Vraagprijs ,= k.k.

Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,= k.k.

Een fraai gesitueerde twee-onder-één-kapwoning met een vrijstaande garage en een achterom.

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

SECRETARIS L. JANSENSTRAAT 38 BEST

Vraagprijs ,= k.k.

Nieuwe Heikantstraat 18 Vught

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Vraagprijs ,= k.k.

Johan Frisopark 83 Best

Jacob van Wassenaerstraat 46 Best

Vraagprijs ,= k.k.

Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best

Vraagprijs ,= k.k.

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en beschikt over een deur naar het terras.

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

Johan Frisopark 13 Best

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is voorzien van een eiken houten parketvloer, een provisiekast onder de trapopgang en openslaande tuindeuren.

Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven

Vraagprijs ,= k.k.

Groen van Prinstererlaan 76 s-hertogenbosch

Schansweg 1A, Best. Wonen in het buitengebied, midden in de natuur en toch op korte afstand van het centrum van Best en nabij diverse uitvalswegen.

Beemdheuvel 26 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Pater R.D. Kloegstraat 1 Best

Kosterhof 37, Waalre

Oirschotseweg 98 Best

Paardenhei 51, Best. Een goed onderhouden 3-kamer appartement met balkon/loggia gelegen op de tweede verdieping.

Vraagprijs ,= k.k.

Weegbree 90, Best. Een goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning met een ruime garage/berging en een keurig aangelegde tuin met achterom.

Zandkasteel 184 Eindhoven

Grashoen 90 Eindhoven

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs ,= k.k.

BENT U OP ZOEK NAAR RUIMTE? DEZE WONING HEEFT EEN WOONOPPERVLAKTE VAN MAAR LIEFST 174 M²!!

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Helvoirtseweg 80 Vught

Oirschotseweg 98 Best

Begane grond. Entree. Woonkeuken

Constantijnlaan 4 Vught

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Osingastate 6, Almelo

TE KOOP. Bosweg 8 RIETHOVEN. Vraagprijs: ,- Kosten Koper

TE KOOP. Millsebaan 49 te Uden. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

ZANDDREEF 102 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

Helmondselaan 35 te Helmond

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

TE KOOP. Appelgaarde BM Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 108m². Vraagprijs k.k.

Plonderijen 33, Reusel

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

KOOPSOM ,- K.K.

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Molenstraat 125 C Helmond

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard

TE KOOP SCHOOREIND 11, BEST

FABRIEKSSTRAAT 12 TE BUDEL VRAAGPRIJS ,-

Morgenster 3, te Maarheeze

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

DONGEN St. Josephstraat 106 A

Warande 18. Rijsbergen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

BEEMDHEUVEL 12 - BEST

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Doctor Ariënsstraat 15, 6021 XA Budel

Karel Doormanlaan 4 te Breda

Lupineweide 4 - Dongen

TE KOOP. Kraaiheide LC Rotterdam Hoekwoning, 5 kamers, 142m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs ,-- k.k

BOULEVARD AX GREVENBICHT

Van Oranje-Nassaulaan 15, 2761 HW Zevenhuizen Vraagprijs ,- k.k.

HAVIK 14 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith

Achter den Ham 23 - Dongen

TE KOOP HOSTALAAN 6, WAALRE

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon)

LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL

GRENSWEG TE BUDEL VRAAGPRIJS ,-

Cousinsstraat 3 - Dongen

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 134m². Vraagprijs k.k.

Transcriptie:

Aardheuvel 9 Best

Vraagprijs 317.500,= k.k. Een riante leefruimte (63 m²) of een mogelijkheid voor slapen en baden op de begane grond? Deze verrassende twee-onder-één-kap woning biedt het allebei. Verder is de woning voorzien van een inpandige garage, carport en een fraai aangelegde tuin met veel privacy en een achterom. De woning is gelegen in de gewilde, jonge woonwijk Heuveleind. Het winkelcentrum, de basisschool, de kinderopvang en een middelbare school bevinden zich op loopafstand van de woning, terwijl ook het centrum van Best met NS-station op korte afstand van de woonwijk is gelegen. Vanuit Heuveleind/Heivelden is de ontsluiting naar de A58 richting Tilburg alsmede de A50 richting Nijmegen en de A2 richting Eindhoven/'s- Hertogenbosch/Maastricht zeer goed te bereiken.

Indeling Begane grond: Entree Via een overdekte entree komt u in de hal welke is voorzien van een meterkast, een gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een fonteintje, een provisiekast, de trapopgang naar de eerste verdieping en een deur naar de inpandige garage. Woonkeuken Vanuit de hal komt u in de open woonkeuken welke beschikt over een keukenmeubel in hoekopstelling met een granieten aanrechtblad, een dubbele RVS spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast, combimagnetron en een vaatwasser (uit 2007).

Woonkamer De riante woonkamer (circa 63 m², inclusief keuken) is Z-vormig en beschikt over een aluminium schuifpui naar de tuin. Tevens is er een aansluiting voor een kachel aanwezig.

Eerste verdieping: Overloop met de toegang naar de slaapkamers en badkamer. Slaapkamers Op deze verdieping bevinden zich in totaal drie slaapkamers van respectievelijk 10, 10 en 15 m², waarvan één slaapkamer is voorzien van telefoon en CAI aansluiting en één slaapkamer is voorzien van bergruimte.

Badkamer De geheel betegelde luxe badkamer is voorzien van een ligbad met handdouche, douche met halfronde douchewand, toilet en een wastafel op een zuiltje.

Tweede verdieping: Via een vlizotrap bereikbare bergzolder met de opstelling van de c.v.-ketel (Vaillant HR uit 2017) en de centrale afzuigunit.

Tuin De fraai aangelegde tuin is voorzien van sierbestrating, borders, vaste beplanting, een vrijstaande stenen berging en een achterom.

Garage De garage is voorzien van een tegelvloer, aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur en een geïsoleerde sectionaldeur. Bijzonderheden Bouwjaar 1994/1995 Carport uit 2002 Inhoud 520 m³ Perceeloppervlakte 245 m² Woonoppervlakte woning 117 m² De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing De woning is voorzien van dak-, wand- en vloerisolatie De begane grond is voorzien van een parketvloer De 1 e verdieping is voorzien van een lamel parketvloer De woning beschikt over rolluiken aan de voor- en achterzijde De woning is aan de voor en achter voorzien van een buitenkraan De badkamer is voorzien van vloerverwarming ( haags ) De woning beschikt over zonwering aan de voor- en achterzijde Buitenschilderwerk is in 2006 uitgevoerd Tuinaanleg is in 2007 gerealiseerd Nieuwe dakbedekking dakkapel in 2007 Verwarming en warm water via de c.v.-ketel (Vaillant HR uit 2017) Aanvaarding in overleg Internet: www.mgm-makelaardij.nl Deze brochure is met zorg samengesteld. Aan enige onjuist- en/of onvolkomenheden in deze brochure kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Algemeen Deze brochure is met grote zorgvuldigheid samengesteld en geeft u een globale indruk van de woning. Genoemde gegevens en maten zijn slechts ter indicatie en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Wanneer deze brochure uw nadere interesse heeft gewekt, maken wij graag een afspraak met u voor het bezichtigen van de woning. Deze bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende gebeurtenis. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst. Indien tot koop van de woning wordt overgegaan, vraagt verkoper vooraf aan koper een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De waarborgsom wordt uiteraard met het transport van de woning bij de notaris in mindering gebracht op de koopsom. Als u een huis koopt, ontmoet u in de regel de makelaar van de verkopende partij. Die is er niet om uw belangen te behartigen, maar om de verkoper te adviseren. Overweegt u de aankoop van een huis? Neem dan uw eigen NVM-makelaar mee. Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar u bent wel op zoek naar een (specifieke) woning, belt u dan gerust om u in te laten schrijven in ons zoekersbestand. Natuurlijk kunt u ons totaalaanbod bekijken op www.funda.nl of op onze eigen website: www.mgmmakelaardij.nl Uiteraard bekijken wij ook geheel vrijblijvend de mogelijkheden met betrekking tot de verkoop van uw huidige woning. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een hypotheekadviseur omtrent de financieringsmogelijkheden. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor: MGM Makelaardij B.V. Oirschotseweg 19 5684 NE BEST Tel: 0499-330 330 www.mgmmakelaardij.nl info@mgmmakelaardij.nl