ALL-CRM Gebruikershandleiding AC-DataCumulator

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALL-CRM Gebruikershandleiding AC-DataCumulator"

Transcriptie

1 ALL-CRM Gebruikershandleiding AC-DataCumulator Author: Bas Dijk Date: Version: v1.2 Reference: 2013, All-CRM

2 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Inleiding 3 3 Gebruikershandleiding Windows Forms Het programma starten Verbinding met de SuperOffice database Opzoeken van de gegevens van een relatie DataCumulatie 8 4 Gebruikershandleiding Webapplicatie 13 5 Document Document geschiedenis Disclaimer & Legal 14

3 2 Inleiding AC-DataCumulator is ontwikkelt om SuperOffice gebruikers te ondersteunen in het acquisitie traject door automatische verwerking van op internet beschikbare bedrijfsgegevens in SuperOffice 7.x. Het programma kan uit teksten en tekstfragmenten de contactgegevens van potentiële relaties lezen en toevoegen aan SuperOffice. Hierdoor kan het SuperOffice relatiebestand op eenvoudige wijze worden uitgebreid. Het maakt niet uit wat de bron van de tekst is, dit kan de resultaten pagina van een zoekmachine zijn, een adressenlijst of iets anders. Voordat de relatie aan SuperOffice wordt toegevoegd wordt (in basis) gecontroleerd of de betreffende relatie al in SuperOffice voorkomt. Met AC-DataCumulator kunt u...: 1).. op basis van selecties met daarin de adresgegevens van potentiële klanten deze automatische overzetten naar SuperOffice. 2).. na het importeren eenvoudig selecties maken op geïmporteerde gegevens en deze uitzetten t.b.v. opvolging en acquisitie. 3).. bij het overzetten direct vervolgactiviteiten toevoegen in de agenda van de gewenste medewerker.

4 3 Gebruikershandleiding Windows Forms AC-DataCumulator kan zowel als webapplicatie als Windows forms applicatie worden gebruikt. In deze handleiding wordt eerst het gebruik als Windows forms applicatie uitgelegd. In het volgende hoofdstuk wordt het gebruik als webapplicatie toegelicht. 3.1 Het programma starten Het programma wordt gestart door op het betreffende icoontje op het bureaublad te klikken, of door het programma te starten vanuit AC-ACC (Het Application Controll Center ). Indien het programma vanuit het AC-ACC wordt gestart, is het noodzakelijk om gebruiksrechten toe te kennen aan het programma. Indien er geen gebruiksrechten zijn ingesteld zal de betreffende knop niet worden getoond in AC-ACC. In het introductie scherm wordt kort uitgelegd waarvoor dit programma kan worden gebruikt.

5 3.2 Verbinding met de SuperOffice database Indien het programma niet vanuit AC-ACC wordt gestart, zal in het tweede scherm de verbinding met de SuperOffice database moeten worden opgegeven. Deze informatie is eventueel bekend bij de systeembeheerder. Door op de knop Controleer te klikken wordt een testverbinding op basis van de ingevoerde gegevens gelegd, en wordt gemeld of de verbinding met SuperOffice tot stand kan worden gebracht. Nadat de correcte gegevens zijn ingevoerd kan naar het volgende scherm worden gegaan door op de knop Verder te klikken.

6 3.3 Opzoeken van de gegevens van een relatie Het programma kan op basis van het telefoonnummer de relevante gegevens van de relatie opzoeken. In eerste instantie zal hiervoor de SuperOffice database worden geraadpleegd. Indien het nummer niet in SuperOffice staat, dan zullen andere bronnen worden geraadpleegd. Om deze functie te gebruiken wordt het telefoonnummer ingevoerd, zoals in het onderstaande voorbeeld: Na het klikken op de knop Zoeken worden de gevonden gegevens getoond in het resultaat scherm.

7 Een volgende zoekactie wordt gestart door een nieuw telefoonnummer in te voeren in het scherm, en vervolgens weer op Zoeken te klikken. Het programma kan worden afgesloten door op de knop Voltooien te klikken.

8 3.4 DataCumulatie Naast het opzoeken van de gegevens van een relatie op basis van een telefoonnummer in SuperOffice kan het programma ook relatie gegevens extraheren uit tekstfragmenten. Relaties die nog niet voorkomen in SuperOffice kunnen desgewenst automatisch worden toegevoegd aan SuperOffice. Hierna wordt in enkele stappen beschreven hoe een en ander kan worden uitgevoerd. De bron van de gegevens is voor het programma niet van belang. All-CRM heeft ervaren dat Google over het algemeen de meest betrouwbare gegevens levert. In het voorbeeld wordt gebruik gemaakt van de zoekmachine van Google. 1. Verzamelen van gegevens Als voorbeeld wordt in Google de volgende zoekopdracht gegeven: Kappers Weert. Dit levert in Google het volgende resultaat:

9 Selecteer dat gedeelte van de webpagina waarin de adresgegevens staan: (Dit hoeft niet al te nauwkeurig te gebeuren. Als de adresgegevens in ieder geval maar in de selectie staan.) 2. Meerdere zoekopdrachten combineren Bij het verzamelen van potentiële relaties worden vaak meerdere zoekopdrachten na elkaar uitgevoerd. De praktijk heeft uitgewezen dat het tussentijds onder elkaar plakken in kladblok / notepad van de individuele resultaten het snelste werkt. Het geheel wordt daarna in AC-DataCumulator geplakt. 3. Plakken van de gegevens in AC-DataCumulator Nadat alle gegevens zijn verzameld kunnen deze in AC-DataCumulator worden geplakt, in het veld Telefoonnummer(s) / Zoektekst. Klik vervolgens op de knop Zoeken om het verwerken van de gegevens te starten. Tijdens het analyseren en verwerken van de gegevens worden de namen van de gevonden relaties in het resultaatvenster getoond.

10 4. AC-DataCumulator gebruiken als zoekmachine Het is ook mogelijk om direct de zoekterm Kappers Weert in het veld Telefoonnummer(s) / Zoektekst te typen. Klik vervolgens op de knop Zoeken. Het resultaat is dat AC- DataCumulator de adresgegevens verzameld die voldoen aan het criteria en in het resultaatvenster plaatst. (Noot: zoeken naar potentiële relaties via Google kan betere resultaten opleveren.) In uitzonderlijke situaties kan een pop-up scherm worden getoond. Indien dit schermpje wordt getoond, kies dan voor No / Nee. Nadat het gehele tekstfragment is geanalyseerd en verwerkt wordt het resultaat getoond. Zie onderstaande voorbeeld. Opmerkingen: Indien gewenst kan het scherm groter worden getrokken om de informatie beter te kunnen lezen. Uit tests is gebleken dat het programma ongeveer 80% van de aangeboden relaties uit het tekstfragment kan herleiden. ( Google geeft hierbij de beste resultaten.)

11 5. Toevoegen van de relaties aan SuperOffice Het scherm waarmee de gevonden relaties aan SuperOffice kunnen worden toegevoegd wordt geopend door op de knop Add 2 SO te klikken. Voor het toevoegen van de gevonden relaties aan SuperOffice is het noodzakelijk om aan te melden bij SuperOffice. Daarom is het noodzakelijk om een geldige gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord in te geven. De nieuw aangemaakte relaties kunnen aan een bepaalde categorie en Business worden gekoppeld. Beide kunnen hier worden geselecteerd. Daarnaast kan een medewerker worden geselecteerd. Deze medewerker wordt de relatie verantwoordelijke. Indien een activiteit omschrijving wordt ingevuld, dan zal voor de betreffende medewerker een belafspraak worden gemaakt, in zijn/haar agenda, om contact op te nemen met de nieuw aangemaakt relatie. Nadat de gevraagde gegevens zijn ingevuld wordt het daadwerkelijk aanmaken van de relaties in SuperOffice gestart door op de knop Voeg toe te klikken. Nadat alle nieuwe relaties zijn toegevoegd wordt een samenvatting van de werkzaamheden getoond in het grijze

12 gedeelte van dit scherm. Nu kan het programma worden afgesloten door op de knop Voltooien te klikken. 6. In SuperOffice is het resultaat als volgt: Zoals zichtbaar heeft AC-DataCumulator de volgende acties uitgevoerd: Relatiekaart is aangemaakt en de gegevens zijn ingevuld. In de tweede naamregel wordt de vestigingsplaats geplaatst. De relatie is gekoppeld aan de geselecteerde medewerker Elke relatie krijgt een uniek nummer, dat begint met DA.. Er is een belafspraak gemaakt voor de medewerker

13 4 Gebruikershandleiding Webapplicatie In de inleiding is al aangegeven dat er ook een webapplicatie van dit programma beschikbaar is. De webversie is wel beperkt in de gebruiksmogelijkheden. De webapplicatie ondersteunt alleen de Data Cumulatie functionaliteit. Het verzamelen van relatiegegevens (bijvoorbeeld m.b.v. Google ) verloopt op gelijke wijze als beschreven in het vorige hoofdstuk. Het resultaat wordt geplakt in een webscherm, waarvan een voorbeeld hierna is gegeven: Feitelijk wordt het scherm ingevuld met de volgende gegevens: De tekst met relatiegegevens wordt geplakt in het veld Text with contactdata. De category is het type bedrijven waartoe de relaties behoren Het soort Bussiness waartoe de relaties behoren. De verantwoordelijk medewerker En een omschrijving voor de belafspraak. Door op de knop Send te klikken zal de ingevulde informatie naar de server worden verstuurd waarna deze wordt verwerkt. Het verwerken van de aangeboden informatie kan enkele minuten duren, waarna het resultaat zichtbaar wordt in SuperOffice.

14 5 Document 5.1 Document geschiedenis Versie Datum Auteur Aanpassingen Bas Dijk G.v.Boxtel G.v.Boxtel Initial version Eerste revisie Tweede revisie 5.2 Disclaimer & Legal Alhoewel dit document met de grootste zorg is samengesteld kan het fouten bevatten of incompleet zijn. Er kunnen geen rechten aan dit document worden ontleend. De inhoud van dit document is vertrouwelijk van aard. Het wordt onder de nadrukkelijke voorwaarde van non-disclosure ter beschikking gesteld. The disclosed information is the (intellectual) property of All-CRM copying it or using it in any way other than the intended purpose of cooperation is a breach of copyrights and the agreement under which this document has been supplied. All rights reserved 2013 All-CRM.

ALL-CRM Handleiding AC-DataMover

ALL-CRM Handleiding AC-DataMover ALL-CRM Handleiding AC-DataMover Author: Ger van Boxtel Date: 22-10-2012 Version: v1.0 Reference: 2012, All-CRM 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Inleiding. 3 3 Gebruikers handleiding 4 3.1 Stap 1, Database

Nadere informatie

ALL-CRM Gebruikershandleiding AC-EmailChecker

ALL-CRM Gebruikershandleiding AC-EmailChecker ALL-CRM Gebruikershandleiding AC-EmailChecker Author: Shams Hadi Date: 16-10-2012 Version: v1.0 Reference: 2012, All-CRM 1 Table of content 1 Table of content 2 2 Inleiding 3 3 Gebruikershandleiding 4

Nadere informatie

ALL-CRM Gebruikers handleiding AC-Docufilter release 2

ALL-CRM Gebruikers handleiding AC-Docufilter release 2 ALL-CRM Gebruikers handleiding AC-Docufilter release 2 Auteur: GvB Datum: 21-11-2014 Versie: v2.1 Reference: 2014, All-CRM 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Document geschiedenis 3 3 Disclaimer & Legal

Nadere informatie

ALL-CRM Gebruikers handleiding AC-DocuFilter

ALL-CRM Gebruikers handleiding AC-DocuFilter ALL-CRM Gebruikers handleiding AC-DocuFilter Auteur: GvB Datum: 27-11-2012 Versie: v1.0 Reference: 2012, All-CRM 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Document geschiedenis 3 3 Disclaimer & Legal 4 4 Inleiding

Nadere informatie

ALL-CRM Gebruikers Handleiding AC-DataClean 7.0

ALL-CRM Gebruikers Handleiding AC-DataClean 7.0 ALL-CRM Gebruikers Handleiding AC-DataClean 7.0 Auteur: Jeroen van der Werff Datum: 28-02-2014 Versie: v1.3 Reference: 2014, All-CRM 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Document geschiedenis 3 3 Disclaimer

Nadere informatie

ALL-CRM AC-Campaign Manager Gebruikers handleiding

ALL-CRM AC-Campaign Manager Gebruikers handleiding ALL-CRM AC-Campaign Manager Gebruikers handleiding Auteur: Ger van Boxtel Datum: 02-09-2015 Versie: v1.3 Reference: 2014-2015, All-CRM 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Document geschiedenis 3 3 Disclaimer

Nadere informatie

ALL-CRM Universele Installer

ALL-CRM Universele Installer ALL-CRM Universele Installer Auteur: DH Datum: 09-11-2015 Versie: v1.0 Reference: 2015, All-CRM 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Document geschiedenis 3 3 Disclaimer & Legal 4 4 Inleiding 5 5 Installatie

Nadere informatie

ALL-CRM Handleiding AC-DataTrigger

ALL-CRM Handleiding AC-DataTrigger ALL-CRM Handleiding AC-DataTrigger Author: Ger van Boxtel Date: 16-10-2012 Version: v1.0 Reference: 2012, All-CRM 1 Table of content 1 Table of content 2 2 Inleiding 3 3 Gebruikers handleiding 4 3.1 Aanmeld

Nadere informatie

ALL-CRM Installatiehandleiding AC-ACC

ALL-CRM Installatiehandleiding AC-ACC ALL-CRM Installatiehandleiding AC-ACC Auteur: Shams Hadi Datum: 09-10-2012 Versie: v2.0 2012, All-CRM 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Inleiding 3 3 Gebruikers handleiding 4 3.1 Database verbinding

Nadere informatie

ALL-CRM Installatie handleiding

ALL-CRM Installatie handleiding ALL-CRM Installatie handleiding Auteur: Shams Hadi Datum: 05-06-2014 Version: v1.2 2014, All-CRM 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Systeem vereisten 3 2.1 Cliënt (Desktop applicaties) 3 2.2 Cliënt (Internet

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Business Assistent

Gebruikershandleiding Business Assistent Gebruikershandleiding Business Assistent Wijzigingsgeschiedenis Versie Datum Omschrijving Status 0.1 25-09-2014 Eerste opzet van het installatie Concept document. 0.2 14-10-2014 Lezercorrecties + toevoeging

Nadere informatie

Gebruik Self-service applicatie

Gebruik Self-service applicatie Gebruik Self-service applicatie Algemene informatie Met de applicatie Self-service heeft u de mogelijkheid om zelf diverse beheertaken uit te voeren voor uw relatie. Aan de hand van o.a. de hoeveelheid

Nadere informatie

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy- en Verzend Module Stichting Farmaceutische Kengetallen

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy- en Verzend Module Stichting Farmaceutische Kengetallen Handleiding Installatie en Gebruik Privacy- en Verzend Module Stichting Farmaceutische Kengetallen Uitgebracht door : ZorgTTP Referentie : Handleiding installatie en gebruik Privacy- en Verzend Module

Nadere informatie

Zakelijke Relatie - Aanmaak nieuw

Zakelijke Relatie - Aanmaak nieuw Een zakelijke relatie wordt aangemaakt als: - een bedrijf klant gaat worden, bijvoorbeeld een eenmanszaak van een klant of het bedrijf van een klant die DGA is van het bedrijf; - met een bedrijf zaken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cane Webservices.nl Integratie

Gebruikershandleiding Cane Webservices.nl Integratie Gebruikershandleiding Cane Webservices.nl Integratie Versie 1.1 Cane Webservices.nl Integratie: Gebruikershandleiding 1 Inhoud INHOUD... 2 1. INTRODUCTIE... 5 DOELSTELLING DOCUMENT... 5 GERELATEERDE DOCUMENTEN...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cane Webservices.nl Integratie

Gebruikershandleiding Cane Webservices.nl Integratie Gebruikershandleiding Cane Webservices.nl Integratie Inhoud INHOUD... 1 1. INTRODUCTIE... 3 DOELSTELLING DOCUMENT... 3 GERELATEERDE DOCUMENTEN... 3 GEBRUIK VAN HET DOCUMENT... 3 LEZERS DOELGROEP... 3 2.

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen. Met webapplicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen. Met webapplicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen Met webapplicatie Tropaz 2.0 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 1. Algemeen... 5 1.1 Inlogscherm... 7 1.2 Wachtwoord vergeten... 8 1.3 Wachtwoord wijzigen...

Nadere informatie

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis 142.1 Inleiding Titel Aanwinsten Geschiedenis wordt gebruikt om toevoegingen en verwijderingen van bepaalde locaties door te geven aan een centrale catalogus instantie.

Nadere informatie

Account Information Services

Account Information Services Account Information Services Gebruikershandleiding webapplicatie Account Information Services (gebruikershandleiding) 13 January 2014 Classification: Open Version 7.0 Copyright Equens SE and/or its subsidiaries.

Nadere informatie

Aan de slag. Handleiding Voorraadbeheer

Aan de slag. Handleiding Voorraadbeheer Aan de slag in beroep en bedrijf Handleiding Voorraadbeheer februari 2007 Branche Uitgevers 1 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0 Bladnr : 1/16 Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van Nabij Patiënt Testen Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon:

Nadere informatie

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy -en Verzend Module Netwerk Acute Zorg Zwolle

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy -en Verzend Module Netwerk Acute Zorg Zwolle Handleiding Installatie en Gebruik Privacy -en Verzend Module Netwerk Acute Zorg Zwolle Uitgebracht door: ZorgTTP Referentie: 20150408 Handleiding Installatie en gebruik PVM Netwerk Acute Zorg Zwolle.docx

Nadere informatie

Webterminal Operators Manual NL Coupon

Webterminal Operators Manual NL Coupon Webterminal Operators Manual NL Coupon Copyright 2010 by. All rights reserved. The information in this document may not be changed without express written agreement of. TABLE OF CONTENTS 1. Introductie:...

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Systeemvereisten... 3 3. Installeren van de software... 4 4. Programma instellingen... 5 5. Importeren van een

Nadere informatie

ALL-CRM Gebruikershandleiding AC-ACC

ALL-CRM Gebruikershandleiding AC-ACC ALL-CRM Gebruikershandleiding AC-ACC Auteur: Shams Hadi Datum: 27-01-2013 Versie: v1.2 2014, All-CRM 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Inleiding 3 3 Opstarten en aanmelden 4 3.1 Opstarten 4 3.2 Database

Nadere informatie

De koppeling tussen TRIODOS Internetbankieren en Unit4 Multivers Online

De koppeling tussen TRIODOS Internetbankieren en Unit4 Multivers Online De koppeling tussen TRIODOS Internetbankieren en Unit4 Multivers Online Unit4 N.V. Telefoon 031 88 247 17 77 Papendorpseweg 100 Supportlijn 088 247 24 72 Postbus 5005 Self Service https://my.unit4.com

Nadere informatie

Act! SnelStart Connect

Act! SnelStart Connect Act! 1 Inleiding Met SnelStartConnect kunt u uw Act!-database koppelen met uw SnelStart-boekhouding. SnelStartConnect biedt u de mogelijkheid om de gegevens van uw klanten en leveranciers uit te wisselen

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014 Act! SnelStartConnect Pro Handleiding Versie 1.0 3-4-2014 Inleiding Met SnelStart Connect Pro kunt uw Act!-database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect Pro biedt u de mogelijkheid

Nadere informatie

Act! CRM KVK Business Connector. Handleiding

Act! CRM KVK Business Connector. Handleiding Act! CRM KVK Business Connector Handleiding Inleiding Wilt u de invoer van adres- en bedrijfsgegevens vergemakkelijken in Act! CRM? Verzekerd zijn van complete en actuele relatiegegevens? Efficiënter werken

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen: VOORWOORD In deze handleiding wordt de module Vacature van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u de module Vacature kunt beheren. De stappenhandleiding

Nadere informatie

Support website WATCH

Support website WATCH Support website WATCH Op support.watch-projectbeheer.nl is de support website van WATCH te vinden. Elke klant kan hier inloggen met zijn klantcode en wachtwoord. Figuur 1 WATCH support inlogscherm Na inloggen

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect. handleiding. Act! SnelStart Connect. Versie 1.0 12-12-2013

Handleiding. Act! SnelStart Connect. handleiding. Act! SnelStart Connect. Versie 1.0 12-12-2013 Act! SnelStart Connect Handleiding Versie 1.0 12-12-2013 Inleiding Met SnelStart Connect kunt uw Act! database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect biedt u de mogelijkheid om de gegevens

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Plato3

Gebruikershandleiding Plato3 Gebruikershandleiding Plato3 Versie: 8-12-2011 Pagina 1 van 10 Inloggen op Plato3 Ga in internet explorer naar: https://plato3.minez.nl Type bij Gebruikersnaam de gebruikersnaam van je EZ account Type

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur

Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur Inhoudsopgave Startscherm Client Export...2 Beheren bedrijfsgegevens - Basisgegevens relatie...3 Beheren bedrijfsgegevens - Export

Nadere informatie

De koppeling tussen ING Internetbankieren en Unit4 Multivers Online. De versies Small, Medium, Large en XtraLarge

De koppeling tussen ING Internetbankieren en Unit4 Multivers Online. De versies Small, Medium, Large en XtraLarge De koppeling tussen ING Internetbankieren en Unit4 Multivers Online De versies Small, Medium, Large en XtraLarge Unit4 Software B.V. Telefoon 0184 444444 Postbus 102 Telefax 0184 444445 3360 AC Sliedrecht

Nadere informatie

Handleiding. Curasoft. Aanlevering Landelijke Database Fysiotherapie Curasoft

Handleiding. Curasoft. Aanlevering Landelijke Database Fysiotherapie Curasoft Handleiding Curasoft Aanlevering Landelijke Database Fysiotherapie Curasoft Curasoft - 1 / 8-28.02.2017 Aanlevering Landelijke Database Fysiotherapie Curasoft Inleiding Met Curasoft is het mogelijk om

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers. Key2Begraven Versie 1.20. Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1.

Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers. Key2Begraven Versie 1.20. Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1. Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers Key2Begraven Versie 1.20 Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1.20 Pagina 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Standaardfunctionaliteit...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Add-on Data Workbench

Gebruikershandleiding Add-on Data Workbench Gebruikershandleiding Add-on Data Workbench Versie 6.3.5 Antea Group Inhoudsopgave Inleiding... 1 1. Data Workbench... 2 GBI 6.3.5 Add-on Data Workbench Inhoudsopgave Inleiding Deze handleiding is opgesteld

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Call Manager gebruikers

Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Call Manager gebruikers Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Call Manager gebruikers Februari 2017 Inleiding Voor het digitaal verwijzen van patiënten via ZorgDomein heeft ZorgDomein een koppeling (= verbinding) met alle Huisartsen

Nadere informatie

Inhoud van dit document

Inhoud van dit document Handleiding OVM Menu versie 1.0.0 (definitief) november 2012 Inhoud van dit document 1 INLEIDING... 2 2 MENU... 3 3 GEBRUIKERSBEHEER... 4 3.1 SORTEREN EN FILTEREN... 5 3.2 'UITGESTELD' BEHEER... 5 3.3

Nadere informatie

AFO 113 Authoritybeheer

AFO 113 Authoritybeheer AFO 113 Authoritybeheer 113.1 Inleiding Authority records die gebruikt worden in de catalogusmodule kunnen via deze AFO beheerd worden. U kunt hier records opzoeken, wijzigen, verwijderen of toevoegen.

Nadere informatie

Handleiding Extranet 2.0

Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Acura Assuradeuren Extranet 2.0 Versie 2.2 sep-17 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Wat is extranet... 3 1.2 Beginnen met extranet... 3 2. Informeren... 5 2.1 Uw

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Installatiehandleiding voor de ODBC-driver

Installatiehandleiding. Installatiehandleiding voor de ODBC-driver Installatiehandleiding Installatiehandleiding voor de ODBC-driver van UNIT4 Multivers (Accounting) Online 8.1 Copyright 2013 UNIT4 Software B.V., Sliedrecht, The Netherlands Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Datum: Versie: 1.4. Website Fortron Planning Gebruikershandleiding

Datum: Versie: 1.4. Website Fortron Planning Gebruikershandleiding Datum: 21-12-2017 Versie: 1.4 Website Fortron Planning Gebruikershandleiding 1 Inleiding 1.1 Doel van dit document Dit document bevat de handleiding voor het gebruik van de planning website voor klanten

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

Instructie Roosterwebsite (ical/ics-bestand) Last updated: 07 Februari 2011

Instructie Roosterwebsite (ical/ics-bestand) Last updated: 07 Februari 2011 Instructie Roosterwebsite (ical/ics-bestand) Last updated: 07 Februari 2011 Deze instructie is bedoeld voor studenten en docenten die hun rooster op willen nemen in HvA Webcalendar,Outlook 2007/2010, Windows

Nadere informatie

Koppeling met Google. eel. Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl. Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM. Tel.

Koppeling met Google. eel. Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl. Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM. Tel. Koppeling met Google Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1 Algemeen...3 2

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Introductie Hoofdstuk 1 Website login Hoofdstuk 2 Customer info Hoofdstuk 3 Contacts... 5

Inhoudsopgave. Introductie Hoofdstuk 1 Website login Hoofdstuk 2 Customer info Hoofdstuk 3 Contacts... 5 ModitechKlantportaal Moditech Rescue Solutions B.V. Herenweg 44 1718 AG Hoogwoud tel.: +31 (0)226 412 900 fax: +31 (0)226 412 909 url: www.moditech.com e-mail: info@moditech.com Copyright 2017 Moditech

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement Handleiding CROW Kennisbank Contentmanagement Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels in de navigatie...

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Toegangsbeheer en instellingen (Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Het grote voordeel van online werken is dat er meerdere gebruikers, tegelijk, in het programma kunnen werken. De beheerder van Scipio

Nadere informatie

Handleiding Topdesk. Standaard meer mogelijk

Handleiding Topdesk. Standaard meer mogelijk Handleiding Topdesk Standaard meer mogelijk Handleiding Topdesk 2 Inhoud handleiding Topdesk 1. Inloggen... 3 2. Een melding doen... 4 3. Een melding volgen... 5 4. Zoeken... 6 5. Een melding sluiten...

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 2 Content... 3 Contactgegevens... 4 Call-to-action... 4 Kalender...

Nadere informatie

Desktopversie voor medewerkers

Desktopversie voor medewerkers Desktopversie voor medewerkers Mediacentrum Hogeschool Windesheim Handleiding Endnote voor medewerkers 20170503 1 Contents Endnote... 3 Inleiding... 3 Voordat je begint nog even dit!... 3 Endnote installeren...

Nadere informatie

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Juli 2016 Hoofdstuk 1, Woonpakket.nl 1 WOONPAKKET.NL Met de introductie van update 2.0.3 van Scenario Advies is ook een nieuwe versie van Woonpakket.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers

Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers Copyright 2013, Centric Netherlands B.V. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of

Nadere informatie

Handleiding. Documentbeheer. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Declareren. Versie 3.0.0.

Handleiding. Documentbeheer. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Declareren. Versie 3.0.0. Handleiding Documentbeheer Handleiding Declareren Versie 3.0.0.3 PlanCare 2 elektronisch cliënten dossier G2 Paramedici het EPD voor paramedici INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 2 2 Gebruik van de module...

Nadere informatie

Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers

Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers Inleiding UBplusOnline is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet.

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 januari 2018 1 Handleiding

Nadere informatie

Table of contents 2 / 15

Table of contents 2 / 15 Office+ 1 / 15 Table of contents Introductie... 3 Installatie... 4 Installatie... 4 Licentie... 7 Werken met Office+... 8 Instellingen... 8 Office+ i.c.m. module Relatiebeheer... 9 Office+ i.c.m. module

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

Outlook koppeling ChainWise

Outlook koppeling ChainWise Outlook koppeling ChainWise Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 6-11-2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Handleiding cliënt Online Samenwerken 2.0

Handleiding cliënt Online Samenwerken 2.0 Handleiding cliënt Online Samenwerken 2.0 Unit4 N.V. Telefoon +31 88 247 17 77 Papendorpseweg 100 Supportlijn +31 88 247 24 72 Postbus 500 Self Service https://my.unit4.com 3502 JA Utrecht Internet www.unit4.nl

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Introductie Hoofdstuk 1 Website login Hoofdstuk 2 Customer info Hoofdstuk 3 Contacts... 5

Inhoudsopgave. Introductie Hoofdstuk 1 Website login Hoofdstuk 2 Customer info Hoofdstuk 3 Contacts... 5 ModitechKlantportaal Moditech Rescue Solutions B.V. Herenweg 44 1718 AG Hoogwoud tel.: +31 (0)226 412 900 fax: +31 (0)226 412 909 url: www.moditech.com e-mail: info@moditech.com Copyright 2013 Moditech

Nadere informatie

PS IFA 2.1 Savvion handmatig afboeken van (deel)verplichting

PS IFA 2.1 Savvion handmatig afboeken van (deel)verplichting PS IFA 2.1 Savvion handmatig afboeken van (deel)verplichting Versie : 2.2 Auteur : VanMeijel 1 / 7 Inhoudsopgave 1 Historie document 2 Inleiding 2.1 Doel 2.2 Uitgangspunten 2.3 Randvoorwaarden en beperkingen

Nadere informatie

Beginnen met de Agenda & planning module

Beginnen met de Agenda & planning module Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010 2 Minimale stappen om te beginnen Introductie Hieronder wordt het minimum aantal stappen om te beginnen met de module Agenda & Planning kort beschreven.

Nadere informatie

ALL-CRM Gebruikers handleiding AC-ReportingStudio, AC-MapViewR2

ALL-CRM Gebruikers handleiding AC-ReportingStudio, AC-MapViewR2 ALL-CRM Gebruikers handleiding AC-ReportingStudio, AC-MapViewR2 Auteur: GvB Datum: 19-06-2015 Versie: v2.5 Reference: 2013-2015, All-CRM 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Document geschiedenis 3 3 Disclaimer

Nadere informatie

https://pvo-idbeheer.vlaanderen.be

https://pvo-idbeheer.vlaanderen.be HANDLEIDING Gebruikersbeheer voor intergemeentelijke entiteiten april 2015 De toegang tot het online rapporteringsinstrument van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) verloopt via het gebruikersbeheerplatform

Nadere informatie

BRIDGE. Gebruikershandleiding 2017

BRIDGE. Gebruikershandleiding 2017 BRIDGE Gebruikershandleiding 2017 Inhoud 1. Introductie 4 2. Inloginstructies 4 3. Zoeken in database 5 4. Item ophalen 6 5. Meerdere zoekopdrachten in database/leveringsaanvragen 7 6. Voorraadorders 8

Nadere informatie

CCV CARD ONLINE. Gebruikershandleiding v3.0. Computer Centrum C. van de Velden B.V.

CCV CARD ONLINE. Gebruikershandleiding v3.0. Computer Centrum C. van de Velden B.V. CCV CARD ONLINE Gebruikershandleiding v3.0 Computer Centrum C. van de Velden B.V. Inleiding CCV Card online stelt u in staat om m.b.v. uw PC mutaties te verzorgen op debiteuren, kaarthouders en/of kaarten.

Nadere informatie

Handleiding beheer accounts en contactpersonen Microsoft CRM 2016

Handleiding beheer accounts en contactpersonen Microsoft CRM 2016 Handleiding beheer accounts en contactpersonen Microsoft CRM 2016 Revisie: versie 1.0 Datum: 23/03/2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Handleiding relatiebeheer...

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

e-uur en UBplus Gebruikershandleiding Versie: 1.05

e-uur en UBplus Gebruikershandleiding Versie: 1.05 e-uur en UBplus Gebruikershandleiding Versie: 1.05 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 Hoe gaat het in zijn werk? 3 Wanneer kunt u aan de slag met e-uur en UBplus? 4 1. Terminologie 5 2. Gegevens binnen UBplus

Nadere informatie

Handleiding Ophalen bestanden via WEBREB/GAIK online (3 B 0922b)

Handleiding Ophalen bestanden via WEBREB/GAIK online (3 B 0922b) Handleiding Ophalen bestanden via WEBREB/GAIK online (3 B 0922b) Datum: 1 januari 2018 3 B 0922b Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Ophalen bestanden via Webreb 4 2 1. Inleiding Deze gebruikershandleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. StUF Testplatform Versie 1.3.0

Gebruikershandleiding. StUF Testplatform Versie 1.3.0 Gebruikershandleiding StUF Testplatform Versie 1.3.0 Documentversie: 0.7 Datum 25 november 2014 Status In gebruik Inhoudsopgave 1 INLEIDING...3 2 GEBRUIK MAKEN VAN HET STUF TESTPLATFORM...4 2.1 INLOGGEN

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Handleiding Job voor gebruikers

Handleiding Job voor gebruikers Handleiding Job voor gebruikers I Handleiding Job voor gebruikers Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Werking van de Job 2... 2 1.1 Wat is een job?... 2 1.2 Selecteer de personeelsdatabase... 3 1.3 Is de job gestart?...

Nadere informatie

Handleiding Eetmeter. Aan de slag. in beroep en bedrijf. Handleiding Eetmeter. februari 2007

Handleiding Eetmeter. Aan de slag. in beroep en bedrijf. Handleiding Eetmeter. februari 2007 Aan de slag in beroep en bedrijf februari 2007 Branche Uitgevers 1 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand dan wel

Nadere informatie

Installatie- en gebruikshandleiding Risicoverevening. 11 april 2007 ZorgTTP

Installatie- en gebruikshandleiding Risicoverevening. 11 april 2007 ZorgTTP Installatie- en gebruikshandleiding Risicoverevening 11 april 2007 ZorgTTP Inleiding In het kader van Risicoverevening wordt gepseudonimiseerd informatie aangeleverd aan het College voor Zorgverzekeringen

Nadere informatie

Dossier/aanvraag/voorziening aanmaken

Dossier/aanvraag/voorziening aanmaken AEOLUS VERSIE 1 AEOLUS Dossier/aanvraag/voorziening aanmaken Aeolus Back Versie 1 / 18-9-2018 Horlings & Eerbeek Automatisering BV behoudt zich het recht informatie in dit document te allen tijde te kunnen

Nadere informatie

Handleiding Ariba INVOICING NON-PO

Handleiding Ariba INVOICING NON-PO Handleiding Ariba INVOICING NON-PO Ten behoeve van Suppliers Datum 14 maart 2016 Documentnaam Handleiding Ariba - Invoicing Non-PO (SUPPLIER).doc Versie Versie 1.2 2013 N.V. Nederlandse Gasunie, Groningen

Nadere informatie

Handleiding Migratie. Bronboek Professional

Handleiding Migratie. Bronboek Professional Handleiding Migratie Bronboek Professional Laatste wijziging: 25/02/2015 Inhoudsopgave Controles en acties vooraf pag. 1 Installatie en configuratie Microsoft SQL met de Bronboek Helpdesk Tool pag. 3 Migratie

Nadere informatie

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (documentmanager)

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (documentmanager) Intelly B.V. Handleiding En nu verder (documentmanager) References Project : 17V12303 v1.0 Intelly B.V. Datum : 31 juli 2017 Laagveld 1 Auteur : Jenna Geraets 6014 DD ITTERVOORT Organisatie : Intelly B.V.

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac)

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Stichting Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4

Nadere informatie

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen?

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen? Handleiding data-export uit magister naar de uitstroommonitor Met behulp van deze handleiding informeren we u over de wijze waarop u gebruik kunt maken van een zogenaamde data-export uit Magister naar

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Contacten

Handboek ZooEasy Online Contacten Handboek ZooEasy Online Contacten Datum: juni 2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. ONDERHOUD CONTACTEN... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES...

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

MA!N Rapportages en Analyses

MA!N Rapportages en Analyses MA!N Rapportages en Analyses Auteur Versie CE-iT 1.2 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Microsoft Excel Pivot analyses... 4 2.1 Verbinding met database... 4 2.2 Data analyseren... 5 2.3 Analyses verversen... 6

Nadere informatie