Ontdek je ware zelf met magische zelfhulptools

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontdek je ware zelf met magische zelfhulptools"

Transcriptie

1 Ontdek je ware zelf met magische Nanda Berwers

2 Jij bent het cadeau waar je zo naar hebt verlangt. Ontdek je ware zelf en leef je droom Nanda Berwers Life Mission Coach Hallo, Mijn naam is Nanda Berwers en ik ben sinds 2013 coach bij CUScoaching. In mijn praktijk help ik mensen om hun ware zelf weer te (her)kennen en te leven vanuit hun hart. In dit e-book geef ik jou de kans om met de zelfhulptechnieken die ik in mijn praktijk gebruik zelf aan de slag te gaan om jouw ware zelf te ontdekken. Je hebt namelijk zelf alles in huis om jouw antwoorden te vinden en om jezelf te helpen. Zo heb ik ook zelfstandig deze weg afgelegd, met hier en daar een helpende hand. In mijn praktijk bied ik begeleiding en ondersteuning als je dat nodig hebt bij het ontdekken van je ware zelf. Ik ben jouw coach, die samen met jou deze ontdekkingsreis wel wil aangaan. In dit e-boek behandel ik de volgende thema s Weten wie je werkelijk bent Jouw leven als spiegel Je nooit meer eenzaam voelen Jij bent waardevol Gezonde verbindingen

3 Ik wens je veel lees plezier en succes met deze zelfhulptechnieken. Als ik je kan helpen, dan kun je mij bereiken op of kijk op mijn website Om je ware zelf te ontdekken, denk aan deze woorden: Begin waar je bent Gebruik wat je hebt Doe wat je kunt Liefdevolle groet, Nanda 1 weten wie je werkelijk bent Je ware zelf ontdekken is waar ik mensen al een paar jaar in begeleid. Ze zijn zich vaak niet bewust van hun Hoger zelf, die Bron aan energie en kracht die in hun hart verscholen ligt. Dus wat we doen in de coachsessies is de laagjes afpellen en diep van binnen dat Licht in hun hart aanzetten. Dat is wat je vandaag zelf gaat doen aan de hand van deze mooie oefening en visualisatie. Wie je werkelijk bent staat los van jouw naam, geslacht, leeftijd of afkomst. We zijn namelijk allemaal afkomstig uit dezelfde Bron en onze zielsconnecie is wel degelijk nog aanwezig in ieder van ons. Het is alleen zo dat we vaak vergeten dat we in essentie Licht en Liefde zijn. De eerste oefening die ik altijd doe met mijn klanten is een Bewustwordingsoefening om jouw connectie met de aarde en het universum bewust te worden. Audio, klik hier bewustwordingsoefening

4 Jouw connectie met de aarde en het universum Audio, klik hier Ontdek je ware zelf Nu je voelt dat je een connectie hebt met de aarde en het universum en je weer bewust bent van jouw eigen plekje hier op aarde, ga ik je begeleiden om diep in je hart contact te maken met de energie van de Bron die door jouw hele lichaam stroomt. Je mag hierbij je ogen weer sluiten en luisteren naar de volgende audio. Schrijfopdracht Schrijf nu de kernwoorden op van wat je in deze visualisatie gezien, gehoord en gevoeld hebt. Hoe zie jij er werkelijk uit? Wie ben je werkelijk? En hoe voelt dat dan? Ik wil je adviseren om deze oefeningen iedere dag te herhalen, voor zolang als je wilt, maar minimaal 21 dagen. Je zult dan deze waarheid over jezelf helemaal eigen maken. Je hoeft na deze 21 dagen dan alleen nog af te stemmen met de woorden: Ik ben wie ik ben! om te voelen dat de energie van de Bron door je heen gaat stromen en dat jij jouw ware zelf bent.

5 2 Jouw leven als spiegel Dat alles in jouw leven een spiegel is van jouw binnen-wereld is waar veel mensen nog wel aan twijfelen. Ze zijn sceptisch over dat hun ziekte bijvoorbeeld is veroorzaakt door iets binnenin zichzelf, of hebben geen idee waar het gedrag van hun kind of baas nu werkelijk over gaat. Maar in mijn beleving en in de praktijk is het leven dat je ziet en ervaart om je heen een spiegel en bevat alles een les. Alle ervaringen bevatten lessen voor jou om je te herinneren wie je werkelijk bent. De relatie die op de klippen loopt De baan die je verloor De vriendschappen die steeds maar van één kant lijken te komen. De gedragsproblemen bij je kind Het zijn allemaal pijnlijke situaties, waar je vaak het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt of je overheen wilt zetten. Maar het gaat niet zo makkelijk als je niet weet wat deze ervaring jou kwam leren. Je leven is namelijk een spiegel. Dus als je niet verandert van binnen, zal de buitenwereld hetzelfde blijven re ecteren. Je mag dus binnenin jezelf naar een oplossing zoeken, de energie die blokkeert de aandacht geven en weer laten stromen. Dat doen we in de sessies van CUScoaching en het resultaat is dat de energie weer gaat stromen. Je voelt je gelukkiger, vrijer en kunt de situaties in je leven zien vanuit een ander perspectief. Verandering begint vandaag! Om werkelijk te zien waar een probleem of situatie over gaat, maak ik gebruik van de spiertest. Ik bied een e-cursus aan om zelf deze techniek te leren, om te communiceren met je intuïtie.

6 In deze oefening stel ik je een paar vragen die jou helpen de diepere laag van je situatie te zien en je les te halen uit wat zich heeft aangediend. Welke emotie raakt deze situatie in mij? Heb ik deze emotie eerder gevoeld? Waar wil deze situatie mij bewust van maken? Wat komt deze pijn mij leren? Waardoor zou ik deze emotie willen vervangen? Met EFT (Emotional Freedom Technique) help ik mijn klanten om zich weer in balans te voelen. We maken de energieblokkades vrij die in het energiesysteem van het lichaam (de meridianen) zaten. In de bijgevoegde PDF vind je de meest gebruikte drukpunten met hun bijbehorende emoties.

7 Zoek de emotie op in de lijst en kijk welke drukpunten er bij deze emotionele blokkade horen. Daar waar de stippen staan in de foto, plaats je nu twee vingers en masseer zachtjes deze punten en spreek daarbij de volgende a rmatie uit. Je voelt dat je energie weer in beweging komt. Dat is soms een raar gevoel, maar weet dat je hiermee je zelfhelingsproces in gang hebt gezet.

8 De a rmatie die ik je wil meegeven om EFT toe te passen op jezelf is de volgende: AUDIO Ik accepteer en ik houd van mezelf met.. (de emotie die mij blokkeert), tot het allerdiepste niveau en vanaf de allereerste keer dat ik dit heb ervaren en niet heb verwerkt. Ik aanvaard mijn.. (emotie) volledig en weet wanneer deze is ontstaan. Ik stuur het mijn liefde en vervang het door. (vervangende emotie). ADEM IN EN UIT. Dit is nu mijn nieuwe waarheid. 3 Je nooit meer eenzaam voelen Gevoelens van eenzaamheid en niet begrepen worden zijn veel voorkomende gevoelens, vooral bij mensen die hooggevoelig zijn. Je hebt het gevoel dat je nergens bij hoort, dat je anders bent en daardoor kan dat gevoel van eenzaamheid je weleens parten spelen. Je gevoel van eenzaamheid komt voort uit een disconnectie met je Ware zelf. Het is niet werkelijk eenzaam zijn. Want soms kun je dit gevoel hebben als je met heel je familie of al je vrienden om je heen zit. Je voelt dan gewoon geen verbinding en je voelt je vervreemd van waar je bent. Dat gevoel van eenzaamheid is een roep van je ziel, om je alsjeblieft weer te verbinden met de Bron en je te herinneren wie je werkelijk bent.

9 Sinds ik vriendschap heb gesloten met mijn ware zelf heb ik het gevoel dat ik altijd een vriend(in) heb om op terug te vallen, iemand die mij begrijpt en mij helemaal accepteert zoals ik ben. Het is een vriend die nooit van mijn zijde wijkt en waar ik altijd tegen kan praten als ik dat nodig heb. Het is ook een vriend die mij af en toe op mijn rug klopt als ik mij lange tijd niet tot hem heb gewend. Het is een vriend die mij erop wijst als ik mij niet verbind met mijn essentie. En dat laat hij mij weten door mijn gevoel van eenzaamheid. Hij weet inmiddels dat dat mijn aandacht wel weet te trekken. Ik ben dan namelijk opeens diep ongelukkig met wie en waar ik ben. En dan wordt het tijd om mij weer te verbinden met mijn ware zelf. Het beschouwen van deze relatie als een vriendschap is wat mij helpt om weer in verbinding te komen. Wat heeft deze vriendschap nodig? Dat we tijd en aandacht aan elkaar besteden Dat we dingen doen waar we blij van worden Dat we gesprekken voeren over het leven en onze essentie Dat we elkaar soms even wakker schudden als we in slaap dreigen te vallen Dat we een manier vinden om onze vriendschap te vieren en te eren. Dus wat ik je wil aanraden om te doen is Jouw Vriendschap met je ware zelf te eren en te vieren! Plan vanavond of vanmiddag nog tijd in voor je vriendschap met je ware zelf. Doe deze opdracht met aandacht en met liefde voor jezelf. Ga lekker een hapje eten samen of een wandeling maken. Het maakt niet uit wát je gaat doen, maar kies dit moment bewust.

10 Schrijfopdracht Zeg of schrijf nu aan je ware zelf wat je zo jn vindt aan (jezelf) hem/haar. Waar je dankbaar voor bent. Hoeveel liefde je voelt als je in verbinding bent met elkaar. En dat je je nooit eenzaam voelt als hij/zij aan jouw zijde is. Word je weer bewust van deze bijzondere relatie met je ware zelf. Doe nu iets symbolisch om je vriendschap te vieren! Maak een mooi schilderij/ kunstwerk voor jezelf Koop een bos bloemen Spendeer tijd met jezelf en doe waar je van houdt Kook je lievelingsgerecht (ook als het doordeweekse dag is) Koop een kaartje voor een voorstelling waar je graag naartoe wilt. Maak een reservering bij je favoriete restaurant. verzin iets origineels 4 Je bent waardevol In essentie ben jij al helemaal compleet, liefdevol en waardevol. De de nities die je van jezelf hebt kunnen je tegenhouden om te zijn wie je werkelijk bent. Als je jezelf ziet als klein of minder belangrijk zoals ik dat lange tijd gedaan heb, dan kan het heel moeilijk zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en stappen te zetten in het creëren van je eigen werkelijkheid. Deze les gaat om het leren waarderen van alles wat je bent (en denkt te zijn). Je hebt in les 1 ervaren dat je meer bent dan alleen je de nitie van jezelf, je naam en je imago. Dat is echter wel het deel van jezelf waarmee je het hier op aardemoet doen, het deel dat in contact treedt met anderen en die anderen kunnen waarnemen. Wat kun je doen om dat wat je nu weet en dat wat je kunt zien dichterbij elkaar te brengen?

11 Dat gaat om het accepteren van jezelf zoals je bent. Daarvoor heb ik een mooie oefening. Je gaat alle overtuigingen die je hebt over jezelf opschrijven. Alle overtuigingen die je hebt overgenomen van anderen en die je jezelf hebt verteld door de jaren heen. Dit doe je vanuit je hoofd, want dat is waar dit verhaal zich afspeelt. Ik ben niet goed genoeg Ik ben een mislukking Ik ben klein, nietig Ik ben niet om van te houden Ik ben onzeker Ik ben bang Ik ben alleen Ik ben.. Nu je deze lijst hebt afgemaakt met jouw diepste overtuigingen over jezelf, gaan we ermee aan de slag. Welk stemmetje in jou zegt deze dingen, dat kunnen verschillende delen zijn in jezelf; je strever, je innerlijk kind, je perfectionist, je criticus, je moeder, je vader, je strenge juf. Schrijf ze achter jouw overtuigingen of kleur ze in.

12 Dit zijn allemaal typetjes, die zich in jouw persoonlijkheid kunnen schuilhouden en die het soms voor het zeggen lijken te hebben. Jij bent echter je ware zelf en jij kunt met deze delen in gesprek gaan. Je kunt ze verwelkomen, naar ze luisteren en vervolgens jouw eigen waardevolle keuze maken. Zelf jouw eigen groep innerlijke stemmetjes toespreken geeft jou de macht terug over je gedachten. VB het innerlijk kind is bang voor afwijzing of de perfectionist is bang om te falen. Je kunt daartegen zeggen: Dankjewel dat je me komt waarschuwen, dankjewel dat je me wilt beschermen tegen de pijn van afwijzing of falen. Ik weet wat ik kan en ik ga deze keuze maken. Je kunt erop vertrouwen dat ik de juiste keuze maak. Laat het maar aan mij over. Stel het stemmetje in jezelf gerust door de leiding te nemen. De affirmatie die ik iedere dag gebruik om mijn waarde te voelen is: Ik houd en ik accepteer mezelf met alles wat er is. Jezelf zien inclusief deze delen van jezelf en onvoorwaardelijk van jezelf houden, dat is wat jou waardevol maakt. En dat maak je ook nog eens super aantrekkelijk en gelukkig. Je zult de mensen gaan aantrekken die jouw leven verrijken. Daarover gaat de laatste les van Ontdek je ware zelf met magische, gezonde verbindingen.

13 5 Gezonde verbindingen Wanneer je jouw ware zelf ontdekt hebt en zelf heel goed weet hoe waardevol je bent, is het tijd om te gaan kijken naar je verbindingen met andere mensen. In hoeverre kun jij je ware zelf zijn bij hen? Accepteren zij jouw nieuwe ik of krijg je veel kritische en negatieve opmerkingen? Het is heel belangrijk om je binnenwereld en je buitenwereld op elkaar af te stemmen. En nu je van binnen zulke mooie veranderingen teweeg hebt gebracht, is het belangrijk om ook eerlijk te kijken naar de relaties die je hebt. Zijn ze nog gezond? Of hebben ze jouw zorg en aandacht nodig? Zoals de vriendschap met je ware zelf, hebben soms ook je dierbare relaties jouw aandacht nodig. Doe iets goeds/ liefs voor een ander. Vier je vriendschappen! Laat de mensen in jouw leven, die veel voor je betekenen dat je van hen houdt of vertel ze oprecht vanuit je hart wat zij voor jou betekenen en waarom. Het is in het leven heel belangrijk om je te omringen met mensen die van je houden zoals je bent en die je ziel voeden. Vanuit het perspectief van je ware zelf, zijn je relaties dan nog wel voedend? Als je merkt dat een relatie maar van één kant komt? Of als er veel negatieve energie hangt rondom die vriendschap, is deze verbinding dan nog wel gezond? Zoals je bij les 3 hebt gezien is jouw leven een spiegel van jou. En voel je dat jouw verandering van binnen ertoe heeft geleid dat jullie wegen mogen scheiden, doe dat dan. Op symbolische wijze knip je het lint door. Je kunt ook een mooie brief schrijven waarin je uitlegt wat voor jou belangrijke waarden zijn voor een vriendschap en dat je voor jezelf de keuze hebt gemaakt om het vanaf nu anders te doen. (deze brief schrijf je voor jezelf hoor! Je hoeft niemand te kwetsen met jouw keuzes).

14 Omdat je in je energie kiest voor gezonde verbindingen, zal je steeds meer mensen aantrekken die op dezelfde manier in het leven staan als jij! Je bent namelijk de creator van je eigen leven. En de mensen die in jou geloven zullen je leven binnen stromen als jij ze het goede voorbeeld geeft. Het leven is immers een spiegel van jouw binnenwereld. Wil je in contact komen met de creators van het leven, dan wil ik je van harte uitnodigen om lid te worden van onze zelfgekozen familie: Pure Awareness Center. En dat hier nog meer gezonde verbindingen mogen ontstaan. Wat heb je aan deze zelfhulptechnieken gehad? Zijn ze duidelijk uitgelegd en kun je ermee uit de voeten? Schrijf een review Heb je nog extra begeleiding nodig of wil je dieper ingaan op één van deze zelfhulptechnieken die ik in dit e-book heb beschreven, neem dan contact met me op. Op mijn website vind je meer inspiratie en mijn aanbod: Één-op-één coaching; ontdek je ware zelf Boek: Hoe ver ga jij om Thuis te komen bij jezelf. Cursus spiertesten: Intuïtief weet ik het zeker Cursus: Ontdek je ware zelf Lichter Leven pakket (met EFT, Soul Body Fusion en Innerlijk kind werk) om je alle tools in handen te geven die jou helpen om je ware zelf te zijn. Je ware zelf zijn betekent: houden van wie je bent staan voor jouw waarheid gaan voor jouw dromen Liefdevolle groet, Nanda Berwers

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Werkboek Vind de weg naar voor je groei je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Inleiding Hoe werkt dit werkboek? Waar vind ik mijn filmpje? Omdat de titels van mijn filmpjes op Youtube nog wel eens

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht?

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht? Module 2 Volgende hoofdstukken uit het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: - Deel II, de 40 sleutels! Sleutel 1, blz. 21: Je bént bewustzijn! (Lees de opdracht reeds in het begin van de

Nadere informatie

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk!

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! E-Book wordt aangeboden door CatharinaSmeding.com! In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! Catharina Smeding Tip: print dit e-book uit voor optimaal resultaat! Let op! Je mag niets aan dit

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

OPGELUCHT STAAT NETJES

OPGELUCHT STAAT NETJES OPGELUCHT STAAT NETJES Krop de boel niet op, praat het van je af! Een dobbelspel voor wie durft... OPGELUCHT STAAT NETJES Je hart luchten is fijn: je voelt je minder alleen en samen kun je op een rijtje

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+

Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+ Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+ Vandaag heb je kennis gemaakt met Daan en Sterre. Als Daan te veel prikkels krijgt dan sluit hij zich af. Hij krijgt op dat moment zoveel prikkels binnen dat hij even

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Inleiding Wat zijn overtuigingen eigenlijk? De meest eenvoudige omschrijving die voor mij werkt is: een overtuiging is een gedachte die vaak gedacht is en daardoor

Nadere informatie

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de OVER EN UIT OVER EN UIT Welkom bij de e-training Over en uit. In deze training leer je beter om te gaan met je scheiding. Je leert hoe je het beste het nieuws van de scheiding aan je kind kan vertellen,

Nadere informatie

- Waarschuwing- dit is een pittige les!

- Waarschuwing- dit is een pittige les! - Waarschuwing- dit is een pittige les! Herken je de volgende situatie: Je vraagt aan je partner (heb je deze niet denk dan even terug aan de tijd dat je deze wel had) of hij de vuilniszak wilt buiten

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DISCIPLE. A) IDENTITEIT Gen 1:26,27

Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DISCIPLE. A) IDENTITEIT Gen 1:26,27 Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DEEL 4 DISCIPLE In Gen 1, 2 en 3 lezen we direct hoe God denkt over de mens. Hij laat zien wie we zijn, waar we voor gemaakt zijn en wat onze bestemming in het leven

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Tapping audio Werkboek audio 2 Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Audio 2 De dag beginnen zonder stress en met energie Deze oefening is bedoeld om de dag direct goed te beginnen. Je vervangt

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey.

Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey. Het hebben van een dagboek kan je leven veranderen. Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey. Je hebt verschillende soorten

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie 9 Communicatie-tools voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie Maar één persoon Je hebt maar een persoon nodig om nieuwe ervaringen te introduceren VOORWOORD Geen enkel

Nadere informatie

Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DISCIPLE MENTOR

Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DISCIPLE MENTOR Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DEEL 4 DISCIPLE MENTOR In Gen 1, 2 en 3 lezen we direct hoe God denkt over de mens. Hij laat zien wie we zijn, waar we voor gemaakt zijn en wat onze bestemming in het

Nadere informatie

15 KEER JE INNERLIJKE CRITICUS TEGENSPREKEN

15 KEER JE INNERLIJKE CRITICUS TEGENSPREKEN 15 KEER JE INNERLIJKE CRITICUS TEGENSPREKEN Spreek jij wel eens met jezelf? En zijn dat dan vriendelijke gesprekjes die je voert met jezelf, of ben je misschien juist behoorlijk streng en kritisch? Misschien

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

THEMAONTMOETINGEN. Er zijn ontmoetingen rondom vier thema s: Waardevol opvoeden Zelfbewust zijn Investeren in je relatie Leven met verlies

THEMAONTMOETINGEN. Er zijn ontmoetingen rondom vier thema s: Waardevol opvoeden Zelfbewust zijn Investeren in je relatie Leven met verlies THEMAONTMOETINGEN Ieder mens heeft weleens vragen die hij niet zomaar kan beantwoorden. Bijvoorbeeld over wie je bent of wilt zijn, hoe je je relatie kunt versterken, hoe je omgaat met verlies of over

Nadere informatie

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur 1 Les één Welkom bij deze e-cursus waarin we je zullen laten zien hoe jij groter kunt worden en je problemen kleiner! Zijn er

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 4 Eigenwaarde Inhoud 2 1. Hoe zit het met je gevoel van eigenwaarde? 3 2. Welke talenten van jezelf ken je al? 4 3. Verborgen talenten & bewondering 6 4. Verborgen talenten & feedback

Nadere informatie

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers Goed gezien Emilie Depuydt Goed gezien Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent Witsand Uitgevers Voor Jules en Jeanne, twee grote voorbeelden in zichtbaar zijn. Alle voorbeelden in dit

Nadere informatie

Check-in. De zin van het leven is de zin die je er zelf aan geeft. 6 De Z-factor

Check-in. De zin van het leven is de zin die je er zelf aan geeft. 6 De Z-factor Check-in De zin van het leven is de zin die je er zelf aan geeft. Wim T. Schippers D it boek gaat over zingeving. We richten ons vooral op zingeving in ons werk. Wij noemen dat de Z-factor. Wij geloven

Nadere informatie

Edith Helwegen. Afstemdagboek Pagina 1

Edith Helwegen. Afstemdagboek  Pagina 1 Edith Helwegen Afstemdagboek www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Jij bent de creator van je eigen leven. Jij bepaalt wie je bent, wat je zegt, hoe je reageert, wat jouw gedachten zijn en voor een groot gedeelte

Nadere informatie

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook Module 1. Bewustwording Dag 3. Van twijfel naar helderheid: luister naar de instructies van je ziel. Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Emoties

Worksheet EFT bij Emoties Worksheet EFT bij Emoties Inleiding Ik wil af van mijn angst, dit verdriet, deze onzekerheid, die twijfel.! Zo n bekende en begrijpelijke wens, sommige gevoelens en negatieve gedachten lijken soms al zo

Nadere informatie

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Receiving the Day Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Dag 1 Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen We gaan helder krijgen wat voor jou belangrijk is. Dit is de eerste stap in

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

Samenvatting van de workshop: De leerling, een vergeten leermeester?

Samenvatting van de workshop: De leerling, een vergeten leermeester? Samenvatting van de workshop: De leerling, een vergeten leermeester? De aankondiging die ik voor deze workshop had geschreven luidde als volgt: Geloof je in een wederkerig proces tussen leerkracht en leerling;

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Stap 6: Wat is de kernovertuiging?

Stap 6: Wat is de kernovertuiging? E-Learning: Hoe krijgen ze me zo gek als leidinggevende? Module 7/9 Stap 6: Wat is de kernovertuiging? De relevante vraag is hier: wat is het ergste wat er kan gebeuren als hij zijn controledrang loslaat?

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

Affirmatie - Inspiratie

Affirmatie - Inspiratie Affirmatie - Inspiratie Maak je affirmaties nog sterker In dit e-book vind je affirmaties ter inspiratie. Maar er is niets zo krachtig als een speciaal op-maat-gemaakte affirmatie voor jouw unieke situatie!

Nadere informatie

Effectief naar een actief leven. Steven Geldof

Effectief naar een actief leven. Steven Geldof Effectief naar een actief leven. Steven Geldof E-book Effectief naar een actief leven. 2017 Steven Geldof Inspirerende Hutspot Zaandam 2 Inhoudsopgave Inleiding 4 Hoofdstuk 1 Verlangen 6 Worksheet Verlangen

Nadere informatie

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat?

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Succesvol in Balans van Stress naar Rust Pagina 1 van 6 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd

Nadere informatie

Eerst je eigen toekomst bedenken, voordat je samen een toekomst bedenkt. Aantrekkelijk voelen Pak je echte wens

Eerst je eigen toekomst bedenken, voordat je samen een toekomst bedenkt. Aantrekkelijk voelen Pak je echte wens Trainen en coachen Psycholoog Mirella Brok Skype Tilburg Made Den Bosch psycholoog@psycholoogmirellabrok.nl 06 1771 2728 KvK 51743256 Lid Nederlandse Beroepvereniging voor Toegepaste Psychologie Opwarmoefening

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur 1 Les drie WELKOM BIJ LES DRIE VAN DEZE E-CURSUS WAARIN WE JE WILLEN LATEN ZIEN HOE JIJ GROTER KUNT WORDEN ZODAT JOUW PROBLEMEN

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken.

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken. Hoe wil ik me voelen 1. Maak je los! Als hoogsensitief persoon ben je geneigd om veel in je hoofd te blijven hangen. En daar willen we graag vandaan. Dat is niet de bron van jouw waarheden. Je diepste

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Creatiedagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Wie schrijft blijft. Schrijven is een heel krachtige manier van dingen bereiken, te creëren en duidelijk voor jezelf

Nadere informatie

Cursus DE MACHTIGE MINDSET

Cursus DE MACHTIGE MINDSET Cursus DE MACHTIGE MINDSET Gelukkig worden, begint met de vraag: Wat houdt mij tegen? Neale D. Walsch Inleiding Je mag nu al trots op jezelf zijn. Trots, omdat je de eerste stap hebt gezet om gelukkiger

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

Les1, Beperkende overtuigingen

Les1, Beperkende overtuigingen Les1, Beperkende overtuigingen Welkom! Bedankt voor het aanvragen van deze mini-cursus. Blijkbaar ben jij op zoek naar een manier om goed voor jezelf te zorgen, om het roer om te gooien. Deze cursus heb

Nadere informatie

TIPS VOOR DOCENTEN. Kim Koelewijn. Nu met nog meer tranen! HUIL! Het lucht op Vergroot je woordenschat rondom emoties, en laat je lekker gaan

TIPS VOOR DOCENTEN. Kim Koelewijn. Nu met nog meer tranen! HUIL! Het lucht op Vergroot je woordenschat rondom emoties, en laat je lekker gaan TIPS VOOR DOCENTEN HUIL! Het lucht op Nu met nog meer tranen! Kim Koelewijn Vergroot je woordenschat rondom emoties, en laat je lekker gaan 9-99 TIPS VOOR DOCENTEN Dichtbij en verder weg Wanneer je met

Nadere informatie

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen?

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen? Stap 6. Changes only take place through action Dalai Lama Wat ga je doen? Jullie hebben een ACTiePlan voor het experiment gemaakt. Dat betekent dat je een nieuwe rol en andere ACTies gaat uitproberen dan

Nadere informatie

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt..

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt.. WERKBOEK Durf te doen wat je raakt.. Dag 1 what makes you happy Wat is jouw happy list? Waar word je blij van? Waardoor vergeet je de tijd? Wanneer voel je de sprankel in je buik? Wat is je droom, je wens

Nadere informatie

Voor wie is dit E-book bedoeld?

Voor wie is dit E-book bedoeld? Voor wie is dit E-book bedoeld? Heb je het gevoel dat je vastzit, maar je weet niet wat je moet veranderen om je weer goed te voelen? Verlang jij naar een baan waar je energie van krijgt in plaats van

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk 1 Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk IT ONLY TAKES ONE PERSON TO CHANGE YOUR LIFE YOU. First published on September 21, 2017 in Tilburg, Netherlands. INHOUD Introdu ctie Oefening Hoofdstuk 1 Hoofdstuk

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Vijf daagse Experience WERKBOEK Hartelijk welkom bij De Ontwikkel Cirkel en onze Experience Omdat JIJ Het Waard Bent! Wij zijn Linda en Annemiek en wij

Nadere informatie

De Geluksmatrix. Til elk probleem, alles wat jij als een beperking ervaart, naar een ander plan en wees verrast over het resultaat!

De Geluksmatrix. Til elk probleem, alles wat jij als een beperking ervaart, naar een ander plan en wees verrast over het resultaat! De Geluksmatrix Til elk probleem, alles wat jij als een beperking ervaart, naar een ander plan en wees verrast over het resultaat! De Geluksmatrix helpt je om met moeilijke situaties en problemen in je

Nadere informatie

Oefening: Innerlijke stemmen Tijd: 30 minuten

Oefening: Innerlijke stemmen Tijd: 30 minuten Oefening: Innerlijke stemmen Tijd: 30 minuten Intro Sta je wel eens stil bij al de innerlijke stemmen die je in je hoofd hoort? Vaak hoor je ze op een wat strenge, zeurderige of klagende toon. Ze zijn

Nadere informatie

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Het is belangrijk om te weten waar je nu staat, zodat je weet van waar je straks vertrekt. Als jij weet wat voor verhaal hebt, welk verhaal jij jezelf verteld

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

3 Vragen Ter Inspiratie

3 Vragen Ter Inspiratie 3 Vragen 3 Ter Inspiratie Ter Inspiratie Bert Tamboer www.berttamboer.com 1 Beste lezer, 3 Vragen Ter Inspiratie Dank je wel dat je mijn cadeautje voor 2017 hebt gedownload. In dit ebook lees je 3 vragen

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Arrangement 1 De Luisterthermometer

Arrangement 1 De Luisterthermometer Arrangement 1 De Luisterthermometer DEEL 2 De medewerker Naam: Organisatie: Manager: Datum: Luisterprincipe 2 Luisteren is geven 2.1 Gehoord zijn Je hebt de afgelopen weken vast een keer met je manager

Nadere informatie

AMIGA4LIFE. Hooggevoelig, wat is dat? WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN

AMIGA4LIFE. Hooggevoelig, wat is dat? WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN AMIGA4LIFE Hooggevoelig, wat is dat? 7-10 jaar WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN 1 voorlichtingsbrochure hooggevoeligheid - www.amiga4life.nl Ik heb een talent! Ik kan goed

Nadere informatie

Minigids. Zelfliefde

Minigids. Zelfliefde Minigids Zelfliefde 7 Mythes over Zelfliefde die jij zo snel mogelijk mag vergeten: Zelfliefde is egoïstisch en arrogant Zelfliefde is jezelf vertroetelen met b.v. een middagje naar de sauna en alles met

Nadere informatie

In deze FeelGood Gids:

In deze FeelGood Gids: De FeelGood Gids In deze FeelGood Gids: Waarom heb ik deze FeelGood Gids gemaakt? Pag. 3 Wat heb je vandaag nodig? Pag. 4 Je intentie voor vandaag Pag. 5 Oefening Pag. 6 Back to Basics Pag. 8 Wie zorgt

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

Werkboek bij e-book Hoe wordt je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens? Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens

Werkboek bij e-book Hoe wordt je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens? Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens Werkboek bij het e-book Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens (om te printen en in te vullen!) Tip: het bestand is opgemaakt in A5 (stel je printer in op twee pagina s per vel!).

Nadere informatie

Stoppen met zelfbeschadiging?

Stoppen met zelfbeschadiging? Stoppen met zelfbeschadiging? Hoe weet ik of ik eraan toe ben te stoppen? Besluiten om te stoppen met zelfbeschadiging is een persoonlijke beslissing. Niemand kan dit voor je beslissen. Stoppen omdat je

Nadere informatie

> Ik luister met de bedoeling. > Ik leer jouw taal, zowel. > Ik maak het veilig voor jou, > Ik ga op zoek naar waar de

> Ik luister met de bedoeling. > Ik leer jouw taal, zowel. > Ik maak het veilig voor jou, > Ik ga op zoek naar waar de Bijlagen 56 Bijlage 1 Verschillen tussen een discussie en een bezoek Het is van groot belang dat je het moment leert herkennen dat een gesprek over een bepaald onderwerp niet goed gaat. Als je beiden reactief

Nadere informatie

De Inner Child meditatie

De Inner Child meditatie De Inner Child meditatie copyright Indra T. Preiss volgens Indra Torsten Preiss copyright Indra T. Preiss Het innerlijke kind Veel mensen zitten met onvervulde verlangens die hun oorsprong hebben in hun

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

Module 1. Bewustwording.

Module 1. Bewustwording. Module 1. Bewustwording. Dag 3. Visioning Ontdek wat jouw ziel te zeggen heeft over jouw bestemming en werk. Je staat op het punt om te gaan luisteren naar de wijsheid van je ziel als het gaat over jouw

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

BELOFTE-FORMULES DOOPLITURGIE. voor het doopsel van meerdere kinderen

BELOFTE-FORMULES DOOPLITURGIE. voor het doopsel van meerdere kinderen BELOFTE-FORMULES DOOPLITURGIE voor het doopsel van meerdere kinderen In dit boekje vind je een 15-tal voorbeelden van belofte-formules die je als ouders kan uitspreken tijdens de doopviering van je kind.

Nadere informatie

Ken jezelf, begrijp de ander

Ken jezelf, begrijp de ander De 5 stappen van de succesformule Ken jezelf, begrijp de ander balans geluk balans geluk succes groei succes groei Je ziet beter met het hart. Waar het echt om gaat is met het blote oog niet te zien. Le

Nadere informatie

Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten.

Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten. Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten. Inhoud Een woordje vooraf 2 Profielen en tips 4 Drilsergeant 4 Schooljuffrouw 7 Beste vriendin 10 Activist

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

LIEVE JIJ, RIA. Heel veel plezier, succes en geniet! Warme groet,

LIEVE JIJ, RIA. Heel veel plezier, succes en geniet! Warme groet, 1 INHOUDSOPGAVE Introductie... 3 Accepteren... 5 Dankbaar... 6 Zoek je diepste verlangens... 8 Oplaad tijd... 10 Emoties in balans... 11 Spiegelen... 13 Shaken... 14 2 LIEVE JIJ, Thuis komen bij je zelf,

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie