vacature voor directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Basisschool St.-Sixtus, Donkerstraat 11, 8640 Westvleteren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "vacature voor directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Basisschool St.-Sixtus, Donkerstraat 11, 8640 Westvleteren"

Transcriptie

1 Poperinge, 23 april vacature voor directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Basisschool St.-Sixtus, Donkerstraat 11, 8640 Westvleteren Geachte mevrouw, Geachte heer, Het Schoolbestuur van de vzw Katholieke Basisscholen Regio Poperinge wenst u op de hoogte te brengen van de vacature voor het ambt van directeur (met 10 uren lesopdracht) met ingang van 1 september Kandidaten moeten schriftelijk en aangetekend of per (met leesbevestiging) solliciteren uiterlijk op 13 mei 2013 (datum poststempel geldt als bewijs). De sollicitatiebrief dient vergezeld te zijn van een gemotiveerde kandidaatstelling, een beleidsvisie geënt op deze school en een curriculum vitae. De kandidaturen zullen in alle discretie behandeld worden. De aanwervingscommissie zal op basis van de sollicitatiebrief van de kandida(a)t(e) oordelen of hij/zij voor een persoonlijk gesprek wordt uitgenodigd. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats eind mei 2013 op de Centrale Administratie, Bruggestraat 14 te Poperinge. (lokaal 701, ingang Komstraat) Er zal gevraagd worden aan de betrokken sollicitanten om hun beleidsvisie (zie taakomschrijving) toe te lichten. In een tweede fase worden de weerhouden kandidaten gescreend door een assessmentbureau. Daarna volgt in een derde fase een laatste gespreksronde met de aanwervingscommissie. De aanstelling gebeurt door de Raad van Bestuur van de vzw Katholieke Basisscholen Regio Poperinge in overleg met de DPB Brugge. Alle kandidaten worden op de hoogte gebracht van de beslissing. Met bijzondere hoogachting, Marc Boedts Namens het schoolbestuur vzw Katholieke Basisscholen Regio Poperinge

2 VACATURE VOOR DE FUNCTIE VAN DIRECTEUR (M/V) GESUBSIDIEERDE VRIJE BASISSCHOOL ST.-SIXTUS DONKERSTRAAT 11 TE WESTVLETEREN OPROEP TOT KANDIDAATSTELLING 1. VACATURE De Vrije Basisschool St.-Sixtus maakt deel uit van de Scholengemeenschap Regio Poperinge, Bruggestraat 14 te Poperinge. De Scholengemeenschap Regio Poperinge bestaat administratief uit volgende scholen (totaal aantal leerlingen 2372) (telling 01/02/2013) Vrije Basisschool De Kleine Prins Trappistenweg ABELE 66 leerlingen School voor aangepast onderwijs De Klimrank Deken De Bolaan POPERINGE 79 leerlingen Vrije Basisschool De Kastanje 2 vestigingen o Alexisplein PROVEN 114 leerlingen o Waaienbrugseweg KROMBEKE 61 leerlingen Vrije Basisschool De Zonnewijzer 2 vestigingen o Baljuwstraat RENINGELST 152 leerlingen o Pastoorstraat RENINGELST Vrije Basisschool De Krekel Prof. O. Rubbrechtstraat ROESBRUGGE 121 leerlingen Vrije Basisschool St.-Benedictus 2 vestigingen o Boeschepestraat POPERINGE 552 leerlingen o Pezelstraat POPERINGE

3 Vrije Basisschool St.-Franciscus 2 vestigingen o Bruggestraat POPERINGE 595 leerlingen o Kleuterschool Kinderland Toc-H-straat POPERINGE Vrije Basisschool St.-Sixtus Donkerstraat Westvleteren 79 leerlingen Vrije Basisschool Klavertje Drie 2 vestigingen o H. Deberghstraat Oostvleteren 102 leerlingen o Westvleterendorp Westvleteren 44 leerlingen Vrije Basisschool t Vogeltje Loviestraat POPERINGE 47 leerlingen Vrije Basisschool De Waaier Moenaardestraat WATOU 84 leerlingen Vrije Basisschool Westouter Schomminckelstraat 20A 8954 Westouter 104 leerlingen Vrije Basisschool Onze Ark Woestendorp Woesten 172 leerlingen Overkoepelend is een algemeen directeur en een coördinerend pedagogisch directeur aangesteld. De 13 scholen met de 15 directies werken nauw samen. Het ambt van directeur gaat in per 1 september 2013 naar aanleiding van een langdurig ziekteverlof gevolgd door pensionering vanaf juli 2014, van de huidige directeur. 2. VOORWAARDEN Belg zijn en van onberispelijk gedrag. Houder zijn van een pedagogisch diploma bij voorkeur onderwijzer of kleuteronderwijzer. Bij voorkeur ervaring in het basisonderwijs. Bewijs leveren van gevolgde nascholingen. Het beschikken over DHOS is een groot pluspunt. Bekwaam en bereid zijn het opvoedingsproject van de school in samenwerking met de onderwijspartners in praktijk te brengen. Beschikken over kwaliteiten voor een onderwijskundig leiderschap, tevens ook over pedagogische-, psychologische- en managementvaardigheden.

4 Getuigen van een visie en bekwaam zijn tot het leiding geven aan een school in de huidige maatschappelijke tijd. Loyale samenwerking en daadwerkelijke collegialiteit met de collega s directeurs van de vzw Katholieke Basisscholen Regio Poperinge. Beschikbaar zijn tijdens en buiten de lesuren alsook tijdens de vakantie (binnen de wettelijke bepalingen) voor zover de goede werking van de school dit vereist. Het christelijk opvoedingsproject onderschrijven, dit gestalte geven in eigen leven en zich inzetten om het bij de leerkrachten en ouders te propageren. Vlot kunnen werken met PC en met de meest courante software. 3 STATUUT EN BEZOLDIGING Het betreft een tijdelijke aanstelling, die na twee jaar en mits positieve evaluatie kan leiden tot een vaste benoeming. Vanuit de Pedagogische Begeleidingsdienst en vanuit het schoolbestuur zal voldoende loopbaanbegeleiding en ondersteuning gegeven worden. Het ambt van directeur wordt bezoldigd volgens de weddenschaal verbonden aan dit ambt. 4 KANDIDAATSTELLING Wie zich kandidaat wil stellen, schrijft een aangetekende brief of stuurt een uiterlijk tegen 13 mei 2013 (datum poststempel geldt als bewijs) naar: De voorzitter Marc Boedts Werf POPERINGE marc.boedts@pandora.be Het sollicitatiedossier bestaat uit: Een gemotiveerde kandidaatstelling voor dit ambt met aandacht voor opmerkelijke realisaties of verworven competenties die een meerwaarde kunnen betekenen in het uitoefenen van het ambt van directeur. Het curriculum vitae van de kandidaat. Een beleidsvisie geënt op deze school.

5 VACATURE VOOR DE FUNCTIE VAN DIRECTEUR (M/V) GESUBSIDIEERDE VRIJE BASISSCHOOL ST.-SIXTUS DONKERSTRAAT 11 TE WESTVLETEREN TAAKOMSCHRIJVING EN PROFIEL 1 IDENTITEIT De directeur helpt actief mee aan de verwezenlijking van het Katholiek opvoedingsproject volgens de Opdrachtverklaring van het Katholiek Onderwijs, en van het eigen opvoedingsproject van de school. De directeur getuigt van een christelijke inspiratie en gezindheid. De directeur is medeverantwoordelijk voor de schoolpastoraal. De directeur helpt binnen de scholengemeenschap de eigen school verder uitbouwen tot een christelijke opvoedingsgemeenschap met eerbied voor de eigenheid en de ontwikkelingskansen van iedereen. 2 PEDAGOGISCH BELEID De directeur beschikt over pedagogische, didactische en organisatorische bekwaamheden. De directeur heeft de opdracht om de kwaliteit van het onderwijs te stimuleren en te evalueren. De directeur neemt kennis van het ontwikkelingsplan kleuterschool, de leerplannen VVKBaO en de richtlijnen van het VVKBaO en de DPB en zorgt voor de implementatie ervan. De directeur is in staat het personeelsteam in zijn opdracht te leiden, te begeleiden en te motiveren. De directeur selecteert in overleg vernieuwingsimpulsen vanuit het pedagogisch project en vanuit de draagkracht van het team. De directeur bouwt met de leerlingen een hartelijke en goede pedagogische relatie op. 3. PERSONEELSBELEID De directeur bevordert de intrinsieke motivatie van de personeelsleden en evaluatie is gericht op (loopbaan)begeleiding. De directeur stimuleert de permanente professionalisering van alle personeelsleden.

6 De directeur maakt werk van de eigen professionalisering o.a. door het volgen van ProfS. De directeur bevordert actief de kwaliteit van de menselijke relaties op school en streeft naar een goede teamgeest, gekenmerkt door solidariteit en samen gedragen verantwoordelijkheid. De directeur kan en durft beslissingen nemen. 4. SCHOOLORGANISATIE / ZIN VOOR VERANTWOORDELIJKHEID EN DIENSTBAARHEID De directeur werkt resultaatsgericht en geeft blijk van strategisch denken en handelen. Vooropgestelde doelen worden behaald. Administratieve reglementering, onderwijsdecreten en wetten die de school moet naleven worden door de directeur stipt opgevolgd. Schooloverstijgende taken en verantwoordelijkheden op het niveau van onze schoolgemeenschap behoren eveneens tot de opdracht. Tegenover het Schoolbestuur vzw Katholieke Basisscholen Regio Poperinge, de DPB, de collega s directies van de vzw en andere beleidsverantwoordelijken zijn openheid, samenwerking en loyaliteit essentieel. De directeur houdt zich aan onderlinge afspraken die met het schoolbestuur worden gemaakt. De directeursfunctie veronderstelt grote beschikbaarheid en sociaal engagement binnen de plaatselijke gemeenschap. 5 FINANCIEEL EN MATERIEEL BELEID De directeur getuigt van een correcte houding bij: onder andere het budgetteren en het besteden van de werkingsmiddelen en van de eigen middelen van de school, het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de begroting, dit in overleg met het schoolbestuur. De directeur oefent toezicht uit op de boekhouding. Hij/zij zorgt voor een goed onderhoud van de infrastructuur. De directeur biedt supervisie over de aankopen van de school en de contracten die de school afsluit. De directeur kan voorstellen tot investeringen formuleren.

7 6 PREVENTIE EN WELZIJN In overleg met de preventieadviseur zal de directeur in zijn organisatorisch beleid steeds uitgaan van een veilige schoolomgeving. 7 INSPRAAK De directeur zorgt voor een vertrouwensvolle menselijke relatie met de personeelsleden. De directeur is teamgericht en sociaal vaardig. Inspraak en medezeggenschap zijn vanzelfsprekend. De directeur stimuleert overleg en inspraak tussen de verschillende geledingen van de schoolorganisatie. 8 COMMUNICATIE De directeur geeft blijk van een voorname persoonlijkheid en een brede maatschappelijke belangstelling en beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. De directeur kan actief luisteren en zorgt voor goede communicatiekanalen en informatiedoorstroming binnen en buiten de school. De directeur kan professioneel communiceren en informatie doorgeven. Hij/zij dient relatievaardig te zijn om met alle participanten van de school constructief samen te werken. Hij/zij is geschikt om de externe relaties van de school te behartigen. Hij/zij verzorgt mede de relaties met de kerkelijke en burgerlijke instanties van de lokale gemeenschap, van de deelgemeenten en van de regio. ***********************

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 4 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool Egem

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 4 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool Egem GVB Egem Molenakker 97 8740 PITTEM-Egem Pittem, 17/02/2014 (de school maakt deel uit van VZW Vrij Basisonderwijs Pittem en Egem, Koolskampstraat 4, 8740 Pittem) Betreft : Vacature voor directeur (m/v)

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene V.K.B.B.- V.Z.W. Peter Benoitlaan 13 8450 Bredene 25-06-2012 Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene Geachte Heer, Mevrouw Het Schoolbestuur

Nadere informatie

Doorniksesteenweg Bossuit

Doorniksesteenweg Bossuit Doorniksesteenweg 557 27-09-2013 8583 Bossuit Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 10 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Kleuterschool Bossuit, Doorniksesteenweg 557 8583 Bossuit Geachte Heer,

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Kleuterschool St-Lutgardis

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Kleuterschool St-Lutgardis datum Kleuterschool St-Lutgardis Karel van Manderstraat 33 8760 MEULEBEKE (de school maakt deel uit van VZW Vrij Katholiek Basisonderwijs, Markt 10, 8760 MEULEBEKE Meulebeke, 30 januari 2014 Betreft :

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke Basisschool Rozenstraat 6 te 8560 Wevelgem-Moorsele.

Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke Basisschool Rozenstraat 6 te 8560 Wevelgem-Moorsele. vzw Vrij Katholiek en Lager Onderwijs Moorsele KBO nummer 0432396108 Rozenstraat 6 8560 Moorsele 2 december 2013 Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Lodewijkscollege, Spoorwegstraat 250, 8200 Sint-Michiels

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Lodewijkscollege, Spoorwegstraat 250, 8200 Sint-Michiels V.Z.W. Sint-Lodewijk Brugge Magdalenastraat 30 8200 Sint-Andries 21/03/2013 Geachte directie, Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Lodewijkscollege, Spoorwegstraat

Nadere informatie

De V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs Veurne, werft een voltijdse directeur zonder lesopdracht aan. Datum van indiensttreding: 1 april 2016.

De V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs Veurne, werft een voltijdse directeur zonder lesopdracht aan. Datum van indiensttreding: 1 april 2016. V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs D. de Haenelaan 10-8630 VEURNE OPENSTELLING VOOR EEN FUNCTIE VAN DIRECTEUR (M/V) ZONDER LESOPDRACHT VRIJE KATHOLIEKE BASISSCHOOL, Brugsesteenweg 77 te 8630 Veurne Datum:

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) zonder lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool, Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte.

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) zonder lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool, Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte. Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte 14/02/2016 Betreft : Vacature voor directeur (m/v) zonder lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool, Kerkdreef 4, 8570 Anzegem-Vichte. Geachte Heer, Mevrouw, Het

Nadere informatie

Betreft : vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Amand Zuid, Krysantenlaan 6, 8500 KORTRIJK.

Betreft : vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool Sint-Amand Zuid, Krysantenlaan 6, 8500 KORTRIJK. Sint-Amandsbasisschool Zuid Krysantenlaan 6 Wielewaallaan 26 8500 Kortrijk VZW Sint-Amandsbasisscholen Kortrijk mz Kollegestraat 8 8500 Kortrijk Betreft : vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke

Nadere informatie

vacature voor directeur (m/v) aan de School voor buitengewoon onderwijs De Klimrank, Deken de Bolaan 2, 8970 Poperinge

vacature voor directeur (m/v) aan de School voor buitengewoon onderwijs De Klimrank, Deken de Bolaan 2, 8970 Poperinge Poperinge, 3 februari 2014. vacature voor directeur (m/v) aan de School voor buitengewoon onderwijs De Klimrank, Deken de Bolaan 2, 8970 Poperinge Geachte mevrouw, Geachte heer, Het schoolbestuur van de

Nadere informatie

DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL (M/V)

DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL (M/V) Katholiek Basisonderwijs Veurne De Vrije Basisschool in de Daniël de Haenelaan met haar kleuterafdeling t Voelsprietje: een school waar kinderen zich thuis voelen! Meer dan 200 kleuters en leerlingen uit

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Instelling: 122259... FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Opgemaakt op Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:... /24 Vast benoemd: Ja / Neen Datum Eerste indiensttreding Eerste

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %)

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %) 06 jul 2019 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %) De vrije basisschool van Tweesprong is één van de twaalf basisscholen van de scholengroep Sint- Rembert vzw. De

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht

Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Vacature voor het ambt van administratief directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van administratief directeur in de Don Bosco

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %)

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %) 29 aug 2018 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %) De vrije basisschool van Sint-Henricus is één van de dertien basisscholen van de scholengroep Sint- Rembert vzw. De

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT.

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT. 25 mei 2016 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT. AANGEVULD MET EEN OPDRACHT ALS ZORGCOÖRDINATOR De vrije basisschool de Oefenschool is één van de tien basisscholen van de scholengroep

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE

VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE 17 jun 2017 VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE De vrije basisschool van Aartrijke is één van de elf basisscholen van de scholengroep Sint-Rembert vzw. De school heeft

Nadere informatie

VZW Katholieke Basisscholen regio Poperinge Zetel: Bruggestraat 14, lokaal 314, 8970 Poperinge

VZW Katholieke Basisscholen regio Poperinge Zetel: Bruggestraat 14, lokaal 314, 8970 Poperinge Schooljaar 2015 2016 Inhoudsopgave 1. Voorwoord..3 2. Algemene info Scholengemeenschap KBRP.4 3. Afspraken.5 3.1.Algemene afspraken starter-coach... 5 3.2.Werkafspraken 3.3.Enkele aandachtspunten... 6....7

Nadere informatie

BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V) vanaf 1 september 2015 BASISSCHOOL OBSERVATIECENTRUM DE BERKJES, SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS TYPE 3

BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V) vanaf 1 september 2015 BASISSCHOOL OBSERVATIECENTRUM DE BERKJES, SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS TYPE 3 Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs De Berkjes Torhoutsesteenweg 511, 8200 Sint-Michiels 050/40.41.68 050/39.20.50 Email: bubao.de.berkjes@deberkjes.be BETREFT : VACATURE VOOR DIRECTEUR (M/V)

Nadere informatie

Functiebeschrijving DIRECTEUR BASISONDERWIJS

Functiebeschrijving DIRECTEUR BASISONDERWIJS VZW KATHOLIEK BASISONDERWIJS LOKEREN & MOERBEKE-WAAS Vrijheidsplein 25 9160 Lokeren Tel 09 348 13 00 Fax 09 339 08 36 codi@kabaolok.be instellingsnummer: 122333 nummer vereniging: 24623.2001 ondernemingsnummer:

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON

VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON 18 mrt 2015 VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS DE TORRETJES (100 %) De BLO Torretjes is één van de acht basisscholen van de scholengroep Sint-Rembert vzw. De school telt

Nadere informatie

Geachte mevrouw Geachte heer

Geachte mevrouw Geachte heer Vrije Technische Instituten van Brugge, vzw Boeveriestraat 73 8000 Brugge tel. 050 33 35 02 fax 050 33 37 55 Zandstraat 138 8200 Sint-Andries tel. 050 31 66 12 050 31 61 56 Geachte mevrouw Geachte heer

Nadere informatie

VACATURE : ADMINSTRATIEF/LOGISTIEK DIRECTEUR

VACATURE : ADMINSTRATIEF/LOGISTIEK DIRECTEUR VACATURE : ADMINSTRATIEF/LOGISTIEK DIRECTEUR Het Sint-Michielscollege Brasschaat vzw is een katholieke school, gevestigd aan de Kapelsesteenweg 72, te 2930 Brasschaat. De school is samengesteld uit 2 basisscholen,

Nadere informatie

Prizma vzw/scholengemeenschap B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT. 15 februari 2016. Geachte Mevrouw Geachte Heer

Prizma vzw/scholengemeenschap B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT. 15 februari 2016. Geachte Mevrouw Geachte Heer Prizma vzw/ B. Vandenbogaerdelaan 53, 8870 Izegem VACATUREBERICHT 15 februari 2016 Geachte Mevrouw Geachte Heer De Raad van Bestuur van de Scholengemeenschap PRIZMA (Campus Middenschool Ingelmunster; Campus

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht

Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Vacature voor het ambt van algemeen directeur (M/V) in de Don Bosco campus te Haacht Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van algemeen directeur in de Don Bosco campus, Stationsstraat

Nadere informatie

1 PRECISERING en VOORWAARDEN. Datum van indiensttreding: 1 september 2016.

1 PRECISERING en VOORWAARDEN. Datum van indiensttreding: 1 september 2016. De v.z.w. Sint-Jorisbasisschool Brussel wenst over te gaan tot de aanwerving van een voltijdse DIRECTEUR (m/v) zonder lesopdracht voor de Vrije Basisschool Sint-Joris Cellebroersstraat 16/Nieuwland 194

Nadere informatie

1 Vacature. 2 Kandidaatstelling. 3 Functieprofiel

1 Vacature. 2 Kandidaatstelling. 3 Functieprofiel Vacature Pedagogisch directeur 3 de graad bso (organisatiehulp verzorging) School voor mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO 1 Vacature De katholieke scholengroep RHIZO

Nadere informatie

Vacature voor coördinerende functie op directieniveau met kans op vaste benoeming ambt adjunct-directeur secundair onderwijs (m/v)

Vacature voor coördinerende functie op directieniveau met kans op vaste benoeming ambt adjunct-directeur secundair onderwijs (m/v) Scholengroep Sint-Jan Vrij katholiek secundair onderwijs Menen-Wervik-Wevelgem Nr.: 111401 E-mail: codi@sgsintjan.org Website: www.sgsintjan.org Tel.: 056 44 30 07 Vzw VKSO MWW, Kerkomtrek 13, 8930 Menen

Nadere informatie

Vacature voor de functie van algemeen directeur van de scholengroep Katholiek Onderwijs Sint-Trudo Brugge

Vacature voor de functie van algemeen directeur van de scholengroep Katholiek Onderwijs Sint-Trudo Brugge VZW KATHOLIEK ONDERWIJS SINT-TRUDO Collegestraat 24-8310 Brugge Ondernemingsnummer 472806011 Mariawende-Blydhove Boogschutterslaan 25 8310 St-Kruis Tel. 050/35 11 69 O.L.V.-college Collegestraat 24 8310

Nadere informatie

Vacature innovatiemanager/innovatiecoach belangstellingsgebied mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO

Vacature innovatiemanager/innovatiecoach belangstellingsgebied mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO Vacature innovatiemanager/innovatiecoach belangstellingsgebied mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO 1 Vacature De katholieke scholengroep RHIZO heeft een vacature voor

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR

FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR FUNCTIEBESCHRIJVING TECHNISCH ADVISEUR-COÖRDINATOR Naam personeelslid: School en instellingsnummer: Scholengemeenschap: Schoolbestuur: Eerste evaluator: Tweede evaluator: DEEL 1: ALGEMEEN GEDEELTE Functiebeschrijvingen,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR Naam personeelslid: School en instellingsnummer: Scholengemeenschap: Schoolbestuur: Evaluator(en): DEEL 1: ALGEMEEN GEDEELTE Functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken

Nadere informatie

Aan de personeelsleden van de Nederlandstalige schoolse en bijschoolse instellingen,

Aan de personeelsleden van de Nederlandstalige schoolse en bijschoolse instellingen, AP 2014-2015/ 01-47 Brussel, 22 mei 2015 Aan de personeelsleden van de Nederlandstalige schoolse en bijschoolse instellingen, Betreft : Interne oproep tot pedagogisch inspecteur van het Nederlandstalig

Nadere informatie

OPROEP TOT DE KANDIDATEN VOOR TOELATING TOT DE PROEFTIJD IN EEN HALFTIJDSE BETREKKING VAN ADVISEUR-COORDINATOR BIJ DE PEDAGOGISCHE BEGELEIDINGSDIENST

OPROEP TOT DE KANDIDATEN VOOR TOELATING TOT DE PROEFTIJD IN EEN HALFTIJDSE BETREKKING VAN ADVISEUR-COORDINATOR BIJ DE PEDAGOGISCHE BEGELEIDINGSDIENST OPROEP TOT DE KANDIDATEN VOOR TOELATING TOT DE PROEFTIJD IN EEN HALFTIJDSE BETREKKING VAN ADVISEUR-COORDINATOR BIJ DE PEDAGOGISCHE BEGELEIDINGSDIENST Uiterste kandideringsdatum: 9 juli 2010. 1. Halftijdse

Nadere informatie

Coördinator psychosociaal welzijn (M/V)

Coördinator psychosociaal welzijn (M/V) Scholengroep 19 Dender wenst op korte termijn volgende vacature in te vullen: Coördinator psychosociaal welzijn (M/V) Als coördinator psychosociaal welzijn ben je begaan met welzijn op het werk. In dat

Nadere informatie

Aan de directies van de katholieke scholen van het bisdom Brugge Aan de departementshoofden van de hogescholen van het bisdom Brugge

Aan de directies van de katholieke scholen van het bisdom Brugge Aan de departementshoofden van de hogescholen van het bisdom Brugge Scholengroep Sint-Jan Vrij katholiek secundair onderwijs Menen-Wervik-Wevelgem Nr.: 111401 E-mail: codi@sgsintjan.org Website: www.sgsintjan.org Tel.: 056 44 30 07 Vzw VKSO MWW, Kerkomtrek 13, 8930 Menen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Instelling: FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Opgemaakt op Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:... /24 Vast benoemd: Ja / Neen Datum Eerste indiensttreding binnen het schoolbestuur

Nadere informatie

Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in Don Bosco Genk

Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in Don Bosco Genk Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in Don Bosco Genk Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. in Don Bosco

Nadere informatie

Het DBOC verwacht van elke kandidaat een sollicitatiebrief vergezeld van een uitgebreid curriculum vitae en een motivering.

Het DBOC verwacht van elke kandidaat een sollicitatiebrief vergezeld van een uitgebreid curriculum vitae en een motivering. Oud-Heverlee, 18 april 2016 Vacature technisch adviseur coördinator Wij delen u mee dat met ingang van 1 september 2016 een ambt van technisch adviseur coördinator in het Don Bosco Technisch Instituut

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BESTAANSREDEN VAN DE FUNCTIE Deze functiebeschrijving bevat de hoofdlijnen van de opdracht van een directielid SG PSOL en biedt een werkkader dat het directielid zal helpen

Nadere informatie

Vacature. Directeur Hotelschool Kortrijk. (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO

Vacature. Directeur Hotelschool Kortrijk. (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO Vacature directeur Hotelschool Kortrijk (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO 1 Vacature De Katholieke Scholengroep RHIZO heeft een vacature voor directeur Hotelschool Kortrijk. 2 Kandidaatstelling

Nadere informatie

VACATURE. (halftijds) Technisch Adviseur Coördinator

VACATURE. (halftijds) Technisch Adviseur Coördinator WAT DOE JE: - Je coacht en begeleidt een team van technisch adviseurs, systeembeheerders en leerkrachten. - Je stelt taakverdeling op voor TV en PV. - Je participeert actief aan relevante overlegmomenten.

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur

FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur FUNCTIEBESCHRIJVING: Directeur School: Schoolbestuur: Instellingsnummer: Scholengemeenschap: Nummer scholengemeenschap: Personeelslid: Eerste evaluator: Tweede evaluator: Ambt: directeur Bijkomende gegevens:

Nadere informatie

VACATURE voltijds logistiek-administratief BELEIDSMEDEWERKER

VACATURE voltijds logistiek-administratief BELEIDSMEDEWERKER VACATURE voltijds logistiek-administratief BELEIDSMEDEWERKER De vzw SINT-LUDGARDISSCHOOL Merksem is een katholieke school, gevestigd aan de du Chastellei 48 te 2170 Merksem. De school is samengesteld uit

Nadere informatie

PEDAGOGISCH DIRECTEUR LAGERE SCHOOL

PEDAGOGISCH DIRECTEUR LAGERE SCHOOL Oud-Heverlee, 27 juni 2016 Vacature pedagogisch directeur lager onderwijs Don Bosco Groot-Bijgaarden Wij delen u mee dat met ingang van 1 september 2016 een ambt van pedagogisch directeur lager onderwijs

Nadere informatie

VACATURE. Directeur Gemeentelijke Basisschool Schoonaarde-Oudegem

VACATURE. Directeur Gemeentelijke Basisschool Schoonaarde-Oudegem VACATURE Directeur Gemeentelijke Basisschool Schoonaarde-Oudegem Het stadsbestuur van Dendermonde gaat over tot de aanwerving van een voltijdse directeur voor de gemeentelijke basisschool De Klinker en

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur. Scholengroep FORUM

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur. Scholengroep FORUM FUNCTIEBESCHRIJVING Directeur Scholengroep FORUM Instelling Adres Instellingsnummer FUNCTIEBESCHRIJVING: DIRECTEUR Naam en voornaam Stamboeknummer Eerste evaluator Tweede evaluator De Algemeen directeur

Nadere informatie

Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Sint-Denijs-Westrem

Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Sint-Denijs-Westrem Vacature voor een ambt van technisch adviseur-coördinator a.i. (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Sint-Denijs-Westrem Met ingang van 1 september 2013 is er een vacature voor een ambt van technisch

Nadere informatie

BEHEERDER. Als internaatbeheerder bouw je kwaliteitszorg uit in een MPI voor type BA, 2, 3, 4, 9 met de focus op onderstaande resultaatgebieden:

BEHEERDER. Als internaatbeheerder bouw je kwaliteitszorg uit in een MPI voor type BA, 2, 3, 4, 9 met de focus op onderstaande resultaatgebieden: Vacature In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers

Nadere informatie

Vacature voor beheerder Internaat-aan-Zee (ingang tot de proeftijd vanaf 1 januari 2012).

Vacature voor beheerder Internaat-aan-Zee (ingang tot de proeftijd vanaf 1 januari 2012). Leon Spilliaertstraat 29 8400 Oostende www.scholengroepaanzee.be 059/51 05 24 059/80 79 93 info@scholengroepaanzee.be 001-3397011-50 Algemeen directeur: Xavier DEFRANCQ 0477/57 61 14 xavdef@scholengroepaanzee.be

Nadere informatie

Vacature adjunct directeur CVO De Avondschool halftijdse waarnemende aanstelling. Adjunct Directeur CVO De Avondschool (halftijds)

Vacature adjunct directeur CVO De Avondschool halftijdse waarnemende aanstelling. Adjunct Directeur CVO De Avondschool (halftijds) Leon Spilliaertstraat 29 8400 Oostende www.scholengroepaanzee.be 059/51 05 24 info@scholengroepaanzee.be 001-3397011-50 Algemeen directeur: Xavier DEFRANCQ 0477/57 61 14 xavdef@scholengroepaanzee.be Vacature

Nadere informatie

VACATURE: LOGISTIEK DIRECTEUR

VACATURE: LOGISTIEK DIRECTEUR VACATURE: LOGISTIEK DIRECTEUR De vzw SINT-LUDGARDISSCHOOL ANTWERPEN is een katholieke school, gevestigd aan de Maarschalk Gérardstraat 18 te 2000 ANTWERPEN. De school is samengesteld uit 3 basisscholen,

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur (M/V) in Don Bosco Zwijnaarde

Vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur (M/V) in Don Bosco Zwijnaarde Vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur (M/V) in Don Bosco Zwijnaarde Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van pedagogisch adjunct-directeur in Don Bosco Zwijnaarde,

Nadere informatie

Aanwerving Internaatsopvoeder

Aanwerving Internaatsopvoeder v.z.w. Don Bosco Internaten François Gaystraat 129 1150 Sint-Pieters-Woluwe 02 771 21 00 02 772 15 82 internaten@donbosco.be Aanwerving Internaatsopvoeder in het Don Bosco Internaat Guldendallaan 90 1150

Nadere informatie

Pedagogische Begeleidingsdienst van het Katholiek Onderwijs v.z.w. Aanwerving - Vacant Verklaring

Pedagogische Begeleidingsdienst van het Katholiek Onderwijs v.z.w. Aanwerving - Vacant Verklaring Pedagogische Begeleidingsdienst van het Katholiek Onderwijs v.z.w. Aanwerving - Vacant Verklaring De Pedagogische Begeleidingsdienst van het Katholiek Onderwijs v.z.w. zal overgaan tot de aanwerving van

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Instelling:... FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BASISONDERWIJS Opgemaakt op Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Opdrachtbreuk:... /24 Vast benoemd: Ja / Neen Datum Eerste indiensttreding Eerste indiensttreding

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR Onderwijsinstelling :... Instellingsnummer :... Schoolbestuur :... Scholengemeenschap/consortium : SG BLOM Nummer scholengemeenschap : 121921 Het arbeidsreglement,

Nadere informatie

Doelstellingen van de selectieprocedure:

Doelstellingen van de selectieprocedure: Doelstellingen van de selectieprocedure: 1. (De meest) geschikte kandidaat selecteren op basis van doorzichtige en objectiveerbare procedure 2. De selectieprocedure is de eerste fase van de begeleiding

Nadere informatie

NASCHOLINGSPROJECT NIEUW LEERPLAN MUZIKALE OPVOEDING

NASCHOLINGSPROJECT NIEUW LEERPLAN MUZIKALE OPVOEDING Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel De vzw Nascholing in het katholiek onderwijs en het VVKSO werven aan voor het NASCHOLINGSPROJECT NIEUW LEERPLAN MUZIKALE

Nadere informatie

Scholengemeenschap Saeftinghe vzw

Scholengemeenschap Saeftinghe vzw Scholengemeenschap Saeftinghe vzw Adm. zetel : Zeebruggelaan 41-43, 8380 Lissewege GSM 0478/476110 codi@sgsaeftinghe.be - www.sgsaeftinghe.be BERICHT VACANTVERKLARING VOOR VASTE BENOEMING IN WERVINGSAMBT

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van directeur (M/V) in het Don Boscocollege te Hechtel

Vacature voor het ambt van directeur (M/V) in het Don Boscocollege te Hechtel Vacature voor het ambt van directeur (M/V) in het Don Boscocollege te Hechtel Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van directeur in het Don Boscocollege, Don Boscostraat 72,

Nadere informatie

Directeur Basisonderwijs

Directeur Basisonderwijs Directeur Basisonderwijs m/v voltijds opname in wervingsreserve 1. Publicatie 2. Schoolspecifiek profiel 3. Selectieprogramma 4. Aanbod 5. Diploma-vereiste (en salarisschaal) 1. Publicatie 2. Schoolspecifiek

Nadere informatie

VZW Vrije Basisscholen Gruuthuse

VZW Vrije Basisscholen Gruuthuse VZW Vrije Basisscholen Gruuthuse Kortrijksestraat 47g 8020 Oostkamp 13/05/2013 Geachte directie Betreft : Vacature voor de functie van mentor (m/v), halftijdse opdracht binnen de VZW Vrije Basisscholen

Nadere informatie

Gemeente Grimbergen werft aan (m/v):

Gemeente Grimbergen werft aan (m/v): Gemeente Grimbergen werft aan (m/v): 1 deeltijds administratief medewerker 26/36 uren per week voor de gemeentelijke basisschool te Borgt vervangingstewerkstelling opdrachten: Zelfstandig zorg dragen voor

Nadere informatie

Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede

Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Markt 5 9340 Lede Tel. 053 60 68 70 e-mail academie@gamw.lede.be URL: http://www.gamw.lede.be Functiebeschrijving voor een directeur van de Gemeentelijke Academie

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs

Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren) Functieomschrijving Coördineren en opvolgen van alle activiteiten met betrekking tot materiële en agogische

Nadere informatie

ProfS: doelenbevraging

ProfS: doelenbevraging ProfS: doelenbevraging Jaar: Diocees: We bevragen van elk van onderstaande deelgebieden telkens Heeft de ProfS opleiding jou ondersteund in het ontwikkelen van de nodige competenties om als directeur de

Nadere informatie

NASCHOLINGSPROJECT NIEUW LEERPLAN INFORMATICABEHEER

NASCHOLINGSPROJECT NIEUW LEERPLAN INFORMATICABEHEER Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel De vzw Nascholing in het katholiek onderwijs en het VVKSO werven aan voor het NASCHOLINGSPROJECT NIEUW LEERPLAN INFORMATICABEHEER

Nadere informatie

Vacature van het adjunct-mandaat van stafdirecteur personeel en organisatie bij de Raad van State

Vacature van het adjunct-mandaat van stafdirecteur personeel en organisatie bij de Raad van State Vacature van het adjunct-mandaat van stafdirecteur personeel en organisatie bij de Raad van State De belanghebbende personen worden ervan op de hoogte gebracht dat de betrekking van stafdirecteur personeel

Nadere informatie

Werken met een richtdocument

Werken met een richtdocument Kwaliteitsvolle loopbaanbegeleiding Werken met een richtdocument Marc Van Gils april 2008 1 Een creatieve zoektocht naar mogelijkheden tot optimale afstemming van de doelen van de medewerker en die van

Nadere informatie

Directeur (m/v) voor de gemeentelijke lagere school De Wingerd

Directeur (m/v) voor de gemeentelijke lagere school De Wingerd PROVINCIE WEST-VLAANDEREN GEMEENTE Oostrozebekestraat 4 8770 INGELMUNSTER Telefoon: 051/33 74 00 Fax: 051/31 82 83 Rekening: 091-0002217-15 Directeur (m/v) gemeentelijke lagere school De Wingerd INGELMUNSTER

Nadere informatie

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving

Geïndividualiseerde Functiebeschrijving Scholengemeenschap Sperregem Bruggestraat 23 8820 Torhout GVB De Oefenschool GVB De Revinze GVBLo De Torretjes GVB Driekoningen GVB Lichtervelde GVB Sint-Henricus GVB Ten Parke GVB Wijnendale GVB Handzame

Nadere informatie

rname=

rname= https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobid=1245&company=fodbuitenl&use rname= Ben je pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af en heb je interesse om bij de FOD Buitenlandse Zaken

Nadere informatie

Beleidsondersteuner HR-beleid

Beleidsondersteuner HR-beleid Vacature beleidsondersteuner HR-beleid Scholengroep 28 Westhoek Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap organiseert het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Scholengemeenschap SAS

Scholengemeenschap SAS Scholengemeenschap SAS FUNCTIEBESCHRIJVING PERSONEELSLID MET DE OPDRACHT VAN MENTOR School: Datum: Naam:... Opdrachtbreuk:... / 24 Datum Eerste indiensttreding Eerste indiensttreding binnen het schoolbestuur

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

Invulling van een voltijds ambt van technisch adviseur-coördinator bij het Provinciaal Instituut PIVA met ingang van 1 januari 2018

Invulling van een voltijds ambt van technisch adviseur-coördinator bij het Provinciaal Instituut PIVA met ingang van 1 januari 2018 Invulling van een voltijds ambt van technisch adviseur-coördinator bij het Provinciaal Instituut PIVA met ingang van 1 januari 2018 Voor de functie van technisch adviseur coördinator bij het Provinciaal

Nadere informatie

Aan de gesubsidieerde personeelsleden van het kleuter-, lager en basisonderwijs,

Aan de gesubsidieerde personeelsleden van het kleuter-, lager en basisonderwijs, DIENSTORDER Ter attentie van de personeelsleden van het kleuter-, lager en basisonderwijs, Datum 28 maart 2018 Prioriteit Hoog Contactpersoon Amaryllis Pieteraerens 02/279 38 36 amaryllis.pieteraerens

Nadere informatie

S C H O L E N G E M E E N S C H A P S A E F T I N G H E INFOSESSIE TADD V O O R L E E R K R A C H T E N D I N S D A G 8 J U N I

S C H O L E N G E M E E N S C H A P S A E F T I N G H E INFOSESSIE TADD V O O R L E E R K R A C H T E N D I N S D A G 8 J U N I Welkom S C H O L E N G E M E E N S C H A P S A E F T I N G H E INFOSESSIE TADD V O O R L E E R K R A C H T E N D I N S D A G 8 J U N I 2 0 1 0 TADD in de scholengemeenschap Saeftinghe T I J D E L I J

Nadere informatie

Tijdelijk Directeur Stedelijke Basisonderwijs

Tijdelijk Directeur Stedelijke Basisonderwijs Tijdelijk Directeur Stedelijke Basisonderwijs (één jaar, met kans op verlenging, met ingang 1 september van het schooljaar 2019-2020) 1. Functiebeschrijving Graad Directeur Functietitel Directeur Stedelijk

Nadere informatie

Oud-Heverlee, 11 april 2016. Vacature directeur Don Bosco Sint-Lambertus. Geachte

Oud-Heverlee, 11 april 2016. Vacature directeur Don Bosco Sint-Lambertus. Geachte Oud-Heverlee, 11 april 2016 Vacature directeur Don Bosco Sint-Lambertus Geachte Wij delen u mee dat met ingang van 1 september 2016 een ambt van directeur in Don Bosco Sint-Lambertus te Heverlee dient

Nadere informatie

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten samen leren, samen leven, samen leren leven Obs De Finne is een dorpsschool in een mooi gebouw. Het professionele team

Nadere informatie

Onderzoeksgroep Beleid en Leiderschap in Onderwijs. Elke Staelens (Ugent)

Onderzoeksgroep Beleid en Leiderschap in Onderwijs. Elke Staelens (Ugent) Onderzoeksgroep Beleid en Leiderschap in Onderwijs Elke Staelens (Ugent) REGELGEVING OMTRENT OPLEIDING IN VLAANDEREN ROL VAN DE DIRECTEUR OPLEIDING: EEN ANTWOORD OP NODEN? niet verplicht. Departement Onderwijs

Nadere informatie

Directeur basisonderwijs voltijds opname in een wervingsreserve

Directeur basisonderwijs voltijds opname in een wervingsreserve Stad Lokeren zoekt een Directeur basisonderwijs voltijds opname in een wervingsreserve De functie: Je hebt de leiding over één van de drie stedelijke basisscholen van Lokeren, en werkt in nauw teamverband

Nadere informatie

Oud-Heverlee, 6 maart Vacature technisch adviseur-coördinator

Oud-Heverlee, 6 maart Vacature technisch adviseur-coördinator Oud-Heverlee, 6 maart 2017 Vacature technisch adviseur-coördinator Wij delen u mee dat met ingang van 1 september 2017 een ambt van technisch adviseur-coördinator in het Don Bosco Technisch Instituut te

Nadere informatie

Vacature voor het ambt van technisch adviseur garage/mechanica (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Hoboken

Vacature voor het ambt van technisch adviseur garage/mechanica (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Hoboken Vacature voor het ambt van technisch adviseur garage/mechanica (M/V) in het Don Bosco Technisch Instituut te Hoboken Met ingang van 1 september 2015 is er een vacature voor het ambt van technisch adviseur

Nadere informatie

Voor de dienst onderwijs van de gevangenis zijn wij op zoek naar een administratief medewerker.

Voor de dienst onderwijs van de gevangenis zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Het Consortium volwassenenonderwijs Antwerpen is een samenwerking tussen alle centra voor volwassenenonderwijs en basiseducatie in de regio Antwerpen. Het consortium werd opgericht in september 2007, overeenkomstig

Nadere informatie

3) voldoen aan de algemene wervingsvoorwaarden van artikel 19.

3) voldoen aan de algemene wervingsvoorwaarden van artikel 19. Invulling van een voltijds niet-vacant ambt van technisch adviseur specialiteit Nijverheid bij de PTS, Provinciale Scholen voor Tuinbouw en Techniek, met ingang van 1 april 2019. Voor de functie van technisch

Nadere informatie

Word jij leerkracht op de Tienerschool?

Word jij leerkracht op de Tienerschool? Word jij leerkracht op de Tienerschool? Op 1 september 2018 opent de Tienerschool van Anderlecht de deuren. Op 1 september 2019 is de Tienerschool van Schaarbeek aan de beurt. De vzw Sint-Goedele rekruteert

Nadere informatie

vzw KaSO Herk-de-Stad, Veearts Strauvenlaan 5, 3540 Herk-de-Stad

vzw KaSO Herk-de-Stad, Veearts Strauvenlaan 5, 3540 Herk-de-Stad Katholieke Scholengemeenschap Sint-Martinus Herk-de-Stad nummer 113381 Functiebeschrijving pedagogisch directeur voor de eerste graad van de Sint-Martinusscholen DOMEIN DOEL AANDACHTSVELDEN VISIE PLANNING

Nadere informatie

Instelling:. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Naam:... Adres: Stamboeknummer:...

Instelling:. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Naam:... Adres: Stamboeknummer:... Instelling:. FUNCTIEBESCHRIJVING AMBT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Naam:... Adres:...... Stamboeknummer:... Datum Eerste indiensttreding binnen het schoolbestuur Eerste indiensttreding binnen de scholengemeenschap

Nadere informatie

Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur

Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur 1. Recht op TADD 1.1 Toepassingsgebied Het recht op een tijdelijke aanstelling voor doorlopende duur is van toepassing op alle wervingsambten van de personeelscategorieën

Nadere informatie

Deel 1. Opvoedingsproject. Deel 1: Het opvoedingsproject Pagina 1

Deel 1. Opvoedingsproject. Deel 1: Het opvoedingsproject Pagina 1 Deel 1 Opvoedingsproject Deel 1: Het opvoedingsproject Pagina 1 HET OPVOEDINGSPROJECT VAN HET KATHOLIEK BASISONDERWIJS MAASMECHELEN-ZUID (KBM-Z). Als katholieke basisscholen willen we ons profileren als

Nadere informatie

T.O. Bisdom Hasselt VZW Technisch Instituut Sint-Michiel

T.O. Bisdom Hasselt VZW Technisch Instituut Sint-Michiel Het schoolbestuur T.O. Bisdom Hasselt vzw werft aan voor indiensttreding op 1 september 2014 in een voltijdse functie voor het te Bree Pedagogisch directeur/ directeur eerste graad (M/V) voor Bree en de

Nadere informatie

Sportief directeur explosieve disciplines

Sportief directeur explosieve disciplines Sportief directeur explosieve disciplines Taakomschrijving Beleidsontwikkeling Uitbouwen van een efficiënte en kwaliteitsvolle elitewerking. Instaan voor de adequate opvolging, ondersteuning, advies en

Nadere informatie

Functiebeschrijving Medewerker PROF (INP/HINP)

Functiebeschrijving Medewerker PROF (INP/HINP) Functiebeschrijving Medewerker PROF (INP/HINP) Doel De vzw WPS gaat over tot een structurele detachering van een INP/HINP als voltijdse medewerker PROF (m/v/x) voor vijf jaar, maar na positieve evaluatie

Nadere informatie

Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs

Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs SINT-ANGELA-MONTFORTCOLLEGE vzw AARSCHOTSESTEENWEG 39 ROTSELAAR Nr. 0464.016.326 Vacature voor pedagogisch directeur (v/m) secundair onderwijs In het Montfortcollege gelegen op het domein O.L.Vrouwepark

Nadere informatie

Cursus voor schoolsecretariaten

Cursus voor schoolsecretariaten Cursus voor schoolsecretariaten 2015-2016 Inhoud 1. Inleiding A. Wetgeving B. Toepassingsgebied 2. Algemene bepalingen A. Vacantverklaring B. Voorwaarden personeelslid C. Voorwaarden betrekking D. Ingangsdatum

Nadere informatie

Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL

Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL Provinciaal Technisch Instituut Roze 131 9900 EEKLO Functiebeschrijving Adjunct- Directeur Secundair Onderwijs VL Persoonlijke gegevens personeelslid Naam: Deze functiebeschrijving kadert binnen het pedagogisch

Nadere informatie