Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) Internet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl"

Transcriptie

1 Galderseweg 80 Galder Telefoon (0162) Internet

2 Vrijstaande woning met loods in een landelijke omgeving. Goede Mogelijkheden voor beroep aan huis. Deze woning, gebouwd omstreeks 1977, ligt op een unieke locatie nabij het grensdorp Meersel-Dreef en het Markdal, maar toch maar slechts 5 minuten rijden van Breda-Ginneken. De aanwezige loods en een garage om te bouwen als kantoor maakt dit objekt goed geschikt voor beroep aan huis. Galder en omgeving Het groene dorp Galder vormt een prima uitvalsbasisvoor voor wonen-leven-werken, gelegen op 5 minuten rijden van Breda en de Ginneken markt. Galder en het gehele gebied ten zuiden van Breda wordt hierdoor vaak als Groene Long van Breda gezien en als dusdanig een prima woonomgeving. Zo is de woning op vijf minuten loopafstand van het bos gelegen en ligt de fietsroute langs het meanderende riviertje De Mark om de hoek. Het naastgelegen Belgische Meersel Dreef beschikt over diverse terrasjes en een buitenspeeltuin tegenover het klooster. Amsterdam, Utrecht en Antwerpen zijn via diverse nagelegen autowegen niet meer als 30 minuten van Galder verwijderd. Kenmerken Type woning: Vrijstaande woning met inpandige garage en loods Bouwjaar: 1977 Inhoud: Gebruiksoppervlakte wonen: Overige inpandige ruimte: Externe bergruimte: ca. 760 m3 ca. 196 m2 ca. 26 m2 ca. 140 m2 Perceel: m2 (Kadastraal bekend als gemeente Chaam, sectie H, nr. 381) Isolatie: Nutsvoorzieningen: Bestemming: Ligging: Erfdienstbaarheden: Grotendeels voorzien van dubbel glas en dakisolatie Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig Wonen In buitengebied in Galder Geen erfdienstbaarheden bekend

3 Indeling woning De begane grond is o.a. ingedeeld met een hal, toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken en een hobby-kamer, welke gezien de ligging aan straat en het aangrenzende toilet, ook goed bruikbaar als slaapkamer of kantoor is. Buiten is de woning voorzien van zinken dakgoten, de kap voorzien van wolfseinden met verbeterd oudhollandse dakpannen. Verder voorzien van een ruime dakkapel aan de vooren achterzijde van de woning. Achter geniet men veel privacy en vrij uitzicht over de landerijen! Begane grond (hal, toilet, keuken) Via de voorzijde van de woning komt u terecht in de ruime hal, welke toegang geeft tot het toilet, de hobby-kamer en woonkamer. Tevens is er een robuuste hardhouten trapopgang. In de hal is tevens de meterkast gesitueerd welke voorzien is van 10 groepen, 2 krachtgroepen en 2 aardlekschakelaars en een gasmeter. Het toilet is voorzien van een tegelvloer en is gedeeltelijk betegeld. Verder is de toiletuimte voorzien van een zwevend toilet en een wastafeltje. De keuken heef zicht op de achtertuin en is voorzien van een hardstenen aanrechtblad, keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast en een laminaatvloer. De keuken heeft een praktische ligging tussen bijkeuken en woonkamer. Begane grond (woonkamer) De woonkamer is toegankelijk vanuit de hal en de keuken en heeft een stookpunt momenteel in de vorm van een open haard. Hier valt op dat de woning geheel voorzien is van degelijke hardhouten kozijnen en vensterbanken van natuursteen. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en middels diverse raampartijen is er veel lichtinval.

4 Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, en de inpandige garage. Deze inpandige garage is eventueel ook te gebruiken als slaapkamer of kantoor. Begane grond (bijkeuken, inpandige garage ) De achterentree is voorzien van een tegelvloer en een hardhouten buitendeur. Hier is de verwarmingsinstallatie opgesteld en is tevens de inpandige garage aanwezig. Deze is vanaf straat toegankelijk middels twee openslaande houten garagedeuren. Door deze te vervangen door een glazen paneel kan deze ruimte eventueel worden gebruikt als kantoor, slaapkamer of andere funktie.

5 De eerste verdieping is middels een vaste trap vanuit de hal bereikbaar. Eerste verdieping De overloop is centraal in de lengte van de woning gesitueerd en is ruim bemeten. Aan de overloop zijn 4 slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De badkamer is ingericht met ligbad, douchecabine en wastafelmeubel. Het dakkapel zorgt voor lichtinval en geeft tevens zicht op de tuin en achterliggend landschap. De twee slaapkamers grenzend aan de zijgevels beschikken elk over een vaste raampartij, welke licht en lucht schept. Verder beschikken deze beide slaapkamers over een ruime hoeveelheid vaste kastruimte aan een zijkant. Hier is zeker voldoende rimte voor een twee-persoons bedopstelling. De twee slaapkamers in het midden gesitueerd beschikken elk over een dakkapel.

6 Loods en tuin Loods en tuin De aanwezige stenen loods, afmeting 6x20 meter, is toegankelijk middels een schuifdeur en een loopdeur. De schuifdeur ligt in het verlengde van de oprit, welke afsluitbaar is middels een smeedijzeren hekwerk. De loods is opgebouwd met stalen spanten en spouwmuren. Er zijn enkele glazen panelen boven in de muren aanwezig. De vloer is voorzien van tegels. Buiten naast de loods is een verhard terrein (betonklinkers) aanwezig van circa 5x20 meter. Ook is in de loods een waterbron aanwezig. De tuin grenst aan de de loods en de woning en kent achter een vrij uitzicht over de landerijen. Op het terras achter de woning en in de tuin geniet je veel privacy!

7

8

9

10

11

12 Galderseweg 80, Galder

13

14 Bel ons voor een bezichtigingsafspraak op Het bezichtigen van een object is ook voor onze opdrachtgevers meestal een bijzondere aangelegenheid. Alvorens een bezichtiging te laten plaatsvinden vragen wij u om eens langs het object te rijden en de directe omgeving te verkennen. Na een evt. bezichtiging stellen zowel onze opdrachtgevers als wij het op prijs als u binnen enkele dagen een reactie geeft. Ons kantoor bestaat sinds 1967 en al die tijd zijn wij in Oosterhout gevestigd. Ons werkgebied is vooral in Midden en West-Brabant en wij willen onze kennis graag met u delen. Wij kunnen u van dienst zijn met een (NWWI)taxatie of bemiddelijk bij aankoop of verkoop van onroerend goed in de breedste zin van het woord. Kijk voor meer informatie op onze site! NVM koopakte Koper dient er rekening mee te houden dat hij tot zekerheid van nakoming van de eventuele te sluiten koopakte binnen een nader af te spreken termijn een waarborgsom of bankgarantie dient te deponeren bij een nader door hem te noemen notaris ter grootte van 10% van de koopsom. Disclaimer DE EIGENAAR VAN DIT ONROEREND GOED HEEFT ONS OPDRACHT GEGEVEN TE BEMIDDELEN BIJ DE VERKOOP, HET- GEEN VOOR U TEN AANZIEN VAN ONS UITERAARD GEEN ENKELE FINANCIËLE CONSEQUENTIE HEEFT. GEHEEL VRIJBLIJ- VEND INFORMEREN WIJ U UITVOERIG OVER DE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN, MOGELIJKHEDEN VOOR DE VERKOOP VAN UW EIGEN WONING C.Q. BEDRIJF, BESTEMMINGSPLAN, BEPALINGEN E.D. UITERAARD IS HET AAN TE BEVELEN OM TE ZIEN OF DESKUNDIGE BIJSTAND DOOR BIJVOORBEELD EEN NVM-MAKELAAR GEWENST IS. VOOR UITVOERIGE, VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KUNT U STEEDS CONTACT OPNEMEN MET ONS. DEZE BROCHURE IS SAMENGESTELD OM U EEN INDRUK TE GEVEN VAN HET OBJECT. HOEWEL WIJ BIJ HET MAKEN VAN DE OMSCHRIJVING ZORGVULDIG TE WERK GAAN, KUNNEN BIJ AFWIJKINGEN AAN DEZE BROCHURE GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND. DEZE INFORMATIE DIENT BESCHOUWD TE WORDEN ALS EEN UITNODIGING OM IN ONDERHANDELING TE TREDEN. EEN OVEREENKOMST KOMT ALLEEN TOT STAND, INDIEN OVER ALLE RELEVANTE PUNTEN OVEREENSTEMMING IS BEREIKT. EVT. (KADASTRALE) TEKENINGEN IN DEZE BROCHURE ZIJN INDICATIEF EN NIET MAATGEVEND.

15 Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen Nederlandse Vereniging van Rentmeesters Telefoon (0162) Internet Lodewijk Napoleonlaan 77, 4904 LH Oosterhout Telefax (0162) , Buitenstate Buitenkansen in wonen

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Dordrechtseweg 1 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met 2 bedrijfsruimten. Indeling Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie locatie in het buitengebied

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Houtse Heuvel 2 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen gelegen op een prachtige locatie in Den Hout. De woonboerderij is gebouwd eind 1800/begin

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met extra bouwvlak. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Vlijmen en is

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Luxe vrijstaand chalet gelegen op Landgoed Bergvliet te Oosterhout. Deze vrijstaande recratiewoning (nummer 10) is gelegen in

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Rijenseweg 10 Dorst Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met garage en bijgebouwen. Deze woning is gelegen op een fraaie locatie in het buitengebied en is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Ter Aalst 4 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ter Aalst 4, Den Hout Vrijstaande woonboerderij met garage en schuur gelegen in een bosrijke omgeving in

Nadere informatie

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Thorbeckelaan 9 Dongen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ruime halfvrijstaande woning met garage. Deze woning is gebouwd omstreeks 1986 en is gelegen nabij het centrum van Dongen. De Thorbeckelaan

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 17 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 17, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met riante groene tuin en vrijstaande

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Molendijk 9 Standdaarbuiten. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Molendijk 9 Standdaarbuiten. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Molendijk 9 Standdaarbuiten Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen gelegen in het buitengebied van Standdaarbuiten. De woning is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij op ruim perceel van totaal 5.372 m2 in Waspik. Indeling Deze woonboerderij

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 14 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 14, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met vrijstaande garage gelegen aan de

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Druisdijk 6 Alphen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Royale woonboerderij met garage en bijgebouw op rustige locatie in het buitengebied van Alphen. De woonboerderij is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Leijsendwarsstraat 15-A, Oosterhout Vrijstaande woning gelegen in een landelijke omgeving

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet Paalstraat 33 De Moer Makelaardij og & Onteigeningszaken Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning op rustige locatie in het buitengebied nabij het dorp De Moer Indeling Deze woning

Nadere informatie

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Wonen in de kern Esmoreitstraat 4 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Esmoreitstraat 4, Oosterhout Wonen in de kern Halfvrijstaande woning met garage en ruime tuin. Deze woning is

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Irenestraat 91 Sint Willebrord. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Irenestraat 91 Sint Willebrord. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Irenestraat 91 Sint Willebrord Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ruime vrijstaande woning met garage en ruime schuur gelegen in een landelijke omgeving in Sint Willebrord. De woning is gebouwd

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Ridderstraat 90 Gilze. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Ridderstraat 90 Gilze. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Ridderstraat 90 Gilze Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met garage en professionele hondenkennel/pension gelegen in het buitengebied van Gilze. De woning is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Canadeseweg 12 Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Halfvrijstaande woonboerderij op ruim perceel in Waspik. Indeling Deze halfvrijstaande woonboerderij is gelegen op een rustige locatie

Nadere informatie

Oosterhout. Burgemeester de van der Schuerenlaan 1. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Oosterhout. Burgemeester de van der Schuerenlaan 1. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Burgemeester de van der Schuerenlaan 1 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Halfvrijstaande woning met grote tuin en garage. Ideale ligging in Oosterhout Zuid te midden van parken

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Zuideindsestraat 37-b Made. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Zuideindsestraat 37-b Made. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Zuideindsestraat 37-b Made Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met ruime serre en mogelijkheid tot beroep aan huis, of slaapkamer op begane grond. Deze woning is goed onderhouden

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Kapelstraat 15 Elshout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Kapelstraat 15 Elshout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Kapelstraat 15 Elshout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met inpandig voormalig stalgedeelte, ideaal te gebruiken voor beroep aan huis/ mantelzorg e.d. De woonboerderij,

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper OP GOEDE WOONLOCATIE AAN BREDE STRAAT LIGT DIT PRIMA ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE GESCHAKELDE WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS OP DE BEGANE

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard. TE KOOP R Zeelberg 5 a, Valkenswaard RUIM VRIJSTAAND LANDHUIS MET INPANDIGE GARAGE EN SCHITTERENDE PRIVACY BIEDENDE PARKACHTIGE TUIN. DEZE FRAAI GESITUEERDE WONING HEEFT O.A. EEN ROYALE LIVING EN WOONKEUKEN

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 325.000,- kosten koper Bouwjaar : 1916 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 139 m² Inhoud : circa 470 m³ (ex. Garage) Perceel : circa 380 m² Kamers : 5 Ligging : Nabij

Nadere informatie

Cousinsstraat 3 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen Cousinsstraat 3 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Geschakelde, vrijstaand woonhuis met inpandige garage, royale woonkamer, slaapkamer met loggia en inloopkast en een zeer ruime tuin. Gelegen op een mooie

Nadere informatie

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Van Eijckstraat 26 DONGEN Van Eijckstraat 26 Hoekwoning met 4 slaapkamers, grote tuin (perceel 452m²), dubbele garage met oprit voor 2 auto's, op een mooi punt met vrije uitzichten gelegen midden in Dongen. Perceel : 452

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 345.000,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 145 m² Inhoud : circa 525 m³ Perceel : circa 365 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard

Nadere informatie

Lage Ham 96 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen Lage Ham 96 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en berging, gelegen op een groot perceel met veel privacy aan de rand van Dongen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Rosheuvel 7 a Eersel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Rosheuvel 7 a Eersel. TE KOOP Rosheuvel 7 a Eersel GROTE WOONBOERDERIJ MET PAARDENSTAL, TUINHUIS, KANTOOR, GARAGES, HALF OPEN LOODS EN RIANT BUITENTERREIN. DEZE GOED ONDERHOUDEN WONING MET BEDRIJFSRUIMTEN IS GELEGEN BINNEN

Nadere informatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Laag Spul 7 Hilvarenbeek Makelaardij og Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Laag Spul 7, Hilvarenbeek Vrijstaande woning met garage en bedrijfsgebouw. Deze vrijstaande

Nadere informatie

Noorderlaan 22 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen Noorderlaan 22 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, garage en ruime bergzolder. Gelegen aan de rand van Dongen en toch op een korte

Nadere informatie

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 375.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal

Nadere informatie

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN DE LAARSCHE VELDEN LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS ZOWEL AAN

Nadere informatie

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag Ulenpas 83 te Eindhoven Op fraaie en aantrekkelijke woonlocatie in de wijk Ooievaarsnest ligt deze zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning met dubbele garage en verwarmd buitenzwembad. De woning is keurig

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE TWEE ONDER EENKAP WONING MET GARAGE? DAN IS DIT ROYALE WOONHUIS ZEKER DE MOEITE WAARD OM TE BEZICHTIGEN.

Nadere informatie

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST Fraai gesitueerd in de gewilde, kindvriendelijke woonomgeving Heivelden met vele voorzieningen op loopafstand een prima onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis,

Nadere informatie

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 Volledig gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning met dakkapel op zolderverdieping en met veel privacy aan de achterzijde. Er is de mogelijkheid tot het bijkopen van een

Nadere informatie

Mirabelweg 62 te Eindhoven

Mirabelweg 62 te Eindhoven Aan fraaie laan in de woonwijk Heesterakker gelegen riante driveinwoning (tussenwoning) met speelse splitlevel indeling en inpandige garage. Bouwjaar: ca. 1974 Inhoud woonhuis: ca. 500 m 3 Perceeloppervlak:

Nadere informatie

Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper

Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper ZEER RUIM OPGEZETTE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE EN 3 SLAAPKAMERS. 2 SLAAPKAMERS EN DE BADKAMER BEVINDEN ZICH OP DE BEGANE GROND.

Nadere informatie

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa 1975. 565.000 k.k.

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa 1975. 565.000 k.k. DONGEN Sportlaan 7 Rustig gelegen vrijstaande woning (semibungalow) met 4 slaapkamers, waarvan 3 op de begane grond, badkamer begane grond en een royale tuin. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar

Nadere informatie

SLEEWERK 11 EINDHOVEN

SLEEWERK 11 EINDHOVEN SLEEWERK 11 EINDHOVEN DEZE RUIM BEMETEN TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET GARAGE IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NAAST NATUURGEBIED DE DOMMELVALLEI. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN ROYALE WOONKAMER,

Nadere informatie

DONGEN Thorbeckelaan 2

DONGEN Thorbeckelaan 2 DONGEN Thorbeckelaan 2 Fraai gelegen tweekapper met ruime woonkamer/keuken door aanbouw, drie slaapkamers en een salon in voormalige garage. Op loopafstand van het centrum en de scholen gelegen. Perceel

Nadere informatie

DONGEN Jan Aardenstraat 1

DONGEN Jan Aardenstraat 1 DONGEN Jan Aardenstraat 1 Bijzonder fraaie twee-onder-een-kap met riante woonkeuken, zeer ruime woonkamer en 5 slaapkamers. Deze woning is op een mooie hoek gelegen aan een plantsoen in een zeer kindvriendelijke

Nadere informatie

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Gelegen op een mooie locatie aan de rand van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. en 076

Nadere informatie

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Vraagprijs 275.000,- k.k. Twee-onder-een-kap woning gelegen op riant perceel aan prachtige laan in 's Gravenmoer, voorzien van 4 slaapkamers, ruime bijkeuken, oprit geschikt

Nadere informatie

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs 240.000,- k.k.*

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs 240.000,- k.k.* Geer 8 - Dongen Vraagprijs 240.000,- k.k.* Bijzonder sfeervolle en karakteristieke vrijstaande woning met originele chambre-en-suite, centraal gelegen in het hart van Dongen op een rustige locatie. * Let

Nadere informatie

Anjerstraat 3 - Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen Anjerstraat 3 - Dongen Vraagprijs 209.000,- k.k. Ruime tussenwoning met grote garage, 4 slaapkamers, luxe badkamer en uitgebouwd aan de achterzijde. Perfect onderhouden, instapklare woning. Van den Bosch

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 410.000,- kosten koper Bouwjaar : 1957 Woningtype : Vrijstaand geschakelde woning Woonoppervlakte : circa 133 m² Inhoud : circa 535 m³ Perceel : circa 377 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in

Nadere informatie

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Gelegen in het centrum van Rijsbergen met alle voorzieningen echt op loopafstand in een van Rijsbergen s oudste straatjes met eigen oprit. Lagestraat

Nadere informatie

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs 395.000,- k.k.

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs 395.000,- k.k. Tuin 24 - Dongen Vraagprijs 395.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, luxe woonkamer, aparte woonkeuken en kantoor/praktijkruimte. Gelegen op mooi perceel. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Leharstraat 24 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen Leharstraat 24 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Zeer ruime hoekwoning met zij-aanbouw (grote woonkamer van circa 55 m²), 5 slaapkamers, geïsoleerde garage met vliering en carport. Van den Bosch makelaars

Nadere informatie

DONGEN Kruisherenstraat 8

DONGEN Kruisherenstraat 8 DONGEN Kruisherenstraat 8 Volledig gerenoveerde en gemoderniseerde tussenwoning met aanbouw, luxe keuken, luxe sanitair en diepe achtertuin. Gelegen in een rustige straat in Plan West I. Perceel : 220

Nadere informatie

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Veldstraat 17 DONGEN Veldstraat 17 Vrijstaand woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond, 3 slaapkamers en doucheruimte op de 1e verdieping. Gelegen in rustige straat in Oud-Dongen naast de basisschool.

Nadere informatie

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis. DONGEN Tuin 6 Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 335 m³ Bouwjaar : 1990 199.000

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

KERKSTRAAT 58 TE MIERLO. VRAAGPRIJS ,- k.k.

KERKSTRAAT 58 TE MIERLO. VRAAGPRIJS ,- k.k. KERKSTRAAT 58 TE MIERLO VRAAGPRIJS 430.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Ed Hoornikstraat 1 DONGEN Ed Hoornikstraat 1 Prachtig gelegen hoekwoning met moderne voorzieningen en schitterend uitzicht over de vijver in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk De Hoge Akker. Perceel : 206 m² Inhoud : circa

Nadere informatie

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen Mies van der Rohestraat 22 - Dongen Vraagprijs 195.000,- k.k. Rustig gelegen, ruime tussenwoning voorzien van zonnepanelen, 4 slaapkamers, ruime woonkamer en tuin gelegen op het Zuid-Westen. Van den Bosch

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

Ederveen Onderweg 1-1b

Ederveen Onderweg 1-1b Ederveen Onderweg 1-1b Aan de rand van Veenendaal gelegen DUBBELE WOONBOERDERIJ Ideaal voor de paardenliefhebber en mogelijkheid om samen te wonen Mogelijkheid combineren wonen en werken door bedrijfsbestemming

Nadere informatie

DE PLANK 3 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

DE PLANK 3 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. DE PLANK 3 TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 285.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers: Energielabel:

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 330.000,- kosten koper Bouwjaar : 1988 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 127 m² Inhoud : circa 533 m³ Perceel : circa 235 m² Kamers : 5 Ligging : Centrum Valkenswaard

Nadere informatie

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven Op uitstekende lokatie in gewilde Irisbuurt op loopafstand van het centrum van Eindhoven gelegen, vooroorlogse tussenwoning met diverse authentieke elementen. Bouwjaar: ca. 1933 Perceel: 88 m² Inhoud:

Nadere informatie

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs 319.000,- k.k.

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs 319.000,- k.k. Biezen 25 - Dongen Vraagprijs 319.000,- k.k. Goed onderhouden uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage en tuin op het noordwesten. Rustig gelegen woning in het centrum van Dongen. Van den Bosch

Nadere informatie

Bizetstraat 29 - Dongen

Bizetstraat 29 - Dongen Bizetstraat 29 - Dongen Vraagprijs 175.000,- k.k. Keurig onderhouden tussenwoning met nette keuken, luxe badkamer, achtertuin op het zuiden en 2 bergingen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 Fraaie, sfeervolle twee-onder-een kap woning met 4 slaapkamers, dakterras op het zuiden en garage. Zeer kindvriendelijk gelegen in woonhofje met speelvoorzieningen in De Hoge

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Lotsweg 14-16, Den Hoorn In het buitengebied van Den Hoorn gelegen vrijstaande jaren 30 stijl villa met rondomgelegen tuin, verhard bedrijfsterrein, open loods en bedrijfsloods van 1.500 m². Gunstig gelegen

Nadere informatie

Ede Maanderdijk 10. Vraagprijs: 524.500,- k.k.

Ede Maanderdijk 10. Vraagprijs: 524.500,- k.k. Ede Maanderdijk 10 Prachtige, monumentale WOONBOERDERIJ Met agrarische opstallen De monumentale woonboerderij heeft twee woongedeelten Slaapkamer en badkamer op de begane grond Bijkopen van meer grond

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

Berkendijkje 5 te Beek en Donk Vraagprijs. 274.500,- K.K.

Berkendijkje 5 te Beek en Donk Vraagprijs. 274.500,- K.K. Berkendijkje 5 te Beek en Donk Vraagprijs. 274.500,- K.K. WILT U VRIJSTAAND WONEN VOOR EEN ZEER SCHERPE PRIJS? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN BIJ DEZE ROBUUSTE WONING WELKE GELEGEN IS AAN EEN RUSTIG STRAATJE

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie

Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs. 549.000,-- Kosten Koper BENT U OP ZOEK NAAR UITZICHT OVER WEILANDEN EN BOSSEN, MAAR DAN WEL IN EEN WOONWIJK GELEGEN? DAN IS DEZE WONING ECHT EEN BEZICHTIGING WAARD.

Nadere informatie

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

Ringbaan-Oost 431, Tilburg Ringbaan-Oost 431, Tilburg Bouwjaar : 1955 Inhoud : 600 m³ Perceel opp. : 230 m² Aanvaarding : In overleg Ringbaan-Oost 431 te Tilburg Aan een rustige ventweg van de Ringbaan-Oost in kindvriendelijke buurt

Nadere informatie

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5 DONGEN Marnix Gijsenstraat 5 Scherpe prijs! Twee-onder-één kap woning met 4 slaapkamers, kantoor/slaapkamer op de begane grond, 2 badkamers en ruime berging, gelegen op een mooie plek in de De Hoge Akker.

Nadere informatie

Kerkdijk 8 - 's Gravenmoer

Kerkdijk 8 - 's Gravenmoer Kerkdijk 8 - 's Gravenmoer Vraagprijs 225.000,- k.k. Rustig gelegen, goed onderhouden twee-onder-één-kap woning. Voorzien van 4 slaapkamers, moderne badkamer en garage. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

RIDDERZAAL 14 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

RIDDERZAAL 14 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. RIDDERZAAL 14 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 219.500,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

Ede Wolfsdijk 21. Vraagprijs: 498.000,- k.k.

Ede Wolfsdijk 21. Vraagprijs: 498.000,- k.k. Ede Wolfsdijk 21 Tussen Ede en Veenendaal gelegen kleinschalige BOERDERIJ Bestaande uit een vrijstaande bungalow met stenen garage/berging En vleesvarkensschuur, wagenloods, vrijstaande berging Voor diverse

Nadere informatie

Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage

Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage Gelegen in het groenrijke buitengebied van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201

Nadere informatie

TE KOOP. Langecruysstraat 18 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Langecruysstraat 18 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Vraagprijs 239.500,= k.k. In wijk de drie eilanden nabij centrum gelegen ruime tussenwoning met in de aanbouw een luxe inbouwkeuken, voor- en achtertuin, berging en achterom. Thans met fraai uitzicht

Nadere informatie

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. DONGEN Oudstraat 31 Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. Perceel : 135 m² Inhoud : circa 330 m³ Bouwjaar : 1991 199.000 k.k. Elk huis

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 250.000,- kosten koper Bouwjaar : 1983 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 107 m² Inhoud : circa 405 m³ Perceel : circa 230 m² Kamers : 5 Ligging : Dommelen, Schepelweijen Aanvaarding

Nadere informatie

Ketelslagersdreef 18 te Geleen Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Ketelslagersdreef 18 te Geleen Vraagprijs ,-- Kosten Koper Ketelslagersdreef 18 te Geleen Vraagprijs. 186.000,-- Kosten Koper RIANTE INSTAPKLARE TWEEKAPPER MET GARAGE, NIEUWE KEUKEN, NIEUWE LAMINAATVLOER ZOWEL OP DE BEGANE GROND ALS OP DE VERDIEPING, NIEUWE BINNENDEUREN

Nadere informatie

Oekelsebaan 27, 4881 NE Zundert

Oekelsebaan 27, 4881 NE Zundert www.vanhasselmakelaars.nl Oekelsebaan 27, 4881 NE Zundert Vraagprijs 549.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen

Nadere informatie