Landelijk & Exclusief Wonen. Ridderstraat 90 Gilze. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landelijk & Exclusief Wonen. Ridderstraat 90 Gilze. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen."

Transcriptie

1 Ridderstraat 90 Gilze Telefoon (0162) Internet

2 Vrijstaande woning met garage en professionele hondenkennel/pension gelegen in het buitengebied van Gilze. De woning is gebouwd omstreeks 1993 en heeft een vrije ligging aan de voor- en achterzijde. Het betreft hier een ruime woning met o.a. 3 slaapkamers, een garage en een hondenkennel en heeft een inhoud van maar liefst 786 m3! De woning grenst aan veel groen en is dichtbij het natuurgebiedje Water aan de Warande. Een prachtige locatie dus in het buitengebied, maar toch met alle voorzieningen in de buurt. Gilze en omgeving De gemeente bestaat uit de dorpen Gilze, Rijen, Hulten en Molenschot. In totaal wonen er mensen. Rijen is het grootste dorp met inwoners, gevolgd door Gilze met inwoners. Molenschot en Hulten zijn kleiner, respectievelijk en 325 inwoners. Rondom de dorpen ligt een uitgestrekt landbouwgebied en verschillende natuurgebieden. Gilze is één van de oudste plaatsen in het land van Breda. Ten westen, zuiden en oosten van Gilze liggen uitgestrekte landbouwgebieden, vooral aan de zuidzijde begrensd door boscomplexen; Prinsenbos, Annabos en de Ulvenhoutse bossen. In een westelijke uitloper van de gemeente bevindt zich het landgoed Valkenberg. Naar het zuidwesten toe strekken zich de Chaamse bossen uit. In het oosten ligt een grootschalig heide ontginningsgebied. Ten noorden ligt, aan de overzijde van de autoweg, de Vliegbasis Gilze Rijen en in het westen vindt men een kleinschaliger landbouwgebied. Gilze ligt aan de A58 (de snelweg Tilburg Breda) en de provinciale weg N260 (Tilburg West Baarle Nassau). Er zijn busverbindingen naar Breda en Tilburg. Kenmerken Type woning: Vrijstaande woning Bouwjaar: circa 1993 Inhoud woning: circa 786 m3 (incl. garage) Oppervlakte kennel: circa 722 m2 (circa 38 m x 19 m) Gebruiksoppervlakte wonen: Overige inpandige ruimte: Externe bergruimte: circa 163 m2 circa 40 m2 circa 751 m2 Perceel: m2 (Kadastraal bekend als gemeente Gilze en Rijen, sectie L, nr. 288) Isolatie: Nutsvoorzieningen: Bestemming: Erfdienstbaarheden: Volledige isolatie Water, elektra, drukriolering, schotel Wonen / Bedrijf Geen erfdienstbaarheden bekend

3 Makelaardij og Indeling woning De begane grond is o.a. ingedeeld met een entree/hal, keuken, bijkeuken, woonkamer, slaapkamer, toilet en badkamer. Begane grond (entree, woonkamer) De woning is te betreden via de voorzijde van de woning. U komt terecht in een ruime hal welke toegang geeft tot de woonkamer, het toilet en de slaapkamer. De ruime woonkamer is ingedeeld in een apart eet- en zitgedeelte en is voorzien van een tegelvloer. In de zithoek zorgen de schouw en de open haard voor een gezellige sfeer. Deze zijn ter overname. Airco en electrische verwarming is in de kamer aanwezig. Begane grond (eetkamer, keuken) De eetkamer is ruim en heeft zicht op de tuin. Door de grote raampartijen is er ook veel lichtinval. Vanuit de eetkamer is de dichte keuken bereikbaar welke, net als de woonkamer en eetkamer, voorzien is van een tegelvloer. De keuken heeft een lichte kleurstelling en is ingericht met een natuurstenen blad, spoelbak, vaatwasmachine, koelkast, inductie kookplaat en afzuigkap.

4 Makelaardij og Begane grond (bijkeuken, toilet, badkamer) De bijkeuken is te bereiken via de keuken maar ook vanuit de inpandige garage en via de achterzijde van de woning. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer, aansluitingen voor de wasapparatuur zijn hier aanwezig. Het toilet op de begane grond is gescheiden van de badkamer en is voorzien van een tegelvloer en de wanden zijn geheel betegeld. De ruimte is ingericht met een staand toilet en een wastafel. De badkamer is dus bereikbaar via het toilet, maar, ook via de slaapkamer en is voorzien van een tegelvloer en geheel betegelde wanden. De ruimte is voorzien van een wastafel en een zitbad met douche. Begane grond (slaapkamer, garage) De slaapkamer is te bereiken via de entree/hal en heeft een eigen badkamer. Ook hier ligt de tegelvloer die in elke ruimte op de begane grond gelegd is. Het is een lichte kamer door de aanwezige raampartijen. De aangebouwde garage op de begane grond is toegankelijk via de bijkeuken maar ook via de buitenzijde van de woning. De garage is zeer ruim en is geschikt voor diverse doeleinden/mogelijkheden. Badkamer gezien vanuit slaapkamer

5 Makelaardij og Begane grond (hondenkennel) Bij de woning behoort een hondenkennel/hondenpension. In totaal zijn er 8 kennels, waarvan er 6 in 2014 zijn vernieuwd. Deze ruimte staat vrij van de woning en is zeer ruim van opzet. Er is onder andere een wasruimte, een trimsalon en een toilet aanwezig, evenals een keukenblok. Verder is het ingedeeld met 4 afdelingen kennels en een kattenverblijf. De plattegrond van deze ruimte vindt u 2 pagina s verder in deze brochure. Deze ruimte is tevens voor diverse doeleinden geschikt.

6 Makelaardij og Eerste verdieping (overloop, badkamer) De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en de provisiekast. De badkamer is in 2008 geheel vernieuwd en voorzien van een dakkapel, tegelvloer en geheel betegelde wanden. De badkamer heeft een lichte kleurstelling en is ingericht met een vast toilet, een vaste wastafel en een douche.

7 Makelaardij og Eerste verdieping (slaapkamer I en II) Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers aanwezig welke beide voorzien zijn van laminaatvloer. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval in beide slaapkamers.

8 Tuin De groene achtertuin is zeer ruim van opzet en fraai aangelegd. Er is onder andere een overkapping en een apart zonneterras waar het altijd heerlijk vertoeven is. Als u houdt van veel privacy, dan is deze woning zeker een aanrader! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging voor een juiste indruk van dit prachtige object.

9 2277 Uittreksel Kadastrale Kaart 279 Uw referentie: MW/Alderen 92A m 10 m 50 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 20 april 2015 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:1000 Kadastrale gemeente Sectie Perceel GILZE EN RIJEN L 288 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

10

11

12

13

14 Bel ons voor een bezichtigingsafspraak op Het bezichtigen van een object is ook voor onze opdrachtgevers meestal een bijzondere aangelegenheid. Alvorens een bezichtiging te laten plaatsvinden vragen wij u om eens langs het object te rijden en de directe omgeving te verkennen. Na een evt. bezichtiging stellen zowel onze opdrachtgevers als wij het op prijs als u binnen enkele dagen een reactie geeft. Ons kantoor bestaat sinds 1967 en al die tijd zijn wij in Oosterhout gevestigd. Ons werkgebied is vooral in Midden en West-Brabant en wij willen onze kennis graag met u delen. Wij kunnen u van dienst zijn met een (NWWI)taxatie of bemiddelijk bij aankoop of verkoop van onroerend goed in de breedste zin van het woord. Kijk voor meer informatie op onze site! NVM koopakte Koper dient er rekening mee te houden dat hij tot zekerheid van nakoming van de eventuele te sluiten koopakte binnen een nader af te spreken termijn een waarborgsom of bankgarantie dient te deponeren bij een nader door hem te noemen notaris ter grootte van 10% van de koopsom. Voor de meest gestelde vragen omtrent het kopen van een woning verwijzen wij u graag naar deze link: Disclaimer DE EIGENAAR VAN DIT ONROEREND GOED HEEFT ONS OPDRACHT GEGEVEN TE BEMIDDELEN BIJ DE VERKOOP, HET- GEEN VOOR U TEN AANZIEN VAN ONS UITERAARD GEEN ENKELE FINANCIËLE CONSEQUENTIE HEEFT. GEHEEL VRIJBLIJ- VEND INFORMEREN WIJ U UITVOERIG OVER DE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN, MOGELIJKHEDEN VOOR DE VERKOOP VAN UW EIGEN WONING C.Q. BEDRIJF, BESTEMMINGSPLAN, BEPALINGEN E.D. UITERAARD IS HET AAN TE BEVELEN OM TE ZIEN OF DESKUNDIGE BIJSTAND DOOR BIJVOORBEELD EEN NVM-MAKELAAR GEWENST IS. VOOR UITVOERIGE, VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KUNT U STEEDS CONTACT OPNEMEN MET ONS. DEZE BROCHURE IS SAMENGESTELD OM U EEN INDRUK TE GEVEN VAN HET OBJECT. HOEWEL WIJ BIJ HET MAKEN VAN DE OMSCHRIJVING ZORGVULDIG TE WERK GAAN, KUNNEN BIJ AFWIJKINGEN AAN DEZE BROCHURE GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND. DEZE INFORMATIE DIENT BESCHOUWD TE WORDEN ALS EEN UITNODIGING OM IN ONDERHANDELING TE TREDEN. EEN OVEREENKOMST KOMT ALLEEN TOT STAND, INDIEN OVER ALLE RELEVANTE PUNTEN OVEREENSTEMMING IS BEREIKT. EVT. (KADASTRALE) TEKENINGEN IN DEZE BROCHURE ZIJN INDICATIEF EN NIET MAATGEVEND.

15 Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen Nederlandse Vereniging van Rentmeesters Telefoon (0162) Internet Lodewijk Napoleonlaan 77, 4904 LH Oosterhout Telefax (0162) , Buitenstate Buitenkansen in wonen

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Rijenseweg 10 Dorst Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met garage en bijgebouwen. Deze woning is gelegen op een fraaie locatie in het buitengebied en is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Irenestraat 91 Sint Willebrord. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Irenestraat 91 Sint Willebrord. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Irenestraat 91 Sint Willebrord Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ruime vrijstaande woning met garage en ruime schuur gelegen in een landelijke omgeving in Sint Willebrord. De woning is gebouwd

Nadere informatie

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Thorbeckelaan 9 Dongen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ruime halfvrijstaande woning met garage. Deze woning is gebouwd omstreeks 1986 en is gelegen nabij het centrum van Dongen. De Thorbeckelaan

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Luxe vrijstaand chalet gelegen op Landgoed Bergvliet te Oosterhout. Deze vrijstaande recratiewoning (nummer 10) is gelegen in

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Leijsendwarsstraat 15-A, Oosterhout Vrijstaande woning gelegen in een landelijke omgeving

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Houtse Heuvel 2 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen gelegen op een prachtige locatie in Den Hout. De woonboerderij is gebouwd eind 1800/begin

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Dordrechtseweg 1 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met 2 bedrijfsruimten. Indeling Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie locatie in het buitengebied

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met extra bouwvlak. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Vlijmen en is

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 14 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 14, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met vrijstaande garage gelegen aan de

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 17 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 17, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met riante groene tuin en vrijstaande

Nadere informatie

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij op ruim perceel van totaal 5.372 m2 in Waspik. Indeling Deze woonboerderij

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Molendijk 9 Standdaarbuiten. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Molendijk 9 Standdaarbuiten. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Molendijk 9 Standdaarbuiten Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen gelegen in het buitengebied van Standdaarbuiten. De woning is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Ter Aalst 4 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ter Aalst 4, Den Hout Vrijstaande woonboerderij met garage en schuur gelegen in een bosrijke omgeving in

Nadere informatie

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Wonen in de kern Esmoreitstraat 4 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Esmoreitstraat 4, Oosterhout Wonen in de kern Halfvrijstaande woning met garage en ruime tuin. Deze woning is

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Druisdijk 6 Alphen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Royale woonboerderij met garage en bijgebouw op rustige locatie in het buitengebied van Alphen. De woonboerderij is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet Paalstraat 33 De Moer Makelaardij og & Onteigeningszaken Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning op rustige locatie in het buitengebied nabij het dorp De Moer Indeling Deze woning

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Galderseweg 80 Galder Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met loods in een landelijke omgeving. Goede Mogelijkheden voor beroep aan huis. Deze woning, gebouwd omstreeks 1977,

Nadere informatie

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN LIJSTERLAAN 16 - DONGEN Monseigneur Poelsstraat 1-A 5103 BD Dongen Telefoon 0162 32 16 16 m@kelaar.com LIJSTERLAAN 16 - DONGEN Prachtig gelegen, vrijstaande villa met zwembad en sauna. In de nabijheid

Nadere informatie

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Canadeseweg 12 Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Halfvrijstaande woonboerderij op ruim perceel in Waspik. Indeling Deze halfvrijstaande woonboerderij is gelegen op een rustige locatie

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Kerkstraat 33 Gilze. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Landelijk & Exclusief Wonen. Kerkstraat 33 Gilze. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Kerkstraat 33 Gilze Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Unieke Kans! Vrijstaande karakteristieke woonhuis/ boerderij met aangebouwde schuur op een perceel van 1358 m2. Gilze en omgeving De

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Zuideindsestraat 37-b Made. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Zuideindsestraat 37-b Made. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Zuideindsestraat 37-b Made Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met ruime serre en mogelijkheid tot beroep aan huis, of slaapkamer op begane grond. Deze woning is goed onderhouden

Nadere informatie

Oosterhout. Burgemeester de van der Schuerenlaan 1. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Oosterhout. Burgemeester de van der Schuerenlaan 1. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Burgemeester de van der Schuerenlaan 1 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Halfvrijstaande woning met grote tuin en garage. Ideale ligging in Oosterhout Zuid te midden van parken

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

Ede Van Heeckerenlaan 1

Ede Van Heeckerenlaan 1 Ede Van Heeckerenlaan 1 Goed onderhouden, monumentale SEMI-BUNGALOW Met ruime, vrijstaande, stenen garage Centrum en bossen op loopafstand gelegen Sfeervolle woonkamer met fraai, vrij uitzicht naar park

Nadere informatie

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond:

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond: Berkt 94 te Veldhoven Globale indeling Begane grond: Aan de voorzijde van de woning gelegen carport/parkeerplaats; Entree, ontvangsthal met meterkast, garderobe, trapopgang en toegang tot de bijkeuken

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Wageningen. Vraagprijs: ,- k.k. Kortenburg 9

Wageningen. Vraagprijs: ,- k.k. Kortenburg 9 Wageningen Kortenburg 9 Op Landgoed Oranje Nassau s Oord, TWEE ONDER EEN KAP WONING Met aangebouwde berging / bijkeuken en een vrij uitzicht De woning is voorzien van een lichte woonkamer en dichte keuken

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd, midden in de natuur, grenzend aan het mooie beschermde Riel, een karakteristiek uitgevoerd en sfeervol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST Fraai gesitueerd in de gewilde, kindvriendelijke woonomgeving Heivelden met vele voorzieningen op loopafstand een prima onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis,

Nadere informatie

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST Uitstekend onderhouden, modern uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type hoekwoning, met inpandige garage. De woning is gelegen in een rustig en fraai hofje

Nadere informatie

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE Prachtig gesitueerd aan de mooie, lommerrijke Willibrorduslaan een speels ingedeeld en in moderne architectuur uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met oprit met carport,

Nadere informatie

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST Op mooi groot hoekperceel gelegen, een ruim uitgebouwd, uitstekend onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis (hoekwoning) met voortuin, oprit met carport,

Nadere informatie

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k.

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k. Ede Raadhuisstraat 2 Karakteristieke VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING Met ruime, inpandige garage / berging Centraal gelegen aan de rand van het winkelcentrum van Ede De woning beschikt over authentieke details

Nadere informatie

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST Aan achterzijde uitgebouwd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, garage / berging en achterom. Rustige, kindvriendelijke woonomgeving nabij

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Kerktorenstraat 1 VRAAGPRIJS: 209.000,- K.K. Mooie zonnige hoekwoning met diepe sfeervol aangelegde tuin op het zuiden. Gelegen aan een rustige straat

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST Een goed onderhouden en prima geïsoleerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuidwesten. De woning is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Bennekom Driestweg 10

Bennekom Driestweg 10 Bennekom Driestweg 10 Op een prachtige locatie, VRIJSTAANDE WONING met bijgebouw Centraal gelegen t.o.v. grote uitvalswegen A12, A1 en A30 Het perceel heeft de bestemming Bedrijventerrein Mogelijkheid

Nadere informatie

Ede Amsterdamseweg 45

Ede Amsterdamseweg 45 Ede Amsterdamseweg 45 Karakteristieke VRIJSTAANDE WONING met ruime garage Prachtig gelegen aan een statige, groene laan Op loopafstand van de Edese bossen en het centrum Parkeergelegenheid op eigen terrein

Nadere informatie

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON Fraai gesitueerd in de jonge, kindvriendelijke woonomgeving t Zand een onder moderne architectuur gebouwde semi-bungalow, uitgevoerd in landhuisstijl, met o.a. oprit, carport,

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Kapelstraat 15 Elshout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Kapelstraat 15 Elshout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Kapelstraat 15 Elshout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met inpandig voormalig stalgedeelte, ideaal te gebruiken voor beroep aan huis/ mantelzorg e.d. De woonboerderij,

Nadere informatie

Wageningen. Vraagprijs: ,- k.k. Kortenburg 7

Wageningen. Vraagprijs: ,- k.k. Kortenburg 7 Wageningen Kortenburg 7 Monumentale, VRIJSTAANDE WONING met authentieke details Prachtig gelegen op het Landgoed Oranje Nassau s Oord Houten garage en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein De woning

Nadere informatie

TE KOOP KASTANJE 23, BEST

TE KOOP KASTANJE 23, BEST TE KOOP KASTANJE 23, BEST Aan achterzijde over de volle breedte uitgebouwd, prima onderhouden woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin op het zuiden, berging en achterom. Rustige, gewilde

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

TE KOOP MEESTER TJ VERSCHUURSTRAAT 66, BEST

TE KOOP MEESTER TJ VERSCHUURSTRAAT 66, BEST TE KOOP MEESTER TJ VERSCHUURSTRAAT 66, BEST Een uitstekend onderhouden woonhuis, gelegen in de rustige, kindvriendelijke woonomgeving Wilhelminadorp nabij voorzieningen als winkels, scholen en kinderboerderij.

Nadere informatie

TE KOOP WINGERD 27, GELDROP

TE KOOP WINGERD 27, GELDROP TE KOOP WINGERD 27, GELDROP In rustige, kindvriendelijke woonomgeving gelegen nabij velerlei voorzieningen een prima onderhouden, aan achterzijde uitgebouwd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE TE KOOP DE BUS 27, WAALRE Een uitstekend onderhouden, smaakvol gemoderniseerd en ruim uitgevoerd 3- kamerappartement, type maisonnette, met balkon op de eerste en tweede verdieping en berging op de begane

Nadere informatie

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST In mooie, ruim opgezette wijk met veel variatie in woningtypes, aan achterzijde uitgebouwd, ruim bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis. Type tweeonder-één-kap met voortuin,

Nadere informatie

Wekerom. Vraagprijs: ,- k.k. Koperensteeg 25

Wekerom. Vraagprijs: ,- k.k. Koperensteeg 25 Wekerom Koperensteeg 25 Nabij Wekerom, in landelijk gebied gelegen VRIJSTAANDE WONING Met grote schuur / werkplaats, voor diverse doeleinden te gebruiken Het perceel heeft gedeeltelijke en bedrijfsbestemming

Nadere informatie

Bennekom Dijkgraaf 25

Bennekom Dijkgraaf 25 Bennekom Dijkgraaf 25 Goed onderhouden VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ Met grote hobbyschuur van maar liefst circa 192 m² Centrale ligging in het buitengebied De Kraats Sfeervolle woonkamer met vrij uitzicht

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

Lunteren. Vraagprijs: ,- k.k. Krommeweg 3

Lunteren. Vraagprijs: ,- k.k. Krommeweg 3 Lunteren Krommeweg 3 VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met fraai aangelegde tuin Voormalige vleesvarkensschuur met garage en paardenstallen De woning is in een mooie, landelijke omgeving gelegen Slaap- en badkamer

Nadere informatie

TE KOOP ZAGERSTRAAT 19, BREUGEL

TE KOOP ZAGERSTRAAT 19, BREUGEL TE KOOP ZAGERSTRAAT 19, BREUGEL Prima onderhouden, ruim bemeten en goed geïsoleerd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, berging en achterom. Rustige, gewilde en kindvriendelijke ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven De Sitterlaan 78 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Een ruime, lichte twee-onder-één-kap woning met garage en een royale mooi aangelegde achtertuin op het

Nadere informatie

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST Perfect onderhouden, karakteristiek uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare garage en mooie achtertuin op

Nadere informatie

TE KOOP HOOGSTRAAT 26A, WAALRE

TE KOOP HOOGSTRAAT 26A, WAALRE TE KOOP HOOGSTRAAT 26A, WAALRE Aan de rand van het centrum van Waalre-dorp gelegen een karakteristiek uitgevoerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met oprit, grote garage / berging, voor-

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259.

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259. TE KOOP IEP 48, BEST Onder fraaie architectuur uitgevoerd, prima onderhouden, geschakeld woonhuis met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuiden. De woning is gelegen in de rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Stolperweg K.K DG Schagerbrug

TE KOOP. Stolperweg K.K DG Schagerbrug Stolperweg 17 1751 DG Schagerbrug TE KOOP 269.000 K.K. Stolperweg 17 1751 DG Schagerbrug Inleiding Een unieke locatie voor de zzp'er. Dat biedt dit woonhuis met 2 ruime bedrijfshallen met bedrijvenbestemming.

Nadere informatie

Harskamp. Vraagprijs: ,- k.k. Dorpsstraat 188

Harskamp. Vraagprijs: ,- k.k. Dorpsstraat 188 Harskamp Dorpsstraat 188 Uniek object aan de rand van de bebouwde kom van Harskamp VRIJSTAAND WOONHUIS voorzien van een prachtig achterhuis Achterhuis met bestemming wonen wat diverse mogelijkheden biedt

Nadere informatie

Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: 369.000,- K.K. Mooi gelegen ruime vrijstaande woning met grote garage en 5 slaapkamers op een perceel van 677 m2,

Nadere informatie

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN Bijzonder charmant uitgevoerd en uitstekend onderhouden, rietgedekte woonboerderij met een eveneens rietgedekt bijgebouw. Het sfeervolle geheel is gelegen op een prachtig,

Nadere informatie

Veldhoven VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Inhoud : ca. 815 m³ Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte : ca. 950 m² Aanvaarding : in overleg

Veldhoven VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Inhoud : ca. 815 m³ Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte : ca. 950 m² Aanvaarding : in overleg Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Zittard 51 VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Romantische royale vrijstaande langgevel boerderij met garage en carport, geheel gerenoveerd, met een wijds

Nadere informatie

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT Aan achterzijde volledig vrij gelegen, over de volle breedte uitgebouwd en in de afgelopen jaren smaakvol gemoderniseerd woonhuis met berging aan vooren achterzijde,

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Hoogepat 23 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Mooi gelegen, uitgebouwde twee onder een kap woning met een multifunctioneel bijgebouw (55 m2), gesitueerd

Nadere informatie

Ede Parkweg 133 D. Vraagprijs: ,- k.k.

Ede Parkweg 133 D. Vraagprijs: ,- k.k. Ede Parkweg 133 D Op een centrale locatie gelegen 2-KAMERAPPARTEMENT Voorzieningen zoals winkels liggen op loopafstand Bij het appartement is een buitenberging inbegrepen Het appartement is voorzien van

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie.

Vrijblijvende informatie. Vrijblijvende informatie. U N I E K E K A V E L V A N M A A R L I E F S T 2. 3 1 0 M 2 G E L E G E N O P E E N E X C L U S I E V E E N B O S R I J K E L O C A T I E O P L O O P A F S T A N D V A N D E

Nadere informatie

Huurprijs 1.455,- p.m.

Huurprijs 1.455,- p.m. AMALIAHOF 20 ERMELO TE HUUR! Beschikbaar vanaf begin december. Wonen aan de bosrand in een zo goed als nieuwe hoekwoning! In 2016 gebouwd en voorzien van een luxe keuken en modern sanitair. Tijdens de

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 25

Bennekom Madeliefje 25 Bennekom Madeliefje 25 Ruime, goed onderhouden MIDDENWONING Met stenen berging voorzien van een zolder Centrale ligging in mooie, kindvriendelijke woonwijk Sfeervolle woonkamer met aansluiting houtkachel

Nadere informatie

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST Op zeer ruim bemeten perceel gesitueerd, aan de rand van het centrum, een over de volle breedte uitgebouwd, karakteristiek woonhuis, type twee-onderéén-kap, met voortuin,

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Steensel Eindhovenseweg 8 VRAAGPRIJS: 419.000,- K.K. Een ruime super afgewerkte vrijstaande woning met garage en dubbele carport gelegen in de gezellige dorpskern

Nadere informatie

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST Prachtig gesitueerd in de landelijke woonomgeving Vleut een prima onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis, gelegen op een ruim bemeten perceel met privacy biedende

Nadere informatie

Lange Akkers 9. 5525 CA Duizel. Koopsom: 197.000 k.k. Woningstichting de Zaligheden wsz@wsz.nl 0497-51 78 35 www.wsz.nl

Lange Akkers 9. 5525 CA Duizel. Koopsom: 197.000 k.k. Woningstichting de Zaligheden wsz@wsz.nl 0497-51 78 35 www.wsz.nl Lange Akkers 9 5525 CA Duizel woonoppervlakte 105 m 2 perceeloppervlakte 191 m 2 2 slaapkamers koopregeling Koopgarant te koop Koopsom: 197.000 k.k. Woningstichting de Zaligheden wsz@wsz.nl 0497-51 78

Nadere informatie

TE KOOP. Varenlaan K.K CP Ermelo

TE KOOP. Varenlaan K.K CP Ermelo Varenlaan 85 3852 CP Ermelo TE KOOP 595.000 K.K. Varenlaan 85 3852 CP Ermelo Inleiding * * * Bekijk de virtuele tour van deze woning op www.unieckerwonenmakelaars.nl * * * Zeer royaal VRIJSTAAND WOONHUIS

Nadere informatie

te koop Deventer Cruquiushof 46 Holterweg 67a AE Deventer - T E

te koop Deventer Cruquiushof 46 Holterweg 67a AE Deventer - T E te koop Deventer Cruquiushof 46 Holterweg 67a - 7429 AE Deventer - T 0570-65 95 95 - E info@miqa.nl www.miqa.nl Omschrijving Dit robuuste vrijstaande woonhuis ligt op een fraaie plek aan het Cruquiushof.

Nadere informatie

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE Perfect onderhouden, halfvrijstaand woonhuis (twee-onder-één-kap) met vrijstaande garage, diepe oprit geschikt voor vier auto s en onder architectuur aangelegde voor- en

Nadere informatie

PLUTOSTRAAT 12 ROTTERDAM

PLUTOSTRAAT 12 ROTTERDAM PLUTOSTRAAT 12 PLUTOSTRAAT 12 OMSCHRIJVING Goed onderhouden en compleet verbouwde zeskamer eengezinswoning MET OPBOUW en zonnige tuin voorzien van veranda en houten berging gelegen in de groene en kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP DORSVELDEN 8, BEST

TE KOOP DORSVELDEN 8, BEST TE KOOP DORSVELDEN 8, BEST Op mooi hoekperceel gelegen een ruim bemeten en speels ingedeeld, vrijstaand woonhuis met o.a. oprit, kantoor-/praktijkruimte, berging en fraai aangelegde achtertuin met achterom

Nadere informatie

Bennekom Julianalaan 33

Bennekom Julianalaan 33 Bennekom Julianalaan 33 Karakteristieke, rietgedekte VRIJSTAANDE WONING Met stenen garage en vrijstaande carport Prachtige, groen omzoomde, zonnige achtertuin Sfeervolle woning met authentieke details

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Wega 26 VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K. Mooi gelegen hoekwoning met ruime berging op een groot perceel in een kindvriendelijke straat met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Bennekom Oost-Breukelderweg 86

Bennekom Oost-Breukelderweg 86 Bennekom Oost-Breukelderweg 86 2-KAMER APPARTEMENT met berging in De Barones Het appartement is gelegen op de 5 e verdieping, er is een lift aanwezig Balkon op het zuiden met een prachtig uitzicht Nabij

Nadere informatie

TE KOOP HOSTALAAN 6, WAALRE

TE KOOP HOSTALAAN 6, WAALRE TE KOOP HOSTALAAN 6, WAALRE Zeer ruim bemeten, fraai uitgevoerd en uitstekend onderhouden, halfvrijstaand herenhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, riante achtertuin en garage. De woning

Nadere informatie

Wonen in de kern. Leonie van Oudyckstraat 32. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Wonen in de kern. Leonie van Oudyckstraat 32. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Wonen in de kern Leonie van Oudyckstraat 32 Oosterhout Makelaardij og Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Leonie van Oudyckstraat 32, Oosterhout Uitgebouwde halfvrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

Lunteren Vleermuislaan 16

Lunteren Vleermuislaan 16 Lunteren Vleermuislaan 16 Royale, gerenoveerde (2015) HOEKWONING De garage met kanteldeur is nabij de woning gelegen en bij te kopen Heerlijke, zonnige achtertuin met sfeervolle veranda Mooie, lichte woonkamer

Nadere informatie

Bouwjaar ± 1959 Woonoppervlakte ± 177 m² Inhoud ± 810 m³ Perceeloppervlakte 845 m²

Bouwjaar ± 1959 Woonoppervlakte ± 177 m² Inhoud ± 810 m³ Perceeloppervlakte 845 m² Marterlaan 5 Son en Breugel, t Harde Ven Royale bungalow op een van de mooiste plekjes van Son! Deze vrijstaande woning ligt in het bosrijke villagedeelte van 't Harde Ven en biedt plaats aan o.a. een

Nadere informatie

TE KOOP KORTEIND 6, BEST

TE KOOP KORTEIND 6, BEST TE KOOP KORTEIND 6, BEST Onder fraaie klassieke architectuur gerealiseerd, uitstekend onderhouden en luxe uitgevoerd vrijstaand-geschakeld herenhuis met voor- en zijtuin, oprit, garage en grote achtertuin

Nadere informatie

Sydwende 63 - Drachten

Sydwende 63 - Drachten Sydwende 63 - Drachten Vraagprijs 249.000,-- kosten koper Omschrijving Sydwende 63 - Drachten In fraaie bungalow/villawijk gelegen, vrijstaande woning met aangebouwde L- vormige garage en bijkeuken. De

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Kleine Dreef 32 VRAAGPRIJS: 495.000,- K.K. Op een fraaie locatie in Oud Veldhoven, ruime vrijstaande woning met garage en veel privacy. Gelegen op

Nadere informatie

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand Molenvaart 461 1764 AT Breezand TE KOOP 679.000 K.K. Molenvaart 461 1764 AT Breezand Inleiding Een plaatje voor de koper die van goede smaak en kwaliteit houdt, deze schitterende villa in strakke jaren

Nadere informatie

Wekerom Koperensteeg 12

Wekerom Koperensteeg 12 Wekerom Koperensteeg 12 Op een goede locatie gelegen VRIJSTAANDE WONING met uitbouw Grote, vrijstaande schuur met aanbouw Landelijk ligging en toch dichtbij Wekerom Vrij uitzicht over de weilanden De woning

Nadere informatie

Kommisjewei 51 - Nijega Vraagprijs 224.000,-- kosten koper

Kommisjewei 51 - Nijega Vraagprijs 224.000,-- kosten koper Kommisjewei 51 - Nijega Vraagprijs 224.000,-- kosten koper Omschrijving Kommisjewei 51 - Nijega Aan doorgaande weg gelegen, vrijstaande woning met vrijstaande dubbele garage/schuur en een perceel weiland.

Nadere informatie

TE KOOP. Vondellaan K.K BM Ermelo

TE KOOP. Vondellaan K.K BM Ermelo Vondellaan 22 3852 BM Ermelo TE KOOP 450.000 K.K. Vondellaan 22 3852 BM Ermelo Inleiding Het vrijstaande woonhuis Berk en Spar is gebouwd in de jaren '30 en gelegen op een ruim perceel aan één van de mooiste

Nadere informatie

Ede Catharinadaal 102

Ede Catharinadaal 102 Ede Catharinadaal 102 Ruime, goed onderhouden, uitgebouwde HOEKWONING Met zonnige, besloten tuin met achterom Fijne, aangebouwde serre en grote, uitgebouwde living Moderne keuken met inbouwapparatuur Gehele

Nadere informatie

Veenendaal Breukkruid 16

Veenendaal Breukkruid 16 Veenendaal Breukkruid 16 Ruime, moderne TWEE ONDER EEN KAP WONING Met aangebouwde garage / berging Fraai aangelegde, zonnige tuin op het zuidwesten Op loop- en fietsafstand gelegen van de prachtige bossen

Nadere informatie