Inhoudsopgave: Inloggen. Het Menu. De Statusbalk. De Kaart. Statusbalk onderaan het scherm. Voertuig / ritinfo. Geofencing.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoudsopgave: Inloggen. Het Menu. De Statusbalk. De Kaart. Statusbalk onderaan het scherm. Voertuig / ritinfo. Geofencing."

Transcriptie

1 Handleiding Webapplicatie Let op: afhankelijk van uw account kan het voorkomen dat sommige menu-opties zoals in dit document besproken, niet in uw menu s getoond worden. Inhoudsopgave: Inloggen Het Menu De Statusbalk De Kaart Statusbalk onderaan het scherm Voertuig / ritinfo Geofencing Rapporten Rapportdefinities Medewerkers en Sleutels

2 Inloggen: In het aanmeldscherm kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Weet u uw wachtwoord niet meer, vult u dan uw gebruikersnaam in en klikt u op wachtwoord vergeten. Er zal dan een mail gestuurd worden naar het adres wat bij ons bekend is bij de ingevulde gebruikersnaam. In deze mail krijgt u dan een nieuw, tijdelijk wachtwoord toegekend. Bij het eerste gebruik van dit nieuwe wachtwoord zal het meteen moeten worden gewijzigd. Let op: sommige browsers accepteren het niet als u dit tijdelijke wachtwoord kopiëert en plakt. In dat geval moet u het overtypen. Het Menu: Bovenaan in het linkermenu treft u de optie Algemeen. Het Regelpaneel geeft u een beknopt overzicht mbt het bedrijf waarin u op dit moment actief bent, over uw gebruikersaccount en van de actieve voertuigen en/of machines binnen dit bedrijf. Indien uw account toegang biedt tot verschillende bedrijven dan zult u hier ook de optie vinden om te switchen tussen die verschillende bedrijven. In dit gedeelte vindt u bedrijfsspecifieke informatie zoals voertuiginfo, definities van nuttige plaatsen en rapportdefinities. In dit gedeelte kunt u rapporten genereren. Dit kunnen universele systeemrapporten zijn welke door Transscope zijn voorgedefiniëerd, maar ook bedrijfsspecifieke rapporten waarvan u de definitie in het voorgaande menu heeft aangemaakt. Daarnaast kunt u hier op ieder willekeurig rapport een abonnement nemen en uw rapportabonnementen beheren. U kunt hier switchen tussen uw persoonlijke kaarten en de standaard aanwezige kaart. Ook past u via dit menu uw gepersonaliseerde kaarten aan

3 De Statusbalk In de rechter bovenhoek van het scherm treft u een aantal andere gegevens en opties: Een klik op de gebruiker zal leiden naar een scherm waarin u verschillende persoonlijke voorkeuren kunt aangeven zoals de keuze of u na inloggen direct naar het trackingscherm geleid wilt worden, de taalkeuze en de verschillende voorkeurskaarten voor verschillende apparaten. U ziet hier bij welk bedrijf u op dit moment bent aangemeld. Indien uw account toegang geeft tot meerdere bedrijven kunt u via deze optie switchen tussen verschillende bedrijven. Via deze optie kunt u een andere taal kiezen. Deze taalkeuze heeft betrekking op zowel de verschillende schermen alsmede de rapportages. Indien er één of meerdere apk- en/of onderhoudswaarschuwingen gelden zult u daar hiervan op de hoogte worden gebracht. Ook algemene berichten, bijvoorbeeld met betrekking tot gepland onderhoud, zullen hier verschijnen. Deze link zal verwijzen naar het meest recente hulpdocument welke met iedere belangrijke update ook aangepast zal worden. Hier wordt de huidig in bedrijf zijnde release van de webapplicatie vermeld. Een klik hierop zal u naar een scherm sturen waarin de belangrijkste wijzigingen in deze versie worden vermeld.

4 De kaart: Door in het menugedeelte in het Kaarten -gedeelte te klikken op een kaartnaam zal de kaart getoond worden op het scherm met daarin de huidige positie van uw objecten. Deze objecten kunnen getoond worden in vier mogelijke kleuren. Rood : object staat stil met contact uit, of heeft langer dan drie minuten niet bewogen Groen : object beweegt, of heeft contact aan Geel : het object is door u geselecteerd en u ziet de details onderin de statusbalk Blauw : de pwz-schakelaar in het object staat in de privé-stand. Het voertuig zal zich dan niet verplaatsen op de kaart, en bij de ritten zullen de adressen worden verborgen. Zodra er een kaart actief is zullen er twee opties worden toegevoegd aan de menubalk rechtsbovenin. Via deze knop kunt u de kaart personaliseren Via de zoekfunctie kunt u snel en eenvoudig een object terugvinden op de kaart.

5 Kaarten personaliseren: Een klik op het tandwieltje bovenin zal deze balk toevoegen aan de kaart. U kunt dmv de toggles kiezen uit verschillende weergave-opties zoals: Voertuig clusters aan of uit: Wanneer er veel voertuigen op één plaats staan kunt u deze hiermee clusteren. In plaats van losse icoontjes zal er één icoontje getoond worden met daarin vermeld het aantal voertuig dat zich in deze cluster bevindt. Een klik op deze cluster zal de voertuigen weer tonen. Stilstaand tonen aan of uit: Toont of verbergt de stilstaande voertuigen. Voertuiggroepen tonen: Indien u uw voertuigen hebt onderverdeeld in verschillende voertuiggroepen zult u deze per voertuiggroep kunnen tonen of verbergen. Geofences: Eventueel aangemaakte geofences kunnen worden getoond of verborgen op de kaart. Bovenaanzicht: Schakelt de icoontjes tussen bovenaanzicht en zijaanzicht. Voertuigenlijst: Indien U de voertuigenlijst inschakelt zal aan de rechterkant van de kaart een extra balk verschijnen met daarin, per voertuig, de actuele status en info. Nuttige plaatsen: De door u aangemaakte nuttige plaatsen kunnen hiermee getoond of verborgen worden. Indien u de nuttige plaatsen toont zult u ook de mogelijkheid krijgen om deze te clusteren, net als bij de voertuigen.

6 Indien u een persoonlijke kaart wenst waarin uw voorkeuren permanent zijn opgeslagen kunt u deze aanmaken via het menuoptie Kaarten, Beheer kaartdefinities. Via de knop Nieuw zult u terecht komen in een venster met dezelfde keuzemogelijkheden: Deze voorkeuren kunt u opslaan, waarna deze kaart zal worden toegevoegd aan het hoofdstuk Kaarten in het menu. Indien gewenst kunt u via de menuoptie Algemeen, Instellingen ervoor zorgen dat na het inloggen deze aangepaste kaart meteen getoond wordt.

7 Statusbalk onderin: Indien u één voertuig selecteert in het tracking-scherm zal deze veranderen in de kleur geel en zal onderaan uw scherm een statusbalk getoond worden. Deze statusbalk bevat de informatie over het zojuist gekozen voertuig Door een klik op de blauwe i aan het einde van deze balk komt u in het betreffende voertuig-info scherm terecht waar u dmv de knoppen onderin de verschillende onderdelen van de registraties kunt inzien. In eerste instantie zult u de huidige positie zien in drie verschillende zoomlevels. De Ritten -knop brengt u naar een overzicht van de gereden ritten van vandaag. In dat scherm kunt u per rit ook de gereden route voor die rit bekijken. Een klik op de marker zal u de gereden route tonen van de betreffende rit:

8 Voertuig- en ritinfo: Voor dit onderdeel is een video-uitleg beschikbaar. Klik op het icoon om deze te bekijken. Via het menu Bedrijf, Voertuigen kunt u een kenteken selecteren om vervolgens gedetailleerde inzage te krijgen in de verschillende registraties van dit object. Het Infoscherm is een verzamelscherm van waaruit u in één oogopslag de verschillende gegevens per object kunt raadplegen. Positie zal bij openen van deze pagina worden getoond op drie verschillende zoomniveau s. Deze vensters zijn actueel en ook de status is actueel. Bij starten van het object zal dus ook de icoonkleur veranderen in groen. Via de knop Ritten kunt u, net zoals via de trackingkaart, de gereden ritten zien en weergeven op de kaart. Echter kunt u hier kiezen tussen het tonen van een enkele rit, of alle ritten samen welke op één en dezelfde dag zijn gereden. Indien u ervoor kiest om één enkele rit op de kaart te tonen, zult u via de bediening aan de linkerzijde de volgende en vorige rit kunnen bekijken. Indien u deze modus wilt verlaten drukt u op de stopknop waarna u zult terugkeren in het ritoverzicht. U krijgt nu onder de kalender aan de linkerkant de mogelijkheid tot Alle ritten tonen. Deze knop zal u alle ritten van één dag tonen op de kaart.

9 Wijzigen ritten: Via het menu Bedrijf, Voertuigen kunt u een kenteken selecteren waarvan u een rit wilt wijzigen. Selecteer hierto het kenteken in de lijst, en klik op de knop. Een dubbelklik op de te wijzigen rit zal resulteren in een popup: U kunt hier het rittype aanpassen, gevolgd door Opslaan. Geofencing: Voor dit onderdeel is een video-uitleg beschikbaar. Klik op het icoon om deze te bekijken. U kunt indien gewenst, een virtueel hek rond uw object zetten, en een bericht ontvangen indien het object deze cirkel verlaat. Dit virtuele hek noemen we een Geofence. Om een geofence te definiëren gaat u via het menu naar Bedrijf en klikt u op Voertuigen. In het vervolgscherm selecteert u het kenteken waarvoor u een geofence wilt plaatsen. Als het voertuig is geselecteerd klikt u op de blauwe knop met de tekst Geofences. In het daaropvolgende scherm klikt u op de knop Nieuw wat u het volgende scherm oplevert:

10 U zult zien dat de Latitude en Longitude coördinaten reeds ingevuld staan. Dit zijn de coördinaten van de plaats waar het voertuig zich op dit moment bevindt. U dient in dit venster de vakken Naam, Omschrijving en Afstand in te vullen. Afhankelijk van het type bericht dat u wenst te ontvangen vult u ook de overeenkomstige vakken en SMS in. Let op: voor SMS berichten worden kosten in rekening gebracht. De eenheid van de afstand is hier kilometer. 500 meter bijvoorbeeld, dient u dus in te vullen als 0,5 Een aangemaakt geofence zal zich op de kaart tonen als een cirkel. Deze is groen-transparant als het voertuig zich binnen de cirkel bevindt, en zal rood-transparant kleuren zodra het voertuig buiten dit gebied komt.

11 Rapporten: Indien uw account hiertoe is geconfigureerd vindt u in het Linkermenu de optie Rapporten. We onderscheiden de rapporten in de basis in twee categorieën, te weten systeemrapporten en bedrijfsrapporten. Systeemrapporten zijn de rapporten welke door Transscope Voertuigsystemen zijn voorgedefiniëerd. Deze rapporten zijn voor iedereen beschikbaar. Bedrijfsrapporten zijn rapporten welke u zelf of één van uw collega s binnen hetzelfde bedrijf heeft gedefiniëerd. Deze rapporten zullen enkel voor u en uw collega s beschikbaar zijn. Een klik op Rapporten in het linkermenu levert het volgende scherm: U kunt hier kiezen welk type rapport u wilt aanmaken en in welk bestandsformaat u dit rapport wilt hebben. Indien u kiest voor Systeem of Bedrijf zullen de voor die categorie bestemde aangemaakte rapporten in de keuzelijst verschijnen. Een klik op de knop Selecteer leidt u naar een scherm waarin u indien gewenst nog wat parameters van het gekozen rapport kunt aanpassen. Een regelmatig terugkerend principe hierin is dat beschikbare items in het linkervenster worden getoond waarvandaan u ze eenvoudig naar het rechtervenster kunt slepen indien u deze velden in uw rapport vermeld wilt zien.

12 Als alle parameters naar wens zijn ingesteld zal een klik op de knop Uitvoeren het rapport samenstellen en, afhankelijk van de keuze scherm, pdf of excel op het scherm tonen of downloaden in het gekozen bestandsformaat. Een klik op Abonnementen in het linkermenu zal u brengen naar een scherm met daarin de huidige abonnementen welke voor uw account zijn gedefiniëerd. Eventueel kunt u een reeds bestaand abonnement wijzigen door deze te selecteren en vervolgens te klikken op de groene knop Wijzigen. Een nieuw abonnement kunt u aanmaken door te klikken op de blauwe knop Nieuw. In dit venster is het een kwestie van de gegevens invullen zoals u deze wenst, gevolgd door Opslaan. In tegenstelling tot de vorige versie van de webapplicatie dient u hier een adres in te vullen. Dit adres is dus niet meer afhankelijk van de gebruikersgegevens.

13 Rapportdefinites: Rapporten naar eigen wens kunt u aanmaken via het menu Bedrijf, Rapportdefinities. In dit scherm zult u reeds aangemaakte definities kunnen wijzigen en verwijderen en zult u een nieuwe definitie kunnen aanmaken. Wanneer u kiest voor Nieuw zult u in het volgende scherm terecht komen: Vul hier de verschillende velden in zoals Titel en Omschrijving. Daaronder treft u een aantal groene balken. Iedere groene balk vertegenwoordigt een soort filter voor uw rapport. U kunt in deze filters aangeven welke gegevens u in uw rapport terug wilt zien en welke niet. Door rechtsbovenin te klikken op Filter toevoegen kunt u extra velden en voorwaarden toevoegen aan uw rapportdefinitie, zoals een bestuurder, een bepaalde snelheid of een nuttige plaats. Per filter kunt u aangeven of u dit filter wilt vastzetten of niet. Dit al of niet vastzetten van een filter speelt een rol als u later een rapport gaat maken n.a.v. de definitie welke u hier aanmaakt. Voorbeeld: Als u een rapportdefinitie aanmaakt waarbij u kiest voor de ritten van de laatste 7 dagen en dit filter NIET vastzet zult u later, bij het aanmaken van dit rapport de mogelijkheid hebben om dit aantal nog te wijzigen alvorens het rapport daadwerkelijk wordt aangemaakt. Indien u in de definitie kiest voor vastzetten zal bij aanmaken van hetzelfde rapport niets meer gevraagd worden m.b.t. het aantal dagen maar zal het rapport worden gebaseerd op 7 dagen. Indien alle filters naar wens zijn ingevuld en u heeft bij alle filters de knop Opslaan aangeklikt, kunt u de rapportdefinitie zelf ook opslaan. Vanaf nu zult u voor dit rapport kunnen kiezen via het menu Rapporten.

14 Medewerkers en Sleutels: Voor dit onderdeel is een video-uitleg beschikbaar. Klik op het icoon om deze te bekijken. Indien van toepassing zal in uw menu aan de linkerkant ook het hoofdstuk HRM staan. Hier kunt u de medewerkers die zich d.m.v. een tag, button, pas of sleutel registreren voor iedere rit, beheren. Het principe is dat ieder registratiemiddel een nummer afgeeft aan de blackbox in het object. Dit nummer wordt hier gekoppeld aan een medewerker. Indien een medewerker in de lijst wordt geselecteerd kunt u via de knop Sleutels zien aan welk nummer deze medewerker is gekoppeld of gekoppeld is geweest. Indien een medewerker uit dienst gaat kunt u hier een einddatum invullen voor de koppeling met een sleutelnummer. Indien u de betreffende sleutel opnieuw wilt uitdelen dient u de nieuwe medewerker aan te maken waarna u hem in dit zelfde venster kunt koppelen aan het sleutelnummer. Let u er op dat het toekennen van een sleutel aan een andere medewerker in het verleden geen effect heeft op de geregistreerde ritten. Dit werkt dus niet met terugwerkende kracht. Mocht u vragen, opmerkingen of wensen hebben naar aanleiding van onze vernieuwde webapplicatie, dan zijn deze natuurlijk van harte welkom. Transscope Voertuigsystemen b.v. Moerheimstraat 83b 7701CC Dedemsvaart info@transscope.nl

Transscope Voertuigsystemen b.v. Handleiding webapplicatie

Transscope Voertuigsystemen b.v. Handleiding webapplicatie Transscope Voertuigsystemen b.v. Handleiding webapplicatie Transscope Webapplicatie en Compatibiliteitsweergave Indien U gebruik maakt van Internet Explorer 10 of 11 heeft u voor de Transscope Webapplicatie

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen U vindt in deze handleiding: 1. Inleiding... 2 2. Abonnementsvormen... 2 3. Zoeken... 2 3.1 Aankondigingen overzicht... 3 3.2 Zoekfilter... 4 3.3 Hoofdinhoud... 5

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.1 Datum : mei 2015. Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.1 Datum : mei 2015. Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.1 Datum : mei 2015 Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

Handleiding HOOS. - Het Online Onderneem Systeem

Handleiding HOOS. - Het Online Onderneem Systeem Handleiding HOOS - Het Online Onderneem Systeem Inhoudsopgave Gebruikersgegevens invullen... 3 Urenregistratie aanmaken... 4 Kilometerregistratie aanmaken... 6 Agenda item maken... 9 Notitie maken...10

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Met het klantenportaal Mijn Stolp+KAB online optimaliseren we de communicatie met u en kunnen we online met u samenwerken. Mijn Stolp+KAB Online bestaat uit diverse

Nadere informatie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014 Handleiding Billingportal Telefonie Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 3 GESPREKSDETAILS... 5 3.1 TOTALEN... 5 3.2 DETAILS... 6 4 FACTURATIE... 7 5 MOBIEL (INDIEN

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

Eindgebruikershandleiding Jira

Eindgebruikershandleiding Jira Eindgebruikershandleiding Jira Datum: 19-11-2012 Auteur: ing. N. Jonathans Versie: 2.1 Green Valley heeft als missie software te ontwikkelen waardoor de burger en het bedrijfsleven nog prettiger en makkelijker

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

EDUscope Dossier Werken met Journalen

EDUscope Dossier Werken met Journalen EDUscope Dossier Werken met Journalen EDUscope versie 3.7.0 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046-4571830 1 INHOUD 2 Inleiding... 3 3 Individueel leerlingjournaal... 3 3.1 Journaalregels toevoegen:... 3 3.2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

DOSSIERS HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

DOSSIERS HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology DOSSIERS HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.EU 16-8-2017 Versie 2.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over dossiers in OTYS Go!... 4 1.2 Doel instructie... 5 1.3 Opbouw

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

Algemene handleiding. Handleiding KingOnline

Algemene handleiding. Handleiding KingOnline Algemene handleiding Handleiding KingOnline Inhoudsopgave Verbinding maken met KingOnline... 1 KingOnline... 2 Webcatalogus... 2 Bestellen vanuit de webcatalogus... 3 Voorraadindicatie... 3 Bestellijsten...

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Handleiding Procesarchitectuur Herziening

Handleiding Procesarchitectuur Herziening Handleiding Procesarchitectuur Herziening Beheerders scholen procesarchitectuur.ihks.nl Inhoud Inleiding... 3 Meerdere schooleigen omgevingen... 3 Contact... 3 Inloggen... 4 Beveiliging... 4 Inloggen beheerdersaccount...

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Getting Started Guide Startersgids versie 2.0 augustus 2012 Welkom bij Basecone! Wij zijn blij dat u heeft gekozen voor Basecone als uw document hub Met deze Getting Started

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.3 Datum : juni 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.3 26-06-2017 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie 6a Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie Datum Juni 2012 V3.0 Inhoudsopgave 1. Naar CareAssist internet urenregistratie 3 1.1 Toegang tot CareAssist internet urenregistratie 3 1.2 Toevoegen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier

Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier Inhoud 1. Inleiding (mijn) personeelsdossier... 3 2. Mijn dossier... 3 3. Mijn instellingen... 5 4. Personeelsdossier... 6 5. De taakbalk aan de linkerzijde...

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Inhoud Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Inhoud Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Handleiding Inhoud Inloggen... 3 Homepage... 4 Proces - webapplicatie... 5 Status uitleg... 6 Proces aan / afmelden aansluiting... 7 Nieuwe aansluiting... 8 Status wijzigen... 10 Status log... 11 Bestanden

Nadere informatie

Handleiding VO-MBO 2013. Handleiding Intergrip

Handleiding VO-MBO 2013. Handleiding Intergrip Handleiding VO-MBO 2013 Handleiding Intergrip Auteur: Helpdesk Intergrip Auteur: Helpdesk Intergrip Contact: 0318-86 00 52 / supervisor@intergrip.nl Contact: 0318-86 00 52 / supervisor@intergrip.nl Versiedatum:

Nadere informatie

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren...

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren... blz. 1 HANDLEIDING BASECONE Inhoudsopgave 1 Algemeen... 2 2 Inloggen in Basecone... 2 3 Aanleveren van documenten... 3 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4 5 Autoriseren... 5 6 Archiveren en opvragen

Nadere informatie

Central Station. Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk

Central Station. Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk Central Station Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk Versie: november 2010 Inhoudsopgave Inleiding... 3 H1. Cliëntdossier... 4 H1.1 Zoeken naar een cliëntdossier... 4 H1.2. Aanmaken van een nieuw

Nadere informatie

Handleiding Dutch Green Building Guide

Handleiding Dutch Green Building Guide Handleiding Dutch Green Building Guide DGBC, november 2016 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Registreren voor een gebruikersaccount 4 2.1 Wachtwoord vergeten 5 2.2 Aanmelden voor de website 6 3 Organisatie

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service ESS Module

Handleiding Employee Self Service ESS Module Software Consultancy Projectmanagement Training Handleiding Employee Self Service ESS Module Uitgebracht door: Planbition B.V. Datum van uitgifte: 14 februari 2014 Referentie: Handleiding_ESS Versie: 1.3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

Hoe te beginnen. Voor gebruikers met de rol Beheerder

Hoe te beginnen. Voor gebruikers met de rol Beheerder Hoe te beginnen Voor gebruikers met de rol Beheerder INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 1 1.1 Dienstovereenkomst... 1 1.2 Doel... 1 1.3 Structuur... 1 1.4 Toegang webapplicatie voedselbank.nu... 1 1.5 Aanmelden...

Nadere informatie

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Versie 3 http://evaluatie.q-keurmerk.nl/ 1 Inhoudsopgave 1. Als aanbieder registreren... 3 2. Inloggen... 4 3. Cursus laten evalueren... 5 1. Inloggen als aanbieder

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 2.0 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

HANDLEIDING MEDIATOOLBOX 5 GIDSMODULE :26:45 Holland Combinatie BV 1

HANDLEIDING MEDIATOOLBOX 5 GIDSMODULE :26:45 Holland Combinatie BV 1 HANDLEIDING MEDIATOOLBOX 5 GIDSMODULE 28-2-2011 13:26:45 Holland Combinatie BV 1 INHOUDSOPGAVE INLOGGEN... 3 TABBLAD UITVOER... 4 EDITIES... 5 OBJECTEN TOEVOEGEN... 6 EXTRA VELDEN... 9 OBJECTEN PLAATSEN...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen DOCENTEN HANDLEIDING Oktober 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of krachtens

Nadere informatie

Handleiding Boeken hotelovernachting

Handleiding Boeken hotelovernachting Handleiding Boeken hotelovernachting Inhoud valk.com... 3 Reserveringen deel 1... 4 Stap 1 Controleer beschikbaarheid... 4 Stap 2 Kies kamertype... 5 Stap 3 Invullen en controleren gegevens... 6 Registreren

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden

Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden ss Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden De nieuwe Junior Website biedt de mogelijkheid om in te schrijven voor allerhande activiteiten zoals lessen, wedstrijden,. Voorwaarde is dat je

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat wordt doorlopen

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding

Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Handleiding voor call recording beheerder... 3 2.1 Instellingen via de HIP Call Recorder portal... 3 2.1.1. Gebruikers toegang geven

Nadere informatie

Handleiding inschrijfsysteem - Admin

Handleiding inschrijfsysteem - Admin Handleiding inschrijfsysteem - Admin Inhoud Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten?... 2 Instellingen... 2 Docenten... 3 Ruimte... 4 Email... 4 Email wijzigen... 4 Loginnaam... 5 Tijden... 5 Afspraken... 6

Nadere informatie

Handleiding Dutch Green Building Guide

Handleiding Dutch Green Building Guide Handleiding Dutch Green Building Guide Maart, 2017 Dutch Green Building Council Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Registreren voor een gebruikersaccount 4 2.1 Wachtwoord vergeten 5 2.2 Aanmelden voor de website

Nadere informatie

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM HANDLEIDING APP ios VERSIE VROEM INHOUDSOPGAVE Voor u ligt het document waarin VROEM de mobiele app voor iosbesturingssysteem (iphone) presenteert. 1. INSTALLEER DE APP 2. FUNCTIONALITEITEN IN DE APP 3.

Nadere informatie

Sdu Jurisprudentie Handleiding

Sdu Jurisprudentie Handleiding Sdu Jurisprudentie Handleiding Inloggen Om in te loggen, klikt u op de knop Log in in de rechterbovenhoek van het scherm. Vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op Log in. Er wordt nu gevraagd om

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Kaart

Handleiding Site to Edit Module Kaart THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Kaart Aanvulling

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris 8 februari 2011 Versie 4.0 Multitask ICT bv, Den Haag, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

AAN DE SLAG. Datum: Versie: 0.2

AAN DE SLAG. Datum: Versie: 0.2 AAN DE SLAG BASIS Auteur: Roy Boers Datum: 29-9-2009 Pagina s: 9 pagina s Versie: 0.2 Status: Definitief i Inhoudsopgave Inleiding... 3 Begin... 4 Inloggen... 5 Schermuitleg... 6 Persoonlijke instellingen...

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl februari 2014 1 Inhoud Om te starten 3 Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 10 Dia exporteren naar toonbankkaart

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl... 1 1. Inleiding... 1 2. Structuur... 2 3. Inloggen... 2 4. Bewerken van uw objecten... 3 5. Het objectformulier...

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Toegang tot uw e-mailberichten via internet Basishandleiding Multrix Outlook Web App 2010 Versie: 24 februari 2011 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web Access 2010 Voorblad Inhoudsopgave 1 Inloggen...3 2 Veelgebruikte

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties Handleiding Verenigingen en Organisaties Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Om in Magister te kunnen inloggen, gaat u naar de website van de school (www.alfrink.nl). U kiest dan voor Magister.

Om in Magister te kunnen inloggen, gaat u naar de website van de school (www.alfrink.nl). U kiest dan voor Magister. Handleiding Magister Om in Magister te kunnen inloggen, gaat u naar de website van de school (www.alfrink.nl). U kiest dan voor Magister. In het volgende scherm dat verschijnt, kunt u uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding Handleiding BunzlOnline Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen op BunzlOnline... 3 1.1 Aanmelding nieuwe webshop gebruiker... 4 1.2 Wachtwoord vergeten... 4 1.3 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal

Gebruikershandleiding Cliëntportaal Gebruikershandleiding Cliëntportaal Augustus 2017, versie 1.0 Inhoudsopgave 1. Inloggen in het Cliëntportaal... 2 1.1 Inloggen... 3 1.2 Accepteren van een uitnodiging... 4 1.3 Wachtwoord vergeten?... 4

Nadere informatie

Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten

Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Inleiding In de Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI) worden de patiënt en prothesekenmerken van heup- en knie-implantaten

Nadere informatie

Point2Share handleiding eindgebruikers Window 8

Point2Share handleiding eindgebruikers Window 8 Point2Share handleiding eindgebruikers Window 8 Wat is Point2Share? Met Point2Share kunt u eenvoudig vergaderingen bijwonen georganiseerd door uw bedrijf waarbij u gebruik maakt van uw Windows 8 tablet

Nadere informatie