Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd"

Transcriptie

1 Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd

2 Logistiek dienstverlener Jonker & Schut bespaart tijd, rijdt minder lege kilometers, werkt duurzaam en verhoogt zijn rendement dankzij de nieuwe Teleroute De uitstekende prestaties met jaarlijkse groei van Jonker & Schut zijn een gevolg van het gebruik van moderne hulpmiddelen en de diverse activiteiten bij de logistieke dienstverlener en fabrikant. Jonker & Schut is gevestigd in de Nederlandse gemeente Barneveld, en is al ruim 20 jaar Teleroute-gebruiker. Onlangs hebben wij de nieuwste versie van Teleroute Freight Exchange in gebruik genomen, die gebruiksvriendelijker is en ons helpt minder lege kilometers te rijden. Erik Schut Directeur

3 Jonker & Schut breidt zijn activiteit in Barneveld geleidelijk uit. Momenteel opereert het bedrijf vanuit 3 verschillende locaties. Naast de productie en verwerking van melkpoeder, biedt het diensten aan op het vlak van douanezaken en expeditie, transport, logistiek en warehousing. De voorbije jaren groeiden wij gemiddeld met 5 tot 7 procent. De diversiteit van onze activiteiten biedt een solide basis en zo kunnen wij ons concentreren op het aanbieden van kwaliteitsvolle producten en diensten aan onze klanten.

4 Vraag en aanbod op elkaar afstemmen Transport maakt ongeveer 40 procent van hun totale activiteit uit, hoewel dit niet altijd het hoofdelement is geweest. Omdat transporteurs geen goede dienstverlening boden, besloot Jonker & Schut de goederen zelf tot bij de klanten te brengen. Momenteel bezit de onderneming 60 opleggers en 26 vrachtwagens. Alle andere transportmiddelen en -diensten die nodig zijn om te klanten te bedienen, worden uitbesteed aan partners. Teleroute Freight Exchange wordt dagelijks gebruikt, zowel om vracht aan te bieden als te zoeken. Veel van onze planners gebruiken Teleroute voor ad-hoc zendingen, maar ook om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen in geval van markfluctuaties.

5 Een derde wordt uitbesteed Twee derde van alle transportstromen wordt uitgevoerd door chauffeurs en uitrusting van Jonker & Schut. Het overige een derde wordt uitbesteed. Wij gebruiken Teleroute voor het ad-hoc gedeelte van de zendingen. Dit maakt gemiddeld 5 tot 10 procent van onze uitbestede activiteiten uit. Dat percentage is de afgelopen paar jaar licht gestegen, zegt Operations Manager Marty van Lagen.

6 Duurzame bedrijfsstrategie Jonker & Schut biedt logistieke dienstverlening op basis van een duurzame bedrijfsstrategie. De gebruikte vrachtwagens moeten een Euro 5- of 6-motor hebben. De planning wordt gedaan met de nadruk op efficiëntie. Dit houdt in dat het aantal transportkilometers wordt geoptimaliseerd in verhouding tot de belastingsfactor van een vrachtwagen. Moderne IT-tools Het gebruik van moderne IT-tools is cruciaal om de zo nagestreefde transportefficiëntie te halen. Daarom werd er een nieuwe combinatie van transport management (TMS) en warehouse management (WMS) oplossingen geïmplementeerd. Teleroute is ontwikkeld om eenvoudig te koppelen met elke TMS-oplossing.

7 Eenvoudig eisen toevoegen in Teleroute De nieuwe Teleroute Freight Exchange maakt het voor planners veel eenvoudiger. Het cloud-based platform biedt tal van verbeterde functies. In geval van een GMP-transport, kunnen onze planners deze eis gewoon toevoegen in de Teleroute aanbieding. Als ze dat niet doen, kan dit problemen veroorzaken op de laadplaats. Hetzelfde geldt in gevallen waar een transporteur aluminium in plaats van houten laadborden moet gebruiken, aldus Marty van Lagen.

8 Gebruiksvriendelijkheid van platform benadrukken Zowel de directeur als de operations manager beschouwden Teleroute in het verleden hoofdzakelijk als een toegangssysteem voor vrachtuitwisseling. Dit is zeker ten goede veranderd. Wanneer naar hun mening wordt gevraagd, willen zij de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing beklemtonen. Het is eenvoudig in gebruik en biedt overzichtskaarten die onze planners helpen. Een van de vele verbeteringen is dat de dispatchers over extra zoekmogelijkheden beschikken in de nieuwe Teleroute. Marty van Lagen: Vracht zoeken in een specifiek en relatief klein gebied is eenvoudiger geworden. In de nieuwe Teleroute is het getoonde aantal voertuigen veel hoger dan vroeger. Dit is het resultaat van actieve matching. Een planner die een transporteur zoekt, kan elke dag kiezen uit wel voertuigen, afhankelijk van de route.

9 Belastingsfactor verbeteren Een van de pluspunten van Teleroute is dat het ons flexibiliteit biedt. Een snelle check in Teleroute toont of vrachtwagens van Jonker & Schut vracht kunnen oppikken of afzetten. Als dit mogelijk is, verbetert dit de belastingfactor. Indien een combinatie niet mogelijk is, kan de planner nog altijd een aanvraag posten op het vrachtuitwisselingsplatform.. De vrachtuitwisselingsoplossing levert ons bijvoorbeeld op onze transitroute naar Lyon in Frankrijk een rentabiliteitsverhoging op van 4 tot 6 procent.

10 Teleroute biedt ons een toegang tot nieuwe transportpartners. Dat is maar één van de voordelen. De voordelen zijn erg duidelijk Sommige dingen zijn niet veranderd: Teleroute gebruiken of iemand van de vaste onderaannemers vragen om een transport uit te voeren. Toch zijn de voordelen van Teleroute erg duidelijk voor ons bedrijf. De vrachtuitwisselingsoplossing levert ons bijvoorbeeld op onze transitroute naar Lyon in Frankrijk een rentabiliteitsverhoging op van 4 tot 6 procent. Wij gebruiken Teleroute al lang en ik weet zeker dat we dat nog lang zullen blijven doen. Het platform is erg prettig om mee te werken, vooral als er sprake is van grote schommelingen in vraag en aanbod.

11 Uitdaging Logistiek dienstverlener Jonker & Schut was op zoek naar nieuwe mogelijkheden om nog flexibeler vracht te kunnen aanbieden en vragen. Een betere efficiëntie per vracht was hierbij essentieel, net als de mogelijkheid om verder het pad van de duurzaamheid te kunnen bewandelen. Een snelle kijk op de vrachtuitwisselingsmarkt was dus een noodzaak.

12 Oplossing De nieuwe cloud-based Teleroute Freight Exchange biedt de planners van Jonker & Schut een gebruiksvriendelijk platform om vracht te zoeken. Bovendien kunnen ze ook aanvragen plaatsen voor transporteurs. De LDV gebruikt Teleroute al vele jaren. Nieuwe functies maken het gebruik van het platform nog eenvoudiger en sneller.

13 Voordeel De nieuwe cloud-based Teleroute Freight Exchange ondersteunt de planners nog beter dan voorheen. Zij kunnen snel en makkelijk de eisen voor een vracht aangeven in een post. Teleroute stelt de LDV in staat vracht of transporteurs te zoeken in een relatief klein gebied. Gedetailleerde kaarten ondersteunen de planners. Op bepaalde handelsroutes nam de rentabiliteit met 4 tot 6 procent toe door het gebruik van Teleroute. Bovendien is het zeker dat Teleroute tijd bespaart, maar omdat wij het platform al zo lang gebruiken, is het moeilijk te zeggen hoeveel precies.

14 Ruim Europese transportprofessionals slechts één muisklik verwijderd. Teleroute is de eerste Europese oplossing voor online vracht- en voertuiguitwisseling die toegang heeft tot vrachten van en naar West-, Centraal- en Zuid-Europa. 25% minder leeg rijden 60 seconden om een deal te sluiten transportpartners om uw omzet te verhogen 80% slaagkans bij schuldbemiddeling I +32 (0)

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Het in 2005 in Roemenië opgerichte Bargrilori Logistics is een klein, maar snel groeiend vrachtvervoerbedrijf dat nauwe operationele banden

Nadere informatie

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration CARS&CARGO Vrachtuitwisseling Teleroute ondersteunt snelle groei Cars&Cargo met netwerkopbouw en reductie leegrijden BOB SNIJDER DIRECTEUR VAN CARS&CARGO IN HAZELDONK Ondernemer of zakenman? Bob Snijder,

Nadere informatie

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Snelheid gewenst: stipte en ongecompliceerde vervoersdienst Het in Oostenrijk gevestigde Tirolia Spedition Ges.m.b.H is gespecialiseerd

Nadere informatie

Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute

Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute Teleroute vult de laatste laadmeters Vooruit kijken en stap voor stap de beladingsgraad

Nadere informatie

Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap

Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap Transport is de basis, logistiek de activiteit waarop steeds meer de focus komt te liggen. Eutraco, voluit European Transport

Nadere informatie

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS.

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS. TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS www.tas-tms.com GROUP-GTS Group-GTS is een familiebedrijf dat groeit dankzij gemotiveerd personeel. De logistiek dienstverlener kent wat betreft activiteiten

Nadere informatie

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik /

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / CXEuro De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs k in o o Nu land! er Ned / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / De oplossing voor al uw uitdagingen in de logistieke sector Koeriers:

Nadere informatie

VRACHTBEURZEN HOE MAAKT U MEER WINST DAN DE CONCURRENTIE?

VRACHTBEURZEN HOE MAAKT U MEER WINST DAN DE CONCURRENTIE? VRACHTBEURZEN HOE MAAKT U MEER WINST DAN DE CONCURRENTIE? Een inkijkje in de werking en de voordelen van online vrachtbeurzen INCLUSIEF 10 KLANTCASES TIPS EN WINSTVOORBEELDEN DE VOORDELEN VAN VRACHTBEURZEN...

Nadere informatie

Totale controle over uw transportbedrijf. Deze 4 casestudies bewijzen het

Totale controle over uw transportbedrijf. Deze 4 casestudies bewijzen het Totale controle over uw transportbedrijf Deze 4 casestudies bewijzen het TAS is de drijvende kracht achter het transportbedrijf Eutraco Het Europese transportbedrijf Eutraco realiseert jaar na jaar een

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

freight is our trade www.neele.nl Nederlands

freight is our trade www.neele.nl Nederlands freight is our trade www.neele.nl Nederlands Full service logistieke dienstverlening Neele Logistics ontzorgt uw complete logistiek. Of u nu een vervoerder zoekt die goed de weg weet in Europa of een partij

Nadere informatie

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Beleggerspresentatie Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Introductie? Wie zijn wij? Bestuurders André van Rijn Richard Reeskamp Management Team Tomas Straathof Manager Operations

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

ZIJN WIJ TE KLEIN VOOR EEN RITPLANNINGSSYSTEEM?

ZIJN WIJ TE KLEIN VOOR EEN RITPLANNINGSSYSTEEM? ZIJN WIJ TE KLEIN VOOR EEN RITPLANNINGSSYSTEEM? STADSDISTRIBUTIE VERSDISTRIBUTIE GROOTHANDELS WOONRETAILERS KOERIERS FIELD SERVICE RETAIL BOUWINDUSTRIE Te klein? Niet het aantal vrachtauto s, maar de complexiteit

Nadere informatie

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken De voornaamste reden waarom we voor TAS-tms hebben gekozen, was de optie om alles in één systeem

Nadere informatie

Hiab 130 R Vermogen 13 tm

Hiab 130 R Vermogen 13 tm Hiab 130 R Vermogen 13 tm Productbrochure Capaciteit en flexibiliteit Ontworpen voor maximale prestatie De Hiab 130 Roller kraan heeft een verrassend groot bereik; met behulp van maximaal vier verlengstukken

Nadere informatie

De perfecte mix voor uw logistieke wensen

De perfecte mix voor uw logistieke wensen De perfecte mix voor uw logistieke wensen Toonaangevend, duurzaam en sociaal Directie De eerste Post was onze oprichter Hendrik Nicolaas Post in 1964. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer: De,

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

Astro WMS: een innovatief en slim WMS

Astro WMS: een innovatief en slim WMS Astro WMS: een innovatief en slim WMS Beschrijving product: Astro WMS oplossing: innovatief en slim Astro WMS is een slim, innovatief en schaalbaar standaard warehouse management systeem wat zich aanpast

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Drake & Farrell permanent beschikbaar dankzij robuust datacenter

Drake & Farrell permanent beschikbaar dankzij robuust datacenter De toekomstgerichtheid van Unica Schutte ICT past uitstekend bij ons bedrijf Drake & Farrell permanent beschikbaar dankzij robuust datacenter Drake & Farrell is een dienstverlener voor supply chain diensten,

Nadere informatie

VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK. Vermeer Transport

VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK. Vermeer Transport VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK Kort overzicht Vloot van ca 30 vrachtwagens, waaronder 3 lzv s In België sinds 1998 transport van kwekers naar exporteurs, in 2002 vanuit nieuwbouw Lochristi

Nadere informatie

Innoveren maakt het verschil

Innoveren maakt het verschil Innoveren maakt het verschil De logistieke dienstverlener van vandaag bestaat niet meer in 2020! Pascal van Beek Supply chain strategie ontwikkeling & implementatie Business development Customer focussed

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics software in een nieuw jasje Asse 17/06/2013 Verschillende servicepakketten voor elk doel Wagenparken onderweg beheren met

Nadere informatie

Wat is de optimale grootte van een dc?

Wat is de optimale grootte van een dc? Wat is de optimale grootte van een dc? De laatste 10 tot 15 jaar is er een duidelijke trend dat distributiecentra (dc s) steeds groter worden. Dit geldt zeker voor dc s van dienstverleners, maar ook voor

Nadere informatie

Referentiedossier Transics

Referentiedossier Transics Referentiedossier Transics Voorwoord Transics is een van de trendzetters in Europa kwa Fleetmanagement en dit uitsluitend op vrachtwagen. In 2009 en 2010 is Fleetsupport BVBA de exclusieve installateur

Nadere informatie

Ontdek de kracht van Live-chat uitbesteden en start vandaag!

Ontdek de kracht van Live-chat uitbesteden en start vandaag! Ontdek de kracht van Live-chat uitbesteden en start vandaag! Welkom! Bedankt voor jouw aanvraag om meer informatie te ontvangen. De hedendaagse klant en websitebezoeker kunnen we vandaag de dag gerust

Nadere informatie

Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept

Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept Hoe Transwide TMS zelfs in de meest veeleisende transportomgeving de sleutel is tot nauwkeurigheid en rendabiliteit Barry Callebaut is wereldwijd een

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DAF CONNECT REAL-TIME INFORMATIE VOOR OPTIMALE PRESTATIES Altijd zicht op de prestaties van uw vloot en grip op uw logistieke

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes Building Intelligence Wat is BrightBooking? BrightBooking is een online platform, waarmee u zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte zoekt en reserveert.

Nadere informatie

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Canon Essential Business Builder Program Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Essential Business Builder Program Introductie Het runnen van een drukkerij is een uitdaging. De activiteiten

Nadere informatie

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de financiële dienstverlening. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de financiële dienstverlening. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Maak kennis met Nuance Power PDF voor de financiële dienstverlening 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1 Tot nu toe moesten financiële instellingen en professionals noodgedwongen

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Logistieke top-100: bouwsteen in waarde logistieke sector voor Nederland

Logistieke top-100: bouwsteen in waarde logistieke sector voor Nederland Logistieke top-100: bouwsteen in waarde logistieke sector voor Nederland TNO, Kees Verweij, Teamleider Logistiek TLN Top-100 bijeenkomst, 8 april 2010 Logistieke kosten stijgen als % omzet bedrijfsleven

Nadere informatie

Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren

Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren Vorig jaar bereikten we met Transwide een absolute piek in de dienstverlening aan de klant. De dringende behoefte aan meer efficiëntie

Nadere informatie

De weg om uw doelen te bereiken.

De weg om uw doelen te bereiken. CONSEQUENT EFFICIENT Downloading % 99 SYSTEM Downloading % 71 % 25 Downloading % 25 % 16 % 88 START % 06 Downloading % 34 Downloading % 23 % 16 % 65 Downloading % 75 De weg om uw doelen te bereiken. MAN

Nadere informatie

AHOY ROTTERDAM 29, &

AHOY ROTTERDAM 29, & AHOY ROTTERDAM 29,30 11 2016 & 1 12 2016 www.easyfairs.com/transport-nl DE BEURZEN TRANSPORT, LOGISTIEK & DISTRIBUTIE Netwerken op Europees niveau Onze beurzen staan bekend als de meest effectieve manier

Nadere informatie

Customer success story: Icelandair

Customer success story: Icelandair Customer success story: Icelandair Waar gaat het over? Inhoudsopgave Customer success story 3 Over Icelandair 3 Uitdagingen 4 Hoe Bynder heeft geholpen 5 Voordelen voor Icelandair 6 Over Bynder 7 www.bynder.nl

Nadere informatie

Stuurinformatie als sleutel voor slimmere keuzes en betere marges. Expect more. Expect Pink. Place full-screen image on layer Background.

Stuurinformatie als sleutel voor slimmere keuzes en betere marges. Expect more. Expect Pink. Place full-screen image on layer Background. WHITEPAPER Stuurinformatie als sleutel voor slimmere keuzes en betere marges. Expect more. Expect Pink. start Place full-screen image on layer Background Tijdrovende datadumps naar bijvoorbeeld Excel behoren

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

RAVAS Case Study Nr. 9701

RAVAS Case Study Nr. 9701 RAVAS Case Study Nr. 9701 26 mei 1997 Het bedrijf: AMP Holland BV s Hertogenbosch, Nederland Activiteit: Productie micro-componenten o.a. voor de computer industrie Contact: Ir. A. de Waal Manager Warehouse

Nadere informatie

De toekomst rijdt elektrisch Het milieu ontzien, zakelijke kansen creëren

De toekomst rijdt elektrisch Het milieu ontzien, zakelijke kansen creëren De weg naar elektromobiliteit emobility Starter Package Bosch Software Innovations 163142-BOSCH-eMobility-BROCH-NL-OK.indd 2 06/12/13 10:25 2 Bosch Software Innovations De toekomst rijdt elektrisch Het

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE Dispatcher goederenvervoer (m/v)

BEROEPSKWALIFICATIE Dispatcher goederenvervoer (m/v) BEROEPSKWALIFICATIE Dispatcher goederenvervoer (m/v) 1. GLOBAAL 1.1 Titel Dispatcher goederenvervoer (m/v) 1.2 Definitie Het coördineren en organiseren van diverse activiteiten m.b.t. het goederentransport

Nadere informatie

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Efficiency verbetering door uitbesteding van uw documentprocessen Efficiency EFFICIENCY Een ervaren marktspeler Ondernemingen hebben vandaag de dag te

Nadere informatie

De juiste kennis en kunde is bij Unica Schutte ICT aanwezig. HUSA Logistics onderscheidt zich in de branche dankzij stabiele ICT-omgeving

De juiste kennis en kunde is bij Unica Schutte ICT aanwezig. HUSA Logistics onderscheidt zich in de branche dankzij stabiele ICT-omgeving De juiste kennis en kunde is bij Unica Schutte ICT aanwezig HUSA Logistics onderscheidt zich in de branche dankzij stabiele ICT-omgeving HUSA Logistics is een allround intermodale logistiek dienstverlener

Nadere informatie

VOLVO FH FUEL CONCEPT

VOLVO FH FUEL CONCEPT VOLVO FH FUEL CONCEPT Trucks ontworpen voor maximale BRANDSTOFEFFICIËNTIE reduceer uw brandstofkosten VOLVO FH FUEL CONCEPT TRUCKS Meer kilometers. Minder brandstof. Onze Fuel Concept trucks zijn goed

Nadere informatie

Optimaal inzicht in de talenten van uw medewerkers

Optimaal inzicht in de talenten van uw medewerkers Optimaal inzicht in de talenten van uw medewerkers Laat mensen zoveel mogelijk werken vanuit hun talenten en vergroot zo de kans op succes. Mensen komen vooral in beweging voor dingen die ze goed kunnen

Nadere informatie

Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen. The Business Network

Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen. The Business Network Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen The Business Network Kom sneller ter zake, communiceer nauwkeuriger en verhoog de efficiëntie Met The Proactis Business Network kunt u de cloud

Nadere informatie

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom is het grootste tuinpostorderbedrijf in Europa. Verkoop via internet wordt daarbij steeds belangrijker. The Vision Web heeft voor Bakker

Nadere informatie

Vijf netwerkuitdagingen die je eenvoudig oplost met Cisco Meraki. Zo geeft Cisco Meraki je de volledige regie over je netwerkbeheer

Vijf netwerkuitdagingen die je eenvoudig oplost met Cisco Meraki. Zo geeft Cisco Meraki je de volledige regie over je netwerkbeheer Vijf netwerkuitdagingen die je eenvoudig oplost met Cisco Meraki Zo geeft Cisco Meraki je de volledige regie over je netwerkbeheer Netwerkbeheer kan tegenwoordig uitlopen op een lastige tijdrovende klus.

Nadere informatie

De standaard routeplanner voor de logistieke branche. TLNplanner is een product van

De standaard routeplanner voor de logistieke branche.     TLNplanner is een product van De standaard routeplanner voor de logistieke branche www.tlnplanner.nl TLNplanner is een product van 2 De standaard routeplanner voor de logistieke branche TLNplanner is ontwikkeld omdat er behoefte was

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

Customer Case Koninklijke ERU

Customer Case Koninklijke ERU Feiten in het kort: Bedrijf:, Woerden Branche: Food & Beverage Werknemers: 75 Activiteiten: Productie en verkoop smeltkaasproducten Oplossing: Implementatie VMI met Cloud EDI en WMS Operationeel sinds:

Nadere informatie

Whitepaper Toewijzen van 'spotmarkt'-transporten DAGELIJKSE TRANSPORT TOEWIJZING VERMINDERT LEGE KILOMETERS EN KOSTEN

Whitepaper Toewijzen van 'spotmarkt'-transporten DAGELIJKSE TRANSPORT TOEWIJZING VERMINDERT LEGE KILOMETERS EN KOSTEN DAGELIJKSE TRANSPORT TOEWIJZING VERMINDERT LEGE KILOMETERS EN KOSTEN Toewijzen van transportopdrachten conform het 'spotmarkt'-principe Dagelijkse transport toewijzing vermindert lege kilometers en kosten

Nadere informatie

Loro Piana maakt eigen op maat gemaakte planningsoplossing met Quintiq

Loro Piana maakt eigen op maat gemaakte planningsoplossing met Quintiq Loro Piana Case study Loro Piana maakt eigen op maat gemaakte planningsoplossing met Quintiq Wij waren er heel snel uit: Quintiq kon ons de flexibiliteit bieden die cruciaal is voor een complexe omgeving

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

Omarm de cloud. Een onderzoek naar de acceptatie van cloud computing onder Europese MKB s

Omarm de cloud. Een onderzoek naar de acceptatie van cloud computing onder Europese MKB s Omarm de cloud Een onderzoek naar de acceptatie van cloud computing onder Europese MKB s Introductie Cloud computing symboliseert een grote verschuiving in de manier waarop ITdiensten worden geleverd binnen

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

CO 2 -update H1 2014. versie 2, 16 maart 2015

CO 2 -update H1 2014. versie 2, 16 maart 2015 CO 2 -update H1 2014 versie 2, 16 maart 2015 INLEIDING De belangrijkste milieu-impact van Beelen is haar CO 2 -uitstoot. Daarom hebben wij reeds in 2011 reductiedoelstellingen voor onze CO 2 -uitstoot

Nadere informatie

De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen

De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen De Pilz E-shop In de B2B-sector moeten webshops tegenwoordig meer bieden dan alleen een inkoopportal dat 24 uur per dag bereikbaar is. Als klant verwacht u meer,

Nadere informatie

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER!

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! 1 2 ZUINIGHEID EN VEILIGHEID hebben bij het transport van goederen de hoogste prioriteit. Een veeleisende gevarieerde topografie, druk verkeer evenals kostendruk en

Nadere informatie

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE E-BOOK DE STAP NAAR EEN TOEKOMST- BESTENDIGE EN DUURZAME BASIS Virtualiseren is in veel disciplines een populaire term. Het is

Nadere informatie

UNIGARANT SUCCESVOL NA KETENINTEGRATIE

UNIGARANT SUCCESVOL NA KETENINTEGRATIE UNIGARANT SUCCESVOL NA KETENINTEGRATIE Unigarant Verzekeringen heeft haar front-, mid- en backoffice systemen, waaronder haar extranet voor tussenpersonen, compleet vervangen en vernieuwd. Unigarant besloot

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Xesar. Gewoon veelzijdig

Xesar. Gewoon veelzijdig Xesar Gewoon veelzijdig Xesar. Gewoon veelzijdig Controle, veiligheid en flexibiliteit, gecombineerd in een innovatief, elektronisch sluitsysteem dát is Xesar. Of u het nu inzet in wooncomplexen, in een

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

Persbericht. CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011

Persbericht. CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011 Persbericht CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011 Klanten van Trimble Transport & Logistics hebben opnieuw hoog gescoord

Nadere informatie

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de juridische sector. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de juridische sector. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1 Maak kennis met Nuance Power PDF voor de juridische sector 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1 Tot nu toe moesten advocatenkantoren en juridische afdelingen noodgedwongen

Nadere informatie

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide.

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Wij staan voor u klaar. Wereldwijd. Al sinds 1921 vervoeren wij goederen voor onze klanten over de gehele wereld. Van

Nadere informatie

Meerdere warehouse implementaties te kostbaar?

Meerdere warehouse implementaties te kostbaar? Your solution partner for growth Meerdere warehouse implementaties te kostbaar? 12 April 2016 Arjan Kühl AGENDA Introductie Probleemstelling Template WMS implementatie Methodiek Scenarios Technische Oplossing

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

Examenprogramma planner wegtransport

Examenprogramma planner wegtransport Examenprogramma planner wegtransport Inleiding Het LEC organiseert logistieke examens voor het opleidingsprogramma planner wegtransport. Deze opleiding wordt door verschillende opleidingsinstituten aangeboden.

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

Performance Management Systeem voor optimale gebouwprestaties

Performance Management Systeem voor optimale gebouwprestaties Performance Management Systeem voor optimale gebouwprestaties Je kunt eigenlijk nooit genoeg data hebben, vindt Remco Wassink, onderhoudsmanager van het Radboudumc, zolang je maar controle hebt over al

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening Het vergroten van de efficiency is momenteel een belangrijk issue bij corporaties. Digitale dienstverlening is een van

Nadere informatie

Elektrische distributie in NL 'N Update & pilot resultaten

Elektrische distributie in NL 'N Update & pilot resultaten Elektrische distributie in NL 'N Update & pilot resultaten Laundry Experience Event 17 March 2017 Content 1. Elektrificatie in NL 2. Visie overheid en de G4 3. Uitkomsten pilots 1. Geschikte marktsegmenten

Nadere informatie

EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT

EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT Aanlevering van C-artikelen EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT www.simple-system.nl Het B2B-inkoopplatform voor C-onderdelen 2 Vereenvoudigt de inkoop van C-artikelen snel & transparant 3 De feiten liegen er

Nadere informatie

Bijlage 3: Afvalbrengpunten in Enschede

Bijlage 3: Afvalbrengpunten in Enschede Bijlage 3: Afvalbrengpunten in Enschede Huidige situatie De gemeente Enschede heeft 3 afvalbrengpunten, in Zuid aan de Vlierstraat, in Oost aan de Lenteweg en in West aan de Binnenhaven. Zuid heeft verreweg

Nadere informatie

CUSTOMER STORY BAVARIA BAVARIA BESTEEDT MEER TIJD AAN INNOVATIE DANKZIJ ESET

CUSTOMER STORY BAVARIA BAVARIA BESTEEDT MEER TIJD AAN INNOVATIE DANKZIJ ESET www.eset.nl CUSTOMER STORY BAVARIA BAVARIA BESTEEDT MEER TIJD AAN INNOVATIE DANKZIJ ESET www.eset.nl Sinds een kleine 300 jaar is Bavaria een begrip in Nederland en ver daarbuiten. De bierbrouwer is gestart

Nadere informatie

Toolkit bedrijfsvoering

Toolkit bedrijfsvoering Toolkit bedrijfsvoering Naar optimale zorg door gezonde bedrijfsvoering Verstand van Zorg Van transitie naar transformatie Gezonde bedrijfsvoering als succesfactor Continu goede én betaalbare zorg leveren?

Nadere informatie

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk EXB 360 Mobile App EXB 360 MOBILE App Bevorder betrokkenheid Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites, de EXB MOBILE App kan in enkele weken de nieuwe favoriete app

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering AUTOMATISERING CSA EVEN VOORSTELLEN Jan Groothedde Manager sales en design engineering INHOUD Wie zijn wij? Wat is automatisering? Automatisering CSA Afsluiting WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? MKB bedrijf

Nadere informatie

Gehlen Schols Logistics

Gehlen Schols Logistics Winner 2011 Vestigingen: NL - Kerkrade (hoofdkantoor) DE - Düren BE - Grâce Hollogne SK - Bratislava Logistieke diensten: Internationaal Transport en Expeditie Dagelijks: Duitsland, Zwitserland, Benelux

Nadere informatie

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl MAN EfficientLine 2 De zuinigste MAN nu nog zuiniger 6,5% minder verbruik www.man-trucks.nl MAN EfficientCruise De basis voor een grote besparing Door koppeling van GPS data aan de cruise control is het

Nadere informatie

TLN VENDOR SURVEY. ICT in Transport en Logis0ek. Inzicht en trends in transport management systemen. Oktober 2014. Uitgevoerd door TransportLAB

TLN VENDOR SURVEY. ICT in Transport en Logis0ek. Inzicht en trends in transport management systemen. Oktober 2014. Uitgevoerd door TransportLAB TLN VENDOR SURVEY ICT in Transport en Logis0ek Inzicht en trends in transport management systemen Oktober 2014 Uitgevoerd door TransportLAB In opdracht van Transport en Logis0ek Nederland Colofon Opdrachtgever:

Nadere informatie

Logistiek in ketens Keuzes betreffende transport Keuzes betreffende het distributiecentrum Keuzes betreffende de distributiekanalen

Logistiek in ketens Keuzes betreffende transport Keuzes betreffende het distributiecentrum Keuzes betreffende de distributiekanalen Logistiek in ketens Keuzes betreffende transport Keuzes betreffende het distributiecentrum Keuzes betreffende de distributiekanalen 1 Keuzes betreffende transport Wegvervoer Binnenvaart Railvervoer Luchtvervoer

Nadere informatie

Middelen om de supply chain te verduurzamen. Wytze Rauwenhoff Flanders Logistics-consulenten

Middelen om de supply chain te verduurzamen. Wytze Rauwenhoff Flanders Logistics-consulenten Middelen om de supply chain te verduurzamen Wytze Rauwenhoff Flanders Logistics-consulenten Inhoud 1. Voorstelling Flanders Logistics-consulenten Voorstelling project Methodiek 2. Duurzaamheidsverbeteringen

Nadere informatie

Zencap de innovatieve online marktplaats voor bedrijfsfinanciering

Zencap de innovatieve online marktplaats voor bedrijfsfinanciering Persmap 2015 Zencap de innovatieve online marktplaats voor bedrijfsfinanciering Onze missie Succesvolle ondernemers hebben mensen nodig die in hen geloven en die hen de benodigde mielen ter beschikking

Nadere informatie

TOEWIJZEN VAN KOSTEN: BEWUSTE KEUZES

TOEWIJZEN VAN KOSTEN: BEWUSTE KEUZES TOEWIJZEN VAN KOSTEN: BEWUSTE KEUZES Situering Business Intelligence Activity Based Costing Kennis Actie Nacalculatie Data 2 Begrippen (Transport)opdracht, zending, dossier De opdracht van één klant om

Nadere informatie