Oosterhout. Burgemeester de van der Schuerenlaan 1. Wonen in de kern. Telefoon (0162) Internet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oosterhout. Burgemeester de van der Schuerenlaan 1. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl"

Transcriptie

1 Burgemeester de van der Schuerenlaan 1 Oosterhout Telefoon (0162) Internet

2 Halfvrijstaande woning met grote tuin en garage. Ideale ligging in Oosterhout Zuid te midden van parken en bos en toch heel dicht bij basis- en middelbare scholen en tal van sportclubs. Zeer grote, moderne living van ruim 100 m2. Boven vijf slaapkamers en twee badkamers/douches. De tuin is 600 m2 (495 m2 eigen grond en ruim 100 m2 langjarig bruikleen). Snelle verbinding naar Breda, zeker als de HOV verbinding in 2016 gereed is. Dat maakt deze woning meer heeft dan andere tweekappers. Oosterhout en omgeving De gemeente Oosterhout bestaat uit de stad Oosterhout en de drie kerkdorpen Den Hout, Oosteind en Dorst. Oosterhout is een gezellige, sfeervolle stad met een prachtig historisch stadshart. Op de markt bevindt zich de dominante St. Jansbasiliek, aan de rand van het stadspark liggen de zogenaamde Slotjes (voormalige kasteeltjes) en in het centrum zijn nog oude straatjes en monumentale panden te vinden. Vertier vindt u in de Oosterhoutse musea en in recreatieparken, maar natuurlijk ook in Familiepark De Efteling, het Strandbad en Safaripark De Beekse Bergen. In de uitgestrekte bossen aan de rand van de stad (waaronder de Vrachelse Heide en Boswachterij Dorst) is het heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden of picknicken. Binnen enkele autominuten bevindt u zich op de Rijkswegen. Oosterhout ligt gunstig ten opzichte van de A27 (Utrecht Breda), de A58 (Bergen op Zoom Eindhoven) en de A59 (Zonzeel s-hertogenbosch). Hartje Breda is binnen een kwartier met de auto te bereiken maar is ook met de fiets goed bereikbaar. Deze woning is zoals u kunt lezen dus zeer gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen richting grote steden, maar, daarnaast ligt deze woning ook nabij veel natuur en diverse sportclubs, scholen en winkelcentra. Bij deze woning hoort een heerlijke ruime tuin en daarnaast is er nog ruim 100 m2 extra grond in bruikleen van de Gemeente. Voor een goed beeld van deze prachtige woning nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging! Kenmerken Type woning: Halfvrijstaande woning met garage Bouwjaar: circa 1970 Inhoud: Gebruiksoppervlakte wonen: Overige inpandige ruimte: circa 710 m3 circa 183 m2 circa 28 m2 Gebouwgebonden buitenruimte: 4 m2 Perceel: 495 m2 (Kadastraal bekend als gemeente Oosterhout, sectie M, nr. 3508) Isolatie: Nutsvoorzieningen: Bestemming: Ligging: Erfdienstbaarheden: Gedeeltelijk dubbel glas, dakisolatie, geïsoleerde dakkapellen Gas, water, elektra, riolering, telefoon Wonen In woonwijk Geen erfdienstbaarheden bekend (wel ca. 106 m2 aangrenzende grond van gemeente in gebruik op basis van gebruiksovereenkomst)

3 Indeling Indeling De begane grond is ingedeeld met een hal, toilet, open keuken en ruime woonkamer. Een grote glazen deur geeft vanuit de hal toegang tot de keuken en de woonkamer. Begane grond (hal, toilet, woonkamer) De hal is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en een stucplafond en is in 2009 vernieuwd. In de hal is de meterkast gesitueerd (9 groepen, gasmeter, geen aardlekschakelaar). Het toilet gelegen in de hal is voorzien van een tegelvloer en is ingericht met een hangend toilet en fonteintje. Afzuiging is aanwezig. Vanuit de hal is er toegang tot de keuken en de woonkamer. De woonkamer heeft een mooie Essen houten vloer en het plafond is ingezet met inbouwspots. De zitkamer is voorzien van een betonnen vloer met vloerbedekking en is zeer sfeervol door de aanwezigheid van de open haard. Begane grond (keuken) De open keuken is in 2009 geplaatst en is ingericht met een 5-pits inductie kookplaat, afzuigkap, wandenkast (van glas), Siemens vaatwasser (geïntegreerd), Siemens combi-oven met warmhoudlade en Siemens koel-/vriescombinatie. Het aanrechtblad is van keramiek. Er is veel ruimte en lichtinval door de uitbouw.

4 Makelaardij og Indeling De garage is toegankelijk via de keuken en via de achterzijde van de woning. Garage en achtertuin De aangebouwde garage is voorzien van een beton tegelvloer en spouwmuren. De garage is c.v. verwarmd. Aansluitingen voor de wasmachine zijn aanwezig. De tuin is ruim van opzet en is bereikbaar vanuit de keuken en via een achterom. Er is een apart zitgedeelte in de tuin en daarnaast is het ook heerlijk vertoeven onder de overkapping.

5 Indeling Indeling De eerste verdieping is bereikbaar middels de trapopgang gelegen in de hal op de begane grond en is ingedeeld met een badkamer en drie slaapkamers. Eerste verdieping (overloop, badkamer, slaapkamer I) De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. De badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en tevens vanuit de slaapkamer en is ingericht met een wastafel, toilet, douche en ligbad. Een designradiator is tevens aanwezig. Slaapkamer I (ouderslaapkamer) is zeer ruim van opzet en is gelegen aan de achterzijde van de woning. Voorheen waren dit twee slaapkamers. Er is voldoende bergruimte in de vaste kastenwand. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot de badkamer. Eerste verdieping (slaapkamer II en III) Slaapkamer II is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft twee vaste kasten. Aansluitingen voor wastafel zijn aanwezig. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot het balkon. Slaapkamer III is tevens gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft ook een vaste kast die gebruikt kan worden als berging. In beide slaapkamers ligt er linoleum op de vloer.

6 Indeling Tweede verdieping Middels een vaste trapopgang is de tweede verdieping bereikbaar. De overloop is voorzien van een linoleum vloer en geeft toegang tot de douche en twee slaapkamers. De c.v. ketel staat opgesteld op de overloop (2007, HR Nefit combi). De douche is geheel betegeld, afzuiging is aanwezig. Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ruim van opzet, onder andere door de dakkapel die geplaatst is. De ramen hiervan zijn ingezet met dubbel glas. Een vaste kast is aanwezig. Slaapkamer II is gelegen aan de achterzijde van de woning en is tevens voorzien van een dakkapel met dubbel glas.

7 Burgemeester de van der Schuerenlaan 1, Oosterhout Makelaardij og

8

9

10

11 Burgemeester de van der Schuerenlaan 1, Oosterhout Makelaardij og

12

13

14 Bel ons voor een bezichtigingsafspraak op Het bezichtigen van een object is ook voor onze opdrachtgevers meestal een bijzondere aangelegenheid. Alvorens een bezichtiging te laten plaatsvinden vragen wij u om eens langs het object te rijden en de directe omgeving te verkennen. Na een evt. bezichtiging stellen zowel onze opdrachtgevers als wij, het op prijs als u binnen enkele dagen een reactie geeft. NVM koopakte Koper dient er rekening mee te houden, dat hij tot zekerheid van nakoming van de evt. te sluiten koopakte binnen een nader af te spreken termijn een waarborgsom of bankgarantie dient te deponeren bij een nader door hem te noemen notaris ter grootte van 10% van de koopsom. Disclaimer Klijsen Makelaardij o.g. Ons kantoor bestaat sinds 1967 en al die tijd zijn wij in Oosterhout gevestigd. Wij kennen Oosterhout en omgeving als geen ander en willen onze kennis graag met u delen. Wij kunnen u van dienst zijn met een (NWWI)-taxatie of bemiddeling bij aankoop of verkoop van onroerend goed in de breedste zin van het woord. Kijk voor meer informatie op onze site! DE EIGENAAR VAN DIT ONROEREND GOED HEEFT ONS OPDRACHT GEGEVEN TE BEMIDDELEN BIJ DE VERKOOP, HET- GEEN VOOR U TEN AANZIEN VAN ONS UITERAARD GEEN ENKELE FINANCIËLE CONSEQUENTIE HEEFT. GEHEEL VRIJBLIJ- VEND INFORMEREN WIJ U UITVOERIG OVER DE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN, MOGELIJKHEDEN VOOR DE VERKOOP VAN UW EIGEN WONING C.Q. BEDRIJF, BESTEMMINGSPLAN, BEPALINGEN E.D. UITERAARD IS HET AAN TE BEVELEN OM TE ZIEN OF DESKUNDIGE BIJSTAND DOOR BIJVOORBEELD EEN NVM-MAKELAAR GEWENST IS. VOOR UITVOERIGE, VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KUNT U STEEDS CONTACT OPNEMEN MET ONS. DEZE BROCHURE IS SAMENGESTELD OM U EEN INDRUK TE GEVEN VAN HET OBJECT. HOEWEL WIJ BIJ HET MAKEN VAN DE OMSCHRIJVING ZORGVULDIG TE WERK GAAN, KUNNEN BIJ AFWIJKINGEN AAN DEZE BROCHURE GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND. DEZE INFORMATIE DIENT BESCHOUWD TE WORDEN ALS EEN UITNODIGING OM IN ONDERHANDELING TE TREDEN. EEN OVEREENKOMST KOMT ALLEEN TOT STAND, INDIEN OVER ALLE RELEVANTE PUNTEN OVEREENSTEMMING IS BEREIKT. EVT. (KADASTRALE) TEKENINGEN IN DEZE BROCHURE ZIJN INDICATIEF EN NIET MAATGEVEND.

15 Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen Nederlandse Vereniging van Rentmeesters Telefoon (0162) Internet Lodewijk Napoleonlaan 77, 4904 LH Oosterhout Telefax (0162) , Buitenstate Buitenkansen in wonen

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Wonen in de kern Esmoreitstraat 4 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Esmoreitstraat 4, Oosterhout Wonen in de kern Halfvrijstaande woning met garage en ruime tuin. Deze woning is

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Leijsendwarsstraat 15-A Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Leijsendwarsstraat 15-A, Oosterhout Vrijstaande woning gelegen in een landelijke omgeving

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Dordrechtseweg 1 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met 2 bedrijfsruimten. Indeling Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie locatie in het buitengebied

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Rijenseweg 10 Dorst Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met garage en bijgebouwen. Deze woning is gelegen op een fraaie locatie in het buitengebied en is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Houtse Heuvel 2 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen gelegen op een prachtige locatie in Den Hout. De woonboerderij is gebouwd eind 1800/begin

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met extra bouwvlak. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Vlijmen en is

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Luxe vrijstaand chalet gelegen op Landgoed Bergvliet te Oosterhout. Deze vrijstaande recratiewoning (nummer 10) is gelegen in

Nadere informatie

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Thorbeckelaan 9 Dongen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ruime halfvrijstaande woning met garage. Deze woning is gebouwd omstreeks 1986 en is gelegen nabij het centrum van Dongen. De Thorbeckelaan

Nadere informatie

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij op ruim perceel van totaal 5.372 m2 in Waspik. Indeling Deze woonboerderij

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Druisdijk 6 Alphen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Royale woonboerderij met garage en bijgebouw op rustige locatie in het buitengebied van Alphen. De woonboerderij is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 17 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 17, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met riante groene tuin en vrijstaande

Nadere informatie

Wonen in de kern. Leonie van Oudyckstraat 32. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Wonen in de kern. Leonie van Oudyckstraat 32. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Wonen in de kern Leonie van Oudyckstraat 32 Oosterhout Makelaardij og Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Leonie van Oudyckstraat 32, Oosterhout Uitgebouwde halfvrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 14 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 14, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met vrijstaande garage gelegen aan de

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Ter Aalst 4 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ter Aalst 4, Den Hout Vrijstaande woonboerderij met garage en schuur gelegen in een bosrijke omgeving in

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet Paalstraat 33 De Moer Makelaardij og & Onteigeningszaken Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning op rustige locatie in het buitengebied nabij het dorp De Moer Indeling Deze woning

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Molendijk 9 Standdaarbuiten. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Molendijk 9 Standdaarbuiten. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Molendijk 9 Standdaarbuiten Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen gelegen in het buitengebied van Standdaarbuiten. De woning is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Canadeseweg 12 Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Halfvrijstaande woonboerderij op ruim perceel in Waspik. Indeling Deze halfvrijstaande woonboerderij is gelegen op een rustige locatie

Nadere informatie

Keurig!onderhouden! vrijstaande!woning!met! praktijkruimte!gelegen!in! Dorst! Baarschotsestraat!97,!Dorst! !!! !!!!!!!!!!!

Keurig!onderhouden! vrijstaande!woning!met! praktijkruimte!gelegen!in! Dorst! Baarschotsestraat!97,!Dorst! !!! !!!!!!!!!!! Keurigonderhouden vrijstaandewoningmet praktijkruimtegelegenin Dorst Baarschotsestraat97,Dorst Lodewijk Napoleonlaan 77 4904 LH Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Telefax (0162) 427 765 E-mail info@klijsen.nl

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Irenestraat 91 Sint Willebrord. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Irenestraat 91 Sint Willebrord. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Irenestraat 91 Sint Willebrord Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ruime vrijstaande woning met garage en ruime schuur gelegen in een landelijke omgeving in Sint Willebrord. De woning is gebouwd

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Galderseweg 80 Galder Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met loods in een landelijke omgeving. Goede Mogelijkheden voor beroep aan huis. Deze woning, gebouwd omstreeks 1977,

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Ridderstraat 90 Gilze. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Ridderstraat 90 Gilze. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Ridderstraat 90 Gilze Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met garage en professionele hondenkennel/pension gelegen in het buitengebied van Gilze. De woning is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Kapelstraat 15 Elshout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Kapelstraat 15 Elshout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Kapelstraat 15 Elshout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met inpandig voormalig stalgedeelte, ideaal te gebruiken voor beroep aan huis/ mantelzorg e.d. De woonboerderij,

Nadere informatie

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs 219.000,-- Kosten Koper

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs 219.000,-- Kosten Koper Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs 219.000,-- Kosten Koper PRACHTIGE ONLANGS GEHEEL GERENOVEERDE RUIME HOEKWONING MET 4 SLAAPKAMERS (EVENTUEEL 5), FRAAI SERRE EN NIEUWE KEUKENINRICHTING. DE

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper OP GOEDE WOONLOCATIE AAN BREDE STRAAT LIGT DIT PRIMA ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE GESCHAKELDE WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS OP DE BEGANE

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Julianastraat 102 DONGEN Julianastraat 102 Karakteristieke tweekapper met luxe keuken en sanitairvoorzieningen, een mooie tuin met grote veranda en ruime berging. Perceel : 231 m² Inhoud : circa 337 m³ Bouwjaar : 1938 239.000

Nadere informatie

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Gelegen op een mooie locatie aan de rand van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. en 076

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Gelegen in het centrum van Rijsbergen met alle voorzieningen echt op loopafstand in een van Rijsbergen s oudste straatjes met eigen oprit. Lagestraat

Nadere informatie

Montgomerystraat 35 - Dongen

Montgomerystraat 35 - Dongen Montgomerystraat 35 - Dongen Vraagprijs 373.000,- k.k. Prachtig gelegen, zeer ruime woning met 4 slaapkamers, luxe keuken, ruime garage, riante parkeergelegenheid op eigen terrein en dakterras met fantastisch

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Laag Spul 7 Hilvarenbeek Makelaardij og Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Laag Spul 7, Hilvarenbeek Vrijstaande woning met garage en bedrijfsgebouw. Deze vrijstaande

Nadere informatie

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE TWEE ONDER EENKAP WONING MET GARAGE? DAN IS DIT ROYALE WOONHUIS ZEKER DE MOEITE WAARD OM TE BEZICHTIGEN.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 259.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 134 m² Inhoud : circa 365 m³ Perceel : circa 259 m² Kamers : 5 Ligging : Luyksgestel Aanvaarding

Nadere informatie

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Van Eijckstraat 26 DONGEN Van Eijckstraat 26 Hoekwoning met 4 slaapkamers, grote tuin (perceel 452m²), dubbele garage met oprit voor 2 auto's, op een mooi punt met vrije uitzichten gelegen midden in Dongen. Perceel : 452

Nadere informatie

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon)

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon) Hooghuis 27, Mierlo Vraagprijs 175.000,- k.k. Maisonette op de eerste en tweede verdieping van zeer kleinschalig en jong complex. Op rustige locatie in woonwijk gelegen nabij bosrand en natuur. De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs:

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs: TE KOOP Oudestraat 73.. 5421 WC GEMERT Prijs: 359.000 Omschrijving OUDESTRAAT 73 GEMERT. Deze karakteristieke royaal uitgebouwde twee onder-een kapwoning is gelegen op een riant perceel in een gewilde

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 257.000,- kosten koper Bouwjaar : 1982 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 122 m² Inhoud : circa 425 m³ Perceel : circa 180 m² Kamers : 6 Ligging : Woonwijk in Dommelen Aanvaarding

Nadere informatie

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT Klijsen Makelaardij og & Onteigeningszaken Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT Vraagprijs 222.500,00 kosten koper Moderne, goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning met vrijstaande houten berging gelegen

Nadere informatie

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Vraagprijs 275.000,- k.k. Twee-onder-een-kap woning gelegen op riant perceel aan prachtige laan in 's Gravenmoer, voorzien van 4 slaapkamers, ruime bijkeuken, oprit geschikt

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 275.000,- kosten koper Bouwjaar : 1935 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 165 m² Inhoud : circa 550m³ Perceel : circa 200 m² Kamers : 5/6 Ligging : Centrum van Valkenswaard

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Bloemerd 18 5421 NS Gemert Vraagprijs: 212.500 k.k. Omschrijving DE BLOEMERD 18 GEMERT. Deze fraai afgewerkte twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met het

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs. 192.500,-- Kosten Koper

Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs. 192.500,-- Kosten Koper Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs. 192.500,-- Kosten Koper LEUKE JAREN 30 TWEE ONDER EENKAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE GELEGEN IN DE AUTHENTIEKE DORPSKERN VAN AARLE-RIXTEL. DE WONING HEEFT MAAR

Nadere informatie

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6 DONGEN Theo Swartjesstraat 6 Prachtig gelegen, zeer ruime tweekapper met vier slaapkamers, grote zolder (met mogelijkheid tot extra kamers) en kantoor aan huis. Op een mooie stek in de Hoge Akker met vrij

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Ed Hoornikstraat 1 DONGEN Ed Hoornikstraat 1 Prachtig gelegen hoekwoning met moderne voorzieningen en schitterend uitzicht over de vijver in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk De Hoge Akker. Perceel : 206 m² Inhoud : circa

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Prijs: 315.000,-- k.k.

Prijs: 315.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DROSSARD DE LA COURTSTRAAT 17 GEMERT. Laat je verassen door deze riant uitgebouwde tweekapper met

Nadere informatie

DONGEN Kruisherenstraat 8

DONGEN Kruisherenstraat 8 DONGEN Kruisherenstraat 8 Volledig gerenoveerde en gemoderniseerde tussenwoning met aanbouw, luxe keuken, luxe sanitair en diepe achtertuin. Gelegen in een rustige straat in Plan West I. Perceel : 220

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1962 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 400 m³ Perceel : circa 175 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN ,- k.k.

DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN ,- k.k. DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN 259.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal

Nadere informatie

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven Deze ruime, uitgebouwde tussenwoning met berging is gelegen in een rustige woonomgeving aan een hofje met alleen bestemmingsverkeer tegenover groenvoorzieningen en in de nabijheid van uitvalswegen, basisschool,

Nadere informatie

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Vraagprijs 230.000,- kosten koper Bouwjaar : 1933 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 370 m³ Perceel : circa 147 m² Kamers : 4

Nadere informatie

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde TE KOOP R Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde IN DE KEMPEN, NET BUITEN HOOGE MIERDE, OP RECREATIEPARK ZWARTVEN (Eendengoor 1a, nummer 4) GELEGEN PRACHTIGE, VRIJSTAANDE RECREATIEWONING GELEGEN OP EIGEN GROND

Nadere informatie

DONGEN Papaverstraat 1

DONGEN Papaverstraat 1 DONGEN Papaverstraat 1 Vrijstaande woning met luxe keuken, ruime woonkamer met serre, 5 slaapkamers en garage met carport, gelegen op een mooi hoekpunt in plan west 2. Perceel : 400 m² Inhoud : circa 490

Nadere informatie

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 Fraaie, sfeervolle twee-onder-een kap woning met 4 slaapkamers, dakterras op het zuiden en garage. Zeer kindvriendelijk gelegen in woonhofje met speelvoorzieningen in De Hoge

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Steenovensebaan 27 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Steenovensebaan 27 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Steenovensebaan 27 Dorst Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Rietgedekte woonboerderij met vlaamse schuur in het buitengebied van Dorst. Deze woonboerderij stamt van omstreeks 1800 en is gelegen

Nadere informatie

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper WILT U GRAAG WONEN IN WOONWIJK DE BEEKSE AKKERS? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN NAAR DEZE STIJLVOL AFGEWERKTE WONING. EEN PRACHTIGE LUXE

Nadere informatie

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 289.500,- k.k. Karakteristieke en half vrijstaand woonhuis met ruime living en smaakvolle keuken. Midden in het centrum van het mooie Oud-Beijerland gelegen op 193 m2 eigen grond. Indeling

Nadere informatie

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen van Heemskerckstraat 3 - Dongen Vraagprijs 189.000,- k.k. Keurig onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning met berging, gelegen in rustige straat in plan West II. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Boomstraat 25 te Gemonde

Boomstraat 25 te Gemonde Boomstraat 25 te Gemonde Op een landelijke locatie in het buitengebied van Gemonde gelegen vrijstaand woonhuis met een inpandige garage, een rondom de woning gelegen tuin en weiland. Het geheel is gesitueerd

Nadere informatie

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

Ringbaan-Oost 431, Tilburg Ringbaan-Oost 431, Tilburg Bouwjaar : 1955 Inhoud : 600 m³ Perceel opp. : 230 m² Aanvaarding : In overleg Ringbaan-Oost 431 te Tilburg Aan een rustige ventweg van de Ringbaan-Oost in kindvriendelijke buurt

Nadere informatie

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen Stuyvesantstraat 7 - Dongen Vraagprijs 179.000,- k.k. Hoekwoning met 4 slaapkamers, moderne badkamer, woonkamer met erker en tuin met berging en veranda. Zeer rustig gelegen aan een autovrij hofje. Van

Nadere informatie

Herlaerstraat 41 te Hilvarenbeek. Inhoud: 480 m³. Woonoppervlakte: 141 m². Overige inpandige ruimte: 6 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 4 m²

Herlaerstraat 41 te Hilvarenbeek. Inhoud: 480 m³. Woonoppervlakte: 141 m². Overige inpandige ruimte: 6 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 4 m² Inhoud: 480 m³ Woonoppervlakte: 141 m² Overige inpandige ruimte: 6 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 4 m² Externe bergruimte: 18 m² Bouwjaar / verbouwd: 1964 / 2004 Perceel: 251 m² VRAAGPRIJS: 299.500,00

Nadere informatie

Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs. 429.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN KARAKTARATIEKE STADSVILLA CENTRAAL EN GELEGEN NABIJ HET CENTRUM, WAAR U EVENTUEEL OOK UW BEROEP AAN HUIS KAN UITOEFENEN?

Nadere informatie

Brochure. Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND. Bieden vanaf ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Brochure. Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND. Bieden vanaf ,= K.K. Aanvaarding. In overleg Brochure Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND Bieden vanaf Aanvaarding 140.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een fraaie locatie, aan de rand van Helmond-Oost en nabij het centrum, gelegen

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Zuideindsestraat 37-b Made. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Zuideindsestraat 37-b Made. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Zuideindsestraat 37-b Made Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met ruime serre en mogelijkheid tot beroep aan huis, of slaapkamer op begane grond. Deze woning is goed onderhouden

Nadere informatie

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k.

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. TE KOOP Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. Omschrijving TE KOOP DOMEIN 63 GEMERT Deze royaal uitgebouwde tweekapper is gelegen in rustige parkachtige omgeving. De woning is de laatste jaren

Nadere informatie

Rooseveltstraat Dongen

Rooseveltstraat Dongen Rooseveltstraat 124 - Dongen Vraagprijs 235.000,- k.k. Zeer ruime tussenwoning met 4 grote slaapkamers, inpandig balkon en achtertuin op het zuiden. Gelegen in gewilde woonwijk De Hoge Akker. Van den Bosch

Nadere informatie

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven Op uitstekende lokatie in gewilde Irisbuurt op loopafstand van het centrum van Eindhoven gelegen, vooroorlogse tussenwoning met diverse authentieke elementen. Bouwjaar: ca. 1933 Perceel: 88 m² Inhoud:

Nadere informatie

Meerkoethof 11 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen Meerkoethof 11 - Dongen Vraagprijs 315.000,- k.k. Zeer ruime moderne twee-onder-één-kap-woning met garage, carport en werkelijk ideaal gelegen in de wijk plan Biezen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN St. Josephstraat 106 A DONGEN St. Josephstraat 106 A Royale vrijstaande woning met diverse mogelijkheden, gelegen op loopafstand van het centrum met grote tuin. Perceel : 1.305 m² Inhoud : circa 1.000 m³ Bouwjaar : 1954, aanbouw

Nadere informatie

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45 'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45 Karakteristieke en sfeervolle twee-onder-één-kap woning met grote schuur, 2 bergingen en prachtig gelegen aan de Hoofdstraat met weids uitzicht aan de achterzijde. Perceel

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 330.000,- kosten koper Bouwjaar : 1988 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 127 m² Inhoud : circa 533 m³ Perceel : circa 235 m² Kamers : 5 Ligging : Centrum Valkenswaard

Nadere informatie

TE KOOP. Prinzenstraat 19 5421 JJ GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. Prinzenstraat 19 5421 JJ GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP Prinzenstraat 19 5421 JJ GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving PRINZENSTRAAT 19 GEMERT. Dit halfvrijstaand woonhuis met berging en overdekt terras is gelegen in een kindvriendelijke omgeving

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 359.000,- kosten koper Bouwjaar : 1969 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 176 m² Inhoud : circa 702 m³ Perceel : circa 326 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Leende

Nadere informatie

Cousinsstraat 3 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen Cousinsstraat 3 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Geschakelde, vrijstaand woonhuis met inpandige garage, royale woonkamer, slaapkamer met loggia en inloopkast en een zeer ruime tuin. Gelegen op een mooie

Nadere informatie

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Prins Bernhardstraat 5 DONGEN Prins Bernhardstraat 5 Half vrijstaand woonhuis met ruime garage, berging en 3 slaapkamers, gelegen op een rustige locatie in het centrum van Dongen. Perceel : 245 m² Inhoud: 270 m³ Bouwjaar : circa

Nadere informatie

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Sfeervolle en karakteristieke woning met mooie diepe achtertuin en houten tuinhuis, gelegen op historische plek in Dongen, nabij het centrum

Nadere informatie

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN De sfeer van een jaren 30 woning, maar toch nieuwbouw! Nabij eendjesvijver in een jonge wijk De Barrier gelegen tussenwoning op een royaal perceel met berging. Bouwjaar: ca. 2007 Perceel: 167 m² Inhoud:

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 265.000,- kosten koper Bouwjaar : 1983 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 131 m² Inhoud : circa 450 m³ Perceel : circa 185 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Leende Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

Reggestraat 31 - Dongen

Reggestraat 31 - Dongen Reggestraat 31 - Dongen Vraagprijs 219.000,- k.k. Luxe ruime tussenwoning voorzien van drie slaapkamers, een luxe keuken en een fraaie badkamer. De diepe achtertuin is op het zuiden gelegen en voorzien

Nadere informatie

Mirabelweg 62 te Eindhoven

Mirabelweg 62 te Eindhoven Aan fraaie laan in de woonwijk Heesterakker gelegen riante driveinwoning (tussenwoning) met speelse splitlevel indeling en inpandige garage. Bouwjaar: ca. 1974 Inhoud woonhuis: ca. 500 m 3 Perceeloppervlak:

Nadere informatie

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. DONGEN Oudstraat 31 Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. Perceel : 135 m² Inhoud : circa 330 m³ Bouwjaar : 1991 199.000 k.k. Elk huis

Nadere informatie

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN Perfect afgewerkte tussenwoning met mooie overkapping, berging en royale aangelegde tuin. Fraai afgewerkt met kunststof kozijnen met HR++ beglazing, strakke moderne

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 199.500,- kosten koper Bouwjaar : 1934 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 119 m² Inhoud : circa 450 m³ Perceel : circa 66 m² Kamers : 5 Ligging : Centrum Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1953 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 92 m² Inhoud : circa 350 m³ Perceel : circa 195 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding

Nadere informatie

KERKSTRAAT 58 TE MIERLO. VRAAGPRIJS ,- k.k.

KERKSTRAAT 58 TE MIERLO. VRAAGPRIJS ,- k.k. KERKSTRAAT 58 TE MIERLO VRAAGPRIJS 430.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie