Handleiding Basisgegevens invoeren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Basisgegevens invoeren"

Transcriptie

1 Handleiding Basisgegevens invoeren

2 Ga naar start en klik met uw linkermuis.(1). U ziet in uw startmenu staan: Filemaker Pro Runtime. (2). Klik het programma aan.

3 U kunt inloggen met uw accountnaam en uw wachtwoord. U kunt later het wachtwoord altijd aanpassen. Let op: als u uw wachtwoord aanpast, zorg dat u het niet kwijt raakt! U dient het wachtwoord dan voor alle tabellen aan te passen in éénzelfde wachtwoord.

4 Ga naar tabblad beheer

5 Eerst voert u uw praktijkgegevens in. U kunt met twee adviseurs het programma gebruiken. We voeren eerst de gegevens van adviseur 1 in. Klik op de button adviseur 1 (1) Vul daarna u praktijknaam in (2). Ook kunt u het logo van uw praktijk toevoegen. Klik met uw rechtermuis op het grote witte vlak. (3). Kies afbeelding invoegen. Zoek uw logo bestand op en klik op openen. Het logo is nu zichtbaar in het vlak. In het tweede lege witte vlak kunt u bijvoorbeeld het logo van uw vereniging of een kwaliteitslogo toevoegen. Indien u met 2 adviseurs werkt, klikt u op de button adviseur 2. (4) Ook dan dient u een bedrijfsnaam in te vullen en indien gewenst een logo toe te voegen.

6 Klik op het tabblad adviseur. Zorg dat u eerst uw gegevens invult van adviseur 1. Klik hiervoor op de button adviseur 1. (2). Bij adviseurnummer ziet u het nummer 1 al ingevuld. Dit moet u laten staan. (3) Als alles heeft ingevuld (voor 2 e kolom zie volgende pagina), kan adviseur 2 worden ingevuld. Klik hiervoor op de button adviseur 2. (4). U ziet nu bij adviseurnummer het nummer 2 staan. Laat dit staan! Vul alle gegevens voor adviseur 2 in.

7 In de tweede rij ziet u een aantal flexibele velden. U kunt deze bijvoorbeeld gebruiken et RIZIV nummer (is voor professionals in België), de agbcode (wordt in Nederland gebruikt). Zorg wel dat u het flexibele veld (1) gebruikt, want anders worden de velden niet netjes onder elkaar afgedrukt op de formulieren/ facturen. U kunt bijv ook een veld gebruiken voor uw verenigingsnummer.

8 Klik op het tabblad betaalgegevens (1). Er kunnen voor iedere adviseur 2 rekeningen worden ingevuld. Voor het invullen van adviseur 1, klik hiervoor even op de button adviseur 1 (2), zodat dit zeker niet mis kan gaan. Vul rekening 1 en indien gewenst een tweede rekening in. Vul zelf de tekst rekeningnummer (3) indien u 2 rekeningen gebruikt per adviseur. Gebruikt u maar 1 rekening, dan laat u dit veld leeg. Klik daarna op button adviseur 2 (4)en vul de rekening in voor adviseur 2. Dit kan dezelfde rekening zijn als bij adviseur 1, maar u dient deze dan toch in te vullen. Indien u die niet invult, dan verschijnt het rekening nummer niet op de facturen bij adviseur 2.

9 Klik op het tabblad registratie. (1) Indien u klikt op de button aanmelden nieuwsbrief, dan ontvangt u update informatie over dieetlink. (2) Klik op de button registratie dieetlinksoftware. (3)

10 Uw programma wordt geopend met bovenstaande mail. (Indien deze niet wordt geopend dan kunt u ook zelf de mail versturen naar:dieetlinksoftware@dieetlink.com) Vul uw gegevens in en verzend de . U ontvangt direct een retour van dieetlink met uw softwarekey. Indien u niet registreert, dan krijgt u automatisch pop ups met de mail

11 Voer uw softwarekey in die u heeft onvangen in de mail na uw registratie. (1) Zorg dat u deze exact overtypt of erin kopieert. Indien u een typefout maakt, dan zal de popup blijven komen met de vraag om de softwarekey. Vul daarna uw licentienummer in (2). Deze is u gemeld in uw mail met uitleg over het programma. Ook deze dient correct in gevuld te worden.

12 Na het invullen van de software key, en licentienummer, dient u het programma even te sluiten (1) en opnieuw op te starten. Opstarten via de startmenu links onderin.

13 Het tabblad dient u in te vullen als u vanuit het programma wilt versturen. Dit kan bij de onlineconsulten en bij de agenda. Deze informatie wordt verder gegeven in de handleiding van de onlineconsulten en bij de handleiding van

14 Hier vult u de servergegevens in voor het versturen van vanuit het programma. Dit is bijvoorbeeld voor een gmail adres: Uitgaande smtp server: smtp.gmail.com Serverpoort: 465 Let op: uw provider dient u deze optie te ondersteunen.

15 De flexibele velden ziet u in het cliëntdossier. U kunt zelf bepalen waarvoor u deze velden in het cliëntendossier wilt gebruiken en hier typt u de benaming (1). De diagnoselijst en de verwijzerlijst (2) kunt u hier invullen. Deze gegevens kunt u oproepen in het cliëntendossier/ intake. Het voorbeelddagmenu (3) kunt u oproepen tijdens het intakegesprek. U kunt bijvoorbeeld een standaard voorbeeld maken voor een energiebeperkt dieet, voor een vegetarisch dieet, etc. Bij de cliënt kunt het voorbeelddagmenu dan persoonlijk maken.

16 Klik op de button producten /diensten. (1)

17 Hier kunt u uw tarieven invoeren van uw afspraken en producten. Probeer deze al zo volledig mogelijk in te vullen. 1. Als u de voorraad invult, dan wordt deze automatisch aangepast, indien u een product/dienst verkoopt in de verkoopfacturen module. In de verkoopfacturenmodule ziet u dan ook aan het groene of rode aantal of het product voorradig is. U dient dan wel bij een nieuwe bestelling van producten deze voorraad hier aan te vullen. U kunt ook een overzicht printen van uw voorraad (1a) 2. De prijs die u ingeeft is inclusief BTW. Indien er over het product BTW betaald moet worden, dan vinkt u belastbaar aan.

18 U vult bij BTW het btw tarief in. Vul in 0,21 voor hoog tarief of 0,06 voor laagtarief. Op de factuur wordt het BTW tarief apart vernoemd. 3. Als het om een dienst gaat, zoals een consult, dan kunt u dit hier aanvinken. Het bedrag van diensten en producten wordt apart gemeld in de facturenmodule en op het overzicht van de verkoopfacturen. 4. Artikel in catalogus wilt zeggen, dat u een catalogus van uw producten en diensten kunt printen. Als u hier een vinkje plaats, dan komt dit product of dienst in de catalogus. (4a)

19 Het intakeconsult staat als eerste ingevoerd. U kunt dit aanvullen. Het artikelnummer moet ingevuld worden en moet identiek zijn. (1)

20 Met de button nieuw product kunt u een nieuw product of dienst toevoegen. (1) U kunt met de button vorig product of volgend product door u lijst met producten gaan. (2). Met de button Hoofdmenu keert u terug naar het allereerste scherm van het programma. (3) U kunt altijd zoeken in uw gegevens. (4). Bij records ziet u hoeveel producten/diensten er in het systeem zitten (5. Heeft u net een zoekopdracht gedaan, dan staat er bijvoorbeeld 1/3. Klik dan op alles tonen om weer alle producten zichtbaar te maken.

21 Met de knoppen bij nummer (1) kunt u van scherm-layout wisselen. Ga ook weer terug naar het vorige scherm met deze knoppen. Bovenin het scherm kunt u verschillende rapporten printen. (2). (zie volgende blz)

22 Dit is een voorbeeld van de productencatalogus. U kunt dit rapport afdrukken. Het rapport sluiten is met de button doorgaan.

23 Keer terug naar het hoofdmenu met de button hoofdmenu. Klik op de button protocol en informatieblad. (1)

24 Hier kunt u voor verschillende indicaties een protocol aanmaken. Dit protocol kunt u bij uw cliëntgegevens oproepen ter informatie. Met behulp van de buttons kunt u een overzicht zien van de ingevoerde protollen, een nieuw protocol aanmaken (1),naar een vorig protocol of een volgend protocol. (2) Met de button informatieblad (3)gaat u naar het volgende scherm (zie volgende pagina)

25 Hier kunt u informatie bewaren, die u meegeeft aan uw cliënten. Ook externe bestanden kunt u hier toevoegen, zodat u alles bij elkaar bewaard. Indien u onderin uw adviseur nummer invult, dan staat op de afdruk informatieblad ook uw praktijknaam. Automatisch staat adviseur nummer 1 ingevuld. Keer terug naar het hoofdmenu.

26 Indien u bijvoorbeeld een informatiedocument heeft gemaakt in Word, dan kunt u dit in het programma bewaren en oproepen. Kies eerst infoblad toevoegen. Zoek het document en kies openen. Daarna is het document toegevoegd aan het programma. Wilt u het document bekijken, kies dan infoblad openen. De infobladen worden geplaatst in de map Info_bestanden in de map DiEETLiNK (zie verkenner). Met de button Infoblad exporteren, kunt het document ergens in uw verkenner plaatsen.

27 Ga naar de button Recept en Menu.

28 Hier kunt u recepten bewaren en printen voor uw cliënten. Met behulp van de buttons overzicht recepten ziet u een overzicht van alle ingevoerde recepten. Zoeken in de recepten kan mbv de button zoeken. U typt dan bijvoorbeeld in het titelscherm een overeenkomstig woord in van het recept dat u zoekt en drukt op enter. Met behulp van de button Menu gaat u naar het volgende scherm (volgende pagina)

29 Hier kunt u hele menu s bewaren en printen voor uw cliënten. Met behulp van de buttons overzicht menu s ziet u een overzicht van alle ingevoerde menu s. U kunt de menu s per categorie indelen. Keer terug naar hoofdmenu.

30 Ga naar de button Berekeningsmodule

31 De berekeningsmodule wordt gebruikt voor het berekenen van een anamnese, voedingsdagboek of voor het berekenen van een voorbeeld dagmenu. De eerste 5 berekeningen zijn bedoeld voor standaard berekeningen. Deze kunt u kopiëren naar een cliënt, wat aanpassen, om bijvoorbeeld snel een voorbeeld dagmenu te maken. De berekeningsmodule en de voedingsmiddelentabel wordt verder in een andere handleiding uitgelegd.

32 Om het programma te kunnen gebruiken zijn de belangrijkste basisgegevens nu ingevuld.

Handleiding. Lees eerst de handleiding installatie en basisgegevens invoeren!

Handleiding. Lees eerst de handleiding installatie en basisgegevens invoeren! Handleiding Lees eerst de handleiding installatie en basisgegevens invoeren! Ga naar start en klik met uw linkermuis.(1). U ziet in uw startmenu staan: Filemaker Pro Runtime. (2). Klik het programma aan.

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

Instellen e-mail. 2004 Holomarcus

Instellen e-mail. 2004 Holomarcus 2004 Holomarcus Voorwoord U heeft een domeinnaam geregistreerd via Holomarcus. En nu wilt u e-mail dat verzonden is naar die domeinnaam kunnen ontvangen, en u wilt e-mail kunnen versturen vanaf dezelfde

Nadere informatie

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET Algemeen Met CROP online kunt u uw teeltregistratie bijhouden en direkt beschikbaar stellen aan TV DE SCHAKEL. Als u geen managementsysteem op de eigen computer heeft en/of de gegevens daarmee niet op

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Handleiding Websitebeheer

Handleiding Websitebeheer Handleiding Websitebeheer Event Media Websites Copyright 2005, Event Media 1. Inleiding... 3 2. CMS-systeem... 3 2.1 Inloggen... 3 2.2 Basis-menu... 3 2.3 Bestaande pagina s aanpassen...3 2.4 Nieuwe pagina

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Assessment handleiding

Assessment handleiding Assessment handleiding versie 2016.1.2 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Assessment onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

HANDLEIDING. Telefonica e-mail instellen in Outlook Express. Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl

HANDLEIDING. Telefonica e-mail instellen in Outlook Express. Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl HANDLEIDING Telefonica e-mail instellen in Outlook Express Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl Stap 1: Start het programma Outlook Express. Stap 2: Kies in het menu helemaal bovenaan

Nadere informatie

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam Versie 1.9 Auteur : E.Mouws

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam Versie 1.9 Auteur : E.Mouws Mail op domeinnaam Instellen in software en apparaten Mail op domeinnaam 3-11-2016 Versie 1.9 Auteur : E.Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave Wat is?... 3 Algemene instellingen... 3 Verschillen tussen IMAP en

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Exact Online Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

Dordtpas Partnerportaal handleiding. Versie 3 april 2019

Dordtpas Partnerportaal handleiding. Versie 3 april 2019 Dordtpas Partnerportaal handleiding Versie 3 april 2019 Welkom als nieuwe partner van de Dordtpas. In deze handleiding leggen we u stap voor stap uit hoe u zich bij ons aanmeldt en hoe u vervolgens een

Nadere informatie

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding Handleiding BunzlOnline Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen op BunzlOnline... 3 1.1 Aanmelding nieuwe webshop gebruiker... 4 1.2 Wachtwoord vergeten... 4 1.3 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam 29-3-2016. Versie 1.5 Auteur : E.Mouws

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam 29-3-2016. Versie 1.5 Auteur : E.Mouws Mail op domeinnaam Instellen in software en apparaten Mail op domeinnaam 29-3-2016 Versie 1.5 Auteur : E.Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave Wat is?... 3 Algemene instellingen... 3 Verschillen tussen IMAP en

Nadere informatie

Handleiding. Voedingsversie Evry Hanzehogeschool Groningen november 2011

Handleiding. Voedingsversie Evry Hanzehogeschool Groningen november 2011 Voedingsversie Evry Hanzehogeschool Groningen november 2011 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Installatie van Evry... 4 3 Algemene weetjes... 5 4 Voedingsberekening (Nevo2006)... 6 4.1 Voedingsberekening

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Handleiding aanpassen van uw bedrijfsprofiel op de website van de Machevo & Bulk Vereniging

Handleiding aanpassen van uw bedrijfsprofiel op de website van de Machevo & Bulk Vereniging Handleiding aanpassen van uw bedrijfsprofiel op de website van de Machevo & Bulk Vereniging januari 2014 Inleiding Instructies voor het gebruiken van de website van de Machevo & Bulk Vereniging: 1. Gebruikersnaam

Nadere informatie

Loonwaarde handleiding

Loonwaarde handleiding Loonwaarde handleiding versie 2017.3.1 Dariuz Works Loonwaarde - handleiding v2017.3.1 pagina 1 van 9 Legenda De volgende stappen in het proces zijn van belang: 1. Inloggen op Dariuz 2. Cliëntgegevens

Nadere informatie

Uitgebreide informatie over de inrichting en werking van RADAR Lite kunt u vinden op de Service portal. Daar vindt u:

Uitgebreide informatie over de inrichting en werking van RADAR Lite kunt u vinden op de Service portal. Daar vindt u: Snel aan de slag met RADAR Lite Dit stappenplan helpt u om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijk aan de slag te gaan met RADAR Lite. De hieronder beschreven stappen zijn de minimale instellingen

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

Handleiding website beheer

Handleiding website beheer Handleiding website beheer Inhoud: Als actief franchisenemer bij CIGO heeft u de mogelijkheid uw eigen website (http://naam.cigo.nl) te beheren. In deze handleiding leggen wij u uit hoe u de verschillende

Nadere informatie

Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website

Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website Handleiding Inhoud 03 Basisinformatie e-mail 04 E-mailprogramma's 07 SMTP controleren als u geen e-mails kunt versturen 10 Veranderen van SMTP-poort

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Handleiding webshop. Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl

Handleiding webshop. Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl Handleiding webshop Of klikt u op de SIBO Website http://www.sibo.nl/webshop.aspx op de Webshop button: U wordt dan verder

Nadere informatie

Wanneer de aanmelding goed is verlopen verschijnt het volgende scherm:

Wanneer de aanmelding goed is verlopen verschijnt het volgende scherm: Wanneer u wilt werken met het Digitaal Veiligheidsplan kunt u zich intuïtief laten leiden door de tool. Wanneer u er niet helemaal uitkomt vindt u in deze handleiding antwoord op al uw vragen. We loodsen

Nadere informatie

Handleiding. Bestuursrecht. Handheld

Handleiding. Bestuursrecht. Handheld Handleiding Bestuursrecht Handheld Auteurs: K. van der Weide P. de Jonge BySpy Products B.V. 2019 versie 3.1 12-12-2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Bestuursrecht 3 Openstaande zaak of nieuwe

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Central Station. CS website

Central Station. CS website Central Station CS website Versie 1.0 18-05-2007 Inhoud Inleiding...3 1 De website...4 2 Het content management systeem...5 2.1 Inloggen in het CMS... 5 2.2 Boomstructuur... 5 2.3 Maptypen... 6 2.4 Aanmaken

Nadere informatie

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz December 2015 Inhoud 1. Een account aanmaken 2 2. Een locatie toevoegen 4 3. Een medewerker toevoegen 5 4. Wachtwoord aanpassen 7 5. Credits aanschaffen 8

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Aan de slag met het adres van je website. Handleiding

Aan de slag met het  adres van je website. Handleiding Aan de slag met het e-mailadres van je website Handleiding Inhoud 03 Webmail instellen 05 Voordat je begint: benodigde gegevens 06 Waarom IMAP? 07 E-mailprogramma s 2 Webmail instellen Je hebt van ons

Nadere informatie

Aan de slag. Handleiding Voorraadbeheer

Aan de slag. Handleiding Voorraadbeheer Aan de slag in beroep en bedrijf Handleiding Voorraadbeheer februari 2007 Branche Uitgevers 1 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

Gebruikershandleiding e-boekhouden.

Gebruikershandleiding e-boekhouden. Gebruikershandleiding e-boekhouden. Hoofdstuk 1 (pagina 2 t/m 5): - Inloggen - Wachtwoord aanvragen - Uitleg tabbladen Hoofdstuk 2 (pagina 5 t/m 10): - Overzicht van de ledenlijst - Ledenlijst inzien -

Nadere informatie

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13 SnelFact Handleiding Jerrisoft Pagina 1 van 13 Inleiding Welkom bij de handleiding van SnelFact. Het facturatie programma voor de ondernemer die snel en eenvoudig offertes, orders en facturen wil maken..

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

Handleiding aanpassen en verzenden adressen en nieuwsbrieven

Handleiding aanpassen en verzenden  adressen en nieuwsbrieven Handleiding aanpassen en verzenden Emailadressen en nieuwsbrieven Auteur: Richard Gankema Datum: 23-12-2012 Versie: 0.2 Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4 3 Mutatie emailadressen bestand...5

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0 Handleiding ZKM Online Versie 2.0 Maart 2012 Inhoudsopgave Inloggen 3 Eerste keer dat je inlogt (basisonderdelen) 4 profiel 5 wachtwoord 5 bureau 6 consultants 7 instellingen 8 kleuren 9 licentie 10 ZKM

Nadere informatie

DOOR OP DE KNOP KIES VERBLIJF TE KLIKKEN, KUNT U NAAR DE PLANNER VAN HET VERBLIJF/PRODUCT GAAN. U ZIET DAN ONDERSTAAND MENU.

DOOR OP DE KNOP KIES VERBLIJF TE KLIKKEN, KUNT U NAAR DE PLANNER VAN HET VERBLIJF/PRODUCT GAAN. U ZIET DAN ONDERSTAAND MENU. HANDLEIDING RESERVEREN & FACTUREREN GRAFISCHE WEERGAVE RESERVERINGEN 5 PRODUCTEN/VERBLIJVEN MET ELK 30 PLAATSEN 100 TARIEVEN GEWOON IN EXCEL ELK JAAR WEER GEBRUIKEN HOOFDMENU INDIEN HET BESTAND GEOPEND

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Menu.benfit.nl

Gebruikershandleiding. Menu.benfit.nl Gebruikershandleiding Menu.benfit.nl Versie 1.1 Datum: juni 2016 1 Inhoudsopgave In deze handleiding staat een korte uitleg per scherm van menu.benfit.nl. Registreren voor menu.benfit.nl... 3 Account aanmaken...

Nadere informatie

Handleiding Wlijn Databeheer Internet

Handleiding Wlijn Databeheer Internet Handleiding Wlijn Databeheer Internet W9000 databeheer internet Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 16274 NN Hoorn DATABEHEER INTERNET ( W9000) Voorraad Databeheer Internet Bestaat uit 3

Nadere informatie

Handleiding gebruik Wecycle portaal Inzamelpunten en Sorteerpunten. Versie 1.7 maart 2015

Handleiding gebruik Wecycle portaal Inzamelpunten en Sorteerpunten. Versie 1.7 maart 2015 Handleiding gebruik Wecycle portaal Inzamelpunten en Sorteerpunten Versie 1.7 maart 2015 Inhoudsopgave 1 INLOGGEN 1 1.1 WACHTWOORD ONTHOUDEN 1 1.2 INTERNET BROWSER 2 1.3 TAAL 2 1.4 WACHTWOORD VERGETEN?

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Website RKVVO

Gebruikershandleiding Website RKVVO Gebruikershandleiding Website RKVVO Beheerder Teampagina Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Aanmelden in het CMS... 3 3. Nieuwsberichten onderhouden... 4 4. Gegevens voor wedstrijden bijwerken... 8 4.1. Wedstrijdselectie

Nadere informatie

Eenvoudig en snel bestellen

Eenvoudig en snel bestellen Eenvoudig en snel bestellen Handleiding webshop Inhoud 1. Inloggen blz. 3 1. Menu overzicht blz. 4 2. Bestellen blz. 6 1. Navigeren door categorieën blz. 6 2. Zoekbalk blz. 7 3. Bestellen op SKU blz. 8

Nadere informatie

Partnerportaal handleiding

Partnerportaal handleiding Welkom als nieuwe partner van de U-pas. In deze handleiding leggen we u stap voor stap uit hoe u zich bij ons aanmeldt en hoe u vervolgens een actie en/of activiteit opvoert. Bij 1. REGISTRATIEWIJZE staat

Nadere informatie

Hoe stel ik mijn Windows Mail in:

Hoe stel ik mijn Windows Mail in: Hoe stel ik mijn Windows Mail in: Om uw email account in te stellen in Windows Mail gaat u in Windows Mail naar => Extra => Accounts => nu krijgt u een scherm met de naam Internetaccounts en klikt u op

Nadere informatie

Handleiding elektronische berichtverzending aan derden voor gebruikers MICROHIS

Handleiding elektronische berichtverzending aan derden voor gebruikers MICROHIS Handleiding elektronische berichtverzending aan derden voor gebruikers MICROHIS Stap 1. LifeLine invoeren als nieuwe derde Om een derde in te stellen in MicroHis gaat u in het hoofdmenu naar Registreren

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl Handleiding Webshop http://webshop.natudis.nl De Webshopbeheerder Versie 1.2 13-03-2008 Inhoudsopgave De Indeling Blz. 03 Authenticatie Blz. 05 Categorie Module Blz. 06 Merken Module Blz. 07 De Productweergave

Nadere informatie

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Handleiding Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Inhoud 1 Software installatie... 2 2 Programma starten en instellen... 2 2.1 Opnieuw

Nadere informatie

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Inloggen U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Dan klikt u op de knop login. Als u bent ingelogd komt u in het start

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister (versie 05-2019) Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014

Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014 Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Mijn Bedrijf Online 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Aanpassen van Outlook op uw computer 4 2.1.1 E-mailbox

Nadere informatie

Handleiding E-mail clients

Handleiding E-mail clients Handleiding E-mail clients Inhoudsopgave Handleiding E-mail clients... 1 1 POP of IMAP... 2 2 Outlook... 2 2.1 Instellen Mailaccount... 2 Stap 1... 2 Stap 2... 2 Stap 3... 3 Stap 4... 3 Stap 5... 3 Stap

Nadere informatie

Handleiding instellen account in Microsoft Outlook 2010

Handleiding instellen  account in Microsoft Outlook 2010 Handleiding instellen e-mailaccount in Microsoft Outlook 2010 Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen om uw e-mailaccount in te stellen in uw Microsoft Outlook 2010. Inhoud E-mailaccount

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl

Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl Met de nieuwsbriefmodule is het mogelijk om veilig en eenvoudig digitale nieuwsbrieven te versturen naar abonnees. Voor de module is maatwerk nodig

Nadere informatie

Handleiding Weken met een Chromebook

Handleiding Weken met een Chromebook Handleiding Weken met een Chromebook Inhoud 1. Inloggen op een Chromebook... 3 2. Muis of Touchpad... 4 3. Opdrachten vanuit de ELO... 5 4. Office 365... 6 4.1 OneDrive... 6 4.2 Email... 8 4.3 Word...

Nadere informatie

Afname en scoring van de BYI-2-NL op het online platform Q-global

Afname en scoring van de BYI-2-NL op het online platform Q-global Afname en scoring van de BYI-2-NL op het online platform Q-global Aanmelden Om een test te kunnen afnemen of scoren op het online platform, dient u zich eerst aan te melden als gebruiker. Raadpleegt u

Nadere informatie

Mini Manuel imailingtool Met stappenplan

Mini Manuel imailingtool Met stappenplan Mini Manuel imailingtool Met stappenplan Het versturen van een nieuwsbrief met een standaard- template of actie-template In imailingtool hebben we prachtige standaard sjablonen beschikbaar! Voeg uw eigen

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over Zorgbeheer

Veel gestelde vragen over Zorgbeheer Veel gestelde vragen over Zorgbeheer Een aantal veel gestelde vragen van gebruikers zijn in dit document verzameld. Kijkt u, wanneer u gebruikersvragen hebt over Zorgbeheer, eerst in dit document. Komt

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie

Exact Online. Handleiding Versie Exact Online Handleiding Versie 2.3 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

Handleiding VO-MBO 2013. Handleiding Intergrip

Handleiding VO-MBO 2013. Handleiding Intergrip Handleiding VO-MBO 2013 Handleiding Intergrip Auteur: Helpdesk Intergrip Auteur: Helpdesk Intergrip Contact: 0318-86 00 52 / supervisor@intergrip.nl Contact: 0318-86 00 52 / supervisor@intergrip.nl Versiedatum:

Nadere informatie

Invoegen... 8 Invulpunt... 9 Nieuwe bouwsteen maken... 9 Bouwsteen opslaan... 10. Wijze van werken in Outlook... 11 Informatie...

Invoegen... 8 Invulpunt... 9 Nieuwe bouwsteen maken... 9 Bouwsteen opslaan... 10. Wijze van werken in Outlook... 11 Informatie... ProDoc Bouwstenen voor Word & Outlook 2007 Inhoud Kopiëren bestanden... 2 Hoofdmap Bouwstenen... 2 Bouwsteen.dotm... 2 Installatie Bouwstenenmodule onder Word 2007... 3 Installatie Bouwstenenmodule onder

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Is je e-mailadres nog niet bekend? Stuur deze dan eerst naar de administratie@avsprint.nl zodat deze verwerkt kan worden. Zodra dit gebeurd is, zal je hier bericht

Nadere informatie

FIU-Nederland. Handleiding Meldformulier

FIU-Nederland. Handleiding Meldformulier FIU-Nederland Handleiding Meldformulier FIU-Nederland l september 2012 Voorwoord In deze handleiding vindt u informatie die u nodig heeft om op een correcte manier het Meldformulier voor ongebruikelijke

Nadere informatie

Stappenplan QuickScan NOV - Beheerder

Stappenplan QuickScan NOV - Beheerder Stappenplan QuickScan NOV - Beheerder Voorbereiding Excel versies eerder dan versie 2007: 2. Ga naar de menu-optie Extra - Macro s - Beveiliging. 3. Kies voor Beveiligingsniveau Gemiddeld. 4. Sluit Excel

Nadere informatie

Het aanmaken van een e-mail account in Outlook

Het aanmaken van een e-mail account in Outlook Het aanmaken van een e-mail account in Outlook Bron: www.2john.com Er zijn twee manieren voor het uitlezen en beantwoorden van e-mail. a. Dit kan via de webmail-optie, zoals bijvoorbeeld hotmail. Dat is

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 EERSTE KEER INLOGGEN Website link: http://shop.pmi-europe.nl/ Username: Username (uw klantnummer) Password: Uw paswoord (zelfde als oude webshop) Het vinkje

Nadere informatie

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Via de website van De Schakel, http://www.tvdeschakel.nl, kunt u onder het kopje teeltregistratie TeeltCentraal inloggen op TeeltCentraal. Nadat u met de inlogcodes

Nadere informatie

QUICKSTART HANDLEIDING INSPECTORA

QUICKSTART HANDLEIDING INSPECTORA QUICKSTART HANDLEIDING INSPECTORA INLEIDING Dit document is bedoeld om u in staat te stellen met Inspectora te werken. In deze quickstart handleiding worden de hoofdlijnen van het programma uitgelegd.

Nadere informatie

Een pagina toevoegen en/of bewerken.

Een pagina toevoegen en/of bewerken. Een pagina toevoegen en/of bewerken. Na het inloggen in het CMS zie u het volgende: 2 3. Een klik op dit menu geeft een overzicht van alle pagina s waar de website op dat moment uit bestaat: 2. Een klik

Nadere informatie

Afname en scoring van de BDI-2-NL-R op het online platform Q-global

Afname en scoring van de BDI-2-NL-R op het online platform Q-global Afname en scoring van de BDI-2-NL-R op het online platform Q-global Aanmelden Om een test te kunnen afnemen of scoren op het online platform, dient u zich eerst aan te melden als gebruiker. Raadpleegt

Nadere informatie

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam Versie 2.1 Auteur : E.Mouws

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam Versie 2.1 Auteur : E.Mouws Mail op domeinnaam Instellen in software en apparaten Mail op domeinnaam 30-09-2017 Versie 2.1 Auteur : E.Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave Wat is?... 3 Algemene instellingen... 3 Verschillen tussen IMAP en

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Handleiding. Opties in Outlook Express en aanmaken / wijzigen van een account

Handleiding. Opties in Outlook Express en aanmaken / wijzigen van een account VOIP - SOFTWARE - HARDWARE - INTERNET - CONSULTANCY Handleiding Opties in Outlook Express en aanmaken / wijzigen van een account Soft Solutions Ruijslaan 49 7003 BD Doetinchem Nederland Telefoon : 0314

Nadere informatie

Digitale dossiers. Inhoudsopgave:

Digitale dossiers. Inhoudsopgave: Digitale dossiers Inhoudsopgave: Inleiding Openen van een dossier De werking van de dossiers Toelichting van de knoppen in het hoofdmenu Invoeren van gegevens Selecteren van hulpmiddelen en zorgverleners

Nadere informatie

Bijlage 1b: Lidgegevens voor samenvoegen met Word 2003

Bijlage 1b: Lidgegevens voor samenvoegen met Word 2003 In hoofdstuk 1.5 (diverse ledenlijsten) op pagina 24 wordt verwezen naar deze bijlage. In dit document wordt uitgelegd hoe u lidgegevens vanuit het EHBO ledenprogramma kunt samenvoegen met een Word document.

Nadere informatie

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 Pagina 1 van 27 Inhoud Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 1. Beheerpagina... 3 2. Invoeren of aanpassen van gegevens op de website... 4 2.1 Inloggen... 4 2.2 Help... 4 3. Hoofdmenu... 5 4.

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

Kentekenportal VHD Inhoud

Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD... 1 1. Inloggen... 2 2. Overzicht aanmeldingen... 3 3. Nieuw voertuig aanmelden... 4 a. Service... 4 b. Voertuig... 5 c. Eigenaar... 6 4. Printen gegevens...

Nadere informatie

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013)

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013) Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013) Ga naar de website van de IJshal Leeuwarden (www.ijshalleeuwarden.nl) en kies voor de button: Inschrijven

Nadere informatie

Reflex ebestel Applicatie Handleiding

Reflex ebestel Applicatie Handleiding Reflex ebestel Applicatie Handleiding Inhoudsopgave Reflex ebestel Applicatie... 1 Inleiding... 3 Hoofdmenu... 4 Inloggen... 6 Webshop Leverdatum... 7 Webshop Zoeken naar Artikelen... 8 Webshop Invoerscherm...

Nadere informatie

Wegwijzer handleiding

Wegwijzer handleiding Wegwijzer handleiding versie 2016.3.1 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Wegwijzer onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op onze

Nadere informatie

DOE HET ZELF ORDERS AKZONOBEL ONLINE

DOE HET ZELF ORDERS AKZONOBEL ONLINE Welkom op onze Doe-Het-Zelf webshop. In deze gebruikersinstructie maken wij u wegwijs op ons bestelkanaal. U kunt hier het antwoord vinden op de volgende vragen: Hoe moet u inloggen? Hoe wijzigt u uw gegevens?

Nadere informatie

Handleiding website Rijnland Geschiedenis

Handleiding website Rijnland Geschiedenis Handleiding website Rijnland Geschiedenis De website Rijnlandgeschiedenis.nl biedt ruimte aan verenigingen om zelf informatie over hun vereniging toe te voegen en te beheren, waaronder een profiel van

Nadere informatie

Handleiding Glimworm nieuwsbrief

Handleiding Glimworm nieuwsbrief Handleiding Glimworm nieuwsbrief Auteur: Marten Hoekstra Datum: 26 Mei 2005 Versie: 1.0 Dit document bevat vertrouwelijk informatie die niet voor anderen dan de relatie van Glimworm bedoeld is. Op alle

Nadere informatie

Handleiding Concours 3.5 voor breedtesport

Handleiding Concours 3.5 voor breedtesport Handleiding Concours 3.5 voor breedtesport Inhoud 1. Invoeren van de wedstrijdgegevens... 3 2. Het Hoofdscherm... 4 3. Aanmaken Roosters... 5 4. Deelnemers aanmelden... 6 5. Deelnemers in de roosters plaatsen...

Nadere informatie