Ossendijk 9 Geesteren (Ov) gemeente Tubbergen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ossendijk 9 Geesteren (Ov) gemeente Tubbergen"

Transcriptie

1 Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo Tel: Ossendijk 9 Geesteren (Ov) gemeente Tubbergen

2 In de prachtige omgeving van Noordoost Twente nabij het kerkdorp Geesteren, ligt deze vrijstaande woning met garage. Dit prachtige buitenhuis is via een eigen weg te bereiken. De kavel is ruim (2620 m²) en wordt omringd door landerijen. Uitbreiding van de kavel, zelfs zo groot dat er een landgoed (5 hectare) kan worden gecreëerd, behoort tot de mogelijkheden! De Woning De woning is oorspronkelijk als boerderij gebouwd rond De functie als boerderij is door de jaren heen geheel verdwenen. Rond 1990 is het bouwwerk verbouwd tot woonhuis met twee wooneenheden (de zogenaamde inwoonsituatie). Het woonhuis ligt in het mooie buitengebied op korte afstand van het gezellige dorpshart van Geesteren. In de omgeving staan meerdere verspreid liggende woningen en boerderijen. Ieder heeft zijn eigen erf, maar de Twentse noabers zijn dichtbij.

3 Geesteren is gelegen in het landschappelijk zeer aantrekkelijke noordoost Twente in de gemeente Tubbergen. Het is een vitaal dorp met ca inwoners die gebruik kunnen maken van de diverse voorzieningen (school, winkels, zorg, sport) die het dorp te bieden heeft. Iedere zomer wordt het befaamde CSI Geesteren gehouden: een evenement dat steevast door talrijke paardensportliefhebbers uit binnen- en buitenland wordt bezocht. Heeft u ook iets met paarden? Zoals aangegeven kan er extra grond worden bijgekocht. Het buitenhuis De woning met een inhoud van 1043 m³ beschikt over twee wooneenheden via de zogenaamde inwoonregeling, met een gezamenlijk gebruiksoppervlakte wonen van 176 m². Ideaal voor degene die samen met ouders of kinderen samen onder 1 dak willen wonen, maar toch een eigen woongedeelte willen. Het is echter ook goed mogelijk de woning zodanig aan te passen dat er 1 grote woning ontstaat.

4 De indeling is als volgt: Woongedeelte A: Begane grond: o Entree, hal met parketvloer, meterkast; o Gastentoilet; o Living met gezellig ingerichte zithoek en eethoek. Door de vele vensters is er een mooi zicht op de tuin en een goede lichtinval; o Aansluitend in open verbinding de keuken voorzien van een inbouwkeuken met Corian werkblad met dubbele spoelbak en inbouwapparatuur waaronder: grote inductie kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast met diepvriesdeel; o Bijkeuken met werkblad met spoelbak en opstelmogelijkheid voor wasmachine en droger; o Aansluitend een slaapkamer voorzien van twee inbouwkasten; o Via de hal is de hoofdslaapkamer te bereiken evenals de Badkamer welke voorzien is van een ligbad, douche, wastafel, badkamermeubel en designradiator.

5

6 Woongedeelte B: Verdieping: via een vlizotrap is een grote, thans niet ingedeelde verdieping over het gehele huis te bereiken. Hier bevindt zich de CV ketel (Bosch HR bj 2012). De verdieping biedt ruimte genoeg voor het realiseren van meerdere kamers en sanitaire voorzieningen. o Zijentree van het huis, hal; o Kamer / woonkeuken voorzien van eenvoudige inbouwkeuken met inbouwapparatuur (gaskooktoestel, afzuigkap, oven vaatwasser, koelkast; o Twee slaapkamers; o Sanitair ruimte met douche, wastafel met armatuur en wandtoilet; o Ook vanuit deze woning is de zolderruimte eventueel te bereiken.

7 Technische details Bij de verbouwing in 91 is er een nieuwe muur rondom de oude gevels gezet; Door zeer regelmatig onderhoud verkeert het pand in een uitstekende conditie; De woning is gedekt met een beschoten (geen asbest!) pannengedekte kap; Bij de laatste verbouwingen is het installatiewerk inclusief elektrische bedrading vervangen door nieuw werk; Er is 1 aansluiting voor gas, water en elektriciteit. Ook zijn er tussenmeters aanwezig voor gas en water; Beide wooneenheden worden verwarmd door middel van centrale verwarming met een Bosch HR combiketel (2012); Het pand is gedeeltelijk voorzien van thermopane beglazing.

8 Vrijstaande garage Naast het huis staat een schuur van circa 65 m². Deze biedt door middel van dubbele garagedeuren ruimte aan twee auto s. Dan is er nog voldoende ruimte voor opslag van andere zaken of een werkplaats. Inpandig is een kleine separate (bij)keuken aanwezig inclusief aansluitmogelijkheid voor wasmachine. Boven de garage/(bij)keuken zit een bergzolder. Het buitengebeuren Vanaf de Ossendijk bereikt u de eigen weg die via de poort toegang geeft tot de riante kavel. De kavel is grotendeels omzoomd door hagen waardoor een prettige intieme sfeer is gecreëerd. Goed verzorgde groene gazons en kleurige sfeervol beplante borders verwelkomen u. Voor de auto s is voldoende plek op de buiten aangelegde parkeerplaatsen of in de garage.

9 In de tuin biedt een fraai met riet gedekt prieel een gezellige plek om van het buitenleven te genieten, ook als het weer iets minder is. Aansluitend een fijn terras, met een prachtig uitzicht over de licht glooiende landerijen. In de tuin zijn diverse elektra aansluitpunten en is op verscheidene plaatsen buitenverlichting aangebracht. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een moestuin met bijvoorbeeld enkele fruitbomen aan te houden. Uitbreidingsmogelijkheden van de kavel Het behoort tot de mogelijkheden om direct aangrenzende grond tot aan een fraai kronkelende beek bij te kopen om de tuin te vergroten of om bijvoorbeeld enkele paarden te houden. De mogelijkheid is er zelfs om op een totaal van meer dan 5 hectare te komen zodat de aanleg van een NSW gerangschikt landgoed tot de mogelijkheden behoort. Hierdoor ontstaan er fiscale voordelen zoals het vrij van overdrachtsbelasting aankopen van het object, jaarlijks een lagere aanslag onroerend goed belasting en vrijstellingsmogelijkheden van successie bij vererving.

10 Bestemmingsplan De bestemming in het thans geldende bestemmingsplan is Wonen met een dubbelbestemming Waarde Archeologie. De eigen toegangsweg heeft de bestemming verkeer en de omliggende gronden zijn bestemd als agrarisch - 1. Alle bestemmingen met een dubbelbestemming hebben Waarde Archeologie en gebiedsaanduiding landbouwontwikkelingsgebied. De bij dit bestemmingsplan horende meest belangrijke bepalingen en voorschriften zijn opgenomen als bijlage. Voor meer informatie omtrent bestemming, gebruik en bouwmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Tubbergen. Nutsvoorzieningen Dit object is aangesloten op het gas-, water- en elektriciteitsnet en glasvezel! Er is geen gemeentelijk riolering in de buurt aangelegd. Met kennis door de gemeente Tubbergen is een eigen afvalwaterverwerkingssysteem aanwezig.

11 Kadastrale gegevens Het object is kadastraal bekend als gemeente Tubbergen sectie A nummer 7535, met een oppervlakte van 26 are 20 centiare (het erf en tuin) en Tubbergen sectie A nummer 7346 met een oppervlakte van 18 are 25 centiare (eigen weg). Eigenaren en gebruikers van percelen grenzend aan de weg gebruiken via een erfdienstbaarheid gebruik van de weg.

12 Prijsindicatie: ,-- k.k. Aanvaarding: in overleg Waarborgsom / bankgarantie Wanneer u als koper een bieding uitbrengt op een object uit onze portefeuille en er komt een koopovereenkomst tot stand, dan wordt door de verkoper een waarborgsom of bankgarantie van u verlangd. Deze waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en dient binnen 2 weken nadat de koopovereenkomst definitief geworden is, gestort te zijn. De gegevens in deze prospectus zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten ontleend worden.

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00 Grotestraat 194 Borne

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00  Grotestraat 194 Borne Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Grotestraat 194 Borne rotestraat 194 - Borne Midden in het centrum van Borne gelegen fantastisch

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Goorsestraat 74 Haaksbergen Op een unieke plek aan de rand van de bebouwde kom van Haaksbergen

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Net buiten het dorp Buurse, met de achtertuin

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Prachtig multifunctioneel riet gedekt landhuis, gelegen op groot perceel, net buiten Buurse en grenzend aan de Buursebeek en natuurgebied het Witteveen. De

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Welbergsweg 5 Ambt Delden

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Welbergsweg 5 Ambt Delden Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Welbergsweg 5 Ambt Delden Zeer goed onderhouden en gemoderniseerd woonhuis met inpandige garage,

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bollenweg 17 Ambt Delden

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bollenweg 17 Ambt Delden Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Bollenweg 17 Ambt Delden Comfortabel en landelijk wonen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Roggestraat 5 Markelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Roggestraat 5 Markelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Roggestraat 5 Markelo Een zeer bijzondere en unieke woning. Daarmee is niets teveel gezegd over

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Echelpoelweg 8 Weerselo

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Echelpoelweg 8 Weerselo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Echelpoelweg 8 Weerselo Wie riant wil wonen met het kantoor naast de deur is hier op de juiste

Nadere informatie

Bijgebouw. Erf en landerijen

Bijgebouw. Erf en landerijen Bergweg 23 Ommen Op een zeer besloten en veel privacy biedende plek in het fraaie buitengebied van Ommen ligt dit vrijstaande landhuis met diverse bijgebouwen op een kavel van maar liefst 2,4 ha bestaande

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 Kroepinsweg 2 Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00  Kroepinsweg 2 Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Kroepinsweg 2 Holten Wonen in het prachtige buitengebied van Holten in de nabijheid van de Sallandse

Nadere informatie

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer;

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer; Bergweg 9 Neede Zo kom je ze nog maar zelden tegen: een karakteristieke boerderij in authentieke staat op een statig erf met een geweldige ligging op de flank van de Needse Berg. Dichtbij de natuur, prachtige

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Topweg 23a. Hengelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Topweg 23a. Hengelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Topweg 23a Hengelo Op een prachtige locatie verscholen in het groen en op de grens van park

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Larenseweg 49 te Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Larenseweg 49 te Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Larenseweg 49 te Holten Karakteristieke jaren dertig villa met aanbouw gelegen in het mooie

Nadere informatie

Bijgebouw. Erf en landerijen

Bijgebouw. Erf en landerijen Bergweg 23 Ommen Op een zeer besloten en veel privacy biedende plek in het fraaie buitengebied van Ommen ligt dit vrijstaande landhuis met diverse bijgebouwen op een kavel van maar liefst 2,4 ha bestaande

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bosweg 95 Enschede

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bosweg 95 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Bosweg 95 Enschede Uniek gelegen in Saksische stijl gebouwde rietgedekt landhuis met gastenverblijf

Nadere informatie

Koppelsbrink 24 Borne

Koppelsbrink 24 Borne Koppelsbrink 24 Borne Unieke bouwkavel in Oud-Borne Nieuwbouw in Oud-Borne?? Het lijkt onmogelijk nieuw te bouwen in het beschermde stads- en dorpsgezicht van Oud Borne. Toch is het mogelijk. Op een goed

Nadere informatie

Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum

Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum In het landschappelijk zeer fraaie Noord Oost Twente

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Lange Voort 18 Bornerbroek

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Lange Voort 18 Bornerbroek Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Lange Voort 18 Bornerbroek Een unieke kans voor een unieke woning op een prachtige locatie.

Nadere informatie

Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede

Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede Nabij het Hoge Boekel op korte afstand van de bebouwde

Nadere informatie

Nijverdalsestraat 157 Wierden

Nijverdalsestraat 157 Wierden Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Nijverdalsestraat 157

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Plasdijk 18 te Markelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Plasdijk 18 te Markelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Plasdijk 18 te Markelo Bijzonder fraai in het buitengebied van Markelo in de buurtschap Elsenerbroek

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Oude Deventerweg 59 Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Oude Deventerweg 59 Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Oude Deventerweg 59 Holten Een prachtig landhuis omzoomd door een unieke tuin nabij de kern

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Denekamperdijk 49 Losser

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Denekamperdijk 49 Losser Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Denekamperdijk 49 Losser Zeer fraai onder architectuur gebouwd landhuis op een bijzonder royale

Nadere informatie

Hoge Boekelweg 71 Losser

Hoge Boekelweg 71 Losser Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Hoge Boekelweg 71 Losser

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede In het zeer fraaie buitengebied tussen Enschede en Haaksbergen

Nadere informatie

Vierschaarstraat 34, Oud Gastel

Vierschaarstraat 34, Oud Gastel U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Dan is dit zeker een aanrader! Op een van de mooiste plekjes van Oud Gastel gelegen woning met bedrijfsruimte op een perceel

Nadere informatie

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 MELMERWEG 22, KAMPEN Landelijk wonen in deze karakteristieke woonboerderij met garage,

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. De Joncheerelaan K.K GP Harmelen

TE KOOP. De Joncheerelaan K.K GP Harmelen De Joncheerelaan 47 3481 GP Harmelen TE KOOP 899.000 K.K. De Joncheerelaan 47 3481 GP Harmelen Inleiding Gelegen aan de rand van het dorp Harmelen op loopafstand van het (winkel)centrum ligt deze ruim

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

Telgenkamp 19 te Almelo

Telgenkamp 19 te Almelo Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Telgenkamp 19 te Almelo

Nadere informatie

Drienerveldweg 90 - Enschede

Drienerveldweg 90 - Enschede Drienerveldweg 90 - Enschede Prachtig verscholen in het groen op de grens van Enschede naar Hengelo nabij de UT en het B&S park ligt een riante moderne villa op een kavel van maar liefst 5010 m². De binnenstad

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Hegeboerweg 104 Enschede

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Hegeboerweg 104 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Hegeboerweg 104 Enschede Op een fraaie locatie tussen Enschede en Lonneker treft u dit prachtige

Nadere informatie

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle Vraagprijs 698.000,- k.k. Goed onderhouden, vrijstaand woonhuis met weiland, gelegen aan de rand van Sprang-Capelle. Het landhuis beschikt onder andere over een gastenverblijf,

Nadere informatie

Weert - Coolenstraat 25. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Coolenstraat 25. Vraagprijs: ,- k.k. Weert - Coolenstraat 25 Vraagprijs: 398.000,- k.k. Weert - Coolenstraat 25 Landelijk wonen met de mogelijkheid voor "aanleun-wonen", Bed & Breakfast, kantoor aan huis of gewoon lekker alles voor uzelf.

Nadere informatie

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Graaf Reinaldstraat 73 Lobith Vraagprijs:

Nadere informatie

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag Ulenpas 83 te Eindhoven Op fraaie en aantrekkelijke woonlocatie in de wijk Ooievaarsnest ligt deze zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning met dubbele garage en verwarmd buitenzwembad. De woning is keurig

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Ruisschenborgh 4 Haaksbergen

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Ruisschenborgh 4 Haaksbergen Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Ruisschenborgh 4 Haaksbergen Wonen en werken in stijl! Een unieke combinatie van oud en nieuw

Nadere informatie

TE KOOP. Badhuisstraat K.K LT Vlissingen

TE KOOP. Badhuisstraat K.K LT Vlissingen TE KOOP 700.000 K.K. Badhuisstraat 44 46 4381 LT Vlissingen Badhuisstraat 44 46 4381 LT Vlissingen Inleiding Dubbel woonhuis aan de Badhuisstraat 44-46 Heel soms zijn er gevels waarvan je je niet kunt

Nadere informatie

GOLFPARK AB LELYSTAD K.K.

GOLFPARK AB LELYSTAD K.K. GOLFPARK 8 8241 AB LELYSTAD 417.500 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 417.500,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Commanderiestraat 5 Ootmarsum

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Commanderiestraat 5 Ootmarsum Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Commanderiestraat 5 Ootmarsum Een nagenoeg nieuwe en duurzame woning met vrijstaande garage

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

Weert - Weystraat 16 : ,-

Weert - Weystraat 16 : ,- Weert - Weystraat 16 : 325.000,- Vrijstaand woonhuis met mogelijkheid van slaapkamer op de begane grond. Ruime inpandige garage (ca. 42m2) en vrije tuin gelegen aan de rand van het kerkdorp Swartbroek

Nadere informatie

Weert - Weystraat 16. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Weystraat 16. Vraagprijs: ,- k.k. Weert - Weystraat 16 Vraagprijs: 325.000,- k.k. Weert - Weystraat 16 Vrijstaand woonhuis met mogelijkheid van slaapkamer op de begane grond. Ruime inpandige garage (ca. 42m2) en vrije tuin gelegen aan

Nadere informatie

Horstmanweg 2 Neede. Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01

Horstmanweg 2 Neede. Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Horstmanweg 2 Neede H

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST In mooie, ruim opgezette wijk met veel variatie in woningtypes, aan achterzijde uitgebouwd, ruim bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis. Type tweeonder-één-kap met voortuin,

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Amerweg 2 A 4926 CZ Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Amerweg 2 A 4926 CZ Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Amerweg 2 A 4926 CZ Lage Zwaluwe Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 475.000 K.K. Wilt u

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE HUUR HEIDE 2 A, HEYTHUYSEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Huurprijs 1.500,- per maand (excl. gas,water,licht) WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Levensloopbestendig wonen in het buitengebied van

Nadere informatie

Harskamp Harderwijkerweg 37

Harskamp Harderwijkerweg 37 Harskamp Harderwijkerweg 37 In het buitengebied van Harskamp gelegen WOONBOERDERIJ De woning biedt een fraai, vrij uitzicht over de landerijen Voorzien van diverse, agrarische opstallen Centraal gelegen

Nadere informatie

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. 2 e Nieuwstadsweg 6 Wierden

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. 2 e Nieuwstadsweg 6 Wierden Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl 2 e Nieuwstadsweg 6 Wierden Bent u op zoek naar een fraai en perfect afgewerkt landhuis

Nadere informatie

T E K O O P. Rakerstraat 6 Maarheeze. Rakerstraat 6 - Maarheeze

T E K O O P. Rakerstraat 6 Maarheeze. Rakerstraat 6 - Maarheeze De Rakerstraat is prachtig vrij en heerlijk rustig gelegen in het buitengebied van Maarheeze. Het perceel met woonbestemming is omgeven door agrarisch gebied, woonboerderijen en natuurgebied De Pan. Zowel

Nadere informatie

K.K. LANGEZAND WL LELYSTAD

K.K. LANGEZAND WL LELYSTAD LANGEZAND 149 8223 WL LELYSTAD 300.000 K.K. "Nu bieden vanaf 300.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 300.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel: Schras 19 Ederveen Goedvastgoed Tel: 0318 46 13 24 Op een mooie locatie in Ederveen gelegen gedateerde helft van een dubbel met een zeer diepe tuin. Het geheel ligt op een perceel grond van circa 425 m².

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DIEDERIKSTRAAT 9 GEMERT Dit royaal vrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en tuin is gelegen op

Nadere informatie

HOLLANDSE HOUT GM LELYSTAD K.K.

HOLLANDSE HOUT GM LELYSTAD K.K. HOLLANDSE HOUT 257 8244 GM LELYSTAD 799.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding 799.000,- k.k. In overleg Bouw Type object Soort bouw Bouwperiode 1999 Dakbedekking Type dak Isolatievormen

Nadere informatie

Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd

Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd Ruim opgezet plan voor de nieuwbouw van een drietal woningen onder één dak in het fraaie buitengebied op ruime kavels. Woning 3

Nadere informatie

K.K. GRAAFSCHAP BR LELYSTAD

K.K. GRAAFSCHAP BR LELYSTAD GRAAFSCHAP 3 8245 BR LELYSTAD 325.000 K.K. "Nu bieden vanaf 325.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 325.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k. Een landelijk gelegen, vrijstaande SEMI-BUNGALOW met inpandig garage en een grote, vrijstaande berging. De woning heeft een zonnige woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, werkkamer, slaapkamer met badkamer

Nadere informatie

Stadsedijk 63, Oudemolen

Stadsedijk 63, Oudemolen Op een mooie locatie in het buitengebied nabij het pittoreske vestingstadje Willemstad gelegen, vrijstaand woonhuis, op een ruim bemeten perceel van maar liefst 2205 m² ondergrond. Deze geheel geïsoleerde

Nadere informatie

TE KOOP. Molenbeekweg K.K NZ Saasveld. Silderhuis Makelaardij

TE KOOP. Molenbeekweg K.K NZ Saasveld. Silderhuis Makelaardij TE KOOP 448.000 K.K. Silderhuis Makelaardij Berkstraat 120 7572 CD Oldenzaal 0541-353433 info@silderhuismakelaardij.nl Molenbeekweg 8 7597 NZ Saasveld Molenbeekweg 8 7597 NZ Saasveld Inleiding Zeer volumineuze

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Prijs: 569.000,-- k.k.

Prijs: 569.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl HEIJTSVELD 121 GEMERT. Dit prachtig royaal vrijstaand woonhuis met garage, zwembad en tuinhuis is

Nadere informatie

TE KOOP: Oudebildtdijk NK Westhoek K.K.

TE KOOP: Oudebildtdijk NK Westhoek K.K. TE KOOP: Oudebildtdijk 1030 9075 NK Westhoek 399.000 K.K. 2 landelijk-wonen.nl 3 landelijk-wonen.nl INLEIDING Het object is vrij gelegen in het dorp Westhoek (gemeente Het Bildt) ten noorden van Sint Jacobiparochie

Nadere informatie

TE KOOP. Maarheezerweg-Noord 1 Leende

TE KOOP. Maarheezerweg-Noord 1 Leende Maarheezerweg-Noord 1- Leende Leende-Lind- is een Brabants dorp met een gezellige dorpskern en een rijk verenigingsleven. Samen met Heeze en Sterksel vormt Leende de Gemeente Heeze-Leende. Leende heeft

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP KLOOSTERSTRAAT 31, HEYTHUYSEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 250.000,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Nabij het centrum van Heythuysen ligt deze vrijstaande woning met

Nadere informatie

K.K. KOGGE AE LELYSTAD

K.K. KOGGE AE LELYSTAD KOGGE 11 77 8243 AE LELYSTAD 175.000 K.K. "Nu bieden vanaf 175.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 175.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard Te koop Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard De basis van deze vrijstaande woning is gebouwd in het begin van de vorige eeuw.

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

K.K. DE KLENCKE RX LELYSTAD

K.K. DE KLENCKE RX LELYSTAD DE KLENCKE 32 8226 RX LELYSTAD 275.000 K.K. "Nu bieden vanaf 275.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 275.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een ruim en gezellig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, overdekt terras en zonnige, diepe tuin op het zuiden. De woning heeft een lichte woonkamer, nette open keuken, ruime badkamer en 5 slaapkamers.

Nadere informatie

Oude Heijningsedijk 49, Heijningen

Oude Heijningsedijk 49, Heijningen Op een schitterende locatie in het buitengebied nabij Fijnaart en Heijningen gelegen, verrassend royaal vrijstaand woonhuis (± 916 m³) met inpandige schuur/garage, paardenstal, all weather paardenbak en

Nadere informatie

Brugstraat 33 Vinkel. Vraagprijs : , k.k. Bouwjaar : ca 1962 Inhoud : ca. 375m³ Oppervlakte : 622m²

Brugstraat 33 Vinkel. Vraagprijs : , k.k. Bouwjaar : ca 1962 Inhoud : ca. 375m³ Oppervlakte : 622m² Brugstraat 33 Vinkel Vrijstaande uitgebouwde woning met vrijstaande extra ruime garage met carport op mooi, op het zuiden gelegen, perceel grond in het centrum van Vinkel. De oprit naar de garage toe biedt

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

TE KOOP Veldschuurweg 24, Stein LB

TE KOOP Veldschuurweg 24, Stein LB Vrijstaande woning gelegen op perceel van 3585m² Idyllisch in het gehucht Veldschuur gelegen vrijstaande woning gelegen op een perceel van maar liefst 3500 m2. Ruime L-vormige woonkamer met open keuken,

Nadere informatie

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k.

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k. Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: 799.000 k.k. Eerselseweg 3A Aan de rand van een fraai Kempendorp gelegen op een perceel van 1000 m2 degelijk gebouwd robuust vrijstaand herenhuis met 5 slaapkamers,

Nadere informatie

TE KOOP. Overaseweg 19

TE KOOP. Overaseweg 19 TE KOOP Overaseweg 19 BREDA Op een prachtige locatie in Breda-Zuid aan de rand van het Mastbos en op enkele autominuten van het Ginneken gesitueerd, bieden wij u dit zeer charmante, karakteristieke en

Nadere informatie

Bergeijk: Hegmulder 13 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Hegmulder 13 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Hegmulder 13 Vraagprijs: 489.000 k.k. Hegmulder 13 Gelegen op een perceel van 432 m2 zeer degelijk gebouwd en keurig onderhouden vrijstaand woonhuis met verwarmde garage, achtertuin op het zuid-westen

Nadere informatie

Welpenheuvel 3, De Mortel

Welpenheuvel 3, De Mortel Welpenheuvel 3, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.500 k.k. Aangeboden sinds 03-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering De Haag 34, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 268.000 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht

Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht CCConcept Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht Algemeen Deze schitterende villa, type Verano, met inpandige garage en prachtige tuin rondom is gebouwd

Nadere informatie

Scheggertdijk Almen. Vraagprijs ,- k.k.

Scheggertdijk Almen. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 550.000,- k.k. In het buitengebied van, gelegen aan het Twentekanaal een charmante cottage achtige woning met een recreatie woning met eigen huisnummer en een B&B gebouw met 2 units. Verder

Nadere informatie

Bennekom Soetendaalseweg 29. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Soetendaalseweg 29. Vraagprijs ,-- k.k. Een leuke, geschakelde WONING met zeer grote garage met bergzolder, carport en leuke tuin. Grondoppervlakte: 365 m². De woning heeft een L-vormige woonkamer, eetkeuken, 3 slaapkamers en een grote badkamer.

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY VRAAGPRIJS 359.000 K.K. Poldermolen 11, 6003 BC Weert Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 0495-700 252 OMSCHRIJVING: Wanneer u op zoek bent naar een

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

Appelaarseweg 8a Fijnaart

Appelaarseweg 8a Fijnaart Appelaarseweg 8a Fijnaart Centraal gelegen vrijstaande woning met inpandig kantoor, 4 garageboxen, tuin, erf, weiland op 15.012 m² grond. Ideaal voor dierenliefhebbers! Situering Fijnaart is een dorp gelegen

Nadere informatie

K.K. HORST PA LELYSTAD

K.K. HORST PA LELYSTAD HORST 26 53 8225 PA LELYSTAD 230.000 K.K. "Nu bieden vanaf 230.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen boven de 230.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

Prijs: 315.000,-- k.k.

Prijs: 315.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DROSSARD DE LA COURTSTRAAT 17 GEMERT. Laat je verassen door deze riant uitgebouwde tweekapper met

Nadere informatie

Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en m² grond

Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en m² grond Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en 1.365 m² grond Plaatselijk bekend: Leguijt 4 Situering In een landelijke omgeving tussen Steenbergen, Roosendaal en Bergen op Zoom is dit

Nadere informatie