Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: t Jagershuis Juffersdijk 2- Laren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. t Jagershuis Juffersdijk 2- Laren"

Transcriptie

1 Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo Tel: t Jagershuis Juffersdijk 2- Laren

2 Wonen op een uniek landgoed! Op een waanzinnig mooie locatie op het landgoed Verwolde gelegen jachthuis met separaat gastenverblijf annex kantoor, paardenstal met paardenbak op een perceel van circa 4000 m². Dit wel zeer bijzondere Jagershuis wordt samen met de bijgebouwen verkocht, terwijl de riante kavel in erfpacht wordt uitgegeven. Een ultieme buitenkans om te komen wonen op dit prachtige landgoed en te genieten van de rust en prachtige omringende natuur.

3 Ongekende rust en privacy, een prachtig landschap en een karakteristiek huis zijn de ingrediënten van nagenoeg iedere onbereikbare woonwens. Hier op landgoed Verwolde kan de ultieme wens echter in vervulling gaan. Op het ruim 300 hectare tellende landgoed Verwolde dat voor een groot deel is aangewezen als complex historische buitenplaats in het kader van de Monumentenwet komt het voormalige en recent gerenoveerde jachthuis beschikbaar. Landgoed Verwolde ligt nabij het Gelderse Laren in een fraaie groene omgeving niet ver van Deventer en Zutphen. Door de goede verbindingen waaronder de A1 zijn echter ook andere bestemmingen vlot te bereiken. Van het fraaie landgoed Verwolde wordt een internetsite

4 t Jachthuis en de bijgebouwen Dit bijzondere jachthuis (inhoud 550 m³)wordt bereikt via een semi verharde weg over het landgoed. Het jachthuis staat op een bijzonder mooie plek waar zowel beschutting van bomen en bosschage is als ook weidse uitzichten over de landerijen mogelijk zijn. Zoals op de voorgevel van dit bijzondere bouwwerk te lezen valt, stamt het jachthuis uit Met behoud van de authentieke elementen is er in 2010 een verbouwing uitgevoerd waardoor de woning beschikt over hedendaags comfort. Naast het jachthuis staat een bijgebouw waarin onder andere een herenkamer (pachtkamer) en enkele slaapvertrekken aanwezig zijn. Voor de paardenliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Alle faciliteiten waaronder stallen, een rijbak en een prachtig uitrijgebied zijn aanwezig!

5 Wij leidden u tijdens een bezichtiging graag rond, maar geven u hier alvast een kijkje in t Jachthuis: Begane grond: Entree via portaal aan de zijkant van het huis; Hal met fraaie plavuizenvloer, gastentoilet; Een royale living met een prachtige blikvanger. Een grote schouw gedecoreerd met zandstenen pilaren en haardplaat, alwaar een fraai haardvuur gestookt kan worden. De prachtige gebinten geven de ruimte extra sfeer. Het zicht naar buiten, over de tuin en landerijen is via de forse tuindeuren majestueus;

6 Woonkeuken met een werkelijke uniek interieur bekrachtigd door de schouw, prachtige authentieke vensters en een mooi hoog plafond alsmede de fraaie servieskasten en rood zwarte plavuizen. In de keuken is een inbouwkeuken geplaatst met een granieten aanrechtblad en onder andere voorzien van een koelkast, vaatwasser en afzuigkap in schouw;

7 Provisiekelder, vanuit de keuken bereikbaar en voorzien van diverse aansluitingen waaronder die voor een wasmachine; De opkamer vormt naast een heerlijke loungeruimte voor de jeugd de toegang naar de verdieping.

8 Verdieping: Via een vaste trap wordt de ruime overloop met ingebouwde garderobekasten bereikt; Royale masterbedroom aan de achterzijde van het huis; Badkamer met bad, douchehoek, wandtoilet, badmeubel met dubbele wastafel; Twee slaapkamers; Tweede badkamer met dubbele wastafel, douche en wandtoilet.

9 Technische details De woning is opgetrokken uit metselwerk, grotendeels steens. De dakconstructie wordt gedragen door eeuwenoude gebinten. De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloer is van hout. Recent is de woning gerenoveerd en zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: Keuken gelijkvloers gemaakt en voorzien van vloerverwarming; Nieuwe inbouwkeuken Alle binnendeurkozijnen zijn verhoogd Totale schilderbeurt voor binnen en buiten Herinrichting 1e verdieping; Installatie van nieuw sanitair (toilet en twee badkamers) Verwijderen asbesthoudend dakbeschot, vernieuwen kap en isolatie van het dak; plaatsen dakkapellen Nieuw installatiewerk (riolering, water, elektrisch, telefoon, verwarming en ventilatie)

10 Bijhuis Naast de woning staat een gebouw dat voor velerlei doeleinden geschikt is. Het is het gebouw waar zich de prachtige herenkamer bevindt waar in het verleden de pachtgelden van het landgoed werden geïnd. Vandaar dat deze ruimte vaak als pachtkamer wordt benoemd. Naast deze ruimte is er nog een hal en kitchenette op de begane grond. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met wastafel, bad en toilet. Het gebouw kan dus uitstekend dienst doen als gastenverblijf en/of kantoor. Aan de voorkant van dit gebouw zijn een garage/werkplaats en twee ponystallen gehuisvest.

11 Overige bijgebouwen en erfinrichting Rondom het huis is een in het landschap passende tuin aangelegd met diverse beuken- en buxushagen en ruime gazons. Achter in de tuin is een natuurvijver aangelegd die zowel op de bewoners als de in het gebied voorkomend fauna een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft. Een dikke monumentale eik markeert verder de uiterste hoek van de kavel.

12 Rondom het huis zijn enkele terrassen aangelegd, waar het gedurende het zomerseizoen en in deze geweldige ambiance fantastisch genieten is. Naast de eerder beschreven bouwwerken komt u nog de volgende opstallen tegen op de kavel: Paardenstal, voorzien van zadelkamer, pantry en drie paardenboxen. Uiteraard is deze stal ook zeer geschikt voor andere doeleinden waaronder bijv. het stallen van een classic car etc.; Een hooiberg met aanbouw in gebruik als opslag voor haardhout. Direct grenzend aan de paardenstal is een zeer goed bruikbare paardenbak aanwezig. Afhankelijk van de interesse van de toekomstige erfpachter kunnen de voorzieningen voor de paardenhouderij worden overgenomen. Op de kavel zijn ruime parkeermogelijkheden voor meerdere auto s.

13 Bestemmingsplan De hoofdbestemming van het object wordt in het thans geldende bestemmingsplan Buitengebied 2010 van de gemeente Lochem aangemerkt als wonen. De bij dit bestemmingsplan horende meest belangrijke bepalingen en voorschriften zijn opgenomen als bijlage. Voor verdere informatie omtrent bestemming, gebruik en bouwmogelijkheden kunt u terecht op de site en bij de gemeente Lochem.

14 Nutsvoorzieningen Het object is aangesloten op het gas-, water- en elektriciteitsnet alsmede het gemeentelijk riool. TV en radiosignalen komen via een schotelantenne binnen. Kadastrale gegevens Het object is kadastraal bekend als kadastrale gemeente Laren Verwolde sectie Q nummer 784, 785 ged., 786 ged. en 99 ged met een oppervlakte van globaal ha een en ander verbeeld op de kadastrale kaart. Op kosten van erfpachter zal de kavel door het kadaster worden ingemeten.

15 Erfpacht Dit erf zal door de landgoedeigenaresse in erfpacht worden uitgegeven voor een periode van 30 jaar. Hiervoor zal een erfpachtakte worden opgesteld onder de algemene voorwaarden van het landgoed. Uiteraard zullen deze bepalingen uitgebreid met u worden besproken. Er is een jaarlijkse canon (net als hypotheekrente fiscaal aftrekbaar) verschuldigd van ,--. Deze canon wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van het CPI prijsindexcijfer. Natuurschoonwet Het object is gerangschikt onder de Natuurschoonwet met openstelling voor publiek. De Natuurschoonwet kent enkele verplichtingen maar ook enkele fiscale voordelen waaronder het vrij van overdrachtsbelasting kunnen verkrijgen alsmede een lagere WOZ waarde. De erfpachter is verplicht tot instandhouding van de rangschikking onder de Natuurschoonwet met openstelling voor publiek.

16 Prijsindicatie: Koopsom opstallen: ,-- k.k. Erfpachtcanon: ,-- per jaar Aanvaarding: Dit object wordt aangeboden onder uitdrukkelijk voorbehoud van gunning door de landgoedeigenaresse Waarborgsom / bankgarantie Wanneer u als koper een bieding uitbrengt op een object uit onze portefeuille en er komt een koopovereenkomst tot stand, dan wordt door de verkoper een waarborgsom of bankgarantie van u verlangd. Deze waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en dient binnen 2 weken nadat de koopovereenkomst definitief geworden is, gestort te zijn. De gegevens in deze prospectus zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten ontleend worden.

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00 Grotestraat 194 Borne

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00  Grotestraat 194 Borne Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Grotestraat 194 Borne rotestraat 194 - Borne Midden in het centrum van Borne gelegen fantastisch

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bollenweg 17 Ambt Delden

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bollenweg 17 Ambt Delden Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Bollenweg 17 Ambt Delden Comfortabel en landelijk wonen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Goorsestraat 74 Haaksbergen Op een unieke plek aan de rand van de bebouwde kom van Haaksbergen

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Net buiten het dorp Buurse, met de achtertuin

Nadere informatie

Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum

Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum In het landschappelijk zeer fraaie Noord Oost Twente

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 Kroepinsweg 2 Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00  Kroepinsweg 2 Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Kroepinsweg 2 Holten Wonen in het prachtige buitengebied van Holten in de nabijheid van de Sallandse

Nadere informatie

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer;

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer; Bergweg 9 Neede Zo kom je ze nog maar zelden tegen: een karakteristieke boerderij in authentieke staat op een statig erf met een geweldige ligging op de flank van de Needse Berg. Dichtbij de natuur, prachtige

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bosweg 95 Enschede

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bosweg 95 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Bosweg 95 Enschede Uniek gelegen in Saksische stijl gebouwde rietgedekt landhuis met gastenverblijf

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Prachtig multifunctioneel riet gedekt landhuis, gelegen op groot perceel, net buiten Buurse en grenzend aan de Buursebeek en natuurgebied het Witteveen. De

Nadere informatie

Bijgebouw. Erf en landerijen

Bijgebouw. Erf en landerijen Bergweg 23 Ommen Op een zeer besloten en veel privacy biedende plek in het fraaie buitengebied van Ommen ligt dit vrijstaande landhuis met diverse bijgebouwen op een kavel van maar liefst 2,4 ha bestaande

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Topweg 23a. Hengelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Topweg 23a. Hengelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Topweg 23a Hengelo Op een prachtige locatie verscholen in het groen en op de grens van park

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Welbergsweg 5 Ambt Delden

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Welbergsweg 5 Ambt Delden Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Welbergsweg 5 Ambt Delden Zeer goed onderhouden en gemoderniseerd woonhuis met inpandige garage,

Nadere informatie

Koppelsbrink 24 Borne

Koppelsbrink 24 Borne Koppelsbrink 24 Borne Unieke bouwkavel in Oud-Borne Nieuwbouw in Oud-Borne?? Het lijkt onmogelijk nieuw te bouwen in het beschermde stads- en dorpsgezicht van Oud Borne. Toch is het mogelijk. Op een goed

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Larenseweg 49 te Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Larenseweg 49 te Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Larenseweg 49 te Holten Karakteristieke jaren dertig villa met aanbouw gelegen in het mooie

Nadere informatie

Nijverdalsestraat 157 Wierden

Nijverdalsestraat 157 Wierden Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Nijverdalsestraat 157

Nadere informatie

Erve Sint Anna Oude Benteloseweg 32 Stad - Delden

Erve Sint Anna Oude Benteloseweg 32 Stad - Delden Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Erve Sint Anna Oude Benteloseweg 32 Stad - Delden O ude Benteloseweg 32 Stad-Delden Aan

Nadere informatie

Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo

Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo In de parkachtige omgeving van

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Plasdijk 18 te Markelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Plasdijk 18 te Markelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Plasdijk 18 te Markelo Bijzonder fraai in het buitengebied van Markelo in de buurtschap Elsenerbroek

Nadere informatie

Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede

Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede Nabij het Hoge Boekel op korte afstand van de bebouwde

Nadere informatie

Bijgebouw. Erf en landerijen

Bijgebouw. Erf en landerijen Bergweg 23 Ommen Op een zeer besloten en veel privacy biedende plek in het fraaie buitengebied van Ommen ligt dit vrijstaande landhuis met diverse bijgebouwen op een kavel van maar liefst 2,4 ha bestaande

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede In het zeer fraaie buitengebied tussen Enschede en Haaksbergen

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Roggestraat 5 Markelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Roggestraat 5 Markelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Roggestraat 5 Markelo Een zeer bijzondere en unieke woning. Daarmee is niets teveel gezegd over

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Lange Voort 18 Bornerbroek

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Lange Voort 18 Bornerbroek Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Lange Voort 18 Bornerbroek Een unieke kans voor een unieke woning op een prachtige locatie.

Nadere informatie

Drienerveldweg 90 - Enschede

Drienerveldweg 90 - Enschede Drienerveldweg 90 - Enschede Prachtig verscholen in het groen op de grens van Enschede naar Hengelo nabij de UT en het B&S park ligt een riante moderne villa op een kavel van maar liefst 5010 m². De binnenstad

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Denekamperdijk 49 Losser

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Denekamperdijk 49 Losser Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Denekamperdijk 49 Losser Zeer fraai onder architectuur gebouwd landhuis op een bijzonder royale

Nadere informatie

Vraagprijs 639.000,-- k.k.

Vraagprijs 639.000,-- k.k. Kraaienjagersweg 13 Beemte Broekland Vraagprijs 639.000,-- k.k. Landelijk wonen Ontdek deze smaakvol verbouwde, rietgedekte woonboerderij die middels een glazen hal is verbonden met een riant gastenverblijf/praktijkruimte.

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Echelpoelweg 8 Weerselo

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Echelpoelweg 8 Weerselo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Echelpoelweg 8 Weerselo Wie riant wil wonen met het kantoor naast de deur is hier op de juiste

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Hegeboerweg 104 Enschede

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Hegeboerweg 104 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Hegeboerweg 104 Enschede Op een fraaie locatie tussen Enschede en Lonneker treft u dit prachtige

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Commanderiestraat 5 Ootmarsum

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Commanderiestraat 5 Ootmarsum Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Commanderiestraat 5 Ootmarsum Een nagenoeg nieuwe en duurzame woning met vrijstaande garage

Nadere informatie

Prijs: 569.000,-- k.k.

Prijs: 569.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl HEIJTSVELD 121 GEMERT. Dit prachtig royaal vrijstaand woonhuis met garage, zwembad en tuinhuis is

Nadere informatie

Horstmanweg 2 Neede. Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01

Horstmanweg 2 Neede. Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Horstmanweg 2 Neede H

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Oude Deventerweg 59 Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Oude Deventerweg 59 Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Oude Deventerweg 59 Holten Een prachtig landhuis omzoomd door een unieke tuin nabij de kern

Nadere informatie

Vraagprijs 449.000,-- k.k.

Vraagprijs 449.000,-- k.k. Dorpsstraat 25 7218 AA Almen Vraagprijs 449.000,-- k.k. Landelijk wonen in een dorp. Landelijk wonen aan de rand van het dorp Almen, met prachtig uitzicht. Stijlvol, ruimte en licht. In drie woorden dit

Nadere informatie

Hoge Boekelweg 71 Losser

Hoge Boekelweg 71 Losser Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Hoge Boekelweg 71 Losser

Nadere informatie

Flierdijk 4 Daarle (gemeente Hellendoorn)

Flierdijk 4 Daarle (gemeente Hellendoorn) Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Flierdijk 4 Daarle (gemeente Hellendoorn) Een fantastisch en nagenoeg nieuw landhuis (2007)

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

Ossendijk 9 Geesteren (Ov) gemeente Tubbergen

Ossendijk 9 Geesteren (Ov) gemeente Tubbergen Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Ossendijk 9 Geesteren (Ov) gemeente Tubbergen In de prachtige omgeving van Noordoost Twente

Nadere informatie

MELMERWEG 22A 8263 AZ KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

MELMERWEG 22A 8263 AZ KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 MELMERWEG 22A 8263 AZ KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 MELMERWEG 22A, KAMPEN ELKE DAG HET WEEKEND GEVOEL! Een sfeervolle woonboerderij met

Nadere informatie

Wesselerweg 2 te Winterswijk

Wesselerweg 2 te Winterswijk Wesselerweg 2 te Winterswijk W esselerweg 2 - Winterswijk Smaakvol en met oog voor authentieke details gerestaureerde statige woonboerderij (2000 m³) met bijgebouw, een weiland en een eigen tennisbaan

Nadere informatie

Spiekestraat 9, Zegge

Spiekestraat 9, Zegge U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Op een schitterende en unieke locatie, in het buitengebied gelegen, bieden wij u deze royale vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

Hammerweg 10 Raalte. Vraagprijs 795.000,-- k.k.

Hammerweg 10 Raalte. Vraagprijs 795.000,-- k.k. Hammerweg 10 Raalte Vraagprijs 795.000,-- k.k. Buitenleven Genieten van het buitenleven maar toch in de nabijheid van een gezellig dorp met al haar voorzieningen? Deze fraai verbouwde Saksische woonboerderij

Nadere informatie

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. 2 e Nieuwstadsweg 6 Wierden

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. 2 e Nieuwstadsweg 6 Wierden Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl 2 e Nieuwstadsweg 6 Wierden Bent u op zoek naar een fraai en perfect afgewerkt landhuis

Nadere informatie

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Denenweg 22 Melderslo

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Denenweg 22 Melderslo Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs 450.000,- kosten koper TE KOOP Denenweg 22 Melderslo UNIEK OBJECT VOOR DIERENLIEFHEBBERS. ALGEMEEN INDELING BIJZONDERHEDEN: - Gelegen vrijstaande bungalow gebouwd in

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorseweg 47 Markelo

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorseweg 47 Markelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Goorseweg 47 Markelo Vrij gelegen recreatiewoning op de Herikerberg (Markelo gemeente Hof van

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Heijtsveld 121. 5421 GZ GEMERT Prijs: 569.000 k.k.

TE KOOP. Heijtsveld 121. 5421 GZ GEMERT Prijs: 569.000 k.k. TE KOOP Heijtsveld 121. 5421 GZ GEMERT Prijs: 569.000 k.k. Omschrijving TE KOOP HEIJTSVELD 121 GEMERT Dit prachtig royaal vrijstaand woonhuis met garage, zwembad en tuinhuis is gelegen op een fraaie locatie

Nadere informatie

Steenkampsweg 9 Albergen 16 maart 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Steenkampsweg 9 Albergen 16 maart 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Steenkampsweg 9 Albergen 16 maart 2017 Vraagprijs: 435.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur De veranda (welke we naar Amerikaans voorbeeld kennen) loopt om het woonhuis en geeft

Nadere informatie

Prijs: 315.000,-- k.k.

Prijs: 315.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DROSSARD DE LA COURTSTRAAT 17 GEMERT. Laat je verassen door deze riant uitgebouwde tweekapper met

Nadere informatie

VAN BRUSSEL MAKELAARDIJ

VAN BRUSSEL MAKELAARDIJ Enter Langevoortsweg 5 VAN BRUSSEL MAKELAARDIJ 849.000,= K.K. Op prachtige locatie in het Twentse coulisselandschap gelegen uniek object met twee karakteristieke, ruime en sfeervolle woningen, atelier

Nadere informatie

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 MELMERWEG 22, KAMPEN Landelijk wonen in deze karakteristieke woonboerderij met garage,

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Enterbroekweg 6 Markelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Enterbroekweg 6 Markelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Enterbroekweg 6 Markelo Op een prachtige locatie in de buurtschap Elsen gelegen bijzonder goed

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN Bijzonder charmant uitgevoerd en uitstekend onderhouden, rietgedekte woonboerderij met een eveneens rietgedekt bijgebouw. Het sfeervolle geheel is gelegen op een prachtig,

Nadere informatie

Looweg 9 Wierden. Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01

Looweg 9 Wierden. Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Looweg 9 Wierden Looweg

Nadere informatie

Stougjesdijk 73 WESTMAAS

Stougjesdijk 73 WESTMAAS Stougjesdijk 73 WESTMAAS Vrijstaande woonboerderij met authentieke details Met speelse niveau verschillen en een inpandige garage Volop privacy en een prachtig uitzicht over de landerijen De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN Bijzonder charmant uitgevoerd en uitstekend onderhouden, rietgedekte woonboerderij met een eveneens rietgedekt bijgebouw. Het sfeervolle geheel is gelegen op een prachtig,

Nadere informatie

Heijtsveld 121, Gemert

Heijtsveld 121, Gemert Heijtsveld 121, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 569.000 k.k. Aangeboden sinds 08-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Koopprijs: op aanvraag

Koopprijs: op aanvraag Molenheide 15 te Lieshout Huize De Hutselaar ligt verscholen in een magnifieke bosrijke omgeving en heeft op eigen perceel een prachtig natuurlijk ven met een eilandje. De woning beschikt over een verwarmd

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

Namens opdrachtgever. TE KOOP aangeboden. Mooi landelijk gelegen STELP BOERDERIJ met bijgebouwen. te Harich, Harichsterdyk 54

Namens opdrachtgever. TE KOOP aangeboden. Mooi landelijk gelegen STELP BOERDERIJ met bijgebouwen. te Harich, Harichsterdyk 54 Namens opdrachtgever TE KOOP aangeboden Mooi landelijk gelegen STELP BOERDERIJ met bijgebouwen te Harich, Harichsterdyk 54 Namens opdrachtgever TE KOOP AANGEBODEN Stelpboerderij met bijgebouwen en landerijen

Nadere informatie

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 575.000,-- k.k. Omschrijving Oeverstraat 28 - Wijk bij Duurstede In het historische centrum van Wijk bij Duurstede, op loopafstand van de pittoreske

Nadere informatie

Villa Klein Duimpje Diepesteeg 42 De Steeg

Villa Klein Duimpje Diepesteeg 42 De Steeg Villa Klein Duimpje Diepesteeg 42 De Steeg 1 Villa Klein Duimpje in De Steeg ligt prachtig verscholen aan de rand van het natuurgebied De Posbank. Dit Rijksmonument (1909, J.W. Hanrath) met historische

Nadere informatie

OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN

OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OOSTERHOLTSEWEG 17, IJSSELMUIDEN Vrijstaande woning gelegen aan de rand van

Nadere informatie

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Westlandgracht 177 huis Amsterdam Westlandgracht 177 huis Amsterdam Vraagprijs 285.000,-- k.k. Pied-a-terre Prachtige en recent volledig gerenoveerde 3-kamer benedenwoning (ca. 60 m²) op eigen grond met heerlijke royale achtertuin (65

Nadere informatie

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k.

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k. TE KOOP Oude-Molenweg 21 Prijs: 349.000 k.k. Omschrijving Dit vrijstaand woonhuis met aanbouw en berging is gelegen op een prachtige lokatie in de dorpskern van De Mortel met voorzieningen in de directe

Nadere informatie

TE KOOP. Overaseweg 19

TE KOOP. Overaseweg 19 TE KOOP Overaseweg 19 BREDA Op een prachtige locatie in Breda-Zuid aan de rand van het Mastbos en op enkele autominuten van het Ginneken gesitueerd, bieden wij u dit zeer charmante, karakteristieke en

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. Hendrick Goltziusstraat 16 Deventer Vraagprijs 439.000,-- k.k. Riant wonen aan de rand van de stad, en toch alle voorzieningen dichtbij. Stijl, ruimte en licht. In drie woorden dit herenhuis uit 2006 samengevat.

Nadere informatie

LOSWAL 5A 8263 BH KAMPEN

LOSWAL 5A 8263 BH KAMPEN LOSWAL 5A 8263 BH KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 LOSWAL 5A, KAMPEN Ruime vrijstaande woning met tuin en garage. Het geheel is goed onderhouden

Nadere informatie

Harderwijkerweg 224 te Ermelo HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Harderwijkerweg 224 te Ermelo HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Op royaal perceel (8535m 2 ) gelegen prachtige karakteristieke rietgedekte woonboerderij met diverse bijgebouwen, slaap- en badkamer op de begane grond, drie slaapkamers op

Nadere informatie

TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk

TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984

Nadere informatie

Kloosterstraat 3 Chaam

Kloosterstraat 3 Chaam Kloosterstraat 3 Chaam Kloosterstraat 3, Chaam Deze langgevelboerderij met ruime oprit en riante schuur met paardenboxen is gelegen in het buitengebied van de plaats Chaam, op korte afstand van zowel het

Nadere informatie

De Ring 52 Buitenpost. Vraagprijs 398.000,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen!

De Ring 52 Buitenpost. Vraagprijs 398.000,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen! De Ring 52 Buitenpost Vraagprijs 398.000,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen! 1 De sterke punten van dit huis Of u nu van modern houdt

Nadere informatie

Telgenkamp 19 te Almelo

Telgenkamp 19 te Almelo Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Telgenkamp 19 te Almelo

Nadere informatie

Zeeland, Trentsedijk 24

Zeeland, Trentsedijk 24 Zeeland, Trentsedijk 24 Aan bosrand in het buitengebied gelegen vrijstaand landhuis met royaal bijgebouw, overdekte stallingsruimte met berging, erf, tuin en weide op royaal perceel. Bouwjaar: woonhuis

Nadere informatie

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST In mooie, ruim opgezette wijk met veel variatie in woningtypes, aan achterzijde uitgebouwd, ruim bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis. Type tweeonder-één-kap met voortuin,

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle

TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle Postadres; Postbus 77 7600 AB ALMELO T 0546-831010 E Rmeulenberg@outlook.com TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle Zwartjeslandweg 4 grondoppervlakte:

Nadere informatie

Valkenswaard: Victoriedijk 25 Vraagprijs: k.k. Victoriedijk 25

Valkenswaard: Victoriedijk 25 Vraagprijs: k.k. Victoriedijk 25 Valkenswaard: Victoriedijk 25 Vraagprijs: 979.000 k.k. Victoriedijk 25 Omschrijving EEN KLASSE APART VOOR DE PAARDENLIEFHEBBER (MET STALLEN)!! MAAR OOK VOOR DEGENEN DIE HEERLIJK VRIJ VRIJSTAAND WILLEN

Nadere informatie

Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond.

Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond. Kaaistraat 7 Sint Willebrord Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op 3.491 m² grond. Situering Aan de rand van het dorp ligt deze fraaie villa met gastenverblijf en een grote garage geschikt voor

Nadere informatie

TE KOOP. Maarheezerweg-Noord 1 Leende

TE KOOP. Maarheezerweg-Noord 1 Leende Maarheezerweg-Noord 1- Leende Leende-Lind- is een Brabants dorp met een gezellige dorpskern en een rijk verenigingsleven. Samen met Heeze en Sterksel vormt Leende de Gemeente Heeze-Leende. Leende heeft

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE STAP 1 DE MORTEL Dit royaal en sfeervol vrijstaand landhuis met inpandige garage is gelegen op

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DIEDERIKSTRAAT 9 GEMERT Dit royaal vrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en tuin is gelegen op

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 695.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandige tweede woonruimte / gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, c.v, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

Oude Heijningsedijk 49, Heijningen

Oude Heijningsedijk 49, Heijningen Op een schitterende locatie in het buitengebied nabij Fijnaart en Heijningen gelegen, verrassend royaal vrijstaand woonhuis (± 916 m³) met inpandige schuur/garage, paardenstal, all weather paardenbak en

Nadere informatie

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch Pagnevaartweg 163 Oudenbosch Pagnevaartweg 163, Oudenbosch Schitterende woonboerderij Korentiend op ruim perceel gelegen in het buitengebied van Oudenbosch aan de rand van het dorp. De boerderij beschikt

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Jan Wiegerslaan 21 te Almelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Jan Wiegerslaan 21 te Almelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Jan Wiegerslaan 21 te Almelo Sfeervolle woonboerderij Nieuw Engeland op unieke locatie in stadspark.

Nadere informatie

DONGEN Jan Aardenstraat 1

DONGEN Jan Aardenstraat 1 DONGEN Jan Aardenstraat 1 Bijzonder fraaie twee-onder-een-kap met riante woonkeuken, zeer ruime woonkamer en 5 slaapkamers. Deze woning is op een mooie hoek gelegen aan een plantsoen in een zeer kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Cortenbachstraat KJ Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Cortenbachstraat KJ Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Cortenbachstraat 42 5421 KJ Gemert Vraagprijs: 219.500 k.k. Omschrijving De genoemde prijs te weten 219.500,- k.k. betreft een scherpe BIEDEN-VANAF-prijs,! Heeft u interesse, maak dan vrijblijvend

Nadere informatie

Prijs: 398.500,-- k.k.

Prijs: 398.500,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DOONHEIDE 5 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis met aanbouw is gelegen op een fantastisch vrij gelegen

Nadere informatie

Gagelstraat 15 Molenschot

Gagelstraat 15 Molenschot Gagelstraat 15 Molenschot Woonboerderij met aangrenzende schuur met paardenstallen, een binnenrijbaan/loods en een voormalige machine berging, buitenrijbaan, mestplaat, weiland en verdere aanhorigheden

Nadere informatie

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928.

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928. Inhoud woonhuis: 515 m³ Woonoppervlakte: 134 m² Overige inpandige ruimte: 15 m² Externe bergruimte (garage): 47 m² Bouwjaar: 1928 Perceel: 694 m² VRAAGPRIJS: 419.000,00 k.k. %ORHPHQVWUDDW WH +,/9$5(1%((.

Nadere informatie

Rosepdreef 18, Oisterwijk

Rosepdreef 18, Oisterwijk Rosepdreef 18, Oisterwijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 110.000 k.k. Aangeboden sinds 31-05-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Waaijenbergstraat 29 Zundert

Waaijenbergstraat 29 Zundert Waaijenbergstraat 29 Zundert Waaijenbergstraat 29, Zundert Deze vrijstaande bedrijfswoning met royale oprit en aangebouwde schuur/loods is gelegen op een perceel van 14.125 m² en biedt een prachtig uitzicht

Nadere informatie

TE KOOP. Pastoor Strijbosstraat 3 5421 SW Gemert Vraagprijs: 209.000 k.k.

TE KOOP. Pastoor Strijbosstraat 3 5421 SW Gemert Vraagprijs: 209.000 k.k. TE KOOP Pastoor Strijbosstraat 3 5421 SW Gemert Vraagprijs: 209.000 k.k. Omschrijving PASTOOR STRIJBOSSTRAAT 3 GEMERT. Deze frisse en goed verzorgde tussenwoning met berging is gelegen op een mooi privacy

Nadere informatie

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k.

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k. Conduct Vastgoed BV Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest Vraagprijs: 925.000 k.k. Header Text 2 www.conductvastgoed.com Header Text Villa Blijgeest Villa Blijgeest heeft recent een metamorfose ondergaan

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

DONGEN Gerardus Majellastraat 62 DONGEN Gerardus Majellastraat 62 Prachtig, authentiek en karakteristiek vrijstaand woonhuis met chambre-en-suite woonkamer, woonkeuken, 4 slaapkamers, garage en tuin op het zuiden. Perceel : 202 m² Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP. Achterdijk HB Bunnik. Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin en ondergrond.

TE KOOP. Achterdijk HB Bunnik. Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin en ondergrond. TE KOOP Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin en ondergrond. Achterdijk 28 3981 HB Bunnik Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail: info@breeschotenenvernooij.nl

Nadere informatie