiteloos... euro per maand in mijn leven (Hoeveel euro heb jij per maand nodig om het leven te leiden dat jou gelukkig maakt?). Geld stroomt net zo makkelijk naar mij toe als water en zuurstof. Ik hou van geld en geld houdt van mij. Geld is er altijd. Mensen willen mij altijd geld geven. Iedereen wil mij geld geven. Ik mag en kan moeiteloos alles ontvangen wat ik wil. Er is altijd een financiele buffer waar ik moeiteloos op terug kan vallen. Ik ben bereid om alles te doen en ontvangen wat er voor nodig is om mijn ideale leven te leven. Waar kan geld vandaan komen? Welke actie mag ik nemen? Universum breng me waar mijn geld is.

19 Oefening Direct je trilling verhogen Soms zijn er situaties waarin je jouw energie voelt zakken. Je raakt geïrriteerd, moe of gespannen. Deze oefening helpt je om jouw energie direct omhoog te brengen. Dit drukt het gevoel niet weg, maar helpt je wel de situatie te zien voor wat deze is. Om je niet te verbinden met jouw oordeel en de gedachte enkel de gedachte laten zijn. Trek je waar mogelijk even terug of doe in gedachten alsof je je terugtrekt wanneer dit fysiek niet mogelijk is. Leg je handen op jouw hart en zeg in gedachten of hardop: Ik ben de bron en alles wat ik nodig heb dat is er al. Concentreer je op jouw ademhaling en zorg dat je deze vanuit je borst- of keelgebied terug naar je buik haalt. Bij iedere inademing herhaal je bovenstaande zin en op de uitademing stel je jezelf voor dat alle spanning jouw lichaam verlaat. Herhaal dit een aantal keer. Je zult zien dat na 3 5 keer je al direct een rust over je heen voelt vallen. De spanning zakt weg en er komt weer lege ruimte. Ruimte om te ervaren wat je wilt ervaren. Ruimte om toe te laten wat je wel wilt toelaten.

20 Dankbaarheid verhoogt je trillingsniveau Het gevoel van dankbaarheid tilt je direct naar een hoger niveau. Eigenlijk zou je er iedere dag even tijd voor moeten maken. Stil staan bij hetgeen waar je dankbaar voor bent. 's Morgens voor je doet afstemmen is krachtig, aangezien je dan vanuit een hogere trilling afstemt op jouw gewenste leven. Er zijn echter ook mensen die zeggen dat je het aan het eind van de dag moet doen. 3 Dingen opnoemen waar je die dag dankbaar voor was. Er is namelijk altijd wel iets in jouw dag om dankbaar voor te zijn en deze oefening helpt je om het dankbaarheidsgevoel te verankeren in je hele wezen. Voel wat licht voelt voor jou en kies het tijdstip dat bij jou past. Doe het deze week eens elke dag en kijk wat het je brengt. Voel wat dankbaarheid opent en hoe het je ondersteunt in jouw algehele zijn.

21 Wil je hulp bij jouw afstemscripts, laat het me weten en ik kijk graag met je mee. Deel je ervaringen privé of in de Facebook groep. Deze vind je via onderstaande link: Maak er weer een super mooie, stralende week van!

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 5 Overtuigingen Vorige week zijn we aan de slag geweest met het innerlijk kind. Wat heeft zij jou laten zien en wat mocht er geheeld worden? Welke oude pijn zit er nog en

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 7 Bye bye old, Step up Zoals je in het filmpje bij deze Module al gehoord hebt, vind je in deze Module weinig theorie. It's all about ACTION! Jij en ik we vertellen ons

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

Step up, Sparke & Shine

Step up, Sparke & Shine Step up, Sparke & Shine Module 4 Innerlijk kind In de vorige module heb je gekeken naar de impact van vorige levens en familielijnen. Hoeveel we onbewust bij ons dragen wat eigenlijk helemaal niet van

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 7 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door middel

Nadere informatie

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat?

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Succesvol in Balans van Stress naar Rust Pagina 1 van 6 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 2. Afleren. Dag 11. NEE zeggen tegen je beperkende overtuigingen. Met onderstaande oefening ga je NEE leren zeggen tegen overtuigingen die je beperken. Dit klinkt kinderlijk simpel maar herinner

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

DAG 1 DANKBAARHEID DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN. Franciens Manifesteer Series De Overvloed Challenge

DAG 1 DANKBAARHEID DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN. Franciens Manifesteer Series De Overvloed Challenge DANKBAARHEID DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN 1 Dit is jouw werkboek voor Dag 1 van De Overvloed Challenge Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit

Nadere informatie

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Vijf daagse Experience WERKBOEK Hartelijk welkom bij De Ontwikkel Cirkel en onze Experience Omdat JIJ Het Waard Bent! Wij zijn Linda en Annemiek en wij

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 9 Verander je kijk We zijn allemaal mensen. Wat jou uniek maakt, is de manier waarop jij denkt. Het geloof dat jij hebt in jouw eigen werkelijkheid. Alles wat je doet heeft

Nadere informatie

Unleash your Inner Goddess

Unleash your Inner Goddess Unleash your Inner Goddess Module 2 - Omarmen en loslaten Week 2 is begonnen. Deze week gaan we omarmen wat jou de afgelopen jaren sterker heeft gemaakt. Daarnaast wil ik je uitnodigen om naar aanleiding

Nadere informatie

Affirmatie - Inspiratie

Affirmatie - Inspiratie Affirmatie - Inspiratie Maak je affirmaties nog sterker In dit e-book vind je affirmaties ter inspiratie. Maar er is niets zo krachtig als een speciaal op-maat-gemaakte affirmatie voor jouw unieke situatie!

Nadere informatie

Dit e-book is bedoeld voor persoonlijk gebruik en uitsluitend bestemd voor lezers van het Wahmboek.

Dit e-book is bedoeld voor persoonlijk gebruik en uitsluitend bestemd voor lezers van het Wahmboek. Dit is het geheime bonus hoofdstuk waarop je hebt gewacht. Ik raad je aan dit hoofdstuk pas te lezen als je het boek uit hebt. Maar ik weet dat je dat niet zult doen! Want de twee geheimen in dit boek

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Tapping audio Werkboek audio 2 Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Audio 2 De dag beginnen zonder stress en met energie Deze oefening is bedoeld om de dag direct goed te beginnen. Je vervangt

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij.

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Alsjeblieft Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Voor je ligt jouw eigen Creatiedagboek. Bij iedere dag geef

Nadere informatie

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND YVONNE THUIJS het geheim van een GOEDE RELATIE MET JE KIND - www.blij-kind-24-7.nl - kijk naar je kind maak tijd vrij... en geef aandacht, vertrouwen en liefde 1 aandacht blij kind 24 7 betekent groeien

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Leroy Seijdel Company Les 2: Weten wat je echt wilt Je moet eerst mentaal presteren, voordat je fysiek kunt presteren Hoe

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Werkboek Vind de weg naar voor je groei je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Inleiding Hoe werkt dit werkboek? Waar vind ik mijn filmpje? Omdat de titels van mijn filmpjes op Youtube nog wel eens

Nadere informatie

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Iets meer over mij. Hoe werkt de WvA? 1. Vraag/ intentie. 2. Onderzoeken welke overtuigingen daar achter zitten. 3. Die overtuigingen helen en

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Het is belangrijk om te weten waar je nu staat, zodat je weet van waar je straks vertrekt. Als jij weet wat voor verhaal hebt, welk verhaal jij jezelf verteld

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Receiving the Day Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Dag 1 Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen We gaan helder krijgen wat voor jou belangrijk is. Dit is de eerste stap in

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

Module 7. Oefening 22

Module 7. Oefening 22 Module 7 Volgende sleutels uit deel II van het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: Sleutel 9: Jij bent machtig. Blz. 64 Sleutel 10: Je bent hier en nu aanwezig Blz. 68 Sleutel 11, B: Wat

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

5688 JV Oirschot Tel:

5688 JV Oirschot Tel: Vanuit Hart&Ziel Email: zorgboerderij@vanuit-hartenziel.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Onze missie blz. 4 Sleutels zelf-liefde en zelfkennis blz. 5 Opdracht 1: Jouw lichaam blz. 6 Opdracht 2: Liefde

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Lichtwerk. Succesvol. 11 tips. voor. Femke van Kuijk /

Lichtwerk. Succesvol. 11 tips. voor. Femke van Kuijk  / Je hebt er voor getekend om andere te helpen met je licht, kies je dan nu voor succes? 11 tips Succesvol voor Lichtwerk Femke van Kuijk www.dehelderebron.nl / www.femkevankuijk.nl Welkom! Ben je een healer,

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie WERKBOEK 2 De bron van verandering Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Werkboek 2 De bron van verandering... 3 1 Mijn thema... 4 2 Gebeurtenissen (connecting the dots)... 4 3 Emoties... 5 4 Gevoel

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

4 Stappen naar een gelukkiger leven

4 Stappen naar een gelukkiger leven 4 Stappen naar een gelukkiger leven Inleiding Wie verlangt er naar een gelukkiger leven? Ik denk dat dit de droom is van iedereen. We maken het ons echter vaak moeilijk. Geluk is niet enkel een prachtig

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge MOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 2 De Manifesteer

Nadere informatie

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen.

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen. In de vorige les ben je gaan onderzoeken wat je droom is en ik hoop dat je het besluit hebt genomen om elke dag te dromen en dat je een moodboard hebt gemaakt. Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het

Nadere informatie

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Soms voel je je gevangen door het leven. Vastgezet door de drukte, en beklemd in je eigen hoofd. Je voelt je niet vrij en je voelt geen liefde. Met deze tips breng

Nadere informatie

Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven

Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven Gefeliciteerd, vandaag neem jij de eerste stap richting een Proud to be Stout leven. Ik ben trots op jou! De aankomende 8 weken neem ik jou mee

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Creatiedagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Wie schrijft blijft. Schrijven is een heel krachtige manier van dingen bereiken, te creëren en duidelijk voor jezelf

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? De juiste beslissing maken over jouw toekomst (en eventueel de toekomst van jouw paard), is een belangrijk proces. Deze richtlijnen zullen jou helpen de juiste keuze

Nadere informatie

TotalBalance Test / Mini-training

TotalBalance Test / Mini-training TotalBalance Test / Mini-training Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? Of wil je meer energie? De TotalBalance Test geeft je inzicht op welke

Nadere informatie

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans.

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Gratis online training Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Show up & Shine Welkom bij deze online training. In 3 delen neem ik je mee op reis naar een lichtere manier

Nadere informatie

- Waarschuwing- dit is een pittige les!

- Waarschuwing- dit is een pittige les! - Waarschuwing- dit is een pittige les! Herken je de volgende situatie: Je vraagt aan je partner (heb je deze niet denk dan even terug aan de tijd dat je deze wel had) of hij de vuilniszak wilt buiten

Nadere informatie

7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN

7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN 7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN VOOR THUIS OF OP JE WERK Kom tot rust met deze eenvoudige ontspanningsoefeningen Door te ontspannen krijgt je lichaam de mogelijkheid om zich te herstellen van de dagelijkse

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens!

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens! Introductie Hoi dapper mens! Hoe tof dat je de gratis tips hebt gedownload! In dit document geef ik een aantal tips die mij persoonlijk veel geholpen hebben. Ik ben af gaat over jezelf accepteren en dat

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Werkboek. 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF!

Werkboek. 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF! Werkboek 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF! Welkom! 'It's about the journey not the destination' Cynthia YES! Pre #Adventure Wat bijzonder gaaf dat je 3 dagen met mij mee gaat op avontuur! Buiten

Nadere informatie

Veerkracht. Vitaliteit en levenskunst. werken aan vitaliteit

Veerkracht. Vitaliteit en levenskunst. werken aan vitaliteit Veerkracht Vitaliteit en levenskunst Welkom Wat is veerkracht? Vertel een eigen positieve ervaring van veerkracht aan je buurman/-vrouw Wat is veerkracht? Terugveren na tegenslag, weerbaar, minder last

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen. Zodat ook zij

Nadere informatie

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk.

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Met onderstaande 14 sleutels tot geluk kun je het volgende doen: Doorlezen en denken wat moet ik hier nu weer mee!! Er een notitie van maken en dit gebruiken als

Nadere informatie

In deze FeelGood Gids:

In deze FeelGood Gids: De FeelGood Gids In deze FeelGood Gids: Waarom heb ik deze FeelGood Gids gemaakt? Pag. 3 Wat heb je vandaag nodig? Pag. 4 Je intentie voor vandaag Pag. 5 Oefening Pag. 6 Back to Basics Pag. 8 Wie zorgt

Nadere informatie

Module 26: Stop met Piekeren.

Module 26: Stop met Piekeren. Module 26: Stop met Piekeren. Stop met piekeren! Piekeren is een reactie op een naar gevoel. Op het moment dat we ons afgewezen voelen of andere nare gevoelens ervaren, wordt het meestal erg druk in ons

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Step up, Sparke & Shine

Step up, Sparke & Shine Step up, Sparke & Shine Module 2 Zelfliefde Vandaag ontvang je Module 2. Naar aanleiding van jullie vragen en reacties heb ik gekozen de Modules iets om te gooien en de Zelfliefde Module naar voren te

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT 3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT Thea van Bodegraven-Boonstra Maart 2016 Voorwoord Wat kun je verwachten in dit e-book? Als er iemand in jouw gezin last

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 3

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 3 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 3 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 3 Hoe verhoog je je vibratie? En? Wat is er allemaal gelukt om te creëren en te manifesteren?

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken.

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken. Hoe wil ik me voelen 1. Maak je los! Als hoogsensitief persoon ben je geneigd om veel in je hoofd te blijven hangen. En daar willen we graag vandaan. Dat is niet de bron van jouw waarheden. Je diepste

Nadere informatie

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen Het klinkt als iets onmogelijks Schrij Schrijven met je hogere zelf en je gidsen, klinkt als iets onmogelijks. Misschien ook omdat, hoe zeer je

Nadere informatie

Voor wie is dit E-book bedoeld?

Voor wie is dit E-book bedoeld? Voor wie is dit E-book bedoeld? Heb je het gevoel dat je vastzit, maar je weet niet wat je moet veranderen om je weer goed te voelen? Verlang jij naar een baan waar je energie van krijgt in plaats van

Nadere informatie

Assertiviteit. e-book

Assertiviteit. e-book Assertiviteit e-book Opkomen voor jezelf Welkom in dit E-book. We willen je informeren over het onderwerp: opkomen voor jezelf. Hierin komt naar voren hoe je dat makkelijker kunt maken voor jezelf. Hoe

Nadere informatie