Handleiding voor het gebruik van de Essentials Zorgplanner. Versie: Beheerders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding voor het gebruik van de Essentials Zorgplanner. Versie: Beheerders"

Transcriptie

1 Handleiding voor het gebruik van de Essentials Zorgplanner Versie: Beheerders

2 Inleiding en visie Essentials Zorgplanner (EZ) is ontwikkeld om de kwaliteit van zorg in de thuiszorg te vergroten. Een systeem dat bijdraagt aan efficiënt werken, veilig communiceren en het vergroten van de professionaliteit. Essentials Zorgplanner is te gebruiken voor de interne bedrijfsvoering en door de zorgverleners in het werkveld. Eén lijn, één visie, één doel. Essentials Zorgplanner is eind 2015 bedacht door een ICT-Specialist en een directeur van een thuiszorgorganisatie. Een eerdere samenwerking op het gebied van ICT leidde tot gesprekken over mogelijkheden van nieuwe software binnen de thuiszorgbranche. Na veel onderzoek werd al snel duidelijk dat het zelf ontwikkelen van software de sleutel zou kunnen zijn tot het bereiken van het doel; namelijk het vergroten van de professionaliteit binnen de thuiszorg voor een betaalbare prijs. Samen hebben zij de handen in één geslagen en zijn aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn; Essentials Zorgplanner is opgeleverd in september De naam van de software spreekt voor zich; alle noodzakelijke tools om kwaliteit van zorg en professionaliteit te kunnen borgen. De voordelen op een rij: EZ is gebruiksvriendelijk door het gebruik van algemene vaktermen EZ draagt bij aan een goede samenwerking tussen kantoor en praktijk EZ geeft inzicht in een cliëntsituatie en draagt bij aan het bewaken van afspraken EZ geeft inzicht in de deskundigheid van de zorgverlener EZ bewaakt de privacy van de cliënt EZ faciliteert de zorgverlener in het zelfsturend en zelfstandig werken EZ draagt bij aan het veilig communiceren EZ draagt bij aan dossieronderhoud voor de cliënt alsmede de zorgverlener De Essentials Zorgplanner biedt de zorgverlener zijn/ haar eigen omgeving. In deze omgeving kan de zorgverlener de zorgmomenten van een cliënt inplannen, gegevens inzien van een cliënt en communiceren met het kantoor/ beheerder en met overige zorgverleners die betrokken zijn bij de cliënt.

3 Algemene opmerkingen Er zit een IP-filter op het programma, toegang met een beheerderaccount is alleen mogelijk vanaf aangemelde IP-adressen. De administrator binnen jouw organisatie is hiervoor verantwoordelijk, neem bij vragen contact met hem/haar op. EZ is web-based en daarmee overal ter wereld toegankelijk. Het genereren van gebruikersnamen en wachtwoorden doet de EZ automatisch bij het aanmelden van een zorgverlener. Bij diefstal of verlies van een apparaat waarop een zorgverlener de EZ heeft gebruikt, zijn zij verplicht om hier melding van te maken. Het account van de zorgverlener zal gereset moeten worden waarna een nieuw wachtwoord automatisch aangemaakt wordt. De beheerder is/ zijn degene die het zorgproces vanuit een kantooromgeving monitoren en bewaken. De zorgverlener kan zijn eigen persoonlijke gegevens en gegevens van cliënten niet wijzigen. Om de samenwerking nog steeds persoonlijk te houden is er dus altijd contact nodig bij het wijzigen van gegevens van een cliënt of zorgverlener. De beheerder neemt het gebruik van de EZ op in zijn/ haar bedrijfsstructuur en stimuleert de zorgverlener in het veilig gebruik.

4 Handleiding Account Inloggen Essentials Zorgplanner: Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in: Dashboard: na inloggen kom je terecht op het dashboard van de EZ:

5 Op dit dashboard kan je snel doorklikken naar een aantal veelgebruikte pagina s. In het linkermenu van het dashboard kan je een keuze maken tussen Planningscontrole, Memo s, Cliënten, Zorgverleners en Contacten. Planningscontrole De planningscontrole is het constante sturende proces in het bewaken van de zorgmomenten van de cliënt. Je kunt een keuze maken tussen het tabblad WMO en Wijk. De EZ controleert voor alle ingevoerde cliënten de daarbij behorende toegekende zorgmomenten. Is er zorg op één of meerdere van deze momenten niet ingepland, dan zal deze in de planningscontrole verschijnen. Dat betekent dat de lijst van cliënten die zichtbaar op het startscherm is, in principe zo kort mogelijk moet zijn. Hoe minder zichtbare cliënten, hoe meer de zorgverlener de zorg zelf hebben ingevuld. De EZ controleert op de volgende punten: WMO-cliënten: De EZ controleert per blok van twee weken vooruit, gemeten vanaf de eerstkomende maandag. De EZ controleert in dat blok op aanwezigheid van minimaal 1 aanwezig ingepland zorgmoment per WMO-cliënt. Dat wil zeggen dat er iedere nacht een update gedaan wordt of er voor de WMO-cliënten in dat blok van twee weken vooruit zorgmomenten zijn ingepland. Alle cliënten die dus in de lijst van de Planningscontrole verschijnen zijn cliënten waarbij de zorgmomenten in dat blok nog niet ingepland zijn. Wijkverpleging cliënten: De EZ checkt 5 dagen vooruit. De EZ controleert per cliënt of alle toegewezen zorgmomenten zijn ingepland. Dat wil zeggen dat er iedere nacht een update gedaan wordt of voor de Wijkverpleging cliënten de komende 5 dagen alle zorgmomenten zijn ingepland. Alle cliënten die dus in de lijst van de Planningscontrole verschijnen zijn cliënten waarbij de zorgmomenten nog niet (volledig) ingepland zijn. De volgende stappen kun je doorlopen:

6 - Klik op het gele vinkje (check volgende dag): je hebt contact gehad met een zorgverlener met de vraag of zij/hij een zorgmoment kan invullen. Je vraagt vervolgens of de zorgverlener het toegezegde zorgmoment kan inplannen. Als je de knop check volgende dag aanklikt zal het systeem dus de volgende dag controleren of de zorgverlener daadwerkelijk het toegezegde zorgmoment ingepland heeft. - Klik op het rode kruisje (verwijder check): je hebt al een actie uitgezet of het zorgmoment hoeft niet geleverd te worden, denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis opname, vakantie etc. De knop verwijder check zorgt ervoor dat de melding van de controle verdwijnt. - Klik op het blauwe mannetje (bekijk cliënt): hiermee kom je meteen in de omgeving van de cliënt en kun je gegevens inzien. Memo s Achter het menu item Memo s zie je alle memo s onder elkaar die geplaatst zijn in de omgeving van de cliënt, bij alle cliënten. Net als in de Planningscontrole, is dit wederom een controlerende en sturende factor in het proces. Op deze manier ben je als beheerder op de hoogte van de gebeurtenissen in de cliënt situaties en kun je eventueel bijsturen. Na een klik op de blauwe knop met de tekstballon (memo bekijken) verschijnt de memo in een popup op het scherm. Om een cliënt te openen klik je op de knop met het blauwe mannetje (bekijk cliënt). Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de omgeving van de cliënt. Daar kun je het bericht lezen en eventueel cliëntgegevens controleren. Wanneer er een bijlage aan de memo is toegevoegd, dan kun je deze openen.

7 De rode knop met het vinkje (memo accorderen) gebruik je wanneer je het bericht gelezen hebt en op de hoogte bent van een situatie. De memo verdwijnt uit dit controleoverzicht, maar blijft wel gewoon bij de cliënt opgeslagen. Dus ook na het accorderen blijft dit bericht wel terug te lezen in de memo tab van de cliënt. In het memoveld kun je memo s terugvinden door de zoekopties te gebruiken. Bovenin kun je via de verschillende kolomkoppen Cliënt, Datum, Zorgverlener, Bericht en Bijlage sorteren op weergave. Cliënten In de cliëntomgeving zie je onder elkaar en op alfabetische volgorde alle ingevoerde cliënten. De Zoekoptie rechtsboven kan gebruikt worden om de lijst met cliënten te doorzoeken. Voor invoeren van een nieuwe cliënt, gebruik je de blauwe knop Nieuw. Het blauwe icoon met het oogje is om de cliënt te bekijken, het oranje icoon met het vinkje is om gegevens van een cliënt te wijzigen. Het is tevens mogelijk om te sorteren en een selectie te maken van de cliënten. Sorteren kan op alle dik gedrukte kolomkoppen. Bij één klik op de regel van de cliënt kom je ook in de wijzigen omgeving van de cliënt:

8 In de cliëntomgeving kun je gegevens invoeren, bekijken, verwijderen en opslaan. Onder het tabblad Gegevens staan adres- en algemene cliëntgegevens. Onder het tabblad Zorg geef je aan welke soort zorg de cliënt moet ontvangen, hoe vaak per dag of per week dit nodig is en in welke tijdsblokken deze zorg geleverd moet worden: Het tabblad Documenten maakt het uploaden van bestanden mogelijk. Bijvoorbeeld een kopie ID, indicatie, protocol of uitvoeringsverzoek. Er kan een document worden toegevoegd door op de knop met het mapje te klikken, of door een document naar de pagina te slepen. De Zorgverlener tab is voor het koppelen van zorgverleners aan de cliënt. Alle gekoppelde

9 zorgverleners kunnen de gegevens van de cliënt inzien, zorgplanningen maken en memo s plaatsen. De zorgverlener kan verder niets wijzigen bij deze cliënt, dit kan alleen de beheerder. Door dubbel te klikken op de naam van de zorgverlener aan de linkerkant, wordt de zorgverlener gekoppeld aan de cliënt. Klik op een zorgverlener rechts, en deze zorgverlener wordt ontkoppeld van deze cliënt: Het tabblad Memo s laat alle bij deze cliënt geplaatste memo s zien. Dit zijn memo s die door de beheerders dan wel zorgverlener geplaatst zijn. Het blauwe icoon met het oogje rechts op de pagina is om de memo te bekijken, het rode icoon met het kruisje is om de memo te verwijderen. Om een nieuwe memo te plaatsen gebruik je het tekstvlak links. Tevens kun je hier een bijlage toevoegen. Voor het informeren m.b.t. deze geplaatste memo van de aan deze cliënt gekoppelde zorgverleners klik je op zorgverleners informeren. Alle gekoppelde zorgverleners ontvangen dan

10 een melding via een bericht: Het tabblad Agenda geeft de ingeplande zorgmomenten van de cliënt weer: Het tabblad Route biedt de mogelijkheid om de afstand te berekenen tussen een cliënt en een zorgverlener of andere cliënt. Via Google Maps wordt de route en afstand getoond.

11 Zorgverleners In de zorgverlener omgeving zie je onder elkaar en op alfabetische volgorde alle ingevoerde zorgverleners. De Zoekfunctie is te gebruiken voor het zoeken naar specifieke zorgverleners. Voor het invoeren van een nieuwe zorgverlener, gebruik je de blauwe knop Nieuw. Het blauwe icoon met het oogje is om een zorgverlener te bekijken, het oranje icoon met het vinkje is om een zorgverlener te wijzigen.

12 Het is tevens mogelijk om te sorteren en een selectie te maken van de zorgverleners. Sorteren kan op alle dik gedrukte kolomkoppen. Bij één klik op de regel van de zorgverlener kom je ook in de wijzigen omgeving van de zorgverlener Als een individuele zorgverlener is geopend dan verschijnen een aantal tabbladen. Het tabblad Gegevens is te gebruiken om de adres- en algemene gegevens van een zorgverlener in te voeren dan wel te bekijken.

13 Het tabblad Zorg is om aan te vinken welke zorg de zorgverlener mag leveren. Het tabblad Login is om inlog gegevens voor de zorgverlener aan te maken dan wel te resetten. Het wachtwoord is voor de beheerder nooit zichtbaar.

14 Het tabblad Documenten is te gebruiken voor het uploaden van documenten zoals diploma s, idbewijs, keurmerk bewijzen etc. Het tabblad Cliënten is te gebruiken om de zorgverlener te koppelen aan een cliënt. Door dubbel te klikken is de koppeling gemaakt: Het tabblad Memo maakt het mogelijk om een memo te plaatsen in de omgeving van de zorgverlener. Deze memo s zijn overigens alleen zichtbaar voor de beheerders. Dit maakt

15 dossieropbouw en een juiste manier van het monitoren van een zorgverlener mogelijk. Het toevoegen van documenten is tevens mogelijk: Contacten (intern en extern) In deze omgeving kun je alle contactgegevens opslaan die los staan van cliënten en zorgverleners. Denk hierbij aan contactpersonen vanuit je netwerk. Een huisarts, een netwerkbeheerder of WMO consulent:

Handleiding voor het gebruik van de Essentials Zorgplanner. Versie: Zorgverleners

Handleiding voor het gebruik van de Essentials Zorgplanner. Versie: Zorgverleners Handleiding voor het gebruik van de Essentials Zorgplanner Versie: Zorgverleners Inleiding en visie Essentials Zorgplanner (EZ) is ontwikkeld om de kwaliteit van zorg in de thuiszorg te vergroten. Een

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Digitaal ZorgDossier - Inleiding

Digitaal ZorgDossier - Inleiding Digitaal ZorgDossier - Inleiding Digitaal ZorgDossier Digitaal ZorgDossier is een ECD voor de thuiszorg. Speciaal ontwikkeld voor de klantgerichte zorgprofessional die graag meer tijd en aandacht besteed

Nadere informatie

Versie: Aanpasser, 20 juli 2011. Handleiding Selfservice

Versie: Aanpasser, 20 juli 2011. Handleiding Selfservice Versie: Aanpasser, 20 juli 2011 Handleiding Selfservice Inhoudsopgave 1. Algemene uitleg menu 2 2. Evenement aanpassen 3 2.1 Basisgegevens 5 2.2 Rubricering 5 2.3 Foto, video en persbericht toevoegen 2.3.1.

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Inhoud. 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon) INSTRUCTIE ECD GEBRUIKEN OP DE SMARTPHONE Vragen? Stuur een naar

Inhoud. 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon) INSTRUCTIE ECD GEBRUIKEN OP DE SMARTPHONE Vragen? Stuur een  naar Inhoud 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon)... 1 1.1 Inloggen... 2 1.2 Startscherm... 3 1.3 Dagelijks werk... 3 1.3.1 Geplande afspraken bekijken... 3 1.3.2 Details afspraak, rapportage, metingen, uren

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Koppeling met Google. eel. Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl. Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM. Tel.

Koppeling met Google. eel. Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl. Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM. Tel. Koppeling met Google Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1 Algemeen...3 2

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015 Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL Handleiding mijnklas.nl Maart 2015 Inhoud 1 Voorbereiding ICT-coördinator 2 1.1 Inloggen 2 1.2 Toevoegen leerkrachten en leerlingen 3 1.3 Leerstofaanbod

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten Sensire klanten en naasten Inhoudsopgave Meerwaarde Caren voor klanten en naasten...3 Stap 1: https://sensire.carenzorgt.nl...3 Stap 2: Activeren van uw code op Caren...4 Stap 3: Aanmelden op Caren...5

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf:

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf: Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen Stap 1 Stap 2 Ga naar lommonline.nl/admin Voer je gebruikersnaam in Voer je wachtwoord in Klik op inloggen Vooraf: Je bent nu op de beheerderspagina.

Nadere informatie

Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Toegang tot uw e-mailberichten via internet Basishandleiding Multrix Outlook Web App 2010 Versie: 24 februari 2011 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web Access 2010 Voorblad Inhoudsopgave 1 Inloggen...3 2 Veelgebruikte

Nadere informatie

Assessment handleiding

Assessment handleiding Assessment handleiding versie 2016.1.2 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Assessment onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op

Nadere informatie

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen?

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen? Handleiding data-export uit magister naar de uitstroommonitor Met behulp van deze handleiding informeren we u over de wijze waarop u gebruik kunt maken van een zogenaamde data-export uit Magister naar

Nadere informatie

Handleiding RoosterPlaats

Handleiding RoosterPlaats Handleiding RoosterPlaats In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen weergegeven in de Wizard van RoosterPlaats een rooster kunt maken. Deze vijf stappen helpen u bij

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Handleiding Magister 5.2. leerlingen SG WILLEM DE ZWIJGER, KAMERLINGH ONNESDREEF 4, 2871JN SCHOONHOVEN.

Handleiding Magister 5.2. leerlingen SG WILLEM DE ZWIJGER, KAMERLINGH ONNESDREEF 4, 2871JN SCHOONHOVEN. Handleiding Magister 5.2 leerlingen SG WILLEM DE ZWIJGER, KAMERLINGH ONNESDREEF 4, 2871JN SCHOONHOVEN. INHOUDSOPGAVE ALGEMEEN... 3 OVERZICHT VAN BESTURINGSSYSTEEM EN WEB BROWSERS DIE TE GEBRUIKEN ZIJN...

Nadere informatie

Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur

Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur B e w e e g k u u r L S A Handleiding 5 mei 2011 B e w e e g k u u r L S A 2 1 Inleiding: Deze handleiding geeft informatie over het verkrijgen

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Versie 1 Januari 2016 Inhoudsopgave 1 Aanmelden voor uw inschrijving... 3 1.1 Het project op Aanbestedingskalender.nl... 3 1.2 Het project zichtbaar maken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

HANDLEIDING OPEN DAG INVOEREN

HANDLEIDING OPEN DAG INVOEREN HANDLEIDING OPEN DAG INVOEREN V 1.0 WWW.DEOPENDAGENKALENDER.NL I INLOGGEN Ga naar www.deopendagenkalender.nl 2 Heeft u al een account? JA LOGIN met uw gebruikersnaam en wachtwoord Ga door naar 8 NEE Klik

Nadere informatie

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten)

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN MEDEWERKERPORTAAL 4 2.1 Inloggen in Aysist medewerkerportaal 4 2.2 1 e keer inloggen

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden...

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

WeHelpen Handleiding 8. Activiteiten, Agenda, Logboek, Documenten en Notities

WeHelpen Handleiding 8. Activiteiten, Agenda, Logboek, Documenten en Notities WeHelpen Handleiding 8. Activiteiten, Agenda, Logboek, Documenten en Notities Organiseer je samen met een groep mensen hulp voor jezelf of voor een ander? WeHelpen maakt het organiseren en delen van hulp

Nadere informatie

Handleiding voor de mantelzorger. Caren Zorgt

Handleiding voor de mantelzorger. Caren Zorgt Handleiding voor de mantelzorger Caren Zorgt Handleiding voor de mantelzorger Versie 1.0 Welkom bij Caren Zorgt, het zorgportaal van ZZG zorggroep In de dagelijkse ondersteuning bij de woon/zorglocaties

Nadere informatie

How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24

How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24 How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Workflow gebruikersbeheer... 3 3. Clients... 4 3.1 Client toevoegen... 5 4. Gebruikersgroep... 8 4.1 Gebruikersgroep

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

Stagerage Versie 3 zomer 2011

Stagerage Versie 3 zomer 2011 Stagerage Versie 3 zomer 2011 Algemene bewerkingen BlueBased B.V (2011) Auteur: Jeroen IJzerman Inleiding In deze handleiding worden de algemene taken behandeld, die voor alle rollen gelden. De rollen

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Handleiding Trainer 1.

Handleiding Trainer 1. Handleiding Trainer 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Trainer rol... 7 Team status...

Nadere informatie

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken Handleiding Speakap De VVCZ maakt gebruik van een netwerk van Speakap om informatie en ervaringen te delen. Met Speakap kunt u: nieuwsberichten van de VVCZ ontvangen in groepen specifieke onderwerpen bespreken

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding Extranet 2.0

Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Acura Assuradeuren Extranet 2.0 Versie 2.2 sep-17 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Wat is extranet... 3 1.2 Beginnen met extranet... 3 2. Informeren... 5 2.1 Uw

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

How To Do Gebruikersbeheer mbconnect24 V2

How To Do Gebruikersbeheer mbconnect24 V2 How To Do Gebruikersbeheer mbconnect24 V2 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Klanten... 2 2.1 Klant toevoegen... 3 3. Gebruikersgroep... 7 3.1 Gebruikersgroep toevoegen... 7 4. Gebruiker... 10 4.1 Gebruiker toevoegen...

Nadere informatie

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

Handleiding Groeidocument

Handleiding Groeidocument Handleiding Groeidocument 1 april 2019 Handleiding Groeidocument 2 Inhoud Inloggen op www.groeidocument.nl... 3 Leerlingen... 4 Sorteren leerlingen... 4 Handmatig een nieuwe leerling aanmaken of vanuit

Nadere informatie

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS digital4u.nl effectief op internet Inhoudsopgave Algemene handleiding 03 04 04 05 05 06 06 07 07 08 09 11 12 13 15 16 17 Introductie Inloggen Dashboard Berichten

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 535 086 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 3 2.1 De eerste keer aanmelden... 3

Nadere informatie

Wegwijzer handleiding

Wegwijzer handleiding Wegwijzer handleiding versie 2016.3.1 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Wegwijzer onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op onze

Nadere informatie

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten Alles telt handleiding * baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. baopass* voor leerkrachten 1 Alles telt handleiding Inhoud Inleiding 3 Opstarten 3 Groepen 4 Leerling aanpassen 5 Leerling

Nadere informatie

Handleidingen website FOTOCLUB NULAND. Handleiding voor de leden.

Handleidingen website FOTOCLUB NULAND. Handleiding voor de leden. Handleidingen website FOTOCLUB NULAND Handleiding voor de leden. Deze handleiding is bestemd voor de leden. Voor hen is vooral van belang hoe je foto s moet laden voor bespreking op de clubavond, hoe je

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail.

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. INLOGGEN Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle login

Nadere informatie

Peridos Handleiding uitslagen combinatietest

Peridos Handleiding uitslagen combinatietest Peridos Handleiding uitslagen combinatietest Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk functioneel beheer Peridos Versie: 2.0 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount.

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount. INSTRUCTIE GEBRUIKERSBEHEER Toevoegen/wijzigen van gebruikersaccounts voor het Extranet van www.europeesche.nl/extranet Versie 1.0 21-10-2015 A. AANMAKEN EXTRA GEBRUIKERS ONDER HET HOOFDACCOUNT Het account

Nadere informatie

Beschrijving webmail Enterprise Hosting

Beschrijving webmail Enterprise Hosting Beschrijving webmail Enterprise Hosting In dit document is beschreven hoe e-mail accounts te beheren zijn via Enterprise Hosting webmail. Webmail is een manier om gebruik te maken van e-mail functionaliteit

Nadere informatie

Handleiding Onstage4Business. Hogeschool Utrecht (versie februari 2019)

Handleiding Onstage4Business. Hogeschool Utrecht (versie februari 2019) Handleiding Onstage4Business Hogeschool Utrecht (versie februari 2019) 0 1 Inhoud 1. OnStage4Business registreren... 3 1.1 Inlogmogelijkheden... 4 1.2 Nieuw account aanmaken... 5 1.3 Onderwijsinstelling

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS.

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Handleiding inloggen Talent en Salaris (web) Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Hiervoor typ je in het webadres van je browser het volgende

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Outlook Web App 2010 XS2office

Outlook Web App 2010 XS2office Handleiding Outlook Web App 2010 XS2office Toegang tot uw contacten, adressen en e-mail berichten via internet XS2office Versie: 22 juli 2014 Helpdesk: 079-363 47 47 Handleiding OWA Helpdesk: 079-363 47

Nadere informatie

MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek

MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek Versie 2.0 // 29/04/16 1 Toegang tot MijnQredits... 2 3 De dashboard van MijnQredits voor coaches... 3 4 Bekijk coachingstrajecten...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding -Leerkracht- Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 2. Naar de leerkrachtomgeving... 4 3. Technische vereisten... 4 4. Startscherm... 5 4.1 Controleer software... 5 4.2 Help... 5 5. Beginpagina...

Nadere informatie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie 6a Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie Datum Juni 2012 V3.0 Inhoudsopgave 1. Naar CareAssist internet urenregistratie 3 1.1 Toegang tot CareAssist internet urenregistratie 3 1.2 Toevoegen

Nadere informatie

Aan- en Afwezigheid. Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding

Aan- en Afwezigheid. Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding Aan- en Afwezigheid Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding maken we het inzichtelijk en geven we aan hoe je als Schoolbeheerder / Administrator

Nadere informatie

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties Handleiding Verenigingen en Organisaties Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Versie 1.3 17 oktober 2014

Versie 1.3 17 oktober 2014 Vragen naar jwnellestijn@casema.nl of arthur@vierboom.nl 1 OmroepHouten over naar OLON Mediahub Vanaf 18 December 2013 maakt OmroepHouten gebruik van het gezamenlijk platform voor contributie en distributie

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Inhoud Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal... 1 1. Algemeen... 2 1.2 Aanmaken van gebruikersaccount... 2 2. Indienen

Nadere informatie

Handleiding SNEL STARTEN MET SOFTWARE PLUSPUNT DIGITAAL voor de ict-coördinator en groepsleerkracht

Handleiding SNEL STARTEN MET SOFTWARE PLUSPUNT DIGITAAL voor de ict-coördinator en groepsleerkracht Handleiding SNEL STARTEN MET SOFTWARE PLUSPUNT DIGITAAL voor de ict-coördinator en groepsleerkracht 1.1 Uw schooladministratie en Basispoort actueel Om leerkrachten en leerlingen te kunnen laten inloggen

Nadere informatie

Handleiding Patiëntenportaal Diabetes Portavita. (ook te downloaden via https://medrie.nl/diabetesdossier)

Handleiding Patiëntenportaal Diabetes Portavita. (ook te downloaden via https://medrie.nl/diabetesdossier) Handleiding Patiëntenportaal Diabetes Portavita (ook te downloaden via https://medrie.nl/diabetesdossier) 1 Inhoud Let op... 3 1a. Aan de slag... 3 1b. U heeft al een account voor Portavita voor antistolling...

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

Handleiding voor MS Office 365 online OSG Piter Jelles

Handleiding voor MS Office 365 online OSG Piter Jelles Handleiding voor MS Office 365 online OSG Piter Jelles S e r v i c e b u r e a u O S G P I t e r J e l l e s L e e u w a r d e n 2 0 1 5 Handleiding voor MS Office 365 online OSG Piter Jelles OSG Piter

Nadere informatie

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet.

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 januari 2018 1 Handleiding

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac)

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Stichting Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Factuur. Inhoudsopgave. E-factuur activeren en inloggen. Zoek facturen. Nieuwe E-wub. Te verwerken e-wub.

Gebruikershandleiding E-Factuur. Inhoudsopgave. E-factuur activeren en inloggen. Zoek facturen. Nieuwe E-wub. Te verwerken e-wub. Inhoudsopgave E-factuur activeren en inloggen Zoek facturen Nieuwe E-wub Te verwerken e-wub Status e-wub E-wub per periode E-wub Bulkinvoer E-wub archief Gebruikersbeheer E-flexer 9.0.3 1 E-factuur activeren

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

Handleiding Centix Cloud (WEB)

Handleiding Centix Cloud (WEB) Om te beginnen dient er ingelogd te worden op de website: https://klantnaam.centix.com Login op de website (KLANTNAAM.centix.com) en klik op een knop om in te loggen: Via Objecten kunnen diverse materialen

Nadere informatie

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide.

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide. Inleiding Abrona vindt het belangrijk om de zelfstandigheid en eigen regie van cliënten zoveel mogelijk te ondersteunen. Een manier om hier aan bij te dragen is het gebruik van het cliëntportaal in het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Thuiszorg Meest gestelde vragen over

Thuiszorg Meest gestelde vragen over Veilig medicijngebruik en verbeterde therapietrouw Thuiszorg Meest gestelde vragen over CareXS Medicatiezorg Inhoudsopgave: Cliënten 1. Hoe maak ik een nieuwe cliënt aan? Pagina 4 2. Hoe kan ik een cliënt

Nadere informatie

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Handleiding Admin account Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Admin- & leerkrachtaccount Leerlingen toevoegen/wijzigen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst STAR-SHL Telefoon: 010 289 0350/ 076 502 9150 e-mail: info@srtb.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen...

Nadere informatie

Hand-out. Verjaardagenmodule

Hand-out. Verjaardagenmodule Hand-out Verjaardagenmodule Publicatiedatum 08-08-2018 Inhoudsopgave Introductie 2 Inloggen op de website 2 Naar modulebeheer 3 Verjaardagen importeren 4 Verjaardagen op de homepage tonen 7 Hoe weet ik

Nadere informatie

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris 8 februari 2011 Versie 4.0 Multitask ICT bv, Den Haag, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4

Nadere informatie