Bergen op Zoom, Noordzijde Haven 98

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bergen op Zoom, Noordzijde Haven 98"

Transcriptie

1 Bergen op Zoom, Noordzijde Haven 98

2 Noordzijde Haven GV Bergen op Zoom Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

3 BESCHRIJVING Op geliefde woonlocatie gelegen, herenhuis met karakteristieke uitstraling en een eigen garage. Het herenhuis heeft een speelse indeling met niveauverschil op de eerste woonlaag en is onder meer voorzien van een bibliotheekkamer, een eetkamer met een open keuken, een sfeervolle woonkamer op de eerste verdieping en 3 riante slaapkamers en een extra slaapkamer die tevens als 2 e badkamer kan worden ingericht, een moderne hoofdbadkamer, een stadstuin met achterom en een eigen garage te bereiken via het achtergelegen afgesloten binnenterrein. Het herenhuis is gelegen aan de oude haven van Bergen op Zoom, met diverse voorzieningen zoals winkels, horeca en de weekmarkt op loopafstand. De gevarieerde (nieuw)bouwstijl van de omliggende bebouwing herinnert ons aan de weelde van weleer in de 18 e en 19 e eeuw, toen deze locatie nog een bruisende vissershaven was. Bouwjaar: Grondoppervlakte ca. 134 m². Woonoppervlakte ca. 178 m² en inhoud ca. 767 m³. Het herenhuis is optimaal geïsoleerd, heeft betonnen verdiepingsvloeren, is volledig uitgerust met een luchtcirculatiesysteem en is voorzien van al het hedendaags wooncomfort. In alle natte ruimten en in de keuken zijn de vloeren afgewerkt met Belgisch hardsteen. Bovendien zijn dezelfde wandtegels toegepast en gekalibreerd. De trappartijen en balustrades zijn uitgevoerd in hardhout. Ook beschikt het herenhuis over vloerverwarming in de hal/entree en in de keuken.

4 INDELING Begane grond De hal/entree heeft een groot formaat natuurstenenvloer van Belgisch hardsteen. Hier bevindt zich een bordestrap naar de eerste verdieping, de meterkast (met 11 elektriciteitsgroepen en een drietal aardlekschakelaars) en de moderne, volledig betegelde (gekalibreerde) toiletruimte met een design hangcloset en fonteintje. Vanuit de entree heeft u via een gelaagde glazendeur toegang tot de bibliotheekkamer. De bibliotheekkamer is afgewerkt met een fraaie parketvloer van massief eiken, in Hongaarse punt gelegd met bies. Door de hoge ramenpartijen geniet deze ruimte volop lichtinval en biedt u een prachtig uitzicht over de haven. Deze ruimte staat in directe open verbinding met de hoger gelegen eetkamer. De eetkamer is op tuinniveau gelegen en is afgewerkt met een Belgische hardstenenvloer. In deze ruimte is aan de hal/entree vloerverwarming aangebracht. Vanuit de eetkamer heeft u middels openslaande deurentoegang tot de achtertuin.

5 INDELING Begane grond De luxe open keuken is ingericht met een moderne recht-vormige keukenopstelling (merk. Bruynzeel) met Comostone aanrechtblad en achterwand en een kookeiland uitgerust met een Comostone aanrechtblad en zijwanden. De keuken is onder meer voorzien van een combimagnetron met (hete-lucht), een elektrische oven (merk: Siemens, serie: Topline), een inbouw koffieapparaat (merk: Miele), een vaatwasser (merk: Siemens), een koelkast (merk: Siemens), een vriezer (merk: Siemens), een 1,5 rvs spoelbak en een tweetal apothekerskasten. Het kookeiland is uitgerust met een extra brede 4-pits inductiekookplaat (merk: ATAG) met daarboven eveneens een extra brede design afzuigschouw met inbouwspots uitgevoerd in led-verlichting.

6 INDELING Eerste verdieping De sfeervolle woonkamer is even als de bibliotheekkamer afgewerkt met een massief eiken parketvloer, in Hongaarse punt gelegd met bies. De hoge raampartijen van de bibliotheekkamer reiken tot aan het plafond van de woonkamer en biedt u ook hier volop lichtinval en een fraai uitzicht over de haven. Achter in de woonkamer is een ruime zitgedeelte gecreëerd waar zich een extra brede gashaard bevindt (merk: Bellfire). Als toekomstige bewoner kunt u er voor kiezen een kleine pantry te plaatsen, daar de watervoorziening en afvoer reeds zijn voorbereid. Vanuit de woonkamer via een gelaagde glazen binnendeur heeft u toegang tot een portaal met de trap naar de tweede verdieping.

7 INDELING Tweede verdieping De ruime overloop geeft toegang tot 2(was oorspronkelijk vanuit de bouw: 3 slaapkamers) en de badkamer. Op de overloop bevindt zich de moderne, volledig betegelde (gekalibreerde tegels) separate toiletruimte met een Belgische hardstenen vloer. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is afgewerkt met een luxe laminaat vloer, spagtelputz wanden en een gespoten plafond. Hier bevindt zich een op maat gemaakte inbouwkasten met hang, leg- en ladensysteem en verlichting. De 2e slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft dezelfde afwerking als de hoofdslaapkamer. De modern vormgegeven badkamer is afgewerkt met een Belgische hardstenen vloer, deels betegelde wanden en deels watervaste colour wash wanden en een gespoten plafond met design inbouwspots. De badkamer is uitgerust met een extra grote inloopdouche met een gematteerde douchewand van veiligheidsglas, een vrijstaand Philippe Starck ligbad met meng-en handdouche, een tweetal natuurstenen wastafels en een design radiator. De omvang van de badkamer zal u behagen, daar de huidige eigenaar in de bouw er bewust voor gekozen heeft een kleine slaapkamer op deze verdieping voor op te offeren.

8 INDELING Derde verdieping De overloop biedt u toegang tot de derde en vierde slaapkamer alsmede de wasruimte. De riante 3 e slaapkamer heeft een laminaatvloer, spagtelputz wanden en een hoog schuine dakconstructie. Voor de daglichttoetreding is tijdens de bouw als meerwerk uitgevoerd een groot Velux dakvenster en aan de voorzijde van de woning een dakkapel. De 4 e slaapkamer heeft dezelfde afwerking als voorgaande slaapkamer en beschikt eveneens over een groot Velux dakvenster. Onder de knieschotten is de nodige opbergruimten gecreëerd. Deze slaapkamer biedt de mogelijkheid om als 2 e badkamer te worden ingericht. De wasruimte is afgewerkt met een betegelde vloer en is voorzien van de HR cv-combiketel (merk Agpo, bouwjaar: 2004), voor extra warmwatervoorziening treft u aan een 80 liter boiler (het merk Agpo) en de units van het luchtcirculatiesysteem en de mechanische ventilatie. Voorts bevinden zich hier de wasmachine- en drogeraansluitingen.

9 BUITEN Het herenhuis beschikt over een onder architectuur aangelegde achtertuin. Deze gezellige achtertuin is gelegen op het Noordoosten. De achtertuin (ca. 16 m. x 6 m.) is volledig ommuurd en aan de achterzijde afgesloten met een poort. De tuin biedt u voldoende privacy. Voor elk moment van de dag zijn er terrassen gecreëerd. Voorts is de tuin betegeld met natuurstenen sierbestrating en beschikt over borders met gevarieerde beplanting. Uiteraard ontbreekt het niet aan een buitenkraan en elektra. Achterin de tuin staat een vrijstaande stenen garage (ca. 3,2 x 6,3 m.) met een met pannen gedekt dak voorzien van elektra en verlichting. Via een luik met vlizotrap bereikt een grote vliering, die geheel bevloerd is en veel bergruimte biedt. Bijzonderheden 1. Het onderhoud van dit herenhuis is binnen en buiten uitstekend; 2. De woning is sfeervol en luxueus afgewerkt met toepassing van eerste klas materialen; 3. Voor een goede indruk dient u deze woning zeker te bezichtigen.

10 FOTO S

11 Achterterrein

12 PLATTEGROND

13 ALGEMEEN PLATTEGROND OMGEVING Deze beschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief waar u geen rechten aan kunt ontlenen. Voor meer inlichtingen of het maken van een afspraak voor bezichtiging van deze woning kunt u met ons contact opnemen. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen aan ons kenbaar wilt maken. Bij het tot stand komen van een (voorlopige) koopovereenkomst dient u er rekening mee te houden, dat er een bankgarantie of waarborgsom gesteld dient te worden ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopprijs, doorgaans zal uw hypotheekverstrekker dit voor u verzorgen. Mocht deze woning niet aan uw wensen voldoen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden van een gerichte aankoopopdracht bij ons kantoor.

14 Kadaster

Bergen op Zoom, Kettingstraat 7

Bergen op Zoom, Kettingstraat 7 Bergen op Zoom, Kettingstraat 7 Kettingstraat 7 4611 PX Bergen op Zoom Vraagprijs: 179.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In het centrum van Bergen op Zoom gelegen karakteristieke stadswoning

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38 Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38 Dubbelstraat 38 4611 GL Bergen op Zoom Vraagprijs 249.900,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Deze verrassend ruime woning (type: twee-onder-eenkapwoning) ligt in

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Dubbelstraat 109 4611 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 249.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op toplocatie in het prestigieuze project t Harinckhof gelegen,

Nadere informatie

Hoogerheide, De Papaver 20

Hoogerheide, De Papaver 20 Hoogerheide, De Papaver 20 De Papaver 20 4631 AV Hoogerheide Vraagprijs: 179.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Een eengezinswoning (type: tussenwoning) aan een woonerf gelegen met onder andere

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Van de Spiegelstraat 36 4615 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.000,- k.k. Aanvaarding: In overleg BESCHRIJVING In het appartementencomplex t Ford Belvedère bieden

Nadere informatie

Halsteren, Rode Schouw 64

Halsteren, Rode Schouw 64 Halsteren, Rode Schouw 64 Rode Schouw 64 4661 VB Halsteren Vraagprijs: 224.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In de gewilde woonwijk De Rode Schouw gelegen tussenwoning (type: eengezinswoning)

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Auvergnestraat 8/8A

Bergen op Zoom, Auvergnestraat 8/8A Bergen op Zoom, Auvergnestraat 8/8A Auvergnestraat 8/8A 4611 LN Bergen op Zoom Vraagprijs 395.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In het centrum van Bergen op Zoom gelegen appartement met ondermeer

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Hoogstraat 39 B

Bergen op Zoom, Hoogstraat 39 B Bergen op Zoom, Hoogstraat 39 B Hoogstraat 39 B 4611 MS Bergen op Zoom Vraagprijs: 215.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In hartje centrum gelegen, sfeervol en modern afgewerkt 3-kamer topappartement,

Nadere informatie

Halsteren, Leeuwstraat 23

Halsteren, Leeuwstraat 23 Halsteren, Leeuwstraat 23 Leeuwstraat 23 4661 KR Halsteren Vraagprijs: 159.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In een rustige woonstraat op een hoek gelegen uitgebouwde eengezinswoning (type:

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Balsebaan 113

Bergen op Zoom, Balsebaan 113 Bergen op Zoom, Balsebaan 113 Balsebaan 113 4621 AM Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Rustige gelegen twee onder één kapwoning met onder andere een eigen oprit

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Florastraat 1

Bergen op Zoom, Florastraat 1 Bergen op Zoom, Florastraat 1 Géén verkooprisico eigen woning! Florastraat 1 4613 CV Bergen op Zoom Bieden vanaf: 227.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In de geliefde woonwijk Tuinwijk gelegen

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Vechtstraat 21

Bergen op Zoom, Vechtstraat 21 Bergen op Zoom, Vechtstraat 21 Vechtstraat 21 4615 CD Bergen op Zoom Vraagprijs: 169.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In een ruim opgezette woonwijk gelegen uitgebouwde eengezinswoning (type:

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Keldermanslaan 30 4611 AL Bergen op Zoom Huurprijs: 785,- per maand (excl. servicekosten) Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op een goede woonlocatie, nabij het centrum

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Geweldigerstraat 10 4611 RT Bergen op Zoom Vraagprijs: 369.000,- v.o.n. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING De Engelse Hof is een kleinschalig appartementen complex,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Bijltje 23

TE KOOP. Breda Bijltje 23 TE KOOP Breda Bijltje 23 Keurig afgewerkt en zeer goed onderhouden, verrassend ruime tussenwoning met erker, dakkapel en onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en achterom. De woning heeft aan de

Nadere informatie

Burghplein 1 Eindhoven

Burghplein 1 Eindhoven Burghplein 1 Eindhoven BURGHPLEIN 1, EINDHOVEN OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET GEWILDE WITTE DORP LIGT DEZE, ONDER ARCHITECTUUR VAN DUDOK GEBOUWDE, ZEER RUIME, UITSTEKEND ONDERHOUDEN JAREN 30 HERENWONING (RIJKSMONUMENT).

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 WAALRE, WILLIBRORDUSLAAN 47 ZEER RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL IN GEWILDE WOONOMGEVING,

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Stationsstraat 34

Bergen op Zoom, Stationsstraat 34 Bergen op Zoom, Stationsstraat 34 Stationsstraat 34 4611 CD Bergen op Zoom Vraagprijs 559.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In het historisch stadscentrum gelegen, royaal herenhuis (Rijks

Nadere informatie

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Klavierstraat 34, Beek en Donk Klavierstraat 34, Beek en Donk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 229.000 k.k. Aangeboden sinds 18-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Plaetse 176 5708 ZJ Helmond 335.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 335.000 k.k. Postcode 5708 ZJ Ligging In centrum,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65 TE KOOP Breda Adriaan Klaassenstraat 65 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, zeer goed onderhouden royale vrijstaande woning met zeer riante, multifunctionele ruimte van ca. 85 m². De

Nadere informatie

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave.1.2.9 Plattegronden.. 10 13 Omschrijving Op een van de mooiste locaties van de wijk Brandevoort, in een

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Touwslagerstraat 11

TE KOOP. Breda Touwslagerstraat 11 TE KOOP Breda Touwslagerstraat 11 Op een zeer gunstige en mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen ruime tussenwoning met garage in de achtertuin en achterom. De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT Aan een rustige woonstraat met uitzicht op een groenstrook, gelegen sfeervol afgewerkte royale tussenwoning met balkon, berging en tuin op het zuid-westen. De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65 TE KOOP Breda Adriaan Klaassenstraat 65 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, zeer goed onderhouden royale vrijstaande woning met zeer riante, multifunctionele ruimte van ca. 82 m². De

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

Berkenlaan 28 Zundert

Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28, Zundert Deze instapklare hoekwoning met aanbouw over de gehele breedte en vrijstaande berging is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonstraat aan de rand van

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

SINT LEONARDUSSTRAAT 1

SINT LEONARDUSSTRAAT 1 SINT LEONARDUSSTRAAT 1 EINDHOVEN Op prachtig hoekperceel in het gewilde Witte Dorp ligt deze, onder architectuur van Dudok gebouwde, zeer ruime jaren 30 woning (Rijksmonument). Deze karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Broekakker 9

TE KOOP. Breda Broekakker 9 TE KOOP Breda Broekakker 9 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, verrassend ruime en keurig onderhouden tussenwoning met berging in de achtertuin en achterom. De woning ligt aan een breed,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3 TE KOOP Breda Overakkerstraat 3 Karakteristieke en zeer sfeervolle hoekwoning met erker, balkon en gezellige achtertuin met berging en achterom. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven, waaronder

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

TE KOOP LAAN DOOR DE VESTE 37 HELMOND. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP LAAN DOOR DE VESTE 37 HELMOND. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP LAAN DOOR DE VESTE 37 HELMOND Modern afgewerkte royale herenwoning met maar liefs 4 woonlagen en een extra bergvliering. Bijzonder fraai gelegen aan karakteristieke autoluwe laan met privé parkeergelegenheid

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 TE KOOP Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 Op een mooie locatie, in de dorpskern van de wijk Princenhage gelegen zeer goed onderhouden maisonnette gesitueerd op de 1 e en 2 e etage met zonnig balkon,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Holtken 7

TE KOOP. Breda Holtken 7 TE KOOP Breda Holtken 7 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, keurig onderhouden tussenwoning met berging in de achtertuin en achterom. De woning ligt aan een rustig hofje wat grenst aan

Nadere informatie

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Barrierweg 155 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 299.000,= K.K. In overleg Omschrijving Instapklaar, sfeervol, compleet gemoderniseerde tussenwoning met authentieke elementen, privacy

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Engelsestraat 21

Bergen op Zoom, Engelsestraat 21 Bergen op Zoom, Engelsestraat 21 Engelsestraat 21 4611 RP Bergen op Zoom Vraagprijs: 895.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In één van de mooiste woonstraten in het centrum van Bergen op Zoom

Nadere informatie

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 EINDHOVEN, ZANDHAGEDIS 18 RIANTE, ONDER MODERNE ARCHITECTUUR GEBOUWDE VRIJSTAANDE WONING, FRAAI GELEGEN OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE IN DE JONGE

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26, Etten-Leur Deze twee-onder-één kap woning met garage, berging en aanbouw is gelegen aan een rustige weg in een woonwijk nabij het centrum van Etten-Leur.

Nadere informatie

Vraagprijs 525.000 k.k.

Vraagprijs 525.000 k.k. Keetzijde 7 te EDAM Vraagprijs 525.000 k.k. Omschrijving: Is het uw droom om vanuit uw woning de bootjes voorbij te zien varen? En om vrijstaand te wonen binnen een paar honderd meter van het IJsselmeer

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? U.N.O.-weg GS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? U.N.O.-weg GS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP U.N.O.-weg 1 5708 GS Helmond 685.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 685.000 k.k. Postcode 5708 GS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Meizoentje 5, Gemert

Meizoentje 5, Gemert Meizoentje 5, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 350.000 k.k. Aangeboden sinds 21-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin.

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Ligging : Schweitzerlaan 30, Eindhoven. Aanvaarding : In overleg Perceel

Nadere informatie

Creuselaan 5 Eindhoven

Creuselaan 5 Eindhoven Creuselaan 5 Eindhoven Straatbeeld Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. 5 kamer eengezinswoning met eigen oprit VRAAGPRIJS 225.000,- (k.k.) Hal / entree Woonkamer Keuken Omgeving:

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Posteleinserf JV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Posteleinserf JV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Posteleinserf 4 5706 JV Helmond 495.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 495.000 k.k. Postcode 5706 JV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Vlasserij ,- k.k. 4761XH Zevenbergen Villa

Vlasserij ,- k.k. 4761XH Zevenbergen Villa Vlasserij 1 4761XH Zevenbergen 945.000,- k.k. Villa Op de mooiste locatie van Zevenbergen, op een uitstekende stand, aan de rand van een woonwijk gelegen, zeer ruime- en goed onderhouden vrijstaande

Nadere informatie

Groeskuilen 121, Gemert

Groeskuilen 121, Gemert Groeskuilen 121, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 375.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesstraat 116

TE KOOP. Breda Liesstraat 116 TE KOOP Breda Liesstraat 116 Op een schitterende locatie, in het buitengebied van Breda gelegen, zeer goed onderhouden vrijstaande woning met inpandige garage, oprit en diepe achtertuin van ca. 20 m. met

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Hoolhof 54 te EERSEL. Vraagprijs: 225.000,= k.k.

Hoolhof 54 te EERSEL. Vraagprijs: 225.000,= k.k. Op een van de mooiste plekjes van Eersel gelegen instapklaar woonhuis op loopafstand van het centrum aan een verkeersarm woonplein met speeltuintje voor de deur. Bouwjaar: ca. 1969 Perceel: 181 m² Inhoud:

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24 TE KOOP Diessen Westelbeersedijk 6-24 Op mooi vakantiepark Duc de Brabant gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, luxe en ruime vrijstaande recreatiewoning met overdekt terras en aangebouwde

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Statenlaan ZW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Statenlaan ZW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Statenlaan 14 5708 ZW Helmond 269.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 269.000 k.k. Postcode 5708 ZW Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Nabucco NS Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Nabucco NS Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Nabucco 8 5629 NS Eindhoven 269.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 269.500 k.k. Postcode 5629 NS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Berkenblad 12 - Oostvoorne Vraagprijs 315.000,= k.k. Omschrijving Fraaie ruime hoekwoning (bj. 2013) met 4 slaapkamers, gelegen in de gewilde, nieuwe en kindvriendelijke wijk De 5 Bladeren. Een wijk met

Nadere informatie

TE HUUR. Interesse in deze woning? Statenlaan ZX Helmond p.m. ex. Bel +31 (0) of ga naar

TE HUUR. Interesse in deze woning? Statenlaan ZX Helmond p.m. ex. Bel +31 (0) of ga naar TE HUUR Statenlaan 55. 5708 ZX Helmond 1.250 p.m. ex. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 5708 ZX Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k.

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. TE KOOP Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. Omschrijving MEIZOENTJE 11 GEMERT. Deze uitgebouwde en uitstekend afgewerkte tweekapper met carport is gelegen aan een breed opgezette woonstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Eindbeemden 2 5706 NZ Helmond 449.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 449.000 k.k. Postcode 5706 NZ Ligging In woonwijk

Nadere informatie

Bachlaan 28 Oud-Beijerland

Bachlaan 28 Oud-Beijerland Bachlaan 28 Oud-Beijerland Op perfecte waterlocatie met uitzicht over een singel en een statige uitstraling met verrassende indeling gelegen royale 5-6 kamer herenhuis op 210m² eigen grond De totale oppervlakte

Nadere informatie

BIDDINGHUIZEN DRONTEN. 500.000,- k.k. Op een royale kavel van 772 m² eigen grond in wijk

BIDDINGHUIZEN DRONTEN. 500.000,- k.k. Op een royale kavel van 772 m² eigen grond in wijk BIDDINGHUIZEN DRONTEN EUROSINGEL HAVENKANT 57 6 Op een royale kavel van 772 m² eigen grond in wijk De de Munten vrijstaande III staat woningen deze KEURIG van het AFGEWERKTE, type AEX 730 zijn nu ROYALE

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Schutsboom 57 5706 KH Helmond 735.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 735.000 k.k. Postcode 5706 KH Ligging In woonwijk

Nadere informatie

PLATTE MOLENDIJK 45 HOOGVLIET 325.000 k.k. www.plattemolendijk45.nl Omschrijving Deze schitterende 2/1 kapwoning is gesitueerd aan het water aan de buitenrand van de geliefde wijk "Tussenwater" op 222

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

NEERKANT, BAKKERSHOF 13

NEERKANT, BAKKERSHOF 13 Woninginformatie NEERKANT, BAKKERSHOF 13 AARD Vrijstaande woning met ruime losstaande berging gelegen op een ruim vrij gelegen perceel. De in 2014 nieuw gebouwde woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Ommerenstraat KB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Ommerenstraat KB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP van Ommerenstraat 36 5708 KB Helmond 350.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Postcode 5708 KB Ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Schoorswinkel 77 5421 DN GEMERT Vraagprijs: 262.500 k.k.

TE KOOP. Schoorswinkel 77 5421 DN GEMERT Vraagprijs: 262.500 k.k. TE KOOP Schoorswinkel 77 5421 DN GEMERT Vraagprijs: 262.500 k.k. Omschrijving SCHOORSWINKEL 77 GEMERT. Deze uitstekend afgewerkte tussenwoning met berging is gelegen op een fantastische locatie in hartje

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Haakakker 23 5731 EZ Mierlo 725.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 725.000 k.k. Postcode 5731 EZ Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Imkerhei 50 Best Vraagprijs 425.000,= k.k. Een uitstekend onderhouden, uitgebouwde twee-onderéén kapwoning met een aangebouwde stenen garage en een fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin. Deze instapklare

Nadere informatie

TE KOOP SPOELEIND 30, BEST

TE KOOP SPOELEIND 30, BEST TE KOOP SPOELEIND 30, BEST Kolossaal uitgevoerd, uitstekend onderhouden, optimaal geïsoleerd en aan achterzijde prachtig uitgebouwd herenhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare

Nadere informatie

Fransebaan 548, Eindhoven

Fransebaan 548, Eindhoven Fransebaan 548, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 275.000 k.k. Aangeboden sinds 01-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Ekster 2 VRAAGPRIJS: 450.000,- K.K. Een zeer ruime, lichte twee-onder-één-kap woning met maar liefst 5 slaapkamers, een garage en een royale mooi

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Zuidzijde Haven 3

Bergen op Zoom, Zuidzijde Haven 3 Bergen op Zoom, Zuidzijde Haven 3 Zuidzijde Haven 3 4611 HA Bergen op Zoom Huurprijs: 950,- p.m. (excl. bijdrage servicekosten van 75,- per maand) Aanvaarding: in overleg. BESCHRIJVING Locatie Het appartement

Nadere informatie

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen Koos Roksstraat 3 Rijsbergen Koos Roksstraat 3, Rijsbergen Deze fraaie geschakelde woning met inpandig bereikbare garage is gelegen in een zeer rustige straat op loopafstand van het dorpscentrum van Rijsbergen

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Heese 18 5708 KH Helmond 239.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 239.500 k.k. Postcode 5708 KH Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Hooilaan 111

TE KOOP. Breda Hooilaan 111 TE KOOP Breda Hooilaan 111 In de wijk Doornbos gelegen, royale drive-in tussenwoning met ruime tuinkamer, inpandige berging en woonkamer met keuken op de eerste verdieping gesitueerd. De woning heeft een

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265 TE KOOP Breda Oude Liesboslaan 265 Op een unieke locatie, in een schitterende en bosrijke omgeving (Liesbos) gelegen, zeer royale en vrijstaande villa met riante fraaie tuin rondom, weilanden en ruime

Nadere informatie

K.K. ARCHIPEL HC LELYSTAD

K.K. ARCHIPEL HC LELYSTAD ARCHIPEL 31 9 8224 HC LELYSTAD 360.000 K.K. Nu bieden vanaf 360.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 360.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18 TE KOOP Terheijden Duvenvoordestraat 18 Deze uitgebouwde verrassend ruime tussenwoning is met recht instapklaar te noemen en heeft ook nog een zonnig gelegen achtertuin met berging en achterom. De woning

Nadere informatie

PATER DE KONINGSTRAAT 2 VEGHEL, ZIJTAART OMSCHRIJVING VRAAGPRIJS K.K.

PATER DE KONINGSTRAAT 2 VEGHEL, ZIJTAART OMSCHRIJVING VRAAGPRIJS K.K. PATER DE KONINGSTRAAT 2 VEGHEL, ZIJTAART VRAAGPRIJS 479.000 K.K. OMSCHRIJVING Mooi vrij gelegen, luxe afgewerkte, energiezuinige, vrijstaande woning met een leefkeuken, serre, ruime garage en een mogelijkheid

Nadere informatie

Andre Voltenlaan 55, Utrecht

Andre Voltenlaan 55, Utrecht Andre Voltenlaan 55, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 430.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE HUUR. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond p.m. ex. Bel +31 (0) of ga naar

TE HUUR. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond p.m. ex. Bel +31 (0) of ga naar TE HUUR de Plaetse 16. 5708 ZJ Helmond 1.295 p.m. ex. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 1.295 p.m. ex. Postcode 5708 ZJ Ligging Aan

Nadere informatie

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.)

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.) ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL Vraagprijs : 447.500,00 k.k. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.) Perceels oppervlakte : ca. 600 m². Woonoppervlakte : ca. 259 m². Inhoud : ca. 860 m³.

Nadere informatie