Focus op wat uw klant belangrijk vindt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Focus op wat uw klant belangrijk vindt"

Transcriptie

1 Focus op wat uw klant belangrijk vindt Uw klantervaring transformeren voor het huidige, digitale tijdperk.

2 Wat als u een positieve klantervaring zelf kon bewerkstelligen? De vraag hoe je een persoonlijke, tijdige en relevante klantervaring biedt, is niet nieuw. Zoals de meeste bedrijven, heeft uw organisatie als antwoord waarschijnlijk talloze afzonderlijke back-endsystemen geïmplementeerd, van CRM- en collaborationtools tot verkoopsystemen en analysedashboards. Door de ontwikkelingen op het gebied van social, mobile, cloud en big data maakt de manier waarop we met klanten communiceren een grote verandering door. Hierdoor raken de traditionele silobenaderingen voor klantrelaties, sales en servicemanagement achterhaald. Er is behoefte aan een nieuwe, geïntegreerde aanpak die vanaf de grond wordt opgebouwd en aansluit op de belevingswereld van de klant. Deze aanpak zorgt voor een sterk onderscheidende klantervaring die past bij de snel veranderende wereld waarin communicatie via allerlei kanalen verloopt en waarin mobiele devices en social media een hoofdrol spelen. In dit e-book bekijken we hoe u de klantervaring in het huidige digitale tijdperk kunt transformeren voor meer sales-, marketing- en servicesucces

3 De allereerste stap is inzicht krijgen in de customer journey U weet als geen ander dat de customer journey niet langer een lineaire reeks transacties is. Het is een gedecentraliseerde, dynamische en voortdurend geheel van interacties, waarin self-service, de mening van peers en communicatie via verschillende kanalen een grote rol spelen. Er zijn nieuwe tools en regels nodig om klanten in dit nieuwe, 24-uurstijdperk van dienst te kunnen zijn. Of u nu verantwoordelijk bent voor sales, marketing of klantenservice, het is belangrijk dat u begrijpt hoe klanten denken en wat ze verwachten en nodig hebben op een bepaald punt van het proces. Vervolgens moet u precies datgene kunnen leveren op een geïnspireerde en onderscheidende manier door gebruik te maken van nieuwe technologische mogelijkheden. Directe, waardevolle, relevante, eenvoudige en nieuwe interacties helpen u deze onderscheidende waarde te creëren: betere klantloyaliteit, hogere omzet en een langdurige, winstgevende klantrelatie. Uit recent onderzoek is gebleken dat 66% van de consumenten geen zaken meer doet met een bedrijf als de klantervaring slecht is. Maar liefst 56% van de klanten heeft meer voor een product betaald voor een betere ervaring. Bron: gcpr2013 and Avanade s Global Survey: B2B is the New B2C Hoe pakt u dat aan? 2014 Avanade 2014 Inc. Avanade Alle rechten Inc. All voorbehouden. rights reserved.

4 Elk individu een klantsegment 1. Creëer contextgestuurde klantinteracties voor alle devices en browsers door uw sales- en serviceprocessen te automatiseren. 4. Gebruik de juiste resources voor elke klantinteractie. Op het juiste moment, aangevuld met collaboration-oplossingen die het contact diepgaander en betekenisvoller maken. 2. Stroomlijn communicatiekanalen om geïntegreerde platformen te creëren voor marketing, sales, service en handel die gegevens en inzichten halen uit datasilo s van verschillende bedrijfsonderdelen. 5. Deel relevante analyses met uw hele organisatie. Realtime, gebaseerd op gegevens die bij verschillende afdelingen zijn verzameld, verfijnd en gevisualiseerd. 3. Benader de juiste klanten met de juiste boodschap of aanbieding, op het juiste moment en via het juiste kanaal door sales- en marketingprogramma s op één lijn te brengen. 6. Voorspel de logische volgende stap dankzij inzicht in het klantgedrag en -sentiment in verschillende categorieën, en gebruik dit inzicht voor visie en nieuwe communicatie-ideeën. Merken moeten helemaal gefocust zijn op het begrijpen en plezieren van, contact maken met en het helpen van klanten. Deze focus onderscheidt de toekomstige marktleiders van de rest.

5 Breng fantastische resultaten dichterbij De experts van Avanade brengen een revolutie in de belevingswereld van de klant teweeg met het nieuwe Customer Experience Redefined-programma. Het is opgebouwd rond een nieuwe visie, die complexiteiten uit de weg ruimt en achter de schermen uw mensen op een nieuwe manier met processen verbindt. Zo kunt u de best mogelijke ervaring bieden via elk touchpoint met de klant. Zorg dat de kansen die social, mobile, cloud en big data bieden de basis vormen van uw sales- en marketingaanpak Bekijk de klantervaring op een nieuwe manier: meer intuïtief, verbonden, persoonlijk, relevant en tijdig Verander uw kijk op uw mensen, processen en systemen om klantinteracties uit te breiden, klantbegrip te verdiepen en betere relaties op te bouwen die meer opleveren 60% van de bedrijven die nieuwe bedrijfsprocessen en -technologieën hebben ingevoerd als reactie op veranderingen in klantinteracties, melden meer omzet. 60% meldt ook een groter klantenbestand en 61% een toename in klantloyaliteit.* * Avanade, Global Survey: B2B is the New B2C, The Consumerization of Enterprise Sales November Avanade 2014 Inc. Avanade Alle rechten Inc. All voorbehouden. rights reserved.

6 Transformeer de klantervaring voor uitzonderlijke resultaten Grote kansen voor sales Klanten verwachten dat verkoopkanalen persoonlijker, relevanter, directer en waardevoller worden. Dat maakt het steeds moeilijker om uw mensen van relevante, realtime informatie te voorzien en next-best acties te identificeren. Avanade kan u helpen: Kansen te meten en te managen voor meer cross- en up-selling Sales voorspelbaarder en winstgevender te maken met behulp van klantdata Mobiele salesprocessen te bieden voor een hogere productiviteit Krachtige marketinginzichten Digitale, sociale en mobiele innovaties hebben niet alleen de routes naar de markt fundamenteel veranderd, maar ook hoe loyaliteit wordt verdiend. U moet uw merk onderscheiden en de zakelijke waarde en loyaliteit van de klant vergroten. Avanade kan u helpen: Meerdere databronnen te koppelen voor een relevante, persoonlijke, realtime marketingervaring De juiste resource beschikbaar te maken via elk touchpoint, op het juiste moment en via het juiste kanaal Naadloos geïntegreerde analysefunctionaliteit te implementeren voor een hoger digitaal ROI Hoogstaande dienstverlening Organisaties moeten de betrokkenheid, productiviteit, efficiëntie en consistentie van callcenters vergroten door de tijd aan de telefoon te verkorten, kennissilo s open te breken en een aantrekkelijke klantervaring te bieden. Avanade kan u helpen: Dienstverlening van een kostenpost in een omzetgenerator te veranderen Serviceprocessen toe te spitsen op betere acquisitie en loyaliteit Onderscheidende dienstverlening te bieden voor een aanzienlijk hogere loyaliteit en klantbinding

7 Bereik uw doelstellingen sneller met Avanade U hebt een duidelijke, blijvende bron van concurrentievoordeel nodig: een aanpak die de voortdurende digitale ontwikkelingen kan bijbenen en die volledig is gefocust op transformatie van de klantervaring. Wij bieden: creatieve oplossingen die inzicht, innovatie en ongeëvenaarde kennis van Microsoft combineren en die worden ondersteund door tools en best practices die transformatiekosten en -risico s beperken. Een grote autofabrikant komt dichter bij zijn klanten met een nieuw mobiel proces. Avanade hielp deze fabrikant en zijn dealers om klanten ook te kunnen bereiken middels mobiele devices. Hierdoor konden sales- en servicemedewerkers online, mobiel en in de showrooms de klanten een zeer persoonlijke ervaring bieden. Een internationaal telecombedrijf verbetert de samenwerking en productiviteit. Avanade zorgde voor een productiviteitswinst van naar schatting 20% door social computing practices te optimaliseren en de communicatie te transformeren met een social collaboration-platform. Het bedrijf kan hierdoor de aanwezige kennis en expertise optimaal benutten en collectieve kennis delen. Bovendien kunnen werknemers nu wereldwijd als één team werken.

8 Breng de belangrijke zaken bij elkaar Door de manier waarop u mensen, processen en systemen met elkaar verbindt te transformeren, profiteert u van nieuwe mogelijkheden: Upgrade uw traditionele CRM, zodat u strategieën voor betere samenwerking en interactie met klanten en leveranciers in de praktijk kunt brengen Automatiseer sales- en service-interacties Transformeer de manier van samenwerken, zodat het delen van informatie en kennis via community s eenvoudig mogelijk is, en klanten profiteren van een betere ervaring Koppel bronnen van zakelijke informatie, zodat u meer, eenvoudigeer, verfijndere en deelbaardere analyses kunt maken en betere resultaten bereikt Bekijk gegevens over klantgedrag door een andere bril door alle touchpoints voor uw merk in kaart te brengen en te evalueren Upgrade al uw processen door deze mobiel te maken. U vergroot dan de productiviteit en maakt een aantrekkelijker en inspirerender klantcontact mogelijk. Waar en via welk device dan ook Ontwikkel functieonafhankelijke nieuwe processen en vaardigheden om de delivery van merkervaringen te transformeren Een grote sportclub biedt een grensoverschrijdende klantervaring. Avanade heeft de Melbourne Cricket Club geholpen haar processen te stroomlijnen en de klantenservice te verbeteren. Dit dankzij het toepassen van cross-systeminzichten die het mogelijk maakten uitgebreide klantprofielen op te bouwen, gerichte aanbiedingen te doen en een proactieve service te verlenen. De meer dan leden hebben hiermee nu een persoonlijkere en relevantere klantervaring.

9 Zie het grotere geheel Avanade Customer Experience Redefined is onderdeel van Avanade s Work Redesigned-visie. Deze visie helpt ondernemingen nadenken over de manieren waarop we tegenwoordig werken en geeft inzicht in de mogelijkheden en kansen die er liggen. Het stelt ondernemingen in staat om de klant echt centraal te stellen en blijvend concurrentievoordeel te behalen. Neem vandaag nog contact op met Avanade en ontdek niet alleen hoe u kunt focussen op wat u klanten belangrijk vinden, maar ook hoe wij u kunnen helpen uw klantervaring te transformeren. Geef uw mensen toegang tot slimme inzichten Krijg meer inzicht in uw klanten Bevorder samenwerking Omarm de mogelijkheden van mobile voor uitgebreidere interactie Bewerkstellig klantresultaten die meer opleveren Zorg voor een blijvend hogere omzet Ga voor meer informatie naar

10 Klik hieronder om het volgende te tweeten: Volgens onderzoek vertrekt 66% van klanten vanwege een slechte ervaring Wat als u klanten zo goed begreep dat u de next-best actie kon voorspellen? 60% van de bedrijven verhoogt de omzet door zich aan te passen hoe klanten willen communiceren Wanneer wordt uw callcenter echt winstgevend? Door de klantbehoefte centraal te stellen Social en mobile bepalen de manier waarop klanten met bedrijven willen communiceren 23,000+ MICROSOFT -CERTIFICERINGEN IN HANDEN VAN AVANADE-CONSULTANTS Over Avanade WERELDWIJDE VESTIGINGEN LOCATIES LANDEN Avanade levert IT-oplossingen en Managed Services die inzicht en innovatie koppelen aan expertise op het gebied van Microsoft -technologie en die klanten in de huidige digitale wereld helpen resultaten te behalen. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation en heeft professionals in dienst in meer dan 20 landen. Meer informatie vindt u op Avanade en het logo van Avanade zijn gedeponeerde handelsmerken van Avanade Inc. Andere producten, diensten of bedrijfsnamen die hierin genoemd worden zijn de handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

De weg naar Digital Excellence

De weg naar Digital Excellence De weg naar Digital Excellence Ontdek de nieuwe mogelijkheden van applicaties met Avanade s Work Redesigned. Applicaties zijn het nieuwe concurrentievoordeel De Consumerization of IT en de opkomst van

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Werk aan de winkel wat betreft openheid, onderscheidingsvermogen en communicatiekanalen from Accenture and Microsoft 1 Werk aan de winkel wat betreft

Nadere informatie

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM oplossingen voor customer engagement en commerce tillen CRM naar een hoger niveau. Dankzij de volledige integratie van marketing, commerce,

Nadere informatie

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom Welkom bij Transcom Voor welke uitdaging u ook te staan komt op het gebied van customer service, Transcom biedt u de mogelijkheden van een geavanceerd customer contact center, en dat voor een betaalbare

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen

Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen Hoe kunt uw autodealer de volgende generatie klantbeleving leveren? Het probleem Uw klanten willen een digitale

Nadere informatie

De kracht van een sociale organisatie

De kracht van een sociale organisatie De kracht van een sociale organisatie De toegevoegde waarde van zakelijke sociale oplossingen Maarten Verstraeten. www.netvlies.nl Prinsenkade 7 T 076 530 25 25 E mverstraeten@netvlies.nl 4811 VB Breda

Nadere informatie

24/7 klantcontact in automotive Stappenplan naar hogere klanttevredenheid

24/7 klantcontact in automotive Stappenplan naar hogere klanttevredenheid 24/7 klantcontact in automotive Stappenplan naar hogere klanttevredenheid Introductie: Veranderende klantbeleving in automotive Het probleem De uitdaging De oplossing Klanten willen een digitale showroom

Nadere informatie

Customer experience in het digitale tijdperk

Customer experience in het digitale tijdperk Customer experience in het digitale tijdperk Hoe je een klantgerichte organisatie kan bouwen Marketingmanagement is in constante evolutie. Wij leven niet in een veranderend tijdperk, maar in een verandering

Nadere informatie

Ready Business. Vodafone Power to you

Ready Business. Vodafone Power to you Ready Business Vodafone Power to you 1 Klaar voor verandering De wereld verandert in een steeds hoger tempo. Dat biedt kansen, maar ook uitdagingen. Alle bedrijven - groot en klein - moeten hierop voorbereid

Nadere informatie

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk?

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? 01000111101001110111001100110110011001 Hoeveelheid 10x Toename van de hoeveelheid data elke vijf jaar Big Data Snelheid 4.3 Aantal verbonden apparaten

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Rapport Credit Management Software 2015-2016 Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Credit Expo, 5 november 2015 Agenda 1. Het rapport Credit Management Software 2. CMS. De huidige stand van zaken 3. Hoe ziet

Nadere informatie

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA Realiseer een waardevolle relatie met je bezoekers RELEVANTE RELATIE MET BEZOEKERS Musea moeten een steeds groter deel van hun inkomsten zelf genereren. Het aantrekken,

Nadere informatie

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten FLOWR - IPTV Flowr gaat verder dan alle andere entertainment oplossingen: het transformeert elk scherm

Nadere informatie

Uitzonderlijke prestaties: Hoe topmarketeers excelleren op social media

Uitzonderlijke prestaties: Hoe topmarketeers excelleren op social media Salesforce Uitzonderlijke prestaties: Hoe top excelleren op social media Belangrijkste cijfers en bevindingen uit het vierde jaarlijkse 'State of Marketing' onderzoek 2300 Over dit rapport 2 Deze vierde

Nadere informatie

Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes

Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes Oktober 2013 ONDERWERPEN Managementsamenvatting 2 Introductie 3 Online blijft 4 Waarom is Click-to-Call vandaag de dag relevant? De nieuwe

Nadere informatie

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE DE KRACHT VAN PERSONALISATIE StoryMail behandelt in deze guide de belangrijkste resultaten uit het onderzoek De kracht van personalisatie van Forrester (2015). Forrester interviewde 101 beslissingsbevoegden

Nadere informatie

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse 4orange, 2017 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Inhoud Achtergrond & Aanleiding... 3 A... 3 B... 3 C... 3

Nadere informatie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie Nieuw relatiemanagement- SCRM 1 Social media audit Bestaande communities Doelgroep Doelstellingen en strategie Bestaande online communities Op welke social Media is het bedrijf Proximus reeds aanwezig?

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

Strategic Decisions Monitor Januari 2015 Trends in Customer Service

Strategic Decisions Monitor Januari 2015 Trends in Customer Service Strategic Decisions Monitor Januari 2015 Trends in Customer Service In samenwerking met KIRC 2015 Niets uit deze publicatie mag geheel of gedeeltelijk op enigerlei schriftelijke, elektronische of andere

Nadere informatie

Customer Experience Management

Customer Experience Management Customer Experience Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train. Grensverleggend klantcontact. Rendementsverbetering door optimale klantinteractie Een greep uit vragen die bij onze klanten leven

Nadere informatie

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence.

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. Brochure voor leidinggevenden Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. 2010 Cisco en/of gelieerde bedrijven. Alle rechten voorbehouden. Dit document bevat openbare informatie van Cisco.

Nadere informatie

Van big data naar smart data. Stappenplan voor B2B leadgeneratie.

Van big data naar smart data. Stappenplan voor B2B leadgeneratie. Van big data naar smart data. Stappenplan voor B2B leadgeneratie. Van big data naar smart data Door big data te verzamelen en om te zetten in werkelijk bruikbare smart data creëert u nieuwe inzichten,

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de werking van de

Nadere informatie

www.pwc.nl Focus op uw business met Big Data Strategische en operationele kansen verzilveren

www.pwc.nl Focus op uw business met Big Data Strategische en operationele kansen verzilveren www.pwc.nl Focus op uw business met Big Data Strategische en operationele kansen verzilveren Intelligence at the moment voor goede strategische beslissingen Big Data belooft intelligence at the moment:

Nadere informatie

Haal meer uit ecommerce dankzij een superieure klantbeleving

Haal meer uit ecommerce dankzij een superieure klantbeleving Haal meer uit ecommerce dankzij een superieure klantbeleving Creëer een unieke Customer Experience met Predictive Analytics. Inhoud Inleiding... pag. 3 Ontwikkelingen en tips... pag. 4 Tips voor het bepalen

Nadere informatie

Spanningsvelden in digitale marketing Strategieën, cases, kansen en meer

Spanningsvelden in digitale marketing Strategieën, cases, kansen en meer Spanningsvelden in digitale marketing Strategieën, cases, kansen en meer Prof. dr. Peter S.H. Leeflang Prof. dr. Peter C. Verhoef Peter Dahlström MBA Dr. Tjark Freundt Rapport RUGCIC-2013-02 ISBN: 978-90-367-5935-9

Nadere informatie

Strategic Decisions Monitor Februari 2016 Trends in Customer Service

Strategic Decisions Monitor Februari 2016 Trends in Customer Service Strategic Decisions Monitor Februari 2016 Trends in Customer Service In samenwerking met KIRC 2016 Niets uit deze publicatie mag geheel of gedeeltelijk op enigerlei schriftelijke, elektronische of andere

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Merkstrategie & Reputatie De cursus Merkstrategie & Reputatie Management duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Verzekeringen KORTING ONTGRENDELD! The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen in het kort Hoofdstuk 2 Case: Behulpzame verzekeraars worden marktleiders Hoofdstuk

Nadere informatie

Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen. The Business Network

Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen. The Business Network Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen The Business Network Kom sneller ter zake, communiceer nauwkeuriger en verhoog de efficiëntie Met The Proactis Business Network kunt u de cloud

Nadere informatie

Het Nationale Klantbelevingsonderzoek 2012 (preview) Beleef en beïnvloed de klant!

Het Nationale Klantbelevingsonderzoek 2012 (preview) Beleef en beïnvloed de klant! Het Nationale Klantbelevingsonderzoek 2012 (preview) Beleef en beïnvloed de klant! Klantenbinding is essentieel voor organisaties om te overleven. Klanten worden steeds veeleisender; naast een goede functionele

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Inleiding CUSTOMER TOUCH MODEL. Is het mogelijk klanten zo goed te kennen dat je kunt voorspellen wat ze gaan kopen voordat ze dat zelf weten?

Inleiding CUSTOMER TOUCH MODEL. Is het mogelijk klanten zo goed te kennen dat je kunt voorspellen wat ze gaan kopen voordat ze dat zelf weten? Inleiding Is het mogelijk klanten zo goed te kennen dat je kunt voorspellen wat ze gaan kopen voordat ze dat zelf weten? Er zijn geruchten dat Amazon een dergelijke gedetailleerde kennis van haar klanten

Nadere informatie

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact Kennis Management Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train Tele Train is dé specialist in performance verbetering van het één op één klantcontact van organisaties. Uitgangspunt hierbij is operational

Nadere informatie

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 Veelgestelde vragen van Partners www.novell.com WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 W a t i s d e I n t e l l i g e n t W o r k l o a d M a n a g e m e n t m a r k t? De Intelligent Workload

Nadere informatie

LOKO - Microsoft Dynamics CRM Online ONTBIJTSESSIE 3 NOVEMBER 2016

LOKO - Microsoft Dynamics CRM Online ONTBIJTSESSIE 3 NOVEMBER 2016 LOKO - Microsoft Dynamics CRM Online ONTBIJTSESSIE 3 NOVEMBER 2016 Agenda 8:15 8:30 uur inloop & ontbijt 8:30 8:40 uur introductie door Ronald 8:40 9:00 uur Microsoft CRM Online door Ronald 9:00 9:15

Nadere informatie

CRM CAMPAIGN EXECUTIVE

CRM CAMPAIGN EXECUTIVE Marketing Sales E-Commerce #VACATURE CRM CAMPAIGN EXECUTIVE Unilever Food Solutions levert producten aan professionele chefs over de hele wereld. Om het aantal klantrelaties dat onderhouden kan worden

Nadere informatie

CUSTOMER JOURNEY ROELOF ETTEMA

CUSTOMER JOURNEY ROELOF ETTEMA IN DE SCHOENEN VAN JE KLANT CUSTOMER JOURNEY ROELOF ETTEMA CUSTOMER JOURNEY FOCUS OP SALES FUNNEL OF OP BEHOUD VAN UW KLANTEN? THE WALK OF SHAME! OVERBRUG DE KLOOF TUSSEN JE ORGANISATIES EN JE KLANT EEN

Nadere informatie

Preview Performance Customer Interactions 2011

Preview Performance Customer Interactions 2011 Katja van Wel Senior consultant Katjavanwel@tote-m.com Preview Performance Customer Interactions 2011 12 Januari 2011, CRM Inspiration over Onderzoeken Agenda Introductie TOTE-M Customer Experience Preview

Nadere informatie

CRM TRENDS Welke lijken door te zetten?

CRM TRENDS Welke lijken door te zetten? CRM TRENDS 2016 Welke lijken door te zetten? Elk jaar kijken we weer vooruit naar ontwikkelingen die onze bedrijfsvoering raken. En soms nemen we op basis van deze verwachtingen ook besluiten die onze

Nadere informatie

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50%

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% CASE STUDY Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% 2 CX Company USECASE Slimme Klantenservice 3 DigitalCX heeft onze klantenservice getransformeerd.

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

ICT als aanjager van de onderwijstransformatie

ICT als aanjager van de onderwijstransformatie ICT als aanjager van de onderwijstransformatie ICT als aanjager van de onderwijstransformatie Technologische innovatie biedt het onderwijs talloze mogelijkheden. Maar als we die mogelijkheden echt willen

Nadere informatie

BIJLAGE 1 Self Assessment Aanvraag voor (her)certificering Thuiswinkel e-academy e-commerce BA

BIJLAGE 1 Self Assessment Aanvraag voor (her)certificering Thuiswinkel e-academy e-commerce BA CONTACTGEGEVENS BIJLAGE 1 Self Assessment Aanvraag voor (her)certificering Thuiswinkel e-academy e-commerce BA 2018-2019 Naam van de inrichtende organisatie: Naam van de te certificeren opleiding/cursus:

Nadere informatie

Succesvol communiceren met uw klanten

Succesvol communiceren met uw klanten Succesvol communiceren met uw klanten Wat zijn de voordelen? De 6 voordelen van Customer Communications Management In 2020 is customer experience voor organisaties een belangrijker onderscheidend element

Nadere informatie

WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES

WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES Inleiding Digitalisering biedt kansen en uitdagingen voor sales. Waar verkopers vroeger nog koud acquireerden, maakt men nu steeds meer gebruik

Nadere informatie

Tevreden klanten, een mooi bedrijfsresultaat. Lever de beste klantervaring met een flexibele klantenservice.

Tevreden klanten, een mooi bedrijfsresultaat. Lever de beste klantervaring met een flexibele klantenservice. Tevreden klanten, een mooi bedrijfsresultaat. Lever de beste klantervaring met een flexibele klantenservice. De wereld van de klantervaring is veranderd Dat flexibiliteit belangrijk is voor bedrijven is

Nadere informatie

In vier stappen naar een betere klantenservice. Hoe zet je met innovatie een nieuwe customer service experience neer?

In vier stappen naar een betere klantenservice. Hoe zet je met innovatie een nieuwe customer service experience neer? In vier stappen naar een betere klantenservice Hoe zet je met innovatie een nieuwe customer service experience neer? 2 Customer Care op een keerpunt De kosten moeten omlaag, de klant verwacht steeds meer

Nadere informatie

OPLEIDING CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

OPLEIDING CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website» OPLEIDING CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POSTDOCTORAAL) Ga naar de website» KLANTBELEVING ALS UITGANGSPUNT VOOR JOUW STRATEGIE Customer Experience draait om het leveren van een intentionele,

Nadere informatie

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht DE CRM CHECKLIST de kracht van inzicht Inleiding Om een CRM traject een succes te maken is het de crux om te weten waar je naartoe wilt (beoogde situatie) en wat de huidige situatie is. Pas dan kun je

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide Retail Banken. Vodafone Power to you BANK SALDO Overschrijven. Status. Accounts

Ready Finance Tech Guide Retail Banken. Vodafone Power to you BANK SALDO Overschrijven. Status. Accounts Ready Finance Tech Guide Retail Banken Vodafone Power to you BANK SALDO 2.315 Overschrijven Status Accounts 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen samengevat Hoofdstuk 2 De kansen samengevat Hoofdstuk 3 De kansen

Nadere informatie

De agility die elke marketeer nodig heeft

De agility die elke marketeer nodig heeft De agility die elke marketeer nodig heeft MIS GEEN ENKELE OPPORTUNITEIT TIJDENS DE CUSTOMER JOURNEY Definieer triggers in de levenscyclus van de klant en stuur datagestuurde, gepersonaliseerde campagnes

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

B2B Marketing & Sales GROEI REALISEER JE SAMEN

B2B Marketing & Sales GROEI REALISEER JE SAMEN B2B Marketing & Sales GROEI REALISEER JE SAMEN INTRODUCTIE Het spel rondom de B2B-klant verandert continu. Dit is zichtbaar in de manier waarop we werken, in de technologie die we gebruiken en in de samenwerking

Nadere informatie

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 De drie organisaties Adapcare: Levert ECD voor ouderen- en gehandicaptenzorg, RIBW s en jeugdzorg. g-company: Google Cloud Premier

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services CLOUD MANAGEMENT Managed Services Met Cloud Management beheren we uw cloud-omgeving en ontzorgen we u 24x7. De ontwikkelingen binnen cloud computing volgen elkaar

Nadere informatie

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen Met Travel Builders naar een betere klantreis Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Travel Builders neemt reisorganisaties mee op reis. Naast de prachtige reizen die u als reisorganisatie

Nadere informatie

Prodware klantendag 2014 Service dienstverlening

Prodware klantendag 2014 Service dienstverlening Prodware klantendag 2014 Service dienstverlening Voorstellen 09051970 44 1 2 23 4 52407459 17 6 2 17 12 2 Aan de slag!! We weten nu wat de toekomst brengt. Nu moeten we kijken naar wat in uw branche speelt

Nadere informatie

VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE

VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE KIES BEWUST: 50 VRAGEN VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE Bij de keuze van een nieuw CRM recruitmentsysteem, ga je niet over één nacht ijs. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste

Nadere informatie

WHITEPAPER DATA DRIVEN ONLINE MARKETING VOOR B2B: 4 TIPS VOOR MEER RENDEMENT MET PERSONALISATIE

WHITEPAPER DATA DRIVEN ONLINE MARKETING VOOR B2B: 4 TIPS VOOR MEER RENDEMENT MET PERSONALISATIE WHITEPAPER DATA DRIVEN ONLINE MARKETING VOOR B2B: 4 TIPS VOOR MEER RENDEMENT MET PERSONALISATIE Data Driven Online Marketing voor B2B: 4 tips voor meer rendement met personalisatie B2B organisaties zijn

Nadere informatie

2012 Maximizer Software Inc.

2012 Maximizer Software Inc. Tijd voor en CRM optimalisatie? 3 Regelmatige controles Elke organisatie heeft zijn eigen specifieke kenmerken... Structuur van de afdelingen Plannen van het account-management Verkoopmethodologieën Bestaande

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL @NIELSAARTS 18-03-2015 EVOLVE MOBILE Bij Evolve Mobile combineren we technologische innovaties om de mobiele klantervaring te verbeteren

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Informatieblad voor mobiel gebruik

Microsoft Dynamics CRM Informatieblad voor mobiel gebruik Microsoft Dynamics CRM Informatieblad voor mobiel gebruik Microsoft Dynamics CRM combineert bekende Microsoft Officetoepassingen met krachtige CRM-software om de effectiviteit van marketingactiviteiten

Nadere informatie

Op weg naar loyale klanten: Hoe ontwerp je een onderscheidende, multi-channel klantbeleving?

Op weg naar loyale klanten: Hoe ontwerp je een onderscheidende, multi-channel klantbeleving? Op weg naar loyale klanten: Hoe ontwerp je een onderscheidende, multi-channel klantbeleving? Via welke touchpoints iemand uw merk ook beleeft. Service via het contactcenter Een gesprek met een accountmanager

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Programmeurs van Nederlandse verzekeringsmaatschappij verhogen productiviteit met nieuw monitoringsysteem

Programmeurs van Nederlandse verzekeringsmaatschappij verhogen productiviteit met nieuw monitoringsysteem AVANADE CASE STUDY Programmeurs van Nederlandse verzekeringsmaatschappij verhogen productiviteit met nieuw monitoringsysteem Achmea heeft 22.000 werknemers en een paar miljoen klanten. Het is de grootste

Nadere informatie

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015 EPLAN User group Siemens in Nederland siemens.nl Wereldwijde aanwezigheid Dicht bij de klant overal ter wereld 10,9 115.000 69 Omzet (in miljard ) 2 15% van wereldwijd totaal Werknemers 3 33 % van wereldwijd

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Léon Sigo Directeur ComputerPlan ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Onze organisatie Sinds 1982 32 jaar ICT ervaring 50 medewerkers Meer

Nadere informatie

e-book CRM als hart van je strategie

e-book CRM als hart van je strategie e-book CRM als hart van je strategie Haal jij alles uit MS Dynamics CRM? De tijd dat een CRM systeem alleen maar een registratietool voor relatiebeheer, sales en marketing is ligt inmiddels ver achter

Nadere informatie

[ ken me ] Een strategische benadering van Customer Engagement Optimization

[ ken me ] Een strategische benadering van Customer Engagement Optimization [ ken me ] Een strategische benadering van Customer Engagement Optimization A Verint and KANA white paper Inhoudsopgave Inleiding... 1 Wat is customer engagement optimization?... 2 Waarom is customer engagement

Nadere informatie

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing Sociale Business Efficiënte e-marketing Hedendaagse business draait om vertrouwen. De technologische evolutie van internet, sociale media, mobiele toestellen hebben de klantenrelaties verschoven van controle

Nadere informatie

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief!

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief! Bedrijf Ontwerp Merk Logo Activiteit Samenhang Opvallen Verkoop Succes Uw klanten en leden zijn interactief! Reclamebureau Schetskamer staat u graag bij in het ontwikkelen van een interactieve app. Hoe

Nadere informatie

De klant centraal. Het veranderende communicatielandschap in de financiële sector CANON BUSINESS SERVICES

De klant centraal. Het veranderende communicatielandschap in de financiële sector CANON BUSINESS SERVICES De klant centraal Het veranderende communicatielandschap in de financiële sector CANON BUSINESS SERVICES Om een duidelijk beeld te krijgen van de factoren die de komende drie jaar van invloed zijn op de

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? De Week van de Ondernemer doet het gehele jaar onderzoek naar de belangrijkste uitdagingen van ondernemers. We presenteren hierbij de belangrijkste uitkomsten.

Nadere informatie

Klantbeleving en veerdiensten

Klantbeleving en veerdiensten Klantbeleving en veerdiensten Jos van der Sterren NHTV Breda Academie Toerisme Inhoud De klant van vandaag.. Consumer Decision Journey Travel Tomorrow.. Dé klant van dé veerdienst? Uitdagingen Een consument

Nadere informatie

Finance & Insurance. Invicta Invenna

Finance & Insurance. Invicta Invenna Finance & Insurance Invicta Invenna Inhoud Introductie 01 Kort 02 Invenna Fans 02 Klantbeeld ETL Insights Analytics 03 Campagnes Engage Automation 03 Conclusie 04 00 Introductie De nieuwe generatie marketeers

Nadere informatie

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder besluitvormers uit 12 landen

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder besluitvormers uit 12 landen Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder 7.500 besluitvormers uit 12 landen Joseph Bradley Jeff Loucks Andy Noronha James Macaulay

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post NIEUW! Transactional Color Printing Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post De laatste jaren is de relatie tussen bedrijven en hun klanten geëvolueerd. Consumenten hebben nu sneller toegang

Nadere informatie

WHITEPAPER SMART-CALL TM. Slim bellen dankzij data

WHITEPAPER SMART-CALL TM. Slim bellen dankzij data WHITEPAPER SMART-CALL TM Slim bellen dankzij data Over 2Contact Smart-Call 2Contact is een multichannel klantcontactcenter dat bedrijven ondersteunt in het commerciële klantcontact en bij het verbeteren

Nadere informatie

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse 4orange, 13 oktober 2015 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Inhoud Achtergrond & Aanleiding... 3 A... 3 B...

Nadere informatie

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS to ANALYTICS Voordelen Voor de Business professional Vanaf dag 1 heb je waardevolle inzichten die voor een jumpstart van uw business intelligence

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie