Klantenservicebericht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klantenservicebericht"

Transcriptie

1 Beste klant van Cisco WebEx, Cisco gaat een Standaardpatch toepassen in de volgende WebEx-services: Cisco WebEx Meeting Center Cisco WebEx Training Center Cisco WebEx Event Center Cisco WebEx Support Center Deze bevat informatie voor een probleemloze overgang. Alle hosts en deelnemers van Cisco WebExvergaderingen ontvangen de nieuwe versie van de vergadertoepassing en de toepassing voor productiviteitstools wanneer zij voor het eerst deelnemen aan een vergadering. Let op: Nadat we de patch voor uw site hebben toegepast, wordt er automatisch een nieuwe vergadertoepassing aangeboden wanneer gebruikers voor het eerst aan een vergadering deelnemen. De nieuwe toepassing wordt automatisch geã nstalleerd en u hoeft niet opnieuw op te starten. Toepassing voor productiviteitstools: de nieuwe toepassing voor productiviteitstools wordt aangeboden wanneer gebruikers productiviteitstools voor de eerste keer starten nadat de patch is toegepast. Verbeteringen in WBS30.2 Deze release bevat ondersteuning voor Mac OS X en Microsoft Windows 10, differentiatie van interne oproepen voor terugbellen, verbeterde detectie van USB-headsets en bugfixes om het algehele gebruik en de stabiliteit van de WebEx-services te verbeteren.

2 ALLE CISCO WEBEX CENTERS Ondersteuning voor Mac OS X WebEx biedt nu ondersteuning voor Mac OS X El Capitan, vanaf WBS30.2. Ondersteuning voor Microsoft Windows 10 WebEx biedt nu ondersteuning voor Windows 10, vanaf versie WBS30.2. Hieronder volgen bekende problemen en beperkingen voor Windows 10: Microsoft Edge-browserbeperkingen De Edge-browser wordt ondersteund met de WebEx Temporary Folder Solution (TFS) door een uitvoerbaar bestand (.exe) te downloaden en installeren. De Edge-browser wordt alleen ondersteund voor het starten en bijwonen van vergaderingen, gebeurtenissen, trainingssessies of ondersteuningssessies in Meeting Center, Event Center, Training Center en Support Center. Deze browser wordt niet ondersteund voor Access Anywhere, Remote Access, Praktijklabs, de WebEx-speler voor WebEx Recording Format Files (WRF) of de WebEx-speler voor netwerkopnamen voor Advanced Recording Format Files (ARF). Gebruikers kunnen de Egde-browser niet delen in een WebEx-vergadering met behulp van de functie Webbrowser delen of Toepassing delen. We raden u aan hiervoor Scherm delen te gebruiken. We raden u aan de Internet Explorer-browser of een andere browser te gebruiken voor WebEx totdat de Edge-browser volledig wordt ondersteund. Beperkingen voor de Firefox-browser 64-bits De Firefox-browser 64-bits wordt ondersteund via de WebEx Temporary Folder Solution (TFS) door een uitvoerbaar bestand (.exe) te downloaden en installeren. De Firefox-browser 64-bits wordt alleen ondersteund voor het starten van en deelnemen aan vergaderingen, gebeurtenissen, trainingssessies of ondersteuningssessies in Meeting Center, Event Center, Training Center en Support Center. Deze browser wordt niet ondersteund voor Access Anywhere, Remote Access, Praktijklabs, de WebEx-speler voor WebEx Recording Format Files (WRF) of de WebEx-speler voor netwerkopnamen voor Advanced Recording Format Files (ARF). We raden u aan de 32-bits versie van de Firefox-browser te gebruiken totdat de 64-bits versie volledig wordt ondersteund. Beperkingen voor het delen van inhoud Bij het verbinden met een externe computer in Windows 10 kan het lokale scherm niet onzichtbaar worden gemaakt. In Remote Support heeft een klantenservicemedewerker geen toegang tot een gedeelde toepassing wanneer de externe Windows 10-computer is vergrendeld. Als u dit probleem wilt vermijden, zorgt u ervoor dat de automatische vergrendelingsfunctie is uitgeschakeld als u diagnoses wilt uitvoeren terwijl de externe gebruiker niet achter de computer zit. De Windows-toepassingen worden niet vermeld in het dialoogvenster Toepassing toevoegen in Access Anywhere en Remote Access. Als Meeting Center-deelnemers UCF-bestanden (Universal Communications Format) op hun lokale computer proberen op te slaan en het dialoogvenster Document opslaan is geopend, en de host vervolgens de optie uitschakelt waarmee gebruikers bestanden kunnen opslaan, kunnen de deelnemers de UCF-bestanden nog steeds opslaan.

3 Raadpleeg de release-opmerkingen nadat de WBS30.2-release beschikbaar is voor meer informatie en updates over Windows 10: Massa-implementaties van WebEx-productiviteitstools WebEx-sitebeheerders die SCCM gebruiken voor massa-implementaties van WebEx-productiviteitstools, kunnen nu de /qb-parameter gebruiken. Als deze parameter tijdens een massa-implementatie wordt gebruikt, kunnen gebruikers de voortgang van de installatie bijhouden. Raadpleeg de ITbeheerdershandleiding voor massa-implementatie van WebEx-productiviteitstools voor meer informatie: WebEx-sitebeheerders die massa-implementaties van WebEx-productiviteitstools uitvoeren, kunnen nu instellen dat het deelvenster WebEx-productiviteitstools automatisch wordt gestart vanuit de taakbalk, door de AUTOOC-parameter in te schakelen. Raadpleeg de IT-beheerdershandleiding voor massaimplementatie van WebEx-productiviteitstools voor meer informatie. CISCO WEBEX MEETING CENTER Interne oproepen voor terugbellen gedifferentieerd in rapporten Interne oproepen voor terugbellen worden nu gedifferentieerd als afzonderlijk oproeptype in rapporten, vanaf versie WBS30.2. Bij interne oproepen voor terugbellen kan een WebEx CCA-gebruiker (Cloud-Connected Audio) Bel mij selecteren in het dialoogvenster Audioverbinding in de WebEx-vergadertoepassing. Vervolgens, wanneer de gebruiker het telefoonnummer opgeeft, kan hij of zij Interne gebruikers moeten deze optie gebruiken inschakelen om terug te bellen naar een desktopextensie, als deze functie is ingeschakeld voor de WebEx-site. Deze interne oproepen voor terugbellen waren eerder gecategoriseerd als internationale oproepen voor terugbellen en waren niet gedifferentieerd. CISCO WEBEX MEETING CENTER (WINDOWS EN MAC) CISCO WEBEX EVENT CENTER (WINDOWS) Verbeterde detectie van USB-headsets De detectie van USB-headsets is verbeterd bij gebruik van de optie Bellen via computer in een vergadering: WebEx selecteert nu automatisch een aangesloten USB-headset voor computeraudio in het dialoogvenster Computeraudio testen, zelfs als u de luidspreker of microfoon van de computer in de vorige vergadering hebt gebruikt. U hoeft alleen maar OK te selecteren om de optie voor de headset te selecteren. WebEx selecteert en detecteert automatisch de luidspreker en microfoon van een aangesloten headset in het dialoogvenster Computeraudio testen wanneer u een USB-headset aansluit tijdens een vergadering. Vervolgens kunt u OK selecteren om de luidspreker en microfoon van de headset te selecteren.

4 WebEx detecteert nu automatisch een headset, zelfs als deze is aangesloten op een andere USB-poort op de computer. U kunt zien met welk audioapparaat u bent verbonden door met uw muisaanwijzer over het headsetpictogram te bewegen naast uw naam in de lijst met deelnemers of in het dialoogvenster Audioverbinding. X CENTERS ALLE CISCO WEBEX CENTERS Bugfixes De volgende bugs zijn opgelost in deze release: Bugnummer Beà nvloed Beschrijving productgebied CSCuv76990 Alles Er is een probleem opgelost waarbij een gebruiker niet rechtstreeks na het aanmelden kan deelnemen aan een vergadering. CSCuw03543 Alles Er is een probleem opgelost waarbij een klant GET niet kan gebruiken om onze URL-API aan te roepen nadat de site is geã¼pgraded. CSCuw19361 Event Center Er is een probleem opgelost die ertoe leidde dat het type audioverbinding 'WebEx Audio' niet standaard werd weergegeven in productiviteitstools. CSCuv57882 Event Center Er is een probleem opgelost waarbij de knopinfo met het audiopictogram in de lijst met deelnemers het onjuiste bericht toont voor een deelnemer die verbinding heeft gemaakt met audio via de computer. CSCuw13950 Meeting Center Er is een probleem opgelost met het gebruik van einddatums in de indeling van het Verenigd Koninkrijk bij het plannen van een terugkerende vergadering. CSCuv92427 Meeting Center Er is een probleem opgelost met het kopiã«ren en plakken van een vergaderingnummer bij het deelnemen aan een vergadering in een Safari-browser van Mac. CSCuv94840 Meeting Center Er is een probleem opgelost waarbij niet kan worden deelgenomen aan een persoonlijke ruimte wanneer de eerste deelnemer deelneemt via een videoconferentiesysteem en de functie voor terugbellen is uitgeschakeld voor de WebEx-site. CSCuv94703 Meeting Center Er is een probleem opgelost waarbij een gebruiker twee muisaanwijzers te zien krijgt tijdens het delen in Safari op een Mac. CSCuw05590 Meeting Center Er is een probleem opgelost waarbij een zeer hoog CPU-gebruik wordt gedetecteerd tijdens het delen van schermen en toepassingen op een MacBook Pro met het besturingssysteem Yosemite CSCuw08230 Meeting Center Er is een probleem opgelost waarbij Mac-gebruikers vergaderingen niet kunnen starten of eraan deelnemen. CSCuw13575 Meeting Center Er is een probleem opgelost waarbij het gebruik van een videocamera van 4K USB 3.0 ertoe leidt dat de Mac-vergaderclient crasht. CSCuw13451 Meeting Center Er is een probleem opgelost waarbij de hostrol in sommige gevallen wordt overgedragen aan een deelnemer in de lobby van de persoonlijke ruimte.

5 CSCuv94533 Productiviteitstools Er is een probleem opgelost waarbij SSO-gebruikers (single sign-on) zich niet kunnen aanmelden en productiviteitstools vastloopt. CSCuv73129 Productiviteitstools Er is een ernstig vertragingsprobleem opgelost bij het beheren van meerdere Microsoft Outlook-agenda's na het installeren van WebExproductiviteitstools. CSCuv34636 Productiviteitstools Er is een probleem opgelost waarbij, na het installeren van productiviteitstools, de WebEx-site en CMR-gebruikersreferenties niet automatisch worden ingevuld. CSCuv34551 Productiviteitstools Er zijn problemen opgelost met het gebruik van de /qb-parameter bij het implementeren van productiviteitstools via massa-installatie in Windows. CSCuw02536 Productiviteitstools Er is een probleem opgelost met een onjuiste sjabloon nadat de site is geã¼pgraded. CSCuw16870 Opname afspelen Er is een probleem opgelost waarbij een netwerkgebaseerde opname niet kan worden afgespeeld met proxyconfiguratie. Als u last hebt van onderbrekingen bij een Cisco WebEx-service terwijl u zich op een secundair systeem ondervindt, neemt u contact op met de wereldwijde ondersteuningsservices van Cisco WebEx zodat een medewerker van de technische ondersteuning u kan helpen bij het oplossen van het probleem. Contact opnemen met ondersteuning Als u last hebt van onderbrekingen bijâ eenâ Cisco WebEx-service, waaronder WebEx Messenger en vergaderservices, belt u de WebEx-helpdesk opâ Â ofâ U kunt ook online een ticket openen via Als u zich buiten de VS bevindt, gaat u naar de volgende koppeling voor lokale ondersteuningsnummers. Met vriendelijke groet, WebEx-klantenservice Cisco Systems, Inc.

Klantenservicebericht

Klantenservicebericht Cisco WebEx: Standaardpatch wordt toegepast Dit bericht wordt door Cisco WebEx naar belangrijke zakelijke contacten verzonden. Cisco gaat een Standaardpatch toepassen in de volgende WebEx-services: Cisco

Nadere informatie

Klantenservicebericht

Klantenservicebericht Cisco WebEx: Service-upgrade naar de nieuwe versie WBS30 Cisco gaat uw WebEx-services upgraden naar de nieuwe versie WBS30. Het gaat om de volgende services: Cisco WebEx Meeting Center Cisco WebEx Training

Nadere informatie

Klantenservicebericht

Klantenservicebericht Cisco WebEx: Service Pack wordt toegepast op [[DATE]] voor [[WEBEXURL]] Beste klant van Cisco WebEx, Cisco WebEx stuurt dit bericht naar belangrijke zakelijke contacten via https://[[webexurl]]. Van zaterdag

Nadere informatie

Gebruikershandleiding van Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5

Gebruikershandleiding van Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5 Eerste publicatie: 14 augustus 2013 Laatste wijziging: 3 oktober 2013 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA http://www.cisco.com Tel: 408 526-4000

Nadere informatie

Blackwire C310-M/ C320-M

Blackwire C310-M/ C320-M Blackwire C310-M/ C320-M USB Corded Headset User Guide Contents Welkom 3 Systeemvereisten 3 Hulp nodig? 3 Inhoud van de doos 4 Basisfuncties van de headset 5 De headset dragen 6 De hoofdbeugel verstellen

Nadere informatie

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows)

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Inhoudsopgave Installeren van het stuurprogramma... Pagina 1 Verwijderen van het stuurprogramma... Pagina 3 Problemen

Nadere informatie

Help bij WebEx-integratie met Outlook voor de Mac

Help bij WebEx-integratie met Outlook voor de Mac Help bij WebEx-integratie met Outlook voor de Mac Gebruikershandleiding WBS29.13 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding tot WebEx-integratie met Outlook voor de Mac... 5 Over de WebEx-integratie met Outlook

Nadere informatie

Blackwire C310/C320. USB-headset met snoer. Gebruikershandleiding

Blackwire C310/C320. USB-headset met snoer. Gebruikershandleiding Blackwire C310/C320 USB-headset met snoer Gebruikershandleiding Inhoud Welkom 3 Systeemvereisten 3 Hulp nodig? 3 Inhoud van de doos 4 Basisfuncties van de headset 5 De headset dragen 6 De hoofdbeugel verstellen

Nadere informatie

4.0 SP2 (4.0.2.0) mei 2015 708P90931. Xerox FreeFlow Core Express Installatiehandleiding

4.0 SP2 (4.0.2.0) mei 2015 708P90931. Xerox FreeFlow Core Express Installatiehandleiding 4.0 SP2 (4.0.2.0) mei 2015 708P90931 2015 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox, Xerox en Beeldmerk en FreeFlow zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere

Nadere informatie

Blackwire 725-M. USB-headset met snoer. Gebruikershandleiding

Blackwire 725-M. USB-headset met snoer. Gebruikershandleiding Blackwire 725-M USB-headset met snoer Gebruikershandleiding Inhoud Welkom 3 Systeemvereisten 3 Hulp nodig? 3 De inhoud van het pakket 4 Basisprincipes 5 De headset dragen 6 Headset afstellen 6 Dagelijks

Nadere informatie

Handleiding AZ Sint-Lucas MOC - Skype for Business Webcam en Microfoon

Handleiding AZ Sint-Lucas MOC - Skype for Business Webcam en Microfoon Handleiding AZ Sint-Lucas MOC - Skype for Business Webcam en Microfoon Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 1 Inleiding... 3 2 Webcam en microfoon gebruiken... 3 3 Uitnodiging per e-mail... 5 4 Installatie Skype

Nadere informatie

Handleiding MOC Windows

Handleiding MOC Windows Handleiding MOC Windows Table of contents Table of contents... 2 1 Inleiding... 3 2 Hoe deelnemen tot de vergadering... 4 2.1 Uitnodiging per e-mail... 4 2.2 Indien nodig, installatie Microsoft Silverlight...

Nadere informatie

Snel aan de slag met Cisco Unity Connection Postvak IN Web (versie 9.x)

Snel aan de slag met Cisco Unity Connection Postvak IN Web (versie 9.x) Snel aan de slag Snel aan de slag met Cisco Unity Connection Postvak IN Web (versie 9.x) Cisco Unity Connection Postvak IN Web (versie 9.x) 2 Cisco Unity Connection Postvak IN Web 2 Opties in Postvak IN

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Release-opmerkingen Cisco WebEx Support Center (WBS30)

Release-opmerkingen Cisco WebEx Support Center (WBS30) Release-opmerkingen Cisco WebEx Support Center (WBS0) Eerste publicatie: 14 augustus 2015 Laatste wijziging: 20 augustus 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA

Nadere informatie

1 Nieuw in de Filr 2.0 Desktop-toepassing

1 Nieuw in de Filr 2.0 Desktop-toepassing Versie-informatie voor de Filr 2.0 Desktop-toepassing Februari 2016 Filr 2.0 Desktop-toepassing introduceert de functie Bestanden op aanvraag. Deze functie biedt een geconsolideerde of virtuele weergave

Nadere informatie

Handleiding WebEx. Een webconsult, wat nu?

Handleiding WebEx. Een webconsult, wat nu? Handleiding WebEx Een webconsult, wat nu? U bent aangemeld voor erfelijkheidsvoorlichting en -onderzoek bij de afdeling Klinische Genetica van het UMCG. Het webconsult zal met het internetsysteem WebEx

Nadere informatie

Release-opmerkingen Cisco WebEx Event Center (WBS30)

Release-opmerkingen Cisco WebEx Event Center (WBS30) Release-opmerkingen Cisco WebEx Event Center (WBS0) Eerste publicatie: 14 augustus 2015 Laatste wijziging: 20 augustus 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA

Nadere informatie

ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Beheerprogramma voor lokale instellingen

ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Beheerprogramma voor lokale instellingen ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Beheerprogramma voor lokale instellingen PRERELEASE 03/07/2011 Juridische kennisgeving Juridische kennisgeving Zie http://help.adobe.com/nl_nl/legalnotices/index.html voor de juridische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud)

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud) Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud) Eerste publicatie: 1 augustus 2014 Laatste wijziging: 1 augustus 2014 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170

Nadere informatie

Jabra SPEAK410 / SPEAK410 - FOR PC

Jabra SPEAK410 / SPEAK410 - FOR PC Jabra SPEAK410 / SPEAK410 - FOR PC Gebruikershandleiding www.jabra.com Inhoud WELKOM...3 Productoverzicht...3 Installatie...4 AANSLUITEN...4 INSTALLATIE...4 GESPREKSFUNCTIES...4 Hulp inschakelen...6 2

Nadere informatie

Klantenservicebericht

Klantenservicebericht ONDERWERP: Cisc WebEx: Standaardpatch wrdt tegepast p [[DATE]] vr [[WEBEXURL]] Cisc WebEx: Standaardpatch p [[DATE]] Cisc WebEx stuurt dit bericht naar belangrijke zakelijke cntacten via https://[[webexurl]]

Nadere informatie

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Versie : 2012.1.0.1 Inhoudsopgave 1 Systeemvereisten... 2 2 Pincode... 2 3 Licentie... 2 4 Installatie... 2 5 Eerste gebruik... 4 Titel Pagina 1 van 6 23-1-2012

Nadere informatie

vergaderen voor systeembeheerders en hosts Cisco WebEx Optimale werkwijzen voor veilig Overzicht van WebEx-privacy WebExsitebeheer Functie Voordelen

vergaderen voor systeembeheerders en hosts Cisco WebEx Optimale werkwijzen voor veilig Overzicht van WebEx-privacy WebExsitebeheer Functie Voordelen Overzicht van WebEx-privacy Met online WebEx-oplossingen van Cisco kunnen medewerkers en virtuele teams van over de hele wereld in realtime samenkomen en met elkaar samenwerken alsof ze zich in dezelfde

Nadere informatie

Blackwire 725. USB-headset met snoer. Gebruikershandleiding

Blackwire 725. USB-headset met snoer. Gebruikershandleiding Blackwire 725 USB-headset met snoer Gebruikershandleiding Inhoud Welkom 3 Systeemvereisten 3 Hulp nodig? 3 De inhoud van het pakket 4 Software laden 5 Basisprincipes 6 De headset dragen 7 Headset afstellen

Nadere informatie

Business Communications Manager en CallPilot 100/150

Business Communications Manager en CallPilot 100/150 Updates voor de Desktop Messaging gebruikershandleidingen Business Communications Manager en CallPilot 100/150 Deze handleiding is een aanvulling op de CallPilot 5.0 Desktop Messaging gebruikershandleidingen.

Nadere informatie

Jabra SPEAK 410. Gebruikershandleiding. www.jabra.com

Jabra SPEAK 410. Gebruikershandleiding. www.jabra.com Jabra SPEAK 410 Gebruikershandleiding www.jabra.com Inhoud WELKOM...3 Productoverzicht...3 Installatie...4 AANSLUITEN...4 INSTALLATIE...4 GESPREKSFUNCTIES...4 Hulp inschakelen...6 2 WELKOM Gefeliciteerd

Nadere informatie

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER 1. Inleiding Om toegang te krijgen tot het systeem van de Orde van Architecten Vlaamse Raad waarmee u uw digitaal visum kan verkrijgen, dient u te beschikken over een

Nadere informatie

Problemen met HASP oplossen

Problemen met HASP oplossen Problemen met HASP oplossen Hoofdvestiging: Trimble Geospatial Division 10368 Westmoor Drive Westminster, CO 80021 USA www.trimble.com Copyright en handelsmerken: 2005-2013, Trimble Navigation Limited.

Nadere informatie

Digitale camera Softwarehandleiding

Digitale camera Softwarehandleiding EPSON digitale camera / Digitale camera Softwarehandleiding Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden

Nadere informatie

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Mac)

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Mac) Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Mac) Inhoudsopgave Installeren van het stuurprogramma... Pagina 1 Verwijderen van het stuurprogramma... Pagina 4 Problemen

Nadere informatie

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY DOWNLOADER Versie 1.1 GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Deze software Kan controleren of er nieuwe versies zijn van de gebruikte software. Indien er een nieuwe versie is,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud)

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud) Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimten (CMR Cloud) Eerste publicatie: 1 augustus 2014 Laatste wijziging: 10 oktober 2014 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170

Nadere informatie

56-A11L-10514. Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter. Gebruikerdshandleiding

56-A11L-10514. Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter. Gebruikerdshandleiding 56-A11L-10514 Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikerdshandleiding Table des matières Inhoud van de verpakking... 1 Productkenmerken... 2 De headset dragen... 3 In-/uitschakelen...

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Benodigdheden 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4

Nadere informatie

AirPrint handleiding DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW

AirPrint handleiding DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW AirPrint handleiding DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen Handelsmerken Belangrijke opmerking Definities van opmerkingen In deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding van Cisco WebEx Meetings Server versie 2.8

Gebruikershandleiding van Cisco WebEx Meetings Server versie 2.8 Eerste publicatie: 16 januari 2017 Laatste wijziging: 12 april 2017 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA http://www.cisco.com Tel: 408 526-4000 800

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 2.5. Voordat u de Fiery EX4112/4127 gebruikt, moet u een kopie maken van deze Versienotities

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 3.0 voor WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimte (CMR Cloud)

Gebruikershandleiding 3.0 voor WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimte (CMR Cloud) Gebruikershandleiding 3.0 voor WebEx Meeting Center met samenwerkingsvergaderruimte (CMR Cloud) Eerste publicatie: 1 augustus 2014 Laatste wijziging: 21 augustus 2015 Americas Headquarters Cisco Systems,

Nadere informatie

Handleiding Sportlink Club

Handleiding Sportlink Club Handleiding Sportlink Club Dit document is automatisch gegenereerd. We raden u aan de handleiding online te raadplegen via www.sportlinkclub.nl/support. 1. Installatiehandleiding.........................................................................................

Nadere informatie

Plantronics DA80- audioprocessor. Gebruikershandleiding

Plantronics DA80- audioprocessor. Gebruikershandleiding Plantronics DA80- audioprocessor Gebruikershandleiding Inhoud Welkom 3 Voeding 4 Plantronics Spokes-software 5 Plantronics Hub installeren 5 Hub starten 5 Hub-tabbladen 5 Uw headset gebruiken 6 Oproepen

Nadere informatie

OpenVPN Client Installatie

OpenVPN Client Installatie OpenVPN Client Installatie Windows Vista, Windows 7 Auteurs: Sven Dohmen Laatste wijziging: 23-09-2013 Laatst gewijzigd door: Sven Dohmen Versie: 2.4 Inhoud Ondersteuning... 3 Troubleshooting... 4 Windows

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Handleiding. Installatie / Configuratie Internet

Handleiding. Installatie / Configuratie Internet Handleiding Installatie / Configuratie Internet Heeft u na het lezen van deze handleiding nog vragen? Neem dan contact op met onze telefonische helpdesk op 020 430 90 33 of per email op helpdesk@ezorg.nl.

Nadere informatie

Inhoudsopgave Gebruikershandleiding pagina 1. 1. Inleiding... 2 Minimale systeemvereisten... 2. 2. Software installeren... 3

Inhoudsopgave Gebruikershandleiding pagina 1. 1. Inleiding... 2 Minimale systeemvereisten... 2. 2. Software installeren... 3 Inhoudsopgave Gebruikershandleiding pagina 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Minimale systeemvereisten... 2 2. Software installeren... 3 3. LaCie Shortcut Button gebruiken... 4 3.1. Installatie... 4 3.2.

Nadere informatie

P-touch Editor starten

P-touch Editor starten P-touch Editor starten Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van dit product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. Brother behoudt

Nadere informatie

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING Versie 1.0 Modellen waarop dit van toepassing is (sinds januari 2016) PN-60TW3/PN-70TW3/PN-80TC3/PN-L603W/PN-L703W/PN-L803C (De verkrijgbaarheid

Nadere informatie

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw iphone of ipad instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw

Nadere informatie

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch?

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch? Inhoud Inleiding... 1 Aanmelden bij Office 365... 2 Werken met Office 365 Outlook... 2 Agenda delen... 2 Gedeelde agenda inzien... 2 Gedeelde postbus inzien... 2 Een handtekening instellen... 3 Conversatieweergave

Nadere informatie

Installatiehandleiding KIK-Lokaal

Installatiehandleiding KIK-Lokaal Installatiehandleiding KIK-Lokaal Vragen over KIK? KIK@KADASTER.NL (088) 183 55 00 WWW.KADASTER.NL/KIK In deze handleiding wordt beschreven aan welke systeemeisen uw PC dient te voldoen en welke handelingen

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de

Nadere informatie

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC.

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. Ik zal je nu stap voor stap vertellen hoe je dat moet doen.

Nadere informatie

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Inhoudsopgave. Over deze handleiding.... 3 Inleiding... 4 1. Installatie Windows XP/Vista/7/2000/2003 of 2008... 5 2. Backupset maken... 11 3. Extra Backupset

Nadere informatie

Handleiding Nero ImageDrive

Handleiding Nero ImageDrive Handleiding Nero ImageDrive Nero AG Informatie over copyright en handelsmerken De handleiding van Nero ImageDrive en de volledige inhoud van de handleiding zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom

Nadere informatie

Handleiding werkomgeving Apple / Connect College SOML

Handleiding werkomgeving Apple / Connect College SOML Handleiding werkomgeving Apple / Connect College SOML Inhoudsopgave 1 Belangrijke gegevens 3 1.1 Aanmeldgegevens 3 1.2 DigiCampuz (digitale werkplek) 3 2 Aan de slag 4 2.1 Aanmelden op de computer 4 2.2

Nadere informatie

Novell Vibe-invoegtoepassing

Novell Vibe-invoegtoepassing Novell Vibe-invoegtoepassing 5 juni 2012 Novell Snel aan de slag Met behulp van de Novell Vibe-invoegtoepassing voor Microsoft Office kunt u werken met documenten op de Vibe-site zonder dat u Microsoft

Nadere informatie

N-50-K. Stuurprogramma voor de USB D/A-omzetterfuncties N-50-S

N-50-K. Stuurprogramma voor de USB D/A-omzetterfuncties N-50-S N-50-K Stuurprogramma voor de USB D/A-omzetterfuncties N-50-S Informatie over deze handleiding De N-50 is uitgerust met een USB D/A-omzetterfunctie waarmee u muziekbestanden van hoge kwaliteit die op uw

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken op de Fiery-server en de printer beheren vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

AirPrint handleiding. Versie 0 DUT

AirPrint handleiding. Versie 0 DUT AirPrint handleiding Versie 0 DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt het volgende pictogram gebruikt: Opmerking Opmerkingen vertellen u hoe u op een bepaalde situatie moet reageren

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 16 november 2015 Inhoud 3 Inhoud Fiery Driver Configurator...5 Systeemvereisten...5

Nadere informatie

Graag voor gebruik lezen. Borduurwerk editing software. Installatiegids

Graag voor gebruik lezen. Borduurwerk editing software. Installatiegids Graag voor gebruik lezen Borduurwerk editing software Installatiegids Lees eerst het volgende voordat u het cdrompakket opent Hartelijk dank voor de aanschaf van deze software. Lees de onderstaande Productovereenkomst

Nadere informatie

Samsung Auto Backup FAQ

Samsung Auto Backup FAQ Samsung Auto Backup FAQ Installatie V: Ik heb het Samsung externe harde schijfstation aangesloten maar er gebeurt niets. A: Controleer de verbinding met de USB-kabel. Als het Samsung externe harde schijfstation

Nadere informatie

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad)

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM Aan de slag Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) 1. Microfoon 7. Knop (R) Sectie herhalen 2. LCD-schermen 8. De knop Aan/Uit en

Nadere informatie

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Goed gebruik Technische tips Goed gebruik PatientHub Hoe gebruikt u het? Om beveiligde videoconsulten te houden heeft u nodig: - Een computer (Windows 7 of

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Benodigdheden 5 Installatie-overzicht 5 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 5 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 5

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom als nieuwe gebruiker van Cloud24You Express!

Wij heten u van harte welkom als nieuwe gebruiker van Cloud24You Express! Welkom, Wij heten u van harte welkom als nieuwe gebruiker van Cloud24You Express! Onze dienst Cloud24You Express is speciaal ontwikkeld voor klanten die wél kiezen voor een hoge kwaliteit en beschikbaarheid,

Nadere informatie

AZO@Home installatie

AZO@Home installatie AZO@Home installatie OPGELET Deze nieuwe technologie kan enkel gebruikt worden op de door Microsoft courant ondersteunde versies van Windows. Momenteel is dit: Windows 7, Windows 8 en 8.1 0. Registratie

Nadere informatie

Het installeren en uitvoeren van Centix 3 serie op Windows Vista. Installatie Uitvoeren (gebruiken) Belangrijk:

Het installeren en uitvoeren van Centix 3 serie op Windows Vista. Installatie Uitvoeren (gebruiken) Belangrijk: Pagina 1 van 6 pagina s. Het installeren en uitvoeren van Centix 3 serie op Windows Vista. Doelgroep van dit document De doelgroep van dit document zijn alle gebruikers van Centix die de Centix 3-serie

Nadere informatie

Installatie SQL: Server 2008R2

Installatie SQL: Server 2008R2 Installatie SQL: Server 2008R2 Download de SQL Server 2008.exe van onze site: www.2work.nl Ga naar het tabblad: Downloads en meld aan met: klant2work en als wachtwoord: xs4customer Let op! Indien u een

Nadere informatie

Handleiding Portaal Altrecht. https://portaal.altrecht.nl

Handleiding Portaal Altrecht. https://portaal.altrecht.nl Handleiding Portaal Altrecht https://portaal.altrecht.nl 1 Wat is het Altrecht het nieuwe portaal? 3 Eerst een Citrix client installeren 3 Aan welke eisen moet mijn computer voldoen om te kunnen telewerken:

Nadere informatie

Korte handleiding Windows 8.1

Korte handleiding Windows 8.1 Korte handleiding Windows 8.1 Inhoud Voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 8.1... 3 Online handleiding... 3 Windows 8.1 opstarten... 3 Windows 8.1 vergrendelingsscherm... 3 Windows-UI... 4 Startscherm...

Nadere informatie

GfK Internet Monitor installatie en inschakelen op Windows Vista, Windows 7 & Windows 8

GfK Internet Monitor installatie en inschakelen op Windows Vista, Windows 7 & Windows 8 GfK Internet Monitor installatie en inschakelen op Windows Vista, Windows 7 & Windows 8 Voor deelname aan de GfK Internet Monitor is het volgende nodig: - Computer: Desktop (PC) of laptop - Besturingssysteem:

Nadere informatie

Installatiehandleiding Belfius Cardreader Connector

Installatiehandleiding Belfius Cardreader Connector Installatiehandleiding Belfius Cardreader Connector ALGEMENE INFO OVER HET GEBRUIK VAN DE BELFIUS CARDREADER CONNECTOR... 2 NIEUWE GEBRUIKER BELFIUS CARD READER CONNECTOR... 3 Download van de BelfiusWeb

Nadere informatie

P-touch Transfer Manager gebruiken

P-touch Transfer Manager gebruiken P-touch Transfer Manager gebruiken Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

Deel 1 Stap 1: Klik op de downloadlink om uw persoonlijke versie van de software te downloaden.

Deel 1 Stap 1: Klik op de downloadlink om uw persoonlijke versie van de software te downloaden. GfK Internet Monitor installatie en inschakelen op Windows XP, Vista, 7 & 8 Voor deelname aan de GfK Internet Monitor is het volgende nodig: - Computer: Desktop (PC) of laptop - Besturingssysteem: Windows

Nadere informatie

Google Drive: uw bestanden openen en organiseren

Google Drive: uw bestanden openen en organiseren Google Drive: uw bestanden openen en organiseren Met Google Drive kunt u bestanden, mappen en Google documenten opslaan en openen, waar u ook bent. Wanneer u een bestand op internet, uw computer of een

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2.

Inhoudsopgave. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2. De procedures in deze handleiding zijn gebaseerd op de besturingssystemen Windows 7 en Mac OS X Mountain Lion. Lees deze

Nadere informatie

Calisto P240-M. USB-handset GEBRUIKERSHANDLEIDING

Calisto P240-M. USB-handset GEBRUIKERSHANDLEIDING TM Calisto P240-M USB-handset GEBRUIKERSHANDLEIDING Welkom Gefeliciteerd met uw nieuwe Plantronics-product. In deze handleiding vindt u instructies voor de installatie en het gebruik van uw Calisto P240-M

Nadere informatie

MPEG Probleemoplossing

MPEG Probleemoplossing MPEG oplossing Dit gedeelte is bestemd voor gebruikers van MPEG bestanden in de cardiologie. Zie de volgende items als u problemen heeft bij het bekijken van MPEGbestanden. Vereiste MPEGcomponenten Netscapegebruikers

Nadere informatie

Rabo CORPORATE CONNECT. Certificaatvernieuwing

Rabo CORPORATE CONNECT. Certificaatvernieuwing Rabo CORPORATE CONNECT Certificaatvernieuwing Inhoud 1 INLEIDING... 3 2 SYSTEEMVEREISTEN... 4 3 CERTIFICAAT VERNIEUWEN... 6 4 TROUBLESHOOTING... 8 5 ONDERSTEUNING EN SERVICE... 9 BIJLAGE 1 INSTALLATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING THUISWERKEN

HANDLEIDING THUISWERKEN NEH ICT SOLUTIONS HANDLEIDING THUISWERKEN Werken in de NEH Cloud Servicedesk NEH 18-11-2013 Het materiaal in deze uitgave is door intellectuele eigendomsrechten beschermd. Zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden.

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik Sense Desktop Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik, QlikTech, Qlik

Nadere informatie

Bedieningshandleiding Bijvoegsel

Bedieningshandleiding Bijvoegsel Bedieningshandleiding Bijvoegsel Snijmachine Product Code: 891-Z01 Lees dit document voordat u de machine gebruikt. Houd dit document bij de hand, zodat u het kunt raadplegen. Inleiding In deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Geluidsopname maken

Handleiding Geluidsopname maken Handleiding Geluidsopname maken Document: Handleiding Geluidsopname maken Datum: 6 juli 2015 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 Benodigdheden... 3 3 Audacity software

Nadere informatie

Release-opmerkingen Cisco WebEx Meeting Center (WBS30)

Release-opmerkingen Cisco WebEx Meeting Center (WBS30) Release-opmerkingen Cisco WebEx (WBS0) Eerste publicatie: 16 juli 2015 Laatste wijziging: 19 augustus 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 9514-1706 USA http://www.cisco.com

Nadere informatie

Wifi-instellingengids

Wifi-instellingengids Wifi-instellingengids Wifi-verbindingen met de printer Verbinding met een computer maken via een wifi-router Direct verbinding maken met een computer Verbinding met een smartapparaat maken via een wifi-router

Nadere informatie

Installatiehandleiding FWG 3.0/2011-2012. Stand-alone / Netwerkversie. Nieuwe Installatie van FWG 3.0/2011-2012 met een MS Access database

Installatiehandleiding FWG 3.0/2011-2012. Stand-alone / Netwerkversie. Nieuwe Installatie van FWG 3.0/2011-2012 met een MS Access database Installatiehandleiding FWG 3.0/2011-2012 Stand-alone / Netwerkversie Nieuwe Installatie van FWG 3.0/2011-2012 met een MS Access database Wij willen u er op wijzen dat ons systeem FWG3.0 Cd-rom versie dit

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4 Stap 3: Windows

Nadere informatie

Capture Pro Software. Handleiding. A-61640_nl

Capture Pro Software. Handleiding. A-61640_nl Capture Pro Software Handleiding A-61640_nl Aan de slag met Kodak Capture Pro Software Deze gids bevat simpele procedures waarmee u snel aan de slag kunt, onder meer voor het installeren en starten van

Nadere informatie

Software. Als u video s op een Mac-computer wilt opslaan, kunt u ze naar de gewenste locatie slepen.

Software. Als u video s op een Mac-computer wilt opslaan, kunt u ze naar de gewenste locatie slepen. Voor het op de pc importeren, organiseren en bekijken van video s moet speciale software worden gedownload (alleen voor pc s). Ga naar www.fisher-price.com/kidtough en volg de instructies op het scherm

Nadere informatie

Blackwire C510- M/C520-M

Blackwire C510- M/C520-M Blackwire C510- M/C520-M USB-headset met snoer Gebruikershandleiding TM Inhoud Welkom 3 Systeemvereisten 3 Hulp nodig? 3 De inhoud van het pakket 4 Basisprincipes 5 De headset dragen 6 Headset afstellen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5

Veelgestelde vragen over Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5 Veelgestelde vragen over Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5 Inleiding 2 Toepassingen en documenten delen 2 Vergaderingen hosten, bijwonen en instellen 3 Apple iphone en ipad 3 WebEx-toepassingen downloaden

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse Executive 2.

Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse Executive 2. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse Executive 2. De procedures in deze handleiding zijn gebaseerd op de besturingssystemen Windows 7 en Mac OS X Mountain Lion.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Aanmelden bij Office 365... 2 Office 365 voor het eerste gebruiken... 2 Persoonlijke instellingen Office 365... 3 Wijzigen wachtwoord... 4 Instellen voorkeurstaal... 4 Office Professional

Nadere informatie

AirPrint handleiding

AirPrint handleiding AirPrint handleiding Deze gebruikershandleiding is van toepassing op de volgende modellen: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Nadere informatie