Landelijk & Exclusief Wonen. Molendijk 9 Standdaarbuiten. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landelijk & Exclusief Wonen. Molendijk 9 Standdaarbuiten. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen."

Transcriptie

1 Molendijk 9 Standdaarbuiten Telefoon (0162) Internet

2 Vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen gelegen in het buitengebied van Standdaarbuiten. De woning is gebouwd omstreeks 1840 en is in 2008 verbouwd. Het betreft hier een ruime woning met o.a. 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 badkamer met sauna! Diverse bijgebouwen, zoals een loods, carport en een schuur zijn aanwezig. Dit object is landelijk gelegen nabij rivier De Mark, maar binnen enkele minuten bevindt u zich toch op de snelweg (zoals de A17 en A59). Standdaarbuiten en omgeving Standdaarbuiten valt onder de gemeente Moerdijk, samen met Zevenbergen, Klundert, Willemstad en Fijnaart. De kern Standdaarbuiten heeft ongeveer inwoners. t Sand daar Buiten stond als nederzetting al in 1529 op de kaart. Standdaarbuiten en het aanverwante Noordhoek zijn echte agrarische kerkdorpen, waar de riviertjes de Mark en de Dintel elkaar ontmoeten. De West-Brabantse vaarroute loopt erlangs en er zijn een veertigtal visstoepen aangelegd. Het gebied kenmerkt zich ook door zijn open en weidse uitzichten. De woning is landelijk gelegen in het buitengebied van Standaardbuiten en omsloten door weilanden, natuurgebied, en op korte afstand van oprit naar A17 en A59 (richting Rotterdam, Antwerpen of Dordrecht. Voorzieningen als winkels en scholen bevinden zich naast Standaardbuiten ook op slechts enkele autominuten in Zevenbergen, Fijnaart, Oudenbosch of Roosendaal. Het object is op fietsafstand van de dorpskernen van Standdaarbuiten, Zevenbergen en Oudenbosch gelegen. Kenmerken Type woning: Vrijstaande woning met bijgebouwen Bouwjaar: waarschijnlijk omstreeks 1840 / verbouwd in 2008 Inhoud woning: Gebruiksoppervlakte wonen: Overige inpandige ruimte: Externe bergruimte: Perceel: circa 811 m3 circa 221 m2 circa 10 m2 circa m m2 (Kadastraal bekend als gemeente Standdaarbuiten, sectie I, nummers 388, 385, 29, 28, 389 en 390) Isolatie: Nutsvoorzieningen: Bestemming: Ligging: Erfdienstbaarheden: Aardgas, water, elektra, schotel en septictank Agrarisch Landelijk / Buitengebied Geen erfdienstbaarheden bekend

3 Makelaardij og Indeling woning De begane grond is o.a. ingedeeld met een hal, toilet, keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer met sauna en een prachtige tuinkamer met keuken. Begane grond (entree, toilet, gang) De woning is te betreden via de achterzijde van de woning. U komt terecht in een hal welke voorzien is van een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming en deels betegelde wanden. In de hal bevinden zich de c.v. kast en de garderobekast. Aansluitingen voor de wasapparatuur zijn hier tevens aanwezig. Vanuit de hal is het toilet bereikbaar, welke voorzien is van een vast toilet, een plavuizen vloer en gedeeltelijk betegelde wanden. De sfeervolle keuken is te bereiken via de hal en geeft tevens toegang tot de hal, vanwaar de overige ruimtes op de begane grond te bereiken zijn, zoals de woonkamer en de badkamer. In de gang bevinden zich ook de trapopgangen richting kelder en eerste verdieping. De woning is tevens toegankelijk via de zijentree. U komt dan terecht in een hal welke ook toegang geeft tot de ruimtes op de begane grond. Begane grond (keuken, badkamer) De sfeervolle keuken is voorzien van een tegelvloer en is deels betegeld. De keuken is ruim van opzet en is voorzien van meer dan voldoende kastruimte voor het opbergen van alle spullen. De keuken is ingericht met onder andere een dubbele spoelbak, koelkast, vriezer, afzuigkap en een prachtig groot fornuis met oven. Deze ruimte is heerlijk licht door de aanwezige raampartijen. De moderne badkamer is luxe afgewerkt en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en betegelde wanden. De ruimte is ingericht met een wastafel, ligbad, douche, toilet en sauna.

4 Makelaardij og Begane grond (woonkamer, slaapkamer) De woonkamer betreft een heerlijk lichte ruimte, welke voorzien is van een travertin vloer met vloerverwarming. De mooie glas-in-lood deur zorgt voor een leuk effect in de kamer. De slaapkamer (serrekamer) is bijzonder door het uitzicht wat je hebt vanuit deze kamer! Ook hier gaat het weer om een heerlijk lichte ruimte door de aanwezige raampartijen. Begane grond (tuinkamer met keuken) In 2008 is deze tuinkamer gebouwd en is voorzien van spouwmuren met isolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Er is een chinees hardstenen vloer gelegd. In deze prachtige ruimte is een keuken gebouwd welke is ingericht met een 5-pits gaskookplaat, koelkast, afzuigkap, Smeg oven en een combiketel. Deze kamer/ruimte is echt een eyecatcher waar het zowel binnen als op het terras (bereikbaar middels de openslaande deuren) heerlijk vertoeven is!

5

6 Makelaardij og De eerste verdieping is ingedeeld met een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Eerste verdieping (overloop, slaapkamer I) De eerste verdieping is bereikbaar middels een vaste trapopgang gelegen in de gang op de begane grond. De overloop is zeer ruim en geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van vloerbedekking. Slaapkamer I is voorzien van vloerbedekking. Eerste verdieping (slaapkamer II en III) Slaapkamer II is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van vloerbedekking. Het is een mooie ruime kamer met fraai uitzicht. Slaapkamer III is voorzien van een houten vloer en biedt ook meer dan voldoende ruimte. In de slaapkamers is er bergruimte aanwezig in de vaste kasten.

7 Makelaardij og Eerste verdieping (badkamer) De badkamer is voorzien van een tegelvloer en is geheel betegeld. De badkamer is ingericht met een wastafel, toilet en douche. Extra foto slaapkamer

8 Makelaardij og Bijgebouwen. Carport Op eigen terrein is een grote carport aanwezig, dit is een houten constructie (deels staal) met klinkerbestrating. Akkerbouwschuur Deze vrijstaande stenen schuur heeft een houten constructie en kan prima dienst doen als bedrijfsruimte. Diverse bergruimte is aanwezig. Koelloodsen Er zijn twee koelloodsen aanwezig. Koelloods I is in 1996 gebouwd, is volledig geïsoleerd en voorzien van stalen spanten Koelloods II is tevens voorzien van stalen spanten.

9

10

11 Tuin De fraai aangelegde tuin is zeer ruim van opzet en biedt ontzettend veel privacy! Het zonneterras is onder andere bereikbaar vanuit de tuinkamer en de slaapkamer. Al met al is dit een prachtig object geschikt voor diverse mogelijkheden. Rust, ruimte en privacy zijn hier gegarandeerd. Voor een juiste indruk nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Bel ons voor een bezichtigingsafspraak op Het bezichtigen van een object is ook voor onze opdrachtgevers meestal een bijzondere aangelegenheid. Alvorens een bezichtiging te laten plaatsvinden vragen wij u om eens langs het object te rijden en de directe omgeving te verkennen. Na een evt. bezichtiging stellen zowel onze opdrachtgevers als wij het op prijs als u binnen enkele dagen een reactie geeft. Ons kantoor bestaat sinds 1967 en al die tijd zijn wij in Oosterhout gevestigd. Ons werkgebied is vooral in Midden en West-Brabant en wij willen onze kennis graag met u delen. Wij kunnen u van dienst zijn met een (NWWI)taxatie of bemiddelijk bij aankoop of verkoop van onroerend goed in de breedste zin van het woord. Kijk voor meer informatie op onze site! NVM koopakte Koper dient er rekening mee te houden dat hij tot zekerheid van nakoming van de eventuele te sluiten koopakte binnen een nader af te spreken termijn een waarborgsom of bankgarantie dient te deponeren bij een nader door hem te noemen notaris ter grootte van 10% van de koopsom. Voor de meest gestelde vragen omtrent het kopen van een woning verwijzen wij u graag naar deze link: Disclaimer DE EIGENAAR VAN DIT ONROEREND GOED HEEFT ONS OPDRACHT GEGEVEN TE BEMIDDELEN BIJ DE VERKOOP, HET- GEEN VOOR U TEN AANZIEN VAN ONS UITERAARD GEEN ENKELE FINANCIËLE CONSEQUENTIE HEEFT. GEHEEL VRIJBLIJ- VEND INFORMEREN WIJ U UITVOERIG OVER DE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN, MOGELIJKHEDEN VOOR DE VERKOOP VAN UW EIGEN WONING C.Q. BEDRIJF, BESTEMMINGSPLAN, BEPALINGEN E.D. UITERAARD IS HET AAN TE BEVELEN OM TE ZIEN OF DESKUNDIGE BIJSTAND DOOR BIJVOORBEELD EEN NVM-MAKELAAR GEWENST IS. VOOR UITVOERIGE, VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KUNT U STEEDS CONTACT OPNEMEN MET ONS. DEZE BROCHURE IS SAMENGESTELD OM U EEN INDRUK TE GEVEN VAN HET OBJECT. HOEWEL WIJ BIJ HET MAKEN VAN DE OMSCHRIJVING ZORGVULDIG TE WERK GAAN, KUNNEN BIJ AFWIJKINGEN AAN DEZE BROCHURE GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND. DEZE INFORMATIE DIENT BESCHOUWD TE WORDEN ALS EEN UITNODIGING OM IN ONDERHANDELING TE TREDEN. EEN OVEREENKOMST KOMT ALLEEN TOT STAND, INDIEN OVER ALLE RELEVANTE PUNTEN OVEREENSTEMMING IS BEREIKT. EVT. (KADASTRALE) TEKENINGEN IN DEZE BROCHURE ZIJN INDICATIEF EN NIET MAATGEVEND.

21 Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen Nederlandse Vereniging van Rentmeesters Telefoon (0162) Internet Lodewijk Napoleonlaan 77, 4904 LH Oosterhout Telefax (0162) , Buitenstate Buitenkansen in wonen

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Houtse Heuvel 2 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen gelegen op een prachtige locatie in Den Hout. De woonboerderij is gebouwd eind 1800/begin

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Dordrechtseweg 1 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met 2 bedrijfsruimten. Indeling Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie locatie in het buitengebied

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 17 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 17, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met riante groene tuin en vrijstaande

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Luxe vrijstaand chalet gelegen op Landgoed Bergvliet te Oosterhout. Deze vrijstaande recratiewoning (nummer 10) is gelegen in

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met extra bouwvlak. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Vlijmen en is

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Ter Aalst 4 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ter Aalst 4, Den Hout Vrijstaande woonboerderij met garage en schuur gelegen in een bosrijke omgeving in

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 14 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 14, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met vrijstaande garage gelegen aan de

Nadere informatie

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij op ruim perceel van totaal 5.372 m2 in Waspik. Indeling Deze woonboerderij

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Leijsendwarsstraat 15-A, Oosterhout Vrijstaande woning gelegen in een landelijke omgeving

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Rijenseweg 10 Dorst Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met garage en bijgebouwen. Deze woning is gelegen op een fraaie locatie in het buitengebied en is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Thorbeckelaan 9 Dongen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ruime halfvrijstaande woning met garage. Deze woning is gebouwd omstreeks 1986 en is gelegen nabij het centrum van Dongen. De Thorbeckelaan

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Druisdijk 6 Alphen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Royale woonboerderij met garage en bijgebouw op rustige locatie in het buitengebied van Alphen. De woonboerderij is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Irenestraat 91 Sint Willebrord. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Irenestraat 91 Sint Willebrord. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Irenestraat 91 Sint Willebrord Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ruime vrijstaande woning met garage en ruime schuur gelegen in een landelijke omgeving in Sint Willebrord. De woning is gebouwd

Nadere informatie

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Wonen in de kern Esmoreitstraat 4 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Esmoreitstraat 4, Oosterhout Wonen in de kern Halfvrijstaande woning met garage en ruime tuin. Deze woning is

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Galderseweg 80 Galder Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met loods in een landelijke omgeving. Goede Mogelijkheden voor beroep aan huis. Deze woning, gebouwd omstreeks 1977,

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet Paalstraat 33 De Moer Makelaardij og & Onteigeningszaken Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning op rustige locatie in het buitengebied nabij het dorp De Moer Indeling Deze woning

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Ridderstraat 90 Gilze. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Ridderstraat 90 Gilze. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Ridderstraat 90 Gilze Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met garage en professionele hondenkennel/pension gelegen in het buitengebied van Gilze. De woning is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Canadeseweg 12 Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Halfvrijstaande woonboerderij op ruim perceel in Waspik. Indeling Deze halfvrijstaande woonboerderij is gelegen op een rustige locatie

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Kapelstraat 15 Elshout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Kapelstraat 15 Elshout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Kapelstraat 15 Elshout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met inpandig voormalig stalgedeelte, ideaal te gebruiken voor beroep aan huis/ mantelzorg e.d. De woonboerderij,

Nadere informatie

Oosterhout. Burgemeester de van der Schuerenlaan 1. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Oosterhout. Burgemeester de van der Schuerenlaan 1. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Burgemeester de van der Schuerenlaan 1 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Halfvrijstaande woning met grote tuin en garage. Ideale ligging in Oosterhout Zuid te midden van parken

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Zuideindsestraat 37-b Made. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Zuideindsestraat 37-b Made. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Zuideindsestraat 37-b Made Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met ruime serre en mogelijkheid tot beroep aan huis, of slaapkamer op begane grond. Deze woning is goed onderhouden

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel. TE KOOP Hoekseakker 1, Knegsel SFEERVOL VRIJSTAAND LANDHUIS GELEGEN IN PARKACHTIGE TUIN EN EIGEN BOS. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN SLAAPKAMER MET LUXE BADKAMER OP DE BEGANE GROND EN DAARNAAST IS OP HET

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Steenovensebaan 27 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Steenovensebaan 27 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Steenovensebaan 27 Dorst Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Rietgedekte woonboerderij met vlaamse schuur in het buitengebied van Dorst. Deze woonboerderij stamt van omstreeks 1800 en is gelegen

Nadere informatie

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE TWEE ONDER EENKAP WONING MET GARAGE? DAN IS DIT ROYALE WOONHUIS ZEKER DE MOEITE WAARD OM TE BEZICHTIGEN.

Nadere informatie

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Van Eijckstraat 26 DONGEN Van Eijckstraat 26 Hoekwoning met 4 slaapkamers, grote tuin (perceel 452m²), dubbele garage met oprit voor 2 auto's, op een mooi punt met vrije uitzichten gelegen midden in Dongen. Perceel : 452

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

De Hazelaar 15 te Beek en Donk Vraagprijs 209.000,-- Kosten Koper

De Hazelaar 15 te Beek en Donk Vraagprijs 209.000,-- Kosten Koper De Hazelaar 15 te Beek en Donk Vraagprijs 209.000,-- Kosten Koper STARTERS OPGELET! GOED ONDERHOUDEN EN INSTAPKLARE TUSSENWONING MET SFEERVOLLE TUINKAMER. DE WONING BESCHIKT OVER EEN FRAAIE KEUKEN EN EEN

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard. TE KOOP R Zeelberg 5 a, Valkenswaard RUIM VRIJSTAAND LANDHUIS MET INPANDIGE GARAGE EN SCHITTERENDE PRIVACY BIEDENDE PARKACHTIGE TUIN. DEZE FRAAI GESITUEERDE WONING HEEFT O.A. EEN ROYALE LIVING EN WOONKEUKEN

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs. 549.000,-- Kosten Koper BENT U OP ZOEK NAAR UITZICHT OVER WEILANDEN EN BOSSEN, MAAR DAN WEL IN EEN WOONWIJK GELEGEN? DAN IS DEZE WONING ECHT EEN BEZICHTIGING WAARD.

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Laag Spul 7 Hilvarenbeek Makelaardij og Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Laag Spul 7, Hilvarenbeek Vrijstaande woning met garage en bedrijfsgebouw. Deze vrijstaande

Nadere informatie

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper OP GOEDE WOONLOCATIE AAN BREDE STRAAT LIGT DIT PRIMA ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE GESCHAKELDE WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS OP DE BEGANE

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Bennekom Van Balverenweg 53

Bennekom Van Balverenweg 53 Bennekom Van Balverenweg 53 Ruime, VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW op een fraai perceel gelegen Perceeloppervlakte van maar liefst 832 m² Badkamer en slaapkamers op de begane grond Inpandige garage c.q. berging

Nadere informatie

SLEEWERK 11 EINDHOVEN

SLEEWERK 11 EINDHOVEN SLEEWERK 11 EINDHOVEN DEZE RUIM BEMETEN TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET GARAGE IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NAAST NATUURGEBIED DE DOMMELVALLEI. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN ROYALE WOONKAMER,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 410.000,- kosten koper Bouwjaar : 1957 Woningtype : Vrijstaand geschakelde woning Woonoppervlakte : circa 133 m² Inhoud : circa 535 m³ Perceel : circa 377 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

TE KOOP. Meerbosweg 9 5469 PL ERP Vraagprijs: 345.000 k.k.

TE KOOP. Meerbosweg 9 5469 PL ERP Vraagprijs: 345.000 k.k. TE KOOP Meerbosweg 9 5469 PL ERP Vraagprijs: 345.000 k.k. Omschrijving MEERBOSWEG 9 ERP In het buitengebied van Erp gelegen vrijstaande bungalow met royale schuur (circa 22 x 12.5m). Het geheel TE is KOOP

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN DE LAARSCHE VELDEN LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS ZOWEL AAN

Nadere informatie

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Ed Hoornikstraat 1 DONGEN Ed Hoornikstraat 1 Prachtig gelegen hoekwoning met moderne voorzieningen en schitterend uitzicht over de vijver in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk De Hoge Akker. Perceel : 206 m² Inhoud : circa

Nadere informatie

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³ Ruim woonhuis met garage en carport LINDENSTRAAT 33 5527 HM HAPERT PRIJS 298.000,- Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte:

Nadere informatie

Bennekom Dijkgraaf 25

Bennekom Dijkgraaf 25 Bennekom Dijkgraaf 25 Goed onderhouden VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ Met grote hobbyschuur van maar liefst circa 192 m² Centrale ligging in het buitengebied De Kraats Sfeervolle woonkamer met vrij uitzicht

Nadere informatie

Bennekom Commandeursweg 132

Bennekom Commandeursweg 132 Bennekom Commandeursweg 132 Ruime LEVENSLOOPBESTENDIGE HOEKWONING type semi-bungalow Zonnige, omsloten achtertuin met veel privacy Badkamer op de begane grond, slaapkamer is mogelijk Sfeervolle woonkamer

Nadere informatie

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Gelegen in het centrum van Rijsbergen met alle voorzieningen echt op loopafstand in een van Rijsbergen s oudste straatjes met eigen oprit. Lagestraat

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Rosheuvel 7 a Eersel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Rosheuvel 7 a Eersel. TE KOOP Rosheuvel 7 a Eersel GROTE WOONBOERDERIJ MET PAARDENSTAL, TUINHUIS, KANTOOR, GARAGES, HALF OPEN LOODS EN RIANT BUITENTERREIN. DEZE GOED ONDERHOUDEN WONING MET BEDRIJFSRUIMTEN IS GELEGEN BINNEN

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k. EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL VRAAGPRIJS 275.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers: Energielabel: 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Prijs: 315.000,-- k.k.

Prijs: 315.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DROSSARD DE LA COURTSTRAAT 17 GEMERT. Laat je verassen door deze riant uitgebouwde tweekapper met

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Helmondselaan 35 te Helmond

Helmondselaan 35 te Helmond Helmondselaan 35 te Helmond 268.000,- K.K. Direct AAN EEN RUSTIGE EENRICHTINGSWEG NABIJ HET CENTRUM VAN HELMOND GELEGEN, EEN NOSTALGISCH, RECENT GERENOVEERDE, VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GARAGE EN

Nadere informatie

RIDDERZAAL 14 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

RIDDERZAAL 14 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. RIDDERZAAL 14 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 219.500,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

Ederveen Onderweg 1-1b

Ederveen Onderweg 1-1b Ederveen Onderweg 1-1b Aan de rand van Veenendaal gelegen DUBBELE WOONBOERDERIJ Ideaal voor de paardenliefhebber en mogelijkheid om samen te wonen Mogelijkheid combineren wonen en werken door bedrijfsbestemming

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd, midden in de natuur, grenzend aan het mooie beschermde Riel, een karakteristiek uitgevoerd en sfeervol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

Bakelsedijk 48 te Helmond Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Bakelsedijk 48 te Helmond Vraagprijs ,-- Kosten Koper Bakelsedijk 48 te Helmond Vraagprijs 299.000,-- Kosten Koper DIT CHARMANTE VRIJSTAANDE HERENHUIS IS RECENTELIJK ZEER GRONDIG GERENOVEERD WAARBIJ DE KEUKEN, DE BADKAMER EN DE TOILETRUIMTE ZEER LUXE ZIJN

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1962 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 400 m³ Perceel : circa 175 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

Bennekom Florence Nightingalelaan 28

Bennekom Florence Nightingalelaan 28 Bennekom Florence Nightingalelaan 28 Op een mooie en rustige locatie gelegen GESCHAKELDE HOEKWONING Grote, inpandige berging Ruime woonkamer met gashaard en tuindeur naar terras Fraaie, vrij gelegen achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Wernhoutseweg 75a. Wernhout Wernhoutseweg 75a Wernhout Wernhoutseweg 75a, Wernhout Vraagprijs. 395.000,= k.k. FRAAIE HALFVRIJSTAANDE WONING MET LOODS OP RUIM PERCEEL Type woning : Halfvrijstaande woning. Bijgebouwen : Aanbouw, loods

Nadere informatie

Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs 425.000,-- Kosten Koper BEROEP AAN HUIS OF SLAAPKAMER OP BEGANE GROND? DAN IS DEZE VRIJSTAANDE WONING ZEER GESCHIKT VOOR U! DE WONING IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs 269.000,-- Kosten Koper AAN DE BEUKENLAAN IN BEEK EN DONK LIGT DEZE COMFORTABELE VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE ACHTERTUIN OP HET

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DIEDERIKSTRAAT 9 GEMERT Dit royaal vrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en tuin is gelegen op

Nadere informatie

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Vraagprijs 275.000,- k.k. Twee-onder-een-kap woning gelegen op riant perceel aan prachtige laan in 's Gravenmoer, voorzien van 4 slaapkamers, ruime bijkeuken, oprit geschikt

Nadere informatie

Montgomerystraat 29 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen Montgomerystraat 29 - Dongen Vraagprijs 239.000,- k.k. Prachtig gelegen, ruime woning met 4 slaapkamers, nette keuken en luxe badkamer en een dakterras met fantastisch uitzicht. Gelegen in de kinderrijke

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

Ringbaan-Oost 431, Tilburg Ringbaan-Oost 431, Tilburg Bouwjaar : 1955 Inhoud : 600 m³ Perceel opp. : 230 m² Aanvaarding : In overleg Ringbaan-Oost 431 te Tilburg Aan een rustige ventweg van de Ringbaan-Oost in kindvriendelijke buurt

Nadere informatie

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Vraagprijs 230.000,- kosten koper Bouwjaar : 1933 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 370 m³ Perceel : circa 147 m² Kamers : 4

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 STERK IN PRIJS VERLAAGD STERK IN PRIJS VERLAAGD GEHEEL GERENOVEERDE EN VERNIEUWDE VRIJSTAANDE WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, CARPORT EN MODERNE TUIN MET OVERDEKT TERRAS.

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

Bloemenblauwtje 27 te Breda

Bloemenblauwtje 27 te Breda RUIME TUSSENWONING MET NEGEN METER DIEPE, VANUIT DE ACHTERTUIN BEREIKBARE GARAGE. Deze in 1998 gebouwde moderne woning is goed onderhouden en modern afgewerkt. De woning is gelegen in de woonwijk Westerpark

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvelstraat 22 te Diessen Vraagprijs 329.500,= k.k.

TE KOOP. Heuvelstraat 22 te Diessen Vraagprijs 329.500,= k.k. TE KOOP Vraagprijs 329.500,= k.k. Met trots bieden wij u deze markante vrijstaande woning aan. De woning is een gemeentelijk monument. De woning is hoogwaardig afgewerkt, heeft een vrijstaande stenen garage

Nadere informatie

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Duikerstraat 41 DONGEN Duikerstraat 41 Op een mooie locatie in De Hoge Akker gelegen, te moderniseren, tussenwoning met berging. Perceel : 154 m² Inhoud : circa 350 m³ Bouwjaar : 1993 179.000 k.k. Elk huis heeft z n eigen

Nadere informatie

Cousinsstraat 3 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen Cousinsstraat 3 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Geschakelde, vrijstaand woonhuis met inpandige garage, royale woonkamer, slaapkamer met loggia en inloopkast en een zeer ruime tuin. Gelegen op een mooie

Nadere informatie

KERKSTRAAT 58 TE MIERLO. VRAAGPRIJS ,- k.k.

KERKSTRAAT 58 TE MIERLO. VRAAGPRIJS ,- k.k. KERKSTRAAT 58 TE MIERLO VRAAGPRIJS 430.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 259.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 134 m² Inhoud : circa 365 m³ Perceel : circa 259 m² Kamers : 5 Ligging : Luyksgestel Aanvaarding

Nadere informatie

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper WILT U GRAAG WONEN IN WOONWIJK DE BEEKSE AKKERS? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN NAAR DEZE STIJLVOL AFGEWERKTE WONING. EEN PRACHTIGE LUXE

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 345.000,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 145 m² Inhoud : circa 525 m³ Perceel : circa 365 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. DONGEN Oudstraat 31 Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. Perceel : 135 m² Inhoud : circa 330 m³ Bouwjaar : 1991 199.000 k.k. Elk huis

Nadere informatie

Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland

Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland Op een sfeervolle rustige locatie gelegen in het buitengebied van Zundert, nabij het grote natuurgebied De Pannenhoef

Nadere informatie

Kalsdonksestraat 124-G te Roosendaal

Kalsdonksestraat 124-G te Roosendaal Fraai volledig ingericht appartement op de 2 e verdieping Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11 37 66 084 info@vermeerenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Wekerom Lage Valkseweg 33 / 33A

Wekerom Lage Valkseweg 33 / 33A Wekerom Lage Valkseweg 33 / 33A In het agrarisch buitengebied gelegen WOONGEBOUW Het perceel beschikt over twee wooneenheden Perceeloppervlakte van maar liefst circa 2.500 m² Mogelijkheid tot het bijkopen

Nadere informatie

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde TE KOOP R Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde IN DE KEMPEN, NET BUITEN HOOGE MIERDE, OP RECREATIEPARK ZWARTVEN (Eendengoor 1a, nummer 4) GELEGEN PRACHTIGE, VRIJSTAANDE RECREATIEWONING GELEGEN OP EIGEN GROND

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 325.000,- kosten koper Bouwjaar : 1916 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 139 m² Inhoud : circa 470 m³ (ex. Garage) Perceel : circa 380 m² Kamers : 5 Ligging : Nabij

Nadere informatie

Boomstraat 25 te Gemonde

Boomstraat 25 te Gemonde Boomstraat 25 te Gemonde Op een landelijke locatie in het buitengebied van Gemonde gelegen vrijstaand woonhuis met een inpandige garage, een rondom de woning gelegen tuin en weiland. Het geheel is gesitueerd

Nadere informatie

DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN ,- k.k.

DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN ,- k.k. DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN 259.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal

Nadere informatie

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 375.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal

Nadere informatie

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON Fraai gesitueerd in de jonge, kindvriendelijke woonomgeving t Zand een onder moderne architectuur gebouwde semi-bungalow, uitgevoerd in landhuisstijl, met o.a. oprit, carport,

Nadere informatie