Pedagogisch directeur voor Secundaire Scholen Sint-Ferdinand - Lummen Vanaf 1 september 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pedagogisch directeur voor Secundaire Scholen Sint-Ferdinand - Lummen Vanaf 1 september 2018"

Transcriptie

1 zoekt Pedagogisch directeur voor Secundaire Scholen Sint-Ferdinand - Lummen Vanaf 1 september 2018 ALGEMEEN Secundaire Scholen Sint-Ferdinand is een secundaire school voor buitengewoon onderwijs en biedt opleidingsvorm 3 (aangepast beroepsonderwijs, voorbereidend op het gewoon leef- en arbeidsmilieu) en opleidingsvorm 4 (B-stroom/BSO en A-stroom/TSO met dezelfde eindtermen en diploma s als in het gewoon onderwijs) aan. Vanaf 1 september 2018 wordt er ook opleidingsvorm 1 aangeboden (onderwijs met als doel sociale vorming, voorbereidend op integratie in een beschermd leefmilieu). De school richt zich tot jongeren met een attest type 3 (gedrags- en emotionele stoornissen), met een attest type 9 (autismespectrumstoornissen) en met een attest type 1 of Basisaanbod (specifieke onderwijsbehoeften). De school maakt deel uit van vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. PROFIEL Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, geëngageerde pedagogisch directeur; met competenties aanbevolen voor een functie als pedagogisch directeur (zie bijlage); die zich kan vinden in de bijgevoegde elementen van de functiebeschrijving (zie bijlage); met grote beschikbaarheid, ook buiten de gewone schooldagen; die beschikt over de leiderschapsstijlen en competenties vervat in het leiderschapscharter van de Broeders van Liefde ( die actief meewerkt aan de realisatie van het christelijk opvoedingsproject en de Missie van de Broeders van Liefde ( die getuigt van een christelijke levensvisie, zelfverzekerd, besluitvaardig, loyaal, nauwgezet, communicatief, teamgericht, empatisch en stressbestendig is. TAAKOMSCHRIJVING EN VERANTWOORDELIJKHEDEN Als pedagogisch directeur maak je deel uit van het directieteam van Secundaire Scholen Sint-Ferdinand. Je vertegenwoordigt het schoolbestuur in beleids- en adviesraden en bent belast met een beleidsvoorbereidende, beleidsondersteunende en beleidsuitvoerende opdracht. Je neemt verantwoordelijkheid op in overleg met het directieteam. Naast een goede samenwerking binnen het eigen directieteam, wordt verwacht - dat je nauw samenwerkt met de collega s van het MFC en de volwassenwerking. De geïntegreerde samenwerking op de totale campus Sint-Ferdinand wordt telkens nagestreefd. - dat je nauw samenwerkt met de directies van de scholencluster Leopoldsburg-Tessenderlo. De goede samenwerking met scholen gewoon onderwijs wordt nagestreefd binnen deze clusterwerking.

2 Als pedagogisch directeur ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het orthopedagogisch en orthodidactisch beleid: meer concreet het ontwikkelen van een gericht orthopedagogisch, zorgvernieuwend beleid binnen de school met als uitgangspunt de kwaliteit van leven van elke leerling. Het slagen en welbevinden van leerlingen en hun persoonlijk ontwikkelingsproces bepalen het beleid en dit vanuit een bekommernis en inzet voor maximale kansen voor elke jongere. BEKWAAMHEIDSBEWIJZEN In het bezit zijn van: tenminste een diploma op niveau bachelor bij voorkeur binnen een menswetenschappelijke richting; het bewijs van pedagogische bekwaamheid; binnen de sector of binnen het onderwijs voldoende ervaring opgebouwd hebben. AANBOD Een uitdagende job in een school voor buitengewoon secundair onderwijs. Deze functie wordt georganiseerd via het organiek ambt van adjunct-directeur. Verloond volgens de geldende barema s binnen onderwijs ( Plaats van tewerkstelling: Sint-Ferdinandstraat 1, 3560 Lummen. Schriftelijke kandidatuur met CV en motivatie uiterlijk 18 juni 2018 sturen naar: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand t.a.v. Katrien Gerits Sint-Ferdinandstraat Lummen of via katrien.gerits@fracarita.org Meer informatie kan ingewonnen worden bij Katrien Gerits, directeur Secundaire Scholen Sint-Ferdinand (0497/ of katrien.gerits@fracarita.org). Wanneer uw schriftelijke kandidatuur wordt weerhouden, zal u uitgenodigd worden voor een gesprek. Zowel een externe screening, als een gesprek met de gedelegeerd bestuurder behoren tot de procedure. alle vacatures ook op:

3 FUNCTIE-BESCHRIJVING PEDAGOGISCH DIRECTEUR Als pedagogisch directeur maak je deel uit van het directieteam van Secundaire Scholen Sint-Ferdinand. Je vertegenwoordigt het schoolbestuur in beleids- en adviesraden en bent belast met een beleidsvoorbereidende, beleidsondersteunende en beleidsuitvoerende opdracht. Je neemt verantwoordelijkheid op in overleg met het directieteam. Naast een goede samenwerking binnen het directieteam, wordt eveneens verwacht dat je nauw samenwerkt met de collega s van het MFC en de volwassenwerking. De geïntegreerde samenwerking op de totale campus wordt telkens nagestreefd. Deze functie wordt georganiseerd via het organiek ambt van adjunct-directeur. Als directeur van een school van de Broeders van Liefde werkt je actief mee aan de realisatie van de missie, de lokale identiteitsverklaring en het opvoedingsproject van de Broeders van Liefde. Als medewerkers van de Broeders van Liefde vinden wij onze inspiratie in de waarden van het Evangelie. Je voert een begeesterd en begeesterend leiderschap met veel zorg voor het coachend omgaan met alle participanten van het schoolgebeuren (leerlingen, leerkrachten, medewerkers, ouders, ). Als pedagogisch directeur ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het orthopedagogisch en orthodidactisch beleid: meer concreet het ontwikkelen van een gericht orthopedagogisch, zorgvernieuwend beleid binnen de school met als uitgangspunt de kwaliteit van leven van elke leerling. Het slagen en welbevinden van leerlingen en hun persoonlijk ontwikkelingsproces bepalen het beleid en dit vanuit een bekommernis en inzet voor maximale kansen voor elke jongere. De taakomschrijving omvat dan ook de verantwoordelijkheid over de onderstaande domeinen/resultaatsgebieden met bijzondere aandacht voor opleidingsvorm 3. Het pedagogisch beleid binnen OV4 zal in samenwerking met de algemeen directeur worden vorm gegeven. (1) Pedagogisch project en schoolvisie De steeds snellere ontwikkeling en evolutie van de maatschappij zorgt ervoor dat scholen voortdurend met nieuwe uitdagingen worden geconfronteerd. Als pedagogisch directeur ben je een sleutelfiguur bij de voortdurende ontwikkeling en realisatie van het steeds evoluerende pedagogisch project van de school. Je bent de verantwoordelijke voor de ontwikkeling en uitwerking van een visie op zorg en onderwijs.

4 - Je neemt initiatieven om het opvoedingsproject van de Broeders van Liefde om te zetten in de praktijk, m.a.w. je maakt het pedagogisch project zichtbaar in het schoolleven. - Je hebt oog voor de steeds groeiende diversiteit en vernieuwing binnen het onderwijs en je speelt proactief in op deze nieuwe ontwikkelingen. - Je hebt oog voor langetermijnplanning en ontwikkelt daarvoor een visie (link SWP en beleidsplanning). - Je streeft via een participatief beleid (overleg en open communicatie) naar een gezamenlijke doelgerichtheid bij alle onderwijspartners om de visie te implementeren. - Bijsturen en implementeren van een gericht doelgroepen en opnamebeleid in overleg met de collega s van MFC. - (2) Zorgbeleid én zorgbreed werken Je bent verantwoordelijk voor het zorgbeleid binnen de school. Zorg is een breed begrip dat ruimer gaat dan de aanpak van problemen en preventief werken. Het gaat om het geheel van initiatieven die door alle schoolbetrokkenen worden genomen om optimale ontwikkelingskansen te creëren voor alle leerlingen. Zorg op school heeft steeds betrekking op de domeinen leren en studeren, onderwijsloopbaan, psychisch, sociaal en fysiek welbevinden van de leerling. - Het organiseren en opvolgen van de begeleiding van de leerlingen. - De leerlingen sensibiliseren voor het opvoedingsproject. - Een gunstig studie- en leefklimaat scheppen. - Coördinatie van orthopedagogische, ortho-didactische, therapeutische, medische en sociale interventies. - Participatie van de leerling en zijn omgeving bevorderen. - Deelname werkgroep preventie en verslaving. - Overleg pedagogisch directies BvL. - (3) Kwaliteitszorg De permanente zorg voor kwaliteit en kwaliteitsverbetering is een grondhouding van een directeur. De pedagogisch directeur streeft naar het aanbieden van kwaliteitsvol onderwijs en zorg op een hedendaagse en pedagogisch verantwoorde wijze. - Je ontwikkelt binnen de school kwaliteit vanuit een gedragen visie die vertaal is in de onderwijsleerpraktijk.

5 - Je installeert systemen waardoor onderwijskwaliteit onderzocht wordt, verbeterd en geborgd wordt. - Je coördineert het proces van handelingsplanning van de individuele leerling of de klasgroep. - Je coördineert de schoolwerkplanning in samenwerking met het team. - Je geeft innovatie voldoende kansen. - (4) Communicatie en samenwerking Je coördineert de communicatie en samenwerking zowel intern binnen de school als extern met ouders en andere partners. Je zorgt voor een optimale informatiedoorstroming met het oog op te bereiken doelstellingen. Communicatie en samenwerking met de ouders, leerlingen en zorgverstrekkende diensten (CLB, Kinderpsychiatrische en zorginstellingen, ). Goede relatie met doorverwijzers onderhouden. Constructief deelnemen aan de schoolraad. Deelname aan oudervereniging. Relatie samenwerking met pedagogische begeleidingsdiensten. Deelname aan samenwerkingsverbanden conform de beleidsbeslissingen. Concrete initiatieven uitbouwen om de school op een positieve manier naar de buitenwereld toe te tonen. (5) Kansenbevorderingsbeleid (GOK-beleid) Vanuit de wetenschap dat de schoolloopbaan van een grote groep jongeren gehinderd wordt door drempels (of hindernissen), wordt een proactief beleid verwacht om de kansen te bevorderen van kwetsbare groepen en ervoor te zorgen dat het beleid zoveel mogelijk drempels wegneemt om de slaagkansen te bevorderen. Je maakt van gelijke kansen voor alle leerlingen een prioriteit. - Je werkt binnen de school een visie uit rond gelijke onderwijskansen. - Je ontwikkelt en coördineert het GOK-beleid binnen de school. - Aansturen van het GOK-team. - Deelname Lokaal overlegplatform (LOP). - (6) Talenbeleid

6 Je bent verantwoordelijk voor de strategische uitwerking binnen het schoolteam van een specifieke visie op taal, taalvaardigheid en taal-vaardigheidsonderwijs. Via een taalbeleid probeert de school het bestaande onderwijs aan te passen aan de taalleerbehoeften van alle leerlingen. - In samenwerking met de werkgroep taalbeleid werk je een visie uit op taal binnen de school. Als directie ben je verantwoordelijk voor de voortgang en evaluatie van een taalbeleid. (7) Schoolorganisatie Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagdagelijkse werking van de school: plannen, uitvoeren, opvolgen en evalueren en dit binnen de toepassing van interne of externe reglementering of wetgeving. Lesurenpakket efficiënt en doeltreffend verdelen conform regelgeving in samenwerking met het directieteam; Organisatie en opvolging deliberaties en klassenraden; Opvolgen van jaarplanning; Opvolging van werkgroepen; Organiseren en evalueren van diverse schoolprojecten (8) Beleidsmatige opvolging en ondersteuning van leerkrachten en begeleiders Je zorgt samen met de collega s binnen het directieteam voor een goed en evenwichtig personeelsbeleid dat rekening houdt met de accenten van het pedagogisch project en de schoolvisie en met de rechten, plichten en noden van het personeel. Je ondersteunt en begeleidt medewerkers in functie van het algemeen welzijn binnen de school, het creëren van een veilig klimaat voor medewerkers om een maximale persoonsontwikkeling te stimuleren. - Selectie en aanwerving van nieuwe medewerkers. - Coördineren van onthaal en introductie van nieuwe medewerkers. - Loopbaanbegeleiding.

7 - Bewaken van de omvang, kwalificatie en verdeling van personeel. - Ondersteunen van leerkrachten in het implementeren van de leerplandoelstellingen (resultaatsverbintenis) en de ontwikkelingsdoelen - opleidingsprofielen (inspanningsverbintenis). - Oplossingen uitwerken bij problemen. - Opvolgen van functionerings- en evaluatiegesprekken. - Arbeidsstatuten en contracten van personeel. - Stagiairs. - Bewaken van de opdrachtverdeling en uurroosters. (9) Vormingsbeleid Het vormingsbeleid omvat alle initiatieven om op een gestructureerde manier met de huidige en gevraagde kennis, attitudes en vaardigheden van het personeel om te gaan. - Permanente vorming van alle personeelsleden behartigen. - Eigen vorming behartigen. - Opstellen van een nascholingsplan. Je streeft naar de school als lerende organisatie. - Nieuwe leerplannen wijzigingen in ontwikkelingsdoelen onder de aandacht brengen. - Organiseren van voldoende nascholing zowel vakgebonden als vakoverstijgend. - Voldoende nascholing voor zichzelf. - Aandacht voor zelfevaluatie en bijsturing.

8 Competenties / attitudes Als directeur ontwikkelt je jouw leiderschapsstijl en competenties overeenkomstig het leiderschapscharter van de Broeders van Liefde. Daarenboven beantwoordt je aan volgende verwachtingen: - Actief meewerken aan de realisatie van de missie, de kritische doelen, lokale identiteitsverklaring en het opvoedingsproject van de Broeders van Liefde; - getuigen van christelijke levensvisie, - zich loyaal opstellen t.o.v. het schoolbestuur - over onderstaande kwaliteiten beschikken: o Sociaal ingesteld o In team kunnen werken o Integer o Zelfverzekerd en besluitvaardig o Loyaal o Nauwgezet o Communicatief o Empathisch sociaal voelend o Stressbestendig o Resultaatsgericht o Verantwoordelijkheidsbesef o Probleemoplossend denken en proactief handelen o Kunnen omgaan met tijdsdruk o Visionair en planmatig werken o Leerlingengericht o Zin voor orde o Efficiënt organisatietalent o Vernieuwingsgerichtheid en creatief denken o Assertief o Geloof in eigen kunnen o Flexibiliteit o Reflectief - Bereid zijn tot nascholing in functie van de opdracht - Een ruime aanwezigheid en beschikbaarheid, ook buiten de gangbare schooluren

9

Technisch Adviseur Coördinator (m-v) voor Secundaire Scholen Sint-Ferdinand - Lummen Vanaf januari 2018

Technisch Adviseur Coördinator (m-v) voor Secundaire Scholen Sint-Ferdinand - Lummen Vanaf januari 2018 zoekt Technisch Adviseur Coördinator (m-v) voor Secundaire Scholen Sint-Ferdinand - Lummen Vanaf januari 2018 ALGEMEEN Secundaire Scholen Sint-Ferdinand is een secundaire school voor buitengewoon onderwijs

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR Naam personeelslid: School en instellingsnummer: Scholengemeenschap: Schoolbestuur: Evaluator(en): DEEL 1: ALGEMEEN GEDEELTE Functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken

Nadere informatie

STATIONSSTRAAT, LANAKEN. Ondernemingsnummer. RPR Tongeren Inhoud... 1 INLEIDING Domein Algemeen Beleid...

STATIONSSTRAAT, LANAKEN. Ondernemingsnummer. RPR Tongeren Inhoud... 1 INLEIDING Domein Algemeen Beleid... SCHOLENGEMEENSCHAP LANAKEN vzw STATIONSSTRAAT, 232 3620 LANAKEN Ondernemingsnummer RPR Tongeren 0429 305 964 Bankrekening BE86 0682 4701 2850 FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTIE INHOUD Inhoud... 1 INLEIDING...

Nadere informatie

vzw KaSO Herk-de-Stad, Veearts Strauvenlaan 5, 3540 Herk-de-Stad

vzw KaSO Herk-de-Stad, Veearts Strauvenlaan 5, 3540 Herk-de-Stad Katholieke Scholengemeenschap Sint-Martinus Herk-de-Stad nummer 113381 Functiebeschrijving pedagogisch directeur voor de eerste graad van de Sint-Martinusscholen DOMEIN DOEL AANDACHTSVELDEN VISIE PLANNING

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur

FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur School: Schoolbestuur: Instellingsnummer: Scholengemeenschap: Nummer scholengemeenschap: Personeelslid: Eerste evaluator: Tweede evaluator: Ambt: directeur Bijkomende gegevens:

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 4 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool Egem

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 4 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool Egem GVB Egem Molenakker 97 8740 PITTEM-Egem Pittem, 17/02/2014 (de school maakt deel uit van VZW Vrij Basisonderwijs Pittem en Egem, Koolskampstraat 4, 8740 Pittem) Betreft : Vacature voor directeur (m/v)

Nadere informatie

De V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs Veurne, werft een voltijdse directeur zonder lesopdracht aan. Datum van indiensttreding: 1 april 2016.

De V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs Veurne, werft een voltijdse directeur zonder lesopdracht aan. Datum van indiensttreding: 1 april 2016. V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs D. de Haenelaan 10-8630 VEURNE OPENSTELLING VOOR EEN FUNCTIE VAN DIRECTEUR (M/V) ZONDER LESOPDRACHT VRIJE KATHOLIEKE BASISSCHOOL, Brugsesteenweg 77 te 8630 Veurne Datum:

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene V.K.B.B.- V.Z.W. Peter Benoitlaan 13 8450 Bredene 25-06-2012 Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene Geachte Heer, Mevrouw Het Schoolbestuur

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %)

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %) 29 aug 2018 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %) De vrije basisschool van Sint-Henricus is één van de dertien basisscholen van de scholengroep Sint- Rembert vzw. De

Nadere informatie

Doorniksesteenweg Bossuit

Doorniksesteenweg Bossuit Doorniksesteenweg 557 27-09-2013 8583 Bossuit Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 10 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Kleuterschool Bossuit, Doorniksesteenweg 557 8583 Bossuit Geachte Heer,

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %)

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %) 06 jul 2019 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %) De vrije basisschool van Tweesprong is één van de twaalf basisscholen van de scholengroep Sint- Rembert vzw. De

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR Onderwijsinstelling :... Instellingsnummer :... Schoolbestuur :... Scholengemeenschap/consortium : SG BLOM Nummer scholengemeenschap : 121921 Het arbeidsreglement,

Nadere informatie

Zaveldal buitengewoon secundair onderwijs in BRUSSEL zoekt leerkracht ASV OV3.

Zaveldal buitengewoon secundair onderwijs in BRUSSEL zoekt leerkracht ASV OV3. Zaveldal buitengewoon secundair onderwijs in BRUSSEL zoekt leerkracht ASV OV3. FUNCTIEOMSCHRIJVING Zaveldal is een school voor buitengewoon secundair onderwijs die de opleidingsvorm 3 aanbiedt (= toewerken

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht

Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van administratief directeur in de Don Bosco

Nadere informatie

1 Vacature. 2 Kandidaatstelling. 3 Functieprofiel

1 Vacature. 2 Kandidaatstelling. 3 Functieprofiel Vacature Pedagogisch directeur 3 de graad bso (organisatiehulp verzorging) School voor mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO 1 Vacature De katholieke scholengroep RHIZO

Nadere informatie

Zaveldal buitengewoon secundair onderwijs in BRUSSEL zoekt leerkracht OV1 TYPE 3

Zaveldal buitengewoon secundair onderwijs in BRUSSEL zoekt leerkracht OV1 TYPE 3 Zaveldal buitengewoon secundair onderwijs in BRUSSEL zoekt leerkracht OV1 TYPE 3 Zie website VDAB FUNCTIEOMSCHRIJVING Zaveldal is een school voor buitengewoon secundair onderwijs die de opleidingsvorm

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke Basisschool Rozenstraat 6 te 8560 Wevelgem-Moorsele.

Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke Basisschool Rozenstraat 6 te 8560 Wevelgem-Moorsele. vzw Vrij Katholiek en Lager Onderwijs Moorsele KBO nummer 0432396108 Rozenstraat 6 8560 Moorsele 2 december 2013 Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Kleuterschool St-Lutgardis

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Kleuterschool St-Lutgardis datum Kleuterschool St-Lutgardis Karel van Manderstraat 33 8760 MEULEBEKE (de school maakt deel uit van VZW Vrij Katholiek Basisonderwijs, Markt 10, 8760 MEULEBEKE Meulebeke, 30 januari 2014 Betreft :

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BESTAANSREDEN VAN DE FUNCTIE Deze functiebeschrijving bevat de hoofdlijnen van de opdracht van een directielid SG PSOL en biedt een werkkader dat het directielid zal helpen

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON

VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON 18 mrt 2015 VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS DE TORRETJES (100 %) De BLO Torretjes is één van de acht basisscholen van de scholengroep Sint-Rembert vzw. De school telt

Nadere informatie

Zaveldal buitengewoon secundair onderwijs in BRUSSEL zoekt Individuele leerkracht (TIJDELIJK ONDERWIJS AAN HUIS)

Zaveldal buitengewoon secundair onderwijs in BRUSSEL zoekt Individuele leerkracht (TIJDELIJK ONDERWIJS AAN HUIS) Zaveldal buitengewoon secundair onderwijs in BRUSSEL zoekt Individuele leerkracht (TIJDELIJK ONDERWIJS AAN HUIS) Zie website VDAB FUNCTIEOMSCHRIJVING Zaveldal is een school voor buitengewoon secundair

Nadere informatie

Katholiek Onderwijs Bisdom Antwerpen NoordkAnt vzw

Katholiek Onderwijs Bisdom Antwerpen NoordkAnt vzw Vacature 1: Vacature - directeur (m/v) Lagere school OLV van Lourdes Alfons Jeurissenstraat 13, 2180 Ekeren (Antwerpen) Vacature 2: Vacature boekhouder tijdelijke vervanging Stella Marisstraat 4, 2170

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE

VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE 17 jun 2017 VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE De vrije basisschool van Aartrijke is één van de elf basisscholen van de scholengroep Sint-Rembert vzw. De school heeft

Nadere informatie

Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL

Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL Provinciaal Technisch Instituut Roze 131 9900 EEKLO Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL Persoonlijke gegevens personeelslid Naam: Deze functiebeschrijving kadert binnen het pedagogisch

Nadere informatie

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Doel van de functie (Mee) Ontwikkelen, vertalen en bijsturen van een overkoepelend beleid en strategie voor basisonderwijs Bepalen en bewaken van de krijtlijnen

Nadere informatie

Vacature. Directeur Hotelschool Kortrijk. (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO

Vacature. Directeur Hotelschool Kortrijk. (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO Vacature directeur Hotelschool Kortrijk (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO 1 Vacature De Katholieke Scholengroep RHIZO heeft een vacature voor directeur Hotelschool Kortrijk. 2 Kandidaatstelling

Nadere informatie

Voorjaar I. Missie van het centrum

Voorjaar I. Missie van het centrum Aanwerving stafmedewerker Programmatie : verantwoordelijk voor programmatie en planning van het educatieve aanbod, taakverdeling, instroomproces, leerloopbaan- en cursistenbegeleiding I. Missie van het

Nadere informatie

Aanwerving Internaatsopvoeder

Aanwerving Internaatsopvoeder v.z.w. Don Bosco Internaten François Gaystraat 129 1150 Sint-Pieters-Woluwe 02 771 21 00 02 772 15 82 internaten@donbosco.be Aanwerving Internaatsopvoeder in het Don Bosco Internaat Guldendallaan 90 1150

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT.

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT. 25 mei 2016 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT. AANGEVULD MET EEN OPDRACHT ALS ZORGCOÖRDINATOR De vrije basisschool de Oefenschool is één van de tien basisscholen van de scholengroep

Nadere informatie

Voorjaar I. Missie van het centrum

Voorjaar I. Missie van het centrum Aanwerving Pedagogische stafmedewerker verantwoordelijk voor de inhoudelijke en pedagogische ondersteuning van de educatieve medewerkers en de kwaliteitszorg van de educatieve processen. I. Missie van

Nadere informatie

1. WERKEN AAN EEN SCHOOLEIGEN CHRISTELIJKE IDENTITEIT

1. WERKEN AAN EEN SCHOOLEIGEN CHRISTELIJKE IDENTITEIT 1. WERKEN AAN EEN SCHOOLEIGEN CHRISTELIJKE IDENTITEIT Als katholieke school kiezen we voor de fundamentele opdracht onze kinderen te begeleiden vanuit uitgesproken evangelische waarden. Ieder kind is uniek.

Nadere informatie

De missie van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde

De missie van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde Doel Conform het kwaliteitsdecreet beschrijft dit document het kwaliteitsbeleid van het MFC Sint- Jozef. Het omschrijft de missie, visie en waarden ten aanzien van de hulp- en dienstverlening en het beschrijft

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Lodewijkscollege, Spoorwegstraat 250, 8200 Sint-Michiels

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Lodewijkscollege, Spoorwegstraat 250, 8200 Sint-Michiels V.Z.W. Sint-Lodewijk Brugge Magdalenastraat 30 8200 Sint-Andries 21/03/2013 Geachte directie, Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Lodewijkscollege, Spoorwegstraat

Nadere informatie

Betreft : vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Amand Zuid, Krysantenlaan 6, 8500 KORTRIJK.

Betreft : vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Amand Zuid, Krysantenlaan 6, 8500 KORTRIJK. Sint-Amandsbasisschool Zuid Krysantenlaan 6 Wielewaallaan 26 8500 Kortrijk VZW Sint-Amandsbasisscholen Kortrijk mz Kollegestraat 8 8500 Kortrijk Betreft : vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht

Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van algemeen directeur in de Don Bosco campus, Stationsstraat

Nadere informatie

Vacature voor coördinerende functie op directieniveau met kans op vaste benoeming ambt adjunct-directeur secundair onderwijs (m/v)

Vacature voor coördinerende functie op directieniveau met kans op vaste benoeming ambt adjunct-directeur secundair onderwijs (m/v) Scholengroep Sint-Jan Vrij katholiek secundair onderwijs Menen-Wervik-Wevelgem Nr.: 111401 E-mail: codi@sgsintjan.org Website: www.sgsintjan.org Tel.: 056 44 30 07 Vzw VKSO MWW, Kerkomtrek 13, 8930 Menen

Nadere informatie

Voorwaarden tot aanstelling in de functie directeur

Voorwaarden tot aanstelling in de functie directeur Voorwaarden tot aanstelling in de functie directeur 1) Ervaring in het deeltijds kunstonderwijs als lid van het bestuurs- en onderwijzend personeel strekt tot aanbeveling; 2) Houder zijn van een bekwaamheidsbewijs

Nadere informatie

stafmedewerker Voorjaar 2018

stafmedewerker Voorjaar 2018 Aanwerving stafmedewerker: verantwoordelijk samen met andere stafmedewerkers voor programmatie en planning van het educatieve aanbod, taakverdeling, coaching van medewerkers en interne kwaliteitszorg Voorjaar

Nadere informatie

DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL (M/V)

DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL (M/V) Katholiek Basisonderwijs Veurne De Vrije Basisschool in de Daniël de Haenelaan met haar kleuterafdeling t Voelsprietje: een school waar kinderen zich thuis voelen! Meer dan 200 kleuters en leerlingen uit

Nadere informatie

decreet leerlingenbegeleiding november 2018

decreet leerlingenbegeleiding november 2018 STAP VAN JE SCHOOLWERKING NAAR HET DECREET LEERLINGENBEGELEIDING EN TERUG Greet Vanhove, dienst Lerenden DOELEN EN VERLOOP Decreet leerlingenbegeleiding in notendop 4 begeleidingsdomeinen inhoudelijk concretiseren

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR

FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR Naam personeelslid: School en instellingsnummer: Scholengemeenschap: Schoolbestuur: Eerste evaluator: Tweede evaluator: DEEL 1: ALGEMEEN GEDEELTE Functiebeschrijvingen,

Nadere informatie

Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede

Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Markt 5 9340 Lede Tel. 053 60 68 70 e-mail academie@gamw.lede.be URL: http://www.gamw.lede.be Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzer ASV-LO

FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzer ASV-LO FUNCTIEBESCHRIJVING Onderwijzer ASV-LO Instelling: BuLO Klim-op instellingsnummer 25841 naam:.. adres:.. stamboeknummer:. opdrachtbreuk:.. vastbenoemd:. eerste indiensttreding eerste indiensttreding binnen

Nadere informatie

Vacature innovatiemanager/innovatiecoach belangstellingsgebied mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO

Vacature innovatiemanager/innovatiecoach belangstellingsgebied mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO Vacature innovatiemanager/innovatiecoach belangstellingsgebied mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO 1 Vacature De katholieke scholengroep RHIZO heeft een vacature voor

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR 1 FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN LERAAR Naam personeelslid: School en instellingsnummer: Scholengemeenschap: Schoolbestuur: Eerste evaluator: Tweede evaluator: Functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken

Nadere informatie

Individuele functiebeschrijving voor het ambt LERAAR

Individuele functiebeschrijving voor het ambt LERAAR Individuele functiebeschrijving voor het ambt LERAAR Naam personeelslid Heilig Graf instellingnummers Scholengemeenschap Schoolbestuur 031492, 031451, 031559, 031427, 122788, 031435 SG Katholiek secundair

Nadere informatie

Prizma vzw/scholengemeenschap B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT. 15 februari 2016. Geachte Mevrouw Geachte Heer

Prizma vzw/scholengemeenschap B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT. 15 februari 2016. Geachte Mevrouw Geachte Heer Prizma vzw/ B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT 15 februari 2016 Geachte Mevrouw Geachte Heer De Raad van Bestuur van de Scholengemeenschap PRIZMA (Campus Middenschool Ingelmunster; Campus

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) zonder lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool, Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte.

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) zonder lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool, Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte. Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte 14/02/2016 Betreft : Vacature voor directeur (m/v) zonder lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool, Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte. Geachte Heer, Mevrouw, Het

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Instelling: 122259... FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Opgemaakt op Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:... /24 Vast benoemd: Ja / Neen Datum Eerste indiensttreding Eerste

Nadere informatie

Functiebeschrijving 1. FUNCTIETITEL. Beleidsmedewerker woonzorgcentrum 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE

Functiebeschrijving 1. FUNCTIETITEL. Beleidsmedewerker woonzorgcentrum 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE Functiebeschrijving 1. FUNCTIETITEL Beleidsmedewerker woonzorgcentrum 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE - Instaan voor de ondersteuning van de WZC-directeur bij de beleidsvoorbereiding en uitvoering en bij

Nadere informatie

MODEL VAN FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER. Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING. Opgemaakt op... Naam:.. Adres:..

MODEL VAN FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER. Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING. Opgemaakt op... Naam:.. Adres:.. MODEL VAN FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER Instelling: 122259 FUNCTIEBESCHRIJVING KINDERVERZORGER Opgemaakt op... Naam:.. Adres:... Stamboeknummer:.. Opdrachtbreuk:../24 Vast benoemd: Ja/Neen Eerste

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE PROEFDOORLICHTING INSPECTIE 2.0 VBS Sint-Jansschool te Menen (19059)

VERSLAG VAN DE PROEFDOORLICHTING INSPECTIE 2.0 VBS Sint-Jansschool te Menen (19059) VERSLAG VAN DE PROEFDOORLICHTING INSPECTIE 2.0 VBS Sint-Jansschool te Menen (19059) 1 IN WELKE MATE ONTWIKKELT DE SCHOOL HAAR EIGEN KWALITEIT? K1. Visie De school weet wat ze met haar onderwijs wil bereiken

Nadere informatie

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers FUNCTIEBESCHRIJVING Afdeling/Dienst: Sociale zaken en rapporteert aan het afdelingshoofd personen Functietitel: Diensthoofd sociale zaken Hoofddoel: Coördineren van de activiteiten en projecten van de

Nadere informatie

BEHEERDER. Als internaatbeheerder bouw je kwaliteitszorg uit in een MPI voor type BA, 2, 3, 4, 9 met de focus op onderstaande resultaatgebieden:

BEHEERDER. Als internaatbeheerder bouw je kwaliteitszorg uit in een MPI voor type BA, 2, 3, 4, 9 met de focus op onderstaande resultaatgebieden: Vacature In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers

Nadere informatie

Competenties van leerkrachten in scholen met een katholiek geïnspireerd opvoedingsproject

Competenties van leerkrachten in scholen met een katholiek geïnspireerd opvoedingsproject Competenties van leerkrachten in scholen met een katholiek geïnspireerd opvoedingsproject Deze lijst is het onderzoekresultaat van een PWO-traject binnen de lerarenopleidingen van de KAHO Sint-Lieven,

Nadere informatie

Vacature voor beheerder Internaat-aan-Zee (ingang tot de proeftijd vanaf 1 januari 2012).

Vacature voor beheerder Internaat-aan-Zee (ingang tot de proeftijd vanaf 1 januari 2012). Leon Spilliaertstraat 29 8400 Oostende www.scholengroepaanzee.be 059/51 05 24 059/80 79 93 info@scholengroepaanzee.be 001-3397011-50 Algemeen directeur: Xavier DEFRANCQ 0477/57 61 14 xavdef@scholengroepaanzee.be

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. 2. Taken en wijze van uitvoeren 2.1 Beleidsvoorbereiding en advisering

FUNCTIEBESCHRIJVING. 2. Taken en wijze van uitvoeren 2.1 Beleidsvoorbereiding en advisering FUNCTIEBESCHRIJVING directeur School: Schoolbestuur: Gemeentebestuur van Kortenberg Instellingsnummer: Scholengemeenschap: Gemeentelijk Onderwijs Kortenberg Nummer scholengemeenschap: 120626 Personeelslid:

Nadere informatie

Op de volgende pagina s kan u het competentieprofiel voor de directeur GO! Lyceum Gent vinden. Deze directeur zien we als lid van een directieteam.

Op de volgende pagina s kan u het competentieprofiel voor de directeur GO! Lyceum Gent vinden. Deze directeur zien we als lid van een directieteam. Samen voor kwaliteitsvol onderwijs Op de volgende pagina s kan u het competentieprofiel voor de directeur GO! Lyceum Gent vinden. Deze directeur zien we als lid van een directieteam. Het directieteam werkt

Nadere informatie

Vacature CAW Centraal-West-Vlaanderen BELEIDSMEDEWERKER & KWALITEITSCOÖRDINATOR

Vacature CAW Centraal-West-Vlaanderen BELEIDSMEDEWERKER & KWALITEITSCOÖRDINATOR Vacature CAW Centraal-West-Vlaanderen BELEIDSMEDEWERKER & KWALITEITSCOÖRDINATOR CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) is er voor iedere burger met om het even welke welzijnsvraag. De kerntaken van een CAW

Nadere informatie

PEDAGOGISCH DIRECTEUR LAGERE SCHOOL

PEDAGOGISCH DIRECTEUR LAGERE SCHOOL Oud-Heverlee, 27 juni 2016 Vacature pedagogisch directeur lager onderwijs Don Bosco Groot-Bijgaarden Wij delen u mee dat met ingang van 1 september 2016 een ambt van pedagogisch directeur lager onderwijs

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Directeur grondgebiedszaken A4a-A4b U coördineert de directie grondgebiedszaken, die bestaat uit: - de dienst vergunningen en beleidsondersteuning

Nadere informatie

Medewerker Ontmoetingshuis De Moazoart vzw

Medewerker Ontmoetingshuis De Moazoart vzw Medewerker Ontmoetingshuis De Moazoart vzw Vacature Maart 2015 De Moazoart biedt een onderkomen aan organisaties die werken met maatschappelijk kwetsbare groepen en creeërt ruimte voor ontmoeting, vorming,

Nadere informatie

Katholieke Scholengemeenschap Oscar Romero Sint-Bavostraat 51, 2610 Wilrijk tel fax

Katholieke Scholengemeenschap Oscar Romero Sint-Bavostraat 51, 2610 Wilrijk tel fax Katholieke Scholengemeenschap Oscar Romero Sint-Bavostraat 51, 2610 Wilrijk tel. 03 827 16 23 fax 03 825 13 34 FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINEREND DIRECTEUR DOMEIN DOEL AANDACHTSVELDEN Communicatie en overleg

Nadere informatie

BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V) vanaf 1 september 2015 BASISSCHOOL OBSERVATIECENTRUM DE BERKJES, SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS TYPE 3

BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V) vanaf 1 september 2015 BASISSCHOOL OBSERVATIECENTRUM DE BERKJES, SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS TYPE 3 Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs De Berkjes Torhoutsesteenweg 511, 8200 Sint-Michiels 050/40.41.68 050/39.20.50 Email: bubao.de.berkjes@deberkjes.be BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V)

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van School met de Bijbel Mijn Oogappel te MARKE

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van School met de Bijbel Mijn Oogappel te MARKE Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

vacature voor directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Basisschool St.-Sixtus, Donkerstraat 11, 8640 Westvleteren

vacature voor directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Basisschool St.-Sixtus, Donkerstraat 11, 8640 Westvleteren Poperinge, 23 april 2013. vacature voor directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Basisschool St.-Sixtus, Donkerstraat 11, 8640 Westvleteren Geachte mevrouw, Geachte heer, Het Schoolbestuur van de vzw

Nadere informatie

Functiebeschrijving beleidsmedewerker

Functiebeschrijving beleidsmedewerker Functiebeschrijving beleidsmedewerker Algemeen kader: Krachtlijnen van het opvoedingsconcept voor het katholiek basisonderwijs ( OKB) Werken aan een schooleigen christelijke identiteit Werken aan een degelijk

Nadere informatie

Zorgbeleid Campus T.I. Sparrendal

Zorgbeleid Campus T.I. Sparrendal Zorgbeleid Campus T.I. Sparrendal Elke leraar leerlingbegeleider! VISIETEKST ZORGBELEID 1. Inleiding Als katholieke school wil het Technisch Instituut Sparrendal jongeren vormen tot weerbare en kritische

Nadere informatie

vacature voor directeur (m/v) aan de School voor buitengewoon onderwijs De Klimrank, Deken de Bolaan 2, 8970 Poperinge

vacature voor directeur (m/v) aan de School voor buitengewoon onderwijs De Klimrank, Deken de Bolaan 2, 8970 Poperinge Poperinge, 3 februari 2014. vacature voor directeur (m/v) aan de School voor buitengewoon onderwijs De Klimrank, Deken de Bolaan 2, 8970 Poperinge Geachte mevrouw, Geachte heer, Het schoolbestuur van de

Nadere informatie

Profielschets directeur

Profielschets directeur Profielschets directeur Gevraagd wordt een directeur die: richting kan geven aan het onderwijsproces van De Trieme, gebaseerd op kernwaarden, missie en onderwijskundige visie; een eigen doorleefde onderwijsvisie

Nadere informatie

OPVOEDINGSPROJECT DE LINDE

OPVOEDINGSPROJECT DE LINDE OPVOEDINGSPROJECT DE LINDE DOELSTELLING De Linde is een school voor buitengewoon lager onderwijs. Onze doelstelling kadert volledig binnen de algemene doelstelling van de Vlaamse Overheid met betrekking

Nadere informatie

Openbaar. Solliciteren:

Openbaar. Solliciteren: Openbaar In het kader van de verbreding en verdieping van artikel 107 rond de vermaatschappelijking van de geestelijke gezondheidszorg zoekt het netwerk GG ADS regio Aalst een teamcoördinator voor het

Nadere informatie

VACATURE. (halftijds) Technisch Adviseur Coördinator

VACATURE. (halftijds) Technisch Adviseur Coördinator WAT DOE JE: - Je coacht en begeleidt een team van technisch adviseurs, systeembeheerders en leerkrachten. - Je stelt taakverdeling op voor TV en PV. - Je participeert actief aan relevante overlegmomenten.

Nadere informatie

We vertrekken vanuit gedeeld en participatief leiderschap. De cirkels representeren de diverse overlegorganen en functies binnen onze school.

We vertrekken vanuit gedeeld en participatief leiderschap. De cirkels representeren de diverse overlegorganen en functies binnen onze school. Profiel adjunct-directeur GO! Lyceum Gent Samen voor kwaliteitsvol onderwijs Op de volgende pagina s kan u het competentieprofiel voor adjunct-directeur GO! Lyceum Gent vinden. Deze adjunct-directeur zien

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Aan de directies van de katholieke scholen van het bisdom Brugge Aan de departementshoofden van de hogescholen van het bisdom Brugge

Aan de directies van de katholieke scholen van het bisdom Brugge Aan de departementshoofden van de hogescholen van het bisdom Brugge Scholengroep Sint-Jan Vrij katholiek secundair onderwijs Menen-Wervik-Wevelgem Nr.: 111401 E-mail: codi@sgsintjan.org Website: www.sgsintjan.org Tel.: 056 44 30 07 Vzw VKSO MWW, Kerkomtrek 13, 8930 Menen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3)

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3) FUNCTIEBESCHRIJVING 1. FUNCTIEGEGEVENS Functienaam: coördinator burgerzaken Functiefamilie: leidinggevend Cluster: samenleven 2. DOELSTELLING VAN DE FUNCTIE Staat in voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering

Nadere informatie

Deel 1: Pedagogisch project Vrije Basisschool Lenteland

Deel 1: Pedagogisch project Vrije Basisschool Lenteland 1 ONZE SCHOOL en de SCHOLENGROEP ARKORUM Het katholiek basisonderwijs brengt al vele jaren een aanbod van kwalitatief onderwijs en opvoeding aan kleuters en leerlingen in de regio Roeselare- Ardooie. In

Nadere informatie

Infosessie buitengewoon secundair onderwijs. 24 november 2017

Infosessie buitengewoon secundair onderwijs. 24 november 2017 Infosessie buitengewoon secundair onderwijs 24 november 2017 Belangrijk vooraf te weten Momenteel fase proefdoorlichtingen kleine wijzigingen nog mogelijk Regelgeving: Voorontwerp van decreet Uitvoeringsbesluiten

Nadere informatie

Visietekst rond de samenwerking tussen het basisonderwijs en het secundair onderwijs

Visietekst rond de samenwerking tussen het basisonderwijs en het secundair onderwijs Visietekst rond de samenwerking tussen het basisonderwijs en het secundair onderwijs Inleiding: De pedagogische begeleiding heeft voor volgende jaren de samenwerking tussen BaO en SO als prioriteit gekozen.

Nadere informatie

Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs

Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs SINT-ANGELA-MONTFORTCOLLEGE vzw AARSCHOTSESTEENWEG 39 ROTSELAAR Nr. 0464.016.326 Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs In het Montfortcollege gelegen op het domein O.L.Vrouwepark

Nadere informatie

Werken met een richtdocument

Werken met een richtdocument Kwaliteitsvolle loopbaanbegeleiding Werken met een richtdocument Marc Van Gils april 2008 1 Een creatieve zoektocht naar mogelijkheden tot optimale afstemming van de doelen van de medewerker en die van

Nadere informatie

Referentiekader OK: aan de slag met enkele kwaliteitsverwachtingen. Katrien Van Asch

Referentiekader OK: aan de slag met enkele kwaliteitsverwachtingen. Katrien Van Asch Referentiekader OK: aan de slag met enkele kwaliteitsverwachtingen Katrien Van Asch Doelen Kennismaken met het Referentiekader OK in het algemeen Uitwisselen van ideeën over rubriek ontwikkeling van de

Nadere informatie

We willen kansen scheppen om uw kind evenwichtig te laten ontplooien. We houden rekening en hebben respect voor de eigen mogelijkheden van elk kind.

We willen kansen scheppen om uw kind evenwichtig te laten ontplooien. We houden rekening en hebben respect voor de eigen mogelijkheden van elk kind. 1. VERWELKOMING. NAAR DE OUDERS TOE Van harte welkom in onze school. Wij danken u voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Het verheugt ons dat u voor het onderwijs en de opvoeding van uw kind een

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN ALGEMEEN (EN ARTISTIEK) DIRECTEUR IN HET DEELTIJDS KUNSTONDERWIJS

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN ALGEMEEN (EN ARTISTIEK) DIRECTEUR IN HET DEELTIJDS KUNSTONDERWIJS Academie: Instellingsnummer: Inrichtende macht: FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN ALGEMEEN (EN ARTISTIEK) DIRECTEUR IN HET DEELTIJDS KUNSTONDERWIJS IDENTIFICATIE Naam personeelslid Stamboeknummer Geboortedatum

Nadere informatie

ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT

ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT - SCHOOLBROCHURE - Basisonderwijs DE LINDE, Overpelt ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT In ons Eigen opvoedingsproject (EOP) kan u lezen hoe wij als school onze opvoedingstaak zien.

Nadere informatie

Opvoedingsproject. A. ONS OPVOEDINGSPROJECT p. 2. A.1 De christelijke identiteit p. 2. A.2 Gevarieerd en goed begeleiden p. 3

Opvoedingsproject. A. ONS OPVOEDINGSPROJECT p. 2. A.1 De christelijke identiteit p. 2. A.2 Gevarieerd en goed begeleiden p. 3 Opvoedingsproject A. ONS OPVOEDINGSPROJECT p. 2 A.1 De christelijke identiteit p. 2 A.2 Gevarieerd en goed begeleiden p. 3 A.3 Zorg voor elk kind = accent op talent p. 4 A.4 Een sterke teamspirit, een

Nadere informatie

stevige stam is de boom waardeloos.

stevige stam is de boom waardeloos. Visuele voorstelling Boom: Onze school ligt in een groen, bosrijke omgeving. Het logo van de school staat centraal in de tekening. Jongen en meisje: De kinderen staan centraal in onze school. Ben je jongen

Nadere informatie

3) voldoen aan de algemene wervingsvoorwaarden van artikel 19.

3) voldoen aan de algemene wervingsvoorwaarden van artikel 19. Invulling van een voltijds niet-vacant ambt van technisch adviseur specialiteit Nijverheid bij de PTS, Provinciale Scholen voor Tuinbouw en Techniek, met ingang van 1 april 2019. Voor de functie van technisch

Nadere informatie

Functiebeschrijving VO Directeur

Functiebeschrijving VO Directeur Persoonlijke gegevens personeelslid Naam : Functiebeschrijving VO Directeur Deze functiebeschrijving kadert binnen het pedagogisch project, het centrumreglement, het arbeidsreglement, het personeelsreglement

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Adjunct Directeur/ Technisch Adviseur (Coördinator).

FUNCTIEBESCHRIJVING Adjunct Directeur/ Technisch Adviseur (Coördinator). FUNCTIEECHRIJVING Adjunct Directeur/ Technisch Adviseur (Coördinator). 1. Het personeelsbeleid / Adjunct Directeur egeleiden van het personeel om met een bekwaam en gemotiveerd team de doelstellingen van

Nadere informatie

VACATURE TIJDELIJK DIRECTEUR

VACATURE TIJDELIJK DIRECTEUR VACATURE TIJDELIJK DIRECTEUR Jenaplanschool Lieven Gevaert De Jenaplanschool Lieven Gevaert is een stedelijke basisschool in Mortsel. Het lokaal bestuur Mortsel gaat over tot de aanwerving van een tijdelijke

Nadere informatie

Wij gaan met plezier naar school.

Wij gaan met plezier naar school. www.schoolbranst.be Wij gaan met plezier naar school. 3...onze visie Onze school is een landelijk gelegen dorpsschool, een groene school, waar we leven in verbondenheid met de natuur en met elkaar en handelen

Nadere informatie

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie.

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie. FUNCTIE: Directeur POC AFKORTING: DIR AFDELING: Management 1. DOELSTELLINGEN INSTELLING De doelstellingen staan omschreven in het beleidsplan POC. Vermits de directie de eindverantwoordelijkheid heeft

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR Onderwijsinstelling :... Instellingsnummer :... Schoolbestuur :... Scholengemeenschap :... Nummer scholengemeenschap :... IDENTIFICATIE Naam personeelslid

Nadere informatie

THEMA 1 PREVENTIE EN REMEDIËRING VAN ONTWIKKELINGS- EN LEERACHTERSTANDEN *

THEMA 1 PREVENTIE EN REMEDIËRING VAN ONTWIKKELINGS- EN LEERACHTERSTANDEN * THEMA 1 PREVENTIE EN REMEDIËRING VAN ONTWIKKELINGS- EN LEERACHTERSTANDEN * 1. De motivatie voor ontwikkeling en leren bij de leerlingen verhogen. 2. De ontwikkeling en /of leerwinst bij elke leerling verhogen.

Nadere informatie

Vacature coördinator

Vacature coördinator LETS Vlaanderen vzw Wellekensstraat 45, 9300 Aalst E-mail: info@letsvlaanderen.be Functie-omschrijving Vacature coördinator Korte omschrijving HERNIEUWDE OPROEP Als nieuw erkende sociaal-culturele beweging

Nadere informatie

HET BELEIDSVOEREND VERMOGEN BINNEN ONZE SCHOLENGEMEENSCHAP. De 8 dragers voor een beleidseffectieve SG

HET BELEIDSVOEREND VERMOGEN BINNEN ONZE SCHOLENGEMEENSCHAP. De 8 dragers voor een beleidseffectieve SG HET BELEIDSVOEREND VERMOGEN BINNEN ONZE SCHOLENGEMEENSCHAP De 8 dragers voor een beleidseffectieve SG Responsief vermogen Ondersteunende relaties Doeltreffende communicatie Gedeeld leiderschap Reflectief

Nadere informatie