Bridge Rapport John Doe. Expert Rapport. personality. Werkgedrag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bridge Rapport John Doe. Expert Rapport. personality. Werkgedrag"

Transcriptie

1 personality Bridge Rapport John Doe Werkgedrag Expert Rapport

2 2 Inhoud Bridge Theorie...3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Besturen dimensies...6 Uitvoer dimensies... Houding dimensies... Mentaal dimensies... Bridge Type...0 Bridge Competentie Profiel...2 Introductie!! De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Dit rapport is gebaseerd op het assessment met de Bridge Personality. In dit assessment krijgen kandidaten 240 vragen waarin zij zichzelf beoordelen in een werksituatie. Waarom is gekozen voor deze vraagstelling? Omdat uit jarenlang onderzoek blijkt dat het zelfbeeld een goede richtlijn is voor toekomstig arbeidsgedrag. Naast informatie over arbeidsgedrag geeft de Bridge Personality inzicht in de persoonlijkheid. Ook wordt duidelijk in welke omgeving kandidaten goed, of juist minder goed functioneren. De eindresultaten zijn gebaseerd op zowel normatieve als ipsatieve scores. Normatief betekent dat een kandidaat scoort op een schaal van tot en met (= zeer sterk mee oneens, =zeer sterk mee eens). Ipsatief staat voor gedwongen keuze en betekent dat kandidaten vragen moeten rangschikken (=minst op mij van toepassing, 6=meest op mij van toepassing). Waarom deze combinatie van scores? Omdat uit onderzoek binnen de testtheorie blijkt dat het combineren van deze scores een betrouwbaar beeld geeft van zelfbeeld en persoonlijkheid. De gecombineerde score, ook wel stenscore genoemd, loopt van tot 0. Als de normatieve score meer dan 3 stens afwijkt van de ipsatieve score, dan geven we dat aan met dit symbool: De resultaten zijn vergeleken met een normgroep, een groep van 500 personen die dit instrument eerder hebben ingevuld. Per dimensie wordt een score vermeld van tot 0. De Bridge Personality is vooral geschikt voor kandidaten binnen een werkomgeving. Omdat een werkomgeving dynamisch is adviseren wij om dit instrument na twee jaar nogmaals af te nemen. Gegenereerd op: TestGroup Consulting - Alle rechten voorbehouden.

3 3 Bridge Theorie Dit rapport biedt inzicht in de persoonlijkheid en het gedrag van John Doe binnen een werkomgeving. De antwoorden zijn gebaseerd op het zelfbeeld van de kandidaat. Bridge Antwoordgedrag Bridge Quickscan Dimensie Overzicht Bridge Type Competentieprofiel In dit deel vindt u informatie over het invulgedrag van de kandidaat. Hoe sociaal wenselijk heeft de kandidaat geantwoord? Hoe consistent? En in hoeverre komen de normatieve en ipsatieve scores overeen? Zo kunt u beoordelen of een kandidaat de test eerlijk, serieus en consistent heeft ingevuld. De Quickscan biedt informatie over vier clusters van de Bridge Personality: Besturen, Uitvoer, Houding en Mentaal. De vier clusters zijn opgesplitst in 2 groepen (o.a. aanpak, ondersteuning en visie). De 2 groepen zijn weer onderverdeeld in 34 dimensies (o.a. zelfverzekerd, resultaatgericht en behulpzaam). De Bridge Personality bevat 34 dimensies. Deze dimensies worden per groep weergegeven. Van elke dimensie vindt u een korte uitleg. Ook vindt u bij elke dimensie een score. Deze scores kunt u goed gebruiken in selectiesituaties. Het Bridge Type is gebaseerd op de Type Theorie van Jung. Het geeft inzicht in het voorkeursgedrag van de kandidaat. Bij welk gedrag voelt de kandidaat zich prettig? En, welk gedrag kost het minste energie? Er zijn 6 verschillende Bridge Typen. Dit rapport geeft inzicht in het Bridge Type van de kandidaat. Welke competenties heeft de kandidaat? En welke niet? Het Competentieprofi el biedt antwoord op deze vragen. TestGroup Consulting heeft uitvoerig onderzocht hoe Bridge Personality samenhangt met de 4 meest gangbare competenties uit het bedrijfsleven en de overheid. U kunt ook een apart competentierapport bestellen van de competenties die specifi ek voor uw organisatie van belang zijn. Gegenereerd op: TestGroup Consulting - Alle rechten voorbehouden.

4 4 Bridge Antwoordgedrag Sociale wenselijkheid Deze schaal laat zien in hoeverre een respondent geneigd is om sociaal wenselijk te antwoorden. Een voorbeeld van zo n sociaal wenselijk antwoord is: Ik ken bijna niemand die zo betrouwbaar en hard werkt als ik. Een dergelijk antwoord is sociaal wenselijk maar misschien niet waarheidsgetrouw. Overeenkomst normatief-ipsatief Liggen de normatieve en ipsatieve scores erg uit elkaar, dan kan dat verschillende redenen hebben. Is de ipsatieve score veel hoger is dan de normatieve score, dan is een persoon wellicht meer dan gemiddeld zelfkritisch. Scoort een kandidaat op een normatieve score hoger dan op een ipsatieve score, dan is diegene misschien minder dan gemiddeld kritisch op zichzelf. Ook kan het zijn dat diegene zichzelf op het normatieve gedeelte te hoog heeft ingeschat. Instemmend antwoorden Deze schaal laat zien in hoeverre een respondent geneigd is om op elke vraag ja te antwoorden. Is de score op deze schaal hoog dan heeft de respondent op alle normatieve vragen (en dus op alle dimensies) hoog gescoord. Gegenereerd op: TestGroup Consulting - Alle rechten voorbehouden.

5 5 Bridge Quickscan BESTUREN Omgang (Netwerken, Sociaal) Management (Besluitvaardig, Richtinggevend, Coachend) Invloed (Overtuigend, Kritisch, Sociaal zelfverzekerd) UITVOER Aanpak (Planmatig, Integriteit, Actiegerichtheid) Energie (Zelfstartend, Carriere gericht, Ondernemend) Resultaat (Detailgericht, Resultaatgericht, Bewust van regels) 6 HOUDING Ondersteuning (Samenwerken, Behulpzaam, Attent) Veerkracht (Confl ictmijdend, Zelfverzekerd, Omgang met werkdruk) Dynamiek (Openheid voor feedback, Positief ingesteld, Gericht op verandering) 6 MENTAAL Visie (Creatief, Abstract, Strategisch) Denkbeeld (Vindingrijk, Praktijkgericht, Leergierig) Analyse (Analytisch, Rationeel) Gegenereerd op: TestGroup Consulting - Alle rechten voorbehouden.

6 6 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen OMGANG Netwerken is meer gericht op het opdoen van nieuwe contacten dan de meeste mensen; vindt netwerken belangrijker dan de meeste mensen; is beter in netwerken dan de meeste mensen Sociaal heeft minder moeite met praten dan de meeste mensen; is makkelijker in de omgang dan de meeste mensen; heeft een grotere voorkeur voor mensen om zich heen dan de meeste mensen MANAGEMENT Besluitvaardig neemt snel beslissingen; kan zeer makkelijk besluiten nemen; kan zeer makkelijk besluiten nemen in onzekere situaties Richtinggevend is bijna altijd de leider van een groep; is geneigd altijd in controle te zijn; is erg graag verantwoordelijk voor andere mensen Coachend is gericht op het motiveren van anderen; is gericht op het coachen van anderen; kan anderen inspireren INVLOED Overtuigend kan anderen makkelijk overtuigen van hun mening; vindt onderhandelen leuk; haalt vaak zijn/haar gelijk Kritisch is zeer gericht op het vinden van zwakke punten in voorstellen of plannen; neemt nooit zonder beoordeling dingen van anderen aan; heeft een zeer kritische blik Sociaal zelfverzekerd is zeker in de omgang met grote groepen en onbekenden; spreekt makkelijk voor grote groepen; is vaak aan het woord invergaderingen en discussies Gegenereerd op: TestGroup Consulting - Alle rechten voorbehouden.

7 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer AANPAK Planmatig is redelijk georganiseerd; vindt plannen net zo leuk als gemiddeld; kan net zo goed prioriteiten stellen als de meeste mensen Integriteit gericht op het nakomen van afspraken; hecht waarde aan eerlijkheid en betrouwbaarheid; gericht op het vertrouwelijk omgaan met informatie Actiegerichtheid werkt in zeer hoog tempo; houdt van drukte; kan goed meerdere dingen tegelijk doen ENERGIE Zelfstartend is een pro-actief persoon; is ongeduldig om aan iets nieuws te beginnen; is al begonnen aan iets voordat het gevraagd wordt Carrièregericht is zeer ambitieus; is zeer gericht op carriere maken; is zeer competitief ingesteld Ondernemend gaat redelijk graag nieuwe uitdagingen aan; ziet kansen in de markt sneller dan de meeste mensen; is een goede verkoper RESULTAAT Detailgericht werkt in redelijke mate nauwkeurig; heeft zo nu en dan aandacht voor details in informatie; kan werken in een omgeving waar details belangrijk zijn Resultaatgericht zet altijd door in moeilijke situaties; is zeer doelgericht; behaalt zeer makkelijk resultaten Bewust van regels heeft een gemiddelde voorkeur voor werken in een organisatie met veel bureaucratie en regels; houdt zich zo nu en dan aan regels en voorschiften; wordt gezien als redelijk regelbewust Gegenereerd op: TestGroup Consulting - Alle rechten voorbehouden.

8 Bridge Dimensie Overzicht - Houding ONDERSTEUNING Samenwerken vindt werken in een team minder belangrijk dan de meeste mensen; werkt liever alleen dan de meeste mensen; betrekt collega s minder vaak bij het werk dan de meeste mensen 4 Behulpzaam besteedt meer tijd aan het helpen van mensen met problemen dan de meeste mensen; is bovengemiddeld gericht op het helpen van collega s als het nodig is; wordt door anderen behulpzaam gevonden Attent is zeer betrokken bij anderen mensen; luister erg graag naar anderen mensen; is zeer geinteresseerd in beweegredenen van andere mensen VEERKRACHT Conflictmijdend past zo nu en dan zijn of haar standpunten aan een situatie of persoon aan; wordt soms als meegaand gezien; past zo nu en dan zijn/haar gedrag aan 5 Zelfverzekerd heeft meer vertrouwen in zichzelf dan de meeste mensen; heeft meer controle over de eigen toekomst dan de meeste mensen; is meer tevreden met zichzelf dan de meeste mensen en wil geen eigenschappen van zichzelf veranderen Omgang met werkdruk is zeer stressbestendig; blijft zeer kalm onder hoger werkdruk; maakt zich geen zorgen over dingen op het werk DYNAMIEK Openheid voor feedback staat zo nu en dan open voor feedback van anderen; vraagt in redelijk mate het advies van anderen; maakt gemiddeld gebruik van feedback om prestaties te verbeteren 5 Positief ingesteld heeft een zeer positieve kijk op de dingen; is een zeer vrolijk persoon; heeft geen moeite met het verwerken van tegenslagen Gericht op verandering gaat zeer graag een nieuwe uitdaging aan; accepteert zeer veel verandering in het leven; kan goed omgaan met onzekere tijden Gegenereerd op: TestGroup Consulting - Alle rechten voorbehouden.

9 Bridge Dimensie Overzicht - Mentaal VISIE Creatief verzint nieuwe ideeën; komt op orginele ideeen; zoekt een radicale oplossing voor een probleem Abstract is beter in het ontwikkelen van concepten dan de meeste mensen; past meer theorieën toe dan de meeste mensen; is geinteresseerd in het bestuderen van onderliggende principes Strategisch ontwikkelt strategieën; ontwikkelt een visie voor de toekomst; is gericht op de lange termijn VINDINGRIJK Vindingrijk komt erg snel tot de kern van problemen; identifi cteert erg vaak problemen om iets te verbeteren; gebruikt vaak intuitie om tot een oordeel te komen Praktijkgericht is redelijk gericht op praktisch werk; leert soms door te doen; wordt zo nu en dan door anderen als praktijkmens beschouwd 5 Leergierig is geinteresseerd in het leren van nieuwe dingen; heeft de voorkeur om te leren door te lezen; leert sneller dan de meeste mensen ANALYSE Analytisch is gedreven in het zoeken naar oplossingen voor problemen; is geinteresseerder dan de meeste mensen om informatie te analyseren; is actief in het zoeken naar informatie Rationeel vindt het prima om met getallen te werken; baseert een beslissing soms op een uitgebreide analyse van technische details; is zo nu en dan gericht op het werken met objectieve feiten 6 Gegenereerd op: TestGroup Consulting - Alle rechten voorbehouden.

10 0 PERSONALITY Bridge Types Het Bridge Type is gebaseerd op de bekende Type Theorie van Jung en zegt iets over het gedrag waar je de voorkeur aan geeft, een samenvatting van je gedragsvoorkeuren. Een Bridge Type zegt iets over het gedrag wat jou van nature eigen is, je weinig energie kost en je makkelijk afgaat. In praktijk kan je wel gedrag vertonen dat in een ander Bridge Type thuis hoort, maar daar moet je dan meer moeite voor doen. Het gedrag in je eigen Type gaat je het makkelijkst af. Bridge Types zijn vanuit onder andere Jungiaanse theorie verdeelt in 6 verschillende types: 4EST'ROUP #ONSULTING ISTJ realist ISFJ verzorger INFJ adviseur INTJ wetenschapper ISTP oplosser ISFP vredestichter INFP idealist INTP strateeg ESTP doener ESFP levensgenieter ENFP inspirator ENTP vernieuwer ESTJ beslisser ESFJ dienstverlener ENFJ coach ENTJ leider Gegenereerd op: TestGroup Consulting - Alle rechten voorbehouden.

11 Het Bridge Type van Joh Doe is: Doener Aardig, past zich snel aan en is op actie gericht. Zijn of haar doel is om snelle resultaten te halen. Ze willen obstakels uit de weg helpen door een pragmatische, no-nonsense aanpak. Vaak niet het geduld om naar een lange uitleg te luisteren. Hebben respect en zijn loyaal voor hun gelijken, maar hebben weinig respect voor regels die hen in de weg staan om iets gedaan te krijgen. Kunnen goed met mensen omgaan. Resultaatgericht en actiegericht. Communicatie Management Stijl Conflicthantering Stress De doener is enthousiast en niet veroordelend over de suggesties van anderen. Hij of zij kan logische informatie onthouden en geeft een realistische weergave van de situatie. De doener kan soms teveel vertrouwen op inmprovisatie en kan soms impulsief dingen zeggen zonder na te denken over de gevolgen voor anderen. De doener zal de leiding nemen bij een noodgeval, motiveert de groep en onderneemt actie. Hij of zij verzamelt feiten en neemt de alternatieven in overwegen. Daarentegen kan het voorkomen dat de doener van actie naar actie beweegt, zonder echt af te maken waar aan begonnen is. Kan soms zorgeloos en oppervlakkig overkomen. De doener spreekt zijn mening uit en verzamelt de meningen, op deze manier kan over de geschikte oplossing worden onderhandeld. Zal een compromis sluiten om het team in beweging te krijgen. Kan zich teveel resultaatgericht opstellen. Houdt soms te weinig rekening met meningen van anderen. De doener zoekt een actieve rol in het managen van stress momenten. Hij of zij is een voorbeeld in het vormen van een work-life balans. Kan soms te ontspannen of te fl exibel zijn. Neemt soms de weg van de minste weerstand. Gegenereerd op: TestGroup Consulting - Alle rechten voorbehouden.

12 2 Bridge Competentie Profiel Dit overzicht geeft een beeld van de compenties waar John Doe goed of minder goed in is. De competenties worden weergeven in volgorde van de score, hoogste score boven. COMPETENTIE Doelstelling halen (Resultaatgericht, Carriegericht, Zelfstartend) VAARDIGHEID Extreem Vaardig beter dan 5% van de normgroep Ondersteunen van anderen (Samenwerken, Behulpzaam, Attent, Coachend) Zeer Vaardig beter dan 0% van de normgroep Leidinggeven (Besluitvaardig, Richtinggevend, Coachend, Sociaal Zelfverzekerd) Redelijk Vaardig beter dan 5% van de normgroep Aanpassen aan verandering (Positief ingesteld, Gericht op verandering, Openheid voor feedback) Redelijk Vaardig beter dan 5% van de normgroep Relatiebeheer (Netwerken, Sociaal, Sociaal Zelfverzekerd, Attent) 6 Gemiddeld beter dan 60% van de normgroep Vernieuwen (Creatief, Strategisch, Gericht op verandering, Zelfstartend) 5 Onder gemiddeld beter dan 40% van de normgroep Inspireren (Overtuigend, Sociaal Zelfverzekerd, Richtingevend) 5 Onder gemiddeld beter dan 40% van de normgroep Communicatie gerichtheid (Netwerken, Sociaal, Openheid voor feedback, Samenwerken) 4 Redelijk laag beter dan 25% van de normgroep Gegenereerd op: TestGroup Consulting - Alle rechten voorbehouden.

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! George Washington Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Marieke Voorbeeld Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Overzicht...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Luuk Goenee Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Overzicht...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Jerry Lee Lewis Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Candidate Example Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Overzicht...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

The Bridge Personality Het boekje voor kandidaten NEDERLANDSE UITGAVE T. LANNISTER

The Bridge Personality Het boekje voor kandidaten NEDERLANDSE UITGAVE T. LANNISTER The Bridge Personality Het boekje voor kandidaten NEDERLANDSE UITGAVE T. LANNISTER Inhoud Inleiding 4 De Big Five: 34 dimensies 4 De Type theorie van Jung: 16 Types 4 8 Competenties 4 Het feedbackgesprek

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! TEAMRAPPORT Inhoud Introductie... 2 Het persoonlijkheidstype van uw team... 3 De sterke eigenschappen van uw team...4 Valkuilen van uw team... 5 Kleurenwiel van uw teamleden... 6 Kleurenwiel van uw team

Nadere informatie

>> Workshop Arbitrage Begeleiding en Coaching

>> Workshop Arbitrage Begeleiding en Coaching >> Workshop Arbitrage Begeleiding en Coaching Als je een scheidsrechter begeleidt wat maakt hem/haar dan beter? Waar let je op? Wat geef je aandacht? En welke aanwijzingen worden door de begeleider gegeven.

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! TEAMRAPPORT Inhoud Introductie... 2 Het persoonlijkheidstype van uw team... 3 De kracht van uw team... 4 Valkuilen van uw team... 5 Kleurenwiel van uw teamleden... 6 Kleurenwiel van uw team met namen...7

Nadere informatie

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Bram Voorbeeld Over dit Bridge 360 rapport 2 INHOUDSOPGAVE Over dit Bridge 360 rapport...2 Inhoud van het Bridge 360 rapport...3 Over het Bridge 360 profiel...4 Bridge Werkgedrag Profiel-Besturen...6 Bridge

Nadere informatie

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Laura Voorbeeld Over dit Bridge 360 rapport 2 INHOUDSOPGAVE Over dit Bridge 360 rapport...2 Inhoud van het Bridge 360 rapport...3 Over het Bridge 360 profiel...4 Bridge Sales Profiel... 6 Bridge Overzicht

Nadere informatie

Management Potentieel Index (MPI)

Management Potentieel Index (MPI) (MPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-11-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

Coachingbekwaamheden naar temperament

Coachingbekwaamheden naar temperament Coachingbekwaamheden naar temperament ISTP - ESTP - ISFP - ESFP SP temperament wil een coach die op hen reageert en die de volgende bekwaamheden en vaardigheden vertoont: realisme stimulans efficiëntie

Nadere informatie

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT TALENTENSPECTRUM Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Dit rapport is bedoeld om u te helpen analyseren op welk vlak uw talenten

Nadere informatie

personality Handleiding voor kandidaten Online afname

personality Handleiding voor kandidaten Online afname Handleiding voor kandidaten Online afname Over The Bridge Personality Deze instructie folder is gemaakt om jou wat achtergrond over The Bridge Personality te geven. Dit kan je straks helpen als je de vragenlijst

Nadere informatie

The Bridge Personality Het boekje voor sales

The Bridge Personality Het boekje voor sales The Bridge Personality Het boekje voor sales NEDERLANDSE UITGAVE T. LANNISTER Plannen & Voorbereiden Relatiebeheer De deal maken Oplossing presenteren Contact leggen Behoeftes creëren Fase 1: Plannen en

Nadere informatie

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding

Nadere informatie

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST KWALITEITEN SCOREN Persoonlijke kwaliteiten zijn karaktereigenschappen waarin je jezelf herkent. Op de volgende 2 pagina s tref je een scorelijst aan. Omcirkel bij iedere

Nadere informatie

Performance Improvement Plan

Performance Improvement Plan Performance Improvement Plan Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55

Nadere informatie

AANVULLEND DOCUMENT OP VERKLAREND RAPPORT JUNG TYPE DYNAMICS INDICATOR

AANVULLEND DOCUMENT OP VERKLAREND RAPPORT JUNG TYPE DYNAMICS INDICATOR AANVULLEND DOCUMENT OP VERKLAREND RAPPORT JUNG TYPE DYNAMICS INDICATOR TESTMEDIA.NL 2011 0 PSYCHOLOGISCHE TYPEN Teacher/Mentor Improvisator/Inspirer Mobilizer/Manager Inventor/Explorer Provider/Facilitator

Nadere informatie

Expert Rapport Rene de Jong

Expert Rapport Rene de Jong Expert Rapport Rene de Jong Professionele Stijlen Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina 2 2005-2009 Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave Inleiding tot het Beoordelingsrapport... 3

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Demo Kandidaat 29 augustus 2011 Waddenring 24 2993 VE Barendrecht T 0180 848044 I www.priman.nl E info@priman.nl Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

Persoonlijkheidstypen: MBTI

Persoonlijkheidstypen: MBTI Persoonlijkheidstypen: MBTI Ken jezelf en je spelers en haal uit iedereen het beste Myers Briggs Type Indicator Myers en Briggs (moeder en dochter) Gaat terug op de psycholoog Jung MBTI = systemagek om

Nadere informatie

Bedenk dat het gaat om het verkrijgen van informatie voor u zelf door middel van het gesprek. Het gaat niet om een beoordeling.

Bedenk dat het gaat om het verkrijgen van informatie voor u zelf door middel van het gesprek. Het gaat niet om een beoordeling. ZELFANALYSE EN PERSOONSANALYSE Opdracht Zelfanalyse Op de volgende pagina's vindt u een lijst met uitspraken die betrekking hebben op persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten en gedrag. Geef van elke uitspraak

Nadere informatie

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43 Competentie match Score per domein Competentiescan Pagina 1 van 14 Score per schaal Competentiescan Pagina 2 van 14 Schaalscores per domein Werk Sociaal Toelichting bij de grafiek. In deze grafiek staan

Nadere informatie

SAMPLE. Voordat je je MBTI-voorkeuren gaat. De reden waarom je het MBTI -instrument gebruikt

SAMPLE. Voordat je je MBTI-voorkeuren gaat. De reden waarom je het MBTI -instrument gebruikt De reden waarom je het MBTI -instrument gebruikt Voordat je je MBTI-voorkeuren gaat verkennen, is het belangrijk om te bedenken waarvoor je het MBTI-instrument wilt inzetten. Door hier eerst over na te

Nadere informatie

OPQ Profiel CCSQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 31 oktober

OPQ Profiel CCSQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 31 oktober OPQ Profiel CCSQ Persoonlijk Rapport Naam Dhr. Sample Candidate Datum 31 oktober 2013 www.ceb.shl.com CCSQ profiel 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 Overtuigend RELATIES MET MENSEN 7 6 4 2 Terughoudend Zorgzaam Bescheiden

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Rapportgegevens Jung persoonlijkheidstest

Rapportgegevens Jung persoonlijkheidstest Rapportgegevens Jung persoonlijkheidstest Respondent: Jill Voorbeeld Email: voorbeeld@testingtalents.nl Geslacht: vrouw Leeftijd: 33 Opleidingsniveau: hbo Vergelijkingsgroep: De Nederlandse beroepsbevolking

Nadere informatie

360 feedback assessment

360 feedback assessment 360 feedback assessment Naam : Jan Voorbeeld Datum rapportage : oktober 2013 Opdrachtgever : Organisatie Contactpersoon : Ellen Roosen Mpact Training & Advies Overwaard 13, 4205 PA Gorinchem Nederland

Nadere informatie

Rapport Sales 360. Test Kandidaat

Rapport Sales 360. Test Kandidaat Rapport Sales 360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt het rapport

Nadere informatie

Rapportage ontwikkelassessment [NAAM KANDIDAAT]

Rapportage ontwikkelassessment [NAAM KANDIDAAT] Rapportage ontwikkelassessment Uitgevoerd door : Voor: [NAAM ORGANISATIE] 1 van 5 Rapport Ontwikkelassessment [NAAM ORGANISATIE] Persoonlijk en vertrouwelijk Naam : Functie : Doelstelling : Ontwikkelassessment

Nadere informatie

Competentieprofiel: Voorbeeld

Competentieprofiel: Voorbeeld Competentieprofiel: Voorbeeld deelnemer opdrachtgever HFMtalentindex 07-07-2015 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op

Nadere informatie

Inhoud. Introductie... 2. Bridge Abstract... 3. Bridge Abstract Scores...4

Inhoud. Introductie... 2. Bridge Abstract... 3. Bridge Abstract Scores...4 John Sample Inhoud Introductie... 2 Bridge Abstract... 3 Bridge Abstract Scores...4 Introductie De resultaten uit dit rapport zijn vertrouwelijk en alleen bedoeld voor de persoon die de test heeft ingevuld.

Nadere informatie

Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360. Test Kandidaat

Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360. Test Kandidaat Rapport Kwaliteit- & Projectmanagement 360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding

Nadere informatie

VERBETERINGSGERICHT LEIDINGGEVEN

VERBETERINGSGERICHT LEIDINGGEVEN VERETERINGSGERICHT LEIDINGGEVEN Rob ertels 1 SITUATIE Leidinggeven aan verandering - of beter gezegd: continue verbetering - vraagt van de manager van vandaag het vermogen om zowel krachtig te sturen op

Nadere informatie

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat Rapport Team Competenties i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor

Nadere informatie

TSI TriMetrix. Victor Voorbeeld. 23 Persoonlijke Talenten

TSI TriMetrix. Victor Voorbeeld. 23 Persoonlijke Talenten TSI TriMetrix 23 Persoonlijke Talenten Licentiehouder: Laan van Vlaanderen 323 1066 WB Amsterdam INTRODUCTIE Onderzoek heeft uitgewezen dat er een directe relatie bestaat tussen de mate waarin iemand voldoening

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

Rapport Voorbeeld adviseur. Voorbeeld adviseur2. voorbeeld Rapportage

Rapport Voorbeeld adviseur. Voorbeeld adviseur2. voorbeeld Rapportage Rapport Voorbeeld adviseur Naam Adviseur Voorbeeld adviseur2 voorbeeld Rapportage Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Detail overzicht

Nadere informatie

Rapport Vitaliteitscan

Rapport Vitaliteitscan Rapport Vitaliteitscan Voor: F.K.J Kras 24 maart 2011 Rapportage Individuele Scan Geachte heer/mevrouw F.K.J Kras Hieronder treft u de rapportage aan van de door u ingevulde vitaliteitscan voor werkenden.

Nadere informatie

VERKORT RAPPORT JUNG PERSOONLIJKHEIDSTEST

VERKORT RAPPORT JUNG PERSOONLIJKHEIDSTEST VERKORT RAPPORT JUNG PERSOONLIJKHEIDSTEST Respondent: Jill Voorbeeld E- mailadres: voorbeeld@testingtalents.nl Geslacht: vrouw Leef tijd: 30 Opleiding sniveau: hbo Verg elijking sg roep: De Nederlandse

Nadere informatie

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT Naam stagiair(e):... Stageplaats (+ adres):...... Tussentijdse evaluatie Eindevaluatie Stageperiode:... Datum:.. /.. / 20.. Stagementor:...

Nadere informatie

Beroepsmatige instelling Bij beroepsmatige instelling wordt gekeken naar wat u motiveert en welke doelstellingen u op werkgebied heeft.

Beroepsmatige instelling Bij beroepsmatige instelling wordt gekeken naar wat u motiveert en welke doelstellingen u op werkgebied heeft. Pagina 1 van 21 BIP-werkgerelateerde persoonlijkheidsvragenlijst Dit rapport geeft een overzicht van uw positie op de vier persoonlijkheidsdimensies die relevant zijn voor het functioneren in een werkomgeving:

Nadere informatie

TH-QPS Quick Performance Scan. Best Peter Manager Brainwave Ltd.

TH-QPS Quick Performance Scan. Best Peter Manager Brainwave Ltd. Best Peter Manager Brainwave Ltd. THQPS Quick Performance Scan Dit rapport werd gegenereerd op 11112015 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data (PQ) dateren van 10032015. OVER DE THQPS

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

NATIONALE VEERKRACHTTEST

NATIONALE VEERKRACHTTEST NATIONALE VEERKRACHTTEST VEERKRACHT OPTIMISME PSYCHOLOGISCH KAPITAAL ZELF- VERTROUWEN HOOP Rapport Persoonlijke Veerkracht 1-10-2012 uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing

Nadere informatie

Deskundigenverslag Caroline van Brussel

Deskundigenverslag Caroline van Brussel Deskundigenverslag Caroline van Brussel Focus Stijlen Gegenereerd op: 5-apr-2012 Pagina 2 2005-2009 Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave Inleiding tot het Beoordelingsrapport...

Nadere informatie

360 Graden onderzoek Werkwijze

360 Graden onderzoek Werkwijze 360 Graden onderzoek Spiegel: elke dag kijken we er één of meerdere keren in. Wat (of wie) zien we dan? En hoe kunnen we de ander vertellen wat we zien? Het bijzondere is dat we onszelf soms anders zien

Nadere informatie

Wendbaarheid: een inleiding

Wendbaarheid: een inleiding Wendbaarheid: een inleiding Rollen en functies veranderen snel. Dit vraagt dat medewerkers zich voortdurend moeten kunnen aanpassen. Wendbaarheid is de manier waarmee iemand kan omgaan met veranderende

Nadere informatie

Communicatiestijlen Rapport

Communicatiestijlen Rapport GITP Datum Deelnemer Beoordelen en Ontwikkelen > 04 092007 > Voorbeeldpersoon www.gitp.nl Communicatiestijlen Rapport Project Voorbeeldproject Deelnemer Voorbeeldpersoon Pakket Voorbeeld-V-486 Rapport

Nadere informatie

QUALITY. Assurance. Rapportage Competentiescan Jolanda Koenders. Uitgevoerd door: Voor: Dinsdag 8 oktober 2013

QUALITY. Assurance. Rapportage Competentiescan Jolanda Koenders. Uitgevoerd door: Voor: Dinsdag 8 oktober 2013 Rapportage Competentiescan Jolanda Koenders Uitgevoerd door: Voor: QUALITY Assurance Dinsdag 8 oktober 2013 1 Persoonlijk en vertrouwelijk Naam : Jolanda Koenders Functie : Sales-Assistant Doelstelling

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Sara Berger 15 april 2013 Zuid-Hollandlaan 7 2596 AL Den Haag T 070 361 17 60 I www.dynamischbureau.nl E info@dynamsichbureau.nl Inleiding De TMA Talentenanalyse

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch)

Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch) pag.: 1 van 6 Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch) Bron: www.fractal.org/bewustzijns-besturings-model/vragenlijsten/vragenlijst-leerstijlen.htm Auteur: onbekend Een leerstijl is de manier waarop

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM 29/10/2012

NAAM VOORNAAM 29/10/2012 NAAM VOORNAAM 29/10/2012 Rijksregisternummer Naam Selectienummer 99999999999 NAAM VOORNAAM SELECTIE Feedbackrapport aangaande de selectie: SELECTIE TITEL Het rapport bestaat uit 3 delen: 1. De competenties

Nadere informatie

Competentie Indicator Kandidaat Voorbeeld

Competentie Indicator Kandidaat Voorbeeld Competentie Indicator Kandidaat Voorbeeld Kandidaatcode IFCEE Invoerdatum 23 januari 2015 Online Talent Manager Kandidaat Voorbeeld / IFCEE Pagina 1 van 11 Inleiding Een competentie is kortgezegd een beroepsbekwaamheid.

Nadere informatie

Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren?

Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren? Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren? Een mens is natuurlijk veel meer dan een kleur. Het indelen in kleuren is een hulpmiddel om een beeld te krijgen van jezelf en de ander.

Nadere informatie

Bijlage 2. Persoonlijkheidskenmerken

Bijlage 2. Persoonlijkheidskenmerken Bijlage 2. Persoonlijkheidskenmerken Persoonlijkheid wordt beschouwd als een consistente interne structuur die bestaat uit disposities die het gedrag richting geven. 1. Dominantie Deze personen houden

Nadere informatie

Onderzoeksresultaten

Onderzoeksresultaten Onderzoeksresultaten Datum: januari 2014 Kandidaat: de heer Voorbeeld Organisatie: XYZ Rol: trainee Adviseur: Dit overzicht beschouwen wij als strikt vertrouwelijk en zal niet zonder toestemming van de

Nadere informatie

> Competentie Rapport. Naam: Dhr. Testpersoon

> Competentie Rapport. Naam: Dhr. Testpersoon > Competentie Rapport Naam: Dhr. Testpersoon Datum: 1 mei 2011 OPQ32 profiel 5 Overtuigend RELATIES MET MENSEN 4 7 5 8 Leidinggevend Direct Onafhankelijk handelend Extravert Gesteld op contact Zelfverzekerd

Nadere informatie

> Competentie Rapport. Naam: Dhr. Piet Hollander

> Competentie Rapport. Naam: Dhr. Piet Hollander > Competentie Rapport Naam: Dhr. Piet Hollander Datum: 23 februari 2012 OPQ32 profiel 5 Overtuigend RELATIES MET MENSEN 6 4 1 4 4 6 8 Leidinggevend Direct Onafhankelijk handelend Extravert Gesteld op contact

Nadere informatie

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld:

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld: Inleiding Deze Loopbaan-stappenwijzer is bestemd voor OBP-medewerkers en geeft praktische tips over loopbaanpaden, carrièremogelijkheden en mobiliteit. Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Heb je behoefte

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Sara Berger 15 april 2013 Minervum 7444 4817 ZG Breda T 0162 51 59 02 I www.mectraining.nl E info@mectraining.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

Antreum RAPPORT PF. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT PF. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT PF Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Persoonlijke flexibiliteit is uw vermogen om met grote uitdagingen en veranderingen

Nadere informatie

HPC-O. Human Performance Contextscan Organisatierapportage <Naam onderwijsinstelling> Datum: Opdrachtgever: Auteur:

HPC-O. Human Performance Contextscan Organisatierapportage <Naam onderwijsinstelling> Datum: Opdrachtgever: Auteur: HPC-O 1 HPC-O Human Performance Contextscan Organisatierapportage Datum: Opdrachtgever: Auteur: 24 april 2008 drs M.G. Wildschut HPC-O

Nadere informatie

Rapport Management i360. Test Kandidaat

Rapport Management i360. Test Kandidaat Rapport Management i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

RAPPORT CARRIEREWAARDEN I

RAPPORT CARRIEREWAARDEN I RAPPORT CARRIEREWAARDEN I Van: B Steerneman Administratienummer: Datum: 31 Aug 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant Orga Prepublish 1. Inleiding Carrièrewaarden zijn persoonlijke kenmerken die maken

Nadere informatie

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest Simon Voorbeeld Competentietest 2015 Testcentrum Groei De Algemene Voorwaarden van Testcentrum Groei B.V., die zijn na te lezen op www.testcentrumgroei.nl zijn van toepassing op het gebruik van deze testrapportage.

Nadere informatie

Rapport selectieassessment

Rapport selectieassessment Rapport selectieassessment Datum: Kandidaat: dhr Proefpersoon Organisatie: XYZ Rol: Manager Customer Support Adviseur: Dit rapport beschouwen wij als strikt vertrouwelijk en zal niet zonder toestemming

Nadere informatie

RAPPORT WPV. T Kandidaat Administratienummer: Datum: 23 Sep 2011. de heer Consultant Consultant

RAPPORT WPV. T Kandidaat Administratienummer: Datum: 23 Sep 2011. de heer Consultant Consultant RAPPORT WPV Van: T Kandidaat Administratienummer: Datum: 2 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant Consultant 1. Inleiding Vooraf Dit rapport is een hulpmiddel om tot zelfinzicht te komen. Wij kunnen

Nadere informatie

360 feedback rapportage voor de heer J.A. Smit van Jansen & Co

360 feedback rapportage voor de heer J.A. Smit van Jansen & Co 360 feedback rapportage voor de heer J.A. Smit van Jansen & Co 11 februari 2005 Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 2 Totaaloverzicht 2 3 Analyse per competentie 3 3.1 Analyseren 3 3.2 Doel- & resultaatgericht

Nadere informatie

Inhoud. Hoofdstuk 1 Een baan die bij je past Succes en voldoening in je werk is voor iedereen bereikbaar Kijk naar binnen 10

Inhoud. Hoofdstuk 1 Een baan die bij je past Succes en voldoening in je werk is voor iedereen bereikbaar Kijk naar binnen 10 Inhoud Hoofdstuk 1 Een baan die bij je past 9 1.1 Succes en voldoening in je werk is voor iedereen bereikbaar 9 1.2 Kijk naar binnen 10 Hoofdstuk 2 Jung en de Myers-Briggs Type Indicator 15 2.1 Uitleg

Nadere informatie

Met deze ActionType info is het heel simpel om de praktische toepassing naar het trainen en

Met deze ActionType info is het heel simpel om de praktische toepassing naar het trainen en ActionType blijft het herhalen: cognitie, emotie en bewegen zijn niet te scheiden (plaatje 1). De ActionType Benadering laat dit keer op keer zien. Met het accepteren van individuele verschillen van mensen

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Betekenis van de scores Consistentie Beschrijving van de persoonlijkheid Kwaliteiten en valkuilen overzicht

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

2.1 'Emotioneel onbekommerd'

2.1 'Emotioneel onbekommerd' Je persoonlijkheid wordt beschreven aan de hand van vijf persoonlijkheidskenmerken; 'emotioneel onbekommerd', 'extravertheid', 'gewetensvolheid', 'vriendelijkheid' en 'openheid'. Elk persoonlijkheidskenmerk

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Profiel. Naam: de heer Piet Hollander

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Profiel. Naam: de heer Piet Hollander Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ2i > Profiel Naam: de heer Piet Hollander Vergelijkingsgroep: Hoger opleidingsniveau Datum: 26-09-200 OVER DIT RAPPORT Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de

Nadere informatie

Rapport Docent i360. Test Kandidaat

Rapport Docent i360. Test Kandidaat Rapport Docent i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt het

Nadere informatie

Test over resultaatgericht managen en coachend leidinggevenden

Test over resultaatgericht managen en coachend leidinggevenden Test over resultaatgericht managen en coachend leidinggevenden zeker gedeeltelijk niet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Voor discussies heb ik geen tijd, ík beslis. Medewerkers met goede voorstellen

Nadere informatie

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Joe Jouw Ontwikkeling Eerst www.jouwontwikkelingeerst.nl - info@jouwontwikkelingeerst.nl - 06 46 13 63 21 Inleiding De TMA Talentenanalyse meet de drijfveren

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Talenten- en competentiepaspoort 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Overzicht talenten per TMA dimensie Overzicht Competentiepotentieel Overzicht Competentiepotentieel TMA

Nadere informatie

Persoonlijk rapport van: Marieke Adesso 29 Mei 2006 1

Persoonlijk rapport van: Marieke Adesso 29 Mei 2006 1 Talenten Aanzien en Erkenning 3 Besluitvaardigheid 8 Confrontatie en Agitatie 4 Doelgerichtheid 4 Talenten Hulpvaardigheid 5 Ontzag 3 Orde en Netheid 4 Pragmatisme 6 Stressbestendigheid 7 Verantwoording

Nadere informatie

Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W

Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W 1 Naam student: Studentnummer: Datum: Naam leercoach: Inleiding Voor jou ligt het meetinstrument ondernemende houding. Met dit meetinstrument

Nadere informatie

Rapport 360 Graden Voorbeeld Vragenlijst. Ingrid Brons

Rapport 360 Graden Voorbeeld Vragenlijst. Ingrid Brons Rapport 360 Graden Voorbeeld Vragenlijst Naam Adviseur Ingrid Brons Ingrid Brons Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Detail overzicht

Nadere informatie

Bijlage 12. Schouten & Nelissen Competentiemodel

Bijlage 12. Schouten & Nelissen Competentiemodel Bijlage 12 Schouten & Nelissen Competentiemodel Deze figuur is de basis van het competentiemodel. De drie hoofddimensies van het menselijk functioneren zijn: denken, voelen en doen in het model weergegeven

Nadere informatie

Thomas Voorbeeld. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Persoonlijk & Vertrouwelijk

Thomas Voorbeeld. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Persoonlijk & Vertrouwelijk 360-rapport Thomas Voorbeeld Thomas Leiderschap Vragenlijst Persoonlijk & Vertrouwelijk Inhoud Inleiding Toelichting bij het 360-rapport Gemiddelde per competentie Weergave van de 5 hoogste en 5 laagste

Nadere informatie

Profielschets. Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd

Profielschets. Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd Profielschets Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd Overzicht: Score hoog = 4-5 Score gemiddeld = 3 Score laag = 1-2 Deel 1: Gezondheid. Gemiddelde

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie