Nesselande. Rotterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nesselande. Rotterdam"

Transcriptie

1 Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3,4 en 5 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels 1, 2, Nesselande 3 en 4 Oktober 2018 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Vrije kavels Nesselande - waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 02boekNesselandeFase indd kav

2 INLEIDING KAVELS WATERWIJK NESSELANDE In het hiernavolgende wordt een toelichting gegeven op de kavels in Waterwijk Nesselande Fases 1, 2, 3, 4 en 5. Deze toelichting is bedoeld om een eerste indruk te geven van de karakteristieken en mogelijkheden van de verschillende kavels. Per kaveltype wordt ingegaan op de situering van de kavel, de bezonning en voor welk type woning de kavel het meest geschikt is. Deze toelichting is bedoeld als een eerste oriëntatie. Voor de exacte regelgeving verwijzen wij u naar het Informatieboekje. In Waterwijk worden verschillende kaveltypen aangeboden. Daarmee wordt aangesloten aan bij de grote diversiteit aan woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt zal zijn voor elke type woning. Wij raden u daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met uw architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

3 FASE 1: s: 2 en 5 De kavels 2 en 5 zijn gelegen aan de Gerrit Voorenkade in het zuidelijk deel van Waterwijk. De kavels zijn bereikbaar vanaf de Brandingdijk via de Coenraad Swiepdijk. De kavels 2 en 5 zijn beide op een gezamenlijk eiland gelegen met op elk eiland 3 kavels. De kavels 2 en 5 zijn met de lange zijde naar de straat gericht. Ze zijn gelegen aan het einde van het mandelige erf en hebben een brede oever langs het water, waar een steiger, vlonder of botenhuis kan worden gebouwd. Het kaveleiland is toegankelijk via een gemeenschappelijke brug en een gezamenlijk erf. Bebouwingsveld De bebouwingsvelden van de kavels 2 en 5 zijn erg ruim. Het veld van kavel 2 kent een schuine zijde langs de dijk. Het bebouwingsveld van kavel 5 is rechthoekig. De velden zijn centraal op de kavels gelegen, om ook de woningen op de overige kavels op de eilanden voldoende zicht op de omgeving te bieden. Aan de zijde van het erf hebben de bebouwingsvelden een overgangszone, waar de bouwhoogte geleidelijk oploopt van 2.5 meter tot 9.0 meter. Bezonning Afhankelijk van de plaats van de woning op de kavel kan worden gekozen voor een diepe voortuin op het zuidoosten of een achtertuin op het noordwesten. Indien voor de laatste optie wordt gekozen, dan wordt aangeraden de hoogte van de woning te beperken om zo de bezonning van de achtertuin niet te veel te hinderen. Met name voor kavel 2 geldt dat ook een zonnige zijtuin kan worden verkregen als de woning zo veel mogelijk in het oostelijk deel van het bebouwingsveld wordt geplaatst. Woningtype De kavels 2 en 5 lenen zich door het riante bebouwingsveld goed voor vele woningtypen. Het veld biedt de ruimte voor een woningtype met veel oppervlak op de begane grond, zoals een bungalow. Een compactere woning met een rechthoekig grondvlak waarbij de korte zijde naar het erf is gekeerd, heeft tot voordeel dat er meer ruimte voor een zijtuin in de zon resteert. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

4 : 10 s 10 en 10A liggen samen op een eiland aan de Gerrit Voorenkade, in het zuidelijk deel van Waterwijk. De kavels bevinden zich aan de zuidzijde van deze doodlopende woonstraat. Ten oosten van deze kavels bevindt zich een openbaar parkeerhof met parkeerplaatsen voor bezoekers en speelruimte. Aan de westzijde ligt de Coenraad Swiepdijk, een hoofdstraat die toegang geeft tot Waterwijk vanaf de Brandingdijk en de wijk dwars doorsnijdt. Ten zuiden van de kavels bevindt zich open water; hier loopt de hoofdvaarroute vanuit de wijk naar de Zevenhuizerplas. Ten behoeve van de vaarroute is een brug opgenomen in de dijk. Het eiland is toegankelijk via een brug vanaf de Gerrit Voorenkade. De brug en het aansluitend erf worden uitgegeven in mandelig eigendom. Bebouwingsveld Het bebouwingsveld van kavel 10 is vrij vierkant van vorm en aan de zuidzijde afgeschuind, zodat de woning op voldoende afstand van de Brandingdijk, de hoofdontsluitingsweg van de wijk, kan worden gebouwd. De velden zijn erg ruim; het oppervlak van het bebouwingsveld van kavel 10 bedraagt ruim 294 m². Aan de zijde van het buurkavel hebben beide bebouwingsvelden een overgangszone van 3.75 meter breed. Bezonning De kavels zijn gunstig gelegen qua bezonning. Aan weerszijden van dit eiland zijn geen particuliere kavels gelegen. De achtertuin van kavel 10 is op het zuidoosten gericht en grenst aan een brede waterpartij, waardoor de zon optimaal op de kavels kan schijnen. Door de woning op het oostelijk deel van de kavel te plaatsten kan aan de zuidwestzijde een zonnige tuin gemaakt worden waar tot laat in de avond van de zon kan worden genoten. Woningtype Deze kavel leent zich goed voor een woningtype met een rechthoekige plattegrond. De woning kan met de lange zijde naar de straat worden geplaatst, zodat een brede, diepe tuin resteert. Een andere mogelijkheid is om de woning oostelijk op de kavel te plaatsen met de korte zijde naar de straat, zodat een brede tuin op het zuidwesten ontstaat. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

5 FASE 2: : 77A De kavels 77a t/m 77e zijn samen op een eiland gelegen in het oostelijk deel van Waterwijk. Het eiland is toegankelijk via een dam vanaf de Reinier Rondhorstdijk. De kavels grenzen direct aan de straat, genaamd Adam Knikmanstraat. Ten noorden van de straat bevinden zich 4 kavels; ten zuiden van de straat ligt 1 kavel. Ten noorden van dit eiland bevinden zich projectmatig gebouwde woningen. De kavels 77a en 77e zijn driehoekig van vorm. Bebouwingsveld 77a heeft een driehoekig bebouwingsveld, dat op 6 of 5 meter van de beschoeiing is gelegen. Bezonning 77a heeft een tuin rondom de woning. Door de woning zo oostelijk mogelijk in het bebouwingsveld te plaatsen, ontstaat een ruime tuin op het zuidwesten, waar U de hele dag zon heeft. Woningtype 77a heeft een riant bebouwingsveld, dat ruimte biedt aan verschillende woningtypen. Een bungalow, met veel oppervlak op de begane grond of een woning met een L-vormige plattegrond passen goed op deze kavels. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

6 : 122 Deze kavel is gelegen aan de noord zijde van de Gerrit Verrijstkade in het oostelijk deel van Waterwijk en is goed bereikbaar via de Reinier Rondhorstdijk. De kavel is gelegen op een gezamenlijk eiland met in totaal 4 kavels. Alle kavels grenzen met 2 zijden aan de waterkant en ze worden ontsloten door middel van een gezamenlijke brug en een klein gezamenlijk erf. De kavels zijn overwegend rechthoekig van vorm en liggen met de brede zijde aan de kant van de Gerrit Verrijstkade. Ze hebben dieptematen van circa 17 tot 19,50 meter en ze zijn ruim 24 meter breed. Bebouwingsveld De bebouwingsvelden volgen de vorm van de kavels en zijn eveneens nagenoeg rechthoekig. Het bebouwingsveld van kavel 122 zijn is circa 10,50 meter diep en circa 16 meter breed. De afstand van deze bebouwingsvelden tot de zijerfgrens met een naastgelegen kavel bedraagt minimaal 3 meter en ze liggen ruim 6 meter uit de waterkant. Steigers Bij kavel 122 is het niet toegestaan een steiger buiten de kavel aan te brengen. Bij deze kavels wordt derhalve geen erfdienstbaarheid voor een steigerzone gevestigd. Het is wel mogelijk op eigen terrein een verlaagd terras ter hoogte van bovenkant beschoeiing aan te leggen. Bezonning Op kaveln 122 ligt de zijtuin op het westen, hetgeen een gunstige ligging is voor de middagzon. Woningtype De vorm en afmetingen van de kavels en de bebouwingsvelden maken de bouw van verschillende woningtypes op deze kavels mogelijk. De bebouwingsvelden van kavel 120 en 121 zijn voldoende breed om naast de woning een garage of carport te bouwen. Op kavel 122 is kan een garage of een caport binnen het bebouwingsveld geplaatst worden maar dan dient men te kiezen voor een lange smalle woning. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

7 FASE 3: s: 150 en 153 De kavels zijn gelegen aan de noord zijde van de Regina Verweijkade in het oostelijk deel van Waterwijk en zijn goed bereikbaar via de Reinier Rondhorstdijk. De kavels zijn gelegen op een gezamenlijk eiland met in totaal 4 kavels. Alle kavels grenzen met 1 of meer zijden aan de waterkant en ze worden twee aan twee ontsloten door middel van een gezamenlijke brug en een klein gezamenlijk erf. De kavels zijn overwegend rechthoekig van vorm en liggen deels met de brede zijde (151 en 152) en deels met de smalle zijde (150 en 153) aan de kant van de Regina Verweijkade. De kavels 151 en 152 zijn circa 20 meter diep en ze hebben breedtematen van circa 19 tot 22 meter. 150 en 153 hebben een dieptemaat van circa 40 meter zijn circa 15 meter breed. Bebouwingsveld De bebouwingsvelden van kavel 150 en 153 hebben een dieptemaat van circa 18 tot 20 meter en hebben een breedtemaat, die varieert van circa 9 tot 11 meter. De minimale afstanden van deze bebouwingsvelden tot de zij-erfgrens met een naastgelegen kavel zijn verschillend per zij-erfgrens en ze liggen minimaal 3 meter aan de zijzijde, minimaal 5 tot 7 meter aan de voorzijde en minimaal 15 meter aan de achterzijde uit de waterkant. Aan één zijde hebben de bebouwingsvelden een overgangszone, waar de bouwhoogte kan oplopen van 3 meter tot 9 meter. Steigers Bij de kavels 150 en 153 zijn in de steigerzone buiten de kavel steigers toegestaan. Ze mogen maximaal 2,50 meter uit de kavelgrens steken en hebben bij kavel 150 en 153 een maximale breedte van 7,50 meter. Bezonning De achtertuinen van de kavels 150 en 153 zijn gericht op het noordwesten en liggen aan het eind van de middag en het begin van de avond in de zon. Op de kavels 150 en 153 is sprake van een hele diepe achtertuin, door de riante diepte van deze tuin zal hier altijd een zonnig plekje te vinden zijn. Woningtype De vorm en afmetingen van de kavels en de bebouwingsvelden maken de bouw van verschillende woningtypes op deze kavels mogelijk. Op de kael 150 en 153 kan, door te kiezen voor een lange smalle woning, binnen het bebouwingsveld naast de woning een garage of carport gebouwd worden. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

8 FASE 4: : 223 De kavels zijn gelegen aan de Reinier Rondhorstdijk. Ze maken deel uit van de 4 e fase van de Waterwijk en vormen de overgang van het nieuwe waterrijke woongebied naar het bestaande polderlint aan het Zuideinde. De kavels zijn gezamenlijk gelegen op eilanden. Ze worden aan de voorzijde ontsloten door een parallel aan de dijk gelegen ventweg, welke in eigendom blijft van de gemeente. Aan de achterzijde grenzen alle kavels aan water. De kavels zijn circa 35 meter diep en circa 18 meter breed. Bebouwingsveld De bebouwingsvelden zijn langwerpig van vorm. De afmetingen van de velden variëren van circa 17 meter diep en circa 12 meter breed ter plaatse van kavel 223 en circa 17 meter diep en circa 13,80 meter breed ter plaatse van kavel 224. De bebouwingsvelden zijn centraal op de kavels geplaatst. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde resteert voldoende ruimte voor een ruime tuin. De exacte maat van de tuin is natuurlijk afhankelijk van de afmetingen van de woning en de positie van de woning in het bebouwingsveld. Vlonders Aan de achterzijde van deze kavels zijn buiten de kavel vlonders toegestaan. Ze mogen maximaal 1 meter uit de kavelgrens steken en hebben een maximale breedte van 7,50 meter. Bezonning De kavels zijn globaal genomen oost west georiënteerd. De tuin aan de achterzijde is gelegen op het oosten tot zuidoosten. Gedurende het eerste deel van de dag schijnt de zon op de achtergevel van de woning en op de achtertuin. Later op de dag komen de voorgevel van de woning en de voortuin in de zon. Het deel van de achtertuin dat aan het water is gelegen zal gedurende de gehele dag zonnig zijn. Woningtype De vorm en de afmetingen van de kavels en de bebouwingsvelden zijn ruim, zodat de bouw van verschillende woningtypen op deze kavels mogelijk is. Bovendien zijn de bebouwingsvelden voldoende breed om naast de woning een garage of een carport te bouwen. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

9 FASE 5: : nr. 233 Algemeen De kavels 233, 234 en 235 zijn gelegen aan de Abraham van der Knaapkade. De kavels zijn bereikbaar via de Coenraad Swiepdijk. De kavels liggen met zijn drieën geclusterd op een eiland en grenzen aan twee of drie zijden aan het water. Ze zijn gelegen aan een mandelig erf en het kaveleiland is toegankelijk via een gemeenschappelijke brug. Op de kavels mogen vrijstaande villa s worden gebouwd. Bebouwingsveld Alle bebouwing dient binnen het bebouwingsveld te worden geplaatst. Het bebouwingsveld ligt aan alle zijden los van de randen van de kavel opdat de woningen geheel door groen omgeven kunnen worden. Bouwhoogte, bebouwingspercentage en maximaal volume: De bouwhoogte bedraagt maximaal 9 meter. Het maximaal bebouwde oppervlak bedraagt 30% van het kaveloppervlak bij kavels 233 en bedraagt 25% van het oppervlak van de 2 overige, grotere kavels (groter dan 600 m2) op het oostelijke eiland. Voor kavels 233 betekent dat, dat er maximaal circa 144 m2 mag worden bebouwd. Het maximale bouwvolume van deze kavel bedraagt 1.5 maal het kaveloppervlak, wat neerkomt op circa 720 m3. Op de kavels 234 en 235 mag respectievelijk maximaal circa 177 en 152 m2 worden bebouwd. Het maximale bouwvolume van deze kavels bedraagt 1,2 maal het kaveloppervlak, wat neerkomt op circa 849 m3 op kavel 234 en 730 m3 op kavel 235. De maximale bouwhoogte bedraagt 9 meter, gerekend van vanaf het peil NAP m. Bebouwing volledig onder maaiveld telt niet mee bij de berekening van het aantal m2 en m3. Bezonning De achtertuinen zijn gericht op het noordwesten en liggen goed voor latere middagzon. Ze grenzen direct aan het water en hebben een minimale diepte van 6 meter. Door te kiezen voor een woning, die niet de volle diepte van het bebouwingsveld beslaat, wordt de achtertuin dieper bij plaatsing van de woning voor op de kavel. Ook is het mogelijk de woning zo te plaatsen dat juist een diepere voortuin resteert, die door zijn zuid-oost oriëntatie een groot deel van de dag in de zon ligt. Woningtype De keuze voor het type woning is vrij; binnen de bebouwingsregels mag elk type woning worden gebouwd. Tevens zijn alle kavels in Waterwijk welstandsvrij, u bent dus vrij om zelf te bepalen welke uitstraling uw woning zal krijgen. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

10 INLEIDING LINTKAVELS NESSELANDE In de historische bebouwingslinten van Nesselande zijn nog een aantal kavels beschikbaar voor particulier opdrachtgeverschap. In het hiernavolgende wordt per beschikbare kavel een toelichting gegeven. Deze toelichting is bedoeld om een eerste indruk te geven van de karakteristieken en mogelijkheden van de verschillende kavels. Per kavel wordt ingegaan op de situering van de kavel, de bezonning en voor welk type woning de kavel het meest geschikt is. De kavels in de Linten wijken af van de gangbare kavels in Nesselande-Waterwijk, hiermee wordt de diversiteit aan kavels vergroot. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt zal zijn voor elke type woning. Wij raden u daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met uw architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

11 WOLLEFOPPENWEG, lintkavel W1 (tussen 53 en 57): In Nesselande zijn twee historische linten, de Ringvaart en de Wollefoppenweg. Beide linten hebben een aantal bijzondere ruimtelijke en functionele kwaliteiten. De Wollefoppenweg loopt van het buurtschap Oud Verlaat in de gemeente Zuidplas - tot aan de Ringvaart. Het is een afwisselend lint, dat loopt langs het recreatiegebied rond de Zevenhuizerplas en het Wollefoppenpark. De kavels aan het lint worden gebruikt voor woningen, bedrijven en (volks)tuinen. De begrenzende dijk, een bomenrij aan de noordzijde en sloten aan weerszijden van de weg zijn de structurerende elementen van dit lint. Als langzaam verkeersroute is de Wollefoppenweg een belangrijke schakel tussen de stad en het buitengebied. De bebouwing bestaat uit oude karakteristieke boerderijen met stallen en enkele recente woningen De kavel is aan voor-, achter- en zijzijde begrensd door water. Vanaf de zijde van de Wollefoppenweg is de kavel bereikbaar door middel van een brug. De brug is een privé brug voor de toekomstige kaveleigenaar. Bebouwingsveld De voorgevelrooilijn van de bebouwing aan de Wollefoppenweg ligt vrij ver (variërend van 20 tot 35 meter) terug ten opzichte van de as van de weg. In dit geval 20 meter. Bezonning De kavel ligt gunstig qua bezonning. De achtertuin is gelegen aan de zuidzijde en grenst aan de nieuwbouw van Nesselande. Als de woning zo veel mogelijk aan de noordkant van het bebouwingsveld wordt gebouwd is er een ruime tuin op het zuiden mogelijk waar tot laat in de avond van de zon kan worden genoten. Woningtype Deze kavel leent zich voor een eenvoudige (polder)woning met kap, die met een representatieve voorgevel is gekeerd naar de Wollefoppenweg Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

12 ZUIDEINDE, lintkavel Z1 (ten noorden van 35C) In Nesselande zijn twee historische linten, de Ringvaart en de Wollefoppenweg. Beide linten hebben een aantal bijzondere ruimtelijke en functionele kwaliteiten. De Ringvaart, gelegen op de grens tussen de gemeente Rotterdam en de gemeente Zuidplas (Zevenhuizen-Moerkapelle en Nieuwerkerk a/d IJssel) vormt de oostgrens van Nesselande. De dijk langs de Ringvaart is de oorspronkelijke waterkering met de erachter gelegen polders.onderdeel van het Ringvaartlint is het Zuideinde. De weg zelf is smal en ligt direct aan het water van de Ringvaart, bovenop de dijk. De structuur van de achterliggende polderverkaveling staat loodrecht op de weg en het water van de Ringvaart. De bebouwing bestaat uit een mix van woningen en bedrijven op een vrij continue afstand van de weg. Aan het Zuideinde bevinden zich een aantal oude, karakteristieke panden. Het meest opmerkelijk zijn de twee molenstompen: restanten van oude molens waarbij de kap en wieken ontbreken. Thans zijn deze molenstompen in gebruik als woning. De rest van de bebouwing bestaat voor het grootste deel uit vrijstaande woningen. De meeste beplanting aan het Zuideinde bevindt zich op particulier terrein. Bijzonder is de groep eiken rond de molenstomp op Zuideinde 32. De boomsoorten zijn inheems en lopen in stamdiameter uiteen van circa 30 cm tot 90 cm. De boomkronen reiken hoog boven de bebouwing uit en geven aan de bebouwing vanaf de Ringvaart gezien een zekere rugdekking en omlijsting. De kavel is aan de achterzijde begrensd door water. Er is een hoogteverschil van ruim 2 meter tussen voor en achterzijde. Bebouwingsveld De voorgevelrooilijn ligt vrij ver terug, in lijn met de aangrenzende bebouwing;, 15 meter uit de as van de weg. Bezonning De kavel ligt in de oost/west richting. Aan de westzijde grenst de kavel aan een watergang en de nieuwbouw van Nesselande. Als de woning aan de oostkant van het bebouwingsveld wordt gebouwd is er ochtendzon in de voortuin en een ruime tuin op het westen mogelijk waar tot laat in de avond van de zon kan worden genoten. Woningtype Deze kavel leent zich voor een eenvoudige (polder)woning met kap, die met een representatieve voorgevel is gericht naar het Zuideinde. Bovendien kan door op slimme wijze gebruik te maken van het grote hoogteverschil tussen dijk- en tuinzijde van de kavel aan de achterzijde van de woning de kelderverdieping, met een tuinkamer direct aan de tuin grenzen. Op deze wijze kan het maximale volume van de woning, dat maximaal circa 744 m3 gemeten vanaf het peil van de dijk mag bedragen, worden vergroot Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

13 ZUIDEINDE, lintkavel Z2 (ten noorden van 30L) In Nesselande zijn twee historische linten, de Ringvaart en de Wollefoppenweg. Beide linten hebben een aantal bijzondere ruimtelijke en functionele kwaliteiten. De Ringvaart, gelegen op de grens tussen de gemeente Rotterdam en de gemeente Zuidplas ( Zevenhuizen-Moerkapelle en Nieuwerkerk a/d IJssel) vormt de oostgrens van Nesselande. De dijk langs de Ringvaart is de oorspronkelijke waterkering met de erachter gelegen polders.onderdeel van het Ringvaartlint is het Zuideinde. De weg zelf is smal en ligt direct aan het water van de Ringvaart, bovenop de dijk. De structuur van de achterliggende polderverkaveling staat loodrecht op de weg en het water van de Ringvaart. De bebouwing bestaat uit een mix van woningen en bedrijven op een vrij continue afstand van de weg. Aan het Zuideinde bevinden zich een aantal oude, karakteristieke panden. Het meest opmerkelijk zijn de twee molenstompen: restanten van oude molens waarbij de kap en wieken ontbreken. Thans zijn deze molenstompen in gebruik als woning. De rest van de bebouwing bestaat voor het grootste deel uit vrijstaande woningen. De meeste beplanting aan het Zuideinde bevindt zich op particulier terrein. Bijzonder is de groep eiken rond de molenstomp op Zuideinde 32. De boomsoorten zijn inheems en lopen in stamdiameter uiteen van circa 30 cm tot 90 cm. De boomkronen reiken hoog boven de bebouwing uit en geven aan de bebouwing vanaf de Ringvaart gezien een zekere rugdekking en omlijsting. De kavel is aan de achterzijde begrensd door een smalle onderhoudsstrook waarin een riool is gelegen met daarop aansluitend een watergang. Er is een hoogteverschil van ruim 2 meter tussen voor en achterzijde. Bebouwingsveld De voorgevelrooilijn ligt vrij ver terug, in lijn met de aangrenzende bebouwing, 15 meter uit de as van de weg. Bezonning De kavel ligt in de oost/west richting. Aan de westzijde grenst de kavel aan de nieuwbouw van Nesselande. Als de woning aan de oostkant van het bebouwingsveld wordt gebouwd is er ochtendzon in de voortuin en een ruime tuin op het westen mogelijk waar tot laat in de avond van de zon kan worden genoten. Woningtype Deze kavel leent zich voor een eenvoudige (polder)woning met kap, die met een representatieve voorgevel is gericht naar het Zuideinde. Bovendien kan door op slimme wijze gebruik te maken van het grote hoogteverschil tussen dijk- en tuinzijde van de kavel aan de achterzijde van de woning de kelderverdieping, met een tuinkamer direct aan de tuin grenzen. Op deze wijze kan het maximale volume van die woning, dat maximaal circa 500 m3 gemeten vanaf het peil van de dijk mag bedragen, worden vergroot. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

14 Gemeente Rotterdam Stadsbeheer Aper Bouwmankade Reinier Rondhorstdijk Adam Knikmanstr Agata de Bruynkade Marinus van Elswijkkade Brandingdijk Jannetje Merbiskade Andries Fyandijk Aper Bouwmankade 485,00 per m2 500,00 per m2 nog niet beschikbaar Nesselande - Deelplan 1 fase 1 Vrije inschrijving 2018 Prijs per m2 : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_dp1_1_prijzen_vrij Basisinformatie Jannetje Merbiskade Gerrit Voorenkade 2 5 Pieternella Brandhorststraat 11 A 10 Coenraad Swiepdijk

15 Gemeente Rotterdam Stadsbeheer Zuideinde Reinier Rondhorstdijk Aper Bouwmankade Reinier Rondhorstdijk Adam Knikmanstr 77 A Agata de Bruynkade 122 Gerrit Verrijstkade Jannetje Merbiskade Andries Fyandijk Aper Bouwmankade 475,00 per m2 530,00 per m2 Nesselande - Deelplan 1 fase 2 Vrije inschrijving 2018 Prijs per m2 : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_dp1_2_prijzen_vrij Basisinformatie Abraham van der Knaapkade Jannetje Merbiskade Gerrit Voorenkade Pieternella Brandhorststraat Coenraad Swiepdijk

16 Gemeente Rotterdam Stadsbeheer Reinier Rondhorstdijk 150 Regina Verweykade Reinier Rondhorstdijk 153 Aagje van Vlietstraat Gerrit Verrijstkade eter Hammeveldijk Pieter Hammeveldijk Middelweg 535,00 Nesselande - Deelplan 1 fase 3 Vrije inschrijving 2018 Prijs per m2 : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_dp1_3_prijzen_vrij Basisinformatie Abraham van der Knaapkade Neeltje Breedveldkade Coenraad Swiepdijk Abraham van der Knaapkade Neeltje Breedveldkade

17 Pieter Hammeveldijk Aagje van Vlietstraat Reinier Rondhorstdijk Regina Verweykade Zuideinde Reinier Rondhorstdijk Gerrit Verrijstkade Jannetje Merbiskade Aper Bouwmankade Reinier Rondhorstdijk Andries Fyandijk Adam Knikmanstr Aper Bouwmankade Agata de Bruynkade Marinus van Elswijkkade 505,00 510,00 Nesselande - Deelplan 1 fase 4 Vrije inschrijving 2018 Prijs per m2 : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_dp1_4_prijzen_vrij Gemeente Rotterdam Stadsbeheer Basisinformatie

18 Gemeente Rotterdam Stadsbeheer Neeltje Breedveldkade Abraham van der Knaapkade Nesselande - Deelplan 1, fase 5 Vrije inschrijving 2018 Prijs per m2 : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_dp1_5_prijzen_vrij Basisinformatie Coenraad Swiepdijk Abraham van der Knaapkade 233 Neeltje Breedveldkade Pieter Hammeveldijk 520,00 per m2 Willemijntje de Kooterkade Andries Fyandijk

19 Gemeente Rotterdam Stadsbeheer Laan van Dada Pierre Cardinstraat Laan van h boulevard Wollefoppenweg Christian Diorstraat Laura Ashleystr. Mies Boissevainstraat Nina Riccistr. Gianni Versacestr. Madame Gresstraat Max Heyman Sicilie pad foppen- Wolle- W1 495,00 per m2 Nesselande - Linten Wollefoppenweg Vrije inschrijving 2018 Prijs per m2 : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_lint_w_prijzen_vrij Basisinformatie hof Linden Kosboulevard aaffpad

20 Gemeente Rotterdam Stadsbeheer Z1 490,00 per m2 500,00 per m2 Nesselande - Linten Zuideinde Vrije inschrijving 2018 Prijs per m2 : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_lint_z_prijzen_vrij Basisinformatie Z2 Zuideinde Reinier Rondhorstdijk Adam Knikmanstraat rstraat Bertus Aper Bouwmankade Andries Fyandijk horstdijk Agata de Bruynkade Regina Verweykade Jannetje Merbiskade rrijstkade ankade

21 OKTOBER 2018 FASE 1 Koopprijs Totale Koopprijs Oppervlakte per m2 Koopprijs excl. 21% incl. 21% nummer in m2 excl. Omzetbelasting Omzetbelasting Omzetbelasting Omzetbelasting , , , ,25 gez.mand , ,00 651, , , , ,80 gez.man , ,00 661, , , , ,50 gez.mand , ,00 304,50 FASE 2 77A , , , , , , , ,30 gez.mand , ,00 399,00 FASE , , , ,20 gez.mand , ,00 231, , , , ,65 gez.mand , ,00 262,50 FASE , , , ,30 FASE , , , ,00 mandelig 40 50,00 0,00 420,00 LINTKAVELS Wollefoppenweg W , , , ,95 Zuideinde Z , , , ,00 Z , , , ,00 vet=onder optie

22 11 A Coenraad Swiepdijk ca ca ca R brug 3.60 breed GER GERRIT VOORENKADE 6 brug breed D R Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Mandelig Eigendom Totaal perceel Water ca. 52 m2 opp. opp. opp. Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 985 m2 62 m2 (1/3 geheel) m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. 249 m m3 SMP bekend : Kadastraal bekend : RTD14-BC-4092 (geheel) kavel en 2797 (ged.) mandelig VRIJE INSCHRIJVING 2018 Nesselande - Waterwijk nummer : 2 Uitgiftenummer :. Schaal : 1:500 Plotnaam : 2-vrij Datum : maart 2018 Gemeente Rotterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

23 ca A 11 B 11 C R 9 brug 3.60 breed brug 3.60 breed GERRIT VOORENKADE GERRIT V R Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Mandelig Eigendom opp. opp. Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 958 m2 63 m2 (1/3 geheel) Totaal perceel opp m2 Water ca. 104 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. SMP bekend : Kadastraal bekend : m2 m3 RTD14-BC-4093 (geheel) kavel en 2800 (ged.) mandelig VRIJE INSCHRIJVING 2018 Nesselande - Waterwijk nummer : 5 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 5-vrij Datum : maart 2018 Gemeente Rotterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

24 S R 1 ca GERRIT VOORENKADE brug 3.60 breed brug breed 4 D A R Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Mandelig Eigendom Totaal perceel opp. opp. opp. Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 677 m2 29 m2 (1/2 geheel) 706 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca m2 m3 SMP bekend : TE_01_5022 d.d Kadastraal bekend : RTD14-BC-4094 (geheel) kavel en 4095 (ged.) mandelig VRIJE INSCHRIJVING 2018 Nesselande - Waterwijk nummer : 10 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 10-vrij Datum : maart 2018 Gemeente Rotterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

25 E D 77 C 77 B Adam Knikmanstraat kastje voor gemaal ca. 40 x 120 cm Andries Fyandijk A Reinie UYNKADE R Uitgifte Grens Steigerzone Pompput opp. Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 875 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. SMP bekend : TE a d.d Kadastraal bekend : RTD14-BC-4596 geheel m2 m3 VRIJE INSCHRIJVING 2018 Nesselande - Waterwijk nummer : 77 A Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 77A-vrij Datum : maart 2018 Gemeente Rotterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

26 149 B 9.00 m m Uitgifte Grens Maatvoering (m1) R Pompput Leidingen riolering opp. kadastrale opp. 511 m2 Mandelig Eigendom opp. kadastrale opp. 38 m2 (1/4) Totaal perceel opp. totaal opp. 549 m2 Water opp. ca. 39 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. 153 Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. 765 SMP bekend : TE d.d Kadastraal bekend : RTD14-BC-5029 en 5035 (mandelig perceel) geheel R m2 m A 118 B VRIJE INSCHRIJVING 2018 Nesselande - Waterwijk Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend 6.82 Reinier Rondhorstdijk Gerrit Verrijstkade nummer : 122 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 122-vrij Datum : mei 2018 Stadsbeheer Gemeente Rotterdam - Basisinformatie 5

27 R Uitgifte Grens Steigerzone Pompput Mandelig Eigendom Totaal perceel Maatvoering (m1) Leidingen riolering opp. kadastraal totaal 592 m2 opp. 1/2 kadastraal 22 m2 opp. totaal 614 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. SMP bekend : TE d.d Kadastraal bekend : RTD14-BC-5062 (kavel) geheel en 5063 (mandelig) m2 m A 149 B 149 C 149 D R Regina Verweykade Regina Verweykade VRIJE INSCHRIJVING 2018 Nesselande - Waterwijk Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend nummer : 150 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 150-vrij Datum : juni 2018 Stadsbeheer , sp sp N.A.P. N.A.P. Gemeente Rotterdam - Basisinformatie sp sp N.A.P. N.A.P

28 Uitgifte Grens Maatvoering (m1) Steigerzone R Pompput Leidingen riolering opp. kadastrale opp. 669 m2 Mandelig Eigendom opp. kadastrale opp. 25 m2 (1/2) Totaal perceel opp. totaal 694 m2 Water opp. ca. 80 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. SMP bekend : TE d.d Kadastraal bekend : RTD14-BC-5054 en 5055 (mandelig perceel) geheel R m2 m A 149 B 149 C 149 D Regina Verweykade Regina Verweykade VRIJE INSCHRIJVING 2018 Nesselande - Waterwijk Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend nummer : 153 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 153-vrij Datum : mei 2018 Stadsbeheer , sp sp N.A.P. N.A.P. Gemeente Rotterdam - Basisinformatie sp sp N.A.P. N.A.P

29 26A m sp N.A.P , m m Reinier Rondhorstdijk sp N.A.P Uitgifte Grens Steigerzone opp. kadastrale opp. 706 m2 Maatvoering (m1) Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. SMP bekend : TE d.d Kadastraal bekend : RTD14-BC-5009 geheel m2 m3 VRIJE INSCHRIJVING 2018 Nesselande - Waterwijk nummer : 223 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 223-vrij Datum : mei 2018 Gemeente Rotterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

30 R 4.20 Neeltje Breedveldk R Abraham van der Knaapkade Abraham van der Knaapkade ,95- R Uitgifte Grens Steigerzone Pompput 05- Mandelig Eigendom Totaal perceel opp. opp. opp Maatvoering (m1) Leidingen riolering kadastraal 440 m2 40 m2 (1/3 geheel) 480 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. SMP bekend : PA_NES_SMP_DGB1_5e_fase_2, d.d Kadastraal bekend : RTD14-BC-4440 (kavel) geheel, 4439 (mandelig) m2 m VRIJE INSCHRIJVING Nesselande - Waterwijk 2018 nummer : 233 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : 233_vrij Datum : juni 2018 Gemeente Rotterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

31 4.60 _ Wollefoppenweg 51b 5.90 _ 53a 5.90 _ 53b wp N.A.P a W _ _ R Uitgifte Grens Pompput opp. Maatvoering (m1) Leidingen riolering ca. 741 m2 Water ca. 89 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca m2 m3 SMP bekend smp_wollefoppenweg : lintkavel W1 (53 en 57) d.d Kadastraal bekend : RTD14-BC-4609 (ged.) en RTD14-BC-4111 geheel VRIJE INSCHRIJVING 2018 Nesselande - Waterwijk nummer : W1 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : W1-vrij Datum : maart 2018 Gemeente Rotterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

32 34 sp sp N.A.P. N.A.P. Zuideinde _ 3.80 _ Z _ _ sp N.A.P Uitgifte Grens kadastrale opp. opp. 640 m2 Maatvoering (m1) Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. 80 Bebouwingsenvelop, bebouwingsvolume ca. 500 SMP bekend : PA_NES_smp_Zuideinde lintkavel Z1 35C d.d Kadastraal bekend : RTD14-BC-4997 geheel. 5.4 m2 m3 VRIJE INSCHRIJVING 2018 Nesselande - Waterwijk nummer : Z1 Uitgiftenummer Schaal : : 1:500 Plotnaam : Z1-vrij Datum : mei 2018 Gemeente Rotterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

33 - Zuideinde Z sp sp N.A.P. N.A.P. Uitgifte Grens kadastrale opp. opp. Maatvoering (m1) 935 m2 Bebouwingsveld, maximale bebouwingsoppervlakte ca. 119 Bebouwingsenvelop, maximale bebouwingsvolume ca. 744 SMP bekend : PA_NES_smp_Zuideinde lintkavel Z2 30L d.d Kadastraal bekend : RTD14-BC-2952 (geheel) m2 m3 VRIJE INSCHRIJVING 2018 Nesselande - Waterwijk nummer : Z2 Uitgiftenummer : Schaal : 1:500 Plotnaam : Z2-vrij Datum : maart 2018 Gemeente Rotterdam Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3 en 4 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3 en 4 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3,4 en 5 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VRIJE INSCHRIJVINGEN Informatieboek FASE 1, 2 en 5Vrije Kavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VRIJE INSCHRIJVINGEN Informatieboek FASE 1, 2 en 5Vrije Kavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam lkaveltekeningen EN KAVELPRIJZEN Informatieboek Vrije LOTING FEBRUARI 2018s Informatieboek Vrije Fase 1,WATERWIJK 2, 3 en 4 s FASE 2, 3 en

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande otterdam Nesselande Nesselande, otterdam otterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VIJE INSCHIJVINGEN Informatieboek FASE 1, 2 en 5Vrije Kavels Waterwijk

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande otterdam Nesselande Nesselande, otterdam otterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VIJE INSCHIJVINGEN Informatieboek Kavels FASE 1, 2, 4 envrije 5

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande otterdam Nesselande Nesselande, otterdam otterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4JULI 2016 Informatieboek Waterwijk Vrije s FaseMei1, 2, 3 en 4 FASE 5

Nadere informatie

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Nesselande Rotterdam Informatieboek Vrije Kavels KAVELTEKENINGEN EN PRIJZEN VRIJE INSCHRIJVING Fase en4 4 FASE1, 1, 2, 2, 33EN APRIL 2014 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Nesselande Rotterdam Informatieboek Vrije Kavels KAVELTEKENINGEN EN PRIJZEN Fase 1, 2, 31, en FASE 2, 3 4 EN 4 MAART 2015 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 1 Maart 2015 FASE

Nadere informatie

Nesselande Rotterdam. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nesselande Rotterdam. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Nesselande Rotterdam Informatieboek VrijeENKavels KAVELTEKENINGEN PRIJZEN VRIJE INSCHRIJVING 3 EN FaseFASE 1, 2,1,32,en 44 JULI 2015 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 1 INLEIDING

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN Rietzoom en Vijverbuurt

KAVELTEKENINGEN Rietzoom en Vijverbuurt KAVELTEKENINGEN Rietzoom en Vijverbuurt PARK 16HOVEN ROTTERDAM Juli 2019 Cornelis Drebbelhof Isaac Beeckmanhof Beekweg Blaeustraat Park zestienhoven Vrije inschrijving 2019 N Gemeente Rotterdam Stadsbeheer

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM Februari 2018 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een ruim

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM December 2017 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een ruim

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM Mei 2018 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een ruim en

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Loting MEI 2019 PARK 16HOVEN ROTTERDAM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Loting MEI 2019 PARK 16HOVEN ROTTERDAM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Loting MEI 2019 PARK 16HOVEN ROTTERDAM Maart 2019 Einthovenpad Beekhof Lodewijk Rogierhof Jacques Presserhof Tinbergenlaan Beekweg Beekweg Blaeustraat Cornelis

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Loting 2 oktober 2017 PARK 16HOVEN ROTTERDAM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Loting 2 oktober 2017 PARK 16HOVEN ROTTERDAM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Loting 2 oktober 2017 PARK 16HOVEN ROTTERDAM Augustus 2017 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK Maart 2016 Van der Duijn van Maasdamweg Einthovenpad Beekhof Lodewijk Rogierhof Jacques Presserhof Tinbergenlaan 48 52 Beekweg Beekweg Gemeente Rotterdam Stadsbeheer

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE Juli 2015 Inspiratiedocument Particuliere kavels Park 16Hoven Introductie Op 26 januari 2011 heeft het college van B en W van Rotterdam de nota Architectuur

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE Juli 2015 Van der Duijn van Maasdamweg Beekweg Stadsbeheer Van der Duijn van Maasdamweg Einthovenpad Ernst Kossmannhof Beekhof Lodewijk Rogierhof Jacques

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK November 2016 Van der Duijn van Maasdamweg Einthovenpad Beekhof Lodewijk Rogierhof Jacques Presserhof Tinbergenlaan Beekweg Beekweg Gemeente Rotterdam Stadsbeheer

Nadere informatie

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Randvoorwaarden kavel 11 Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Selectie t.b.v. kavel 11 Randvoorwaardennota Particuliere kavels Januari 2012 4. Randvoorwaarden Particuliere

Nadere informatie

leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost

leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost Inleiding Aan de Zandweg in Vleuten worden als onderdeel van de ontwikkeling De Tuinlanden diverse vrije kavels

Nadere informatie

Randvoorwaarden kavel 56. Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d.

Randvoorwaarden kavel 56. Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d. Randvoorwaarden kavel 56 Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d. 08 augustus 2013 Selectie t.b.v. kavel 56 Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden

Nadere informatie

Zelf bouwen in Waterrijk

Zelf bouwen in Waterrijk Voorbeelden kavelprijzen 2014 Waterrijk Kavel op Maat In Waterrijk worden kavels op maat aangeboden. De breedte kan zelf betaald worden, de diepte staat vast. In de onderstaande tabellen staan voorbeelden

Nadere informatie

8. Woningtypen. Gemeente Alkemade Masterplan Braassemerland

8. Woningtypen. Gemeente Alkemade Masterplan Braassemerland 8. Woningtypen Voor Braassemerland kunnen verschillende bijzondere woningtypen ontwikkeld worden. Deze woningen zijn specifiek voor hun locatie en ontsluiting, hierop wordt ook de situering op de kavel

Nadere informatie

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B d.d. 21 november 2017, gewijzigd 7 december 2017 Inleiding: In fase 2B van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door BPD

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2

Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2 Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2 d.d. maart 2018 1 Inleiding: In fase 1 en fase 2 van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door Vos Bouw- en Exploitatiemaatschappij

Nadere informatie

SPVE BGSV. Oostpolder Kombuis Papendrecht. bureau voor stedenbouw en landschap

SPVE BGSV. Oostpolder Kombuis Papendrecht. bureau voor stedenbouw en landschap SPVE Oostpolder Kombuis Papendrecht BGSV bureau voor stedenbouw en landschap Rotterdam, 26 september 2016 BGSV bureau voor stedenbouw en landschap bezoek Boompjes 55 post Postbus 21639 3001 AP Rotterdam

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam. Waterwijk. Informatieboek Vrije Kavels

Nesselande. Rotterdam. Waterwijk. Informatieboek Vrije Kavels Nesselande Rotterdam Waterwijk Informatieboek Vrije Kavels november 2007 Nesselande Rotterdam kent je dromen van buiten Opzet Nesselande 2 Opzet Waterwijk 5 Bebouwingsregels Waterwijk 10 Oplevering kavels

Nadere informatie

Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade. stedenbouwkundige randvoorwaarden 4 maart 2008 project nummer: 71032

Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade. stedenbouwkundige randvoorwaarden 4 maart 2008 project nummer: 71032 Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade stedenbouwkundige randvoorwaarden 4 maart 2008 project nummer: 71032 Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade stedenbouwkundige randvoorwaarden

Nadere informatie

Van Rijnweg - principes voor kavel 5

Van Rijnweg - principes voor kavel 5 Van Rijnweg - principes voor kavel 5 mogelijk eindbeeld kaveloppervlakte maximale bebouwingspercentage (hoofd-, aan- en bijgebouwen) bouwenvelop vrije positionering van het hoofdgebouw binnen de bouwenvelop

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

Bijlage B STEDENBOUWKUNDIGE RANDVOORWAARDEN OORGAT 6

Bijlage B STEDENBOUWKUNDIGE RANDVOORWAARDEN OORGAT 6 Bijlage B STEDENBOUWKUNDIGE RANDVOORWAARDEN OORGAT 6 document Randvoorwaarden project s017e_oorgat 6 afdeling VROM datum 250110 Ontwerp versie 1.0 Bijlage B 1/9 Inleiding Oorgat 6 is op dit moment in gebruik

Nadere informatie

KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3

KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3 KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3 KAVELS voor WONEN én ONDERNEMEN Een project van: DEELGEBIED 3 Het plan bestaat uit drie deelgebieden. Deelgebied 1 betreft vrijstaande woningen aan de Burgemeester Krollaan.

Nadere informatie

Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken. Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht

Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken. Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht Versie 2 December 2009 Inhoudsopgave De ligging van De Eiken 2 Het verkavelingsplan 3 De architectuur 6 De verschillende

Nadere informatie

Rotterdam. Nesselande, Rotterdam. Informatiebrochure Vrije Kavels. Waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 Juli 2016

Rotterdam. Nesselande, Rotterdam. Informatiebrochure Vrije Kavels. Waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 Juli 2016 Rotterdam Nesselande, Rotterdam Informatiebrochure Vrije Kavels Waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 Juli 2016 Vrije kavels Nesselande - waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 1 Inhoudsopgave 1 Opzet Nesselande 4 2 Opzet

Nadere informatie

VRIJSTAAND CONSUMENTGERICHT WONEN

VRIJSTAAND CONSUMENTGERICHT WONEN VRIJSTAAND CONSUMENTGERICHT WONEN Vrijstaand consumentgericht wonen Op de woningmarkt is een groeiende behoefte te constateren naar vrijstaande en toch betaalbare woningen op kleine kavels. Een categorie

Nadere informatie

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA   haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte LEGENDA kavelnummer grens kavel - openbare ruimte onderlinge vaste kavelgrens kavelgrens n.t.b. (scheiding 2-onder-1-kap) maatwerk kavelgrens mogelijk kavel vrijstaande villa kavel 2-onder-1-kapvilla oppervlakte

Nadere informatie

ROODE HERT DE WALVISCH DE WALVISCH. Molenbuurt Fase 2 Kavels 1 t/m 28

ROODE HERT DE WALVISCH DE WALVISCH. Molenbuurt Fase 2 Kavels 1 t/m 28 ROODE HERT DE WALVISCH ROODE HERT DE WALVISCH Molenbuurt Fase 2 Kavels 1 t/m 28 42 ZEEWOLDE NIEUWBOUW ROODE HERT DE WALVISCH N W O Z ZEEWOLDE NIEUWBOUW 3 Over Zeewolde Wilt u wonen in een omgeving waar

Nadere informatie

RICHTLIJN ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN Parallelweg

RICHTLIJN ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN Parallelweg mei 2017 2 Aanleiding Recent zijn enkele particuliere initiatieven ingediend voor (sloop-)nieuwbouw van woningen aan de Parallelweg. Dit type initiatieven leidt over het algemeen tot een dichtere bebouwingsstructuur

Nadere informatie

Kavelpaspoorten Nes kavels. kavel 10

Kavelpaspoorten Nes kavels. kavel 10 Kavelpaspoorten Nes kavels kavel 10 2 kavelpaspoorten Nes-kavels Schagen Nes Noord juli 2012 Voor u ligt een kavelpaspoort van één van de Nes kavels in het plan Nes Noord in Schagen. Dit kavelpaspoort

Nadere informatie

, voorzitter. , griffier

, voorzitter. , griffier Beeldkwaliteitplan Heinkenszand Over de Dijk, fase III, deelgebieden Oostelijk woongebied en Clara s Pad september 2008 Vastgesteld door de raad van de gemeente Borsele bij besluit van 4 september 2008,

Nadere informatie

Kavels Woonarken. a Nieuw! wonen op het water. www.zeewoldenieuwbouw.nl

Kavels Woonarken. a Nieuw! wonen op het water. www.zeewoldenieuwbouw.nl Kavels Woonarken a Nieuw! wonen op het water www.zeewoldenieuwbouw.nl Wonen op het water Over Zeewolde Zeewolde, ontstaan in 1984 in Flevoland, is de jongste gemeente van Nederland. Door de centrale ligging

Nadere informatie

Kavelboek. De Groene Erven Schuytgraaf Veld 14

Kavelboek. De Groene Erven Schuytgraaf Veld 14 Kavelboek 050401 De Groene Erven Schuytgraaf Veld 14 Inleiding 4 Stedenbouwkundig plan 6 Beeldkwaliteit 10 Kavels 14 4 Inleiding Kavelboek De Groene Erven is in opdracht van GEM Schuytgraaf opgesteld

Nadere informatie

Vrije kavels. Hendrik Hamerstraat s-gravendeel. Kavelpaspoorten. Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3

Vrije kavels. Hendrik Hamerstraat s-gravendeel. Kavelpaspoorten. Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3 Vrije kavels Hendrik Hamerstraat s-gravendeel Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3 Kavelpaspoorten juli 2017 Locatie s-gravendeel is een dorp behorend tot de gemeente Binnenmaas en ligt aan de rivier de Dordtsche Kil in

Nadere informatie

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INLEIDING Dit inrichtingsvoorstel - beeldkwaliteitsplan heeft betrekking op de locatie aan de Akkerweg 6 te Riel. Deze locatie is gelegen ten

Nadere informatie

Rotterdam. Nesselande, Rotterdam. Informatiebrochure vrije kavels. Waterwijk fase 1,2,3,4 & 5 November 2017

Rotterdam. Nesselande, Rotterdam. Informatiebrochure vrije kavels. Waterwijk fase 1,2,3,4 & 5 November 2017 Rotterdam Nesselande, Rotterdam Informatiebrochure vrije kavels Waterwijk fase 1,2,3,4 & 5 November 2017 Vrije kavels Nesselande - waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 1 Inhoudsopgave 1 Opzet Nesselande 4 2 Opzet

Nadere informatie

GROOT ZONNEHOEVE Vrije kavels in Boskamers

GROOT ZONNEHOEVE Vrije kavels in Boskamers GROOT ZONNEHOEVE Vrije kavels in Boskamers INHOUDSOPGAVE 5 GROOT ZONNEHOEVE; Landelijk wonen in de stad 6 VRIJE KAVELS IN GROOT ZONNEHOEVE 7 WOONGEBIEDEN 8 KAART GROOT ZONNEHOEVE 10 ALGEMENE BOUWREGELS

Nadere informatie

Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden

Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden V O O R S C H O T E N Hella S. Haassehof 2 Huurprijs: 3.950,00 per maand Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden Fraaie vrijstaande villa, met directe vaarverbinding

Nadere informatie

kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06

kavelpaspoort - kavel 06   Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Heerlijck wonen in Heeze MUGGENBERG CENTRUM STRABRECHT KASTEEL HEEZE Sterkselsche Aa WEST OOST HEEZERENBOSCH De parel van Brabant HAZENHURK LEENDERWEG

Nadere informatie

Ontwerp woning en kantoor aan de Lagenheuvelstraat te Volkel In opdracht van M. de Groot datum 03 februari 2014. Toelichting en onderbouwing

Ontwerp woning en kantoor aan de Lagenheuvelstraat te Volkel In opdracht van M. de Groot datum 03 februari 2014. Toelichting en onderbouwing Situatie plangebied, met omkaderd het boerderijvolume als hoofdgebouw en de kapschuur als bijgebouw Impressie bouwvolumes: boerderijvolume als hoofdgebouw en de kapschuur als bijgebouw TOELICHTING en ONDERBOUWING

Nadere informatie

Algemene schets Jubbega Schoolweg/Ekke Dijkstraweg

Algemene schets Jubbega Schoolweg/Ekke Dijkstraweg KAVELPRIJZEN, PROCEDURE, BESTEMMINGSPLANTECHNISCHE EISEN EN VASTGESTELDE KWALITEITSEISEN JUBBEGA SCHOOLWEG/EKKE DIJKSTRAWEG. I Algemene schets Jubbega Schoolweg/Ekke Dijkstraweg Het plangebied Jubbega

Nadere informatie

AANVULLING BEELDKWALITEITSPLAN OLDEBROEK-WEST II (HOGEKAMP)

AANVULLING BEELDKWALITEITSPLAN OLDEBROEK-WEST II (HOGEKAMP) AANVULLING BEELDKWALITEITSPLAN OLDEBROEK-WEST II (HOGEKAMP) INLEIDING Aanvulling beeldkwaliteitsplan Oldebroek West II (Hogekamp) Bij het stedenbouwkundig plan voor Oldebroek- West in 2007 is destijds

Nadere informatie

Diverse kavels. Groenstrook Zeemanskade Parallel gelegen aan de N482 te Sliedrecht

Diverse kavels. Groenstrook Zeemanskade Parallel gelegen aan de N482 te Sliedrecht blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Kenmerken... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Loopbrug... 4 1.7. Ontsluiting...

Nadere informatie

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type B vrijstaande woning

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type B vrijstaande woning KAVELPASPOORT Grote Hondring type B vrijstaande woning 1 Kavelpaspoort Locatie Grote Hondring april 2017 Wonen in een rustige woonwijk met het winkelcentrum Sterrenburg, sportpark Schenkeldijk en het nationaal

Nadere informatie

Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering.

Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering. Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering. 1 September 2014 Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering. Project:

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Stedenbouwkundige en architectonische toelichting ( )

Stedenbouwkundige en architectonische toelichting ( ) Stedenbouwkundige en architectonische toelichting (09-06-2016) Stedenbouwkundige opzet van Stepekolk. Stepekolk is ten zuiden van de Veste gelegen en vormt de overgang van het cultuurhistorisch agrarisch

Nadere informatie

Kavelnummmer 3. Het Nieuwe Lint, de Horn. Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2

Kavelnummmer 3. Het Nieuwe Lint, de Horn. Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2 Het Nieuwe Lint, de Horn Kavelnummmer 3 Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2 Prijs kavel vanaf : 389.000,- incl. BTW. Contouren bouwvlak excl. bijgebouwen (bruto) : 15,2 x 15

Nadere informatie

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Nesselande Rotterdam Informatieboek Vrije Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk 1 Opzet Nesselande 4 Opzet Waterwijk 7 Bebouwingsregels Waterwijk fase 1, 2,en 3 14 Bebouwingsregels Waterwijk fase 4 14 Oplevering

Nadere informatie

PRINCIPEVERZOEK BESTEMMINGSPLAN & WELSTAND T.B.V. ONTWERP WOONHUIS TEERSMORTELWEG 8 TE WIJCHEN

PRINCIPEVERZOEK BESTEMMINGSPLAN & WELSTAND T.B.V. ONTWERP WOONHUIS TEERSMORTELWEG 8 TE WIJCHEN PRINCIPEVERZOEK ESTEMMINGSPLAN & WELSTAND T..V. ONTWERP WOONHUIS TEERSMORTELWEG 8 TE WIJCHEN Achtergrond ontwerp: Opdrachtgever:. Loca e: Teersmortelweg 8 te Wijchen Ontwerp: Hilva Ligging en begrenzing

Nadere informatie

Vr ije K avels f as e 1 Hoe f en Haag. K avelp aspoor t en Hoevenwe g

Vr ije K avels f as e 1 Hoe f en Haag. K avelp aspoor t en Hoevenwe g Vr ije K avels f as e 1 Hoe f en Haag K avelp aspoor t en Hoevenwe g Vr ije K avels f as e 1 Hoe f en Haag K avelp aspoor t en Hoevenwe g november 0 Inhoudsopgave Inleiding 5 Beeldregieplan 6 Bestemmingsplan

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Stedenbouwkundige analyse

Stedenbouwkundige analyse BIJLAGE 5: perceel Secr. Varkevisserstraat 58 Stedenbouwkundige analyse Beschrijving locatie De locatie betreft het terrein achter en naast de woning aan de Secr. Varkevisserstraat 58. Op het achterliggende

Nadere informatie

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw)

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw) TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: 246.750 (excl. btw) De gemeente Nuenen De gemeente Nuenen c.a. is gelegen in het groene middengebied tussen

Nadere informatie

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type A rijwoning

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type A rijwoning concept KAVELPASPOORT Grote Hondring type A rijwoning 1 Kavelpaspoort Locatie Grote Hondring april 2017 Wonen in een rustige woonwijk met het winkelcentrum Sterrenburg, sportpark Schenkeldijk en het nationaal

Nadere informatie

RUIMTELIJKE ANALYSE. Historische route

RUIMTELIJKE ANALYSE. Historische route RUIMTELIJKE ANALYSE 1868 2007 Historische route Over het eiland loopt een deel van een eeuwenoude route tussen Oosterhout (centrum) en Den Hout. Eén van de belangrijkste structuurbepalende elementen op

Nadere informatie

Middeldijk 86 Barendrecht

Middeldijk 86 Barendrecht drain Middeldijk 86 Barendrecht Landschappelijke inpassing Woonkamer Woonkamer Slaapkamer 1 88 6805 Badk. Toilet Entree Kast Toilet Entree mk 2865 Keuken Keuken 4000 5200 10400 5200 Middeldijk 86 Barendrecht

Nadere informatie

Kavelpaspoort Zelfbouw kavels fase 1

Kavelpaspoort Zelfbouw kavels fase 1 Brandweer Bestaande (brandweer) woningen Pelikaanstraat Grondgebonden woningen Gebouwen en terrein TWS Zelfbouw kavels fase 1 Appartementen boven maatschappelijke voorziening Recterstraat Rozenbottelstraat

Nadere informatie

Zienswijzennota Bestemmingsplan Raalte Kern, omgeving de Meerleweg 1

Zienswijzennota Bestemmingsplan Raalte Kern, omgeving de Meerleweg 1 Zienswijzennota Bestemmingsplan Raalte Kern, omgeving de Meerleweg 1 Het ontwerp-bestemmingsplan Raalte Kern, omgeving de Meerleweg heeft gedurende de termijn van 2 september tot en met 14 oktober voor

Nadere informatie

Lupinehof BJ Papendrecht k.k.

Lupinehof BJ Papendrecht k.k. Lupinehof 2 3355 BJ Papendrecht 995.000 k.k. Lupinehof 2 - Papendrecht Vraagprijs: 995.000 k.k. Deze VERRASSENDE vrijstaande VILLA met allure biedt een zeer riant woonoppervlak en biedt de mogelijkheid

Nadere informatie

Memo. betreft: Toelichting stedenbouwkundig kader Nieuwe Wetering Oost (versie 3)

Memo. betreft: Toelichting stedenbouwkundig kader Nieuwe Wetering Oost (versie 3) Memo aan: van: Gemeente Kaag en Braassem Buro SRO Jasper van der Scheer datum: 18 oktober 2012 cc: betreft: Toelichting stedenbouwkundig kader Nieuwe Wetering Oost (versie 3) Inleiding Buro SRO heeft opdracht

Nadere informatie

Rotterdam - Nesselande. Ontwerp voor een exclusieve woonbuurt in het uitbreidingsplan Nesselande, Rotterdam.

Rotterdam - Nesselande. Ontwerp voor een exclusieve woonbuurt in het uitbreidingsplan Nesselande, Rotterdam. Rotterdam - Nesselande Ontwerp voor een exclusieve woonbuurt in het uitbreidingsplan Nesselande, Rotterdam. Rotterdam - Nesselande Ontwerp voor een exclusieve woonbuurt in het uitbreidingsplan Nesselande,

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning Hengelo!

Bouw uw eigen woning Hengelo! Bouw uw eigen woning Hengelo! Enkele verspreid liggende woningen in Hengelo www.kavelsinhengelo.nl februari 2019 Kijk voor het actuele kavelaanbod op www.kavelsinhengelo.nl Deelgebied Kavelnummer Oppervlakte

Nadere informatie

Draaistok 0 ong Boskoop Koopsom ,-- v.o.n. : bouwkavel Aantal kamers : n.v.t.

Draaistok 0 ong Boskoop Koopsom ,-- v.o.n. : bouwkavel Aantal kamers : n.v.t. Draaistok 0 ong Boskoop Koopsom 190.000,-- v.o.n. Uw woondromen werkelijkheid maken, wordt mogelijk met deze unieke bouwkavel gesitueerd in het centrum van Boskoop. De kavel heeft een kadastrale oppervlakte

Nadere informatie

Gemengde bebouwing niveau 3

Gemengde bebouwing niveau 3 Gebied 8: Nederheide Gemengde bebouwing niveau 3 Bebouwing De westkant van de straat Nederheide hoort bij Woensdrecht, terwijl de oostkant bij Hoogerheide hoort. De oorspronkelijke bebouwing dateert uit

Nadere informatie

Woonsferen Definitieve versie, augustus 2015

Woonsferen Definitieve versie, augustus 2015 Waar wil jij wonen? Woonsferen Inleiding De gemeente s Hertogenbosch ontwikkelt op de voormalige voetbalvelden op het Jan Sluyterscomplex een nieuwe woongebied met circa 100 woningen voor zelfbouwers en

Nadere informatie

Transformatie Bunniklocatie Nieuwerbrug

Transformatie Bunniklocatie Nieuwerbrug Transformatie Bunniklocatie Nieuwerbrug 1 oktober 2014 Inhoudsopgave 1. Opgave 3. 2. Analyse 4. Provinciale en gemeentelijke ambities; Knelpunten plangebied; Kwaliteiten; Kansen. 3. Ontwikkelstrategie

Nadere informatie

47003-bkp-v BESTEMMINGSPLAN "WONINGBOUW OSSENDRECHTSEWEG 38, HOOGERHEIDE" 1 INLEIDING Aanleiding en doel...

47003-bkp-v BESTEMMINGSPLAN WONINGBOUW OSSENDRECHTSEWEG 38, HOOGERHEIDE 1 INLEIDING Aanleiding en doel... GEMEENTE WOENSDRECHT BESTEMMINGSPLAN "WONINGBOUW OSSENDRECHTSEWEG 38, HOOGERHEIDE" BIJLAGE 5 bij de TOELICHTING BEELDKWALITEITSPLAN Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 2 1.1 Aanleiding en doel... 2 1.2 Ligging

Nadere informatie

Bijlage 3. Stedenbouwkundig advies Geerweg 36, 26 september 2016, Willem Prinsen

Bijlage 3. Stedenbouwkundig advies Geerweg 36, 26 september 2016, Willem Prinsen Bijlage 3 Stedenbouwkundig advies Geerweg 36, 26 september 2016, Willem Prinsen Onderwerp: woning tussen Geerweg 36/ Laakweg 2 Datum: 26 september 2016 Locatie: Geerweg Tussen Geerweg 36 en Laakweg 2

Nadere informatie

Verkavelingsschets Lage Randweg 34, Uden

Verkavelingsschets Lage Randweg 34, Uden Verkavelingsschets Lage Randweg 34, Uden Aanleiding erfbeplantingsplan Aan de Lage Randweg 34 is momenteel een varkenshouderij gevestigd. De eigenaar is voornemens de bedrijfsactiviteiten te beëindigen.

Nadere informatie

'DE NIEUWE WILDERNIS'

'DE NIEUWE WILDERNIS' VRIJSTAANDE BUNGALOW 'WATERMUNT' 'DE NIEUWE WILDERNIS' FLEXIBILITEIT (Vraag gestuurd ontwikkelen en ontwerpen) Er worden verschillende woningtypen aangeboden, ieder met een geheel eigen signatuur en deze

Nadere informatie

Welstandsparagraaf Locatie Voorweg

Welstandsparagraaf Locatie Voorweg Welstandsparagraaf Locatie Voorweg concept november 2010 inhoudsopgave 1 Locatie en programma 2 Ruimtelijke structuur 3 Stedenbouwkundig uitgangspunt 4 Welstandsbeleid 5 Welstandscriteria Algemeen Hoofdvorm/Massavorm

Nadere informatie

3.2.1 Dorpskarakteristiek

3.2.1 Dorpskarakteristiek 3.2 De Glind Wegbeplanting en bosjes in het kampenlandschap Recreatieve voorzieningen in de kern Oorspronkelijk bestond de Glind uit een verzameling boerderijen Beperkte nieuwbouw vindt plaats waarbij

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n.

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. Kavels vanaf : 381 m². Vrijstaand wonen in uw eigen droomhuis aan de rand van Sprundel. Wilt u een woning die volledig aansluit op uw

Nadere informatie

Bijlage 1 Situatieschets. Bijlage 2 Perceel. Bijlage 3 Plattegrond en foto s bestaande bouw

Bijlage 1 Situatieschets. Bijlage 2 Perceel. Bijlage 3 Plattegrond en foto s bestaande bouw Bijlage 1 Situatieschets Bijlage 2 Perceel Bijlage 3 Plattegrond en foto s bestaande bouw Bijlage 4 Toelichting uitbreiding/ aanbouw en carport/ schuur Bijlage 5 Perceel met uitbreidingen Bijlage 6 Motivatie

Nadere informatie

Kavelpaspoort Bangert en Oosterpolder

Kavelpaspoort Bangert en Oosterpolder Kavelpaspoort Bangert en Oosterpolder Kavelpaspoort L13 Fase 2 Waterland hoorn.nl Bouw uw eigen huis Zonnig wonen In Bangert en Oosterpolder bouwt u uw eigen droomhuis op een zonnige kavel. U geniet er

Nadere informatie

Het beleg van Breda. Endry van Velzen in samenwerking met Pieter van Wesemael (stedebouwkundig plan) Wilma Keizer (presentatie)

Het beleg van Breda. Endry van Velzen in samenwerking met Pieter van Wesemael (stedebouwkundig plan) Wilma Keizer (presentatie) Endry van Velzen in samenwerking met Pieter van Wesemael (stedebouwkundig plan) Wilma Keizer (presentatie) Het beleg van Breda Dit plan betreft een woonwijk van ongeveer 1600 woningen bij Breda Het plan

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Bolakker 6-20, Hilvarenbeek

Beeldkwaliteitsplan Bolakker 6-20, Hilvarenbeek Beeldkwaliteitsplan Bolakker 6-20, Hilvarenbeek aan: van: Woonstichting Leystromen Krijn Lodewijks en Edwin Harleman datum: 27 maart 2014 betreft: Beeldkwaliteitsplan Bolakker 6-20, Hilvarenbeek, 130164

Nadere informatie

Rhenen Buitenwal, Kavelpaspoort Kavel 1, westelijk plandeel

Rhenen Buitenwal, Kavelpaspoort Kavel 1, westelijk plandeel Kavel 1, westelijk plandeel Grondprijs: 159.720 Oppervlakte kavel: 350 m2 2- zijdige woning, voorkant gericht naar het westen als naar het zuiden; Ruimtelijk accent op de kop (zuidzijde). Oriëntatie en

Nadere informatie

Jaar: 2009 Nummer: 92 Besluit: B&W 10 november 2009 Gemeenteblad BELEIDSREGELS ARTIKEL 3.23 WRO HELMOND Burgemeester en wethouders van Helmond

Jaar: 2009 Nummer: 92 Besluit: B&W 10 november 2009 Gemeenteblad BELEIDSREGELS ARTIKEL 3.23 WRO HELMOND Burgemeester en wethouders van Helmond Jaar: 2009 Nummer: 92 Besluit: B&W 10 november 2009 Gemeenteblad BELEIDSREGELS ARTIKEL 3.23 WRO HELMOND 2009 Burgemeester en wethouders van Helmond Gelet op artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening

Nadere informatie

Kavel, kasteel, Moerkapelle

Kavel, kasteel, Moerkapelle De kavels zijn 570 m2, 464 m2 of 400 m2. Vele configuraties en volumes zijn mogelijk op de kavels. Men kan kiezen het souterrain aan de achterzijde bij de te betrekken d.m.v. split level maar ook een traditionele

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Vrijgeest Oegstgeest

Beeldkwaliteitplan Vrijgeest Oegstgeest AAder stadsadvies Beeldkwaliteitplan Vrijgeest Oegstgeest 9 maart 2015 1 9 maart 2015 Inleiding Voor u ligt het beeldkwaliteitplan ten behoeve van de ontwikkeling van het plan Vrijgeest in Oegstgeest.

Nadere informatie

Voor Elk Wat Wils. Plangebied Velmolen Oost Gebiedsbrochure

Voor Elk Wat Wils. Plangebied Velmolen Oost Gebiedsbrochure Voor Elk Wat Wils Plangebied Velmolen Oost Gebiedsbrochure Proces Voor Elk Wat Wils is de afronding van de wijk Velmolen-Oost. Velmolen Oost ligt in een prachtig groen gebied waar een Brede School, natuurlijk

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

BKP Tubbergen, Manderveen, uitbreidingslokatie Beeldkwalteitsplan Manderveen, de Bessentuin

BKP Tubbergen, Manderveen, uitbreidingslokatie Beeldkwalteitsplan Manderveen, de Bessentuin BKP Tubbergen, Manderveen, uitbreidingslokatie Beeldkwalteitsplan Manderveen, de Bessentuin 1. inleiding In 2003 is een locatieonderzoek verricht voor de toekomstige woningbouwopgave van Manderveen. Uit

Nadere informatie

Lisdoddelaan KA Amsterdam k.k.

Lisdoddelaan KA Amsterdam k.k. TE KOOP Lisdoddelaan 44 1087 KA Amsterdam 1.075.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.075.000 k.k. Postcode 1087 KA Ligging Aan water, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Halfvrijstaande

Nadere informatie