Klantenservicebericht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klantenservicebericht"

Transcriptie

1 Cisco WebEx: Service-upgrade naar de nieuwe versie WBS30 Cisco gaat uw WebEx-services upgraden naar de nieuwe versie WBS30. Het gaat om de volgende services: Cisco WebEx Meeting Center Cisco WebEx Training Center Cisco WebEx Event Center Cisco WebEx Support Center Deze bevat informatie voor een probleemloze overgang. Alle hosts en deelnemers van Cisco WebEx-vergaderingen die aan vergaderingen deelnemen, ontvangen de nieuwe versie van de vergadertoepassing wanneer zij voor het eerst deelnemen aan een vergadering. De toepassing voor productiviteitstools wordt afhankelijk van de sitevoorkeur ook automatisch bijgewerkt. Let op: Gedurende deze upgrade is er geen toegang tot de primaire Cisco WebEx-website mogelijk. Alle gebruikers en bezoekers zullen worden omgeleid naar het secundaire systeem. Op het secundaire systeem kunt u gebruikmaken van alle Cisco WebEx-services zoals u dat gewend bent. Nadat we uw site hebben geüpgraded, wordt er automatisch een nieuwe vergadertoepassing aangeboden wanneer gebruikers voor de eerste keer aan een vergadering deelnemen. De nieuwe toepassing wordt automatisch geïnstalleerd en u hoeft uw pc niet opnieuw op te starten. Toepassing voor productiviteitstools: de nieuwe toepassing voor productiviteitstools wordt aangeboden wanneer gebruikers na de upgrade productiviteitstools voor de eerste keer starten. Plannen voor het omleiden van services kunnen wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van de service. Hierdoor kunnen services vroeger of later worden omgeleid dan eerder is gecommuniceerd. Cisco communiceert eventuele wijzigingen van het tijdstip van dit geplande onderhoud onmiddellijk. Verbeteringen in WBS30 WBS30 biedt een verbeterde gebruikerservaring tijdens vergaderingen, vereenvoudigde beheerfuncties en een uitbreiding van de verbinding tussen WebEx en Cisco Spark. Diverse bugs zijn opgelost ter verbetering van de algehele gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit van de WebEx-services.

2 Een verbeterde vergaderingservaring CISCO WEBEX MEETING CENTER (WINDOWS en MAC) De ervaring tijdens vergaderingen is in deze release opnieuw verbeterd. Enkele belangrijke verbeteringen zijn onder andere: Een betere videofunctionaliteit, inclusief een zelfvoorbeeld in videodialoogvensters wanneer een gebruiker wil deelnemen, en automatische waarneming van een externe camera Verbeterde meldingen voor chatten en opnemen Consolidatie van opties op deelnemerslijst Verbeterde toegankelijkheid in deelvensters voor video en enquêtes Nieuw ontwerp van de gebruikersinterface voor sitebeheer De gebruikersinterface voor WebEx-sitebeheer is volledig vernieuwd en biedt een moderne, strakke en consistente ervaring met de website. Het navigatiesysteem is geconsolideerd en gereorganiseerd. De nieuwe gebruikersinterface zal in gedeelten worden geïmplementeerd. De huidige release omvat de pagina's voor sitebeheer die het vaakst gebruikt worden, terwijl enkele andere pagina's op een later tijdstip geïmplementeerd zullen worden. Verbeteringen van persoonlijke ruimte Meer beheerinstellingen voor persoonlijke ruimten Sitebeheerders kunnen nu regels opstellen voor het genereren van een nieuwe URL voor de persoonlijke ruimte en kunnen de persoonlijke ruimte-id van de eindgebruiker wijzigen. Als de sitebeheerder deze instellingen wijzigt, ontvangen de gebruikers een melding. Een persoonlijke ruimte automatisch vergrendelen Hosts kunnen een optie instellen in de voorkeuren voor hun persoonlijke ruimte om hun persoonlijke ruimte automatisch te vergrendelen. De persoonlijke ruimte kan automatisch 0/5/10/15/20 minuten nadat de host de persoonlijke ruimte betreedt, worden vergrendeld. melding wanneer de host afwezig is Wanneer de host niet in zijn of haar persoonlijke ruimte is en er staan deelnemers in de lobby te wachten, kunnen de deelnemers 'Host waarschuwen' selecteren om een melding naar de host te sturen. De host ontvangt de met het bericht dat er mensen in de lobby wachten en kan een knop selecteren om onmiddellijk de persoonlijke ruimte binnen te gaan. Optimalisatie van de pagina Persoonlijke ruimte

3 De pagina Persoonlijke ruimte is geoptimaliseerd met dezelfde functionaliteit, maar met een strakkere uitstraling. Verbeteringen in de Collaboration Meeting Rooms Cloud 3.0 Verbeteringen bij het deelnemen Met Collaboration Meeting Room Cloud 3.0 is het nu eenvoudiger om via videoconferentiesystemen aan vergaderingen deel te nemen. Gebruikers kunnen via een videosysteem aan een vergadering deelnemen door vanaf de mobiele WebEx Meetings-app (voor iphone, ipad en Android-apparaten) eenvoudigweg op een knop op hun smartphone of tablet te tikken. OPMERKING: U dient te beschikken over de Cisco Proximity-app om deze functie te gebruiken. Gebruikers van desktopcomputers kunnen terugbellen via video op hun videosysteem starten. Dit is vergelijkbaar met de Bel mij-service voor audio. Numeriek vergaderwachtwoord voor videosystemen Het is nu mogelijk videosysteemgebruikers om een numeriek vergaderwachtwoord te vragen voordat zij aan een geplande vergadering mogen deelnemen. Openbare bètaversie Lync-interoperabiliteit Lync-gebruikers kunnen nu deelnemen aan CMR Cloud-vergaderingen met behulp van hun ondersteunde vergaderingstoepassingen. Hiermee kunnen gebruikers wederzijds inhoud delen (inhoud via een apart kanaal bij het delen van Lync-gebruiker naar WebEx-vergadering of -videosystemen). Verbeterde betrouwbaarheid video-interoperabiliteit Er is een extra video-layer voor interoperabiliteit tussen toepassingen die zijn gebaseerd op Scalable Video Codec (WebEx-desktop en mobiele toepassingen) en toepassingen die zijn gebaseerd op Advanced Video Coding (videoconferentiesystemen en -toepassingen). Het systeem past zich voor de beste video-ervaring automatisch aan de veranderende netwerkomstandigheden aan. Automatische integratie van Cisco Expressway traversal-sessies met CMR Cloud De Cisco Expressway-reeks herkent nu automatisch oproepen naar CMR Cloud-vergaderingen en vereist geen extra traversal-licentie.

4 Een Spark-ruimte creëren na een vergadering Houd het gesprek gaande, zelfs nadat de vergadering voorbij is. Hiermee kunnen gebruikers (de hosts van een vergadering) op een eenvoudige manier automatisch na hun vergadering een Spark-ruimte creëren, van te voren ingevuld met vergaderingsdeelnemers en - titel. Beheerders kunnen de Spark-interoperabiliteitservaring in Sitebeheer in- en uitschakelen. Sites die op dit moment de standaard hostbestemmingspagina hebben: Optie voor Promotionele inhoud tonen is ingeschakeld. De optie Spark-interoperabiliteit inschakelen is standaard ingeschakeld. Verbeterde deelname voor desktop en ondersteuning voor meerdere platformen De deelnametijd van Windows-vergaderingen is in deze release opnieuw verbeterd voor hosts en deelnemers van herhaalde vergaderingen. Windows Server 2008 R2 is toegevoegd aan de ondersteuning voor besturingssystemen. Windows XP, Windows Server 2003 en Mac OS 10.6 worden niet meer ondersteund en gebruikers kunnen de WebEx-toepassing niet op deze platformen starten. Update voor productiviteitstools Deze versie biedt een efficiëntere installatie van de Windows-productiviteitstools. Opnieuw starten van uw computer nadat productiviteitstools is geïnstalleerd, is na de upgrade naar de eerste versie van WBS30 niet meer nodig. Oplossing voor uitzondering terugkerende vergaderingen Uitzonderingen op een reeks terugkerende vergaderingen ondersteund voor hybride CMR Hybride CMR ondersteunt door de gebruiker gecreëerde uitzonderingen voor een reeks terugkerende vergaderingen. Ondersteuning is toegevoegd voor het bewerken van WebEx- en TelePresence-eigenschappen van een vergadering in een reeks om een uitzondering te creëren. Uitzonderingen worden ondersteund wanneer zij met behulp van productiviteitstools zijn gepland. Uitzonderingen die zijn gepland met de Cisco TelePresence Management Suite (Cisco TMS) en uitzonderingen voor een mobiele of Microsoft Exchange-kalender die zijn gepland voor TelePresence worden in WBS30 ondersteund. (Het plannen van WebEx-uitzonderingen met behulp van Cisco TMS zal in latere versies worden ondersteund.) Bewerkingen van een reeks met al bestaande uitzonderingen volgen, indien mogelijk, de regels van Microsoft Outlook, ook wat betreft behandeling van de eigenschappen van uitzonderingen.

5 Verweesde' vergaderingen worden nog niet ondersteund. U kunt bijvoorbeeld niet een WebExvergadering en Telepresence-ruimten toevoegen aan een afzonderlijke vergadering in een vergaderingreeks met alleen Outlook. Als u deze functies beschikbaar wilt maken voor een afzonderlijke vergadering, moet u een WebEx- en TelePresence-vergadering aan de hele vergaderingreeks toevoegen (U kunt als tijdelijke oplossing in WBS30 ook één deelnemer voor videoinbellen (poort) aan de hele reeks toevoegen en dan uitzonderingen bewerken door TelePresenceruimten toe te voegen) Beveiligingsverbeteringen Extra beveiliging voor opnamen WebEx-sitebeheerders ontvangen nieuwe opties om toegang tot opnamen te beheren. Beheerders kunnen verificatie (of 'aanmelding') vereisen voor toegang tot een opname en voorkomen dat een opname wordt gedownload. Deze controles kunnen in een centrum via sitebeheer worden toegepast op alle opnamen of op een specifieke opname door naar de opnamedetails te gaan. Toegangsverificatie persoonlijke ruimte Een WebEx-sitebeheerder kan deze functie gebruiken om toegang tot persoonlijke ruimten te beperken tot geverifieerde gebruikers. Wanneer deze functie is ingeschakeld, moeten alle deelnemers aan een vergadering in een persoonlijke ruimte zich eerst aanmelden. Automatisch wachtwoord voor vergaderingen genereren Veel klanten dwingen geen vereisten voor vergaderingswachtwoorden af, omdat het de host meer tijd kost om vergaderingen te plannen. Met behulp van deze functie worden wachtwoorden automatisch gegenereerd op het moment dat de host een vergadering plant. Vergaderingswachtwoorden afdwingen bij deelname via de telefoon of videoconferentiesystemen Dit optionele vergaderingsbeleid is ontworpen om aan de behoeften te voldoen van klanten met hoge beveiligingsvereisten en is een bekende optie voor klanten die van Cisco Unified MeetingPlace migreren. Wanneer deze optie is ingeschakeld, moeten gebruikers die telefonisch of via een videosysteem willen deelnemen een numerieke vorm van het vergaderingswachtwoord invoeren. Vereisen dat gebruikers die telefonisch deelnemen een account hebben Dit optionele vergaderingsbeleid is ontworpen om aan de behoeften te voldoen van klanten met hoge beveiligingsvereisten en is een bekende optie voor klanten die van Cisco Unified MeetingPlace migreren. Wanneer deze optie is ingeschakeld, moeten gebruikers die telefonisch willen deelnemen,

6 zich legitimeren met het telefoonnummer en de audiopincode van hun WebEx-profiel.

7 WebEx Cloud Connected Audio Aanpasbare geluidssignalen Hiermee hebben gebruikers de flexibiliteit om geluidssignalen voor aanmelden en afsluiten te personaliseren voor een betere merkbekendheid. Alleen beschikbaar voor CCA-klanten die eigenaar zijn van al hun telefoonnummers. Alle telefoonnummers voor vergaderingen zijn bijvoorbeeld CCA-nummers en behoren niet tot WebEx PSTN. Niet beschikbaar op CMR Cloud. Gebruikers van TelePresence in een CMR Cloud-vergadering blijven de WebEx-geluidssignalen horen. Aangepaste belbeperkingen Klanten kunnen hun eigen document hebben met belbeperkingen voor gratis bellen. Beschikbaar voor klanten van de Enterprise Cloud Connected Audio en van serviceproviders van Cloud Connected Audio. Vrijwaring Ondersteuning voor host-, deelnemer- en opnamevrijwaring is nu beschikbaar. Deze vrijwaringen worden, indien ingeschakeld, getoond aan de host bij het begin van een vergadering, aan de deelnemers wanneer zij aan een vergadering willen deelnemen en aan de mensen die een opname bekijken. Elke vrijwaring kan apart worden geactiveerd, hetzij voor hosts, deelnemers of mensen die de opnamen bekijken. De vrijwaringen kunnen onafhankelijk voor het Meeting Center, Training Center, Event Center of Support Center worden ingesteld. Vrijwaringen moeten, indien geactiveerd, positief worden bevestigd voordat aan de vergadering kan worden deelgenomen of een opname kan worden bekeken. Update van de koppelingen voor help en training Help Central op help.webex.com is de nieuwe locatie waar klanten terechtkunnen voor training, documentatie en klantenservice. De help-koppelingen van het WebEx-product verwijzen nu voor Engelstalige gebruikers naar Help Central. Voor websites die ingesteld zijn op een taal anders van Engels, verwijzen de helpkoppelingen nu naar de betreffende pagina's op Cisco.com. WebEx University verdwijnt en zal binnenkort een pagina weergeven die bezoekers omleidt naar Help Central. Bezoekers aan howdoi.webex.com worden ook omgeleid naar Help Central. Aanvullende functies in community, zoals discussieforums en het delen van ideeën worden in de komende maanden geïntroduceerd. Nieuwe talen

8 Ondersteuning voor Deens en Turks is toegevoegd op Windows voor Meeting Center, Event Center, Training Center en Support Center. Op de Mac worden Deens en Turks alleen ondersteund voor Meeting Center.) Bugfixes De volgende bugs zijn opgelost in deze release: ALLE CISCO WEBEX CENTERS Bugnummer CSCut52143 CSCut66072 CSCut65735 Beschrijving Wanneer u een vergadering namens een andere host plant, moet de hostgegevens bevatten Productiviteitstools voor Mac wacht niet tot de Mac een verbinding met een netwerk tot stand heeft gebracht Signalen van hoofdmenu in het Japans komen niet overeen met de WebExgebruikershandleiding Beïnvloed productgebied Productiviteitstools Productiviteitstools Audio-clips Raadpleeg de WebEx-release-opmerkingen voor aanvullende informatie over deze service-upgrade. U kunt na de algemene beschikbaarheidsdatum van deze service-update naar de nieuwste WebEx-release-opmerkingen in het Engels zoeken op en in alle andere talen op Contact opnemen met ondersteuning Als u last hebt van onderbrekingen bij een Cisco WebEx-service, waaronder WebEx Messenger en vergaderservices, belt u de WebEx-helpdesk op of U kunt ook online een ticket openen via Als u zich buiten de VS bevindt, gaat u naar de volgende koppeling voor lokale ondersteuningsnummers. Met vriendelijke groet, WebEx-klantenservice Cisco Systems, Inc.

Klantenservicebericht

Klantenservicebericht Cisco WebEx: Standaardpatch wordt toegepast Dit bericht wordt door Cisco WebEx naar belangrijke zakelijke contacten verzonden. Cisco gaat een Standaardpatch toepassen in de volgende WebEx-services: Cisco

Nadere informatie

Klantenservicebericht

Klantenservicebericht Beste klant van Cisco WebEx, Cisco gaat een Standaardpatch toepassen in de volgende WebEx-services: Cisco WebEx Meeting Center Cisco WebEx Training Center Cisco WebEx Event Center Cisco WebEx Support Center

Nadere informatie

Klantenservicebericht

Klantenservicebericht Cisco WebEx: Service Pack wordt toegepast op [[DATE]] voor [[WEBEXURL]] Beste klant van Cisco WebEx, Cisco WebEx stuurt dit bericht naar belangrijke zakelijke contacten via https://[[webexurl]]. Van zaterdag

Nadere informatie

vergaderen voor systeembeheerders en hosts Cisco WebEx Optimale werkwijzen voor veilig Overzicht van WebEx-privacy WebExsitebeheer Functie Voordelen

vergaderen voor systeembeheerders en hosts Cisco WebEx Optimale werkwijzen voor veilig Overzicht van WebEx-privacy WebExsitebeheer Functie Voordelen Overzicht van WebEx-privacy Met online WebEx-oplossingen van Cisco kunnen medewerkers en virtuele teams van over de hele wereld in realtime samenkomen en met elkaar samenwerken alsof ze zich in dezelfde

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 3.0 voor WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimte (CMR Cloud)

Gebruikershandleiding 3.0 voor WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimte (CMR Cloud) Gebruikershandleiding 3.0 voor WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimte (CMR Cloud) Eerste publicatie: 1 augustus 2014 Laatste wijziging: 21 augustus 2015 Americas Headquarters Cisco Systems,

Nadere informatie

Help bij WebEx-integratie met Outlook voor de Mac

Help bij WebEx-integratie met Outlook voor de Mac Help bij WebEx-integratie met Outlook voor de Mac Gebruikershandleiding WBS29.13 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding tot WebEx-integratie met Outlook voor de Mac... 5 Over de WebEx-integratie met Outlook

Nadere informatie

Release-opmerkingen Cisco WebEx Support Center (WBS30)

Release-opmerkingen Cisco WebEx Support Center (WBS30) Release-opmerkingen Cisco WebEx Support Center (WBS0) Eerste publicatie: 14 augustus 2015 Laatste wijziging: 20 augustus 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud)

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud) Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud) Eerste publicatie: 1 augustus 2014 Laatste wijziging: 1 augustus 2014 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170

Nadere informatie

Klantenservicebericht

Klantenservicebericht Dit bericht wordt door Cisco WebEx naar belangrijke zakelijke contacten verzonden. Cisco gaat uw WebEx-services upgraden naar de nieuwe versie WBS31.1. Het gaat om de volgende services: Cisco WebEx Meeting

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud)

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud) Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud) Eerste publicatie: 1 augustus 2014 Laatste wijziging: 10 oktober 2014 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170

Nadere informatie

Release-opmerkingen Cisco WebEx Meeting Center (WBS30)

Release-opmerkingen Cisco WebEx Meeting Center (WBS30) Release-opmerkingen Cisco WebEx (WBS0) Eerste publicatie: 16 juli 2015 Laatste wijziging: 19 augustus 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 9514-1706 USA http://www.cisco.com

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Klantenservicebericht

Klantenservicebericht ONDERWERP: Cisc WebEx: Standaardpatch wrdt tegepast p [[DATE]] vr [[WEBEXURL]] Cisc WebEx: Standaardpatch p [[DATE]] Cisc WebEx stuurt dit bericht naar belangrijke zakelijke cntacten via https://[[webexurl]]

Nadere informatie

Release nieuwe versie 1.9.3

Release nieuwe versie 1.9.3 Release nieuwe versie 1.9.3 November 2013 www.siteop.mobi www.siteop.mobi - Kingsfordweg 151-1043 GR Amsterdam Tel: 085 40 123 92 - support.siteop.mob Release Versie Item Versie Datum SiteOpMobi Platform

Nadere informatie

Snel aan de slag met Novell Vibe Mobile

Snel aan de slag met Novell Vibe Mobile Snel aan de slag met Novell Vibe Mobile Maart 2015 Aan de slag Mobiele toegang tot de Novell Vibe-site kan door uw Vibe-beheerder worden gedeactiveerd. Raadpleeg uw Vibe-beheerder als u geen toegang kunt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Office 365 Business Premium & Domeinnaam Voor beheerders pro cloud solutions 1 Inhoud 1. Wanneer gebruikt u deze handleiding?... 3 2. Office 365 Business Premium instellen... 4 2.1.

Nadere informatie

CLOUD & CLEAR. MiCollab Client (desktop) gebruiken

CLOUD & CLEAR. MiCollab Client (desktop) gebruiken CLOUD & CLEAR MiCollab Client (desktop) gebruiken 1. MICOLLAB CLIENT VOOR DESKTOP GEBRUIKEN De MiCollab Client Desktop Applicatie kunt u gebruiken voor chat, presence, persoonlijke oproepdoorschakeling

Nadere informatie

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch?

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch? Inhoud Inleiding... 1 Aanmelden bij Office 365... 2 Werken met Office 365 Outlook... 2 Agenda delen... 2 Gedeelde agenda inzien... 2 Gedeelde postbus inzien... 2 Een handtekening instellen... 3 Conversatieweergave

Nadere informatie

Business Communications Manager en CallPilot 100/150

Business Communications Manager en CallPilot 100/150 Updates voor de Desktop Messaging gebruikershandleidingen Business Communications Manager en CallPilot 100/150 Deze handleiding is een aanvulling op de CallPilot 5.0 Desktop Messaging gebruikershandleidingen.

Nadere informatie

Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online. Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry

Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online. Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry Netvibes B.V. versie 1.0 E- mail: support@netvibes.nl Telefoon: +31 (0)20-205

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw iphone of ipad instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving Totaalcommunicatie Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 09-03-2015 1.1 Aanpassing met vast toestel RoutIT B.V. 09-11-2016 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 16-7-2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Werken met Office 365 Outlook...

Nadere informatie

Introductie Werken met Office 365

Introductie Werken met Office 365 Introductie Werken met Office 365 Een introductie voor gebruikers Inhoud Inleiding... 4 Aanmelden bij Office 365... 4 Werken met Office 365 Outlook... 5 Werken met Outlook 2007/2010... 5 Werken met de

Nadere informatie

Release-opmerkingen Cisco WebEx Event Center (WBS30)

Release-opmerkingen Cisco WebEx Event Center (WBS30) Release-opmerkingen Cisco WebEx Event Center (WBS0) Eerste publicatie: 14 augustus 2015 Laatste wijziging: 20 augustus 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA

Nadere informatie

Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014

Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014 Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Mijn Bedrijf Online 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Aanpassen van Outlook op uw computer 4 2.1.1 E-mailbox

Nadere informatie

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software:

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Counterpath Bria SIP client. Net2 Entry Configuration Utility (SIP

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit hebt gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig

Nadere informatie

Micollab Mobiel handleiding

Micollab Mobiel handleiding Micollab Mobiel handleiding Pagina 1 Over MiCollab Client MiCollab Client is een softwareproduct voor communicatie, waarin geavanceerde gespreksbeheerfuncties zijn geïntegreerd. De volgende cliënt zijn

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper ICT tools: Collaboratie tools in de cloud: Evernote: Werkt met een premium model. Gratis voor basis functies, uitgebreidere functies zijn betalend via een abonnement. Evernote is een samenwerkingstool

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ATTACHTINGIT - VERSIE 3

Gebruikershandleiding ATTACHTINGIT - VERSIE 3 Gebruikershandleiding ATTACHTINGIT - VERSIE 3 24-05-2019 www.smartlockr.eu Inhoudsopgave Inleiding... 2 Werkwijze plug-in... 3 Veilig versturen van bijlagen... 4 Zie je geen zijpaneel?... 5 Let op: cache-modus

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software versie 18 6 Administratie

Nadere informatie

1.9.6 Release Notes Verbeteringen en uitbreidingen

1.9.6 Release Notes Verbeteringen en uitbreidingen 1.9.6 Release Notes Verbeteringen en uitbreidingen Februari 2014 Release Versie Item Versie Datum SiteOpMobi Platform (Inclusief SiteOpMobi Service, Control Panel, APIs) 1.9.6 19 februari 2014 2 Inhoudsoverzicht

Nadere informatie

Office 365 gebruiken en beheren

Office 365 gebruiken en beheren Office 365 gebruiken en beheren Inhoud 1. Office 365 gebruiken... 3 Stap 1 Persoonlijke instellingen wijzigen... 4 Stap 2 Aan de slag met Office 365... 4 Stap 3 Werken met Office 365... 6 1. Beheren van

Nadere informatie

Hosted Telefonie. Totaal Communicatie. Uw telefooncentrale. in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf

Hosted Telefonie. Totaal Communicatie. Uw telefooncentrale. in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Totaal Communicatie Hosted Telefonie Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en

Nadere informatie

Yes InTouch. Handleiding. Business Solutions Provider

Yes InTouch. Handleiding. Business Solutions Provider Handleiding Business Solutions Provider Totaalcommunicatie Get InTouch met uw collega s Met de app kunt u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken.

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

Windows XP SP2 Instellingen Internet Explorer en Outlook Express. Extra>lnternet-opties>Beveiliging>Aangepast niveau

Windows XP SP2 Instellingen Internet Explorer en Outlook Express. Extra>lnternet-opties>Beveiliging>Aangepast niveau Windows XP SP2 Instellingen Internet Explorer en Outlook Express. Start Internet Explorer Ga naar Extra>lnternet-opties>Beveiliging>Aangepast niveau Vergelijk uw instellingen met de hieronder gegeven lijst.

Nadere informatie

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Beknopte installatiehandleiding

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Beknopte installatiehandleiding Xerox Device Agent, XDA-Lite Beknopte installatiehandleiding XDA-Lite - introductie XDA-Lite is software ontwikkeld voor het verzamelen van gegevens van machines, met als voornaamste doel de automatische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobiDM

Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding voor versie 3.6.2 Versie 1.0 INHOUDSOPGAVE 1. DE MOBIDM PORTAL.... 2 1.1. INLOGGEN... 2 1.2. WACHTWOORD VERGETEN?... 2 2. TOESTELBEHEER.... 3 2.1. OS-AFHANKELIJKE

Nadere informatie

E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8

E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8 E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8 Deze handleiding legt u stap voor stap uit hoe u een e-mailaccount kunt instellen op uw iphone of ipad. Voor deze handleiding is gebruik gemaakt

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING BV Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van uw

Nadere informatie

Roadmap. RIE Manager

Roadmap. RIE Manager Roadmap RIE Manager Look & Feel Rapportage/ Documentatie Uploaden Documenten Major Release 3 Lokaal beheer Major Release 2 Regie in eigen hand Submodules Major Release 1 Introductie In deze roadmap geeft

Nadere informatie

Gebruikersgids. UPS Factureringcentrum

Gebruikersgids. UPS Factureringcentrum Gebruikersgids UPS Factureringcentrum 2015 United Parcel Service of America, Inc. UPS, het merk UPS en de kleur bruin zijn handelsmerken van United Parcel Service of America, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Tritel - Productbeschrijving I-AM

Tritel - Productbeschrijving I-AM Tritel - Productbeschrijving I-AM Algemene beschrijving I AM is een platform voor Totaalcommunicatie. Gebruikers kunnen communiceren via chat, spraak en video, en daarbij is de beschikbaarheid van een

Nadere informatie

iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting

iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting Let op Dit document bevat de systeemeisen voor versie 5.0 van de iprova Suite. Door nieuwe ontwikkelingen kunnen de systeemeisen voor iprova wijzigen. Controleer

Nadere informatie

1.9.4 Release Overzicht

1.9.4 Release Overzicht 1.9.4 Release Overzicht December 2013 www.siteop.mobi Release datum 9 december 2013, tussen 7 en 10:00 uur GMT Inhoudsoverzicht Nieuw... 3 Optie om website logo/afbeelding carousel op subpagina's... 3

Nadere informatie

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 Versie-informatie McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 Te gebruiken bij McAfee epolicy Orchestrator Inhoud Over deze versie Nieuwe functies Verbeteringen Opgeloste problemen Overzicht

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Remote werken 365-connect

Remote werken 365-connect Remote werken 365-connect Danthas BV Kraaiheide 1 9202 PC Drachten T +31(0)512-571166 F +31(0)512-571177 Copyright. Het copyright van dit document berust bij Danthas BV. Niets uit dit document mag worden

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

Gebruikershandleiding My Conferencing Outlook Add-In

Gebruikershandleiding My Conferencing Outlook Add-In Gebruikershandleiding My Conferencing Outlook Add-In V2.0 mei 2017 Inhoudsopgave 1. INLEIDING OP HET GEBRUIK... 4 2. EISEN EN BEPERKINGEN... 5 3. WAT U VÓÓR HET INSTALLEREN MOET WETEN... 5 4. ZO INSTALLEERT

Nadere informatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent Technische documentatie Inhoud Inhoud... 2 1. Overzicht... 3 1.1. Voicemail... 3 1.2. Snel instellen... 3 1.3. Call control... 3 2. Recent... 4 2.1. Gesprekken...

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van

Nadere informatie

Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers.

Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers. Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers. Toelichting vooraf: Er zijn namelijk twee verschillende accounts mogelijk:

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software versie 18.0 en 18.1

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

Releasenotes GO. app. Versie 2.2 voor ipad

Releasenotes GO. app. Versie 2.2 voor ipad Releasenotes GO. app Versie 2.2 voor ipad Releasenotes Product: GO. app 2.2 voor ipad Documentversie: v1.1 Auteur: E. Wijngaarden GemeenteOplossingen Postbus 2054 9704 CB Groningen info@gemeenteoplossingen.nl

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio bij Copaco Nederland

Overzicht van het Office 365 portfolio bij Copaco Nederland Overzicht van het portfolio bij Copaco Nederland Nadat het portfolio van Copaco Nederland in 2013 al flink werd uitgebreid, vindt u vanaf 1 december 2013 nog meer artikelen in onze prijslijst. Nieuw zijn

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

E-mail instellen (POP3/IMAP)

E-mail instellen (POP3/IMAP) E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in Microsoft Outlook Deze handleiding legt u stap voor stap uit hoe u een e-mailaccount kunt toevoegen aan Microsoft Outlook. Voor deze handleiding is gebruik

Nadere informatie

tentoinfinity Apps 1.0 INLEIDING

tentoinfinity Apps 1.0 INLEIDING tentoinfinity Apps Una Help-inhoud Auteursrecht 2013-2015 door tentoinfinity Apps. Alle rechten voorbehouden. De inhoud is voor het laatst bijgewerkt op Augustus 6, 2015. Extra ondersteuningsbronnen beschikbaar

Nadere informatie

Perceptive Process Mining

Perceptive Process Mining Perceptive Process Mining Nieuw in deze versie Process Mining Version: 2.5 Geschreven door: Product Documentation, R&D Datum: mei 2014 2014 Perceptive Software. Alle rechten voorbehouden. Perceptive Software

Nadere informatie

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In V2.0 mei 2017 Inhoudsopgave 1. INLEIDING OP DE INSTALLATIE... 3 2. WAT IS MY CONFERENCING OUTLOOK ADD-IN?... 3 3. EISEN EN BEPERKINGEN... 3 4. WAT

Nadere informatie

MEDIAPLUS (STUDENTEN) Aan de slag met Mediaplus Mei 2015. Hogeschool VIVES Dienst Onderwijs Onderwijsmedia

MEDIAPLUS (STUDENTEN) Aan de slag met Mediaplus Mei 2015. Hogeschool VIVES Dienst Onderwijs Onderwijsmedia MEDIAPLUS (STUDENTEN) Aan de slag met Mediaplus Mei 2015 Hogeschool VIVES Dienst Onderwijs Onderwijsmedia Inhoud 1. Vooraf...4 2. Mediaplus in de Cloud...4 2.1 Installatie Citrix Receiver...4 2.2 Mediaplus

Nadere informatie

Instellen Heijmans op Smartphone

Instellen Heijmans  op Smartphone INLEIDING In deze handleiding wordt per Smartphone uitgelegd hoe je de Heijmans e-mail, contacten en agenda moet instellen. De volledige handleidingen per Smartphone staan op het Intranet, zie link: http://intranet.heijmans.local/nl/cd/it/mobieletelefonie/pages/handleidingen.aspx

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit heeft gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig te verbinden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de integratie van WebEx en TelePresence met Outlook voor Windows

Gebruikershandleiding voor de integratie van WebEx en TelePresence met Outlook voor Windows Gebruikershandleiding voor de integratie van WebEx en TelePresence met Outlook voor Windows Eerste publicatie: 19 augustus 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose,

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software & Mamut Online Desktop

Nieuw in Mamut Business Software & Mamut Online Desktop News in version 12.5 Mamut Business Software Introductie Nieuw in Mamut Business Software & Mamut Online Desktop Versie 14 MBS.BKL.EB.NL.140.2 1 Introductie INTRODUCTIE Mamut werkt continu aan het verbeteren

Nadere informatie

Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag

Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag Mei 2015 Novell Messenger 3.0.1 en later is beschikbaar voor uw ondersteunde mobiele ios-, Android- BlackBerry-apparaat. Omdat u op meerdere locaties tegelijkertijd

Nadere informatie

Installatiehandleiding KIK-Lokaal

Installatiehandleiding KIK-Lokaal Installatiehandleiding KIK-Lokaal Vragen over KIK? KIK@KADASTER.NL (088) 183 55 00 WWW.KADASTER.NL/KIK In deze handleiding wordt beschreven aan welke systeemeisen uw PC dient te voldoen en welke handelingen

Nadere informatie

Exchange online (e-mail) Evangelisch gemeente Jozua

Exchange online (e-mail) Evangelisch gemeente Jozua Exchange online (e-mail) Evangelisch gemeente Jozua Pagina 1 van 17 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Webmail Office 365... 3 Inloggen... 3 E-mail... 5 Basis functies E-mail lezen... 5 E-mail opstellen... 6

Nadere informatie

Uw persoonlijke account

Uw persoonlijke account Uw persoonlijke account 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen Mijnsmartalarm... 4 2. Aansluiten basiscentrale... 5 2.1 Model zwart... 5 2.2 Model wit... 5 3. Bediening alarmsysteem... 6 3.1 Alarm... 7 2.1.1

Nadere informatie

Office 365 gebruiken op uw Windows Phone

Office 365 gebruiken op uw Windows Phone Office 365 gebruiken op uw Windows Phone Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw Windows Phone instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw agenda,

Nadere informatie

Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1

Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1 Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1 INHOUDSOPGAVE Het installeren van Microsoft Office... 2 Informatie voor de installatie... 2 Het installeren van Microsoft Office... 3 Hoe te

Nadere informatie

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Office 365, Office 2016 op al uw apparaten Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Eenvoudiger samenwerken Bewaar,

Nadere informatie

1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014

1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014 1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014 Inhoud Voordelen... 1 Overzicht... 2 Release Versie... 3 Nieuw... 4 Nieuw Tablet/Groot scherm weergave... 4 Ontwerp de Tablet/Groot Scherm Layout... 4 Site eigenaar

Nadere informatie

Webportal instellingen

Webportal instellingen Inge Heuvel - van Schaijck --- Online Van: Maarten Heuvel - Online Verzonden: vrijdag 20 juni 2014 22:16 Aan: info@onlinegroep.nl Onderwerp: Online Pro Update 2014.0.0.90: Webportal

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Nieuwe versie! BullGuard. Backup

Nieuwe versie! BullGuard. Backup 8.0 Nieuwe versie! BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIEHANDLEIDING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Sluit alle geopende toepassingen, met uitzondering van Windows. 2 3 Volg de aanwijzingen op

Nadere informatie

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen Nieuwste versie van Office-desktoptoepassingen Licenties per gebruiker voor 5 computers incl Mac en mobiel Office-toepassingen naar een pc streamen

Nadere informatie

Instructies Microsoft Entourage Pagina 1

Instructies Microsoft Entourage Pagina 1 Instructies Microsoft Entourage Pagina 1 Instructies Microsoft Entourage Deze handleiding gaat er vanuit dat u al een e-mail account geconfigureerd heeft in Microsoft Entourage en we laten zien hoe u de

Nadere informatie

Thuisgebruik Fontys mail met Outlook 2003

Thuisgebruik Fontys mail met Outlook 2003 Thuisgebruik Fontys mail met Outlook 2003 ICT Services Fontys Hogescholen Datum, 18.04.2006 Versie: 2 Versiebeheer Versie Datum Auteur Wijzigingen 1 11.04.2006 M.Wolvekamp Eerste aanzet 2 18.04.2006 M.Wolvekamp

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GO search 2.0

Gebruikershandleiding GO search 2.0 Gebruikershandleiding GO search 2.0 1 Gebruikershandleiding Product: GO search 2.0 Documentversie: 1.1 Datum: 2 februari 2015 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van GemeenteOplossingen worden

Nadere informatie

Intramed OnLine Dubbele beveiliging Alles onder één dak Betrouwbaar Soorten Accounts Basic

Intramed OnLine Dubbele beveiliging Alles onder één dak Betrouwbaar Soorten Accounts Basic Intramed OnLine Intramed OnLine is het gebruik van uw eigen Intramed vanaf ons centrale netwerk. U kunt uw eigen Intramed vanaf meerdere locaties benaderen via beveiligde internetverbindingen. Het enige

Nadere informatie

Office-bestanden en OneDrive

Office-bestanden en OneDrive 1 Office-bestanden en OneDrive Werken in de cloud betekent dat u uw bestanden niet meer op uw eigen computer bewerkt en bewaart, maar in een voor u gereserveerde opslagruimte op internet. Het voordeel

Nadere informatie

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

OneNote 2013 Snelstartgids

OneNote 2013 Snelstartgids Aan de slag Microsoft OneNote 2013 ziet er anders uit dan eerdere versies. Daarom hebben we deze handleiding samengesteld om de leercurve zo kort mogelijk te maken. Uw notities in de cloud houden Als u

Nadere informatie

Introductie Werken met OneDrive voor Bedrijven

Introductie Werken met OneDrive voor Bedrijven Introductie Werken met OneDrive voor Bedrijven Inhoud Wat is OneDrive voor Bedrijven?... 2 Eerste aanmelding... 2 OneDrive gebruiken via de webbrowser... 6 Aanmaken van een nieuwe map... 6 Waar ben ik?...

Nadere informatie

Handleiding Online Boekhouden

Handleiding Online Boekhouden Handleiding Online Boekhouden Het online boekhoudprogramma kan gestart worden op de site van Horeca Boekhouden.nl (http://www.horecaboekhouden.nl/fin_administratie.php). Om verbinding te maken, moet op

Nadere informatie

Ga in Android naar Instellingen en selecteer vervolgens Accounts en synchronisatie.

Ga in Android naar Instellingen en selecteer vervolgens Accounts en synchronisatie. E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in Android Deze handleiding legt u stap voor stap uit hoe u een e-mailaccount kunt instellen op uw Android telefoon of tablet. Voor deze handleiding is

Nadere informatie

Installatie Cloud Backup

Installatie Cloud Backup September 2018 Versie 2.0 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Cloud Backup... 3 Minimale hardware-eisen... 3 Ondersteunde besturingssystemen... 3 Kenmerken... 4 Support... 4 Downloaden

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie