Vraagprijs ,- kosten koper

Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Alsemlaan 15, te Waalre

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Dotterbeemd 7, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Koperteutwei 7, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Morgenster 3, te Maarheeze

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Victordal 35, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Ekenrooisestraat 17, te Waalre

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

Vraagprijs ,- kosten koper

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Hubert van Nispenstraat 20, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Victordal 31, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard

Wikke 13, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Noord 31, te Valkenswaard

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Tweeling 5, te Valkenswaard

Irislaan 32, te Valkenswaard

Bruggerdijk 11, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Zuid 102, te Valkenswaard

Boterpotplein 22a-, te Valkenswaard

Beelmanstraat 11, te Valkenswaard

Bruggerdijk 11, te Borkel en Schaft

De Breel 10 te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Recreatieperceel met schuilhut Poterseind, te Valkenswaard

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Lombok 13 te Valkenswaard

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

Hazestraat 67 te Valkenswaard

TE KOOP Elbertbos GV Enschede /

Lupineweide 4 - Dongen

Sint Annagildelaan 5. Nuenen

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin.

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

TE KOOP. Van Beekstraat HC Gemert Vraagprijs: k.k.

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven

Bosschenhoofdseweg RA Zegge

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Patrijslaan ZS BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven

Bergstraat 48e te Valkenswaard

Jupiterlaan 28 - Dongen

Mirabelweg 62 te Eindhoven

TE KOOP. Breda Hooilaan 111

Bloemenblauwtje 27 te Breda

Cousinsstraat 3 - Dongen

Schutterlaan 64 te Eindhoven

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

K.K. SALLAND CA LELYSTAD

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND

Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

Achter den Ham 23 - Dongen

Transcriptie:

Vraagprijs 410.000,- kosten koper Bouwjaar : 1957 Woningtype : Vrijstaand geschakelde woning Woonoppervlakte : circa 133 m² Inhoud : circa 535 m³ Perceel : circa 377 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in Waalre Aanvaarding : In overleg

Omschrijving Woonhuis Deze zeer aantrekkelijke, ruime en goed afgewerkte vrijstaand geschakelde woning met uitbouw en inpandige garage ligt op een fraai ruim hoekperceel, op gewilde rustige locatie nabij centrum Waalre-Dorp. De woning heeft 133 m² woonoppervlakte, 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en keuken en een sfeervolle tuinkamer. De tuin is keurig aangelegd en geniet van veel zon (zuidwest), verschillende zitgelegenheden en overkappingen. Begane grond: Via de oprit te bereiken voordeur. Hal met meterkast en toegang tot toilet, trapopgang, trapkast/wijnkelder en woonkamer. Ruime volledig betegelde toiletruimte voorzien van closet en fonteintje.

Woonkamer De ruime woonkamer heeft een parketvloer en geniet van veel lichtinval door raampartijen aan drie zijden van de woning. Er is een fraaie authentieke schouw met houtkachel. Vanuit de woonkamer is er een toegang tot de keuken en er zijn openslaande deuren naar de tuinkamer.

Keuken De recent gerenoveerde keuken beschikt over een U-opstelling met een nieuw werkblad, een 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is er een uitkijk naar de achtertuin en er is een loopdeur naar de tuinkamer en de bijkeuken. Tuinkamer De goed geïsoleerde tuinkamer geniet van veel lichtinval vanwege het lichtdoorlatende dak en kan het hele jaar door gebruikt worden, s zomers als overkapping en s winters als verlenging van de woonkamer.

Bijkeuken Deze ruimte is gelegen tussen de garage en de keuken en is zeer geschikt als bergruimte en als wasruimte. Aansluiting wasapparatuur is hier gelegen en er is een wasbak en een vaatwasser aanwezig. Eerste verdieping: Overloop voorzien van laminaat en geeft toegang tot de badkamer, drie slaapkamers en vaste trap naar de tweede verdieping. Slaapkamers - Master bedroom (15m²) gelegen aan de achterzijde en voorzien van parketvloer, vaste kast en inbouwkast. - Slaapkamer 2 (13m²) gelegen aan voorzijde met vaste wastafel en vaste kast. - Slaapkamer 3 (12m²) gelegen aan achterzijde met vaste kasten en toegangsdeur naar balkon.

Badkamer Netjes afgewerkte moderne badkamer, beschikt over een hangtoilet, douchecabine en wastafel.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en is voorzien van een houtenvloer. Deze ruimte is momenteel alleen geschikt als bergruimte. De CV-ketel is recent vervangen (bouwjaar 2017, eigendom). Buiten: Keurig aangelegde voortuin met oprit geschikt voor meerdere auto s. Via de oprit is er een achterdeur naar de bijkeuken. Deels bestraatte en zeer netjes aangelegde achtertuin, voorzien van terrastegels, gazon, volwassen beplanting, een berging en verschillende overkappingen.

Inpandige garage Ruime garage (6.2m bij 3.9m) toegankelijk via loopdeur voorzien van stroom en watervoorziening. De garage is ontsloten via de voor en de achterzijde, ook is er inpandig een doorgang naar de bijkeuken.

Bijzonderheden Uniek object met goede afwerking en verschillende authentieke elementen; De woning ligt op een ruim hoek perceel met een veel privacy biedende en fraai aangelegde achtertuin; Goed geïsoleerd, met dubbel glas en vloer, spouw,- en dakisolatie; Drie ruime slaapkamers en een grote bergzolder; Inpandige garage, eventueel om te bouwen tot slaapkamer of kantoorruimte; Gewilde wijk met voldoende parkeergelegenheid; Gelegen op loopafstand van het centrum van Waalre-Dorp, basisschool en winkelcentrum De Bus; Bouwjaar circa 1957; Inhoud circa 535m³; Perceel oppervlakte 377m²; Woonoppervlakte circa 133m²; Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

Woningplattegrond Begane grond

Eerste verdieping

Stadsplattegrond

Kadastrale kaart

Algemene informatie: Bezichtiging Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak via ons kantoor. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 040-7114924. Een bezichtiging is voor zowel de verkoper als de aspirant koper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als wij binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een eerste reactie mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren. Bij een positief resultaat bestaat de mogelijkheid om een tweede bezichtiging in te plannen. Documentatie Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste zorg nauwkeurig samengesteld om u zo goed en compleet mogelijk te informeren. Voor het verkrijgen van de juiste en volledige gegevens zijn wij grotendeels afhankelijk van derden. Wij, noch de verkoper, aanvaarden dienaangaande enige vorm van aansprakelijkheid ten aanzien van de verstrekte informatie. Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een bieding gelijk aan de gestelde vraagprijs doet dan ook niet direct een koopovereenkomst tot stand komen. Bankgarantie / waarborgsom Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Mocht u in het bezit zijn van een eigen woning en voornemens zijn uw woning via bemiddeling van een makelaarskantoor te verkopen, kunnen wij geheel vrijblijvend een waardebepaling verzorgen, daarnaast willen wij u graag inlichten over de mogelijkheden van bemiddeling door ons makelaarskantoor bij de verkoop van uw woning.

Web: www.vanwijk-makelaardij.nl info@vanwijk-makelaardij.nl Social: facebook.com/vanwijkvastgoedmakelaardij VanWijkVM vanwijkmakelaardij Van Wijk Vastgoed & Makelaardij Bakkerstraat 4, 5554 EE Valkenswaard Telefoon: 040-7114924