LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

Vergelijkbare documenten
JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

PARKWACHTERS 34 - BEST

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

J.H. DE ROOYSTRAAT 6 - BEST

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

DRS. J.L. MOONENSTRAAT 5 - BEST

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

MICHIEL DE RUIJTERSTRAAT 68 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

BEEMDHEUVEL 12 - BEST

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

POTGIETERSTRAAT 5 - TILBURG

RAADHUISPLEIN 50 - BEST

PIET HEINSHOF 12 - BEST

WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN

NAALDHEUVEL 11 - BEST

SCHANS 19 - EINDHOVEN

JOHANNES HEERSTRAAT 16 - BEST

MARTIN LUTHER KINGLAAN 37 - GOIRLE

SCHOENMAKERSSTRAAT 1 - BEST

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG

KOOPSOM ,- K.K.

TOLHUIS NIJMEGEN

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

NIEUWSTRAAT 39 - BEST

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST

GOORSEDIJK 50 - MIERLO

GAREEL 19 - VELDHOVEN

KUILTJESHEI 20 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

DENNENDREEF 5 - BOXTEL

KOOPSOM ,- K.K.

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

WILLEM BARENDSZSTRAAT 16 - BEST

VAN KINSBERGENSTRAAT 11 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

J.J. VERBEETENSTRAAT 3 - BEST

ESSCHEWEG 10 L - VUGHT

GRASKLOKJE BEST

Oogstvelden 26, Best

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

LANGESTEEG 7 - GIETHOORN

KOOPSOM ,- K.K.

Victordal 31, te Valkenswaard

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

TOLHUIS NIJMEGEN

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

THEO DOBBESTRAAT 13 - BEST

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

KOOPSOM ,- K.K.

SINT WALFRIEDSTRAAT 5 TE SINT WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 230 m². Woonoppervlakte : ca. 113 m².

Waalwijk (5143 TB), Bloemenoordplein 22

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KUSTERSSTRAAT 27 - GILZE

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

WATERLINIE EINDHOVEN

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m².

Victordal 35, te Valkenswaard

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

TE KOOP IN TILBURG KASTEEL AMERONGENSTRAAT 3

Lijsterstraat 6 Helmond (Helmond-Noord)

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Breda Baliendijk 57. Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos. Richtprijs , - k.k.

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³

Vraagprijs ,- kosten koper

Alsemlaan 15, te Waalre

Morgenster 3, te Maarheeze

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Transcriptie:

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN Op mooie gewilde woonlocatie in de wijk "Genderdal" gelegen goed onderhouden hoekwoning met grote garage in spouwmuur uitgevoerd en voorzien van extra verdieping. De woning betreedt u via de entree; hal met meterkast, trapkast en betegelde toiletruimte; sfeervolle lichte woonkamer afgewerkt met tegelvloer; afzonderlijke keuken met complete keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur; achtertuin met afsluitbare achterom en toegang tot ruime garage; op de 1e verdieping treft u de overloop met toegang tot de 4 slaapkamers en gerenoveerde badkamer; via een vaste trap op overloop bereikt u de zolderetage met overloop en vijfde slaapkamer met dakkapel aan achterzijde. De woning is gelegen op korte afstand van diverse zeer nuttige voorzieningen als scholen, winkelcentra, recreatie gebieden, uitvalswegen, Airport Eindhoven en belangrijke werkgelegenheidsgebieden zoals ASML en de High Tech Campus. KOOPSOM 250.000,- K.K.

ETAGES BEGANE GROND Entree. Hal met tegelvloer, spachtelputz wanden en pleisterwerk plafond. Meterkast met elektrakast voorzien van diverse groepen en aardlekschakelaars. Trapkast met legplanken. Betegelde toiletruimte met fonteintje en closet. Woonkamer afgewerkt met tegelvloer, spachtelputz wanden en pleisterwerk plafond. Afzonderlijke keuken met marmoleum vloer, deels tegelwerk wanden en fijn schuurwerk plafond. Keukeninrichting voorzien van diverse laden en kasten, elektrische oven, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en rvs spoelbak. BUITEN: Achtertuin (6.00 x 7.00 meter) met afsluitbare achterom, gemetselde erfafscheiding en aangelegd met tegels en diverse beplantingen. Vrijstaande stenen garage met sectionaaldeur, loopdeur, elektra en bergzolder. 1E VERDIEPING Via trapopgang in hal te bereiken. Overloop met spachtelputz wanden en gipsplaten plafond. Slaapkamer 1 aan achterzijde afgewerkt met stucwerk wanden en gipsplaten plafond. Slaapkamer 2 aan achterzijde afgewerkt met pleisterwerk wanden en houten delen plafond. Slaapkamer 3 aan achterzijde afgewerkt met stucwerk wanden en gipsplaten plafond. Slaapkamer 4 aan voorzijde afgewerkt met spachtelputz wanden en fijn schuurwerk plafond. Eigentijdse badkamer (2012 geplaatst) met separate inloopdouche met thermostaatkraan, wastafel en zwevend closet met muurspoeling. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, tegelwerk wanden en plafond met inbouwverlichting. 2E VERDIEPING Via vaste trap te bereiken. Overloop met aansluiting t.b.v. wasapparatuur en opstelling HR c.v. combiketel van Nefit (2015) Bergkast onder de schuinte van de kap. Ruime zolderslaapkamer met kunststof dakkapel aan achterzijde, bergkasten onder de schuinte van de kap en afgewerkt met structuur deels houten delen wanden en plafond. BUITEN: Voortuin aangelegd met diverse beplantingen. Achtertuin (6.00 x 7.00 meter) met afsluitbare achterom, gemetselde erfafscheiding en aangelegd met tegels en diverse beplantingen. Vrijstaande stenen garage met sectionaaldeur, loopdeur, elektra en toegang tot bergzolder. ALGEMEEN: * Traditionele bouw met betonnen verdiepingsvloeren en houten kapconstructie met pannen gedekt. * Energiezuinig door o.a. de HR c.v. combiketel en zonnepanelen.

* Kozijnen uitgevoerd in kunststof voorzien van dubbele beglazing. * Gerenoveerde badkamer. * Vrijstaande garage in spouwmuur uitgevoerd met extra zolderverdieping. * Gelegen nabij winkelcentrum "Kastelenplein". * Wandelpark Genderdal op loopafstand. * Ideaal voor grote gezinnen door de 5 slaapkamers.

KENMERKEN Koopsom 250.000,- k.k. Soort Eengezinswoning Type Hoekwoning Aantal kamers 5 (waarvan 5 slaapkamers) Inhoud 380 m 3 Perceeloppervlakte 160 m 2 Woonoppervlakte 114 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1959 Ligging Aan rustige weg, in woonwijk Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin Garage Vrijstaand steen Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas Verwarming C.v.-ketel LOCATIE Lalostraat 10 5653 ES Eindhoven

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

BIJLAGE BIJ BROCHURE Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Van der Heijden Makelaardij Spoorstraat 1 5684 AA Best Tel. 0499-335858 Fax. 0499-391305 www.vanderheijdenmakelaardij.nl info@vanderheijdenmakelaardij.nl Ons kantoor is 6 volle dagen per week van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Bankgarantie: Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper na het tot stand komen van de overeenkomst, op korte termijn een waarborgsom zal storten op het rekeningnr. van de door koper bepaalde notaris voor een bedrag van 10% van de koopsom. De waarborgsom kan door een bankgarantie van een Nederlandse Bankinstelling worden vervangen. Koopakte: Tenzij anders vermeld zal de koopakte door Van der Heijden Makelaardij conform model koopakte, opgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis worden opgemaakt. Bij een verzoek tot het opnemen van een ontbindende voorwaarde in verband met het verkrijgen van een hypotheek, kan een financiële toets bij onze hypotheekadviseur door onze opdrachtgever als verplicht worden gesteld. De koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als koper en verkoper een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hypotheken en verzekeringen: Hypotheken en verzekeringen bestaan uit een woud aan regels en mogelijkheden. Van der Heijden Makelaardij zorgt ervoor dat u door die bomen het bos blijft zien. Onze ervaren, erkende en gediplomeerde hypotheek- en assurantieadviseurs garanderen u een betrouwbaar advies. Door samenwerking met vele banken, fondsen en maatschappijen kunnen we u niet alleen financieel de beste hypotheken en verzekeringen bieden, maar ook garanderen dat de voorwaarden uitstekend zijn. Uiteraard is alles precies op maat: de hypotheek en verzekering die bij u past. Gratis waardebepaling: Als u besloten heeft uw huis te verkopen, kan Van der Heijden Makelaardij u veel zorgen uit handen nemen. Het begint met een vrijblijvend gesprek en een betrouwbare gratis waardebepaling van uw woning. Daarna regelen wij in overleg met u goede publiciteit, begeleiding van bezichtigingen, onderhandelingen, een adequate koopakte en overdracht bij de notaris. Dit alles op basis van no cure no pay: wordt uw huis niet verkocht, dan hoeft u ons niets te betalen. Bij de verkoop maken wij gebruik van het landelijk netwerk van 3600 NVM-makelaars en van de grootste huizensite op internet. Het voorafgaande in deze brochure is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.