Ekenrooisestraat 17, te Waalre

Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,- kosten koper

Alsemlaan 15, te Waalre

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Dotterbeemd 7, te Valkenswaard

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Morgenster 3, te Maarheeze

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Koperteutwei 7, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Victordal 35, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Victordal 31, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Noord 31, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Hubert van Nispenstraat 20, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Wikke 13, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Irislaan 32, te Valkenswaard

Tweeling 5, te Valkenswaard

Beelmanstraat 11, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Zuid 102, te Valkenswaard

Boterpotplein 22a-, te Valkenswaard

Bruggerdijk 11, te Valkenswaard

Bruggerdijk 11, te Borkel en Schaft

LIJSTERBES 36, BEST, 5682 GA VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs ,- k.k.

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Montgomerystraat 29 - Dongen

Oudstraat 17 - Dongen

Leharstraat 27 - Dongen

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Meerkoethof 11 - Dongen

Lombok 13 te Valkenswaard

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht

KOOPSOM ,- K.K.

Montgomerystraat 35 - Dongen

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Recreatieperceel met schuilhut Poterseind, te Valkenswaard

Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Bizetstraat 29 - Dongen

Brochure. Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND. Bieden vanaf ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

Brochure. Object. Katoenstraat 32 te GELDROP. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Miet Cornelissenstraat 18 - Dongen

Spartodonk 18, Maastricht

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Cipresberg 24, 4707 DG Roosendaal

Achter den Ham 23 - Dongen

AANVAARDING IN OVERLEG

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

Lekstraat 2 te HELMOND

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- kosten koper

Transcriptie:

Ekenrooisestraat 17, te Waalre Vraagprijs 325.000,- kosten koper Bouwjaar : 1979 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 146 m² Inhoud : circa 444 m³ Perceel : circa 225 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk Ekenrooi in Aalst Aanvaarding : In overleg

Omschrijving Tussenwoning Deze zeer aantrekkelijke, ruime en luxe afgewerkte tussenwoning heeft een uitbouw over de volledige breedte en ligt op een gunstige plek, centraal in woonwijk Ekenrooi. De woning heeft maar liefst 146 m² woonoppervlakte, 4 slaapkamers, een moderne keuken en in 2015 volledig gerenoveerde begane grond. De woning ligt op een vergroot perceel en is gelegen aan een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid dicht bij het centrum, basisschool en het buitengebied. Begane grond: Via overdekte entree te bereiken hal met meterkast en toegang tot toilet, trapopgang en woonkamer. De begane grond is volledig voorzien van stucwerk wanden en een aantrekkelijke donkere tegelvloer welke door alle ruimtes door loopt. Volledig betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset.

Woonkamer De ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door raampartijen aan de voor- en achterzijde. De woning is aan de achterzijde over de hele breedte uitgebouwd. De uitbouw is uitgevoerd met een lichtstraat (met HR++ glas), spotjes, vloerverwarming, vaste kast, schuifpui en loopdeur naar de achtertuin.

Keuken In het midden van de woning ligt de moderne open keuken met granieten werkblad, inbouw koelkast en vriezer, combi oven/magnetron, Quooker, vaatwasser, inductie kookplaat (met geïntrigeerd afzuigsysteem van Bora) en verschillende laden en kasten.

Eerste verdieping: Via de overloop toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn allen voorzien van stucwerkwanden en laminaat. Slaapkamers - De master bedroom (circa 16m²) bevindt zich aan de achterzijde. - Slaapkamer 2 (circa 12m²) bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een vaste kast. - Slaapkamer 3 (circa 8m²) bevindt zich aan de achterzijde. Badkamer De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is voorzien van een voorzolder met aansluitingen voor wasapparatuur, 3- toeren afzuigsysteem met afstandsbediening t.b.v. toilet, badkamer en woonkamer/keuken en de Cv-ketel (bouwjaar dec 2017, eigendom). Slaapkamer 4 (circa 20m²) voorzien dakkapel voor en achter, laminaat en rolluiken. Onder de schuinte van de kap zijn verschillende opbergmogelijkheden.

Buiten: Keurig aangelegde voortuin met looppad naar voordeur. Grotendeels bestraatte en zeer netjes aangelegde achtertuin, voorzien van terrastegels, verlichting, kunstgras, schanskorven schutting en eikenhouten schutting. Aan de achterzijde van de tuin is er onlangs 44 m2 grond bijgekocht. Naast deze vergroting van de tuin is er ook een achterom gerealiseerd. Garage Ruime garage toegankelijk via loopdeur en elektrische kantelpoort.

Bijzonderheden Uniek object met luxe afwerking en veel woonoppervlakte; De woning is instapklaar en goed onderhouden; Volledig voorzien dubbel glas (HR++) en kunststof kozijnen (m.u.v. voordeurkozijn); Drie ruime slaapkamers en een kleine kinderkamer; Ruime zolder met twee dakkapellen en dakisolatie; Gunstig energielabel B; Ruime garage en achterom; Sfeervolle en keurig aangelegde verlengde achtertuin; Kindvriendelijke wijk met voldoende parkeergelegenheid; Gelegen nabij basisschool en supermarkt en op loopafstand van het centrum; Bouwjaar circa 1979; Inhoud circa 444 m³; Perceel oppervlakte 225 m²; Woonoppervlakte circa 146 m²; Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

Woningplattegrond Begane grond

Eerste verdieping Tweede verdieping

Stadsplattegrond

Kadastrale kaart

Algemene informatie: Bezichtiging Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak via ons kantoor. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 040-7114924. Een bezichtiging is voor zowel de verkoper als de aspirant koper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als wij binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een eerste reactie mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren. Bij een positief resultaat bestaat de mogelijkheid om een tweede bezichtiging in te plannen. Documentatie Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste zorg nauwkeurig samengesteld om u zo goed en compleet mogelijk te informeren. Voor het verkrijgen van de juiste en volledige gegevens zijn wij grotendeels afhankelijk van derden. Wij, noch de verkoper, aanvaarden dienaangaande enige vorm van aansprakelijkheid ten aanzien van de verstrekte informatie. Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een bieding gelijk aan de gestelde vraagprijs doet dan ook niet direct een koopovereenkomst tot stand komen. Bankgarantie / waarborgsom Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Mocht u in het bezit zijn van een eigen woning en voornemens zijn uw woning via bemiddeling van een makelaarskantoor te verkopen, kunnen wij geheel vrijblijvend een waardebepaling verzorgen, daarnaast willen wij u graag inlichten over de mogelijkheden van bemiddeling door ons makelaarskantoor bij de verkoop van uw woning.

Web: www.vanwijk-makelaardij.nl info@vanwijk-makelaardij.nl Social: facebook.com/vanwijkvastgoedmakelaardij VanWijkVM vanwijkmakelaardij Van Wijk Vastgoed & Makelaardij Bakkerstraat 4, 5554 EE Valkenswaard Telefoon: 040-7114924