H.J. JONKER BREITNERSTRAAT ZP DEDEMSVAART h.jonker@jonkervandedem.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "H.J. JONKER 0523 852032 BREITNERSTRAAT 3 06 33890600 7701 ZP DEDEMSVAART h.jonker@jonkervandedem.nl"

Transcriptie

1 H.J. JONKER BREITNERSTRAAT Persoonlijke gegevens Naam : Harry Jonker Geboortedatum : 27 juni 1968 Geboorteplaats : Zwolle Geslacht : mannelijk Burgerlijke staat : getrouwd Kinderen : 2 (Renske: 1997 en Harold: 2000) Managementprofiel Ervaren natuurlijke leider die gewend is onder moeilijke omstandigheden, rust en vertrouwen te wekken. Heeft bewezen in diverse organisaties in teamverband maximale resultaten te kunnen bereiken. Door de combinatie leiderschap, techniek en commercie breed en goed inzetbaar bij de implementatie van veranderingen binnen een organisatie. Heeft zich ontwikkeld als een operationele manager met nadrukkelijke commerciële affiniteit. 'Hands on' mentaliteit met oog voor details en een resultaatgerichte en pragmatische wijze van werken. Echte 'Proces & People' manager die zowel managers als personeel bij voortduring zal inspireren, stimuleren en coachen om binnen hun persoonlijke mogelijkheden het optimale rendement te behalen. Representatieve persoonlijkheid, die goede communicatieve en sociale vaardigheden combineert met een opgewekt en enthousiast karakter. Grote mate van zelfwerkzaamheid en doorzettingsvermogen. Gespecialiseerd in het implementeren van strategische beslissingen en het begeleiden van veranderingsprocessen. Vermogen om zich snel in te werken en vertrouwen te winnen. Opleiding V.W.O.: vakkenpakket Nederlands, Engels, Wiskunde I, Wiskunde II Natuurkunde, Scheikunde, Biologie geslaagd 1986 Koninklijke Militaire Academie Militaire Bedrijfskunde; Studierichting Techniek geslaagd 1992 Werkervaring Faber Halbertsma Groep mrt 2011 heden Plantmanager Phoenix Pallets te Hasselt Jonker van Dedem BV sep 2008 heden Diverse interim opdrachten, waar onder: Supply Chain adviseur Directeur Planning & Logistique bij grote internationale houthandelsonderneming in Kameroen Manager Operations in grote internationale (hout)handelsonderneming Adviseur bij startende onderneming in meubelindustrie Bedrijfsleider in detailhandel in deuren, kozijnen en dakkapellen Zydante International BV, zie bijlage Algemeen Directeur a.i. aug 2008 sep 2008 Operationeel Directeur jan 2008 jul 2008 Edel International BV, zie voor uitgebreide beschrijving bijlage Manager Operations Edel Tapijt BV jan 2006 dec 2007 Manager Logistiek feb 2004 dec 2005 Projectleider reorganisatieoperatie Regenboog nov 2003 feb 2004 Manager kwaliteit, milieu en arbo nov 1999 okt 2003 Koninklijke Landmacht, zie voor uitgebreide beschrijving bijlage Diverse commandantenfuncties mrt okt 1999 Bijzonderheden o Referenties op aanvraag beschikbaar

2 H.J. JONKER BREITNERSTRAAT PLANTMANAGER BIJ PHOENIX PALLETS TE HASSELT Phoenix Pallets BV maakt deel uit van de Faber Halbertsma Groep, een internationaal opererend familiebedrijf met diverse productielocaties in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Daarnaast beschikt dit bedrijf over een centrale inkooporganisatie en een 3-tal palletpool bedrijven. De jaaromzet van Phoenix Pallets bedraagt ongeveer 22 MIO. Het vaste personeelsbestand is ongeveer 72, de flexibele schil varieert tussen 8 en 25 FTE. Als plantmanager draag ik de P&L-verantwoordelijkheid voor deze vestiging, met alle facetten die daar bij horen. Bij mijn aanstelling was de vestiging zwaar verlieslatend. Een aantal maatregelen hebben er toe geleid dat de verbeterde resultaten hebben geleid tot een winstgevende situatie. - Afvloeien vast personeel (17 FTE) - Anders inrichten van de flexibele schil - Scherpe focus op kosten - Continue aandacht voor de ontwikkeling van de Bruto marge - Scherpe aandacht voor productie efficiency en benodigde output - Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden duidelijk stellen en lager in de organisatie leggen - Diverse investeringen - Monitoring en sturing op kentallen - Heldere communicatiestructuur Deze (en andere) maatregelen hebben in 2011 en 2012 een resultaatverbetering van k 500 per jaar voortgebracht heeft voor het eerst in 6 jaar weer een (kleine) winst laten zien.

3 H.J. JONKER BREITNERSTRAAT INTERIM MANAGER BIJ JONKER VAN DEDEM BV Adviseur Supply chain en Operations bij internationals machinefabrikant feb heden Ik ben gevraagd om bij deze firma de voorraadsystemen en het logistieke concept te beoordelen, voorstellen tot wijzigingen te doen en te ondersteunen bij de implementatie van deze wijzigingen. Directeur Planning & Logistique a.i. bij internationale houthandelsonderneming feb 2010 aug 2010 in Kameroen Ik ben met een specifieke opdracht naar Kameroen uitgezonden van uit de holding in Nederland. Deze opdracht bestond onder andere uit het verbeteren van de onderlinge relaties, verhogen van de leverbetrouwbaarheid en verbeteren van de informatievoorziening. Door het uitwerken en implementeren van een logistiek besturingsconcept worden (onder andere) deze onderwerpen in de organisatie ingebed. Omdat de functie Directeur Planning & Logistique vacant is, draag ik tevens de verantwoording voor de dagelijkse logistieke organisatie. Het bedrijf beschikt over 5 bosconcessies en 3 productielocaties. In totaal zijn er plm 1350 mensen werkzaam. Onder mijn dagelijkse verantwoording vallen: Planning en monitoring van de productielocaties. Voorraadbeheer Expeditie Logistieke afhandeling van exportdocumenten De voertaal binnen het bedrijf is Frans. Manager Operations a.i bij een grote internationale houthandelsonderneming apr 2009 feb 2010 Dagelijks verantwoordelijk voor de volledige supply chain: Bedrijfsbureau, incl Planning/Werkvoorbereiding en Productie Inkoop Transport en expeditie Magazijn Door middel van een aantal intensieve projecten en herstructureringen zijn een aantal grote en belangrijke verbeteringen gerealiseerd: Project Voorraadbetrouwbaarheid, deze is verhoogd van 63% naar 97% Intergratie van 2 afzonderlijke bedrijven in 1 Optimalisatie van inkoopproces. Dit heeft geleid tot een verlaging van de voorraad met plm 20% Leverbetrouwbaarheid van de productielocatie verhoogd (van plm 75% naar 95%) Kwaliteitsdenken in de lijn geïntegreerd (klantklachten met plm 50% gedaald) Efficiency en output van de productie verhoogd (plm 10%) Bedrijfsbureau met orderacceptatie en orderallocatie ingesteld Logistiek concept uitgewerkt en geïmplementeerd Hoofd Productie- en Hoofd Inkoopplan Assortiment (analyse en beleid) Diverse certificeringen (CE, ISO 9001, FSC) Bedrijfsleider a.i in detailhandel in deuren, kozijnen en dakkapellen feb 2009 apr 2009 Ik heb de operationele stromen in kaart gebracht en geoptimaliseerd. Door middel van eenvoudig automatisering heb ik een plannings- en voortgangscontrolemiddel ontwikkeld, hierdoor werd de communicatie met klant sneller, eenvoudiger en duidelijker. Adviseur bij startende onderneming in meubelindustrie nov 2008 mrt 2009 Door middel van rekenmodellen heb ik met de eigenaar een aantal scenario's doorgerekend op basis waarvan hij eenvoudig besluiten kon nemen ten aanzien het al dan niet moeten laten groeien van de onderneming.

4 H.J. JONKER BREITNERSTRAAT ALGEMEEN DIRECTEUR (A.I.) VAN ZYDANTE INTERNATIONAL BV Na het faillissement van Zydante Production BV heb ik samen met haar voormalige eigenaar besloten om de activiteiten van Zydante Production BV voort te zetten vanuit een nieuwe vennootschap: Zydante International BV. Hierbij is tevens besloten de aandelen verhouding zo vast te stellen dat dit ten gunste zou komen aan een heldere besluitvorming en betrokkenheid van het personeel. Ik verricht mijn werkzaamheden voor Zydante International BV op basis van managementfee vanuit mijn eigen BV: Jonker van Dedem BV. Als Algemeen Directeur draag ik directe P&L verantwoordelijkheid de gehele onderneming. Zwaartepunt ligt hierbij bij commercie, werkvoorbereiding, calculatie, interne logistiek, kwaliteit en investeringsplannen. OPERATIONEEL DIRECTEUR VAN ZYDANTE PRODUCTION BV Zydante Production is voortgekomen na een MBO uit Apple Productions. Na de overname is besloten om een ander marktsegment te bedienen. De consumentenmarkt en artikelen werden verruild voor een seriematige interieurbouw voor de leisure-industrie: hotels en recreatieparken. Dit betekent een volledig andere aansturing van de organisatie en een mentaliteitsverandering van het zittende personeel: de werkvoorbereiding en projectmatige aanpak moest nadrukkelijk tussen de oren worden gebracht. 10 maanden na de MBO ben ik binnen deze onderneming aangetrokken om de commercie en de operations van elkaar te kunnen scheiden. De DGA was verantwoordelijk voor de commercie en financiën, ik voor al het overige, vanaf orderverwerking, werkvoorbereiding, inkoop, logistiek tot en met de afwerking van projecten ter plaatse, personeelsbeleid, onderhoud en infra Het bleek dat op vele fronten de systemen verouderd waren. Dit gold voor kostprijssystematiek, plannen, HRM enzovoorts. Dit had dus ook volle aandacht. Ik heb een andere kostprijssystematiek en een salarishuis geïmplementeerd. Daarnaast is de planning van het productieproces anders ingericht. Doordat de onderneming een zeer jonge onderneming was en relatief hard groeide (Q1-2008: +/+ 30% t.o.v. Q4-2007) hadden we te maken met zware financiële druk. Liquiditeit was een continue punt van aandacht, met daaruit voortvloeiend een zeer strakke planning op inkoop, ontwikkeling en productie van actieartikelen en optimalisatie van de werkvoorbereiding.

5 H.J. JONKER BREITNERSTRAAT MANAGER OPERATIONS VAN EDEL TAPIJT BV Samen met een Commercieel Manager droeg ik de eind- en resultaatverantwoordelijkheid voor Edel Tapijt BV. Met het Management van Edel Tapijt hebben we een forse turnaround gerealiseerd. In 2005 leedt het bedrijf een aanzienlijk verlies. In 2006 hebben we een bewuste keuze gemaakt voor selectieve krimp. Dit zowel in assortiment, klanten als personeel. Dit, samen met een scala van maatregelen, heeft geresulteerd in een forse verlaging van de omzet, het operationele resultaat hebben we echter in de zwarte cijfers weten te brengen. Onder mijn persoonlijke activiteiten vielen onder andere: Leiding geven aan de operationele organisatie (±45 FTE) o Bedrijfsbureau (planning, customer service, facturatie) o 2 productie-units o Magazijn o Coupage & Expeditie Inkoop o Inkoopvolume grondstoffen: ± 14 MIO Verkoop van vrije productiecapaciteit o Omzet 2007 met 90% gegroeid t.o.v De omzet 2007 bracht tevens een aanzienlijke bijdrage in het bruto-resultaat. In 2005 stond een deel van het productieapparaat in de verkoop. Er zijn vele nieuwe producten ontwikkeld met eigen producten van onze garen extrusie. Daarnaast heb ik persoonlijke commerciële inspanningen geleverd om vrije capaciteit te verkopen. MANAGER LOGISTIEK BIJ EDEL INTERNATIONAL BV Mijn taak was het opzetten en centraliseren van alle logistieke processen binnen Edel International. Ik heb hierbij een nieuwe planningssystematiek geïmplementeerd, conform lean-methodieken en de Goldratt-filosofie waarbij een duwende, batchgewijze productie getransformeerd is een trekkend proces met het flow-principe. Door ons een ambitieuze doelstelling op te leggen m.b.t. voorraadreductie (-/- 40%) zijn plan- en productie methodes drastisch veranderd. Doordat het bestaande besturingsconcept verouderd is, is onder mijn begeleiding een special-made software-pakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit 2 delen, een MRP-achtige module en een Order-entry systeem dat gekoppeld is aan de MRP-module. Deze beide pakketten zijn in een tijdsbestek van 4 maanden ontwikkeld en geïmplementeerd. Hiervan zijn de resultaten uitermate gunstig: voorraden dalen (±45%!!), servicegraad ligt hoger. Tevens is bij de ordergestuurde productie de leverbetrouwbaarheid vele malen verbeterd, de productie is met 39% gestegen bij een gelijkblijvend personeelsbestand. Onder de dagelijkse verantwoordelijkheden vielen: Centrale planning van het gehele productieproces Inkoop van grond- en hulpstoffen Afstemming tussen productie en verkoop Inkoop en organisatie van uitbesteed werk (B2B) Verkoop en facturatie van loonactiviteiten (B2B) Vanwege mijn centrale rol als Manager Logistiek had ik zeer intensieve contacten met de afdelingen Verkoop en Productie. PROJECTLEIDER OPERATIE REGENBOOG (A.I.) In het reorganisatietraject, operatie Regenboog hebben we, met een projectorganisatie, de kosten structureel teruggebracht. Hiervoor is het bedrijf opnieuw ingericht en zijn onder andere taakstellende budgetten opgesteld en geïmplementeerd. Daarnaast is een nieuwe logistieke organisatie op poten gezet om zodoende binnen het bedrijf de communicatieve processen te stroomlijnen. MANAGER KWALITEIT, MILIEU EN ARBO BIJ EDEL INTERNATIONAL BV In deze functie was ik verantwoordelijk voor het managementsysteem, product- en proceskwaltiteit, milieu en energie, arbo en subsidies.

6 H.J. JONKER BREITNERSTRAAT FUNCTIES BIJ DE KONINKLIJKE LANDMACHT COMMANDANT VAN EEN VERZORGENDE EENHEID okt 1997 okt 1999 Leidinggevende functie over +/- 50 FTE en diverse disciplines (onderhoud / distributie / warehousing) COMMANDANT VAN EEN HERSTELCOMPAGNIE VAN DE IFOR TROEPENMACHT IN BOSNIË EN HERCEGOVINA jan 1996 jul 1996 Mijn taak was het inzetbaar houden van (vrijwel) al het Nederlandse materieel daar aanwezig. Ik had hiervoor de beschikking over 97 personen, deskundig op allerlei gebied. COMMANDANT VAN EEN HERSTELPELOTON BIJ EEN AFDELING + EEN BATERIJ ARTILLERIE jul 1995 sep 1997 Leidinggevende functie over 37 personen, verspreid over 2 plaatsen t.w. 't Harde en Havelte PLAATSVERVANGEND COMMANDANT BIJ EEN HERSTELPELOTON BIJ EEN TANKBATALJON jul 1994 jun 1995 Staffunctionaris en plaatsvervangend hoofd over een eenheid van 91 FTE. Mijn taak in deze eenheid bestond uit personeelszorg, opleidingen en inwendige en huishoudelijke dienstzaken. COMMANDANT VAN EEN BEVOORRADINGSPELOTON aug 1993 jun 1994 De eenheid waaraan ik leiding gaf, had als taak de bevoorrading van diverse eenheden en werkplaatsen met reserve-onderdelen. Deze eenheid bestond uit een inkoper, administratie, magazijn en distributiecentrum, alles tezamen 21 personen. COMMANDANT VOERTUIGEN HERSTELPELOTON mrt 1992 aug 1993 De functie hield in het leiden van een eenheid ter grootte van 26 personen.

Profielschets Directeur Supply Chain Stamhuis

Profielschets Directeur Supply Chain Stamhuis Profielschets Directeur Supply Chain Stamhuis ERLY the consulting company Datum: maart 2018 Adviseur: drs. Lilian Vos Organisatie Stamhuis is een toonaangevende organisatie op het gebied van winkelverbouwingen

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

INNOVATION MANAGEMENT BY YOU. Interim- Change- & Kennis management

INNOVATION MANAGEMENT BY YOU. Interim- Change- & Kennis management INNOVATION MANAGEMENT BY YOU Interim- Change- & Kennis management 1 Introductie Wat doet IMBY? Wie is IMBY? Waarom IMBY? IMBY als het gaat om 2 Wat doet IMBY? IMBY ZORGT DAT UW ORGANISATIE (NOG) BETER

Nadere informatie

Inleiding Logistiek, Inleiding 13 april 2007

Inleiding Logistiek, Inleiding 13 april 2007 Inleiding Inleiding Logistiek Inleiding Logistiek in het leven van alledag Doel van de cursus Wat is logistiek? Plannen en beheersen Waarom logistiek? Logistiek is maatwerk Kosten en baten van logistiek

Nadere informatie

- Nederlands; moedertaal - Engels; zeer goed - Duits; redelijk CURRICULUM VITAE. Personalia

- Nederlands; moedertaal - Engels; zeer goed - Duits; redelijk CURRICULUM VITAE. Personalia Personalia Naam Rogier van Zon Geboortedatum 02-10-1967 Nationaliteit Dutch Adres Paalspoor 12, 5629 TG Eindhoven Mobiel +31 (0)6-13074306 E-mail r.van.zon@logexma.com Profielschets Rogier is een ervaren

Nadere informatie

Focus op Kwaliteit en Flexibiliteit

Focus op Kwaliteit en Flexibiliteit VKL jaarcongres Focus op Kwaliteit en Flexibiliteit J.M. Stoots, Production Manager J. Bijsterbosch, Spare parts Manager 6 november 2008 Agenda Jos Stoots, Manager Productie 1. Introductie Remeha 2. Van

Nadere informatie

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring Curriculum Vitae Personalia Voornaam : Achternaam : Adres : PC + woonplaats : Telefoonnummer : E-mail : Geboortedatum en plaats : Burgerlijke staat : Nationaliteit : Skills / Expertise Werkervaring Optimalisatie

Nadere informatie

Geneesmiddelentekorten Zonder probleemeigenaar, geen oplossing!

Geneesmiddelentekorten Zonder probleemeigenaar, geen oplossing! Geneesmiddelentekorten Zonder probleemeigenaar, geen oplossing! Een perspectief vanuit de afnemer Melissa Buijens MSc. 1 november 2012 Stafmedewerker Inkoop & Logistiek Ziekenhuisapotheek Erasmus MC Een

Nadere informatie

Peter Staats. Visie. Werkervaring. Sri Lanka Bastion 1 1991 SN Velserbroek Noord-Holland 023-549 0282 06-2060 2151 peter@staatsnet.

Peter Staats. Visie. Werkervaring. Sri Lanka Bastion 1 1991 SN Velserbroek Noord-Holland 023-549 0282 06-2060 2151 peter@staatsnet. Peter Staats Sri Lanka Bastion 1 1991 SN Velserbroek Noord-Holland 023-549 0282 06-2060 2151 peter@staatsnet.nl Visie Mijn visie op mijn werkzaamheden is het creëren van een goed lopende logistieke organisatie

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Curriculum Vitae Personalia Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Werkterrein Allround business en IT manager met als werkterrein: Organisatieadvies

Nadere informatie

MANAGING DIRECTOR #VACATURE

MANAGING DIRECTOR #VACATURE #VACATURE MANAGING DIRECTOR Smurfit Kappa levert meer dan verpakkingen. Met innovatieve, efficiënte en duurzame verpakkingsoplossingen voegt de Europese marktleider tastbare waarde toe voor iedere klant

Nadere informatie

Voor een efficiënt planning & control proces FINANCIAL MONITOR A PLANNING COMPANY B.V. BUSINESS SOLUTION

Voor een efficiënt planning & control proces FINANCIAL MONITOR A PLANNING COMPANY B.V. BUSINESS SOLUTION Voor een efficiënt planning & control proces FINANCIAL MONITOR A PLANNING COMPANY B.V. BUSINESS SOLUTION 1. De Controllers (en adviseurs) van MKB-ondernemingen en organisaties gebruiken de om een volledig

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Puck van Heelstraat 62 3077MG ROTTERDAM Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl Geboorte datum: 27-08-1980 OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma

Nadere informatie

In tabel 1 zie je de eenmaandsrendementen van het aandeel LUXA over 2005, steeds afgerond op twee decimalen.

In tabel 1 zie je de eenmaandsrendementen van het aandeel LUXA over 2005, steeds afgerond op twee decimalen. Beleggen in aandelen De waarde van aandelen kan sterk schommelen. Zo kan een aandeel op dit moment 23,30 euro waard zijn en over een maand gezakt zijn tot 21,10 euro, dat is een daling met ongeveer 9,44%.

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonsgegevens. Onderwijs en Cursussen

Curriculum Vitae. Persoonsgegevens. Onderwijs en Cursussen Curriculum Vitae Persoonsgegevens Naam : Jaap Wijngaarden Voorletters : J.P. [Jacob Pieter] Geboortedatum : 11-09-1959 Geslacht : Man Adres : Sint Anthoniestraat 12 Postcode en woonplaats : 2801GT GOUDA

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Beter Bed Holding N.V. 24 april 2003

Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Beter Bed Holding N.V. 24 april 2003 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Beter Bed Holding N.V. 24 april 2003 Agenda Resultaten 2002 Strategie en gang van zaken Formules Aandeelhouderswaarde Samenvatting en verwachtingen Winst- & verliesrekening

Nadere informatie

#RemarketingEvent. Welkom op het. Remarketing Event. 6 juni #RemarketingEvent. Het remarketing Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

#RemarketingEvent. Welkom op het. Remarketing Event. 6 juni #RemarketingEvent. Het remarketing Event wordt mede mogelijk gemaakt door: Welkom op het Remarketing Event 6 juni 2019 Het remarketing Event wordt mede mogelijk gemaakt door: 1 Remarketing begin al ver vóór de (online) sales Waarom we heel veel geld laten liggen in de remarketing

Nadere informatie

FINANCE DIRECTOR EMEA

FINANCE DIRECTOR EMEA #VACATURE Finance FINANCE DIRECTOR EMEA Wavin is één van de meest innovatieve spelers op het gebied van leidingsystemen voor bijvoorbeeld drinkwater, riolering, gas, elektro en telecom. Daarmee voorziet

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Inkoopmanagement & Procurement De cursus Inkoopmanagement & Procurement duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

AMC Seminar 2009 Dr.Ir. Leo A.M. van Dongen Directeur NedTrain Fleet Services

AMC Seminar 2009 Dr.Ir. Leo A.M. van Dongen Directeur NedTrain Fleet Services Rolling Stock Life-Cycle Logistics AMC Seminar 2009 Dr.Ir. Leo A.M. van Dongen Directeur NedTrain Fleet Services NedTrain: Wie zijn we? Onderdeel van NS Concern Onderhoudsbedrijf van rollend materieel

Nadere informatie

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer CVK3352 Ervaring Samenvatting

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

Profielschets. Manager Vastgoedbeheer. Woonwaard. ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard

Profielschets. Manager Vastgoedbeheer. Woonwaard. ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard Profielschets Manager Vastgoedbeheer Woonwaard ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Inleiding Woonwaard

Nadere informatie

Polyplastic BV. Professionele teamspeler bij het selecteren van strategische partners. Mariëtte Hermens, Lotte Terwel. Profielschets Inkoopmanager

Polyplastic BV. Professionele teamspeler bij het selecteren van strategische partners. Mariëtte Hermens, Lotte Terwel. Profielschets Inkoopmanager Profielschets Inkoopmanager Polyplastic BV Professionele teamspeler bij het selecteren van strategische partners Mariëtte Hermens, Lotte Terwel 30 maart 2010 Profielschets Inkoopmanager Profielschets Inkoopmanager

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP Curriculum Vitae Interim Specialist implementatie SSC Interim Specialist implementatie SAP Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen

Nadere informatie

dutch building better//telecom & technology

dutch building better//telecom & technology building better//telecom & technology UPC Nederland Business Continuity Plan UITDAGINGEN Ontwikkel een Business Continuity Plan Hou rekening met ISO standaarden, eisen Agentschap Telecom en beleid van

Nadere informatie

Profielschets Manager Projecten Stamhuis

Profielschets Manager Projecten Stamhuis Profielschets Manager Projecten Stamhuis ERLY the consulting company Datum: maart 2018 Adviseur: drs. Lilian Vos Organisatie Stamhuis is een toonaangevende organisatie op het gebied van winkelverbouwingen

Nadere informatie

PROGRAMMA JEUGDZORG STATENCOMMISSIE ZORG WELZIJN CULTUUR 4 APRIL 2006

PROGRAMMA JEUGDZORG STATENCOMMISSIE ZORG WELZIJN CULTUUR 4 APRIL 2006 PROGRAMMA JEUGDZORG STATENCOMMISSIE ZORG WELZIJN CULTUUR 4 APRIL 26 Ontwikkeling wachtlijsten Wachtlijsten bij de geïndiceerde zorg (zorgaanbieders) Wachtlijsten bij Bureau jeugdzorg Ontwikkeling wachtlijst

Nadere informatie

CRM vanuit organisatorisch perspectief

CRM vanuit organisatorisch perspectief Highlights survey CRM in Nederland 2009/2010 CRM vanuit organisatorisch perspectief MarketCap International BV 13 Januari 2010 AGENDA o over de survey en de populatie o actief met en focus op CRM o hulp

Nadere informatie

Marc Bouwmeester. Opleiding Ik heb de volgende opleidingen afgerond: Informatica en Psychologie (propedeuse). Woonplaats Amersfoort

Marc Bouwmeester. Opleiding Ik heb de volgende opleidingen afgerond: Informatica en Psychologie (propedeuse). Woonplaats Amersfoort Profiel Ik ben 45 jaar en ik heb werkervaring sinds 1987 als leidinggevende, consultant en projectmanager. In mei 2008 heb ik samen met Paul Bloemen het adviesbureau Riddervis opgericht. Ik werk graag

Nadere informatie

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing CV Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0 Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing Kracht: Brede ervaring in de retail met een groot analytisch

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

Get across mentaliteit succesbepalend bij voorraadreductie NedTrain

Get across mentaliteit succesbepalend bij voorraadreductie NedTrain Get across mentaliteit succesbepalend bij voorraadreductie NedTrain Presentatie AMC Seminar 2009 Door: Joost Florie NedTrain Jan Willem Rustenburg Gordian Logistic Experts Inhoud 1. Setting en doel 2.

Nadere informatie

IN BEELD 22-01-2013. Datum. Organisatie. Demo Rapportage

IN BEELD 22-01-2013. Datum. Organisatie. Demo Rapportage IN BEELD Datum Organisatie 22-01-2013 Demo Rapportage Inhoud Inhoud 01 Organisatie 1.01 Aantal medewerkers per soort dienstverband 02 1.02 Aantal medewerkers per geslacht 03 1.03 Aantal medewerkers per

Nadere informatie

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Ruim 70.000 Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Logistiek dienstverlener Jonker & Schut bespaart tijd, rijdt minder lege kilometers, werkt duurzaam en verhoogt zijn rendement

Nadere informatie

Curriculum Vitae. R.P.D. (Rob) Buijtendijk. InnerVisie BV Contactpersoon: Rob Buijtendijk

Curriculum Vitae. R.P.D. (Rob) Buijtendijk. InnerVisie BV Contactpersoon: Rob Buijtendijk Curriculum Vitae R.P.D. (Rob) Buijtendijk InnerVisie BV Contactpersoon: Rob Buijtendijk Postbus 414 1270 AK Huizen M: 06-54 23 84 80 T: 035-646 93 96 F: 035-646 93 97 E: rob.buijtendijk@innervisie.nl I:

Nadere informatie

Kasstaat Contante verkopen feb-10

Kasstaat Contante verkopen feb-10 Kasstaat Contante verkopen feb-10 Kasstuk 1 tm 233 Afleverdatum: 1-28 februari 45 Villa 225,00 10.125,00 110 Lodge 180,00 19.800,00 78 Cabin 150,00 11.700,00 Bedrag exclusief omzetbelasting 41.625,00 Omzetbelasting

Nadere informatie

Kennissessie/lunchbijeenkomst scherper sturen op details; besparen op (in) directe brandstofkosten.

Kennissessie/lunchbijeenkomst scherper sturen op details; besparen op (in) directe brandstofkosten. Kennissessie/lunchbijeenkomst scherper sturen op details; besparen op (in) directe brandstofkosten. Machiel Bode Sector manager Transport & Logistiek ING Amsterdam Machiel.bode@ing.nl 1 Programma 11.00

Nadere informatie

Sturen op rendement en cashflow

Sturen op rendement en cashflow Sturen op rendement en cashflow Jacques Adriaansen VKL Jaarcongres 2004 04 november 2004 Jacques Adriaansen Sturen op rendement en cashflow Van strategie naar bedrijfsvoering Optimalisatie (kosten versus

Nadere informatie

Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015

Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015 Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015 januari 813,401 535,514 1,568 1,350,482.89 10,416.12 februari 835,453 519,550 4,203 1,359,207.13 9,964.25 maart 877,904 524,371 3,271 1,405,545.28 10,002.50

Nadere informatie

2 jaar (daarna voor telkens 2 jaar herkiesbaar) in de even kalenderjaren

2 jaar (daarna voor telkens 2 jaar herkiesbaar) in de even kalenderjaren Voorzi&er Func,enaam: Lid dagelijks bestuur: Func,onaris wordt vervangen door: Aangesteld door: ZiBngsperiode: Voorzi&er Ja Secretaris Algemene Leden Vergadering (ALV) 2 jaar (daarna voor telkens 2 jaar

Nadere informatie

Personeelsgegevens. Totaal aantal medewerkers

Personeelsgegevens. Totaal aantal medewerkers Inleidende tekst voor Sociaal Jaarverslag 2012 op Internet: De hier gepubliceerde personeelsgegevens en verzuimcijfers zijn een aanvulling op de verslaglegging over personeel in het Geïntegreerd Jaardocument.

Nadere informatie

Wet- en regelgeving voor internationaal zakendoen. DESCARTES - klantendag 22 januari 2015 Presentatie: Henk Wolthaus

Wet- en regelgeving voor internationaal zakendoen. DESCARTES - klantendag 22 januari 2015 Presentatie: Henk Wolthaus Wet- en regelgeving voor internationaal zakendoen DESCARTES - klantendag 22 januari 2015 Presentatie: Henk Wolthaus Inhoud presentatie Introductie Managen van fiscale risico s binnen de supply chain Risk

Nadere informatie

Verzuimgegevens BVE 3e kwartaal 2014 t/m 2e kwartaal 2015

Verzuimgegevens BVE 3e kwartaal 2014 t/m 2e kwartaal 2015 Printdatum : 5-10-2015 1/13 Aantal werknemers gemiddeld Aantal werknemers totaal Aantal fte Aantal fte BAPO Aantal fte ziek Aantal ziekmeldingen Aantal herstelmeldingen Aantal nul-verzuimers 49.100 58.155

Nadere informatie

Presentatie Doelgroepenvervoer Ronald de Haas, projectleider 5 januari 2016

Presentatie Doelgroepenvervoer Ronald de Haas, projectleider 5 januari 2016 Presentatie Doelgroepenvervoer Ronald de Haas, projectleider 5 januari 2016 Inhoud Context / terugblik Doelen en uitgangspunten Keuze regiemodel Proces en planning Verwervingsstrategie en bestek Specifieke

Nadere informatie

Curriculum Vitae: Bankrekening nr: Rabobank 12.34.82.410

Curriculum Vitae: Bankrekening nr: Rabobank 12.34.82.410 Curriculum Vitae: Persoonlijke gegevens: Naam bedrijf: SIMTREC Management voor logistiek en transport Naam: Roland Slegers Adres: Wolfsbosscheweg 50, 5421 ZV Gemert Telefoon: 06-22613613 E-Mail: info@simtrec.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Voornaam: Miranda Geboortedatum: 10 oktober 1970

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Voornaam: Miranda Geboortedatum: 10 oktober 1970 Curriculum Vitae Personalia Naam: Thijssen Voornaam: Miranda Geboortedatum: 10 oktober 1970 Profiel Miranda is een sterk inhoudelijk en procesmatig gedreven beleidsadviseur op het sociale domein. Zij beschikt

Nadere informatie

erbeterdezaak.nl Processen managen Een inleiding erbeterdezaak.nl

erbeterdezaak.nl Processen managen Een inleiding erbeterdezaak.nl Processen managen Een inleiding Proces cultuur De klant komt eerst Zorg dat je altijd waarde toevoegt Moedig eigen initiatief aan Geef medewerkers ruimte Moedig teamwerk aan Beloon team prestaties Werk

Nadere informatie

Pagina 1 van 10. Legenda voortgang. Resultaten Veilig Thuis NHN Datum 1 april 2019

Pagina 1 van 10. Legenda voortgang. Resultaten Veilig Thuis NHN Datum 1 april 2019 Inhoud Tabel 1: Wachtlijsten Grafiek 1: en prognose wachtlijst en werkvoorraad Grafiek 2: Begroting en realisatie instroom meldingen per maand Grafiek 3: Percentage triages binnen 5 dagen afgerond Grafiek

Nadere informatie

Transitieplan Veilig Thuis Noord Oost Gelderland

Transitieplan Veilig Thuis Noord Oost Gelderland Transitieplan Noord Oost Gelderland Integrale systeemgerichte aanpak van kindersmishandeling en huiselijk geweld, om geweld te stoppen en veiligheid te herstellen Ik Auteurs: Katherine Boon / Ewoud Jonker,

Nadere informatie

Peter Staats Sri Lanka Bastion SN Velserbroek Noord-Holland

Peter Staats Sri Lanka Bastion SN Velserbroek Noord-Holland Peter Staats Sri Lanka Bastion 1 1991 SN Velserbroek Noord-Holland 023-549 0279 06-2060 2151 peter@staatsnet.nl Visie Mijn visie op mijn werkzaamheden is het creëren van een goed lopende facilitaire organisatie

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

Wat is de optimale grootte van een dc?

Wat is de optimale grootte van een dc? Wat is de optimale grootte van een dc? De laatste 10 tot 15 jaar is er een duidelijke trend dat distributiecentra (dc s) steeds groter worden. Dit geldt zeker voor dc s van dienstverleners, maar ook voor

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E C U R R I C U L U M V I T A E ALGEMENE GEGEVENS Pagina 1 van 5 Naam, voorletters: Passchier, R.W.P. Voornaam: Rob Woonplaats: Naaldwijk Telefoon: 06 10530487 E-mail: info@passchier-interim.nl Website:

Nadere informatie

Logistiek modellen H3 Logistiek raamwerk bij productielogistiek:

Logistiek modellen H3 Logistiek raamwerk bij productielogistiek: Logistiek modellen H3 Logistiek raamwerk bij productielogistiek: 1. Grondvorm productielogistiek (fysieke inrichting) 2. Besturingssysteem productielogistiek (beheersing) 3. Informatiesysteem productielogistiek

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Controller SAP Expert HBO BE Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring Samenvatting

Nadere informatie

Profielschets. Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard

Profielschets. Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard Profielschets Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woonwaard Datum: maart 2015 Inleiding Woonwaard is een klantgerichte en vernieuwende woningcorporatie,

Nadere informatie

Doelencascade. onze reis door de mist. LEAN werken bij de overheid Utrecht, 2 oktober 2015

Doelencascade. onze reis door de mist. LEAN werken bij de overheid Utrecht, 2 oktober 2015 onze reis door de mist LEAN werken bij de overheid Utrecht, Workshopleiders Henk van Evert Programmaleider KR8 bij CIV Achtergrond: Verkeerskundige RWS ervaring: Lean ervaring: Lean motto: 26 Jaar 6 Jaar

Nadere informatie

HealthRatio Integrated Planning

HealthRatio Integrated Planning HealthRatio Integrated Planning HIP is de alles in één oplossing voor uw besturing: Begroten, plannen, prognosticeren en rapportage Financieel, Productie en Middelen (FTE, OK, Bedden) Geïntegreerde kostprijscalculatie

Nadere informatie

Beleidsmedewerker Onderwijs

Beleidsmedewerker Onderwijs Horizon College Beleidsmedewerker Onderwijs Sector BMO Alkmaar C70) Afdeling Communicatie en Onderwijs (C&O) Contract: Vervanging wegens zwangerschapsverlof Periode: 1 mei 2015 tot 1 oktober 2015 Omvang:

Nadere informatie

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel Martine Groeneveld Personalia Naam : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht Profiel Als ik iets aanpak, ga ik er voor de volle 100% voor om het tot een goed einde

Nadere informatie

functies en organisatie 2015

functies en organisatie 2015 -1- functies en organisatie 2015 Drs. Ger W. Zwartendijk Drs. Joost. V.M. Kunst MBA RV Drs. Peter A.J. van Peer Management Centrum Nederland BV Zijpendaalseweg 41 6814 CC Arnhem telefoon: 026-4430646 Agenda

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

Bedrijfsvoering Samenwerking HWH met waterschappen

Bedrijfsvoering Samenwerking HWH met waterschappen Bedrijfsvoering Samenwerking HWH met waterschappen 8 november 2018 V0404/H007990 HWH bedrijfsvoering De taak van instandhouding is bedrijfsvoering en ondersteuning primaire proces HWH Inrichting HWH bedrijfsvoering

Nadere informatie

Kunst & culturele sector Ontwikkelingswerk, non-profit Fotografie Zakelijke en Financiële dienstverlening Detailhandel

Kunst & culturele sector Ontwikkelingswerk, non-profit Fotografie Zakelijke en Financiële dienstverlening Detailhandel Profiel Sinds begin jaren tachtig heb ik een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van automatisering, veelal bij de grootste financiële instellingen van deze wereld. Van hardcore programmering,

Nadere informatie

Ingenieurs met een verhaal.

Ingenieurs met een verhaal. Ingenieurs met een verhaal. BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT 2016. COMMUNICATIEPLAN EN ENER- GIEMANAGEMENT UPDATE 2018 OPDRACHTGEVER

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 9001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! 2 - Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Inleiding Fijn dat u geïnteresseerd bent in ISO 9001 certificering. Naast het voldoen aan de eisen

Nadere informatie

9.1 Verwacht resultaat Exploitatie-begroting 2016 2017 2018 Omzet showroom en overig 132.962,86 199.444,29 299.166,44

9.1 Verwacht resultaat Exploitatie-begroting 2016 2017 2018 Omzet showroom en overig 132.962,86 199.444,29 299.166,44 9 Financieel In deze financiële paragraaf is gestart met het uitgangspunt dat de totale voorraad voor 90% wordt verkocht tegen vastgestelde prijzen. Overige kosten zoals vervoerskosten worden hierin buiten

Nadere informatie

BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT 2011. Ingenieurs met een verhaal.

BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT 2011. Ingenieurs met een verhaal. BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT 2011. Ingenieurs met een verhaal. COMMUNICATIEPLAN UPDATE 2015 OPDRACHTGEVER DATUM 15 juni 2015

Nadere informatie

1997 - heden: Diverse relevante cursussen, waaronder:

1997 - heden: Diverse relevante cursussen, waaronder: Curriculum Vitae Naam: Houtzager Voornaam: Casper Adres: Dravik 9 Postcode en woonplaats: 7908 RJ Hoogeveen Mobiel: 06-45347124 E-mail: casper.houtzager@gmail.com Geboren: 10.10. 63 te Schoonebeek Burgerlijke

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Nico Verbaan

Curriculum Vitae. Nico Verbaan Curriculum Vitae Nico Verbaan oog voor resultaat/hart voor mensen hr = mindset het nwe ontwikkelen talent management people & performance can do/will do Geboortedatum 18 januari 1964 Adres Groen-blauwlaan

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

Marc Bouwmeester. Profiel. Opleiding

Marc Bouwmeester. Profiel. Opleiding Profiel Ik ben 48 jaar en ik heb werkervaring sinds 1987 als leidinggevende, consultant en projectmanager. In mei 2008 heb ik samen met Paul Bloemen het adviesbureau Riddervis opgericht. Ik werk graag

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders DPA Group Amsterdam, 27 april 2011

Algemene Vergadering van Aandeelhouders DPA Group Amsterdam, 27 april 2011 Algemene Vergadering van Aandeelhouders DPA Group Amsterdam, 27 april 2011 Agenda 1. Opening 2. Jaarverslag Terugblik & financiële resultaten Vooruitblik 3. Jaarrekening 2010 & dividend 4. Voorstel decharge

Nadere informatie

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van een of

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE FUNCTIEPROFIEL December 2015 ALGEMENE INFORMATIE Van Wijhe Verf B.V. is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht op 1 april 1916 door de heren D.H. van Wijhe en D. Vermeulen (groothandel in drogerijen

Nadere informatie

Toelichting op Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid. Gorinchem, 3 juni 2014 Friso van Abbema - kwartiermaker

Toelichting op Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid. Gorinchem, 3 juni 2014 Friso van Abbema - kwartiermaker Toelichting op Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid Gorinchem, 3 juni 2014 Friso van Abbema - kwartiermaker We organiseren de Jeugdhulp regionaal met 17 gemeenten: Opgaven groot Inhoudelijk complex

Nadere informatie

FINANCE DIRECTOR EMEA

FINANCE DIRECTOR EMEA #VACATURE Finance FINANCE DIRECTOR EMEA Wavin is één van de meest innovatieve spelers op het gebied van leidingsystemen voor bijvoorbeeld drinkwater, riolering, regenwater, gas, elektro en telecom. Daarmee

Nadere informatie

BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT.

BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT. BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT. COMMUNICATIEPLAN OPDRACHTGEVER DATUM 17 december 2013 OPGESTELD DOOR LEIDER BOOT organiserend

Nadere informatie

Qredits. Ondernemingsplan (in geval van startend bedrijf)

Qredits. Ondernemingsplan (in geval van startend bedrijf) Qredits Microkrediet in Nederland Ondernemingsplan (in geval van startend bedrijf) 1/12 Inhoudsopgave 1. De ondernemer 3 1.1. Persoonlijke gegevens 3 1.2. Persoonlijke motieven 4 1.3. Persoonlijke kwaliteiten

Nadere informatie

Kramp kan groeien dankzij tienjarenplan voor de supply chain

Kramp kan groeien dankzij tienjarenplan voor de supply chain Kramp kan groeien dankzij tienjarenplan voor de supply chain Interview met Jan Frans Berends, Director Logistics Kramp Benelux door Marcel te Lindert Kramp is ambitieus. De internationaal opererende groothandel

Nadere informatie

Het in kaart brengen van de Supply Chain. Customer Solutions

Het in kaart brengen van de Supply Chain. Customer Solutions Het in kaart brengen van de Supply Chain Customer Solutions Het in kaart brengen van de Supply Chain Werkt u aan het verbeteren van supply chain management in uw organisatie? Het in kaart brengen van uw

Nadere informatie

supply chain traineeship

supply chain traineeship supply chain traineeship HEMA opleiding & ontwikkeling januari 2013 voorwoord HEMA uitbouwen tot een wereldmerk, met vestigingen in heel Europa én daarbuiten: dat is wat we willen. We geloven dat onze

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Maas Simon. Bestuurder, toezichthouder, Xudoo Pensioenfondsbestuur,

Curriculum Vitae. Maas Simon. Bestuurder, toezichthouder, Xudoo Pensioenfondsbestuur, Bestuurder, toezichthouder, Xudoo Pensioenfondsbestuur, 3 februari 1960 In de transparante samenleving van vandaag wordt er van alle kanten ingezoomd op het thema Pensioen. Niet alleen wet- en regelgeving,

Nadere informatie

Leiderschap gericht op zelforganisatie & performance

Leiderschap gericht op zelforganisatie & performance Leiderschap gericht op zelforganisatie & performance LEERGANG RGO MANAGER VOOR EFFECTIEF EN EFFICIËNT LEIDERSCHAP 1 van 6 Wat is de leergang RGO Manager? Wil je doelgerichter leren managen? Wil je meer

Nadere informatie

GEDEELD DIGITAAL ZORG- EN ONDERSTEUNINGSPLAN BINNEN DE EERSTE LIJN En hoe we daar tezamen via een digitale revolutie naartoe gaan.

GEDEELD DIGITAAL ZORG- EN ONDERSTEUNINGSPLAN BINNEN DE EERSTE LIJN En hoe we daar tezamen via een digitale revolutie naartoe gaan. GEDEELD DIGITAAL ZORG- EN ONDERSTEUNINGSPLAN BINNEN DE EERSTE LIJN En hoe we daar tezamen via een digitale revolutie naartoe gaan. /// FINALE DOELSTELLING En de weg daar naartoe /// DIGITALE SAMENWERKING

Nadere informatie

WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN

WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN EEN NIEUW SOORT ONDERNEMERSCHAP RESULTAAT KOERS VISIE PERSOONLIJK LEIDERSCHAP MEERWAARDE & RENDEMENT WAARDEN BEWUST WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN ANNO 2013 Waarden Bewust Ondernemen

Nadere informatie

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Methode en web-based software voor proces en resultaatverbetering Comm ant & Bouw Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Frans Münninghoff Sandra Steijvers Heijmans gebruikt

Nadere informatie

FM 2015. Transitie in de zorg: wendbaarheid in cultuur en structuur. Expertmeeting 20 juni 2014

FM 2015. Transitie in de zorg: wendbaarheid in cultuur en structuur. Expertmeeting 20 juni 2014 1 FM 2015 Transitie in de zorg: wendbaarheid in cultuur en structuur Expertmeeting 20 juni 2014 2 Programma Veranderend zorglandschap Rob Maréchal,directeur FunktieMediair Praktijkvoorbeeld Vitras Dinie

Nadere informatie

- Veilig. Noord-Holland Noord. Resultaten Veilig Thuis NHN Datum 1 mei 2019

- Veilig. Noord-Holland Noord. Resultaten Veilig Thuis NHN Datum 1 mei 2019 - Veilig Noord-Holland Noord Inhoud Tabel 1: Wachtlijsten Grafiek 1: en prognose wachtlijst en werkvoorraad Grafiek 2: Begroting en realisatie instroom meldingen per maand Grafiek 3: Percentage triages

Nadere informatie

Peter Booster 2012, tatasteel

Peter Booster 2012, tatasteel 1920 Peter Booster 2012, tatasteel Peter Booster General Manager HSM ai Tatasteel MLE (Sturing aan de deskundigenorganisatie H&S in IJmuiden) BSM Programmamanagement H&S (Veiligheidsteams, Zero Harm campagnes,

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Voor de functie van: Chief Executive Officer (m/v)

FUNCTIEPROFIEL. Voor de functie van: Chief Executive Officer (m/v) FUNCTIEPROFIEL Voor de functie van: Chief Executive Officer (m/v) Van: HD Medi BV Datum: april 2016 2 Advertentie in de media (print en online op 9 april 2016 en verder) 3 DE ORGANISATIE Geschiedenis van

Nadere informatie

Hoe haalt u het maximale rendement uit uw WMS? Arjen Lagerweij a.lagerweij@evo.nl +31 6 2191 7307

Hoe haalt u het maximale rendement uit uw WMS? Arjen Lagerweij a.lagerweij@evo.nl +31 6 2191 7307 Hoe haalt u het maximale rendement uit uw WMS? Arjen Lagerweij a.lagerweij@evo.nl +31 6 2191 7307 Wat gaan we doen? 1. Introductie 2. Wat willen we bereiken met WMS? 3. Voorbereiding aanschaf WMS 4. Samenvatten

Nadere informatie

- CONTROLLERS CIRCLE 12 juni 2012-

- CONTROLLERS CIRCLE 12 juni 2012- - CONTROLLERS CIRCLE 12 juni 2012- Martin Jager Partner BDO Westfriesland - CONTROLLERS CIRCLE 12 juni 2012- De Controller van de 21 e Eeuw Dr. André de Waal MBA 12 juni 2012 Controllers Circle West-Friesland

Nadere informatie

Ervaring Interimmanagement en coaching bij GEA, vanaf 2011. Openbaar Ministerie maart 2015 - juli 2015

Ervaring Interimmanagement en coaching bij GEA, vanaf 2011. Openbaar Ministerie maart 2015 - juli 2015 Persoon & aanpak Mijn expertise ligt in HRM en managementvraagstukken, specifiek mobiliteit, talentmanagement en verander- en professionaliseringstra jecten. Op strategisch en operationeel niveau, met

Nadere informatie