Nieuw in versie Autoflex 9.1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuw in versie Autoflex 9.1"

Transcriptie

1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor meerdere garantiesoorten bij verkoop auto s Blanco regel toevoegen op garantieomschrijving Auto s te naam stellen, via Bestand Autoverkoop Tenaamstellen (alleen met module communicatie). Er wordt dan een webpagina getoond van het RDW. Er is een nieuw signaal toegevoegd voor langstaanders Op stamgegeven van een auto (tabblad Afbeeldingen) kan ook een link naar een videobestand opgegeven worden (ook Youtube). Gebruik van nieuw formulier BPM Teruggave bij export buitenland Werkplaats/Magazijn Online plannen is mogelijk via eigen website, incl. koppeling planning in Autoflex Onderdeel bestellen vanuit orderscherm, de besteldatum wordt dan getoond in de order Op de stamgegevens van een bestelling wordt getoond voor wie dit besteld is Koppeltabel onderdelen toegevoegd om alternatieven vast te leggen, oproepbaar tijdens facturering Waarschuwen bij planning als keuringsbevoegdheid verloopt van keurmeester Er kunnen nu meerdere huurauto s gekoppeld worden aan een order Mogelijkheid toegevoegd om de verwijderingsbijdrage automatisch te laten berekenen via instelling op het onderdeel en de gekoppelde onderdeelgroep Volgorde van samengestelde onderdelen is nu instelbaar Koppelingen met Bosch Car Service, elektronisch onderhoudsboekje Werkplaatsmonitor is uitgebreid met een vrij onderdeel en checklists voor veel voorkomende werkzaamheden. Pakketprijzen invoeren Koppeling TopMec en Autoflex, monteur kan gemaakte werkorders in Autoflex ophalen naar zijn Topmec tablet. In Autoflex werkorders in Topmec bekijken en controleren op wijzigingen U kunt nu orders en besteladviezen splitsen. Bijvoorbeeld als een gedeelte al aangerekend moet worden

2 Algemeen -sjablonen en handtekeningen zijn nu ook in HTML in te stellen in plaats van platte tekst. Raadpleeg hiervoor de vernieuwde supportnote CRM, te downloaden vanaf onze website. Bij een sjabloon kan nu standaard een bijlage worden gezet. Handig als u bij offertes standaard de leveringsvoorwaarden wilt sturen. Koppelingen met sociale media toe te voegen op handtekening . Bij het mailen van een offerte of factuur wordt nu standaard de bijlage getoond voordat deze verzonden wordt. Opt-in datum toegevoegd bij stamgegevens relaties. Hiermee wordt aangegeven dat de klant toestemming heeft gegeven om hem te mailen voor acties e.d. Dus geen individuele mail Mogelijk om relaties ontdubbelen. Via Systeem Controleren Administratie en hierbij vinkje aanzetten bij herstellen en relaties controleren. Importeren adresbestanden KVK mogelijk. Deze worden geïmporteerd met status Prospect en gecontroleerd op dubbele invoer. Via Extra Importeren Relaties KvK. (alleen in Autoflex Business versie) Drempelbedrag voor aanmaningen toegevoegd, pas boven dit bedrag wordt een aanmaning gemaakt Er is een nieuw signaal toegevoegd voor verjaardagen Bij het maken van een afspraak is het nu mogelijk om op de betreffende dag automatisch een herinnering mail te laten versturen naar de betreffende medewerker Garantiesoorten Vanaf versie 9.1 is het nu mogelijk om meerdere garantiesoorten per voertuig op te slaan. Slechts één garantiesoort per voertuig kan gebruikt worden bij het exporteren naar internet, maar er kunnen wel meerdere garantiesoorten getoond worden op een order of factuur. De aangemaakte garantiesoorten (via Systeem Autoverkopen Garantie soorten) kunt u bij de stamgegeven van een voertuig opslaan, bekijken en wijzigen. U gaat hiervoor naar stamgegeven voertuig, tabblad Verkoop en klikt op de knop Garanties. Via de knop aan de linkerzijde kunt u een nieuwe garantiesoort toevoegen. Er verschijnt een nieuwe regel, u kunt dan in het veld Gar. code op toets F4 op uw toetsenbord drukken om de beschikbare garantiesoorten te tonen en er één te kiezen. Wanneer u terugkomt in het scherm Garantiecodes voertuig, kunt u per garantiesoort aangegeven door middel van een vinkje of deze garantiesoort afgedrukt dient te worden op de factuur en/of de garantiesoort meegenomen moet worden met de export naar internet.

3 Voor het draaien van een mailing inzake laatste garantie kunt u nog steeds gebruik maken van de Einde Garanti ing via Rapporten Relaties Mailing. Voor het zetten van een handmatige selectie in de scherm Auto s dient u nu te klikken op de rechtermuisknop en kiest dan Selecteer einde garantie. Daar er nu meer garanties aan een voertuig gekoppeld kunnen worden, is ook het veld op de werkorder voor het tonen van einde garantie aangepast. Ga hiervoor naar Systeem facturering klant categorieën en pas de layout van de werkorder aan bij de stamgegevens van categorie Standaard. Het veld c_end_warren moet vervangen worden door geefgarantie(h_lic_plat). Als u gebruik maakt van de mailing Einde Garantie dient het veld dafldcar_v.end_warren vervangen te worden door geefgarantie(lic_plate). U kunt dit aanpassen via Rapporten Rapportmanager en dan kiezen voor bewerken mailing Einde Garantie.

4 Blanco regel in garantieomschrijving Via Systeem Autoverkoop Garantiesoorten kunt u per garantiesoort een blanco regel toevoegen in de factuuromschrijving (als u bijvoorbeeld na de opsomming van de voertuiggegevens eerst een blanco regel wilt alvorens de garantie vermeld wordt).

5 Huurauto s koppelen aan een werkorder Bij de stamgegevens van een werkorder is het nu ook mogelijk om meerdere huurauto s te koppelen, handig als een reparatie uitloopt en uw klant neemt een andere huurauto mee. Het tabblad huurauto is in het scherm Stamgegevens werkorder is verwijderd en hiervoor is een knop Huur / Leen voertuigen in de plaats gekomen onder in dit scherm. Wanneer u daar op klikt, kunt u meerdere huurauto s koppelen en de huurauto(s) op de order plaatsen. Verwijderingsbijdrage automatisch laten berekenen Het is nu mogelijk om bij geselecteerde onderdelen die op de werkorder geplaatst worden, automatisch een onderdeel Verwijderingsbijdrage te plaatsen. U kunt per onderdeel aangeven of er verwijderingsbijdrage berekent moet worden. U dient allereerst een onderdeel aan te maken wat u wilt gaan gebruiken voor verwijderingsbijdrage. U kunt bij dit onderdeel een bedrag invullen, of u kunt ervoor kiezen deze leeg te laten en deze pas op de order in te vullen. U kunt per onderdeelgroep een onderdeel koppelen voor de verwijderingsbijdrage, derhalve kunt u desgewenst meerdere onderdelen voor Verwijderingsbijdrage aanmaken om zo per onderdeelgroep een ander onderdeel en bedrag te gebruiken.

6 Hierna kunt u per onderdeel aangeven of de verwijderingsbijdrage berekend dient te worden. Zet op het stamgegeven van het onderdeel bij het Tabblad Overig het vinkje aan bij Verwijderingsbijdrage berekenen aan.

7 Order en besteladvies splitsen Het is nu mogelijk om een gedeelte van een werkorder te splitsen naar een nieuwe order, bijvoorbeeld handig als een gedeelte van de order aan de bestuurder en een gedeelte aan de leasemaatschappij doorberekend moet worden. Selecteer in de werkorder de regels die u wilt splitsen en klik dan op de knop Splitsen. In de stamgegeven van een besteladvies is het via de knop Splits bestelling nu ook mogelijk een gedeelte van een nog niet bestelde besteladvies te splitsen naar een nieuw besteladvies. Opt-in datum Wanneer u gebruikt maakt van de CRM module en groepsgewijze ingen verstuurd vanuit Autoflex (b.v nieuwsbrieven,acties, APK brieven), kan bij de stamgegeven van een debiteur/crediteur bij het tabblad Overig het veld Opt-in aangevinkt worden met daarbij de datum waarop de relatie toestemming heeft gegeven om dit soort mail van u te mogen ontvangen.

8 Drempelbedrag voor aanmaningen Bij Extra Opties tabblad Boekhouding kunt u een drempelbedrag instellen. Als het totaal van openstaande facturen van een relatie gelijk is aan of boven dit bedrag komt, dan pas wordt in het scherm Aanmaningen de openstaande post(en) getoond.

9 Herinneringsmail versturen afspraak Bij het maken van een afspraak is het nu mogelijk om een herinneringsmail te versturen naar het personeelslid waarvoor de afspraak is ingepland. Zet hiervoor het vinkje aan bij Herinneringsmail (1). als u gelijk een herinneringsmail wilt versturen, klikt u op het mail-icoontje ernaast (2).

10 Nieuw formulier BPM teruggave Vanaf versie werkt Autoflex voor wat betreft BPM Teruggave bij export naar buitenland met het nieuwe BPM teruggave formulier (uitgave 1 april 2013). Deze kunt u downloaden via en dient te worden opgeslagen op de locatie zoals deze ingesteld is bij Extra Opties tabblad Verkoop.

Werkorder programma. Het aanmaken van een nieuwe order

Werkorder programma. Het aanmaken van een nieuwe order Werkorder programma Het werkorderprogramma is een multifunctioneel programma en fungeert als centraal programma binnen Easy-work voor het maken van werkorders, het maken van fakturen en offertes en het

Nadere informatie

Gebruik van bandenwissel in Autoflex (vanaf versie 9.1)

Gebruik van bandenwissel in Autoflex (vanaf versie 9.1) Gebruik van bandenwissel in Autoflex (vanaf versie 9.1) Midden Engweg 15b 3882 TS Putten telefoon (0341) 375 180 fax (0341) 375 188 internet: www.autoflex.nl email : info@autoflex.nl IBAN: NL25 RABO 0354

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Supportnote: Mailing winterbanden

Supportnote: Mailing winterbanden Supportnote: Mailing winterbanden Midden Engweg 15b 3882 TS Putten telefoon (0341) 355 245 fax (0341) 375 188 internet: www.autoflex.nl email : info@autoflex.nl Rabobank 35.42.40.501 BTW nr.nl8218.87.920.b.01

Nadere informatie

ITware. Itware gebruikershandleiding

ITware. Itware gebruikershandleiding Itware gebruikershandleiding Werking ITware kort samengevat: ITware is een hulpprogramma voor uw webwinkel. Producten kunnen op éénvoudige wijze, al dan niet automatisch, worden geplaatst en onderhouden.

Nadere informatie

Offective > Verkoop > Offertes

Offective > Verkoop > Offertes Offective > Verkoop > Offertes Met Offective kunt u ongelimiteerd offertes maken, na het klikken op het menu item Verkoop > Offertes komt onderstaand scherm, hier heeft u direct overzicht van de verschillende

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren In plaats van het afdrukken van verkoopfacturen op papier, is er nu ook de mogelijkheid om uw facturen elektronisch naar uw debiteuren te versturen.

Nadere informatie

Supportnote: IBAN op factuur

Supportnote: IBAN op factuur Supportnote: IBAN op factuur Vraag Hoe krijg ik mijn IBAN nummer op mijn factuur vermeld? Midden Engweg 15b 3882 TS Putten telefoon (0341) 375 180 fax (0341) 375 188 internet: www.autoflex.nl email : info@autoflex.nl

Nadere informatie

Uitleg schermen online software MBCP

Uitleg schermen online software MBCP Uitleg schermen online software MBCP Als eerst gaat u naar de website www.bouwprijzen-software.nl. Hier krijgt u de onderstaande pagina te zien. Vervolgens kunt u inloggen doormiddel van uw e-mail adres

Nadere informatie

Stappenplan elektronisch bankieren

Stappenplan elektronisch bankieren Pagina 1 van 7 Stappenplan elektronisch bankieren Inleiding Dit document bevat een beschrijving van de noodzakelijk stappen om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit voor elektronisch

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

BTW verhoging naar 21%

BTW verhoging naar 21% 1 BTW verhoging naar 21% Midden Engweg 15b 3882 TS Putten telefoon (0341) 375 180 fax (0341) 375 188 internet: www.autoflex.nl email : info@autoflex.nl Rabobank 35.42.40.501 BTW nr. NL8218.87.920.B.01

Nadere informatie

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13 SnelFact Handleiding Jerrisoft Pagina 1 van 13 Inleiding Welkom bij de handleiding van SnelFact. Het facturatie programma voor de ondernemer die snel en eenvoudig offertes, orders en facturen wil maken..

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Offective > Facturatie > Verkoopfacturen

Offective > Facturatie > Verkoopfacturen Offective > Facturatie > Verkoopfacturen Facturen kunnen ongelimiteerd worden aangemaakt. Klik op Facturatie > Verkoopfacturen In onderstaand scherm ziet u een overzicht van alles. U kunt hier zelf selecties

Nadere informatie

Voorwoord. Meer informatie over het factureringspakket vindt u terug op de supportsite: www.makkelijkfactureren.nl. VWA Software Development

Voorwoord. Meer informatie over het factureringspakket vindt u terug op de supportsite: www.makkelijkfactureren.nl. VWA Software Development I Voorwoord Deze uitgave hoort bij de handleiding voor VWA Facturering. Bewust is gekozen voor een extra handleiding voor de module mailmerge. Op deze wijze hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nadere informatie

Offective > Verkoop > Offertes

Offective > Verkoop > Offertes Offective > Verkoop > Offertes Met Offective kunt u ongelimiteerd offertes maken, na het klikken op het menu item Verkoop > Offertes komt onderstaand scherm, hier heeft u direct overzicht van de verschillende

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Opstarten van de module Overschrijvingen

Opstarten van de module Overschrijvingen Opstarten van de module Overschrijvingen 1 Welkom in de module Beheer overschrijvingen van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u kennis te laten maken met de module Beheer overschrijvingen in

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

1 Instellingen voor Clieop-bestanden

1 Instellingen voor Clieop-bestanden U kunt vanuit Reeleezee betalingsopdrachten aanmaken en deze in de vorm van een ClieOp - bestand exporteren. ClieOp (CliëntOpdrachten) is de naam van het elektronische bestand dat zakelijke cliënten gebruiken

Nadere informatie

Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order

Hoe PO Omzetten gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1 / 7 Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1. Log in op uw OB10-account 2. Selecteer rij "Aanvaard" - Op de homepage van uw OB10-account, onder "Samenvatting van mijn

Nadere informatie

Facturatie > Aanmanen

Facturatie > Aanmanen Facturatie > Aanmanen Let op: voordat u aanmaningsregels kunt toevoegen, kunt u het beste eerst een documenttemplate en e-mailtemplate aanmaken. Dit kunt u doen in respectievelijk de tabbladen 'Documenttemplates'

Nadere informatie

Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?...

Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?... Leads Versie 1.0 Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?... 5 Wat zijn categorieën en hoe werken ze?...

Nadere informatie

1: Starten nieuw boekjaar in Autoflex

1: Starten nieuw boekjaar in Autoflex Onderwerpen: 1. Starten nieuw boekjaar in Autoflex 2. Aanmaken nieuwe administratie in AccountView 3. Autoflex en AccountView Dos 4. Autoflex en AccountView Windows 5. Factuur corrigeren uit een vorig

Nadere informatie

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Inhoudsopgave 1. Afdrukinstellingen per klant 2. Reisroute 3. Hernoemen van velden 4. Zoeken middels geavanceerde selectie 5. Sales Forecast

Nadere informatie

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA VETERINARY Lange Spruit 1a, 7773NE Hardenberg - T 0031 (0)30 6347250 E info@vivaveterinary.nl I ww.vivaveterinary.nl Inhoud 1. Inleiding...- 3-2. Financiën...-

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: ROB-EF (ROB-Elektronisch Factureren) Versie 599 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 Technische informatie... 3 Instellingen... 4 Werkwijze... 6 Waar moet

Nadere informatie

Gegevens uit ITware kunnen hier definitief worden verwijderd. Wees hier voorzichtig mee.

Gegevens uit ITware kunnen hier definitief worden verwijderd. Wees hier voorzichtig mee. Instellingen van ITware: In deze handleiding worden alle items en de werking hiervan uitgelegd van het scherm met de instellingen. De instellingen kunt u vinden bij Bestand Instellingen. Tabblad Systeem:

Nadere informatie

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn.

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Aan de slag met de Bezoek je domein om de in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Volg de url 'administratie paneel' om in te loggen en de vervolgens in te stellen. Als eerst krijg je de

Nadere informatie

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Hosting Aan de slag WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl 1. Installatie WeFact Hosting installeren In ons e-mail bericht heeft u inloggegevens ontvangen

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Handleiding Herinnering en Mailing

Handleiding Herinnering en Mailing Handleiding Herinnering en Mailing Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Herinneringen...3 1.1 Herinnering koppelen aan een product...3 1.2 Instellen van herinnering via patiëntdossier...3

Nadere informatie

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren OVM 2.0 Stappenplan Leerling exporteren en importeren Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemeen... 3 Voorbereiding... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Downloaden... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING. Elektronisch factureren CDS

CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING. Elektronisch factureren CDS CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING Elektronisch factureren CDS Elektronisch factureren 1. Introductie Met de module elektronische facturen zal de gebruiker

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van het bankbestand.. 2 3. Bankmutaties aanbieden..3 4. Bankafschriften inlezen en verwerken.....4

Nadere informatie

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding Dossier Instellingen Inhoudsopgave Inleiding Dossier instellingen Dossier Meetinstrumenten Meetinstrumenten importeren Nieuwe meetinstrumenten importeren met bestaande meetinstrumenten Richtlijnen Richtlijnen

Nadere informatie

Aan de slag met AdminView

Aan de slag met AdminView Aan de slag met AdminView uitgebreide handleiding S for Software B.V. Gildeweg 6 3771 NB Barneveld tel 0342 820 996 fax 0342 820 997 e-mail info@sforsoftware.nl web www.sforsoftware.nl Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Wijzigingen Autoflex windows

Wijzigingen Autoflex windows Autoflex windows Pagina: 1 van 10 9.19.51 Bij een nieuwe relatie wordt automatisch de opt-in datum aangevinkt met de datum van vandaag. Bij het kopieëren van een relatie wordt nu niet meer de datum laatste

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Verkooprol 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.2 Inkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1 Verkoopfacturen 4 3.2 Inkoopfacturen 4 4

Nadere informatie

Handleiding Finaciële Module

Handleiding Finaciële Module Handleiding Financiële Module 1 Inhoudsopgave Abonnementen en diensten factureren... 2 Een losse factuur maken... 5 Factuuroverzicht bekijken en facturen verzenden... 6 De factuur... 7 SEPA exporteren...

Nadere informatie

Aanbesteden-omgeving

Aanbesteden-omgeving Release juni 2014 (2.96) Aanbesteden-omgeving Op vrijdag 13 juni is release 2.96 van Aanbestedingskalender.nl geïnstalleerd. Deze release biedt aanbestedende diensten de mogelijkheid niet alleen onderhandse,

Nadere informatie

Offective > CRM > Klanten

Offective > CRM > Klanten Offective > CRM > Klanten Nadat u hebt geklikt op CRM > Klanten komt onderstaand scherm, in het bovenste gedeelte van dit scherm kunt u zoeken met verschillende zoekcriteria, vul een zoekveld in en klik

Nadere informatie

Automatische incasso. E-captain help E-captain help

Automatische incasso. E-captain help E-captain help 1 / 6 Automatische incasso Om incasso te gebruiken binnen e-captain moet de vereniging in het bezit zijn van een SEPA contract met de bank. Deze gegevens moeten worden overgenomen in e-captain. In dit

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Exact Online Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Facturatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Facturatie ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Facturatie 1. Inleiding:.2 2. Inrichten stamgegevens:....2 2.1 Debiteuren..2 2.2 Betalingscondities..3 2.3 Artikelgroepen 4 2.4 Artikelen..4 3. Verkoopfacturen:

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van het bankbestand.. 2 3. Bankmutaties aanbieden..3 4. Bankafschriften inlezen en verwerken.....4

Nadere informatie

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015 Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015...Controleer uw gegevens Standmedewerkers 2014 registreren voor PROVADA 2015 Foto s uploaden en status PROVADA Afsprakenmodule aanpassen Nieuwe standmedewerkers

Nadere informatie

Hosting. SnelStart koppeling. Februari, 2013. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.

Hosting. SnelStart koppeling. Februari, 2013. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact. Hosting Februari, 2013 SnelStart koppeling WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Inleiding Deze module stelt u in staat om uw debiteuren, facturen, crediteuren

Nadere informatie

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Auteur: R. van der Veen TFC-Services Algemeen: Onderstaande iconen worden in veel schermen getoond binnen TFC: Nieuw: Hiermee kan een nieuw record aangemaakt

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa...4 Kassa layout knoppen toevoegingen...4 Order aanmaken...5 Order afrekenen...6 Order aanpassen...7 Producten toevoegen...7

Nadere informatie

Handleiding. Visual Planning. Visual Planning Pagina: 1 Versie: 06031402

Handleiding. Visual Planning. Visual Planning Pagina: 1 Versie: 06031402 Handleiding Visual Planning Visual Planning Pagina: 1 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk Pagina 1. Introductie. 5 1.1. Hartelijk Welkom. 5 1.2. Configuratie van Planning. 6 2. Planning. 7 2.1. Planbord inrichten.

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

1: Starten nieuw boekjaar in Autoflex

1: Starten nieuw boekjaar in Autoflex Onderwerpen: 1. Starten nieuw boekjaar in Autoflex 2. Aanmaken nieuwe administratie in Accountview 3. Autoflex en AccountView Dos 4. Autoflex en AccountView Windows 5. Factuur corrigeren uit een vorig

Nadere informatie

Klantenhandleiding TNT MyPost

Klantenhandleiding TNT MyPost Klantenhandleiding TNT MyPost Stap 1: inloggen in de admin van de shop. Login in de admin van de webshop. Stap 2: Het retouradres instellen. Je bent nu ingelogd in de admin van de webshop. Klik in het

Nadere informatie

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 Status: Productie Versie: v02.00 Publicatie datum: 9-12-2015

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 15 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding. TopMec handleiding // V2.0 februari 2013

Handleiding. TopMec handleiding // V2.0 februari 2013 Handleiding 1 TopMec handleiding // V2.0 februari 2013 Inhoudsopgave Snel aan de slag - Pagina 3 Inloggen - Pagina 4 Voertuiggegevens - Pagina 5-7 Werkorders - Pagina 8-12 Checklijsten - Pagina 13 Quick

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 16 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Instructiehandleiding King2UBL

Instructiehandleiding King2UBL Inhoud Inleiding King en UBL... 2 Vereisten... 2 Registreren King2UBL... 2 Drivermapping/NetDrive... 2 Standaard instellingen King2UBL... 3 Instellingen King2UBL... 4 King Afdrukformaat instellen... 4

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

ACT! link XL voor SnelStart handleiding

ACT! link XL voor SnelStart handleiding ACT! link XL voor SnelStart handleiding Installatie ACT! link XL voor SnelStart... 2 Instellen:... 3 Relatiecode:... 6 Ordernummer... 6 Notitie... 6 Ordersjabloon... 7 Bedrijven... 8 Een volgende administratie

Nadere informatie

Handleiding. TopMec handleiding // V1.0 oktober 2012

Handleiding. TopMec handleiding // V1.0 oktober 2012 Handleiding 1 Inhoudsopgave Snel aan de slag - Pagina 3 Inloggen - Pagina 4 Voertuiggegevens - Pagina 5-7 Werkorders - Pagina 8-12 Checklijsten - Pagina 13 Quick repair - Pagina 14 Technische info - Pagina

Nadere informatie

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen.

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen. ID WI1.08.07 Omschrijving Orderintake online order entry Proces P 1.08 Trefwoorden Aslas; Online Order Entry Beschreven door Laurens van Oostenbrugge Datum 22-05-2012 Activiteit Transport Versie TranspasOnline

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk... 1 1. Inloggen... 2 2. Zoeken naar documenten.... 3 3. Downloaden van alle documenten op factuurnummer.... 5 4. Order regels

Nadere informatie

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Partijenpost. Met MijnPost

Nadere informatie

Offective > Facturatie/Offerte > Kortingen

Offective > Facturatie/Offerte > Kortingen Offective > Facturatie/Offerte > Kortingen Met het maken van een offerte of factuur (document) kan op verschillende manier een korting worden gegeven, we zullen deze voor elke mogelijkheid navolgend behandelen.

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank

d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank Vanaf 7 april 2015 moeten debiteurengegevens in een aangepast bestandsformaat naar Deutsche Bank ABF worden gestuurd. Deze instructie beschrijft

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Handleiding Offertemodule

Handleiding Offertemodule Handleiding Offertemodule Alles over de offertemodule Maakt u gebruik van de facturatiemodule? Dan heeft u ook toegang tot de offertemodule. In deze handleiding vertellen wij u stap voor stap hoe u hiermee

Nadere informatie

De CRM-module is een mogelijkheid om te proactief te werken aan klantbinding en mogelijk meer omzet te genereren.

De CRM-module is een mogelijkheid om te proactief te werken aan klantbinding en mogelijk meer omzet te genereren. CRM Module Inhoudsopgave 1 CRM-module 3 1.1 Instellingen taken... 3 1.1.1 Algemene instellingen voor taken... 4 1.1.2 Taken na het plaatsvinden van een activiteit... 5 1.1.3 Taken voor plaatsvinden van

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding. Visual Planning BHV

Handleiding. Visual Planning BHV Handleiding Visual Planning BHV Visual Planning BHV Pagina: 1 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk Pagina 1. Bestanden. 3 1.1. Bestandsconfiguratie. 3 2. Koppelen oude & nieuwe cursisten. 6 2.1 Koppelen nieuwe cursist.

Nadere informatie

VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010]

VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010] VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010] Stap 1 - BTW tarief 6% aanmaken Met de menuoptie STAMGEGEVENS > ALGEMEEN > BTW-CODES EN PERCENTAGES kunnen BTW tarieven onderhouden worden. Is er reeds

Nadere informatie

Mamut Enterprise Abonnementsfacturering

Mamut Enterprise Abonnementsfacturering Mamut Enterprise Abonnementsfacturering Mamut Enterprise Abonnementfacturering is een middel om klanten volgens vaste afspraken en/of abonnementen te factureren. Deze oplossing zit inbegrepen in Mamut

Nadere informatie

HANDLEIDING TITEL. Voor OFFERTEPROGRAMMATUUR WAGENPARK. het regelen van (kleine) schadegevallen AUGUSTUS 2013

HANDLEIDING TITEL. Voor OFFERTEPROGRAMMATUUR WAGENPARK. het regelen van (kleine) schadegevallen AUGUSTUS 2013 TITEL HANDLEIDING Voor het regelen van (kleine) schadegevallen AUGUSTUS 2013 INHOUDSOPGAVE 1 MOGELIJKHEDEN 1 2 INLOGGEN 1 3 ALGEMENE LEGENDA 1 4 STAPPENPLAN: OFFERTE AANVRAGEN 2 5 OPNIEUW OPENSTELLEN AAN

Nadere informatie

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Pakketten. Met MijnPost kunt

Nadere informatie

VITRIS Instructie/wijzigingen

VITRIS Instructie/wijzigingen VITRIS Instructie/wijzigingen - Factuurdatum wijzigen - Order uit een verzamelfactuur halen - Zoeken op een gedeelte van het afleveradres - Prijsaanvraag - Order omzetten naar offerte - Verzamelfactuur

Nadere informatie

Mailing maken: Onder Extra in de menu balk bevind zich de knoptekst Mailings...

Mailing maken: Onder Extra in de menu balk bevind zich de knoptekst Mailings... Mailing maken: Onder Extra in de menu balk bevind zich de knoptekst Mailings.... Mailings zijn het best uit te leggen middels voorbeelden. Mailings zijn opgebouwd uit zoekcriteria's welke werken volgens

Nadere informatie

Handleiding Solo Compleet

Handleiding Solo Compleet Handleiding Solo Compleet (MB, 30 maart 2015) Inhoud Sneltoetsen... 1 Invoer Inkoopboek... 2 Automatische betalingen... 4 Inlezen bankafschriften... 5 Factureren... 6 Elektronisch factureren... 8 Sneltoetsen

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Contents Inleiding...1 Wanneer is het gebruik van de webservice nodig?...2 Welke stappen dienen uitgevoerd te worden om de webservice

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie

HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie Q-LINE Q2050 Verkooporders & Q2100 Facturatie Handleiding versie 2.0 HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie Pag.: 1 Q-LINE Q2050 Verkooporders & Q2100 Facturatie Handleiding versie 2.0 Inhoudsopgave

Nadere informatie

PlanCare Dossier V11.11 Tijdverantwoording. Inhoudsopgave

PlanCare Dossier V11.11 Tijdverantwoording. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding... 2... 3 Leesmodus... 3 Schrijfmodus... 4 Verantwoording... 5 Wijzigen van een verantwoording... 8 Bevriezen en vrijgeven... 8 PlanCare Dossier V11.11 - Pagina 1 van 8 Inleiding

Nadere informatie

Instructie. Facturatie

Instructie. Facturatie Instructie Facturatie 19 maart 2015 Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Doelgroep... 3 1.2 Gerelateerde documenten... 3 2 Instellingen... 3 3 Facturen aanmaken... 4 3.1 Reguliere Inschrijvingen factureren... 4

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

AAN DE SLAG L O G I S T I E K G E D E E LT E i

AAN DE SLAG L O G I S T I E K G E D E E LT E i AAN DE SLAG LOGISTIEK GEDEELT E i Inhoudsopgave Inleiding... 3 Begin... 4 Schermuitleg... 6 Beschrijving inkoopproces... 7 Beschrijving verkoopproces... 9 Voor veel gestelde vragen (FAQ) kunt u terecht

Nadere informatie