Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen."

Transcriptie

1 Landelijk & Exclusief Wonen Ter Aalst 4 Den Hout Telefoon (0162) Internet

2 Ter Aalst 4, Den Hout Vrijstaande woonboerderij met garage en schuur gelegen in een bosrijke omgeving in Den Hout. De woning is gebouwd omstreeks 1968 en is gelegen aan een rustige weg met fantastisch uitzicht op een perceel van ca m2. Meer grond is bespreek tot ca m2! De woning grenst aan een golfbaan en is o.a. ingedeeld met 8 slaapkamers en heeft een centrale ligging. Diverse voorzieningen zijn op korte afstand aanwezig, waaronder een supermarkt (ca. 2 km). Het centrum van Oosterhout ligt op fietsafstand. Den Hout en omgeving Den Hout, een kern van de gemeente Oosterhout, is een bijzonder sfeervol dorp in een overwegend agrarisch landschap. Kenmerkend voor Den Hout is de Houtse Heuvel, vroeger het hart van het dorp waar alle paden en wegen naartoe voerden. Deze Houtse Heuvel is ongeveer 3,5 hectare groot en in eigendom van de gelanders, de vereniging van eigenaren van de Houtse Heuvel. De Heuvel wordt nu vaak gebruikt voor het houden van evenementen als bijvoorbeeld de Jaarmarkt. Den Hout is eenvoudig te bereiken via de A59 (Den Bosch Zonzeel), daarmee zijn ook de A27 (Breda Utrecht) en A16 (Rotterdam -) goed bereikbaar. Het centrum van Oosterhout met al haar voorzieningen bereikt u in enkele minuten, maar ook Breda ligt binnen handbereik. Het fraaie natuurgebied De Biesbosch ligt op enkele kilometers afstand. Op een half uurtje rijden vindt u de Efteling, iets verder de Beekse Bergen. Kenmerken Type woning: Vrijstaande woonboerderij met garage en schuur Bouwjaar: circa 1968 Inhoud woning: Gebruiksoppervlakte wonen: Externe bergruimte: Perceel: Nutsvoorzieningen: Isolatie: Bestemming: Ligging: Erfdienstbaarheden: circa m3 circa 325 m2 circa 165 m2 ca m2 (Kadastraal bekend als gemeente Oosterhout, sectie O, nr en 1034 ged.) Meer grond bespreekbaar tot ca m2. Propaangas, water, elektra, drukriool, KPN Dakisolatie (pur, ca. 1996), grotendeels dubbel glas (1 kamer niet), vloerisolatie in woonkamer Wonen Landelijk gelegen Geen erfdienstbaarheden bekend

3 Landelijk & Exclusief Wonen

4 Ter Aalst 4, Den Hout Indeling woning De begane grond is o.a. ingedeeld met een hal, toilet, woonkamer, twee keukens, wasruimte en 4 slaapkamers. Begane grond (hal, keuken) De woning is te betreden via de voorzijde van de woning, u komt dan terecht in een ruime hal. De hal is voorzien van een tegelvloer en geeft o.a. toegang tot de keuken, woonkamer, badkamer en 3 slaapkamers. In de hal is tevens de meterkast gesitueerd. De woonkeuken (gelegen aan de rechterzijde van de woning) heeft een lichte kleurstelling en is ingericht met o.a. een spoelbak, inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast. Een vaste kast is aanwezig.

5 Landelijk & Exclusief Wonen Begane grond (woonkamer, slaapkamer I) De woonkamer is voorzien van een mooie eiken houten vloer met vloerverwarming. Er is eventueel een rookkanaal te creeeren. Middels twee openslaande tuindeuren is er toegang tot de tuin. De eerste slaapkamer op de begane grond is te bereiken vanuit de keuken en is momenteel in gebruik als hobbykamer/kantoor.

6 Ter Aalst 4, Den Hout Begane grond (wasruimte, toilet, tweede keuken) De wasruimte is te bereiken middels de achterentree en via de keuken. De wasruimte is voorzien van een tegelvloer. Aansluitingen voor wasapparatuur zijn hier aanwezig. De toiletruimte is hier gelegen en is voorzien van een tegelvloer en betegelde wanden en is ingericht met een zwevend toilet en wastafel. De tweede keuken in deze woning is voorzien van een tegelvloer en ingericht met een spoelbak, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap.

7 Landelijk & Exclusief Wonen Begane grond (slaapkamer II, badkamer) Slaapkamer II is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en een schrotenplafond. De kamer is ruim van opzet en heeft veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. Een vaste kastenwand is aanwezig. Een rookkanaal is eventueel te realiseren. De badkamer is voorzien van een plavuizen vloer en is geheel betegeld. De badkamer is ingericht met een toilet, wastafelmeubel, douche en designradiator.

8 Ter Aalst 4, Den Hout Begane grond (slaapkamer II en IV) Slaapkamers III en IV komen qua uiterlijke kenmerken vrijwel overheen. Beide kamers zijn voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en een zachtboard plafond. Ook in deze kamers is er veel lichtinval door de aanwezige raampartijen.

9 Landelijk & Exclusief Wonen

10 Ter Aalst 4, Den Hout De eerste verdieping is te bereiken middels een vaste trapopgang. Eerste verdieping De overloop is voorzien van vloerbedekking en een dakraam en geeft toegang tot de badkamer en slaapkamers. De drie slaapkamers komen qua uiterlijke kenmerken overeen, ze zijn allemaal ook voorzien van een dakraam. De slaapkamers zijn zeer ruim van opzet. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een nette tegelvloer en is ingericht met een wastafel, toilet en douche. De c.v. ketel staat hier opgesteld.

11 Landelijk & Exclusief Wonen

12 Ter Aalst 4, Den Hout Achtertuin Tuin Bij de woning behoort nog een mooie groene zij- en achtertuin. De zonnige tuin is fraai aangelegd en is onderhoudsvriendelijk. Het ruime terras is op het noord-westen gelegen. Er is veel privacy en een fantastisch uitzicht!

13 Landelijk & Exclusief Wonen

14 Ter Aalst 4, Den Hout Garage Garage De garage is in 2006/2007 nieuw gebouwd en voorzien van spouw en isolatie. De garage is verder voorzien van stalen spanten, dakisolatieplaten en een pannendak. Elektra en krachtstroom is aanwezig. Er is toegang middels een automatische deur.

15 Landelijk & Exclusief Wonen

16 Ter Aalst 4, Den Hout Schapenhok/Schuur Schuur Er staat nog een vrijstaande houten schuur op eigen terrein. De schuur is ca. 30 m2 en is voorzien van elektra en water.

17 Landelijk & Exclusief Wonen

18 Ter Aalst 4, Den Hout

19 Landelijk & Exclusief Wonen

20 Omgevingskaart Ter Aalst 4, Den Hout Klantreferentie: mvb 0 m 125 m 625 m Deze kaart is noordgericht. Schaal 1: Hier bevindt zich Kadastraal object OOSTERHOUT O 1194 Ter Aalst 4, 4911 BP DEN HOUT NB CC-BY Kadaster.

21 Landelijk & Exclusief Wonen

22 Ter Aalst 4, Den Hout

23 Landelijk & Exclusief Wonen

24 Ter Aalst 4, Den Hout

25 Landelijk & Exclusief Wonen

26 Ter Aalst 4, Den Hout

27 Landelijk & Exclusief Wonen

28 Ter Aalst 4, Den Hout

29 Landelijk & Exclusief Wonen

30 Ter Aalst 4, Den Hout Bel ons voor een bezichtigingsafspraak op Het bezichtigen van een object is ook voor onze opdrachtgevers meestal een bijzondere aangelegenheid. Alvorens een bezichtiging te laten plaatsvinden vragen wij u om eens langs het object te rijden en de directe omgeving te verkennen. Na een evt. bezichtiging stellen zowel onze opdrachtgevers als wij het op prijs als u binnen enkele dagen een reactie geeft. Ons kantoor bestaat sinds 1967 en al die tijd zijn wij in Oosterhout gevestigd. Ons werkgebied is vooral in Midden en West-Brabant en wij willen onze kennis graag met u delen. Wij kunnen u van dienst zijn met een (NWWI)taxatie of bemiddeling bij aankoop of verkoop van onroerend goed in de breedste zin van het woord. Kijk voor meer informatie op onze site! NVM koopakte Koper dient er rekening mee te houden dat hij tot zekerheid van nakoming van de eventuele te sluiten koopakte binnen een nader af te spreken termijn een waarborgsom of bankgarantie dient te deponeren bij een nader door hem te noemen notaris ter grootte van 10% van de koopsom. Voor de meest gestelde vragen omtrent het kopen van een woning verwijzen wij u graag naar deze link: Disclaimer DE EIGENAAR VAN DIT ONROEREND GOED HEEFT ONS OPDRACHT GEGEVEN TE BEMIDDELEN BIJ DE VERKOOP, HET- GEEN VOOR U TEN AANZIEN VAN ONS UITERAARD GEEN ENKELE FINANCIËLE CONSEQUENTIE HEEFT. GEHEEL VRIJBLIJ- VEND INFORMEREN WIJ U UITVOERIG OVER DE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN, MOGELIJKHEDEN VOOR DE VERKOOP VAN UW EIGEN WONING C.Q. BEDRIJF, BESTEMMINGSPLAN, BEPALINGEN E.D. UITERAARD IS HET AAN TE BEVELEN OM TE ZIEN OF DESKUNDIGE BIJSTAND DOOR BIJVOORBEELD EEN NVM-MAKELAAR GEWENST IS. VOOR UITVOERIGE, VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KUNT U STEEDS CONTACT OPNEMEN MET ONS. DEZE BROCHURE IS SAMENGESTELD OM U EEN INDRUK TE GEVEN VAN HET OBJECT. HOEWEL WIJ BIJ HET MAKEN VAN DE OMSCHRIJVING ZORGVULDIG TE WERK GAAN, KUNNEN BIJ AFWIJKINGEN AAN DEZE BROCHURE GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND. DEZE INFORMATIE DIENT BESCHOUWD TE WORDEN ALS EEN UITNODIGING OM IN ONDERHANDELING TE TREDEN. EEN OVEREENKOMST KOMT ALLEEN TOT STAND, INDIEN OVER ALLE RELEVANTE PUNTEN OVEREENSTEMMING IS BEREIKT. EVT. (KADASTRALE) TEKENINGEN IN DEZE BROCHURE ZIJN INDICATIEF EN NIET MAATGEVEND.

31 Landelijk & Exclusief Wonen

32 Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen Nederlandse Vereniging van Rentmeesters Telefoon (0162) Internet Lodewijk Napoleonlaan 77, 4904 LH Oosterhout Telefax (0162) , Buitenstate Buitenkansen in wonen

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Dordrechtseweg 1 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met 2 bedrijfsruimten. Indeling Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie locatie in het buitengebied

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Houtse Heuvel 2 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen gelegen op een prachtige locatie in Den Hout. De woonboerderij is gebouwd eind 1800/begin

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 17 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 17, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met riante groene tuin en vrijstaande

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met extra bouwvlak. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Vlijmen en is

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Molendijk 9 Standdaarbuiten. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Molendijk 9 Standdaarbuiten. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Molendijk 9 Standdaarbuiten Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen gelegen in het buitengebied van Standdaarbuiten. De woning is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 14 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 14, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met vrijstaande garage gelegen aan de

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Rijenseweg 10 Dorst Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met garage en bijgebouwen. Deze woning is gelegen op een fraaie locatie in het buitengebied en is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Leijsendwarsstraat 15-A, Oosterhout Vrijstaande woning gelegen in een landelijke omgeving

Nadere informatie

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Thorbeckelaan 9 Dongen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ruime halfvrijstaande woning met garage. Deze woning is gebouwd omstreeks 1986 en is gelegen nabij het centrum van Dongen. De Thorbeckelaan

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Luxe vrijstaand chalet gelegen op Landgoed Bergvliet te Oosterhout. Deze vrijstaande recratiewoning (nummer 10) is gelegen in

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Druisdijk 6 Alphen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Royale woonboerderij met garage en bijgebouw op rustige locatie in het buitengebied van Alphen. De woonboerderij is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij op ruim perceel van totaal 5.372 m2 in Waspik. Indeling Deze woonboerderij

Nadere informatie

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Wonen in de kern Esmoreitstraat 4 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Esmoreitstraat 4, Oosterhout Wonen in de kern Halfvrijstaande woning met garage en ruime tuin. Deze woning is

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Galderseweg 80 Galder Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met loods in een landelijke omgeving. Goede Mogelijkheden voor beroep aan huis. Deze woning, gebouwd omstreeks 1977,

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Irenestraat 91 Sint Willebrord. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Irenestraat 91 Sint Willebrord. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Irenestraat 91 Sint Willebrord Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ruime vrijstaande woning met garage en ruime schuur gelegen in een landelijke omgeving in Sint Willebrord. De woning is gebouwd

Nadere informatie

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Canadeseweg 12 Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Halfvrijstaande woonboerderij op ruim perceel in Waspik. Indeling Deze halfvrijstaande woonboerderij is gelegen op een rustige locatie

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet Paalstraat 33 De Moer Makelaardij og & Onteigeningszaken Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning op rustige locatie in het buitengebied nabij het dorp De Moer Indeling Deze woning

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Ridderstraat 90 Gilze. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Ridderstraat 90 Gilze. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Ridderstraat 90 Gilze Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met garage en professionele hondenkennel/pension gelegen in het buitengebied van Gilze. De woning is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Oosterhout. Burgemeester de van der Schuerenlaan 1. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Oosterhout. Burgemeester de van der Schuerenlaan 1. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Burgemeester de van der Schuerenlaan 1 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Halfvrijstaande woning met grote tuin en garage. Ideale ligging in Oosterhout Zuid te midden van parken

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Kapelstraat 15 Elshout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Kapelstraat 15 Elshout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Kapelstraat 15 Elshout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met inpandig voormalig stalgedeelte, ideaal te gebruiken voor beroep aan huis/ mantelzorg e.d. De woonboerderij,

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Zuideindsestraat 37-b Made. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Zuideindsestraat 37-b Made. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Zuideindsestraat 37-b Made Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met ruime serre en mogelijkheid tot beroep aan huis, of slaapkamer op begane grond. Deze woning is goed onderhouden

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd, midden in de natuur, grenzend aan het mooie beschermde Riel, een karakteristiek uitgevoerd en sfeervol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Cousinsstraat 3 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen Cousinsstraat 3 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Geschakelde, vrijstaand woonhuis met inpandige garage, royale woonkamer, slaapkamer met loggia en inloopkast en een zeer ruime tuin. Gelegen op een mooie

Nadere informatie

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper OP GOEDE WOONLOCATIE AAN BREDE STRAAT LIGT DIT PRIMA ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE GESCHAKELDE WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS OP DE BEGANE

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Kerktorenstraat 1 VRAAGPRIJS: 209.000,- K.K. Mooie zonnige hoekwoning met diepe sfeervol aangelegde tuin op het zuiden. Gelegen aan een rustige straat

Nadere informatie

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs 219.000,-- Kosten Koper

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs 219.000,-- Kosten Koper Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs 219.000,-- Kosten Koper PRACHTIGE ONLANGS GEHEEL GERENOVEERDE RUIME HOEKWONING MET 4 SLAAPKAMERS (EVENTUEEL 5), FRAAI SERRE EN NIEUWE KEUKENINRICHTING. DE

Nadere informatie

TE KOOP AMSTERDAMSESTRAAT 8, BEST

TE KOOP AMSTERDAMSESTRAAT 8, BEST TE KOOP AMSTERDAMSESTRAAT 8, BEST Recent smaakvol gemoderniseerd, prima onderhouden en ruim, over de volle breedte uitgebouwd, twee-onder-één-kap woonhuis met voortuin, oprit, diepe achtertuin op het zuidwesten,

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie

Helmondselaan 35 te Helmond

Helmondselaan 35 te Helmond Helmondselaan 35 te Helmond 268.000,- K.K. Direct AAN EEN RUSTIGE EENRICHTINGSWEG NABIJ HET CENTRUM VAN HELMOND GELEGEN, EEN NOSTALGISCH, RECENT GERENOVEERDE, VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GARAGE EN

Nadere informatie

Prijs: 315.000,-- k.k.

Prijs: 315.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DROSSARD DE LA COURTSTRAAT 17 GEMERT. Laat je verassen door deze riant uitgebouwde tweekapper met

Nadere informatie

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Gelegen in het centrum van Rijsbergen met alle voorzieningen echt op loopafstand in een van Rijsbergen s oudste straatjes met eigen oprit. Lagestraat

Nadere informatie

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k. TE KOOP Jan van Amstelstraat 7 5421 EP GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. Omschrijving JAN VAN AMSTELSTRAAT 7 GEMERT Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde half vrijstaande woning is gelegen op een

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

Ringbaan-Oost 431, Tilburg Ringbaan-Oost 431, Tilburg Bouwjaar : 1955 Inhoud : 600 m³ Perceel opp. : 230 m² Aanvaarding : In overleg Ringbaan-Oost 431 te Tilburg Aan een rustige ventweg van de Ringbaan-Oost in kindvriendelijke buurt

Nadere informatie

Wonen in de kern. Leonie van Oudyckstraat 32. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Wonen in de kern. Leonie van Oudyckstraat 32. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Wonen in de kern Leonie van Oudyckstraat 32 Oosterhout Makelaardij og Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Leonie van Oudyckstraat 32, Oosterhout Uitgebouwde halfvrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 200.000,- kosten koper Bouwjaar : 1950 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 64 m² Inhoud : circa 260 m³ Perceel : circa 228 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard. TE KOOP R Zeelberg 5 a, Valkenswaard RUIM VRIJSTAAND LANDHUIS MET INPANDIGE GARAGE EN SCHITTERENDE PRIVACY BIEDENDE PARKACHTIGE TUIN. DEZE FRAAI GESITUEERDE WONING HEEFT O.A. EEN ROYALE LIVING EN WOONKEUKEN

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Bloemerd 18 5421 NS Gemert Vraagprijs: 212.500 k.k. Omschrijving DE BLOEMERD 18 GEMERT. Deze fraai afgewerkte twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met het

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag Ulenpas 83 te Eindhoven Op fraaie en aantrekkelijke woonlocatie in de wijk Ooievaarsnest ligt deze zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning met dubbele garage en verwarmd buitenzwembad. De woning is keurig

Nadere informatie

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen Mies van der Rohestraat 22 - Dongen Vraagprijs 195.000,- k.k. Rustig gelegen, ruime tussenwoning voorzien van zonnepanelen, 4 slaapkamers, ruime woonkamer en tuin gelegen op het Zuid-Westen. Van den Bosch

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

Semi-bungalow met inpandige garage en 3 slaapkamers gelegen op een zeer royaal, veel privacy biedend perceel in woonwijk De Kelen.

Semi-bungalow met inpandige garage en 3 slaapkamers gelegen op een zeer royaal, veel privacy biedend perceel in woonwijk De Kelen. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Semi-bungalow met inpandige garage en 3 slaapkamers gelegen op een zeer royaal, veel privacy biedend perceel in woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Duikerstraat 41 DONGEN Duikerstraat 41 Op een mooie locatie in De Hoge Akker gelegen, te moderniseren, tussenwoning met berging. Perceel : 154 m² Inhoud : circa 350 m³ Bouwjaar : 1993 179.000 k.k. Elk huis heeft z n eigen

Nadere informatie

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k. EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL VRAAGPRIJS 275.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers: Energielabel: 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1953 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 92 m² Inhoud : circa 350 m³ Perceel : circa 195 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Van Eijckstraat 26 DONGEN Van Eijckstraat 26 Hoekwoning met 4 slaapkamers, grote tuin (perceel 452m²), dubbele garage met oprit voor 2 auto's, op een mooi punt met vrije uitzichten gelegen midden in Dongen. Perceel : 452

Nadere informatie

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN Stobbeveen 61 DONGEN Stobbeveen 61 Werkelijk perfect onderhouden, royale en luxe hoekwoning met o.a. sfeervolle lichte woonkamer, luxe keuken en badkamer, 2 ruime slaapkamers en multifunctionele zolder, een houten berging,

Nadere informatie

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN Op een goede locatie in de wijk Mensfort in Woensel gelegen deels gerenoveerde tussenwoning met vernieuwde badkamer, toilet en nieuwe cv-combiketel. Bouwjaar: ca. 1962 Perceel: 149 m² Inhoud: ca. 325 m³

Nadere informatie

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 Volledig gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning met dakkapel op zolderverdieping en met veel privacy aan de achterzijde. Er is de mogelijkheid tot het bijkopen van een

Nadere informatie

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT Aan een rustige woonstraat met uitzicht op een groenstrook, gelegen sfeervol afgewerkte royale tussenwoning met balkon, berging en tuin op het zuid-westen. De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen,

Nadere informatie

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs 269.000,-- Kosten Koper AAN DE BEUKENLAAN IN BEEK EN DONK LIGT DEZE COMFORTABELE VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE ACHTERTUIN OP HET

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert 215.000,- K.K. In overleg Een ruime, goed onderhouden tussenwoning met dakopbouw, berging, carport en vrije achterom. Deze woning is gelegen aan een rustige woonstraat

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Boomstraat 25 te Gemonde

Boomstraat 25 te Gemonde Boomstraat 25 te Gemonde Op een landelijke locatie in het buitengebied van Gemonde gelegen vrijstaand woonhuis met een inpandige garage, een rondom de woning gelegen tuin en weiland. Het geheel is gesitueerd

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 330.000,- kosten koper Bouwjaar : 1988 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 127 m² Inhoud : circa 533 m³ Perceel : circa 235 m² Kamers : 5 Ligging : Centrum Valkenswaard

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Gooisehof 70 te HELMOND

Gooisehof 70 te HELMOND Op een goede locatie aan de rand van de wijk Rijpelberg gelegen hoekwoning met berging. De woning is voorzien van 4 slaapkamers een vernieuwde badkamer en een nette keuken. Bouwjaar: 1984 Perceel: 120

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

Prijs: 219.500,-- k.k.

Prijs: 219.500,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl TEUNISBLOEM 16 GEMERT. Deze royale en uitstekend afgewerkte tussenwoning is gelegen aan een breed

Nadere informatie

RIDDERZAAL 14 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

RIDDERZAAL 14 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. RIDDERZAAL 14 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 219.500,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE TWEE ONDER EENKAP WONING MET GARAGE? DAN IS DIT ROYALE WOONHUIS ZEKER DE MOEITE WAARD OM TE BEZICHTIGEN.

Nadere informatie

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST Op mooi groot hoekperceel gelegen, een ruim uitgebouwd, uitstekend onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis (hoekwoning) met voortuin, oprit met carport,

Nadere informatie

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 375.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal

Nadere informatie

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST Perfect onderhouden, karakteristiek uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare garage en mooie achtertuin op

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DIEDERIKSTRAAT 9 GEMERT Dit royaal vrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en tuin is gelegen op

Nadere informatie

Mirabelweg 62 te Eindhoven

Mirabelweg 62 te Eindhoven Aan fraaie laan in de woonwijk Heesterakker gelegen riante driveinwoning (tussenwoning) met speelse splitlevel indeling en inpandige garage. Bouwjaar: ca. 1974 Inhoud woonhuis: ca. 500 m 3 Perceeloppervlak:

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Steenovensebaan 27 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Steenovensebaan 27 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Steenovensebaan 27 Dorst Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Rietgedekte woonboerderij met vlaamse schuur in het buitengebied van Dorst. Deze woonboerderij stamt van omstreeks 1800 en is gelegen

Nadere informatie

Alsemlaan 15, te Waalre

Alsemlaan 15, te Waalre Alsemlaan 15, te Waalre Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1965 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 106 m² Inhoud : circa 358 m³ Perceel : circa 144 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Bennekom Dijkgraaf 25

Bennekom Dijkgraaf 25 Bennekom Dijkgraaf 25 Goed onderhouden VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ Met grote hobbyschuur van maar liefst circa 192 m² Centrale ligging in het buitengebied De Kraats Sfeervolle woonkamer met vrij uitzicht

Nadere informatie

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE Perfect onderhouden, halfvrijstaand woonhuis (twee-onder-één-kap) met vrijstaande garage, diepe oprit geschikt voor vier auto s en onder architectuur aangelegde voor- en

Nadere informatie

Lage Ham 96 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen Lage Ham 96 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en berging, gelegen op een groot perceel met veel privacy aan de rand van Dongen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Leharstraat 24 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen Leharstraat 24 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Zeer ruime hoekwoning met zij-aanbouw (grote woonkamer van circa 55 m²), 5 slaapkamers, geïsoleerde garage met vliering en carport. Van den Bosch makelaars

Nadere informatie

Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs. 192.500,-- Kosten Koper

Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs. 192.500,-- Kosten Koper Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs. 192.500,-- Kosten Koper LEUKE JAREN 30 TWEE ONDER EENKAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE GELEGEN IN DE AUTHENTIEKE DORPSKERN VAN AARLE-RIXTEL. DE WONING HEEFT MAAR

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs 395.000,- k.k.

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs 395.000,- k.k. Tuin 24 - Dongen Vraagprijs 395.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, luxe woonkamer, aparte woonkeuken en kantoor/praktijkruimte. Gelegen op mooi perceel. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Bakelsedijk 48 te Helmond Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Bakelsedijk 48 te Helmond Vraagprijs ,-- Kosten Koper Bakelsedijk 48 te Helmond Vraagprijs 299.000,-- Kosten Koper DIT CHARMANTE VRIJSTAANDE HERENHUIS IS RECENTELIJK ZEER GRONDIG GERENOVEERD WAARBIJ DE KEUKEN, DE BADKAMER EN DE TOILETRUIMTE ZEER LUXE ZIJN

Nadere informatie

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven Op uitstekende lokatie in gewilde Irisbuurt op loopafstand van het centrum van Eindhoven gelegen, vooroorlogse tussenwoning met diverse authentieke elementen. Bouwjaar: ca. 1933 Perceel: 88 m² Inhoud:

Nadere informatie

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen Sint Josephstraat 3 - Dongen Vraagprijs 259.000,- k.k. Verrassend ruime, vrijstaande woning met mooie woonkeuken, zonnige achtertuin, carport en aparte achterom. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Molenstraat 125 C Helmond

Molenstraat 125 C Helmond Op chique locatie gelegen op loopafstand van het centrum van Helmond en NS station, vrijstaand geschakeld herenhuis met royale praktijkruimte aan huis. Ideaal voor aan huis gebonden beroepen! Bouwjaar:

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Ed Hoornikstraat 1 DONGEN Ed Hoornikstraat 1 Prachtig gelegen hoekwoning met moderne voorzieningen en schitterend uitzicht over de vijver in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk De Hoge Akker. Perceel : 206 m² Inhoud : circa

Nadere informatie

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Heraultlaan 27 - Eindhoven Heraultlaan 27 - Eindhoven Vraagprijs 239.500,- k.k. Huis-o-theek BV Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Zeer fraaie, goed onderhouden tussenwoning met vier slaapkamers, garage, berging en een volop

Nadere informatie