Bergen op Zoom, Stationsstraat 34

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bergen op Zoom, Stationsstraat 34"

Transcriptie

1 Bergen op Zoom, Stationsstraat 34

2 Stationsstraat CD Bergen op Zoom Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

3 BESCHRIJVING In het historisch stadscentrum gelegen, royaal herenhuis (Rijks Monument) met o.a. 5 slaapkamers, luxe dichte keuken, royale badkamer, diepe achtertuin, vrijstaande houten berging en een authentieke kelder. Dit prachtige herenhuis is gebouwd in 1879 en volledig gerenoveerd in Voorheen is dit pand in gebruik geweest als kantoor. Het grondperceel bedraagt circa 205 m², woonoppervlakte circa 184 m² en de inhoud circa 900 m³. Het herenhuis bevindt tussen het NS-station en de winkelstraten in, met alle (winkel-)voorzieningen op loopafstand gelegen. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig, waar parkeren mogelijk is middels een vergunning of betaald parkeren. Stationsstraat 34 Woonhuis van twee bouwlagen met een gepleisterde lijstgevel op een hardstenen plint onder een evenwijdig aan de straat lopend zadeldak. De gevelopeningen zijn licht getoogd en hebben een geprofileerde omlijsting met een kuifversiering van stucwerk daarboven. Een fries met casementen. Kroonlijst op voluutvormige consoles. De ingang heeft een hardstenen trapje. (Bron: Bergs monumentenboek, 1995) Dit bijzondere object is op de oude stadswal gebouwd met stenen van de stadswal. Het woonhuis verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud en beschikt over diverse originele details. De voorgevel heeft een statig aangezicht met zijn grote omlijste raampartijen met kuifversieringen, de kroonlijsten en de casementen. Ook inpandig doet dit herenhuis statig aan met diverse originele en authentieke eigenschappen, zoals hoge plafonds met sierlijsten en ornamenten, glas-in-lood ramen, luxe houten vloeren, paneeldeuren en fraaie trappartijen.

4 INDELING Begane grond De entree is afgewerkt met stucwerk wanden en een hoog stucwerk plafond met inbouwspots. De vloer is afgewerkt met Castelo handgemaakte Portugese tegels. Vanuit het entree heeft u toegang tot de woonkamer, de kelder, de toiletruimte en de keuken. In het entree bevindt zich een dichte trap met klassieke trapspijlen en led-verlichting naar de 1 e verdieping en de meterkast. Achterin het entree treft u een garderobe-nis met inbouwspots. De uitgebreide meterkast (met 14 elektriciteitsgroepen en 2 aardlekschakelaars) is in 2008 vernieuwd. Eveneens is het leidingwerk (gas/water en elektra) in dat jaar volledig vervangen. De toiletruimte is voorzien van een zwevend closet, een fonteintje en mechanische ventilatie. De kelder op sta hoogte - verkeerd in een originele staat met gewelf en betegelde vloer. Het geheel is waterdicht/droog te noemen en is geschikt voor opslag van bijvoorbeeld wijn.

5 INDELING Begane grond (vervolg) De woonkamer-en-suite is toegankelijk middels dubbele kamerdeuren met facetglas en afgewerkt met een gerookt eiken vloer in visgraat met fries en band, hoge plinten, stucwerk wanden en een plafond met een sierlijst en oude ornamenten. De ruimtes worden gescheiden door middel van glas-inloodschuifdeuren. Diverse verlichting zoals inbouwspots zijn dimbaar. De achterkamer (ca. 4,9 m. x ca. 4,0 m. en ca. 3,0 m. x ca. 2,8 m.) fungeert als eetkamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin. De achtergevel is volledig vernieuwd (in 2008) en voorzien van dubbele beglazing. In deze kamer bevindt zich een authentieke schouw met haard (functioneel) en een design radiator. De zitkamer (ca. 4,3 m. x ca. 4,0 m.) aan de voorzijde is een sfeervolle ruimte met ook hier een schouw. De hoge raampartijen met glas-in-lood bovenlichten zijn voorzien van Shutters.

6 FOTO S

7 INDELING Begane grond (vervolg) De dichte keuken (ca. 5,0 m. x 3,0 m.) is afgewerkt met Portugese tegels op de vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots. De L-vormige hoogglans keukenopstelling met een natuursteen (zwart) aanrechtblad is ruim van opzet. De keuken beschikt onder ander over een vaatwasser, een solitair rvs 5-pits gasfornuis met brede oven, een combimagnetron, een warmhoudlade, een rvs design afzuigschouw, een close-in-boiler (t.b.v. warmwater) en een dubbele porseleinen deels verzonken spoelbak. Er is eveneens een bargedeelte aanwezig met een natuursteen aanrechtblad, een Amerikaanse koelkast met koel- en vriesgedeelte en een dispenser voor ijsblokjes. Voorts is de keuken voorzien van Caiaansluiting. Vanuit de keuken kijkt u op een zeer smaakvol ingerichte achtertuin en is vanuit de keuken ook toegankelijk.

8 INDELING Eerste verdieping De overloop is afgewerkt met een houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De trapopgang is ook hier voorzien van led-verlichting. Vanuit de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, een zeer royale badkamer en een separaat toilet. De (hoofd) slaapkamer (ca. 4,0 m. 5,0 m.) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van airco. Tevens is er Cai-aansluiting aanwezig. Deze slaapkamer is afgewerkt met een houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met sierlijst. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot het dakterras. De 2 e slaapkamer (ca. 4,0 m. x ca. 4,2 m2) is aan de voorzijde gelegen. Deze slaapkamer kenmerkt zich door een tweetal grote raampartijen en beschikt over inbouwkasten. Deze slaapkamer is afgewerkt met een houten vloer, deels stucwerk en deels behangwanden en een stucwerk plafond met sierlijst. De 3 e slaapkamer (ca. 2,5 m. x ca. 2,0 m.) is eveneens aan de voorzijde gelegen en heeft een dito afwerking als de hoofdslaapkamer. Deze kamer heeft een glas-inlood binnendeur.

9 INDELING Eerste verdieping (vervolg) De luxe badkamer (ca. 5,0 m. x ca. 3,0 m.) is deels betegeld en uitgerust met twee wastafels, een spiegelwand (met spiegelverwarming) met inbouwspots, een duo ligbad, een duo inloopdouche en een design radiator. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming, Cai-aansluiting en de design spots in het plafond zijn dimbaar. De separate toiletruimte is tegenover de badkamer en voorzien van een zwevend closet en mechanische ventilatie. Via een vaste trap op de overloop heeft u toegang tot de 2 e verdieping.

10 INDELING Tweede verdieping De overloop van de tweede verdieping heeft dezelfde afwerking als die van de eerste verdieping. De 4 e slaapkamer (ca. 6,0/3,7 m. x 5,8/4,5 m.) is afgewerkt met een laminaat vloer, sierpleister wanden en een gespoten plafond. Deze kamer is aan de voorzijde voorzien van een groot Velux dakvenster en aan de achterzijde voorzien van een extra breed dakkapel. Vanuit deze verdieping heeft u toegang tot nog een extra slaapkamer. Deze 5 e slaapkamer (ca. 4,5 m. x ca. 4,0 m.) is in gebruik als wasruimte. Hier bevinden zich dan ook de wasmachine- en drogeraansluitingen. Deze kamer is ook voorzien van een Velux dakvenster ten behoeve van de nodige daglichttoetreding. Voorts kunnen wij u melden dat op deze verdieping voldoende ruimte is voor het realiseren van één of twee extra slaapkamers. Vanuit de 5 e slaapkamer annex wasruimte heeft u toegang tot de vliering voor extra opbergruimte en waar de HR CV-combiketel (merk: Nefit, bouwjaar 2008) staat opgesteld.

11 BUITEN De woning beschikt over een achtertuin ontworpen en ingericht door Tuintechniek van Rijswijk uit Halsteren in Deze diepe achtertuin is gelegen op het Zuiden. De achtertuin (ca. 16 m. x 6 m.) is volledig ommuurd en biedt u volledige privacy. Voor elk moment van de dag zijn er terrassen gecreëerd. Voorts is de tuin betegeld met sierbestrating en beschikt over borders met voornamelijk vaste planten en een tweetal opgemetselde vijverpartijen. Buitenverlichting, een buitenkraan en elektra zijn aanwezig in de tuin. Achterin de tuin staat een vrijstaande houten tuinhuis voorzien van elektra en verlichting. Het dakterras is gelegen op de eerste verdieping aan de zijde van de hoofdslaapkamer. Het dakterras biedt u uitzicht over de tuin. Bijzonderheden 1. Het onderhoud van dit herenhuis is binnen en buiten uitstekend; 2. In 2008 volledig gerenoveerd; 3. De woning is sfeervol en luxueus afgewerkt met toepassing van eerste klas materialen waarbij de authentieke details zoveel mogelijk zijn behouden; 4. Voor een goede indruk dient u deze woning zeker te bezichtigen.

12 PLATTEGROND

13 GESCHIEDENIS De Bergense architect C.P. van Genk was in de 19 de eeuw bepalend voor de architectuur in de stad. In zijn werk domineren Zuid-Nederlandse invloeden. Hij maakte ook het ontwerp voor veel huizen aan de Stationsstraat. Deze straat geeft een goed beeld van de architectonische vormen vanaf 1868, met aan de zuidzijde (even nummers) wit gepleisterde herenhuizen en aan de noordzijde (oneven nummers) ook herenhuizen met baksteengevels voorzien van stucdecoraties in eclectische vormen. Het zijn vooral tweelaags huizen, waarvan sommige een mezzanino hebben. Nummer 34 is gebouwd in Eclectische stijl in 1879 naar een ontwerp uit 1873 van architect C.P. van Genk, in opdracht van fabrikant A. Asselbergs. Het vormt samen met nummer 36 een gespiegeld, iets vooruitspringend blok. Het tweelaagse pand telt drie traveeën is geplaatst onder een zadeldak parallel aan de straat met zwarte betonpannen. Profiellijsten geleden de gepleisterde gevel. De plint is van hardsteen. De borstwering is voorzien van verticale sleuven en velden. De muurdammen van de begane grond hebben getoogde siervelden. De T-vensters op de begane grond zijn voorzien van ronde schouders, op de verdieping zijn de ramen getoogd. Beide zijn voorzien van geprofileerde stucwerk lijsten met kuiven met onder andere leeuwenkoppen. Dit is aangebracht rond de paneeldeur in de derde travee van recht. Het fries met kroonlijst is voorzien van voluutconsoles en velden. De plaatijzeren stoeppalen op hardstenen voet, verbonden door gewelfde ijzeren stangen. (Bron:

14 ALGEMEEN PLATTEGROND OMGEVING Deze beschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief waar u geen rechten aan kunt ontlenen. Voor meer inlichtingen of het maken van een afspraak voor bezichtiging van deze woning kunt u met ons contact opnemen. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen aan ons kenbaar wilt maken. Bij het tot stand komen van een (voorlopige) koopovereenkomst dient u er rekening mee te houden, dat er een bankgarantie of waarborgsom gesteld dient te worden ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopprijs, doorgaans zal uw hypotheekverstrekker dit voor u verzorgen. Mocht deze woning niet aan uw wensen voldoen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden van een gerichte aankoopopdracht bij ons kantoor.

15 Kadaster

Bergen op Zoom, Kettingstraat 7

Bergen op Zoom, Kettingstraat 7 Bergen op Zoom, Kettingstraat 7 Kettingstraat 7 4611 PX Bergen op Zoom Vraagprijs: 179.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In het centrum van Bergen op Zoom gelegen karakteristieke stadswoning

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38 Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38 Dubbelstraat 38 4611 GL Bergen op Zoom Vraagprijs 249.900,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Deze verrassend ruime woning (type: twee-onder-eenkapwoning) ligt in

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Noordzijde Haven 98

Bergen op Zoom, Noordzijde Haven 98 Bergen op Zoom, Noordzijde Haven 98 Noordzijde Haven 98 4611 GV Bergen op Zoom Vraagprijs 515.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op geliefde woonlocatie gelegen, herenhuis met karakteristieke

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Auvergnestraat 8/8A

Bergen op Zoom, Auvergnestraat 8/8A Bergen op Zoom, Auvergnestraat 8/8A Auvergnestraat 8/8A 4611 LN Bergen op Zoom Vraagprijs 395.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In het centrum van Bergen op Zoom gelegen appartement met ondermeer

Nadere informatie

Halsteren, Rode Schouw 64

Halsteren, Rode Schouw 64 Halsteren, Rode Schouw 64 Rode Schouw 64 4661 VB Halsteren Vraagprijs: 224.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In de gewilde woonwijk De Rode Schouw gelegen tussenwoning (type: eengezinswoning)

Nadere informatie

Halsteren, Leeuwstraat 23

Halsteren, Leeuwstraat 23 Halsteren, Leeuwstraat 23 Leeuwstraat 23 4661 KR Halsteren Vraagprijs: 159.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In een rustige woonstraat op een hoek gelegen uitgebouwde eengezinswoning (type:

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Hoogstraat 39 B

Bergen op Zoom, Hoogstraat 39 B Bergen op Zoom, Hoogstraat 39 B Hoogstraat 39 B 4611 MS Bergen op Zoom Vraagprijs: 215.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In hartje centrum gelegen, sfeervol en modern afgewerkt 3-kamer topappartement,

Nadere informatie

Hoogerheide, De Papaver 20

Hoogerheide, De Papaver 20 Hoogerheide, De Papaver 20 De Papaver 20 4631 AV Hoogerheide Vraagprijs: 179.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Een eengezinswoning (type: tussenwoning) aan een woonerf gelegen met onder andere

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Florastraat 1

Bergen op Zoom, Florastraat 1 Bergen op Zoom, Florastraat 1 Géén verkooprisico eigen woning! Florastraat 1 4613 CV Bergen op Zoom Bieden vanaf: 227.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In de geliefde woonwijk Tuinwijk gelegen

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Vechtstraat 21

Bergen op Zoom, Vechtstraat 21 Bergen op Zoom, Vechtstraat 21 Vechtstraat 21 4615 CD Bergen op Zoom Vraagprijs: 169.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In een ruim opgezette woonwijk gelegen uitgebouwde eengezinswoning (type:

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Balsebaan 113

Bergen op Zoom, Balsebaan 113 Bergen op Zoom, Balsebaan 113 Balsebaan 113 4621 AM Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Rustige gelegen twee onder één kapwoning met onder andere een eigen oprit

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Van de Spiegelstraat 36 4615 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.000,- k.k. Aanvaarding: In overleg BESCHRIJVING In het appartementencomplex t Ford Belvedère bieden

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Dubbelstraat 109 4611 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 249.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op toplocatie in het prestigieuze project t Harinckhof gelegen,

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Geweldigerstraat 10 4611 RT Bergen op Zoom Vraagprijs: 369.000,- v.o.n. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING De Engelse Hof is een kleinschalig appartementen complex,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Keldermanslaan 30 4611 AL Bergen op Zoom Huurprijs: 785,- per maand (excl. servicekosten) Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op een goede woonlocatie, nabij het centrum

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3 TE KOOP Breda Overakkerstraat 3 Karakteristieke en zeer sfeervolle hoekwoning met erker, balkon en gezellige achtertuin met berging en achterom. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven, waaronder

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Hooilaan 111

TE KOOP. Breda Hooilaan 111 TE KOOP Breda Hooilaan 111 In de wijk Doornbos gelegen, royale drive-in tussenwoning met ruime tuinkamer, inpandige berging en woonkamer met keuken op de eerste verdieping gesitueerd. De woning heeft een

Nadere informatie

SINT LEONARDUSSTRAAT 1

SINT LEONARDUSSTRAAT 1 SINT LEONARDUSSTRAAT 1 EINDHOVEN Op prachtig hoekperceel in het gewilde Witte Dorp ligt deze, onder architectuur van Dudok gebouwde, zeer ruime jaren 30 woning (Rijksmonument). Deze karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie

Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs 495.000,-- k.k.

Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs 495.000,-- k.k. Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs 495.000,-- k.k. Schitterend aan het water in een gewilde woonomgeving gesitueerde halfvrijstaand woonhuis met kantoor/praktijkruimte. Bijzonderheden: Riante inpandige

Nadere informatie

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Barrierweg 155 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 299.000,= K.K. In overleg Omschrijving Instapklaar, sfeervol, compleet gemoderniseerde tussenwoning met authentieke elementen, privacy

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

DONGEN Hoge Ham 18. Perceel : 412 m² Inhoud : circa 550 m³ Bouwjaar : 1918, gerenoveerd in 2001. 445.000 k.k.

DONGEN Hoge Ham 18. Perceel : 412 m² Inhoud : circa 550 m³ Bouwjaar : 1918, gerenoveerd in 2001. 445.000 k.k. DONGEN Hoge Ham 18 Volledig gerenoveerd en in 2001 in stijl uitgebouwd karakterstiek vrijstaand woonhuis, met o.a. een luxe salon, verrassend diepe achtertuin en luxe keuken en badkamer, bijzonder fraai

Nadere informatie

Burghplein 1 Eindhoven

Burghplein 1 Eindhoven Burghplein 1 Eindhoven BURGHPLEIN 1, EINDHOVEN OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET GEWILDE WITTE DORP LIGT DEZE, ONDER ARCHITECTUUR VAN DUDOK GEBOUWDE, ZEER RUIME, UITSTEKEND ONDERHOUDEN JAREN 30 HERENWONING (RIJKSMONUMENT).

Nadere informatie

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland Bijzonder ruim, statig herenhuis Stationsweg 1 Dirksland Vraagprijs 399.500,- k.k. Aanvaarding in overleg De Drie Linden Makelaardij, Watertoren 49b, 3247 CL Dirksland tel. 0187 600 425, www.de3linden.com,

Nadere informatie

Distelstraat 25 Eindhoven

Distelstraat 25 Eindhoven Distelstraat 25 Eindhoven DISTELSTRAAT 25, EINDHOVEN In het gewilde stadsdeel Stratum ligt in een rustige straat deze gemoderniseerde, sfeervolle en karakteristieke jaren 30 tussenwoning. De woning wordt

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Emmalaan 24. Vraagprijs : 249.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Emmalaan 24. Vraagprijs : 249.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Emmalaan 24 In geliefde woonwijk De Pol, op een perceel van 400 m², staat deze sfeervolle jaren '30 TWEEKAPPER met OPRIT, 40 meter diepe (!) tuin op het zuiden

Nadere informatie

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24 TE KOOP Diessen Westelbeersedijk 6-24 Op mooi vakantiepark Duc de Brabant gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, luxe en ruime vrijstaande recreatiewoning met overdekt terras en aangebouwde

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8 TE KOOP Breda Oosterstraat 8 Op gunstige locatie in de wijk Haagpoort gelegen, karakteristieke, keurig onderhouden hoekwoning met uitbouw, vrijstaande garage, zij- voor- en stadstuin met achterom. Enkele

Nadere informatie

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Klavierstraat 34, Beek en Donk Klavierstraat 34, Beek en Donk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 229.000 k.k. Aangeboden sinds 18-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Te koop Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Authentiek en klassiek wonen, maar de luxe van nu? Kom kijken en laat u verrassen

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20 TE KOOP Breda Rithsestraat 20 Op een mooie en gunstige locatie, in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden, royale uitgebouwde en karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met oprit, zeer ruime, volledig

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesbosstraat 46

TE KOOP. Breda Liesbosstraat 46 TE KOOP Breda Liesbosstraat 46 Verrassend ruim en karakteristiek herenhuis, verkerend in een zeer goede staat, met diepe, onder architectuur aangelegde achtertuin. Verschillende authentieke elementen zijn

Nadere informatie

Albertina van Nassaustraat 25 Eindhoven

Albertina van Nassaustraat 25 Eindhoven Albertina van Nassaustraat 25 Eindhoven ALBERTINA VAN NASSAUSTRAAT 25, EINDHOVEN OP EEN PRACHTIGE WOONLOCATIE IN HET VONDERKWARTIER LIGT DEZE KARAKTERISTIEKE JAREN 30 TUSSENWONING MET BERGING EN ACHTEROM.

Nadere informatie

Emmastraat 11 Waalre

Emmastraat 11 Waalre Emmastraat 11 Waalre EMMASTRAAT 11 - WAALRE OP CENTRALE LOCATIE, AAN EEN RUSTIGE STRAAT LIGT DEZE RUIME, GEHEEL GEMODERNISEERDE HOEKWONING. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN HOEKPERCEEL EN WORDT GEKENMERKT

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Schoorswinkel 77 5421 DN GEMERT Vraagprijs: 262.500 k.k.

TE KOOP. Schoorswinkel 77 5421 DN GEMERT Vraagprijs: 262.500 k.k. TE KOOP Schoorswinkel 77 5421 DN GEMERT Vraagprijs: 262.500 k.k. Omschrijving SCHOORSWINKEL 77 GEMERT. Deze uitstekend afgewerkte tussenwoning met berging is gelegen op een fantastische locatie in hartje

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesstraat 116

TE KOOP. Breda Liesstraat 116 TE KOOP Breda Liesstraat 116 Op een schitterende locatie, in het buitengebied van Breda gelegen, zeer goed onderhouden vrijstaande woning met inpandige garage, oprit en diepe achtertuin van ca. 20 m. met

Nadere informatie

TE KOOP. Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21

TE KOOP. Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21 TE KOOP Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21 Op een gunstige en mooie locatie gelegen, twee-onder-een kapwoning met oprit, royale garage (ca. 42 m 2 ) en twee multifunctionele bergingen (ca. 16 en

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Sfeervolle en karakteristieke woning met mooie diepe achtertuin en houten tuinhuis, gelegen op historische plek in Dongen, nabij het centrum

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Rhenen Wilhelminastraat 26. Vraagprijs : 285.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Rhenen Wilhelminastraat 26. Vraagprijs : 285.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Rhenen Wilhelminastraat 26 Aan de rand van het centrum van Rhenen is deze markante, UITGEBOUWDE jaren '30 TWEEKAPPER gelegen. Het betreft een uitstekend onderhouden woning

Nadere informatie

HULST 37 BEST, 5682 HX VRAAGPRIJS: 649.000,-- k.k.

HULST 37 BEST, 5682 HX VRAAGPRIJS: 649.000,-- k.k. Vrijstaand volledig onderkelderd sfeervol en praktisch ingedeeld landhuis met rondom tuin en overdekte terrassen. De woning is voorzien van een gezellige eetkeuken, ruime L-living en 4 slaapkamers. Gelegen

Nadere informatie

Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs. 429.000,-- Kosten Koper

Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs. 429.000,-- Kosten Koper Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs. 429.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN KARAKTERASTIEKE STADSVILLA CENTRAAL EN GELEGEN NABIJ HET CENTRUM, WAAR U EVENTUEEL OOK UW BEROEP AAN HUIS KAN UITOEFENEN?

Nadere informatie

TE KOOP. Graaf Wichmanlaan 5 Bussum Vraagprijs 1.195.000,= k.k. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer

TE KOOP. Graaf Wichmanlaan 5 Bussum Vraagprijs 1.195.000,= k.k. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer TE KOOP Graaf Wichmanlaan 5 Bussum Vraagprijs 1.195.000,= k.k. In de zeer geliefde en kindvriendelijke woonomgeving van villawijk Het Spiegel, op slechts een steenworp afstand van het gezellige centrum

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

Oudelandseweg BV Ridderkerk k.k.

Oudelandseweg BV Ridderkerk k.k. Oudelandseweg 74 2981 BV Ridderkerk 499.500 k.k. Oudelandseweg 74 - Ridderkerk Vraagprijs: 499.500 k.k. Deze schitterend afgewerkte 2/1-kap woning met garage is WERKELIJK EEN PLAATJE! In een rustige straat,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Bijltje 23

TE KOOP. Breda Bijltje 23 TE KOOP Breda Bijltje 23 Keurig afgewerkt en zeer goed onderhouden, verrassend ruime tussenwoning met erker, dakkapel en onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en achterom. De woning heeft aan de

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65 TE KOOP Breda Adriaan Klaassenstraat 65 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, zeer goed onderhouden royale vrijstaande woning met zeer riante, multifunctionele ruimte van ca. 85 m². De

Nadere informatie

Ministerlaan 39 Eindhoven

Ministerlaan 39 Eindhoven Ministerlaan 39 Eindhoven MINISTERLAAN 39 EINDHOVEN IN DE GROENE EN GEWILDE VILLAWIJK KOUDENHOVEN LIGT DIT VRIJSTAAND WOONHUIS MET BUITENZWEMBAD. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN PRACHTIG HOEKPERCEEL EN

Nadere informatie

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 695.000 k.k. Aangeboden sinds 21-07-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65 TE KOOP Breda Adriaan Klaassenstraat 65 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, zeer goed onderhouden royale vrijstaande woning met zeer riante, multifunctionele ruimte van ca. 82 m². De

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Coniferenlaan 19. Vraagprijs : 425.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Coniferenlaan 19. Vraagprijs : 425.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Coniferenlaan 19 Dit uitstekend onderhouden woonhuis is royaal UIT- GEBOUWD en beschikt zodoende over een grote WERK- /KANTOORRUIMTE op de begane grond. Verder

Nadere informatie

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k.

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. TE KOOP Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. Omschrijving MEIZOENTJE 11 GEMERT. Deze uitgebouwde en uitstekend afgewerkte tweekapper met carport is gelegen aan een breed opgezette woonstraat

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Engelsestraat 21

Bergen op Zoom, Engelsestraat 21 Bergen op Zoom, Engelsestraat 21 Engelsestraat 21 4611 RP Bergen op Zoom Vraagprijs: 895.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In één van de mooiste woonstraten in het centrum van Bergen op Zoom

Nadere informatie

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Genieten van een vrij uitzicht aan de voorzijde, heerlijk toch! De basisschool op loopafstand, gemakkelijk toch! Winkelcentrum

Nadere informatie

VLOEDDIJK 113 8261 GJ KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

VLOEDDIJK 113 8261 GJ KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 VLOEDDIJK 113 8261 GJ KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 VLOEDDIJK 113, KAMPEN Aan het mooiste gedeelte van de Vloeddijk ligt dit royale (ca.

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

DONGEN Gerardus Majellastraat 62 DONGEN Gerardus Majellastraat 62 Prachtig, authentiek en karakteristiek vrijstaand woonhuis met chambre-en-suite woonkamer, woonkeuken, 4 slaapkamers, garage en tuin op het zuiden. Perceel : 202 m² Inhoud

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa 1946. 249.000 k.k.

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa 1946. 249.000 k.k. DONGEN Oude Baan 30 Bijzondere hoekwoning met royale uitbouw, luxe keuken en badkamer, 3 slaapkamers waarvan 2 met slaapzolder en tuin op het zuiden. De woning is gelegen nabij het centrum van Dongen op

Nadere informatie

Hasseltstraat 219. Vraagprijs: 175.000,-- k.k. Tilburg. Hans van Berkel Koestraat 91, 5014 EB Tilburg Tel: 013-5070930

Hasseltstraat 219. Vraagprijs: 175.000,-- k.k. Tilburg. Hans van Berkel Koestraat 91, 5014 EB Tilburg Tel: 013-5070930 Hasseltstraat 219 Tilburg Vraagprijs: 175.000,-- k.k. Sfeervolle en karakteristieke woning met tuin op het zongunstige westen. Met mooie, recent gezandstraalde gevel met knipvoeg. De woning beschikt over

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

Dennis Leestraat 85, Stampersgat

Dennis Leestraat 85, Stampersgat Fraaie twee-onder-een kap woning aan de rand van het dorp. Het betreft hier een eengezinswoning met berging en garage op een perceel van 237 m² ondergrond. Deze woning is in 1922 traditioneel gebouwd en

Nadere informatie

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN Stobbeveen 61 DONGEN Stobbeveen 61 Werkelijk perfect onderhouden, royale en luxe hoekwoning met o.a. sfeervolle lichte woonkamer, luxe keuken en badkamer, 2 ruime slaapkamers en multifunctionele zolder, een houten berging,

Nadere informatie

Groeskuilen 121, Gemert

Groeskuilen 121, Gemert Groeskuilen 121, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 375.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER TE KOOP Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER Vrijblijvende verkoopinformatie, wijzigingen in teksten en tekeningen voorbehouden. ROYALE, RECENT

Nadere informatie

TAUTENBURG BL LELYSTAD K.K.

TAUTENBURG BL LELYSTAD K.K. TAUTENBURG 36 8219 BL LELYSTAD 595.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 595.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning Bouwperiode

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12 TE KOOP Breda Concordiaplein 12 Op een zeer gunstige locatie, centraal gelegen, royaal driekamerappartement op de begane grond met eigen tuin en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN Karakteristieke gemoderniseerde bovenwoning, type maisonnette, met drie woonlagen en eigen toegang. Mooie hoekligging op gewilde woonlocatie Tuindorp nabij het

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Aan een rustig hofje, in de wijk Brabantpark gelegen driekamerappartement met 2 balkons (O en W), gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

Meizoentje 5, Gemert

Meizoentje 5, Gemert Meizoentje 5, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 350.000 k.k. Aangeboden sinds 21-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Haagsemarkt 11

TE KOOP. Breda Haagsemarkt 11 TE KOOP Breda Haagsemarkt 11 In de wijk Princenhage gelegen zeer goed onderhouden, monumentaal, karakteristiek, royale helft van een herenhuis met erker, stenen berging in de achtertuin. De woning is in

Nadere informatie

LANDFORT AL LELYSTAD K.K.

LANDFORT AL LELYSTAD K.K. LANDFORT 66 8219 AL LELYSTAD 589.500 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 589.500,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning Bouwperiode

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES FRANS HALSSTRAAT 18 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.195.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 221M2 INHOUD CIRCA 923M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT Aan een rustige woonstraat met uitzicht op een groenstrook, gelegen sfeervol afgewerkte royale tussenwoning met balkon, berging en tuin op het zuid-westen. De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen,

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

Een luxe vrijstaande villa met een zeer hoog afwerkingsniveau en ingericht met gebruikmaking van luxe en duurzame materialen!

Een luxe vrijstaande villa met een zeer hoog afwerkingsniveau en ingericht met gebruikmaking van luxe en duurzame materialen! Op een van de mooiste plekjes van Zandvoort gelegen, staat deze zeer royale en romantische villa op een perceel van 669 m2. Deze schitterende, in uitstekende staat van onderhoud verkerende, vrijstaande

Nadere informatie

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen Koos Roksstraat 3 Rijsbergen Koos Roksstraat 3, Rijsbergen Deze fraaie geschakelde woning met inpandig bereikbare garage is gelegen in een zeer rustige straat op loopafstand van het dorpscentrum van Rijsbergen

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Bachlaan 28 Oud-Beijerland

Bachlaan 28 Oud-Beijerland Bachlaan 28 Oud-Beijerland Op perfecte waterlocatie met uitzicht over een singel en een statige uitstraling met verrassende indeling gelegen royale 5-6 kamer herenhuis op 210m² eigen grond De totale oppervlakte

Nadere informatie

Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL. Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct

Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL. Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling...2 Kadaster...8 Plattegrond.9 Algemeen....12 Omschrijving In stadsdeel

Nadere informatie

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN De sfeer van een jaren 30 woning, maar toch nieuwbouw! Nabij eendjesvijver in een jonge wijk De Barrier gelegen tussenwoning op een royaal perceel met berging. Bouwjaar: ca. 2007 Perceel: 167 m² Inhoud:

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265 TE KOOP Breda Oude Liesboslaan 265 Op een unieke locatie, in een schitterende en bosrijke omgeving (Liesbos) gelegen, zeer royale en vrijstaande villa met riante fraaie tuin rondom, weilanden en ruime

Nadere informatie

TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST

TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST Prachtig gelegen, aan mooi gemeentelijk plantsoen een recent luxe en smaakvol gemoderniseerd, verrassend ruim woonhuis, deels split-level, met uitgebouwde woonkamer, voortuin,

Nadere informatie

NIEUWENDIJK 40, GELDROP, 5662 GA VRAAGPRIJS: 299.000,-- k.k.

NIEUWENDIJK 40, GELDROP, 5662 GA VRAAGPRIJS: 299.000,-- k.k. NIEUWENDIJK 40, GELDROP, 5662 GA VRAAGPRIJS: 299.000,-- k.k. Vooroorlogs half vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, royale badkamer, en-suite living en gezellige eetkeuken. Diverse authentieke kenmerken

Nadere informatie

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa

Nadere informatie