Deskundigenverslag Caroline van Brussel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deskundigenverslag Caroline van Brussel"

Transcriptie

1 Deskundigenverslag Caroline van Brussel Focus Stijlen

2 Gegenereerd op: 5-apr-2012 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave Inleiding tot het Beoordelingsrapport... 3 Overzicht... 4 Psychometrisch Profiel... 5 Voorspelde Overeenstemming Cultuur Omgeving... 6 Competentiegroeiprofiel... 7 Over dit rapport Dit rapport is gebaseerd op de Wave-vragenlijst, die iemands motieven, voorkeuren, behoeften en talenten onderzoekt in cruciale werkgebieden. De resultaten worden weergegeven op een schaal van 1 tot 10 op basis van vergelijking met een gemengde beroepsgroep. Aangezien de vragenlijst een zelfbeoordeling is, zijn de resultaten een weergave van iemands zelfperceptie. Desalniettemin heeft ons onderzoek aangetoond dat het een valide voorspeller is voor hoe mensen functioneren op de werkplek. Houd er rekening mee dat de informatie in dit rapport mogelijk gevoelig is; zorg ervoor dat het op een veilige plaats wordt opgeslagen. De informatie in dit rapport blijft normaal gesproken een tot twee jaar geldig, afhankelijk van de omstandigheden. Dit rapport is opgesteld met behulp van Saville Consulting-softwaresystemen. Het is gebaseerd op de resultaten van een vragenlijst die door de deelnemer is ingevuld en is een weerslag van diens antwoorden. Dit rapport is langs elektronische weg gegenereerd. Saville Consulting garandeert niet dat het niet is veranderd of aangepast. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van het gebruik van dit rapport. De toepassing van deze beoordeling beperkt zich tot medewerkers en vertegenwoordigers van Saville Consulting en klanten die geautoriseerd zijn door Saville Consulting.

3 Gegenereerd op: 5-apr-2012 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inleiding tot het Beoordelingsrapport Dit rapport geeft informatie over motieven, voorkeuren, behoeften en talenten, gebaseerd op de antwoorden van Caroline van Brussel op de Wave-vragenlijst. Overzicht Op de overzichtspagina vindt u een samenvatting van de antwoorden van Caroline van Brussel in de vragenlijst Focusstijlen. De vier indicatoren in de antwoordsamenvatting controleren of het profiel klopt en markeren bijzondere antwoordpatronen. De profielanalyse geeft toelichting op de aspecten van het Psychometrische Profiel die uniek zijn voor Saville Consulting Wave. Psychometrisch Profiel In het Psychometrisch Profiel vindt u de uitslag van de vragenlijst op 12 verschillende onderdelen van de focusstijlen met drie delen voor elk van de vier Saville Consulting Wave clusters - Denkwijze, Beinvloeding, Aanpassingsvermogen en Oplevering. De 12 focusstijlen omvatten op hun beurt weer drie onderliggende facetten, waarvan de beschrijvingen onder ieder onderdeel staan. Deze variëren, afhankelijk van de score op het individuele facet. Er zijn in totaal 36 facetten. Voorspelde Overeenstemming Cultuur Omgeving Voorspelde Overeenstemming Cultuur Omgeving geeft een indicatie van de aspecten van de cultuur, functie en omgeving die iemands succes waarschijnlijk zullen vergroten of belemmeren. Saville Consultings baanbrekende onderzoek brengt naar voren dat motieven en talenten van mensen op belangrijke manieren interacteren met cultuur-, functie- en omgevingskenmerken om hun werkprestatie en competentie te bepalen. Prestatie bevordering (Cultuur, Werk en Omgeving) Persoonlijke Motieven Persoonlijk Talent Kwaliteiten voor het werk Prestatie beperking (Cultuur, Werk en Omgeving) Competentiegroeiprofiel Het Competentiegroeiprofiel legt verbanden tussen 36 facetten van de vragenlijst Focusstijlen en onafhankelijke beoordelingen van werkprestaties. Op basis van reële gegevens ontstaat er een unieke voorspelling van de aannemelijke sterke en zwakke punten van Caroline van Brussel in 12 hoofdgebieden die nader gedefinieerd worden. Deze voorspelling moet geïnterpreteerd worden tegen de achtergrond van de belangrijkste functie-eisen die zijn opgesteld op basis van een functieanalyse of competentieprofilering. Zeer positieve profielen kunnen wijzen op een onrealistisch positief zelfbeeld, terwijl laag scorende profielen kunnen duiden op een overdreven kritisch zelfbeeld. In deze gevallen is het bij uitstek belangrijk om de resultaten te verifiëren aan de hand van andere informatie.

4 Gegenereerd op: 5-apr-2012 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Overzicht De antwoordensamenvatting geeft een overzicht van de antwoorden van Caroline van Brussel op de vragenlijst Focusstijlen aan de hand van vier indicatoren. Het antwoordenpatroon moet in het achterhoofd gehouden worden als het Psychometrische Profiel geïnterpreteerd wordt. Samenvatting van antwoorden Instemmende waardering Is in het algemeen noch erg soepel, noch kritisch bij zelfbeoordelingen Consistentie in waardering Redelijk consistent in het ordenen van karakteristieken Overeenstemming Normatief-Ipsatief Over het algemeen is de mate van overeenkomst tussen normatieve en zelfbeoordelingscores typisch voor de meeste mensen Overeenstemming Motivatie-Talent Over het algemeen is de mate van overeenkomst tussen Motivatie- en Talent-scores iets lager dan bij de meeste mensen Onderverdeling profiel De Profielanalyse geeft uitleg over het facetbereik, het verschil tussen motivatie-talent en het verschil tussen normatieve-ipsatieve, elementen die uniek zijn voor Saville Consulting Wave verslagen. Facetbereik. Als de variatie in facetscores binnen een dimensie 3 scores of meer is, wordt dit aangegeven door zowel een arcering in de dimensieschaalverdeling als de vermelding tussen haakjes van individuele facetscores naast de facetomschrijving. - Afwijking Normatief-Ipsatief. Verschillen tussen normatieve (op een schaal aangegeven in hoeverre iemand het eens is met een stelling) en ipsatieve (kiezen uit lijst stellingen welke het 'meest' of het 'minst' bij hem past) scores van 3 punten of meer op een bepaald onderdeel worden aangegeven door respectievelijk de markers en. Als de ipsatieve scores hoger zijn dan de normatieve, was de persoon misschien te kritisch voor zichzelf. Als de normatieve scores hoger waren dan de ipsatieve, kan dat betekenen dat de persoon minder kritisch was voor zichzelf. Hiermee kunt u bepaalde onderdelen dus nader verifiëren. - Afwijking Motivatie-Talent. Verschillen in de scores Motivatie en Talent van 3 punten of meer worden aangegeven door respectievelijk de markers en. Dergelijke verschillen kunnen erop duiden dat er motivatie ontwikkeld moet worden of dat omgevingsfactoren een grote invloed hebben.

5 Gegenereerd op: 5-apr-2012 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Psychometrisch Profiel Instemming (5) Consistentie (5) Overeenstemming N-I (6) Overeenstemming M-T (4) Evaluatie - weinig belangstelling voor het analyseren van informatie (4); is waarschijnlijk wel goed in schriftelijk communiceren (6); heeft een hekel aan met cijfers werken (3) Denkwijze Oordeel - is weinig gericht op het leren van nieuwe dingen (4); een snelle leerling (7); enigszins aandacht voor het voortdurend verbeteren van dingen (6) Visie - genereert waarschijnlijk wel ideeën (6); redelijk goed in het ontwikkelen van concepten (5); toont relatief beperkte belangstelling voor het ontwikkelen van strategieën (3) Communicatie - levendig (8); bouwt snel een band op (8); het middelpunt van de belangstelling zijn geeft een ongemakkelijk gevoel (4) Beïnvloeding Aanpassingsvermogen Impact - minder overredend dan veel mensen (4); heeft een hekel aan presentaties geven (4); is redelijk open in het oneens zijn (5) Leiderschap - enigszins bereid om verantwoordelijkheid voor grote beslissingen te nemen (6); minder gericht op de leiderschapsrol (4); weinig belangstelling om manieren te vinden om anderen te motiveren (2) Veerkracht - enigszins zelfverzekerd (6); is soms nerveus tijdens belangrijke gebeurtenissen (6); gaat goed om met mensen die van slag zijn (7) Flexibiliteit - heeft waarschijnlijk een optimistische kijk (8); minder positief over verandering dan veel mensen (3); enigszins ontvankelijk voor feedback van anderen (5) Ondersteuning - begrijpt gemakkelijk hoe anderen zich voelen (8); enigszins teamgericht (6); houdt rekening met anderen (7) Implementatie - net zo plichtsgetrouw om deadlines te halen als de meeste andere mensen (6); besteedt veel aandacht aan details (7); volgt de regels redelijk nauwkeurig (6) Oplevering Structuur - goed georganiseerd (7); enigszins geneigd plannen te maken (5); werkt in een snel tempo (8) Gedrevenheid - is redelijk goed in dingen laten gebeuren (6); geneigd zakelijke kansen te zien (7); redelijk gemotiveerd om uitstekende resultaten te behalen (5)

6 Gegenereerd op: 5-apr-2012 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Voorspelde Overeenstemming Cultuur Omgeving Gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar cultuur van de werkplek versus persoonlijke stijlen en waarden, geeft dit rapport aspecten aan van cultuur, functie en omgeving die het succes van Caroline van Brussel waarschijnlijk zullen vergroten of belemmeren: Prestatievergroters waar belang wordt gehecht aan punctualiteit en taken afmaken binnen deadlines, en betrouwbaarheid duidelijk wordt gewaardeerd waar mensen naar anderen luisteren en gevoelig zijn voor hun afwijkende behoeften en standpunten waar het belangrijk is om een directe, positieve indruk te maken en in staat te zijn om snel nieuwe relaties op te bouwen waar zich voortdurend veel afspeelt, mensen worden betrokken bij meerdere taken en efficiënt gebruik van tijd belangrijk is waar mensen duidelijke regels naleven, goed vastgelegde procedures worden gebruikt en risico s worden geminimaliseerd waar hoge ethische normen bestaan en mensen zich integer en discreet gedragen waar echt belang wordt gehecht aan het ophouden van hoge kwaliteitsnormen en oog voor detail hebben waar een sfeer van wederzijds vertrouwen en een hoge mate van tolerantie heerst, en mensen voorkomend zijn in hun gedrag jegens anderen Prestatiebelemmeraars waar een cultuur bestaat die het mogelijk maakt deadlines te overschrijden en taken vaak onafgemaakt blijven waar weinig belang wordt gehecht aan het begrijpen van andere mensen en de beweegredenen voor hun gedrag waar het niet vereist is om een goede eerste indruk te maken en het opbouwen van relaties niet wordt aangemoedigd waar het arbeidstempo ongehaast is, weinig multitasking is en tijd niet efficiënt wordt gebruikt waar niet van mensen wordt verwacht dat ze zich aan regels houden, geen duidelijk vastgelegde procedures zijn en een hoge mate van risico is waar onethische praktijken worden gedoogd en van mensen wordt verwacht dat ze hun principes geweld aandoen waar het ophouden van kwaliteitsnormen en aandacht voor detail niet als prioriteit wordt beschouwd waar mensen elkaar niet vertrouwen en gebrek aan tolerantie is, en gebrek aan voorkomendheid jegens anderen heerst

7 Gegenereerd op: 5-apr-2012 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Competentiegroeiprofiel Het volgende verslag is een samenvatting van de gebieden waarin Caroline van Brussel' meer of minder aanleg heeft, gebaseerd op de uitgebreide internationale database van Saville Consulting, waarin Focusstijlen en werkprestaties met elkaar in verband zijn gebracht. Beschrijving competentie Potentieel Problemen oplossen Problemen evalueren Situaties analyseren (4); Feiten documenteren (5); Data interpreteren (3) Oordeel vormen Expertise ontwikkelen (5); Praktisch handelen (5); Inzicht geven (5) Innovatief handelen Ideeën genereren (5); Mogelijkheden verkennen (4); Strategie ontwikkelen (3) Laag 10% van de normgroep 40% van de normgroep Redelijk laag 25% van de normgroep Mensen beïnvloeden Met mensen communiceren Omgang met mensen (6); Band opbouwen (7); Indruk maken (4) Informatie doorgeven Mensen overtuigen (3); Informatie helder verwoorden (4); Confronterend optreden (4) Leiding geven Beslissingen nemen (5); Mensen aansturen (4); Mensen empoweren (4) 60% van de normgroep Laag 10% van de normgroep Redelijk laag 25% van de normgroep Vermogen tot aanpassen Veerkracht tonen Zelfvertrouwen uitstralen (4); Zelfbeheersing tonen (5); Conflicten oplossen (6) Kunnen veranderen Positief denken (6); Veranderingen verwelkomen (3); Feedback vragen (3) Ondersteuning bieden Mensen begrijpen (7); Teamgericht (5); Mensen waarderen (6) 40% van de normgroep Redelijk laag 25% van de normgroep 60% van de normgroep Resultaten leveren Opdrachten uitvoeren Zich aan tijdpaden houden (7); Details controleren (7); Procedures volgen (7) Taken ordenen Middelen organiseren (5); Normen handhaven (7); Taken afmaken (7) Succes behalen Actie ondernemen (5); Kansen grijpen (5); Doelen behalen (4) Redelijk hoog 75% van de normgroep Redelijk hoog 75% van de normgroep 40% van de normgroep

Expert Rapport Rene de Jong

Expert Rapport Rene de Jong Expert Rapport Rene de Jong Professionele Stijlen Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina 2 2005-2009 Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave Inleiding tot het Beoordelingsrapport... 3

Nadere informatie

Rapport Harry van Dijk

Rapport Harry van Dijk Rapport Harry van Dijk Performance 30 Rapport voor Meneer Harry van Dijk Vergelijkingsgroep: Professionals (008) Gegenereerd op: -apr-03 Pagina 00 Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! George Washington Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Bram Voorbeeld Over dit Bridge 360 rapport 2 INHOUDSOPGAVE Over dit Bridge 360 rapport...2 Inhoud van het Bridge 360 rapport...3 Over het Bridge 360 profiel...4 Bridge Werkgedrag Profiel-Besturen...6 Bridge

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Marieke Voorbeeld Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Overzicht...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Laura Voorbeeld Over dit Bridge 360 rapport 2 INHOUDSOPGAVE Over dit Bridge 360 rapport...2 Inhoud van het Bridge 360 rapport...3 Over het Bridge 360 profiel...4 Bridge Sales Profiel... 6 Bridge Overzicht

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Luuk Goenee Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Overzicht...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

Rapport Sales 360. Test Kandidaat

Rapport Sales 360. Test Kandidaat Rapport Sales 360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt het rapport

Nadere informatie

Assessment rapport Alicia Jones

Assessment rapport Alicia Jones Assessment rapport Alicia Jones Swift Analysis Bekwaamheid Gegenereerd op: 23-jul-2013 Pagina 2 2014 Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inhoud Inleiding tot Assessment rapport... 3 Totale score...4

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

QuickSift > Profiel. Naam: De heer Regio Talent

QuickSift > Profiel. Naam: De heer Regio Talent QuickSift > Profiel Naam: De heer Regio Talent Vergelijkingsgroepen: NED Quicksift norm Datum: 9 mei 2011 QUICKSIFT PROFIEL De competentie scores worden weergegeven als Sten scores (1-10). Hoge scores

Nadere informatie

Management Potentieel Index (MPI)

Management Potentieel Index (MPI) (MPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-11-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

OPQ Profiel CCSQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 31 oktober

OPQ Profiel CCSQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 31 oktober OPQ Profiel CCSQ Persoonlijk Rapport Naam Dhr. Sample Candidate Datum 31 oktober 2013 www.ceb.shl.com CCSQ profiel 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 Overtuigend RELATIES MET MENSEN 7 6 4 2 Terughoudend Zorgzaam Bescheiden

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Jerry Lee Lewis Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

Thomas Voorbeeld. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Persoonlijk & Vertrouwelijk

Thomas Voorbeeld. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Persoonlijk & Vertrouwelijk 360-rapport Thomas Voorbeeld Thomas Leiderschap Vragenlijst Persoonlijk & Vertrouwelijk Inhoud Inleiding Toelichting bij het 360-rapport Gemiddelde per competentie Weergave van de 5 hoogste en 5 laagste

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Demo Kandidaat 29 augustus 2011 Waddenring 24 2993 VE Barendrecht T 0180 848044 I www.priman.nl E info@priman.nl Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

TH-SCI Sales Capability Indicator. Best Peter Sales Representative

TH-SCI Sales Capability Indicator. Best Peter Sales Representative Best Peter Sales Representative TH-SCI Sales Capability Indicator Dit rapport werd gegenereerd op 03-09-2013 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van 24-07-2013. OVER DE SALES

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

360 FEEDBACK 10/08/2012. Thomas Commercieel Vragenlijst. Thomas Voorbeeld. Persoonlijk & Vertrouwelijk

360 FEEDBACK 10/08/2012. Thomas Commercieel Vragenlijst. Thomas Voorbeeld. Persoonlijk & Vertrouwelijk 360 FEEDBACK 10/08/2012 Thomas Commercieel Vragenlijst Thomas Voorbeeld Persoonlijk & Vertrouwelijk S Hamilton-Gill & Thomas International Limited 1998-2013 http://www.thomasinternational.net 1 Inhoud

Nadere informatie

Leiderschap De invloed van teamleiders op de teamprestaties

Leiderschap De invloed van teamleiders op de teamprestaties Leiderschap De invloed van teamleiders op de teamprestaties Een People Analytics onderzoek door Introductie: Waarom onderzoek naar leidinggevenden in een callcenter? Een organisatie ontwikkelt wanneer

Nadere informatie

Rapport Management i360. Test Kandidaat

Rapport Management i360. Test Kandidaat Rapport Management i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd. CUBES Competency Profile / Expert Standaard Rapport

Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd. CUBES Competency Profile / Expert Standaard Rapport Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd. CUBES Competency Profile / Expert Standaard Rapport Dit rapport werd gegenereerd op 11-11-2015 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van

Nadere informatie

SLOW & QUICK SCAN COPE 7

SLOW & QUICK SCAN COPE 7 Onderstaand treft u zowel een SLOW als een QUICK SCAN aan voor uw organisatie volgens de COPE 7 organisatie principes. De SLOW SCAN: Als uw antwoord op een hoofdvraag NEE betreft, dan scoort u 0 punten

Nadere informatie

DEMO VERSIE. Rapport 360 -feedback Afdelingsvergelijking (met projectgemiddelden) Mirotek Coach Tool

DEMO VERSIE. Rapport 360 -feedback Afdelingsvergelijking (met projectgemiddelden) Mirotek Coach Tool DEMO VERSIE Rapport 6 -feedback Afdelingsvergelijking (met projectgemiddelden) -- Mirotek Inhoudsopgave Introductie... Sterkte / zwakte analyse... 4 Verschil eigen score en omgevingsscore... 5 4 Overzicht

Nadere informatie

Inductie in brede zin. Astrid Breukers

Inductie in brede zin. Astrid Breukers Inductie in brede zin Astrid Breukers a.breukers@vo-ijsselveluwe.nl Een diamant met vele facetten Naast het project begeleiding Startende leraren, in de regio o.a. aandacht voor: OIDS (ook duale docenten),

Nadere informatie

NL COACH CONGRES 01/12/2017

NL COACH CONGRES 01/12/2017 Persoonlijke ontwikkeling van de sportcoach 60graden feedback assessment NL COACH CONGRES 0//07 MARK.KAPTEIN@SPORTCOACHEXCEL.NL YARA@PUREPERFORMANCECOACHING.NL WELKOM Be here Be safe Be well Doel vandaag

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Paul van der Voorbeeld 10 januari 2013

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Paul van der Voorbeeld 10 januari 2013 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Paul van der Voorbeeld 10 januari 2013 Parkstraat 4 4818 SJ Breda T +31(0)76-5657286 I www.humanmobilitygroup.nl E info@humanmobility.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

TH-PI Performance Indicator. Best Peter Assistant

TH-PI Performance Indicator. Best Peter Assistant Best Peter Assistant TH-PI Performance Indicator Dit rapport werd gegenereerd op 11-11-2015 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van 10-03-2015. OVER DE PERFORMANCE INDICATOR

Nadere informatie

360 GRADEN FEEDBACK. Jouw competenties centraal

360 GRADEN FEEDBACK. Jouw competenties centraal 360 GRADEN FEEDBACK Jouw competenties centraal Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Over gedrag en de... 4 3. Totaalresultaten... 5 4. Overzicht scores per competentie... 7 5. Overschatting-/onderschattinganalyse...

Nadere informatie

360 feedback assessment

360 feedback assessment 360 feedback assessment Naam : Jan Voorbeeld Datum rapportage : oktober 2013 Opdrachtgever : Organisatie Contactpersoon : Ellen Roosen Mpact Training & Advies Overwaard 13, 4205 PA Gorinchem Nederland

Nadere informatie

Inge Test

Inge Test 08.05.204 / 08.05.204 / Krachtvelden 2 Dit is een rapport over jouw krachtvelden We hebben daarvoor in ieder geval de vragenlijst gebruikt die jij zelf hebt ingevuld. De waarde en bruikbaarheid van het

Nadere informatie

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest Simon Voorbeeld Competentietest 2015 Testcentrum Groei De Algemene Voorwaarden van Testcentrum Groei B.V., die zijn na te lezen op www.testcentrumgroei.nl zijn van toepassing op het gebruik van deze testrapportage.

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Betekenis van de scores Consistentie Beschrijving van de persoonlijkheid Kwaliteiten en valkuilen overzicht

Nadere informatie

UCF. Universal Competency Framework. Sandra de Vries

UCF. Universal Competency Framework. Sandra de Vries UCF Universal Competency Framework Sandra de Vries Dit rapport bevat vertrouwelijke informatie en mag niet worden doorgegeven aan personen die hiervoor niet gemachtigd zijn. Datum: /0/007 Het bestaat uit

Nadere informatie

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT TALENTENSPECTRUM Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Dit rapport is bedoeld om u te helpen analyseren op welk vlak uw talenten

Nadere informatie

Sales Potentieel Index (SPI)

Sales Potentieel Index (SPI) (SPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-07-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43 Competentie match Score per domein Competentiescan Pagina 1 van 14 Score per schaal Competentiescan Pagina 2 van 14 Schaalscores per domein Werk Sociaal Toelichting bij de grafiek. In deze grafiek staan

Nadere informatie

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest Simon Voorbeeld Competentietest 2019 Testcentrum Groei De Algemene Voorwaarden van Testcentrum Groei B.V., die zijn na te lezen op www.testcentrumgroei.nl zijn van toepassing op het gebruik van deze testrapportage.

Nadere informatie

Competentieprofiel De heer Simon Software Engineer

Competentieprofiel De heer Simon Software Engineer Competentieprofiel De heer Simon Software Engineer Kandidaat: De heer Simon Software Engineer Testprogramma: Selectie-assessment Software E. Afname: 8 december 2010, 6 januari 2011 Leeswijzer Dit rapport

Nadere informatie

Ontwikkeling De invloed van gedrag op prestatie

Ontwikkeling De invloed van gedrag op prestatie Ontwikkeling De invloed van gedrag op prestatie Een People Analytics onderzoek door Belangrijkste bevindingen De resultaten uit het onderzoek onder de accountmanagers geven duidelijk verschillende patronen

Nadere informatie

Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360. Test Kandidaat

Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360. Test Kandidaat Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding

Nadere informatie

Talentenanalyse Gabriëlle van der Meulen 5 mei 2010

Talentenanalyse Gabriëlle van der Meulen 5 mei 2010 Gabriëlle van der Meulen 5 mei 2010 Talentenanalyse ceylonpoort 5-25 2037 AA Haarlem T 023-5463747 I www. E webdiscussie@ Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis van de scores 3 3. Consistentie 3 4.

Nadere informatie

TH-MI Motivation Indicator. Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd.

TH-MI Motivation Indicator. Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd. Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd. TH-MI Motivation Indicator Dit rapport werd gegenereerd op 30-08-2013 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van 30-08-2013. OVER DE MOTIVATION

Nadere informatie

Appraisal. Datum:

Appraisal. Datum: Appraisal Naam: Sample Candidate Datum: 08-08-2013 Over dit rapport: Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de resultaten van de vragenlijst welke door de heer Sample Candidate is ingevuld.

Nadere informatie

Talenten 30 januari Daan Demo

Talenten 30 januari Daan Demo Talenten 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld er over 5 of 15 jaar voor staat. Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

TH-LPI Lean Performance Indicator. Best Peter Manager Brainwave Ltd.

TH-LPI Lean Performance Indicator. Best Peter Manager Brainwave Ltd. Best Peter Manager Brainwave Ltd. TH-LPI Lean Performance Indicator Dit rapport werd gegenereerd op 11-11-2015 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van 10-03-2015. OVER DE

Nadere informatie

DEMO VERSIE. Rapport 360 -feedback Marc de Vries Coach Tool -

DEMO VERSIE. Rapport 360 -feedback Marc de Vries Coach Tool - DEMO VERSIE Rapport 6 -feedback Marc de Vries -8- - www.coachtool.nl Inhoudsopgave Introductie... Sterkte / zwakte analyse... Score top 5... 5 Verschil eigen score en omgevingsscore... 6 5 Prioriteiten

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Sara Berger 15 april 2013 Minervum 7444 4817 ZG Breda T 0162 51 59 02 I www.mectraining.nl E info@mectraining.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

Vaardigheidsmeter Communicatie

Vaardigheidsmeter Communicatie Vaardigheidsmeter Communicatie Persoonlijke effectiviteit Teamvaardigheden Een goede eerste indruk Zelfempowerment Communiceren binnen een team Teambuilding Assertiviteit Vergaderingen leiden Anderen beïnvloeden

Nadere informatie

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat Rapport Team Competenties i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

360 FEEDBACK 15/06/2012. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Thomas Voorbeeld. Persoonlijk & Vertrouwelijk

360 FEEDBACK 15/06/2012. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Thomas Voorbeeld. Persoonlijk & Vertrouwelijk 360 FEEDBACK 15/06/2012 Thomas Leiderschap Vragenlijst Thomas Voorbeeld Persoonlijk & Vertrouwelijk S Hamilton-Gill & Thomas International Limited 1998-2013 http://www.thomasinternational.net 1 Inhoud

Nadere informatie

360 FEEDBACK 30/07/2013. Thomas Vragenlijst

360 FEEDBACK 30/07/2013. Thomas Vragenlijst 360 FEEDBACK 30/07/2013 Thomas Vragenlijst Thomas Voorbeeld Persoonlijk & Vertrouwelijk S Hamilton-Gill & Thomas International Limited 1998-2013 http://www.thomasinternational.net 1 Inhoud Inhoud 2 Inleiding

Nadere informatie

VERTROUWELIJK. Rapport 360 -feedback Voorbeeldrapport

VERTROUWELIJK. Rapport 360 -feedback Voorbeeldrapport VERTROUWELIJK Rapport 36 -feedback Voorbeeldrapport 7-2-215 www.talentfactor.nl Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 Sterkte / zwakte analyse... 4 3 Score top 5... 6 4 Verschil eigen score en omgevingsscore...

Nadere informatie

Bridge Rapport John Doe. Expert Rapport. personality. Werkgedrag

Bridge Rapport John Doe. Expert Rapport. personality. Werkgedrag personality Bridge Rapport John Doe Werkgedrag Expert Rapport 2 Inhoud Bridge Theorie...3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Besturen dimensies...6 Uitvoer dimensies... Houding dimensies...

Nadere informatie

TSI TriMetrix. Victor Voorbeeld. 23 Persoonlijke Talenten

TSI TriMetrix. Victor Voorbeeld. 23 Persoonlijke Talenten TSI TriMetrix 23 Persoonlijke Talenten Licentiehouder: Laan van Vlaanderen 323 1066 WB Amsterdam INTRODUCTIE Onderzoek heeft uitgewezen dat er een directe relatie bestaat tussen de mate waarin iemand voldoening

Nadere informatie

15 tips voor het uitvoeren van een goed assessment

15 tips voor het uitvoeren van een goed assessment 15 tips voor het uitvoeren van een goed assessment Met het oog op instroom, ofwel de selectiekant is het belangrijk om de juiste medewerker met de juiste talenten en de juiste instelling op het juiste

Nadere informatie

Situationeel leidinggeven

Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven Inleiding Situationeel leidinggeven wil zeggen dat leidinggeven dat de manager zijn/haar stijl moet aanpassen aan de eisen van de situatie. Inschattingsvermogen en flexibiliteit

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Anne Voorbeeld Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Overzicht...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Anne Voorbeeld Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Overzicht...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

Krachtvelden 30 januari Daan Demo

Krachtvelden 30 januari Daan Demo Krachtvelden 30 januari 2019 Waar ligt jouw kracht? Weet jij waar je echt goed in bent? Heb jij verborgen kwaliteiten? Hoe zien anderen jou? Als je je kwaliteiten kent, weet je wat je te bieden hebt en

Nadere informatie

S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions

S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions ONLINE INBASKET Test Person Competentie Rapport 7-nov-2016 Vertrouwelijk RAPPORT MANAGEMENTSIMULATIE HIGHLIGHT

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Candidate Example Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Overzicht...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

Informatiebrochure gebruik van de Flexibiliteits Index Test (FIT-60)

Informatiebrochure gebruik van de Flexibiliteits Index Test (FIT-60) Informatiebrochure gebruik van de Flexibiliteits Index Test (FIT-60) Auteurs: T. Batink, G. Jansen & H.R.A. De Mey. 1. Introductie De Flexibiliteits Index Test (FIT-60) is een zelfrapportage-vragenlijst

Nadere informatie

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Persoonlijk rapport. Naam: de heer Piet Hollander

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Persoonlijk rapport. Naam: de heer Piet Hollander Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i > Persoonlijk rapport Naam: de heer Piet Hollander Vergelijkingsgroep: Hoger opleidingsniveau Datum: 30-09-2004 OVER DIT RAPPORT Dit rapport is op automatische wijze

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Thomas Voorbeeld. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Persoonlijk & Vertrouwelijk

Thomas Voorbeeld. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Persoonlijk & Vertrouwelijk 360-rapport Thomas Voorbeeld Thomas Leiderschap Vragenlijst Persoonlijk & Vertrouwelijk Inhoud Inleiding Toelichting bij het 360-rapport Gemiddelde per competentie Weergave van de 5 hoogste en 5 laagste

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Jan Prins 7 november 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Jan Prins 7 november 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Jan Prins 7 november 2013 Stadionweg 37A 3077 AR Rotterdam T 010-3409955 I www.priman.nl E info@priman.nl Inleiding De TMA Talentenanalyse meet de drijfveren

Nadere informatie

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. 360 Feedback Competentietest

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. 360 Feedback Competentietest Simon Voorbeeld 360 Feedback Competentietest 2015 Testcentrum Groei De Algemene Voorwaarden van Testcentrum Groei B.V., die zijn na te lezen op www.testcentrumgroei.nl zijn van toepassing op het gebruik

Nadere informatie

Marcq Coaches & Supervisors B.V. Conradstraat 38 (Groothandelsgebouw) Postbus 19252 3001 BG Rotterdam KvK Rotterdam: 24442233 btw: NL 8198.43.258.

Marcq Coaches & Supervisors B.V. Conradstraat 38 (Groothandelsgebouw) Postbus 19252 3001 BG Rotterdam KvK Rotterdam: 24442233 btw: NL 8198.43.258. Marcq Supervisor Assessment Kandidaat Marcq Coaches & Supervisors B.V. Conradstraat 38 (Groothandelsgebouw) Postbus 19252 31 BG Rotterdam KvK Rotterdam: 24442233 btw: NL 8198.43.258.B1 Rabobank: 1643157

Nadere informatie

Rapport 360 Graden Voorbeeld Vragenlijst. Ingrid Brons

Rapport 360 Graden Voorbeeld Vragenlijst. Ingrid Brons Rapport 360 Graden Voorbeeld Vragenlijst Naam Adviseur Ingrid Brons Ingrid Brons Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Detail overzicht

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Rapport Sales Assessment

Rapport Sales Assessment Rapport Sales Assessment Naam Adviseur Jan Voorbeeld Adviseur van Organisatie Datum 21-02-2017 Inleiding De scores in deze rapportage zijn gebaseerd op de antwoorden die gegeven zijn bij het maken van

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Rapport Voorbeeld adviseur. Voorbeeld adviseur2. voorbeeld Rapportage

Rapport Voorbeeld adviseur. Voorbeeld adviseur2. voorbeeld Rapportage Rapport Voorbeeld adviseur Naam Adviseur Voorbeeld adviseur2 voorbeeld Rapportage Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Detail overzicht

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

Competentiefeedback Rapport

Competentiefeedback Rapport GITP Datum Beoordelen en Ontwikkelen > 13 07 2007 www.gitp.nl Competentiefeedback Rapport Deelnemer Voorbeeldpersoon Profiel Bedrijfsleider Project Voorbeeld Competentie Feedback NLD Invullers Zelf 3 *

Nadere informatie

Co-funded by the Lifelong Learning Programme of the European Union

Co-funded by the Lifelong Learning Programme of the European Union Co-funded by the Lifelong Learning Programme of the European Union PS CLUB - Prosociality Sport Club PDP MODEL PEDAGOGISCH MODEL PS CLUB - Prosociality Sport Club - Prosociality for Integration and Multiculturalism

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding

Nadere informatie

Rapport Docent i360. Test Kandidaat

Rapport Docent i360. Test Kandidaat Rapport Docent i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt het

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Profiel mobiliteitscoach

Profiel mobiliteitscoach Profiel mobiliteitscoach 22-02- 2014 PROFIEL MOBILITEITSCOACH De mobiliteitscoach werkt in een organisatie met mobiliteitsprocessen. Hij/zij werkt aan het organiseren van het inductieproces van studenten

Nadere informatie

Profiel Voorbeeldrapport

Profiel Voorbeeldrapport Profiel Talent Scanner Inhoudsopgave 1. Algemene beschrijving... 3 1.1. Doel... 3 1.2. Sfeer van Invloed model... 4 1.3. Beschrijving van de interactiestijlen... 5 1.3.1 Interactiestijlen die sturen op

Nadere informatie

Bijlage 2: De Multifocus-quickscans

Bijlage 2: De Multifocus-quickscans Bijlage : De Multifocus-quickscans Multifocus Profiel-quickscan Hieronder staan 8 stellingen. Geef aan in hoeverre je vindt dat deze stellingen op jou van toepassing zijn. Ga daarbij uit van de werkelijke

Nadere informatie

Competency Check. Datum:

Competency Check. Datum: Competency Check Naam: Sample Candidate Datum: 08-08-2013 Over dit rapport: Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de resultaten van de vragenlijst welke door de heer Sample Candidate is ingevuld.

Nadere informatie

Performance Improvement Plan

Performance Improvement Plan Performance Improvement Plan Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55

Nadere informatie

Communicatiestijlen Rapport

Communicatiestijlen Rapport GITP Datum Deelnemer Beoordelen en Ontwikkelen > 04 092007 > Voorbeeldpersoon www.gitp.nl Communicatiestijlen Rapport Project Voorbeeldproject Deelnemer Voorbeeldpersoon Pakket Voorbeeld-V-486 Rapport

Nadere informatie

2 Situationeel leidinggeven

2 Situationeel leidinggeven 2 Situationeel leidinggeven Inleiding 3 Stijlen 3 Taxeren 4 Taken 5 Vragenlijst 6 Maturity-schaal 7 Leidinggevende stijl 10 Analyse stijl-maturity 15 1 2 Situationeel leidinggeven Inleiding Situationeel

Nadere informatie

Thermometer. Selectie 1: (Deelnemers in selectie: 3) Geslacht Vrouw. Ensize Marketing Ensize Marketing

Thermometer. Selectie 1: (Deelnemers in selectie: 3) Geslacht Vrouw. Ensize Marketing Ensize Marketing Thermometer Selectie 1: (Deelnemers in selectie: 3) Geslacht Vrouw 5 van 5 hebben de analyse afgerond (100 %) Datum analyse: 7-3-2018 Datum van afdrukken: 8-3-2018 - - - Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Overzicht

Nadere informatie

OPQ Profiel OPQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 21 mei 2014. www.ceb.shl.com

OPQ Profiel OPQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 21 mei 2014. www.ceb.shl.com OPQ Profiel OPQ Persoonlijk Rapport Naam Dhr. Sample Candidate Datum 21 mei 2014 www.ceb.shl.com INLEIDING Dit rapport is vertrouwelijk en is alleen bedoeld voor de persoon die de vragenlijst heeft ingevuld.

Nadere informatie

HTS Report. Positiviteitstest. Jeroen de Vries ID Datum Zelfrapportage. Hogrefe Uitgevers BV, Amsterdam

HTS Report. Positiviteitstest. Jeroen de Vries ID Datum Zelfrapportage. Hogrefe Uitgevers BV, Amsterdam PT Positiviteitstest HTS Report ID 15890-3155 Datum 18.07.2017 Zelfrapportage PT Inleiding 2 / 8 INLEIDING De Positiviteitstest is een vragenlijst die op basis van zelfrapportage in kaart brengt in hoeverre

Nadere informatie