Le Pain Héritage de bekroning van de broodbakkunst, op de wijze van Délifrance

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Le Pain Héritage de bekroning van de broodbakkunst, op de wijze van Délifrance"

Transcriptie

1 Nieuw bij Délifrance Le Pain Héritage de bekroning van de broodbakkunst, op de wijze van Délifrance De onderneming Délifrance Belgium met zetel te Nijvel, stelt met het nieuwe gamma «Le Pain Héritage» een assortiment rustiek brood voor, gebakken in een oven met natuurstenen vloer, net zoals dat bij de betere bakkers in Frankrijk gebeurt. Van bij de eerste hap weet elke broodfanaat dat de bakkers bij Délifrance al hun kunde hebben geïnvesteerd. De beste Franse bloem, een verse zuurdesem van het huis, een uniek Poolish-recept met een lang gaarproces en het bakken op natuursteen maken van het brood «Le Pain Héritage» een unieke en authentieke smaakbelevenis. Het gamma telt drie productlijnen: Poolish, Desem en Meergranen. Alle broodsoorten hebben een knapperige korst, een luchtig crèmekleurig broodkruim en een ongeëvenaard Aroma. Om deze recepten uit te werken hebben de meesterbakkers van Délifrance zich verdiept in de archieven van de Franse broodbaktraditie. De naam «Le Pain Héritage» verwijst naar de traditionele bereidingswijze van ambachtelijke producten. Dankzij deze traditionele recepten, die werden aangepast aan de productieprocessen van vandaag, smaakt u de hele kunst van het broodbakken à la française bij elke hap. Het gamma van «Le Pain Héritage» omvat zowel stokbroden, halve stokbroden, en kleine broodjes in meerdere vormen. In totaal telt het gamma van «Le Pain Héritage» 24 producten (cf. pagina 4). Naast de keuze van kwalitatief hoogstaande ingrediënten schuilt het geheim van «Le Pain Héritage» in de zorgvuldige bereiding die wel 20 uur duurt. De bloem wordt op natuursteen gemalen en de broden worden gebakken in een oven met natuurstenen vloer. En speciaal voor dit nieuwe kwaliteitsgamma heeft de onderneming Délifrance een nieuw productiecentrum gebouwd in Duinkerken, in het noorden van Frankrijk. De 3 recepten Het gamma «Le Pain Héritage» telt drie productlijnen: Poolish, Desem en Meergranen. Le Pain Héritage Poolish Dankzij Délifrance kent het Poolish-deeg, dat al in de XIXde eeuw in Frankrijk werd gebruikt, een ware heropleving. De meesterbakkers van Délifrance hebben het herontdekt voor de bereiding van «Le Pain Héritage». Een 16 uur durende gisting van het voordeeg dient als basis voor de bereiding van het Poolishrecept. Vervolgens wordt het deeg lang en behoedzaam gekneed. Door dit deeg tijdens het gistingsproces lang te laten rusten, krijgt het brood een lichte textuur, een knapperige, amberkleurige korst en een zachte, niet zure smaak. Kenners beschrijven het delicate aroma van Le Pain Héritage Poolish met een toets van vers stro, room en zoete amandelen.

2 2 Le Pain Héritage Desem Het Desem-zuurdeeg wordt bereid door het huis Délifrance en werd ontwikkeld door de meesterbakkers van de Ecole de Boulangerie et Pâtisserie de Paris. Net als het Poolish-deeg krijgt het veel tijd en rust zodat het luchtige kruim en de aroma s zich ten volle kunnen ontwikkelen. De producten van de lijn «Le Pain Héritage Desem» overtuigen door die sterke noot van rogge en droge vruchten (noten en pruimen), een luchtig broodkruim en ene goudbruine, lichtjes rustieke korst. Le Pain Héritage Meergranen Zuurdeeg, verrijkt met bloem van harde tarwe, roggemeel, bruin lijnzaad, sesam, zonnebloempitten, havervlokken en tarwemoutvlokken vormt de basis voor «Le Pain Héritage Meergranen». Het resultaat: een fruitige smaak van tarwe en granen, een knapperige textuur, zacht broodkruim en een donkerbruine korst. De beste ingrediënten voor een uitzonderlijke kwaliteit De grondstoffen In de Franse regio s Champagne en Lorraine vindt men de optimale omstandigheden voor de graanteelt: een kalkhoudende bodem met een hoog gehalte aan organische stoffen, een goede doorlaatbaarheid van de grond en een zeeklimaat voor de perfecte rijping van het graan. En van hier komt de bloem die voor «Le Pain Héritage» wordt gebruikt. Voor het brood, het gebak en de koffiekoeken van Délifrance worden enkel de beste graansoorten gebruikt, die speciaal geselecteerd worden door de maalderijvereniging Grands Moulins de Paris (net als Délifrance een dochteronderneming van de Franse groep NutriXo). De productie van het graan gebeurt volgens het productiecharter van het Instituut ARVALIS/IRTAC voor zachte tarwe. Dit staat garant voor een hoge productveiligheid, met traceerbaarheid hoog in het vaandel, en een uitzonderlijk kwaliteitsniveau. Tijdens het productieproces wordt er ook in hoge mate rekening gehouden met milieuvriendelijkheid. De graansoorten worden zorgvuldig geoogst, soort na soort. Dankzij het mengsel dat volgens de strengste criteria is samengesteld, halen de bakkers bij Délifrance het beste uit elke graankorrel. Voor het gamma «Le Pain Héritage» worden er twee tarwevariëteiten gebruikt: De variëteit Apache brengt elasticiteit in het deeg en een lichte, crèmekleurige nuance in het broodkruim. De variëteit Cap Horn zorgt voor een goede hydratatie van het deeg, zodat het brood langer vers blijft, een mooi volume heeft en mooie open sneden geeft. De granen worden gemalen op een natuurstenen traditionele molen uit de streek van Charentes. Dit proces garandeert een optimale bewaring van alle belangrijke vitamines en mineralen in de bloem.

3 3 De nodige tijd voor een heel bijzonder product De fabricage Voor het bereiden van de producten uit het gamma «Le Pain Héritage» zijn er vijf etappes en een proces van meer dan 20 uur nodig. Van bij de eerste productiefase dient er een onderscheid te worden gemaakt tussen het voordeeg Poolish en Desem. 1. Het bereiden van Poolish of Desem Poolish: de techniek van de zachte gisting; het Poolish-voordeeg is samengesteld uit water, gist, zout en op natuursteen gemalen bloem, waardoor de aroma s zich gaan ontwikkelen zonder al teveel aciditeit, het brood lang bewaart en een luchtige kruim krijgt. Desem: het zuurdeeg echter ontstaat uit een gisting op basis van tarwe- en roggemeel, water, zout en een natuurlijk ferment, dat het brood een lichte zurigheid geeft. 2. Kneden en garen in de kuip Tijdens een kneedproces dat aan elk recept is aangepast wordt de Desem of de Poolish gemengd met de ingrediënten witte bloem, water, zout en gist. Doordat het deeg meerdere uren rust in de kuip, komen de aroma s vrij en worden de typische blaasjes van een rustiek brood à la Française gevormd. 3. Vormen en uitsnijden Na de vorming van het deeg wordt het brood voorzichtig ingekerfd, om de luchtige poriënstructuur te behouden 4. De finale gistingsfase De laatste gisting van het deeg geeft aan «Le Pain Héritage» het nodige volume en lichtheid. 5. Het voorbakken en bakken Het voorbakken van «Le Pain Héritage» gebeurt in een oven met natuurstenen bodem, wat een optimale hitteverdeling mogelijk maakt. Dankzij dit bakproces krijgt het brood een knapperige, goudbruine korst, die het kruim langer vers houdt. Bovendien duurt de fabricage van een stokbrood van «Le Pain Héritage» met z n twintig uur wel vijf keer langer dan die van een klassiek stokbrood. Een nieuwe productiecentrum Voor «Le Pain Héritage» heeft de onderneming Délifrance een nieuw productiecenrum opgericht in Duinkerken, in het noorden van Frankrijk. Dankzij de recentste technologie die ook rekening houdt met de milieuaspecten wordt er brood gebakken volgens traditionele recepten. De ovens in de productielijnen zijn bekleed met steen uit de Alpen, en hebben vier niveaus, waarvan de warmte en de luchtvochtigheid afzonderlijk geregeld kunnen worden. Een eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor brood, vormt de afronding van dit nieuwe productiecentrum.

4 4 Het «Le Pain Héritage» assortiment Het gamma van «Le Pain Héritage» telt 24 producten.

5 5 Uitzonderlijke producten voor de pro s Distributie en afzetmogelijkheden «Le Pain Héritage» werd ontwikkeld door meesterbakkers voor specialisten uit de Horeca. Hoge kwaliteit, een authentieke smaak, een makkelijke hanteerbaarheid, probleemloze opslag en een hele waaier aan gebruiksmogelijkheden het nieuwe broodgamma beantwoordt aan alle vereisten waaraan moderne en kwalitatief hoogstaande consumptiegoederen moeten voldoen. Het team van Délifrance heeft zich tot doel gesteld, de markt met «Le Pain Héritage» op twee verschillende manieren te veroveren. Op de eerste plaats is er het buitenhuiscircuit, waarbij restaurantketens, klassieke restaurants, hotels, cafés en traiteurs toegeleverd worden. In het assortiment vindt elke horecaprofessioneel zeker het passende product: broodjes om te beleggen, stokbroden om bij een gastronomisch voorgerecht te serveren, of broodjes voor het ontbijt- of dinerbuffet. De onderneming ziet ook een groot marktpotentieel in de grote distributie. Délifrance levert producten voor de bakkerijafdeling in supermarkten. De producten worden dan ter plaatse gebakken en aangeboden onder het label «Le Pain Héritage». Voorgeprogrammeerde zichtbaarheid Ondersteunende acties De aan de lancering voorafgaande marktstudies bevestigden heel indrukwekkend dat de stokbroden en broodjes van het nieuwe gamma «Le Pain Héritage» bij de consumenten echt in de smaak vallen. Het donkerrode elegante logo met de brooddeeg knedende handen, toont al bij de eerste blik de ambachtelijke kwaliteit die achter de producten schuilgaat. Dit logo vindt men ook terug als belangrijkste visuele element op alle materialen rond en om het nieuwe gamma. Zo levert Délifrance heel wat broden uit het gamma «Le Pain Héritage» samen met papieren zakken. Het presentatiemateriaal, zoals de Bake Off-meubels, de kartonnen displays, de posters, de metalen tafels, de tafelstaanders, de «klantenstoppers» op het trottoir, de manden en ander diverse presentoirs, kan door belangstellende klanten worden besteld bij het team van Délifrance. Andere marketingacties, zoals advertenties in de vakpers en perscampagnes voor specifieke doelgroepen, staan bovendien garant voor een allesomvattende benadering van het potentiële cliënteel. Maart 2009 Délifrance NV Perscontact : Stéphanie Dendoncker Sdendoncker@delifrance.com Tel : 067/

PUUR GENIETEN. ASSORTIMENT 2019

PUUR GENIETEN. ASSORTIMENT 2019 PUUR GENIETEN. ASSORTIMENT 2019 Vijgen Amandelbrood BROODSPECIALIST SINDS 1899 3 ST 335 G Onze liefde voor brood gaat verder dan alleen de aandacht voor product en proces. Wij bakken iedere dag Bussing

Nadere informatie

Recept Farine fleur Inhoud

Recept Farine fleur Inhoud Recept Farine fleur Inhoud Recept Farine fleur... 1 Informatie voor de klant... 2 Authentiek Stokbrood... 3 Authentiek Vloerbrood... 4 Authentieke Bol met Roggebloem... 5 Frans Stokbrood... 6 Frans stokbrood

Nadere informatie

HÉRITAGE PAVÉ MINI ASSORTI X 1

HÉRITAGE PAVÉ MINI ASSORTI X 1 DELIFRANCE HÉRITAGE - MINI ASSORTI - S8926 EAN: 3291810089263 (CE), 13291810089260 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk ASSORTIMENT 105 PETITS PAINS "MAISON HERITAGE"

Nadere informatie

Brood zoals Vroeger Catalogus 2016

Brood zoals Vroeger Catalogus 2016 Brood zoals Vroeger Catalogus 2016 Brood zoals Vroeger Brood zoals Vroeger onderscheid zich door een unieke bereiding waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Het resultaat

Nadere informatie

Bak het brood gedurende 15 minuten af in een

Bak het brood gedurende 15 minuten af in een Alle broden in het Loustain assortiment worden bereid naar originele recepten. Dit betekent een bereiding met uitsluitend het beste meel, gist of desem, water en zout. De authentieke kwaliteit wordt voornamelijk

Nadere informatie

Brood zoals Vroeger Catalogus 2017

Brood zoals Vroeger Catalogus 2017 Brood zoals Vroeger Catalogus 2017 Brood zoals Vroeger Brood zoals Vroeger onderscheid zich door een unieke bereiding waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Het resultaat

Nadere informatie

* Label Rouge eieren zijn uniek in de wereld vanwege de voeding en vrijheid van de kippen.

* Label Rouge eieren zijn uniek in de wereld vanwege de voeding en vrijheid van de kippen. Les Recettes de mon Moulin Exclusief merk voor bakkers (merk elders niet verkrijgbaar) Unieke recepturen voor bakkers (Franse (zachte) roomboter, desem, rietsuiker, Label Rouge eieren) Exclusieve verkoop

Nadere informatie

SYNERGIE geeft méér dan energie!

SYNERGIE geeft méér dan energie! SYNERGIE geeft méér dan energie! Een lekker brood is een dagelijkse bron van genot. Het speltgraan in combinatie met de pompoenpitten, zonnebloempitten en lijnzaad zorgt voor een goede verhouding tussen

Nadere informatie

Importeur voor Nederland

Importeur voor Nederland Importeur voor Nederland : de beste kwaliteit voor de professionele gebruikers Sinds meer dan 20 jaar ontwikkelt Bridor voor u en uw gasten een uitgebreid assortiment hoogwaardige viennoiserie, brood

Nadere informatie

KOOPMANS MEERGRANEN. Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid

KOOPMANS MEERGRANEN. Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid KOOPMANS MEERGRANEN Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid KOOPMANS MEERGRANEN UW BASIS VOOR ONDERSCHEIDEND AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP Om perfect op de wensen van de moderne bakker én consument

Nadere informatie

Trotse bakkers. sinds 1899

Trotse bakkers. sinds 1899 Trotse bakkers sinds 1899 Jan Bussing, bevlogen broodbakker, haakt met zijn onderscheidende broodconcepten graag in op wat gasten verwachten. De smaak van rijke historie Wij bakken ons brood sinds 1899.

Nadere informatie

Trotse bakkers. sinds 1899. nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter

Trotse bakkers. sinds 1899. nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter Trotse bakkers sinds 1899 nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter Concepten Jan Bussing, bevlogen broodbakker, haakt met zijn nieuwe onderscheidende broodconcepten graag in op wat gasten

Nadere informatie

BROODSPECIALIST SINDS 1899

BROODSPECIALIST SINDS 1899 PUUR GENIETEN. BROODSPECIALIST SINDS 1899 Steeds meer broden bakken we in onze steenoven. Want, dat versterkt de smaak en het karakter van ons brood. Het (zuurdesem) deeg komt direct op de vloer van de

Nadere informatie

Geef naast uw grootbrood ook uw kleinbrood een authentiek karakter FERMENSON LIJN IS WEGENS SUCCES UITGEBREID MET KLEIN- EN VRUCHTENBROOD

Geef naast uw grootbrood ook uw kleinbrood een authentiek karakter FERMENSON LIJN IS WEGENS SUCCES UITGEBREID MET KLEIN- EN VRUCHTENBROOD Geef naast uw grootbrood ook uw kleinbrood een authentiek karakter FERMENSON LIJN IS WEGENS SUCCES UITGEBREID MET KLEIN- EN VRUCHTENBROOD FermenSon, hét gebruiksklare voordeeg De consument van dit moment

Nadere informatie

Vers. uit eigen. bakkerij

Vers. uit eigen. bakkerij Vers uit eigen bakkerij Deka Proef t Verschil De eigen bakkers van Deka zijn er s ochtends al vroeg bij. Voor dag en dauw bakken zij het lekkerste brood, dat daarna regelrecht naar uw eigen winkel gaat.

Nadere informatie

Authentiek en artisanaal DE WERELD VAN DE BESTE SMAAK

Authentiek en artisanaal DE WERELD VAN DE BESTE SMAAK Authentiek en artisanaal DE WERELD VAN DE BESTE SMAAK 1. Pains classiques pag. 06-09 Authentiek en artisanaal volgens franse traditie. Epistar is het kwaliteitslabel van Dossche Mills en bevat een waaier

Nadere informatie

Trotse bakkers. sinds 1899. nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter

Trotse bakkers. sinds 1899. nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter Trotse bakkers sinds 1899 nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter Concepten De smaak van rijke historie Jan Bussing, bevlogen broodbakker, haakt met zijn nieuwe onderscheidende broodconcepten

Nadere informatie

ELEMENTS BY PANESCOFOOD.COM ARTISANALE BRODEN ONTSTAAN UIT HET SPEL VAN VIER NATUURELEMENTEN VOLGENS DE KUNST VAN DE AMBACHTSMAN

ELEMENTS BY PANESCOFOOD.COM ARTISANALE BRODEN ONTSTAAN UIT HET SPEL VAN VIER NATUURELEMENTEN VOLGENS DE KUNST VAN DE AMBACHTSMAN 2 3 1 DE SMAAKMAKENDE INTERACTIE VAN DE 4 NATUURELEMENTEN 2 DE PRACHT VAN HET AMBACHT 3 ELEMENTAIRE BROODTAFELSUGGESTIES VOOR ELK MOMENT VAN DE DAG ELEMENTS BY PANESCOFOOD.COM ARTISANALE BRODEN ONTSTAAN

Nadere informatie

BAKWORKSHOP. Lekker brood smaakt naar vroeger, niet naar gisteren. Bakworkshop

BAKWORKSHOP. Lekker brood smaakt naar vroeger, niet naar gisteren. Bakworkshop BAKWORKSHOP Lekker brood smaakt naar vroeger, niet naar gisteren. SOORTEN BLOEM EN MEEL Bloem Met bloem wordt wit meel aangeduid. Bij bloem worden de zemel en de kiem van de graankorrel voor het malen

Nadere informatie

KOOPMANS MEERGRANEN. Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid

KOOPMANS MEERGRANEN. Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid KOOPMANS MEERGRANEN Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid KOOPMANS MEERGRANEN UW BASIS VOOR ONDERSCHEIDEND AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP Om perfect op de wensen van de moderne bakker én consument

Nadere informatie

BROODSPECIALIST SINDS 1899

BROODSPECIALIST SINDS 1899 PUUR GENIETEN. BROODSPECIALIST SINDS 1899 Steeds meer broden bakken we in onze steenoven. Want, dat versterkt de smaak en het karakter van ons brood. Het (zuurdesem) deeg komt direct op de vloer van de

Nadere informatie

PRODUCTIE VAN DESEM TRADILEVAIN

PRODUCTIE VAN DESEM TRADILEVAIN TRADILEVAIN VOORDELEN VAN DE TRADILEVAIN VAN JAC Constante productiekwaliteit aangezien altijd met hetzelfde moederdeeg wordt gewerkt. Neemt weinig plaats in beslag in het bakkersatelier. U kunt de Tradilevain

Nadere informatie

* Werkwijze O-tentic Chef

* Werkwijze O-tentic Chef Wat is een desem? Desem is het resultaat van bloem en water die op natuurlijke wijze fermenteren. Tijdens de fermentatie ontstaan wilde gisten en melkzuurbacteriën, twee micro-organismen die bepalend zijn

Nadere informatie

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de mooiste tarwe-roggebroden uit Duitsland.

Nadere informatie

BÖCKER glutenvrije broodproducten

BÖCKER glutenvrije broodproducten BÖCKER glutenvrije broodproducten GLUTENVRIJ ZUURDESEMBROOD Glutenvrij: trend of noodzaak? - Coeliakie: 0,5 1,5% van de bevolking => glutenintolerantie = ontsteking dunne darm - Trend: glutenvrij wordt

Nadere informatie

WATERWIT. Ongeknipt wit

WATERWIT. Ongeknipt wit WATERWIT Ongeknipt wit plantaardige olie, emulgatoren, E471,E472e, gist,zout Geknipt wit plantaardige olie, emulgatoren, E471,E472e, gist,zout Vloerwit plantaardige olie, emulgatoren, E471,E472e, gist,zout

Nadere informatie

BREEKBROOD MEERGRANEN X 1

BREEKBROOD MEERGRANEN X 1 DELIFRANCE TAFELBROOD - S1935 EAN: 3291810019352 (CE), 13291810019359 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam 14 ROSACES MULTICEREALES +/-420g, DIEPVRIES VOORGEBAKKEN Brood

Nadere informatie

PRI A Voor traditionele oven. en broodbakmachine

PRI A Voor traditionele oven. en broodbakmachine PRI A Voor traditionele oven en broodbakmachine Een prima brood met de Prima bloem en meelsoorten! De ambachtelijke Prima bloem en meelsoorten worden ontwikkeld met de grootste zorg en aandacht voor gezonde

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: PAIN POLKA X 1

Artikelnummer: EAN: PAIN POLKA X 1 DELIFRANCE GROOTBROOD RUSTIEK - 75317 EAN: 3291810753171 (CE), 3291811207338 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk 7 PAINS POLKA CEREALES +/- 1,100KG voorgebakken diepgevroren

Nadere informatie

Les Recettes de Mon Moulin

Les Recettes de Mon Moulin by Délifrance Kwaliteit - Innovatie - Know-how Les Recettes de Mon Moulin Een innoverend merk Les Recettes de Mon Moulin, opgericht in 2003 door het bedrijf «Les Grands Moulins de Paris», biedt een breed

Nadere informatie

Productlijst Bakkerij Franssen Epen

Productlijst Bakkerij Franssen Epen Productlijst Bakkerij Franssen Epen Broodjes Typisch Jos bol 60 gram Verschillende soorten zachte broodjes (Clean label, ontworpen door bakker Jos en meelhandel) Tomaten bol 130 gram (Met zongedroogde

Nadere informatie

Stokbrood gastro Bio Baguette gastro Bio. Half Stokbrood gastro Bio Demi-baguette gastro Bio. ref: 21500 90 x 55 g

Stokbrood gastro Bio Baguette gastro Bio. Half Stokbrood gastro Bio Demi-baguette gastro Bio. ref: 21500 90 x 55 g Bio Prestige Gamma GECONTROLEERD EN GECERTIFICEERD DOOR CERTISYS Proef de rijke smaak van lekker brood van toen: op steen gebakken, vervaardigd met biologische vloeibare gist, osmosewater en streng geselecteerde

Nadere informatie

Sportbroodje. Fabrikant Resch&Frisch Holding GmbH Schloßstraße 15 A 4600 Wels Österreich. Volkorenbroodje met groente en noten, bevroren

Sportbroodje. Fabrikant Resch&Frisch Holding GmbH Schloßstraße 15 A 4600 Wels Österreich. Volkorenbroodje met groente en noten, bevroren Sportbroodje Volkorenbroodje met groente en noten, bevroren Artikelnr. 1011103 Gewicht per stuk 75 g Stuks per doos 30 2250 g "Ook zonder beleg de ideale snack voor onderweg. Volkorenmeel Erwten, wortelen

Nadere informatie

CUVÉE VAN 4 MOUTEN NATUURLIJKE EN ARTISANALE PRODUCTIE TARWE ROGGE SPELT GERST

CUVÉE VAN 4 MOUTEN NATUURLIJKE EN ARTISANALE PRODUCTIE TARWE ROGGE SPELT GERST CUVÉE VAN 4 MOUTEN NATUURLIJKE EN ARTISANALE PRODUCTIE TARWE ROGGE SPELT GERST CRAFT-MALZ - ARTISANAAL - ONCONVENTIONEEL - MET HART EN ZIEL Op de biermarkt is de trend naar craft-bier gedurende de afgelopen

Nadere informatie

ECHT ETEN 2 Als Jon in Frankrijk ECHT ETEN 2 Als Jon in Frankrijk BROOD NOTENBROOD Basisrecept, voor 3 broden Bereidingstijd: 1,5 uur Dit is gewoon een goed recept. Zijn er noten die je niet lekker

Nadere informatie

ECHT ETEN 2 Als Jon in Frankrijk ECHT ETEN 2 Als Jon in Frankrijk BROOD NOTENBROOD SPELTBROOD Basisrecept, voor 3 broden Bereidingstijd: 1,5 uur Basisrecept, voor 3 broden Bereidingstijd: 1,5 uur

Nadere informatie

De Broodkaart. van Jan Linders. Ontdek het geheim achter. de broden van Jan Linders. Puur Korengoud

De Broodkaart. van Jan Linders. Ontdek het geheim achter. de broden van Jan Linders. Puur Korengoud De Broodkaart van Jan Linders Puur Korengoud Ontdek het geheim achter de broden van Jan Linders. Illustratie: Jo. Wijnhoven - 1995 De beste bakker, wie bepaalt dat? U! Onderzoeksbureau GfK vraagt elk jaar

Nadere informatie

Artikelnummer: S7133 EAN: BUFFETBROOD ASSORTI X 1

Artikelnummer: S7133 EAN: BUFFETBROOD ASSORTI X 1 DELIFRANCE TAFELBROOD - S7133 EAN: 3291810071336 (CE), 3291811015933 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam BUFFETBROOD ASSORTI BUFFETBROOD ASSORTI BUFFETBROOD ASSORTI Variant

Nadere informatie

HOOFDSTUK 2 BROODDEEG MET GIST

HOOFDSTUK 2 BROODDEEG MET GIST 5 bakken. Naast recepturen heb ik vooral geprobeerd om je iets mee te geven over de techniek die eigenlijk nog belangrijker is om een brood te bakken waar je trots op kunt zijn. Ook heb ik geprobeerd om

Nadere informatie

Liefde en tijd Het perfecte meel De smaak van echt ambachtelijk brood Harde en zachte tarwebloem

Liefde en tijd Het perfecte meel De smaak van echt ambachtelijk brood Harde en zachte tarwebloem Inleiding Liefde en tijd Meel, water, zout en gist of desem. Dat is alles. Goed brood heeft niet meer nodig dan vier alledaagse ingrediënten. Juist daarin schuilt de schoonheid van zelf brood bakken. Én

Nadere informatie

20% KORTING. Klaar om te serveren MINI SUGAR WAFFLE TREATS. Klaar om te serveren MINI BEIGNET CARAMEL. Afgebakken

20% KORTING. Klaar om te serveren MINI SUGAR WAFFLE TREATS. Klaar om te serveren MINI BEIGNET CARAMEL. Afgebakken 5001498 CARAMEL PROFITEROLE 5001501 MINI SUGAR WAFFLE TREATS - 20 g 190 st/krt 96 krt/pal Ontdooien 4 C 60 - - +/- 15 g 120 st/krt 100 krt/pal Ontdooien 22 C 60 Bakken 200 C 0 /3 Profiterole-soesje gevuld

Nadere informatie

- Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel

- Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel XAVIES GRANOVIE XAVIES GRANOVIE - Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel Zo start je de dag vol

Nadere informatie

PROMOTIE. 1 kopen + 1 gratis* 10/2016. Promotie geldig van 01/10 tot en met 31/10 VIENNOISERIE

PROMOTIE. 1 kopen + 1 gratis* 10/2016. Promotie geldig van 01/10 tot en met 31/10 VIENNOISERIE PROMOTIE VIENNOISERIE 5001594 60 g 70 st/krt 56 krt/pal 5001593 MINI DUETTE COCO & HAZELNUT Ontdooien 22 C 30 Bakken 170 C 17 /19 Artisanale croissant met 23% fijne boter uit Frankrijk verrijkt met suiker

Nadere informatie

Brood. 100% tarwemeel. 80% tarwemeel. 85% tarwemeel. 65% tarwemeel. Meergranenmeel. Desem. 800 gr/500 gr

Brood. 100% tarwemeel. 80% tarwemeel. 85% tarwemeel. 65% tarwemeel. Meergranenmeel. Desem. 800 gr/500 gr Brood Desem 100% tarwemeel Naam Bio 100% tarwemeel (a) 100% tarwemeel*, 65% tarwemeel*,, desem*,, sojameel*, zeezout Bio 100% zonder zout (b) 100% tarwemeel*, 65% tarwebloeml*,, desem*,, sojameel* Gewicht

Nadere informatie

Van akker tot bakker

Van akker tot bakker Meetjesland Landbouw en gezonde voeding 3de graad 2de graad ASO 7 Van akker tot bakker Het bedrijf Etienne Hamerlinck en Linda Dellaert Meerbeke 11-9940 Evergem Linda is een opgewekte boerin die maar al

Nadere informatie

Het broodboekje. Alles over ons assortiment en meer

Het broodboekje. Alles over ons assortiment en meer Het broodboekje Alles over ons assortiment en meer Al onze broodproducten in één boekje Op bestelling Ook al is er iets gewijzigd in ons broodassortiment, je hoeft jouw favoriete brood niet te missen.

Nadere informatie

Rogge & rustiek! BROOD INSPIRATIE

Rogge & rustiek! BROOD INSPIRATIE Roe & rustiek! BROOD INSPIRATIE BROOD INSPIRATIE GEVULDE ROGGEMIK 4 EDITORIAL: Roe & rustiek LANDBROOD ROGGEMEERGRANEN 6 8 Beste lezer, Brood is no steeds een 'hot topic', er wordt veel over eschreven

Nadere informatie

Vinificatie Fermentatie op inox vaten onder gecontroleerde temperatuur. Kleur Strogeel met groene reflecties

Vinificatie Fermentatie op inox vaten onder gecontroleerde temperatuur. Kleur Strogeel met groene reflecties Azienda Agricola ORSOLANI San Giorgio Canavese Piemonte Erbaluce di Caluso DOCG Een wijn voor elke gelegenheid, met een fris karakter en levendige zuurtegraad. Zowel de druif als zijn wijn zijn uniek in

Nadere informatie

Beter Brood Blijft Verbazen

Beter Brood Blijft Verbazen Beter Brood Blijft Verbazen PRODUCTASSORTIMENT 2017 VOORWOORD Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het tot stand brengen van deze brochure. DANVO Bakeries heeft de afgelopen maanden een ware metamorfose

Nadere informatie

2,75 2,75 OMEGA 3 2,75 3,75 TEGENGIF

2,75 2,75 OMEGA 3 2,75 3,75 TEGENGIF BIO BROOD DESEM WIT TARWEbloem, desem, gist, zeezout PUUR BROOD Wij voegen géén additieven (bewaarmiddelen, broodverbeteraars, ) toe aan ons puur brood! TRADITION ROND WIT TARWEbloem, levende desem, zonnebloemolie,

Nadere informatie

Lekker is belangrijk

Lekker is belangrijk is Lekker belangrijk Echt wel Wij bij Carl Siegert vinden smaak heel belangrijk, net als u. Puurheid, smaak, aroma en bite maken ons authentieke, biologische desembrood tot het lekkerste van Nederland.

Nadere informatie

WERKBOEKJE BROODBAKKEN

WERKBOEKJE BROODBAKKEN thema 11 Les 111 WERKBOEKJE BROODBAKKEN Naam:... Klas:... 1 De verschillende gr aansoorten Vul onderstaande woorden in op de juiste plaats: Tarwe Gerst Rogge tarwe - water/warmte - goudgeel - koren - melk

Nadere informatie

Recept Speltvolkorenmeel Inhoud

Recept Speltvolkorenmeel Inhoud Recept Speltvolkorenmeel Inhoud Recept Speltvolkorenmeel... 1 Informatie voor de Klanten... 2 Speltvolkoren... 4 Speltvolkoren met Zonnepitten... 5 Speltvolkoren met Lijnzaad... 6 Speltvolkoren met Elfzaden...

Nadere informatie

Z U U R D E S E M C A S P E R A N D R É L U G G & M A R T I N I V A R H V E E M F J E L D Zuurdesem indd :37

Z U U R D E S E M C A S P E R A N D R É L U G G & M A R T I N I V A R H V E E M F J E L D Zuurdesem indd :37 ZUURDESEM C A S P E R A N D R É L U G G & M A R T I N I V A R H V E E M F J E L D B L A D Z I J D E 10 19 20 37 38 79 Voorwoord door Eke Mariën... 11 Tips van de bakker... 12 H O O F D S T U K BLOEM, W

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Artikelnummer EAN

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:   Artikelnummer EAN Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 746170 Productnaam EAN 4059373461709 Productomschrijving

Nadere informatie

Dit is een ciabatta-achtige

Dit is een ciabatta-achtige Bak het ontdooide broodje gedurende 8 minuten af in een voorverwarmde oven op 200ºC. Kaiserbrötchen Onze kaiserbroodjes worden geproduceerd door een bedrijf dat in Duitsland zeer hoog staat aangeschreven

Nadere informatie

De technologie. 1. Kneden. De temperatuur van het deeg. 2. Rijzen. De rol van de gist. 3. Bakken

De technologie. 1. Kneden. De temperatuur van het deeg. 2. Rijzen. De rol van de gist. 3. Bakken De technologie 1. Kneden De temperatuur van het deeg 2. Rijzen De rol van de gist 3. Bakken Als we met 4 eenvoudige grondstoffen (water, bloem, gist en zout) zoveel verschillende soorten producten kunnen

Nadere informatie

Moleculaire Gastronomie: Gluten

Moleculaire Gastronomie: Gluten Moleculaire Gastronomie: Gluten Het maken en analyseren van deeg met gluten Inleiding Moleculaire gastronomie heeft alles te maken met het ontdekken van nieuwe smaakcombinaties, experimenteren met structuren

Nadere informatie

TARTE TATIN HET KLASSIEKE FRANSE DESSERT, GEVARIEERD MET PEER. Jurrijan.com, recepten download

TARTE TATIN HET KLASSIEKE FRANSE DESSERT, GEVARIEERD MET PEER. Jurrijan.com, recepten download 1 Dit dessert kan mislukken, want je bakt de taart ondersteboven, maar het is zo heerlijk en geeft veel voldoening wanneer het lukt. De vulling is origineel met appel, maar peren, pruimen of zelfs ananas

Nadere informatie

Derde Leerjaar. www.lessenpakket.be

Derde Leerjaar. www.lessenpakket.be Derde Leerjaar Een koude of een warme bakker? Doelen verwoorden waarvoor verschillende graansoorten gebruikt worden; de delen van de (graan)plant benoemen; het proces beschrijven van zaaien naar graan

Nadere informatie

De basis van de pizza: Het deeg

De basis van de pizza: Het deeg De basis van de pizza: Het deeg Wat is het geheim achter die smaak waar Napolitaanse pizza s over heel de wereld om worden geroemd? Natuurlijk, hun traditionele houtovens maar wat dacht u van het deeg?

Nadere informatie

De eeuwenoude bakkerstraditie van Panificio Perrone in Matera 30 oktober 2016 Basilicata

De eeuwenoude bakkerstraditie van Panificio Perrone in Matera 30 oktober 2016 Basilicata Pagina 1 di 7 De eeuwenoude bakkerstraditie van Panificio Perrone in Matera 30 oktober 2016 Basilicata Panificio Perrone is een begrip in Matera. Al sinds jaar en dag bakken ze het echte pane di Matera,

Nadere informatie

Recept Speltvolkorenmeel Inhoud

Recept Speltvolkorenmeel Inhoud Recept Speltvolkorenmeel Inhoud Recept Speltvolkorenmeel... 1 Informatie voor de Klanten... 2 Speltvolkoren... 4 Speltvolkoren met Zonnepitten... 5 Speltvolkoren met Lijnzaad... 6 Speltvolkoren met Elfzaden...

Nadere informatie

Gustatio: eieren gevuld met ansjovis en tonijn olijven brood mulsum

Gustatio: eieren gevuld met ansjovis en tonijn olijven brood mulsum Gustatio: eieren gevuld met ansjovis en tonijn olijven brood mulsum Mensa prima: gehaktballetjes met pijnboompitten in een saus van rode wijn en druivensap krokant gebakken wortelschijfjes patina van ei

Nadere informatie

Paleo Brood. met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten

Paleo Brood. met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten Paleo Brood met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten 1 Inhoudsopgave Paleo Brood Appel Vinegar Brood 4 Rozemarijn Brood 7 Zoete Aardappel Brood 8 Paleo Knoflook Brood 11 Kaneel Banaan Brood

Nadere informatie

PROFITEER VAN ONZE PERMANENTE ACTIE 3+1* OP DEBCO DEB, MIRA, SILSA, ALFA EN PROBA ÉN 6+1* OP HET SAINT HONORÉ-GAMMA!

PROFITEER VAN ONZE PERMANENTE ACTIE 3+1* OP DEBCO DEB, MIRA, SILSA, ALFA EN PROBA ÉN 6+1* OP HET SAINT HONORÉ-GAMMA! Onze premium vetstoffen geprobeerd? Dan wil je niet meer terug! PROFITEER VAN ONZE PERMANENTE ACTIE 3+1* OP DEBCO DEB, MIRA, SILSA, ALFA EN PROBA ÉN 6+1* OP HET SAINT HONORÉ-GAMMA! Als ervaren bakker maak

Nadere informatie

Guido Devillé - IPV vzw

Guido Devillé - IPV vzw Broodfouten Fouten Hoe vermijden Het rijsdeeg is te kort onmiddellijk na het kneden. Te oude bloem Te zwakke bloem Te weinig of geen zout Te weinig water Te warm water Gebruik van onoplosbare vetten Onvoldoende

Nadere informatie

inhoud 1. Lekker 3 2. Bij de boer 3 3. Tarwe malen 4. Bij de bakker 7 5. Bruin of wit 5. Allemaal broden 6. Filmpje 7. Pluskaarten Colofon 15

inhoud 1. Lekker 3 2. Bij de boer 3 3. Tarwe malen 4. Bij de bakker 7 5. Bruin of wit 5. Allemaal broden 6. Filmpje 7. Pluskaarten Colofon 15 Brood inhoud 1. Lekker 3 2. Bij de boer 3 3. Tarwe malen 6 4. Bij de bakker 7 5. Bruin of wit 9 5. Allemaal broden 10 6. Filmpje 12 7. Pluskaarten 13 Colofon 15 Bronnen en foto s 16 Mmmmmmm, wat ruikt

Nadere informatie

HERFST BAKKER VAN DE VEN. Uitgave 2 September 2012 Ruud en Anita van de Ven

HERFST BAKKER VAN DE VEN. Uitgave 2 September 2012 Ruud en Anita van de Ven HERFST BAKKER VAN DE VEN Uitgave 2 September 2012 Ruud en Anita van de Ven Herfst, een seizoen vol verrassingen! In de zomer zijn onze bakkers- en verkoopteams al volop bezig inspiratie op te doen voor

Nadere informatie

PREMIUM QUALITY MEESTERLIJK VAKMANSCHAP

PREMIUM QUALITY MEESTERLIJK VAKMANSCHAP PREMIUM QUALITY MEESTERLIJK VAKMANSCHAP U bent een vakman. U heeft alle kennis en kunde in huis. U bakt met passie en neemt alleen genoegen met het beste. Dat is ook de reden dat uw klanten zo graag bij

Nadere informatie

Flambé taart deluxe appel & kaneel

Flambé taart deluxe appel & kaneel Flambé taart deluxe appel & kaneel Flambé taartje met appel en kaneel, bevroren Artikelnr. 1053012 "De zoete variatie op de pikante tarte flambée soorten en de perfecte afronding van een uitgebreide ronde

Nadere informatie

DE FRITEUSE. Onze recepten!

DE FRITEUSE. Onze recepten! DE FRITEUSE Onze recepten! Diepgevroren frietjes Ingrédiënten 600 gr Diepvries frietjes Fijn zout op 180 C doe de diepvriesfrietjes in de korf en dompel deze onder in de olie Verminder de temperatuur van

Nadere informatie

CIABATTA RUSTIEK TOMAAT FULLY BAKED X 1

CIABATTA RUSTIEK TOMAAT FULLY BAKED X 1 DELIFRANCE PANITALY CIABATTA`S - 74430 EAN: 3291810744308 (CE), 8016199454502 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam CABATTINA AL POMODORO100g, met gedroogde tomaten DIEPVRIES

Nadere informatie

Receptenbundel. Tip: maak de pannenkoekjes niet te dik, ze zijn veel smakelijker als je dunne pannenkoeken bakt!

Receptenbundel. Tip: maak de pannenkoekjes niet te dik, ze zijn veel smakelijker als je dunne pannenkoeken bakt! Receptenbundel Havermoutpannenkoeken Een makkelijk te bereiden recept dat slechts 15min van je tijd in beslag neemt. Deze pannenkoeken vullen enorm goed. Deze hoeveelheid is perfect voor een volwassene,

Nadere informatie

LEZEN LES 33, 34, 41, 42

LEZEN LES 33, 34, 41, 42 LEZEN LES 33, 34, 41, 42 BESTUDEERDE STOF Moeilijke woorden en zinnen Les 33 en 34 Tekstdoelen Les 41 Meningen en argumenten Les 42 OMVANG EN TIJDSINDICATIE 12 vragen, ca. 30 minuten NAAM: KLAS: INSTRUCTIE

Nadere informatie

Lijst Yggdrasil De Bruine Bakker augustus Zonnelied volkoren 800 g bus 2,65 tarwevolkorenmeel, gist, water, zeezout

Lijst Yggdrasil De Bruine Bakker augustus Zonnelied volkoren 800 g bus 2,65 tarwevolkorenmeel, gist, water, zeezout 1 Lijst Yggdrasil brood De Bruine Bakker augustus 2012 Eko = Nederlands biolabel Demeter = Bio-dynamisch label Lemairemeel: gebuild meel Gistbroden assortiment Zonnelied met Demeterlabel (biodynamisch)

Nadere informatie

BURGERBR.RUST.MC.PSL.SOFT FB

BURGERBR.RUST.MC.PSL.SOFT FB DELIFRANCE FULLY BAKED - 76251 EAN: 8016199767688 (CE), 8016199467687 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Variant Merk DELIFRANCE Het verhaal Burgerbroodje rustiek meergranen

Nadere informatie

BUCHES BUCHE SACHER. Sacher biscuit rijke chocolade mousse gelei van abrikoos origine chocolade ganache BUCHE SLAGROOM. 4 & 6 personen.

BUCHES BUCHE SACHER. Sacher biscuit rijke chocolade mousse gelei van abrikoos origine chocolade ganache BUCHE SLAGROOM. 4 & 6 personen. 2015-2016 Eindejaarsfolder 2015-2016 BUCHES BUCHE SLAGROOM Zachte biscuit met vanille slagroom - gelei van rood fruit panna cotta krokante chocolade ganache 4 6 8 10 personen Silvester strak afgewerkt

Nadere informatie

bezeten EDWIN klaasen VAN DESEM ENZo: BRooD IS stoer 20

bezeten EDWIN klaasen VAN DESEM ENZo: BRooD IS stoer 20 Bezeten Edwin Klaasen van Desem Enzo: brood is stoer 20 brood van beter gebakken brood Schatje, vrouwendeeg, mannendeeg wie bakker Edwin Klaasen spreekt, begint haast te twijfelen waar hij het over heeft.

Nadere informatie

Dagvers niet-gesneden brood

Dagvers niet-gesneden brood Dagvers niet-gesneden brood Nieuw KWALITEIT VAN BIJ ONS VAN BIJ O DE CHEZ N QUALITÉ DE CHEZ NOUS DE C AUS UN QUALITÄT AUS UNSEREM LAND In uw Colruyt vindt u vanaf nu dagvers niet-gesneden brood. Elke dag,

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Artikelnummer EAN

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:   Artikelnummer EAN Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 719703 Productnaam Demi baguette noir EAN 8718564133684

Nadere informatie

Witte chocolade met frambozencake

Witte chocolade met frambozencake Koulourakia Aanstaande zondag is het Pasen en dan moet er natuurlijk iets lekkers gebakken worden. Ik maak elk jaar Paaskoekjes. Die maak ik altijd van hetzelfde deeg als de kerstkransjes alleen maak ik

Nadere informatie

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel.

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel. Azienda Agricola COFFELE Soave Veneto Soave Spumante Brut DOC Droge wijn, met een frisse structuur, volhardend, evenwichtig, met een aangename amandel nasmaak. Een voluptueuze en sierlijke interpretatie

Nadere informatie

Desem meergranen 6x900gr

Desem meergranen 6x900gr Desem En Zo EAN: 8718026410094 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Desem meergranen Meergranen brood, diepvries Functionele naam Variant Merk Desem En Zo Ingrediënteninformatie tarwebloem,

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 760712 Productnaam Batard

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 30000 Productnaam Baguette

Nadere informatie

RECEPTEN. Het boek Romeinse tweeling. speelt zich af in de eerste eeuw. na Christus. Ben je benieuwd. wat de mensen toen aten?

RECEPTEN. Het boek Romeinse tweeling. speelt zich af in de eerste eeuw. na Christus. Ben je benieuwd. wat de mensen toen aten? RECEPTEN Het boek Romeinse tweeling speelt zich af in de eerste eeuw na Christus. Ben je benieuwd wat de mensen toen aten? Probeer dan deze recepten uit. Ze komen van verschillende websites en zijn allemaal

Nadere informatie

De Fria producten zijn verkrijgbaar in de diepvriesafdeling. Glutenvrij brood. Van de grootste gluten-, lactose- en melkvrije bakkerij in Zweden

De Fria producten zijn verkrijgbaar in de diepvriesafdeling. Glutenvrij brood. Van de grootste gluten-, lactose- en melkvrije bakkerij in Zweden De Fria producten zijn verkrijgbaar in de diepvriesafdeling Glutenvrij brood Van de grootste gluten-, lactose- en melkvrije bakkerij in Zweden Wit brood - het perfecte toastbrood Vita Een gezond wit gesneden

Nadere informatie

Pannenkoeken (4 personen) Ingrediënten: 500 gram Leemansmolen tarwebloem 1 liter melk 4 à 5 eieren een beetje zout boter om te bakken

Pannenkoeken (4 personen) Ingrediënten: 500 gram Leemansmolen tarwebloem 1 liter melk 4 à 5 eieren een beetje zout boter om te bakken Recepten Pannenkoeken (4 personen) 500 gram Leemansmolen tarwebloem 1 liter melk 4 à 5 eieren Mix de bloem, het zout, de eieren en de helft van de melk in een kom tot een glad beslag. Meng de resterende

Nadere informatie

TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN

TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN NL Klanten willen authentiek vloerbrood en baguettes op de stenen vloer gebakken U ziet steeds meer klanten die op zoek zijn naar de echte smaak van langzaam gerezen brood

Nadere informatie

Welkom bij Barrio Life!

Welkom bij Barrio Life! Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen- Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking Sahara Marokko Andalusië Portugal Amazone Ethiopië Welkom in Fez Brochure Koken & Homestay:

Nadere informatie

Opstel Nederlands Brood

Opstel Nederlands Brood Opstel Nederlands Brood Opstel door een scholier 2165 woorden 18 april 2005 5,9 52 keer beoordeeld Vak Nederlands 1. Inleiding Ik houd mijn werkstuk over brood. In mijn werkstuk zal je heel veel informatie

Nadere informatie

België Het paradijs voor bier

België Het paradijs voor bier België Het paradijs voor bier De 168 brouwerijen die België rijk is produceren ongeveer 1.500 verschillende biermerken. Ieder Belgisch bier heeft zijn eigen geschiedenis, die deel uitmaakt van ons cultureel

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 717000 Productnaam Carre

Nadere informatie

consumptief-breed CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 14

consumptief-breed CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 14 consumptief-breed CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 14 variant c Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). - Geef verbeteringen aan volgens voorbeeld

Nadere informatie

HÉRITAGE CHOCOLADEBROODJES

HÉRITAGE CHOCOLADEBROODJES DELIFRANCE VIENNOISERIE SPECIALITEITEN - 27235 EAN: 3291810272351 (CE), 3291811157541 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam 60 DELIFRANCE "HÉRITAGE" CHOCOLADEBROODJES ROOMBOTER

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 750034 Productnaam Quattro

Nadere informatie

Een Huys vol Specialiteiten met respect voor pure smaak en kwaliteit.

Een Huys vol Specialiteiten met respect voor pure smaak en kwaliteit. Een Huys vol Specialiteiten met respect voor pure smaak en kwaliteit. HOE HET BEGON. Gepassioneerd van kindsbeen af voor natuurlijke kwaliteitsproducten, groeide het verlangen een zelfstandige zaak uit

Nadere informatie

VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN

VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN Naam: Klas: VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN EEN KIJKJE NAAR KEEK INLEIDING Cake is een eenvoudige gebaksoort. Hoewel het woord "cake" in Engelstalige landen een verzamelnaam voor 'gebak' of 'taart'

Nadere informatie