Nesselande. Rotterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nesselande. Rotterdam"

Transcriptie

1 Nesselande otterdam Nesselande Nesselande, otterdam otterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VIJE INSCHIJVINGEN Informatieboek FASE 1, 2 en 5Vrije Kavels Waterwijk FaseAUGUSTUS 1, 2, en 4 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Vrije kavels Nesselande - waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 02KavelboekNesselandeFase indd kav

2 INLEIDING In het hiernavolgende wordt een toelichting gegeven op de kavels in Waterwijk Nesselande Fases 1, 2 en 5. Deze toelichting is bedoeld om een eerste indruk te geven van de karakteristieken en mogelijkheden van de verschillende kavels. Per kaveltype wordt ingegaan op de situering van de kavel, de bezonning en voor welk type woning de kavel het meest geschikt is. Deze toelichting is bedoeld als een eerste oriëntatie. Voor de exacte regelgeving verwijzen wij u naar het Informatieboekje. In Waterwijk worden verschillende kaveltypen aangeboden. Daarmee wordt aangesloten aan bij de grote diversiteit aan woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt zal zijn voor elke type woning. Wij raden u daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met uw architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

3 FASE 1: Kavels: 2 en 5 De kavels 2 en 5 zijn gelegen aan de Gerrit Voorenkade in het zuidelijk deel van Waterwijk. De kavels zijn bereikbaar vanaf de Brandingdijk via de Coenraad Swiepdijk. De kavels 2 en 5 zijn beide op een gezamenlijk eiland gelegen met op elk eiland 3 kavels. De kavels 2 en 5 zijn met de lange zijde naar de straat gericht. Ze zijn gelegen aan het einde van het mandelige erf en hebben een brede oever langs het water, waar een steiger, vlonder of botenhuis kan worden gebouwd. Het kaveleiland is toegankelijk via een gemeenschappelijke brug en een gezamenlijk erf. Bebouwingsveld De bebouwingsvelden van de kavels 2 en 5 zijn erg ruim. Het veld van kavel 2 kent een schuine zijde langs de dijk. Het bebouwingsveld van kavel 5 is rechthoekig. De velden zijn centraal op de kavels gelegen, om ook de woningen op de overige kavels op de eilanden voldoende zicht op de omgeving te bieden. Aan de zijde van het erf hebben de bebouwingsvelden een overgangszone, waar de bouwhoogte geleidelijk oploopt van 2.5 meter tot 9.0 meter. Bezonning Afhankelijk van de plaats van de woning op de kavel kan worden gekozen voor een diepe voortuin op het zuidoosten of een achtertuin op het noordwesten. Indien voor de laatste optie wordt gekozen, dan wordt aangeraden de hoogte van de woning te beperken om zo de bezonning van de achtertuin niet te veel te hinderen. Met name voor kavel 2 geldt dat ook een zonnige zijtuin kan worden verkregen als de woning zo veel mogelijk in het oostelijk deel van het bebouwingsveld wordt geplaatst. Woningtype De kavels 2 en 5 lenen zich door het riante bebouwingsveld goed voor vele woningtypen. Het veld biedt de ruimte voor een woningtype met veel oppervlak op de begane grond, zoals een bungalow. Een compactere woning met een rechthoekig grondvlak waarbij de korte zijde naar het erf is gekeerd, heeft tot voordeel dat er meer ruimte voor een zijtuin in de zon resteert. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

4 Kavel: 10 Kavels 10 en 10A liggen samen op een eiland aan de Gerrit Voorenkade, in het zuidelijk deel van Waterwijk. De kavels bevinden zich aan de zuidzijde van deze doodlopende woonstraat. Ten oosten van deze kavels bevindt zich een openbaar parkeerhof met parkeerplaatsen voor bezoekers en speelruimte. Aan de westzijde ligt de Coenraad Swiepdijk, een hoofdstraat die toegang geeft tot Waterwijk vanaf de Brandingdijk en de wijk dwars doorsnijdt. Ten zuiden van de kavels bevindt zich open water; hier loopt de hoofdvaarroute vanuit de wijk naar de Zevenhuizerplas. Ten behoeve van de vaarroute is een brug opgenomen in de dijk. Het eiland is toegankelijk via een brug vanaf de Gerrit Voorenkade. De brug en het aansluitend erf worden uitgegeven in mandelig eigendom. Bebouwingsveld Het bebouwingsveld van kavel 10 is vrij vierkant van vorm en aan de zuidzijde afgeschuind, zodat de woning op voldoende afstand van de Brandingdijk, de hoofdontsluitingsweg van de wijk, kan worden gebouwd. De velden zijn erg ruim; het oppervlak van het bebouwingsveld van kavel 10 bedraagt ruim 294 m². Aan de zijde van het buurkavel hebben beide bebouwingsvelden een overgangszone van meter breed. Bezonning De kavels zijn gunstig gelegen qua bezonning. Aan weerszijden van dit eiland zijn geen particuliere kavels gelegen. De achtertuin van kavel 10 is op het zuidoosten gericht en grenst aan een brede waterpartij, waardoor de zon optimaal op de kavels kan schijnen. Door de woning op het oostelijk deel van de kavel te plaatsten kan aan de zuidwestzijde een zonnige tuin gemaakt worden waar tot laat in de avond van de zon kan worden genoten. Woningtype Deze kavel leent zich goed voor een woningtype met een rechthoekige plattegrond. De woning kan met de lange zijde naar de straat worden geplaatst, zodat een brede, diepe tuin resteert. Een andere mogelijkheid is om de woning oostelijk op de kavel te plaatsen met de korte zijde naar de straat, zodat een brede tuin op het zuidwesten ontstaat. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

5 FASE 2: Kavels: 77A De kavels 77a t/m 77e zijn samen op een eiland gelegen in het oostelijk deel van Waterwijk. Het eiland is toegankelijk via een dam vanaf de einier ondhorstdijk. De kavels grenzen direct aan de straat, genaamd Adam Knikmanstraat. Ten noorden van de straat bevinden zich 4 kavels; ten zuiden van de straat ligt 1 kavel. Ten noorden van dit eiland bevinden zich projectmatig gebouwde woningen. De kavels 77a en 77e zijn driehoekig van vorm. Bebouwingsveld De kavels 77a en 77e hebben een driehoekig bebouwingsveld, dat op 6 of 5 meter van de beschoeiing is gelegen. Bezonning De kavels 77a en 77e hebben een tuin rondom de woning. Door de woning zo oostelijk mogelijk in het bebouwingsveld te plaatsen, ontstaat een ruime tuin op het zuidwesten, waar U de hele dag zon heeft. Woningtype De kavels 77a en 77e hebben een riant bebouwingsveld, dat ruimte biedt aan verschillende woningtypen. Een bungalow, met veel oppervlak op de begane grond of een woning met een L-vormige plattegrond passen goed op deze kavels. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

6 Kavels: nr. 232, 236 Algemeen De kavels 232 en 236 zijn als eilanden nagenoeg geheel door water omgeven. Kavels 232 en 236 liggen aan de Abraham van der Knaapkade en kunnen alleen via een brug worden bereikt. De kavels zijn bereikbaar via de Coenraad Swiepdijk. Ze zijn verschillend van vorm doordat ze grenzen aan de schuin door het plangebied gesitueerde waterlopen. Op de kavels mogen vrijstaande villa s worden gebouwd. Bebouwingsveld Alle bebouwing dient binnen het bebouwingsveld te worden geplaatst. Het bebouwingsveld ligt aan alle zijden los van de randen van de kavel opdat de woningen geheel door groen omgeven kunnen worden. Bouwhoogte, bebouwingspercentage en maximaal volume: De bouwhoogte bedraagt maximaal 9 meter. Het maximaal bebouwde oppervlak bedraagt bij deze grotere kavels (groter dan 600 m2) 25%. Voor kavels 232 en 236 betekent dat, dat er respectievelijk maximaal circa 220 m2 en circa 200 m2 mag worden bebouwd. Het maximale bouwvolume van deze kavels bedraagt 1.2 maal het kaveloppervlak, wat neerkomt op circa m3 op kavel 232 en circa 960 m3 op kavel 236. Bebouwing volledig onder maaiveld telt niet mee bij de berekening van het aantal m2 en m3. Bezonning De achtertuin van kavel 236 is gericht op het noordwesten en ligt goed voor latere middagzon. Deze grenst direct aan het water en heeft een minimale diepte van 6 meter. Door te kiezen voor een woning, die niet de volle diepte van het bebouwingsveld beslaat, wordt de achtertuin dieper bij plaatsing van de woning voor op de kavel. Ook is het mogelijk om de taps toelopende deel van de kavel aan de zuidwestzijde als tuin te benuttende voor de middagzon. De achtertuin van de kavel 232 zijn gericht op het zuidoosten en liggen het grootste deel van de dag in de zon. Ze grenzen direct aan het water en hebben een minimale diepte van 6 meter. Door te kiezen voor een woning, die niet de volle diepte van het bebouwingsveld beslaat, wordt de achtertuin dieper kan deze goed bezonde tuin optimaal worden benut. Woningtype De keuze voor het type woning is vrij; binnen de bebouwingsregels mag elk type woning worden gebouwd. Tevens zijn alle kavels in Waterwijk welstandsvrij, u bent dus vrij om zelf te bepalen welke uitstraling uw woning zal krijgen. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

7 Kavels: nr. 234 en 235 Algemeen De kavels 233 en 234 zijn gelegen aan de Abraham van der Knaapkade. De kavels zijn bereikbaar via de Coenraad Swiepdijk. De kavels liggen geclusterd op een eiland en grenzen aan twee of drie zijden aan het water. Ze zijn gelegen aan een mandelig erf en het kaveleiland is toegankelijk via een gemeenschappelijke brug. Op de kavels mogen vrijstaande villa s worden gebouwd. Bebouwingsveld Alle bebouwing dient binnen het bebouwingsveld te worden geplaatst. Het bebouwingsveld ligt aan alle zijden los van de randen van de kavel opdat de woningen geheel door groen omgeven kunnen worden. Bouwhoogte, bebouwingspercentage en maximaal volume: De bouwhoogte bedraagt maximaal 9 meter. Op de kavels 234 en 235 mag respectievelijk maximaal circa 177 m2 en 152 m2 worden bebouwd. Het maximale bouwvolume van deze kavels bedraagt 1,2 maal het kaveloppervlak, wat neerkomt op circa 849 m3 op kavel 234 en 730 m3 op kavel 235. De maximale bouwhoogte bedraagt 9 meter, gerekend van vanaf het peil NAP m. Bebouwing volledig onder maaiveld telt niet mee bij de berekening van het aantal m2 en m3. Het bebouwingsveld heeft aan de zijde van de erfgrens tussen de beide kavels een overgangszone van 2 meter diep, waar de bouwhoogte kan oplopen van 3 meter aan de erfgrenszijde tot 9 meter. De afstand van het bebouwingsveld tot de perceelgrens met het buurkavel bedraagt 2,50 meter Bezonning De achtertuinen zijn gericht op het noordwesten en liggen goed voor latere middagzon. Ze grenzen direct aan het water en hebben een minimale diepte van 6 meter. Door te kiezen voor een woning, die niet de volle diepte van het bebouwingsveld beslaat, wordt de achtertuin dieper bij plaatsing van de woning voor op de kavel. Ook is het mogelijk de woning zo te plaatsen dat juist een diepere voortuin resteert, die door zijn zuid-oost oriëntatie een groot deel van de dag in de zon ligt. Woningtype De keuze voor het type woning is vrij; binnen de bebouwingsregels mag elk type woning worden gebouwd. Tevens zijn alle kavels in Waterwijk welstandsvrij, u bent dus vrij om zelf te bepalen welke uitstraling uw woning zal krijgen. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

8 Kavel: nr. 247 Algemeen De kavels 241 tot en met 248 zijn gelegen aan de Neeltje Breedveldkade. De kavels zijn bereikbaar via de Coenraad Swiepdijk. De kavels zijn per 2 geclusterd op een eiland en grenzen aan drie zijden aan het water. Met uitzondering van kavel 241 zijn ze rechthoekig van vorm en de diepte van de kavels bedraagt 30 meter. De kavels zijn toegankelijk via een gemeenschappelijke brug en een gezamenlijk erf. Op de kavels mogen vrijstaande villa s worden gebouwd. Bebouwingsveld Alle bebouwing dient binnen het bebouwingsveld te worden geplaatst. Het bebouwingsveld heeft aan de zijde van de erfgrens tussen de beide kavels een overgangszone van 2 meter diep, waar de bouwhoogte kan oplopen van 3 meter aan de erfgrenszijde tot 9 meter. De afstand van het bebouwingsveld tot de perceelgrens met het buurkavel bedraagt 2,50 meter. Bouwhoogte, bebouwingspercentage en maximaal volume: Het maximaal bebouwde oppervlak bedraagt 30% van het kaveloppervlak bij de kavels 243 t/m 247 en bedraagt 25% van het oppervlak van de 2 grotere kavels (groter dan 600 m2) op het oostelijke eiland. Voor kavels 243 t/m 247 betekent dat, dat er maximaal circa 142 m2 mag worden bebouwd. Het maximale bouwvolume van deze kavels bedraagt 1.5 maal het kaveloppervlak, wat neerkomt op circa 710 m3. Op kavel 241 mag maximaal circa 184m2 worden bebouwd. Het maximale bouwvolume van deze kavel bedraagt 1,2 maal het kaveloppervlak, wat neerkomt op circa 881m3. De maximale bouwhoogte bedraagt 9 meter, gerekend van vanaf het peil NAP m. Bebouwing volledig onder maaiveld telt niet mee bij de berekening van het aantal m2 en m3. In de overgangszone neemt de bouwhoogte geleidelijk toe van 3 tot 9 meter. Bezonning De achtertuinen zijn gericht op het noordwesten en liggen goed voor latere middagzon. Ze grenzen direct aan het water en hebben een minimale diepte van 6 meter. Door te kiezen voor een woning, die niet de volle diepte van het bebouwingsveld beslaat, wordt de achtertuin dieper bij plaatsing van de woning voor op de kavel. Ook is het mogelijk de woning zo te plaatsen dat juist een diepere voortuin resteert, die door zijn zuid-oost oriëntatie een groot deel van de dag in de zon ligt. Woningtype De keuze voor het type woning is vrij; binnen de bebouwingsregels mag elk type woning worden gebouwd. Tevens zijn alle kavels in Waterwijk welstandsvrij, u bent dus vrij om zelf te bepalen welke uitstraling uw woning zal krijgen. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

9

10 Gemeente otterdam Stadsbeheer Aper Bouwmankade einier ondhorstdijk Adam Knikmanstr Agata de Bruynkade Marinus van Elswijkkade Brandingdijk Jannetje Merbiskade Andries Fyandijk Aper Bouwmankade 485,00 per m2 500,00 per m2 nog niet beschikbaar Nesselande - Deelplan 1 fase 1 Vrije inschrijving augustus 2017 Prijs per m2 : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_dp1_1_prijzen_vrij Basisinformatie Jannetje Merbiskade Gerrit Voorenkade 2 5 Pieternella Brandhorststraat 11 A 10 Coenraad Swiepdijk

11 Gemeente otterdam Stadsbeheer Zuideinde einier ondhorstdijk Aper Bouwmankade einier ondhorstdijk Adam Knikmanstr 77 A A 118 B Agata de Bruynkade Gerrit Verrijstkade Jannetje Merbiskade Andries Fyandijk Aper Bouwmankade 475,00 per m2 nog niet beschikbaar Nesselande - Deelplan 1 fase 2 Vrije inschrijving augustus 2017 Prijs per m2 : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_dp1_2_prijzen_vrij Basisinformatie Abraham van der Knaapkade Jannetje Merbiskade Gerrit Voorenkade Pieternella Brandhorststraat Coenraad Swiepdijk

12 Gemeente otterdam Stadsbeheer Neeltje Breedveldkade Abraham van der Knaapkade Prijs per m2 : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_dp1_5_prijzen Coenraad Swiepdijk Abraham van der Knaapkade Neeltje Breedveldkade Pieter Hammeveldijk 530,00 per m2 535,00 per m2 545,00 per m2 560,00 per m2 Nesselande - Deelplan 1, fase 5 Vrije inschrijving augustus 2017 Basisinformatie Willemijntje de Kooterkade 247 Andries Fyandijk

13 11 A Coenraad Swiepdijk ca. 1 ca ca brug 3.60 breed GEIT VOO GEIT VOOENKADE brug 3.00 breed D Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Kavel Mandelig Eigendom Totaal perceel Water ca. 52 m2 SMP bekend : Kadastraal bekend : kadastraal 985 m2 Maatvoering (m1) Leidingen riolering 62 m2 (1/3 geheel) m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. 249 m m3 TD14-BC-4092 (geheel) kavel en 2797 (ged.) mandelig VIJE INSCHIJVING maart 2017 Nesselande- Waterwijk Kavelnummer : 2 Uitgiftenummer :. Schaal : 1:500 Plotnaam : 2-vrij Datum : 15 maart 2017 Gemeente otterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

14 ca ca A 11 B 11 C brug 3.60 breed brug 3.60 breed GEIT VOOENKADE GEIT VOOE Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Kavel Mandelig Eigendom Totaal perceel Water ca. 104 m2 SMP bekend : Kadastraal bekend : Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 958 m2 63 m m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. (1/3 geheel) 229 m m3 TD14-BC-4093 (geheel) kavel en 2800 (ged.) mandelig VIJE INSCHIJVING maart 2017 Nesselande- Waterwijk Kavelnummer : 5 Uitgiftenummer :. Schaal : 1:500 Plotnaam : 5-vrij Datum : 15 maart 2017 Gemeente otterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

15 S 1 ca GEIT VOOENKADE brug 3.60 breed brug 3.00 breed 4 D GEIT A Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Kavel Mandelig Eigendom Totaal perceel Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 677 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. 29 m2 (1/2 geheel) 706 m2 176 m2 847 m3 SMP bekend : TE_01_5022 d.d Kadastraal bekend : TD14-BC-4094 (geheel) kavel en 4095 (ged.) mandelig VIJE INSCHIJVING maart 2017 Nesselande- Waterwijk Kavelnummer : 10 Uitgiftenummer :. Schaal : 1:500 Plotnaam : 10-vrij Datum : 15 maart 2017 Gemeente otterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

16 E D 77 C 77 B Adam Knikmanstraat kastje voor gemaal ca. 40 x 120 cm Andries Fyandijk A einier einier ondhorstdijk ondhorstdijk DE BUYNKADE Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Kavel 2 brug 3.00 breed SMP bekend : TE a d.d Kadastraal bekend : TD14-BC-4596 geheel. kadastraal 875 m2 Maatvoering (m1) Leidingen riolering Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca m2 m VIJE INSCHIJVING maart 2017 Nesselande- Waterwijk Kavelnummer : 77 A 8.00 Uitgiftenummer Schaal Plotnaam Datum :. : 1:500 : 77A-vrij : 15 maart 2017 Gemeente otterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

17 Abraham van der Knaapkade Abraham van der Knaapkade 4, Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Kavel Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 878 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. SMP bekend : PA_NES_SMP_DGB1_5e_fase_2, d.d Kadastraal bekend : TD14-BC-4436 geheel 220 m m3 VIJE INSCHIJVING maart 2017 Nesselande- Waterwijk Kavelnummer : 232 Uitgiftenummer :. Schaal : 1:500 Plotnaam : 232_vrij Datum : 15 maart 2017 Gemeente otterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

18 Neeltje Breedveldkade Coenraad Swi , Abraham van der Knaapkade Abraham van der Knaapkade Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Kavel Mandelig Eigendom Totaal perceel Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 668 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. 40 m2 708 m2 SMP bekend : PA_NES_SMP_DGB1_5e_fase_2, d.d Kadastraal bekend : TD14-BC-4441 (kavel) geheel, 4439 (mandelig) (1/3 geheel) 177 m2 849 m VIJE INSCHIJVING maart 2017 Nesselande- Waterwijk Kavelnummer : 234 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 234_vrij Datum : 15 maart 2017 Gemeente otterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

19 Neeltje Breedveldkade Coenraad Swi , Abraham van der Knaapkade Abraham van der Knaapkade Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Kavel Mandelig Eigendom Totaal perceel Water ca. 50 m2 Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 618 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. 40 m2 658 m2 SMP bekend : PA_NES_SMP_DGB1_5e_fase_2, d.d Kadastraal bekend : TD14-BC-4438 (kavel) geheel, 4439 (mandelig) (1/3 geheel) 152 m2 730 m VIJE INSCHIJVING maart 2017 Nesselande- Waterwijk Kavelnummer : 235 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 235_vrij Datum : 15 maart 2017 Gemeente otterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

20 - Neeltje Breedveldkade Abraham van der Knaapkade Abraham van der Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Kavel Water ca. 50 m2 Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 850 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. SMP bekend : PA_NES_SMP_DGB1_5e_fase_2, d.d Kadastraal bekend : TD14-BC-4437 geheel 200 m2 960 m VIJE INSCHIJVING maart 2017 Nesselande- Waterwijk 232 Kavelnummer : 236 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 236_vrij Datum : 15 maart 2017 Gemeente otterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

21 Pieter Hammeveldijk Neeltje Breedveldkade Neeltje Breedveldkad Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Kavel Mandelig Eigendom Totaal perceel Water ca. 60 m2 Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 516 m2 kadastraal 23 m2 539 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. SMP bekend : PA_NES_SMP_DGB1_5e_fase_2, d.d Kadastraal bekend : TD14-BC-4448 (kavel) geheel, 4446 (mandelig) (1/2 geheel) 144 m2 719 m3 VIJE INSCHIJVING maart 2017 Nesselande- Waterwijk Kavelnummer : 247 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 247_vrij Datum : 15 maart 2017 Gemeente otterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

22 Inspiratiedocument Particuliere kavels Nesselande ocha Tomba Architecten - Villa Bierings 2012 Architecten - Villa Welpelo Marc Prosman Architecten - Villa IJburg

23 Introductie Op 26 januari 2011 heeft het college van B en W van otterdam de nota Architectuur en otterdam vastgesteld. In deze nota wordt de wens uitgesproken om de zeggingskracht van de architectuur in otterdam te versterken. Goede architectuur is belangrijk. Mooie gebouwen maken de stad aantrekkelijker, dragen bij aan een positief imago van otterdam en verhogen de belevingswaarde van de gebruikers. De particuliere kavels in Waterwijk Nesselande zijn welstandsvrij. Dat betekent dat er geen regels zijn met betrekking tot de architectonische vormgeving van uw woning. Dit document wordt u aangeboden ter inspiratie. Het toont u een groot aantal hedendaagse villa s van hoge architectonische kwaliteit. Stuk voor stuk voorbeelden van bijzondere woningen in een groene omgeving. De gebouwen zijn ontworpen door gerenomeerde en vakkundige Nederlandse architectenbureau s. Ze tonen aan dat de inzet van een architect een grote meerwaarde kan opleveren voor het bouwplan en z n gebruikers: de architect als vertaler van uw wensen en dromen. We hopen dat de voorbeelden u inspireren en dat deze inspiratie zal leiden tot een aantal prachtige droomhuizen in Waterwijk Nesselande. Dit document is opgesteld door: Stadsontwikkeling Gemeente otterdam Afdeling uimte & Wonen november 2013

24 Bekkering Adams Architecten - Het tolhuis Paul Tesser architect - Villa Nesselande G-architecten - Villa Nootdorp Onix Architecten - Plankenhuis Bosschenhoofd Mix Architectuur - Villa Breda

25 Grosfeld van der Velde Architecten - Woonhuis VvG Bedaux de Brouwer Architecten - Villa Eindhoven Geurst & Schulze Architecten - Villa s Trompendaal Mix Architectuur - Villa Ede Grosfeld van der Velde Architecten - Woonhuis P Moederscheim Moonen Architecten - Villa Meerssen

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande otterdam Nesselande Nesselande, otterdam otterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4JULI 2016 Informatieboek Waterwijk Vrije s FaseMei1, 2, 3 en 4 FASE 5

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VRIJE INSCHRIJVINGEN Informatieboek FASE 1, 2 en 5Vrije Kavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VRIJE INSCHRIJVINGEN Informatieboek FASE 1, 2 en 5Vrije Kavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande otterdam Nesselande Nesselande, otterdam otterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VIJE INSCHIJVINGEN Informatieboek Kavels FASE 1, 2, 4 envrije 5

Nadere informatie

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Nesselande Rotterdam Informatieboek Vrije Kavels KAVELTEKENINGEN EN PRIJZEN Fase 1, 2, 31, en FASE 2, 3 4 EN 4 MAART 2015 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 1 Maart 2015 FASE

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam lkaveltekeningen EN KAVELPRIJZEN Informatieboek Vrije LOTING FEBRUARI 2018s Informatieboek Vrije Fase 1,WATERWIJK 2, 3 en 4 s FASE 2, 3 en

Nadere informatie

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Nesselande Rotterdam Informatieboek Vrije Kavels KAVELTEKENINGEN EN PRIJZEN VRIJE INSCHRIJVING Fase en4 4 FASE1, 1, 2, 2, 33EN APRIL 2014 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Nesselande Rotterdam. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nesselande Rotterdam. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Nesselande Rotterdam Informatieboek VrijeENKavels KAVELTEKENINGEN PRIJZEN VRIJE INSCHRIJVING 3 EN FaseFASE 1, 2,1,32,en 44 JULI 2015 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 1 INLEIDING

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3 en 4 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3,4 en 5 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3,4 en 5 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK November 2016 Van der Duijn van Maasdamweg Einthovenpad Beekhof Lodewijk Rogierhof Jacques Presserhof Tinbergenlaan Beekweg Beekweg Gemeente Rotterdam Stadsbeheer

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3 en 4 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK Maart 2016 Van der Duijn van Maasdamweg Einthovenpad Beekhof Lodewijk Rogierhof Jacques Presserhof Tinbergenlaan 48 52 Beekweg Beekweg Gemeente Rotterdam Stadsbeheer

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE Juli 2015 Inspiratiedocument Particuliere kavels Park 16Hoven Introductie Op 26 januari 2011 heeft het college van B en W van Rotterdam de nota Architectuur

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE Juli 2015 Van der Duijn van Maasdamweg Beekweg Stadsbeheer Van der Duijn van Maasdamweg Einthovenpad Ernst Kossmannhof Beekhof Lodewijk Rogierhof Jacques

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM Februari 2018 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een ruim

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM December 2017 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een ruim

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM Mei 2018 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een ruim en

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Loting 2 oktober 2017 PARK 16HOVEN ROTTERDAM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Loting 2 oktober 2017 PARK 16HOVEN ROTTERDAM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Loting 2 oktober 2017 PARK 16HOVEN ROTTERDAM Augustus 2017 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een

Nadere informatie

Randvoorwaarden kavel 56. Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d.

Randvoorwaarden kavel 56. Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d. Randvoorwaarden kavel 56 Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d. 08 augustus 2013 Selectie t.b.v. kavel 56 Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden

Nadere informatie

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Randvoorwaarden kavel 11 Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Selectie t.b.v. kavel 11 Randvoorwaardennota Particuliere kavels Januari 2012 4. Randvoorwaarden Particuliere

Nadere informatie

Zelf bouwen in Waterrijk

Zelf bouwen in Waterrijk Voorbeelden kavelprijzen 2014 Waterrijk Kavel op Maat In Waterrijk worden kavels op maat aangeboden. De breedte kan zelf betaald worden, de diepte staat vast. In de onderstaande tabellen staan voorbeelden

Nadere informatie

De Architectuurguide I particuliere woningen Gemeente Rotterdam I Nesselande Waterwijk

De Architectuurguide I particuliere woningen Gemeente Rotterdam I Nesselande Waterwijk pagina 54 pagina 62 pagina 44 De Architectuurguide I particuliere woningen Gemeente Rotterdam I Nesselande Waterwijk informatie over bouwen en wonen in Nesselande Waterwijk 25 architecten en bouwers 1

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost

leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost Inleiding Aan de Zandweg in Vleuten worden als onderdeel van de ontwikkeling De Tuinlanden diverse vrije kavels

Nadere informatie

'DE NIEUWE WILDERNIS'

'DE NIEUWE WILDERNIS' VRIJSTAANDE BUNGALOW 'WATERMUNT' 'DE NIEUWE WILDERNIS' FLEXIBILITEIT (Vraag gestuurd ontwikkelen en ontwerpen) Er worden verschillende woningtypen aangeboden, ieder met een geheel eigen signatuur en deze

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam. Waterwijk. Informatieboek Vrije Kavels

Nesselande. Rotterdam. Waterwijk. Informatieboek Vrije Kavels Nesselande Rotterdam Waterwijk Informatieboek Vrije Kavels november 2007 Nesselande Rotterdam kent je dromen van buiten Opzet Nesselande 2 Opzet Waterwijk 5 Bebouwingsregels Waterwijk 10 Oplevering kavels

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B d.d. 21 november 2017, gewijzigd 7 december 2017 Inleiding: In fase 2B van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door BPD

Nadere informatie

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type B vrijstaande woning

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type B vrijstaande woning KAVELPASPOORT Grote Hondring type B vrijstaande woning 1 Kavelpaspoort Locatie Grote Hondring april 2017 Wonen in een rustige woonwijk met het winkelcentrum Sterrenburg, sportpark Schenkeldijk en het nationaal

Nadere informatie

Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden

Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden V O O R S C H O T E N Hella S. Haassehof 2 Huurprijs: 3.950,00 per maand Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden Fraaie vrijstaande villa, met directe vaarverbinding

Nadere informatie

VRIJSTAAND CONSUMENTGERICHT WONEN

VRIJSTAAND CONSUMENTGERICHT WONEN VRIJSTAAND CONSUMENTGERICHT WONEN Vrijstaand consumentgericht wonen Op de woningmarkt is een groeiende behoefte te constateren naar vrijstaande en toch betaalbare woningen op kleine kavels. Een categorie

Nadere informatie

Rotterdam. Nesselande, Rotterdam. Informatiebrochure Vrije Kavels. Waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 Juli 2016

Rotterdam. Nesselande, Rotterdam. Informatiebrochure Vrije Kavels. Waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 Juli 2016 Rotterdam Nesselande, Rotterdam Informatiebrochure Vrije Kavels Waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 Juli 2016 Vrije kavels Nesselande - waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 1 Inhoudsopgave 1 Opzet Nesselande 4 2 Opzet

Nadere informatie

Rotterdam. Nesselande, Rotterdam. Informatiebrochure vrije kavels. Waterwijk fase 1,2,3,4 & 5 November 2017

Rotterdam. Nesselande, Rotterdam. Informatiebrochure vrije kavels. Waterwijk fase 1,2,3,4 & 5 November 2017 Rotterdam Nesselande, Rotterdam Informatiebrochure vrije kavels Waterwijk fase 1,2,3,4 & 5 November 2017 Vrije kavels Nesselande - waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 1 Inhoudsopgave 1 Opzet Nesselande 4 2 Opzet

Nadere informatie

8. Woningtypen. Gemeente Alkemade Masterplan Braassemerland

8. Woningtypen. Gemeente Alkemade Masterplan Braassemerland 8. Woningtypen Voor Braassemerland kunnen verschillende bijzondere woningtypen ontwikkeld worden. Deze woningen zijn specifiek voor hun locatie en ontsluiting, hierop wordt ook de situering op de kavel

Nadere informatie

Het Groene Hart waar je thuiskomt

Het Groene Hart waar je thuiskomt 302 WATERRIJK BOSKOOP BV Het Groene Hart waar je thuiskomt KAVELPASPOORT KAVEL 302 BREDERODEPEER 33, 2771 NX - BOSKOOP Kavelpaspoort 302 versie 1, d.d. 20 juli 2016 Pagina 1 van 6 Voor je ligt een kavelpaspoort

Nadere informatie

Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2

Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2 Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2 d.d. maart 2018 1 Inleiding: In fase 1 en fase 2 van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door Vos Bouw- en Exploitatiemaatschappij

Nadere informatie

Sonniuspark Bosrand. sonniuspark wonen tussen bos en ven. Kaveluitgifte aanvulling Son en Breugel

Sonniuspark Bosrand. sonniuspark wonen tussen bos en ven. Kaveluitgifte aanvulling Son en Breugel Sonniuspark Bosrand Kaveluitgifte aanvulling Son en Breugel Bouwen in eigen stijl!!! Wie wil er nou niet wonen in een wijk met een stijlvol en groen karakter? En wat is er mooier dan je eigen huis vorm

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Cees Wilkeshuisstraat SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden:

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06

kavelpaspoort - kavel 06   Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Heerlijck wonen in Heeze MUGGENBERG CENTRUM STRABRECHT KASTEEL HEEZE Sterkselsche Aa WEST OOST HEEZERENBOSCH De parel van Brabant HAZENHURK LEENDERWEG

Nadere informatie

Bezonningsstudie Bouwplan Gemeentewerf 3 en 5 te Berkel en Rodenrijs d.d. 10 september 2015 werknummer: 753.301.00

Bezonningsstudie Bouwplan Gemeentewerf 3 en 5 te Berkel en Rodenrijs d.d. 10 september 2015 werknummer: 753.301.00 Bezonningsstudie Bouwplan Gemeentewerf 3 en 5 te Berkel en Rodenrijs d.d. 10 september 2015 werknummer: 753.301.00 Bezonningsstudie Bouwplan Gemeentewerf 3 en 5 te Berkel en Rodenrijs d.d. 10 september

Nadere informatie

de gemeente Medemblik

de gemeente Medemblik KAVELS MANTELHOF landelijk in wonen de gemeente Medemblik Royale kavels aan het water W W W. M A N T E L H O F. N L 2 Inleiding In Andijk verrijst aan de rand van het dorp een schitterende woonwijk met

Nadere informatie

Kavels Woonarken. a Nieuw! wonen op het water. www.zeewoldenieuwbouw.nl

Kavels Woonarken. a Nieuw! wonen op het water. www.zeewoldenieuwbouw.nl Kavels Woonarken a Nieuw! wonen op het water www.zeewoldenieuwbouw.nl Wonen op het water Over Zeewolde Zeewolde, ontstaan in 1984 in Flevoland, is de jongste gemeente van Nederland. Door de centrale ligging

Nadere informatie

Lupinehof BJ Papendrecht k.k.

Lupinehof BJ Papendrecht k.k. Lupinehof 2 3355 BJ Papendrecht 995.000 k.k. Lupinehof 2 - Papendrecht Vraagprijs: 995.000 k.k. Deze VERRASSENDE vrijstaande VILLA met allure biedt een zeer riant woonoppervlak en biedt de mogelijkheid

Nadere informatie

Kavelpaspoort B1 Stadspolder Johanna Naber-erf, versie kavelpaspoort B1. zelf een huis bouwen in stadspolder

Kavelpaspoort B1 Stadspolder Johanna Naber-erf, versie kavelpaspoort B1. zelf een huis bouwen in stadspolder Kavelpaspoort B1 Stadspolder Johanna Naber-erf, versie 15 12 2014 kavelpaspoort B1 zelf een huis bouwen in stadspolder Kavelpaspoort B1 Stadspolder, locatie Johanna Naber-erf De grootste locatie voor zelfbouw

Nadere informatie

BOSZONE algemeen Landgoed Sancta Maria beschikt over een gesloten bosrand, welke een duidelijke grens vormt met het omringende landschap. Deze bosrand blijft in tact en wordt waar nodig versterkt. Woningen

Nadere informatie

Woonsferen Definitieve versie, augustus 2015

Woonsferen Definitieve versie, augustus 2015 Waar wil jij wonen? Woonsferen Inleiding De gemeente s Hertogenbosch ontwikkelt op de voormalige voetbalvelden op het Jan Sluyterscomplex een nieuwe woongebied met circa 100 woningen voor zelfbouwers en

Nadere informatie

KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3

KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3 KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3 KAVELS voor WONEN én ONDERNEMEN Een project van: DEELGEBIED 3 Het plan bestaat uit drie deelgebieden. Deelgebied 1 betreft vrijstaande woningen aan de Burgemeester Krollaan.

Nadere informatie

Lisdoddelaan KA Amsterdam k.k.

Lisdoddelaan KA Amsterdam k.k. TE KOOP Lisdoddelaan 44 1087 KA Amsterdam 1.075.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.075.000 k.k. Postcode 1087 KA Ligging Aan water, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Halfvrijstaande

Nadere informatie

DE PROEVERIJ WOON WERK LEEF! WATERRIJK EINDHOVEN

DE PROEVERIJ WOON WERK LEEF! WATERRIJK EINDHOVEN DE PROEVERIJ WOON WERK LEEF! WATERRIJK EINDHOVEN DE PROEVERIJ DUURZAAM EN GROEN WONEN IN WATERRIJK Aan de rand van de wijk Waterrijk in Meerhoven (Eindhoven) omsloten door een groene zone, worden deze

Nadere informatie

RUIMTELIJKE ANALYSE. Historische route

RUIMTELIJKE ANALYSE. Historische route RUIMTELIJKE ANALYSE 1868 2007 Historische route Over het eiland loopt een deel van een eeuwenoude route tussen Oosterhout (centrum) en Den Hout. Eén van de belangrijkste structuurbepalende elementen op

Nadere informatie

Hasselt om de Weede Beeldkwaliteitplan >>>

Hasselt om de Weede Beeldkwaliteitplan >>> Hasselt om de Weede Beeldkwaliteitplan >>> beeldinspiratie: Jan Voerman Sr, Ploeger, aquarel 27,5 x 46.5 cm Hasselt om de Weede Beeldkwaliteitplan project Beeldkwaliteitplan locatie Hasselt ontwerpers

Nadere informatie

Stedenbouwkundige onderbouwing bouwplan locatie Graaf van Egmondstraat Oud-Beijerland

Stedenbouwkundige onderbouwing bouwplan locatie Graaf van Egmondstraat Oud-Beijerland Stedenbouwkundige onderbouwing bouwplan locatie Graaf van Egmondstraat Oud-Beijerland Aan: Burgemeester en wethouders van de gemeente Oud-Beijerland Postbus 2003 3262 EA Oud-Beijerland Onderwerp en aanleiding

Nadere informatie

Stedenbouwkundige analyse

Stedenbouwkundige analyse BIJLAGE 5: perceel Secr. Varkevisserstraat 58 Stedenbouwkundige analyse Beschrijving locatie De locatie betreft het terrein achter en naast de woning aan de Secr. Varkevisserstraat 58. Op het achterliggende

Nadere informatie

- Wonen met een Hollandsch Hart - Mijnsheerenland. Thuiskomen. Koetsier. starterswoningen

- Wonen met een Hollandsch Hart - Mijnsheerenland. Thuiskomen. Koetsier. starterswoningen - Wonen met een Hollandsch Hart - Mijnsheerenland. Thuiskomen. Koetsier starterswoningen wonen met een hollandsch Hart Dit nieuwbouwproject is gesitueerd in de mooie en ruim opgezette wijk Hofwijk in Mijnsheerenland,

Nadere informatie

Kavelpaspoort B2 Stadspolder Johanna Naber-erf, versie kavelpaspoort B2. zelf een huis bouwen in stadspolder

Kavelpaspoort B2 Stadspolder Johanna Naber-erf, versie kavelpaspoort B2. zelf een huis bouwen in stadspolder Kavelpaspoort B2 Stadspolder Johanna Naber-erf, versie 11 10 2015 kavelpaspoort B2 zelf een huis bouwen in stadspolder Kavelpaspoort B2 Stadspolder, locatie Johanna Naber-erf De grootste locatie voor zelfbouw

Nadere informatie

DE VENAKKERS ESCH. Te Koop Twee kavels voor een dubbele seniorenwoning

DE VENAKKERS ESCH. Te Koop Twee kavels voor een dubbele seniorenwoning DE VENAKKERS ESCH Te Koop Twee kavels voor een dubbele seniorenwoning Kaveloppervlakte en prijs kavel A: ca. 230 m² 77.050,- excl. BTW kavel B: ca. 279 m² 93.465,- excl. BTW Overige informatie Woningtype:

Nadere informatie

SPVE BGSV. Oostpolder Kombuis Papendrecht. bureau voor stedenbouw en landschap

SPVE BGSV. Oostpolder Kombuis Papendrecht. bureau voor stedenbouw en landschap SPVE Oostpolder Kombuis Papendrecht BGSV bureau voor stedenbouw en landschap Rotterdam, 26 september 2016 BGSV bureau voor stedenbouw en landschap bezoek Boompjes 55 post Postbus 21639 3001 AP Rotterdam

Nadere informatie

Stedenbouwkundige schets Veerstraat 1 (Junora) Nieuw Namen

Stedenbouwkundige schets Veerstraat 1 (Junora) Nieuw Namen Stedenbouwkundige schets 1 (Junora) Nieuw Namen opdrachtgever: gemeente Hulst nummer: 067700.18628.00 datum: 24 maart 2014 referte: ing. J. van Jole 1 Op de locatie 1 in Nieuw Namen zijn de bedrijfsmatige

Nadere informatie

Grondprijs Sprokkelenburg. 31 maart 2016

Grondprijs Sprokkelenburg. 31 maart 2016 Grondprijs Sprokkelenburg 31 maart 2016 Contactgegevens: Projectleider Sprokkelenburg: Anne-Louise (A.) Vader Sprokkelenburg@culemborg.nl 0345-477 805 O6-31 63 26 62 (niet op vrijdagmiddag) Bezoekadres:

Nadere informatie

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Nesselande Rotterdam Informatieboek Vrije Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk 1 Opzet Nesselande 4 Opzet Waterwijk 7 Bebouwingsregels Waterwijk fase 1, 2,en 3 14 Bebouwingsregels Waterwijk fase 4 14 Oplevering

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n.

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. Kavels vanaf : 381 m². Vrijstaand wonen in uw eigen droomhuis aan de rand van Sprundel. Wilt u een woning die volledig aansluit op uw

Nadere informatie

Brochure. Oude Arnhemse Bovenweg 16 A - Doorn. Vraagprijs 739.000,-- k.k.

Brochure. Oude Arnhemse Bovenweg 16 A - Doorn. Vraagprijs 739.000,-- k.k. Brochure Oude Arnhemse Bovenweg 16 A - Doorn Vraagprijs 739.000,-- k.k. Omschrijving Oude Arnhemse Bovenweg 16 A - Doorn Voor diegenen die op zoek zijn naar het 'gevoel van vrij wonen in het buitengebied'

Nadere informatie

Zienswijzennota Bestemmingsplan Raalte Kern, omgeving de Meerleweg 1

Zienswijzennota Bestemmingsplan Raalte Kern, omgeving de Meerleweg 1 Zienswijzennota Bestemmingsplan Raalte Kern, omgeving de Meerleweg 1 Het ontwerp-bestemmingsplan Raalte Kern, omgeving de Meerleweg heeft gedurende de termijn van 2 september tot en met 14 oktober voor

Nadere informatie

Rotterdam - Nesselande. Ontwerp voor een exclusieve woonbuurt in het uitbreidingsplan Nesselande, Rotterdam.

Rotterdam - Nesselande. Ontwerp voor een exclusieve woonbuurt in het uitbreidingsplan Nesselande, Rotterdam. Rotterdam - Nesselande Ontwerp voor een exclusieve woonbuurt in het uitbreidingsplan Nesselande, Rotterdam. Rotterdam - Nesselande Ontwerp voor een exclusieve woonbuurt in het uitbreidingsplan Nesselande,

Nadere informatie

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2 KAVELPASPOORT KAVEL ALGEMEEN BESTEMMINGSPLAN Het bouwplan van uw woning wordt getoetst aan de hand van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. Daarnaast zijn er ook vergunningvrije bouwmogelijkheden.

Nadere informatie

Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken. Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht

Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken. Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht Versie 2 December 2009 Inhoudsopgave De ligging van De Eiken 2 Het verkavelingsplan 3 De architectuur 6 De verschillende

Nadere informatie

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST Op zeer ruim bemeten perceel gesitueerd, aan de rand van het centrum, een over de volle breedte uitgebouwd, karakteristiek woonhuis, type twee-onderéén-kap, met voortuin,

Nadere informatie

PRINCIPEVERZOEK BESTEMMINGSPLAN & WELSTAND T.B.V. ONTWERP WOONHUIS TEERSMORTELWEG 8 TE WIJCHEN

PRINCIPEVERZOEK BESTEMMINGSPLAN & WELSTAND T.B.V. ONTWERP WOONHUIS TEERSMORTELWEG 8 TE WIJCHEN PRINCIPEVERZOEK ESTEMMINGSPLAN & WELSTAND T..V. ONTWERP WOONHUIS TEERSMORTELWEG 8 TE WIJCHEN Achtergrond ontwerp: Opdrachtgever:. Loca e: Teersmortelweg 8 te Wijchen Ontwerp: Hilva Ligging en begrenzing

Nadere informatie

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek Artikel 19 Wonen - Karakteristiek 19.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'wonen-karakteristiek' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan huis verbonden beroepen; c. water; d. behoud van de

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering.

Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering. Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering. 1 September 2014 Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering. Project:

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

Achterwillenseweg 110 a te Gouda BOUWKAVEL VOOR VRIJSTAANDE WONING

Achterwillenseweg 110 a te Gouda BOUWKAVEL VOOR VRIJSTAANDE WONING Achterwillenseweg 110 a te Gouda BOUWKAVEL VOOR VRIJSTAANDE WONING Verbeelding geeft weer links kavel 110a (te koop), in het midden de bestaande woning 112 en aan de rechterzijde van 112 de recent verkochte

Nadere informatie

Stedenbouwkundige en architectonische toelichting ( )

Stedenbouwkundige en architectonische toelichting ( ) Stedenbouwkundige en architectonische toelichting (09-06-2016) Stedenbouwkundige opzet van Stepekolk. Stepekolk is ten zuiden van de Veste gelegen en vormt de overgang van het cultuurhistorisch agrarisch

Nadere informatie

EEn financieel advies voor de rest van uw leven!

EEn financieel advies voor de rest van uw leven! EEn financieel advies voor de rest van uw leven! Investeer nu 60 minuten om 30 jaar zorgeloos Super scherpe rentes! Volledig onafhankelijk! Vakkundige topadviseurs! te wonen! Informeer geheel vrijblijvend

Nadere informatie

Bijlage 4. Overlegreacties

Bijlage 4. Overlegreacties Bijlage 4. Overlegreacties Adviesbureau RBOI Rotterdam / Middelburg 64.13862.00 OPMERKINGEN OP CONCEPT-ONTWERPBESTEMMINGSPLAN 023 HAARLEM, versie 18-02-2009 Datum: 28-04-09 1. Algemeen Zoals

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Brouwhuizen en De Woerd

Beeldkwaliteitsplan Brouwhuizen en De Woerd Gemeente Oost Gelre Beeldkwaliteitsplan Brouwhuizen en De Woerd De Woerd Februari 2010 Kenmerk 1586-02a-T01 Projectnummer 1586-02 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 2. Beeldkwaliteitseisen per zone 2 2.1. Algemeen

Nadere informatie

Verslag woonworkshop Tuinhof Blaucapel

Verslag woonworkshop Tuinhof Blaucapel Verslag woonworkshop Tuinhof Blaucapel Datum: 14 april 2015 Tijdstip, locatie: Aanwezigen namens ontwerpteam VORM: Bijlagen: 19:00 21:00 uur, aula Gerrit Rietveld College Jerry de Vries, Thomas den Doel

Nadere informatie

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL TE KOOP: Een tweetal riante bouwkavels aan de Vriesdonk voor het realiseren van vrijstaande woningen met bijgebouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van Slijkhoef 2 in het

Nadere informatie

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw)

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw) TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: 246.750 (excl. btw) De gemeente Nuenen De gemeente Nuenen c.a. is gelegen in het groene middengebied tussen

Nadere informatie

, voorzitter. , griffier

, voorzitter. , griffier Beeldkwaliteitplan Heinkenszand Over de Dijk, fase III, deelgebieden Oostelijk woongebied en Clara s Pad september 2008 Vastgesteld door de raad van de gemeente Borsele bij besluit van 4 september 2008,

Nadere informatie

Kavelnummmer 3. Het Nieuwe Lint, de Horn. Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2

Kavelnummmer 3. Het Nieuwe Lint, de Horn. Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2 Het Nieuwe Lint, de Horn Kavelnummmer 3 Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2 Prijs kavel vanaf : 389.000,- incl. BTW. Contouren bouwvlak excl. bijgebouwen (bruto) : 15,2 x 15

Nadere informatie

Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden. Kavels Beekweg, Park 16Hoven

Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden. Kavels Beekweg, Park 16Hoven Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven Colofon Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden kavels Beekweg Dit document is opgesteld door Stadsontwikkeling, afdeling

Nadere informatie

verkaveling Op de Hei De pijlen verwijzen naar het standpunt van de sfeerimpressies (zie volgende pagina). 25 oktober 2016

verkaveling Op de Hei De pijlen verwijzen naar het standpunt van de sfeerimpressies (zie volgende pagina). 25 oktober 2016 OP DE HEI - Exclusief buiten leven Hier biedt de natuur u inspiratie om een eigentijdse, onderscheidende woonplek te creëren. Genieten van de natuur begint in uw woning, vanuit uw woongebied loopt u zo

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg KS Zuid-Beijerland

Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg KS Zuid-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg 21 3284 KS Zuid-Beijerland Algemeen Binnen de bebouwde kom aan de rand van Zuid-Beijerland

Nadere informatie

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs 419.000,- k.k.

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs 419.000,- k.k. TE KOOP Reviusstraat 80, 7552 GL Vraagprijs 419.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie in de wijk Groot-Driene gelegen zeer degelijk gebouwd, royaal bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis,

Nadere informatie

Kavelpaspoorten Dorpsveld westrand. kavel W18

Kavelpaspoorten Dorpsveld westrand. kavel W18 Kavelpaspoorten Dorpsveld westrand kavel W18 buurt in ontwikkeling 3 kavelpaspoorten Nes-kavels Schagen Nes Noord april 2016 Voor u ligt een kavelpaspoort van een kavel voor een twee-onder-een-kapwoning

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1!

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! april 2014 B UITENGEW OON Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! www.wonenindalmeden.nl B UITENGEW OON www.wonenindalmeden.nl B UITENGEW OON Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen

Nadere informatie

Te Koop. Hof van Koningsveld WJ Nootdorp k.k.

Te Koop. Hof van Koningsveld WJ Nootdorp k.k. Te Koop Hof van Koningsveld 31 2631 WJ Nootdorp 585.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 585.000 k.k. Status Verkocht Oplevering in overleg Soort woonhuis Herenhuis, Geschakelde 2-onder-1-kapwoning Soort bouw

Nadere informatie

Hofwijk Mijnsheerenland

Hofwijk Mijnsheerenland Kavelpaspoort Hofwijk SCHIPPERS 27 Augustus 2012 02 Inhoudsopgave 05 Inleiding 07 Toelichting 09 10 Bestemmingsplan Richtlijnen 12 12 13 14 Aanvullende richtlijnen Bouwenvelop Architectuurregels Kavelinrichting

Nadere informatie

Ruimtelijke onderbouwing bouwplan Kievitsham 9, Kerkdriel

Ruimtelijke onderbouwing bouwplan Kievitsham 9, Kerkdriel Ruimtelijke onderbouwing bouwplan Kievitsham 9, Kerkdriel Aan: Gemeente Maasdriel Van: CroonenBuro5 Betreft: Kievitsham 9, Kerkdriel Datum: 30 november 2015 1 Aanleiding Op 5 juni 2014 is het bestemmingsplan

Nadere informatie

VOOROVERLEG WELSTAND Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 01 maart 2016

VOOROVERLEG WELSTAND Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 01 maart 2016 VOOROVERLEG WELSTAND Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 01 maart 2016 SITUATIE BESTEMMINGSPLAN Dijk Voorgevel KAVELPASPOORT 0 7 14 35m. +0.40 NAP -0.40 NAP Buitenkruinlijn +0.60 NAP Kruinbreedte -1.70

Nadere informatie