Inleiding. Uitleg bij het rapport

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inleiding. Uitleg bij het rapport"

Transcriptie

1 Alan Johnson

2 Inleiding Wat geeft de doorslag om terug te komen bij een koffiezaak, een vliegmaatschappij of een leverancier? Dat ligt meestal niet alleen aan het product of dienst, maar aan de service, de sfeer en de vriendelijkheid van de medewerkers. Hoe welkom voelt een klant zich? De Hospitality Fit brengt in kaart in welke mate een (toekomstige) medewerker beschikt over competenties die voor een gastheer of gastvrouw van belang zijn. Het rapport biedt inzichten in iemands krachtige punten en valkuilen in gastvrijheid. Hoe worden deze krachten ingezet voor een klant? Hoe compenseert iemand een gebrek aan zorgvuldigheid? Hoe kun je gastgerichtheid gebruiken om bijvoorbeeld een extra verkoop te realiseren? De heer Johnson heeft het online assessment Hospitality Fit gemaakt. Dit is een geautomatiseerd rapport dat op basis van zijn antwoorden op de tests en vragenlijsten is samengesteld. Onderdelen: Hospitality competenties + score Scores op subschalen hospitality competenties Bijlage: - Uitleg subschalen: wat houdt het in? - Interviewvragen: welke vragen kunt u stellen om meer te weten te komen? Uitleg bij het rapport De scores in dit rapport zijn gebaseerd op het online assessment dat is gemaakt. De score geeft aan in hoeverre de competentie in aanleg aanwezig is. Er is geen rekening gehouden met kennis en ervaring. De scores op de vragenlijsten en tests worden teruggekoppeld op een schaal lopend van 1 tot en met 7. Hierbij is een score tussen de 3 en de 5 gemiddeld. Het bolletje geeft de score van de deelnemer weer. Rechts van de schaal staat de exacte score van de deelnemer. Hieronder vindt u een voorbeeld van een schaal met de score 5.23: Heeft u vragen over het rapport? Neem dan contact op via: info@ltp.nl.

3 Hospitality competenties + score Hieronder vindt u de vijf hospitality competenties, de behaalde score en een korte uitleg. De competenties kunt u interpreteren langs een bepaalde hiërarchie (zie model rechts). Hoe hoger de competentie, hoe belangrijker deze is voor de gast of klant. Een gast geeft in het algemeen niets om de commerciële drive van een persoon. Die vindt goed gastheerschap veel belangrijker. Terwijl die competentie commerciële drive wel erg belangrijk is voor de organisatie. Gastheerschap Een hoge score geeft aan dat de persoon een gast een welkom gevoel kan geven door op een oprechte manier aandacht te geven. Naast behulpzaam en sociaal wendbaar is de persoon zich er ook van bewust dat hij onderdeel is van een organisatie. Zorgvuldigheid Een hoge score geeft aan dat de persoon ordelijk en planmatig is, een goed verantwoordelijkheidsgevoel heeft en goed is in het concentreren op en gedisciplineerd afmaken van taken en doelen, zoals bestellingen opvolgen en de ruimte hygiënisch houden. Veerkracht Een hoge score geeft aan dat de persoon evenwichtig is en beheerst omgaat met stressvolle situaties. De persoon voelt zich zelfverzekerd en kijkt op een positieve en rationele manier naar problemen, zonder daarbij de klant te laten merken dat het druk is. Teamspeler Een hoge score geeft aan dat de persoon in de werksfeer open, vriendelijk en collegiaal is. Personen die hier hoog op scoren passen zich aan veranderende omstandigheden en gedragingen van anderen aan en voelen aan wat er leeft in de organisatie. Commerciële drive Een hoge score geeft aan dat de persoon met weloverwogen inzet van argumentatie, doortastendheid en krachtig handelen, zich aan de situatie aanpast om de klant te overtuigen meer producten te kopen.

4 Scores op subschalen hospitality competenties Op deze pagina vindt u de scores op de subschalen van de hospitality competenties. Gestart wordt met gastheerschap omdat deze competentie als meest belangrijk wordt gezien. In het figuur ziet u een zwarte lijn, dit is de score van de deelnemer. De competentiescores zijn overigens niet exact het gemiddelde van de subscores. Sommige subschalen wegen zwaarder mee. Zorgvuldigheid Veerkracht Nauwkeurigheid 6.23 Flexibiliteit 4.74 Verantwoordelijkheidsgevoel 5.04 Stressbestendigheid 5.09 Plannen en Organiseren 6.22 Vasthoudendheid 5.17 Teamspeler Commerciële drive Collegialiteit 5.98 Overtuigingskracht 4.72 Flexibiliteit 4.74 Resultaatgerichtheid 4.86 Sociale Wendbaarheid 5.63 Daadkracht 5.10 Organisatiesensitiviteit 4.05 Beïnvloeden 4.23

5 Bijlage Hieronder vindt u een uitleg van de subschalen van de Hospitality competenties. U kunt dit gebruiken om de scores op de vorige pagina beter te begrijpen. Wilt u in het sollicitatiegesprek dieper ingaan op een van de subschalen, dan kunt u gebruik maken van de interviewvragen. GASTHEERSCHAP Servicegerichtheid Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij gemakkelijk contact leggen met gasten en dienstverlenend zijn. Gevraagd en ongevraagd bieden zij hun hulp aan. Zij zijn erop gericht de relatie met de gast goed te houden. Heeft u wel eens extra inspanningen moeten leveren om een gast/klant tevreden te stellen? Kunt u daar een voorbeeld van geven? Heeft u wel eens een gast/klant gehad met wie u weinig verbinding voelde, maar die u toch optimaal geholpen heeft? Hoe heeft u dit aangepakt? Omgevingssensitiviteit Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij zich in kunnen leven in de gast. Zij weten wat er leeft en laten begrip en inzicht zien. Heeft u wel eens een situatie meegemaakt waarbij u het moeilijk vond om u te verplaatsen in de gevoelens en wensen van de klant? Hoe bent u hierbij te werk gegaan? Kunt u een situatie beschrijven waarin u naar uw idee de gevoelens van een ander niet goed heeft geïnterpreteerd? Hoe heeft u dit aangepakt? Verantwoordelijkheidsgevoel Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij zich aangaande hun werk zeer verantwoordelijk voelen. In de optiek van anderen zullen zij zeer betrouwbaar zijn; zij houden zich aan afspraken. Hoge scoorders doen niet alleen wat van hen gevraagd wordt, maar gaan ook 'beyond contract'. Beschrijft u eens een situatie waarin u trots bent dat u verantwoordelijkheid heeft genomen. Wat kostte het u om dit te doen? Wat leverde het op? Beschrijft u eens een situatie waarin u moeite had om u verantwoordelijkheden te nemen. Behulpzaamheid Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij sterk op anderen en samenwerking gericht zijn. Zij zijn hulpvaardig en willen zich daadwerkelijk in de ander verplaatsen. Kunt u een situatie beschrijven waarin u zich naar uw idee maximaal hebt ingezet om aan de wensen van een klant of contactpersoon te voldoen? Wat waren hierbij de obstakels? Wat was de reactie van de klant of de contactpersoon? Sociale wendbaarheid Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij de gast aan zich weten te binden door aandacht te geven, oprecht geïnteresseerd te zijn en actief te investeren in de onderlinge verstandhouding. Zij leggen gemakkelijk contact en kunnen zich in uiteenlopende situaties op een hartelijke en vertrouwende manier bewegen. Legt u gemakkelijk contact? Kunt u hier een voorbeeld van geven? Heeft u dit ook wel eens teruggekregen vanuit de omgeving? Kunt u een situatie beschrijven waarin uw eigen mening sterk verschilde van die van de ander? Hoe heeft u dit aangepakt? Hoe heeft de ander dit ervaren?

6 Ontwikkelingsgerichtheid Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij nieuwsgierig zijn en er op gericht zijn om hun kennis te verbreden en te verdiepen. Zij staan open voor nieuwe dingen en willen zich, bijvoorbeeld door studie, verder ontwikkelen. Hoe blijft u uzelf continu ontwikkelen op professioneel vlak Aan welke training, opleiding of cursus heeft u in uw loopbaan het meest gehad? Waarom? Wat ziet u op dit moment in uw loopbaan als uw belangrijkste ontwikkelpunt? Wat doet u zoal om zich daarin te ontwikkelen? Geef een voorbeeld. Welke ontwikkelactiviteiten heeft u het afgelopen jaar ontplooid (workshops, training, cursus, opleiding, lezingen, etc.)? ZORGVULDIGHEID Nauwkeurigheid Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij, bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden, altijd zeer accuraat, zorgvuldig en secuur te werk gaan. Zij maken vrijwel geen fouten en indien deze zich toch voordoen, stellen zij alles in het werk om deze zo snel mogelijk te herstellen. Kunt u een situatie beschrijven waarin u uw werk van tevoren goed gepland had en u zich hier ook aan gehouden heeft? Wat vond u hier fijn aan, en wat niet? Wat was het resultaat? Geef een voorbeeld van een situatie waarin u aansporing van anderen nodig had om een taak af te maken. Wat voor taak was dat? Wat vond u vervelend aan die taak, en wat niet? Verantwoordelijkheidsgevoel Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij zich aangaande hun werk zeer verantwoordelijk voelen. In de optiek van anderen zullen zij zeer betrouwbaar zijn; zij houden zich aan afspraken. Hoge scoorders doen niet alleen wat van hen gevraagd wordt, maar gaan ook 'beyond contract'. Beschrijft u eens een situatie waarin u trots bent dat u verantwoordelijkheid heeft genomen. Wat kostte het u om dit te doen? Wat leverde het op? Beschrijft u eens een situatie waarin u moeite had om u verantwoordelijkheden te nemen. Plannen en Organiseren Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij ordelijk en planmatig in hun werk zijn. Zij hechten er aan dingen goed te plannen; zij zijn gedisciplineerd en doelgericht. Zij wijken niet gemakkelijk af van een eenmaal ingeslagen weg. Kunt u een voorbeeld geven van een situatie die u sterk systematisch hebt aangepakt? Wat leverde dit op? Heeft u wel eens een situatie meegemaakt waarin u trots was op de wijze waarop u ondanks tegenslagen gestelde doelen voor ogen hebt gehouden? VEERKRACHT Flexibiliteit Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij geen enkele moeite hebben zich aan te passen aan veranderende omstandigheden of gedragingen van anderen. Zij blijven en ondanks frequente veranderingen doelmatig handelen en blijven onverminderd prettig/vriendelijk in de omgang met anderen. Kunt u een situatie beschrijven waarin een verandering plaats heeft gevonden? Wat kostte u hierbij moeite? Hoe heeft u dit aangepakt? Wat waren de voordelen van deze verandering? En de nadelen?

7 Stressbestendigheid Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij nuchter, opgewekt en niet snel geïmponeerd zijn. Zij kunnen goed tegen stress. Zij hebben weinig last van onzekerheid of spanning. Anderen zullen hen vrij rationeel vinden, niet zo heel sensitief waar het gaat om de emoties en belevingen van anderen. Kunt u een voorbeeld geven van een situatie waarin u er grote moeite mee had om om te gaan met de druk die uw werk met zich meebracht? Wat was hiervan het effect op u? Hoe bent u hiermee omgegaan? Kunt u een voorbeeld geven van een situatie waarin zorgen over de mogelijke uitkomsten van een taak of project u in de weg zaten? Hoe bent u hiermee omgegaan? Vasthoudendheid Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij gedisciplineerd zijn aangaande hun werk. Zij doen hun uiterste best gestelde doelen te realiseren, leveren zo nodig extra inspanningen. Zij willen iets bereiken in hun werk. Zij kunnen daar behoorlijk rechtlijnig in zijn. Kunt u een situatie beschrijven waarbij u tot het uiterste bent gegaan om uw doel te bereiken en hiervoor erkenning te krijgen? Wat kostte u het meeste energie en wat gaf u energie? Kunt u een situatie beschrijven waarbij u onder grote druk doorgezet heeft en vast bent blijven houden aan uw plannen? Hoe heeft u dit aangepakt? TEAMSPELER Collegialiteit Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij het belangrijk vinden dat de werksfeer open, vriendelijk en collegiaal is. Zij willen daar een actieve bijdrage aan leveren. Wanneer de werksfeer niet goed is dan hebben zij daar last van. Harmonie is belangrijk voor hen. Zij staan open voor mensen met andere ideeën dan zijzelf en zijn tolerant. Kunt u een situatie beschrijven waarbij u een relatie met een collega duidelijk hebt versterkt? Wat was hierin uw persoonlijke inbreng? Kunt u een situatie beschrijven waarin het contact met een collega niet vanzelfsprekend en soepel verliep? Hoe bent u hiermee omgegaan? Wat was het effect? Flexibiliteit Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij geen enkele moeite hebben zich aan te passen aan veranderende omstandigheden of gedragingen van anderen. Zij blijven en ondanks frequente veranderingen doelmatig handelen en blijven onverminderd prettig/vriendelijk in de omgang met anderen. Kunt u een situatie beschrijven waarin een verandering plaats heeft gevonden? Wat kostte u hierbij moeite? Hoe heeft u dit aangepakt? Kunt u een voorbeeld geven van een situatie waarin een verandering heeft plaatsgevonden? Wat waren de voordelen van deze verandering? En de nadelen? Sociale wendbaarheid Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij zich in uiteenlopende sociale situaties op een hartelijke, vertrouwenwekkende manier bewegen. Zij zijn vriendelijk en open. Zij leggen graag en gemakkelijk contact. Het zijn vlotte praters. Anderen vinden hen heel toegankelijk. Legt u gemakkelijk contact? Kunt u hier een voorbeeld van geven? Kunt u een situatie beschrijven waarin uw eigen mening sterk verschilde van die van de ander? Hoe heeft u dit aangepakt? Hoe heeft de ander dit ervaren?

8 Organisatiesensitiviteit Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij vaak als eerste signalen oppikken en snel aanvoelen wat er leeft in de organisatie. Zij zijn sensitief en gaan uit van hun gevoelens. Uit hun gedrag blijkt begrip en inzicht, ook wanneer zaken wat meer impliciet zijn. Op welke manier probeert u mee te denken met de organisatie om processen te verbeteren? Kunt u een voorbeeld geven waarin u een oplossing voor een probleem heeft gevonden die niet voor de hand lag? Hoe zorgt u ervoor dat u op de hoogte blijft van wat er speelt in de organisatie en hierop uw werkgedrag aanpast? COMMERCIËLE DRIVE Overtuigingskracht Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij assertief zijn, zij kunnen vrij bepalend zijn in het contact. Zij willen zich duidelijk profileren, houden vast aan hun mening en proberen de ander van hun gelijk te overtuigen. Wilt u een voorbeeld geven van een situatie waarin u een of meerdere anderen van een complex standpunt moest overtuigen. Hoe hebt u dit aangepakt? Hoe brengt u uw mening naar voren in een groep? Kunt u daar een voorbeeld van geven? Resultaatgerichtheid Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij de lat voor zichzelf hoog leggen. Zij zijn ambitieus, willen zich onderscheiden. Zij zijn doortastend, energiek en doelgericht in hun aanpak. Zij bloeien op wanneer taken complex zijn. Bij tegenslagen zijn zij vasthoudend, blijven ze proberen gestelde resultaten te bereiken. Kunt u een voorbeeld beschrijven waar u trots op bent vanwege de resultaten die u heeft bereikt en de wijze waarop u uw grenzen heeft verlegd? Kunt u een situatie beschrijven waarin u onder grote druk doelen moest behalen? Hoe bent u te werk gegaan? Wat ging u hierbij gemakkelijk af? Wat minder gemakkelijk? Daadkracht Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij knopen doorhakken. Zij zijn vaak meer praktisch dan theoretisch ingesteld en willen aan het werk zonder er eerst nog eens uitgebreid over na te moeten denken. Het zijn echte doeners, 'niet kletsen maar doen'. Beschrijf eens een situatie waarop u trots bent en waarom u daar trots op bent. Vaak blijkt dat u trots bent op situaties waarbij u van tevoren twijfelt of u de capaciteiten heeft. Wat maakte dat u de beslissing nam om toch door te zetten? Benoem eens een situatie waarin u snel moest handelen en waarbij dat tot een goed resultaat kwam. In welke situaties neemt u meer tijd voordat u handelt en wat houdt u dan tegen voordat u actie onderneemt? Beïnvloeden Kenmerkend voor hoge scoorders is dat zij de manier waarop zij proberen anderen te overtuigen aanpassen aan de situatie. Zij schuwen enige manipulatie niet en gebruiken verschillende tactieken die zij aanpassen aan de situatie, de reacties en de belevingen van anderen. Zij reageren in hun werk snel en alert. Hoe reageert u als u merkt dat er weerstand is tegen uw aanpak? Kunt u hier een voorbeeld van geven? Hoe lukt het u om anderen mee te krijgen in uw ideeën? Kunt u een situatie beschrijven waarin dit krachtige beïnvloeding van uw kant vroeg? Hoe heeft u dit aangepakt?

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Sales Scan. Mevr. V. Voorbeeld Datum: 10 maart 2014. Powered by

Sales Scan. Mevr. V. Voorbeeld Datum: 10 maart 2014. Powered by Sales Scan Mevr. V. Voorbeeld Datum: 10 maart 2014 Inhoud Inleiding 02 Competentiescores bij het salesproces 03 Salesstijlen 04 Salesmotieven 05 Bijlage I Persoonlijkheid 06 Bijlage II Werkstijlen 07 De

Nadere informatie

Talenten 30 januari Daan Demo

Talenten 30 januari Daan Demo Talenten 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld er over 5 of 15 jaar voor staat. Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk)

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Naam: Mevrouw Bea het Voorbeeld Datum: 3 juni j.lem@meurshrm.nl Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties zoals deze tijdens

Nadere informatie

Rapport Sales Assessment

Rapport Sales Assessment Rapport Sales Assessment Naam Adviseur Jan Voorbeeld Adviseur van Organisatie Datum 21-02-2017 Inleiding De scores in deze rapportage zijn gebaseerd op de antwoorden die gegeven zijn bij het maken van

Nadere informatie

Rapport Sales 360. Test Kandidaat

Rapport Sales 360. Test Kandidaat Rapport Sales 360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt het rapport

Nadere informatie

Rapport Selectie E-Assessment

Rapport Selectie E-Assessment Rapport Selectie E-Assessment Naam Adviseur Jan Voorbeeld Sample Consultant Datum 28-10-2015 Inleiding De scores in deze rapportage zijn gebaseerd op de antwoorden die gegeven zijn bij het maken van de

Nadere informatie

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43 Competentie match Score per domein Competentiescan Pagina 1 van 14 Score per schaal Competentiescan Pagina 2 van 14 Schaalscores per domein Werk Sociaal Toelichting bij de grafiek. In deze grafiek staan

Nadere informatie

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT TALENTENSPECTRUM Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Dit rapport is bedoeld om u te helpen analyseren op welk vlak uw talenten

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Competentiematch en interviewgids. Sara Berger 17 maart 2010

TMA Talentenanalyse. Competentiematch en interviewgids. Sara Berger 17 maart 2010 Talentenanalyse Competentiematch en interviewgids Sara Berger 17 maart 2010 T +31 (0)30 2670444 I www.tma-assessment.com E info@tma-assessment.com De Competentie-analyse De Competentie Analyse vertaalt

Nadere informatie

Sollicitatiegesprekken volgens de STAR methode

Sollicitatiegesprekken volgens de STAR methode Sollicitatiegesprekken volgens de STAR methode Tijdens sollicitatiegesprekken wil je zo snel en zo goed mogelijk een kandidaat voor een openstaande functie selecteren. De STAR vragenmethode is een gedegen

Nadere informatie

Job Fit. Rapport met expertbijlage. De heer V. Voorbeeld

Job Fit. Rapport met expertbijlage. De heer V. Voorbeeld Job Fit Rapport met expertbijlage De heer V. Voorbeeld NAAM Dhr. Voorbeeld GEBOORTEDATUM 23-10-1992 PROJECT Job Fit DATUM 26-09-2016 PRE-SELECTIE SELECTIE ON-BOARDING ONTWIKKELING De door de kandidaat

Nadere informatie

Competentieprofiel: Voorbeeld

Competentieprofiel: Voorbeeld Competentieprofiel: Voorbeeld deelnemer opdrachtgever HFMtalentindex 07-07-2015 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op

Nadere informatie

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST KWALITEITEN SCOREN Persoonlijke kwaliteiten zijn karaktereigenschappen waarin je jezelf herkent. Op de volgende 2 pagina s tref je een scorelijst aan. Omcirkel bij iedere

Nadere informatie

SNS REAAL e-assessment

SNS REAAL e-assessment SNS REAAL e-assessment Naam: Marc Schaftenaar Datum: 5 februari 2013 De door u ingevoerde gegevens worden met de grootste zorg verwerkt tot een zo nauwkeurig mogelijk overzicht van uw kwaliteiten. Er wordt

Nadere informatie

Checklist Ervaringsgerichte vragen per competentie

Checklist Ervaringsgerichte vragen per competentie Checklist Ervaringsgerichte vragen per competentie In een selectiegesprek moet de kandidaat laten zien dat hij over bepaalde eigenschappen, competenties en vaardigheden beschikt. Omdat 'gedrag in het verleden'

Nadere informatie

Kwaliteiten en Vaardigheden

Kwaliteiten en Vaardigheden Kwaliteiten en Vaardigheden Voordat je solliciteert moet je weten wat je kwaliteiten zijn. In deze opdracht ga je je eigen kwaliteiten beschrijven. Doel: Als je deze les hebt doorgewerkt: Kun je uitleggen

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Demo Kandidaat 29 augustus 2011 Waddenring 24 2993 VE Barendrecht T 0180 848044 I www.priman.nl E info@priman.nl Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Naam: Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op alle afgeronde onderdelen. 2 Algemeen werk- en denkniveau Ver beneden - gemidde ld Ver bovengemidde ld Algemene

Nadere informatie

Management Potentieel Index (MPI)

Management Potentieel Index (MPI) (MPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-11-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Talenten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Rapportage Talenten 2 Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

competenties en voorbeeldvragen

competenties en voorbeeldvragen competenties en voorbeeldvragen 1 Aanpassingsvermogen Blijft doelmatig handelen door zich aan te passen aan een veranderende omgeving of veranderende taken, andere vakgebieden of verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Beroepsmatige instelling Bij beroepsmatige instelling wordt gekeken naar wat u motiveert en welke doelstellingen u op werkgebied heeft.

Beroepsmatige instelling Bij beroepsmatige instelling wordt gekeken naar wat u motiveert en welke doelstellingen u op werkgebied heeft. Pagina 1 van 21 BIP-werkgerelateerde persoonlijkheidsvragenlijst Dit rapport geeft een overzicht van uw positie op de vier persoonlijkheidsdimensies die relevant zijn voor het functioneren in een werkomgeving:

Nadere informatie

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Eigenschappen Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Eigenschappen (QPN) 2 Inleiding Wat zijn jouw meest kenmerkende eigenschappen?

Nadere informatie

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding

Nadere informatie

My Personality. Rapport. De heer V. Voorbeeld

My Personality. Rapport. De heer V. Voorbeeld My Personality Rapport De heer V. Voorbeeld NAAM Dhr. Voorbeeld PROJECT My Personality DATUM 26-09-2016 LEESWIJZER De scores op de vragenlijsten worden teruggekoppeld op een schaal lopend van 1 tot en

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

De rollen van de SCZ docent: competentiewoordenboek en indicatoren. Inleiding

De rollen van de SCZ docent: competentiewoordenboek en indicatoren. Inleiding De rollen van de SCZ docent: competentiewoordenboek en indicatoren Inleiding Docenten vervullen 5 rollen in de lessituatie. Daarnaast vervult de docent de lessituatie een aantal rollen. In onderstaand

Nadere informatie

Voordat je solliciteert moet je weten wat je kwaliteiten zijn. In deze opdracht ga je je eigen kwaliteiten beschrijven.

Voordat je solliciteert moet je weten wat je kwaliteiten zijn. In deze opdracht ga je je eigen kwaliteiten beschrijven. Kwaliteiten en Vaardigheden Voeg de uitwerkingen toe aan je portfolio. Voordat je solliciteert moet je weten wat je kwaliteiten zijn. In deze opdracht ga je je eigen kwaliteiten beschrijven. In je leven

Nadere informatie

360 feedback rapportage voor de heer J.A. Smit van Jansen & Co

360 feedback rapportage voor de heer J.A. Smit van Jansen & Co 360 feedback rapportage voor de heer J.A. Smit van Jansen & Co 11 februari 2005 Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 2 Totaaloverzicht 2 3 Analyse per competentie 3 3.1 Analyseren 3 3.2 Doel- & resultaatgericht

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM 29/10/2012

NAAM VOORNAAM 29/10/2012 NAAM VOORNAAM 29/10/2012 Rijksregisternummer Naam Selectienummer 99999999999 NAAM VOORNAAM SELECTIE Feedbackrapport aangaande de selectie: SELECTIE TITEL Het rapport bestaat uit 3 delen: 1. De competenties

Nadere informatie

Jorge Borges. Competentierapport. Kandidaatcode. Invoerdatum 07 januari 2013. Online Talent Manager. Programmer / Random Answers.

Jorge Borges. Competentierapport. Kandidaatcode. Invoerdatum 07 januari 2013. Online Talent Manager. Programmer / Random Answers. Competentierapport Jorge Borges Kandidaatcode RBBCN Invoerdatum 07 januari 2013 Afdeling Functie Online Talent Manager Programmer / Random Answers Online Talent Manager Jorge Borges / RBBCN Pagina 1 van

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! George Washington Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU?

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? Thuis en op school heb je allerlei waarden meegekregen. Sommigen passen bij je, anderen misschien helemaal niet. Iedereen heeft waarden. Ken

Nadere informatie

Rapportage. Vertrouwelijk. De volgende tests zijn afgenomen: Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens. D. Emo. Naam.

Rapportage. Vertrouwelijk. De volgende tests zijn afgenomen: Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens. D. Emo. Naam. Rapportage De volgende tests zijn afgenomen: Test Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens Persoonlijkheidstest (MPT-BS) Status Voltooid Voltooid Voltooid Vertrouwelijk Naam Datum onderzoek Emailadres

Nadere informatie

Sales Skills Monitor. Rapportage. johndoe@live.nl. woensdag 8 januari 2014

Sales Skills Monitor. Rapportage. johndoe@live.nl. woensdag 8 januari 2014 woensdag 8 januari 2014 Rapportage Een competentie is een samenspel van wat je weet, kunt, wilt en wat je durft. Het gaat dus om dit klavertje-vier dat een verkoper in staat stelt in concrete situaties

Nadere informatie

360 feedback assessment

360 feedback assessment 360 feedback assessment Naam : Jan Voorbeeld Datum rapportage : oktober 2013 Opdrachtgever : Organisatie Contactpersoon : Ellen Roosen Mpact Training & Advies Overwaard 13, 4205 PA Gorinchem Nederland

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben IK WIJZER Ik wil graag weten wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Copyright DilemmaManager B.V. Pagina 2 van 8 1 Inleiding Hallo Ruben, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer.

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Paul van der Voorbeeld 13 november 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Paul van der Voorbeeld 13 november 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Paul van der Voorbeeld 13 november 2013 Baronielaan 92 4818 RC Breda T +31(0)76-5657286 I www.humanmobility.nl E info@humanmobility.nl Inleiding De TMA

Nadere informatie

NL COACH CONGRES 01/12/2017

NL COACH CONGRES 01/12/2017 Persoonlijke ontwikkeling van de sportcoach 60graden feedback assessment NL COACH CONGRES 0//07 MARK.KAPTEIN@SPORTCOACHEXCEL.NL YARA@PUREPERFORMANCECOACHING.NL WELKOM Be here Be safe Be well Doel vandaag

Nadere informatie

Profielschets. Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd

Profielschets. Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd Profielschets Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd Overzicht: Score hoog = 4-5 Score gemiddeld = 3 Score laag = 1-2 Deel 1: Gezondheid. Gemiddelde

Nadere informatie

Workshop Ontdek je talent

Workshop Ontdek je talent Workshop Ontdek je talent Effective talentmanagement Mariska Karcher Tel.nr. 06 18 08 01 59 20-3- 2015 Opdracht: Successen Doel Inzicht krijgen in kwaliteiten van jezelf in verschillende omstandigheden

Nadere informatie

Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360. Test Kandidaat

Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360. Test Kandidaat Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding

Nadere informatie

TSI TriMetrix. Victor Voorbeeld. 23 Persoonlijke Talenten

TSI TriMetrix. Victor Voorbeeld. 23 Persoonlijke Talenten TSI TriMetrix 23 Persoonlijke Talenten Licentiehouder: Laan van Vlaanderen 323 1066 WB Amsterdam INTRODUCTIE Onderzoek heeft uitgewezen dat er een directe relatie bestaat tussen de mate waarin iemand voldoening

Nadere informatie

Persoonlijk rapport van: Marieke Adesso 29 Mei 2006 1

Persoonlijk rapport van: Marieke Adesso 29 Mei 2006 1 Talenten Aanzien en Erkenning 3 Besluitvaardigheid 8 Confrontatie en Agitatie 4 Doelgerichtheid 4 Talenten Hulpvaardigheid 5 Ontzag 3 Orde en Netheid 4 Pragmatisme 6 Stressbestendigheid 7 Verantwoording

Nadere informatie

Introductie... 3 Persoonlijk ontwikkelingsplan (pop)... 3 Competenties... 8 Uitleg basiscompetenties Uitleg keuzecompetenties...

Introductie... 3 Persoonlijk ontwikkelingsplan (pop)... 3 Competenties... 8 Uitleg basiscompetenties Uitleg keuzecompetenties... INHOUDSOPGAVE Introductie... 3 Persoonlijk ontwikkelingsplan (pop)... 3 Competenties... 8 Uitleg basiscompetenties... 10 Uitleg keuzecompetenties... 15 2 INTRODUCTIE Deze assistent is bedoeld voor jou

Nadere informatie

NATIONALE VEERKRACHTTEST

NATIONALE VEERKRACHTTEST NATIONALE VEERKRACHTTEST VEERKRACHT OPTIMISME PSYCHOLOGISCH KAPITAAL ZELF- VERTROUWEN HOOP Rapport Persoonlijke Veerkracht 1-10-2012 uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing

Nadere informatie

Instructie: Kruis een hokje aan in de antwoordcategorie die op jou van toepassing is.

Instructie: Kruis een hokje aan in de antwoordcategorie die op jou van toepassing is. Vragenlijst Ondernemingszin 1 Is graag alleen 2 Heeft plezier in het leven 3 Legt gemakkelijk contact met anderen 4 Vaart een eigen koers 5 Heeft een lage dunk van zichzelf 6 Laat zich (gemakkelijk) ontmoedigen

Nadere informatie

Persoonlijke rapportage van B. Smit

Persoonlijke rapportage van B. Smit Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55 90 15 www.picompany.nl servicedesk@picompany.nl

Nadere informatie

www.tma-methode.nl Talentenanalyse annemieke de Kuijper 21 april 2009

www.tma-methode.nl Talentenanalyse annemieke de Kuijper 21 april 2009 annemieke de Kuijper 21 april 2009 Talentenanalyse ceylonpoort 5-25 2037 AA Haarlem T 023-5463747 I www. E webdiscussie@ Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis van de scores 3 3. Consistentie 3 4.

Nadere informatie

Job Fit. Rapport voor de kandidaat. De heer V. Voorbeeld

Job Fit. Rapport voor de kandidaat. De heer V. Voorbeeld Job Fit Rapport voor de kandidaat De heer V. Voorbeeld NAAM Dhr. Voorbeeld GEBOORTEDATUM 23-10-1992 PROJECT Job Fit DATUM 26-09-2016 PRE-SELECTIE SELECTIE ON-BOARDING ONTWIKKELING De door de kandidaat

Nadere informatie

Individueel Rapport Webcamtest Sales

Individueel Rapport Webcamtest Sales Psychecommerce Rapportage voor wct41105 pagina 1 Individueel Rapport Webcamtest Sales Gebruikersnaam: wct49185 Testdatum: 11 juli 2007 U hebt onlangs de Webcamtest Sales gemaakt. De situaties uit de Webcamtest

Nadere informatie

Medewerker Office & Project Support BeteoR

Medewerker Office & Project Support BeteoR Medewerker Office & Project Support BeteoR Om te solliciteren vragen we je dit formulier in te vullen en dit samen met jouw CV te mailen naar astrid.hazenveld@beteor.nl Naam Adres Geboortedatum E-mail

Nadere informatie

A c e! Z e l f t e s t O m g a a n m e t w e e r s t a n d

A c e! Z e l f t e s t O m g a a n m e t w e e r s t a n d Training Coaching Consulting Interim Management Den Haag Amsterdam Den Bosch Rotterdam Zwolle Utrecht Arnhem Amersfoort Breda Eindhoven Maastricht Brussel Antwerpen A c e! Z e l f t e s t O m g a a n m

Nadere informatie

De Leeuw Consult. Verslag potentieel assessment De heer/mevrouw Januari 2013

De Leeuw Consult. Verslag potentieel assessment De heer/mevrouw Januari 2013 De Leeuw Consult Verslag potentieel assessment De heer/mevrouw Januari 2013 De Leeuw Consult 1 Januari 2013 Inhoudsopgave 1. Richtlijnen voor het hanteren van het rapport 2 2. Opbouw van het rapport 3

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Sara Berger 15 april 2013 Minervum 7444 4817 ZG Breda T 0162 51 59 02 I www.mectraining.nl E info@mectraining.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Talentrapportage 2 Inleiding De wereld en de arbeidsmarkt zijn constant in beweging. Maar waarheen? Niemand weet exact hoe het werkveld er

Nadere informatie

Performance Improvement Plan

Performance Improvement Plan Performance Improvement Plan Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55

Nadere informatie

Signaalkaart Werkgeluk

Signaalkaart Werkgeluk Naam: Datum: Herman Westerhof 16 februari 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2. Herman Westerhof... 3. Toelichting op de uitslag... 4. Tot slot... 3 5 6 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Op 16 februari 2013 heb

Nadere informatie

Beoordelingsformulier

Beoordelingsformulier Beoordelingsformulier functie Naam medewerker Naam leidinggevende Naam manager Functie medewerker Coördinator ArcheoTolk Functieklasse 4 Periode van de beoordeling Datum beoordelingsgesprek Toelichting

Nadere informatie

SNS REAAL e-assessment

SNS REAAL e-assessment SNS REAAL e-assessment Naam: Arno de Groot Datum: 4 mei 2013 De door jou ingevoerde gegevens worden met de grootste zorg verwerkt tot een zo nauwkeurig mogelijk overzicht van jouw kwaliteiten. Er wordt

Nadere informatie

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Visrestaurant De Viskêête Tijdsperiode: 2006 tot heden Locatie: Havendijk 36, 4401 NS Yerseke Website: www.pietvanoost.nl Competenties: Stressbestendigheid,

Nadere informatie

Vragenlijst Ondersteuner

Vragenlijst Ondersteuner Competentiescan Werkboek Competentiegericht Oefenen Vragenlijst Ondersteuner Naam feedbackvrager: Functie feedbackvrager: Datum: Deze competentiescan bevat: vragenlijst voor de competenties uit het competentieprofiel

Nadere informatie

Beoordelingsformulier

Beoordelingsformulier Beoordelingsformulier functie Naam medewerker Naam leidinggevende Naam manager Functie medewerker Ervaren ArcheoTolk Functieklasse 3 Periode van de beoordeling Datum beoordelingsgesprek Toelichting op

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

INZETBAARHEIDS ASSESSMENT

INZETBAARHEIDS ASSESSMENT INZETBAARHEIDS ASSESSMENT Hoe werkt dat? INSTRUCTIE: Vragenlijst: Dit is een vragenlijst die is gemaakt om een beeld te krijgen van je inzetbaarheid. Het is hierom belangrijk dat je de vragenlijst zo eerlijk

Nadere informatie

Kwaliteit van leven Een hulpmiddel bij de voorbereiding van een zorgplan

Kwaliteit van leven Een hulpmiddel bij de voorbereiding van een zorgplan Kwaliteit van leven Een hulpmiddel bij de voorbereiding van een zorgplan De zorg en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking moet erop gericht zijn dat de persoon een optimale kwaliteit

Nadere informatie

ZAKELIJKE COMMUNICATIE. Mondeling. Assessment 1.1. Samenwerken op een reclamebureau: instructie voor de accountmanager Voorbereidingstijd: 5 minuten

ZAKELIJKE COMMUNICATIE. Mondeling. Assessment 1.1. Samenwerken op een reclamebureau: instructie voor de accountmanager Voorbereidingstijd: 5 minuten ZAKELIJKE COMMUNICATIE Mondeling Assessment 1.1. Samenwerken op een reclamebureau: instructie voor de accountmanager Voorbereidingstijd: 5 minuten Je werkt sinds drie jaar als accountmanager bij Reclamebureau

Nadere informatie

Beoordelingsformulier

Beoordelingsformulier Beoordelingsformulier functie Naam medewerker Naam leidinggevende Naam manager Functie medewerker ArcheoTolk Functieklasse 2 Periode van de beoordeling Datum beoordelingsgesprek Toelichting op de waardering:

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld

Maartje Voorbeeld Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Talentrapportage 2 Talentrapportage De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld

Nadere informatie

1. De methodiek Management Drives

1. De methodiek Management Drives 1. De methodiek Management Drives Management Drives is een unieke methodiek die u concrete handvatten biedt in het benaderen van de ontwikkeling van individu, team en organisatie. De methodiek kent een

Nadere informatie

WERKBLAD LEIDERSCHAPSSTIJL

WERKBLAD LEIDERSCHAPSSTIJL WERKBLAD LEIDERSCHAPSSTIJL In dit document vind je 12 situaties waarop je verschillend kunt reageren. Omcirkel de aanpak die voor jou het meest voor de hand ligt. Situaties 1. De laatste tijd gaat het

Nadere informatie

Handleiding bij het invullen

Handleiding bij het invullen O L A 4243 North Sherry Drive Marion, IN 46952 jlaub@indwes.edu (765) 677-2520 Organizational Leadership Assessment Beoordeling van Leiderschap in Organisaties Handleiding bij het invullen Het doel van

Nadere informatie

Demo Advies B.V. Klantenaudit Rapport meetjaar 2010. Beoordelingsrichtlijn Kwaliteitseisen UWV. 21 juni 2011. DNV Team Leader J.H.B.

Demo Advies B.V. Klantenaudit Rapport meetjaar 2010. Beoordelingsrichtlijn Kwaliteitseisen UWV. 21 juni 2011. DNV Team Leader J.H.B. Klantenaudit Rapport meetjaar 2010 Beoordelingsrichtlijn Kwaliteitseisen UWV 21 juni 2011 DNV Team Leader J.H.B. Zant Audit Team J.H.B. Zant Project Nr. 313669 Form Template VM-ARM 08-2008 (r3) Pagina

Nadere informatie

Rapport Competentietest Selectie

Rapport Competentietest Selectie Rapport Competentietest Selectie Naam Adviseur Jan Voorbeeld Voorbeeld Adviseur Datum 0-12-201 Inleiding Voor u ligt het rapport van de Competentietest Selectie. Uw uitslagen zijn gebaseerd op de Werkgerelateerde

Nadere informatie

De Leeuw Consult. Verslag talent analyse De heer/mevrouw Januari 2013

De Leeuw Consult. Verslag talent analyse De heer/mevrouw Januari 2013 De Leeuw Consult Verslag talent analyse De heer/mevrouw Januari 2013 De Leeuw Consult 1 Januari 2013 Inhoudsopgave 1. Richtlijnen voor het hanteren van het rapport 2 2. Opbouw van het rapport 3 3. Algemeen

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Betekenis van de scores Consistentie Beschrijving van de persoonlijkheid Kwaliteiten en valkuilen overzicht

Nadere informatie

SKILLSTIPS SKILLSTOWN

SKILLSTIPS SKILLSTOWN SKILLSTIPS SKILLSTOWN Met dank aan Wout Plevier www.innerspective.nl De grooste online opleider van Nederland www.skillstown.com 3 oefeningen om je nr. 1 talent te vinden Iedereen heeft talenten. Een talent

Nadere informatie

TMA 360º feedback Flexibel en online. TMA 360º feedback werkboek. Dank u voor het gebruiken van de TMA 360º feedback competentie-analyse

TMA 360º feedback Flexibel en online. TMA 360º feedback werkboek. Dank u voor het gebruiken van de TMA 360º feedback competentie-analyse Haal het maximale uit de TMA 360º fb competentieanalyse Dank u voor het gebruiken van de TMA 360º feedback competentie-analyse 360º feedback is een krachtig instrument, maar dient op de juiste wijze gebruikt

Nadere informatie

Talentenwijzer. 1 ) Optimistisch Ik ben een optimistisch, enthousiast en positief ingesteld persoon.

Talentenwijzer. 1 ) Optimistisch Ik ben een optimistisch, enthousiast en positief ingesteld persoon. Talentenwijzer Hieronder vind je jouw persoonlijke uitkomst van de Talentenwijzer. Nummer 1 betekent meest op mij van toepassing, nummer 31 betekent minst op mij van toepassing. 1 ) Optimistisch Ik ben

Nadere informatie

EQ - emotionele intelligentie in kaart

EQ - emotionele intelligentie in kaart EQ - emotionele intelligentie in kaart 24-3-2014 BASISPROFIEL Laan van Vlaanderen 323 1066 WB Amsterdam INTRODUCTIE Het EQ rapport brengt iemands emotionele intelligentie in kaart. Dit is het vermogen

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Sara Berger 15 april 2013 Zuid-Hollandlaan 7 2596 AL Den Haag T 070 361 17 60 I www.dynamischbureau.nl E info@dynamsichbureau.nl Inleiding De TMA Talentenanalyse

Nadere informatie

Persoonlijkheid scan Big Six

Persoonlijkheid scan Big Six Persoonlijkheid scan Big Six Naam Datum assessment Dhr A. Demo 4-3 - 2014 Gegevens kandidaat Naam E-mail Dhr A. Demo ademo@casema.nl Geboortedatum 26-3 - 1976 Organisatie ABC bv Datum assessment 4-3 -

Nadere informatie

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT Naam stagiair(e):... Stageplaats (+ adres):...... Tussentijdse evaluatie Eindevaluatie Stageperiode:... Datum:.. /.. / 20.. Stagementor:...

Nadere informatie

Vragenlijst persoonlijke onderhandelingsstijlen: de samenwerker, de vechter en de analyticus

Vragenlijst persoonlijke onderhandelingsstijlen: de samenwerker, de vechter en de analyticus pag.: 1 van 5 Vragenlijst persoonlijke onderhandelingsstijlen: de samenwerker, de vechter en de analyticus Ieder mens heeft een persoonlijke stijl van beïnvloeden. De een is meer gericht op het opbouwen

Nadere informatie

Communicatiestijlen Rapport

Communicatiestijlen Rapport GITP Datum Deelnemer Beoordelen en Ontwikkelen > 04 092007 > Voorbeeldpersoon www.gitp.nl Communicatiestijlen Rapport Project Voorbeeldproject Deelnemer Voorbeeldpersoon Pakket Voorbeeld-V-486 Rapport

Nadere informatie

Uitgebreid Rapport. Jan de Bruijn RAKNF. Kandidaatcode. Invoerdatum 14 februari 2014. Online Talent Manager Jan de Bruijn / RAKNF Pagina 1 van 5

Uitgebreid Rapport. Jan de Bruijn RAKNF. Kandidaatcode. Invoerdatum 14 februari 2014. Online Talent Manager Jan de Bruijn / RAKNF Pagina 1 van 5 Uitgebreid Rapport Jan de Bruijn Kandidaatcode RAKNF Invoerdatum 14 februari 2014 Online Talent Manager Jan de Bruijn / RAKNF Pagina 1 van 5 Inleiding U heeft één of meerdere tests van Online Talent Manager

Nadere informatie

Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch)

Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch) pag.: 1 van 6 Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch) Bron: www.fractal.org/bewustzijns-besturings-model/vragenlijsten/vragenlijst-leerstijlen.htm Auteur: onbekend Een leerstijl is de manier waarop

Nadere informatie

Online Talent Manager N. Voorbeeld 1 / 7

Online Talent Manager N. Voorbeeld 1 / 7 Rapport voor: N. Voorbeeld Datum invoer: 27-03 - 2009 Code: QTFPA E-mail: info@onlinetalentmanager.com Bedrijf/afdeling: Bank Groep: Voorbeeld Functie: Vestigingsmanager Online Talent Manager N. Voorbeeld

Nadere informatie