Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:"

Transcriptie

1 Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum:

2 Bea het Voorbeeld / / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties zoals deze uit de persoonlijkheidsvragenlijst naar voren zijn gekomen. De beschrijving van de competenties gaat in op elk onderdeel afzonderlijk en eindigt met een conclusie per competentie. Een competentie kan opgevat worden als het vermogen om resultaat te bereiken in het werk, door daarvoor noodzakelijk gedrag te laten zien. Het bezitten van bepaalde competenties kan van veel factoren afhankelijk zijn. Bijvoorbeeld van bepaalde persoonseigenschappen, maar ook van vakkennis of andere voor de competentie relevante factoren. In dit rapport wordt weinig aandacht besteed aan bijvoorbeeld concrete vakkennis, maar ligt de nadruk op persoonseigenschappen en gedrag dat iemand heeft laten zien in de praktijk. Dit ligt aan de basis van toekomstig (werk)gedrag. Op basis hiervan wordt een inschatting gemaakt van de mate waarin bepaalde competenties aanwezig zijn of kunnen worden ontwikkeld. De resultaten die in dit rapport worden weergegeven zijn tot stand gekomen zijn door jouw antwoorden te vergelijken met die van een normgroep. Een normgroep is een grote groep mensen die dezelfde vragenlijst onder vergelijkbare omstandigheden gemaakt, bijvoorbeeld in het kader van een selectie- of een ontwikkelingsonderzoek. Jouw scores zijn afgezet tegen de normgroep: Vergelijking met nietselectiekandidaten Sociaal wenselijk Sociaal wenselijk Geen bijzonderheden Sociaal wenselijk antwoorden betekent dat iemand steeds kiest voor antwoorden die in de maatschappij als gewenst worden beschouwd en die sociaal aantrekkelijk zijn. Je geeft in de persoonlijkheidsvragenlijst globaal gezien niet bijzonder veel sociaal wenselijke antwoorden.

3 Bea het Voorbeeld / / Competenties (QPN) 3 Scores op de competenties Prestatiemotivatie Een persoon met een sterke prestatiemotivatie wil goede resultaten behalen. Zo iemand stelt zichzelf duidelijke doelen en zet zich voor honderd procent in. Uit de persoonlijkheidsvragenlijst ontstaat het beeld dat jouw prestatiemotivatie iets minder sterk is. Het lijkt erop dat het je wel eens moeite kost om jezelf duidelijke doelen te stellen en daar gericht naar toe te werken. Wel stel je je op als een betrouwbare collega die zich aan zijn afspraken houdt. Plannen en organiseren Duidelijke plannen maken, goed je werk voorbereiden, in de gaten houden of alles loopt zoals het moet, en je werk grondig controleren: daaraan kun je de mensen herkennen die over de competentie plannen en organiseren beschikken. Bij jou lijkt dat ook het geval te zijn, gelet op de wijze waarop je bepaalde vragen van de persoonlijkheidsvragenlijst hebt beantwoord. Meestal zul je eerst een plan maken voordat je ergens aan begint en vervolgens probeer je je daar zo goed mogelijk aan te houden. Bij de uitvoering van je werk ben je heel precies. Je let scherp op details en je controleert je werk nauwkeurig. Initiatief Iemand met initiatief zal problemen oplossen als die zich voordoen, maar ook uit zichzelf kansen en knelpunten opmerken en daar actief op reageren. Bij jou is dit een sterk punt. Het kost jou geen moeite om doortastend op te treden: je twijfelt niet bij het nemen van beslissingen en je komt zonder aarzeling in actie. Ook ben je prima in staat om creatieve oplossingen of ideeën te bedenken. Het lukt je dan ook nog heel goed om anderen van de waarde daarvan te overtuigen. Probleemoriëntatie Wie over de competentie probleemoriëntatie beschikt, heeft een onderzoekende en nieuwsgierige instelling. Zo iemand verdiept zich echt in een probleem, bekijkt het van alle kanten en is pas tevreden als hij alle informatie heeft verkregen. Bij jou lijkt deze competentie min of meer te passen. Op zich kom je uit de persoonlijkheidstest naar voren als een persoon die zich soms minder in de achtergronden van zaken verdiept. Maar je bent wel iemand die grondig en zorgvuldig te werk gaat en ook scherp op details let.

4 Bea het Voorbeeld / / Competenties (QPN) 4 Inlevingsvermogen Iemand met inlevingsvermogen heeft belangstelling voor wat er in andere mensen omgaat en houdt rekening met hun meningen en gevoelens. Gezien jouw antwoorden op de persoonlijkheidsvragenlijst is dat bij jou in grote lijnen het geval. Op zich kun je je tamelijk goed verplaatsen in de gedachten en gevoelens van een ander en benader je anderen met respect. Je belangstelling voor anderen blijft echter soms wat oppervlakkig. Zo wil je niet altijd precies weten hoe het met iemand gaat. Klantgerichtheid Klantgerichtheid betekent: vragen wat klanten willen, aan hun wensen tegemoet komen, met ze meedenken en nagaan of ze tevreden zijn. Op grond van je antwoorden in de vragenlijst wordt verwacht dat jij zeer klantgericht zult optreden. Op zich ben jij niet iemand die heel veel belangstellende en onderzoekende vragen aan klanten stelt. Maar je voelt situaties wel goed aan en je weet hoe je contacten moet leggen. Ook ben je sterk geneigd met voorstellen of creatieve oplossingen te komen. Overtuigingskracht Mensen met overtuigingskracht hebben invloed op anderen en weten gemakkelijk instemming te krijgen voor hun voorstellen, plannen of ideeën. Uit de persoonlijkheidsvragenlijst kom jij naar voren als iemand met een sterke overtuigingskracht. Je kunt goed een standpunt innemen, komt vlot met argumenten en blijft rustig als anderen het niet met je eens zijn. Je twijfelt niet snel en hebt weinig advies of bevestiging van anderen nodig, waardoor je zelfverzekerd overkomt. Verder weet jij in allerlei situaties waarschijnlijk prima in te schatten hoe de verhoudingen liggen, zodat je daar goed op kunt inspelen. Omgevingsbewustzijn Het hebben van een goed ontwikkeld omgevingsbewustzijn houdt in dat je aanvoelt welk gedrag het beste bij een bepaalde werkomgeving of situatie past en dat je dit gedrag ook kunt laten zien. Jouw omgevingsbewustzijn lijkt sterk te zijn. Je weet uitstekend hoe je je moet presenteren om een goede indruk te maken. Bovendien denk je er geregeld over na hoe je op anderen overkomt. Naar verwachting ga je op een prettige manier met collega's of kennissen om. Je komt afspraken na en je houdt je aan je woord. Relatiebeheer Als je goed bent in relatiebeheer, wil dat zeggen dat je gemakkelijk contacten legt die nu of in de toekomst nuttig voor je werk kunnen zijn. Op jou is dat niet van toepassing. Uit de persoonlijkheidsvragenlijst ontstaat namelijk het beeld dat het hebben van veel sociale contacten voor jou niet belangrijk is. Je bent liever alleen dan dat je moeite doet om met anderen om te gaan. Verder lijkt jouw doelgerichtheid bij het opbouwen en onderhouden van een netwerk matig te zijn.

5 Bea het Voorbeeld / / Competenties (QPN) 5 Ontwikkelen van anderen Iemand die goed is in het ontwikkelen van anderen onderkent de behoeften en mogelijkheden van anderen om zich in hun werk te ontwikkelen en helpt hen daarbij. Jij komt uit het persoonlijkheidsonderzoek naar voren als iemand die dit gedrag laat zien. Jouw interesse voor anderen lijkt enigszins beperkt te zijn. Hierdoor weet je niet altijd wat mensen graag willen of kunnen en welke zaken hen bezighouden. Wel kun jij je mening zeer overtuigend overbrengen; daardoor ben je in staat de ontwikkeling van medewerkers te stimuleren en resultaten kritisch door te spreken. Samenwerken We zeggen dat iemand goed samenwerkt als hij in een team actief meewerkt aan het gezamenlijke resultaat en bijdraagt aan een goede werksfeer. Uit de persoonlijkheidsvragenlijst komt dat jij niet altijd op samenwerking gericht bent. Je lijkt niet graag of gemakkelijk contact te maken. Waarschijnlijk werk je het liefst in je eentje. Je komt wel naar voren als iemand die zich doorgaans binnen een team inzet voor een gezamenlijk resultaat. Jouw collega's kunnen er meestal van op aan dat jij je bijdragen op de afgesproken manier zult leveren. Leiderschap Iemand die goed is in leidinggeven stemt zijn manier van leidinggeven af op de eisen van het werk en de behoeften van de medewerkers. Op basis van het persoonlijkheidsprofiel lijkt leidinggeven wel bij jou te passen. Op zich lijk jij het prettig te vinden om afstand te houden van je medewerkers en niet teveel tijd aan sociale contacten te besteden. Dit kan van invloed zijn op de relatie die je met je medewerkers hebt. Maar je kunt zeer overtuigend optreden en anderen gemakkelijk enthousiast krijgen voor je plannen en ideeën. Ten slotte ben je iemand die niet lang twijfelt bij het maken van een keuze en die beslissingen durft te nemen. Expertise Iemand bij wie de competentie expertise aanwezig is wil graag veel kennis verzamelen en weet deze kennis goed in de praktijk te gebruiken. Op jou lijkt dat van toepassing te zijn, gelet op je antwoorden bij de persoonlijkheidsvragenlijst. Je bent namelijk goed in staat met onverwachte ideeën of creatieve oplossingen te komen. Ook wordt verwacht dat jij prima in staat bent om je mening te geven en anderen te overtuigen van de juistheid daarvan. Je interesse om nieuwe dingen aan te leren of op de hoogte te blijven van allerlei ontwikkelingen lijkt echter wat minder sterk te zijn. Zelfbeheersing Iemand met veel zelfbeheersing raakt niet snel van zijn stuk en heeft zijn emoties en gedrag onder controle. Jij lijkt hier volgens het persoonlijkheidsonderzoek in grote lijnen aan te voldoen. In het algemeen ben je ontspannen, ook bij tijdsdruk of tegenslagen. Spanningen in het werk zullen jou dan ook meestal niet belemmeren om kalm en weloverwogen te reageren. Daarnaast ben je goed in staat om je emoties onder controle te houden en je reactie aan te passen aan de situatie. Ook zul jij je door kritiek niet vaak aangevallen voelen.

6 Bea het Voorbeeld / / Competenties (QPN) 6 Zelfvertrouwen Mensen met zelfvertrouwen herken je aan hun zelfverzekerde optreden. Zij durven keuzes te maken en beslissingen te nemen. Zij spreken duidelijk hun mening uit en hebben daardoor invloed op anderen en op de gang van zaken. De antwoorden die jij bij de persoonlijkheidsvragenlijst hebt gegeven lijken erop te wijzen dat jij op jezelf vertrouwt. Je wéét wat je kunt en dat je behoorlijke prestaties geleverd hebt. Je vertrouwt erop dat datgene wat je wilt bereiken ook echt gaat lukken. Doordat je een duidelijke mening hebt, kun je invloed op anderen uitoefenen. Flexibiliteit Een persoon die soepel omgaat met veranderingen en onverwachte situaties laat flexibel gedrag zien. Jij komt uit het persoonlijkheidsonderzoek als matig flexibel naar voren. Je hebt enige tijd nodig om te wennen aan veranderingen. Verwacht wordt dan ook dat je niet heel soepel met veranderende taken en wisselende omstandigheden omgaat. Wel lukt het je om doortastend te reageren op nieuwe situaties. Je zult waarschijnlijk vlot besluiten nemen en in actie komen. Organisatiecommitment Iemand met veel organisatiecommitment probeert in zijn werk zoveel mogelijk aan te sluiten bij de doelen van de organisatie. Zo iemand probeert bij te dragen aan een goed functioneren van de organisatie. Jij komt uit het persoonlijkheidsonderzoek naar voren als iemand met organisatiecommitment. Je zult doorgaans doen wat van je verwacht wordt en je voor de volle honderd procent inzetten. Ook zul jij vervelende klusjes niet uit de weg gaan, voor je fouten uitkomen en je aan een belofte of afspraak houden.

7 Bea het Voorbeeld / / Competenties (QPN) 7 Tot besluit Denk eens kritisch na of de scores zoals die in dit rapport zijn weergegeven, overeen komen met jouw eigen ideeën over jouw competenties. Het kan je helpen om ook eens te vragen aan anderen hoe ze jou zien en of ze jou in de testresultaten herkennen. Dit kan nieuwe inzichten opleveren, omdat je zo te weten komt hoe jij overkomt op anderen. Wanneer je je verder wilt verdiepen in je testuitslag, kunnen de volgende vragen je hierbij helpen: - Herken je jezelf in de competenties waarop je hoog scoort? Op welke manier zie je deze competentie terug? - In hoeverre kun je in je huidige werk of activiteiten je kwaliteiten laten zien? - Herken je de competenties die als minder sterk naar voren komen? Hoe ga je hier mee om in werksituaties? Waar loop je tegenaan of welke valkuilen zie je hierbij? - Probeer met behulp van de testuitslag eens een beeld te vormen van de werkzaamheden die bij je passen, of de werkomgeving waarin je je kwaliteiten kunt laten zien.

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Eigenschappen Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Eigenschappen (QPN) 2 Inleiding Wat zijn jouw meest kenmerkende eigenschappen?

Nadere informatie

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk)

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Naam: Mevrouw Bea het Voorbeeld Datum: 3 juni j.lem@meurshrm.nl Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties zoals deze tijdens

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Rapportage Drijfveren 2 Inleiding Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor

Nadere informatie

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Naam: Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op alle afgeronde onderdelen. 2 Algemeen werk- en denkniveau Ver beneden - gemidde ld Ver bovengemidde ld Algemene

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren en Cultuur. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Drijfveren en Cultuur. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Drijfveren en Cultuur Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 05.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 05.04.2016 / Drijfveren en Cultuur 2 Inleiding Wat motiveert je? Waar krijg jij

Nadere informatie

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Naam: De heer A.B. Voorbeeld Adviseur: Mevrouw Van Dongen Datum: 1 december 2011

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Naam: De heer A.B. Voorbeeld Adviseur: Mevrouw Van Dongen Datum: 1 december 2011 Naam: De heer A.B. Voorbeeld Adviseur: Mevrouw Van Dongen Datum: 1 december 2011 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties zoals deze tijdens het onderzoek naar voren zijn gekomen. De

Nadere informatie

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Talenten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Rapportage Talenten 2 Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is

Nadere informatie

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk)

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Naam: De heer P.R. de Jong Adviseur: Mevrouw Nicolaï Datum: 21 november 2014 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties zoals

Nadere informatie

Talenten 30 januari Daan Demo

Talenten 30 januari Daan Demo Talenten 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld er over 5 of 15 jaar voor staat. Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Drijfveren (QDI) 2 Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor laat jij

Nadere informatie

Rapportage. Vertrouwelijk. De volgende tests zijn afgenomen: Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens. D. Emo. Naam.

Rapportage. Vertrouwelijk. De volgende tests zijn afgenomen: Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens. D. Emo. Naam. Rapportage De volgende tests zijn afgenomen: Test Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens Persoonlijkheidstest (MPT-BS) Status Voltooid Voltooid Voltooid Vertrouwelijk Naam Datum onderzoek Emailadres

Nadere informatie

Leiderschapsrollen. Psychologisch rapport. Naam: René Nicolasen Datum: 2 juni 2016

Leiderschapsrollen. Psychologisch rapport. Naam: René Nicolasen Datum: 2 juni 2016 Psychologisch rapport Naam: Datum: 2 juni 2016 Hoe ben jij als leidinggevende? Ben je iemand die het team motiveert of ben je eerder geneigd tot controleren? Ben je iemand die de ontwikkeling van medewerkers

Nadere informatie

/ Competenties en ontwikkeltips. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: 08 mei

/ Competenties en ontwikkeltips. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: 08 mei / Competenties en ontwikkeltips Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 08 mei 2014 Email: J.lem@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 08 mei 2014 / Competenties en ontwikkeltips 2 Competenties en ontwikkeltips Inleiding

Nadere informatie

Rapportage Rollen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Rollen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Rollen Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Rollen (QRI) 2 Inleiding Welke rollen passen bij jou? Ben jij iemand die ervoor zorgt

Nadere informatie

Drijfveren. Bea het Voorbeeld. j.lem@meurshrm.nl. Naam: Datum: 25.11.2014. Email:

Drijfveren. Bea het Voorbeeld. j.lem@meurshrm.nl. Naam: Datum: 25.11.2014. Email: Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 25.11.2014 Email: j.lem@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 25.11.2014 / Drijfveren 2 Inleiding Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor laat jij je leiden

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Talentrapportage 2 Inleiding De wereld en de arbeidsmarkt zijn constant in beweging. Maar waarheen? Niemand weet exact hoe het werkveld er

Nadere informatie

/ 360 graden feedback op competenties

/ 360 graden feedback op competenties / 360 graden feedback op competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 0 april 04 Email: Scq000@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 0 april 04 / 360 graden feedback op competenties 360 graden feedback op competenties

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld APQ-vragenlijst 28 maart 2018 Bea Voorbeeld Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

Managementkit rapportage

Managementkit rapportage Managementkit rapportage Naam: Mevrouw Lieke de Wit Geboortedatum: 1 januari 1970 Hoogstgenoten opleiding: HBO Adviseur: De heer Projectbureau Datum: 28 februari 2013 Inleiding Dit rapport gaat over de

Nadere informatie

Ik-Wijzer Naam: Sander Geleynse Datum: 27 januari 2016

Ik-Wijzer Naam: Sander Geleynse Datum: 27 januari 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Pagina 2 van 8 1. Inleiding Hallo Sander, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer. Hierin staat wat jij belangrijk vindt en wat je minder belangrijk vindt.

Nadere informatie

Assessmentrapportage. Naam: De heer S Bekkum Datum: 23 mei 2011

Assessmentrapportage. Naam: De heer S Bekkum Datum: 23 mei 2011 Assessmentrapportage Naam: De heer S Bekkum Datum: 23 mei 2011 Inleiding Bedankt voor je deelname aan de online tests. Om een goede match te kunnen maken met je toekomstige functie willen we je graag zo

Nadere informatie

Signaalkaart Werkgeluk

Signaalkaart Werkgeluk Naam: Datum: Herman Westerhof 16 februari 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2. Herman Westerhof... 3. Toelichting op de uitslag... 4. Tot slot... 3 5 6 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Op 16 februari 2013 heb

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Drijfveren (QDI) 2 Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor laat jij

Nadere informatie

/ Competenties en ontwikkeltips. Lieke de Wit. Naam: Datum: 24 april

/ Competenties en ontwikkeltips. Lieke de Wit. Naam: Datum: 24 april / Competenties en ontwikkeltips Naam: Lieke de Wit Datum: 24 april 2014 Email: M.netten@meurshrm.nl Lieke de Wit / 24 april 2014 / Competenties en ontwikkeltips 2 Competenties en ontwikkeltips Inleiding

Nadere informatie

Rapport Sales Assessment

Rapport Sales Assessment Rapport Sales Assessment Naam Adviseur Jan Voorbeeld Adviseur van Organisatie Datum 21-02-2017 Inleiding De scores in deze rapportage zijn gebaseerd op de antwoorden die gegeven zijn bij het maken van

Nadere informatie

Rapportage Werksoorten. BIJ Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 02.04.2015. Email:

Rapportage Werksoorten. BIJ Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 02.04.2015. Email: Rapportage Werksoorten Naam: BIJ Voorbeeld Datum: 02.04.2015 Email: support@meurshrm.nl BIJ Voorbeeld / 02.04.2015 / Werksoorten (QWSN) 2 Inleiding Wat voor type werkzaamheden spreken jou aan? Wat voor

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo APQ-vragenlijst 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid en wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

Werkbeleving 21 maart Bea Voorbeeld

Werkbeleving 21 maart Bea Voorbeeld Werkbeleving 21 maart 2018 Bea Voorbeeld Hoe beleef je je werk? De meeste mensen functioneren het best en beleven het meeste plezier aan hun werk wanneer er evenwicht is tussen de eisen die aan hen gesteld

Nadere informatie

Krachtvelden 15 februari Bea Voorbeeld

Krachtvelden 15 februari Bea Voorbeeld Krachtvelden 15 februari 2019 ea Voorbeeld Waar ligt jouw kracht? Weet jij waar je echt goed in bent? Heb jij verborgen kwaliteiten? Hoe zien anderen jou? ls je je kwaliteiten kent, weet je wat je te bieden

Nadere informatie

Werkbeleving. Naam: Bea Voorbeeld. Datum:

Werkbeleving. Naam: Bea Voorbeeld. Datum: Werkbeleving Naam: Bea Voorbeeld Datum: 16.07.2015 Bea Voorbeeld / 16.07.2015 / Werkbeleving (QWBN) 2 Hoe beleef je je werk? Je hebt een vragenlijst ingevuld met vragen over je werkbeleving. Hierbij is

Nadere informatie

Krachtvelden 30 januari Daan Demo

Krachtvelden 30 januari Daan Demo Krachtvelden 30 januari 2019 Waar ligt jouw kracht? Weet jij waar je echt goed in bent? Heb jij verborgen kwaliteiten? Hoe zien anderen jou? Als je je kwaliteiten kent, weet je wat je te bieden hebt en

Nadere informatie

Krachtvelden. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Krachtvelden. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Krachtvelden Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Krachtvelden (QK360) 2 Waar ligt jouw kracht? Een krachtveld is een verzameling van gedragingen

Nadere informatie

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben IK WIJZER Ik wil graag weten wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Copyright DilemmaManager B.V. Pagina 2 van 8 1 Inleiding Hallo Ruben, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer.

Nadere informatie

Rapportage Omgaan met veranderingen

Rapportage Omgaan met veranderingen Rapportage Omgaan met veranderingen Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Omgaan met veranderingen (QON) 2 Inleiding Wat gebeurt er met jou

Nadere informatie

Persoonlijkheidstest (PTA)

Persoonlijkheidstest (PTA) Persoonlijkheidstest (PTA) Student1 2013 TalentFocus 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden

Nadere informatie

Rapportage eassessment 9 april Annick Delanghe

Rapportage eassessment 9 april Annick Delanghe Rapportage eassessment 9 april 2018 Annick Delanghe Inleiding Dit rapport heeft als doel om je inzicht te geven in je kwaliteiten en je ontwikkelpunten in kaart te brengen. Hiervoor heb je enkele tests

Nadere informatie

Inge Test

Inge Test 08.05.204 / 08.05.204 / Krachtvelden 2 Dit is een rapport over jouw krachtvelden We hebben daarvoor in ieder geval de vragenlijst gebruikt die jij zelf hebt ingevuld. De waarde en bruikbaarheid van het

Nadere informatie

Wendbaarheid: een inleiding

Wendbaarheid: een inleiding Wendbaarheid: een inleiding Rollen en functies veranderen snel. Dit vraagt dat medewerkers zich voortdurend moeten kunnen aanpassen. Wendbaarheid is de manier waarmee iemand kan omgaan met veranderende

Nadere informatie

Naam: Datum: Ik-Wijzer

Naam: Datum: Ik-Wijzer Ik-Wijzer Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Pagina 2 van 8 1. Inleiding Hallo, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer. Hierin staat wat jij belangrijk vindt en wat je minder belangrijk

Nadere informatie

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - -

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - - Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills 21st Century Skill Jouw talent Vaardigheden Gedragsindicatoren J L Ik weet wat ik wil Ik weet wat ik kan Ik ga na waarom iets mij interesseert

Nadere informatie

Persoonlijkheidstest (PTA)

Persoonlijkheidstest (PTA) Persoonlijkheidstest (PTA) student 47 2013 TalentFocus 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden

Nadere informatie

Persoonlijkheidsprofiel. Anoniem

Persoonlijkheidsprofiel. Anoniem Anoniem 2012 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden zijn vergeleken met die van een grote groep

Nadere informatie

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43 Competentie match Score per domein Competentiescan Pagina 1 van 14 Score per schaal Competentiescan Pagina 2 van 14 Schaalscores per domein Werk Sociaal Toelichting bij de grafiek. In deze grafiek staan

Nadere informatie

Individueel Rapport Webcamtest Sales

Individueel Rapport Webcamtest Sales Psychecommerce Rapportage voor wct41105 pagina 1 Individueel Rapport Webcamtest Sales Gebruikersnaam: wct49185 Testdatum: 11 juli 2007 U hebt onlangs de Webcamtest Sales gemaakt. De situaties uit de Webcamtest

Nadere informatie

Beroepsmatige instelling Bij beroepsmatige instelling wordt gekeken naar wat u motiveert en welke doelstellingen u op werkgebied heeft.

Beroepsmatige instelling Bij beroepsmatige instelling wordt gekeken naar wat u motiveert en welke doelstellingen u op werkgebied heeft. Pagina 1 van 21 BIP-werkgerelateerde persoonlijkheidsvragenlijst Dit rapport geeft een overzicht van uw positie op de vier persoonlijkheidsdimensies die relevant zijn voor het functioneren in een werkomgeving:

Nadere informatie

Persoonlijk Rapport Junior Scan

Persoonlijk Rapport Junior Scan Persoonlijk Rapport Junior Scan Persoonlijke gegevens Naam test junior Datum test 02/09/2011 (17:19) Jouw ondernemersprofiel In vergelijking met het branche normprofiel geeft jouw profiel het volgende

Nadere informatie

Persoonlijke rapportage van B. Smit

Persoonlijke rapportage van B. Smit Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55 90 15 www.picompany.nl servicedesk@picompany.nl

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld

Maartje Voorbeeld Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Talentrapportage 2 Talentrapportage De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld

Nadere informatie

talentstimuleren.nl CREATIEF DENKEN Ik kom met originele oplossingen en bedenk vernieuwende ideeën

talentstimuleren.nl CREATIEF DENKEN Ik kom met originele oplossingen en bedenk vernieuwende ideeën Ik kom met originele oplossingen en bedenk vernieuwende ideeën Ik let op (onopvallende) details en voeg details toe aan eerdere ideeën Ik zie meerdere denkrichtingen en verander flexibel van denkrichting

Nadere informatie

Rapport Selectie E-Assessment

Rapport Selectie E-Assessment Rapport Selectie E-Assessment Naam Adviseur Jan Voorbeeld Sample Consultant Datum 28-10-2015 Inleiding De scores in deze rapportage zijn gebaseerd op de antwoorden die gegeven zijn bij het maken van de

Nadere informatie

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Talenten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Rapportage Talenten 2 Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is

Nadere informatie

Inge Test

Inge Test Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Werkbeleving 2 Hoe beleef je je werk? Je hebt een vragenlijst ingevuld met vragen over je werkbeleving. Hierbij is ingegaan op je ervaringen in het werk en

Nadere informatie

Competentiekaartjes. Een onderdeel van Learn2Work

Competentiekaartjes. Een onderdeel van Learn2Work Competentiekaartjes Een onderdeel van Learn2Work Begrijp je instructies die je krijgt? Laat je blijken dat je naar iemand luistert? Stel je vragen als je het nodig vindt? 1. Communicatieve competentie

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

Competentieprofiel: Voorbeeld

Competentieprofiel: Voorbeeld Competentieprofiel: Voorbeeld deelnemer opdrachtgever HFMtalentindex 07-07-2015 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op

Nadere informatie

Voordat je solliciteert moet je weten wat je kwaliteiten zijn. In deze opdracht ga je je eigen kwaliteiten beschrijven.

Voordat je solliciteert moet je weten wat je kwaliteiten zijn. In deze opdracht ga je je eigen kwaliteiten beschrijven. Kwaliteiten en Vaardigheden Voeg de uitwerkingen toe aan je portfolio. Voordat je solliciteert moet je weten wat je kwaliteiten zijn. In deze opdracht ga je je eigen kwaliteiten beschrijven. In je leven

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Betekenis van de scores Consistentie Beschrijving van de persoonlijkheid Kwaliteiten en valkuilen overzicht

Nadere informatie

Rapportage Omgaan met veranderingen

Rapportage Omgaan met veranderingen Rapportage Omgaan met veranderingen Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Omgaan met veranderingen (QON) 2 Inleiding Wat gebeurt er met jou

Nadere informatie

APQ rapportage. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

APQ rapportage. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: APQ rapportage Naam: Bea Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea Voorbeeld / 16.06.2015 / APQ rapportage 2 Inleiding Dit rapport geeft inzicht in jouw inzetbaarheid. We bespreken hoe

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

Het ideale competentieprofiel van een mentor volgens Praktijk Know How

Het ideale competentieprofiel van een mentor volgens Praktijk Know How Het ideale competentieprofiel van een mentor volgens Praktijk Know How 1. Een veilig leef- en werkklimaat Ik ben in staat een veilig leef- en werkklimaat te creëren in mijn mentorklas. - Ik creëer situaties

Nadere informatie

DOCENTENSCAN TEST MARIEL 24 APRIL :58

DOCENTENSCAN TEST MARIEL 24 APRIL :58 DOCENTENSCAN TEST MARIEL 24 APRIL 2015 16:58 INHOUD VOORWOORD 3 JOUW CULTUURPROFIEL 4 ONDERZOEKEND VERMOGEN 6 PRESENTEREN 8 SAMENWERKEN 10 ZELFSTANDIG WERKEN 12 REFLECTEREND VERMOGEN 14 CREËREND VERMOGEN

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Pagina 2 van 6 Inleiding Hallo Lisa, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer. Hierin staat wat jij belangrijk vindt en wat je minder

Nadere informatie

Competentie Definitie % Nodig % Ontwikkeld

Competentie Definitie % Nodig % Ontwikkeld 3.2 Het Merk IK Les 12: Competenties Opdracht: Lees/bekijk eerst de les in de online omgeving. 1. Geef achter elke competentie eerst aan in percentages in welke mate deze competentie gewenst is met betrekking

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Aan de slag blijven. Schematisch overzicht van thema s, leerdoelen en inhoud

Aan de slag blijven. Schematisch overzicht van thema s, leerdoelen en inhoud Schematisch overzicht van thema s, leerdoelen en inhoud Jezelf presenteren De medewerker moet zichzelf goed presenteren. Bijvoorbeeld door er schoon en verzorgd uit te zien. Zo laat hij/zij een goede indruk

Nadere informatie

360 GRADEN FEEDBACK. Jouw competenties centraal

360 GRADEN FEEDBACK. Jouw competenties centraal 360 GRADEN FEEDBACK Jouw competenties centraal Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Over gedrag en de... 4 3. Totaalresultaten... 5 4. Overzicht scores per competentie... 7 5. Overschatting-/onderschattinganalyse...

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM 29/10/2012

NAAM VOORNAAM 29/10/2012 NAAM VOORNAAM 29/10/2012 Rijksregisternummer Naam Selectienummer 99999999999 NAAM VOORNAAM SELECTIE Feedbackrapport aangaande de selectie: SELECTIE TITEL Het rapport bestaat uit 3 delen: 1. De competenties

Nadere informatie

Competentieprofiel. Verpleegkundige

Competentieprofiel. Verpleegkundige Competentieprofiel Verpleegkundige Overzicht competenties Flexibel gedrag Inlevingsvermogen Integriteit Kwaliteitsgerichtheid Probleemanalyse Samenwerken Sociabiliteit Stressbestendigheid Vakgerichtheid

Nadere informatie

Rapport Competentietest Selectie

Rapport Competentietest Selectie Rapport Competentietest Selectie Naam Adviseur Jan Voorbeeld Voorbeeld Adviseur Datum 2--20 Inleiding Voor u ligt het rapport van de Competentietest Selectie. Uw uitslagen zijn gebaseerd op de Werkgerelateerde

Nadere informatie

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Werksoorten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Werksoorten (QWSM) 2 Inleiding Wat voor soort werk spreekt jou aan? Ben jij

Nadere informatie

Inleiding. Uitleg bij het rapport

Inleiding. Uitleg bij het rapport Alan Johnson Inleiding Wat geeft de doorslag om terug te komen bij een koffiezaak, een vliegmaatschappij of een leverancier? Dat ligt meestal niet alleen aan het product of dienst, maar aan de service,

Nadere informatie

Valkuilen Door een weinig flexibele houding kun je niet inspelen op veranderende situaties.

Valkuilen Door een weinig flexibele houding kun je niet inspelen op veranderende situaties. 1 Doelgericht Succesvol ondernemen begint met jezelf duidelijke doelen stellen en hier gericht naartoe werken. Een doelgerichte houding zorgt voor richting voor je onderneming en vergroot de kans dat plannen

Nadere informatie

Rapportage capaciteiten (strikt vertrouwelijk) Naam: Mevrouw Voorbeeld Adviseur: Mevrouw Even Datum: 3 december 2014

Rapportage capaciteiten (strikt vertrouwelijk) Naam: Mevrouw Voorbeeld Adviseur: Mevrouw Even Datum: 3 december 2014 Naam: Adviseur: Mevrouw Even Datum: 3 december 2014 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties zoals deze tijdens het onderzoek naar voren zijn gekomen. De scores op de competenties zijn

Nadere informatie

Competentie Indicator Kandidaat Voorbeeld

Competentie Indicator Kandidaat Voorbeeld Competentie Indicator Kandidaat Voorbeeld Kandidaatcode IFCEE Invoerdatum 23 januari 2015 Online Talent Manager Kandidaat Voorbeeld / IFCEE Pagina 1 van 11 Inleiding Een competentie is kortgezegd een beroepsbekwaamheid.

Nadere informatie

APQ. Bea Voorbeeld. Naam: Datum:

APQ. Bea Voorbeeld. Naam: Datum: APQ Naam: Bea Voorbeeld Datum: 31.05.2017 Email: support@meurshrm.nl Bea Voorbeeld / 31.05.2017 / APQ 2 Inleiding Dit rapport geeft inzicht in jouw inzetbaarheid. We bespreken hoe je er nu voorstaat en

Nadere informatie

Competenties verbonden aan het ComPas

Competenties verbonden aan het ComPas Competenties verbonden aan het ComPas 5 kerncompetenties en 8 erg waardevol competenties 1. Kunnen samenwerken... 2 2. Contactvaardig zijn... 3 3. Inlevingsvermogen/empathie bezitten... 4 4. Zelfreflectie...

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Sara Berger 15 april 2013 Minervum 7444 4817 ZG Breda T 0162 51 59 02 I www.mectraining.nl E info@mectraining.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

Ik stel veel 'doe-ik-het-goed' vragen. Ik weet hoe ik mezelf kan verbeteren, maar het lukt mij nog niet.

Ik stel veel 'doe-ik-het-goed' vragen. Ik weet hoe ik mezelf kan verbeteren, maar het lukt mij nog niet. Leerdoelen a.d.h.v. rubrics Rubrics voor het onderwijs Deze rubrics zijn door ons verzameld, geschreven of herschreven. Met vriendelijke groet, Team Vierkantgoed Rubric Optie 1 Optie 2 Optie 3 Optie 4

Nadere informatie

Rapport Competentietest Selectie

Rapport Competentietest Selectie Rapport Competentietest Selectie Naam Adviseur Jan Voorbeeld Voorbeeld Adviseur Datum 0-12-201 Inleiding Voor u ligt het rapport van de Competentietest Selectie. Uw uitslagen zijn gebaseerd op de Werkgerelateerde

Nadere informatie

Concept Gemeente Heemstede Lijst met omschrijving van 49-competenties

Concept Gemeente Heemstede Lijst met omschrijving van 49-competenties Concept Gemeente Heemstede Lijst met omschrijving van 49-competenties Toelichting Je persoonlijke ontwikkeling is een onderdeel in de individuele werkplannen. Om een gewenste ontwikkeling concreet te maken

Nadere informatie

BEHULPZAAMHEID BEHULPZAAMHEID

BEHULPZAAMHEID BEHULPZAAMHEID BEHULPZAAMHEID BEHULPZAAMHEID Behulpzaamheid betekent iets of iemand helpen. Je kijkt om je heen om te zien waar hulp nodig is. Je bedenkt hoe je kunt helpen en doet je best om je hulp te bieden. Je helpt

Nadere informatie

Kwaliteiten en Vaardigheden

Kwaliteiten en Vaardigheden Kwaliteiten en Vaardigheden Voordat je solliciteert moet je weten wat je kwaliteiten zijn. In deze opdracht ga je je eigen kwaliteiten beschrijven. Doel: Als je deze les hebt doorgewerkt: Kun je uitleggen

Nadere informatie

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT Naam stagiair(e):... Stageplaats (+ adres):...... Tussentijdse evaluatie Eindevaluatie Stageperiode:... Datum:.. /.. / 20.. Stagementor:...

Nadere informatie

/ Talentenrapportage. Bea Voorbeeld. Naam: Datum: 04 april

/ Talentenrapportage. Bea Voorbeeld. Naam: Datum: 04 april / Talentenrapportage Naam: Bea Voorbeeld Datum: 04 april 2014 Email: M.Netten@meurshrm.nl Bea Voorbeeld / 04 april 2014 / Talentenrapportage 2 Talentenrapportage Inleiding De wereld om ons heen, ook de

Nadere informatie

Leiderschapscompetenties ( niet vakmanschap of inhoudelijke professionaliteit)

Leiderschapscompetenties ( niet vakmanschap of inhoudelijke professionaliteit) Leiderschapscompetenties ( niet vakmanschap of inhoudelijke professionaliteit) We delen de competenties in drie groepen in, zij het dat we de volgorde enigszins hebben gewijzigd, conform het model dat

Nadere informatie

Rapportage Talenten. Bea Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Talenten. Bea Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Talenten Naam: Bea Voorbeeld Datum: 07.07.2016 Email: b.voorbeeld@meurshrm.nl Bea Voorbeeld / 07.07.2016 / Rapportage Talenten 2 Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! George Washington Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

VQ Scan. Laura Jansen

VQ Scan. Laura Jansen Laura Jansen Datum: 05-01-2017 Inleiding Onlangs heb je een online assessment gemaakt, de VQ Scan. Het assessment bestond uit een aantal vragenlijsten over jouw persoonlijkheid, drijfveren en waarden.

Nadere informatie

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT TALENTENSPECTRUM Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Dit rapport is bedoeld om u te helpen analyseren op welk vlak uw talenten

Nadere informatie

Sales Skills Monitor. Rapportage. johndoe@live.nl. woensdag 8 januari 2014

Sales Skills Monitor. Rapportage. johndoe@live.nl. woensdag 8 januari 2014 woensdag 8 januari 2014 Rapportage Een competentie is een samenspel van wat je weet, kunt, wilt en wat je durft. Het gaat dus om dit klavertje-vier dat een verkoper in staat stelt in concrete situaties

Nadere informatie

Rapport Sales 360. Test Kandidaat

Rapport Sales 360. Test Kandidaat Rapport Sales 360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt het rapport

Nadere informatie

360 graden feedback competentie analyse Sarah Berger

360 graden feedback competentie analyse Sarah Berger 60 graden feedback competentie analyse Kandidaat-rapportage 6--018 Sarah Berger Inhoudsopgave Inleiding Betekenis van de scores Algemeen overzicht Overzicht per competentie Sterkte - zwakteanalyse Gedetailleerd

Nadere informatie