SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM"

Transcriptie

1 OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM oplossingen voor customer engagement en commerce tillen CRM naar een hoger niveau. Dankzij de volledige integratie van marketing, commerce, sales en service bieden ze een soepele en complete klantervaring. De oplossingen zijn ontworpen als mobiele toepassingen. En dankzij de consistente ervaring binnen alle oplossingen kunt u uw klanten eenvoudiger binden, waar en wanneer dan ook, via alle kanalen en op de door de klant gewenste manieren.

2 CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT VS. OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT EN COMMERCE

3 MAAK HET UW KLANTEN GEMAKKELIJK Til CRM naar een hoger niveau en vergroot de customer engagement met. Laat uw organisatie optimaal presteren met geïntegreerde oplossingen en bied een indrukwekkende ervaring via alle kanalen.

4 WEET WAT UW KLANTEN WILLEN EN GEEF HET HUN DIRECT Krijg realtime inzicht in uw klanten en personaliseer en optimaliseer hun ervaringen. Geef uw klanten antwoord nog voordat ze de vraag hebben gesteld en bied de ervaring die ze verwachten.

5 OMNICHANNEL CUSTOMER ENGAGEMENT Uw klanten zijn al omnichannel. Maar bent u het ook? Verbind uw marketing-, sales-, commerce- en servicekanalen met elkaar en bied consistente, relevante en contextuele ervaringen aan uw klanten in elke fase van het proces.

6 DE WERELD IS DIGITAAL. NU U NOG. Transformeer uw klantervaring en word een klantgerichte, digitale onderneming. Bied de allerbeste online en mobiele ervaringen voor uw klanten, werknemers, leveranciers en partners en integreer deze op consistente wijze binnen uw organisatie.

7 DIGITALE BIEDEN BETERE KANSEN Met transformeert u uw manier van verkopen, genereert u nieuwe inkomstenbronnen en verbetert u de klantervaringen via alle kanalen. Zo mist u geen enkele verkoopkans meer.

8 CLOUDOPLOSSINGEN DIE UW ORGANISATIE EN CUSTOMER ENGAGEMENT OVER DE HELE LINIE HERDEFINIËREN Run Simple met een geïntegreerde set cloudoplossingen voor customer engagement. Met runt u uw bedrijf met een end-to-end portfolio met meerdere omgevingen voor cloudapplicaties. En u kunt de oplossingen probleemloos integreren met uw eigen software. De software is bovendien gebouwd op het HANA Cloud Platform, waardoor u over oplossingen op maat beschikt met meer dan 1000 innovatieve applicaties die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

9 LAAT SALES ELKE KANS GRIJPEN MET OFFLINE EN ONLINE MOBILITY Sales werkt wanneer uw mensen betrokken en verbonden zijn. Met kunnen uw salesmedewerkers in realtime samenwerken met collega s en zowel online als offline klantinformatie en verkoopkansen bijwerken.

10 CLOUDGEBASEERDE OPLOSSINGEN DIE TOEGESPITST ZIJN OP UW BRANCHE Uw branche is uniek. En dat vinden wij belangrijk. Profiteer van de beste brancheoplossingen in de markt. Dankzij onze wereldwijde expertise in 25 branches ontwikkelt oplossingen in de cloud die relevant zijn voor uw branche en onderneming.

11 GEÏNTEGREERDE TOONAANGEVENDE SERVICEOPLOSSINGEN VOOR DE BUITENDIENST Laat uw technici in de buitendienst werken met geïntegreerde toonaangevende oplossingen. Deze bieden mobiele toegang tot gegevens en geavanceerde diagnostische 3D-visualisatietools, gekoppeld aan uw organisatie.

12 EENVOUDIGE EN SCHERPE PRIJSSTELLING Behaal een rendement van 655% en betaal minder dan de losstaande CRM-oplossing van de concurrentie. biedt alles wat u nodig heeft van tweet tot receipt, met een eenvoudige en economische prijsbepaling.

13 ONZE KLANTEN ZIJN HET EENS Geen fan is zo gepassioneerd als de ijshockeyfan, en we wilden realtime betrokkenheid creëren voor onze 30 miljoen fans. Dat betekende dat we data uit talloze bronnen moesten consolideren, van merchandise en tickets tot betaalde abonnementen en fantasy hockey. oplossingen geven ons een compleet beeld van onze fans, bijvoorbeeld van hun favoriete spelers en hun geschiedenis met het team. Zo kunnen we gepersonaliseerde ervaringen bieden via alle kanalen, met meer omzet en loyaliteit tot gevolg. Peter Del Giacco, EVP & CTO, National Hockey League

14 GARTNER IS UITGEROEPEN TOT LEIDER IN DE GARTNER MAGIC QUADRANT FOR MARKETING RESOURCE MANAGEMENT 2015 Lees het rapport: Gartner Magic Quadrant for Marketing Resource Management 2015 Gartner Critical Capabilities for Digital Commerce 2015 Gartner Magic Quadrant for Field Service Management 2014 ANALISTEN ZIJN HET EENS FORRESTER HYBRIS IS TOT LEIDER UITGEROEPEN IN DE EVALUATIE VAN DE FORRESTER WAVE B2B COMMERCE SUITES, Q Lees het rapport van Forrester Research: The Forrester Wave: B2B Commerce Suites, Q The Forrester Wave: B2C Commerce Suites, Q The Forrester Wave: Digital Experience Delivery Platforms, Q The Forrester Wave: Product Information Management, Q Studio I 39464nlNL (16/04) 2016 SE of een aan gelieerde onderneming. Alle rechten voorbehouden.

15 2016 SE of een aan gelieerde onderneming. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze publicatie mag in welke vorm of voor welk doel dan ook worden vermenigvuldigd of overgedragen zonder de uitdrukkelijke toestemming van SE of een aan gelieerde onderneming. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Sommige softwareproducten die door SE en haar distributeurs op de markt worden gebracht, bevatten intellectuele- eigendomsrechten of softwareonderdelen van andere softwareleveranciers. Productspecificaties kunnen per land verschillen. Deze materialen worden uitsluitend ter informatie geleverd door SE of een aan gelieerde onderneming, zonder dat hier enige rechten aan kunnen worden ontleend en zonder garantie van enige aard, en en de aan haar gelieerde ondernemingen zijn niet aansprakelijk voor fouten of omissies met betrekking tot de materialen. De enige garanties voor producten en diensten van of een aan gelieerde onderneming zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen die bij dergelijke producten en diensten worden geleverd, indien van toepassing. Niets hierin mag worden opgevat als een aanvullende garantie. SE en de aan haar gelieerde ondernemingen zijn met name niet verplicht een bedrijfskoers te volgen die in dit document of een gerelateerde presentatie wordt beschreven dan wel enige hierin genoemde functionaliteit te ontwikkelen of vrij te geven. Dit document of enige gerelateerde presentatie, evenals het beleid en mogelijke toekomstige ontwikkelingen, producten en/of platformstrategieën en -functionaliteit van SE of de aan haar gelieerde ondernemingen, kunnen op elk moment, op elke grond en zonder kennisgeving door of de aan haar gelieerde ondernemingen worden gewijzigd. De informatie in dit document vormt geen toezegging, belofte of juridische verplichting om materiaal, code of functionaliteit te leveren. Alle uitgesproken verwachtingen zijn onderhevig aan risico s en onzekerheden die tot gevolg kunnen hebben dat de feitelijke resultaten wezenlijk afwijken van de verwachtingen. Lezers wordt geadviseerd geen buitensporig vertrouwen in deze verwachtingen te stellen en er niet van uit te gaan bij het maken van inkoopbeslissingen. en andere -producten en -diensten die hierin worden genoemd, evenals de respectieve logo s, zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SE (of een aan gelieerde onderneming) in Duitsland en andere landen. Alle andere genoemde namen van producten en diensten zijn handelsmerken van de desbetreffende ondernemingen. Zie voor aanvullende informatie en kennisgevingen over handelsmerken.

Beheer uw dochterondernemingen eenvoudiger en effectiever De implementatie van een two-tier ERP-strategie met

Beheer uw dochterondernemingen eenvoudiger en effectiever De implementatie van een two-tier ERP-strategie met SAP Business ByDesign Beheer uw dochterondernemingen eenvoudiger en effectiever De implementatie van een two-tier ERP-strategie met SAP Business ByDesign Inhoud 3 Kenmerkende bedrijfsdoelen voor een perfect

Nadere informatie

City Football Group verbetert management en sportieve prestaties met SAP technologie

City Football Group verbetert management en sportieve prestaties met SAP technologie City Football Group verbetert management en sportieve prestaties met SAP technologie Technologie in voetbal leidt tot aanzienlijke verbeteringen City Football Group (CFG) is eigenaar van Manchester City

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

Dobla: Gestroomlijnde verkoop met SAP Cloud for Sales

Dobla: Gestroomlijnde verkoop met SAP Cloud for Sales SAP Customer Success Story Food Dobla Dobla Heerhugowaard Used with permission. Dobla: Gestroomlijnde verkoop met SAP Cloud for Sales Partner Dobla loopt wereldwijd voorop in de ontwikkeling van innovatieve

Nadere informatie

Kia: SAP Business Intelligence maakt sterke groei mogelijk

Kia: SAP Business Intelligence maakt sterke groei mogelijk SAP Customer Success Story Automotive Kia Kia Motors Nederland Breukelen Used with permission Kia: SAP Business Intelligence maakt sterke groei mogelijk Partner Kia Motors Nederland maakt deel uit van

Nadere informatie

Ctac: Klanten de weg wijzen naar Real-time Data Platform met SAP ASE

Ctac: Klanten de weg wijzen naar Real-time Data Platform met SAP ASE SAP Customer Success Story Professional services Ctac-ASE Ctac s Hertogenbosch Used with permission. Ctac: Klanten de weg wijzen naar Real-time Data Platform met SAP ASE Als gecertificeerd SAP partner

Nadere informatie

NRG: Beter inzicht in data en ontwikkelingen met SAP BusinessObjects

NRG: Beter inzicht in data en ontwikkelingen met SAP BusinessObjects SAP Customer Success Story Energie NRG/ECN NRG, Petten, Nederland. Used with permission. NRG: Beter inzicht in data en ontwikkelingen met SAP BusinessObjects Partner Voor internationaal nucleair dienstverlener

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Nieuwe functies in SAP Crystal Reports SAP Crystal Reports 2011

Nieuwe functies in SAP Crystal Reports SAP Crystal Reports 2011 Nieuwe functies in SAP Crystal Reports SAP Crystal Reports 2011 Copyright 2010 SAP AG. Alle rechten voorbehouden. Alle rechten voorbehouden. SAP, R/3, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, SAP Business

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen

DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen SAP Customer Success Story Zakelijke dienstverlening DMZ DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen met SAP Business One Zelfs een ICT-specialist als DMZ kan de (digitale) bedrijfsprocessen nog verder

Nadere informatie

Uw business op volle snelheid met krachtige, slimme cloudsoftware

Uw business op volle snelheid met krachtige, slimme cloudsoftware SAP Solution Brief SAP Business ByDesign Doelstellingen Uw business op volle snelheid met krachtige, slimme cloudsoftware Van losse modules naar één compleet systeem. Snel en praktisch. Van losse modules

Nadere informatie

Best practices: vijf manieren om HR te transformeren

Best practices: vijf manieren om HR te transformeren SAP SuccessFactors Best practices: vijf manieren om HR te transformeren 2 De samenstelling van het personeel en de werkomgeving veranderen en HR-afdelingen moeten daarin meegaan. Ze moeten immers manieren

Nadere informatie

CRM TRENDS 2015. wat betekenen deze voor u?

CRM TRENDS 2015. wat betekenen deze voor u? CRM TRENDS 2015 wat betekenen deze voor u? De aftrap van 2015 is geweest, de eerste stappen om de plannen van 2015 te verwezenlijken zijn gezet. Een goed moment om de meest in het oog springende CRM trends

Nadere informatie

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten

Nadere informatie

Stimuleer de creativiteit met informatie die snel beschikbaar is en fraai oogt

Stimuleer de creativiteit met informatie die snel beschikbaar is en fraai oogt SAP Solution Brief SAP BusinessObjects BI Solutions SAP Crystal Solutions SAP Lumira Doelstellingen Stimuleer de creativiteit met informatie die snel beschikbaar is en fraai oogt Vind antwoorden in diverse

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

Tieman: Met SAP Business ByDesign klaar voor toekomst

Tieman: Met SAP Business ByDesign klaar voor toekomst SAP Customer Success Story Groothandel Tieman Trading Tieman Trading Gilze, The Netherlands Used with permission. Tieman: Met SAP Business ByDesign klaar voor toekomst Partner Tieman Trading fabriceert

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

Uitzonderlijke prestaties: Hoe topmarketeers excelleren op social media

Uitzonderlijke prestaties: Hoe topmarketeers excelleren op social media Salesforce Uitzonderlijke prestaties: Hoe top excelleren op social media Belangrijkste cijfers en bevindingen uit het vierde jaarlijkse 'State of Marketing' onderzoek 2300 Over dit rapport 2 Deze vierde

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

APICBASE.COM APICBASE.COM. Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure

APICBASE.COM APICBASE.COM. Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure Onze missie Wij helpen food service bedrijven passie en creativiteit om te zetten in perfectie en winstgevendheid. Wij brengen Business Intelligence

Nadere informatie

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite.

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Managed Services Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing & sales activiteiten. U gebruikt ze meestal

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

Altijd en overal tickets voor voetbalwedstrijden kopen

Altijd en overal tickets voor voetbalwedstrijden kopen De Duitse Voetbalbond snapt hoe je stadions kunt vullen Altijd en overal tickets voor voetbalwedstrijden kopen Duitse voetbalfans willen uiteraard geen voordelige aanbieding missen als het gaat kaarten

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

Best practice 2: een andere kijk op performance management

Best practice 2: een andere kijk op performance management Best practices voor SAP SuccessFactors Run Simple Best practice 2: een andere kijk op performance management Uit talloze onderzoeken is gebleken dat bedrijven in alle sectoren zich voor grote uitdagingen

Nadere informatie

Focus op wat uw klant belangrijk vindt

Focus op wat uw klant belangrijk vindt Focus op wat uw klant belangrijk vindt Uw klantervaring transformeren voor het huidige, digitale tijdperk. Wat als u een positieve klantervaring zelf kon bewerkstelligen? De vraag hoe je een persoonlijke,

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services MICROSITE BEHEER Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing

Nadere informatie

Customer experience in het digitale tijdperk

Customer experience in het digitale tijdperk Customer experience in het digitale tijdperk Hoe je een klantgerichte organisatie kan bouwen Marketingmanagement is in constante evolutie. Wij leven niet in een veranderend tijdperk, maar in een verandering

Nadere informatie

Sensus: Optimaal voorbereid op toekomst met Gold4Agro

Sensus: Optimaal voorbereid op toekomst met Gold4Agro Sensus Roosendaal, The Netherlands Used with permission. Sensus: Optimaal voorbereid op toekomst met Gold4Agro Partner Van contracteren, goederenontvangst, kwaliteitsbepaling, validatie en prijsbepaling

Nadere informatie

Jeugdriagg Noord Holland Zuid: Zorg zonder rapportagezorgen

Jeugdriagg Noord Holland Zuid: Zorg zonder rapportagezorgen SAP Customer Success Story Zorg Jeugdriagg Noord Holland Zuid Jeugdriagg Noord Holland Zuid: Zorg zonder rapportagezorgen Partner Jeugdriagg Noord Holland Zuid gebruikt SAP Business Intelligence om rapportages

Nadere informatie

VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE

VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE KIES BEWUST: 50 VRAGEN VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE Bij de keuze van een nieuw CRM recruitmentsysteem, ga je niet over één nacht ijs. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Hoofdstuk 8 Relatiemarketing

Hoofdstuk 8 Relatiemarketing Hoofdstuk 8 Relatiemarketing Leerdoelen Een definitie geven van waarde voor de klant en het belang ervan bespreken voor het creëren en meten van klanttevredenheid. De concepten waardeketens en waardeleveringssystemen

Nadere informatie

Leoxx: onderneem efficiënt en CO 2

Leoxx: onderneem efficiënt en CO 2 SAP Customer Success Story Groothandel en textiel Leoxx Leoxx: onderneem efficiënt en CO 2 -neutraal met SAP Business One Partner Leoxx ontwikkelt hoogwaardige, moderne projectvloerbedekkingen voor kantoor-,

Nadere informatie

geheimen waarmee u succes kunt hebben met analyse in 2015

geheimen waarmee u succes kunt hebben met analyse in 2015 geheimen waarmee u succes kunt hebben met analyse in 2015 Tegenwoordig maakt bijna elke organisatie gebruik van analyses. Maar niet bij elke organisatie levert de analyse op wat het zou kunnen opleveren.

Nadere informatie

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Beleggerspresentatie Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Introductie? Wie zijn wij? Bestuurders André van Rijn Richard Reeskamp Management Team Tomas Straathof Manager Operations

Nadere informatie

Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks

Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online najaar 2013 Eerst selecteert u het juiste werkgebied

Nadere informatie

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Commercieel Succes Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda De uitdagingen Uw klant centraal door: Real-time dashboards/rapportages Een snel en actueel CRM systeem

Nadere informatie

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS.

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare voor elk bedrijf dat wil groeien OZMO levert de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Gröninger Cleaning Systems: Leverancier industriële reinigingssystemen marktgerichter dankzij SAP

Gröninger Cleaning Systems: Leverancier industriële reinigingssystemen marktgerichter dankzij SAP SAP Customer Success Story Groothandel Gröninger Cleaning Systems Picture Credit Customer Name, City, State/Country. Used with permission. Partner Gröninger Cleaning Systems: Leverancier industriële reinigingssystemen

Nadere informatie

Dobla: Met SAP ERP uitblinken in de voedingsindustrie

Dobla: Met SAP ERP uitblinken in de voedingsindustrie SAP Customer Success Story Consumentenproducten Dobla Dobla Heerhugowaard Used with permission. Dobla: Met SAP ERP uitblinken in de voedingsindustrie Partner Dobla helpt restaurants, patissiers, taart-

Nadere informatie

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief!

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief! Bedrijf Ontwerp Merk Logo Activiteit Samenhang Opvallen Verkoop Succes Uw klanten en leden zijn interactief! Reclamebureau Schetskamer staat u graag bij in het ontwikkelen van een interactieve app. Hoe

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services SECURITY CONSULTANCY Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

Eneco Groep: Gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit SAP SRM maken indruk

Eneco Groep: Gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit SAP SRM maken indruk SAP Customer Success Story Nutsbedrijven Eneco Holding Eneco Groep: Gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit SAP SRM maken indruk Eneco Holding is een internationale duurzame energieonderneming met het hoofdkantoor

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

Helicon Opleidingen: Stimuleert samenwerking in onderwijs met SAP en Edictis

Helicon Opleidingen: Stimuleert samenwerking in onderwijs met SAP en Edictis SAP Customer Success Story Onderwijs Helicon Opleidingen Partner Helicon Opleidingen: Stimuleert samenwerking in onderwijs met SAP en Edictis Wettelijke eisen leiden tot extra administratieve lasten in

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de werking van de

Nadere informatie

SAP BusinessObjects Documentversie: 4.2 2015-11-12. Gebruikershandleiding voor Dashboards Batch Utility

SAP BusinessObjects Documentversie: 4.2 2015-11-12. Gebruikershandleiding voor Dashboards Batch Utility SAP BusinessObjects Documentversie: 4.2 2015-11-12 Gebruikershandleiding voor Dashboards Batch Utility Inhoud 1 Documentgeschiedenis....3 2 Inleiding....4 3 Beperkingen....5 4 Installatie....6 5 De gegeven

Nadere informatie

Strategic Decisions Monitor Januari 2015 Trends in Customer Service

Strategic Decisions Monitor Januari 2015 Trends in Customer Service Strategic Decisions Monitor Januari 2015 Trends in Customer Service In samenwerking met KIRC 2015 Niets uit deze publicatie mag geheel of gedeeltelijk op enigerlei schriftelijke, elektronische of andere

Nadere informatie

SIEBEL CRM ON DEMAND MARKETING

SIEBEL CRM ON DEMAND MARKETING SIEBEL CRM ON DEMAND MARKETING Siebel CRM On Demand Marketing biedt u en uw team de geïntegreerde programma s waarmee u de marketing naar uw klanten kunt verbeteren. Met deze programma s leert u uw doelgroep

Nadere informatie

Workrate: Goldfish-ICT steunt onze internationale groei met SAP Business ByDesign

Workrate: Goldfish-ICT steunt onze internationale groei met SAP Business ByDesign SAP Customer Success Story Zakelijke dienstverlening Workrate Workrate Amsterdam, The Netherlands Used with permission. Partner Workrate: Goldfish-ICT steunt onze internationale groei met SAP Business

Nadere informatie

Keller s IJzerhandel: IJzersterke dienstverlening dankzij ERP

Keller s IJzerhandel: IJzersterke dienstverlening dankzij ERP Keller IJzerhandel Rotterdam, The Netherlands Used with permission. Keller s IJzerhandel: IJzersterke dienstverlening dankzij ERP Partner De aannemerij zoekt in crisistijden naar besparingen, zonder aan

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN OVER TRIVEST Trivest Software Group bestaat uit toonaangevende softwarebedrijven die samenwerken om project- en productiebedrijven binnen de maakindustrie procesmatig te optimaliseren en ondersteunen met

Nadere informatie

Aardappelverwerker Landjuweel: Voorbereid op toekomst

Aardappelverwerker Landjuweel: Voorbereid op toekomst SAP Customer Success Story Aardappelverwerkers Landjuweel B.V. Landjuweel Oosternieland Used with permission. Aardappelverwerker Landjuweel: Voorbereid op toekomst Partner De Nederlandse consument eet

Nadere informatie

WHITEPAPER DATA DRIVEN ONLINE MARKETING VOOR B2B: 4 TIPS VOOR MEER RENDEMENT MET PERSONALISATIE

WHITEPAPER DATA DRIVEN ONLINE MARKETING VOOR B2B: 4 TIPS VOOR MEER RENDEMENT MET PERSONALISATIE WHITEPAPER DATA DRIVEN ONLINE MARKETING VOOR B2B: 4 TIPS VOOR MEER RENDEMENT MET PERSONALISATIE Data Driven Online Marketing voor B2B: 4 tips voor meer rendement met personalisatie B2B organisaties zijn

Nadere informatie

Cipla: Two-Tier ERP voor farma met SAP en Pinetree

Cipla: Two-Tier ERP voor farma met SAP en Pinetree Cipla Antwerpen, België Used with permission. Partner Cipla: Two-Tier ERP voor farma met SAP en Pinetree Met een omzet van 1,78 miljard dollar en meer dan 20.000 medewerkers is Cipla een toonaangevende

Nadere informatie

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur 65 APR MAY 014 JUN JUL Intelligente, waardevolle data OCT NOV Deliquency Risk CURRENT Duurzame, Undetermined strategische groei Moderate High Low 3,455 1,678 70 Moderate 2,957 200 45 25-250 8,766 1,965

Nadere informatie

Sluyter Logistics: grip op logistiek met SAP Cloud for Customer

Sluyter Logistics: grip op logistiek met SAP Cloud for Customer SAP Customer Success Story Technology Sluyter Logistics Sluyter Logistics Rotterdam, The Netherlands Used with permission. Partner Sluyter Logistics: grip op logistiek met SAP Cloud for Customer Sluyter

Nadere informatie

VanBerlo: gestructureerd groeien met SAP Business ByDesign

VanBerlo: gestructureerd groeien met SAP Business ByDesign SAP Customer Success Story Technology VanBerlo VanBerlo Eindhoven, The Netherlands Used with permission. VanBerlo: gestructureerd groeien met SAP Business ByDesign Partner VanBerlo is een creatieve en

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

LOKO - Microsoft Dynamics CRM Online ONTBIJTSESSIE 3 NOVEMBER 2016

LOKO - Microsoft Dynamics CRM Online ONTBIJTSESSIE 3 NOVEMBER 2016 LOKO - Microsoft Dynamics CRM Online ONTBIJTSESSIE 3 NOVEMBER 2016 Agenda 8:15 8:30 uur inloop & ontbijt 8:30 8:40 uur introductie door Ronald 8:40 9:00 uur Microsoft CRM Online door Ronald 9:00 9:15

Nadere informatie

Contentmarketing @ Deli XL

Contentmarketing @ Deli XL Anouk Beeren, manager e commerce & merchandising Contentmarketing @ Deli XL Page 1 Page 2 Anouk Beeren Anouk Beeren Manager e-commerce & merchandising @AnoukOnline Page 3 Onderwerpen Achtergrond van de

Nadere informatie

OPLEIDING CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

OPLEIDING CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website» OPLEIDING CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POSTDOCTORAAL) Ga naar de website» KLANTBELEVING ALS UITGANGSPUNT VOOR JOUW STRATEGIE Customer Experience draait om het leveren van een intentionele,

Nadere informatie

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER EEN UNIEKE OPLOSSING VOOR DE AUTOMATISERING VAN AL UW DOCUMENTPROCESSEN Aangezien het gebruik van papier nog steeds een belasting vormt

Nadere informatie

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag Managed Services Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie. Cloud computing vormt het fundament van elk

Nadere informatie

We helpen u security-incidenten te voorkomen

We helpen u security-incidenten te voorkomen Managed Services Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal te voorkomen en behoeden we u voor imagoschade.

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

maakt resultaat meetbaar

maakt resultaat meetbaar maakt resultaat meetbaar Enthousiaste terugkerende klanten Gemotiveerde competente medewerkers Reputatiemanagement door adequaat klachtmanagement Nieuwe klanten door betere vindbaarheid en conversie Meer

Nadere informatie

Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven. IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed.

Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven. IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed. Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed. Om niet langer te moeten kiezen uit teveel of net niet genoeg. Sommige middelgrote

Nadere informatie

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers De verkoop apps van Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers Met deze mobiele sales applicatie is het eenvoudig uw gehele digitale catalogus in te zien, om nieuwe klanten te registreren, artikelen aan

Nadere informatie

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen 18 september André Damsteegt Eric Soonius 2 Korte introductie Magnus is groot en bekend geworden door onze

Nadere informatie

De kracht van een sociale organisatie

De kracht van een sociale organisatie De kracht van een sociale organisatie De toegevoegde waarde van zakelijke sociale oplossingen Maarten Verstraeten. www.netvlies.nl Prinsenkade 7 T 076 530 25 25 E mverstraeten@netvlies.nl 4811 VB Breda

Nadere informatie

Profiel opdrachtgever

Profiel opdrachtgever Onderneming is op zoek naar uitbreiding en versterking van haar pakket door overname van een industrieel elektrotechnisch bedrijf. Gezocht wordt een gezonde onderneming ter grootte van circa 10-15 medewerkers

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht DE CRM CHECKLIST de kracht van inzicht Inleiding Om een CRM traject een succes te maken is het de crux om te weten waar je naartoe wilt (beoogde situatie) en wat de huidige situatie is. Pas dan kun je

Nadere informatie

CASE STUDIE. Telecomaanbieder biedt innovatieve klantenservice aan met hulp van CX Company

CASE STUDIE. Telecomaanbieder biedt innovatieve klantenservice aan met hulp van CX Company CASE STUDIE Telecomaanbieder biedt innovatieve klantenservice aan met hulp van CASE STUDY Ditzo 3 Dankzij de chatbot is onze Net Promoter Score hoger geworden. Bovendien geeft de Intelligent Chatbot van

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Online delen 2.0 Nokia N76-1

Online delen 2.0 Nokia N76-1 Online delen 2.0 Nokia N76-1 GEEN GARANTIE Toepassingen van derden die bij uw apparaat geleverd worden, kunnen gemaakt zijn door en in eigendom zijn van personen en entiteiten die geen relatie of verband

Nadere informatie

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Rapport Credit Management Software 2015-2016 Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Credit Expo, 5 november 2015 Agenda 1. Het rapport Credit Management Software 2. CMS. De huidige stand van zaken 3. Hoe ziet

Nadere informatie

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 Veelgestelde vragen van Partners www.novell.com WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 W a t i s d e I n t e l l i g e n t W o r k l o a d M a n a g e m e n t m a r k t? De Intelligent Workload

Nadere informatie

Cryo-Save: Snel en dynamisch consolideren met SAP BPC dankzij CPMview

Cryo-Save: Snel en dynamisch consolideren met SAP BPC dankzij CPMview SAP Customer Success Story Healthcare Cryo-Save Group N.V. Cryo-Save Group N.V. Zutphen, The Netherlands Used with permission. Cryo-Save: Snel en dynamisch consolideren met SAP BPC dankzij CPMview Partner

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Elektronisch wachtrijbeheer gecombineerd met digital signage verhoogt de klanttevredenheid en verbetert de

Nadere informatie

Online afdrukken 4.0. Uitgave 1

Online afdrukken 4.0. Uitgave 1 Online afdrukken 4.0 Uitgave 1 2008 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting People en Nseries zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Nokia tune is een

Nadere informatie

EEN OPTIMALE KLANTBELEVING. De business case van Employee Empowerment

EEN OPTIMALE KLANTBELEVING. De business case van Employee Empowerment WHITEPAPER CUSTOMER EMPLOYEE EMPOWERMENT ENGAGEMENT EEN OPTIMALE KLANTBELEVING De business case van Employee Empowerment Inhoudsopgave Executive summary 3 Inleiding 4 De rol van medewerkers bij het centraal

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers De verkoop apps van Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers Met de mobiele sales applicatie is het eenvoudig uw gehele digitale catalogus in te zien, nieuwe klanten te registreren, artikelen aan een

Nadere informatie

Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen

Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen Inhoud Inleiding...3 End-to-end zicht op het netwerk...4 Realtime analytics van de netwerkperformance...5 Geautomatiseerde uitrol

Nadere informatie