Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?"

Transcriptie

1 Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan?

2 Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor je je regelmatig of misschien wel heel vaak ongelukkig voelt? Met je leven in het algemeen, je relatie(s), je werk en je financiële situatie? Maar misschien ben je ook wel ongelukkig met je gezondheid, met hoe je eruitziet of met hoe en waar je woont. En het lijkt net alsof er maar niets verandert of verbetert, wat je ook probeert. Of misschien lijkt dat niet alleen zo maar is dat ook zo. En ik hoor je denken, is dit nou mijn leven?! Wanneer wordt het nou eens leuk?! Waarom ervaar ik nog steeds van alles wat ik niet wil ervaren? Wat zie ik over het hoofd? Wanneer kan ik nou eens domweg gelukkig zijn? Hoe gelukkig ben jij op een schaal van 1-10, als je echt eerlijk bent met jezelf? Met je leven in het algemeen, met je relaties(s), met je werk en met je financiën? En wat zou je ervoor over hebben om deze situatie drastisch te verbeteren? Je bent geen willoos slachtoffer Dit is heel belangrijk om je te realiseren: jij bent geen willoos slachtoffer van de willekeur van het leven. Jij bent niet het slachtoffer van de grillen van je baas, de belastingdienst, je bank, je partner of je familie, de overheid of welke (financiële) crisis dan ook. Dit is misschien wel het belangrijkste wat je moet weten en moet snappen als jij gelukkiger wilt worden dan dat je nu bent. Als jij je omstandigheden die je nu niet bevallen wilt veranderen. Jij staat zelf stevig aan het roer van je leven en dat heb je tot nu toe misschien volledig onbewust gedaan, maar vanaf nu ga je dat bewust doen, omdat ik je ga uitleggen hoe je dat kunt doen. En zie hoe je leven verandert. Jij creëert zelf alles in jouw leven Je bent 100% verantwoordelijk voor alles in jouw leven. Jij creëert, bewust of onbewust en een groot deel hiervan is (nog) onbewust, alles in jouw leven. Dat kan best confronterend zijn als je met deze denkwijze en manier van leven niet bekend bent. Als je gewend bent om jouw omstandigheden of mensen de schuld te geven van wat er met je gebeurt of wat jij ervaart. Soms is dat ook gemakkelijk, je hoeft dan niet naar jezelf te kijken, je hoeft dan niets te veranderen aan jezelf. Maar er verandert ook niets aan jouw omstandigheden en je leven, dat is zeker. Pas als jij je realiseert dat het inderdaad zo is dat jij zelf alles creëert in jouw leven, dan pas kan er iets veranderen. Omdat jij verandert. En omdat je het vanaf nu anders gaat doen. Dit is bewustwording en hier kom je verder mee.

3 Alles is er vóór jou. Als je nog denkt dat het leven wel tegen je moet zijn omdat jij allerlei ellende ervaart waar je helemaal niet op zit te wachten, dan haal ik je nu uit die droom. Het leven is vóór jou. Alles wat er gebeurt in jouw leven is er voor jouw hoogste zijn. Het is er allemaal om jou uit te nodigen bepaalde zaken onder ogen te zien, te helen en los te laten. Zodat je nu ruimte creëert voor nieuw, waardoor je het nu anders kunt gaan doen en je die ervaringen kunt gaan creëren in jouw leven waar je wel op zit te wachten. Bewust. Op basis van wat jij wilt. Omdat je weet dat jij alles creëert in jouw leven en dat jij geen willoos slachtoffer bent van de omstandigheden. Omdat jij besluit dat je gelukkiger wilt zijn dan dat je nu bent. Omdat je het zat bent om je kracht buiten je te leggen. Omdat jij wilt ervaren hoe krachtig je bent. Omdat jij het waard bent het leven te leiden waar jij naar verlangt. Omdat jij alles in je hebt om dat ook daadwerkelijk te realiseren. Verantwoordelijkheid nemen Het begint met verantwoordelijkheid nemen voor je huidige omstandigheden. Waar je nu bent, daar ben je gekomen door de keuzes die je hebt gemaakt. Het is wat het is, je wist niet beter en je kon niet anders zeg ik altijd. Dus ontspan daar in. Nu weet je wel beter en nu kan je andere keuzes gaan maken. Keuzes waar je gelukkiger van wordt. Keuzes die jou brengen waar jij naar verlangt. Stoppen met de schuld van jouw ongelukkig zijn buiten je te leggen. Stoppen met jouw kracht weg te geven. Tegen jezelf zeggen: Niemand bepaalt hoe gelukkig ik ben behalve ikzelf. En daar dan ook naar handelen. Vraag en het wordt gegeven. Alles wat jij vraagt wordt jou gegeven. Alles wat jij nu ervaart in jouw leven is er omdat jij erom hebt gevraagd. Dat is grotendeels geen bewust proces natuurlijk. Het is een onbewust proces gebaseerd op emoties en belemmerende overtuigingen. Die hebben een bepaalde energetische lading en dat trekt aan wat jij nu ervaart en ziet in jouw leven. Duidelijk en heel overzichtelijk en het zou jou enorm helpen als je er ook zo naar kunt kijken. En het goede nieuws is dat je kunt leren om deze emoties en belemmerende overtuigingen te herkennen en je kunt leren om bewust keuzes te maken die de ervaringen aantrekken die je wel wilt. Het is een simpel proces, maar niet per se gemakkelijk. Omdat we het niet geleerd hebben. Omdat we het nog nooit zo hebben gedaan. Omdat we even moeten zoeken naar de juiste weg voor onszelf hierin en omdat het in onze aardse dimensie zo is dat dingen nu eenmaal traag gaan. En dan denk je al snel: het werkt niet. Maar het gaat soms echt al snel genoeg dus wees tevreden met babystapje voor babystapje. We zouden anders onze eigen

4 verandering niet kunnen bijbenen en dat zou betekenen dat onze nieuwe weg niet kan beklijven. En dat zou jammer zijn. Want dan verandert er uiteindelijk niets. Je omstandigheden leren gebruiken als spiegel. Soms zijn dingen heel duidelijk. Soms weet je heel goed waarom je ongelukkig bent. En daar kan je dan iets aan doen. Maar soms is het helemaal niet zo duidelijk en dan is het meest gemakkelijke om te kijken naar jouw omstandigheden. Deze spiegelen jou namelijk haarfijn wat jij hebt gecreëerd. Ze laten jou dus zien waarom je hebt gevraagd. Want dat heb je gekregen. Nog een keer: of je het bewust hebt gedaan of niet, wat jij ervaart in jouw leven op dit moment is er gekomen door de keuzes die jij hebt gemaakt en de vragen die jij (misschien alleen energetisch) hebt gesteld. Dat zei ik al eerder. Dus, kijk met een open mind en volledig eerlijk naar jezelf, naar jouw leven op dit moment. Wat zie je daar? Wat bevalt je goed en wat bevalt je minder? Is dit zoals jij je leven wilt leven als je heel eerlijk bent? Heb alsjeblieft geen oordeel over jezelf. Want het is nu eenmaal wat het is. Nogmaals, je wist niet beter en je kon niet anders. Het feit dat jij dit nu leest geeft aan dat jij het graag anders wilt gaan doen en dat je er ook klaar voor bent om dit te gaan leren. Onderzoek waarom je aantrekt wat je aantrekt. Als er dan niets buiten jou is wat ervoor zorgt dat jij ervaart wat jij ervaart, dan blijf jij over. Dan begint de verandering dus bij jou. Onderzoek aan jouw binnenkant wat het is wat voor deze ervaring heeft gezorgd. Welke emotie bijvoorbeeld? Oude emoties maar ook belemmerende overtuigingen spelen een rol in de keuzes die je maakt en in de (onbewuste) vragen die je stelt. Als jij veel angst in je hebt, en velen van ons ervaren angst, dan beïnvloedt dat alles wat jij doet. En dat geldt ook voor de gedachten en overtuigingen die je hebt. Als je een negatieve mening hebt over mensen met geld dan is dat van invloed over hoe jij denkt over geld in je eigen leven. Als voorbeeld: jij wilt heel graag meer geld hebben, waarom heb je het niet? Dat is de zoektocht in jezelf. Onderzoek je emoties rondom geld en onderzoek je gedachten over geld, die mogelijk niet eens van jou zijn maar die jij hebt opgepikt van je ouders bijvoorbeeld. En kijk dan of je de emotie of de gedachte wilt houden of dat je het beter kunt loslaten. Want wat brengt deze emotie je uiteindelijk? Of de gedachte als je eraan vasthoudt? Brengt dit je dichter bij dat wat je wel wilt ervaren? Of kan je beter iets anders gaan geloven over jezelf?

5 Ga het nu anders doen en verhoog je geluk. Als je je onderzoek hebt gedaan met betrekking tot een specifiek onderwerp in jouw leven (en zo kan je dus alles aanpakken in jouw leven) dan kan je gaan bepalen wat je nu anders gaat doen. Als je weet wat je wel wilt ervaren natuurlijk, anders gaat dat hieraan vooraf: wat wil je ervaren? En waarom wil je dit ervaren? Het gaat om het gevoel wat erachter zit. Dat bepaalt ook je (energetische) vraag. Dit is wat je wilt ontvangen. En wat kan je nu anders gaan doen om dit te bereiken? Je weet, als je wilt dat er iets verandert, dat je dan iets anders moet doen. Hierbij is anders dus belangrijk, maar ook doen. Met alleen maar denken, dromen, hopen en visualiseren kom je er niet. Alleen doen zorgt uiteindelijk voor de verandering. Maar dan wel een afgestemde en geïnspireerde actie, eentje die je ook echt voelt via je intuïtie of in je hart. Ik bedoel hiermee dat je niet vanuit wilskracht of met een houding van: het moet nu echt anders dingen gaat doen. Dat brengt je vaak nog verder van huis. Want zoals ik al heb gezegd: alles wat jij ervaart is er vóór jou. Zodat jij kunt leren en groeien en andere keuzes kunt maken. Zodat jij van ongelukkig zijn naar gelukkig zijn kunt gaan. Want dat is je geboorterecht. Gewoon, omdat jij jij bent en jij bent het waard om gelukkig te zijn. Dit proces kan je voor de rest van je leven gebruiken. Je wilt iets ervaren, je lijkt het maar niet te bereiken, wat is er in jou wat dit blokkeert? Of, er is iets in je leven ontstaan wat je niet wilt, wat is het in jou wat dit heeft aangetrokken? En ga het dan anders doen. Succes!

6 Wie ben ik? Ik ben Machteld Sikkema Ik help jou om gelukkig te worden, in alle gebieden van je leven. Je krijgt inzicht in jezelf, je leert dat jij 100% verantwoordelijk bent voor alles in jouw leven. Je leert keuzes te maken die jou brengen bij wat jij wilt. Zodat jij het leven kunt gaan leven waar jij naar verlangt. Zodat jij i.p.v. ongelukkig, gelukkig bent! En dat ben je 100% waard!

E-boekje: Stap in je Grootsheid!

E-boekje: Stap in je Grootsheid! E-boekje: Stap in je Grootsheid! By Caroline Laan In je grootsheid staan is worden wie je werkelijk bent, wie je bent onder alle lagen die over je essentie heen liggen. Je volledige potentie leven en dat

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht?

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht? Module 2 Volgende hoofdstukken uit het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: - Deel II, de 40 sleutels! Sleutel 1, blz. 21: Je bént bewustzijn! (Lees de opdracht reeds in het begin van de

Nadere informatie

Stap 6: Wat is de kernovertuiging?

Stap 6: Wat is de kernovertuiging? E-Learning: Hoe krijgen ze me zo gek als leidinggevende? Module 7/9 Stap 6: Wat is de kernovertuiging? De relevante vraag is hier: wat is het ergste wat er kan gebeuren als hij zijn controledrang loslaat?

Nadere informatie

Deel 9/12. Leer je invloed effectief aanwenden om je doelen te bereiken

Deel 9/12. Leer je invloed effectief aanwenden om je doelen te bereiken Beantwoord eerst de volgende vragen: 1. Welke inzichten heb je gekregen n.a.v. het vorige deel en de oefeningen die je hebt gedaan? 2. Wat heb je er in de praktijk mee gedaan? 3. Wat was het effect op

Nadere informatie

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT 3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT Thea van Bodegraven-Boonstra Maart 2016 Voorwoord Wat kun je verwachten in dit e-book? Als er iemand in jouw gezin last

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Klinkt simpel natuurlijk! Maar het is echt heel lastig om je passie te ontdekken en er achter te komen wat echt bij je past wanneer je je leeg of ongelukkig voelt. Je wilt

Nadere informatie

DE KRACHT VAN AFFIRMATIES

DE KRACHT VAN AFFIRMATIES DE KRACHT VAN AFFIRMATIES VANDAAG IS EEN NIEUWE DAG. Je kunt vandaag beginnen met het creëren van een vreugdevol en vervullend leven. Je kunt vandaag beginnen met het veranderen van je omstandigheden en

Nadere informatie

Voor wie is dit E-book bedoeld?

Voor wie is dit E-book bedoeld? Voor wie is dit E-book bedoeld? Heb je het gevoel dat je vastzit, maar je weet niet wat je moet veranderen om je weer goed te voelen? Verlang jij naar een baan waar je energie van krijgt in plaats van

Nadere informatie

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding In de voorgaande mails heb je kunnen lezen over de kracht van je onderbewustzijn en hoe je jouw onderbewustzijn voor je kan laten werken. Je weet inmiddels

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 2. Afleren. Dag 11. NEE zeggen tegen je beperkende overtuigingen. Met onderstaande oefening ga je NEE leren zeggen tegen overtuigingen die je beperken. Dit klinkt kinderlijk simpel maar herinner

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Inleiding Wat zijn overtuigingen eigenlijk? De meest eenvoudige omschrijving die voor mij werkt is: een overtuiging is een gedachte die vaak gedacht is en daardoor

Nadere informatie

Light up your fire voordat burnout toeslaat. Muriël Van Langenhove Psycholoog Coach Dienst Welzijn Personeel UZ Gent

Light up your fire voordat burnout toeslaat. Muriël Van Langenhove Psycholoog Coach Dienst Welzijn Personeel UZ Gent Light up your fire voordat burnout toeslaat Muriël Van Langenhove Psycholoog Coach Dienst Welzijn Personeel UZ Gent Wat is jouw droom? Vuur - energie Waarden, zaken die voor jou belangrijk zijn in je leven

Nadere informatie

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND YVONNE THUIJS het geheim van een GOEDE RELATIE MET JE KIND - www.blij-kind-24-7.nl - kijk naar je kind maak tijd vrij... en geef aandacht, vertrouwen en liefde 1 aandacht blij kind 24 7 betekent groeien

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

4 Stappen naar een gelukkiger leven

4 Stappen naar een gelukkiger leven 4 Stappen naar een gelukkiger leven Inleiding Wie verlangt er naar een gelukkiger leven? Ik denk dat dit de droom is van iedereen. We maken het ons echter vaak moeilijk. Geluk is niet enkel een prachtig

Nadere informatie

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren.

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren. INLEIDING Welkom in de affirmatiewereld. Je hebt ervoor gekozen om gebruik te gaan maken van het gereedschap dat in dit boek beschreven wordt en je hebt daarmee de bewuste beslissing genomen om je leven

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

Hoe krijg je grip op je leven?

Hoe krijg je grip op je leven? Hoe krijg je grip op je leven? Hoe je het leven kunt leiden waarvoor jij op aarde bent gekomen Inleiding Hoe krijg je grip op je leven is wel het basisprincipe van mijn werk, zeg maar. Al mijn werk gaat

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey.

Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey. Het hebben van een dagboek kan je leven veranderen. Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey. Je hebt verschillende soorten

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers Goed gezien Emilie Depuydt Goed gezien Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent Witsand Uitgevers Voor Jules en Jeanne, twee grote voorbeelden in zichtbaar zijn. Alle voorbeelden in dit

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inhoudsopgave 5

INHOUDSOPGAVE. Inhoudsopgave 5 INHOUDSOPGAVE INLEIDING 7 WAT IS ACCEPTATIE? 15 WAT MAAKT ACCEPTEREN ZO LASTIG? 29 ACCEPTEREN, HOE DOE JE DAT? 45 1. GEDACHTEN 52 2. LICHAMELIJKE ERVARINGEN 55 3. GEVOELENS 58 4. HERINNERINGEN 61 WAT BRENGT

Nadere informatie

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de OVER EN UIT OVER EN UIT Welkom bij de e-training Over en uit. In deze training leer je beter om te gaan met je scheiding. Je leert hoe je het beste het nieuws van de scheiding aan je kind kan vertellen,

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping)

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Geluk is een gevoel! Jij bent de enige persoon op de wereld die jou gelukkig kan maken! Het is erg belangrijk dat je alle

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

In deze FeelGood Gids:

In deze FeelGood Gids: De FeelGood Gids In deze FeelGood Gids: Waarom heb ik deze FeelGood Gids gemaakt? Pag. 3 Wat heb je vandaag nodig? Pag. 4 Je intentie voor vandaag Pag. 5 Oefening Pag. 6 Back to Basics Pag. 8 Wie zorgt

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

Zo verleid je de vrouw van je dromen! UITGELEKT Pagina 1

Zo verleid je de vrouw van je dromen! UITGELEKT Pagina 1 Zo verleid je de vrouw van je dromen! UITGELEKT Pagina 1 Hoofdstuk 5: Hoe Je De Kans Op Success Verruïneerd De Vijf Dodelijke Misvattingen Eén van de manieren om je kansen op succes gegarandeerd te verruïneren

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis Bedankt voor het downloaden van dit E-book. Mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik zie het als mij missie om jou te helpen het beste uit je leven te halen en vrij te breken uit oordelen, beperkende gedachten,

Nadere informatie

Zelfliefde, of de kunst om onvoorwaardelijk van jezelf te houden.

Zelfliefde, of de kunst om onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Zelfliefde, of de kunst om onvoorwaardelijk van jezelf te houden. 2 Inhoud Inleiding Blz. 4 Hoofdstuk 1. Alles is liefde Blz. 5 Hoofdstuk 2. Waarom zou je onvoorwaardelijk van jezelf willen houden? Blz.

Nadere informatie

In 3 maanden regie op je leven

In 3 maanden regie op je leven In 3 maanden regie op je leven In 3 maanden regie op je leven? Ons leven verandert voortdurend. Soms door onszelf ingegeven, in andere gevallen door keuzes van anderen of door onvoorziene omstandigheden.

Nadere informatie

Training Een GROOTS leven

Training Een GROOTS leven Training Een GROOTS leven Inleiding Je mag nu al trots op jezelf zijn. Trots, omdat je de eerste stap hebt gezet naar een grootster leven. Je bent de meeste van jouw onzekerheden wel voorbij en je bent

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Leroy Seijdel Company Les 4: je wordt wat je denkt Als je niet leeft zoals je denkt, ga je denken zoals je leeft

Nadere informatie

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Vijf daagse Experience WERKBOEK Hartelijk welkom bij De Ontwikkel Cirkel en onze Experience Omdat JIJ Het Waard Bent! Wij zijn Linda en Annemiek en wij

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 2 Je Gedachten Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 2 Je Gedachten Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 2 Je Gedachten Inhoud 2 1. Onderzoek je zelfbeeld: welke negatieve gedachten heb je? 3 2. Oefen jezelf in gedachten veranderen 4 3. Oefen jezelf in gedachten loslaten 5 4. Bouw aan je

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Doelen stellen voor je praktijk: Je gaat nu doelen stellen voor jouw

Nadere informatie

Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+

Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+ Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+ Vandaag heb je kennis gemaakt met Daan en Sterre. Als Daan te veel prikkels krijgt dan sluit hij zich af. Hij krijgt op dat moment zoveel prikkels binnen dat hij even

Nadere informatie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie WERKBOEK 2 De bron van verandering Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Werkboek 2 De bron van verandering... 3 1 Mijn thema... 4 2 Gebeurtenissen (connecting the dots)... 4 3 Emoties... 5 4 Gevoel

Nadere informatie

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten. Special Edition N Achter de schermen

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten.  Special Edition N Achter de schermen Wijs & Eigen Magazine Wijs en eigen Achter de schermen Koffer vol geluk In 6 stappen een relatie met jezelf beginnen! Eigenwijze feiten Dingen die jij niet wilt horen, maar wel écht wilt weten! Special

Nadere informatie

Kinderen Beter Begeleiden. Module Doelen Bereiken

Kinderen Beter Begeleiden. Module Doelen Bereiken Kinderen Beter Begeleiden Module Doelen Bereiken Kinderen Beter Begeleiden E-book Module Doelen Bereiken Marlies Bras Beter begeleiden van kinderen Wat leuk dat je ons e-book leest. Laten we meteen van

Nadere informatie

GELUK(T)! Editha Gerdingh

GELUK(T)! Editha Gerdingh GELUK(T)! GELUK(T)! Editha Gerdingh Auteur: Editha Gerdingh (Cover-)ontwerp: Editha Gerdingh Fotografie: Jay Mantri, Jonny Lindner, Nico Wall, Ryan McGuire ISBN: 9789463672580 www.lonked.com INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Ik ben BANG. oefenboekje om te leren omgaan met angst. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson

Ik ben BANG. oefenboekje om te leren omgaan met angst. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson Ik ben BANG oefenboekje om te leren omgaan met angst Steef Oskarsson Bang Bang is een emotie. Net als blij, bedroefd en boos. Iedereen is wel eens bang. Sommige mensen zijn vaak bang, sommigen niet. Iedereen

Nadere informatie

De eerste stap naar geluk in je leven

De eerste stap naar geluk in je leven De eerste stap naar geluk in je leven Is dit e-book wat voor mij? Ben jij overwerkt of voel je dat jouw grens bijna bereikt is? Heb jij idealen en geloof jij nauwelijks dat het nog mogelijk is om jouw

Nadere informatie

Kwaliteitsrapport 2018 voor cliënten

Kwaliteitsrapport 2018 voor cliënten Kwaliteitsrapport 2018 voor cliënten 1 Wat is een kwaliteitsrapport? Philadelphia is er voor jou. We willen dat je het beste uit jezelf haalt. Daar doen we alles aan. We willen graag weten: doen we dit

Nadere informatie

Luisteren naar de Heilige Geest

Luisteren naar de Heilige Geest Luisteren naar de Heilige Geest Johannes 14:16-17 En Ik zal de Vader bidden en Hij zal u een andere Trooster geven om tot in eeuwigheid bij u te zijn, de Geest der waarheid, die de wereld niet kan ontvangen,

Nadere informatie

Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven!

Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven! Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven! Maak kennis met de DÉ EERSTE en KRACHTIGSTE STAP WWW.BGREAT.NL 2-11-2016 Opgesteld door: Timo Breemen Welkom in het stappenplan van bgreat.nl!

Nadere informatie

2010 Marco Honkoop NLP coaching & training

2010 Marco Honkoop NLP coaching & training 2010 Marco Honkoop NLP coaching & training Introductie Dit ebook is gemaakt voor mensen die meer geluk in hun leven kunnen gebruiken. We kennen allemaal wel van die momenten dat het even tegen zit. Voor

Nadere informatie

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Werkboek Vind de weg naar voor je groei je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Inleiding Hoe werkt dit werkboek? Waar vind ik mijn filmpje? Omdat de titels van mijn filmpjes op Youtube nog wel eens

Nadere informatie

Ruimte voor God - thema 1: Eén ding is nodig! Preek over Lukas 10: Gemeente van Christus,

Ruimte voor God - thema 1: Eén ding is nodig! Preek over Lukas 10: Gemeente van Christus, Ruimte voor God - thema 1: Eén ding is nodig! Preek over Lukas 10:38-42 Gemeente van Christus, Het gaat vanmorgen over Jezus. Dat zal je waarschijnlijk ook niet verrassen. Maar als het gaat over Jezus,

Nadere informatie

Beter leven, meer plezier

Beter leven, meer plezier Rob van Ginkel Training en Coaching Beter leven, meer plezier NLP strategieën voor een leven met plezier Inhoudsopgave Wat is NLP...3 De logica van angst...3 Vrijkomen van angst...3 Negatieve gevoelens

Nadere informatie

Waarom deze workshop? Wat houdt mij tegen. Wat gaan we doen? Wat gaan we doen? Waarin kan ik groeien?

Waarom deze workshop? Wat houdt mij tegen. Wat gaan we doen? Wat gaan we doen? Waarin kan ik groeien? Waarom deze workshop? Wat houdt mij tegen de Broekriem Enschede, 9 november 2016 Hoe ben je hier terecht gekomen? Wat verwacht je van de workshop? Wat verwacht je van mij? Waarmee wil je weggaan? Wat verwacht

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

5 tips om te ontspannen

5 tips om te ontspannen 5 tips om te ontspannen Yin in Yang Sommige foto s zijn gevonden op internet. Meen je rechten te hebben op een daarvan neem dan contact op met Yin in Yang. Het belang van ontspannen Ontspannen is een van

Nadere informatie

Eerst je eigen toekomst bedenken, voordat je samen een toekomst bedenkt. Aantrekkelijk voelen Pak je echte wens

Eerst je eigen toekomst bedenken, voordat je samen een toekomst bedenkt. Aantrekkelijk voelen Pak je echte wens Trainen en coachen Psycholoog Mirella Brok Skype Tilburg Made Den Bosch psycholoog@psycholoogmirellabrok.nl 06 1771 2728 KvK 51743256 Lid Nederlandse Beroepvereniging voor Toegepaste Psychologie Opwarmoefening

Nadere informatie

Les1, Beperkende overtuigingen

Les1, Beperkende overtuigingen Les1, Beperkende overtuigingen Welkom! Bedankt voor het aanvragen van deze mini-cursus. Blijkbaar ben jij op zoek naar een manier om goed voor jezelf te zorgen, om het roer om te gooien. Deze cursus heb

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars. Anna Maria Bezemer

Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars. Anna Maria Bezemer Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars Anna Maria Bezemer Copyright 2017 Anna Maria Bezemer Uitgegeven door Atomo Advies in Loenen aan de Vecht 2017 www.atomo.nl, www.inspiratiekaartjes.nl

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

TotalBalance Test / Mini-training

TotalBalance Test / Mini-training TotalBalance Test / Mini-training Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? Of wil je meer energie? De TotalBalance Test geeft je inzicht op welke

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Het is belangrijk om te weten waar je nu staat, zodat je weet van waar je straks vertrekt. Als jij weet wat voor verhaal hebt, welk verhaal jij jezelf verteld

Nadere informatie

Samengesteld door: Willemijn Lau. Deel 1:

Samengesteld door: Willemijn Lau. Deel 1: Gratis workshop Samengesteld door: Willemijn Lau Deel 1: Hoe je met een ondernemende houding je zwakke positie op de arbeidsmarkt transformeert naar een krachtige en gemakkelijker het werk realiseert dat

Nadere informatie

Zelfbeschadiging; wat kun jij doen om te helpen?

Zelfbeschadiging; wat kun jij doen om te helpen? Zelfbeschadiging; wat kun jij doen om te helpen? Familie of naaste zijn van iemand die zichzelf beschadigt kan erg moeilijk zijn. Iemand van wie je houdt doet zichzelf pijn en het lijkt alsof je niks kunt

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Jij bent altijd de baas en je gaat zo ver als jij wilt. Duik in jezelf en geniet van het proces.

Jij bent altijd de baas en je gaat zo ver als jij wilt. Duik in jezelf en geniet van het proces. Hallo dapper mens, Dit is deel 1 van het (zelf)onderzoek. Totaal zijn er twintig vragen voorafgaand aan het Levend Water Ritueel. Mijn advies is om dit werkboek uit te printen en in te vullen. Door gedachten

Nadere informatie

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 3. Aanleren. Dag 18. Je nieuwe geest neurologisch. Zoals je gisteren al las gaan we de komende 11 dagen de energie van je nieuwe geest opbouwen. Gisteren ben je hiermee begonnen door de emotionele

Nadere informatie

DEEL I. Bewustwording

DEEL I. Bewustwording DEEL I Bewustwording Als we ons denken en onze overtuigingen verruimen, kan onze liefde vrij stromen. Als we bang zijn, kan onze liefde niet stromen. 1 onze innerlijke Kracht Hoe meer je contact maakt

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 5 Overtuigingen Vorige week zijn we aan de slag geweest met het innerlijk kind. Wat heeft zij jou laten zien en wat mocht er geheeld worden? Welke oude pijn zit er nog en

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Leroy Seijdel Company Les 2: Weten wat je echt wilt Je moet eerst mentaal presteren, voordat je fysiek kunt presteren Hoe

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

Dialectische Gedrags Therapie Bij volwassenen met een lichte verstandelijke beperkingen

Dialectische Gedrags Therapie Bij volwassenen met een lichte verstandelijke beperkingen Dialectische Gedrags Therapie Bij volwassenen met een lichte verstandelijke beperkingen Dialectische Gedrags Therapie 2 1. Voor wie? Deze brochure geeft informatie over Dialectische Gedragstherapie (DGT).

Nadere informatie

Ik ben BOOS. oefenboekje om te leren omgaan met boosheid. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson

Ik ben BOOS. oefenboekje om te leren omgaan met boosheid. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson Ik ben BOOS oefenboekje om te leren omgaan met boosheid Steef Oskarsson Boos Boos is een emotie. Net als blij, bedroefd en bang. Iedereen is wel eens boos. Sommige mensen zijn vaak boos, sommigen niet.

Nadere informatie

De trein van het GELUK

De trein van het GELUK De trein van het GELUK Wat is geluk Daar zal iedereen je weer een ander antwoord op geven Geluk is: gezond zijn veel geld hebben iets winnen liefde krijgen kinderen hebben een mooi huis hebben Wat is geluk

Nadere informatie

Lichaam en geest zijn één

Lichaam en geest zijn één Lichaam en geest zijn één Je geest en lichaam zijn op een subtiele manier verbonden en reageren voortdurend op elkaar. Als we aan stress lijden heeft dat gevolgen voor ons lichaam omdat we bijvoorbeeld

Nadere informatie

BLPA Curriculum. - Waarom we ons op romantisch vlak voelen aangetrokken tot iets wat we zelf niet zijn.

BLPA Curriculum. - Waarom we ons op romantisch vlak voelen aangetrokken tot iets wat we zelf niet zijn. BLPA Curriculum Module #1 - Waarom we ons op romantisch vlak voelen aangetrokken tot iets wat we zelf niet zijn. - Waarom we niet in een gelijkwaardige wereld leven, wanneer het op mannelijke of vrouwelijke

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. De weg naar verandering

Hoofdstuk 1. De weg naar verandering Hoofdstuk 1 De weg naar verandering 9 Hoofdstuk 1: De weg naar verandering Voor optimaal welzijn en geluk is actie nodig. Je moet daadwerkelijk in beweging komen om dingen anders aan te pakken of zaken

Nadere informatie

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Receiving the Day Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Dag 1 Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen We gaan helder krijgen wat voor jou belangrijk is. Dit is de eerste stap in

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

Online Titel Competentie Groepsfase Lesdoel Kwink van de Week

Online Titel Competentie Groepsfase Lesdoel Kwink van de Week onderbouw Les 1 Online Dit ben ik! Besef van jezelf Forming Ik kan mezelf voorstellen aan een ander. Ken je iemand nog niet? Vertel hoe je heet. Les 2 Online Hoe spreken we dit af? Keuzes maken Norming

Nadere informatie

Vijf irrationele gedachtenpatronen die u dagelijks in de weg zitten, en hoe u ze kan veranderen!

Vijf irrationele gedachtenpatronen die u dagelijks in de weg zitten, en hoe u ze kan veranderen! Vijf irrationele gedachtenpatronen die u dagelijks in de weg zitten, en hoe u ze kan veranderen Inleiding Wat stuurt uw gedrag? Waardoor doet u dingen wel of niet? Vaak lijkt het of wij gedreven worden

Nadere informatie